Zahraničná politika
Rusko vs. Amerika, Rusko vs. NATO 4

Internacisti všetkých krajín-spojte sa...


"Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj vystúpil v Kongrese USA. Vo svojom jasnom, emotívnom a zmysluplnom prejave ukrajinský líder vyzval Spojené štáty a ich vodcu Joea Bidena, aby sa ujali vedenia vo svete, zatvorili nebo nad Ukrajinou, aby zachránili civilné obyvateľstvo krajiny pred zničením. Kongresmani venovali ukrajinskému lídrovi standing ovation..."
https://haqqin.az/news/238592
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/16/7331904/
https://www.youtube.com/watch?v=Jk32hKBfdms


Fejk: Vladimir Zelenskyj vo svojom prejave k americkým kongresmanom predstavil (https://haqqin.az/news/238592) video dôkazy o zločinoch ruskej armády na Ukrajine.


Pravda: Toto video je zostavené z obrovského množstva falzifikátov a provokácií, do ktorých je zapojená ukrajinská armáda a nacionalisti. Mnohé z nich sme analyzovali na našom kanáli.


● 0:11 vidíme následky výbuchu (https://t.me/warfakes/1201) ukrajinskej rakety protivzdušnej obrany.
● 0:16 — ukrajinská strela zasiahla obytnú budovu (https://t.me/warfakes/127) na Lobanovského triede v Kyjeve.
● 0:36 — strela z raketometu Smerč zasiahla budovu regionálnej štátnej správy v Charkove — ide o spoločnú provokáciu (https://t.me/warfakes/389?single) Ozbrojených síl Ukrajiny a Azov Národný prápor.
● 0:45 - snímky z falošného (https://t.me/warfakes/1155) o údajne umierajúcom dievčati.
● 0:55 (https://t.me/warfakes/1012) a 1:12 - zábery z produkcie (https://t.me/warfakes/1012) s údajným bombardovaním nemocničného komplexu Mariupol. Pre presvedčivosť sú emotívne zábery z provokácie s nemocnicou opäť premietané o 1:36.
● Zobrazujú sa zábery 1:16 zo zničenia (https://t.me/warfakes/75) ukrajinského Su-27 ukrajinskou raketou protivzdušnej obrany.
●1:45 — zničený (https://t.me/warfakes/736) most APU v meste Irpin.
● 1:25 – zinscenované „telá“ po útoku na Kyjevskú televíznu vežu (https://t.me/warfakes/434).


Celé toto video je majstrovsky urobenou manipuláciou vedomia amerických kongresmanov s cieľom „zavrieť nebo“ nad Ukrajinou, oddialiť vojenskú operáciu a zvýšiť napätie medzi Ruskom a NATO.
https://t.me/warfakes/1341


Internacisti všetkých krajín-spojte sa... "Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj vystúpil v Kongrese USA. Vo svojom jasnom, emotívnom a zmysluplnom prejave ukrajinský líder vyzval Spojené štáty a ich vodcu Joea Bidena, aby sa ujali vedenia vo svete, zatvorili nebo nad Ukrajinou, aby zachránili civilné obyvateľstvo krajiny pred zničením. Kongresmani venovali ukrajinskému lídrovi standing ovation..." https://haqqin.az/news/238592 https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/16/7331904/ https://www.youtube.com/watch?v=Jk32hKBfdms Fejk: Vladimir Zelenskyj vo svojom prejave k americkým kongresmanom predstavil (https://haqqin.az/news/238592) video dôkazy o zločinoch ruskej armády na Ukrajine. Pravda: Toto video je zostavené z obrovského množstva falzifikátov a provokácií, do ktorých je zapojená ukrajinská armáda a nacionalisti. Mnohé z nich sme analyzovali na našom kanáli. ● 0:11 vidíme následky výbuchu (https://t.me/warfakes/1201) ukrajinskej rakety protivzdušnej obrany. ● 0:16 — ukrajinská strela zasiahla obytnú budovu (https://t.me/warfakes/127) na Lobanovského triede v Kyjeve. ● 0:36 — strela z raketometu Smerč zasiahla budovu regionálnej štátnej správy v Charkove — ide o spoločnú provokáciu (https://t.me/warfakes/389?single) Ozbrojených síl Ukrajiny a Azov Národný prápor. ● 0:45 - snímky z falošného (https://t.me/warfakes/1155) o údajne umierajúcom dievčati. ● 0:55 (https://t.me/warfakes/1012) a 1:12 - zábery z produkcie (https://t.me/warfakes/1012) s údajným bombardovaním nemocničného komplexu Mariupol. Pre presvedčivosť sú emotívne zábery z provokácie s nemocnicou opäť premietané o 1:36. ● Zobrazujú sa zábery 1:16 zo zničenia (https://t.me/warfakes/75) ukrajinského Su-27 ukrajinskou raketou protivzdušnej obrany. ●1:45 — zničený (https://t.me/warfakes/736) most APU v meste Irpin. ● 1:25 – zinscenované „telá“ po útoku na Kyjevskú televíznu vežu (https://t.me/warfakes/434). Celé toto video je majstrovsky urobenou manipuláciou vedomia amerických kongresmanov s cieľom „zavrieť nebo“ nad Ukrajinou, oddialiť vojenskú operáciu a zvýšiť napätie medzi Ruskom a NATO. https://t.me/warfakes/1341
Upravené 17. 3. 2022 o 22:12

Poslanec Státní dumy z Krymské oblasti Michail Šeremet navrhl zabavit ruský majetek ukrajinským oligarchům, kteří se staví proti Rusku a podporují režim ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského, a výtěžek z prodeje použít na obnovu Donbasu.


„Ukrajinští oligarchové, kteří jsou proti naší zemi, financují nacionalistické skupiny a podporují Zelenského zločinecký režim, by neměli mít majetek v Rusku. Tento majetek by měl být zabaven a prodán. Výtěžek může být použit na obnovu Donbasu,“ uvádí RIA Novosti jeho slova.


Poslanec také poznamenal, že s jejich majetkem na území Ukrajiny by se mělo zacházet podobně a prostředky by měly směřovat na obnovu infrastruktury a ekonomiky země.


„Veškerý jejich majetek je důsledkem zisku a krádeže. Takže nastal čas odpovědět za to, co udělali,“ uzavřel Sheremet.
https://vz.ru/news/2022/3/17/1148979.html


Rusko nebude moci zohlednit rozhodnutí Mezinárodního soudního dvora o nutnosti přerušení speciální vojenské operace na Ukrajině, nemůže dojít k dohodě, řekl mluvčí prezidenta Dmitrij Peskov.


Peskov řekl, že Mezinárodní soudní dvůr v Haagu již dříve rozhodl, že Rusko by mělo "okamžitě pozastavit" svou vojenskou operaci na Ukrajině, uvádí RIA Novosti .


„Ne, toto rozhodnutí nebudeme moci vzít v úvahu. Mezinárodní soud tam má takový pojem – souhlas stran. Tady nemůže dojít k dohodě. V tomto případě je to něco, co nemůžeme vzít v úvahu, “odpověděl na otázku, zda Rusko vezme toto rozhodnutí v úvahu.
https://vz.ru/news/2022/3/17/1149046.html


Vedení Ukrajiny, včetně Volodymyra Zelenského osobně, záměrně dezinformuje americké úřady o situaci v zemi v naději, že dosáhne zvýšení dodávek pomoci do Kyjeva, napsal americký publicista Bradley Devlin v časopise American Conservative poté, co analyzoval adresu prezidenta Ukrajiny do Kongresu USA.
„Myslím, že je jen přirozené, že vůdce země využívá všech prostředků, které má k dispozici, a činí všechny možné výzvy, aby získal pomoc, která je z jeho pohledu pro jeho zemi tak nezbytná. Ve svém projevu v Kongresu Zelenskij řekl, že Ukrajina každou noc po dobu tří týdnů zažívala to, co Spojené státy zažily během útoku na Pearl Harbor a útocích z 11. září 2001, a také požádal, „aby si pamatovala národní památník na Mount Rushmore,“ cituje pozorovatele RIA Novosti .
Jak se autor článku domnívá, místo záchrany lidských životů některé jeho požadavky situaci jen zhorší. Takže v reakci na Zelenského žádost by američtí zákonodárci „by měli říci ne,“ řekl.
https://vz.ru/news/2022/3/17/1149126.html


**Poslanec Státní dumy z Krymské oblasti Michail Šeremet navrhl zabavit ruský majetek ukrajinským oligarchům, kteří se staví proti Rusku a podporují režim ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského, a výtěžek z prodeje použít na obnovu Donbasu.** „Ukrajinští oligarchové, kteří jsou proti naší zemi, financují nacionalistické skupiny a podporují Zelenského zločinecký režim, by neměli mít majetek v Rusku. Tento majetek by měl být zabaven a prodán. Výtěžek může být použit na obnovu Donbasu,“ uvádí RIA Novosti jeho slova. Poslanec také poznamenal, že s jejich majetkem na území Ukrajiny by se mělo zacházet podobně a prostředky by měly směřovat na obnovu infrastruktury a ekonomiky země. „Veškerý jejich majetek je důsledkem zisku a krádeže. Takže nastal čas odpovědět za to, co udělali,“ uzavřel Sheremet. https://vz.ru/news/2022/3/17/1148979.html **Rusko nebude moci zohlednit rozhodnutí Mezinárodního soudního dvora o nutnosti přerušení speciální vojenské operace na Ukrajině, nemůže dojít k dohodě, řekl mluvčí prezidenta Dmitrij Peskov.** Peskov řekl, že Mezinárodní soudní dvůr v Haagu již dříve rozhodl, že Rusko by mělo "okamžitě pozastavit" svou vojenskou operaci na Ukrajině, uvádí RIA Novosti . „Ne, toto rozhodnutí nebudeme moci vzít v úvahu. Mezinárodní soud tam má takový pojem – souhlas stran. Tady nemůže dojít k dohodě. V tomto případě je to něco, co nemůžeme vzít v úvahu, “odpověděl na otázku, zda Rusko vezme toto rozhodnutí v úvahu. https://vz.ru/news/2022/3/17/1149046.html **Vedení Ukrajiny, včetně Volodymyra Zelenského osobně, záměrně dezinformuje americké úřady o situaci v zemi v naději, že dosáhne zvýšení dodávek pomoci do Kyjeva, napsal americký publicista Bradley Devlin v časopise American Conservative poté, co analyzoval adresu prezidenta Ukrajiny do Kongresu USA.** „Myslím, že je jen přirozené, že vůdce země využívá všech prostředků, které má k dispozici, a činí všechny možné výzvy, aby získal pomoc, která je z jeho pohledu pro jeho zemi tak nezbytná. Ve svém projevu v Kongresu Zelenskij řekl, že Ukrajina každou noc po dobu tří týdnů zažívala to, co Spojené státy zažily během útoku na Pearl Harbor a útocích z 11. září 2001, a také požádal, „aby si pamatovala národní památník na Mount Rushmore,“ cituje pozorovatele RIA Novosti . Jak se autor článku domnívá, místo záchrany lidských životů některé jeho požadavky situaci jen zhorší. Takže v reakci na Zelenského žádost by američtí zákonodárci „by měli říci ne,“ řekl. https://vz.ru/news/2022/3/17/1149126.html

"Klíčové ohlédnutí: CIA tajně nacifikovala Ukrajinu od roku 1953"

CIA na Ukrajine
https://www.youtube.com/watch?v=jRicZc-cZ0I


[quote="pid:63916, uid:372"]"Klíčové ohlédnutí: CIA tajně nacifikovala Ukrajinu od roku 1953"[/quote] CIA na Ukrajine https://www.youtube.com/watch?v=jRicZc-cZ0I
Upravené 18. 3. 2022 o 11:54

Lavrov prohlásil za nezákonný převod S-300 na Ukrajinu z jiných zemí


Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov oznámil, že přesun sovětských systémů protivzdušné obrany (protivzdušné obrany) S-300 z jiných zemí na Ukrajinu je nemožný a bude považován za nezákonný. Mluvil o tom v rozhovoru pro RT .


Ministr zdůraznil, že tyto systémy jsou umístěny na určitých územích v souladu s mezivládními dohodami a smlouvami a mají také uživatelský certifikát, který neumožňuje jejich zasílání do třetích zemí.


„To je naprosto legitimní požadavek. (...) Mohu říci, že nedovolíme, aby se taková rizika rozvinula, nedovolíme, aby se naplnila,“ uzavřel Lavrov.
https://lenta.ru/news/2022/03/18/c300/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Dodávky zbraní pro Ukrajinu se stanou pro Rusko legitimním cílem, řekl Lavrov


Ruská armáda bude vnímat jako cíl jakékoli dodávky zbraní pro Ukrajinu, řekl ministr zahraničí Sergej Lavrov v rozhovoru pro RT.
"Dali jsme jasně najevo, že jakýkoli náklad, který vstoupí na území Ukrajiny a který považujeme za přepravu zbraní, se stane legitimním cílem. To je zcela pochopitelné," řekl ministr zahraničí.


"Z pragmatických důvodů se domnívají, že můžete požádat členy NATO, kteří stále vlastní systémy protiraketové obrany sovětské výroby, že je budou chránit. Chci připomenout všem zemím, které mohou zvážit tuto myšlenku, že sovětské systémy a systémy ruské výroby jsou v souladu s mezivládními dohodami a smlouvami, které mají také uživatelský certifikát a tento certifikát neumožňuje jejich zasílání do třetích zemí,“ vysvětlil Lavrov.
Jak uvedl slovenský ministr obrany Yaroslav Nagy, Bratislava je připravena převézt systémy S-300 do Kyjeva, jakmile obdrží náhradu ze Spojených států nebo jiných zemí NATO . Kromě toho by země podle něj mohla poslat na Ukrajinu sovětské stíhačky MiG-29 , pokud místo nich přijdou americké F-16 .


Kyjev se netají tím, že chce do konfliktu zatáhnout USA a NATO a neustále na ně naléhá, ​​aby zajistili bezletovou zónu. Západní vůdci mluví o nemožnosti zavřít oblohu, ale nadále dodávají zbraně.
https://ria.ru/20220318/oruzhie-1778812512.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**Lavrov prohlásil za nezákonný převod S-300 na Ukrajinu z jiných zemí** Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov oznámil, že přesun sovětských systémů protivzdušné obrany (protivzdušné obrany) S-300 z jiných zemí na Ukrajinu je nemožný a bude považován za nezákonný. Mluvil o tom v rozhovoru pro RT . Ministr zdůraznil, že tyto systémy jsou umístěny na určitých územích v souladu s mezivládními dohodami a smlouvami a mají také uživatelský certifikát, který neumožňuje jejich zasílání do třetích zemí. „To je naprosto legitimní požadavek. (...) Mohu říci, že nedovolíme, aby se taková rizika rozvinula, nedovolíme, aby se naplnila,“ uzavřel Lavrov. https://lenta.ru/news/2022/03/18/c300/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Dodávky zbraní pro Ukrajinu se stanou pro Rusko legitimním cílem, řekl Lavrov** Ruská armáda bude vnímat jako cíl jakékoli dodávky zbraní pro Ukrajinu, řekl ministr zahraničí Sergej Lavrov v rozhovoru pro RT. "Dali jsme jasně najevo, že jakýkoli náklad, který vstoupí na území Ukrajiny a který považujeme za přepravu zbraní, se stane legitimním cílem. To je zcela pochopitelné," řekl ministr zahraničí. "Z pragmatických důvodů se domnívají, že můžete požádat členy NATO, kteří stále vlastní systémy protiraketové obrany sovětské výroby, že je budou chránit. Chci připomenout všem zemím, které mohou zvážit tuto myšlenku, že sovětské systémy a systémy ruské výroby jsou v souladu s mezivládními dohodami a smlouvami, které mají také uživatelský certifikát a tento certifikát neumožňuje jejich zasílání do třetích zemí,“ vysvětlil Lavrov. Jak uvedl slovenský ministr obrany Yaroslav Nagy, Bratislava je připravena převézt systémy S-300 do Kyjeva, jakmile obdrží náhradu ze Spojených států nebo jiných zemí NATO . Kromě toho by země podle něj mohla poslat na Ukrajinu sovětské stíhačky MiG-29 , pokud místo nich přijdou americké F-16 . Kyjev se netají tím, že chce do konfliktu zatáhnout USA a NATO a neustále na ně naléhá, ​​aby zajistili bezletovou zónu. Západní vůdci mluví o nemožnosti zavřít oblohu, ale nadále dodávají zbraně. https://ria.ru/20220318/oruzhie-1778812512.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

V souvislocti s ukrajinskou krizi je na Čínu a jiné země vyvíjen bezprecendentní tlak ze strany americké administrativy. Čína zatím odolává, ale USA ten tlak stupňují.


Čínské ministerstvo zahraničí reaguje na Blinkenovy hrozby


Čína zachovává nezávislý postoj k ukrajinské krizi, řekl mluvčí čínského ministerstva zahraničí Čao Li-ťien.
Tak okomentoval slova amerického ministra zahraničí Anthonyho Blinkena, který na pozadí událostí na Ukrajině pohrozil Pekingu důsledky za pomoc Rusku.


"Pokud jde o ukrajinskou otázku, Čína vždy vynášela nezávislé soudy na základě podstaty případu objektivním a spravedlivým způsobem," řekl Zhao Lijian .


Dodal, že někteří američtí představitelé se stále snaží šířit nepravdivé informace, pomlouvat a vyvíjet nátlak na Čínu . Jde o krajně nezodpovědné chování, které nepřispívá k řešení krize, uzavřel diplomat.
https://ria.ru/20220318/kitay-1778791198.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


V souvislocti s ukrajinskou krizi je na Čínu a jiné země vyvíjen bezprecendentní tlak ze strany americké administrativy. Čína zatím odolává, ale USA ten tlak stupňují. ** Čínské ministerstvo zahraničí reaguje na Blinkenovy hrozby** Čína zachovává nezávislý postoj k ukrajinské krizi, řekl mluvčí čínského ministerstva zahraničí Čao Li-ťien. Tak okomentoval slova amerického ministra zahraničí Anthonyho Blinkena, který na pozadí událostí na Ukrajině pohrozil Pekingu důsledky za pomoc Rusku. "Pokud jde o ukrajinskou otázku, Čína vždy vynášela nezávislé soudy na základě podstaty případu objektivním a spravedlivým způsobem," řekl Zhao Lijian . Dodal, že někteří američtí představitelé se stále snaží šířit nepravdivé informace, pomlouvat a vyvíjet nátlak na Čínu . Jde o krajně nezodpovědné chování, které nepřispívá k řešení krize, uzavřel diplomat. https://ria.ru/20220318/kitay-1778791198.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

EU převedla 300 milionů eur do Kyjeva, čímž poprvé v historii zaplatila dodávky zbraní do oblasti konfliktu


EU převedla Ukrajině zvýhodněné půjčky ve výši 300 milionů EUR jako druhou tranši makrofinanční pomoci, přičemž poprvé ve své historii slíbila financovat dodávky zbraní do zóny vojenského konfliktu. Napsal o tom v pátek na Twitteru místopředseda Evropské komise Valdis Dombrovskis.


„Ukrajina dnes obdržela dalších 300 milionů eur v mimořádné makroekonomické pomoci EU," napsal Dombrovskis. „Poprvé v historii bude EU financovat nákup a dodávku zbraní do země, která je napadena."


Již dříve Evropská komise oznámila, že makrofinanční pomoc pro Ukrajinu na rok 2022 je plánována na úrovni 1,2 miliardy eur a sestává ze zvýhodněných půjček. EK oznámila přidělení první tranše úvěrové pomoci Kyjevu 11. března.


Když v roce 2021 Evropská komise plánovala makrofinanční úvěrový program pro Ukrajinu na rok 2022, předpokládalo se, že peníze by měly směřovat především na obsluhu zahraničního dluhu této země. Finanční prostředky měly být vyplaceny, jakmile Kyjev splnil požadavky programu reforem dohodnutého s MMF. V souvislosti s konfliktem však EK začala tyto prostředky urychleně vyplácet.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14114275?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


**EU převedla 300 milionů eur do Kyjeva, čímž poprvé v historii zaplatila dodávky zbraní do oblasti konfliktu** EU převedla Ukrajině zvýhodněné půjčky ve výši 300 milionů EUR jako druhou tranši makrofinanční pomoci, přičemž poprvé ve své historii slíbila financovat dodávky zbraní do zóny vojenského konfliktu. Napsal o tom v pátek na Twitteru místopředseda Evropské komise Valdis Dombrovskis. „Ukrajina dnes obdržela dalších 300 milionů eur v mimořádné makroekonomické pomoci EU," napsal Dombrovskis. „Poprvé v historii bude EU financovat nákup a dodávku zbraní do země, která je napadena." Již dříve Evropská komise oznámila, že makrofinanční pomoc pro Ukrajinu na rok 2022 je plánována na úrovni 1,2 miliardy eur a sestává ze zvýhodněných půjček. EK oznámila přidělení první tranše úvěrové pomoci Kyjevu 11. března. Když v roce 2021 Evropská komise plánovala makrofinanční úvěrový program pro Ukrajinu na rok 2022, předpokládalo se, že peníze by měly směřovat především na obsluhu zahraničního dluhu této země. Finanční prostředky měly být vyplaceny, jakmile Kyjev splnil požadavky programu reforem dohodnutého s MMF. V souvislosti s konfliktem však EK začala tyto prostředky urychleně vyplácet. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14114275?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Spojené státy uvažují o dodávkách na Ukrajinu vysoce přesných dronů „kamikadze“

Administrativa amerického prezidenta Joea Bidena v rámci nového balíčku vojenské pomoci Ukrajině zkoumá možnosti dodávek vysoce přesných řízených střel. Očekává se, že nový balíček pomoci v hodnotě miliardy dolarů bude projednán ve středu, uvedla NBC s odkazem na vlastní zdroje v Kongresu USA.
Poznamenává se, že Washington může předat Kyjevu Switchblade 300 a Switchblade 600, které se používají k vysoce přesnému ostřelování jak sestavy bojové jednotky, tak i tanků a dalších obrněných vozidel.
Ruský prezident Vladimir Putin již dříve poukazoval na to, že západní zbraně proudí na Ukrajinu nepřetržitě a demonstrativně, neboť právě zahraniční poradci řídí podle něj situaci v této zemi.
Biden ve středu avizoval, že USA tento týden předají Ukrajině vojenskou pomoc v hodnotě miliardy dolarů. zde


** Spojené státy uvažují o dodávkách na Ukrajinu vysoce přesných dronů „kamikadze“ ** Administrativa amerického prezidenta Joea Bidena v rámci nového balíčku vojenské pomoci Ukrajině zkoumá možnosti dodávek vysoce přesných řízených střel. Očekává se, že nový balíček pomoci v hodnotě miliardy dolarů bude projednán ve středu, uvedla NBC s odkazem na vlastní zdroje v Kongresu USA. Poznamenává se, že Washington může předat Kyjevu Switchblade 300 a Switchblade 600, které se používají k vysoce přesnému ostřelování jak sestavy bojové jednotky, tak i tanků a dalších obrněných vozidel. Ruský prezident Vladimir Putin již dříve poukazoval na to, že západní zbraně proudí na Ukrajinu nepřetržitě a demonstrativně, neboť právě zahraniční poradci řídí podle něj situaci v této zemi. Biden ve středu avizoval, že USA tento týden předají Ukrajině vojenskou pomoc v hodnotě miliardy dolarů. [zde](https://t.me/s/SputnikCesko1)

Lavrov prohlásil za nezákonný převod S-300 na Ukrajinu z jiných zemí

Ak si dobre pamätám, vo vojne v Iraku, bola taká maličkosť. Saddám Husajn Abd al-Madžíd al-Tikrítí mal nakúpené PVO od Francúzska. Oni zaistili, že nefungovali, čím získala US armáda vzdušnú prevahu. Nemá náhodou S300 tiež takúto poistku???
Nie je celý tento cirkus len symbolickým prejavom na koho strane Slovensko je??? Teda politici?


[quote="pid:63966, uid:158"]Lavrov prohlásil za nezákonný převod S-300 na Ukrajinu z jiných zemí[/quote] Ak si dobre pamätám, vo vojne v Iraku, bola taká maličkosť. Saddám Husajn Abd al-Madžíd al-Tikrítí mal nakúpené PVO od Francúzska. Oni zaistili, že nefungovali, čím získala US armáda vzdušnú prevahu. Nemá náhodou S300 tiež takúto poistku??? Nie je celý tento cirkus len symbolickým prejavom na koho strane Slovensko je??? Teda politici?

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Polsko na následujícím summitu NATO příští týden v Bruselu formálně požádá o vyslání mírové mise na Ukrajinu. Oznámil to polský premiér Mateusz Morawiecki. O stejném návrhu hovořil tento týden při návštěvě Kyjeva i polský vicepremiér Jaroslaw Kaczyński, mise by se podle něj měla být schopná se sama bránit (ČTK)


Polsko na následujícím summitu NATO příští týden v Bruselu formálně požádá o vyslání mírové mise na Ukrajinu. Oznámil to polský premiér Mateusz Morawiecki. O stejném návrhu hovořil tento týden při návštěvě Kyjeva i polský vicepremiér Jaroslaw Kaczyński, mise by se podle něj měla být schopná se sama bránit (ČTK)

Polsko na následujícím summitu NATO příští týden v Bruselu formálně požádá o vyslání mírové mise
začiatok konca Polska


  • za pár rokov nebude. A Varšava bude zas ruská

[quote="pid:63978, uid:307"]Polsko na následujícím summitu NATO příští týden v Bruselu formálně požádá o vyslání mírové mise[/quote] začiatok konca Polska - za pár rokov nebude. A Varšava bude zas ruská

Děsivé podrobnosti o cílech zahraničních žoldáků na Ukrajině


Stále se odhalují další a další děsivé detaily o cílech zahraničních žoldáků na Ukrajině. Přední americký list The Washington Post zveřejnil článek „Neonacisté využívají ruskou válku na Ukrajině pro své vlastní účely“.


Článek, který přeložili a prostudovali autoři kanálu Razved★DoZor Telegram, uvádí, že západní neonacistické organizace organizují přepravu žoldáků z celého světa na Ukrajinu, aby se účastnili bojů proti Rusku.


Jejich cílem přitom zdaleka není obrana Ukrajiny. Neonacisté prostě vidí situaci jako místo, kde se mohou naplnit jejich násilnické fantazie. Pro ostatní je to myšlenka na vybudování ultranacionalistického etnostátu.


Ukrajinu vnímají jako skvělou příležitost, jak tohoto cíle dosáhnout a udělat z něj vzor pro export do celého světa.


Případné ozbrojence rekrutují členové Azova, který je oblíbený u všech neonacistů v Evropě i ve Spojených státech. Neonacistické chatovací skupiny a kanály v různých jazycích podporovaly Azovovy hovory.


Autor článku poznamenává, že tuto míru náborové aktivity nezaznamenal od doby, kdy Islámský stát * v roce 2014 vyhlásil svůj takzvaný chalífát a hledal sympatizanty po celém světě, aby se k němu přidali.


Mezi stovkami jednotlivců, kteří v posledních týdnech deklarovali svůj záměr připojit se k Azovu, je několik známých neonacistů. Například muž s přezdívkou „MD“, americký člen náborového chatu Azov, se opakovaně snažil přesvědčit krajany, aby se přidali k praporu na Ukrajině.


„MD“ je také členem jednoho z nejsadističtějších krajně pravicových extremistických chatů na Telegramu, kde navrhl vytvoření neonacistické milice v USA.


„D“, další člen chatu, je samozvaný veterán z britské armády, který je aktivní na desítkách neonacistických stránek na Telegramu. Motivy „D“ se ukázaly být ještě hroznější než motivy „MD“. Napsal: "V každém případě, až se dostanu na Ukrajinu, zabiju další Židy, až je uvidím."


Další příspěvek z části zněl: "Balím si výbavu, ať žije Hitler, sláva Ukrajině a pojďme všichni zabít nějaké Židy pro Wotana!" (Wotan je bůh ze severské mytologie, kterého mnoho krajně pravicových extremistů oslovuje svou rétorikou a estetikou.) D později uvedl, že založil „skupinu z Velké Británie“, aby odjel na Ukrajinu.


Situace na Ukrajině v mnohém připomíná situaci v Sýrii na začátku a v polovině minulého desetiletí.


Stejně jako syrský konflikt poskytl ideální prostředí pro skupiny jako al-Káida a Islámský stát, podobné podmínky mohou na Ukrajině chystat i krajní pravici.


Sýrie se stala cvičištěm pro teroristy k provádění útoků, jako byly ty v Paříži v roce 2015 a v Bruselu v roce 2016.


Extremisté, kteří se úspěšně dostanou na Ukrajinu, se mohou vrátit domů s novými zbraněmi a bojovými zkušenostmi za sebou – nebo zůstat na Ukrajině, kde mohou dále ovlivňovat své krajany online.


To, že jsou extremisté „někde jinde“, z nich nečiní menší hrozbu pro země, ze kterých pocházejí.
https://rusvesna.su/news/1647598815


originál publikace : https://www.washingtonpost.com/outlook/2022/03/14/neo-nazi-ukraine-war/


Konečně slyším hlas GP. Ve své touze, odstranit státní elitu USA rukama Putina, ale současně ho co nejvíce poškodit, zřejmě došel k závěru, že situaci příliš našponoval.
Jednak elita USA hrotí situaci až k jadernímu konfliktu a k tomu ještě začala ohrožovat Čínu. V tuto chvíli probíhá rozhovor mezi Bidetem a Xi, při kterém Bidet se bude vyhrůžkami snažit zlomit vůli Číny a donutit ji, aby finančně nepodporovala Rusko a připojila se k sankcím. K večeru se dozvíme, jestli Xi ten rozhovor ustál.


Děsivé podrobnosti o cílech zahraničních žoldáků na Ukrajině **Stále se odhalují další a další děsivé detaily o cílech zahraničních žoldáků na Ukrajině. Přední americký list The Washington Post zveřejnil článek „Neonacisté využívají ruskou válku na Ukrajině pro své vlastní účely“.** Článek, který přeložili a prostudovali autoři kanálu Razved★DoZor Telegram, uvádí, že západní neonacistické organizace organizují přepravu žoldáků z celého světa na Ukrajinu, aby se účastnili bojů proti Rusku. Jejich cílem přitom zdaleka není obrana Ukrajiny. Neonacisté prostě vidí situaci jako místo, kde se mohou naplnit jejich násilnické fantazie. Pro ostatní je to myšlenka na vybudování ultranacionalistického etnostátu. Ukrajinu vnímají jako skvělou příležitost, jak tohoto cíle dosáhnout a udělat z něj vzor pro export do celého světa. Případné ozbrojence rekrutují členové Azova, který je oblíbený u všech neonacistů v Evropě i ve Spojených státech. Neonacistické chatovací skupiny a kanály v různých jazycích podporovaly Azovovy hovory. Autor článku poznamenává, že tuto míru náborové aktivity nezaznamenal od doby, kdy Islámský stát * v roce 2014 vyhlásil svůj takzvaný chalífát a hledal sympatizanty po celém světě, aby se k němu přidali. Mezi stovkami jednotlivců, kteří v posledních týdnech deklarovali svůj záměr připojit se k Azovu, je několik známých neonacistů. Například muž s přezdívkou „MD“, americký člen náborového chatu Azov, se opakovaně snažil přesvědčit krajany, aby se přidali k praporu na Ukrajině. „MD“ je také členem jednoho z nejsadističtějších krajně pravicových extremistických chatů na Telegramu, kde navrhl vytvoření neonacistické milice v USA. „D“, další člen chatu, je samozvaný veterán z britské armády, který je aktivní na desítkách neonacistických stránek na Telegramu. Motivy „D“ se ukázaly být ještě hroznější než motivy „MD“. Napsal: "V každém případě, až se dostanu na Ukrajinu, zabiju další Židy, až je uvidím." Další příspěvek z části zněl: "Balím si výbavu, ať žije Hitler, sláva Ukrajině a pojďme všichni zabít nějaké Židy pro Wotana!" (Wotan je bůh ze severské mytologie, kterého mnoho krajně pravicových extremistů oslovuje svou rétorikou a estetikou.) D později uvedl, že založil „skupinu z Velké Británie“, aby odjel na Ukrajinu. Situace na Ukrajině v mnohém připomíná situaci v Sýrii na začátku a v polovině minulého desetiletí. Stejně jako syrský konflikt poskytl ideální prostředí pro skupiny jako al-Káida* a Islámský stát*, podobné podmínky mohou na Ukrajině chystat i krajní pravici. Sýrie se stala cvičištěm pro teroristy k provádění útoků, jako byly ty v Paříži v roce 2015 a v Bruselu v roce 2016. Extremisté, kteří se úspěšně dostanou na Ukrajinu, se mohou vrátit domů s novými zbraněmi a bojovými zkušenostmi za sebou – nebo zůstat na Ukrajině, kde mohou dále ovlivňovat své krajany online. To, že jsou extremisté „někde jinde“, z nich nečiní menší hrozbu pro země, ze kterých pocházejí. https://rusvesna.su/news/1647598815 originál publikace : https://www.washingtonpost.com/outlook/2022/03/14/neo-nazi-ukraine-war/ Konečně slyším hlas GP. Ve své touze, odstranit státní elitu USA rukama Putina, ale současně ho co nejvíce poškodit, zřejmě došel k závěru, že situaci příliš našponoval. Jednak elita USA hrotí situaci až k jadernímu konfliktu a k tomu ještě začala ohrožovat Čínu. V tuto chvíli probíhá rozhovor mezi Bidetem a Xi, při kterém Bidet se bude vyhrůžkami snažit zlomit vůli Číny a donutit ji, aby finančně nepodporovala Rusko a připojila se k sankcím. K večeru se dozvíme, jestli Xi ten rozhovor ustál.

První reference z rozhovoru Bidena a Si Ťin-pchinga


Si Ťin-pching: Konflikt na Ukrajině neprospívá nikomu


Ozbrojená konfrontace a konflikty na Ukrajině nejsou prospěšné pro nikoho, řekl čínský prezident Si Ťin-pching během telefonického rozhovoru s americkým prezidentem Joe Bidenem.
„Střety a konfrontace nejsou prospěšné pro nikoho. Mír a bezpečnost jsou nejcennějším aktivem mezinárodního společenství,“ citovala čínského vůdce China Central Television, uvádí TASS .


Podle Si Ťin-pchinga by se mezistátní vztahy „neměly rozvinout do situace, kdy strany začnou proti sobě používat zbraně“.


Ještě předtím šéf Bílého domu Joe Biden zahájil telefonický rozhovor s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem, během kterého požádá šéfa ČLR, aby ovlivnil ruského prezidenta Vladimira Putina k dokončení speciální operace na Ukrajině.
https://yandex.ru/turbo/vz.ru/s/news/2022/3/18/1149284.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews%2Fstory%2FSi_Czinpin_zayavil_Bajdenu_chto_konflikty_mezhdustranami_nikomu_ne_prinosyat_vygody--e70db1694988f8e4fc2c08193841f4f1


Ještě jedno vyjádření MZ Číny
Čínské ministerstvo zahraničí říká, že USA „pozorují oheň z opačného břehu“


Spojené státy jen předstírají, že se zabývají problémem uprchlíků v Evropě kvůli ukrajinské krizi, ve skutečnosti „uvažují o požáru z protějšího břehu“, řekl v pátek na brífinku mluvčí čínského ministerstva zahraničí Čao Li-ťien.
„Můžeme říci, že skutečnou obětí rusko-ukrajinského konfliktu je Evropa , zatímco Spojené státy ‚uvažují o palbě z opačného břehu‘ a nahrazují evropské spojence,“ komentoval diplomatický problém s uprchlíky způsobený ukrajinskou krizí.
https://ria.ru/20220318/ssha-1778805529.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Dobrý rozbor:
USA vydírají Čínu. V čem Rusko závisí od Číny? Co si Číňané myslí o Ukrajině?
https://www.youtube.com/watch?v=gs7uzKRLWlE&t=37s


První reference z rozhovoru Bidena a Si Ťin-pchinga **Si Ťin-pching: Konflikt na Ukrajině neprospívá nikomu** Ozbrojená konfrontace a konflikty na Ukrajině nejsou prospěšné pro nikoho, řekl čínský prezident Si Ťin-pching během telefonického rozhovoru s americkým prezidentem Joe Bidenem. „Střety a konfrontace nejsou prospěšné pro nikoho. Mír a bezpečnost jsou nejcennějším aktivem mezinárodního společenství,“ citovala čínského vůdce China Central Television, uvádí TASS . Podle Si Ťin-pchinga by se mezistátní vztahy „neměly rozvinout do situace, kdy strany začnou proti sobě používat zbraně“. Ještě předtím šéf Bílého domu Joe Biden zahájil telefonický rozhovor s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem, během kterého požádá šéfa ČLR, aby ovlivnil ruského prezidenta Vladimira Putina k dokončení speciální operace na Ukrajině. https://yandex.ru/turbo/vz.ru/s/news/2022/3/18/1149284.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews%2Fstory%2FSi_Czinpin_zayavil_Bajdenu_chto_konflikty_mezhdustranami_nikomu_ne_prinosyat_vygody--e70db1694988f8e4fc2c08193841f4f1 Ještě jedno vyjádření MZ Číny **Čínské ministerstvo zahraničí říká, že USA „pozorují oheň z opačného břehu“** Spojené státy jen předstírají, že se zabývají problémem uprchlíků v Evropě kvůli ukrajinské krizi, ve skutečnosti „uvažují o požáru z protějšího břehu“, řekl v pátek na brífinku mluvčí čínského ministerstva zahraničí Čao Li-ťien. „Můžeme říci, že skutečnou obětí rusko-ukrajinského konfliktu je Evropa , zatímco Spojené státy ‚uvažují o palbě z opačného břehu‘ a nahrazují evropské spojence,“ komentoval diplomatický problém s uprchlíky způsobený ukrajinskou krizí. https://ria.ru/20220318/ssha-1778805529.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Dobrý rozbor: **USA vydírají Čínu. V čem Rusko závisí od Číny? Co si Číňané myslí o Ukrajině?** https://www.youtube.com/watch?v=gs7uzKRLWlE&t=37s

Vypadá, že američané nahnuli OSN


OSN reagovala na ruská data o amerických biolaboratořích
OSN uvedla, že organizace nemá mandát kontrolovat americké biologické laboratoře na Ukrajině


OSN nemá kapacitu a legitimní mandát k ověřování údajů o práci amerických biolaboratoří na Ukrajině, řekl Izumi Nakamitsu, vysoký představitel organizace pro otázky odzbrojení. Informuje o tom agentura TASS .


Organizace připustila, že na informace o biologických hrozbách nedokázali plně reagovat. „OSN si není vědoma takových vojenských programů. Ráda bych také upozornila, že OSN v současné době nemá mandát, provozní ani technickou kapacitu tyto informace ověřit,“ uvedla mluvčí.
https://lenta.ru/news/2022/03/18/un_us_biolab/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Dneska zprávy nic moc.


Vypadá, že američané nahnuli OSN **OSN reagovala na ruská data o amerických biolaboratořích OSN uvedla, že organizace nemá mandát kontrolovat americké biologické laboratoře na Ukrajině** OSN nemá kapacitu a legitimní mandát k ověřování údajů o práci amerických biolaboratoří na Ukrajině, řekl Izumi Nakamitsu, vysoký představitel organizace pro otázky odzbrojení. Informuje o tom agentura TASS . Organizace připustila, že na informace o biologických hrozbách nedokázali plně reagovat. „OSN si není vědoma takových vojenských programů. Ráda bych také upozornila, že OSN v současné době nemá mandát, provozní ani technickou kapacitu tyto informace ověřit,“ uvedla mluvčí. https://lenta.ru/news/2022/03/18/un_us_biolab/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Dneska zprávy nic moc.

Dneska zprávy nic moc.

Osobně mám už pár dní pocit, že se něco zvrtlo, a nebudu mít klid, dokud neuslyším nějaké aspoň minimálně uvěřitelné důvody té obskurní delegace z 15. 3. Všechna dosavadní vysvětlení jsou v podstatě urážkou lidské inteligence.


[quote="pid:64012, uid:158"]Dneska zprávy nic moc.[/quote] Osobně mám už pár dní pocit, že se něco zvrtlo, a nebudu mít klid, dokud neuslyším nějaké aspoň minimálně uvěřitelné důvody té obskurní delegace z 15. 3. Všechna dosavadní vysvětlení jsou v podstatě urážkou lidské inteligence.

Si Ťin-pching: Konflikt na Ukrajině neprospívá nikomu


nemyslel tím spíš konfliktní vměšování se USA do ruské sféry vlivu na ukrajině?


[quote="pid:64011, uid:158"]Si Ťin-pching: Konflikt na Ukrajině neprospívá nikomu[/quote] nemyslel tím spíš konfliktní vměšování se USA do ruské sféry vlivu na ukrajině?

Došlo mi mailom- neviem potrvrdiť ani vyvrátiť


Dnes - dolezite


Dnes 18.3.22 vysiela Trump a Putin naživo : tu Překlad oznámení z trumpovy sítě Truth Social:


❗️❗️DŮLEŽITÁ ZPRÁVA❗️❗️
PŘICHÁZÍ NĚCO VELKÉHO!
DONALD TRUMP A VLADIMIR PUTIN BUDOU VYSÍLAT ŽIVĚ!


Lidé, přišel čas!
Donald Trump a Vladimír Putin se vracejí silnější než kdy jindy a budou hovořit o ukrajinské KABALE, volbách v roce 2020, třetí světové válce, ukrajinských BIOCHEMICKÝCH ZBRANÍCH, Truth Social a Bidenovi


PŘÍMO ZDE
https://t.me/truthsocialappofficial/5


NA OFICIÁLNÍM PROFILU TRUTH SOCIAL!
Buďte připraveni lidé.


Pátek 18. března!
23:59 Středoevropského času (18:00 EST)


**Došlo mi mailom- neviem potrvrdiť ani vyvrátiť ** Dnes - dolezite Dnes 18.3.22 vysiela Trump a Putin naživo : tu Překlad oznámení z trumpovy sítě Truth Social: ❗️❗️DŮLEŽITÁ ZPRÁVA❗️❗️ PŘICHÁZÍ NĚCO VELKÉHO! DONALD TRUMP A VLADIMIR PUTIN BUDOU VYSÍLAT ŽIVĚ! Lidé, přišel čas! Donald Trump a Vladimír Putin se vracejí silnější než kdy jindy a budou hovořit o ukrajinské KABALE, volbách v roce 2020, třetí světové válce, ukrajinských BIOCHEMICKÝCH ZBRANÍCH, Truth Social a Bidenovi PŘÍMO ZDE https://t.me/truthsocialappofficial/5 NA OFICIÁLNÍM PROFILU TRUTH SOCIAL! Buďte připraveni lidé. Pátek 18. března! 23:59 Středoevropského času (18:00 EST)

Dnes 18.3.22 vysiela Trump a Putin naživo : tu Překlad oznámení z trumpovy sítě Truth Social:


Blábol z dílny Quanon.


[quote="pid:64023, uid:12"]Dnes 18.3.22 vysiela Trump a Putin naživo : tu Překlad oznámení z trumpovy sítě Truth Social:[/quote] Blábol z dílny Quanon.

Severo-krymsky kanal se naplnil vodou. V plánu je výstavba dalších dvou vodních nádrží. Konec vodni blokady!
https://www.youtube.com/watch?v=olyomRwEFwY


**Severo-krymsky kanal se naplnil vodou. V plánu je výstavba dalších dvou vodních nádrží. Konec vodni blokady!** https://www.youtube.com/watch?v=olyomRwEFwY

nemyslel tím spíš konfliktní vměšování se USA do ruské sféry vlivu na ukrajině?


Ještě upřesním
Čínan měl určitě na mysli konfrontaci na globální úrovni dobře ví jak to na Ukrajině je a že tam bojuje Rusko vs NATO
Nějaká ukrajina je mu volná, ale určitě budou čínani rádi, když bude Ukrajina politicky stabilní a případné investice tam budou bezpečné, a to jim může zařídit jedině Rusko nikdo jiný.


[quote="pid:64020, uid:402"]nemyslel tím spíš konfliktní vměšování se USA do ruské sféry vlivu na ukrajině?[/quote] Ještě upřesním Čínan měl určitě na mysli konfrontaci na globální úrovni dobře ví jak to na Ukrajině je a že tam bojuje Rusko vs NATO Nějaká ukrajina je mu volná, ale určitě budou čínani rádi, když bude Ukrajina politicky stabilní a případné investice tam budou bezpečné, a to jim může zařídit jedině Rusko nikdo jiný.

Si Ťin-pching a Biden jednali 2 hodiny. Zatím sbírám střípky, co najdu v tisku:
Si Ťin-pching: USA a NATO by měly vzít v úvahu obavy Ruské federace překonat krizi na Ukrajině


Orgány Spojených států a vedení NATO by měly navázat dialog s Ruskou federací a zohlednit obavy ruské i ukrajinské strany odstraněním skutečných příčin krize na Ukrajině. V pátek to oznámil čínský prezident Si Ťin-pching.


Spojené státy a NATO by také měly podporovat dialog s Ruskem, řešit bezpečnostní obavy Ruska a Ukrajiny a skutečnou příčinu ukrajinské krize,“ citovalo čínské ministerstvo zahraničí čínského vůdce během videokonferenčního hovoru s americkým prezidentem Joem. Biden.


Jak Si Ťin-pching objasnil, Čína se staví proti válce „v souladu se svými historickými a kulturními tradicemi“. Poznamenal také, že Peking se řídí „svým vlastním nezávislým úsudkem“ a bude podporovat „spravedlivé základní principy mezinárodních vztahů“.


Čínský prezident dodal, že Peking hodlá pevně dodržovat Chartu OSN. "Tyto pro nás důležité principy jsou výchozím bodem pro řešení krize na Ukrajině," zdůraznil.


Si Ťin-pching také vyjádřil naději, že všechny ostatní zainteresované země schopné změnit situaci na Ukrajině k lepšímu se budou snažit poskytnout humanitární pomoc a pokročit v mírových rozhovorech mezi Moskvou a Kyjevem.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14118801


Si Ťin-pching: USA špatně soudí Čínu, Tchajwanský konsensus není v praxi implementován


Úřady Spojených států mylně posuzují strategické záměry Číny a někteří američtí představitelé nedovolují, aby byl bilaterální konsenzus dosažený na nejvyšší úrovni plně převeden do praxe. V pátek to oznámil čínský prezident Si Ťin-pching.


„Někteří představitelé americké strany nedodržují důležitý konsenzus, kterého jsme dosáhli, neuvádějí do praxe pozitivní výroky prezidenta USA, <...> někteří vysílají špatný signál zastáncům tzv. s názvem nezávislost Tchaj-wanu,“ cituje čínské ministerstvo zahraničí slova čínského vůdce během rozhovoru s americkým prezidentem Joem Bidenem prostřednictvím videokonference: „Spojené státy dělají špatné úsudky o strategických záměrech Číny.“


Podle Si Ťin-pchinga čínsko-americké vztahy „dosud nepřesáhly pásmo obtíží, které vznikly za předchozího vedení USA“. „Naopak, čelíme stále větším výzvám,“ zdůraznil.


Jak čínský prezident upřesnil, nedodržování principu „jedné Číny“ a podpora tchajwanských separatistů je „extrémně nebezpečným trendem“. „Dokud nebude vyřešena otázka Tchaj-wanu, bude mít tato otázka zničující dopad na vztahy mezi Čínou a USA,“ varoval.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14119105


Z těch mnou zvýrazněných prohlášení v prvním odkazu by se dalo usuzovat, že Peking vyjádřil své opatrné ne americkým požadavkům. Tomu také nasvědčuje odhodlání Číny držet se Charty OSN.
Další odkaz, ve kterém projednávali otázku Tchaj-wanu by mohl nasvědčovat tomu, Si Ťin-pching podmíňuje svoje potenciální ústupky v úkrajinské otázce a Ruska přiznáním jednotné Číny ze strany USA . Tj. jednotné Číny spolu s Tchaj-wanem. Takový handl - Ukrajinu za Tchaj - wan.
Domnívám se, že ten handl je pro USA těžce realizovatelný. Protože Čína se sotva spokoji pouze s nějakými prohlášeními ze strany USA. Dokud nebude mít hmatatelné záruky, nikdo s ní nepohne. Na druhou stranu si sotva umím představit situaci, za které USA iniciuje předání Tchaj - wanu Číně. Takže celé to spíše vypadá na čínské manévrování.


Si Ťin-pching a Biden jednali 2 hodiny. Zat&iacute;m sb&iacute;r&aacute;m stř&iacute;pky, co najdu v tisku: ** Si Ťin-pching: USA a NATO by měly vz&iacute;t v &uacute;vahu obavy Rusk&eacute; federace překonat krizi na Ukrajině** Org&aacute;ny Spojen&yacute;ch st&aacute;tů a veden&iacute; NATO by měly nav&aacute;zat dialog s Ruskou federac&iacute; a zohlednit obavy rusk&eacute; i ukrajinsk&eacute; strany odstraněn&iacute;m skutečn&yacute;ch př&iacute;čin krize na Ukrajině. V p&aacute;tek to ozn&aacute;mil č&iacute;nsk&yacute; prezident Si Ťin-pching. &bdquo;**Spojen&eacute; st&aacute;ty a NATO by tak&eacute; měly podporovat dialog s Ruskem, ře&scaron;it bezpečnostn&iacute; obavy Ruska a Ukrajiny a skutečnou př&iacute;činu ukrajinsk&eacute; krize,&ldquo;** citovalo č&iacute;nsk&eacute; ministerstvo zahranič&iacute; č&iacute;nsk&eacute;ho vůdce během videokonferenčn&iacute;ho hovoru s americk&yacute;m prezidentem Joem. Biden. Jak Si Ťin-pching objasnil, Č&iacute;na se stav&iacute; proti v&aacute;lce &bdquo;v souladu se sv&yacute;mi historick&yacute;mi a kulturn&iacute;mi tradicemi&ldquo;. Poznamenal tak&eacute;, že **Peking se ř&iacute;d&iacute; &bdquo;sv&yacute;m vlastn&iacute;m nez&aacute;visl&yacute;m &uacute;sudkem&ldquo; a bude podporovat &bdquo;spravedliv&eacute; z&aacute;kladn&iacute; principy mezin&aacute;rodn&iacute;ch vztahů&ldquo;.** **Č&iacute;nsk&yacute; prezident dodal, že Peking hodl&aacute; pevně dodržovat Chartu OSN. &quot;Tyto pro n&aacute;s důležit&eacute; principy jsou v&yacute;choz&iacute;m bodem pro ře&scaron;en&iacute; krize na Ukrajině,&quot; zdůraznil.** Si Ťin-pching tak&eacute; vyj&aacute;dřil naději, že v&scaron;echny ostatn&iacute; zainteresovan&eacute; země schopn&eacute; změnit situaci na Ukrajině k lep&scaron;&iacute;mu se budou snažit poskytnout humanit&aacute;rn&iacute; pomoc a pokročit v m&iacute;rov&yacute;ch rozhovorech mezi Moskvou a Kyjevem. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14118801 **Si Ťin-pching: USA &scaron;patně soud&iacute; Č&iacute;nu, Tchajwansk&yacute; konsensus nen&iacute; v praxi implementov&aacute;n** &Uacute;řady Spojen&yacute;ch st&aacute;tů mylně posuzuj&iacute; strategick&eacute; z&aacute;měry Č&iacute;ny a někteř&iacute; američt&iacute; představitel&eacute; nedovoluj&iacute;, aby byl bilater&aacute;ln&iacute; konsenzus dosažen&yacute; na nejvy&scaron;&scaron;&iacute; &uacute;rovni plně převeden do praxe. V p&aacute;tek to ozn&aacute;mil č&iacute;nsk&yacute; prezident Si Ťin-pching. &bdquo;Někteř&iacute; představitel&eacute; americk&eacute; strany nedodržuj&iacute; důležit&yacute; konsenzus, kter&eacute;ho jsme dos&aacute;hli, neuv&aacute;děj&iacute; do praxe pozitivn&iacute; v&yacute;roky prezidenta USA, &lt;...&gt; někteř&iacute; vys&iacute;laj&iacute; &scaron;patn&yacute; sign&aacute;l zast&aacute;ncům tzv. s n&aacute;zvem nez&aacute;vislost Tchaj-wanu,&ldquo; cituje č&iacute;nsk&eacute; ministerstvo zahranič&iacute; slova č&iacute;nsk&eacute;ho vůdce během rozhovoru s americk&yacute;m prezidentem Joem Bidenem prostřednictv&iacute;m videokonference: &bdquo;Spojen&eacute; st&aacute;ty dělaj&iacute; &scaron;patn&eacute; &uacute;sudky o strategick&yacute;ch z&aacute;měrech Č&iacute;ny.&ldquo; **Podle Si Ťin-pchinga č&iacute;nsko-americk&eacute; vztahy &bdquo;dosud nepřes&aacute;hly p&aacute;smo obt&iacute;ž&iacute;, kter&eacute; vznikly za předchoz&iacute;ho veden&iacute; USA&ldquo;. &bdquo;Naopak, čel&iacute;me st&aacute;le vět&scaron;&iacute;m v&yacute;zv&aacute;m,&ldquo; zdůraznil.** **Jak č&iacute;nsk&yacute; prezident upřesnil, nedodržov&aacute;n&iacute; principu &bdquo;jedn&eacute; Č&iacute;ny&ldquo; a podpora tchajwansk&yacute;ch separatistů je &bdquo;extr&eacute;mně nebezpečn&yacute;m trendem&ldquo;. &bdquo;Dokud nebude vyře&scaron;ena ot&aacute;zka Tchaj-wanu, bude m&iacute;t tato ot&aacute;zka zničuj&iacute;c&iacute; dopad na vztahy mezi Č&iacute;nou a USA,&ldquo; varoval.** https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14119105 Z těch mnou zv&yacute;razněn&yacute;ch prohl&aacute;&scaron;en&iacute; v prvn&iacute;m odkazu by se dalo usuzovat, že Peking vyj&aacute;dřil sv&eacute; opatrn&eacute; **ne** americk&yacute;m požadavkům. Tomu tak&eacute; nasvědčuje odhodl&aacute;n&iacute; Č&iacute;ny držet se Charty OSN. Dal&scaron;&iacute; odkaz, ve kter&eacute;m projedn&aacute;vali ot&aacute;zku Tchaj-wanu by mohl nasvědčovat tomu, Si Ťin-pching podm&iacute;ňuje svoje potenci&aacute;ln&iacute; &uacute;stupky v &uacute;krajinsk&eacute; ot&aacute;zce a Ruska přizn&aacute;n&iacute;m jednotn&eacute; Č&iacute;ny ze strany USA . Tj. jednotn&eacute; Č&iacute;ny spolu s Tchaj-wanem. Takov&yacute; handl - Ukrajinu za Tchaj - wan. Domn&iacute;v&aacute;m se, že ten handl je pro USA těžce realizovateln&yacute;. Protože Č&iacute;na se sotva spokoji pouze s nějak&yacute;mi prohl&aacute;&scaron;en&iacute;mi ze strany USA. Dokud nebude m&iacute;t hmatateln&eacute; z&aacute;ruky, nikdo s n&iacute; nepohne. Na druhou stranu si sotva um&iacute;m představit situaci, za kter&eacute; USA iniciuje před&aacute;n&iacute; Tchaj - wanu Č&iacute;ně. Takže cel&eacute; to sp&iacute;&scaron;e vypad&aacute; na č&iacute;nsk&eacute; man&eacute;vrov&aacute;n&iacute;.

akže celé to spíše vypadá na čínské manévrování.


Na Čínu si je třeba dávat pozor, je to stejný had, jen v jiném hávu.
Ale myslím, že Rusku je to jasné a že s tím i ve scénářích počítá. A nezapomíná, že příští nepřítel, až padne ten společný, bude právě Čína.


[quote=&quot;pid:64031, uid:158&quot;]akže cel&eacute; to sp&iacute;&scaron;e vypad&aacute; na č&iacute;nsk&eacute; man&eacute;vrov&aacute;n&iacute;.[/quote] Na Č&iacute;nu si je třeba d&aacute;vat pozor, je to stejn&yacute; had, jen v jin&eacute;m h&aacute;vu. Ale mysl&iacute;m, že Rusku je to jasn&eacute; a že s t&iacute;m i ve sc&eacute;n&aacute;ř&iacute;ch poč&iacute;t&aacute;. A nezapom&iacute;n&aacute;, že př&iacute;&scaron;t&iacute; nepř&iacute;tel, až padne ten společn&yacute;, bude pr&aacute;vě Č&iacute;na.

příští nepřítel, až padne ten společný, bude právě Čína.

Takhle jednoduché to nebude. Buď se podaří vybudovat svět konsensu a spolupráce, kde téma "nepřítele" bude postrádat smysl, anebo nastoupí orwelovský scénář (1984), kdy se v rámci permanentní války budou "nepřátelé" střídat podle potřeb globální elity. Rétorika současných elit včetně povinných "dvou minut nenávisti" nasvědčuje tomu, že nezměníme-li velmi rychle a radikálně směr, skončíme přesně tam, kam míříme.


[quote=&quot;pid:64042, uid:372&quot;]př&iacute;&scaron;t&iacute; nepř&iacute;tel, až padne ten společn&yacute;, bude pr&aacute;vě Č&iacute;na.[/quote] Takhle jednoduch&eacute; to nebude. Buď se podař&iacute; vybudovat svět konsensu a spolupr&aacute;ce, kde t&eacute;ma &quot;nepř&iacute;tele&quot; bude postr&aacute;dat smysl, anebo nastoup&iacute; orwelovsk&yacute; sc&eacute;n&aacute;ř (1984), kdy se v r&aacute;mci permanentn&iacute; v&aacute;lky budou &quot;nepř&aacute;tel&eacute;&quot; stř&iacute;dat podle potřeb glob&aacute;ln&iacute; elity. R&eacute;torika současn&yacute;ch elit včetně povinn&yacute;ch &quot;dvou minut nen&aacute;visti&quot; nasvědčuje tomu, že nezměn&iacute;me-li velmi rychle a radik&aacute;lně směr, skonč&iacute;me přesně tam, kam m&iacute;ř&iacute;me.

Ruská armáda bude vnímat jako cíl jakékoli dodávky zbraní pro Ukrajinu, řekl ministr zahraničí Sergej Lavrov v rozhovoru pro RT.
"Dali jsme jasně najevo, že jakýkoli náklad, který vstoupí na území Ukrajiny a který považujeme za přepravu zbraní, se stane legitimním cílem. To je zcela pochopitelné," řekl ministr zahraničí.

Dnes som počul o tom v rádiu kecať generálporučíka Macka, ktorý v rokoch 2001 až 2002 študoval na National Defense University v Spojených štátoch kde získal titul Master of Science.
No nech sa ešte ide pokochať na našu S-300, ak to pošlú na východ dopadne to takto...
https://t.me/vorposte/16356
КС России уничтожили комплекс ЗРС С-300 ПВО Украины.


[quote=&quot;pid:63966, uid:158&quot;]Rusk&aacute; arm&aacute;da bude vn&iacute;mat jako c&iacute;l jak&eacute;koli dod&aacute;vky zbran&iacute; pro Ukrajinu, řekl ministr zahranič&iacute; Sergej Lavrov v rozhovoru pro RT. &quot;Dali jsme jasně najevo, že jak&yacute;koli n&aacute;klad, kter&yacute; vstoup&iacute; na &uacute;zem&iacute; Ukrajiny a kter&yacute; považujeme za přepravu zbran&iacute;, se stane legitimn&iacute;m c&iacute;lem. To je zcela pochopiteln&eacute;,&quot; řekl ministr zahranič&iacute;.[/quote] Dnes som počul o tom v r&aacute;diu kecať gener&aacute;lporuč&iacute;ka Macka, ktor&yacute; v rokoch 2001 až 2002 &scaron;tudoval na National Defense University v Spojen&yacute;ch &scaron;t&aacute;toch kde z&iacute;skal titul Master of Science. No nech sa e&scaron;te ide pokochať na na&scaron;u S-300, ak to po&scaron;l&uacute; na v&yacute;chod dopadne to takto... https://t.me/vorposte/16356 КС России уничтожили комплекс ЗРС С-300 ПВО Украины.

No nech sa ešte ide pokochať na našu S-300, ak to pošlú na východ dopadne to takto...
už sa niet čím kochať...


[quote=&quot;pid:64064, uid:335&quot;]No nech sa e&scaron;te ide pokochať na na&scaron;u S-300, ak to po&scaron;l&uacute; na v&yacute;chod dopadne to takto...[/quote]už sa niet č&iacute;m kochať...

@Jiří. To je hodnocení ve stylu pana VK. Ten si taky představuje, že Číňan je šikmooký anglosas. Jestli někdo rozumí a umí jednat s Čínou, tak je to právě Rusko. Západu chybí intelektuální kapacita a naopak přebývá arogance a pocit nadřazenosti. Málokdo umí tak dobře pracovat s časem a tak dobře skrývat své myšlení - jako Čína. Už se někdo zamyslel nad tím, čím mohou dnes Spocené státy ve stavu,v jakém se nacházejí, ohrozit Říši středu ? A navíc s plnou podporou Číny ze strany globalistů? Co může Emerika Číně nabídnout ? Tajwan už je dávno prodaný a jeho zveřejnění není problémem Číny, ale Bidena. Čína hraje podle mně velmi dobrou partii a nutí anglosasy utrácet část nedostatkové energie v Jihočínském moři. Střet končícího monopolárního PaX Americana s nově se formujícím multipolárním ekonomickým i politickým světem se pomalu, ale jistě roztahuje na 3 fronty : ruskou (Ukrajina), iránskou a přichází i Tajwan. Pro všechny tři účelové spojence (RF,Írán,Čína) je čas důležitou zbraní, proprotistranu naopak, ohromnou přítěží.
Pokud bude Rusko postupovat na své frontě podle plánu (a ten rozhodně není stavěn jako Blitzkrieg),dříve nebo později bude Západ donucen k nějaké zásadní silové chybě (přešlapu) a Rusko udeří přímo. To bude moment, který rozhodne o výsledku.Mnozí z nás asi netrpělivě očekávají na čistky uvnitř Ruska, ale na ty není optimální čas. Vzpomeńma si na roky 1937-41, kdy se Stalinovipodařilo odstranit jen část zrádců z armády a se zbytkem musel absolvovat celý začátek války - včetně Žukova.

@Jiř&iacute;. To je hodnocen&iacute; ve stylu pana VK. Ten si taky představuje, že Č&iacute;ňan je &scaron;ikmook&yacute; anglosas. Jestli někdo rozum&iacute; a um&iacute; jednat s Č&iacute;nou, tak je to pr&aacute;vě Rusko. Z&aacute;padu chyb&iacute; intelektu&aacute;ln&iacute; kapacita a naopak přeb&yacute;v&aacute; arogance a pocit nadřazenosti. M&aacute;lokdo um&iacute; tak dobře pracovat s časem a tak dobře skr&yacute;vat sv&eacute; my&scaron;len&iacute; - jako Č&iacute;na. Už se někdo zamyslel nad t&iacute;m, č&iacute;m mohou dnes Spocen&eacute; st&aacute;ty ve stavu,v jak&eacute;m se nach&aacute;zej&iacute;, ohrozit Ř&iacute;&scaron;i středu ? A nav&iacute;c s plnou podporou Č&iacute;ny ze strany globalistů? Co může Emerika Č&iacute;ně nab&iacute;dnout ? Tajwan už je d&aacute;vno prodan&yacute; a jeho zveřejněn&iacute; nen&iacute; probl&eacute;mem Č&iacute;ny, ale Bidena. Č&iacute;na hraje podle mně velmi dobrou partii a nut&iacute; anglosasy utr&aacute;cet č&aacute;st nedostatkov&eacute; energie v Jihoč&iacute;nsk&eacute;m moři. Střet konč&iacute;c&iacute;ho monopol&aacute;rn&iacute;ho PaX Americana s nově se formuj&iacute;c&iacute;m multipol&aacute;rn&iacute;m ekonomick&yacute;m i politick&yacute;m světem se pomalu, ale jistě roztahuje na 3 fronty : ruskou (Ukrajina), ir&aacute;nskou a přich&aacute;z&iacute; i Tajwan. Pro v&scaron;echny tři &uacute;čelov&eacute; spojence (RF,&Iacute;r&aacute;n,Č&iacute;na) je čas důležitou zbran&iacute;, proprotistranu naopak, ohromnou př&iacute;těž&iacute;. Pokud bude Rusko postupovat na sv&eacute; frontě podle pl&aacute;nu (a ten rozhodně nen&iacute; stavěn jako Blitzkrieg),dř&iacute;ve nebo později bude Z&aacute;pad donucen k nějak&eacute; z&aacute;sadn&iacute; silov&eacute; chybě (pře&scaron;lapu) a Rusko udeř&iacute; př&iacute;mo. To bude moment, kter&yacute; rozhodne o v&yacute;sledku.Mnoz&iacute; z n&aacute;s asi netrpělivě oček&aacute;vaj&iacute; na čistky uvnitř Ruska, ale na ty nen&iacute; optim&aacute;ln&iacute; čas. Vzpomeńma si na roky 1937-41, kdy se Stalinovipodařilo odstranit jen č&aacute;st zr&aacute;dců z arm&aacute;dy a se zbytkem musel absolvovat cel&yacute; zač&aacute;tek v&aacute;lky - včetně Žukova.

dříve nebo později bude Západ donucen k nějaké zásadní silové chybě (přešlapu) a Rusko udeří přímo.
tým prešľapom by mohlo byť dodanie S300 zo Slovenska Ukrajine. A Rusko varovalo vopred.
A je tu ešte jeden moment: napriek všetkej rétorike NATO nechce priamy konflikt s Ruskom.
A dodanie S300 zo Slovenska je krokom k zatiahnutiu NATO do takejto priamej konfrontácie.
Otázka znie: Kto, kedy a ako zaplatí na Slovensku za tento prešľap ostatným pre výstrahu?


[quote=&quot;pid:64069, uid:57&quot;]dř&iacute;ve nebo později bude Z&aacute;pad donucen k nějak&eacute; z&aacute;sadn&iacute; silov&eacute; chybě (pře&scaron;lapu) a Rusko udeř&iacute; př&iacute;mo.[/quote]t&yacute;m pre&scaron;ľapom by mohlo byť dodanie S300 zo Slovenska Ukrajine. A Rusko varovalo vopred. A je tu e&scaron;te jeden moment: napriek v&scaron;etkej r&eacute;torike NATO nechce priamy konflikt s Ruskom. A dodanie S300 zo Slovenska je krokom k zatiahnutiu NATO do takejto priamej konfront&aacute;cie. Ot&aacute;zka znie: Kto, kedy a ako zaplat&iacute; na Slovensku za tento pre&scaron;ľap ostatn&yacute;m pre v&yacute;strahu?

Tohle to zlo, který rozjeli proti Rusku, to je zabije. Samo je to zabije, všechny ty zmrdy.


Tohle to zlo, kter&yacute; rozjeli proti Rusku, to je zabije. Samo je to zabije, v&scaron;echny ty zmrdy.

Si Ťin-pching: USA a NATO by měly vzít v úvahu obavy Ruské federace překonat krizi na Ukrajině


Jak čínský prezident upřesnil, nedodržování principu „jedné Číny“ a podpora tchajwanských separatistů je „extrémně nebezpečným trendem“. „Dokud nebude vyřešena otázka Tchaj-wanu, bude mít tato otázka zničující dopad na vztahy mezi Čínou a USA,“ varoval.


Mne to pripomina decembrove rokovania RF-USA. Jednoducho sa dolaďuje postup. Biden nevydrží s niekym zmysluplne rokovat podla mna ani 2 min. nie to dve 2 hod. Prave sa dohodli na tom ako bude prebiehat odovzdanie Taiwanu Cine. Podla mna opat kombinova akcia na vsetkych 6 prioritach. S tym ze opat bude zapadny konglomerat osekavany. Problem Ciny vidim v tom ze komsomolvci maju ovela silnejsiu poziciu ako v Rusku piata kolona a tak v cine ten boj bude ovela krvavejsi a to nemyslim len samotny Taiwan ale predovsetkym vnutorny boj klanov ktory bude stat Cinu prilis vela ludskeho potencialu. Preto aj uvahy ze Cina nakoniec skupi Europu za babku mi pripadaju scestne (nevravim ze sa o to nepokusia) ale vnutorny boj v Cine ju natolko destabilizuje ze Cina bude musiet riesit svoje vnutorne problemy.


[quote=&quot;pid:64031, uid:158&quot;]Si Ťin-pching: USA a NATO by měly vz&iacute;t v &uacute;vahu obavy Rusk&eacute; federace překonat krizi na Ukrajině[/quote] [quote=&quot;pid:64031, uid:158&quot;]Jak č&iacute;nsk&yacute; prezident upřesnil, nedodržov&aacute;n&iacute; principu &bdquo;jedn&eacute; Č&iacute;ny&ldquo; a podpora tchajwansk&yacute;ch separatistů je &bdquo;extr&eacute;mně nebezpečn&yacute;m trendem&ldquo;. &bdquo;Dokud nebude vyře&scaron;ena ot&aacute;zka Tchaj-wanu, bude m&iacute;t tato ot&aacute;zka zničuj&iacute;c&iacute; dopad na vztahy mezi Č&iacute;nou a USA,&ldquo; varoval.[/quote] Mne to pripomina decembrove rokovania RF-USA. Jednoducho sa dolaďuje postup. Biden nevydrž&iacute; s niekym zmysluplne rokovat podla mna ani 2 min. nie to dve 2 hod. Prave sa dohodli na tom ako bude prebiehat odovzdanie Taiwanu Cine. Podla mna opat kombinova akcia na vsetkych 6 prioritach. S tym ze opat bude zapadny konglomerat osekavany. Problem Ciny vidim v tom ze komsomolvci maju ovela silnejsiu poziciu ako v Rusku piata kolona a tak v cine ten boj bude ovela krvavejsi a to nemyslim len samotny Taiwan ale predovsetkym vnutorny boj klanov ktory bude stat Cinu prilis vela ludskeho potencialu. Preto aj uvahy ze Cina nakoniec skupi Europu za babku mi pripadaju scestne (nevravim ze sa o to nepokusia) ale vnutorny boj v Cine ju natolko destabilizuje ze Cina bude musiet riesit svoje vnutorne problemy.

Pokud bude Rusko postupovat na své frontě podle plánu (a ten rozhodně není stavěn jako Blitzkrieg),dříve nebo později bude Západ donucen k nějaké zásadní silové chybě (přešlapu) a Rusko udeří přímo. To bude moment, který rozhodne o výsledku

Světu bude předvedena reálná ukázka toho , jak dopadne pudlík , rafající na medvěda .
Právě ČR je horkým kandidátem , vzhledem k činnosti páté kolony , na takovou reálnou ukázku .
Bum a celý svět se z toho zesere . Protože každý politik-najmutý herec , nebude být chtít roztrhán za živa díky tomu , že by usiloval stát se cílem č. 2 .


[quote=&quot;pid:64069, uid:57&quot;]Pokud bude Rusko postupovat na sv&eacute; frontě podle pl&aacute;nu (a ten rozhodně nen&iacute; stavěn jako Blitzkrieg),dř&iacute;ve nebo později bude Z&aacute;pad donucen k nějak&eacute; z&aacute;sadn&iacute; silov&eacute; chybě (pře&scaron;lapu) a Rusko udeř&iacute; př&iacute;mo. To bude moment, kter&yacute; rozhodne o v&yacute;sledku[/quote] Světu bude předvedena re&aacute;ln&aacute; uk&aacute;zka toho , jak dopadne pudl&iacute;k , rafaj&iacute;c&iacute; na medvěda . Pr&aacute;vě ČR je hork&yacute;m kandid&aacute;tem , vzhledem k činnosti p&aacute;t&eacute; kolony , na takovou re&aacute;lnou uk&aacute;zku . Bum a cel&yacute; svět se z toho zesere . Protože každ&yacute; politik-najmut&yacute; herec , nebude b&yacute;t cht&iacute;t roztrh&aacute;n za živa d&iacute;ky tomu , že by usiloval st&aacute;t se c&iacute;lem č. 2 .

dříve nebo později bude Západ donucen k nějaké zásadní silové chybě (přešlapu) a Rusko udeří přímo.
A proto k tomu tlačí Slovensko, nebo nás, hlupáky. Slovany nebude škoda.


[quote=&quot;pid:64069, uid:57&quot;]dř&iacute;ve nebo později bude Z&aacute;pad donucen k nějak&eacute; z&aacute;sadn&iacute; silov&eacute; chybě (pře&scaron;lapu) a Rusko udeř&iacute; př&iacute;mo.[/quote]A proto k tomu tlač&iacute; Slovensko, nebo n&aacute;s, hlup&aacute;ky. Slovany nebude &scaron;koda.

Slovenska Ukrajine.

NATO bolo a bude nástrojom USA. Preto sú tieto dodávky zbraní považované za svojvoľne zo strany jednotlivých krajín. S plnou zodpovednosťou.


[quote=&quot;pid:64073, uid:112&quot;]Slovenska Ukrajine.[/quote] NATO bolo a bude n&aacute;strojom USA. Preto s&uacute; tieto dod&aacute;vky zbran&iacute; považovan&eacute; za svojvoľne zo strany jednotliv&yacute;ch kraj&iacute;n. S plnou zodpovednosťou.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

tým prešľapom by mohlo byť dodanie S300 zo Slovenska Ukrajine
Už je tady varování. RT píše o odpalu hypersoniků Kinžal. Je to potvrzeno i oficiálně generálem Konašenkovem:


Kinžaly v akci: Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo použití hypersonických střel ke zničení muničního skladu Ozbrojených sil Ukrajiny. Velké podzemní skladiště letecké munice ukrajinských jednotek v Ivano-Frankivské oblasti bylo zničeno úderem raketového systému Kinžal s hypersonickými aerobalistickými střelami. Uvedlo to ministerstvo obrany Ruské federace. Ruský pobřežní raketový systém „Bastion“ navíc zlikvidoval centra rádiového a elektronického zpravodajství Ozbrojených sil Ukrajiny v Oděské oblasti.


Poznámka: Není vojenský důvod použít hypersonickou střelu, když Rusové drží bezletovou zónu nad UA. Dle mého názoru je to jemné upozornění směrem na západ.


[quote=&quot;pid:64073, uid:112&quot;]t&yacute;m pre&scaron;ľapom by mohlo byť dodanie S300 zo Slovenska Ukrajine[/quote]Už je tady varov&aacute;n&iacute;. [RT](https://russian.rt.com/ussr/article/978178-minoborony-udar-rakety-nacionalisty) p&iacute;&scaron;e o odpalu hypersoniků Kinžal. Je to potvrzeno i ofici&aacute;lně gener&aacute;lem Kona&scaron;enkovem: Kinžaly v akci: Ministerstvo obrany Rusk&eacute; federace ozn&aacute;milo použit&iacute; hypersonick&yacute;ch střel ke zničen&iacute; muničn&iacute;ho skladu Ozbrojen&yacute;ch sil Ukrajiny. Velk&eacute; podzemn&iacute; skladi&scaron;tě leteck&eacute; munice ukrajinsk&yacute;ch jednotek v Ivano-Frankivsk&eacute; oblasti bylo zničeno &uacute;derem raketov&eacute;ho syst&eacute;mu Kinžal s hypersonick&yacute;mi aerobalistick&yacute;mi střelami. Uvedlo to ministerstvo obrany Rusk&eacute; federace. Rusk&yacute; pobřežn&iacute; raketov&yacute; syst&eacute;m &bdquo;Bastion&ldquo; nav&iacute;c zlikvidoval centra r&aacute;diov&eacute;ho a elektronick&eacute;ho zpravodajstv&iacute; Ozbrojen&yacute;ch sil Ukrajiny v Oděsk&eacute; oblasti. Pozn&aacute;mka: Nen&iacute; vojensk&yacute; důvod použ&iacute;t hypersonickou střelu, když Rusov&eacute; drž&iacute; bezletovou z&oacute;nu nad UA. Dle m&eacute;ho n&aacute;zoru je to jemn&eacute; upozorněn&iacute; směrem na z&aacute;pad.
Upravené 19. 3. 2022 o 09:04

NATO bolo a bude nástrojom USA. Preto sú tieto dodávky zbraní považované za svojvoľne zo strany jednotlivých krajín. S plnou zodpovednosťou.

Copak asi udělají obyvatelé ostatních kolonií , až uvidí reálné důsledky činnosti pudlíka , které mohou kdykoliv dostihnout i jejich stát ? Na takové čoro-moro placená svoloč jen tak nezapomene . Od politiků po prestituty .


[quote=&quot;pid:64089, uid:84&quot;]NATO bolo a bude n&aacute;strojom USA. Preto s&uacute; tieto dod&aacute;vky zbran&iacute; považovan&eacute; za svojvoľne zo strany jednotliv&yacute;ch kraj&iacute;n. S plnou zodpovednosťou.[/quote] Copak asi udělaj&iacute; obyvatel&eacute; ostatn&iacute;ch koloni&iacute; , až uvid&iacute; re&aacute;ln&eacute; důsledky činnosti pudl&iacute;ka , kter&eacute; mohou kdykoliv dostihnout i jejich st&aacute;t ? Na takov&eacute; čoro-moro placen&aacute; svoloč jen tak nezapomene . Od politiků po prestituty .

Otázka znie: Kto, kedy a ako zaplatí na Slovensku za tento prešľap ostatným pre výstrahu?


Tu je toho viacej. Otvorená výzva na vraždu vrcholného predstaviteľa ineho štátu = začiatok 3.svetovej vojny.
Pozn. Len to nebude tam, kve si kolektívny západ želá...


https://www.cas.sk/clanok/2657355/debaty-o-usmrteni-ruskeho-prezidenta-su-legitimne-zhoduju-sa-odbornici-kto-by-mohol-odstranit-putina/


Satanské rody inak ani uvažovať nevedia. Klamstvo za klamstvom, zdieranie, vojny, vraždy... A médiá nič, jednoducho ticho..


[quote=&quot;pid:64073, uid:112&quot;]Ot&aacute;zka znie: Kto, kedy a ako zaplat&iacute; na Slovensku za tento pre&scaron;ľap ostatn&yacute;m pre v&yacute;strahu?[/quote] Tu je toho viacej. Otvoren&aacute; v&yacute;zva na vraždu vrcholn&eacute;ho predstaviteľa ineho &scaron;t&aacute;tu = začiatok 3.svetovej vojny. Pozn. Len to nebude tam, kve si kolekt&iacute;vny z&aacute;pad žel&aacute;... https://www.cas.sk/clanok/2657355/debaty-o-usmrteni-ruskeho-prezidenta-su-legitimne-zhoduju-sa-odbornici-kto-by-mohol-odstranit-putina/ Satansk&eacute; rody inak ani uvažovať nevedia. Klamstvo za klamstvom, zdieranie, vojny, vraždy... A m&eacute;di&aacute; nič, jednoducho ticho..

Copak asi udělají obyvatelé ostatních kolonií , až uvidí reálné důsledky činnosti pudlíka , které mohou kdykoliv dostihnout i jejich stát ?

Pjakin neraz spomínal - Убирайте фашистов в своей стране...
Zbavte sa fašistov vo svojej krajine...


[quote=&quot;pid:64094, uid:185&quot;]Copak asi udělaj&iacute; obyvatel&eacute; ostatn&iacute;ch koloni&iacute; , až uvid&iacute; re&aacute;ln&eacute; důsledky činnosti pudl&iacute;ka , kter&eacute; mohou kdykoliv dostihnout i jejich st&aacute;t ?[/quote] Pjakin neraz spom&iacute;nal - Убирайте фашистов в своей стране... Zbavte sa fa&scaron;istov vo svojej krajine...

Není vojenský důvod použít hypersonickou střelu, když Rusové drží bezletovou zónu nad UA
Na anna news. https://t.me/anna_news je k tomu taketo vysvetlenie : Začala sa druhá fáza vojenskej operácie. Rusko najskôr použilo Kindžaly a začalo ničiť celé brigády Ozbrojených síl Ukrajiny, teraz budú boje tvrdšie


Na dnešnom brífingu ministerstva obrany odznela informácia o využití komplexov Bastion a Kindžal v rámci špeciálnej vojenskej operácie. Ide o prvé oficiálne potvrdené použitie týchto typov zbraní v skutočnom konflikte.


Táto skutočnosť, ako aj objavujúce sa informácie o úspešnom použití riadených striel proti žoldnierskej základni pri Ľvove a umiestnení 79. brigády Ozbrojených síl Ukrajiny pri Nikolajeve, naznačujú, že Rusko s vysokou mierou pravdepodobnosti začalo druhú fázu NMD. A teraz, na rozdiel od prvej etapy, vedenie nepriateľských akcií nie je postavené na klasickom koncepte rozsiahlej ofenzívy, ale na princípoch ozbrojených konfliktov „novej generácie“, keď sa namiesto pozemnej ofenzívy dáva prednosť používaniu presných zbraní na veľké vzdialenosti a mobilných špeciálnych sabotážnych skupín. Takýto prístup si síce vyžiada viac času na úplnú demilitarizáciu Ukrajiny, no výrazne zníži možné straty pravidelných pozemných formácií Ozbrojených síl RF.


Vojenská operácia sa tak podľa všetkých pravidiel čoraz viac začína podobať na tvrdú modernú vojnu, čo značne desí ukrajinské vedenie, ktoré sa čoraz častejšie obracia na NATO s požiadavkou na vytvorenie bezletovej zóny. O žiadnej bezletovej zóne sa však, ako sa dá predpokladať, nehovorí.


[quote=&quot;pid:64093, uid:260&quot;]Nen&iacute; vojensk&yacute; důvod použ&iacute;t hypersonickou střelu, když Rusov&eacute; drž&iacute; bezletovou z&oacute;nu nad UA[/quote]Na anna news. https://t.me/anna_news je k tomu taketo vysvetlenie : Začala sa druh&aacute; f&aacute;za vojenskej oper&aacute;cie. Rusko najsk&ocirc;r použilo Kindžaly a začalo ničiť cel&eacute; brig&aacute;dy Ozbrojen&yacute;ch s&iacute;l Ukrajiny, teraz bud&uacute; boje tvrd&scaron;ie Na dne&scaron;nom br&iacute;fingu ministerstva obrany odznela inform&aacute;cia o využit&iacute; komplexov Bastion a Kindžal v r&aacute;mci &scaron;peci&aacute;lnej vojenskej oper&aacute;cie. Ide o prv&eacute; ofici&aacute;lne potvrden&eacute; použitie t&yacute;chto typov zbran&iacute; v skutočnom konflikte. T&aacute;to skutočnosť, ako aj objavuj&uacute;ce sa inform&aacute;cie o &uacute;spe&scaron;nom použit&iacute; riaden&yacute;ch striel proti žoldnierskej z&aacute;kladni pri Ľvove a umiestnen&iacute; 79. brig&aacute;dy Ozbrojen&yacute;ch s&iacute;l Ukrajiny pri Nikolajeve, naznačuj&uacute;, že Rusko s vysokou mierou pravdepodobnosti začalo druh&uacute; f&aacute;zu NMD. A teraz, na rozdiel od prvej etapy, vedenie nepriateľsk&yacute;ch akci&iacute; nie je postaven&eacute; na klasickom koncepte rozsiahlej ofenz&iacute;vy, ale na princ&iacute;poch ozbrojen&yacute;ch konfliktov &bdquo;novej gener&aacute;cie&ldquo;, keď sa namiesto pozemnej ofenz&iacute;vy d&aacute;va prednosť použ&iacute;vaniu presn&yacute;ch zbran&iacute; na veľk&eacute; vzdialenosti a mobiln&yacute;ch &scaron;peci&aacute;lnych sabot&aacute;žnych skup&iacute;n. Tak&yacute;to pr&iacute;stup si s&iacute;ce vyžiada viac času na &uacute;pln&uacute; demilitariz&aacute;ciu Ukrajiny, no v&yacute;razne zn&iacute;ži možn&eacute; straty pravideln&yacute;ch pozemn&yacute;ch form&aacute;ci&iacute; Ozbrojen&yacute;ch s&iacute;l RF. Vojensk&aacute; oper&aacute;cia sa tak podľa v&scaron;etk&yacute;ch pravidiel čoraz viac zač&iacute;na podobať na tvrd&uacute; modern&uacute; vojnu, čo značne des&iacute; ukrajinsk&eacute; vedenie, ktor&eacute; sa čoraz častej&scaron;ie obracia na NATO s požiadavkou na vytvorenie bezletovej z&oacute;ny. O žiadnej bezletovej z&oacute;ne sa v&scaron;ak, ako sa d&aacute; predpokladať, nehovor&iacute;.
Upravené 19. 3. 2022 o 15:08

To je hodnocení ve stylu pana VK. Ten si taky představuje, že Číňan je šikmooký anglosas.


Upřímně, nevzpomínám si, co říká o Číně nějaký pan VK. Ale vzpomínám si jasně, co o ní říká Pjakin nebo třeba Fursov.


Čína = globalisté. Momentální situační "spojenec". Touha globálního parazita zničit Rusko ale nezmizí. Až nebude anglosas, zůstane Čína.


Fakt, že s ní Rusko dokáže vycházet a udržuje spojenectví, je dáno právě momentální situací. Mimochodem, v předešlém dílu Pjakin říkal, že určitá zdrženlivost Číny vůči Rusku je dána faktem, že si není, nebo nebyla jista, jestli pátá kolona přece jen nerozloží Rusko zevnitř a že by pak začala Rusko trhat dříve, než by ho roztrhali anglosasové.


[quote=&quot;pid:64069, uid:57&quot;]To je hodnocen&iacute; ve stylu pana VK. Ten si taky představuje, že Č&iacute;ňan je &scaron;ikmook&yacute; anglosas.[/quote] Upř&iacute;mně, nevzpom&iacute;n&aacute;m si, co ř&iacute;k&aacute; o Č&iacute;ně nějak&yacute; pan VK. Ale vzpom&iacute;n&aacute;m si jasně, co o n&iacute; ř&iacute;k&aacute; Pjakin nebo třeba Fursov. Č&iacute;na = globalist&eacute;. Moment&aacute;ln&iacute; situačn&iacute; &quot;spojenec&quot;. Touha glob&aacute;ln&iacute;ho parazita zničit Rusko ale nezmiz&iacute;. Až nebude anglosas, zůstane Č&iacute;na. Fakt, že s n&iacute; Rusko dok&aacute;že vych&aacute;zet a udržuje spojenectv&iacute;, je d&aacute;no pr&aacute;vě moment&aacute;ln&iacute; situac&iacute;. Mimochodem, v přede&scaron;l&eacute;m d&iacute;lu Pjakin ř&iacute;kal, že určit&aacute; zdrženlivost Č&iacute;ny vůči Rusku je d&aacute;na faktem, že si nen&iacute;, nebo nebyla jista, jestli p&aacute;t&aacute; kolona přece jen nerozlož&iacute; Rusko zevnitř a že by pak začala Rusko trhat dř&iacute;ve, než by ho roztrhali anglosasov&eacute;.

@Jiří. Zkus na to jít vlastní hlavou a ne přes výroky Pjakina anebo Fursova. jejich výroky jsou vždy v přesném kontextu a pokud ho nezachováš, děláš nechápavého apologeta.To je to, proč jsem použil "ve stylu pana VK". To je přesně jeho technologie vhozů bez hlubších souvislostí. Ostatní spoiludiskutující, na rozdíl od Tebe, reagovali k věci.

Na Čínu si je třeba dávat pozor, je to stejný had, jen v jiném hávu.
Ale myslím, že Rusku je to jasné a že s tím i ve scénářích počítá. A nezapomíná, že příští nepřítel, až padne ten společný, bude právě Čína.

nechceš to upřesnit - proč má být Čína příštím nepřítelem Ruska ? Já Ti namítnu, že naopak, může být příštím velmi pevným spojencem, pokud se spolupráce bude odehrávat na jiné než DE 1.prioritě ? Nebo si myslíš, že to je nemožné ?

@Jiř&iacute;. Zkus na to j&iacute;t vlastn&iacute; hlavou a ne přes v&yacute;roky Pjakina anebo Fursova. jejich v&yacute;roky jsou vždy v přesn&eacute;m kontextu a pokud ho nezachov&aacute;&scaron;, děl&aacute;&scaron; nech&aacute;pav&eacute;ho apologeta.To je to, proč jsem použil &quot;ve stylu pana VK&quot;. To je přesně jeho technologie vhozů bez hlub&scaron;&iacute;ch souvislost&iacute;. Ostatn&iacute; spoiludiskutuj&iacute;c&iacute;, na rozd&iacute;l od Tebe, reagovali k věci. [quote=&quot;pid:64042, uid:372&quot;]Na Č&iacute;nu si je třeba d&aacute;vat pozor, je to stejn&yacute; had, jen v jin&eacute;m h&aacute;vu. Ale mysl&iacute;m, že Rusku je to jasn&eacute; a že s t&iacute;m i ve sc&eacute;n&aacute;ř&iacute;ch poč&iacute;t&aacute;. A nezapom&iacute;n&aacute;, že př&iacute;&scaron;t&iacute; nepř&iacute;tel, až padne ten společn&yacute;, bude pr&aacute;vě Č&iacute;na.[/quote] nechce&scaron; to upřesnit - proč m&aacute; b&yacute;t Č&iacute;na př&iacute;&scaron;t&iacute;m nepř&iacute;telem Ruska ? J&aacute; Ti nam&iacute;tnu, že naopak, může b&yacute;t př&iacute;&scaron;t&iacute;m velmi pevn&yacute;m spojencem, pokud se spolupr&aacute;ce bude odehr&aacute;vat na jin&eacute; než DE 1.prioritě ? Nebo si mysl&iacute;&scaron;, že to je nemožn&eacute; ?

Nebo si myslíš, že to je nemožné ?


Nemyslím, že to je nemožné, ale nemyslím si ani, že by to bylo tak jednoduché. Dokáže se Čína zbavit parazita v podobě globalistů? Dnes není ani jisté, že se udrží Si a nebude převálcován komsomolci.


Nebo jinak: proč by chtěla být Čína spolehlivým spojencem a všechny ruské zdroje kupovat? Nebude vždy ve stejném pokušení jako dnes anglosasové? Kontext toho, co říkal Pjakin, jsem zachoval. Globalisté se přesouvají do Číny - fakt. Čína je příštím hegemonem - fakt. Globalisté nikdy neustoupí od záměru zlikvidovat Rusko - fakt. Budou mít nový nástroj, poté, co se to nepovede přes anglosasy.


Nebo se domníváš, že Čína je vzorem ctnosti?


Dokáže Čína změnit nynější fašistický systém a mentalitu? A bude chtít? Možná ano, bylo by to skvělé. Pokud se podaří zničit globálního parazita až do třetího kolena.


[quote=&quot;pid:64135, uid:57&quot;]Nebo si mysl&iacute;&scaron;, že to je nemožn&eacute; ?[/quote] Nemysl&iacute;m, že to je nemožn&eacute;, ale nemysl&iacute;m si ani, že by to bylo tak jednoduch&eacute;. Dok&aacute;že se Č&iacute;na zbavit parazita v podobě globalistů? Dnes nen&iacute; ani jist&eacute;, že se udrž&iacute; Si a nebude přev&aacute;lcov&aacute;n komsomolci. Nebo jinak: proč by chtěla b&yacute;t Č&iacute;na spolehliv&yacute;m spojencem a v&scaron;echny rusk&eacute; zdroje kupovat? Nebude vždy ve stejn&eacute;m **poku&scaron;en&iacute;** jako dnes anglosasov&eacute;? Kontext toho, co ř&iacute;kal Pjakin, jsem zachoval. Globalist&eacute; se přesouvaj&iacute; do Č&iacute;ny - fakt. Č&iacute;na je př&iacute;&scaron;t&iacute;m hegemonem - fakt. Globalist&eacute; nikdy neustoup&iacute; od z&aacute;měru zlikvidovat Rusko - fakt. Budou m&iacute;t nov&yacute; n&aacute;stroj, pot&eacute;, co se to nepovede přes anglosasy. Nebo se domn&iacute;v&aacute;&scaron;, že Č&iacute;na je vzorem ctnosti? Dok&aacute;že Č&iacute;na změnit nyněj&scaron;&iacute; fa&scaron;istick&yacute; syst&eacute;m a mentalitu? A bude cht&iacute;t? Možn&aacute; ano, bylo by to skvěl&eacute;. Pokud se podař&iacute; zničit glob&aacute;ln&iacute;ho parazita až do třet&iacute;ho kolena.
Upravené 19. 3. 2022 o 17:30

A zpět k současnosti.


Ta Británie si prostě chce zaválčit, hlavně rukama Poláků, Čechů, Slováků...


"Dva bývalí předsedové vlády Velké Británie se vyslovili pro vznik nového mezinárodního tribunálu, který by posuzoval činy ruského prezidenta Vladimira Putina v souvislosti s Ukrajinou. Vzorem by měly být norimberské procesy s nacisty po druhé světové válce, míní Gordon Brown a sir John Major."


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-valka-ukrajina-expremieri-britanie-putin-norimbersky-proces.A220319_123313_zahranicni_pmk


„Musíme jednat rychle, ujistit Ukrajince, že jsme odhodlaní k činům a ne jen slovům,“ dodal expremiér.


A zde: https://t.me/zlom221/10819. Podle Izraelců se prý chystá vojenská aliance Ukrajiny, Polska, Česka a Slovenska. Tím nás zřejmě naženou do konfliktu napřímo a odpovídá to na otázku, co dělaly ty trubky někde v Polsku, předstírajíc, že jsou v Kyjevě.


A zpět k současnosti. Ta Brit&aacute;nie si prostě chce zav&aacute;lčit, hlavně rukama Pol&aacute;ků, Čechů, Slov&aacute;ků... &quot;Dva b&yacute;val&iacute; předsedov&eacute; vl&aacute;dy Velk&eacute; Brit&aacute;nie se vyslovili pro vznik nov&eacute;ho mezin&aacute;rodn&iacute;ho tribun&aacute;lu, kter&yacute; by posuzoval činy rusk&eacute;ho prezidenta Vladimira Putina v souvislosti s Ukrajinou. Vzorem by měly b&yacute;t norimbersk&eacute; procesy s nacisty po druh&eacute; světov&eacute; v&aacute;lce, m&iacute;n&iacute; Gordon Brown a sir John Major.&quot; https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-valka-ukrajina-expremieri-britanie-putin-norimbersky-proces.A220319_123313_zahranicni_pmk &bdquo;Mus&iacute;me jednat rychle, ujistit Ukrajince, že jsme odhodlan&iacute; k činům a ne jen slovům,&ldquo; dodal expremi&eacute;r. A zde: https://t.me/zlom221/10819. Podle Izraelců se pr&yacute; chyst&aacute; vojensk&aacute; aliance Ukrajiny, Polska, Česka a Slovenska. T&iacute;m n&aacute;s zřejmě naženou do konfliktu např&iacute;mo a odpov&iacute;d&aacute; to na ot&aacute;zku, co dělaly ty trubky někde v Polsku, předst&iacute;raj&iacute;c, že jsou v Kyjevě.
Upravené 19. 3. 2022 o 17:54

Já Ti namítnu, že naopak, může být příštím velmi pevným spojencem,

P.S. nehádám se, sám bych byl velmi rád. Ale nejsem si jistý, že to je tak jisté, viz výše.


[quote=&quot;pid:64135, uid:57&quot;]J&aacute; Ti nam&iacute;tnu, že naopak, může b&yacute;t př&iacute;&scaron;t&iacute;m velmi pevn&yacute;m spojencem,[/quote] P.S. neh&aacute;d&aacute;m se, s&aacute;m bych byl velmi r&aacute;d. Ale nejsem si jist&yacute;, že to je tak jist&eacute;, viz v&yacute;&scaron;e.

"Dva bývalí předsedové vlády Velké Británie se vyslovili pro vznik nového mezinárodního tribunálu, který by posuzoval činy ruského prezidenta Vladimira Putina v souvislosti s Ukrajinou. Vzorem by měly být norimberské procesy s nacisty po druhé světové válce, míní Gordon Brown a sir John Major."

To je fajn , na to se hodí přísloví , Nečiň druhým to , co sám nechceš .
Takový mezinárodní soud na zločince se bude hodit , že , anglosasští šmejdi .
Jako znak bych pro to vyčlenil gilotinu , stínající chapadla chobotnice .


[quote=&quot;pid:64139, uid:372&quot;]&quot;Dva b&yacute;val&iacute; předsedov&eacute; vl&aacute;dy Velk&eacute; Brit&aacute;nie se vyslovili pro vznik nov&eacute;ho mezin&aacute;rodn&iacute;ho tribun&aacute;lu, kter&yacute; by posuzoval činy rusk&eacute;ho prezidenta Vladimira Putina v souvislosti s Ukrajinou. Vzorem by měly b&yacute;t norimbersk&eacute; procesy s nacisty po druh&eacute; světov&eacute; v&aacute;lce, m&iacute;n&iacute; Gordon Brown a sir John Major.&quot;[/quote] To je fajn , na to se hod&iacute; př&iacute;slov&iacute; , Nečiň druh&yacute;m to , co s&aacute;m nechce&scaron; . Takov&yacute; mezin&aacute;rodn&iacute; soud na zločince se bude hodit , že , anglosas&scaron;t&iacute; &scaron;mejdi . Jako znak bych pro to vyčlenil gilotinu , st&iacute;naj&iacute;c&iacute; chapadla chobotnice .

To je fajn , na to se hodí přísloví , Nečiň druhým to , co sám nechceš .


Však oni to poznají. Ti chytří pochopili dnešní vzkaz Kinžalem, který prý odpálili z Azovského moře a cestoval přes Rumunsko okolo systému Ageis, který ani nepípl a nakonec se zabořil do krytu se zbraněmi.


Vidím to na přesdržku pro Polsko a právě Británii. A mám pocit, že USA od toho dá ruce pryč.


[quote=&quot;pid:64142, uid:185&quot;]To je fajn , na to se hod&iacute; př&iacute;slov&iacute; , Nečiň druh&yacute;m to , co s&aacute;m nechce&scaron; .[/quote] V&scaron;ak oni to poznaj&iacute;. Ti chytř&iacute; pochopili dne&scaron;n&iacute; vzkaz Kinžalem, kter&yacute; pr&yacute; odp&aacute;lili z Azovsk&eacute;ho moře a cestoval přes Rumunsko okolo syst&eacute;mu Ageis, kter&yacute; ani nep&iacute;pl a nakonec se zabořil do krytu se zbraněmi. Vid&iacute;m to na přesdržku pro Polsko a pr&aacute;vě Brit&aacute;nii. A m&aacute;m pocit, že USA od toho d&aacute; ruce pryč.

@Jiří. -no vidíš, a zatočil ses v kruhu, který jsem na začátku popsal. Přijal si paradigma Západu, že Číňan je šikmooký anglosas a na tom stavíš své úvahy.Podobně jako anglosasové. Proto anglosas se svým hyperracionalizmem a pragmatizmem nikdy nepochopí ani Rusa a ani Číňana. Ti dva mají k sobě daleko blíže a proto je snaha anglosasů, ale i globalistů, nedovolit jejich civilizační sbližování. A to je také důvod, proč ZÁPADNÍ civilizace i přes dílčí dobové výhry v konečném důsledku prohraje s civilizací VÝCHODU i SEVERU. Deficitem duchovní stránky.

@Jiř&iacute;. -no vid&iacute;&scaron;, a zatočil ses v kruhu, kter&yacute; jsem na zač&aacute;tku popsal. Přijal si paradigma Z&aacute;padu, že Č&iacute;ňan je &scaron;ikmook&yacute; anglosas a na tom stav&iacute;&scaron; sv&eacute; &uacute;vahy.Podobně jako anglosasov&eacute;. Proto anglosas se sv&yacute;m hyperracionalizmem a pragmatizmem nikdy nepochop&iacute; ani Rusa a ani Č&iacute;ňana. Ti dva maj&iacute; k sobě daleko bl&iacute;že a proto je snaha anglosasů, ale i globalistů, nedovolit jejich civilizačn&iacute; sbližov&aacute;n&iacute;. A to je tak&eacute; důvod, proč Z&Aacute;PADN&Iacute; civilizace i přes d&iacute;lč&iacute; dobov&eacute; v&yacute;hry v konečn&eacute;m důsledku prohraje s civilizac&iacute; V&Yacute;CHODU i SEVERU. Deficitem duchovn&iacute; str&aacute;nky.

Zkus na to jít vlastní hlavou a ne přes výroky Pjakina anebo Fursova
Číňané už tu roli nehrají, jde o strategický boj mezi Amerikou a Ruskem, systémy strategických zbraní a strategický jaderný systém obou zemí. Pjakin jako vždy vypráví pohádky, místo aby otevřeně napsal klíč k problému. Jeho rétorika je ale spíše politická, fanouškovská, místo aby říkala, v čem je problém.


[quote=&quot;pid:64135, uid:57&quot;]Zkus na to j&iacute;t vlastn&iacute; hlavou a ne přes v&yacute;roky Pjakina anebo Fursova[/quote]Č&iacute;ňan&eacute; už tu roli nehraj&iacute;, jde o strategick&yacute; boj mezi Amerikou a Ruskem, syst&eacute;my strategick&yacute;ch zbran&iacute; a strategick&yacute; jadern&yacute; syst&eacute;m obou zem&iacute;. Pjakin jako vždy vypr&aacute;v&iacute; poh&aacute;dky, m&iacute;sto aby otevřeně napsal kl&iacute;č k probl&eacute;mu. Jeho r&eacute;torika je ale sp&iacute;&scaron;e politick&aacute;, fanou&scaron;kovsk&aacute;, m&iacute;sto aby ř&iacute;kala, v čem je probl&eacute;m.

Přijal si paradigma Západu, že Číňan je šikmooký anglosas a na tom stavíš své úvahy.


Já jsem pouze vyložil důvody, proč si myslím, že Čína bude další z nástrojů na ovládnutí Ruska. Máš nějaký důvod, nikoli pouhé tvrzení, že tomu tak nebude?


Jistě, Západ teď (i když... ještě před měsícem) dělá z Číny ďábla. protože ví, že na její úkor ztrácí vliv. Toho jsem se nikdy nezúčastnil, ty triády po boku různých Kalousků.


Já pouze tvrdím, že je pravděpodobnost (a myslím, že vysoká), že Čína v tomto převezme i úlohu Západu. Jsem jedno ucho, proč tomu tak není.


[quote=&quot;pid:64153, uid:57&quot;]Přijal si paradigma Z&aacute;padu, že Č&iacute;ňan je &scaron;ikmook&yacute; anglosas a na tom stav&iacute;&scaron; sv&eacute; &uacute;vahy.[/quote] J&aacute; jsem pouze vyložil důvody, proč si mysl&iacute;m, že Č&iacute;na bude dal&scaron;&iacute; z n&aacute;strojů na ovl&aacute;dnut&iacute; Ruska. M&aacute;&scaron; nějak&yacute; důvod, nikoli pouh&eacute; tvrzen&iacute;, že tomu tak nebude? Jistě, Z&aacute;pad teď (i když... je&scaron;tě před měs&iacute;cem) děl&aacute; z Č&iacute;ny ď&aacute;bla. protože v&iacute;, že na jej&iacute; &uacute;kor ztr&aacute;c&iacute; vliv. Toho jsem se nikdy nez&uacute;častnil, ty tri&aacute;dy po boku různ&yacute;ch Kalousků. J&aacute; pouze tvrd&iacute;m, že je pravděpodobnost (a mysl&iacute;m, že vysok&aacute;), že Č&iacute;na v tomto převezme i &uacute;lohu Z&aacute;padu. Jsem jedno ucho, proč tomu tak nen&iacute;.
Upravené 19. 3. 2022 o 19:48

Před půl rokem jsem vám na fóru psal, že na Ukrajině bude válka.Boletus a někteří další mi psali, abych napsal nesmysly atd. Pokud některým věcem nerozumíte, raději nepište nesmysly a nějaké teorie, které nemají nic společného s realizací válek a vším ostatním, co s válkou souvisí. Nechte více Pjakina a jeho teorie KSB a příběhy pro malé děti. Potřebujete znát strategické zájmy jednotlivých zemí světa, jak to celé funguje, abyste dokázali rozpoznat, jak to celé funguje. Píšete stále stejný příběh, Západ selhává atd. Nepište prosím takové nesmysly, protože to řekl Pjakin, když uděláte geopolitickou analýzu a pak se vám podaří řídit různá data a ne, že vaše teorie je založena na Pjakinových pohádkách. Svět a zájmy jsou úplně jiné, než kdo chce a myslí, světem zájmu jsou klíčové informace a ne pohádky


Před půl rokem jsem v&aacute;m na f&oacute;ru psal, že na Ukrajině bude v&aacute;lka.Boletus a někteř&iacute; dal&scaron;&iacute; mi psali, abych napsal nesmysly atd. Pokud někter&yacute;m věcem nerozum&iacute;te, raději nepi&scaron;te nesmysly a nějak&eacute; teorie, kter&eacute; nemaj&iacute; nic společn&eacute;ho s realizac&iacute; v&aacute;lek a v&scaron;&iacute;m ostatn&iacute;m, co s v&aacute;lkou souvis&iacute;. Nechte v&iacute;ce Pjakina a jeho teorie KSB a př&iacute;běhy pro mal&eacute; děti. Potřebujete zn&aacute;t strategick&eacute; z&aacute;jmy jednotliv&yacute;ch zem&iacute; světa, jak to cel&eacute; funguje, abyste dok&aacute;zali rozpoznat, jak to cel&eacute; funguje. P&iacute;&scaron;ete st&aacute;le stejn&yacute; př&iacute;běh, Z&aacute;pad selh&aacute;v&aacute; atd. Nepi&scaron;te pros&iacute;m takov&eacute; nesmysly, protože to řekl Pjakin, když uděl&aacute;te geopolitickou anal&yacute;zu a pak se v&aacute;m podař&iacute; ř&iacute;dit různ&aacute; data a ne, že va&scaron;e teorie je založena na Pjakinov&yacute;ch poh&aacute;dk&aacute;ch. Svět a z&aacute;jmy jsou &uacute;plně jin&eacute;, než kdo chce a mysl&iacute;, světem z&aacute;jmu jsou kl&iacute;čov&eacute; informace a ne poh&aacute;dky

rusko verzus cina
par poznamok k tomu ze cinania su ako anglosasi z vychodu
-co viem priamo od ruskeho co zije niekde na hranici ma to do ciny cez most ( hovorili sme spolu na Kube letel cez moskvu ale ze na druhu stranu by to bolo blizsie ale tadial nic nelieta, este si spominam ze mi hovoril ze vyzeras ako my rusi pritom bol cmuhnuty cinanom :-) ) maju medzi sebou velmi dobre vztahy ludsky si cinan vazi rusa a naopak, cez most do ciny sa kludne chodi nie su ziadne administrativne obmedzenia
nieco som zeregistroval aj z videjka Velicka ked spominal ze bola vojna medzi cinanmi a rusmi po smrti Stalina ( trockisti ) a nejaky rus co vtedy studoval v cine, mu hovorili ze aj tak su rusi fajn, ze to len teraz nove vedenie.
-co mi hovoril Oleg z Petrohradu tak medzi ruskom a cinou neexistuje realna hranica ( plot) a ze cinania si kludne chodia pestovat na ruske uzemie svoje produkty nikto to tam neriesi, Olegovi sa to nepacilo ze treba v tom urobit poriadok aspon prenajom a pod.
-nebohy pan Zaznobin tiez spominal ze bol prezentovat KSB v Cine a celkovo ked si spominam nevidel tam problem s Cinou
Taketo vztahy by s anglosasmi asi neexistovali.
na druhej strane priatel co chodi do ciny obchodne spominal ze si treba davat sakra pozor na nich. Zacinaju s tym, ze...budme najpr priatelia, no a ked ste uz priatelia tak Ta odrbu. Iny kraj iny mrav, On aj tak velmi zbohatol na obchode s cinou ...tak ze...


rusko verzus cina par poznamok k tomu ze cinania su ako anglosasi z vychodu -co viem priamo od ruskeho co zije niekde na hranici ma to do ciny cez most ( hovorili sme spolu na Kube letel cez moskvu ale ze na druhu stranu by to bolo blizsie ale tadial nic nelieta, este si spominam ze mi hovoril ze vyzeras ako my rusi pritom bol cmuhnuty cinanom :-) ) maju medzi sebou velmi dobre vztahy ludsky si cinan vazi rusa a naopak, cez most do ciny sa kludne chodi nie su ziadne administrativne obmedzenia nieco som zeregistroval aj z videjka Velicka ked spominal ze bola vojna medzi cinanmi a rusmi po smrti Stalina ( trockisti ) a nejaky rus co vtedy studoval v cine, mu hovorili ze aj tak su rusi fajn, ze to len teraz nove vedenie. -co mi hovoril Oleg z Petrohradu tak medzi ruskom a cinou neexistuje realna hranica ( plot) a ze cinania si kludne chodia pestovat na ruske uzemie svoje produkty nikto to tam neriesi, Olegovi sa to nepacilo ze treba v tom urobit poriadok aspon prenajom a pod. -nebohy pan Zaznobin tiez spominal ze bol prezentovat KSB v Cine a celkovo ked si spominam nevidel tam problem s Cinou Taketo vztahy by s anglosasmi asi neexistovali. na druhej strane priatel co chodi do ciny obchodne spominal ze si treba davat sakra pozor na nich. Zacinaju s tym, ze...budme najpr priatelia, no a ked ste uz priatelia tak Ta odrbu. Iny kraj iny mrav, On aj tak velmi zbohatol na obchode s cinou ...tak ze...

Před půl rokem jsem vám na fóru psal, že na Ukrajině bude válka.Boletus a někteří další mi psali, abych napsal nesmysly atd. Pokud některým věcem nerozumíte, raději nepište nesmysly a nějaké teorie, které nemají nic společného s realizací válek a vším ostatním, co s válkou souvisí.


Zajímavé. Pozoruji, že pokud se na fóru objeví nějaká zásadní informace nebo příspěvek, hned pod to napíšeš absolutně bezobsažný příspěvek, který se nese ve stejném duchu: nevěřte, nevěřte, nevěřte. Věřte mnĚ a mým zkušenostém a TRALALA. Viz. hned po příspěvku dasy "Ministerstvo obrany Ruskej federácie oznámilo prípravu provokácií nacionalistov s diplomatickými misiami USA" :
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5021/zpr%C3%A1vy-z-fronty-2/post-64159#post-64159


K čemu za jeden den 2 skoro stejné příspěvky o ničem ve dvou vláknech? Asi mají odvést pozornost jinam.
Dost průhledné, že?


[quote=&quot;pid:64158, uid:747&quot;]Před půl rokem jsem v&aacute;m na f&oacute;ru psal, že na Ukrajině bude v&aacute;lka.Boletus a někteř&iacute; dal&scaron;&iacute; mi psali, abych napsal nesmysly atd. Pokud někter&yacute;m věcem nerozum&iacute;te, raději nepi&scaron;te nesmysly a nějak&eacute; teorie, kter&eacute; nemaj&iacute; nic společn&eacute;ho s realizac&iacute; v&aacute;lek a v&scaron;&iacute;m ostatn&iacute;m, co s v&aacute;lkou souvis&iacute;.[/quote] Zaj&iacute;mav&eacute;. Pozoruji, že pokud se na f&oacute;ru objev&iacute; nějak&aacute; z&aacute;sadn&iacute; informace nebo př&iacute;spěvek, hned pod to nap&iacute;&scaron;e&scaron; absolutně bezobsažn&yacute; př&iacute;spěvek, kter&yacute; se nese ve stejn&eacute;m duchu: nevěřte, nevěřte, nevěřte. Věřte mnĚ a m&yacute;m zku&scaron;enost&eacute;m a TRALALA. Viz. hned po př&iacute;spěvku dasy &quot;Ministerstvo obrany Ruskej feder&aacute;cie ozn&aacute;milo pr&iacute;pravu provok&aacute;ci&iacute; nacionalistov s diplomatick&yacute;mi misiami USA&quot; : https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5021/zpr%C3%A1vy-z-fronty-2/post-64159#post-64159 K čemu za jeden den 2 skoro stejn&eacute; př&iacute;spěvky o ničem ve dvou vl&aacute;knech? Asi maj&iacute; odv&eacute;st pozornost jinam. Dost průhledn&eacute;, že?

"Ministerstvo obrany Ruskej federácie oznámilo prípravu provokácií nacionalistov s diplomatickými misiami USA" :
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5021/zpr%C3%A1vy-z-fronty-2/post-64159#post-64159

"Ministerstvo obrany Ruskej federácie oznámilo prípravu provokácií nacionalistov s diplomatickými misiami USA" :
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5021/zpr%C3%A1vy-z-fronty-2/post-64159#post-64159
Víte, jak funguje rozvědka, jak se kontroluje atd. Takové věci, když jsou zveřejněny v médiích, mají úplně jinou roli než reálná situace. Píši vám, abyste příliš nevěřili novinářům, kteří dostávají informace od zpravodajských organizací a tyto informace mohou být v mnoha věcech lživé. Takové informace mohou mít za cíl zavést systém napětí a nikdy se to nestane. Proč to všechno, zeptejte se nejprve sami sebe, kdo za takovou informací stojí a proč, co je konečným cílem takové informace. Že toho chce někdo dosáhnout, Garantuji, že novináři by se k té, té informaci nikdy nedostali. Pokud by to bylo tak vážné, některé ze zpravodajských služeb by ty informace novináři nedaly. Vy pánové nemáte ani ponětí, jak se to všechno řídí, řeší atd... To vše se hodně liší od toho, co čtete v médiích atd.


[quote=&quot;pid:64165, uid:158&quot;]&quot;Ministerstvo obrany Ruskej feder&aacute;cie ozn&aacute;milo pr&iacute;pravu provok&aacute;ci&iacute; nacionalistov s diplomatick&yacute;mi misiami USA&quot; : https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5021/zpr%C3%A1vy-z-fronty-2/post-64159#post-64159[/quote] [quote=&quot;pid:64165, uid:158&quot;]&quot;Ministerstvo obrany Ruskej feder&aacute;cie ozn&aacute;milo pr&iacute;pravu provok&aacute;ci&iacute; nacionalistov s diplomatick&yacute;mi misiami USA&quot; : https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/5021/zpr%C3%A1vy-z-fronty-2/post-64159#post-64159[/quote]V&iacute;te, jak funguje rozvědka, jak se kontroluje atd. Takov&eacute; věci, když jsou zveřejněny v m&eacute;di&iacute;ch, maj&iacute; &uacute;plně jinou roli než re&aacute;ln&aacute; situace. P&iacute;&scaron;i v&aacute;m, abyste př&iacute;li&scaron; nevěřili novin&aacute;řům, kteř&iacute; dost&aacute;vaj&iacute; informace od zpravodajsk&yacute;ch organizac&iacute; a tyto informace mohou b&yacute;t v mnoha věcech lživ&eacute;. Takov&eacute; informace mohou m&iacute;t za c&iacute;l zav&eacute;st syst&eacute;m napět&iacute; a nikdy se to nestane. Proč to v&scaron;echno, zeptejte se nejprve sami sebe, kdo za takovou informac&iacute; stoj&iacute; a proč, co je konečn&yacute;m c&iacute;lem takov&eacute; informace. Že toho chce někdo dos&aacute;hnout, Garantuji, že novin&aacute;ři by se k t&eacute;, t&eacute; informaci nikdy nedostali. Pokud by to bylo tak v&aacute;žn&eacute;, někter&eacute; ze zpravodajsk&yacute;ch služeb by ty informace novin&aacute;ři nedaly. Vy p&aacute;nov&eacute; nem&aacute;te ani ponět&iacute;, jak se to v&scaron;echno ř&iacute;d&iacute;, ře&scaron;&iacute; atd... To v&scaron;e se hodně li&scaron;&iacute; od toho, co čtete v m&eacute;di&iacute;ch atd.

Garantuji, že novináři by se k té, té informaci nikdy nedostali.


Vážně? I když ji zveřejňuje MO RF na svých stránkách pro novináře záměrně? Aby co nejvíce novinářů tu zprávu otisklo?


Chápeš, že říkáš nesmysl?


[quote=&quot;pid:64168, uid:747&quot;]Garantuji, že novin&aacute;ři by se k t&eacute;, t&eacute; informaci nikdy nedostali.[/quote] V&aacute;žně? I když ji zveřejňuje MO RF na sv&yacute;ch str&aacute;nk&aacute;ch pro novin&aacute;ře z&aacute;měrně? Aby co nejv&iacute;ce novin&aacute;řů tu zpr&aacute;vu otisklo? Ch&aacute;pe&scaron;, že ř&iacute;k&aacute;&scaron; nesmysl?

Chápeš, že říkáš nesmysl?
Stále věříte, že je to pravda. Já tomu nevěřím. Nevěřím tomu, protože vím, že obranný systém země takové věci veřejně nezveřejňuje, pokud o tom má stoprocentně informace. Takové informace mají hodně jiný charakter.


[quote=&quot;pid:64172, uid:158&quot;]Ch&aacute;pe&scaron;, že ř&iacute;k&aacute;&scaron; nesmysl?[/quote]St&aacute;le věř&iacute;te, že je to pravda. J&aacute; tomu nevěř&iacute;m. Nevěř&iacute;m tomu, protože v&iacute;m, že obrann&yacute; syst&eacute;m země takov&eacute; věci veřejně nezveřejňuje, pokud o tom m&aacute; stoprocentně informace. Takov&eacute; informace maj&iacute; hodně jin&yacute; charakter.

Nevěřím tomu, protože vím, že obranný systém země takové věci veřejně nezveřejňuje, pokud o tom má stoprocentně informace.

Kdyby sis dal práci a podíval se na zdroj informace, který dasa nechala, tak bys V tom zdroji našel video tiskového mluvčího MO RF Konašenko, který tuto informaci přímo zveřejnil.


Á propos, když MO RF zveřejní informaci o chystané provokaci, znamená to, že té provokaci (kterou druhá strana chtěla hodit na Rusko) chce předejít. Pokud fyzicky nemáš možnost zmařit provokaci, nejlepší cesta, jak jí předejít, je zveřejnění záměrů druhé strany s co nejšieším ohlasem.


[quote=&quot;pid:64173, uid:747&quot;]Nevěř&iacute;m tomu, protože v&iacute;m, že obrann&yacute; syst&eacute;m země takov&eacute; věci veřejně nezveřejňuje, pokud o tom m&aacute; stoprocentně informace.[/quote] Kdyby sis dal pr&aacute;ci a pod&iacute;val se na zdroj informace, kter&yacute; dasa nechala, tak bys V tom zdroji na&scaron;el video tiskov&eacute;ho mluvč&iacute;ho MO RF Kona&scaron;enko, kter&yacute; tuto informaci př&iacute;mo zveřejnil. &Aacute; propos, když MO RF zveřejn&iacute; informaci o chystan&eacute; provokaci, znamen&aacute; to, že t&eacute; provokaci (kterou druh&aacute; strana chtěla hodit na Rusko) chce předej&iacute;t. Pokud fyzicky nem&aacute;&scaron; možnost zmařit provokaci, nejlep&scaron;&iacute; cesta, jak j&iacute; předej&iacute;t, je zveřejněn&iacute; z&aacute;měrů druh&eacute; strany s co nej&scaron;ie&scaron;&iacute;m ohlasem.

chce předejít.


Boh vie či sa v tom dôstojníkovy ozvalo svedomie alebo je to agent globálnych elít.


[quote=&quot;pid:64175, uid:158&quot;]chce předej&iacute;t.[/quote] Boh vie či sa v tom d&ocirc;stojn&iacute;kovy ozvalo svedomie alebo je to agent glob&aacute;lnych el&iacute;t.

Á propos, když MO RF zveřejní informaci o chystané provokaci, znamená to, že té provokaci (kterou druhá strana chtěla hodit na Rusko) chce předejít. Pokud fyzicky nemáš možnost zmařit provokaci, nejlepší cesta, jak jí předejít, je zveřejnění záměrů druhé strany s co nejšieším ohlasem.
Bez ohledu na to, takovým důležitým problémům lze, ale nemusí být zabráněno. Je to špinavá práce jednotlivců v rámci tohoto ministerstva. Nejde to poznat, protože jsi nikdy v životě s podobnými věcmi nebyl a nevíš, co se smí a co nesmí zveřejnit. Ve vašich komentářích příliš mnoho emocí, fandění a to není dobré.Když komentujete všechny tyto informace, musí vycházet z faktických věcí, uznat některé věci a události a ne neustále Rusko toto, Rusko tamto. Na bojišti neteče med a mléko, Rusko má v některých částech obrovské problémy kvůli neschopnosti určitých jedinců, kteří provádějí operace v určitém sektoru, je tam velká nestabilita, neschopnost, dochází k sabotážím. Příliš mnoho emocí a fandění, v těchto situacích, kdy je válka, to není dobré.


[quote=&quot;pid:64175, uid:158&quot;]&Aacute; propos, když MO RF zveřejn&iacute; informaci o chystan&eacute; provokaci, znamen&aacute; to, že t&eacute; provokaci (kterou druh&aacute; strana chtěla hodit na Rusko) chce předej&iacute;t. Pokud fyzicky nem&aacute;&scaron; možnost zmařit provokaci, nejlep&scaron;&iacute; cesta, jak j&iacute; předej&iacute;t, je zveřejněn&iacute; z&aacute;měrů druh&eacute; strany s co nej&scaron;ie&scaron;&iacute;m ohlasem.[/quote]Bez ohledu na to, takov&yacute;m důležit&yacute;m probl&eacute;mům lze, ale nemus&iacute; b&yacute;t zabr&aacute;něno. Je to &scaron;pinav&aacute; pr&aacute;ce jednotlivců v r&aacute;mci tohoto ministerstva. Nejde to poznat, protože jsi nikdy v životě s podobn&yacute;mi věcmi nebyl a nev&iacute;&scaron;, co se sm&iacute; a co nesm&iacute; zveřejnit. Ve va&scaron;ich koment&aacute;ř&iacute;ch př&iacute;li&scaron; mnoho emoc&iacute;, fanděn&iacute; a to nen&iacute; dobr&eacute;.Když komentujete v&scaron;echny tyto informace, mus&iacute; vych&aacute;zet z faktick&yacute;ch věc&iacute;, uznat někter&eacute; věci a ud&aacute;losti a ne neust&aacute;le Rusko toto, Rusko tamto. Na boji&scaron;ti neteče med a ml&eacute;ko, Rusko m&aacute; v někter&yacute;ch č&aacute;stech obrovsk&eacute; probl&eacute;my kvůli neschopnosti určit&yacute;ch jedinců, kteř&iacute; prov&aacute;děj&iacute; operace v určit&eacute;m sektoru, je tam velk&aacute; nestabilita, neschopnost, doch&aacute;z&iacute; k sabot&aacute;ž&iacute;m. Př&iacute;li&scaron; mnoho emoc&iacute; a fanděn&iacute;, v těchto situac&iacute;ch, kdy je v&aacute;lka, to nen&iacute; dobr&eacute;.

Rusko má v některých částech obrovské problémy kvůli neschopnosti určitých jedinců, kteří provádějí operace v určitém sektoru, je tam velká nestabilita, neschopnost, dochází k sabotážím
nielen Rusko, takéto problémy idú naprieč štátmi a časom. Vždy bol a je horší nepriateľ ten vnútorný, skrytý vo vlastných radoch, než ten zjavný vonkajší - nie raz zrada, a nie hrdinstvo vojakov rozhodli o výsledku boja.
Rusko vedie špeciálnu operàciu na dvoch frontoch - zjavnom na Ukrajine a skrytom vo vnútorných radoch...
a čaká to každý štát - očistiť sa od vnútorných domácich fašistov zradzujúcich vlastný štát a národ. Príde rad aj na našich fašistov, počnúc prezidentským palácom... Ešte v tomto roku.


[quote=&quot;pid:64186, uid:747&quot;]Rusko m&aacute; v někter&yacute;ch č&aacute;stech obrovsk&eacute; probl&eacute;my kvůli neschopnosti určit&yacute;ch jedinců, kteř&iacute; prov&aacute;děj&iacute; operace v určit&eacute;m sektoru, je tam velk&aacute; nestabilita, neschopnost, doch&aacute;z&iacute; k sabot&aacute;ž&iacute;m[/quote]nielen Rusko, tak&eacute;to probl&eacute;my id&uacute; naprieč &scaron;t&aacute;tmi a časom. Vždy bol a je hor&scaron;&iacute; nepriateľ ten vn&uacute;torn&yacute;, skryt&yacute; vo vlastn&yacute;ch radoch, než ten zjavn&yacute; vonkaj&scaron;&iacute; - nie raz zrada, a nie hrdinstvo vojakov rozhodli o v&yacute;sledku boja. Rusko vedie &scaron;peci&aacute;lnu oper&agrave;ciu na dvoch frontoch - zjavnom na Ukrajine a skrytom vo vn&uacute;torn&yacute;ch radoch... a čak&aacute; to každ&yacute; &scaron;t&aacute;t - očistiť sa od vn&uacute;torn&yacute;ch dom&aacute;cich fa&scaron;istov zradzuj&uacute;cich vlastn&yacute; &scaron;t&aacute;t a n&aacute;rod. Pr&iacute;de rad aj na na&scaron;ich fa&scaron;istov, počn&uacute;c prezidentsk&yacute;m pal&aacute;com... E&scaron;te v tomto roku.

Rusko má v některých částech obrovské problémy kvůli neschopnosti určitých jedinců


Možná a možná také ne. V Sýrii bylo v mediích to samé, Rusové nic nedokáží, oslabí je to a pod. Ono trvání operace má i své výhody např. při čištění zrádců (ukáže se kdo je kdo), demonstrace síly (použití nejmodernějších zbraní), ukázaní dvojí tváře západu. Lidé pravdu nakonec poznají, ale chce to čas. Svým způsobem drží Rusko pomocí Ukrajiny západ za koule. Pomalu a trpělivě, s minimalizací civilních obětí. Jistě jsou tam i oběti Ruských vojáků, ale i ty mohou být použity k zvýšení morálky ve společnosti.


Vše se děje nejlepším možným způsobem dle etiky a morálky všech zúčastněných. Teď se láme chleba a Ukrajina zlomí kolektivnímu západu vaz - všichni podpidosnici z celého světa se hrnou do ukrajinské pasti a z té už se nedostanou.


Přeji si, aby vše proběhlo co nejrychleji a s nejmenší bolestí, ale uvědomme si jak hluboko morálně kolektivní západ klesl a jeho elity a přisluhovači v ostatních národech a jaký tudíž může být reálný průběh morálního očištění ?


To co se děje potvrzuje, že HNR jde cestou nejmenších možných potíží. Co se týká hysterie davu, tam je potřeba s davem zacházet jako s provokatérem (tak jak funguje dav je to taková násobička provokatérů), nenechat se tím nijak ovlivnit. Dav o ničem nerozhoduje, jenom křičí (milión lidí protestovalo proti označení rodič 1 a rodič 2 ve Francii a nic nezmohlo a zrovna tak může deset miliónů lidí vykřikovat chvíli o spravedlivém boji Ukrajinců, ale nic to nezmění a banderovci a náckové již nemají na planetě zemi místo).


[quote=&quot;pid:64186, uid:747&quot;]Rusko m&aacute; v někter&yacute;ch č&aacute;stech obrovsk&eacute; probl&eacute;my kvůli neschopnosti určit&yacute;ch jedinců[/quote] Možn&aacute; a možn&aacute; tak&eacute; ne. V S&yacute;rii bylo v medi&iacute;ch to sam&eacute;, Rusov&eacute; nic nedok&aacute;ž&iacute;, oslab&iacute; je to a pod. Ono trv&aacute;n&iacute; operace m&aacute; i sv&eacute; v&yacute;hody např. při či&scaron;těn&iacute; zr&aacute;dců (uk&aacute;že se kdo je kdo), demonstrace s&iacute;ly (použit&iacute; nejmoderněj&scaron;&iacute;ch zbran&iacute;), uk&aacute;zan&iacute; dvoj&iacute; tv&aacute;ře z&aacute;padu. Lid&eacute; pravdu nakonec poznaj&iacute;, ale chce to čas. Sv&yacute;m způsobem drž&iacute; Rusko pomoc&iacute; Ukrajiny z&aacute;pad za koule. Pomalu a trpělivě, s minimalizac&iacute; civiln&iacute;ch obět&iacute;. Jistě jsou tam i oběti Rusk&yacute;ch voj&aacute;ků, ale i ty mohou b&yacute;t použity k zv&yacute;&scaron;en&iacute; mor&aacute;lky ve společnosti. V&scaron;e se děje nejlep&scaron;&iacute;m možn&yacute;m způsobem dle etiky a mor&aacute;lky v&scaron;ech z&uacute;častněn&yacute;ch. Teď se l&aacute;me chleba a Ukrajina zlom&iacute; kolektivn&iacute;mu z&aacute;padu vaz - v&scaron;ichni podpidosnici z cel&eacute;ho světa se hrnou do ukrajinsk&eacute; pasti a z t&eacute; už se nedostanou. Přeji si, aby v&scaron;e proběhlo co nejrychleji a s nejmen&scaron;&iacute; bolest&iacute;, ale uvědomme si jak hluboko mor&aacute;lně kolektivn&iacute; z&aacute;pad klesl a jeho elity a přisluhovači v ostatn&iacute;ch n&aacute;rodech a jak&yacute; tud&iacute;ž může b&yacute;t re&aacute;ln&yacute; průběh mor&aacute;ln&iacute;ho oči&scaron;těn&iacute; ? To co se děje potvrzuje, že HNR jde cestou nejmen&scaron;&iacute;ch možn&yacute;ch pot&iacute;ž&iacute;. Co se t&yacute;k&aacute; hysterie davu, tam je potřeba s davem zach&aacute;zet jako s provokat&eacute;rem (tak jak funguje dav je to takov&aacute; n&aacute;sobička provokat&eacute;rů), nenechat se t&iacute;m nijak ovlivnit. Dav o ničem nerozhoduje, jenom křič&iacute; (mili&oacute;n lid&iacute; protestovalo proti označen&iacute; rodič 1 a rodič 2 ve Francii a nic nezmohlo a zrovna tak může deset mili&oacute;nů lid&iacute; vykřikovat chv&iacute;li o spravedliv&eacute;m boji Ukrajinců, ale nic to nezměn&iacute; a banderovci a n&aacute;ckov&eacute; již nemaj&iacute; na planetě zemi m&iacute;sto).

Ukrajina v prístave Odesa skonfiškovala náklad potravín
odoslaný z Moldavska do Číny
Riaditeľ moldavskej spoločnosti Orhei-vit uviedol, že zhabané kontajnery boli odoslané do najzraniteľnejších oblastí Ukrajiny.
Kišinav, 20. marec. /TASS/. Ukrajinské úrady v prístave Odesa zhabali kontejnery s džúsom
v hodnote 100 000 eur, ktoré moldavská spoločnosť Orhei-vit na základe dohody
poslala do Číny. Oznámil to v nedeľu riaditeľ spoločnosti Simon Mudrya.
"Zásielka bola v prístave skonfiškovaná a odoslaná do najzraniteľnejších oblastí Ukrajiny. Boli tam nielen naše výrobky. Rozhodnutím Ministerstva obrany Ukrajiny boli múčne výrobky, obilniny, ktoré boli odoslané do Doneckej oblasti.
Naši právnici už predložili dokumenty na súdny proces,“ povedal
na televíznom kanáli TVR Moldavsko http://tvrmoldova.md/.
Zabavené šťavy už podľa neho kupujúci zaplatil
a teraz, aby sa predišlo takýmto prípadom,
Orhei-vit presmeruje tranzit produktov do rumunského prístavu Konstanca.
https://tass.ru/ekonomika/14126385


**Ukrajina v pr&iacute;stave Odesa skonfi&scaron;kovala n&aacute;klad potrav&iacute;n** odoslan&yacute; z Moldavska do Č&iacute;ny Riaditeľ moldavskej spoločnosti Orhei-vit uviedol, že zhaban&eacute; kontajnery boli odoslan&eacute; do najzraniteľnej&scaron;&iacute;ch oblast&iacute; Ukrajiny. Ki&scaron;inav, 20. marec. /TASS/. Ukrajinsk&eacute; &uacute;rady v pr&iacute;stave Odesa zhabali kontejnery s dž&uacute;som v hodnote 100 000 eur, ktor&eacute; moldavsk&aacute; spoločnosť Orhei-vit na z&aacute;klade dohody poslala do Č&iacute;ny. Ozn&aacute;mil to v nedeľu riaditeľ spoločnosti Simon Mudrya. &quot;Z&aacute;sielka bola v pr&iacute;stave skonfi&scaron;kovan&aacute; a odoslan&aacute; do najzraniteľnej&scaron;&iacute;ch oblast&iacute; Ukrajiny. Boli tam nielen na&scaron;e v&yacute;robky. Rozhodnut&iacute;m Ministerstva obrany Ukrajiny boli m&uacute;čne v&yacute;robky, obilniny, ktor&eacute; boli odoslan&eacute; do Doneckej oblasti. Na&scaron;i pr&aacute;vnici už predložili dokumenty na s&uacute;dny proces,&ldquo; povedal na telev&iacute;znom kan&aacute;li TVR Moldavsko http://tvrmoldova.md/. Zabaven&eacute; &scaron;ťavy už podľa neho kupuj&uacute;ci zaplatil a teraz, aby sa predi&scaron;lo tak&yacute;mto pr&iacute;padom, Orhei-vit presmeruje tranzit produktov do rumunsk&eacute;ho pr&iacute;stavu Konstanca. https://tass.ru/ekonomika/14126385

kdy je válka, to není dobré.

Naprostá pravda. A aby se tomu předešlo, je třeba studovat KOB a číst tlusté knihy. Pravidelný poslech V.V.Pjakina tomu velmi prospěje.


[quote=&quot;pid:64186, uid:747&quot;]kdy je v&aacute;lka, to nen&iacute; dobr&eacute;.[/quote] Naprost&aacute; pravda. A aby se tomu přede&scaron;lo, je třeba studovat KOB a č&iacute;st tlust&eacute; knihy. Pravideln&yacute; poslech V.V.Pjakina tomu velmi prospěje.

-co viem priamo od ruskeho co zije niekde na hranici ma to do ciny cez most, este si spominam ze mi hovoril ze vyzeras ako my rusi pritom bol cmuhnuty cinanom :-) ) maju medzi sebou velmi dobre vztahy ludsky si cinan vazi rusa a naopak, cez most do ciny sa kludne chodi nie su ziadne administrativne obmedzenia


Takže si sa nerozprával s Rusom. Preto sú jeho tvrdenia ako názor Číňana na Číňana. :-)


-co mi hovoril Oleg z Petrohradu tak medzi ruskom a cinou neexistuje realna hranica ( plot) a ze cinania si kludne chodia pestovat na ruske uzemie svoje produkty nikto to tam neriesi


Typická čínska rozťahovačnosť. Už dávno porušili dohodu, že za čínsky múr nesmú ísť (prehrali s nami pred tisícročiami vojnu) a boli donútení postaviť si sami hradbu, ktorú nesmú prekročiť, so strielňami dovnútra Číny.


[quote=&quot;pid:64164, uid:777&quot;]-co viem priamo od ruskeho co zije niekde na hranici ma to do ciny cez most, este si spominam ze mi hovoril ze vyzeras ako my rusi pritom bol cmuhnuty cinanom :-) ) maju medzi sebou velmi dobre vztahy ludsky si cinan vazi rusa a naopak, cez most do ciny sa kludne chodi nie su ziadne administrativne obmedzenia[/quote] Takže si sa nerozpr&aacute;val s Rusom. Preto s&uacute; jeho tvrdenia ako n&aacute;zor Č&iacute;ňana na Č&iacute;ňana. :-) [quote=&quot;pid:64164, uid:777&quot;]-co mi hovoril Oleg z Petrohradu tak medzi ruskom a cinou neexistuje realna hranica ( plot) a ze cinania si kludne chodia pestovat na ruske uzemie svoje produkty nikto to tam neriesi[/quote] Typick&aacute; č&iacute;nska rozťahovačnosť. Už d&aacute;vno poru&scaron;ili dohodu, že za č&iacute;nsky m&uacute;r nesm&uacute; &iacute;sť (prehrali s nami pred tis&iacute;cročiami vojnu) a boli don&uacute;ten&iacute; postaviť si sami hradbu, ktor&uacute; nesm&uacute; prekročiť, so strielňami dovn&uacute;tra Č&iacute;ny.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 20. 3. 2022 o 10:58

Číňania nie sú ako anglosasi. V mnohých ohľadoch sú ešte horší. Nadriadení ponižuje podriadených a podriadení sa pchajú do zadku nadriadenému. Oni majú túto nadradenosť a podradenosť v genetike. Nemajú problém zneužívať vlastných ľudí (práca od 14 rokov 16 hodín denne v priestore 2x3m, kde sa aj spí, prakticky celý život). Ako si myslíte, že sa budú stavať k cudzím? Číňania nemajú vrodený súcit, preto ich ho musel Budha učiť.


Poznámka: Niektorí Slováci vraj videli v Číne meditácie tisícok ľudí na štadiónoch, ktorí sa striedali 24 hodín denne a meditovali za zničenie bielej rasy. Informácie sa dajú nájsť na internete. ale už si nepamätám kde. Je to niečo podobné, ako sa asi nie raz udialo v Juhoafrickej republike.


Č&iacute;ňania nie s&uacute; ako anglosasi. V mnoh&yacute;ch ohľadoch s&uacute; e&scaron;te hor&scaron;&iacute;. Nadriaden&iacute; ponižuje podriaden&yacute;ch a podriaden&iacute; sa pchaj&uacute; do zadku nadriaden&eacute;mu. Oni maj&uacute; t&uacute;to nadradenosť a podradenosť v genetike. Nemaj&uacute; probl&eacute;m zneuž&iacute;vať vlastn&yacute;ch ľud&iacute; (pr&aacute;ca od 14 rokov 16 hod&iacute;n denne v priestore 2x3m, kde sa aj sp&iacute;, prakticky cel&yacute; život). Ako si mysl&iacute;te, že sa bud&uacute; stavať k cudz&iacute;m? Č&iacute;ňania nemaj&uacute; vroden&yacute; s&uacute;cit, preto ich ho musel Budha učiť. Pozn&aacute;mka: Niektor&iacute; Slov&aacute;ci vraj videli v Č&iacute;ne medit&aacute;cie tis&iacute;cok ľud&iacute; na &scaron;tadi&oacute;noch, ktor&iacute; sa striedali 24 hod&iacute;n denne a meditovali za zničenie bielej rasy. Inform&aacute;cie sa daj&uacute; n&aacute;jsť na internete. ale už si nepam&auml;t&aacute;m kde. Je to niečo podobn&eacute;, ako sa [asi nie raz udialo v Juhoafrickej republike](https://www.mojevideo.sk/video/31555/zastrel_bura_rasizmus_v_juhoafrickej_republike.html).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 20. 3. 2022 o 11:36

svet konsenzu a polupráce, tzn. podľa ideológie KSB


Takhle to není podle KSB (koncepce společné bezpečnosti) jak z názvu vyplývá není ideologie, ale koncepce. Ideologie je obálkou koncepce, současné ideologie jsou obálkou biblické koncepce. Obálku nová koncepce ihned nepotřebuje, protože nemá co skrývat.


Ideologie jsou potřeba pro dav, aby koncepci učinili obyvatele přitažlivou. Bylo potřeba té proti lidské koncepci dát nějaký obal, který by oklamal příjemce koncepce.


Například i Stalin pracoval s ideologií a vyžadoval jí, pracoval na blaho většiny, ale spravedlivou koncepci musel maskovat Marxistickou obálkou, aby světové zákulisí to neprohlédlo. Situace nedospěla k tomu, aby mohl přímo spravedlivou koncepci rozšířit. Proto až do své smrti se snažil ideologii pro Rusko mít.


Dnes Rusko ideologii nemá, i když Putin dle mého hodnocení nenápadně obálku nové koncepce staví na základě obrany vlasti, podpory rodiny a práv jednotlivce na svůj rozvoj.


Jinak ano "svet-konsenzu-a-polupráce" (člověk člověku přítelem) zjednodušeně vyjadřuje podstatu nové koncepce, oproti současnému "rozděluj-a-panuj" (člověk člověku nepřítelem).


To, že může GP označit za "svet-konsenzu-a-polupráce" úplně něco jiného, to studenti KSB vědí již odpočátku a proto jsou tlusté knihy tlusté, aby vše bylo podrobně vysvětleno a analyzováno, aby jsme neskončili v citátně-dogmatických systémech dřívějška.


Nicméně nová koncepce může v první fázi potřebovat ideologii k jejímu masovému rozšíření než se základy koncepce budou učit ve školách a může to být třeba obálka popsaná slovy "svět-koncezu-a-spolupráce".


[quote=&quot;pid:64196, uid:623&quot;]svet konsenzu a polupr&aacute;ce, tzn. podľa ideol&oacute;gie KSB[/quote] Takhle to nen&iacute; podle KSB (koncepce společn&eacute; bezpečnosti) jak z n&aacute;zvu vypl&yacute;v&aacute; nen&iacute; ideologie, ale koncepce. Ideologie je ob&aacute;lkou koncepce, současn&eacute; ideologie jsou ob&aacute;lkou biblick&eacute; koncepce. Ob&aacute;lku nov&aacute; koncepce ihned nepotřebuje, protože nem&aacute; co skr&yacute;vat. Ideologie jsou potřeba pro dav, aby koncepci učinili obyvatele přitažlivou. Bylo potřeba t&eacute; proti lidsk&eacute; koncepci d&aacute;t nějak&yacute; obal, kter&yacute; by oklamal př&iacute;jemce koncepce. Např&iacute;klad i Stalin pracoval s ideologi&iacute; a vyžadoval j&iacute;, pracoval na blaho vět&scaron;iny, ale spravedlivou koncepci musel maskovat Marxistickou ob&aacute;lkou, aby světov&eacute; z&aacute;kulis&iacute; to neprohl&eacute;dlo. Situace nedospěla k tomu, aby mohl př&iacute;mo spravedlivou koncepci roz&scaron;&iacute;řit. Proto až do sv&eacute; smrti se snažil ideologii pro Rusko m&iacute;t. Dnes Rusko ideologii nem&aacute;, i když Putin dle m&eacute;ho hodnocen&iacute; nen&aacute;padně ob&aacute;lku nov&eacute; koncepce stav&iacute; na z&aacute;kladě obrany vlasti, podpory rodiny a pr&aacute;v jednotlivce na svůj rozvoj. Jinak ano &quot;svet-konsenzu-a-polupr&aacute;ce&quot; (člověk člověku př&iacute;telem) zjednodu&scaron;eně vyjadřuje podstatu nov&eacute; koncepce, oproti současn&eacute;mu &quot;rozděluj-a-panuj&quot; (člověk člověku nepř&iacute;telem). To, že může GP označit za &quot;svet-konsenzu-a-polupr&aacute;ce&quot; &uacute;plně něco jin&eacute;ho, to studenti KSB věd&iacute; již odpoč&aacute;tku a proto jsou tlust&eacute; knihy tlust&eacute;, aby v&scaron;e bylo podrobně vysvětleno a analyzov&aacute;no, aby jsme neskončili v cit&aacute;tně-dogmatick&yacute;ch syst&eacute;mech dř&iacute;věj&scaron;ka. Nicm&eacute;ně nov&aacute; koncepce může v prvn&iacute; f&aacute;zi potřebovat ideologii k jej&iacute;mu masov&eacute;mu roz&scaron;&iacute;řen&iacute; než se z&aacute;klady koncepce budou učit ve &scaron;kol&aacute;ch a může to b&yacute;t třeba ob&aacute;lka popsan&aacute; slovy &quot;svět-koncezu-a-spolupr&aacute;ce&quot;.

Takhle jednoduché to nebude. Buď se podaří vybudovat svět konsensu a spolupráce, kde téma "nepřítele" bude postrádat smysl, anebo nastoupí orwelovský scénář (1984), kdy se v rámci permanentní války budou "nepřátelé" střídat podle potřeb globální elity.


Neskutočne naivný názor. Ten tvoj svet konsenzu a polupráce, tzn. podľa ideológie KSB, by znamenal postupnú likvidáciu Slovanov. Dávaš na výber z dvoj lží. Rýchlej likvidácie Slovanov podľa GP, alebo pomalej podľa VP ZSSR. Vyberám si zachovanie Slovanov. Tzn. úplne inú, tretiu formu globalizácie.


Vysvetľovať to tu nebudem, pretože som to urobil už dvakrát urobil a miestni dogmatici aj tak nepochopili. Prípadné otázky zodpoviem v súkromnej správe.


[quote=&quot;pid:64048, uid:810&quot;]Takhle jednoduch&eacute; to nebude. Buď se podař&iacute; vybudovat svět konsensu a spolupr&aacute;ce, kde t&eacute;ma &quot;nepř&iacute;tele&quot; bude postr&aacute;dat smysl, anebo nastoup&iacute; orwelovsk&yacute; sc&eacute;n&aacute;ř (1984), kdy se v r&aacute;mci permanentn&iacute; v&aacute;lky budou &quot;nepř&aacute;tel&eacute;&quot; stř&iacute;dat podle potřeb glob&aacute;ln&iacute; elity.[/quote] Neskutočne naivn&yacute; n&aacute;zor. Ten tvoj svet konsenzu a polupr&aacute;ce, tzn. podľa ideol&oacute;gie KSB, by znamenal postupn&uacute; likvid&aacute;ciu Slovanov. D&aacute;va&scaron; na v&yacute;ber z dvoj lž&iacute;. R&yacute;chlej likvid&aacute;cie Slovanov podľa GP, alebo pomalej podľa VP ZSSR. Vyber&aacute;m si zachovanie Slovanov. Tzn. &uacute;plne in&uacute;, tretiu formu globaliz&aacute;cie. Vysvetľovať to tu nebudem, pretože som to urobil už dvakr&aacute;t urobil a miestni dogmatici aj tak nepochopili. Pr&iacute;padn&eacute; ot&aacute;zky zodpoviem v s&uacute;kromnej spr&aacute;ve.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

K S-300 zo Slovenska na Ukrajinu.


  • je to zastaralý sytém, ktorý dokážu moderné ruské rakety prekonať (proti hypersonickým nemá nikto na svete obranu, vrátane Ruskej federácie)
  • každý výrobca vlastní "deaktivačné kódy" svojich zbraní (S-300 vyvinuli v Sovietskom zväze a vyrábali sa v ZSSR a potom v RF)

Čo je cieľom tohto divadla s viacerými prihrávkami? Nie je cieľom zbaviť nás proti RF neúčinného obranného systému a predražene kúpiť niečo z Americkej alebo Západnej výroby? Taký systém by mali pod kontrolou naši okupanti alebo kolonizátori a kedykoľvek by ho mohli vypnúť. Kedy sa taký systém vypína vieme. Čo s nami naši okupanti a kolonizátori plánujú?


Okrem toho je tu reálne riziko zatiahnutia nás tým do vojenského konfliktu, ktorí naši myslitelia vo vláde nedokážu domyslieť.


Poznámka: Nebolo to S-300, ktorým v Iráne zostrelili "neviditeľný" americký dron? Takže proti RF je systém neúčinný, ale proti našim "spojencom" a "partnerom" je účinný dosť. Opäť otázka, čo s nami plánujú?


K S-300 zo Slovenska na Ukrajinu. - je to zastaral&yacute; syt&eacute;m, ktor&yacute; dok&aacute;žu modern&eacute; rusk&eacute; rakety prekonať (proti hypersonick&yacute;m nem&aacute; nikto na svete obranu, vr&aacute;tane Ruskej feder&aacute;cie) - každ&yacute; v&yacute;robca vlastn&iacute; &quot;deaktivačn&eacute; k&oacute;dy&quot; svojich zbran&iacute; (S-300 vyvinuli v Sovietskom zv&auml;ze a vyr&aacute;bali sa v ZSSR a potom v RF) Čo je cieľom tohto divadla s viacer&yacute;mi prihr&aacute;vkami? Nie je cieľom zbaviť n&aacute;s proti RF ne&uacute;činn&eacute;ho obrann&eacute;ho syst&eacute;mu a predražene k&uacute;piť niečo z Americkej alebo Z&aacute;padnej v&yacute;roby? Tak&yacute; syst&eacute;m by mali pod kontrolou na&scaron;i okupanti alebo koloniz&aacute;tori a kedykoľvek by ho mohli vypn&uacute;ť. Kedy sa tak&yacute; syst&eacute;m vyp&iacute;na vieme. Čo s nami na&scaron;i okupanti a koloniz&aacute;tori pl&aacute;nuj&uacute;? Okrem toho je tu re&aacute;lne riziko zatiahnutia n&aacute;s t&yacute;m do vojensk&eacute;ho konfliktu, ktor&iacute; na&scaron;i myslitelia vo vl&aacute;de nedok&aacute;žu domyslieť. Pozn&aacute;mka: Nebolo to S-300, ktor&yacute;m v Ir&aacute;ne zostrelili &quot;neviditeľn&yacute;&quot; americk&yacute; dron? Takže proti RF je syst&eacute;m ne&uacute;činn&yacute;, ale proti na&scaron;im &quot;spojencom&quot; a &quot;partnerom&quot; je &uacute;činn&yacute; dosť. Op&auml;ť ot&aacute;zka, čo s nami pl&aacute;nuj&uacute;?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 20. 3. 2022 o 11:41

K S-300 zo Slovenska na Ukrajinu

Holandsko a Nemecko dodajú Slovensku systémy Patriot SAM po tom, ako Ukrajina dostane S-300
Moskva. 18. marca. INTERFAX.RU - Holandsko a Nemecko dodajú Slovensku na žiadosť NATO americké protilietadlové raketové systémy Patriot, ktoré nahradia systémy protivzdušnej obrany S-300 presunuté na Ukrajinu, uviedlo holandské ministerstvo obrany.
"Nemecko a Holandsko rozmiestnia systémy protivzdušnej obrany Patriot v blízkosti leteckej základne Sliač na strednom Slovensku. Dnes bolo prijaté konečné rozhodnutie, že systémy budú nasadené. Ich cieľom je zvýšiť schopnosť spojencov odstrašovať a chrániť slovenské územie a jeho obyvateľov pred akoukoľvek raketovou hrozbou. Slovensko hraničí s Ukrajinou. Stroje Patriot SAM budú nasadené do služby od polovice apríla," uviedla holandská armáda vo svojom vyhlásení.
https://www.interfax.ru/world/830084
Takže to sú tie Naďove "fámy", že by S-300 mohol byť zo Slovenska poslaný na Ukrajinu...


[quote=&quot;pid:64208, uid:623&quot;]K S-300 zo Slovenska na Ukrajinu[/quote] **Holandsko a Nemecko dodaj&uacute; Slovensku syst&eacute;my Patriot SAM po tom, ako Ukrajina dostane S-300 **Moskva. 18. marca. INTERFAX.RU - Holandsko a Nemecko dodaj&uacute; Slovensku na žiadosť NATO americk&eacute; protilietadlov&eacute; raketov&eacute; syst&eacute;my Patriot, ktor&eacute; nahradia syst&eacute;my protivzdu&scaron;nej obrany S-300 presunut&eacute; na Ukrajinu, uviedlo holandsk&eacute; ministerstvo obrany. &quot;Nemecko a Holandsko rozmiestnia syst&eacute;my protivzdu&scaron;nej obrany Patriot v bl&iacute;zkosti leteckej z&aacute;kladne Sliač na strednom Slovensku. Dnes bolo prijat&eacute; konečn&eacute; rozhodnutie, že syst&eacute;my bud&uacute; nasaden&eacute;. Ich cieľom je zv&yacute;&scaron;iť schopnosť spojencov odstra&scaron;ovať a chr&aacute;niť slovensk&eacute; &uacute;zemie a jeho obyvateľov pred akoukoľvek raketovou hrozbou. Slovensko hranič&iacute; s Ukrajinou. Stroje Patriot SAM bud&uacute; nasaden&eacute; do služby od polovice apr&iacute;la,&quot; uviedla holandsk&aacute; arm&aacute;da vo svojom vyhl&aacute;sen&iacute;. https://www.interfax.ru/world/830084 Takže to s&uacute; tie Naďove &quot;f&aacute;my&quot;, že by S-300 mohol byť zo Slovenska poslan&yacute; na Ukrajinu...

Taký systém by mali pod kontrolou okupanti alebo kolonizátori a kedykoľvek by ho mohli vypnúť.


Spíš si myslím, že jde o prachy a s tím spojenou korupcí na prvním místě. Už dopředu obě strany vědí, že ten šrot bude k ničemu. USA jedou v módu znič a vysaj co nejvíce své dosavadní spojence, protože tak jako tak v nich časem přijdou o vliv. Vyhrát na Ukrajině nemůžeme, tak alespoň pěkně pumpneme Evropu a za Ukrajinu to schováme.


Poznámka:
Nemyslím si, že je to zadarmo. Stejné jako museli Čeští piloti (stát za ně) platit náklady, když nasazovali své životy za Anglii.


[quote=&quot;pid:64208, uid:623&quot;]Tak&yacute; syst&eacute;m by mali pod kontrolou okupanti alebo koloniz&aacute;tori a kedykoľvek by ho mohli vypn&uacute;ť.[/quote] Sp&iacute;&scaron; si mysl&iacute;m, že jde o prachy a s t&iacute;m spojenou korupc&iacute; na prvn&iacute;m m&iacute;stě. Už dopředu obě strany věd&iacute;, že ten &scaron;rot bude k ničemu. USA jedou v m&oacute;du znič a vysaj co nejv&iacute;ce sv&eacute; dosavadn&iacute; spojence, protože tak jako tak v nich časem přijdou o vliv. Vyhr&aacute;t na Ukrajině nemůžeme, tak alespoň pěkně pumpneme Evropu a za Ukrajinu to schov&aacute;me. Pozn&aacute;mka: Nemysl&iacute;m si, že je to zadarmo. Stejn&eacute; jako museli Če&scaron;t&iacute; piloti (st&aacute;t za ně) platit n&aacute;klady, když nasazovali sv&eacute; životy za Anglii.
Upravené 20. 3. 2022 o 11:54

Neskutočne naivný názor.

Odpověď bude krátká, a rovněž neskutečně naivní.
"Meniť sa nie je potrebné, prežitie nie je povinné."
Autora znáš.


[quote=&quot;pid:64207, uid:623&quot;]Neskutočne naivn&yacute; n&aacute;zor.[/quote] Odpověď bude kr&aacute;tk&aacute;, a rovněž neskutečně naivn&iacute;. &quot;Meniť sa nie je potrebn&eacute;, prežitie nie je povinn&eacute;.&quot; Autora zn&aacute;&scaron;.

Bez ohledu na to, takovým důležitým problémům lze, ale nemusí být zabráněno. Je to špinavá práce jednotlivců v rámci tohoto ministerstva.


Víš něco konkrétního, když něco takového tvrdíš?
Podle mně nic nevíš, ani to nemůžeš prokázat. Jsou to tvoje domněnky a spekulace, které dokazuješ, jakoby tvými zkušenostmi v tajných službách.


Tvrzení "špinavá práce jednotlivců v rámci tohoto ministerstva" bez důkazů se jeví, jako účelová pomluva. Přitom ze zkušeností z války v Sýrií, vímě, že USA běžně používají provokace s chemickými bojovýmu látkami, ze kterých potom za pomoci médií se snaží obvinit druhou stranu.


[quote=&quot;pid:64186, uid:747&quot;]Bez ohledu na to, takov&yacute;m důležit&yacute;m probl&eacute;mům lze, ale nemus&iacute; b&yacute;t zabr&aacute;něno. Je to **&scaron;pinav&aacute; pr&aacute;ce jednotlivců v r&aacute;mci tohoto ministerstva**.[/quote] V&iacute;&scaron; něco konkr&eacute;tn&iacute;ho, když něco takov&eacute;ho tvrd&iacute;&scaron;? Podle mně nic nev&iacute;&scaron;, ani to nemůže&scaron; prok&aacute;zat. Jsou to tvoje domněnky a spekulace, kter&eacute; dokazuje&scaron;, jakoby tv&yacute;mi zku&scaron;enostmi v tajn&yacute;ch služb&aacute;ch. Tvrzen&iacute; &quot;&scaron;pinav&aacute; pr&aacute;ce jednotlivců v r&aacute;mci tohoto ministerstva&quot; bez důkazů se jev&iacute;, jako &uacute;čelov&aacute; pomluva. Přitom ze zku&scaron;enost&iacute; z v&aacute;lky v S&yacute;ri&iacute;, v&iacute;mě, že USA běžně použ&iacute;vaj&iacute; provokace s chemick&yacute;mi bojov&yacute;mu l&aacute;tkami, ze kter&yacute;ch potom za pomoci m&eacute;di&iacute; se snaž&iacute; obvinit druhou stranu.

každý výrobca vlastní "deaktivačné kódy" svojich zbraní (S-300 vyvinuli v Sovietskom zväze a vyrábali sa v ZSSR a potom v RF)

Čo je cieľom tohto divadla s viacerými prihrávkami? Nie je cieľom zbaviť nás proti RF neúčinného obranného systému a predražene kúpiť niečo z Americkej alebo Západnej výroby? Taký systém by mali pod kontrolou okupanti

"Nemecko a Holandsko rozmiestnia systémy protivzdušnej obrany Patriot v blízkosti leteckej základne Sliač na strednom Slovensku. Dnes bolo prijaté konečné rozhodnutie, že systémy budú nasadené.


Že by příprava na vzlety polských Migů darovaných armádě Jůesej, pilotovaných ukrajinskými piloty z letiště Sliač? Možná by nebylo od věci upozornit okolní obyvatele, aby v tom případě urychleně mazali co nejdál.


[quote=&quot;pid:64208, uid:623&quot;]každ&yacute; v&yacute;robca vlastn&iacute; &quot;deaktivačn&eacute; k&oacute;dy&quot; svojich zbran&iacute; (S-300 vyvinuli v Sovietskom zv&auml;ze a vyr&aacute;bali sa v ZSSR a potom v RF)[/quote] [quote=&quot;pid:64208, uid:623&quot;]Čo je cieľom tohto divadla s viacer&yacute;mi prihr&aacute;vkami? Nie je cieľom zbaviť n&aacute;s proti RF ne&uacute;činn&eacute;ho obrann&eacute;ho syst&eacute;mu a predražene k&uacute;piť niečo z Americkej alebo Z&aacute;padnej v&yacute;roby? Tak&yacute; syst&eacute;m by mali pod kontrolou okupanti[/quote] [quote=&quot;pid:64210, uid:136&quot;]&quot;Nemecko a Holandsko rozmiestnia syst&eacute;my protivzdu&scaron;nej obrany Patriot v bl&iacute;zkosti leteckej z&aacute;kladne Sliač na strednom Slovensku. Dnes bolo prijat&eacute; konečn&eacute; rozhodnutie, že syst&eacute;my bud&uacute; nasaden&eacute;.[/quote] Že by př&iacute;prava na vzlety polsk&yacute;ch Migů darovan&yacute;ch arm&aacute;dě Jůesej, pilotovan&yacute;ch ukrajinsk&yacute;mi piloty z leti&scaron;tě Sliač? Možn&aacute; by nebylo od věci upozornit okoln&iacute; obyvatele, aby v tom př&iacute;padě urychleně mazali co nejd&aacute;l.

Takhle to není podle KSB (koncepce společné bezpečnosti) jak z názvu vyplývá není ideologie, ale koncepce. Ideologie je obálkou koncepce, současné ideologie jsou obálkou biblické koncepce. Obálku nová koncepce ihned nepotřebuje, protože nemá co skrývat.


V názve môže byť hocičo, ten znesie všetko. Ideológiu z toho robia niektorí miestni dogmatici (dalo by sa menovať). Je nutné reflektovať reálny svet a nie byť naivný veriaci.


Odpověď bude krátká, a rovněž neskutečně naivní.
"Meniť sa nie je potrebné, prežitie nie je povinné."
Autora znáš.


Naši predkovia doplatili na naivitu. Niektorí z vás sa chcú priateliť s tými, ktorí nás považujú za nepriateľov. Ale kto chce kam... Viera v dobro je pekná vlastnosť, ale zlo nikdy samé od seba neopustí svoje pozície.


"Kto nepotrestá zlo, ten je zodpovedný za jeho ďalšie šírenie." Ódinova zápoveď


[quote=&quot;pid:64206, uid:426&quot;]Takhle to nen&iacute; podle KSB (koncepce společn&eacute; bezpečnosti) jak z n&aacute;zvu vypl&yacute;v&aacute; nen&iacute; ideologie, ale koncepce. Ideologie je ob&aacute;lkou koncepce, současn&eacute; ideologie jsou ob&aacute;lkou biblick&eacute; koncepce. Ob&aacute;lku nov&aacute; koncepce ihned nepotřebuje, protože nem&aacute; co skr&yacute;vat.[/quote] V n&aacute;zve m&ocirc;že byť hocičo, ten znesie v&scaron;etko. Ideol&oacute;giu z toho robia niektor&iacute; miestni dogmatici (dalo by sa menovať). Je nutn&eacute; reflektovať re&aacute;lny svet a nie byť naivn&yacute; veriaci. [quote=&quot;pid:64215, uid:810&quot;]Odpověď bude kr&aacute;tk&aacute;, a rovněž neskutečně naivn&iacute;. &quot;Meniť sa nie je potrebn&eacute;, prežitie nie je povinn&eacute;.&quot; Autora zn&aacute;&scaron;.[/quote] Na&scaron;i predkovia doplatili na naivitu. Niektor&iacute; z v&aacute;s sa chc&uacute; priateliť s t&yacute;mi, ktor&iacute; n&aacute;s považuj&uacute; za nepriateľov. Ale kto chce kam... Viera v dobro je pekn&aacute; vlastnosť, ale zlo nikdy sam&eacute; od seba neopust&iacute; svoje poz&iacute;cie. _&quot;Kto nepotrest&aacute; zlo, ten je zodpovedn&yacute; za jeho ďal&scaron;ie &scaron;&iacute;renie.&quot;_ &Oacute;dinova z&aacute;poveď
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 20. 3. 2022 o 12:41

Neoconi ústy Zelenského vydírají.


Jsem připraven mluvit s Putinem. Pokud jednání selžou, hrozí třetí světová válka, říká Zelenskyj


https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/jsem-pripraven-mluvit-s-putinem-pokud-jednani-selzou-hrozi-treti-svetova-valka-rika-zelenskyj-40391019


Neoconi &uacute;sty Zelensk&eacute;ho vyd&iacute;raj&iacute;. Jsem připraven mluvit s Putinem. Pokud jedn&aacute;n&iacute; selžou, hroz&iacute; třet&iacute; světov&aacute; v&aacute;lka, ř&iacute;k&aacute; Zelenskyj https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/jsem-pripraven-mluvit-s-putinem-pokud-jednani-selzou-hrozi-treti-svetova-valka-rika-zelenskyj-40391019

Neoconi ústy Zelenského vydírají.
Jsem připraven mluvit s Putinem. Pokud jednání selžou, hrozí třetí světová válka, říká Zelenskyj


Niekto stratil pud sebazáchovy? Alebo radšej umrie, ako by mal stratiť moc? To je tak, keď sa do vedenia dostávajú psychopati, ktorí by nemali byť pri moci, ale zatvorení v ústave aby nemohli škodiť. Ako vyberať vhodných kandidátov do vedenia štátu naznačil Boris Ratnikov.


[quote=&quot;pid:64253, uid:307&quot;]Neoconi &uacute;sty Zelensk&eacute;ho vyd&iacute;raj&iacute;. Jsem připraven mluvit s Putinem. Pokud jedn&aacute;n&iacute; selžou, hroz&iacute; třet&iacute; světov&aacute; v&aacute;lka, ř&iacute;k&aacute; Zelenskyj[/quote] Niekto stratil pud sebaz&aacute;chovy? Alebo rad&scaron;ej umrie, ako by mal stratiť moc? To je tak, keď sa do vedenia dost&aacute;vaj&uacute; psychopati, ktor&iacute; by nemali byť pri moci, ale zatvoren&iacute; v &uacute;stave aby nemohli &scaron;kodiť. Ako vyberať vhodn&yacute;ch kandid&aacute;tov do vedenia &scaron;t&aacute;tu naznačil [Boris Ratnikov](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3473/oz-biosf-eacute-ra/1#post-64190).
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 20. 3. 2022 o 17:11

Mnoho speciálních ruských letadel 17.3. ve vzdušném prostoru. V tento den roku 1991 bylo referendum o zachování SSSR. Článek k tomu: https://www.volimcesko.cz/ruska-rise-v-novem-formatu-cccp-2-0/


Mnoho speci&aacute;ln&iacute;ch rusk&yacute;ch letadel 17.3. ve vzdu&scaron;n&eacute;m prostoru. V tento den roku 1991 bylo referendum o zachov&aacute;n&iacute; SSSR. Čl&aacute;nek k tomu: https://www.volimcesko.cz/ruska-rise-v-novem-formatu-cccp-2-0/

Zajímavá úvaha se objevila na infowars.


Deep State by prý mohl zavraždit Bidena na jeho cestě po Evropě, aby akceleroval vytouženou válku. V článku se připomíná Ferdinand d´Este a jeho vražda zorganizovaná britskou tajnou službou - a plánované fals flag útoky na US cíle ve Lvově.


Tak snad dědka dobře ochrání...


https://www.infowars.com/posts/warning-global-deep-state-may-be-planning-assassination-of-president-biden-when-he-travels-to-europe-next-week/


Zaj&iacute;mav&aacute; &uacute;vaha se objevila na infowars. Deep State by pr&yacute; mohl zavraždit Bidena na jeho cestě po Evropě, aby akceleroval vytouženou v&aacute;lku. V čl&aacute;nku se připom&iacute;n&aacute; Ferdinand d&acute;Este a jeho vražda zorganizovan&aacute; **britskou** tajnou službou - a pl&aacute;novan&eacute; fals flag &uacute;toky na US c&iacute;le ve Lvově. Tak snad dědka dobře ochr&aacute;n&iacute;... https://www.infowars.com/posts/warning-global-deep-state-may-be-planning-assassination-of-president-biden-when-he-travels-to-europe-next-week/
Upravené 20. 3. 2022 o 17:30
123456 ... 12
166.46k
897
88
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept