Mimo kategórií
Medvedie stopy v areáli utečeneckého tábora

Dnes som zdieľala na VK tento článok a pribudol mi k nemu takýto komentár:
"to bol určite ruský medveď...hladá fašistov všade a nikde pred ním neutečú:-))))"
To som si pomyslela aj ja, keď som si to ráno prečítala.


V areáli utečeneckého tábora na Liptove našli stopy medveďa. Zasahuje už špeciálny tím
Lákadlom pre medveďa je jedlo a vône z odpadov.
Medveď ohrozuje ukrajinských utečencov. Takéto chýry sa šíria na Liptove. Vo vojenskom priestore Mokraď pri Liptovskom Hrádku funguje už dva týždne tranzitný utečenecký tábor a vojaci v areáli naozaj videli stopy medveďa. Zavolali aj zásahový tím pre medveďa hnedého.
Vojenský priestor Mokraď je obrovský, má vyše 80 hektárov. Utečenecký tábor zaberá len jeho nepatrnú časť. Rozostavali tam fotopasce.
Pre zobudeného medveďa je tábor lákadlom. Je tam veľa potravy, ide aj za vôňami nejakých odpadkov.
„Už pri výstavbe utečeneckého tábora v priestore Mokraď sme prijali organizačno-technické opatrenia, aby sme nelákali tieto šelmy do tohto priestoru,“ tvrdí Štefan Zemanovič, hovorca Ozbrojených síl SR.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/154695-v-areali-uteceneckeho-tabora-na-liptove-nasli-stopy-medveda-zasahuje-uz-specialny-tim


Dnes som zdieľala na VK tento článok a pribudol mi k nemu takýto komentár: "to bol určite ruský medveď...hladá fašistov všade a nikde pred ním neutečú:-))))" To som si pomyslela aj ja, keď som si to ráno prečítala. **V areáli utečeneckého tábora na Liptove našli stopy medveďa. Zasahuje už špeciálny tím** Lákadlom pre medveďa je jedlo a vône z odpadov.  Medveď ohrozuje ukrajinských utečencov. Takéto chýry sa šíria na Liptove. Vo vojenskom priestore Mokraď pri Liptovskom Hrádku funguje už dva týždne tranzitný utečenecký tábor a vojaci v areáli naozaj videli stopy medveďa. Zavolali aj zásahový tím pre medveďa hnedého.  Vojenský priestor Mokraď je obrovský, má vyše 80 hektárov. Utečenecký tábor zaberá len jeho nepatrnú časť. Rozostavali tam fotopasce.  Pre zobudeného medveďa je tábor lákadlom. Je tam veľa potravy, ide aj za vôňami nejakých odpadkov. „Už pri výstavbe utečeneckého tábora v priestore Mokraď sme prijali organizačno-technické opatrenia, aby sme nelákali tieto šelmy do tohto priestoru,“ tvrdí Štefan Zemanovič, hovorca Ozbrojených síl SR. https://tvnoviny.sk/domace/clanok/154695-v-areali-uteceneckeho-tabora-na-liptove-nasli-stopy-medveda-zasahuje-uz-specialny-tim
302
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept