Zahraničná politika
Turecko neutralizovalo predmet podobny mine v Bosporskem prulivu
Y

Objekt byl vzat pod kontrolu podvodni obranou, hlasi ministerstvo obrany Turecka.
Rumunské ministerstvo obrany dříve uvedlo, že v teritoriálních vodách země bude operovat minolovka, která bude hledat a případně nacházet ukrajinské miny.
Bulharské úřady rovněž slíbily, že zabezpečí námořní hranice země proti ukrajinským driftujícím minám, které byly položeny na přístupech k ukrajinským přístavům.
Ruská Federální bezpečnostní služba prohlásila, že ukrajinské námořnictvo nastražilo asi 420 min na přístupech k přístavům Oděsa, Očakov, Černomorsk a Južnyj. Jedná se o kotevní miny a kotevní říční miny, které se vyrabely v první polovině 20. století. zde a zde


Objekt byl vzat pod kontrolu podvodni obranou, hlasi ministerstvo obrany Turecka. Rumunské ministerstvo obrany dříve uvedlo, že v teritoriálních vodách země bude operovat minolovka, která bude hledat a případně nacházet ukrajinské miny. Bulharské úřady rovněž slíbily, že zabezpečí námořní hranice země proti ukrajinským driftujícím minám, které byly položeny na přístupech k ukrajinským přístavům. Ruská Federální bezpečnostní služba prohlásila, že ukrajinské námořnictvo nastražilo asi 420 min na přístupech k přístavům Oděsa, Očakov, Černomorsk a Južnyj. Jedná se o kotevní miny a kotevní říční miny, které se vyrabely v první polovině 20. století. [zde](https://www.gazeta.ru/army/news/2022/03/26/17479783.shtml) a [zde](https://t.me/BattleSailor_13/836)
Upravené 26. 3. 2022 o 14:07

Turecky kontr-admiral ve vysluzbe rika, ze rozmistit miny v Cernem mori tak, jak to bylo udelano je valecny zlocin.
Je to velmi nebezpecne, protoze se miny mohou zarezat do seismickych desek Turecka v Cernem mori. Krome toho jsou miny velke nebezpeci pro komercni, pasazerske a rybarske lode, ktere se plavi v teto oblasti. zde


Turecky kontr-admiral ve vysluzbe rika, ze rozmistit miny v Cernem mori tak, jak to bylo udelano je valecny zlocin. Je to velmi nebezpecne, protoze se miny mohou zarezat do seismickych desek Turecka v Cernem mori. Krome toho jsou miny velke nebezpeci pro komercni, pasazerske a rybarske lode, ktere se plavi v teto oblasti. [zde](https://t.me/turkeyabout/7904)
Upravené 26. 3. 2022 o 14:54
415
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept