Mimo kategórií
Nový problém při randění aneb proč to mít

Stala se mi teď o víkendu taková nepříjemná věc.


Byl jsem po delší době na rande. Našel jsem ji na jedné seznamce, pár týdnu jsou se bavili a konečně teď o víkendu zašli do čajovny. Jak online, tak celý večer jsme se bavili a já si "odšktával políčka" (věci které by mi vadily a nejsou přítomny a naopak věci, které vyhledávám a přítomny jsou => nekouří, nechodí pravidelně "na akce"... atd.).


Byť jsem se na rande původně plánoval bavit o vztazích atd., tak jsme z tématu cestování nějak přišli k politice... smile já když se rozmluvím...
Po asi půlhodině "mojí přednášky o globální situaci" smile ano tady by běžné slečny už utekly, jsem se 1. zarazil, omluvil a chtěl změnit téma, ale koukám, že jí to baví a vlastně se mnou živě diskutuje a opravdu poslouchá a říká, že jí to nevadí, ale baví.


Tohle je vyloženě žena mých snů, říkám si v duchu smile .
19 let, štíhlá, nejen je ochotná, ale ráda diskutuje situaci ve světě a politiku, chce děti a ne někde ve 30-ti, ale když je ještě mladá zdravá a plodná...


Vše probíhalo skvěle a j si už představoval, že tohle by mohla být "ta pravá". A pak se to stalo.


Mezi řečí zmínila, "ten vypuštěný COVID" apod., takže jsem dostal dojem, že nepodlehla propagandě a nenechala se naočkovat. Bohužel jsem se pak na to zeptal a její odpověď byla: "Jo, jsem očkovaná, ale já jsem to neudělala z donucení. Očkovala jsem se, abych byla chráněná."


Tohle mě upřímně zlomilo. Byl jsem sice rozzuřený, že bych nejradši hned natáhl Prymulovi a podobným, ale zároveň jsem neměl sílu ani řvát...


Po chvíli jsem rande ukončil a i když ona chtěla 2. rande, tak jsem jí řekl jak to je a rozloučil se sbohem.


S očkovanou nikdy, protože chci děti a chci je zdravé. A s těmi zprávami, který vycházejí na povrch, to možná nebude ani o dětech, ale i samotný partnerka by nemusela dlouho dožít...


Většina zde přítomných nejspíše na tento problém nenarazí, protože s toho co jsem vypozoroval, tak tady jsme (aspoň z aktivních přispěvatelů) jen tak asi 3 "mládenci" pod 30. Většina už děti (nebo dokonce vnoučata) a partnerku/manželku má a randění je věc dávné minulosti.


Kolega, který mě sem přivedl a ukázal mi forum mi doporučil, ať zkusím hledat zde, ale 1. zde není mnoho žen a ty které jsem tu postřehl, tak mám dojem, že spadají to právě zmíněné kategorie o odstavec výše.


Co na to říkáte ? Budeme teď na seznamky psát Neočkovaný hledá Neočkovanou ?
Upřímně mám z toho dost obavy. S mou prací a koníčky jsem odkázán na seznamky a tam je to po měsících snažení titánský úkol najít solidní holku a dostat ji na rande. Abych pak zjistil, že je očkovaná, to pro mě nemá smysl. Dodám, že tohle je 2. případ v řadě. toho samého. Osobně jsem došel k závěru, že to nemá cenu a smazal všechny své profily na seznamkách.


Děj se vůle boží.


Stala se mi teď o víkendu taková nepříjemná věc. Byl jsem po delší době na rande. Našel jsem ji na jedné seznamce, pár týdnu jsou se bavili a konečně teď o víkendu zašli do čajovny. Jak online, tak celý večer jsme se bavili a já si "odšktával políčka" (věci které by mi vadily a nejsou přítomny a naopak věci, které vyhledávám a přítomny jsou => nekouří, nechodí pravidelně "na akce"... atd.). Byť jsem se na rande původně plánoval bavit o vztazích atd., tak jsme z tématu cestování nějak přišli k politice... :D já když se rozmluvím... Po asi půlhodině "mojí přednášky o globální situaci" :D ano tady by běžné slečny už utekly, jsem se 1. zarazil, omluvil a chtěl změnit téma, ale koukám, že jí to baví a vlastně se mnou živě diskutuje a opravdu poslouchá a říká, že jí to nevadí, ale baví. Tohle je vyloženě žena mých snů, říkám si v duchu :D . 19 let, štíhlá, nejen je ochotná, ale ráda diskutuje situaci ve světě a politiku, chce děti a ne někde ve 30-ti, ale když je ještě mladá zdravá a plodná... Vše probíhalo skvěle a j si už představoval, že tohle by mohla být "ta pravá". A pak se to stalo. Mezi řečí zmínila, "ten vypuštěný COVID" apod., takže jsem dostal dojem, že nepodlehla propagandě a nenechala se naočkovat. Bohužel jsem se pak na to zeptal a její odpověď byla: "Jo, jsem očkovaná, ale já jsem to neudělala z donucení. Očkovala jsem se, abych byla chráněná." Tohle mě upřímně zlomilo. Byl jsem sice rozzuřený, že bych nejradši hned natáhl Prymulovi a podobným, ale zároveň jsem neměl sílu ani řvát... Po chvíli jsem rande ukončil a i když ona chtěla 2. rande, tak jsem jí řekl jak to je a rozloučil se sbohem. S očkovanou nikdy, protože chci děti a chci je zdravé. A s těmi zprávami, který vycházejí na povrch, to možná nebude ani o dětech, ale i samotný partnerka by nemusela dlouho dožít... Většina zde přítomných nejspíše na tento problém nenarazí, protože s toho co jsem vypozoroval, tak tady jsme (aspoň z aktivních přispěvatelů) jen tak asi 3 "mládenci" pod 30. Většina už děti (nebo dokonce vnoučata) a partnerku/manželku má a randění je věc dávné minulosti. Kolega, který mě sem přivedl a ukázal mi forum mi doporučil, ať zkusím hledat zde, ale 1. zde není mnoho žen a ty které jsem tu postřehl, tak mám dojem, že spadají to právě zmíněné kategorie o odstavec výše. Co na to říkáte ? Budeme teď na seznamky psát Neočkovaný hledá Neočkovanou ? Upřímně mám z toho dost obavy. S mou prací a koníčky jsem odkázán na seznamky a tam je to po měsících snažení titánský úkol najít solidní holku a dostat ji na rande. Abych pak zjistil, že je očkovaná, to pro mě nemá smysl. Dodám, že tohle je 2. případ v řadě. toho samého. Osobně jsem došel k závěru, že to nemá cenu a smazal všechny své profily na seznamkách. Děj se vůle boží.
Upravené 23. 3. 2022 o 19:14

Co na to říkáte ? Budeme teď na seznamky psát Neočkovaný hledá Neočkovanou ?


na FB uz jedna seznamka pro neockovane existuje. lidi tuto veci resi a neni to jen otazka veku.
slecna ti rekla pravdu, bud rad, ze byla uprimna. priprav se i na variantu, ze lide nerikaji vzdy pravdu. na druhe strane hazet flintu do zita je opravdu nesmysl.


[quote="pid:64291, uid:518"]Co na to říkáte ? Budeme teď na seznamky psát Neočkovaný hledá Neočkovanou ?[/quote] na FB uz jedna seznamka pro neockovane existuje. lidi tuto veci resi a neni to jen otazka veku. slecna ti rekla pravdu, bud rad, ze byla uprimna. priprav se i na variantu, ze lide nerikaji vzdy pravdu. na druhe strane hazet flintu do zita je opravdu nesmysl.

Quile, tvl to jsi střelec, takhle jsi mě po ránu rozesmál, a navíc trošku uvolnil napětí, před meetingem smile Díky a cením si tvého vlákna o pasivní obraně, jaké bylo mé zjištění, když jsem včera hovořil s bráškou a ten mi ukazoval jak si zrenovoval vzduchovku po tátovi, se kterou se učí střílet, a že se chystá na zbroják, no připojím se k němu, protože dobře už dávno bylo. Poslyš, já jsem taky hrdý, že jsme s manželkou nepodlehli tlaku okolí a covid propagandy. Očkovat jsme se nenechali a beru to jako úspěch. Horší jsou ty vymyté mozky v práci co konzumují ČT24 to je na štamprli!


Quile, tvl to jsi střelec, takhle jsi mě po ránu rozesmál, a navíc trošku uvolnil napětí, před meetingem :D Díky a cením si tvého vlákna o pasivní obraně, jaké bylo mé zjištění, když jsem včera hovořil s bráškou a ten mi ukazoval jak si zrenovoval vzduchovku po tátovi, se kterou se učí střílet, a že se chystá na zbroják, no připojím se k němu, protože dobře už dávno bylo. Poslyš, já jsem taky hrdý, že jsme s manželkou nepodlehli tlaku okolí a covid propagandy. Očkovat jsme se nenechali a beru to jako úspěch. Horší jsou ty vymyté mozky v práci co konzumují ČT24 to je na štamprli!

Budeme teď na seznamky psát Neočkovaný hledá Neočkovanou ?


Já bych řekl, že už se to děje, tak proč to neuděláš i ty. Navíc stav očko/neočko je naprosto brilantní indikátor nekompatibilního světonázoru.


[quote="pid:64291, uid:518"]Budeme teď na seznamky psát Neočkovaný hledá Neočkovanou ?[/quote] Já bych řekl, že už se to děje, tak proč to neuděláš i ty. Navíc stav očko/neočko je naprosto brilantní indikátor nekompatibilního světonázoru.

na FB uz jedna seznamka pro neockovane existuje.

FB jsem kvůli cenzuře smazal před lety.


na druhe strane hazet flintu do zita je opravdu nesmysl.

Říká někdo, kdo to nemusí řešit.
Neplánuji jít na několik rande, abych zjistil, že se mi dotyčná líbí a chci jít na 2. rande a po zjištění, že je očkovaná řekl, "sorry jako".
Není to příjemné ani jedné straně. Nejsem masochista ani sadista. Doufám, že ta holka moc nebrečela...


slecna ti rekla pravdu, bud rad, ze byla uprimna. priprav se i na variantu, ze lide nerikaji vzdy pravdu.

Já nevěřím ničemu a nikomu. Na to se nemusím připravovat, na to jsem připravený už od dětství.
Já se taky neptal "ahoj, jsi očkovaná ?". smile


[quote="pid:64292, uid:347"]na FB uz jedna seznamka pro neockovane existuje.[/quote] FB jsem kvůli cenzuře smazal před lety. [quote="pid:64292, uid:347"]na druhe strane hazet flintu do zita je opravdu nesmysl.[/quote] Říká někdo, kdo to nemusí řešit. Neplánuji jít na několik rande, abych zjistil, že se mi dotyčná líbí a chci jít na 2. rande a po zjištění, že je očkovaná řekl, "sorry jako". Není to příjemné ani jedné straně. Nejsem masochista ani sadista. Doufám, že ta holka moc nebrečela... [quote="pid:64292, uid:347"]slecna ti rekla pravdu, bud rad, ze byla uprimna. priprav se i na variantu, ze lide nerikaji vzdy pravdu.[/quote] Já nevěřím ničemu a nikomu. Na to se nemusím připravovat, na to jsem připravený už od dětství. Já se taky neptal "ahoj, jsi očkovaná ?". ;)

Říká[/quote]


  • tak moja kamaradka to isté vraví , že je problem nájst neočkovaného mužaa tá už na seznamke,ked si píšu sa rovno pýta si očkovaný?...a vetšina hrdo odpovie Ano
  • už bola aj sama na dovolenke

Říká[/quote] - tak moja kamaradka to isté vraví , že je problem nájst neočkovaného muža a tá už na seznamke,ked si píšu sa rovno pýta si očkovaný?...a vetšina hrdo odpovie Ano - už bola aj sama na dovolenke

Já bych řekl, že už se to děje, tak proč to neuděláš i ty. Navíc stav očko/neočko je naprosto brilantní indikátor nekompatibilního světonázoru.

Protože jsem prošel hodně profilů za posledních pár měsíců (opravdu stovky) a ani jeden to tam neměl.
Obávám se, že zdejší osazenstvo žije dost ve své "věkové bublině".
Generace pod 30 kde jsem já a moje "cílovka" 18-25 je už někde jinde. Očkování je cool, protože řekl Kovy.
Být děvka na netu je práce a lidi by měli "pochopit" a respektovat...


Něco mi říká, že na seznamce já asi partnerku nenajdu.
Hlavně proto, že vybudovat ty profily zabralo celý den a teď po smazání jsem se už zařek, že nee ! Už tomu ten čas a úsilí věnovat nebudu.
Aby mi +- ze 40 kontaktů odpověděla 1 a z 6 co mi odpověděly (nemám na to tabulku, je to odhadem) šla se mnou jedna na rande.
A z obou se kterými jsem šel na rande, byly obě očkované.... To fakt ne. Já jsem praktik a sledují "návratnost investice".
Jen blázen investuje do něčeho, co má dlouhodobě negativní návratnost.
Čas, zdroje a úsilí => špatná nálada až deprese. To není dobrá rovnice smile a nebavíme se tu o "nevyšlo ti rande nebo 2,ale o dlouhodobém trendu.


Takže buď se bude pánbůh činit a stane se zázrak smile smile smile jako třeba že mi tady třeba napíše nějaká holka, které není babička nebo z 2. strany republiky, tak je to zabité a jinou naději nevidím. Opravdu, snahy bylo více nežli dost, takže pokud bůh nějaký plán pro mě má, tak nepotřebuje seznamku a pokud nemá, tak mi seznamka evidentně nepomůže... smile


[quote="pid:64295, uid:678"]Já bych řekl, že už se to děje, tak proč to neuděláš i ty. Navíc stav očko/neočko je naprosto brilantní indikátor nekompatibilního světonázoru.[/quote] Protože jsem prošel hodně profilů za posledních pár měsíců (opravdu stovky) a ani jeden to tam neměl. Obávám se, že zdejší osazenstvo žije dost ve své "věkové bublině". Generace pod 30 kde jsem já a moje "cílovka" 18-25 je už někde jinde. Očkování je cool, protože řekl Kovy. Být děvka na netu je práce a lidi by měli "pochopit" a respektovat... Něco mi říká, že na seznamce já asi partnerku nenajdu. Hlavně proto, že vybudovat ty profily zabralo celý den a teď po smazání jsem se už zařek, že nee ! Už tomu ten čas a úsilí věnovat nebudu. Aby mi +- ze 40 kontaktů odpověděla 1 a z 6 co mi odpověděly (nemám na to tabulku, je to odhadem) šla se mnou jedna na rande. A z obou se kterými jsem šel na rande, byly obě očkované.... To fakt ne. Já jsem praktik a sledují "návratnost investice". Jen blázen investuje do něčeho, co má dlouhodobě negativní návratnost. Čas, zdroje a úsilí => špatná nálada až deprese. To není dobrá rovnice :D a nebavíme se tu o "nevyšlo ti rande nebo 2,ale o dlouhodobém trendu. Takže buď se bude pánbůh činit a stane se zázrak :D :D :D jako třeba že mi tady třeba napíše nějaká holka, které není babička nebo z 2. strany republiky, tak je to zabité a jinou naději nevidím. Opravdu, snahy bylo více nežli dost, takže pokud bůh nějaký plán pro mě má, tak nepotřebuje seznamku a pokud nemá, tak mi seznamka evidentně nepomůže... :)

tvl to jsi střelec

To mi připomínáš můj první kurz u Bárta.
Bárt po "startovním rozstřelu": "Máš doma brokovnici ?"
Já: "Mám, no ?!"
Bárt: "Ještě že tak..."


[quote="pid:64294, uid:149"]tvl to jsi střelec[/quote] To mi připomínáš můj první kurz u Bárta. Bárt po "startovním rozstřelu": "Máš doma brokovnici ?" Já: "Mám, no ?!" Bárt: "Ještě že tak..."

Já nevěřím ničemu a nikomu. Na to se nemusím připravovat, na to jsem připravený už od dětství.
Já se taky neptal "ahoj, jsi očkovaná ?"


vidis, tak to ja se lidi ptam primo a pak jen sleduji rec tela a pohyb oci.
"rika nekdo, kdo to nemusi resit" :-) no vidis, to se prave ted velmi mylis. na druhe strane, vsem svym pratelum, kteri resi podobne problemy, rikam, ze clovek je parovy tvor, takze kdyz chce nekdo byt z frustrace radeji sam, hned mu to vymluvim.


btw, takova oddechovka, neni to artovy film, ale docela to pred casem pobavilo: https://www.csfd.cz/film/751805-dve-ja/prehled/


[quote="pid:64296, uid:518"]Já nevěřím ničemu a nikomu. Na to se nemusím připravovat, na to jsem připravený už od dětství. Já se taky neptal "ahoj, jsi očkovaná ?"[/quote] vidis, tak to ja se lidi ptam primo a pak jen sleduji rec tela a pohyb oci. "rika nekdo, kdo to nemusi resit" :-) no vidis, to se prave ted velmi mylis. na druhe strane, vsem svym pratelum, kteri resi podobne problemy, rikam, ze clovek je parovy tvor, takze kdyz chce nekdo byt z frustrace radeji sam, hned mu to vymluvim. btw, takova oddechovka, neni to artovy film, ale docela to pred casem pobavilo: https://www.csfd.cz/film/751805-dve-ja/prehled/

@Quilgen Mal som pred tým partnerku a na prvých 5 prioritách nám to vôbec nesedelo. Boli len samé konflikty. A najhoršie to bolo s 1 prioritou.
Potom som stretol Dobrodejku a hned na jarmoku pri kofole mi bolo jasné, že bude skvelá kamarádka. Sedelo nám to na 1 priorite, síce volila Kotlebu a Mazureka, ale hneď bolo jasné že je silne pronárodne a patrioticky orientovaná. Stačilo sňou trochu popracovať a dnes sleduje už len Ľuboša Blahu. Skončilo to tak,že Dobrodejka je už 2 roky moja manželka a ide nám to skvele.
Len som chcel tým povedať, že pri zoznamovaní sa sústreď iba na 1 svetonázorovú prioritu. Ak budete mať rovnaký svätonázor, neskoršie všetky ostatné nižšie priority sa automaticky zosúladia.
A súhlasím s JabiPunom očkovaná/neočkovaná je skvelý indikátor svätonázoru.

@Quilgen Mal som pred tým partnerku a na prvých 5 prioritách nám to vôbec nesedelo. Boli len samé konflikty. A najhoršie to bolo s 1 prioritou. Potom som stretol Dobrodejku a hned na jarmoku pri kofole mi bolo jasné, že bude skvelá kamarádka. Sedelo nám to na 1 priorite, síce volila Kotlebu a Mazureka, ale hneď bolo jasné že je silne pronárodne a patrioticky orientovaná. Stačilo sňou trochu popracovať a dnes sleduje už len Ľuboša Blahu. Skončilo to tak,že Dobrodejka je už 2 roky moja manželka a ide nám to skvele. Len som chcel tým povedať, že pri zoznamovaní sa sústreď iba na 1 svetonázorovú prioritu. Ak budete mať rovnaký svätonázor, neskoršie všetky ostatné nižšie priority sa automaticky zosúladia. A súhlasím s JabiPunom očkovaná/neočkovaná je skvelý indikátor svätonázoru.

S očkovanou nikdy, protože chci děti a chci je zdravé.


Quile: Z rozhovorů s rozvedenými přáteli jsem pochopil, že dnes se prakticky nelze seznámit jinak než přes seznamku. Takže věřím, že se oklepeš a profily na seznamkách obnovíš.
Ale hlavně si myslím, že je škoda, že jsi takovou výjimečně inteligentní ženu nepodléhající fašistické propagandě zapudil jen pro to, že věří na vakcinaci. Na druhé straně jsi totiž ty, který v druhém extrému věříš na výrazné poškození vakcinací.
Vím, že argument, že už je to rok a čtvrt od rozjetí covid vakcinace a pořád lidi hromadně neumírají, na tebe moc nezapůsobí. Ale ten argument, že od dopadů vakcinace stejně jako ode všeho jiného se dá detoxikovat, jak to vysvětluje např. Calábek, bys mohl vzít v potaz. Takže podle mě jsi udělal chybu a věřím, že slečně ještě zavoláš.
Každopádně i pro chlapy platí: Kdo vybírá, přebere.


[quote="pid:64291, uid:518"]S očkovanou nikdy, protože chci děti a chci je zdravé.[/quote] Quile: Z rozhovorů s rozvedenými přáteli jsem pochopil, že dnes se prakticky nelze seznámit jinak než přes seznamku. Takže věřím, že se oklepeš a profily na seznamkách obnovíš. Ale hlavně si myslím, že je škoda, že jsi takovou výjimečně inteligentní ženu nepodléhající fašistické propagandě zapudil jen pro to, že věří na vakcinaci. Na druhé straně jsi totiž ty, který v druhém extrému věříš na výrazné poškození vakcinací. Vím, že argument, že už je to rok a čtvrt od rozjetí covid vakcinace a pořád lidi hromadně neumírají, na tebe moc nezapůsobí. Ale ten argument, že od dopadů vakcinace stejně jako ode všeho jiného se dá detoxikovat, jak to vysvětluje např. Calábek, bys mohl vzít v potaz. Takže podle mě jsi udělal chybu a věřím, že slečně ještě zavoláš. Každopádně i pro chlapy platí: Kdo vybírá, přebere.

Fidelo

Jako žena souhlasím. Tečkování je to klíčové, že bez této informace se nelze obejít. Kdybych byla svobodná, zkusila bych skupinu Neočko a hlavně při každém seznámení bych se fakt otevřeně zeptala jestli má slečna tečku. Myslím že v tomto nelžou, lidi jsou na to hrdí, že jsou uvědoměli. A udělala bych to, že bych nahoru k Bohu poslala prosbu o partnerku ( být tebou) , představovala bych si jaká by měla být, jaké vlastnosti, hlavně jaké koníčky, abychom spolu např. cestovali nebo vařili, třeba s velkým smyslem pro humor nebo něco podobného. Dobré je mít pejska, to je k seznámení super. Nebo si ho občas půjčovat, chodit ho venčit... třeba láska je zvířatům je spojující a super. A tuto představu si představovat, nechat to zároveň Osudu. Takhle jsem to udělala já. Sice to chvíli trvalo, ale přišel ten pravý, až když jsem přestala aktivně hledat. Už to je dlouho, ale klíč ve spokojenosti jsou společné zájmy, hlavně turistika v přírodě a zvířata. Držím palce... vím, že to dobře dopadne. Musíte věřit.


Jako žena souhlasím. Tečkování je to klíčové, že bez této informace se nelze obejít. Kdybych byla svobodná, zkusila bych skupinu Neočko a hlavně při každém seznámení bych se fakt otevřeně zeptala jestli má slečna tečku. Myslím že v tomto nelžou, lidi jsou na to hrdí, že jsou uvědoměli. A udělala bych to, že bych nahoru k Bohu poslala prosbu o partnerku ( být tebou) , představovala bych si jaká by měla být, jaké vlastnosti, hlavně jaké koníčky, abychom spolu např. cestovali nebo vařili, třeba s velkým smyslem pro humor nebo něco podobného. Dobré je mít pejska, to je k seznámení super. Nebo si ho občas půjčovat, chodit ho venčit... třeba láska je zvířatům je spojující a super. A tuto představu si představovat, nechat to zároveň Osudu. Takhle jsem to udělala já. Sice to chvíli trvalo, ale přišel ten pravý, až když jsem přestala aktivně hledat. Už to je dlouho, ale klíč ve spokojenosti jsou společné zájmy, hlavně turistika v přírodě a zvířata. Držím palce... vím, že to dobře dopadne. Musíte věřit.

U nás koluje vtip: "Neopicháš opichanú."


U nás koluje vtip: _"Neopicháš opichanú."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

U nás koluje vtip: "Neopicháš opichanú."

:-) to je kde u nas?


[quote="pid:64315, uid:623"]U nás koluje vtip: "Neopicháš opichanú."[/quote] :-) to je kde u nas?

:-) to je kde u nas?


Na Slovensku. smile


[quote="pid:64316, uid:492"]:-) to je kde u nas?[/quote] Na Slovensku. :D
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Našel jsem ji na jedné seznamce, pár týdnu jsou se bavili a konečně teď o víkendu zašli do čajovny.


Neplánuji jít na několik rande, abych zjistil, že se mi dotyčná líbí a chci jít na 2. rande a po zjištění, že je očkovaná řekl, "sorry jako".


Ak si s ňou niekoľko týždňov píšeš, mal by si byť schopný to zistiť nepriamo. Buď tvorivý a spýtaj sa napríklad, či za posledné roky bola niekde v zahraničí na dovolenke, chvíľu sa o tom bavte a potom sa len tak medzi rečou spýtaj, či je génovo zmanipulovaná. Toto je samozrejme len príklad a všetko závisí na tvojej tvorivosti a schopnosti viesť dialóg spôsobom, že jej to ani nepríde ako nemiestna otázka. Držím ti palce v hľadaní.


[quote="pid:64291, uid:518"]Našel jsem ji na jedné seznamce, pár týdnu jsou se bavili a konečně teď o víkendu zašli do čajovny.[/quote] [quote="pid:64296, uid:518"]Neplánuji jít na několik rande, abych zjistil, že se mi dotyčná líbí a chci jít na 2. rande a po zjištění, že je očkovaná řekl, "sorry jako".[/quote] Ak si s ňou niekoľko týždňov píšeš, mal by si byť schopný to zistiť nepriamo. Buď tvorivý a spýtaj sa napríklad, či za posledné roky bola niekde v zahraničí na dovolenke, chvíľu sa o tom bavte a potom sa len tak medzi rečou spýtaj, či je génovo zmanipulovaná. Toto je samozrejme len príklad a všetko závisí na tvojej tvorivosti a schopnosti viesť dialóg spôsobom, že jej to ani nepríde ako nemiestna otázka. Držím ti palce v hľadaní.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Být děvka na netu je práce a lidi by měli "pochopit" a respektovat...


Čo je to za práca? To je tá "influencerka"?


Vím, že argument, že už je to rok a čtvrt od rozjetí covid vakcinace a pořád lidi hromadně neumírají, na tebe moc nezapůsobí. Ale ten argument, že od dopadů vakcinace stejně jako ode všeho jiného se dá detoxikovat, jak to vysvětluje např. Calábek, bys mohl vzít v potaz.


Vnímaš to veľmi obmedzene. Nejde len o zdravotné dopady. Ide hlavne a predovšetkým o dopady duchovné. Génová manipulácia pravdepodobne odpája telo od duše a obnoviť toto spojenie je veľmi náročné (Jana z Arku spomínala prípad jasnovidky, ktorá po génovej manipulácii stratila svoje schopnosti a len s ťažkosťami ich obnovovovala).


Noc Svaroga skončila a ľudia sa duchovne prebúdzajú, preto naši nepriatelia prišli s génovou manipuláciou, aby tomu prebudeniu zabránili.


Kto sa dal génovo zmanipulovať zlyhal vo viacerých ohľadoch. Taký človek nemá dostatočné kritické myslenie, schopnosť odolávať tlaku, predvídať a pripravovať sa. Keď príde ďalšia krízová situácia, kde je garancia toho, že nezlyhá znovu a nestiahne teba alebo tvoje deti dole? Chápem, že v devätnástich rokoch má človek právo na omyl, ale toto je omyl zásadný. Osobne by som to neriskoval.


Ak sa časom ukáže, že to nie je taký problém, možno zmením názor. Má Quilgen desať rokov čas, kým sa poriadne ukáže ako to je?


[quote="pid:64299, uid:518"]Být děvka na netu je práce a lidi by měli "pochopit" a respektovat...[/quote] Čo je to za práca? To je tá "influencerka"? [quote="pid:64306, uid:294"]Vím, že argument, že už je to rok a čtvrt od rozjetí covid vakcinace a pořád lidi hromadně neumírají, na tebe moc nezapůsobí. Ale ten argument, že od dopadů vakcinace stejně jako ode všeho jiného se dá detoxikovat, jak to vysvětluje např. Calábek, bys mohl vzít v potaz.[/quote] Vnímaš to veľmi obmedzene. Nejde len o zdravotné dopady. Ide hlavne a predovšetkým o dopady duchovné. Génová manipulácia pravdepodobne odpája telo od duše a obnoviť toto spojenie je veľmi náročné (Jana z Arku spomínala prípad jasnovidky, ktorá po génovej manipulácii stratila svoje schopnosti a len s ťažkosťami ich obnovovovala). Noc Svaroga skončila a ľudia sa duchovne prebúdzajú, preto naši nepriatelia prišli s génovou manipuláciou, aby tomu prebudeniu zabránili. Kto sa dal génovo zmanipulovať zlyhal vo viacerých ohľadoch. Taký človek nemá dostatočné kritické myslenie, schopnosť odolávať tlaku, predvídať a pripravovať sa. Keď príde ďalšia krízová situácia, kde je garancia toho, že nezlyhá znovu a nestiahne teba alebo tvoje deti dole? Chápem, že v devätnástich rokoch má človek právo na omyl, ale toto je omyl zásadný. Osobne by som to neriskoval. Ak sa časom ukáže, že to nie je taký problém, možno zmením názor. Má Quilgen desať rokov čas, kým sa poriadne ukáže ako to je?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 10:19

Len som chcel tým povedať, že pri zoznamovaní sa sústreď iba na 1 svetonázorovú prioritu. Ak budete mať rovnaký svätonázor, neskoršie všetky ostatné nižšie priority sa automaticky zosúladia.
A súhlasím s JabiPunom očkovaná/neočkovaná je skvelý indikátor svätonázoru.

No, ona je mladá a trochu naivní. Sama byla spíš pro Východ než Západ apod. Proto jsem taky říkal, že to bylo tak "nadějné".
Očkovala se, jak jsem to zní pochopil/vycítil, protože lékařům přece věříme ne ?! Lékař by ti přece neublížil...


Proto mě to taky tak dostalo. To se nedá odmáchnout, že je blbá, protože lékař je opravdu ten poslední, od koho by jsi čekal dýku do zad.
A takto jsme jako civilizace klesli.


[quote="pid:64302, uid:138"]Len som chcel tým povedať, že pri zoznamovaní sa sústreď iba na 1 svetonázorovú prioritu. Ak budete mať rovnaký svätonázor, neskoršie všetky ostatné nižšie priority sa automaticky zosúladia. A súhlasím s JabiPunom očkovaná/neočkovaná je skvelý indikátor svätonázoru.[/quote] No, ona je mladá a trochu naivní. Sama byla spíš pro Východ než Západ apod. Proto jsem taky říkal, že to bylo tak "nadějné". Očkovala se, jak jsem to zní pochopil/vycítil, protože lékařům přece věříme ne ?! Lékař by ti přece neublížil... Proto mě to taky tak dostalo. To se nedá odmáchnout, že je blbá, protože lékař je opravdu ten poslední, od koho by jsi čekal dýku do zad. A takto jsme jako civilizace klesli.

To je zlate. Hore hlavu, urcite najdes tu pravu smile niekedy mozno nevyzera na prvy pohlad tak ako si predstavujes.
Ja som svojho manzela takto napr. nikdy netestovala, asi to bolo vtedy jednoduchsie. Mne stacilo, ze som vedela ze ma dobre srdce. To ze ma v tomto obdobi uplne rovnake nazory na celu situaciu, je pre mna obrovsky bonus a som za to stastna.
Takze drzim palce, kto hlada, najde smile


To je zlate. Hore hlavu, urcite najdes tu pravu ;) niekedy mozno nevyzera na prvy pohlad tak ako si predstavujes. Ja som svojho manzela takto napr. nikdy netestovala, asi to bolo vtedy jednoduchsie. Mne stacilo, ze som vedela ze ma dobre srdce. To ze ma v tomto obdobi uplne rovnake nazory na celu situaciu, je pre mna obrovsky bonus a som za to stastna. Takze drzim palce, kto hlada, najde ;)

Ako som písal vyššie , môžeš to skúsiť okľukou. Nemal by byť problém spýtať sa na to priamo. Génovo zmanipulovaní sa väčšinou radi pochvália a čistokrvní sa väčšinou neurazia, keď sa ich to opýtaš.


Ako som [písal vyššie](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5071/nov-yacute-probl-eacute-m-p%C5%99i-rand%C4%9Bn-iacute-aneb-pro%C4%8D-to-m-iacute-t-jednoduch-eacute-%C5%BEe/1#post-64318) , môžeš to skúsiť okľukou. Nemal by byť problém spýtať sa na to priamo. Génovo zmanipulovaní sa väčšinou radi pochvália a čistokrvní sa väčšinou neurazia, keď sa ich to opýtaš.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Ale hlavně si myslím, že je škoda, že jsi takovou výjimečně inteligentní ženu nepodléhající fašistické propagandě zapudil jen pro to, že věří na vakcinaci. Na druhé straně jsi totiž ty, který v druhém extrému věříš na výrazné poškození vakcinací.


Není to víra, ale fakta. Ani se nepokoušel dělat práci prolhaného MSM. Jeden doktor na Slovensku si dělá statistiku u žen, jak po očkování potrácejí a to i když otěhotněly i několik měsíců po očkování. 1 trimestr 80% potraty. Cílem není zabít (zhroutil by se hospodářský systém), ale omezit počty lidí do budoucna. Mluvil o tom i Gates je to i všude možně v informačním poli.


dopadů vakcinace stejně jako ode všeho jiného se dá detoxikovat

To je hodně možná. Možná by tomu věřila, možná by to podstoupila, možná by to fungovalo, možná... možná...


Takže podle mě jsi udělal chybu a věřím, že slečně ještě zavoláš.

Podle tebe... Nebudu tvrdit, že mě to ani nenapadlo, ale já jsem muž a konám rozhodnutí a s těmi žiji. Rozhodl jsem se, že s očkovanou nebudu nic mít. Tečka. Rozhodl jsem se a řekl "jí" sbohem. Tečka.


Vždy za sebou ze zásady pálím mosty a nikdy nejdu zpět. Nevracím své rozhodnutí a hledím jen dopředu.
Co řeknu to platí. Jak říkal strýček skrblík. "Muž má jen takovou cenu, jako jeho slovo !" A to platí i pro rozhodnutí.
Když muž udělá rozhodnutí, musí to být jako řez skalpelem. Přesný, jasný a definitivní řez.


I kdybych chtěl, tak nemám její číslo smile . Právě pro případ, že bych nedej bože měl slabou chvilku.


Každopádně i pro chlapy platí: Kdo vybírá, přebere.

Hledám nekuračku, neočkovanou do 50 km od mého bydliště (vztahy na dálku nefungují... to jsem už pochopil) ve věku 18-25 let.
Štíhlou, která není "moderní fiflena" a chce děti. Pokud je to moc, tak budiž. Přes tohle pro mě nejede vlak.
Tak jsem se rozhodl a tak se i stane.


[quote="pid:64306, uid:294"]Ale hlavně si myslím, že je škoda, že jsi takovou výjimečně inteligentní ženu nepodléhající fašistické propagandě zapudil jen pro to, že věří na vakcinaci. Na druhé straně jsi totiž ty, který v druhém extrému věříš na výrazné poškození vakcinací.[/quote] Není to víra, ale fakta. Ani se nepokoušel dělat práci prolhaného MSM. Jeden doktor na Slovensku si dělá statistiku u žen, jak po očkování potrácejí a to i když otěhotněly i několik měsíců po očkování. 1 trimestr 80% potraty. Cílem není zabít (zhroutil by se hospodářský systém), ale omezit počty lidí do budoucna. Mluvil o tom i Gates je to i všude možně v informačním poli. [quote="pid:64306, uid:294"]dopadů vakcinace stejně jako ode všeho jiného se dá detoxikovat[/quote] To je hodně možná. Možná by tomu věřila, možná by to podstoupila, možná by to fungovalo, možná... možná... [quote="pid:64306, uid:294"]Takže podle mě jsi udělal chybu a věřím, že slečně ještě zavoláš.[/quote] Podle tebe... Nebudu tvrdit, že mě to ani nenapadlo, ale já jsem muž a konám rozhodnutí a s těmi žiji. Rozhodl jsem se, že s očkovanou nebudu nic mít. Tečka. Rozhodl jsem se a řekl "jí" sbohem. Tečka. Vždy za sebou ze zásady pálím mosty a nikdy nejdu zpět. Nevracím své rozhodnutí a hledím jen dopředu. Co řeknu to platí. Jak říkal strýček skrblík. "Muž má jen takovou cenu, jako jeho slovo !" A to platí i pro rozhodnutí. Když muž udělá rozhodnutí, musí to být jako řez skalpelem. Přesný, jasný a definitivní řez. I kdybych chtěl, tak nemám její číslo ;) . Právě pro případ, že bych nedej bože měl slabou chvilku. [quote="pid:64306, uid:294"]Každopádně i pro chlapy platí: Kdo vybírá, přebere.[/quote] Hledám nekuračku, neočkovanou do 50 km od mého bydliště (vztahy na dálku nefungují... to jsem už pochopil) ve věku 18-25 let. Štíhlou, která není "moderní fiflena" a chce děti. Pokud je to moc, tak budiž. Přes tohle pro mě nejede vlak. Tak jsem se rozhodl a tak se i stane.

@Quilgen podobný "problém" riešim tiež. Ukončila som vzťah aj kvôli nekompatibilnému svetonázoru, ako to pekne nazval JabiPun a keď som si predstavila do budúcna nájsť si partnera, prvé čo ma napadlo bola obava z toho, že bude očko, čo je pre mňa neprijateľné a tým aj náročnejšie na výber toho "pravého". Ale ako zvykla vravieť moja babka, všetko je u Boha.

@Quilgen podobný "problém" riešim tiež. Ukončila som vzťah aj kvôli nekompatibilnému svetonázoru, ako to pekne nazval JabiPun a keď som si predstavila do budúcna nájsť si partnera, prvé čo ma napadlo bola obava z toho, že bude očko, čo je pre mňa neprijateľné a tým aj náročnejšie na výber toho "pravého". Ale ako zvykla vravieť moja babka, všetko je u Boha.

A udělala bych to, že bych nahoru k Bohu poslala prosbu o partnerku ( být tebou) , představovala

Jak jsem řekl, nejde o pár nevyšlých rande. Ke KSB jsem se dostal přes hermetiku. Mít partnerku byl kdysi můj hlavní sen a cíl. Už od střední jsem děla o půlnoci všemožná čarodějnické a jiné rituály a kdesi cosi... O modlitbách se nebudu ani zmiňovat a prosbu bohu každý den před spaním.... Bylo toho hodně a bylo toho už dost.
Musíte věřit.

To jsme vždy na VŠ říkali, když jsme šli na zkoušku na které jsme shořeli jak sláma...


[quote="pid:64309, uid:88"]A udělala bych to, že bych nahoru k Bohu poslala prosbu o partnerku ( být tebou) , představovala[/quote] Jak jsem řekl, nejde o pár nevyšlých rande. Ke KSB jsem se dostal přes hermetiku. Mít partnerku byl kdysi můj hlavní sen a cíl. Už od střední jsem děla o půlnoci všemožná čarodějnické a jiné rituály a kdesi cosi... O modlitbách se nebudu ani zmiňovat a prosbu bohu každý den před spaním.... Bylo toho hodně a bylo toho už dost. [quote="pid:64309, uid:88"]Musíte věřit.[/quote] To jsme vždy na VŠ říkali, když jsme šli na zkoušku na které jsme shořeli jak sláma...

To znám. Taky jsem potkal fajn děvče. Podobné názory, záliby, nepije, nekouří, má ráda hory... Nicméně je naočkovaná, pro jistotu všemi dávkami, aby mohla cestovat(což mi hlava moc nebere). Na rande, jako takovém, jsme nebyli, takže si můžu dovolit to nechat v rovině přátelství.


To znám. Taky jsem potkal fajn děvče. Podobné názory, záliby, nepije, nekouří, má ráda hory... Nicméně je naočkovaná, pro jistotu všemi dávkami, aby mohla cestovat(což mi hlava moc nebere). Na rande, jako takovém, jsme nebyli, takže si můžu dovolit to nechat v rovině přátelství.

Quilgen a Alna spomenuli, že je teraz kvôli génovej manipulácii ťažšie nájsť si partnera. Dá sa na to pozerať aj inak. Vďaka génovej manipulácii sa vyhnete polovici zbytočných a do budúcnosti problematických pokusov. Pridajte k tomu vojnu na Ukrajine a množstvo nesprávnych volieb sa ešte zníži. Povýšte nevýhodu na výhodu. Možno je to z núdze cnosť, ale tá cnosť je naozajstná, nielen na zalepenie očí.


Quilgen a Alna spomenuli, že je teraz kvôli génovej manipulácii ťažšie nájsť si partnera. Dá sa na to pozerať aj inak. Vďaka génovej manipulácii sa vyhnete polovici zbytočných a do budúcnosti problematických pokusov. Pridajte k tomu vojnu na Ukrajine a množstvo nesprávnych volieb sa ešte zníži. Povýšte nevýhodu na výhodu. Možno je to z núdze cnosť, ale tá cnosť je naozajstná, nielen na zalepenie očí.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

O modlitbách se nebudu ani zmiňovat a prosbu bohu každý den před spaním....
Tak zřejmě ještě nepřišel ten správný čas a asi moc tlačíš na pilu. Co to zkusit při cestě do obchodu. Potkáš hezkou holku, tak se seznam. Maximálně, co ti může říct je, že nemá zájem.
Jak na to. Pokud potkáš nějakou, která se na tebe usměje, máš šanci a chce e seznámit. Musíš mít ale pocit, že jsi neodolatelný. Ber si příklad z "nesprávných kluků". Holky mají rády drzost a smělost. Možná se ti bude zdát strašné, ale vše je v praxi. Poprvé to bude strašné, po druhé již lehčí, a po třetí to bude rutina.
Příklad: Ahoj, můžeš mi poradit, kde je tady XY? Pokud ti začne vysvětlovat, jak se tam dostaneš, můžeš ji říct, vlastně, já nic nehledal, ale nemohl jsem propást tak překrásnou dívku, jako ty...
Anebo ty: Ahoj, jak se máš?
Ona: My se známe?
Ty: Ještě ne, ale vše je ve tvých rukou...(přitom se usmívat) Tím, že ji řekneš, že je to v jejích rukou ji dáváš vědět, že na ni netlačíš a dáváš ji možnost výběru.


Jak zjistit, jestli ti dala pravé č.t. Nahlas ho zopakuj ale dvě poslední číslice zaměň. Pokud řekne, ne, ne spletl ses, znamená to, že číslo je správné. A znamená to, že projevila zájem a chce, abys ji zavolal. Pokud tě neopraví, číslo je falešné.
Při takovém seznámení je výhoda, že si můžeš rovnou vybrat holku, která se ti skutečně líbí, slyšíš její hlas, ucítíš její vůni atd. A z druhé strany také, pokud dívka řekne ne, nejsi její typ. Není potřeba odmítnutí brát úkorně. Na světě jsou miliardy žen, které se chtějí vdát a mít děti.
Jsem si jistý, že Bůh povede tvé kroky tam, kde je jedna pro tebe.


[quote="pid:64329, uid:518"]O modlitbách se nebudu ani zmiňovat a prosbu bohu každý den před spaním....[/quote]Tak zřejmě ještě nepřišel ten správný čas a asi moc tlačíš na pilu. Co to zkusit při cestě do obchodu. Potkáš hezkou holku, tak se seznam. Maximálně, co ti může říct je, že nemá zájem. Jak na to. Pokud potkáš nějakou, která se na tebe usměje, máš šanci a chce e seznámit. Musíš mít ale pocit, že jsi neodolatelný. Ber si příklad z "nesprávných kluků". Holky mají rády drzost a smělost. Možná se ti bude zdát strašné, ale vše je v praxi. Poprvé to bude strašné, po druhé již lehčí, a po třetí to bude rutina. Příklad: Ahoj, můžeš mi poradit, kde je tady XY? Pokud ti začne vysvětlovat, jak se tam dostaneš, můžeš ji říct, vlastně, já nic nehledal, ale nemohl jsem propást tak překrásnou dívku, jako ty... Anebo ty: Ahoj, jak se máš? Ona: My se známe? Ty: Ještě ne, ale vše je ve tvých rukou...(přitom se usmívat) Tím, že ji řekneš, že je to v jejích rukou ji dáváš vědět, že na ni netlačíš a dáváš ji možnost výběru. Jak zjistit, jestli ti dala pravé č.t. Nahlas ho zopakuj ale dvě poslední číslice zaměň. Pokud řekne, ne, ne spletl ses, znamená to, že číslo je správné. A znamená to, že projevila zájem a chce, abys ji zavolal. Pokud tě neopraví, číslo je falešné. Při takovém seznámení je výhoda, že si můžeš rovnou vybrat holku, která se ti skutečně líbí, slyšíš její hlas, ucítíš její vůni atd. A z druhé strany také, pokud dívka řekne ne, nejsi její typ. Není potřeba odmítnutí brát úkorně. Na světě jsou miliardy žen, které se chtějí vdát a mít děti. Jsem si jistý, že Bůh povede tvé kroky tam, kde je jedna pro tebe.
Upravené 21. 3. 2022 o 12:01

Já jsem nemyslela modlitbu !!!!! Prosit Boha o partnerku ? To snad ne !!!! Myslela jsem to tak, že bych si představila ( já) muže, který by byl hodný, miloval zvířata ( všechna) , rád chodil do přírody( pěší turistiku), často se smál a dělal si ze všeho legraci, byl galantní a měl stejný názor na politiku. TAK jsem to udělala já. A řekla jsem Bože, jestli je to možné, nechávám to v tvých rukou, protože vím, že všechno má svůj čas a vím , že to co se má stát, se stane. A hodila jsem vše za hlavu a žila spokojeně sama. Protože nedokonalý potkal nedokonalou. A tlačit na pilu, což jsem taky nějaký čas dělala je hodně špatně. Člověk pak zírá na každého ( každou)..ve smyslu.. bude to ona, je to on, hodíme se k sobě, klapne to ..a je nervózní a naštvaný že se nedaří dosáhnou cíle, kterých chceme dosáhnout..a pak je protivný. Tak jsem to měla já. Oprostit se ode všeho je nejlepší ze všeho. A nechat to Osudu


Já jsem nemyslela modlitbu !!!!! Prosit Boha o partnerku ? To snad ne !!!! Myslela jsem to tak, že bych si představila ( já) muže, který by byl hodný, miloval zvířata ( všechna) , rád chodil do přírody( pěší turistiku), často se smál a dělal si ze všeho legraci, byl galantní a měl stejný názor na politiku. TAK jsem to udělala já. A řekla jsem Bože, jestli je to možné, nechávám to v tvých rukou, protože vím, že všechno má svůj čas a vím , že to co se má stát, se stane. A hodila jsem vše za hlavu a žila spokojeně sama. Protože nedokonalý potkal nedokonalou. A tlačit na pilu, což jsem taky nějaký čas dělala je hodně špatně. Člověk pak zírá na každého ( každou)..ve smyslu.. bude to ona, je to on, hodíme se k sobě, klapne to ..a je nervózní a naštvaný že se nedaří dosáhnou cíle, kterých chceme dosáhnout..a pak je protivný. Tak jsem to měla já. Oprostit se ode všeho je nejlepší ze všeho. A nechat to Osudu

Člověk pak zírá na každého ( každou)..ve smyslu.. bude to ona, je to on, hodíme se k sobě, klapne to ..a je nervózní a naštvaný že se nedaří dosáhnou cíle, kterých chceme dosáhnout..a pak je protivný. Tak jsem to měla já. Oprostit se ode všeho je nejlepší ze všeho. A nechat to Osudu


Ako vo všetkom, aj v tomto prípade to bude otázka miery. Ale chápem ako si to myslela a celý komentár si napísala veľmi pekne a dobre.


[quote="pid:64337, uid:88"]Člověk pak zírá na každého ( každou)..ve smyslu.. bude to ona, je to on, hodíme se k sobě, klapne to ..a je nervózní a naštvaný že se nedaří dosáhnou cíle, kterých chceme dosáhnout..a pak je protivný. Tak jsem to měla já. Oprostit se ode všeho je nejlepší ze všeho. A nechat to Osudu[/quote] Ako vo všetkom, aj v tomto prípade to bude otázka miery. Ale chápem ako si to myslela a celý komentár si napísala veľmi pekne a dobre.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 11:42

Quile: Z rozhovorů s rozvedenými přáteli jsem pochopil, že dnes se prakticky nelze seznámit jinak než přes seznamku.


Tiež si nemyslím, že problém randenia sa netýka len pár ľudí na fóre, niektorí môžu byť aj rozvedení. Príspevok ma pobavil, myslela som si, že si starší. Ako pobavil vo význame, že to bol vtipne napísané.


Ja by som flintu do žita nehádzala. Sama chodím na Pedagogickú (externe) a teda téme očkovania sa vyhýbam, ale s úžasom som zistila, že aj niektoré mladé dievčatá (do 30), hoci robia v školstve, nie sú očkované. Takže určite je veľa rozumných, mladých dievčat. A čo sa týka politického presvedčenia aj to sa dá časom zmeniť.


Ešte malá poznámka - medzi očkovanými môžu byť aj očkovaní placebom. Ale to sa časom utrasie.


PS - držím palce. Možno by sme tu mali založiť vlákno seznamka:-)


[quote="pid:64306, uid:294"]Quile: Z rozhovorů s rozvedenými přáteli jsem pochopil, že dnes se prakticky nelze seznámit jinak než přes seznamku.[/quote] Tiež si nemyslím, že problém randenia sa netýka len pár ľudí na fóre, niektorí môžu byť aj rozvedení. Príspevok ma pobavil, myslela som si, že si starší. Ako pobavil vo význame, že to bol vtipne napísané. Ja by som flintu do žita nehádzala. Sama chodím na Pedagogickú (externe) a teda téme očkovania sa vyhýbam, ale s úžasom som zistila, že aj niektoré mladé dievčatá (do 30), hoci robia v školstve, nie sú očkované. Takže určite je veľa rozumných, mladých dievčat. A čo sa týka politického presvedčenia aj to sa dá časom zmeniť. Ešte malá poznámka - medzi očkovanými môžu byť aj očkovaní placebom. Ale to sa časom utrasie. PS - držím palce. Možno by sme tu mali založiť vlákno seznamka:-)
Upravené 21. 3. 2022 o 11:44

Děj se vůle boží.

Quilgen, ale veď sa to stalo na tom rande s tou dievčinou.
Ty si trpák!!! Veď si stretol tú pravú pre Teba. To vás má rozdeliť to debilné očkovanie?
Sadli ste si okrem 5. vo všetkých ostatných prioritách, ak ešte aj ohľadom vzťahov chceme hovoriť terminológiou KSB.
Zavolaj jej a úprimne sa jej ospravedlni!!! A modli sa, aby o rande s tebou ešte stála.
pretože toto bola životná skúška pre Teba a o Tebe. Divide et impera, alebo hľadanie spoločného v odlišnostiach?
Žiješ v pravde, alebo o pravde len kecáš?
My s manželkou sme si podobnou skúškou prešli na Silvestra.
Nemá moc táto "vakcína" nad čistou dušou, aj keby bola skutočne ostrou mRNA vakcínou. Duša si vždy nájde cestu naspäť k telu.
Pozri jej do očí - jasný a čistý pohľad Ti povie všetko. Už len z toho, ako prebiehalo to prvé rande je jasné, že nemala zakalený pohľad biorobota.
A nemusíš hneď na druhom rande plodiť potomka!
Vykašli sa na Očko/neočko. hľadaj to, čo vás spája, v čom súzniete a ver mi, aj zdravého potomstva sa dočkáte. len ty neprogramuj vlastnou mysľou blbosti.
To bola Tvoja životná skúška, a Ty si v nej prepadol, tak konečne pochop, že nie Divide et impera Ti, nám má vládnuť, a zavolaj jej.
Ži život a teš sa z drobností, z toho, čo Ti je dopriate. Veď si sa tak tešil z toho rande až do tej osudnej otázky.
Mám sto chutí Ti vynadať do debilov!!!
Daj tomu druhú šancu, zabudni na očko, a ak si fakt budete vzájomne rozumieť, daj potom vedieť, a dostaneš aj odpoveď ohľadom zdravého potomstva s ňou.


[quote="pid:64291, uid:518"]Děj se vůle boží.[/quote] Quilgen, ale veď sa to stalo na tom rande s tou dievčinou. Ty si trpák!!! Veď si stretol tú pravú pre Teba. To vás má rozdeliť to debilné očkovanie? Sadli ste si okrem 5. vo všetkých ostatných prioritách, ak ešte aj ohľadom vzťahov chceme hovoriť terminológiou KSB. Zavolaj jej a úprimne sa jej ospravedlni!!! A modli sa, aby o rande s tebou ešte stála. pretože toto bola životná skúška pre Teba a o Tebe. Divide et impera, alebo hľadanie spoločného v odlišnostiach? Žiješ v pravde, alebo o pravde len kecáš? My s manželkou sme si podobnou skúškou prešli na Silvestra. Nemá moc táto "vakcína" nad čistou dušou, aj keby bola skutočne ostrou mRNA vakcínou. Duša si vždy nájde cestu naspäť k telu. Pozri jej do očí - jasný a čistý pohľad Ti povie všetko. Už len z toho, ako prebiehalo to prvé rande je jasné, že nemala zakalený pohľad biorobota. A nemusíš hneď na druhom rande plodiť potomka! Vykašli sa na Očko/neočko. hľadaj to, čo vás spája, v čom súzniete a ver mi, aj zdravého potomstva sa dočkáte. len ty neprogramuj vlastnou mysľou blbosti. To bola Tvoja životná skúška, a Ty si v nej prepadol, tak konečne pochop, že nie Divide et impera Ti, nám má vládnuť, a zavolaj jej. Ži život a teš sa z drobností, z toho, čo Ti je dopriate. Veď si sa tak tešil z toho rande až do tej osudnej otázky. Mám sto chutí Ti vynadať do debilov!!! Daj tomu druhú šancu, zabudni na očko, a ak si fakt budete vzájomne rozumieť, daj potom vedieť, a dostaneš aj odpoveď ohľadom zdravého potomstva s ňou.

Ty si trpák!!! Veď si stretol tú pravú pre Teba. To vás má rozdeliť to debilné očkovanie?


Asi tá pravá pre neho nebola. Zlyhala v podstatných veciach hneď na začiatku.


To bola Tvoja životná skúška, a Ty si v nej prepadol, tak konečne pochop, že nie Divide et impera Ti, nám má vládnuť, a zavolaj jej.


Hlavne, že to vieš ty. Čo záleží na pohľade nejakého Quilgena, veď ide len o jeho život. Ty vieš lepšie čo a koho si vybrala jeho duša. smile


Mám sto chutí Ti vynadať do debilov!!!


Ja tebe tiež. A vzhľadom na to, že ešte stále nevieme aký je plný rozsah dôsledkov génovej manipulácie, podozrievam ťa z podpory genocídy národa. Ignoruješ zdravotné riziká, napríklad vysoké percento potratov v prípage génovo zmanipulovaných žien, až po riziko, že sa dieťa narodí bez duše a bude iba telo, ktoré síce navonok bude vyzerať úplne normálne, ale nebude mať duchovný potenciál. Možno sú to hypotézy, ktoré sa časom ukážu ako mylné (dúfam, že áno), ale dnes to nevieme a ty sa tváriš, ako keby žiadne z týchto rizík neexistovalo, aj keď niektoré sú vedecky potvrdené.


Poznámka: Odočkovať sa nie je ako prestať fajčiť. smile


[quote="pid:64343, uid:112"]Ty si trpák!!! Veď si stretol tú pravú pre Teba. To vás má rozdeliť to debilné očkovanie?[/quote] Asi tá pravá pre neho nebola. Zlyhala v podstatných veciach hneď na začiatku. [quote="pid:64343, uid:112"]To bola Tvoja životná skúška, a Ty si v nej prepadol, tak konečne pochop, že nie Divide et impera Ti, nám má vládnuť, a zavolaj jej.[/quote] Hlavne, že to vieš ty. Čo záleží na pohľade nejakého Quilgena, veď ide len o jeho život. Ty vieš lepšie čo a koho si vybrala jeho duša. :) [quote="pid:64343, uid:112"]Mám sto chutí Ti vynadať do debilov!!![/quote] Ja tebe tiež. A vzhľadom na to, že ešte stále nevieme aký je plný rozsah dôsledkov génovej manipulácie, podozrievam ťa z podpory genocídy národa. Ignoruješ zdravotné riziká, napríklad vysoké percento potratov v prípage génovo zmanipulovaných žien, až po riziko, že sa dieťa narodí bez duše a bude iba telo, ktoré síce navonok bude vyzerať úplne normálne, ale nebude mať duchovný potenciál. Možno sú to hypotézy, ktoré sa časom ukážu ako mylné (dúfam, že áno), ale dnes to nevieme a ty sa tváriš, ako keby žiadne z týchto rizík neexistovalo, aj keď niektoré sú vedecky potvrdené. Poznámka: Odočkovať sa nie je ako prestať fajčiť. ;)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 12:05

bud rad, ze byla uprimna. priprav se i na variantu, ze lide nerikaji vzdy pravdu.

myslim si, ze uz ani ona po tejto skusenosti nebude hovorit pravdu...zakon vesmiru Dualita (akcia/rekacia)


[quote="pid:64292, uid:347"]bud rad, ze byla uprimna. priprav se i na variantu, ze lide nerikaji vzdy pravdu.[/quote] myslim si, ze uz ani ona po tejto skusenosti nebude hovorit pravdu...zakon vesmiru Dualita (akcia/rekacia)

To, že je očkovaná, ještě neznamená, že je vše ztraceno. Podle Oracla, okolo 40% vakcín jsou/byly placeba. Kdyby nebyly část vakcín placeba, každému by bylo divný, že všichni očkovaní mají zdravotní potíže. Na tvém místě bych jí požádal, ať si nechá udělat D-dimer test. D-dimer testem se zjišťuje, jestli testovaná osoba nemá ucpané cévy, tepny, žíly a mikrokapiláry krevníma sraženinama.


To, že je očkovaná, ještě neznamená, že je vše ztraceno. Podle Oracla, okolo 40% vakcín jsou/byly placeba. Kdyby nebyly část vakcín placeba, každému by bylo divný, že všichni očkovaní mají zdravotní potíže. Na tvém místě bych jí požádal, ať si nechá udělat D-dimer test. D-dimer testem se zjišťuje, jestli testovaná osoba nemá ucpané cévy, tepny, žíly a mikrokapiláry krevníma sraženinama.

To, že je očkovaná, ještě neznamená, že je vše ztraceno. Podle Oracla, okolo 40% vakcín jsou/byly placeba. Kdyby nebyly část vakcín placeba, každému by bylo divný, že všichni očkovaní mají zdravotní potíže. Na tvém místě bych jí požádal, ať si nechá udělat D-dimer test. D-dimer testem se zjišťuje, jestli testovaná osoba nemá ucpané cévy, tepny, žíly a mikrokapiláry krevníma sraženinama.


"Počuj, dievča, pôjdem s tebou na druhé rande, ale musíš naň priniesť výsledok D-dimer testu." Čistá romantika. Určite by išla. smile


Problém je, že nikto nevie kto dostal placebo a kto nie. Horkoťažko sa dá zistiť, či ten človek podstúpil zákrok. Ako som už napísal, osobne by som to neriskoval, ale nech sa Quilgen vyjadrí za seba.


[quote="pid:64348, uid:147"]To, že je očkovaná, ještě neznamená, že je vše ztraceno. Podle Oracla, okolo 40% vakcín jsou/byly placeba. Kdyby nebyly část vakcín placeba, každému by bylo divný, že všichni očkovaní mají zdravotní potíže. Na tvém místě bych jí požádal, ať si nechá udělat D-dimer test. D-dimer testem se zjišťuje, jestli testovaná osoba nemá ucpané cévy, tepny, žíly a mikrokapiláry krevníma sraženinama.[/quote] _"Počuj, dievča, pôjdem s tebou na druhé rande, ale musíš naň priniesť výsledok D-dimer testu."_ Čistá romantika. Určite by išla. :D Problém je, že nikto nevie kto dostal placebo a kto nie. Horkoťažko sa dá zistiť, či ten človek podstúpil zákrok. Ako som už napísal, osobne by som to neriskoval, ale nech sa Quilgen vyjadrí za seba.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 12:17

Ogar Valach, škoda s tebou polemizovať, pretože hlbšie pochopenie ti chýba. Kĺzať po povrchu sa môžem aj na zamrznutom rybníku v zime a nie v povrchných debatách s tebou tu.
A neviem, čo si sa do toho zamontoval, ak, ako píšeš, záleží na pohľade Quilgena. Na jeho pohľade a reakcii na to, čo som napísal, nie na tvojom!


Ogar Valach, škoda s tebou polemizovať, pretože hlbšie pochopenie ti chýba. Kĺzať po povrchu sa môžem aj na zamrznutom rybníku v zime a nie v povrchných debatách s tebou tu. A neviem, čo si sa do toho zamontoval, ak, ako píšeš, záleží na pohľade Quilgena. Na jeho pohľade a reakcii na to, čo som napísal, nie na tvojom!

Na tvém místě bych jí požádal, ať si nechá udělat D-dimer test. D-dimer testem se zjišťuje, jestli testovaná osoba nemá ucpané cévy, tepny, žíly a mikrokapiláry krevníma sraženinama.
Být na místě té ženy, tak ho pošlu někam.
Kolega má nějaký požadavek, ze kterého nehodlá ustoupit. Já myslím, že je to správné. Pokud by se jim narodilo nemocné dítě, nebo by zplození provázely nějaké komplikace, nikdo na světě by jej nepřesvědčil, že to nemá souvislost s očkováním a celý vztah by šel do kopru.
Ten jeho požadavek není ve smyslu, aby byla blond. Ten požadavek se týká života, nebo smrti a to je rozdíl. A to, že by teď za ní šel omluvil se a jaksi cosi, nemá význam. První dojem je jenom jeden a u té dívky to má již rozlité. To by ho nemělo trápit.
Holka má možnost hledat protějšek u očkovaných, těch je podle statistik víc. Holt, za blbost se platí.


[quote="pid:64348, uid:147"]Na tvém místě bych jí požádal, ať si nechá udělat D-dimer test. D-dimer testem se zjišťuje, jestli testovaná osoba nemá ucpané cévy, tepny, žíly a mikrokapiláry krevníma sraženinama.[/quote]Být na místě té ženy, tak ho pošlu někam. Kolega má nějaký požadavek, ze kterého nehodlá ustoupit. Já myslím, že je to správné. Pokud by se jim narodilo nemocné dítě, nebo by zplození provázely nějaké komplikace, nikdo na světě by jej nepřesvědčil, že to nemá souvislost s očkováním a celý vztah by šel do kopru. Ten jeho požadavek není ve smyslu, aby byla blond. Ten požadavek se týká života, nebo smrti a to je rozdíl. A to, že by teď za ní šel omluvil se a jaksi cosi, nemá význam. První dojem je jenom jeden a u té dívky to má již rozlité. To by ho nemělo trápit. Holka má možnost hledat protějšek u očkovaných, těch je podle statistik víc. Holt, za blbost se platí.
Upravené 21. 3. 2022 o 12:20

Tohle vlákno je perfektní, kdo by řekl, že na staré vodě, by bylo možné něco takového řešit a přitom je to lidská přirozenost. No já s manželkou máme docela podobné názory na věci, ne-li totožné, třeba ve věci politiky, očkování, médií atd. Nevím zda to měla v sobě "odjakživa" nebo se mi přizpůsobila, každopádně, si rozumíme. Oba trpíme v práci na stejný typ lidí, kteří prostě žerou ČT24 a Ukrajinci jsou naši bratři, ale doma to vždy probereme, sladíme si frekvence a smějeme se všem "neprobuzeným". U přátel jsem skončil s nějakým promlouváním, jeden mi natvrdo řekl, že ví že žijeme ve sra**, ale že aktivně to řešit nebude, že má svůj byznys a tomu se bude věnovat, že až nastane ta chvíle kdy bude třeba konat tak bude konat. No hledat v dnešní době přátele nebo partnera, to musí být zahul smile


Tohle vlákno je perfektní, kdo by řekl, že na staré vodě, by bylo možné něco takového řešit a přitom je to lidská přirozenost. No já s manželkou máme docela podobné názory na věci, ne-li totožné, třeba ve věci politiky, očkování, médií atd. Nevím zda to měla v sobě "odjakživa" nebo se mi přizpůsobila, každopádně, si rozumíme. Oba trpíme v práci na stejný typ lidí, kteří prostě žerou ČT24 a Ukrajinci jsou naši bratři, ale doma to vždy probereme, sladíme si frekvence a smějeme se všem "neprobuzeným". U přátel jsem skončil s nějakým promlouváním, jeden mi natvrdo řekl, že ví že žijeme ve sra****, ale že aktivně to řešit nebude, že má svůj byznys a tomu se bude věnovat, že až nastane ta chvíle kdy bude třeba konat tak bude konat. No hledat v dnešní době přátele nebo partnera, to musí být zahul :)

Ogar Valach, škoda s tebou polemizovať, pretože hlbšie pochopenie ti chýba. Kĺzať po povrchu sa môžem aj na zamrznutom rybníku v zime a nie v povrchných debatách s tebou tu.
A neviem, čo si sa do toho zamontoval, ak, ako píšeš, záleží na pohľade Quilgena. Na jeho pohľade a reakcii na to, čo som napísal, nie na tvojom!


Ja tvoj vyšší pohľad chápem. Že duch dokáže prekonať hmotu. Áno, dokáže, ale v koľkých prípadoch a s akým úsilím sa to podarilo? A podarilo sa to úplne bez následkov? Napísal si to štýlom, že očkovanie vlastne nie je žiadny problém, že toto nemáme ani riešiť. Nemyslím si to, a preto som sa ozval. Aj keď sa to dá zvrátiť, stojí za to hľadať si takého partnera? Pretože potom je jeho problém aj môj problém. A ako zistím, keď nie som jasnovidec, že je už všetko v poriadku? O zlyhaní v krízovej situácii som už písal. Môžem sa naozaj spoľahnúť na takéto partnera, ktorý ma možno v čase, keď budem najviac potrebovať jeho podporu, podrazí? Vyhradzujem sa voči tvojmu zľahčovaniu situácie. Situácia síce nie je beznádejná, ale problém to je.


[quote="pid:64351, uid:112"]Ogar Valach, škoda s tebou polemizovať, pretože hlbšie pochopenie ti chýba. Kĺzať po povrchu sa môžem aj na zamrznutom rybníku v zime a nie v povrchných debatách s tebou tu. A neviem, čo si sa do toho zamontoval, ak, ako píšeš, záleží na pohľade Quilgena. Na jeho pohľade a reakcii na to, čo som napísal, nie na tvojom![/quote] Ja tvoj vyšší pohľad chápem. Že duch dokáže prekonať hmotu. Áno, dokáže, ale v koľkých prípadoch a s akým úsilím sa to podarilo? A podarilo sa to úplne bez následkov? Napísal si to štýlom, že očkovanie vlastne nie je žiadny problém, že toto nemáme ani riešiť. Nemyslím si to, a preto som sa ozval. Aj keď sa to dá zvrátiť, stojí za to hľadať si takého partnera? Pretože potom je jeho problém aj môj problém. A ako zistím, keď nie som jasnovidec, že je už všetko v poriadku? O zlyhaní v krízovej situácii som už písal. Môžem sa naozaj spoľahnúť na takéto partnera, ktorý ma možno v čase, keď budem najviac potrebovať jeho podporu, podrazí? Vyhradzujem sa voči tvojmu zľahčovaniu situácie. Situácia síce nie je beznádejná, ale problém to je.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 12:51

ale že aktivně to řešit nebude, že má svůj byznys a tomu se bude věnovat, že až nastane ta chvíle kdy bude třeba konat tak bude konat

vela stastia


No hledat v dnešní době přátele nebo partnera, to musí být zahul

no aj tu treba "bojovat" rusko po 1945 10 zien na jedneho muza... zeny tazke muzi lahke...


[quote="pid:64353, uid:149"]ale že aktivně to řešit nebude, že má svůj byznys a tomu se bude věnovat, že až nastane ta chvíle kdy bude třeba konat tak bude konat[/quote] vela stastia [quote="pid:64353, uid:149"]No hledat v dnešní době přátele nebo partnera, to musí být zahul[/quote] no aj tu treba "bojovat" rusko po 1945 10 zien na jedneho muza... zeny tazke muzi lahke...

Tak zřejmě ještě nepřišel ten správný čas a asi moc tlačíš na pilu. Co to zkusit při cestě do obchodu. Potkáš hezkou holku, tak se seznam. Maximálně, co ti může říct je, že nemá zájem.
Jak na to. Pokud potkáš nějakou, která se na tebe usměje, máš šanci a chce e seznámit. Musíš mít ale pocit, že jsi neodolatelný. Ber si příklad z "nesprávných kluků". Holky mají rády drzost a smělost. Možná se ti bude zdát strašné, ale vše je v praxi. Poprvé to bude strašné, po druhé již lehčí, a po třetí to bude rutina.
Příklad: Ahoj, můžeš mi poradit, kde je tady XY? Pokud ti začne vysvětlovat, jak se tam dostaneš, můžeš ji říct, vlastně, já nic nehledal, ale nemohl jsem propást tak překrásnou dívku, jako ty...
Anebo ty: Ahoj, jak se máš?
Ona: My se známe?
Ty: Ještě ne, ale vše je ve tvých rukou...(přitom se usmívat) Tím, že ji řekneš, že je to v jejích rukou ji dáváš vědět, že na ni netlačíš a dáváš ji možnost výběru.


Jak zjistit, jestli ti dala pravé č.t. Nahlas ho zopakuj ale dvě poslední číslice zaměň. Pokud řekne, ne, ne spletl ses, znamená to, že číslo je správné. A znamená to, že projevila zájem a chce, abys ji zavolal. Pokud tě neopraví, číslo je falešné.
Při takovém seznámení je výhoda, že si můžeš rovnou vybrat holku, která se ti skutečně líbí, slyšíš její hlas, ucítíš její vůni atd. A z druhé strany také, pokud dívka řekne ne, nejsi její typ. Není potřeba odmítnutí brát úkorně. Na světě jsou miliardy žen, které se chtějí vdát a mít děti.
Jsem si jistý, že Bůh povede tvé kroky tam, kde je jedna pro tebe.


[Varování budu hnusný]
Wow Rusofile, to jsi vymyslel sám nebo přečetl v příručce ?
Myslíš si, že mi je 15 ?! Tyhle PUA kecy dobře znám. Načetl jsem na to nějakých knih a taky mám za sebou zkušeností kde jakou špinavostí nebo blbostí. Narovinu ti říkám "day game" je nesmysl a určitě ho nebudu provozovat. "Balit" holku ve vlaku nebo na chodníku je nesmysl. Je to ještě horší než marnění času na seznamce. Tak se aspoň někdo chce seznámit. (Hromada buchet je tam pro polechtání ega.) Na chodníku na to holky nejsou psychicky naladěné a většina nesní o tom, že ji někdo bude zdržovat když někam pospíchá.
"Night game" tedy v noci => hlavně bary a diskošky už dlouho nenavštěvuji. Vlastně od dob vš. Jak kdysi brilantně poznamenal kolega z vš: "Pokud hledáš princeznu, nehledej jí v chlívku...".


Tohle vše je dobré, pokud hledáš sex. Pak po 10s víš, jestli ji chceš "ohnout" nebo ne. Nic než vzhled a nějaký základní přístup tě nezajímá.
Pokud hledáš partnerku na dlouho nebo trvalo je to nesmysl, kterým můžeš strávit hodiny času a k ničemu.


To je rada někoho, kdo buď žije v jiné generaci nebo někoho, kdo je fyzicky velmi přitažlivý a ženy na něj dobře reagují i při náhodném setkání.
Pořád musíš filtrovat jejich parametry, ale nemusíš "roztáčet" velká čísla (oslovovat hromadu holek) aby jsi vůbec měl z čeho vybírat, tak se to zdá přípustné nebo pokud jsi měl štěstí.
Já mám věci dobře propočtené a kdysi jsem na to měl i excelovou tabulku. Čas který mi to zabere je lépe investován do fitka, čtení ... a koukání do zdi.


[quote="pid:64335, uid:312"]Tak zřejmě ještě nepřišel ten správný čas a asi moc tlačíš na pilu. Co to zkusit při cestě do obchodu. Potkáš hezkou holku, tak se seznam. Maximálně, co ti může říct je, že nemá zájem. Jak na to. Pokud potkáš nějakou, která se na tebe usměje, máš šanci a chce e seznámit. Musíš mít ale pocit, že jsi neodolatelný. Ber si příklad z "nesprávných kluků". Holky mají rády drzost a smělost. Možná se ti bude zdát strašné, ale vše je v praxi. Poprvé to bude strašné, po druhé již lehčí, a po třetí to bude rutina. Příklad: Ahoj, můžeš mi poradit, kde je tady XY? Pokud ti začne vysvětlovat, jak se tam dostaneš, můžeš ji říct, vlastně, já nic nehledal, ale nemohl jsem propást tak překrásnou dívku, jako ty... Anebo ty: Ahoj, jak se máš? Ona: My se známe? Ty: Ještě ne, ale vše je ve tvých rukou...(přitom se usmívat) Tím, že ji řekneš, že je to v jejích rukou ji dáváš vědět, že na ni netlačíš a dáváš ji možnost výběru. Jak zjistit, jestli ti dala pravé č.t. Nahlas ho zopakuj ale dvě poslední číslice zaměň. Pokud řekne, ne, ne spletl ses, znamená to, že číslo je správné. A znamená to, že projevila zájem a chce, abys ji zavolal. Pokud tě neopraví, číslo je falešné. Při takovém seznámení je výhoda, že si můžeš rovnou vybrat holku, která se ti skutečně líbí, slyšíš její hlas, ucítíš její vůni atd. A z druhé strany také, pokud dívka řekne ne, nejsi její typ. Není potřeba odmítnutí brát úkorně. Na světě jsou miliardy žen, které se chtějí vdát a mít děti. Jsem si jistý, že Bůh povede tvé kroky tam, kde je jedna pro tebe.[/quote] [Varování budu hnusný] Wow Rusofile, to jsi vymyslel sám nebo přečetl v příručce ? Myslíš si, že mi je 15 ?! Tyhle PUA kecy dobře znám. Načetl jsem na to nějakých knih a taky mám za sebou zkušeností kde jakou špinavostí nebo blbostí. Narovinu ti říkám "day game" je nesmysl a určitě ho nebudu provozovat. "Balit" holku ve vlaku nebo na chodníku je nesmysl. Je to ještě horší než marnění času na seznamce. Tak se aspoň někdo chce seznámit. (Hromada buchet je tam pro polechtání ega.) Na chodníku na to holky nejsou psychicky naladěné a většina nesní o tom, že ji někdo bude zdržovat když někam pospíchá. "Night game" tedy v noci => hlavně bary a diskošky už dlouho nenavštěvuji. Vlastně od dob vš. Jak kdysi brilantně poznamenal kolega z vš: "Pokud hledáš princeznu, nehledej jí v chlívku...". Tohle vše je dobré, pokud hledáš sex. Pak po 10s víš, jestli ji chceš "ohnout" nebo ne. Nic než vzhled a nějaký základní přístup tě nezajímá. Pokud hledáš partnerku na dlouho nebo trvalo je to nesmysl, kterým můžeš strávit hodiny času a k ničemu. To je rada někoho, kdo buď žije v jiné generaci nebo někoho, kdo je fyzicky velmi přitažlivý a ženy na něj dobře reagují i při náhodném setkání. Pořád musíš filtrovat jejich parametry, ale nemusíš "roztáčet" velká čísla (oslovovat hromadu holek) aby jsi vůbec měl z čeho vybírat, tak se to zdá přípustné nebo pokud jsi měl štěstí. Já mám věci dobře propočtené a kdysi jsem na to měl i excelovou tabulku. Čas který mi to zabere je lépe investován do fitka, čtení ... a koukání do zdi.

Já jsem nemyslela modlitbu !!!!! Prosit Boha o partnerku ? To snad ne !!!! Myslela jsem to tak, že bych si představila ( já) muže, který by byl hodný, miloval zvířata ( všechna) , rád chodil do přírody( pěší turistiku), často se smál a dělal si ze všeho legraci, byl galantní a měl stejný názor na politiku. TAK jsem to udělala já. A řekla jsem Bože, jestli je to možné, nechávám to v tvých rukou, protože vím, že všechno má svůj čas a vím , že to co se má stát, se stane. A hodila jsem vše za hlavu a žila spokojeně sama. Protože nedokonalý potkal nedokonalou. A tlačit na pilu, což jsem taky nějaký čas dělala je hodně špatně. Člověk pak zírá na každého ( každou)..ve smyslu.. bude to ona, je to on, hodíme se k sobě, klapne to ..a je nervózní a naštvaný že se nedaří dosáhnou cíle, kterých chceme dosáhnout..a pak je protivný. Tak jsem to měla já. Oprostit se ode všeho je nejlepší ze všeho. A nechat to Osudu


A já že jsem vybíravý ...


Každopádně i pro chlapy platí: Kdo vybírá, přebere.


[quote="pid:64337, uid:88"]Já jsem nemyslela modlitbu !!!!! Prosit Boha o partnerku ? To snad ne !!!! Myslela jsem to tak, že bych si představila ( já) muže, který by byl hodný, miloval zvířata ( všechna) , rád chodil do přírody( pěší turistiku), často se smál a dělal si ze všeho legraci, byl galantní a měl stejný názor na politiku. TAK jsem to udělala já. A řekla jsem Bože, jestli je to možné, nechávám to v tvých rukou, protože vím, že všechno má svůj čas a vím , že to co se má stát, se stane. A hodila jsem vše za hlavu a žila spokojeně sama. Protože nedokonalý potkal nedokonalou. A tlačit na pilu, což jsem taky nějaký čas dělala je hodně špatně. Člověk pak zírá na každého ( každou)..ve smyslu.. bude to ona, je to on, hodíme se k sobě, klapne to ..a je nervózní a naštvaný že se nedaří dosáhnou cíle, kterých chceme dosáhnout..a pak je protivný. Tak jsem to měla já. Oprostit se ode všeho je nejlepší ze všeho. A nechat to Osudu[/quote] A já že jsem vybíravý ... [quote="pid:64306, uid:294"]Každopádně i pro chlapy platí: Kdo vybírá, přebere.[/quote]

"Počuj, dievča, pôjdem s tebou na druhé rande, ale musíš naň priniesť výsledok D-dimer testu." Čistá romantika. Určite by išla.

Pokud je žena do muže skutečně zamilovaná, žádný test ji nezastaví! Já sám jsem to tak u jedné výjímky udělal. Dotyčná sice vůbec nebyla nadšená, ale nakonec to pro mě podstoupila. Jen to chce vidět důkaz v podobě certifikátu.


[quote="pid:64350, uid:623"]"Počuj, dievča, pôjdem s tebou na druhé rande, ale musíš naň priniesť výsledok D-dimer testu." Čistá romantika. Určite by išla. [/quote] Pokud je žena do muže skutečně zamilovaná, žádný test ji nezastaví! Já sám jsem to tak u jedné výjímky udělal. Dotyčná sice vůbec nebyla nadšená, ale nakonec to pro mě podstoupila. Jen to chce vidět důkaz v podobě certifikátu.

Ja by som flintu do žita nehádzala. Sama chodím na Pedagogickú (externe) a teda téme očkovania sa vyhýbam, ale s úžasom som zistila, že aj niektoré mladé dievčatá (do 30), hoci robia v školstve, nie sú očkované. Takže určite je veľa rozumných, mladých dievčat. A čo sa týka politického presvedčenia aj to sa dá časom zmeniť.


Do 30. Ehm, do 25 ?!
Času není moc... Nemládneme nikdo.


Ešte malá poznámka - medzi očkovanými môžu byť aj očkovaní placebom. Ale to sa časom utrasie.


  1. nehodlám to riskovat. Nechali se vědomě očkovat, udělali rozhodnutí, já také. (Nemluvím o těch, kteří mají papír, ale čisté žíly ;) )

PS - držím palce. Možno by sme tu mali založiť vlákno seznamka:-)

Značka zralého věku ?


Tiež si nemyslím, že problém randenia sa netýka len pár ľudí na fóre, niektorí môžu byť aj rozvedení. Príspevok ma pobavil, myslela som si, že si starší. Ako pobavil vo význame, že to bol vtipne napísané.


To já vždy ,když se snažím pobavit tak nudím, ale když vytasím svůj břitký cynizmus vycházející ze špatné nálady, tak se lidé baví.


[quote="pid:64341, uid:273"]Ja by som flintu do žita nehádzala. Sama chodím na Pedagogickú (externe) a teda téme očkovania sa vyhýbam, ale s úžasom som zistila, že aj niektoré mladé dievčatá (do 30), hoci robia v školstve, nie sú očkované. Takže určite je veľa rozumných, mladých dievčat. A čo sa týka politického presvedčenia aj to sa dá časom zmeniť.[/quote] Do 30. Ehm, do 25 ?! Času není moc... Nemládneme nikdo. [quote="pid:64341, uid:273"]Ešte malá poznámka - medzi očkovanými môžu byť aj očkovaní placebom. Ale to sa časom utrasie.[/quote] 1. nehodlám to riskovat. Nechali se vědomě očkovat, udělali rozhodnutí, já také. (Nemluvím o těch, kteří mají papír, ale čisté žíly ;) ) [quote="pid:64341, uid:273"]PS - držím palce. Možno by sme tu mali založiť vlákno seznamka:-)[/quote] Značka zralého věku ? [quote="pid:64341, uid:273"]Tiež si nemyslím, že problém randenia sa netýka len pár ľudí na fóre, niektorí môžu byť aj rozvedení. Príspevok ma pobavil, myslela som si, že si starší. Ako pobavil vo význame, že to bol vtipne napísané.[/quote] To já vždy ,když se snažím pobavit tak nudím, ale když vytasím svůj břitký cynizmus vycházející ze špatné nálady, tak se lidé baví.

Já mám věci dobře propočtené a kdysi jsem na to měl i excelovou tabulku
No, zdá se, že tvá excelová tabulka nefunguje.
Máš pravdu, jsem z generace tvého otce. Ale namlouvání se nezměnilo už tisíce let. Kdybys věděl, jak na to, tak nemáš problém, viď?


[quote="pid:64359, uid:518"]Já mám věci dobře propočtené a kdysi jsem na to měl i excelovou tabulku[/quote]No, zdá se, že tvá excelová tabulka nefunguje. Máš pravdu, jsem z generace tvého otce. Ale namlouvání se nezměnilo už tisíce let. Kdybys věděl, jak na to, tak nemáš problém, viď?

Pokud je žena do muže skutečně zamilovaná, žádný test ji nezastaví! Já sám jsem to tak u jedné výjímky udělal. Dotyčná sice vůbec nebyla nadšená, ale nakonec to pro mě podstoupila. Jen to chce vidět důkaz v podobě certifikátu.

tak ti pani to priniesli presne tam kde chceli, do prirody test, do prace test, do nemocnice test a nadavali sme,
Dnes sa to otaca a druha strana pozaduje testy :-)
Sakra ten Igor mal pravdu testovanie je atomova bomba


[quote="pid:64361, uid:147"]Pokud je žena do muže skutečně zamilovaná, žádný test ji nezastaví! Já sám jsem to tak u jedné výjímky udělal. Dotyčná sice vůbec nebyla nadšená, ale nakonec to pro mě podstoupila. Jen to chce vidět důkaz v podobě certifikátu.[/quote] tak ti pani to priniesli presne tam kde chceli, do prirody test, do prace test, do nemocnice test a nadavali sme, Dnes sa to otaca a druha strana pozaduje testy :-) Sakra ten Igor mal pravdu testovanie je atomova bomba

myslim si, ze uz ani ona po tejto skusenosti nebude hovorit pravdu...zakon vesmiru Dualita (akcia/rekacia)

Její problém


[quote="pid:64346, uid:492"]myslim si, ze uz ani ona po tejto skusenosti nebude hovorit pravdu...zakon vesmiru Dualita (akcia/rekacia)[/quote] Její problém

Pokud je žena do muže skutečně zamilovaná, žádný test ji nezastaví!
Po prvním, nevydařeném rande?


[quote="pid:64361, uid:147"]Pokud je žena do muže skutečně zamilovaná, žádný test ji nezastaví![/quote]Po prvním, nevydařeném rande?

Já mám věci dobře propočtené a kdysi jsem na to měl i excelovou tabulku. Čas který mi to zabere je lépe investován do fitka, čtení ... a koukání do zdi.


Toto možno bude tvoj problém. Že to máš "dobre prepočítané". smile


Rusofil síce napísal všeobecne známe, ale dobré rady. Dajú sa nenútene aplikovať kedykoľvek a kdekoľvek, len musíš byť v správnom rozpoložení a všetko neprepočítavať.


Do 30. Ehm, do 25 ?!
Času není moc... Nemládneme nikdo.


Jean Paul Belmondo mal dieťa po sedemdesiatke a Karel Gott po šesťdesiatke. Ženy to majú horšie, ale europoslankyňa za Smer Monika Beňová to zvládla po päťdesiatke. Samozrejme je vhodné, aby mala partnerka do tridsať rokov a podobný vek ako partner. Ale to len na okraj.


[quote="pid:64359, uid:518"]Já mám věci dobře propočtené a kdysi jsem na to měl i excelovou tabulku. Čas který mi to zabere je lépe investován do fitka, čtení ... a koukání do zdi.[/quote] Toto možno bude tvoj problém. Že to máš "dobre prepočítané". :) Rusofil síce napísal všeobecne známe, ale dobré rady. Dajú sa nenútene aplikovať kedykoľvek a kdekoľvek, len musíš byť v správnom rozpoložení a všetko neprepočítavať. [quote="pid:64363, uid:518"]Do 30. Ehm, do 25 ?! Času není moc... Nemládneme nikdo.[/quote] Jean Paul Belmondo mal dieťa po sedemdesiatke a Karel Gott po šesťdesiatke. Ženy to majú horšie, ale europoslankyňa za Smer Monika Beňová to zvládla po päťdesiatke. Samozrejme je vhodné, aby mala partnerka do tridsať rokov a podobný vek ako partner. Ale to len na okraj.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 13:22

To, že je očkovaná, ještě neznamená, že je vše ztraceno. Podle Oracla, okolo 40% vakcín jsou/byly placeba. Kdyby nebyly část vakcín placeba, každému by bylo divný, že všichni očkovaní mají zdravotní potíže. Na tvém místě bych jí požádal, ať si nechá udělat D-dimer test. D-dimer testem se zjišťuje, jestli testovaná osoba nemá ucpané cévy, tepny, žíly a mikrokapiláry krevníma sraženinama.

Není můj problém. Nebudu riskovat a budovat vztah abych pak za 3 roky zjistil, že je neplodná a nenávratně a rozešel se s ním.
Ztratil bych 3 roky a ona taky. Oba jsme udělali rozhodnutí a s tím teď musíme žít.
"Muž by neměl vzbuzovat lásku v ženě, kterou nemá v plánu milovat." - Bob Marley (myslím, nejsem si jist)


[quote="pid:64348, uid:147"]To, že je očkovaná, ještě neznamená, že je vše ztraceno. Podle Oracla, okolo 40% vakcín jsou/byly placeba. Kdyby nebyly část vakcín placeba, každému by bylo divný, že všichni očkovaní mají zdravotní potíže. Na tvém místě bych jí požádal, ať si nechá udělat D-dimer test. D-dimer testem se zjišťuje, jestli testovaná osoba nemá ucpané cévy, tepny, žíly a mikrokapiláry krevníma sraženinama.[/quote] Není můj problém. Nebudu riskovat a budovat vztah abych pak za 3 roky zjistil, že je neplodná a nenávratně a rozešel se s ním. Ztratil bych 3 roky a ona taky. Oba jsme udělali rozhodnutí a s tím teď musíme žít. "Muž by neměl vzbuzovat lásku v ženě, kterou nemá v plánu milovat." - Bob Marley (myslím, nejsem si jist)

Holt, za blbost se platí.

Ano ona již zaplatila, ale obávám se, že bude platit ještě víc, ale ne moc dlouho...


[quote="pid:64352, uid:312"]Holt, za blbost se platí.[/quote] Ano ona již zaplatila, ale obávám se, že bude platit ještě víc, ale ne moc dlouho...

No hledat v dnešní době přátele nebo partnera, to musí být zahul

závidím ti..


S "přáteli jsem to už vzdal před pár lety. Nové nehledám a s několika jsem se rozloučil.


[quote="pid:64353, uid:149"]No hledat v dnešní době přátele nebo partnera, to musí být zahul[/quote] závidím ti.. S "přáteli jsem to už vzdal před pár lety. Nové nehledám a s několika jsem se rozloučil.

Pokud je žena skutečně zamilovaná,
Nebo zoufalá? Ještě jste spolu?


[quote="pid:64361, uid:147"]Pokud je žena skutečně zamilovaná,[/quote]Nebo zoufalá? Ještě jste spolu?
Upravené 21. 3. 2022 o 13:29

no aj tu treba "bojovat" rusko po 1945 10 zien na jedneho muza... zeny tazke muzi lahke...

Tahle proporcionalita u očkování "nehrozí" a ty "davy chtivých Ukrajinek" budou většinou buď matky s dětmi nebo fanynky Bandery.
(Nebo obojí) čest výjimkám.


[quote="pid:64358, uid:492"]no aj tu treba "bojovat" rusko po 1945 10 zien na jedneho muza... zeny tazke muzi lahke...[/quote] Tahle proporcionalita u očkování "nehrozí" a ty "davy chtivých Ukrajinek" budou většinou buď matky s dětmi nebo fanynky Bandery. (Nebo obojí) čest výjimkám.

"Muž by neměl vzbuzovat lásku v ženě, kterou nemá v plánu milovat."
Člověče, ty mě překvapuješ. Milovat někoho podle plánu, to slyším prvně. Co když se pak objeví nějaká, která tvé plány nabourá?


[quote="pid:64369, uid:518"]"Muž by neměl vzbuzovat lásku v ženě, kterou nemá v plánu milovat."[/quote]Člověče, ty mě překvapuješ. Milovat někoho podle plánu, to slyším prvně. Co když se pak objeví nějaká, která tvé plány nabourá?

No, zdá se, že tvá excelová tabulka nefunguje.
Máš pravdu, jsem z generace tvého otce. Ale namlouvání se nezměnilo už tisíce let. Kdybys věděl, jak na to, tak nemáš problém, viď?


A to jsem si myslel, že nejsi idiot...


Excelová tabulka byla matematická záležitost. Kolik potřebuji pokusů (zpráv/oslovení) na 1 rande.
A kolik rande na 1 vztah. Na tom se nic nezměnilo a neslouží to "lepšímu balení" ale odhadu investice.


Takže funguje dle zadaných parametrů smile .


"Balení se mění stejně jako svět vlivem zákona času. Kdyby jsi nebyl uzavřený ve své věkové bublině, všiml by jsi si toho.
My mladší dnes musíme procházet internet, jestli dotyčná není tajně pornoherečka nebo online nemasturbuje pro publikum na internetu.
Něco mi říká, že to jste vy neřešili. Navíc Ve vaší generaci ženy většinou vařily. V mojí většina objedná mekáč. (zdravá strava pro dítě)
Ve vaší chtěla většina žen děti a rodinu. V naší už je to tak napůl a mladší (pod 20) už spíše nechtějí a řeší, že jsou Queer nebo Demisexuální...


Jako většina ve tvé generaci nemáš ponětí, jak vypadá život (a hlavně "randění"smile pro tu naši.


[quote="pid:64364, uid:312"]No, zdá se, že tvá excelová tabulka nefunguje. Máš pravdu, jsem z generace tvého otce. Ale namlouvání se nezměnilo už tisíce let. Kdybys věděl, jak na to, tak nemáš problém, viď?[/quote] A to jsem si myslel, že nejsi idiot... Excelová tabulka byla matematická záležitost. Kolik potřebuji pokusů (zpráv/oslovení) na 1 rande. A kolik rande na 1 vztah. Na tom se nic nezměnilo a neslouží to "lepšímu balení" ale odhadu investice. Takže funguje dle zadaných parametrů ;) . "Balení se mění stejně jako svět vlivem zákona času. Kdyby jsi nebyl uzavřený ve své věkové bublině, všiml by jsi si toho. My mladší dnes musíme procházet internet, jestli dotyčná není tajně pornoherečka nebo online nemasturbuje pro publikum na internetu. Něco mi říká, že to jste vy neřešili. Navíc Ve vaší generaci ženy většinou vařily. V mojí většina objedná mekáč. (zdravá strava pro dítě) Ve vaší chtěla většina žen děti a rodinu. V naší už je to tak napůl a mladší (pod 20) už spíše nechtějí a řeší, že jsou Queer nebo Demisexuální... Jako většina ve tvé generaci nemáš ponětí, jak vypadá život (a hlavně "randění") pro tu naši.

To, že je očkovaná, ještě neznamená, že je vše ztraceno. Podle Oracla, okolo 40% vakcín jsou/byly placeba. Kdyby nebyly část vakcín placeba


pisem to aj ja vyššie. Ale zdá, že sa rozhodol a urobil chlapské rozhodnutie.


Ja neviem, poznám zopár ockovanych, buď sú ockovani z presvedčenia a to sú ti, čo nabehli na pomáhame Ukrajincom ( má sa im pomáhať, ale nie týmto hurá systémom). Potom sú to ti z donútenia, kt majú asi najviac ťažkosti. Veľká skupina je tých, čo z pohodlnosti - cestovanie a nenechať sa testovat. Tak tomuto už vonkoncom nechápem.


poznam pár on neočkovaný, ona očkovaná, dala sa až teraz v novembri, takze nie hneď. Stále hádky kvoli tomu, v čase vrcholiacej mediálnej paniky, vecne kto k ním môže, kto nie. Takze aj takýto aspekt to má. Nehovoriac ak by riešili ockovanie povinne spoločných deti.


za mna je ľahšie sa vrátiť z kratšej cesty.


[quote="pid:64348, uid:147"]To, že je očkovaná, ještě neznamená, že je vše ztraceno. Podle Oracla, okolo 40% vakcín jsou/byly placeba. Kdyby nebyly část vakcín placeba[/quote] pisem to aj ja vyššie. Ale zdá, že sa rozhodol a urobil chlapské rozhodnutie. Ja neviem, poznám zopár ockovanych, buď sú ockovani z presvedčenia a to sú ti, čo nabehli na pomáhame Ukrajincom ( má sa im pomáhať, ale nie týmto hurá systémom). Potom sú to ti z donútenia, kt majú asi najviac ťažkosti. Veľká skupina je tých, čo z pohodlnosti - cestovanie a nenechať sa testovat. Tak tomuto už vonkoncom nechápem. poznam pár on neočkovaný, ona očkovaná, dala sa až teraz v novembri, takze nie hneď. Stále hádky kvoli tomu, v čase vrcholiacej mediálnej paniky, vecne kto k ním môže, kto nie. Takze aj takýto aspekt to má. Nehovoriac ak by riešili ockovanie povinne spoločných deti. za mna je ľahšie sa vrátiť z kratšej cesty.

Smer Monika Beňová to zvládla po pätedesiatke
toto nebola nahoda. Bratislava je jedna veľká vesnica. Bolo to hypoteticky umelo.


[quote="pid:64368, uid:623"]Smer Monika Beňová to zvládla po pätedesiatke[/quote] toto nebola nahoda. Bratislava je jedna veľká vesnica. Bolo to hypoteticky umelo.
Upravené 21. 3. 2022 o 13:32

Jean Paul Belmondo mal dieťa po sedemdesiatke a Karel Gott po šesťdesiatke. Ženy to majú horšie, ale europoslankyňa za Smer Monika Beňová to zvládla po päťdesiatke. Samozrejme je vhodné, aby mala partnerka do tridsať rokov a podobný vek ako partner. Ale to len na okraj.


Muži, ti mohou skoro vždy ženy ne.
Je krásná statistika s tím, jak s věkem klesá ženám plodnost a zvedá se pravděpodobnost vrozených nemocí a deformací.
To je "hrací kostka" se kterou nechci házet.
18-25 To je jeden z požadavků, přes který nejede vlak.


Toto možno bude tvoj problém. Že to máš "dobre prepočítané".

Ano mám to propočítané, jako vše v životě. S tím nedělám kompromisy.
Možná, kdyby si lidé uměli věci "propočítat" tak by nebyli tak často ve sračkách...


[quote="pid:64368, uid:623"]Jean Paul Belmondo mal dieťa po sedemdesiatke a Karel Gott po šesťdesiatke. Ženy to majú horšie, ale europoslankyňa za Smer Monika Beňová to zvládla po päťdesiatke. Samozrejme je vhodné, aby mala partnerka do tridsať rokov a podobný vek ako partner. Ale to len na okraj.[/quote] Muži, ti mohou skoro vždy ženy ne. Je krásná statistika s tím, jak s věkem klesá ženám plodnost a zvedá se pravděpodobnost vrozených nemocí a deformací. To je "hrací kostka" se kterou nechci házet. 18-25 To je jeden z požadavků, přes který nejede vlak. [quote="pid:64368, uid:623"]Toto možno bude tvoj problém. Že to máš "dobre prepočítané".[/quote] Ano mám to propočítané, jako vše v životě. S tím nedělám kompromisy. Možná, kdyby si lidé uměli věci "propočítat" tak by nebyli tak často ve sračkách...

a ty "davy chtivých Ukrajinek" budou většinou buď matky s dětmi nebo fanynky Bandery.

Tak s tím fanouškovstvím k Banderovi se snad dá něco udělat.


[quote="pid:64375, uid:518"]a ty "davy chtivých Ukrajinek" budou většinou buď matky s dětmi nebo fanynky Bandery.[/quote] Tak s tím fanouškovstvím k Banderovi se snad dá něco udělat.

Milovat někoho podle plánu, to slyším prvně


Ve skutečnosti nejde o plán, ale o úmysl. To je rozdíl. A ten, kdo tak nečiní, není padouch, nýbrž zbabělec. Bob to s morálkou ani s plánováním nepřeháněl smile


"The biggest coward of a man is to awaken the love of a woman without the intention of loving her."
(Bob Marley)


[quote="pid:64376, uid:312"]Milovat někoho podle plánu, to slyším prvně[/quote] Ve skutečnosti nejde o plán, ale o úmysl. To je rozdíl. A ten, kdo tak nečiní, není padouch, nýbrž zbabělec. Bob to s morálkou ani s plánováním nepřeháněl :) "The biggest coward of a man is to awaken the love of a woman without the intention of loving her." (Bob Marley)

Milovat někoho podle plánu, to slyším prvně. Co když se pak objeví nějaká, která tvé plány nabourá?

Je to narážka na "Casual Sex". A co se týká něvěry, tak odkážu na svůj předešlý citát.


"Muž má jen takovou cenu, jako jeho slovo !"

Pokud dáš své slovo ženě v lásce a pak ho nedodržíš...


Mimochodem, to také vyjadřuje to, co si myslím o nevěře apod.
Slovo je zákon a tečka.


[quote="pid:64376, uid:312"]Milovat někoho podle plánu, to slyším prvně. Co když se pak objeví nějaká, která tvé plány nabourá?[/quote] Je to narážka na "Casual Sex". A co se týká něvěry, tak odkážu na svůj předešlý citát. [quote="pid:64327, uid:518"]"Muž má jen takovou cenu, jako jeho slovo !"[/quote] Pokud dáš své slovo ženě v lásce a pak ho nedodržíš... Mimochodem, to také vyjadřuje to, co si myslím o nevěře apod. Slovo je zákon a tečka.

Excelová tabulka byla matematická záležitost. Kolik potřebuji pokusů (zpráv/oslovení) na 1 rande.
A kolik rande na 1 vztah. Na tom se nic nezměnilo a neslouží to "lepšímu balení" ale odhadu investice.


Prepočty, investície... Ty nechceš vzťah, ty chceš inkubátor a pestúnku pre dieťa. smile


My mladší dnes musíme procházet internet, jestli dotyčná není tajně pornoherečka nebo online nemasturbuje pro publikum na internetu.


Môžeš prechádzať internet a aj tak na nič neprísť. Okrem toho, v našej generácii sme poznali niečo ako dôvera partnerovi. Načo chceš byť so ženou, keď jej nedôveruješ? Iba kvôli plodeniu detí? Nie je zmyslom partnerského vzťahu, okrem zabezpečenia pokračovania rodu, čo je najdôležitejšia úloha, aj duchovný rast obidvoch zúčastnených?


[quote="pid:64379, uid:518"]Excelová tabulka byla matematická záležitost. Kolik potřebuji pokusů (zpráv/oslovení) na 1 rande. A kolik rande na 1 vztah. Na tom se nic nezměnilo a neslouží to "lepšímu balení" ale odhadu investice.[/quote] Prepočty, investície... Ty nechceš vzťah, ty chceš inkubátor a pestúnku pre dieťa. :D [quote="pid:64379, uid:518"]My mladší dnes musíme procházet internet, jestli dotyčná není tajně pornoherečka nebo online nemasturbuje pro publikum na internetu.[/quote] Môžeš prechádzať internet a aj tak na nič neprísť. Okrem toho, v našej generácii sme poznali niečo ako dôvera partnerovi. Načo chceš byť so ženou, keď jej nedôveruješ? Iba kvôli plodeniu detí? Nie je zmyslom partnerského vzťahu, okrem zabezpečenia pokračovania rodu, čo je najdôležitejšia úloha, aj duchovný rast obidvoch zúčastnených?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 13:36

"Balit" holku ve vlaku nebo na chodníku je nesmysl.


tak tohle nesmysl neni. Rusofil ti dal dobre rady a jak psala Jana z Arku, kdyz ma clovek pejska, to s pak seznamuje. to tak jeden kamarad se nemohl seznamit a pak jednou se tyden staral o pejska rodicu a naprosto haluzovite se seznamil se slecnou v parku a byl z toho vztah:-).
clovek ma vedet, co chce a ja chapu, ze zasadni vec, kterou resit je, aby slecna nebyla piesknuta, na druhou stranu, tak jak nektere tvoje vyjadreni ctu, kdyz se clovek zamiluje, to neni prece neco, co si naplanuje.
trosku mi to uz pripomina, jednoho kolegu z ciziny, ktery mel seznam pozadavku: musi mit univerzitu, musi byt z dobre rodiny, musi byt vysoka, musi byt blondyna, musi to a ono ... a vrchol vseho bylo "a nesmi mit tetovani":-)


[quote="pid:64359, uid:518"]"Balit" holku ve vlaku nebo na chodníku je nesmysl.[/quote] tak tohle nesmysl neni. Rusofil ti dal dobre rady a jak psala Jana z Arku, kdyz ma clovek pejska, to s pak seznamuje. to tak jeden kamarad se nemohl seznamit a pak jednou se tyden staral o pejska rodicu a naprosto haluzovite se seznamil se slecnou v parku a byl z toho vztah:-). clovek ma vedet, co chce a ja chapu, ze zasadni vec, kterou resit je, aby slecna nebyla piesknuta, na druhou stranu, tak jak nektere tvoje vyjadreni ctu, kdyz se clovek zamiluje, to neni prece neco, co si naplanuje. trosku mi to uz pripomina, jednoho kolegu z ciziny, ktery mel seznam pozadavku: musi mit univerzitu, musi byt z dobre rodiny, musi byt vysoka, musi byt blondyna, musi to a ono ... a vrchol vseho bylo "a nesmi mit tetovani":-)

Něco mi říká, že to jste vy neřešili. Navíc Ve vaší generaci ženy většinou vařily. V mojí většina objedná mekáč. (zdravá strava pro dítě)
Zdá se, že opravdu žiji v jiném světě. Ale svoji dceru jsem vychoval podle tvých představ. Moje dcera vaří, šije a dělá ostatní ženské práce, nevystupuje v porno a není očkovaná, ale je již vdaná.
Takže až takový idiot nejsem, smile .


[quote="pid:64379, uid:518"]Něco mi říká, že to jste vy neřešili. Navíc Ve vaší generaci ženy většinou vařily. V mojí většina objedná mekáč. (zdravá strava pro dítě)[/quote]Zdá se, že opravdu žiji v jiném světě. Ale svoji dceru jsem vychoval podle tvých představ. Moje dcera vaří, šije a dělá ostatní ženské práce, nevystupuje v porno a není očkovaná, ale je již vdaná. Takže až takový idiot nejsem, :) .

Nehovoriac ak by riešili ockovanie povinne spoločných deti.

Vlastně jsem rád, že to vše řeším "z 1.". Nechtěl bych být teď ženatý se 3 dětmi s tím, že za mnou žena přijde, že musíme naočkovat děti.
Vím, že by to šlo jen přes mou mrtvolu, ale nevím jestli bych při případném útěku s dětmi ji vzal, nechal nebo zahrabal...


[quote="pid:64380, uid:273"]Nehovoriac ak by riešili ockovanie povinne spoločných deti.[/quote] Vlastně jsem rád, že to vše řeším "z 1.". Nechtěl bych být teď ženatý se 3 dětmi s tím, že za mnou žena přijde, že musíme naočkovat děti. Vím, že by to šlo jen přes mou mrtvolu, ale nevím jestli bych při případném útěku s dětmi ji vzal, nechal nebo zahrabal...

"a nesmi mit tetovani":
To by byl i můj požadavek smile


[quote="pid:64387, uid:347"]"a nesmi mit tetovani":[/quote]To by byl i můj požadavek 8)

Zdá se, že opravdu žiji v jiném světě. Ale svoji dceru jsem vychoval podle tvých představ. Moje dcera vaří, šije a dělá ostatní ženské práce, nevystupuje v porno a není očkovaná, ale je již vdaná.
Takže až takový idiot nejsem, .


Rusofile, tak mam trochu pocit, ze Quilgen nas ma vsechny za vrstevniky Marie Terezie:-)


[quote="pid:64388, uid:312"]Zdá se, že opravdu žiji v jiném světě. Ale svoji dceru jsem vychoval podle tvých představ. Moje dcera vaří, šije a dělá ostatní ženské práce, nevystupuje v porno a není očkovaná, ale je již vdaná. Takže až takový idiot nejsem, .[/quote] Rusofile, tak mam trochu pocit, ze Quilgen nas ma vsechny za vrstevniky Marie Terezie:-)

musi mit univerzitu, musi byt z dobre rodiny, musi byt vysoka, musi byt blondyna, musi to a ono
A nakonec z toho byla malá, tlustá, černovlasá, se ZŠ. smile


[quote="pid:64387, uid:347"]musi mit univerzitu, musi byt z dobre rodiny, musi byt vysoka, musi byt blondyna, musi to a ono[/quote]A nakonec z toho byla malá, tlustá, černovlasá, se ZŠ. :D

Mimochodem, to také vyjadřuje to, co si myslím o nevěře apod.
Slovo je zákon a tečka.


vis, ono si clovek neco naplanuje a pak je to vsechno v zivote uplne jinak.
no se muze stat, ze potkas zenu, ktera s tebou zamava a zapomenes na vsechny tyhle svoje pozadavky.


[quote="pid:64385, uid:518"]Mimochodem, to také vyjadřuje to, co si myslím o nevěře apod. Slovo je zákon a tečka.[/quote] vis, ono si clovek neco naplanuje a pak je to vsechno v zivote uplne jinak. no se muze stat, ze potkas zenu, ktera s tebou zamava a zapomenes na vsechny tyhle svoje pozadavky.

Ty nechceš vzťah, ty chceš inkubátor a pestúnku pre dieťa.

To je primární biologický účel ženy.
Stejně tak jako u muže je zajistit je bezpečnostně a materiálně.
Bojovat na život a na smrt o ně a za ně a vběhnout třeba do hořícího domu.


Vše ostatní je sekundární. To už je pak kulturní a osobní úroveň.


Stephan Molyneux jednou řekl:
Každý by měl volit partnera/ku, jako by rozhodující hlas měly jejich zatím nenarozené děti.
Ty nezajímají koníčky rodičů, ale jestli budou zdraví, budou je milovat a postarají se o ně.
Manželství není pro muže ani ženy. Je pro děti a jejich zabezpečení. Pokud někdo plánuje v manželství děti,
tak od toho momentu již není prioritou ani on ani partner/ka.


Načo chceš byť so ženou, keď jej nedôveruješ?

Důvěřuj, ale prověřuj smile . Právě proto ji musím prověřit, abych ji potom mohl věřit.
Důvěra se nerozdává jako lízátka. (To činí jen naivní hlupák.) Důvěru si musíš získat.


[quote="pid:64386, uid:623"]Ty nechceš vzťah, ty chceš inkubátor a pestúnku pre dieťa.[/quote] To je primární biologický účel ženy. Stejně tak jako u muže je zajistit je bezpečnostně a materiálně. Bojovat na život a na smrt o ně a za ně a vběhnout třeba do hořícího domu. Vše ostatní je sekundární. To už je pak kulturní a osobní úroveň. Stephan Molyneux jednou řekl: Každý by měl volit partnera/ku, jako by rozhodující hlas měly jejich zatím nenarozené děti. Ty nezajímají koníčky rodičů, ale jestli budou zdraví, budou je milovat a postarají se o ně. Manželství není pro muže ani ženy. Je pro děti a jejich zabezpečení. Pokud někdo plánuje v manželství děti, tak od toho momentu již není prioritou ani on ani partner/ka. [quote="pid:64386, uid:623"]Načo chceš byť so ženou, keď jej nedôveruješ?[/quote] Důvěřuj, ale prověřuj ;) . Právě proto ji musím prověřit, abych ji potom mohl věřit. Důvěra se nerozdává jako lízátka. (To činí jen naivní hlupák.) Důvěru si musíš získat.

A nakonec z toho byla malá, tlustá, černovlasá, se ZŠ


 -) ani to. je porad sam, protoze stale hleda ten svuj ideal. vzdy mu rikam, ze at chce jen to, co sam muze nabidnout. on to ovsem stale nechape a trva si na svem.


[quote="pid:64393, uid:312"]A nakonec z toho byla malá, tlustá, černovlasá, se ZŠ[/quote] :-) ani to. je porad sam, protoze stale hleda ten svuj ideal. vzdy mu rikam, ze at chce jen to, co sam muze nabidnout. on to ovsem stale nechape a trva si na svem.

Je krásná statistika s tím, jak s věkem klesá ženám plodnost a zvedá se pravděpodobnost vrozených nemocí a deformací.


Pri mužoch tiež s vekom rastie riziko, že sa do spermií skopíruje chybná informácia. Takže ani muži na tom nie sú oveľa lepšie z pohľadu garancie zdravia potomka.


a vrchol vseho bylo "a nesmi mit tetovani":-)


Tetovanie je priama diera do jemnohmotných tiel, do ochrany, ktorá zabraňuje prieniku a napojeniu astrálnych parazitov. Z tohto pohľadu to nie je nezmyselná požiadavka. Okrem toho, tetovanie je sebapoškodzovanie a napája človeka na egregory smrti. Kúpte si tatérsky časopis a pozrite si, aké motívy si ľudia dávajú tetovať. To, že taký symbol nemáte vytetovaný vy, neznanemá, že nie ste napojený na rovnaký egregor. Rovnako ako čítanie "dobrých" citátov z koranu vás napája na islamský egregor so všetkým zlým, čo k nemu patrí.


[quote="pid:64382, uid:518"]Je krásná statistika s tím, jak s věkem klesá ženám plodnost a zvedá se pravděpodobnost vrozených nemocí a deformací.[/quote] Pri mužoch tiež s vekom rastie riziko, že sa do spermií skopíruje chybná informácia. Takže ani muži na tom nie sú oveľa lepšie z pohľadu garancie zdravia potomka. [quote="pid:64387, uid:347"]a vrchol vseho bylo "a nesmi mit tetovani":-)[/quote] Tetovanie je priama diera do jemnohmotných tiel, do ochrany, ktorá zabraňuje prieniku a napojeniu astrálnych parazitov. Z tohto pohľadu to nie je nezmyselná požiadavka. Okrem toho, tetovanie je sebapoškodzovanie a napája človeka na egregory smrti. Kúpte si tatérsky časopis a pozrite si, aké motívy si ľudia dávajú tetovať. To, že taký symbol nemáte vytetovaný vy, neznanemá, že nie ste napojený na rovnaký egregor. Rovnako ako čítanie "dobrých" citátov z koranu vás napája na islamský egregor so všetkým zlým, čo k nemu patrí.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 14:22

ani to. je porad sam, protoze stale hleda ten svuj ideal. vzdy mu rikam, ze at chce jen to, co sam muze nabidnout. on to ovsem stale nechape a trva si na svem.
Jednoho takového znám. Když dostal to, co si přál, nemohl se toho nakonec zbavit a pije mu krev dodnes.


[quote="pid:64397, uid:347"]ani to. je porad sam, protoze stale hleda ten svuj ideal. vzdy mu rikam, ze at chce jen to, co sam muze nabidnout. on to ovsem stale nechape a trva si na svem.[/quote]Jednoho takového znám. Když dostal to, co si přál, nemohl se toho nakonec zbavit a pije mu krev dodnes.

To je primární biologický účel ženy.
Stejně tak jako u muže je zajistit je bezpečnostně a materiálně.


doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.


[quote="pid:64396, uid:518"]To je primární biologický účel ženy. Stejně tak jako u muže je zajistit je bezpečnostně a materiálně.[/quote] doporucuju, tohle nerikat na prvnim rande.

Tohle vlákno je perfektní, kdo by řekl, že na staré vodě, by bylo možné něco takového řešit a přitom je to lidská přirozenost.


Ano, aj mne toto napadlo, konečne nejaké odľahčenie od témy Covid (teda čiastočne) a Ukrajiny. Ešte aj v kontexte, že podobný problém sa týka aj možno aj mňa. Ja som z tej kategórie rozvedených.....


[quote="pid:64353, uid:149"]Tohle vlákno je perfektní, kdo by řekl, že na staré vodě, by bylo možné něco takového řešit a přitom je to lidská přirozenost.[/quote] Ano, aj mne toto napadlo, konečne nejaké odľahčenie od témy Covid (teda čiastočne) a Ukrajiny. Ešte aj v kontexte, že podobný problém sa týka aj možno aj mňa. Ja som z tej kategórie rozvedených.....
123
7.17k
211
45
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept