Zahraničná politika
David Koller - Válka na Ukrajině

Známý český vojenský analytik David Koller - Válka na Ukrajině - I když se jedná o vážné a smutné věci, nemohl jsem se ubránit smíchu, když ta finančně motivovaná zpravodajská tupá a pitomá čúza narazila na absolutní protinázor se kterým se bytostně nemohla srovnat.


MP3 soubor rozhovoru:
http://www.aktualnikonflikty.cz/download/file.php?id=24373&sid=3109fcc12685a7d12ab20a9ac1c6a912


http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&sid=3109fcc12685a7d12ab20a9ac1c6a912&start=10660


Ta prolhaná pakáž likviduje zpravodajské a alternativní zdroje, ale je to marné. Stejně jako v případě kovidu, pravda začíná prosakovat. Je to jak v jednom dílu grotesky "Tom a Jerry" (to přirovnání zmiňoval Pjakin), kdy je zlý Tom na moři a začíná mu do člunu téct voda. Používá všechny prsty rukou i nohou na ucpání děr, ale otvírají se další a další, kterým dovnitř stříká voda a člun se nakonec potápí. A kolem krouží žraloci ...


Známý český vojenský analytik David Koller - Válka na Ukrajině - I když se jedná o vážné a smutné věci, nemohl jsem se ubránit smíchu, když ta finančně motivovaná zpravodajská tupá a pitomá čúza narazila na absolutní protinázor se kterým se bytostně nemohla srovnat. MP3 soubor rozhovoru: http://www.aktualnikonflikty.cz/download/file.php?id=24373&sid=3109fcc12685a7d12ab20a9ac1c6a912 http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&sid=3109fcc12685a7d12ab20a9ac1c6a912&start=10660 Ta prolhaná pakáž likviduje zpravodajské a alternativní zdroje, ale je to marné. Stejně jako v případě kovidu, pravda začíná prosakovat. Je to jak v jednom dílu grotesky "Tom a Jerry" (to přirovnání zmiňoval Pjakin), kdy je zlý Tom na moři a začíná mu do člunu téct voda. Používá všechny prsty rukou i nohou na ucpání děr, ale otvírají se další a další, kterým dovnitř stříká voda a člun se nakonec potápí. A kolem krouží žraloci ...
Upravené 18. 3. 2022 o 20:21

A už sa aj omluvili:


https://denikn.cz/minuta/841078/


To je rýchlosť, čo?


Český rozhlas se omluvil za rozhovor s prokremelským publicistou Kollerem
Český rozhlas se omluvil za rozhovor s prokremelským publicistou Martinem Kollerem, který v rozhovoru prezentoval dezinformace o válce na Ukrajině. Podle stanice to byl důsledek nedostatečné přípravy.


Koller například řekl, že ukrajinská armáda používá stejnou taktiku jako Islámský stát. „Nebojuje přímo, ale schovává se za civilisty a dělá různé přepady. A to nedělají ani ukrajinští vojáci, ale různí žoldnéři z ciziny.“ Dále řekl, že z Ukrajiny prchají zejména ekonomičtí migranti, a také lidé, kteří nechtějí bojovat.


To asi niektorým odrazilo dekel....


A už sa aj omluvili: https://denikn.cz/minuta/841078/ To je rýchlosť, čo? Český rozhlas se omluvil za rozhovor s prokremelským publicistou Kollerem Český rozhlas se omluvil za rozhovor s prokremelským publicistou Martinem Kollerem, který v rozhovoru prezentoval dezinformace o válce na Ukrajině. Podle stanice to byl důsledek nedostatečné přípravy. Koller například řekl, že ukrajinská armáda používá stejnou taktiku jako Islámský stát. „Nebojuje přímo, ale schovává se za civilisty a dělá různé přepady. A to nedělají ani ukrajinští vojáci, ale různí žoldnéři z ciziny.“ Dále řekl, že z Ukrajiny prchají zejména ekonomičtí migranti, a také lidé, kteří nechtějí bojovat. To asi niektorým odrazilo dekel....

Český rozhlas se omluvil za rozhovor s prokremelským publicistou Martinem Kollerem, který v rozhovoru prezentoval dezinformace o válce na Ukrajině. Podle stanice to byl důsledek nedostatečné přípravy.
Tomu má někdo věřit? Velice dobře vědí, kdo je Koller a byl to záměr. Zřejmě v rozhlasu jsou lidé, kterým již Ukrajina leze krkem. A tak se rozhodl pro menší sabotáž.


[quote="pid:64050, uid:273"]Český rozhlas se omluvil za rozhovor s prokremelským publicistou Martinem Kollerem, který v rozhovoru prezentoval dezinformace o válce na Ukrajině. Podle stanice to byl důsledek nedostatečné přípravy.[/quote]Tomu má někdo věřit? Velice dobře vědí, kdo je Koller a byl to záměr. Zřejmě v rozhlasu jsou lidé, kterým již Ukrajina leze krkem. A tak se rozhodl pro menší sabotáž.

Koller bude mít dobré krytí, protože to, co říká, si nikdo zatím netroufl. On měl vždy blízko k Izraeli.
Hledá se cesta, jak dostat k lidem informace a negativní reklama je také způsob. iDnes zopakoval, co Koller řekl. Sice diskuze tam je hrozná, ale to už na iDnesu bývá.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesky-rozhlas-valka-ukrajina-analytik-martin-koller-rusko-dezinformace.A220318_154429_domaci_pmk?


Koller bude mít dobré krytí, protože to, co říká, si nikdo zatím netroufl. On měl vždy blízko k Izraeli. Hledá se cesta, jak dostat k lidem informace a negativní reklama je také způsob. iDnes zopakoval, co Koller řekl. Sice diskuze tam je hrozná, ale to už na iDnesu bývá. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesky-rozhlas-valka-ukrajina-analytik-martin-koller-rusko-dezinformace.A220318_154429_domaci_pmk?
Upravené 19. 3. 2022 o 07:52
1.06k
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept