KSB a DVTR
definice politických pojmů podle KOB

prosím o sdělení, kde je možné najít definice základních politických pojmů dle KOB - bolševismus, komunismus, marxismus, trockismus, fašismus, nacismus. Uložil jsem si to z nějaké delší práce před několika lety, se změnou počítače bohužel už to nemohu najít. Děkuji předem za pomoc.


prosím o sdělení, kde je možné najít definice základních politických pojmů dle KOB - bolševismus, komunismus, marxismus, trockismus, fašismus, nacismus. Uložil jsem si to z nějaké delší práce před několika lety, se změnou počítače bohužel už to nemohu najít. Děkuji předem za pomoc.

Když se podíváš do záložky "KSB a DVTR" (sám jsi do té záložky vložil své téma), najdeš tam témata na pojmy, o které ti jde. Viz zde:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5132/nacizmus-encyklopedie-kob


Když se podíváš do záložky "KSB a DVTR" (sám jsi do té záložky vložil své téma), najdeš tam témata na pojmy, o které ti jde. Viz zde: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5132/nacizmus-encyklopedie-kob

Všetko, čo potrebuješ, si nájdeš na ruskej wiki kob. Sú dve.
Táto uznáva práce VP ZSSR do roku 2018
https://wiki-kob.ru/
Táto uznáva všetky práce VP ZSSR:
http://wiki.kob.su/ (momentálne mi nešla načítať)


Tieto dve existujú už mnoho rokov a majú obrovskú databázu pojmov a článkov. Na nete sú aj ďalšie napodobeniny wikikob, ale pôsobia dosť pochybne.


Všetko, čo potrebuješ, si nájdeš na ruskej wiki kob. Sú dve. Táto uznáva práce VP ZSSR do roku 2018 https://wiki-kob.ru/ Táto uznáva všetky práce VP ZSSR: http://wiki.kob.su/ (momentálne mi nešla načítať) Tieto dve existujú už mnoho rokov a majú obrovskú databázu pojmov a článkov. Na nete sú aj ďalšie napodobeniny wikikob, ale pôsobia dosť pochybne.

prosím o sdělení, kde je možné najít definice základních politických pojmů dle KOB - bolševismus, komunismus, marxismus, trockismus, fašismus, nacismus.

Zkus pohledat na Levanetu, četl jsem tam jednu stať, kde byly, kromě jiných, definice všech tebou uvedených pojmů. Na název článku si bohužel nevzpomínám.


Zkus tento odkaz (našel jsem ho na Levanetu):
https://uloz.to/tamhle/JSSXy4vav5pE/name/Nahrano-12-7-2018-v-20-30-15#!ZJVkAQR2ZwH0A2SvBJV4LmL1BQHkBHIjAKMIDmqBESMFpQqzZj==
Je to sice obsáhlejší, než ten článek se stručnými definicemi, který jsem měl na mysli (nepodařilo se mi ho dohledat), ale výklad asi bude snáze pochopitelný.


[quote="pid:68316, uid:967"]prosím o sdělení, kde je možné najít definice základních politických pojmů dle KOB - bolševismus, komunismus, marxismus, trockismus, fašismus, nacismus.[/quote] Zkus pohledat na Levanetu, četl jsem tam jednu stať, kde byly, kromě jiných, definice všech tebou uvedených pojmů. Na název článku si bohužel nevzpomínám. Zkus tento odkaz (našel jsem ho na Levanetu): https://uloz.to/tamhle/JSSXy4vav5pE/name/Nahrano-12-7-2018-v-20-30-15#!ZJVkAQR2ZwH0A2SvBJV4LmL1BQHkBHIjAKMIDmqBESMFpQqzZj== Je to sice obsáhlejší, než ten článek se stručnými definicemi, který jsem měl na mysli (nepodařilo se mi ho dohledat), ale výklad asi bude snáze pochopitelný.
Upravené 18. 4. 2022 o 01:10
330
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept