Egregoriálno-matričné riadenie
Nad Houstonem, Káhirou a dalšími městy se objevila záhadná rudá záře

Novinky.cz Nad Houstonem, Káhirou a dalšími městy se objevila záhadná rudá záře


Obyvatelé Houstonu, Káhiry a dalších míst v posledních dnech hlásí pozorování záhadných rudých záblesků na nebi. Záře se objevuje za dne i v noci a vypadá jako pruh nebo sloupec rudého světla v oblacích. Záběry pozorování kolují po sociálních sítích.


Podle texaského zpravodajského serveru ABC13 lidé neobvyklý nebeský úkaz zahlédli 23. března nad Houstonem a nad dalšími městy a usedlostmi v Texasu. Záře ale byla spatřena také v Missouri a o pár dní dříve v egyptské Káhiře.


Lokální zpravodajský kanál Khou11 záběry z jednoho takového pozorování umístil na Youtube.


https://www.youtube.com/watch?v=AbsG6RtNMC0




kancelar: trosku som ti ten prispevok upravil

Novinky.cz [Nad Houstonem, Káhirou a dalšími městy se objevila záhadná rudá záře](https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/nad-houstonem-kahirou-a-dalsimi-mesty-se-objevila-zahadna-ruda-zare-40392103) Obyvatelé Houstonu, Káhiry a dalších míst v posledních dnech hlásí pozorování záhadných rudých záblesků na nebi. Záře se objevuje za dne i v noci a vypadá jako pruh nebo sloupec rudého světla v oblacích. Záběry pozorování kolují po sociálních sítích. Podle texaského zpravodajského serveru ABC13 lidé neobvyklý nebeský úkaz zahlédli 23. března nad Houstonem a nad dalšími městy a usedlostmi v Texasu. Záře ale byla spatřena také v Missouri a o pár dní dříve v egyptské Káhiře. Lokální zpravodajský kanál Khou11 záběry z jednoho takového pozorování umístil na Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=AbsG6RtNMC0 ___ ###### kancelar: trosku som ti ten prispevok upravil
Upravené 30. 3. 2022 o 08:15
567
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept