História
Pohled Koncepce na misi proroků ve světové historii

Mise proroka Mohameda měla pro Slovanstvo své nápravné poselství, které oni tehdy nevyužili (a pravděpodobně toto odmítnutí přispělo k jejich prohře s biblisty).


Mise proroka Mohameda neuspěla proto, že hlásala pedofilství, prznění malých děvčátek, mnohoženství, absenci lásky a věčnou válku. Což bylo pro naše předky, žijící v souladu s Bohem, nepřijatelné.


Na základě mých výzkumů i výzkumů VP SSSR zpochybňuji, že plně platilo "... žijící v souladu s Bohem ..." Protože, kdyby opravdu žili nezpochybnitelně v souladu s Bohem, tak by je Bůh nenechal prohrát s biblisty.


Ale je možné tím to odmítnutí odůvodnit (v podstatě je chápu) - čímž však nikam nezmizí fakt oné tehdejší prohry.


Teď je tu KSB, která to nápravné poselství od tohoto nánosu jiné kultury očistila ... a otázka je, jestli by nebylo lepší to nápravné poselství poslat přímo Slovanům.


[quote="pid:69902, uid:388"]Mise proroka Mohameda měla pro Slovanstvo své nápravné poselství, které oni tehdy nevyužili (a pravděpodobně toto odmítnutí přispělo k jejich prohře s biblisty).[/quote] [quote="pid:69905, uid:312"]Mise proroka Mohameda neuspěla proto, že hlásala pedofilství, prznění malých děvčátek, mnohoženství, absenci lásky a věčnou válku. Což bylo pro naše předky, žijící v souladu s Bohem, nepřijatelné.[/quote] Na základě mých výzkumů i výzkumů VP SSSR zpochybňuji, že plně platilo "... žijící v souladu s Bohem ..." Protože, kdyby opravdu žili nezpochybnitelně v souladu s Bohem, tak by je Bůh nenechal prohrát s biblisty. Ale je možné tím to odmítnutí odůvodnit (v podstatě je chápu) - čímž však nikam nezmizí fakt oné tehdejší prohry. Teď je tu KSB, která to nápravné poselství od tohoto nánosu jiné kultury očistila ... a otázka je, jestli by nebylo lepší to nápravné poselství poslat přímo Slovanům.

Slované, potažmo světlí obývali tuto planetu statisíce let. Pak se v okolním vesmíru staly katastrofické události a zachránivší se přiletěli na Zemi. Požádali tehdejší světlé obyvatele, o pomoc. Ti jim pomohli. Určili jim lokality pro jejich život a dlouhou dobu žili v souladu.
Nově příchozí ale měli jiné plány. Chtěli naši planetu ovládnout. Protože jich bylo málo a potřebovali otroky, cestou genetické manipulace se jim to povedlo. Pak zaútočili na původní obyvatele planety. Tato válka je zaznamenána, jako válka Bohů a světlí porazili přišelce. Byl podepsán mír, s podmínkou, že přišelci navždy opustí Zemi. Tak se i stalo. Jedno tady ale zůstalo, jejich geneticky zmanipulované "děti", tj. jejich sluhové a otroci.
Ti měli za úkol, pomstít se světlým a vybojovat Zemi pro ně. Teď vidíme poslední dějství toho boje. Mesiáš, který má na Zemi přijít, je představitelem těch, kteří museli Zemi opustit. Pokud světlí v této válce prohrají, bude to triumfální návrat.
Z tohohle hlediska, posílat někomu, kdo bojuje o své přežití, nějaké proroky, kteří mají za úkol věšet jim bulíky na nos a oslabit jejich odhodlání, lze považovat za diverzi. A tady se tomu ještě tleská.


Slované, potažmo světlí obývali tuto planetu statisíce let. Pak se v okolním vesmíru staly katastrofické události a zachránivší se přiletěli na Zemi. Požádali tehdejší světlé obyvatele, o pomoc. Ti jim pomohli. Určili jim lokality pro jejich život a dlouhou dobu žili v souladu. Nově příchozí ale měli jiné plány. Chtěli naši planetu ovládnout. Protože jich bylo málo a potřebovali otroky, cestou genetické manipulace se jim to povedlo. Pak zaútočili na původní obyvatele planety. Tato válka je zaznamenána, jako válka Bohů a světlí porazili přišelce. Byl podepsán mír, s podmínkou, že přišelci navždy opustí Zemi. Tak se i stalo. Jedno tady ale zůstalo, jejich geneticky zmanipulované "děti", tj. jejich sluhové a otroci. Ti měli za úkol, pomstít se světlým a vybojovat Zemi pro ně. Teď vidíme poslední dějství toho boje. Mesiáš, který má na Zemi přijít, je představitelem těch, kteří museli Zemi opustit. Pokud světlí v této válce prohrají, bude to triumfální návrat. Z tohohle hlediska, posílat někomu, kdo bojuje o své přežití, nějaké proroky, kteří mají za úkol věšet jim bulíky na nos a oslabit jejich odhodlání, lze považovat za diverzi. A tady se tomu ještě tleská.

Tady se neshodneme.


Zdrojem této informace je nebezpečný padělek z dílny nejspíše Vatikánu (jedna z větví GP).
Nebezpečné je to právě pro ten obsah, který zastánce vede k neuznávání jiných kultur. ... a my víme, že nacionalismus je jedním z druhů davo-"elitarismu", tj. je předem určený k prohře = podřízení se GP.´


VelikoUkrům byl dodán obdobný příběh. Ty příběhy pak spolu elitárně bojují, který bude ten nejelitárnější.


Tady se neshodneme. Zdrojem této informace je nebezpečný padělek z dílny nejspíše Vatikánu (jedna z větví GP). Nebezpečné je to právě pro ten obsah, který zastánce vede k neuznávání jiných kultur. ... a my víme, že nacionalismus je jedním z druhů davo-"elitarismu", tj. je předem určený k prohře = podřízení se GP.´ VelikoUkrům byl dodán obdobný příběh. Ty příběhy pak spolu elitárně bojují, který bude ten nejelitárnější.
Upravené 30. 4. 2022 o 14:00

VelikoUkrům byl dodán obdobný příběh. Ty příběhy pak spolu elitárně bojují, který bude ten nejelitárnější.
Kdysi bylo na Zemi 100 % bělochů. Začátkem 20.stolrtí nás bylo 26%. Dnes je nás slabých 8 %.
Podívej se na Ruskou pohádku "Kuročka rjaba". Ve zkratce popsána genetická manipulace.


[quote="pid:69978, uid:388"]VelikoUkrům byl dodán obdobný příběh. Ty příběhy pak spolu elitárně bojují, který bude ten nejelitárnější.[/quote]Kdysi bylo na Zemi 100 % bělochů. Začátkem 20.stolrtí nás bylo 26%. Dnes je nás slabých 8 %. Podívej se na Ruskou pohádku "Kuročka rjaba". Ve zkratce popsána genetická manipulace.

Zdrojem této informace je nebezpečný padělek z dílny nejspíše Vatikánu
Zdrojem této informace jsou archeologické nálezy po celé Zeměkouli, dále přírodní úkazy, jako doba ledová, vytvoření pouští, lingvistické důkazy a v neposlední řadě starověké mýty a písemnosti. Dokonce i jeden speciální jazyk, ve kterém neexistují souhlásky, kde je potřeba při jejich tvorbě zubů. Ale to předbíhám. Vše bude v mém článku, který připravuji.


[quote="pid:69978, uid:388"]Zdrojem této informace je nebezpečný padělek z dílny nejspíše Vatikánu[/quote]Zdrojem této informace jsou archeologické nálezy po celé Zeměkouli, dále přírodní úkazy, jako doba ledová, vytvoření pouští, lingvistické důkazy a v neposlední řadě starověké mýty a písemnosti. Dokonce i jeden speciální jazyk, ve kterém neexistují souhlásky, kde je potřeba při jejich tvorbě zubů. Ale to předbíhám. Vše bude v mém článku, který připravuji.

Kdysi bylo na Zemi 100 % bělochů.

Nebezpecna argumentacia, nie preto zeby nemohla byt pravdiva ale nie je metrologicky dokazna cize overitelna, to je len tvoja viera na zaklade tvojeho skumania. Kludne sa moze jednat o loz cislo dva, pricom loz cislo jedna je klasicka zapadna teoria o prvom cloveku z Afriky. Teoria o prichode cloveka z inych planet sa tiez neda vylucit ale to je opat len obchadzka otazky, ako clovek vznikol. Chapem ze clovek by chcel poznat odpovede na vsetky svoje otazky ale ego musi ist bokom a kto si nedokaze priznat, ze niektore budu len na zaklade viery a spravi z nich dogmu tak sa nicim nelisi od globalnych parazitov, ktori ine dogmy vytvorili pre ludstvo cim ho uvaznili v matrici. Vysledkom dialektiky nemusi byt jednoznacna odpoved, ale viacero alternativ kedze istinu nepozna nikto a spolocnost nesmie byt uvaznena v matrici ideologii, na ktore nemozno dat presnu odpoved. To by bol koniec technologie rozdeluj a panuj.


[quote="pid:69986, uid:312"]Kdysi bylo na Zemi 100 % bělochů.[/quote] Nebezpecna argumentacia, nie preto zeby nemohla byt pravdiva ale nie je metrologicky dokazna cize overitelna, to je len tvoja viera na zaklade tvojeho skumania. Kludne sa moze jednat o loz cislo dva, pricom loz cislo jedna je klasicka zapadna teoria o prvom cloveku z Afriky. Teoria o prichode cloveka z inych planet sa tiez neda vylucit ale to je opat len obchadzka otazky, ako clovek vznikol. Chapem ze clovek by chcel poznat odpovede na vsetky svoje otazky ale ego musi ist bokom a kto si nedokaze priznat, ze niektore budu len na zaklade viery a spravi z nich dogmu tak sa nicim nelisi od globalnych parazitov, ktori ine dogmy vytvorili pre ludstvo cim ho uvaznili v matrici. Vysledkom dialektiky nemusi byt jednoznacna odpoved, ale viacero alternativ kedze istinu nepozna nikto a spolocnost nesmie byt uvaznena v matrici ideologii, na ktore nemozno dat presnu odpoved. To by bol koniec technologie rozdeluj a panuj.

Teoria o prichode cloveka z inych planet sa tiez neda vylucit ale to je opat len obchadzka otazky
Není. Důkazem je kukuřice. V přírodě neexistuje její planá forma. Tak odkud se vzala?
Totéž s pšenicí. Ta sice v plané formě existuje, ale druhy, které se využívaly v daleké minulosti až dodnes mají 12, 24 a 48 chromozomů. Podle předního Ruského vědce, který se pšenicí zaobíral celý život a patří mezi světové kapacity, dokázal, že k takové mutaci chromozomů nemůže dojít přirozeným způsobem. Již tisíce let konzumujeme GMO pšenici.
Dávám odkaz na článek o pšenici. Není to sice o Ruském výzkumu, ale i na západě zjistili, že s ní není něco v "pořádku".
https://plus.rozhlas.cz/tajemny-genom-psenice-6635270


[quote="pid:70002, uid:252"]Teoria o prichode cloveka z inych planet sa tiez neda vylucit ale to je opat len obchadzka otazky[/quote]Není. Důkazem je kukuřice. V přírodě neexistuje její planá forma. Tak odkud se vzala? Totéž s pšenicí. Ta sice v plané formě existuje, ale druhy, které se využívaly v daleké minulosti až dodnes mají 12, 24 a 48 chromozomů. Podle předního Ruského vědce, který se pšenicí zaobíral celý život a patří mezi světové kapacity, dokázal, že k takové mutaci chromozomů nemůže dojít přirozeným způsobem. Již tisíce let konzumujeme GMO pšenici. Dávám odkaz na článek o pšenici. Není to sice o Ruském výzkumu, ale i na západě zjistili, že s ní není něco v "pořádku". https://plus.rozhlas.cz/tajemny-genom-psenice-6635270
Upravené 30. 4. 2022 o 22:23

Kludne sa moze jednat o loz cislo dva
Tu to už spadá do pohľadu na svet a koncepcie. Dajme tomu, že celý vesmír existuje ako kruhový prstenec ...
626d962986736
Celý svet sa periodicky vyvíja. Zo stredu po najširšiu časť prstenca prebieha vývoj, tvorenie (evolúcia) a potom v spodnej časti od polovičky prstenca späť do stredu prebieha deštrukcia, spracovanie nahromadených informácií (involúcia).
Ak by Stvoriteľ ozaj stvoril človeka na svoj obraz, tak by bola hlúposť nechať ho zničiť v spodnej časti, pretože by prišiel o miliardy rokov vývoja. Áno, nejakú časť je potrebné deštruovať, to čo je vadné. Ale to čo ostalo dobré je lepšie presťahovať niekde inde a pokračovať v evolúcii. Podľa mňa sa presne to stalo aj s našou Rasou. Vykopávky už od dávna nachádzajú lebky homo sapiens sapiens pri lebkách erektusa, neandrtálca atď. Takže je dokázané, že všetky tieto verzie žili v ten istý čas. Samozrejme, keď sa také niečo našlo, tak to vedci odpisovali ako "náhodu", prípadne vymýšľali si kadejaké iné bájky, len aby nemuseli pripustiť fakt koexistencie týchto všetkých humanoidov v ten istý čas. Keď máš planétu s vhodnými podmienkami, tak život a evolúcia naozaj za pár miliárd rokov vyprodukuje nejakých primátov. Evolúcia sa zastaviť nedá. Ale to trvá veľmi dlhý čas. Keby si reálne vyvraždil všetkých ľudí po nepodarenej iterácii evolúcie, tak by si strácal zakaždým miliardy rokov evolúcie. To je veľmi neefektívny spôsob vývoja. Preto sa používa iný spôsob - určité množstvo jedicov bez defektov sa presunie na novú planétu a tam pokračuje vývoj. Samozrejme, že na novej planéte sú aj primáty, ktoré sa tam prirodzene vyvinuli, ale tie majú k "prišelcom" pár miliárd rokov vývoja deficit. A tak prišelci sa začnú rozmnožovať na novej planéte, budú pokračovať vo vývoji, pričom pôvodné jednoduché človeku podobné primáty budú vytláčané mimo územie, až nakoniec úplne prestanú existovať, alebo sa zmiešajú s "prišelcami". Preto sa v biblii spomína, že na konci sveta archa zoberie "najlepších" do raja. Preto sa spomína v mýtoch, že "bohovia" sa krížili s "ľuďmi" - čo by som skôr opísal "prišelci sa krížili s už existujúcimi primátmi na planéte". Ako z genetiky vieme, krv jedinca s vyššou úrovňou vývoja stále vytláča krv s nízkou úrovňou organizácie - preto cigánky s gádžami chceli mať deti - aby mali múdre deti, preto nemkám nanucujú černochov - aby zničili ich nemecký národ. Podľa mňa bájky o tom, že Človek bol dovezený na planétu zem sú pravdivé. Podobne tu boli dovezené aj iné rasy - napríklad dogoni v afrike dodnes hovoria, že prišli na zem z planéty v súhvezdí sírius, pričom poznajú detaily toho súhvezdia, dokonca aj počet sĺnk a iné detaily, ktoré dnešná veda objavil len pár rokov dozadu - a dogoni o tom vedeli už celé tisícročia! Podobne báje o sumeroch atď. Máme veľmi veľa dôkazov o tom, že v rôzny čas na našu planétu prichádzali prišelci. A kde reálne vznikol človek, na ktorej presne planéte sa prvý krát objavil, to už neviem. To môže byť proces niekoľko miliárd rokov starý.


[quote="pid:70002, uid:252"]Kludne sa moze jednat o loz cislo dva[/quote]Tu to už spadá do pohľadu na svet a koncepcie. Dajme tomu, že celý vesmír existuje ako kruhový prstenec ... ![626d962986736](serve/attachment&path=626d962986736) Celý svet sa periodicky vyvíja. Zo stredu po najširšiu časť prstenca prebieha vývoj, tvorenie (evolúcia) a potom v spodnej časti od polovičky prstenca späť do stredu prebieha deštrukcia, spracovanie nahromadených informácií (involúcia). Ak by Stvoriteľ ozaj stvoril človeka na svoj obraz, tak by bola hlúposť nechať ho zničiť v spodnej časti, pretože by prišiel o miliardy rokov vývoja. Áno, nejakú časť je potrebné deštruovať, to čo je vadné. Ale to čo ostalo dobré je lepšie presťahovať niekde inde a pokračovať v evolúcii. Podľa mňa sa presne to stalo aj s našou Rasou. Vykopávky už od dávna nachádzajú lebky homo sapiens sapiens pri lebkách erektusa, neandrtálca atď. Takže je dokázané, že všetky tieto verzie žili v ten istý čas. Samozrejme, keď sa také niečo našlo, tak to vedci odpisovali ako "náhodu", prípadne vymýšľali si kadejaké iné bájky, len aby nemuseli pripustiť fakt koexistencie týchto všetkých humanoidov v ten istý čas. Keď máš planétu s vhodnými podmienkami, tak život a evolúcia naozaj za pár miliárd rokov vyprodukuje nejakých primátov. Evolúcia sa zastaviť nedá. Ale to trvá veľmi dlhý čas. Keby si reálne vyvraždil všetkých ľudí po nepodarenej iterácii evolúcie, tak by si strácal zakaždým miliardy rokov evolúcie. To je veľmi neefektívny spôsob vývoja. Preto sa používa iný spôsob - určité množstvo jedicov bez defektov sa presunie na novú planétu a tam pokračuje vývoj. Samozrejme, že na novej planéte sú aj primáty, ktoré sa tam prirodzene vyvinuli, ale tie majú k "prišelcom" pár miliárd rokov vývoja deficit. A tak prišelci sa začnú rozmnožovať na novej planéte, budú pokračovať vo vývoji, pričom pôvodné jednoduché človeku podobné primáty budú vytláčané mimo územie, až nakoniec úplne prestanú existovať, alebo sa zmiešajú s "prišelcami". Preto sa v biblii spomína, že na konci sveta archa zoberie "najlepších" do raja. Preto sa spomína v mýtoch, že "bohovia" sa krížili s "ľuďmi" - čo by som skôr opísal "prišelci sa krížili s už existujúcimi primátmi na planéte". Ako z genetiky vieme, krv jedinca s vyššou úrovňou vývoja stále vytláča krv s nízkou úrovňou organizácie - preto cigánky s gádžami chceli mať deti - aby mali múdre deti, preto nemkám nanucujú černochov - aby zničili ich nemecký národ. Podľa mňa bájky o tom, že Človek bol dovezený na planétu zem sú pravdivé. Podobne tu boli dovezené aj iné rasy - napríklad dogoni v afrike dodnes hovoria, že prišli na zem z planéty v súhvezdí sírius, pričom poznajú detaily toho súhvezdia, dokonca aj počet sĺnk a iné detaily, ktoré dnešná veda objavil len pár rokov dozadu - a dogoni o tom vedeli už celé tisícročia! Podobne báje o sumeroch atď. Máme veľmi veľa dôkazov o tom, že v rôzny čas na našu planétu prichádzali prišelci. A kde reálne vznikol človek, na ktorej presne planéte sa prvý krát objavil, to už neviem. To môže byť proces niekoľko miliárd rokov starý.

Již tisíce let konzumujeme GMO pšenici.
Veľmi zaujímavý článok o pšenici. Njaviac ma zaujal ten odhad - 12 tisic rokov. Ved to je presne čas od posledného reštartu ľudskej civilizácie. Tiež ma prekvapilo, že bola daná našej civilizácii pšenica - ktorá obsahuje hlavne meď. Lenže ľduská krv nefunguje na medi ale na železe. Tak pre koho tú pšenicu poslali na zem? Žeby pre "šľachticov modrej krvy"? Ešte moja mama hovorí, že to panske bo ma modru kref. Ale veď modrú krv majú len vodné živočíchy a jašteri. Podľa toho som sa aj začal stravovať - koľko ziem chleba (medi) toľko k tomu aj zeleniny (železa). Veľa ľudí dostalo alergiu na lepok v chlebe, tak jedia akýsi bezlepkový chlieb. Ja sa na to pozerám skôr tak, že ich telo odmietlo meď ako náhradu za železo v krvi a aktívne sa proti tomu bráni alergickou reakciou. Ale potom prečo by nám "BOH" poslal pšenicu, ktorá plne neposiluje naše telo ale len vytvára akúsi náhradu? No asi preto lebo "Jahve" tú pšenicu neposlal nám ale potomkom adama (R1B). Aspoň mne to tak dáva logiku.


[quote="pid:70007, uid:312"]Již tisíce let konzumujeme GMO pšenici.[/quote]Veľmi zaujímavý článok o pšenici. Njaviac ma zaujal ten odhad - 12 tisic rokov. Ved to je presne čas od posledného reštartu ľudskej civilizácie. Tiež ma prekvapilo, že bola daná našej civilizácii pšenica - ktorá obsahuje hlavne meď. Lenže ľduská krv nefunguje na medi ale na železe. Tak pre koho tú pšenicu poslali na zem? Žeby pre "šľachticov modrej krvy"? Ešte moja mama hovorí, že to panske bo ma modru kref. Ale veď modrú krv majú len vodné živočíchy a jašteri. Podľa toho som sa aj začal stravovať - koľko ziem chleba (medi) toľko k tomu aj zeleniny (železa). Veľa ľudí dostalo alergiu na lepok v chlebe, tak jedia akýsi bezlepkový chlieb. Ja sa na to pozerám skôr tak, že ich telo odmietlo meď ako náhradu za železo v krvi a aktívne sa proti tomu bráni alergickou reakciou. Ale potom prečo by nám "BOH" poslal pšenicu, ktorá plne neposiluje naše telo ale len vytvára akúsi náhradu? No asi preto lebo "Jahve" tú pšenicu neposlal nám ale potomkom adama (R1B). Aspoň mne to tak dáva logiku.

No asi preto lebo "Jahve" tú pšenicu neposlal nám ale potomkom adama (R1B). Aspoň mne to tak dáva logiku.
Právě z takových drobností stavím moji verzi. Historikové mohou psát své traktáty, můžou se bourat materiální pozůstatky dřívějších civilizací, ale právě ty maličkosti, na které mnohokrát neobracíme pozornost, nám dokládají, jak to ve skutečnosti bylo. Je to všude kolem nás, stačí jen otevřít oči a přemýšlet. I takový, dalo by se říct, nevinný článek o pšenici, toho řekne hodně.


Ještě rozvinu tu myšlenku pšenice. Když se podíváš na její pěstování, tak je to hodně namáhavý proces s mnoha energeticky náročným fázemi. Zorání půdy, setí, sečení, mlácení, mletí a nakonec tepelné zpracování. Proč by lidé dělali tak namáhavou práci, když všude kolem bylo množství plodů, a zvěře. Řeky byly plné ryb, stačilo jen natáhnout ruku a najednou zemědělství, které bylo tak namáhavé.
Z toho se dere myšlenka, že někdo musel lidi přinutit k této činnosti. Sami od sebe by to přece nedělali. Museli to dělat nejprve pro někoho jiného, pro koho byla pšenice nezbytná k životu.


Copak dnes zahrádkáři sejí pšenici? Pěstují to, co s minimální námahou dává maximální efekt. Kdo by se páral s pšenici, že? Stačí zasít řepu, brambory, mrkev, cibuli, zelí a dýně, a přežiješ zimu. Já mám dýně ještě teď z loňské sklizně a vypadají, jako bych je včera sebral ze zahrady.


[quote="pid:70013, uid:106"]No asi preto lebo "Jahve" tú pšenicu neposlal nám ale potomkom adama (R1B). Aspoň mne to tak dáva logiku.[/quote]Právě z takových drobností stavím moji verzi. Historikové mohou psát své traktáty, můžou se bourat materiální pozůstatky dřívějších civilizací, ale právě ty maličkosti, na které mnohokrát neobracíme pozornost, nám dokládají, jak to ve skutečnosti bylo. Je to všude kolem nás, stačí jen otevřít oči a přemýšlet. I takový, dalo by se říct, nevinný článek o pšenici, toho řekne hodně. Ještě rozvinu tu myšlenku pšenice. Když se podíváš na její pěstování, tak je to hodně namáhavý proces s mnoha energeticky náročným fázemi. Zorání půdy, setí, sečení, mlácení, mletí a nakonec tepelné zpracování. Proč by lidé dělali tak namáhavou práci, když všude kolem bylo množství plodů, a zvěře. Řeky byly plné ryb, stačilo jen natáhnout ruku a najednou zemědělství, které bylo tak namáhavé. Z toho se dere myšlenka, že někdo musel lidi přinutit k této činnosti. Sami od sebe by to přece nedělali. Museli to dělat nejprve pro někoho jiného, pro koho byla pšenice nezbytná k životu. Copak dnes zahrádkáři sejí pšenici? Pěstují to, co s minimální námahou dává maximální efekt. Kdo by se páral s pšenici, že? Stačí zasít řepu, brambory, mrkev, cibuli, zelí a dýně, a přežiješ zimu. Já mám dýně ještě teď z loňské sklizně a vypadají, jako bych je včera sebral ze zahrady.
Upravené 1. 5. 2022 o 16:39

... je to hodně namáhavý proces s mnoha energeticky náročným fázemi. Zorání půdy, setí, kosení, mlácení, mletí a nakonec tepelné zpracování.

“A Adamovi řekl: [...] je zemská půda kvůli tobě prokleta. V útrapách budeš jíst její výnos po všechny dny svého života. A poroste ti trní a bodláčí a budeš jíst polní rostlinstvo. V potu své tváře budeš jíst chléb, dokud se nevrátíš do zemské půdy, neboť z ní jsi byl vzat. Jsi totiž prach a do prachu se vrátíš.”(Genesis 3:17-19)


Jehova/Jahve tento trest udelil Adamovi a Eve za to, že porušili zákaz poznania.


“Ženě řekl: „Velmi zvětším útrapy tvého těhotenství; v bolestivých porodních křečích budeš rodit děti a budeš dychtit po svém manželovi, a on bude nad tebou panovat.” (Genesis, 3:16)


A Jahveho posledné opatrenie:


"...řekl: Hle, člověk se stal jako jeden z nás v poznání dobrého a špatného, a aby snad nyní nevztáhl ruku a skutečně nevzal [ovoce] také ze stromu života a nejedl a nežil po neurčitý čas —" Nato ho Jehova Bůh vykázal ze zahrady Eden, aby obdělával zemskou půdu, z níž byl vzat. (Genesis 3:22-23)


Nuž, čo by sme si tu počali bez toho ich dobrotivého hospodina...


[quote="pid:70018, uid:312"]... je to hodně namáhavý proces s mnoha energeticky náročným fázemi. Zorání půdy, setí, kosení, mlácení, mletí a nakonec tepelné zpracování.[/quote] _“A Adamovi řekl: [...] je zemská půda kvůli tobě prokleta. V útrapách budeš jíst její výnos po všechny dny svého života. A poroste ti trní a bodláčí a budeš jíst polní rostlinstvo. V potu své tváře budeš jíst chléb, dokud se nevrátíš do zemské půdy, neboť z ní jsi byl vzat. Jsi totiž prach a do prachu se vrátíš.”(Genesis 3:17-19)_ Jehova/Jahve tento trest udelil Adamovi a Eve za to, že porušili zákaz poznania. _“Ženě řekl: „Velmi zvětším útrapy tvého těhotenství; v bolestivých porodních křečích budeš rodit děti a budeš dychtit po svém manželovi, a on bude nad tebou panovat.” (Genesis, 3:16)_ A Jahveho posledné opatrenie: _"...řekl: Hle, člověk se stal jako jeden z nás v poznání dobrého a špatného, a aby snad nyní nevztáhl ruku a skutečně nevzal [ovoce] také ze stromu života a nejedl a nežil po neurčitý čas —" Nato ho Jehova Bůh vykázal ze zahrady Eden, aby obdělával zemskou půdu, z níž byl vzat._ (Genesis 3:22-23) Nuž, čo by sme si tu počali bez toho ich dobrotivého hospodina...

člověk se stal jako jeden z nás v poznání dobrého a špatného
Tu si treba dať pozor, pretože tá veta ma 2 významy.
Prvý význam je nám všetkým známy - človek sa ževraj stal múdrym a vzdelaným a zato má akože trpieť - áno nemá to ani milimeter logiky, pretože v realite ten trpí čo nič nevie a nie opačne. Ak človek nevie, čo je to krokodýl, tak ten mu odkusne ruku a človek bude trpieť do konca života. Ale človek čo vie, čo to je krokodýl, tak trpieť nebude, ku krokodýlovi nepojde a nepríde o ruku. Takže toto vysvetlenie je čisté starozákonné tmárstvo vymývajúce ľuďom mozog odmala.
Druhý, skutočný, význam je o dosť iný. Na svete existujú dve hlavné koncepcie. Koncepcia istiny, jediného počiatku pravdy. A ešte existuje koncepcia dobra a zla.
Koncepcia istiny hovorí o tom, že každá istina má niekoľko právd - pravda je pohľad na istinu z určitého uhla, procesu. Základom tejto koncepcie je vysvetľovať a podávať ďalej istinu, množinu právd. Ak stretneš človeka, ktorý má iný názor tak máte diskutovať, porovnávať názory a dôjsť k určitým záverom, kedy sa obaja v diskusii niečo naučíte. Je to koncepcia evolúcie, vývoja človeka.
Koncepcia dobra-zla je založená na pravidle rozdeľuj a panuj, na domietaní a zamĺčavaní cudzej informácie. Istina sa rozdeľuje na pravdu a nepravdu. Človek rozdeľuje svet na dobro - zlo. Takto sa stretnú dvaja s odlišnými názormi. Obaja žijú v koncepcii dobra-zla. Každý z nich povie na názory opčnej strany, že sú zlé, hlúpe, debilné. Ani jeden nechce počúvať názor opačnej strany, len stále trepe dokola to svoje. Je to preto, lebo v hlave všetky nepoznané a iné názory si zástupca koncepcie dobra-zla opečiatkoval ako dobré alebo zlé a nič pomedzi to neexistuje. Ak príde cudzia informácia ihneď je označená za zlú a odvrhuje sa. Ale pritom tá informácia môže byť kľúčová pre posun vpred, kľúčová pre evolúciu jedinca. A tak v diskusii, alebo skôr vreskote svojej pravdy medzi jednotlivcami zastupujúcimi koncepciu dobra-zla nedôjde k žiadnemu posunu, k žiadnemu pochopeniu, rozídu sa v hneve, v nepochopení, ani jeden z nich sa ďalej neposunul. Evolúcia sa zastavila.


Podľa mňa biblia hovorí o tomto - aby sme neupadli do koncepcie dobra-zla, lebo v tej chvíli sa začneme oberať o pre nás dôležité informácie a naša evolúcia sa zastaví. A kde sa evolúcia zastaví, tam nastáva degradácia, úpadok, koniec života. Preto biblia píše nerozdeľovať istinu na dobré a zlé - za tým je myslené neodvrhovať žiadnu informáciu, neodsudzovať žiaden proces .... to že lev zožerie antilopu, to nie je zlé, pretože inak by zdochol od hladu. Ale označenie toho procesu za zlý je cesta k zamlčiavaniu skutočnej podstaty procesu, okrádanie o kľúčovú informáciu.


[quote="pid:70021, uid:663"]člověk se stal jako jeden z nás v poznání dobrého a špatného[/quote]Tu si treba dať pozor, pretože tá veta ma 2 významy. **Prvý význam je nám všetkým známy** - človek sa ževraj stal múdrym a vzdelaným a zato má akože trpieť - áno nemá to ani milimeter logiky, pretože v realite ten trpí čo nič nevie a nie opačne. Ak človek nevie, čo je to krokodýl, tak ten mu odkusne ruku a človek bude trpieť do konca života. Ale človek čo vie, čo to je krokodýl, tak trpieť nebude, ku krokodýlovi nepojde a nepríde o ruku. Takže toto vysvetlenie je čisté starozákonné tmárstvo vymývajúce ľuďom mozog odmala. **Druhý, skutočný, význam je o dosť iný.** Na svete existujú dve hlavné koncepcie. Koncepcia istiny, jediného počiatku pravdy. A ešte existuje koncepcia dobra a zla. **Koncepcia istiny** hovorí o tom, že každá istina má niekoľko právd - pravda je pohľad na istinu z určitého uhla, procesu. Základom tejto koncepcie je vysvetľovať a podávať ďalej istinu, množinu právd. Ak stretneš človeka, ktorý má iný názor tak máte diskutovať, porovnávať názory a dôjsť k určitým záverom, kedy sa obaja v diskusii niečo naučíte. Je to koncepcia evolúcie, vývoja človeka. **Koncepcia dobra-zla** je založená na pravidle rozdeľuj a panuj, na domietaní a zamĺčavaní cudzej informácie. Istina sa rozdeľuje na pravdu a nepravdu. Človek rozdeľuje svet na dobro - zlo. Takto sa stretnú dvaja s odlišnými názormi. Obaja žijú v koncepcii dobra-zla. Každý z nich povie na názory opčnej strany, že sú zlé, hlúpe, debilné. Ani jeden nechce počúvať názor opačnej strany, len stále trepe dokola to svoje. Je to preto, lebo v hlave všetky nepoznané a iné názory si zástupca koncepcie dobra-zla opečiatkoval ako dobré alebo zlé a nič pomedzi to neexistuje. Ak príde cudzia informácia ihneď je označená za zlú a odvrhuje sa. Ale pritom tá informácia môže byť kľúčová pre posun vpred, kľúčová pre evolúciu jedinca. A tak v diskusii, alebo skôr vreskote svojej pravdy medzi jednotlivcami zastupujúcimi koncepciu dobra-zla nedôjde k žiadnemu posunu, k žiadnemu pochopeniu, rozídu sa v hneve, v nepochopení, ani jeden z nich sa ďalej neposunul. Evolúcia sa zastavila. Podľa mňa biblia hovorí o tomto - aby sme neupadli do koncepcie dobra-zla, lebo v tej chvíli sa začneme oberať o pre nás dôležité informácie a naša evolúcia sa zastaví. A kde sa evolúcia zastaví, tam nastáva degradácia, úpadok, koniec života. Preto biblia píše nerozdeľovať istinu na dobré a zlé - za tým je myslené neodvrhovať žiadnu informáciu, neodsudzovať žiaden proces .... to že lev zožerie antilopu, to nie je zlé, pretože inak by zdochol od hladu. Ale označenie toho procesu za zlý je cesta k zamlčiavaniu skutočnej podstaty procesu, okrádanie o kľúčovú informáciu.
Upravené 1. 5. 2022 o 13:26

Vidím že ukrajinizace mozku tady probíhá v turbo režimu. Už se nemůžu dočkat článku Hitlerofila, ve kterém nám sdělí, které etnika na této planetě nemají co dělat.


Vidím že ukrajinizace mozku tady probíhá v turbo režimu. Už se nemůžu dočkat článku Hitlerofila, ve kterém nám sdělí, které etnika na této planetě nemají co dělat.

Vidím že ukrajinizace mozku tady probíhá v turbo režimu. Už se nemůžu dočkat článku Hitlerofila, ve kterém nám sdělí, které etnika na této planetě nemají co dělat.
A povieš nám ostaným čo si tým chcel povedať? Či ti úplne stačí, že si si vypustil paru urážkou diskutujúcich? Od teba ako autority som očakával viac než len suchú urážku. Tak nám napíš v čom vidíš rasizmus / nacizmus, nech aspoň máme o čom rozviť debatu.


[quote="pid:70034, uid:235"]Vidím že ukrajinizace mozku tady probíhá v turbo režimu. Už se nemůžu dočkat článku Hitlerofila, ve kterém nám sdělí, které etnika na této planetě nemají co dělat.[/quote] A povieš nám ostaným čo si tým chcel povedať? Či ti úplne stačí, že si si vypustil paru urážkou diskutujúcich? Od teba ako autority som očakával viac než len suchú urážku. Tak nám napíš v čom vidíš rasizmus / nacizmus, nech aspoň máme o čom rozviť debatu.

A povieš nám ostaným čo si tým chcel povedať? Či ti úplne stačí, že si si vypustil paru urážkou diskutujúcich? Od teba ako autority som očakával viac než len suchú urážku. Tak nám napíš v čom vidíš rasizmus / nacizmus, nech aspoň máme o čom rozviť debatu.


Milerád. Že zvěrstva banderovců a dalších nácků na Ukrajině jsou výsledkem toho, že jim valili do hlav desítky let přesně stejné sračky, jako se vám tady snaží valit do hlav Rusofil. Bez ideologické "obrabotki" tyhle věci nefungují.


Pokud věříš tomu, co tady propaguje Rusofil, mám pro tebe malý hypotetický kvíz. Máš moc nad jedním z těch "sluhů, otroků", co se údajně nasáčkovali na tuto planetu jako uprchlíci a pak se rozhodli vyhladit původní obyvatele. Vzhledem k tomu, že Rusofil tvrdí, že původní obyvatelé této planety byli ze 100% běloši, můžeš si vybrat, může to být cikán, černoch, rudokožec ... podle libosti. Můžeš ho beztrestně zabít a nikdo se to nedozví. Co uděláš?


[quote="pid:70049, uid:106"]A povieš nám ostaným čo si tým chcel povedať? Či ti úplne stačí, že si si vypustil paru urážkou diskutujúcich? Od teba ako autority som očakával viac než len suchú urážku. Tak nám napíš v čom vidíš rasizmus / nacizmus, nech aspoň máme o čom rozviť debatu.[/quote] Milerád. Že zvěrstva banderovců a dalších nácků na Ukrajině jsou výsledkem toho, že jim valili do hlav desítky let přesně stejné sračky, jako se vám tady snaží valit do hlav Rusofil. Bez ideologické "obrabotki" tyhle věci nefungují. Pokud věříš tomu, co tady propaguje Rusofil, mám pro tebe malý hypotetický kvíz. Máš moc nad jedním z těch "sluhů, otroků", co se údajně nasáčkovali na tuto planetu jako uprchlíci a pak se rozhodli vyhladit původní obyvatele. Vzhledem k tomu, že Rusofil tvrdí, že původní obyvatelé této planety byli ze 100% běloši, můžeš si vybrat, může to být cikán, černoch, rudokožec ... podle libosti. Můžeš ho beztrestně zabít a nikdo se to nedozví. Co uděláš?

K tomu obilí existuje jedno vysvětlení proč zrovna obilí.


Snadno se skladuje, skladování je možné monopolizovat ... zelenina, která nejpozději do dalšího roku shnije (a někdy již do dalšího týdne) se na to nehodí.


Tj. velké stavby, velké vojsko .... k jeho živení je obilí v podstatě jediné možné(přestože je na práci složitější než ta zelenina) ... tj. davo-"elitarismus", tj. potřeba být ještě větším elitářem než jsem teď, si obilí vyžádala.


Např. římské vojsko vařilo jen v ležení (ráno, večer, někdy však i několik dní ne). Každý voják měl čutoru s vodou na jednodenní pochod - tu si museli v případě několikadenního pochodu naplňovat a pytlík obilí.


Jíst obilí a vodu je chudá strava - v hladomorně dostávali chléb a vodu a při delším pobytu je kosilo podlomené zdraví, ale pro takovéto účely v podstatě jediná možná.


K tomu obilí existuje jedno vysvětlení proč zrovna obilí. Snadno se skladuje, skladování je možné monopolizovat ... zelenina, která nejpozději do dalšího roku shnije (a někdy již do dalšího týdne) se na to nehodí. Tj. velké stavby, velké vojsko .... k jeho živení je obilí v podstatě jediné možné(přestože je na práci složitější než ta zelenina) ... tj. davo-"elitarismus", tj. potřeba být ještě větším elitářem než jsem teď, si obilí vyžádala. Např. římské vojsko vařilo jen v ležení (ráno, večer, někdy však i několik dní ne). Každý voják měl čutoru s vodou na jednodenní pochod - tu si museli v případě několikadenního pochodu naplňovat a pytlík obilí. Jíst obilí a vodu je chudá strava - v hladomorně dostávali chléb a vodu a při delším pobytu je kosilo podlomené zdraví, ale pro takovéto účely v podstatě jediná možná.

Že zvěrstva banderovců a dalších nácků na Ukrajině jsou výsledkem toho, že jim valili do hlav desítky let přesně stejné sračky, jako se vám tady snaží valit do hlav Rusofil.


Myslím Hox, že si nezvládol diskusiu v tebou založenom vlákne


Že zvěrstva banderovců a dalších nácků na Ukrajině jsou výsledkem toho, že jim valili do hlav desítky let přesně stejné sračky, jako se vám tady snaží valit do hlav Rusofil. Myslím Hox, že si nezvládol diskusiu v tebou založenom vlákne

K tomu obilí existuje jedno vysvětlení proč zrovna obilí.
Bohové, kteří formou genetické manipulace zformovali své otroky, je potřebovali udržet na jednom místě, aby mohli vytvořit davo elitární společnost. Proto je "přikovali" k půdě. Jistě uznáš, že lidi, kteří migrují z důvodu lovu a sběru plodů nejde tak lehce ovládat. Podívej se dnešní cikány. Jeden den jsou tady, a ráno jsou někde jinde. Nedají se ovládat.
Za další, potřebovali pšenici, jelikož jejich krev nepracovala na bázi železa, ale mědi. No a z pozemských rostlin, je na to ideální pšenice.
Byly vybrány 3 území, na kterých probíhalo její šlechtění. Na každém z území byla vyšlechtěna jedna ze tří odrůd. Pozemská planá pšenice mívá jenom 2 zrna. Už vidím, jak někoho před 12000 lety, jen tak napadlo orat, sít, sekat, mlátit a mlít, tedy pěstovat rostlinu, která dávala jen 2 zrna.


[quote="pid:70056, uid:388"]K tomu obilí existuje jedno vysvětlení proč zrovna obilí.[/quote]Bohové, kteří formou genetické manipulace zformovali své otroky, je potřebovali udržet na jednom místě, aby mohli vytvořit davo elitární společnost. Proto je "přikovali" k půdě. Jistě uznáš, že lidi, kteří migrují z důvodu lovu a sběru plodů nejde tak lehce ovládat. Podívej se dnešní cikány. Jeden den jsou tady, a ráno jsou někde jinde. Nedají se ovládat. Za další, potřebovali pšenici, jelikož jejich krev nepracovala na bázi železa, ale mědi. No a z pozemských rostlin, je na to ideální pšenice. Byly vybrány 3 území, na kterých probíhalo její šlechtění. Na každém z území byla vyšlechtěna jedna ze tří odrůd. Pozemská planá pšenice mívá jenom 2 zrna. Už vidím, jak někoho před 12000 lety, jen tak napadlo orat, sít, sekat, mlátit a mlít, tedy pěstovat rostlinu, která dávala jen 2 zrna.
Upravené 1. 5. 2022 o 19:29

Že zvěrstva banderovců a dalších nácků na Ukrajině jsou výsledkem toho, že jim valili do hlav desítky let přesně stejné sračky, jako se vám tady snaží valit do hlav Rusofil.
Čo viem, tak na ukrajine azov odchovali na nacistických príručkach podobných tým z tretej ríše + nejaký vývar "potrebného" z hiZTórie Slovanov, pričom z tej hiZTórie slovanov bolo vymazané to čo by vzniku nacizmu prekážalo. Rusofil tu vačšinou podáva staré fakty - áno v minulosti nepoznali slovo rasizmus a nebáli sa poukázať na črty jednotlivých etník a rás. Ale žeby to bola propaganda nacizmu, to sa mi nezdá. Ono podobne ako ty nahliadaš na Rusofilove príspevky nahliadala aj celá EU na rôzne publikácie z tretej ríše a čo bolo výsledkom cenzúry diskusie? No ľud zabudol na to čo sa stalo, dneska pomaly nikto nevie čo je fašizmus a nacizmus. Rusov bojujúcich proti fašizmu označujú za fašistov. Aspoň z môjho pohľadu Rusofilove príspevky sú niečo ako špŕtanie sa v dejinách Slovanstva, bájí, mýtov. Nevšimol som si žeby tu niekomu natískal nasilu fašizmus, nacizmus alebo svoj názor. Tvoje poukázanie na jeho slová o tom, že na planéte boli prví bieli ľudia je podľa mňa neopodstatnené. To že to uviedol isto neznamená, že teraz všetkých ostatných vyvraždíme. Skôr chcel priniesť aj takúto informáciu do diskusie. Viem, že tá informácia nie je z jeho hlavy. Ja tento postreh beriem ako úlomok do mozajky. Je lepšie vedieť niečo čo pravda môže byť, než nevedieť vôbec nič, pretože v budúcnosti sa môže nájsť iný zdroj vyjavujúci tú istú "konšpiráciu" a tak sa z konšpirácie stane pravdepodobná pravda. Či verím tomu čo Rusofil propaguje, nenazval by som to viera, niečo bolo už potvrdené, niečo ešte nie a niečo sú samozrejme bájky provokačno-imitačnej činnosti z dielne Lauberta. Napríklad nenávisť R1B voči R1A potvrdil naposledy hovorca armády RF, kedy jasne povedal, že na ukrajine v labákoch vytvárali vírus ničiaci Slovanské etnikum. Anglosasi s najväščím zastúpením R1B nespadajú pod Slovanské etnikum. Tiež Američania nepriamo povedali, že budú bojovať do posledného Ukrajinca ..... no veď to je do očí bijúce - sú radi lebo sa vyvražďujú jednotlivci toho istého etnika haploskupiny R1A .... Takže aj v starovekých bájoch je nejaký kus pravdy, ktorý sa dá pekne dneska vidieť. A je to azda fašizmus alebo nacizmus toto čo tu píšem? No ťažko, len interpretujem to čo sa vo svete deje a čo jasne hovoria dôkazy. Žiadne emócie, žiadne šírenie nenávisti, len suché konštatovanie. Názor si má každý utvoriť sám.


V tvojom hypotetickom kvíze by som sa pozastavil už hneď na začiaku - z pohľadu KSB, novej koncepcie spoločnosti, ako môžeme napísať také niečo ako "moc nad človekom"? Neviem ako ty, ale ja neschvaľujem žiadne davovo elitárne zriadenie spoločnosti. Dokonca ani neschvaľujem autority "prirodzené" ako sú rodičia, učitelia, kňazi, šéf v práci ... pokým nepreukážu charakterové vlastnosi, za ktoré by som mal k ním autoritu prejavovať. A tiež neschvaľujem aby niekto bol mojím otrokom, alebo aby sa predomnou ponižoval. Všetci sme si rovní, každý človek je na určitej úrovni vývoja a nemáme právo podceňovať, odsudzovať kohokoľvek len kvôli tomu, že úroveň jeho duchovného vývoja je dosť nízka. A už vôbec z takých ľudí nemáme vytvárať otrokov. Možno že budeš oponovať, že aj Slovania brali zajatcov do otroctva - lenže oni ich nebrali kvôli davovo-elitárskemu spôsobu života ale preto aby odpracovali škody ktoré napáchali a tiež aby prebrali prvky vyspelejšej kultúry.


Můžeš ho beztrestně zabít a nikdo se to nedozví. Co uděláš?
To je sen táto otázka. Ozaj nechápem ako sa môžeš niečo také opýtať. Ale v otázke sa nachádza polovička odpovede, tento krát je ta polovička odpovede o tvojom pohľade na svet. Môj pohľad na svet je taký, že existujú určité zaKony stvorenia sveta, niekto ich nazýva aj etické zákony - zákony od Stvoriteľa. Tie zákony fungujú všade a sú odlišné od zákonov čo vymysleli ľudia. A tie hovoria, že ty nemáš právo komukoľvek len tak zobrať život a už vôbec nie človeku stvorenému na obraz boží. Kedy máš právo zobrať život? Pozri sa na Rusko, kedy Rusko útočí? Keď mu ide o život. Ak sa jedinec sám rozhodne ti život zobrať, vtedy musí počítať s tým, že ty mu môžeš zobrať život. Ale to bola jeho voľba teba zabiť. On sa rozhodol, nie ty. Ale aj tak neviem či by to bolo beztrestné. Také niečo ako beztrestnosť pri zákonoch Stvorenia neexistuje. Stále je možnosť sa vyhnúť ukončeniu života. Či už prevýchovou pomocou práce, alebo odchodom z bojiska pokiaľ je to možné. Ak už ozaj nie je iné východisko a nepriateľ nie je ochotný sa vzdať myšlienky tvojej likvidácie tak ho Stvoriteľ stiahne z obehu buď "nešťastnou náhodou" alebo tvojími rukami. Teraz tak nacisti vytvorili plán pre finálny útok na donbas a krym, kde jasne popísali fyzickú likvidáciu - odobratie života miliónom ľudí. Oni sa rozhodli. Majú šťastie, že rusi nemyslia ako ty a nezačali ich hneď likvidovať mohutným bombardovaním kazetovými bombami. Ešte aj dnes majú možnosť vzdať sa. Tu sa tiež dá pekne vidieť rozdiel medzi etnikami. Západ bombardoval kazetovými bombami sýriu, humanitárnym bombardovaním ochudobneným uránom Srbsko. Ako ich mohlo napadnúť take niečo - dať do bomby ochudobnený urán? Veď to je jednoznačná nenávisť voči národu, enitku! To je zverské myslenie! A teraz keď túto vetu budú čítať naši potomkovia, tak ju akože majú označovať za rasizmus, lebo som povedal pravdu o charakterových črtách západu?
Ešte dodám, že úroveň kultúry, duchovnej vyspelosti sa dá vidieť na tom ako sa človek správa k zajatcom. Nacisti ukrajinci podobne ako nacisti nemci zajatých rusov týrali, bili, židov zosmiešňovali. Ale Rusi sa stále správali k zajatcom ako k ľudom a nie ako ku zverom. Dokonca aj Nemci sami v 2 svetovej vojne si pochvaľovali zajatie u rusov - dobrá posteľ, dobrá strva, dobré zaobchádzanie. A teraz otázka ... je to tento rozdiel v správaní národov podmienený náboženstvom alebo je podmienený haploskupinou krvi?


[quote="pid:70053, uid:235"]Že zvěrstva banderovců a dalších nácků na Ukrajině jsou výsledkem toho, že jim valili do hlav desítky let přesně stejné sračky, jako se vám tady snaží valit do hlav Rusofil.[/quote]Čo viem, tak na ukrajine azov odchovali na nacistických príručkach podobných tým z tretej ríše + nejaký vývar "potrebného" z hiZTórie Slovanov, pričom z tej hiZTórie slovanov bolo vymazané to čo by vzniku nacizmu prekážalo. Rusofil tu vačšinou podáva staré fakty - áno v minulosti nepoznali slovo rasizmus a nebáli sa poukázať na črty jednotlivých etník a rás. Ale žeby to bola propaganda nacizmu, to sa mi nezdá. Ono podobne ako ty nahliadaš na Rusofilove príspevky nahliadala aj celá EU na rôzne publikácie z tretej ríše a čo bolo výsledkom cenzúry diskusie? No ľud zabudol na to čo sa stalo, dneska pomaly nikto nevie čo je fašizmus a nacizmus. Rusov bojujúcich proti fašizmu označujú za fašistov. Aspoň z môjho pohľadu Rusofilove príspevky sú niečo ako špŕtanie sa v dejinách Slovanstva, bájí, mýtov. Nevšimol som si žeby tu niekomu natískal nasilu fašizmus, nacizmus alebo svoj názor. Tvoje poukázanie na jeho slová o tom, že na planéte boli prví bieli ľudia je podľa mňa neopodstatnené. To že to uviedol isto neznamená, že teraz všetkých ostatných vyvraždíme. Skôr chcel priniesť aj takúto informáciu do diskusie. Viem, že tá informácia nie je z jeho hlavy. Ja tento postreh beriem ako úlomok do mozajky. Je lepšie vedieť niečo čo pravda môže byť, než nevedieť vôbec nič, pretože v budúcnosti sa môže nájsť iný zdroj vyjavujúci tú istú "konšpiráciu" a tak sa z konšpirácie stane pravdepodobná pravda. Či verím tomu čo Rusofil propaguje, nenazval by som to viera, niečo bolo už potvrdené, niečo ešte nie a niečo sú samozrejme bájky provokačno-imitačnej činnosti z dielne Lauberta. Napríklad nenávisť R1B voči R1A potvrdil naposledy hovorca armády RF, kedy jasne povedal, že na ukrajine v labákoch vytvárali vírus ničiaci Slovanské etnikum. Anglosasi s najväščím zastúpením R1B nespadajú pod Slovanské etnikum. Tiež Američania nepriamo povedali, že budú bojovať do posledného Ukrajinca ..... no veď to je do očí bijúce - sú radi lebo sa vyvražďujú jednotlivci toho istého etnika haploskupiny R1A .... Takže aj v starovekých bájoch je nejaký kus pravdy, ktorý sa dá pekne dneska vidieť. A je to azda fašizmus alebo nacizmus toto čo tu píšem? No ťažko, len interpretujem to čo sa vo svete deje a čo jasne hovoria dôkazy. Žiadne emócie, žiadne šírenie nenávisti, len suché konštatovanie. Názor si má každý utvoriť sám. V tvojom hypotetickom kvíze by som sa pozastavil už hneď na začiaku - z pohľadu KSB, novej koncepcie spoločnosti, ako môžeme napísať také niečo ako "moc nad človekom"? Neviem ako ty, ale ja neschvaľujem žiadne davovo elitárne zriadenie spoločnosti. Dokonca ani neschvaľujem autority "prirodzené" ako sú rodičia, učitelia, kňazi, šéf v práci ... pokým nepreukážu charakterové vlastnosi, za ktoré by som mal k ním autoritu prejavovať. A tiež neschvaľujem aby niekto bol mojím otrokom, alebo aby sa predomnou ponižoval. Všetci sme si rovní, každý človek je na určitej úrovni vývoja a nemáme právo podceňovať, odsudzovať kohokoľvek len kvôli tomu, že úroveň jeho duchovného vývoja je dosť nízka. A už vôbec z takých ľudí nemáme vytvárať otrokov. Možno že budeš oponovať, že aj Slovania brali zajatcov do otroctva - lenže oni ich nebrali kvôli davovo-elitárskemu spôsobu života ale preto aby odpracovali škody ktoré napáchali a tiež aby prebrali prvky vyspelejšej kultúry. [quote="pid:70053, uid:235"]Můžeš ho beztrestně zabít a nikdo se to nedozví. Co uděláš?[/quote] To je sen táto otázka. Ozaj nechápem ako sa môžeš niečo také opýtať. Ale v otázke sa nachádza polovička odpovede, tento krát je ta polovička odpovede o tvojom pohľade na svet. Môj pohľad na svet je taký, že existujú určité zaKony stvorenia sveta, niekto ich nazýva aj etické zákony - zákony od Stvoriteľa. Tie zákony fungujú všade a sú odlišné od zákonov čo vymysleli ľudia. A tie hovoria, že ty nemáš právo komukoľvek len tak zobrať život a už vôbec nie človeku stvorenému na obraz boží. Kedy máš právo zobrať život? Pozri sa na Rusko, kedy Rusko útočí? Keď mu ide o život. Ak sa jedinec sám rozhodne ti život zobrať, vtedy musí počítať s tým, že ty mu môžeš zobrať život. Ale to bola jeho voľba teba zabiť. On sa rozhodol, nie ty. Ale aj tak neviem či by to bolo beztrestné. Také niečo ako beztrestnosť pri zákonoch Stvorenia neexistuje. Stále je možnosť sa vyhnúť ukončeniu života. Či už prevýchovou pomocou práce, alebo odchodom z bojiska pokiaľ je to možné. Ak už ozaj nie je iné východisko a nepriateľ nie je ochotný sa vzdať myšlienky tvojej likvidácie tak ho Stvoriteľ stiahne z obehu buď "nešťastnou náhodou" alebo tvojími rukami. Teraz tak nacisti vytvorili plán pre finálny útok na donbas a krym, kde jasne popísali fyzickú likvidáciu - odobratie života miliónom ľudí. Oni sa rozhodli. Majú šťastie, že rusi nemyslia ako ty a nezačali ich hneď likvidovať mohutným bombardovaním kazetovými bombami. Ešte aj dnes majú možnosť vzdať sa. Tu sa tiež dá pekne vidieť rozdiel medzi etnikami. Západ bombardoval kazetovými bombami sýriu, humanitárnym bombardovaním ochudobneným uránom Srbsko. Ako ich mohlo napadnúť take niečo - dať do bomby ochudobnený urán? Veď to je jednoznačná nenávisť voči národu, enitku! To je zverské myslenie! A teraz keď túto vetu budú čítať naši potomkovia, tak ju akože majú označovať za rasizmus, lebo som povedal pravdu o charakterových črtách západu? Ešte dodám, že úroveň kultúry, duchovnej vyspelosti sa dá vidieť na tom ako sa človek správa k zajatcom. Nacisti ukrajinci podobne ako nacisti nemci zajatých rusov týrali, bili, židov zosmiešňovali. Ale Rusi sa stále správali k zajatcom ako k ľudom a nie ako ku zverom. Dokonca aj Nemci sami v 2 svetovej vojne si pochvaľovali zajatie u rusov - dobrá posteľ, dobrá strva, dobré zaobchádzanie. A teraz otázka ... je to tento rozdiel v správaní národov podmienený náboženstvom alebo je podmienený haploskupinou krvi?
Upravené 1. 5. 2022 o 19:50

Pšenicu a obrábanie pôdy zaviedol niekto, kto chcel zmeniť kultúru ľudstva a vytvoriť zložitejší supersystém - civilizáciu. Súčasná organizácia života by len ťažko mohla fungovať na princípe zberačstva a lovu. Poľnohospodárstvo a pestovanie pšenice bolo dielom niekoho, kto sa považoval za civilizátora (podľa neho) menej rozvitých kultúr.


S tou bibliou je to zaujímavé aj v tom, že príroda Edenu je presným opakom prírody zvyšku sveta. V Edene sa ľudia živili ovocím a rôznymi plodmi. Neobrábali pôdu ani nelovili zver. Mimo Eden bol už život iný. Tam sa učili tvrdo makať a poslúchať svojho Pána boha.


@Jura11 Aj keby to bolo s rasami tak, ako píše Rusofil, že nejaký subjekt ich geneticky vyšľachtil a spomedzi nich všetkých si aj vydrezúroval "elitu" ktorá mala aj krv týchto parazitov (modrú krv), t.j. časť ich DNA. Tak so samotnými rasami nie je žiadny problém, lebo všetci ľudia sme bratrami a sestrami, a úlohou KSB je nájsť spôsob, ako ľudstvo zjednotiť. V tom sa ukáže majstrovstvo schopnosti riadiť. Lepší manažer nelikviduje cudziu koncepciu, ale dokáže ju začleniť do svojej koncepcii tak, aby pracovala pre jeho koncepciu a časom sa zladila (odstránila škodlivé a ponechala dobré prvky).

Je to podobné ako dnes medzi RF a UA. Rusko nebojuje proti Ukrajine, proti ukrajinskému ľudu. Rusko bojuje proti nacistickému režimu na UA a proti tým najsfanatizovanejším ľuďom, vojakom, s ktorými sa už nedá spraviť nič. Drvivá väčšina ostatných je len zhypnotizovaná televíznou propagandou, a po odstavení od jej vplyvu a zmene infopoľa sa problém vyrieši sám.


Podobné je to aj s ľudstvom. Iné rasy, iné národy, iné haploskupiny nie sú naši nepriatelia. Môžeme sa bez problémov zjednotiť a rozvíjať kultúru rovnakých hodnôt. Naši nepriatelia sú určitá skupina ideovo najzarytejších zástancov davo-"elitarizmu" - "elitári". Drvivá väčšina z nich nemá rozvinuté svedomie ani empatiu, t.j. sú to psychopati. Najväčšia časť z nich je v politike a na riadiacich funkciách, časť v biznise. Otázka je, čo je príčinou vzniku psychopatie..? prečo sa u niektorých nerozvinie svedomie ani empatia..? Bolo by dobré, ak by veda našla na tieto otázky odpoveď.
Týchto ľudí/neľudí bude treba odstaviť od riadiacich funkcií a nájsť spôsob, ako pred psychopatmi chrániť ľudstvo. Majú totiž prirodzenú tendenciu predierať sa do kľúčových riadiacich pozícií, čo je bezpečnostná hrozba pre ľudstvo.
Takže ešte raz: nášmi nepriateľmi nie sú iní ľudia, iné rasy, národy, haploskupiny... Nášmi nepriatelia sú dnešní psychopati (ľudia bez svedomia a empatie) v politike, v biznise, a na všetkých riadiacich pozíciách (aj v polícii, v armáde, atď.), ktorí vedú vojnu proti ľudstvu... vojnu za zotročenie ľudstva... A voči nim už platia zákony vojny, žiadny abstraktný humanizmus. Pretože práve oni stelesňujú trockizmus a voči nim dobré slovo nefunguje. Tam ide o to, ako ich dostať mimo riadenie spoločnosti a ako zaistiť aj do budúcnosti, aby sa žiadny psychopat nemohol dostať do žiadnej riadiacej funkcie... Treba ale vyriešiť otázku, ako bezpečne identifikovať psychopatiu u človeka...


GP bojuje podľa princípu "rozdeľuj, rozoštvávaj a panuj". Preto generuje množstvo pravdepodobných ale defektných ideológií, náboženstiev, filozofií, politických a iných rôznych teórií, ktoré si navzájom protirečia...
Ako treba liečiť defekt? Zaplátaním dier. Ako liečiť skrytú lož? Jej odhalením. To sú veci, ktoré pomôžu zjednotiť ľudstvo. Len aby ten liek vôbec účinkoval, najprv bude treba ľudí oslobodiť od hypnotického vplyvu médií a propagandy. Potom budú prístupní pravde a jej hľadaniu.
Na svete je množstvo národných kultúr. A všetky môžu byť zjednotené ideou spravodlivého sveta (spravodlivosť = harmónia v spoločnosti), stačí ak budú ochotní nájsť a odstrániť nespravodlivé a škodlivé prvky zo svojej kultúry, a rozvíjať všetky tie dobré prvky, ktoré ich kultúra má.


Pšenicu a obrábanie pôdy zaviedol niekto, kto chcel zmeniť kultúru ľudstva a vytvoriť zložitejší supersystém - civilizáciu. Súčasná organizácia života by len ťažko mohla fungovať na princípe zberačstva a lovu. Poľnohospodárstvo a pestovanie pšenice bolo dielom niekoho, kto sa považoval za civilizátora (podľa neho) menej rozvitých kultúr. S tou bibliou je to zaujímavé aj v tom, že príroda Edenu je presným opakom prírody zvyšku sveta. V Edene sa ľudia živili ovocím a rôznymi plodmi. Neobrábali pôdu ani nelovili zver. Mimo Eden bol už život iný. Tam sa učili tvrdo makať a poslúchať svojho Pána boha. @Jura11 Aj keby to bolo s rasami tak, ako píše Rusofil, že nejaký subjekt ich geneticky vyšľachtil a spomedzi nich všetkých si aj vydrezúroval "elitu" ktorá mala aj krv týchto parazitov (modrú krv), t.j. časť ich DNA. Tak so samotnými rasami nie je žiadny problém, lebo všetci ľudia sme bratrami a sestrami, a úlohou KSB je nájsť spôsob, ako ľudstvo zjednotiť. V tom sa ukáže majstrovstvo schopnosti riadiť. Lepší manažer nelikviduje cudziu koncepciu, ale dokáže ju začleniť do svojej koncepcii tak, aby pracovala pre jeho koncepciu a časom sa zladila (odstránila škodlivé a ponechala dobré prvky). Je to podobné ako dnes medzi RF a UA. Rusko nebojuje proti Ukrajine, proti ukrajinskému ľudu. Rusko bojuje proti nacistickému režimu na UA a proti tým najsfanatizovanejším ľuďom, vojakom, s ktorými sa už nedá spraviť nič. Drvivá väčšina ostatných je len zhypnotizovaná televíznou propagandou, a po odstavení od jej vplyvu a zmene infopoľa sa problém vyrieši sám. Podobné je to aj s ľudstvom. Iné rasy, iné národy, iné haploskupiny nie sú naši nepriatelia. Môžeme sa bez problémov zjednotiť a rozvíjať kultúru rovnakých hodnôt. Naši nepriatelia sú určitá skupina ideovo najzarytejších zástancov davo-"elitarizmu" - "elitári". Drvivá väčšina z nich nemá rozvinuté svedomie ani empatiu, t.j. sú to psychopati. Najväčšia časť z nich je v politike a na riadiacich funkciách, časť v biznise. Otázka je, čo je príčinou vzniku psychopatie..? prečo sa u niektorých nerozvinie svedomie ani empatia..? Bolo by dobré, ak by veda našla na tieto otázky odpoveď. Týchto ľudí/neľudí bude treba odstaviť od riadiacich funkcií a nájsť spôsob, ako pred psychopatmi chrániť ľudstvo. Majú totiž prirodzenú tendenciu predierať sa do kľúčových riadiacich pozícií, čo je bezpečnostná hrozba pre ľudstvo. Takže ešte raz: nášmi nepriateľmi nie sú iní ľudia, iné rasy, národy, haploskupiny... Nášmi nepriatelia sú dnešní psychopati (ľudia bez svedomia a empatie) v politike, v biznise, a na všetkých riadiacich pozíciách (aj v polícii, v armáde, atď.), ktorí vedú vojnu proti ľudstvu... vojnu za zotročenie ľudstva... A voči nim už platia zákony vojny, žiadny abstraktný humanizmus. Pretože práve oni stelesňujú trockizmus a voči nim dobré slovo nefunguje. Tam ide o to, ako ich dostať mimo riadenie spoločnosti a ako zaistiť aj do budúcnosti, aby sa žiadny psychopat nemohol dostať do žiadnej riadiacej funkcie... Treba ale vyriešiť otázku, ako bezpečne identifikovať psychopatiu u človeka... GP bojuje podľa princípu "rozdeľuj, rozoštvávaj a panuj". Preto generuje množstvo pravdepodobných ale defektných ideológií, náboženstiev, filozofií, politických a iných rôznych teórií, ktoré si navzájom protirečia... Ako treba liečiť defekt? Zaplátaním dier. Ako liečiť skrytú lož? Jej odhalením. To sú veci, ktoré pomôžu zjednotiť ľudstvo. Len aby ten liek vôbec účinkoval, najprv bude treba ľudí oslobodiť od hypnotického vplyvu médií a propagandy. Potom budú prístupní pravde a jej hľadaniu. Na svete je množstvo národných kultúr. A všetky môžu byť zjednotené ideou spravodlivého sveta (spravodlivosť = harmónia v spoločnosti), stačí ak budú ochotní nájsť a odstrániť nespravodlivé a škodlivé prvky zo svojej kultúry, a rozvíjať všetky tie dobré prvky, ktoré ich kultúra má.

Napríklad nenávisť R1B voči R1A potvrdil naposledy hovorca armády RF, kedy jasne povedal, že na ukrajine v labákoch vytvárali vírus ničiaci Slovanské etnikum.

Pozor, Ferri, toto nie je potvrdenie vplyvu haploskupiny na nenávisť. Treba si uvedomiť, kto organizuje tento vyhladzovací boj. Organizujú ho globálne "elity" a tie nie sú o haploskupine, ale je to špeciálna sorta psychopatov. Druhá vec je to, že anglosasov (R1B) využívajú ako otrokov na svoj boj proti zvyšku ľudstva. Ale napriek tomu väčšina anglosasov je normálnych. Je medzi nimi približne rovnako svedomitých a empatických ľudí ako medzi slovanmi. Len sú viacej spracovaní západným informačným poľom, sú trochu viac biorobotizovaní na mieru globalistov. Pritom väčšina anglosasov, ak by sa dostali pod adekvátne informačné pole, by dokázala žiť družne so slovanmi.
Tu treba veľmi rozlišovať čo je subjekt a čo objekt. Subjekt sú "elity", ktoré vlastne ani nemajú národnosť (hoci mnohé vyšli od anglosasov). Objekt sú anglosasi, v ktorých sa snažia pestovať nenávisť k slovanom.


Dokonca ani väčšina vojakov, ktorá slúžila v Hitlerovej armáde nebola taká, že by sa narodili s nenávisťou voči Rusom. Časť z nich, ktorá sa dopúšťala zverstiev, boli degeneráti, ale väčšina boli spočiatku normálni ľudia, až kým im propaganda nevymyla mozog a stali sa zombi. Títo ľudia pevne uverili vtedajšej propagande a šli bojovať. Uverili tomu, že Židia ako Trocký chcú dobyť svet. A hoci bolo vtedy v Rusku vo vedení židov veľa, nerozlišovali medzi boľševikmi a trockistami. Nie všetci židia boli trockisti, a práve trockisti chceli rozniesť revolúciu do celého sveta a títo predstavovali hrozbu.


Ulohou KSB je zjednotiť celú ľudskú rodinu (bez ohľadu na rasu, národ, haploskupinu), všetkých čo sa zjednotiť dajú. A tých najneprispôsobivejších, amorálnych v prvom rade izolovať od riadenia a spoločnosti. Netreba sa mýliť, že všetci ľudia disponujú svedomím a empatiou... Existuje určité percento ľudí, ktorí tieto kvality nemajú, a odborne sa nazývajú psychopatmi. Práve títo sú pre ľudstvo najnebezpečnejší. A medzi politikmi je ich more.


[quote="pid:70080, uid:106"]Napríklad nenávisť R1B voči R1A potvrdil naposledy hovorca armády RF, kedy jasne povedal, že na ukrajine v labákoch vytvárali vírus ničiaci Slovanské etnikum.[/quote] Pozor, Ferri, toto nie je potvrdenie vplyvu haploskupiny na nenávisť. Treba si uvedomiť, kto organizuje tento vyhladzovací boj. Organizujú ho globálne "elity" a tie nie sú o haploskupine, ale je to špeciálna sorta psychopatov. Druhá vec je to, že anglosasov (R1B) využívajú ako otrokov na svoj boj proti zvyšku ľudstva. Ale napriek tomu väčšina anglosasov je normálnych. Je medzi nimi približne rovnako svedomitých a empatických ľudí ako medzi slovanmi. Len sú viacej spracovaní západným informačným poľom, sú trochu viac biorobotizovaní na mieru globalistov. Pritom väčšina anglosasov, ak by sa dostali pod adekvátne informačné pole, by dokázala žiť družne so slovanmi. Tu treba veľmi rozlišovať čo je subjekt a čo objekt. Subjekt sú "elity", ktoré vlastne ani nemajú národnosť (hoci mnohé vyšli od anglosasov). Objekt sú anglosasi, v ktorých sa snažia pestovať nenávisť k slovanom. Dokonca ani väčšina vojakov, ktorá slúžila v Hitlerovej armáde nebola taká, že by sa narodili s nenávisťou voči Rusom. Časť z nich, ktorá sa dopúšťala zverstiev, boli degeneráti, ale väčšina boli spočiatku normálni ľudia, až kým im propaganda nevymyla mozog a stali sa zombi. Títo ľudia pevne uverili vtedajšej propagande a šli bojovať. Uverili tomu, že Židia ako Trocký chcú dobyť svet. A hoci bolo vtedy v Rusku vo vedení židov veľa, nerozlišovali medzi boľševikmi a trockistami. Nie všetci židia boli trockisti, a práve trockisti chceli rozniesť revolúciu do celého sveta a títo predstavovali hrozbu. Ulohou KSB je zjednotiť celú ľudskú rodinu (bez ohľadu na rasu, národ, haploskupinu), všetkých čo sa zjednotiť dajú. A tých najneprispôsobivejších, amorálnych v prvom rade izolovať od riadenia a spoločnosti. Netreba sa mýliť, že všetci ľudia disponujú svedomím a empatiou... Existuje určité percento ľudí, ktorí tieto kvality nemajú, a odborne sa nazývajú psychopatmi. Práve títo sú pre ľudstvo najnebezpečnejší. A medzi politikmi je ich more.
Upravené 1. 5. 2022 o 21:09

Neobrábali pôdu ani nelovili zver.


Zrovna jsem teď přemýšlel nad zahradou plnou stromů, ze kterých by se dalo dlouhodobě uživit a jaké by to byly. :-)
A pak čtu Tvůj příspěvek.


Souhlasím se všim, co jsi napsal v posledních dvou příspěvcích v tomto vlákně a děkuji, že jsi je sepsal právě takovou formou.


[quote="pid:70086, uid:6"]Neobrábali pôdu ani nelovili zver.[/quote] Zrovna jsem teď přemýšlel nad zahradou plnou stromů, ze kterých by se dalo dlouhodobě uživit a jaké by to byly. :-) A pak čtu Tvůj příspěvek. Souhlasím se všim, co jsi napsal v posledních dvou příspěvcích v tomto vlákně a děkuji, že jsi je sepsal právě takovou formou.

Zrovna jsem teď přemýšlel nad zahradou plnou stromů, ze kterých by se dalo dlouhodobě uživit a jaké by to byly. :-)

Před časem jsem viděl dokument o Korsice. Říkali tam, že ve vnitrozemských horských usedlostech měli vysázené jedlé kaštany, z jejichž plodů mleli mouku, kterou nahrazovali mouku obilnou.
Z ovoce jsou na dlouhodobější skladování dobrá sušená jablka - křížaly.


[quote="pid:70102, uid:181"]Zrovna jsem teď přemýšlel nad zahradou plnou stromů, ze kterých by se dalo dlouhodobě uživit a jaké by to byly. :-)[/quote] Před časem jsem viděl dokument o Korsice. Říkali tam, že ve vnitrozemských horských usedlostech měli vysázené jedlé kaštany, z jejichž plodů mleli mouku, kterou nahrazovali mouku obilnou. Z ovoce jsou na dlouhodobější skladování dobrá sušená jablka - křížaly.

@Ferry

Jen jsem dovedl do logického konce koncepty, které tady Rusofil káže. Nekáže snad, že jediní původní obyvatelé téhle planety jsou běloši a ostatní rasy jsou invazní druh? Doslova přesně toto, každý si to může výše přečíst. Nekáže snad, že běloši/slované jsou jediní skuteční lidé/světlí, a ostatní rasy jsou sluhové a otroci, které někdo cestou genetických manipulací vytvořil jako napodobeniny skutečných lidí? Přesně toto Rusofil káže, každý si to může výše a v ostatních vláknech Rusofila přečíst.


Rasismus/fašismus? Jak to jen mohlo někoho napadnout...


Záměrně píšu "káže", protože to je přesně to, co tady Rusofil dělá. Normální lidé tu diskutují, Rusofil tady provádí nábor do své sekty a snaží se kázáním obrátit ostatní na své vidění světa, kterému svatě věří.


@Rusofil

Neostýchej se, vysvětli zdejším, které etnika jsou ti světlí a které jsou ten invazní druh, "sluhové a otroci", podle tvojí víry. Například v Rusku žije přes 200 etnik, šlo by je rozdělit na ty světlé a na sluhy a otroky?


A když v 17-19. století běloši (ti světlí podle tvojí víry, původní obyvatelé celé planety) prováděli genocidu původních obyvatel ostatních kontinentů (invazních ras, sluhů a otroků podle tvojí víry), to bylo dobře nebo špatně? Neostýchej se, sděl nám svůj názor.


@Ferry Jen jsem dovedl do logického konce koncepty, které tady Rusofil káže. Nekáže snad, že jediní původní obyvatelé téhle planety jsou běloši a ostatní rasy jsou invazní druh? Doslova přesně toto, každý si to může výše přečíst. Nekáže snad, že běloši/slované jsou jediní skuteční lidé/světlí, a ostatní rasy jsou sluhové a otroci, které někdo cestou genetických manipulací vytvořil jako napodobeniny skutečných lidí? Přesně toto Rusofil káže, každý si to může výše a v ostatních vláknech Rusofila přečíst. Rasismus/fašismus? Jak to jen mohlo někoho napadnout... Záměrně píšu "káže", protože to je přesně to, co tady Rusofil dělá. Normální lidé tu diskutují, Rusofil tady provádí nábor do své sekty a snaží se kázáním obrátit ostatní na své vidění světa, kterému svatě věří. @Rusofil Neostýchej se, vysvětli zdejším, které etnika jsou ti světlí a které jsou ten invazní druh, "sluhové a otroci", podle tvojí víry. Například v Rusku žije přes 200 etnik, šlo by je rozdělit na ty světlé a na sluhy a otroky? A když v 17-19. století běloši (ti světlí podle tvojí víry, původní obyvatelé celé planety) prováděli genocidu původních obyvatel ostatních kontinentů (invazních ras, sluhů a otroků podle tvojí víry), to bylo dobře nebo špatně? Neostýchej se, sděl nám svůj názor.

Neostýchej se, sděl nám svůj názor.
Změň ducha svého příspěvku a já ti odpovím. Protože, jaká otázka, taková odpověď.


[quote="pid:70127, uid:235"]Neostýchej se, sděl nám svůj názor.[/quote]Změň ducha svého příspěvku a já ti odpovím. Protože, jaká otázka, taková odpověď.

@Rusofil

Je podle tvojí víry cena života světlých v porovnání s genetickými napodobeninami stejná? To jsem si vypůjčil tvoji terminologii, normálně by se to formulovalo takto: je podle tvojí víry cena života bělochů a nebělochů stejná?


@Rusofil Je podle tvojí víry cena života světlých v porovnání s genetickými napodobeninami stejná? To jsem si vypůjčil tvoji terminologii, normálně by se to formulovalo takto: je podle tvojí víry cena života bělochů a nebělochů stejná?

Změň ducha svého příspěvku a já ti odpovím. Protože, jaká otázka, taková odpověď.


Pokud jsem nějaké tvoje názory uvedl nesprávně, můžeš je uvést na pravou míru.


[quote="pid:70128, uid:312"]Změň ducha svého příspěvku a já ti odpovím. Protože, jaká otázka, taková odpověď.[/quote] Pokud jsem nějaké tvoje názory uvedl nesprávně, můžeš je uvést na pravou míru.

Jen jsem dovedl do logického konce koncepty, které tady Rusofil káže.
To je presne ten prípad, kedy je potrebná diskusia osobná. Lebo očividne, ja ty aj Rusifil si môžeme prečítané vety vykladať inak. Každý podľa toho čo v živote zažil, naštudoval, videl. Nuž to je problém písaného slova - 80 % informácií sa stráca. Presne takto sa aj stratili informácie z biblie a teraz ju vykladajú úplne opačne (smerom k satanizmu), než bol pôvodný zámer (myslím tie pasáže, ktoré ešte cirkvi nestihli pokriviť, doplniť o svoje bláboly).


[quote="pid:70127, uid:235"]Jen jsem dovedl do logického konce koncepty, které tady Rusofil káže.[/quote]To je presne ten prípad, kedy je potrebná diskusia osobná. Lebo očividne, ja ty aj Rusifil si môžeme prečítané vety vykladať inak. Každý podľa toho čo v živote zažil, naštudoval, videl. Nuž to je problém písaného slova - 80 % informácií sa stráca. Presne takto sa aj stratili informácie z biblie a teraz ju vykladajú úplne opačne (smerom k satanizmu), než bol pôvodný zámer (myslím tie pasáže, ktoré ešte cirkvi nestihli pokriviť, doplniť o svoje bláboly).

@Ferry

Takže on to vlastně Rusofil myslí dobře když tvrdí, že nebělošské rasy jsou genetické napodobeniny lidí (světlých), které si tady někdo udělal jako sluhy a otroky a pak je tady nechal? To je dobré vědět.


@Ferry Takže on to vlastně Rusofil myslí dobře když tvrdí, že nebělošské rasy jsou genetické napodobeniny lidí (světlých), které si tady někdo udělal jako sluhy a otroky a pak je tady nechal? To je dobré vědět.

Tak to netvrdí Rusofil, on to len pridáva do konverzácie. To v skutočnosti tvrdia tabuľky od sumerov, rôzne staré mýty a legendy. Tí čo tie tabuľky, mýty robili možno vedeli o pôvode rás. Ale my dneska sa môžeme len dohadovať. Možno aj @Rusofil by mohol povedať ako to myslí, kedže ja ani ty mu do hlavy nevidíme.

Tak to netvrdí Rusofil, on to len pridáva do konverzácie. To v skutočnosti tvrdia tabuľky od sumerov, rôzne staré mýty a legendy. Tí čo tie tabuľky, mýty robili možno vedeli o pôvode rás. Ale my dneska sa môžeme len dohadovať. Možno aj @Rusofil by mohol povedať ako to myslí, kedže ja ani ty mu do hlavy nevidíme.

Rusofil to podává jako fakt. Kromě toho, sumerské tabulky opravdu neobsahují to, co tady Rusofil prezentuje jako jedinou skutečnou pravdu. Ani žádné jiné mýty a legendy.


Rusofil to podává jako fakt. Kromě toho, sumerské tabulky opravdu neobsahují to, co tady Rusofil prezentuje jako jedinou skutečnou pravdu. Ani žádné jiné mýty a legendy.

Například v Rusku žije přes 200 etnik
Kdyby sis pozoně nastudoval Kljosova Skljarova, Žarnikovou, a další fakta, která tady dávám, nemohl bys dojít k jiným závěrům.
Já tady jen prezentuji, jak se tady na Zemi objevili různé rasy.
Je nanejvýš pravděpodobné, že přišelci nebyli také stejní a podle toho, jaké rasy kde vznikli, se dá předpokládat kde se jací přišelci usídlili.
Pokud by ses o to trochu zajímal a neseděl jen na svých dogmatických představách, tak by ses dozvěděl, že Sumerové dokonce popsali, že výsledek, takové manipulace kterou popsali oni, byl žlutý člověk.


To, co z jejích (přišelců) genových manipulací vzešlo záviselo také na tom, koho si na tuto manipulaci, z těch, kteří na Zemi v té době žili, vybrali.
Jejich vrcholným kouskem byla genetická manipulace bílého člověka který měl haplogrupu R1a, jejímž výsledkem byla R1b a zůstal bílý.
Tato skupina byla jakýmsi mimikry, aby se mohli lépe infiltrovat do skupiny R1a. Určitě uznáš, že infiltrovat se do bílého obyvatelstva žlutému, nebo černému jde stěží.
Postupem doby, se ale tyto všechny rasy začaly mezi sebou míchat a tak nepřekvapí, že i takový Puškin měl R1a.
Odtud odpověď na tvoji otázku. I když má Rusko kolem 200 různých národů na národností, vůbec to nevyvrací moji teorii. Protože jazykem vesmíru, je Ruský jazyk. Všichni původní obyvatelé na Zemi mluvili prastarou obdobou Ruského jazyka, je to mozkový systémový jazyk.
V Rusku žije 60% obyvatel s haplogrupou R1a a můžou být jakékoliv rasy, protože barva pleti s haploskupinou nesouvisí. Ta mluví jen o tom, kdo je prapůvodním otcem jeho rodu. Co se do toho rodu za tisíce let přimíchalo z ženské strany (tj. barva pleti) nemá vliv.


Proto i bílí lidé mohou konat zvěrstva a vraždit druhé. Z historie je již dostatečné množství důkazů o tom, že tak činili hlavně bílí lidé, pocházející ze západu Evropy a ti mají v některých oblastech zastoupení R1b až z 90%. A kdo osídloval Ameriku, Austrálii atd.? Slované to nebyli, ti žijí na východě Evropského kontinentu.


Úplně na závěr. Je mi jedno, jak kdo vypadá, jestli je bílý, rudý, nebo tečkovaný. Pro mě je důležité, jestli se řídí kony Boha, nebo zákony Hospodina. Toto je pro mě nejhlavnější ukazatel, který mi říká, před kým se mít na pozoru.


[quote="pid:70127, uid:235"]Například v Rusku žije přes 200 etnik[/quote]Kdyby sis pozoně nastudoval Kljosova Skljarova, Žarnikovou, a další fakta, která tady dávám, nemohl bys dojít k jiným závěrům. Já tady jen prezentuji, jak se tady na Zemi objevili různé rasy. Je nanejvýš pravděpodobné, že přišelci nebyli také stejní a podle toho, jaké rasy kde vznikli, se dá předpokládat kde se jací přišelci usídlili. Pokud by ses o to trochu zajímal a neseděl jen na svých dogmatických představách, tak by ses dozvěděl, že Sumerové dokonce popsali, že výsledek, takové manipulace kterou popsali oni, byl žlutý člověk. To, co z jejích (přišelců) genových manipulací vzešlo záviselo také na tom, koho si na tuto manipulaci, z těch, kteří na Zemi v té době žili, vybrali. Jejich vrcholným kouskem byla genetická manipulace bílého člověka který měl haplogrupu R1a, jejímž výsledkem byla R1b a zůstal bílý. Tato skupina byla jakýmsi mimikry, aby se mohli lépe infiltrovat do skupiny R1a. Určitě uznáš, že infiltrovat se do bílého obyvatelstva žlutému, nebo černému jde stěží. Postupem doby, se ale tyto všechny rasy začaly mezi sebou míchat a tak nepřekvapí, že i takový Puškin měl R1a. Odtud odpověď na tvoji otázku. I když má Rusko kolem 200 různých národů na národností, vůbec to nevyvrací moji teorii. Protože jazykem vesmíru, je Ruský jazyk. Všichni původní obyvatelé na Zemi mluvili prastarou obdobou Ruského jazyka, je to mozkový systémový jazyk. V Rusku žije 60% obyvatel s haplogrupou R1a a můžou být jakékoliv rasy, protože barva pleti s haploskupinou nesouvisí. Ta mluví jen o tom, kdo je prapůvodním otcem jeho rodu. Co se do toho rodu za tisíce let přimíchalo z ženské strany (tj. barva pleti) nemá vliv. Proto i bílí lidé mohou konat zvěrstva a vraždit druhé. Z historie je již dostatečné množství důkazů o tom, že tak činili hlavně bílí lidé, pocházející ze západu Evropy a ti mají v některých oblastech zastoupení R1b až z 90%. A kdo osídloval Ameriku, Austrálii atd.? Slované to nebyli, ti žijí na východě Evropského kontinentu. Úplně na závěr. Je mi jedno, jak kdo vypadá, jestli je bílý, rudý, nebo tečkovaný. Pro mě je důležité, jestli se řídí kony Boha, nebo zákony Hospodina. Toto je pro mě nejhlavnější ukazatel, který mi říká, před kým se mít na pozoru.

Rusofil to podává jako fakt. Kromě toho, sumerské tabulky opravdu neobsahují to, co tady Rusofil prezentuje jako jedinou skutečnou pravdu. Ani žádné jiné mýty a legendy.
Tečka.


[quote="pid:70135, uid:235"]Rusofil to podává jako fakt. Kromě toho, sumerské tabulky opravdu neobsahují to, co tady Rusofil prezentuje jako jedinou skutečnou pravdu. Ani žádné jiné mýty a legendy.[/quote]Tečka.

Osobní útoky, nula argumentů něčím podložených a bla bla bla...


Sumerové dokonce popsali, že výsledek, takové manipulace kterou popsali oni, byl žlutý člověk.


Dnes jsou k dispozici online anglické překlady všech sumerských textů. Dej odkaz na ten konkrétní sumerský text kde se to píše, jinak si svoje tvrzení můžeš strčit na místo, kde slunce nesvítí. Nemůžeš dát odkaz na konkrétní sumerský text, protože ho nemáš a nikdy si ho neviděl, jen papouškuješ co na nějakém videu někdo řekl, opět bez odkazu na zdroj.


Osobní útoky, nula argumentů něčím podložených a bla bla bla... [quote="pid:70139, uid:312"]Sumerové dokonce popsali, že výsledek, takové manipulace kterou popsali oni, byl žlutý člověk.[/quote] Dnes jsou k dispozici online anglické překlady všech sumerských textů. Dej odkaz na ten konkrétní sumerský text kde se to píše, jinak si svoje tvrzení můžeš strčit na místo, kde slunce nesvítí. Nemůžeš dát odkaz na konkrétní sumerský text, protože ho nemáš a nikdy si ho neviděl, jen papouškuješ co na nějakém videu někdo řekl, opět bez odkazu na zdroj.

Dnes jsou k dispozici online anglické překlady všech sumerských textů
Jak dokážeš, že jsou ty anglické texty přesné překlady? Ty ovládáš starou Sumerštinu, abys mi to potvrdil?


[quote="pid:70143, uid:235"]Dnes jsou k dispozici online anglické překlady všech sumerských textů[/quote]Jak dokážeš, že jsou ty anglické texty přesné překlady? Ty ovládáš starou Sumerštinu, abys mi to potvrdil?

Nášmi nepriatelia sú dnešní psychopati (ľudia bez svedomia a empatie) [...] Majú totiž prirodzenú tendenciu predierať sa do kľúčových riadiacich pozícií, čo je bezpečnostná hrozba pre ľudstvo.

Nie je to skôr tak, že nejde o nič prirodzené a dnešné, ale že ide o cielené obsadzovanie kľúčových riadiacich pozícií týmito osobami už niekoľko tisícročí?
V tvojom podaní to na mňa pôsobí ako záhadná choroba indivíduí, ktoré sa vďaka svojej psychopatii vždy nejakým neidentifikovateľným spôsobom prederú k moci.
Ale pôvod moci predsa nie je u "psychopatov". Kontrola moci je nízkofrekvenčný, tisícročiami takmer do dokonalosti privedený proces, ktorého podstata je v KSB podrobne popísaná.
Otázka je, čo je príčinou vzniku psychopatie..? prečo sa u niektorých nerozvinie svedomie ani empatia..? Bolo by dobré, ak by veda našla na tieto otázky odpoveď.

Každá osobnosť, i osobnosť psychopata vzniká a formuje sa na základe tých istých faktorov: dedičnosť, rodový egregor, vplyv rodiny a spoločnosti. Teda od informácií, uložených na rôznych nosičoch - od DNA cez reč/jazyk až k obsahu masmédií.
Tu sa dostávame k otázke: Existujú rozdiely medzi národmi, rasami a haploskupinami, čo sa týka obsahu týchto informácií? Je pravdepodobnosť vzniku psychopatickej osobnosti v niektorej tejto skupine vyššia ako v inej?


Odpoveďou je podľa mňa jednoznačné áno. Prostredníctvom geneticko-informačných manipulácií evolúcie sa umelo udržiavajú nositelia týchto (psychopatických) vlastností pri živote, inak by už ich prach dávno ležal v zabudnutí dejín.
A naopak, nositelia informácií ľudských/človečenských sú systematicky podobnými manipuláciami oslabovaní a likvidovaní.

[...]v politike, v biznise, a na všetkých riadiacich pozíciách (aj v polícii, v armáde, atď.)

Priority riadenia tu platia ako všade inde. Tí, čo ich tu popisuješ sú len exekutívou, nie sú organizátormi. Sú to sice nepriatelia, ale až v šiestom rade. Viditeľní, odstrániteľní, vymeniteľní. Pre ľudstvo, lepšie pre ľudskosť, sú nebezpečenstvom tí, ktorí stoja za vytvorením svetonázoru, ktorí ich vytvoril, tí, ktorí už pred tisícročiami vystavali globálnu fabriku na ich výrobu. A tí, ktorí z pozadia vedome aj nevedome rozširujú ich informačné pole.


Ulohou KSB je zjednotiť celú ľudskú rodinu

V istom zmysle. Ja som zmysel KSB pochopil ako podanie kľúča k pochopeniu riadenia, k osvojeniu si analytického spôsobu prijímania informácií a ako možnosť nájdenia cesty od osoby typu zvieraťa a zombie k človečenstvu. Človek - to je ten prvok, ktorý majú mať ľudia/človekovia spoločný smile


[quote="pid:70086, uid:6"]Nášmi nepriatelia sú dnešní psychopati (ľudia bez svedomia a empatie) [...] Majú totiž prirodzenú tendenciu predierať sa do kľúčových riadiacich pozícií, čo je bezpečnostná hrozba pre ľudstvo.[/quote] Nie je to skôr tak, že nejde o nič prirodzené a dnešné, ale že ide o cielené obsadzovanie kľúčových riadiacich pozícií týmito osobami už niekoľko tisícročí? V tvojom podaní to na mňa pôsobí ako záhadná choroba indivíduí, ktoré sa vďaka svojej psychopatii vždy nejakým neidentifikovateľným spôsobom prederú k moci. Ale pôvod moci predsa nie je u "psychopatov". Kontrola moci je nízkofrekvenčný, tisícročiami takmer do dokonalosti privedený proces, ktorého podstata je v KSB podrobne popísaná. [quote="pid:70086, uid:6"]Otázka je, čo je príčinou vzniku psychopatie..? prečo sa u niektorých nerozvinie svedomie ani empatia..? Bolo by dobré, ak by veda našla na tieto otázky odpoveď.[/quote] Každá osobnosť, i osobnosť psychopata vzniká a formuje sa na základe tých istých faktorov: dedičnosť, rodový egregor, vplyv rodiny a spoločnosti. Teda od informácií, uložených na rôznych nosičoch - od DNA cez reč/jazyk až k obsahu masmédií. Tu sa dostávame k otázke: Existujú rozdiely medzi národmi, rasami a haploskupinami, čo sa týka obsahu týchto informácií? Je pravdepodobnosť vzniku psychopatickej osobnosti v niektorej tejto skupine vyššia ako v inej? Odpoveďou je podľa mňa jednoznačné áno. Prostredníctvom geneticko-informačných manipulácií evolúcie sa umelo udržiavajú nositelia týchto (psychopatických) vlastností pri živote, inak by už ich prach dávno ležal v zabudnutí dejín. A naopak, nositelia informácií ľudských/človečenských sú systematicky podobnými manipuláciami oslabovaní a likvidovaní. [quote="pid:70086, uid:6"] [...]v politike, v biznise, a na všetkých riadiacich pozíciách (aj v polícii, v armáde, atď.)[/quote] Priority riadenia tu platia ako všade inde. Tí, čo ich tu popisuješ sú len exekutívou, nie sú organizátormi. Sú to sice nepriatelia, ale až v šiestom rade. Viditeľní, odstrániteľní, vymeniteľní. Pre ľudstvo, lepšie pre ľudskosť, sú nebezpečenstvom tí, ktorí stoja za vytvorením svetonázoru, ktorí ich vytvoril, tí, ktorí už pred tisícročiami vystavali globálnu fabriku na ich výrobu. A tí, ktorí z pozadia vedome aj nevedome rozširujú ich informačné pole. [quote="pid:70088, uid:6"]Ulohou KSB je zjednotiť celú ľudskú rodinu[/quote] V istom zmysle. Ja som zmysel KSB pochopil ako podanie kľúča k pochopeniu riadenia, k osvojeniu si analytického spôsobu prijímania informácií a ako možnosť nájdenia cesty od osoby typu zvieraťa a zombie k človečenstvu. Človek - to je ten prvok, ktorý majú mať ľudia/človekovia spoločný :)

Jak dokážeš, že jsou ty anglické texty přesné překlady? Ty ovládáš starou Sumerštinu, abys mi to potvrdil?


Spokojím se i s odkazem na ruské překlady sumerských textů.


[quote="pid:70145, uid:312"]Jak dokážeš, že jsou ty anglické texty přesné překlady? Ty ovládáš starou Sumerštinu, abys mi to potvrdil?[/quote] Spokojím se i s odkazem na ruské překlady sumerských textů.

Spokojím se i s odkazem na ruské překlady sumerských textů.

http://www.tezan.ru/sum.htm
Jinak věe je popsáno v těchto knihách
https://zen.yandex.ru/media/petroprog/kniga-enki-tekst-vosstanovlen-zahariei-sitchinym-po-nippurskim-tablicam-ch-2-6016b6005930a614f2ab1d43


[quote="pid:70148, uid:235"]Spokojím se i s odkazem na ruské překlady sumerských textů.[/quote] http://www.tezan.ru/sum.htm Jinak věe je popsáno v těchto knihách https://zen.yandex.ru/media/petroprog/kniga-enki-tekst-vosstanovlen-zahariei-sitchinym-po-nippurskim-tablicam-ch-2-6016b6005930a614f2ab1d43
Upravené 2. 5. 2022 o 10:24

http://www.tezan.ru/sum.htm


Myšleno pochopitelně bylo: spokojím se i s odkazem na ruské překlady sumerských textů, které budou obsahovat to, co ty tvrdíš, že tam je.


Sumerové dokonce popsali, že výsledek, takové manipulace kterou popsali oni, byl žlutý člověk.


Můžeš dát odkaz na ten sumerský text?


[quote="pid:70149, uid:312"]http://www.tezan.ru/sum.htm[/quote] Myšleno pochopitelně bylo: spokojím se i s odkazem na ruské překlady sumerských textů, které budou obsahovat to, co ty tvrdíš, že tam je. [quote="pid:70139, uid:312"]Sumerové dokonce popsali, že výsledek, takové manipulace kterou popsali oni, byl žlutý člověk.[/quote] Můžeš dát odkaz na ten sumerský text?

Můžeš dát odkaz na ten sumerský text?
To nemyslíš vážně. To se ti mám teď na počkání probírat v tisících zdrojích, které mám?
Kdybych se měl připravit, na nějakou velkou konferenci, kde bych to měl prezentovat, tak bych si tu práci dal. Ale abych tobě něco dokazoval, co pak jednou větou odmítneš, na to fakt nemám čas.
Pokud tě to fakt zajímá, můžeš se vrhnou do studia sám, nic ti nebrání.


[quote="pid:70151, uid:235"]Můžeš dát odkaz na ten sumerský text?[/quote]To nemyslíš vážně. To se ti mám teď na počkání probírat v tisících zdrojích, které mám? Kdybych se měl připravit, na nějakou velkou konferenci, kde bych to měl prezentovat, tak bych si tu práci dal. Ale abych tobě něco dokazoval, co pak jednou větou odmítneš, na to fakt nemám čas. Pokud tě to fakt zajímá, můžeš se vrhnou do studia sám, nic ti nebrání.

To myslím zcela vážně. Nejsi schopný dodat jediný odkaz na nějaký původní dokument, kde by si člověk mohl ověřit, že je tam skutečně to, co ty tvrdíš, že tam je. Za celou dobu svého působení jsi nebyl schopný dodat odkaz na jediný takový dokument.


To má pochopitelně prostou příčínu, že ty dokumenty, o které opíráš svoje tvrzení, jsi nikdy neviděl a nečetl, a prostě jen opakuješ něco, co někde někdo řekl, že tam je. Rozdíl mezi námi je ten, že já jsem ve skutečnosti spoustu antických dokumentů četl a studoval z první ruky, bez toho, aby mi je někdo dopředu předžvýkal a řekl mi, co si o nich mám myslet a co obsahují.


Sitchin je dezinformátor a dezinterpretátor. Jeden příklad za všechny, Nibiru. Ve skutečnosti název sumerského města, nic více.


To myslím zcela vážně. Nejsi schopný dodat jediný odkaz na nějaký původní dokument, kde by si člověk mohl ověřit, že je tam skutečně to, co ty tvrdíš, že tam je. Za celou dobu svého působení jsi nebyl schopný dodat odkaz na jediný takový dokument. To má pochopitelně prostou příčínu, že ty dokumenty, o které opíráš svoje tvrzení, jsi nikdy neviděl a nečetl, a prostě jen opakuješ něco, co někde někdo řekl, že tam je. Rozdíl mezi námi je ten, že já jsem ve skutečnosti spoustu antických dokumentů četl a studoval z první ruky, bez toho, aby mi je někdo dopředu předžvýkal a řekl mi, co si o nich mám myslet a co obsahují. Sitchin je dezinformátor a dezinterpretátor. Jeden příklad za všechny, Nibiru. Ve skutečnosti název sumerského města, nic více.

Rozdíl mezi námi je ten, že já jsem ve skutečnosti spoustu antických dokumentů četl a studoval z první ruky, bez toho, aby mi je někdo dopředu předžvýkal a řekl mi, co si o nich mám myslet a co obsahují.
Je neuvěřitelné, jak tě mám přečteného. Zase jsem čekal, až mě zase napadneš a zneguješ. Je to tvé modus operandi.
Je pravda, že jsem žádný originální dokument, na rozdíl od tebe v rukou neměl, a spoléhám se na překlady ruských vědců. A i když tys měl v rukou jakési dokumenty a tvrdíš, že si tam nic takového nenašel, neznamená, že něco takového neexistuje.
Já to prostě četl, a dává mi v tom za pravdu hromada důkazů, které ty nechceš mermomocí vidět.


  1. Tak například, sošky "bohyní" drakonů, které byly inkubátory a dárkyněmi vajíček k oplodnění byly nalezeny na území Sumeru. Všimni si, kromě jiného, mají šikmé oči

  2. Rasa, která uctívá draka a pyšní se svým původem od draků je přece žlutá. Podívej se na Číňany, drak je přece jejich symbolem.

  3. Všechny jazyky, které užívá žlutá rasa postrádají souhlásky, na tvorbu kterých jsou potřeba zuby. Jejich jazyk je postaven na výdychových souhláskách, potřebných pro takové tvory, jakými jsou draci.


Uznávám, že máš toho asi načteného víc, než já, dokonce připouštím, že i nějaké originály k tobě doputovaly (nebudu teď mudrovat o tom, jestli to fakt byly originály), na tom až tak nezáleží. Záleží na tom, jestli to, co si někde přečteš dokážeš dávat do souvislostí s potřebným rozlišením. No a tato vlastnost ti podle mě chybí.
Tys například doteď nenapsal jedinou čárku o tom, jak se tady na Zemi ocitly různé rasy, ani o tom, kde se u anglosasů bere ta nenávist a agrese vůči Slovanům.
Ono je to velice jednoduché vše co tady tvrdím apriori odmítat, ale zároveň se bojíš jít se svoji kůži na trh a předestřít tady přede všemi tvůj pohled na věc. A byl bych moc zvědavý na tvůj pohled, možná by došlo ke korekci toho mého. Ale zatím jsem se od tebe na toto téma absolutně nic nedozvěděl.


[quote="pid:70156, uid:235"]Rozdíl mezi námi je ten, že já jsem ve skutečnosti spoustu antických dokumentů četl a studoval z první ruky, bez toho, aby mi je někdo dopředu předžvýkal a řekl mi, co si o nich mám myslet a co obsahují.[/quote]Je neuvěřitelné, jak tě mám přečteného. Zase jsem čekal, až mě zase napadneš a zneguješ. Je to tvé modus operandi. Je pravda, že jsem žádný originální dokument, na rozdíl od tebe v rukou neměl, a spoléhám se na překlady ruských vědců. A i když tys měl v rukou jakési dokumenty a tvrdíš, že si tam nic takového nenašel, neznamená, že něco takového neexistuje. Já to prostě četl, a dává mi v tom za pravdu hromada důkazů, které ty nechceš mermomocí vidět. 1. Tak například, sošky "bohyní" drakonů, které byly inkubátory a dárkyněmi vajíček k oplodnění byly nalezeny na území Sumeru. Všimni si, kromě jiného, mají šikmé oči https://sk.suenee.cz/wp-content/uploads/2016/04/Zahada-sosek-reptiloidu-v-Mezopotamii-obr.-5.jpg 2. Rasa, která uctívá draka a pyšní se svým původem od draků je přece žlutá. Podívej se na Číňany, drak je přece jejich symbolem. 3. Všechny jazyky, které užívá žlutá rasa postrádají souhlásky, na tvorbu kterých jsou potřeba zuby. Jejich jazyk je postaven na výdychových souhláskách, potřebných pro takové tvory, jakými jsou draci. Uznávám, že máš toho asi načteného víc, než já, dokonce připouštím, že i nějaké originály k tobě doputovaly (nebudu teď mudrovat o tom, jestli to fakt byly originály), na tom až tak nezáleží. Záleží na tom, jestli to, co si někde přečteš dokážeš dávat do souvislostí s potřebným rozlišením. No a tato vlastnost ti podle mě chybí. Tys například doteď nenapsal jedinou čárku o tom, jak se tady na Zemi ocitly různé rasy, ani o tom, kde se u anglosasů bere ta nenávist a agrese vůči Slovanům. Ono je to velice jednoduché vše co tady tvrdím apriori odmítat, ale zároveň se bojíš jít se svoji kůži na trh a předestřít tady přede všemi tvůj pohled na věc. A byl bych moc zvědavý na tvůj pohled, možná by došlo ke korekci toho mého. Ale zatím jsem se od tebe na toto téma absolutně nic nedozvěděl.
Upravené 2. 5. 2022 o 11:42

Takže opět osobní útoky a bla bla bla...


Sošky byly nalezeny, to jediné je fakt. Na základě čeho tvrdíš, že ty bytosti byly inkubátory a dárkyněmi vajíček? (ten vlevo s tím pindíkem je taky inkubátor ?) Vše co ty sošky zachycují je kojení sobě podobných. Veškeré další teorie nad rámec toho už je tvůj 100% blábol, kterému svatě věříš jen ná základě toho, že to někdo někde tvrdí bez odkazu na zdroje a tobě ta verze imponuje. Absurdní, co je tady třeba rozebírat.


Dej konkrétní historické texty, kde se uvádí cokoliv z toho, co tvrdíš, nebo si svoje ufoslovanské teorie můžeš strčit tam, kde slunce nesvítí.


ps. nad těmi figurkami a tím, koho představují, se nepozastavuju proto, že to pro mě není nic nového a vím, kdo na nich ve skutečnosti je a jak to zapadá do historie lidstva.


Takže opět osobní útoky a bla bla bla... Sošky byly nalezeny, to jediné je fakt. Na základě čeho tvrdíš, že ty bytosti byly inkubátory a dárkyněmi vajíček? (ten vlevo s tím pindíkem je taky inkubátor ?) Vše co ty sošky zachycují je kojení sobě podobných. Veškeré další teorie nad rámec toho už je tvůj 100% blábol, kterému svatě věříš jen ná základě toho, že to někdo někde tvrdí bez odkazu na zdroje a tobě ta verze imponuje. Absurdní, co je tady třeba rozebírat. Dej konkrétní historické texty, kde se uvádí cokoliv z toho, co tvrdíš, nebo si svoje ufoslovanské teorie můžeš strčit tam, kde slunce nesvítí. ps. nad těmi figurkami a tím, koho představují, se nepozastavuju proto, že to pro mě není nic nového a vím, kdo na nich ve skutečnosti je a jak to zapadá do historie lidstva.

kdo na nich ve skutečnosti je a jak to zapadá do historie lidstva.
Tak proč to tady neozvučíš, když víš, kdo na nich ve skutečnosti je a jak zapadá do historie lidstva? Možná mi fakt nějaká důležitá informace uniká.


[quote="pid:70163, uid:235"]kdo na nich ve skutečnosti je a jak to zapadá do historie lidstva.[/quote]Tak proč to tady neozvučíš, když víš, kdo na nich ve skutečnosti je a jak zapadá do historie lidstva? Možná mi fakt nějaká důležitá informace uniká.

Já nemám zapotřebí šířit svoje vidění světa a "obracet" do něj ostatní. Kromě toho, jedná se o informace které by byly odmítnuty, protože je třeba vědět ještě spoustu jiných věcí, aby to dávalo smysl.


Já nemám zapotřebí šířit svoje vidění světa a "obracet" do něj ostatní. Kromě toho, jedná se o informace které by byly odmítnuty, protože je třeba vědět ještě spoustu jiných věcí, aby to dávalo smysl.

Já nemám zapotřebí šířit svoje vidění světa a "obracet" do něj ostatní. Kromě toho, jedná se o informace které by byly odmítnuty, protože je třeba vědět ještě spoustu jiných věcí, aby to dávalo smysl.
Jasně, beru na vědomí. Vidíš, já se nebojím, že mé informace budou odmítnuty. V tom je mezi námi ten rozdíl. Tak, to bychom měli.smile


[quote="pid:70165, uid:235"]Já nemám zapotřebí šířit svoje vidění světa a "obracet" do něj ostatní. Kromě toho, jedná se o informace které by byly odmítnuty, protože je třeba vědět ještě spoustu jiných věcí, aby to dávalo smysl.[/quote]Jasně, beru na vědomí. Vidíš, já se nebojím, že mé informace budou odmítnuty. V tom je mezi námi ten rozdíl. Tak, to bychom měli.8)
Upravené 2. 5. 2022 o 13:26

Já nemám zapotřebí šířit svoje vidění světa a "obracet" do něj ostatní.

smile Vieś, že v okamihu, keby si predostrel svoje videnie sveta, by bolo rovnako napadnuteľné ako ktorékoľvek iné. Negovanie a napádanie iných by ti to podstatne sťažilo.


Záleží na tom, jestli to, co si někde přečteš dokážeš dávat do souvislostí s potřebným rozlišením. No a tato vlastnost ti podle mě chybí.

@Hox Táto veta sa i podľa mňa na teba perfektne hodí. Je rozdiel medzi vedomosťami a poznaním. My hľadáme, ty si už, zdá sa, našiel.

Prečo máš vôbec potrebu vyvracať nejaké naivné ufologické bláboly? Odpoveď neočakávam, a pre mňa mám túto otázku zodpovedanú. Tak ako na levanete, zbieraš myšlienkové konštrukcie, prúdy, reakcie na to, aby si si otestoval, akým spoôsobom obrániť a doplniť ideologickú barikádu, za ktorou si skrytý.


[quote="pid:70165, uid:235"]Já nemám zapotřebí šířit svoje vidění světa a "obracet" do něj ostatní.[/quote] :D Vieś, že v okamihu, keby si predostrel svoje videnie sveta, by bolo rovnako napadnuteľné ako ktorékoľvek iné. Negovanie a napádanie iných by ti to podstatne sťažilo. [quote="pid:70160, uid:312"]Záleží na tom, jestli to, co si někde přečteš dokážeš dávat do souvislostí s potřebným rozlišením. No a tato vlastnost ti podle mě chybí.[/quote] @Hox Táto veta sa i podľa mňa na teba perfektne hodí. Je rozdiel medzi vedomosťami a poznaním. My hľadáme, ty si už, zdá sa, našiel. Prečo máš vôbec potrebu vyvracať nejaké naivné ufologické bláboly? Odpoveď neočakávam, a pre mňa mám túto otázku zodpovedanú. Tak ako na levanete, zbieraš myšlienkové konštrukcie, prúdy, reakcie na to, aby si si otestoval, akým spoôsobom obrániť a doplniť ideologickú barikádu, za ktorou si skrytý.

@Milo

Správně, 100% osobních útoků a 0% argumentace k tématu.


Důvod proč tu nepíšu svůj pohled na svět a o výsledcích svých výzkumů, a o té mozaice minulosti lidstva, kterou jsem složil, je ten, že by to nevyhnutelně vyvolalo světonázorový konflikt, o který nemám sebemenší zájem a nemám nejmenší důvod se do něj pouštět. Kvůli komu? Kvůli pár jedincům, agresivně prosazujícím svoji víru ve veřejném prostoru? Děkuji, nechci. Každý je zodpovědný sám za sebe. Kdo se nezamyslí nad tím na co jsem tady upozornil, jeho problém.


O svém pohledu na svět, pokud o něm budu psát, budu psát za svých podmínek v rozsahu který uznám za vhodný a tam, kde to uznám za vhodné, nikoliv tam, kde se to někdo pokusí manipulativními metodami vynutit.


@Milo Správně, 100% osobních útoků a 0% argumentace k tématu. Důvod proč tu nepíšu svůj pohled na svět a o výsledcích svých výzkumů, a o té mozaice minulosti lidstva, kterou jsem složil, je ten, že by to nevyhnutelně vyvolalo světonázorový konflikt, o který nemám sebemenší zájem a nemám nejmenší důvod se do něj pouštět. Kvůli komu? Kvůli pár jedincům, agresivně prosazujícím svoji víru ve veřejném prostoru? Děkuji, nechci. Každý je zodpovědný sám za sebe. Kdo se nezamyslí nad tím na co jsem tady upozornil, jeho problém. O svém pohledu na svět, pokud o něm budu psát, budu psát za svých podmínek v rozsahu který uznám za vhodný a tam, kde to uznám za vhodné, nikoliv tam, kde se to někdo pokusí manipulativními metodami vynutit.

budu psát za svých podmínek v
Tvé podmínky známe, banování nepohodlných názorů. Ještě, že to tady neřídíš ty.


[quote="pid:70184, uid:235"]budu psát za svých podmínek v[/quote]Tvé podmínky známe, banování nepohodlných názorů. Ještě, že to tady neřídíš ty.

Já nemám zapotřebí šířit svoje vidění světa a "obracet" do něj ostatní. Kromě toho, jedná se o informace které by byly odmítnuty, protože je třeba vědět ještě spoustu jiných věcí, aby to dávalo smysl.

Takže hermetismus. Alespoň vím jaké koncepci sloužíš.


[quote="pid:70165, uid:235"]Já nemám zapotřebí šířit svoje vidění světa a "obracet" do něj ostatní. Kromě toho, jedná se o informace které by byly odmítnuty, protože je třeba vědět ještě spoustu jiných věcí, aby to dávalo smysl.[/quote] Takže hermetismus. Alespoň vím jaké koncepci sloužíš.

Tvé podmínky známe, banování nepohodlných názorů. Ještě, že to tady neřídíš ty.


Zajímavý výrok od někoho, kdo měl na vodaksb veškerý prostor pro ventilaci svých myšlenek, jaký chtěl, v důsledku čehož mezi námi proběhlo mnoho názorových střetů, doložitelných archivy diskuse vodaksb.


[quote="pid:70187, uid:312"]Tvé podmínky známe, banování nepohodlných názorů. Ještě, že to tady neřídíš ty.[/quote] Zajímavý výrok od někoho, kdo měl na vodaksb veškerý prostor pro ventilaci svých myšlenek, jaký chtěl, v důsledku čehož mezi námi proběhlo mnoho názorových střetů, doložitelných archivy diskuse vodaksb.

Takže hermetismus. Alespoň vím jaké koncepci sloužíš.


Kdyby tě zajímala pravda a nikoliv jen snaha psychologicky deptat protivníka v diskusi, zamyslel by ses nad argumenty, které jsem uvedl.


[quote="pid:70197, uid:781"]Takže hermetismus. Alespoň vím jaké koncepci sloužíš.[/quote] Kdyby tě zajímala pravda a nikoliv jen snaha psychologicky deptat protivníka v diskusi, zamyslel by ses nad argumenty, které jsem uvedl.
Upravené 2. 5. 2022 o 21:03

Škoda zajímavého tématu. Pokud jde o sumersko-akkadské mýty o stvoření světa, vzpouře mladších bohů (Igigů) proti velkým bohům (Anunnakům), pro které museli těžce pracovat, stvoření lidí k nahrazení jejich práce, role bohyň - matek, Enkiho výstřelky v procesu tvorby pod vlivem návykových látek, Enlilovy vzteklé pokusy o likvidaci lidstva cca jednou za 1200 let kvůli přemnožení a dělání brajglu, Enkiho opakované záchrannné mise, potopa, archa podle návodu Enkiho atd.
starý (1977), ale zdařilý a seriózní český překlad zde:
https://is.muni.cz/el/phil/podzim2012/RLB295/um/Myty_stare_Mezopotamie.pdf


Škoda zajímavého tématu. Pokud jde o sumersko-akkadské mýty o stvoření světa, vzpouře mladších bohů (Igigů) proti velkým bohům (Anunnakům), pro které museli těžce pracovat, stvoření lidí k nahrazení jejich práce, role bohyň - matek, Enkiho výstřelky v procesu tvorby pod vlivem návykových látek, Enlilovy vzteklé pokusy o likvidaci lidstva cca jednou za 1200 let kvůli přemnožení a dělání brajglu, Enkiho opakované záchrannné mise, potopa, archa podle návodu Enkiho atd. starý (1977), ale zdařilý a seriózní český překlad zde: https://is.muni.cz/el/phil/podzim2012/RLB295/um/Myty_stare_Mezopotamie.pdf

Rasa, která uctívá draka a pyšní se svým původem od draků je přece žlutá. Podívej se na Číňany, drak je přece jejich symbolem.


I kdyby vznikli třeba z mravenců, tak kde bereš tu jistotu, že jsou oproti tobě, jakožto správnému bělochovi haploskupiny r1a, podřadní?


[quote="pid:70160, uid:312"]Rasa, která uctívá draka a pyšní se svým původem od draků je přece žlutá. Podívej se na Číňany, drak je přece jejich symbolem.[/quote] I kdyby vznikli třeba z mravenců, tak kde bereš tu jistotu, že jsou oproti tobě, jakožto správnému bělochovi haploskupiny r1a, podřadní?

I kdyby vznikli třeba z mravenců, tak kde bereš tu jistotu, že jsou oproti tobě, jakožto správnému bělochovi haploskupiny r1a, podřadní?
Ukaž mi, kde o komkoli tvrdím, že je podřadný.


[quote="pid:70221, uid:181"]I kdyby vznikli třeba z mravenců, tak kde bereš tu jistotu, že jsou oproti tobě, jakožto správnému bělochovi haploskupiny r1a, podřadní?[/quote]Ukaž mi, kde o komkoli tvrdím, že je podřadný.

Nie je to skôr tak, že nejde o nič prirodzené a dnešné, ale že ide o cielené obsadzovanie kľúčových riadiacich pozícií týmito osobami už niekoľko tisícročí?
V tvojom podaní to na mňa pôsobí ako záhadná choroba indivíduí, ktoré sa vďaka svojej psychopatii vždy nejakým neidentifikovateľným spôsobom prederú k moci.


To sa nevylučuje. Ak to niečo v mojom texte chýba, môžeš to rozvinúť a doplniť o svoje informácie. Podávam to takto všeobecne, lebo na mnohé otázky zatiaľ nemám odpoveď. Hlavne aké faktory spôsobujú, že sa človek narodí s psychopatiou? Aký je pôvod psychopatie? Je prirodzená alebo umelo stimulovaná?


Každá osobnosť, i osobnosť psychopata vzniká a formuje sa na základe tých istých faktorov: dedičnosť, rodový egregor, vplyv rodiny a spoločnosti. Teda od informácií, uložených na rôznych nosičoch - od DNA cez reč/jazyk až k obsahu masmédií.

Tomuto celkom nerozumiem, ako súvisí reč a médiá s tým, že sa človek narodí s psychopatickou poruchou? Pokiaľ viem, tak to nefunguje tak, že človek je do 20 rokov normálny, a potom sa niečo stane a je stratí svedomie a empatiu, t.j. stane sa psychopatom... S touto poruchou sa človek pravdepodobne rodí, prípadne ju možno získa v rannom detstve ešte pred obdobím aktivácie empatie u detí. Skrátka sa empatia nezapne.


V istom zmysle. Ja som zmysel KSB pochopil ako podanie kľúča k pochopeniu riadenia, k osvojeniu si analytického spôsobu prijímania informácií a ako možnosť nájdenia cesty od osoby typu zvieraťa a zombie k človečenstvu. Človek - to je ten prvok, ktorý majú mať ľudia/človekovia spoločný

Máš pravdu, že KSB poskytuje určité nástroje a cestu. Ale napr. stať sa Človekom (alebo naučiť sa riadiť), to nie je konečný cieľ. Je to len prostriedok v životnej misii. Jedna lastovička leto nerobí. Jeden človek nezastúpi celú spoločnosť, ľudstvo. Človek by mal pomáhať budovať Spravodlivú spoločnosť, súbornosť, Boží Zámer. A to predpokladá, že využije svoje poznatky o riadení, svoju tvorivosť a dôvtip na to, aby dosiahol aj ciele riadenia voči ľudstvu, a konkrétne odstránenie v ľudskom supersystéme všetkého toho, čo ľudí rozdeľuje, a podpora toho, čo ľudí spája. Toto zachová aj kultúru (v očistenej podobe), aj tradície aj celkovú diverzitu, a podporí dlhodobo udržateľnú harmoniu medzi ľuďmi, nenapätý systém. T.j. otázka toho, ako dosiahnuť trvalý mier na zemi, spravodliivý harmonický život ľudstva na Zemi, je otázkou hľadania tých najefektívnejších metód riadenia a sebariadenia. Treba sa k tomu postaviť ako k riešeniu otázky riadenia a nepripustiť žiadne manažérske zlyhanie v tejto úlohe. Skrátka pracovať nad riešením tak dlho, ako bude treba, až do úspešného konca.


V podstate hovoríme o tom istom, len ty si spomenul tie bližšie ciele a ja tie vzdialenejšie.


[quote="pid:70146, uid:663"]Nie je to skôr tak, že nejde o nič prirodzené a dnešné, ale že ide o cielené obsadzovanie kľúčových riadiacich pozícií týmito osobami už niekoľko tisícročí? V tvojom podaní to na mňa pôsobí ako záhadná choroba indivíduí, ktoré sa vďaka svojej psychopatii vždy nejakým neidentifikovateľným spôsobom prederú k moci.[/quote] To sa nevylučuje. Ak to niečo v mojom texte chýba, môžeš to rozvinúť a doplniť o svoje informácie. Podávam to takto všeobecne, lebo na mnohé otázky zatiaľ nemám odpoveď. Hlavne aké faktory spôsobujú, že sa človek narodí s psychopatiou? Aký je pôvod psychopatie? Je prirodzená alebo umelo stimulovaná? [quote="pid:70146, uid:663"]Každá osobnosť, i osobnosť psychopata vzniká a formuje sa na základe tých istých faktorov: dedičnosť, rodový egregor, vplyv rodiny a spoločnosti. Teda od informácií, uložených na rôznych nosičoch - od DNA cez reč/jazyk až k obsahu masmédií.[/quote] Tomuto celkom nerozumiem, ako súvisí reč a médiá s tým, že sa človek narodí s psychopatickou poruchou? Pokiaľ viem, tak to nefunguje tak, že človek je do 20 rokov normálny, a potom sa niečo stane a je stratí svedomie a empatiu, t.j. stane sa psychopatom... S touto poruchou sa človek pravdepodobne rodí, prípadne ju možno získa v rannom detstve ešte pred obdobím aktivácie empatie u detí. Skrátka sa empatia nezapne. [quote="pid:70146, uid:663"]V istom zmysle. Ja som zmysel KSB pochopil ako podanie kľúča k pochopeniu riadenia, k osvojeniu si analytického spôsobu prijímania informácií a ako možnosť nájdenia cesty od osoby typu zvieraťa a zombie k človečenstvu. Človek - to je ten prvok, ktorý majú mať ľudia/človekovia spoločný[/quote] Máš pravdu, že KSB poskytuje určité nástroje a cestu. Ale napr. stať sa Človekom (alebo naučiť sa riadiť), to nie je konečný cieľ. Je to len prostriedok v životnej misii. Jedna lastovička leto nerobí. Jeden človek nezastúpi celú spoločnosť, ľudstvo. Človek by mal pomáhať budovať Spravodlivú spoločnosť, súbornosť, Boží Zámer. A to predpokladá, že využije svoje poznatky o riadení, svoju tvorivosť a dôvtip na to, aby dosiahol aj ciele riadenia voči ľudstvu, a konkrétne odstránenie v ľudskom supersystéme všetkého toho, čo ľudí rozdeľuje, a podpora toho, čo ľudí spája. Toto zachová aj kultúru (v očistenej podobe), aj tradície aj celkovú diverzitu, a podporí dlhodobo udržateľnú harmoniu medzi ľuďmi, nenapätý systém. T.j. otázka toho, ako dosiahnuť trvalý mier na zemi, spravodliivý harmonický život ľudstva na Zemi, je otázkou hľadania tých najefektívnejších metód riadenia a sebariadenia. Treba sa k tomu postaviť ako k riešeniu otázky riadenia a nepripustiť žiadne manažérske zlyhanie v tejto úlohe. Skrátka pracovať nad riešením tak dlho, ako bude treba, až do úspešného konca. V podstate hovoríme o tom istom, len ty si spomenul tie bližšie ciele a ja tie vzdialenejšie.

Ukaž mi, kde o komkoli tvrdím, že je podřadný.


Proto i bílí lidé mohou konat zvěrstva a vraždit druhé. Z historie je již dostatečné množství důkazů o tom, že tak činili hlavně bílí lidé, pocházející ze západu Evropy a ti mají v některých oblastech zastoupení R1b až z 90%.


I bílí lidé...hned očividný náznak, že bílí lidé haploskupiny r1a jsou prostě oproti všem, včetně zlé haploskupiny r1b, lepšolidi.
Ale abys nebyl nefér, tak ani tito nadřazení tvorové nejsou dokonalí.


Tak se i stalo. Jedno tady ale zůstalo, jejich geneticky zmanipulované "děti", tj. jejich sluhové a otroci.


Zde například naznačuješ, že ostatní rasy a různé jejich kombinace nejsou nic jiného, než jen ubozí sluhové a otroci, kteří nemají nic lepšího v hlavě, než nás vyhubit.


A že to o podřadnosti na férovku nenapíšeš, ale nijak klikatou, spíše okatou, ani ne oklikou, naznačuješ, je ve výsledku skoro stejné, možná spíše horší, protože ovlivnitelnější čtenář pak má pocit, že k vnuknutým myšlenkám přišel sám.


[quote="pid:70222, uid:312"]Ukaž mi, kde o komkoli tvrdím, že je podřadný.[/quote] [quote="pid:70139, uid:312"]Proto i bílí lidé mohou konat zvěrstva a vraždit druhé. Z historie je již dostatečné množství důkazů o tom, že tak činili hlavně bílí lidé, pocházející ze západu Evropy a ti mají v některých oblastech zastoupení R1b až z 90%.[/quote] I bílí lidé...hned očividný náznak, že bílí lidé haploskupiny r1a jsou prostě oproti všem, včetně zlé haploskupiny r1b, lepšolidi. Ale abys nebyl nefér, tak ani tito nadřazení tvorové nejsou dokonalí. [quote="pid:69970, uid:312"]Tak se i stalo. Jedno tady ale zůstalo, jejich geneticky zmanipulované "děti", tj. jejich sluhové a otroci.[/quote] Zde například naznačuješ, že ostatní rasy a různé jejich kombinace nejsou nic jiného, než jen ubozí sluhové a otroci, kteří nemají nic lepšího v hlavě, než nás vyhubit. A že to o podřadnosti na férovku nenapíšeš, ale nijak klikatou, spíše okatou, ani ne oklikou, naznačuješ, je ve výsledku skoro stejné, možná spíše horší, protože ovlivnitelnější čtenář pak má pocit, že k vnuknutým myšlenkám přišel sám.

Kdyby tě zajímala pravda a nikoliv jen snaha psychologicky deptat protivníka v diskusi, zamyslel by ses nad argumenty, které jsem uvedl.

Toto téma čtu od začátku cos ho založil. Reagoval jsem právě protože mě pravda zajímá a Ty jednu informaci záměrně skrýváš. A to je hermetismus. Důvody jsou vedlejší, vůbec mě nezajímá jestli se cítíš ukřivděně nebo ostatní považuješ za méně chápající, že si tvoje znalosti nezasluhují. Pro mne jsou to jen záminky k ukrytí informací. To, jestli je budu považovat za pravdu nebo ne, není vůbec tvoje věc, pokud mě nechceš řídit. A to jsme právě u toho hermetismu.
ps. nad těmi figurkami a tím, koho představují, se nepozastavuju proto, že to pro mě není nic nového a vím, kdo na nich ve skutečnosti je a jak to zapadá do historie lidstva.

Tak když jsi již řekl A, tak také řekni B a pověz kdo na těch figurkách je. Číst umím a na pochopení tvé informace nepotřebuji tvé znalosti, ostatně to ani není možné protože nejsem ty, ale tu informaci abych ji mohl zařadit na správné místo mojí mozaiky poznání.


[quote="pid:70205, uid:235"]Kdyby tě zajímala pravda a nikoliv jen snaha psychologicky deptat protivníka v diskusi, zamyslel by ses nad argumenty, které jsem uvedl.[/quote] Toto téma čtu od začátku cos ho založil. Reagoval jsem právě protože mě pravda zajímá a Ty jednu informaci záměrně skrýváš. A to je hermetismus. Důvody jsou vedlejší, vůbec mě nezajímá jestli se cítíš ukřivděně nebo ostatní považuješ za méně chápající, že si tvoje znalosti nezasluhují. Pro mne jsou to jen záminky k ukrytí informací. To, jestli je budu považovat za pravdu nebo ne, není vůbec tvoje věc, pokud mě nechceš řídit. A to jsme právě u toho hermetismu. [quote="pid:70163, uid:235"]ps. nad těmi figurkami a tím, koho představují, se nepozastavuju proto, že to pro mě není nic nového a vím, kdo na nich ve skutečnosti je a jak to zapadá do historie lidstva.[/quote] Tak když jsi již řekl A, tak také řekni B a pověz kdo na těch figurkách je. Číst umím a na pochopení tvé informace nepotřebuji tvé znalosti, ostatně to ani není možné protože nejsem ty, ale tu informaci abych ji mohl zařadit na správné místo mojí mozaiky poznání.
Upravené 3. 5. 2022 o 00:00

Zde například naznačuješ, že ostatní rasy a různé jejich kombinace nejsou nic jiného, než jen ubozí sluhové a otroci, kteří nemají nic lepšího v hlavě, než nás vyhubit.
Prosím tě, přečti si přeložené tabulky Sumerů. Michaela tady dala skvělý odkaz.
Pokud bys byl líný, stačí i Bible. Tam se píše o všech, že jsou otroky Hospodina.
Nebo si dej do překladače jak se řekne otrok ve všech západních jazycích, abys zjistil, že otrok je Slovan. Tak běž k nim protestovat, že my nejsme otroci. Co si to dovolují, mít nás za podřadné otroky. Tady sice pláčeš hezky, ale na špatném hrobě. Musíš tak 100 km na západ.
Víc se k tobě nebudu vyjadřovat, je to ztráta času.


[quote="pid:70226, uid:181"]Zde například naznačuješ, že ostatní rasy a různé jejich kombinace nejsou nic jiného, než jen ubozí sluhové a otroci, kteří nemají nic lepšího v hlavě, než nás vyhubit.[/quote]Prosím tě, přečti si přeložené tabulky Sumerů. Michaela tady dala skvělý odkaz. Pokud bys byl líný, stačí i Bible. Tam se píše o všech, že jsou otroky Hospodina. Nebo si dej do překladače jak se řekne otrok ve všech západních jazycích, abys zjistil, že otrok je Slovan. Tak běž k nim protestovat, že my nejsme otroci. Co si to dovolují, mít nás za podřadné otroky. Tady sice pláčeš hezky, ale na špatném hrobě. Musíš tak 100 km na západ. Víc se k tobě nebudu vyjadřovat, je to ztráta času.
Upravené 3. 5. 2022 o 12:33

Napíšem niečo, čo sa možno bude zdať mimo tému, ale nie je. A pridám k tomu aj svoj osobný postreh.


Myslím, že väčšine ľudí je známe, že psy sa nešľachtia len kvôli dosiahnutiu nejakého výsledného vzhľadu, ale aj kvôli dosiahnutiu určitej charakterovej povahy psa. Napríklad niektoré plemená sú priateľské a vhodné do rodiny s deťmi, iné sú šľachtené na strážne účely, a dokonca sú aj vyslovene bojové plemená.
T.j. výsledný temperament, psychika psa závisí aj od genetiky, t.j. od informácie, ktorá bola nejakým spôsobom prenesená a zafixovaná do genómu. Toto nie je o mravnosti, ale o temperamente. O sklonoch, aké má zviera. T.j. ak by sme si urobili dlhší zoznam rôznych charakterových vlastností, kde u každej by bola stupnica od nula do desať. Tak by sme na takomto "eqalizéri" mohli vyskladať temperament. To je to, s čím sa jedinec rodí. A mravnosť (keď to extrapolujeme na človeka) je to, čo si jedinec buduje, dostávajúc sa od malička kvôli svojmu temperamentu (ak je divokejší) do problémov. Jeden korektor má jedinec v sebe, keď pud ho ženie robiť niečo, ale strach alebo iné emócie ho varujú. A druhý korektor má dieťa v rodičoch, ktorý ho usmerňujú a mali by byť jeho náhradným svedomím, apelujúc na rozum dieťaťa, aby pochopilo, prečo je niečo správne a niečo nie.


To som ale trochu odbočil. Chcel som hlavne poukázať na to, že typ psychiky, temperament sa u psov detí. A keď sa dedí u psov, tak to isté platí aj u ľudí. Niektorí majú v génoch sklony k určitému druhu správania, niečo ich láka viac, niečo menej, majú rôznu dynamiky. Niektorí sú divokejší, iní kľudnejší. A tak ďalej. To jest, ak poukazujeme na to, že nejaký národ má celkovo určitý temperament, určité sklony, je to normálny genetický jav, a nie rasizmus.


Čo je ale zaujímavé, tak existuje cesta von. Napríklad psy majú veľký sklon sa povahovo prispôsobiť svojim majiteľom. Ale musí tam byť silné puto. Poznám napríklad jednu majiteľku, ktorá má Pitbula fenku, a tá si osvojila povahu svojej majiteľky. Je pokojná, priateľská, má rada deti.


Niečo podobné mám aj ja doma. Mám doma dvoch Jack Russell teriérov, čo je jedno z najživších plemien u psov. Normálne sú títo psy ako "duracel" chodiace klbká energie. Ale ak majú kľudného majiteľa, tak sa dokážu aj oni skľudniť a ich povaha sa zosynchronizuje s majiteľovou. Moji psy sú veľmi pokojní. Vydržia dlho tráviť čas vedľa mňa, kým doma prekladám. Aj niekoľko hodín sú v kľude vedľa mňa. Nenudia sa. Čo je absolútne netypické u tohto plemena.


Tým chcem naznačiť, že ani geneticky zdedený temperament ešte neznamená definitívne posledné slovo. Napríklad aj cudzie adoptované deti z "divokej krvi" sa môžu zosynchronizovať s povahou svojich rodičov, ak je tam silné puto a silný vplyv, veľa spoločného stráveného času. Ale ak to puto a vzťahy nie sú až tak pevné, ak deti a rodičia trávia spolu málo času, tak môžu gény prevážiť.


Napíšem niečo, čo sa možno bude zdať mimo tému, ale nie je. A pridám k tomu aj svoj osobný postreh. Myslím, že väčšine ľudí je známe, že psy sa nešľachtia len kvôli dosiahnutiu nejakého výsledného vzhľadu, ale aj kvôli dosiahnutiu určitej charakterovej povahy psa. Napríklad niektoré plemená sú priateľské a vhodné do rodiny s deťmi, iné sú šľachtené na strážne účely, a dokonca sú aj vyslovene bojové plemená. T.j. výsledný temperament, psychika psa závisí aj od genetiky, t.j. od informácie, ktorá bola nejakým spôsobom prenesená a zafixovaná do genómu. Toto nie je o mravnosti, ale o temperamente. O sklonoch, aké má zviera. T.j. ak by sme si urobili dlhší zoznam rôznych charakterových vlastností, kde u každej by bola stupnica od nula do desať. Tak by sme na takomto "eqalizéri" mohli vyskladať temperament. To je to, s čím sa jedinec rodí. A mravnosť (keď to extrapolujeme na človeka) je to, čo si jedinec buduje, dostávajúc sa od malička kvôli svojmu temperamentu (ak je divokejší) do problémov. Jeden korektor má jedinec v sebe, keď pud ho ženie robiť niečo, ale strach alebo iné emócie ho varujú. A druhý korektor má dieťa v rodičoch, ktorý ho usmerňujú a mali by byť jeho náhradným svedomím, apelujúc na rozum dieťaťa, aby pochopilo, prečo je niečo správne a niečo nie. To som ale trochu odbočil. Chcel som hlavne poukázať na to, že typ psychiky, temperament sa u psov detí. A keď sa dedí u psov, tak to isté platí aj u ľudí. Niektorí majú v génoch sklony k určitému druhu správania, niečo ich láka viac, niečo menej, majú rôznu dynamiky. Niektorí sú divokejší, iní kľudnejší. A tak ďalej. To jest, ak poukazujeme na to, že nejaký národ má celkovo určitý temperament, určité sklony, je to normálny genetický jav, a nie rasizmus. Čo je ale zaujímavé, tak existuje cesta von. Napríklad psy majú veľký sklon sa povahovo prispôsobiť svojim majiteľom. Ale musí tam byť silné puto. Poznám napríklad jednu majiteľku, ktorá má Pitbula fenku, a tá si osvojila povahu svojej majiteľky. Je pokojná, priateľská, má rada deti. Niečo podobné mám aj ja doma. Mám doma dvoch Jack Russell teriérov, čo je jedno z najživších plemien u psov. Normálne sú títo psy ako "duracel" chodiace klbká energie. Ale ak majú kľudného majiteľa, tak sa dokážu aj oni skľudniť a ich povaha sa zosynchronizuje s majiteľovou. Moji psy sú veľmi pokojní. Vydržia dlho tráviť čas vedľa mňa, kým doma prekladám. Aj niekoľko hodín sú v kľude vedľa mňa. Nenudia sa. Čo je absolútne netypické u tohto plemena. Tým chcem naznačiť, že ani geneticky zdedený temperament ešte neznamená definitívne posledné slovo. Napríklad aj cudzie adoptované deti z "divokej krvi" sa môžu zosynchronizovať s povahou svojich rodičov, ak je tam silné puto a silný vplyv, veľa spoločného stráveného času. Ale ak to puto a vzťahy nie sú až tak pevné, ak deti a rodičia trávia spolu málo času, tak môžu gény prevážiť.

Prosím tě, přečti si přeložené tabulky Sumerů. Michaela tady dala skvělý odkaz.


Ty dej konečně odkaz na konkrétní pasáže kde bude to, co ty tvrdíš, že tam je - zatím jsi toho nebyl ani v jednom případě schopen.


[quote="pid:70229, uid:312"]Prosím tě, přečti si přeložené tabulky Sumerů. Michaela tady dala skvělý odkaz.[/quote] Ty dej konečně odkaz na konkrétní pasáže kde bude to, co ty tvrdíš, že tam je - zatím jsi toho nebyl ani v jednom případě schopen.

Kde se berou psychopati (co je příčinou vzniku psychopatie) by chtělo prověřit od někoho, kdo zná KSB i tuto problematiku ... a pak podat výsledky výzkumu.


Mám totiž podezření, že psychopatie je kromě nabubřelého ega (pýchy) jedním z hlubokých zdrojů uložených v psychice člověka, která formovala podmínky pro vznik davo-"elitarismu" - a tedy ho i udržuje při životě.


Pokud vím, tak se psychopatie u přírodních národů nevyskytuje (nevyskytovala před kontakty s "civilizací"smile.


Kde se berou psychopati (co je příčinou vzniku psychopatie) by chtělo prověřit od někoho, kdo zná KSB i tuto problematiku ... a pak podat výsledky výzkumu. Mám totiž podezření, že psychopatie je kromě nabubřelého ega (pýchy) jedním z hlubokých zdrojů uložených v psychice člověka, která formovala podmínky pro vznik davo-"elitarismu" - a tedy ho i udržuje při životě. Pokud vím, tak se psychopatie u přírodních národů nevyskytuje (nevyskytovala před kontakty s "civilizací").

Ty dej konečně odkaz na konkrétní pasáže kde bude to, co ty tvrdíš, že tam je - zatím jsi toho nebyl ani v jednom případě schopen.
Jsi trapný, abych ti to dokázal, že jsi, tak ti ten překlad o "stvoření" (genové manipulaci) člověka posílám.
http://monarhs.info/pervoistochniki/shumerskij-mif-o-sotvorenii-cheloveka.html


[quote="pid:70236, uid:235"]Ty dej konečně odkaz na konkrétní pasáže kde bude to, co ty tvrdíš, že tam je - zatím jsi toho nebyl ani v jednom případě schopen.[/quote]Jsi trapný, abych ti to dokázal, že jsi, tak ti ten překlad o "stvoření" (genové manipulaci) člověka posílám. http://monarhs.info/pervoistochniki/shumerskij-mif-o-sotvorenii-cheloveka.html
Upravené 3. 5. 2022 o 00:26

Jsi trapný, abych ti to dokázal, že jsi, tak ti ten překlad o "stvoření" (genové manipulaci) člověka posílám.


Která konkrétně pasáž z toho textu, a co by měla podle tebe znamenat.


[quote="pid:70238, uid:312"]Jsi trapný, abych ti to dokázal, že jsi, tak ti ten překlad o "stvoření" (genové manipulaci) člověka posílám.[/quote] Která konkrétně pasáž z toho textu, a co by měla podle tebe znamenat.

Mám totiž podezření, že psychopatie je kromě nabubřelého ega (pýchy) jedním z hlubokých zdrojů uložených v psychice člověka, která formovala podmínky pro vznik davo-"elitarismu" - a tedy ho i udržuje při životě.

Souhlas. Ve vztahu k davo - elitarismu to v podstatě jsou:
Pro elitu typ psychiky démon. Šelma (dravec) mezi ovcemi se všemi právy sám sobě jako šelmě si vůči kořisti přisuzující.
Pro otroka typ psychiky zombie. Ti z otroků jimž byla elitami přidělena vyšší pozice ve společnosti a konají bez výčitek svědomí v modu "plním rozkazy a tak je to správné a baví mě to".
Obě dvě varianty jsou psychopati. Tyto dvě pozice se vzájemně prolínají. U politiků je to nejvýrazněji znatelné. Poslouchá noticky, takže je ovce - zombie a vůči podřízeným a lidu se chová jako démon - šelma.


[quote="pid:70237, uid:388"]Mám totiž podezření, že psychopatie je kromě nabubřelého ega (pýchy) jedním z hlubokých zdrojů uložených v psychice člověka, která formovala podmínky pro vznik davo-"elitarismu" - a tedy ho i udržuje při životě.[/quote] Souhlas. Ve vztahu k davo - elitarismu to v podstatě jsou: Pro elitu typ psychiky démon. Šelma (dravec) mezi ovcemi se všemi právy sám sobě jako šelmě si vůči kořisti přisuzující. Pro otroka typ psychiky zombie. Ti z otroků jimž byla elitami přidělena vyšší pozice ve společnosti a konají bez výčitek svědomí v modu "plním rozkazy a tak je to správné a baví mě to". Obě dvě varianty jsou psychopati. Tyto dvě pozice se vzájemně prolínají. U politiků je to nejvýrazněji znatelné. Poslouchá noticky, takže je ovce - zombie a vůči podřízeným a lidu se chová jako démon - šelma.
Upravené 3. 5. 2022 o 00:58

Pro ty, kteří pochybují o tom, že pšenici přinesli Bohové, tedy přišelci z vesmíru a aby si ji nemuseli sami pěstovat, "stvořili" si k otrocké práci člověka další texty. Text je dlouhý, je na 7. tabulkách, to co by vás mohlo zajímat je na tabulce 6. je to sice v Ruštině, ale možná překladač to zvládne srozumitelně
https://world-of-legends.su/shumers/enuma_elish/id482


Pro ty, kteří pochybují o tom, že pšenici přinesli Bohové, tedy přišelci z vesmíru a aby si ji nemuseli sami pěstovat, "stvořili" si k otrocké práci člověka další texty. Text je dlouhý, je na 7. tabulkách, to co by vás mohlo zajímat je na tabulce 6. je to sice v Ruštině, ale možná překladač to zvládne srozumitelně https://world-of-legends.su/shumers/enuma_elish/id482
Upravené 3. 5. 2022 o 01:08

Která konkrétně pasáž z toho textu, a co by měla podle tebe znamenat.
Dal jsem ti zdroj. Přemýšlet za tebe nebudu.


[quote="pid:70239, uid:235"]Která konkrétně pasáž z toho textu, a co by měla podle tebe znamenat.[/quote]Dal jsem ti zdroj. Přemýšlet za tebe nebudu.

@Rusofil

Víš co si myslím? Že jsi ty sumerské texty ve skutečnosti nikdy sám nečetl, ani ty na které jsi dal odkaz, ani ty na které dala odkaz Michaela.


@Rusofil Víš co si myslím? Že jsi ty sumerské texty ve skutečnosti nikdy sám nečetl, ani ty na které jsi dal odkaz, ani ty na které dala odkaz Michaela.

Pitbula fenku


Už jsem si cizího psa podobného plemene hladil úplně v pohodě, ale samozřejmě, nejdřív jsem se dotázal majitelky.
Tihle psi jsou mnohem klidnější, než většina miniaturních plemen.


https://www.youtube.com/watch?v=Rjba0DeTUpo


Pitbull by jedním stiskem mohl s čivavou skoncovat, ale proč by to dělal, když toho psíka má rád i přes to, že je trošku neurotický? :-))


https://www.youtube.com/watch?v=ru7_N0Aozqc


Pokud si takového psa pořídí někdo, kdo by se jen rval, kudy chodí a psa bije, samozřejmě, že výsledek bude jiný, toho psa raději nehladit.


Pro ty, kteří pochybují o tom, že pšenici přinesli Bohové, tedy přišelci z vesmíru a aby si ji nemuseli sami pěstovat, "stvořili" si k otrocké práci člověka další texty.

Jenže...bohové míní, Bůh mění.


Navíc, ten text jsou jen spíše jakési ódy, než ověřitelná fakta.


[quote="pid:70233, uid:6"]Pitbula fenku[/quote] Už jsem si cizího psa podobného plemene hladil úplně v pohodě, ale samozřejmě, nejdřív jsem se dotázal majitelky. Tihle psi jsou mnohem klidnější, než většina miniaturních plemen. https://www.youtube.com/watch?v=Rjba0DeTUpo Pitbull by jedním stiskem mohl s čivavou skoncovat, ale proč by to dělal, když toho psíka má rád i přes to, že je trošku neurotický? :-)) https://www.youtube.com/watch?v=ru7_N0Aozqc Pokud si takového psa pořídí někdo, kdo by se jen rval, kudy chodí a psa bije, samozřejmě, že výsledek bude jiný, toho psa raději nehladit. [quote="pid:70242, uid:312"]Pro ty, kteří pochybují o tom, že pšenici přinesli Bohové, tedy přišelci z vesmíru a aby si ji nemuseli sami pěstovat, "stvořili" si k otrocké práci člověka další texty.[/quote] Jenže...**b**ohové míní, **B**ůh mění. Navíc, ten text jsou jen spíše jakési ódy, než ověřitelná fakta.

Víš co si myslím? Že jsi ty sumerské texty ve skutečnosti nikdy sám nečetl, ani ty na které jsi dal odkaz, ani ty na které dala odkaz Michaela.
Myslet si můžeš cokoliv.
Poprosil bych kolegy, kteří chtějí mít jasno a nejít na Hoxovo vodítku, ať si sami přečtou text, který jsem poskytl já, v Ruštině, nebo Michaela v Češtině a sami si udělají názor.


[quote="pid:70252, uid:235"]Víš co si myslím? Že jsi ty sumerské texty ve skutečnosti nikdy sám nečetl, ani ty na které jsi dal odkaz, ani ty na které dala odkaz Michaela.[/quote]Myslet si můžeš cokoliv. Poprosil bych kolegy, kteří chtějí mít jasno a nejít na Hoxovo vodítku, ať si sami přečtou text, který jsem poskytl já, v Ruštině, nebo Michaela v Češtině a sami si udělají názor.
Upravené 3. 5. 2022 o 08:14

Hox, Celovek, JS22, Jura11 - najväčší dogmatici neschopní pozrieť sa na vec z iného ako ich dogmatického pohľadu. To aj Joe JumperUp, s ktorým sa v poslednej dobe často hádam, chápe viac a myslí to úprimnejšie, než táto banda fanatikov podsúvajúcich druhým svoje (ne)chápanie. Táto štvorica je najväčšou hanbou celej komunity KSB u nás. Hox je okrem toho veľmi zdatný manipulátor, lenže si vybral nesprávnu cieľovú skupinu. Tu mu na tie jeho drísty naozaj nikto neskočí.


Od teba ako autority som očakával viac než len suchú urážku.

@Ferry, Hoxa za autoritu môže považovať iba primitív. A teba za primitíva nepovažujem. Preto nechápem, čo si tým chcel povedať. Autority majú iba zombíci a príslušníci davu.

Hox, Celovek, JS22, Jura11 - najväčší dogmatici neschopní pozrieť sa na vec z iného ako ich dogmatického pohľadu. To aj Joe JumperUp, s ktorým sa v poslednej dobe často hádam, chápe viac a myslí to úprimnejšie, než táto banda fanatikov podsúvajúcich druhým svoje (ne)chápanie. Táto štvorica je najväčšou hanbou celej komunity KSB u nás. Hox je okrem toho veľmi zdatný manipulátor, lenže si vybral nesprávnu cieľovú skupinu. Tu mu na tie jeho drísty naozaj nikto neskočí. [quote="pid:70049, uid:106"]Od teba ako autority som očakával viac než len suchú urážku.[/quote] @Ferry, Hoxa za autoritu môže považovať iba primitív. A teba za primitíva nepovažujem. Preto nechápem, čo si tým chcel povedať. Autority majú iba zombíci a príslušníci davu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 5. 2022 o 14:14

Hoax sa bojí napísať svoj názor, pretože by odkryl svoje karty a každému by bolo jasné, na čej strane stojí a za koho kope (my to nie sme a nie je to KSB). A tiež preto, že jeho názory by boli okamžite roztrhané na kusy našimi argumentmi rovnako, ako sa to stalo už viackrát v minulosti. Zakaždým je potom uzavretejší, ale ako správny fanatik sa tým len utvrdí vo svojom mylnom presvedčení.


To je tak, keď sa namiesto Stvoriteľa obrátil na jahveho, hospodina, alaha... Získal síce slovami nezdeliteľnú skúsenosť, ale je to skúsenosť iluzórna, napojená na egregory a formujúca videnie sveta v neprospech jeho samého a v neprospech nás všetkých. Bojuje proti Rusofilovi, pretože vidí, že podľa Rusofilových slov je na nesprávnej strane. A to nesmie pripustiť. Jeho pánko mu to nedovolí.


Hoaxík nedokáže zmanipulovať náš celkový pohľad na veci, preto sa, ako zdatný manipulátor, potrebuje hrabať v detailoch (diabol je v detailoch). Pomaličky narúšať stabilitu budovy, aby postupne, za určitý čas, vplyvom prirodzených procesov, padla. Lenže takí hlúpy nie sme a tu mu "pšenka nepokvete". Úspech môže mať iba u rovnako postihnutých jedincov ako on. To je tak, keď šetríš, a kúpiš si tvrdý koberec. Nauč moslima modliť a osprostie ako Hox. Hoaxa ale musím sklamať. Za jeho snahu žiadne panny po smrti nebudú.


Hoax sa bojí napísať svoj názor, pretože by odkryl svoje karty a každému by bolo jasné, na čej strane stojí a za koho kope (my to nie sme a nie je to KSB). A tiež preto, že jeho názory by boli okamžite roztrhané na kusy našimi argumentmi rovnako, ako sa to stalo už viackrát v minulosti. Zakaždým je potom uzavretejší, ale ako správny fanatik sa tým len utvrdí vo svojom mylnom presvedčení. To je tak, keď sa namiesto Stvoriteľa obrátil na jahveho, hospodina, alaha... Získal síce slovami nezdeliteľnú skúsenosť, ale je to skúsenosť iluzórna, napojená na egregory a formujúca videnie sveta v neprospech jeho samého a v neprospech nás všetkých. Bojuje proti Rusofilovi, pretože vidí, že podľa Rusofilových slov je na nesprávnej strane. A to nesmie pripustiť. Jeho pánko mu to nedovolí. Hoaxík nedokáže zmanipulovať náš celkový pohľad na veci, preto sa, ako zdatný manipulátor, potrebuje hrabať v detailoch (diabol je v detailoch). Pomaličky narúšať stabilitu budovy, aby postupne, za určitý čas, vplyvom prirodzených procesov, padla. Lenže takí hlúpy nie sme a tu mu "pšenka nepokvete". Úspech môže mať iba u rovnako postihnutých jedincov ako on. To je tak, keď šetríš, a kúpiš si tvrdý koberec. Nauč moslima modliť a osprostie ako Hox. Hoaxa ale musím sklamať. Za jeho snahu žiadne panny po smrti nebudú.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 5. 2022 o 18:14

V Rusku žije 60% obyvatel s haplogrupou R1a a můžou být jakékoliv rasy, protože barva pleti s haploskupinou nesouvisí.


Upriamujem pozornosť na najvyššiu kastu Indie. Kde sú najviac rozšírené Védy?


[quote="pid:70139, uid:312"]V Rusku žije 60% obyvatel s haplogrupou R1a a můžou být jakékoliv rasy, protože barva pleti s haploskupinou nesouvisí.[/quote] Upriamujem pozornosť na najvyššiu kastu Indie. Kde sú najviac rozšírené Védy?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 5. 2022 o 14:43

Vzhledem k tomu, že Rusofil tvrdí, že původní obyvatelé této planety byli ze 100% běloši, můžeš si vybrat, může to být cikán, černoch, rudokožec ... podle libosti. Můžeš ho beztrestně zabít a nikdo se to nedozví. Co uděláš?


Ako sa na to dívate vy, slimáci? Ak napríklad taký severoamerický indián nezdieľa vašu chorú vieru, čo urobíte? Vlastne nie, nepíš. Vieme, čo ste už urobili a robíte s inými.


[quote="pid:70053, uid:235"]Vzhledem k tomu, že Rusofil tvrdí, že původní obyvatelé této planety byli ze 100% běloši, můžeš si vybrat, může to být cikán, černoch, rudokožec ... podle libosti. Můžeš ho beztrestně zabít a nikdo se to nedozví. Co uděláš?[/quote] Ako sa na to dívate vy, slimáci? Ak napríklad taký severoamerický indián nezdieľa vašu chorú vieru, čo urobíte? Vlastne nie, nepíš. Vieme, čo ste už urobili a robíte s inými.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 5. 2022 o 16:52

Už se nemůžu dočkat článku Hitlerofila, ve kterém nám sdělí, které etnika na této planetě nemají co dělat.


Ako náboženský fanatik to nedokážeš pochopiť, ale každý národ má právo na existenciu. Každý národ má právo rozvíjať sa u seba doma, jeho vlastným spôsobom a rýchlosťou bez toho, aby ho ovplyvňovali a do jeho vývoja zasahovali iné etniká. A v prvom rade náš, slovanský národ.


[quote="pid:70034, uid:235"]Už se nemůžu dočkat článku Hitlerofila, ve kterém nám sdělí, které etnika na této planetě nemají co dělat.[/quote] Ako náboženský fanatik to nedokážeš pochopiť, ale každý národ má právo na existenciu. Každý národ má právo rozvíjať sa u seba doma, jeho vlastným spôsobom a rýchlosťou bez toho, aby ho ovplyvňovali a do jeho vývoja zasahovali iné etniká. A v prvom rade náš, slovanský národ.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 3. 5. 2022 o 16:56
14.63k
382
31
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept