Politika v ČR
"Žebračenky" alias podpora v energetické chudobě jako náhrada za UBI (nepodmíněný příjem), Cesta k digitálnímu koncetráku ?

Pořád jsem přemýšlel, jak by u nás protlačili ten "Velký reset". Vzdání se majetku, digitální koncentrák, sociální kredit, digitální ID atd...
UBI u nás není zpopularizované a stát by ho nebyl schopen zavést a utáhnout. V infopoli je však něco jiného .... miliony lidí nebudou mít na základní věci jako energie a nájem a vláda jim bude muset pomoci.
Zlatá příležitost zavést povinně ty green pasy, které už EU schválilo jako podmínku pro ty příspěvky. Na green pasy by se pak samozřejmě vázal CovidPass s pravidélným dávkováním atd.


Jen doufám, že jim na to lidé neskočí...


Pořád jsem přemýšlel, jak by u nás protlačili ten "Velký reset". Vzdání se majetku, digitální koncentrák, sociální kredit, digitální ID atd... UBI u nás není zpopularizované a stát by ho nebyl schopen zavést a utáhnout. V infopoli je však něco jiného .... miliony lidí nebudou mít na základní věci jako energie a nájem a vláda jim bude muset pomoci. Zlatá příležitost zavést povinně ty green pasy, které už EU schválilo jako podmínku pro ty příspěvky. Na green pasy by se pak samozřejmě vázal CovidPass s pravidélným dávkováním atd. Jen doufám, že jim na to lidé neskočí...
253
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept