Politika v ČR
První informace o nově příchozích ukrajincích do Česka

zpravy z jizni moravy, kopiruji text kamaradky:


O víkendu se tu poprali ubytování Ukrajinci. Kupuji jen vodku. Mistni doktor je odmítl ošetřit tak je odvezla záchranka


A v Žižkově a někde u Mikulova zdevastovali penziony protože je chtěli převést někam do tělocvičny. Majitel si to teď musí opravy hradit sám.


zpravy z jizni moravy, kopiruji text kamaradky: O víkendu se tu poprali ubytování Ukrajinci. Kupuji jen vodku. Mistni doktor je odmítl ošetřit tak je odvezla záchranka A v Žižkově a někde u Mikulova zdevastovali penziony protože je chtěli převést někam do tělocvičny. Majitel si to teď musí opravy hradit sám.

Ešte také milé zakončenie k filantropke:
Žumpa upchatá a pretečená, čakanie na "hovnocuc" 1 deň, čo "ocenili" všetci susedia /ak nie celá ulica/, ktorí si užili dosť zábavy a la Las Vegas do odchodu "vojnou ubitých" utečencov.
Hádam ich to prebudilo.


Ešte také milé zakončenie k filantropke: Žumpa upchatá a pretečená, čakanie na "hovnocuc" 1 deň, čo "ocenili" všetci susedia /ak nie celá ulica/, ktorí si užili dosť zábavy a la Las Vegas do odchodu "vojnou ubitých" utečencov. Hádam ich to prebudilo.

My sme mali v našej skupine na fb zaujímavý post, skoda že dom neodfotila. Stratka jeden poslanec organizoval veci pre Ukrajinskú, pritom niekto v komentoch mu odpovedal, že teda aj ona potrebuje humanit&#acute;rnu núdzu, nakoľko ju a kolegov vyhodili z roboty zo dna na deň a dozvedeli sa, že ich miesta dostali Ukrajinci. Tak zaujímavé info, odobeda to bolo zmazané, bolo tam aj meno firmy.


myslím že to je len zaciatok. Včera sme mali v škole zrps, aktuálne je na ZS do 10 malých Ukrajincov. Riaditeľka povedala, že nemá kompetencie nato, aby odmietla prijímanie deti, pokial má kapacity. Tiež poznamená, že môže byt vyzvana odovzdať telocvičňu pre utečencov a tiež nemá kompetencie odmietnuť. Bude to tu zaujímavé, ako pisala cca mesiac dozadu Katalin Tára rozmáha sa tu eurofasizmus. No napatie stúpa každým dnom.


My sme mali v našej skupine na fb zaujímavý post, skoda že dom neodfotila. Stratka jeden poslanec organizoval veci pre Ukrajinskú, pritom niekto v komentoch mu odpovedal, že teda aj ona potrebuje humanit&#acute;rnu núdzu, nakoľko ju a kolegov vyhodili z roboty zo dna na deň a dozvedeli sa, že ich miesta dostali Ukrajinci. Tak zaujímavé info, odobeda to bolo zmazané, bolo tam aj meno firmy. myslím že to je len zaciatok. Včera sme mali v škole zrps, aktuálne je na ZS do 10 malých Ukrajincov. Riaditeľka povedala, že nemá kompetencie nato, aby odmietla prijímanie deti, pokial má kapacity. Tiež poznamená, že môže byt vyzvana odovzdať telocvičňu pre utečencov a tiež nemá kompetencie odmietnuť. Bude to tu zaujímavé, ako pisala cca mesiac dozadu Katalin Tára rozmáha sa tu eurofasizmus. No napatie stúpa každým dnom.
Upravené 24. 3. 2022 o 14:44

co přijde

ČO sa to deje z tymto štátom?

To co s naším, "Ukrajinizace".


Byty pro Ukrajince místním brát nebudeme

...dneska. Ale zítra, kdo ví ?!


Přidám příběh z Třince z restaurace Relax (taková lepší ale ne přímo nóbl).


Přišli Ukrajinci, sedli a objednali si.
Po jídle se zvedli, že jdou. Tady nastal problém.
Číšnice, zaražená, zastavuje je, že "Kdo bude platit ?".
Řekli jí, že jsou hosté, že je vláda pozvala, že to zaplatí stát.
Číšnice zavolala PČR.
"Švestky" přijely a došly k závěru, že je to chyba číšnice, že je neměla obsloužit.


Ukrajinci vysmátí odcházejí a číšnice "škodu" musí zaplatit ze své výplaty.


Hádám, že to dříve či později povede lidi k odmítání obsloužit Ukrajince.
To bude mít 2 efekt. 1. slušní Ukrajinci, kteří u nás žijí už roky budou ostrakizováni a ne svou vinou
a 2. vláda začne perzekuovat za "rasizmus".
Jako bonus to ukazuje, co je PČR zač a na čí straně je.


[quote="pid:64825, uid:88"]co přijde[/quote] [quote="pid:64826, uid:679"]ČO sa to deje z tymto štátom?[/quote] To co s naším, "Ukrajinizace". [quote="pid:64833, uid:679"]Byty pro Ukrajince místním brát nebudeme[/quote] ...dneska. Ale zítra, kdo ví ?! Přidám příběh z Třince z restaurace Relax (taková lepší ale ne přímo nóbl). Přišli Ukrajinci, sedli a objednali si. Po jídle se zvedli, že jdou. Tady nastal problém. Číšnice, zaražená, zastavuje je, že "Kdo bude platit ?". Řekli jí, že jsou hosté, že je vláda pozvala, že to zaplatí stát. Číšnice zavolala PČR. "Švestky" přijely a došly k závěru, že je to chyba číšnice, že je neměla obsloužit. Ukrajinci vysmátí odcházejí a číšnice "škodu" musí zaplatit ze své výplaty. Hádám, že to dříve či později povede lidi k odmítání obsloužit Ukrajince. To bude mít 2 efekt. 1. slušní Ukrajinci, kteří u nás žijí už roky budou ostrakizováni a ne svou vinou a 2. vláda začne perzekuovat za "rasizmus". Jako bonus to ukazuje, co je PČR zač a na čí straně je.
Upravené 24. 3. 2022 o 16:55

Přidám příběh z Třince z restaurace Relax (taková lepší ale ne přímo nóbl).

A co link?
Nebyl by?


[quote="pid:65058, uid:518"]Přidám příběh z Třince z restaurace Relax (taková lepší ale ne přímo nóbl).[/quote] A co link? Nebyl by?

Nesouvisí to sice přímo s chováním právě přišlých Ukrajinců, nicméně mě to zarazilo. Při ranním letmém přehlédnutí hnojometů jsem na zprávách na Seznamu.cz narazil v hlavní nabídce zpráv hned na dvě zprávy o případech již dříve přišlých Ukrajinců.


https://www.novinky.cz/krimi/clanek/ukrajinec-na-ulici-v-brne-podle-soudu-podrizl-krajana-pak-chtel-propustit-aby-mohl-narukovat-40391567


https://www.novinky.cz/krimi/clanek/tyranskemu-manzelovi-odpustila-kvuli-valce-na-ukrajine-soud-neobmekcila-40391413


Když jsem to hledal teď kvůli vložení odkazu, musel jsem to hledat hluboko v rubrice "Krimi", takže asi nešlo o záměr, jak jsem se původně domníval, ale spíš o nepozornost. Nejdříve mě napadlo, že hlásná trouba Pindosů doslala noty k zahájení další fáze ukrajinizace ČR - vytvoření a stupňování napětí mezi obyvatelstvem.


Nesouvisí to sice přímo s chováním právě přišlých Ukrajinců, nicméně mě to zarazilo. Při ranním letmém přehlédnutí hnojometů jsem na zprávách na Seznamu.cz narazil v hlavní nabídce zpráv hned na dvě zprávy o případech již dříve přišlých Ukrajinců. https://www.novinky.cz/krimi/clanek/ukrajinec-na-ulici-v-brne-podle-soudu-podrizl-krajana-pak-chtel-propustit-aby-mohl-narukovat-40391567 https://www.novinky.cz/krimi/clanek/tyranskemu-manzelovi-odpustila-kvuli-valce-na-ukrajine-soud-neobmekcila-40391413 Když jsem to hledal teď kvůli vložení odkazu, musel jsem to hledat hluboko v rubrice "Krimi", takže asi nešlo o záměr, jak jsem se původně domníval, ale spíš o nepozornost. Nejdříve mě napadlo, že hlásná trouba Pindosů doslala noty k zahájení další fáze ukrajinizace ČR - vytvoření a stupňování napětí mezi obyvatelstvem.

Ubytovanie ľudí z Ukrajiny prináša aj komplikácie. Tieto prinieslo v Trnave


Hoci je prednostné ubytovanie ľudí utekajúcich z Ukrajiny v štátnych zariadeniach, samotní Slováci im ponúkajú pomoc na vlastnú zodpovednosť. Nie vždy ide o bezproblémové prípady. Ozvali sa už viacerí ľudia, ktorí potrebovali vyriešiť otázku bývania znova.


/viac v článku - s plateným obsahom/


https://mytrnava.sme.sk/c/22864671/ubytovanie-ludi-z-ukrajiny-prinasa-aj-komplikacie.html


**Ubytovanie ľudí z Ukrajiny prináša aj komplikácie. Tieto prinieslo v Trnave** Hoci je prednostné ubytovanie ľudí utekajúcich z Ukrajiny v štátnych zariadeniach, samotní **Slováci im ponúkajú pomoc na vlastnú zodpovednosť**. Nie vždy ide o bezproblémové prípady. Ozvali sa už viacerí ľudia, ktorí potrebovali vyriešiť otázku bývania znova. /viac v článku - s plateným obsahom/ https://mytrnava.sme.sk/c/22864671/ubytovanie-ludi-z-ukrajiny-prinasa-aj-komplikacie.html

V článku se píše, že převážně mluví Ukrajinsky nebo Rusky.


https://www.novinky.cz/krimi/clanek/lidske-hyeny-na-plzensku-se-nestiti-obirat-ani-matky-s-detmi-z-ukrajiny-40391649#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=t0VfehFlB9J-202203251110&dop_id=40391649&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


V článku se píše, že převážně mluví Ukrajinsky nebo Rusky. https://www.novinky.cz/krimi/clanek/lidske-hyeny-na-plzensku-se-nestiti-obirat-ani-matky-s-detmi-z-ukrajiny-40391649#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=t0VfehFlB9J-202203251110&dop_id=40391649&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Váhala jsem, zda dát zprávu sem - ale nakonec jsem se rozhodla, že to sem patří.
Nejde sice o chování migrantů z UA u nás, ale v Evropě. A je to síla i tam. Podotýkám, že paušalizovat se nedá. Chci zdůraznit, že s potřebnými se sem dostalo hafo nepotřebných a to doslova.
Případ je ze Španělska. Tam žije už několik let A. Šarij, což je Ukrajinec - skutečný uprchlík a ještě k tomu politický. Na UA mu totiž dodnes hrozí osud Olega Buziny, v lepším případě vězení. Za co? Za jeho relace, kde se snaží vysvětlovat svým krajanům, jak s nimi chunta "voře" a gumuje jim hlavy. Prosím, nejde o žádného "Putinova agenta". To je to poslední, co by se o Šarijovi dalo říct. Je to prostě JEN jeden z mála normálních Ukrajinců.
No a dnes se před jeho španělským domovem vyrojila skupinka debílků, zabalených v ukrovlajce - a začali dělat bordel. Šarij vyšel a ptal se, co chtějí, oč jim jde. Ani jeden to neuměl formulovat. Jen vyřvávali to své "slava ukrajině" a "Putinův agent" a další nesmyslnosti. A snažili se Šarije napadnout - prý ho přišli zabít.
Musela přijet tři policejní auta, sousedi všichni "hore" a nějací kluci nakonec zatčení. ALE - Šarij mluví o ohromné ostudě, jak se stydí za takové debily. Španělé totiž vůbec nechápou, co to jako mělo znamenat a soudí, že tito "kohoutci" byli šílení a měli by se léčit. Hodiny vysvětlování na policii, že ne všichni Ukrajinci jsou debilové. Hodiny vysvětlování vyděšeným sousedům, že vypatlanost není ukrajinskou národní vlastností.
A stud, trapnost, velká hanba za své krajany, kteří si neumí vážit toho, že je v cizí zemi přijali. A jen ničí a dělají bordel.
Video z napadení, vyřvávání a zásahu policie je někde na Šarijově Telegramu. Zde video, kde o tom mluví:
https://www.youtube.com/watch?v=Ltp9dfLAU-s


Oprava - bylo to včera v noci.


Váhala jsem, zda dát zprávu sem - ale nakonec jsem se rozhodla, že to sem patří. Nejde sice o chování migrantů z UA u nás, ale v Evropě. A je to síla i tam. Podotýkám, že paušalizovat se nedá. Chci zdůraznit, že s potřebnými se sem dostalo hafo nepotřebných a to doslova. Případ je ze Španělska. Tam žije už několik let A. Šarij, což je Ukrajinec - skutečný uprchlík a ještě k tomu politický. Na UA mu totiž dodnes hrozí osud Olega Buziny, v lepším případě vězení. Za co? Za jeho relace, kde se snaží vysvětlovat svým krajanům, jak s nimi chunta "voře" a gumuje jim hlavy. Prosím, nejde o žádného "Putinova agenta". To je to poslední, co by se o Šarijovi dalo říct. Je to prostě **JEN** jeden z mála normálních Ukrajinců. No a dnes se před jeho španělským domovem vyrojila skupinka debílků, zabalených v ukrovlajce - a začali dělat bordel. Šarij vyšel a ptal se, co chtějí, oč jim jde. **Ani jeden to neuměl formulovat.** Jen vyřvávali to své "slava ukrajině" a "Putinův agent" a další nesmyslnosti. A snažili se Šarije napadnout - prý ho přišli zabít. Musela přijet tři policejní auta, sousedi všichni "hore" a nějací kluci nakonec zatčení. ALE - Šarij mluví o ohromné ostudě, jak se stydí za takové debily. Španělé totiž vůbec nechápou, co to jako mělo znamenat a soudí, že tito "kohoutci" byli šílení a měli by se léčit. Hodiny vysvětlování na policii, že ne všichni Ukrajinci jsou debilové. Hodiny vysvětlování vyděšeným sousedům, že vypatlanost není ukrajinskou národní vlastností. A stud, trapnost, velká hanba za své krajany, kteří si neumí vážit toho, že je v cizí zemi přijali. A jen ničí a dělají bordel. Video z napadení, vyřvávání a zásahu policie je někde na Šarijově Telegramu. Zde video, kde o tom mluví: https://www.youtube.com/watch?v=Ltp9dfLAU-s Oprava - bylo to včera v noci.
Upravené 25. 3. 2022 o 16:17

No a dnes se před jeho španělským domovem vyrojila skupinka debílků, zabalených v ukrovlajce

Tady je odkaz na video na telegramu
https://t.me/ASupersharij/8897


[quote="pid:65179, uid:203"]No a dnes se před jeho španělským domovem vyrojila skupinka debílků, zabalených v ukrovlajce[/quote] Tady je odkaz na video na telegramu https://t.me/ASupersharij/8897

A co link?
Nebyl by?


Na matku, která mi to vyprávěla link udělat neumím...
Její sestra (zdravotní) jí to vyprávěla. Stalo se jí to, když byla v Relaxu na oběd na meničko.


[quote="pid:65113, uid:240"]A co link? Nebyl by?[/quote] Na matku, která mi to vyprávěla link udělat neumím... Její sestra (zdravotní) jí to vyprávěla. Stalo se jí to, když byla v Relaxu na oběd na meničko.

Za jeho relace, kde se snaží vysvětlovat svým krajanům, jak s nimi chunta "voře" a gumuje jim hlavy. Prosím


myslim, že toto reálne hrozí aj tu. Tu je tiež veľa ľudí zblbnutych, verí vládnej propagande a kto sa snaží čo i len o trosku vyváženejšie informovanie je ostrakizovany, vid Blaha, Danko atd atd


[quote="pid:65179, uid:203"]Za jeho relace, kde se snaží vysvětlovat svým krajanům, jak s nimi chunta "voře" a gumuje jim hlavy. Prosím[/quote] myslim, že toto reálne hrozí aj tu. Tu je tiež veľa ľudí zblbnutych, verí vládnej propagande a kto sa snaží čo i len o trosku vyváženejšie informovanie je ostrakizovany, vid Blaha, Danko atd atd

Doprava pro seniory od dubna výrazně zdraží


Děti, studenti a cestující nad 65 let budou mít v regionálních i dálkových vlacích a autobusech státem zajištěnou slevu pouze ve výši padesát procent oproti současným pětasedmdesáti procentům.


Dohodla se na tom vládní koalice s tím, že změna začne platit od 1. dubna. Až do konce března mohou ještě cestující, na které se slevy vztahují, využívat výši stávajících slev. Způsob prokazování slevy se do budoucna nemění.
https://nasregion.cz/doprava-pro-seniory-od-dubna-vyrazne-zdrazi-263381/


Ukrajinci dál jezdí po Praze zadarmo. Minimálně do konce nouzového stavu


Uprchlíci z Ukrajiny budou mít v hlavním městě MHD zdarma minimálně do konce nouzového stavu, který v Česku platí. Kdy přesně jízdné zdarma skončí, bude mj. záležet na aktuální situaci. Dnes to po jednání magistrátního výboru pro dopravu řekl náměstek primátora Adam Scheinherr (Praha Sobě). Ředitel organizace Ropid, která plánuje pražskou MHD, Petr Tomčík na jednání řekl, že MHD kvůli poklesu cestujících způsobeného covidem-19 uprchlíky bez problémů pojme.


„Počítáme s tím, že to bude minimálně do konce nouzového stavu. Záležet bude ale na vývoji situace a také přihlédneme k postupu státu v případě vlaků, které mají uprchlíci zdarma," řekl Scheinherr. Vláda vyhlásila 4. března nouzový stav na 30 dnů. Dnes bude jednat o prodloužení nouzového stavu o tři měsíce.
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/707660/ukrajinci-dal-jezdi-po-praze-zadarmo-minimalne-do-konce-nouzoveho-stavu.html


Doprava pro seniory od dubna výrazně zdraží Děti, studenti a cestující nad 65 let budou mít v regionálních i dálkových vlacích a autobusech státem zajištěnou slevu pouze ve výši padesát procent oproti současným pětasedmdesáti procentům. Dohodla se na tom vládní koalice s tím, že změna začne platit od 1. dubna. Až do konce března mohou ještě cestující, na které se slevy vztahují, využívat výši stávajících slev. Způsob prokazování slevy se do budoucna nemění. https://nasregion.cz/doprava-pro-seniory-od-dubna-vyrazne-zdrazi-263381/ Ukrajinci dál jezdí po Praze zadarmo. Minimálně do konce nouzového stavu Uprchlíci z Ukrajiny budou mít v hlavním městě MHD zdarma minimálně do konce nouzového stavu, který v Česku platí. Kdy přesně jízdné zdarma skončí, bude mj. záležet na aktuální situaci. Dnes to po jednání magistrátního výboru pro dopravu řekl náměstek primátora Adam Scheinherr (Praha Sobě). Ředitel organizace Ropid, která plánuje pražskou MHD, Petr Tomčík na jednání řekl, že MHD kvůli poklesu cestujících způsobeného covidem-19 uprchlíky bez problémů pojme. „Počítáme s tím, že to bude minimálně do konce nouzového stavu. Záležet bude ale na vývoji situace a také přihlédneme k postupu státu v případě vlaků, které mají uprchlíci zdarma," řekl Scheinherr. Vláda vyhlásila 4. března nouzový stav na 30 dnů. Dnes bude jednat o prodloužení nouzového stavu o tři měsíce. https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/707660/ukrajinci-dal-jezdi-po-praze-zadarmo-minimalne-do-konce-nouzoveho-stavu.html

vcera jsem se dozvedela od kamarada, ktery pracuje u cizinecke policie, ze udajne nekteri ukrajinci se vraci domu. odjeli autobusy zpatky. tak to vypada, ze nekteri si jednoduse udelali asi vylet. mozna cekali, ze na ne ceka neco jineho, nez dostali. denni pocet prichozich ted klesl.
tak mi kamarad rekl, ze resili casto situace (uz pred operaci), kdy se dva ukrajinci-kamosi ozerou a pak jeden druheho bodne.
v brne na vystavisti, kdyz uz byl nedostatek mist, tak nekteri tam nechteli byt, ze si hledali sami ubytovani, coz znamena, ze penize maji. tim, ze je tam tolik lidi, je tam uz dost neporadek a je treba porad uklizet socialni zarizeni., kdyz uz na tom vystavisti ti uprchlici jsou, nemaji zadnou cinnost, proc se nesnazi treba po sobe uklizet, trosku prijit na jine myslenky.
kamarad mi rikal, ze rakusan snad rekl, ze 6 mesicu se bude vyplacet podpora ukrajincum co nebudou mit praci nebo nebudou chtit pracovat. to nevim, to opravdu ten blazen rekl?


vcera jsem se dozvedela od kamarada, ktery pracuje u cizinecke policie, ze udajne nekteri ukrajinci se vraci domu. odjeli autobusy zpatky. tak to vypada, ze nekteri si jednoduse udelali asi vylet. mozna cekali, ze na ne ceka neco jineho, nez dostali. denni pocet prichozich ted klesl. tak mi kamarad rekl, ze resili casto situace (uz pred operaci), kdy se dva ukrajinci-kamosi ozerou a pak jeden druheho bodne. v brne na vystavisti, kdyz uz byl nedostatek mist, tak nekteri tam nechteli byt, ze si hledali sami ubytovani, coz znamena, ze penize maji. tim, ze je tam tolik lidi, je tam uz dost neporadek a je treba porad uklizet socialni zarizeni., kdyz uz na tom vystavisti ti uprchlici jsou, nemaji zadnou cinnost, proc se nesnazi treba po sobe uklizet, trosku prijit na jine myslenky. kamarad mi rikal, ze rakusan snad rekl, ze 6 mesicu se bude vyplacet podpora ukrajincum co nebudou mit praci nebo nebudou chtit pracovat. to nevim, to opravdu ten blazen rekl?

dnes na brnenske prehrade jsem mela pocit, ze nejsem v cesku, ale na ukrajine nebo ve vidni u dunaje, kde si take turci opekaji.
decka lezly po stromech, rodice opekacky. mladi chlapi v modernich, znackovych hadrech. ani to nechci vic komentovat. jeste chvili a budeme tu mit strach.


dnes na brnenske prehrade jsem mela pocit, ze nejsem v cesku, ale na ukrajine nebo ve vidni u dunaje, kde si take turci opekaji. decka lezly po stromech, rodice opekacky. mladi chlapi v modernich, znackovych hadrech. ani to nechci vic komentovat. jeste chvili a budeme tu mit strach.

snad uz bych sem ani nemela nic psat.
volala mi kamaradka, ktera dela brigadu v jednom obchode s oblecenim. rikala, ze uz tam nakupuji jen ukrajinci, kteri vsechno hazou na zem, ona jen po nich chodi a sbira a pak u pokladny mavaji zlatou kreditkou.
pak rikala, ze sla s detmi na piskoviste a byla tam uz jedina, kdo mluvil cesky, vsechno jen ukrajinci a psala mi, ze uz ma pocit, ze si sem ukrajinci dojeli na vylet.
dlouholeta kamaradka z rakouska si me blokla na FB, protoze pry se nejsem dostatecne vyhrazena proti tomu "vrahovi z ruska". psala jsem ji, ze my slovane, prece nepujdeme proti slovanum. nepobrala to. nase spolecna kamaradka v srbsku mi k tomu psala, ze jednoduse lidi na zapade nechteji chapat nektere veci.
vcera jedna kamaradka z prahy, si davala na zed vyzvy na pomoc ukrajinskym matkam. psala jsem tam, ze se ted s kamaradkami zamerujeme na ceske matky, ktere jsou v potizich. tak se na me oborila, ze ona uz toho ma dost. uz zacinam mit pocit, ze jsem blazen.


snad uz bych sem ani nemela nic psat. volala mi kamaradka, ktera dela brigadu v jednom obchode s oblecenim. rikala, ze uz tam nakupuji jen ukrajinci, kteri vsechno hazou na zem, ona jen po nich chodi a sbira a pak u pokladny mavaji zlatou kreditkou. pak rikala, ze sla s detmi na piskoviste a byla tam uz jedina, kdo mluvil cesky, vsechno jen ukrajinci a psala mi, ze uz ma pocit, ze si sem ukrajinci dojeli na vylet. dlouholeta kamaradka z rakouska si me blokla na FB, protoze pry se nejsem dostatecne vyhrazena proti tomu "vrahovi z ruska". psala jsem ji, ze my slovane, prece nepujdeme proti slovanum. nepobrala to. nase spolecna kamaradka v srbsku mi k tomu psala, ze jednoduse lidi na zapade nechteji chapat nektere veci. vcera jedna kamaradka z prahy, si davala na zed vyzvy na pomoc ukrajinskym matkam. psala jsem tam, ze se ted s kamaradkami zamerujeme na ceske matky, ktere jsou v potizich. tak se na me oborila, ze ona uz toho ma dost. uz zacinam mit pocit, ze jsem blazen.

Zde videjko v RJ o potížistech z UA. Ne od nás, ale z Německa a Lotyšska.
Obecně - pokřikují, vyřvávají svá hesla, jsou opilí a útočí hlavně na staré lidi a ženy a to povětšinou za neužívání "move". Chci vidět Němce s "move"...
Ještě doporučuji k pozornosti, že ty problémy povětšinou nedělají ženy, ale mužští. A až na tu hlavu zdraví mužští. Neměli by spíš doma bojovat proti "krvavému nepříteli"?
Není to opravdu pravda, co nám tu sdělují zbohatličtí migranti - tedy - ať si na UA bojuje "chudá lůza"?
Vlastně je to stejné jako u plaváčků - čemu se divím...
Hned první vstup je z německého marketu, kde si dva ukři nenasadili roušky a na německy mluvící ochranku se zvysoka... a šli dál. No a najednou kdosi, kdo na ně spustil rusky...
Jestli se vám to bude zdát "příliš", pak možná jen na prvý pohled. Hned další paní tam vypráví o na smrt ubitém německém chlapci, kterého napadli výrostci z UA jen proto, že "nerozuměl move".
Pak další dívčina z Rigy vypráví o nadřazeném chování migrantů, o zbitém sedmdesátiletém muži, který jim odpověděl rusky. Na závěr opět upozornění, že nejde o mou paušalizaci. Jde o potvrzení toho, že se s potřebnými na "západ" nasáčkovali i "ti druzí", co buď pomoc vůbec nepotřebovali - nebo si vše mohli uhradit sami, protože jsou bohatší než běžné rodiny v tom kterém státě.
https://www.youtube.com/watch?v=78wOKKkF1c4


Zde videjko v RJ o potížistech z UA. Ne od nás, ale z Německa a Lotyšska. Obecně - pokřikují, vyřvávají svá hesla, jsou opilí a útočí hlavně na staré lidi a ženy a to povětšinou za neužívání "move". Chci vidět Němce s "move"... **Ještě doporučuji k pozornosti, že ty problémy povětšinou nedělají ženy, ale mužští. A až na tu hlavu zdraví mužští. Neměli by spíš doma bojovat proti "krvavému nepříteli"?** Není to opravdu pravda, co nám tu sdělují zbohatličtí migranti - tedy - ať si na UA bojuje "chudá lůza"? Vlastně je to stejné jako u plaváčků - čemu se divím... Hned první vstup je z německého marketu, kde si dva ukři nenasadili roušky a na německy mluvící ochranku se zvysoka... a šli dál. No a najednou kdosi, kdo na ně spustil rusky... Jestli se vám to bude zdát "příliš", pak možná jen na prvý pohled. Hned další paní tam vypráví o na smrt ubitém německém chlapci, kterého napadli výrostci z UA jen proto, že "nerozuměl move". Pak další dívčina z Rigy vypráví o nadřazeném chování migrantů, o zbitém sedmdesátiletém muži, který jim odpověděl rusky. Na závěr opět upozornění, že nejde o mou paušalizaci. Jde o potvrzení toho, že se s potřebnými na "západ" nasáčkovali i "ti druzí", co buď pomoc vůbec nepotřebovali - nebo si vše mohli uhradit sami, protože jsou bohatší než běžné rodiny v tom kterém státě. https://www.youtube.com/watch?v=78wOKKkF1c4

veterinar jiri zak z brna. pokud mate FB, doporucuji sledovat jeho profil.
"nas clovek".
toto je jeho stranka k jeho ordinaci. kdyz zacala operace, nabidl vsem uprchlikum peci o jejich mazlicky zdarma.
vysledek si prectete, ale to uz nas asi vubec neprekvapuje


6241a98b5b6ff


veterinar jiri zak z brna. pokud mate FB, doporucuji sledovat jeho profil. "nas clovek". toto je jeho stranka k jeho ordinaci. kdyz zacala operace, nabidl vsem uprchlikum peci o jejich mazlicky zdarma. vysledek si prectete, ale to uz nas asi vubec neprekvapuje ![6241a98b5b6ff](serve/attachment&path=6241a98b5b6ff)

constanze


snad uz bych sem ani nemela nic psat

Len píš dalej sem. Aspon ludia vidia, že niesu sami ,ktorých si niekdo blokol či prestal sním komunikovat. Takých príbehov je . Aj umna. Či len včera mi kamarádka vravela,že si ju blokol kolega (amerikofil) ked mu poslala video,kde Biden vraví ,že nevrhoval bomby na Dunaj atd...
Vydrž dievča smile zmena sa blíži a snou aj zmena vo vysielaní v TV
a práve tí pri zmene vysielania v TV , čo si nás blokli , budú vraviet ako prví
"Já , jsem to říkal dávno " a Ty sa len posumeješ a už to radšej ani nebudeš komentovat. Lebo budeš vdačná za zmenu a z roka na rok ,pomaly ale pojde to k lepšiemu
( za to teraz to šlo z roka na rok k horšiemu , upadali životné istoty, soialne istoty atd... )


**constanze** [quote="pid:65448, uid:347"]snad uz bych sem ani nemela nic psat[/quote] Len píš dalej sem. Aspon ludia vidia, že niesu sami ,ktorých si niekdo blokol či prestal sním komunikovat. Takých príbehov je . Aj umna. Či len včera mi kamarádka vravela,že si ju blokol kolega (amerikofil) ked mu poslala video,kde Biden vraví ,že nevrhoval bomby na Dunaj atd... **Vydrž dievča :)** zmena sa blíži a snou aj zmena vo vysielaní v TV a práve tí pri zmene vysielania v TV , čo si nás blokli , budú vraviet ako prví "Já , jsem to říkal dávno " a Ty sa len posumeješ a už to radšej ani nebudeš komentovat. Lebo budeš vdačná za zmenu a z roka na rok ,pomaly ale pojde to k lepšiemu ( za to teraz to šlo z roka na rok k horšiemu , upadali životné istoty, soialne istoty atd... )

jak začal cirkus s pomocí UA, tak jsem si řekla že taky pomůžu potřebným- ale našim...maminky se žádostí o příspěvek na auto pro autistické děti a pod..
včera jsem se dívala na Donio...modrožlutá záplava sbírek, a ne malé částky...mezi tím ty naše potřebné maminky a rodiny, už se objevilo i pár "náhlých" úmrtí mladých rodičů, a nový fenomén- zvířata...nic proti, ale působí divně vybraných 60 tis. pro operaci pejska s rakovinou, nebo 40 tis. pro kocourka, diagnozu už nevím, a vedle 14 tis. pro nemocného kluka..
smutná podívaná, ty osudy našich nemocných, pro které je sbírka poslední možností, a naproti tomu ty vyhozené stamiliony v covid a UA šílenství..


jak začal cirkus s pomocí UA, tak jsem si řekla že taky pomůžu potřebným- ale našim...maminky se žádostí o příspěvek na auto pro autistické děti a pod.. včera jsem se dívala na Donio...modrožlutá záplava sbírek, a ne malé částky...mezi tím ty naše potřebné maminky a rodiny, už se objevilo i pár "náhlých" úmrtí mladých rodičů, a nový fenomén- zvířata...nic proti, ale působí divně vybraných 60 tis. pro operaci pejska s rakovinou, nebo 40 tis. pro kocourka, diagnozu už nevím, a vedle 14 tis. pro nemocného kluka.. smutná podívaná, ty osudy našich nemocných, pro které je sbírka poslední možností, a naproti tomu ty vyhozené stamiliony v covid a UA šílenství..

a nový fenomén- zvířata...nic proti, ale působí divně vybraných 60 tis. pro operaci pejska s rakovinou, nebo 40 tis. pro kocourka, diagnozu už nevím, a vedle 14 tis. pro nemocného kluka..


Nevidím nic špatného na tom, že lidem nejsou zvířata lhostejná.


Problém vidím v tom, že ten nemocný kluk by v první řadě žádnou sbírku neměl potřebovat a měl by mít léčbu hrazenou státem!
Zvlášť když nám sem vozí nemocné ukrajinské děti...


A když už mají mít psi čip, tak jsem pro, aby bylo běžným i zdravotní pojištění pro domácí mazlíčky.
Lidé by pak nebyli v koncích, když zvíře onemocní a nemuseli by buď péči zanedbávat a nebo žebrat od cizích desetitisíce.
Také by si někteří možná i konečně uvědomili, že mít psa, kočku apod. je zodpovědnost.


Vyzdvihl bych ale relativně vysokou úroveň péče psích útulků (na finanční možnosti) a součinnosti městské policie...jsme zemí s opravdu nízkým počtem bezprizorních psůch toulajících se po ulicích.


[quote="pid:65518, uid:163"]a nový fenomén- zvířata...nic proti, ale působí divně vybraných 60 tis. pro operaci pejska s rakovinou, nebo 40 tis. pro kocourka, diagnozu už nevím, a vedle 14 tis. pro nemocného kluka..[/quote] Nevidím nic špatného na tom, že lidem nejsou zvířata lhostejná. Problém vidím v tom, že ten nemocný kluk by v první řadě žádnou sbírku neměl potřebovat a měl by mít léčbu hrazenou státem! Zvlášť když nám sem vozí nemocné ukrajinské děti... A když už mají mít psi čip, tak jsem pro, aby bylo běžným i zdravotní pojištění pro domácí mazlíčky. Lidé by pak nebyli v koncích, když zvíře onemocní a nemuseli by buď péči zanedbávat a nebo žebrat od cizích desetitisíce. Také by si někteří možná i konečně uvědomili, že mít psa, kočku apod. je zodpovědnost. Vyzdvihl bych ale relativně vysokou úroveň péče psích útulků (na finanční možnosti) a součinnosti městské policie...jsme zemí s opravdu nízkým počtem bezprizorních psůch toulajících se po ulicích.

tak mas pravdu, ale ked uz sa deje, ze tie peniaze na to nie su a robia sa zbierky, tak predsa dotycny, ak je ochotny obetovat peniaze na liecbu niekoho ineho, tak predsa snad skor pre dieta ako pre zviera:-(


tak mas pravdu, ale ked uz sa deje, ze tie peniaze na to nie su a robia sa zbierky, tak predsa dotycny, ak je ochotny obetovat peniaze na liecbu niekoho ineho, tak predsa snad skor pre dieta ako pre zviera:-(

Nevidím nic špatného na tom, že lidem nejsou zvířata lhostejná.


ano, ja posilam kazdy mesic na utulky. posilala jsem take na jeden utulek v dnetropetrovsku, jenze jak zacala operace, tak ta pani, ktera se o utulek stara me napadla, ze nejsem dostatecne "proukrajinska".
v nasi zemi toulavi psi nejsou, ale treba kocky se neresi skoro vubec a lide se k nim chovaji moc zle. ovsem balkan, ukrajina... tam je ta situace toulavych zvirat zoufala. lidi se tady rozcilovali, ze proc pomahame zviratum jinde. pred nekolika lety jsme zachranili 25 srbskych psu. byl to dlouhy proces, zajistit cipovani, veterinarni osetreni, pasy, najit rodinu prevoz. kapka v mori, ale byl to uzasny pocit, ze jsme jim dali druhou sanci.


[quote="pid:65545, uid:181"]Nevidím nic špatného na tom, že lidem nejsou zvířata lhostejná.[/quote] ano, ja posilam kazdy mesic na utulky. posilala jsem take na jeden utulek v dnetropetrovsku, jenze jak zacala operace, tak ta pani, ktera se o utulek stara me napadla, ze nejsem dostatecne "proukrajinska". v nasi zemi toulavi psi nejsou, ale treba kocky se neresi skoro vubec a lide se k nim chovaji moc zle. ovsem balkan, ukrajina... tam je ta situace toulavych zvirat zoufala. lidi se tady rozcilovali, ze proc pomahame zviratum jinde. pred nekolika lety jsme zachranili 25 srbskych psu. byl to dlouhy proces, zajistit cipovani, veterinarni osetreni, pasy, najit rodinu prevoz. kapka v mori, ale byl to uzasny pocit, ze jsme jim dali druhou sanci.

Tak nám to vysvětlili. Když se Ukáčka budou chovat jako hovada, máme se k nim chovat s respektem, protože jsou v "útěkovém módu".


https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/jak-jednat-s-uprchliky-s-respektem-jsou-v-utekovem-modu-rika-psycholozka-40392044


Tak nám to vysvětlili. Když se Ukáčka budou chovat jako hovada, máme se k nim chovat s respektem, protože jsou v "útěkovém módu". https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/jak-jednat-s-uprchliky-s-respektem-jsou-v-utekovem-modu-rika-psycholozka-40392044

Zde sice není řečeno, o jakou národnost se jedná, nicméně, běloch, cizinec a kdyby to byl například Rus, tak jak píšou v diskusi, jeho celé jméno je již v titulku a v článku i jeho životopis...


Zastřelím tě, hrozil muž seniorovi v Praze a okradl ho. Policie ho dopadla ve stanu


Muže podezřelého z loupežného přepadení zadrželi policisté v Praze. Podle vyšetřovatelů sledoval 78letého muže ve večerce a pak na něj se zbraní zaútočil. Zadržení zaznamenala kamera policie.


O případu v úterý informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová, kriminalisté podle ní 47letého cizince zadrželi ve druhé polovině března. Ze které země pochází, policie neupřesnila.
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zastrelim-te-hrozil-muz-seniorovi-v-praze-a-okradl-ho-podezreleho-dopadla-zasahovka-40392055


Zde sice není řečeno, o jakou národnost se jedná, nicméně, běloch, cizinec a kdyby to byl například Rus, tak jak píšou v diskusi, jeho celé jméno je již v titulku a v článku i jeho životopis... **Zastřelím tě, hrozil muž seniorovi v Praze a okradl ho. Policie ho dopadla ve stanu** Muže podezřelého z loupežného přepadení zadrželi policisté v Praze. Podle vyšetřovatelů sledoval 78letého muže ve večerce a pak na něj se zbraní zaútočil. Zadržení zaznamenala kamera policie. O případu v úterý informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová, kriminalisté podle ní 47letého cizince zadrželi ve druhé polovině března. Ze které země pochází, policie neupřesnila. https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zastrelim-te-hrozil-muz-seniorovi-v-praze-a-okradl-ho-podezreleho-dopadla-zasahovka-40392055

Tak nám to vysvětlili. Když se Ukáčka budou chovat jako hovada, máme se k nim chovat s respektem, protože jsou v "útěkovém módu".

Má smysl vysvětlovat , že se jedná o stejnou agendu , vedenou za stejných podmínek , vedoucí k likvidaci jevropy ?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vysmech-Uprchlik-zavrazdil-mladou-divku-a-nemusi-do-vezeni-448250


[quote="pid:65607, uid:372"]Tak nám to vysvětlili. Když se Ukáčka budou chovat jako hovada, máme se k nim chovat s respektem, protože jsou v "útěkovém módu".[/quote] Má smysl vysvětlovat , že se jedná o stejnou agendu , vedenou za stejných podmínek , vedoucí k likvidaci jevropy ? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vysmech-Uprchlik-zavrazdil-mladou-divku-a-nemusi-do-vezeni-448250

Najednou peníze jsou, stavět lze rychle...


Rodí se plán na ubytování Ukrajinců: Uprchlické vesničky, kontejnery i nové byty
https://cnn.iprima.cz/bartos-chysta-plan-na-ubytovani-ukrajincu-vzniknou-uprchlicke-vesnicky-i-nove-byty-88467


Řeporyjský Banderovec se svými banderovskými hesly nemůže chybět:
https://twitter.com/PavelNovotnak/status/1505668490132393993

Najednou peníze jsou, stavět lze rychle... **Rodí se plán na ubytování Ukrajinců: Uprchlické vesničky, kontejnery i nové byty** https://cnn.iprima.cz/bartos-chysta-plan-na-ubytovani-ukrajincu-vzniknou-uprchlicke-vesnicky-i-nove-byty-88467 Řeporyjský Banderovec se svými banderovskými hesly nemůže chybět: https://twitter.com/PavelNovotnak/status/1505668490132393993

Rodí se plán na ubytování Ukrajinců: Uprchlické vesničky, kontejnery i nové byty


a naroky porostou. za par let si budou zakladat vlastni politicke strany a to, co nicilo ukrajinu, bude nicit cesko. korupce pokvete jeste vice.
smejd novotny je ve svem zivlu.


[quote="pid:65769, uid:181"]Rodí se plán na ubytování Ukrajinců: Uprchlické vesničky, kontejnery i nové byty[/quote] a naroky porostou. za par let si budou zakladat vlastni politicke strany a to, co nicilo ukrajinu, bude nicit cesko. korupce pokvete jeste vice. smejd novotny je ve svem zivlu.

Řeporyjský Banderovec se svými banderovskými hesly nemůže chybět:
všetci budú po zásluhe potrestaní


[quote="pid:65769, uid:181"]Řeporyjský Banderovec se svými banderovskými hesly nemůže chybět:[/quote] všetci budú po zásluhe potrestaní

za par let

Pár let tenhle systém nevydrží, ledy by se rozpadlo Rusko nebo lidé byli ochotní žít v podmínkách století páry (nebo hůře).
Doufám, že se nedožiji ani jednoho.


[quote="pid:65797, uid:347"]za par let[/quote] Pár let tenhle systém nevydrží, ledy by se rozpadlo Rusko nebo lidé byli ochotní žít v podmínkách století páry (nebo hůře). Doufám, že se nedožiji ani jednoho.

Osobní zkušenost s Ukr uprchlíky. Syn mojí sestry, který bydlí v Praze přijal na popud svoji ženy ( zaměstnankyne ČT) dva Ukr. Chlapce 12 let a dívku 19 let. Prý si nemohli vybrat. Mají volný pokoj v patře v řadovém domku. Včera se od nich vrátila sestra, hlídala jejich tři děti a má nervy v kýblu. Dívka neustále cestuje někde, prý bude studovat. Umí česky. Kluk celé dny sedí u tabletu v jejich kuchyni, bere jim jídlo, sladké tyčinky které mají pro svoje děti vždy nakousne a vrátí do šuplíku a dvakrát denně se koupe. Nedá si vůbec říct, nechce poslouchat. Jejich tři děti už toho mají plné zuby, jejich starší děti asi deset a osm už jsou vzteklé a začaly konflikty. Kluk se nechce učit česky, nic se nechce učit, jen sedí u tabletu. Půjčuje si jejich počítač, takže jejich děti na něj nemůžou. Jeho sestra mu ti mnohokrát řekla, on nereaguje. Jejich matka prý zůstala se svojí matkou v Kyjevě. Prostě poslala svoje děti ať je živí a stará se někdo jiný. Už tečou nervy i synovi sestry, atmosféra houstne. A to jsou tam tři týdny. Myslím že jejich matka je tam chce nechat. Vyhodit je prý nemůžou a nechtějí. Sestra už tam nechce jezdit, je naštvaná, prý se tam nedá žít. Nedivím se. Já bych je nevzala domů a pokud ano a byly by problémy, vyhodila bych je. Vychcanost jejich matky bije do očí


Osobní zkušenost s Ukr uprchlíky. Syn mojí sestry, který bydlí v Praze přijal na popud svoji ženy ( zaměstnankyne ČT) dva Ukr. Chlapce 12 let a dívku 19 let. Prý si nemohli vybrat. Mají volný pokoj v patře v řadovém domku. Včera se od nich vrátila sestra, hlídala jejich tři děti a má nervy v kýblu. Dívka neustále cestuje někde, prý bude studovat. Umí česky. Kluk celé dny sedí u tabletu v jejich kuchyni, bere jim jídlo, sladké tyčinky které mají pro svoje děti vždy nakousne a vrátí do šuplíku a dvakrát denně se koupe. Nedá si vůbec říct, nechce poslouchat. Jejich tři děti už toho mají plné zuby, jejich starší děti asi deset a osm už jsou vzteklé a začaly konflikty. Kluk se nechce učit česky, nic se nechce učit, jen sedí u tabletu. Půjčuje si jejich počítač, takže jejich děti na něj nemůžou. Jeho sestra mu ti mnohokrát řekla, on nereaguje. Jejich matka prý zůstala se svojí matkou v Kyjevě. Prostě poslala svoje děti ať je živí a stará se někdo jiný. Už tečou nervy i synovi sestry, atmosféra houstne. A to jsou tam tři týdny. Myslím že jejich matka je tam chce nechat. Vyhodit je prý nemůžou a nechtějí. Sestra už tam nechce jezdit, je naštvaná, prý se tam nedá žít. Nedivím se. Já bych je nevzala domů a pokud ano a byly by problémy, vyhodila bych je. Vychcanost jejich matky bije do očí

A ještě chci říci, že pořád s ním mluví o tom co nesmí a co nemá s vůbec nereaguje. Neumí česky a hotovo. Myslím že na všechny a všechno kašle. Jen jsem zvědavá kdy českým dětem rupnou nervy a poperou se.


A ještě chci říci, že pořád s ním mluví o tom co nesmí a co nemá s vůbec nereaguje. Neumí česky a hotovo. Myslím že na všechny a všechno kašle. Jen jsem zvědavá kdy českým dětem rupnou nervy a poperou se.

en jsem zvědavá kdy českým dětem rupnou nervy a poperou se.


Ja som zase zvedavá, dokedy vydrži vôľa pomáhať tu na sk. Zatiaľ je to mesiac. Včera som sa rozprávala s jednou mamičkou, keď som čakala svoje deti pred školou. Hovorila, že v našom malom meste je vcelku dosť Ukrajincov a sú drzí. Že Ukrajinky prišli do kaderníctvo, že zadarmo, lebo sú z Ukrajiny. A veselo sa zamestnávajú Ukrajinci. MŠ sú plné. Ja som sa spýtala, či všetky tie matky, už robia, keď sa nemôžu počas dňa starať o deti.


Jaaj, ešte mi povedala, že väčšina Ukraajincov jazdí na drahých autách... No vcelku naštvane to pôsobilo...


[quote="pid:65958, uid:88"]en jsem zvědavá kdy českým dětem rupnou nervy a poperou se.[/quote] Ja som zase zvedavá, dokedy vydrži vôľa pomáhať tu na sk. Zatiaľ je to mesiac. Včera som sa rozprávala s jednou mamičkou, keď som čakala svoje deti pred školou. Hovorila, že v našom malom meste je vcelku dosť Ukrajincov a sú drzí. Že Ukrajinky prišli do kaderníctvo, že zadarmo, lebo sú z Ukrajiny. A veselo sa zamestnávajú Ukrajinci. MŠ sú plné. Ja som sa spýtala, či všetky tie matky, už robia, keď sa nemôžu počas dňa starať o deti. Jaaj, ešte mi povedala, že väčšina Ukraajincov jazdí na drahých autách... No vcelku naštvane to pôsobilo...

dětem rupnou nervy a poperou se.


ak ma 12 rocny ukromalcik vycvik ako tie deti /klikni na odkaz/ tak ti garantujem, ze to neskonci par skrabancami a odreninami, za kratsi koniec povrazu bude tahat tvoja rodina...


už čoskoro......


https://reporter-ua.com/2015/08/13/v-lagere-pod-kievom-detey-treniruyut-po-uproshchennoy-programme-azova-foto


[quote="pid:65958, uid:88"]dětem rupnou nervy a poperou se. [/quote] ak ma 12 rocny ukromalcik vycvik ako tie deti /klikni na odkaz/ tak ti garantujem, ze to neskonci par skrabancami a odreninami, za kratsi koniec povrazu bude tahat tvoja rodina... už čoskoro...... https://reporter-ua.com/2015/08/13/v-lagere-pod-kievom-detey-treniruyut-po-uproshchennoy-programme-azova-foto

Lidi už to vidí že velká část lže a přišla kvůli penězům aby vše bylo zadarmo. Špatné je, jak se jich zbavit ? Kdo se přizná že udělal chybu a hlavně jak to vyřešit ? Hrozí tady velké konflikty. Začne to nespokojeností, naštvanosti, energie vzteku se bude proměňovat na agresi. Ta reálně hrozí, fyzická agrese. Možná na to ONI čekají, na konflikty a pak najust výjimečný stav nebo stanné právo. Lidi začnou veřejně protestovat, budou lidi pokutovat a zavírat.. možná jim jde o toto? Dalo s to předvídat že budou konflikty.


Lidi už to vidí že velká část lže a přišla kvůli penězům aby vše bylo zadarmo. Špatné je, jak se jich zbavit ? Kdo se přizná že udělal chybu a hlavně jak to vyřešit ? Hrozí tady velké konflikty. Začne to nespokojeností, naštvanosti, energie vzteku se bude proměňovat na agresi. Ta reálně hrozí, fyzická agrese. Možná na to ONI čekají, na konflikty a pak najust výjimečný stav nebo stanné právo. Lidi začnou veřejně protestovat, budou lidi pokutovat a zavírat.. možná jim jde o toto? Dalo s to předvídat že budou konflikty.

clanek z reflexu, je to ironie, nicmene jsem na FB u nekterych slunickaru sledovala velkou radost, ze je to skvely napad.


https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/112204/vlada-bude-uprchlikum-rozdavat-tlacitkove-telefony-a-otrhane-obleceni-aby-nedrazdili-ceskou-svoloc.html


clanek z reflexu, je to ironie, nicmene jsem na FB u nekterych slunickaru sledovala velkou radost, ze je to skvely napad. https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/112204/vlada-bude-uprchlikum-rozdavat-tlacitkove-telefony-a-otrhane-obleceni-aby-nedrazdili-ceskou-svoloc.html

Hodně firem brigádníkům Čechům dávají výpověď a zaměstnávají Ukrajince..informace mám od kamarádů menageru z firem a už jih to sere, Ukrajinci nechce mluvit česky a říkají že nemuse, že jsou uprchlý že se Česko a firmy muse starat o Ukrajince..


Hodně firem brigádníkům Čechům dávají výpověď a zaměstnávají Ukrajince..informace mám od kamarádů menageru z firem a už jih to sere, Ukrajinci nechce mluvit česky a říkají že nemuse, že jsou uprchlý že se Česko a firmy muse starat o Ukrajince..

JZO pre pseudohumanistov aby zacali chapat co je pomoc druhemu a co je ich umela snaha aby zapadli v dave a pohladkali si ego, my sme ti zachrancovia pred zlom...

Vyhodit je prý nemůžou a nechtějí.

Pokial dokazu deti ovladat emocie a netvoria nenavist tak je to pre nich celkom dobra skola, dospeli maju trpitelsky komplex ktory je silnejsi ako laska k rodine. Nech si to uziju a snad im to pomoze do zivota.


JZO pre pseudohumanistov aby zacali chapat co je pomoc druhemu a co je ich umela snaha aby zapadli v dave a pohladkali si ego, my sme ti zachrancovia pred zlom... [quote="pid:65957, uid:88"]Vyhodit je prý nemůžou a nechtějí.[/quote] Pokial dokazu deti ovladat emocie a netvoria nenavist tak je to pre nich celkom dobra skola, dospeli maju trpitelsky komplex ktory je silnejsi ako laska k rodine. Nech si to uziju a snad im to pomoze do zivota.

vsak nech mu zoberu PC ci tablet a vybavene.....a ked bude pokracovat v jedeni, tak zamknut ho v izbe a pustat na WC.....iste, nie je to nic, cim by clovek sa chcel stat, ale cakat, ze sa to zmeni je tiez na hlavu. On bude pokracovat (ved vsetko funguje) a oni budu stracat nervy. Alebo povedat dievcatu, ze ak sa nezacne chovat normalne, tak pojdu prec obaja a ze ich nezaujima, ze su to deti


vsak nech mu zoberu PC ci tablet a vybavene.....a ked bude pokracovat v jedeni, tak zamknut ho v izbe a pustat na WC.....iste, nie je to nic, cim by clovek sa chcel stat, ale cakat, ze sa to zmeni je tiez na hlavu. On bude pokracovat (ved vsetko funguje) a oni budu stracat nervy. Alebo povedat dievcatu, ze ak sa nezacne chovat normalne, tak pojdu prec obaja a ze ich nezaujima, ze su to deti

Janka to oni neudělají. Oni jen diskutují s dětmi, i se svými. Tablet je jeho, to mu nevezmou a když mu paní dovolila si vzít co on chce, tak to má mít. Sestra když tam byla tak se snažila ho řídit, le marně. Dělá že nerozumí. Navíc oni jsou v práci a děti ve škole a ten Ukr.kluk zatím do školy nechodí
Marné rady. Oni musí sami vystřízlivět z komplexu pomáhání, že jsou Ukr chudáci a Rusové potvory. Sestra je rázná, udělala by tam pořádek, ale jezdí tam jednou za čas z Plzně. Tak mladí Pražáci mají úkol to vyřešit. Na to jsem fakt zvědavá.
.


Janka to oni neudělají. Oni jen diskutují s dětmi, i se svými. Tablet je jeho, to mu nevezmou a když mu paní dovolila si vzít co on chce, tak to má mít. Sestra když tam byla tak se snažila ho řídit, le marně. Dělá že nerozumí. Navíc oni jsou v práci a děti ve škole a ten Ukr.kluk zatím do školy nechodí Marné rady. Oni musí sami vystřízlivět z komplexu pomáhání, že jsou Ukr chudáci a Rusové potvory. Sestra je rázná, udělala by tam pořádek, ale jezdí tam jednou za čas z Plzně. Tak mladí Pražáci mají úkol to vyřešit. Na to jsem fakt zvědavá. .

nuz ako hovoris, ako si kto ustelie....blbe je, ked clovek vidi, ze stelie zle a potom sa cuduje


nuz ako hovoris, ako si kto ustelie....blbe je, ked clovek vidi, ze stelie zle a potom sa cuduje

síce nie u nás a v Čechách, ale v Poľsku:
Vo Varšave bola zavraždená 21-ročná ukrajinská občianka. Telo dievčaťa s bodnými ranami, prikryté dekou, sa našlo na balkóne na treťom poschodí obytného domu vo štvrti Wlochy. K vražde došlo počas dňa.


Pred vraždou sa žena pohádala (https://www.se.pl/warszawa/zabojstwo-21-letniej-ukrainki-w-warszawie-cialo-lezy-na-balkonie-trwa-oblawa-aa-cqKH-ysAC-CtEP.html) s neznámym mužom v byte, v istom momente vybehla na balkón, odkiaľ začala volať o pomoc. Susedia uviedli, že medzi nimi počuli hádku. Polícia po páchateľovi pátra. Podľa predbežných správ je to 27-ročný ukrajinský občan, partner ženy.
https://t.me/smebratia/552


síce nie u nás a v Čechách, ale v Poľsku: Vo Varšave bola zavraždená 21-ročná ukrajinská občianka. Telo dievčaťa s bodnými ranami, prikryté dekou, sa našlo na balkóne na treťom poschodí obytného domu vo štvrti Wlochy. K vražde došlo počas dňa. Pred vraždou sa žena pohádala (https://www.se.pl/warszawa/zabojstwo-21-letniej-ukrainki-w-warszawie-cialo-lezy-na-balkonie-trwa-oblawa-aa-cqKH-ysAC-CtEP.html) s neznámym mužom v byte, v istom momente vybehla na balkón, odkiaľ začala volať o pomoc. Susedia uviedli, že medzi nimi počuli hádku. Polícia po páchateľovi pátra. Podľa predbežných správ je to 27-ročný ukrajinský občan, partner ženy. https://t.me/smebratia/552

Počet ukrajinských utečencov, ktorí sa rozhodli usadiť sa v Európskej únii, rastie, mnohí sa snažia vrátiť späť na Ukrajinu, správy Euronews


V poľskom meste Przemysl, kde sa zorganizovalo jedno z prvých prijímacích miest pre ukrajinských utečencov v krajine, 28.Marca večer stáli stovky Ukrajincov v rade na nočný vlak do Kyjeva.


46-ročná Natalia, utečenka z Ukrajiny, povedala Euronews, že sa vráti do Záporožia:


"Mnohí sa vracajú, pretože nemohli nájsť bývanie, nemohli nájsť prácu - tu nebola príležitosť žiť. Nie sme bohatí a nechceli sme sem prísť na dovolenku. Aspoň doma môžeme žiť z vlastných zdrojov. Dom je dom."


EURONEWS: NAJVÄČŠÍM PROBLÉMOM JE NEDOSTATOK MIEST V EÚ PRE UTEČENCOV Z UKRAJINY


Niektorí Ukrajinci, ktorí sa chceli vrátiť do svojej vlasti, uviedli, že celé týždne spali v telocvičniach, ani nevedeli, či si v budúcnosti nájdu lepšie miesto na pobyt.
TAK AKO JE, [30. 3. 2022 11:20]
https://t.me/smebratia/569


Počet ukrajinských utečencov, ktorí sa rozhodli usadiť sa v Európskej únii, rastie, mnohí sa snažia vrátiť späť na Ukrajinu, správy Euronews V poľskom meste Przemysl, kde sa zorganizovalo jedno z prvých prijímacích miest pre ukrajinských utečencov v krajine, 28.Marca večer stáli stovky Ukrajincov v rade na nočný vlak do Kyjeva. 46-ročná Natalia, utečenka z Ukrajiny, povedala Euronews, že sa vráti do Záporožia: "Mnohí sa vracajú, pretože nemohli nájsť bývanie, nemohli nájsť prácu - tu nebola príležitosť žiť. Nie sme bohatí a nechceli sme sem prísť na dovolenku. Aspoň doma môžeme žiť z vlastných zdrojov. Dom je dom." EURONEWS: NAJVÄČŠÍM PROBLÉMOM JE NEDOSTATOK MIEST V EÚ PRE UTEČENCOV Z UKRAJINY Niektorí Ukrajinci, ktorí sa chceli vrátiť do svojej vlasti, uviedli, že celé týždne spali v telocvičniach, ani nevedeli, či si v budúcnosti nájdu lepšie miesto na pobyt. TAK AKO JE, [30. 3. 2022 11:20] https://t.me/smebratia/569

Kata.. hlavně aby to tak bylo. Aby se vrátili domů. Podle toho co vidím v Plzni se jim tady moc líbí. A pražským u syna mojí sestry se líbí taky. Jen by mě zajímalo, jestli je budou moci vystěhovat a kdy. Jestli to není navždy.


Kata.. hlavně aby to tak bylo. Aby se vrátili domů. Podle toho co vidím v Plzni se jim tady moc líbí. A pražským u syna mojí sestry se líbí taky. Jen by mě zajímalo, jestli je budou moci vystěhovat a kdy. Jestli to není navždy.

Dnešní zkušenost z ČSOB. Příjem klientů pomocí systému vyvolávání zrušen. Místo toho obrovská tabule na dřevěných stojinách obalená bílým balícím papírem. Na ní napsaná výlučně Ukrajinská jména od otevírací doby do závěrečné. Pak obsloužený U má jméno proškrtnuto. Domorodec nemá šanci, všichni kmitají jen kolem Ukrajinců.
ČSOB vyhlásila akci, každý nový U klient dostane na nově otevření účet 2500 Kč.
Potřeboval jsem tam vyřídit jednu neodkladnou věc (pokoušel jsem se on line, přes jejich rozhraní, načež mi do mailu přišla odpověď, že do 15 dnů mi odpoví), tak jsem tam zajel osobně. Po neúspěšných pokusech se dostat k nějakému pracovníku banky, jsem odchytil slečnu, která vyšla ze záchodku a na chodbě jsem začal řešit můj požadavek. Naštěstí slečna byla vstřícná a do 5 minut jsem byl vybaven. Jinak pořadová čísla na služby banky jsou obsazena na 2 měsíce předem. Tož, tak si tu hezky žijeme.


Dnešní zkušenost z ČSOB. Příjem klientů pomocí systému vyvolávání zrušen. Místo toho obrovská tabule na dřevěných stojinách obalená bílým balícím papírem. Na ní napsaná výlučně Ukrajinská jména od otevírací doby do závěrečné. Pak obsloužený U má jméno proškrtnuto. Domorodec nemá šanci, všichni kmitají jen kolem Ukrajinců. ČSOB vyhlásila akci, každý nový U klient dostane na nově otevření účet 2500 Kč. Potřeboval jsem tam vyřídit jednu neodkladnou věc (pokoušel jsem se on line, přes jejich rozhraní, načež mi do mailu přišla odpověď, že do 15 dnů mi odpoví), tak jsem tam zajel osobně. Po neúspěšných pokusech se dostat k nějakému pracovníku banky, jsem odchytil slečnu, která vyšla ze záchodku a na chodbě jsem začal řešit můj požadavek. Naštěstí slečna byla vstřícná a do 5 minut jsem byl vybaven. Jinak pořadová čísla na služby banky jsou obsazena na 2 měsíce předem. Tož, tak si tu hezky žijeme.

Stejná zkušenost z Reifeisen banky. Pouze Ukr. Doporučila nám se objednat, naštěstí na můj nátlak na druhý den. Podle mých poznatků jsou i úřednice naštvané a zoufalé. Ten stres je viditelný už i u nich Nedivím se.


Stejná zkušenost z Reifeisen banky. Pouze Ukr. Doporučila nám se objednat, naštěstí na můj nátlak na druhý den. Podle mých poznatků jsou i úřednice naštvané a zoufalé. Ten stres je viditelný už i u nich Nedivím se.

ČSOB vyhlásila akci, každý nový U klient dostane na nově otevření účet 2500 Kč

Kde se na toto berou peníze a kdo to financuje ? Já za založení účtu dostanu kulové.


[quote="pid:66048, uid:312"]ČSOB vyhlásila akci, každý nový U klient dostane na nově otevření účet 2500 Kč[/quote] Kde se na toto berou peníze a kdo to financuje ? Já za založení účtu dostanu kulové.

Jarek

Jestli to není navždy

Jsou to idioti, když si domu nasáčkovali UK boys. Za blbost se platí.


[quote="pid:66047, uid:88"]Jestli to není navždy[/quote] Jsou to idioti, když si domu nasáčkovali UK boys. Za blbost se platí.

Jarek

Jarku, máš pravdu. Souhlasím.Teckovana sluníčkarka, pracuje jako redaktorka v ČT 1, takže vymyty mozek. Bohužel.


Jarku, máš pravdu. Souhlasím.Teckovana sluníčkarka, pracuje jako redaktorka v ČT 1, takže vymyty mozek. Bohužel.

Z dnešného telegramu:


Len aby sa nezabudlo, kde a komu prispievame:


keby dačo, hoax:
Poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny Oleg Carev informoval o všech záludnostech současné ukrajinské elity.
„Hlavní aktiva na Ukrajině patří politikům a oligarchům. Vlastnili média a administrativní budovy, okrádali zemi a klamali lidi.
Nikdo z níže uvedených nevzal zbraň do rukou, všichni vyvedli své příbuzné a vybrali své finanční prostředky do zahraničí. Všichni níže uvedení rádi obětují životy obyčejných Ukrajinců ve snaze zůstat u koryta.


  1. Zelenskyj V.A. - Rodiče a příbuzní Zelenského a jeho manželky uprchli do zahraničí.
  2. Porošenko P.A. - do zahraničí byla odvezena pouze hotovost kolem miliardy amerických dolarů. Na zahraničních účtech je více než dvě miliardy dolarů. Děti byly odvezeny do Spojeného království.
  3. Kučma L.D., zeť Kučmy Pinchuka V.M. - více než tři miliardy je na zahraničních účtech v Itálii, USA a dalších zemích. Všichni příbuzní i sám Pinchuk uprchli do zahraničí.
  4. Avakov A.B. - více než dvě miliardy dolarů v USA a dalších zemích. Všichni příbuzní byli odvezeni do zahraničí.
  5. Ermak A.B. , vedoucí prezidentské kanceláře – na zahraničních účtech je zhruba jedna miliarda dolarů. Rodina je ve Spojeném království.
  6. Timoshenková K.A , zástupce. vedoucí prezidentské kanceláře - více než jeden a půl miliardy amerických dolarů vybralo na zahraniční účty. Rodina uprchla do Spojeného království.
  7. Yu. V. Lucenko , bývalý generální prokurátor Ukrajiny, vybral více než 800 milionů dolarů na zahraniční účty. Žije s rodinou ve Velké Británii.
  8. Yatsenyuk A.P. , bývalý premiér Ukrajiny - na zahraničních účtech jsou více než dvě miliardy dolarů. Yatsenyuk a jeho rodina žijí ve Spojených státech. Jen v Miami koupil 15 luxusních chat.
  9. Achmetov R.L. , oligarcha – jmění asi 15 miliard amerických dolarů. Jen v roce 2021 „vydělal“ 6,5 miliardy dolarů zvýšením tarifů, elektřiny a energií. Fondy jsou umístěny v zahraničí. Rodina je v zahraničí.
  10. Kolomojský I.V. a Bogolyubov G.M. , oligarchové - hotovost, více než šest miliard amerických dolarů, v zahraničí. Rodiny jsou v zahraničí.
  11. Korban G.B. , nájezdník, oligarcha, hlavní viník Ilovajského kotle a smrt tisíců vojenského personálu Ozbrojených sil Ukrajiny - vybral více než jeden a půl miliardy dolarů na zahraniční účty, rodina žije v Izraeli.
  12. Bratři Kličkovci (Vitalij a Vladimír) , oligarchové, vybrali více než dvě miliardy amerických dolarů na zahraniční účty. Rodiny žijí v Německu a USA.
  13. Jaroslavskij A.V. , oligarcha – na zahraničních účtech je více než jedna miliarda amerických dolarů. On a jeho rodina jsou ve Spojeném království.
  14. Kosyuk Yu.A. , oligarcha, majitel firmy Mironovsky Khleboprodukt - přinesl do zahraničí více než 1,6 miliardy amerických dolarů. Všichni příbuzní byli odvezeni do zahraničí.
  15. Turčinov A.V. , bývalý i. o. Prezident Ukrajiny - více než miliarda dolarů na zahraničních účtech. Rodina uprchla do zahraničí.
  16. Nalivaichenko V.A. , bývalý předseda SBU - na zahraničních účtech je více než 500 milionů amerických dolarů. Rodina žije v USA.Tak si kladu otázku: Kolik z těchto "lidí" přispělo ze svých kont na pomoc Ukrajině ????

Z dnešného telegramu: Len aby sa nezabudlo, kde a komu prispievame: keby dačo, hoax: Poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny Oleg Carev informoval o všech záludnostech současné ukrajinské elity. „Hlavní aktiva na Ukrajině patří politikům a oligarchům. Vlastnili média a administrativní budovy, okrádali zemi a klamali lidi. Nikdo z níže uvedených nevzal zbraň do rukou, všichni vyvedli své příbuzné a vybrali své finanční prostředky do zahraničí. Všichni níže uvedení rádi obětují životy obyčejných Ukrajinců ve snaze zůstat u koryta. 1. Zelenskyj V.A. - Rodiče a příbuzní Zelenského a jeho manželky uprchli do zahraničí. 2. Porošenko P.A. - do zahraničí byla odvezena pouze hotovost kolem miliardy amerických dolarů. Na zahraničních účtech je více než dvě miliardy dolarů. Děti byly odvezeny do Spojeného království. 3. Kučma L.D., zeť Kučmy Pinchuka V.M. - více než tři miliardy je na zahraničních účtech v Itálii, USA a dalších zemích. Všichni příbuzní i sám Pinchuk uprchli do zahraničí. 4. Avakov A.B. - více než dvě miliardy dolarů v USA a dalších zemích. Všichni příbuzní byli odvezeni do zahraničí. 5. Ermak A.B. , vedoucí prezidentské kanceláře – na zahraničních účtech je zhruba jedna miliarda dolarů. Rodina je ve Spojeném království. 6. Timoshenková K.A , zástupce. vedoucí prezidentské kanceláře - více než jeden a půl miliardy amerických dolarů vybralo na zahraniční účty. Rodina uprchla do Spojeného království. 7. Yu. V. Lucenko , bývalý generální prokurátor Ukrajiny, vybral více než 800 milionů dolarů na zahraniční účty. Žije s rodinou ve Velké Británii. 8. Yatsenyuk A.P. , bývalý premiér Ukrajiny - na zahraničních účtech jsou více než dvě miliardy dolarů. Yatsenyuk a jeho rodina žijí ve Spojených státech. Jen v Miami koupil 15 luxusních chat. 9. Achmetov R.L. , oligarcha – jmění asi 15 miliard amerických dolarů. Jen v roce 2021 „vydělal“ 6,5 miliardy dolarů zvýšením tarifů, elektřiny a energií. Fondy jsou umístěny v zahraničí. Rodina je v zahraničí. 10. Kolomojský I.V. a Bogolyubov G.M. , oligarchové - hotovost, více než šest miliard amerických dolarů, v zahraničí. Rodiny jsou v zahraničí. 11. Korban G.B. , nájezdník, oligarcha, hlavní viník Ilovajského kotle a smrt tisíců vojenského personálu Ozbrojených sil Ukrajiny - vybral více než jeden a půl miliardy dolarů na zahraniční účty, rodina žije v Izraeli. 12. Bratři Kličkovci (Vitalij a Vladimír) , oligarchové, vybrali více než dvě miliardy amerických dolarů na zahraniční účty. Rodiny žijí v Německu a USA. 13. Jaroslavskij A.V. , oligarcha – na zahraničních účtech je více než jedna miliarda amerických dolarů. On a jeho rodina jsou ve Spojeném království. 14. Kosyuk Yu.A. , oligarcha, majitel firmy Mironovsky Khleboprodukt - přinesl do zahraničí více než 1,6 miliardy amerických dolarů. Všichni příbuzní byli odvezeni do zahraničí. 15. Turčinov A.V. , bývalý i. o. Prezident Ukrajiny - více než miliarda dolarů na zahraničních účtech. Rodina uprchla do zahraničí. 16. Nalivaichenko V.A. , bývalý předseda SBU - na zahraničních účtech je více než 500 milionů amerických dolarů. Rodina žije v USA. Tak si kladu otázku: Kolik z těchto "lidí" přispělo ze svých kont na pomoc Ukrajině ????

Ak by sa dali skonfiškovať tieto miliardy dolárov, hneď by bolo na obnovu Ukrajiny.


Ak by sa dali skonfiškovať tieto miliardy dolárov, hneď by bolo na obnovu Ukrajiny.

tohle je jen vsuvka z nemecka, davam to sem, protoze predpokladam, ze nebude dlouho trvat a ceska televize prebere.
bavorska televize "BR", uvadi serii cviceni, dabovano v ukrajinstine.


6247d61ab331a


https://www.br.de/mediathek/video/fit-mit-felix-u-garnij-formi-razom-z-feliksom-turnen-gimnastika-av:624485172778a7000846e807


tohle je jen vsuvka z nemecka, davam to sem, protoze predpokladam, ze nebude dlouho trvat a ceska televize prebere. bavorska televize "BR", uvadi serii cviceni, dabovano v ukrajinstine. ![6247d61ab331a](serve/attachment&path=6247d61ab331a) https://www.br.de/mediathek/video/fit-mit-felix-u-garnij-formi-razom-z-feliksom-turnen-gimnastika-av:624485172778a7000846e807

Ti to měli připravené... všechno. Ty překlady .. plánovali to určitě dlouho. Proto sem nedali africké inženýry. Zřejmě chtějí území Ukr., vyhnat lidi.. druhotný efekt. Za chvíli sem přijdou i jejich muži, až to tam skončí a to co nás teď štve bude maličkost. Mám docela z toho obavy.


Ti to měli připravené... všechno. Ty překlady .. plánovali to určitě dlouho. Proto sem nedali africké inženýry. Zřejmě chtějí území Ukr., vyhnat lidi.. druhotný efekt. Za chvíli sem přijdou i jejich muži, až to tam skončí a to co nás teď štve bude maličkost. Mám docela z toho obavy.

Ti to měli připravené... všechno. Ty překlady .. plánovali to určitě dlouho.


kam se podivam, tak je ta jejich vlajka. na mendelove univerzite vlaje porad. uz jsem si rikala, dokdy ji tam nechaji. vlajeckari a slunickari jsou porad v tranzu a vidi zlutomodre. zpravodaj nasi casti brna a zase na prvni strance vyzva pomoci zlutomodrym. mam na to uz tezkou alergii.


[quote="pid:66105, uid:88"]Ti to měli připravené... všechno. Ty překlady .. plánovali to určitě dlouho.[/quote] kam se podivam, tak je ta jejich vlajka. na mendelove univerzite vlaje porad. uz jsem si rikala, dokdy ji tam nechaji. vlajeckari a slunickari jsou porad v tranzu a vidi zlutomodre. zpravodaj nasi casti brna a zase na prvni strance vyzva pomoci zlutomodrym. mam na to uz tezkou alergii.

U nás na Plzeňsku jsou modrozlute i na restauracích, na divadle, dost je jich. Co vidím je to, že se tímto symbolem připojujeme k Ukr.egregoru, bohužel i k nackum a korupci co tam je.. musíme posilovat Český egregor, aby nás nepoškodili.


U nás na Plzeňsku jsou modrozlute i na restauracích, na divadle, dost je jich. Co vidím je to, že se tímto symbolem připojujeme k Ukr.egregoru, bohužel i k nackum a korupci co tam je.. musíme posilovat Český egregor, aby nás nepoškodili.

musíme posilovat Český egregor, aby nás nepoškodili.


je sice hodne zaslepenych, ale vnimam velky odpor k tomu vsemu. lidi maji strach to projevit navenek, ale ten odpor sili. ti nahore prepinaji strunu. pokud jeste na podzim na nas chystaji dalsi pieksovou blamaz, chci verit, ze lidi uz se prestanou bat


[quote="pid:66113, uid:88"]musíme posilovat Český egregor, aby nás nepoškodili.[/quote] je sice hodne zaslepenych, ale vnimam velky odpor k tomu vsemu. lidi maji strach to projevit navenek, ale ten odpor sili. ti nahore prepinaji strunu. pokud jeste na podzim na nas chystaji dalsi pieksovou blamaz, chci verit, ze lidi uz se prestanou bat

modrozlute i na restauracích, na divadle, dost je jich. Co vidím je to, že se tímto symbolem připojujeme k Ukr.egregoru, bohužel i k nackum a korupci co tam je.. musíme posilovat Český egregor, aby nás nepoškodili.

Obrátiť na posmech. Modrožltá, farba mimoňov.
624813bf61e62
PS. Takýmto spôsobom nabúravam aj rúška. Ak niekomu poviem, že ho s plienkou na ústach nepoznám. Viackrát si ju, aspoň v mojej prítomnosti, nenasadí.


[quote="pid:66113, uid:88"]modrozlute i na restauracích, na divadle, dost je jich. Co vidím je to, že se tímto symbolem připojujeme k Ukr.egregoru, bohužel i k nackum a korupci co tam je.. musíme posilovat Český egregor, aby nás nepoškodili.[/quote] Obrátiť na posmech. Modrožltá, farba mimoňov. ![624813bf61e62](serve/attachment&path=624813bf61e62) PS. Takýmto spôsobom nabúravam aj rúška. Ak niekomu poviem, že ho s plienkou na ústach nepoznám. Viackrát si ju, aspoň v mojej prítomnosti, nenasadí.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 2. 4. 2022 o 11:18

Nebo taky symbol nemocných downem:
624816de16be6


Nebo taky symbol nemocných downem: ![624816de16be6](serve/attachment&path=624816de16be6)

Já už nerada jezdím do Plzně. To napětí a naštvanost je silné. Lidi to moc dobře ví že tohle je špatné, co se děje, že nás to ohrožuje ve všech směrech. Málokdo o tom chce mluvit. Odpor sílí, ale zatím duchovně. Myslím že to ale za čas vyleze na povrch hmotně.


Já už nerada jezdím do Plzně. To napětí a naštvanost je silné. Lidi to moc dobře ví že tohle je špatné, co se děje, že nás to ohrožuje ve všech směrech. Málokdo o tom chce mluvit. Odpor sílí, ale zatím duchovně. Myslím že to ale za čas vyleze na povrch hmotně.

clanek z reflexu, je to ironie, nicmene jsem na FB u nekterych slunickaru sledovala velkou radost, ze je to skvely napad.


https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/112204/vlada-bude-uprchlikum-rozdavat-tlacitkove-telefony-a-otrhane-obleceni-aby-nedrazdili-ceskou-svoloc.html


To je zase jen sarkastický zcela smyšlený článek jako ten s Milošem, co nedojedl kaši a kouřil v posteli....


Podívej se na tohle:
https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/112107/mezinarodni-liga-muzu-s-malymi-penisy-zrusila-putinovi-clenstvi-a-odebrala-mu-titul-cestneho-predsedy.html


Prostě se snaží být vtipní a dehonestovat, jde o stejného pisálka.


[quote="pid:65978, uid:347"]clanek z reflexu, je to ironie, nicmene jsem na FB u nekterych slunickaru sledovala velkou radost, ze je to skvely napad. https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/112204/vlada-bude-uprchlikum-rozdavat-tlacitkove-telefony-a-otrhane-obleceni-aby-nedrazdili-ceskou-svoloc.html[/quote] To je zase jen sarkastický zcela smyšlený článek jako ten s Milošem, co nedojedl kaši a kouřil v posteli.... Podívej se na tohle: https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/112107/mezinarodni-liga-muzu-s-malymi-penisy-zrusila-putinovi-clenstvi-a-odebrala-mu-titul-cestneho-predsedy.html Prostě se snaží být vtipní a dehonestovat, jde o stejného pisálka.

veterinar zak z brna a jeho post z dneska.
jen pokud ma nekdo z vas FB, doporucuji ho sledovat. je to velmi slusny clovek, rozumny, odvazny.


624ac2888348d


veterinar zak z brna a jeho post z dneska. jen pokud ma nekdo z vas FB, doporucuji ho sledovat. je to velmi slusny clovek, rozumny, odvazny. ![624ac2888348d](serve/attachment&path=624ac2888348d)

sem tam se podivam na reakce u fialy nebo rakusana.


624be35ead311


sem tam se podivam na reakce u fialy nebo rakusana. ![624be35ead311](serve/attachment&path=624be35ead311)

sem tam se podivam na reakce u fialy nebo rakusana.


Rozdeľ a panuj.


Týmto spôsobom sa postupne presúva pozornosť a hnev obyvateľstva. Z politikov na jednoduchých Ukrajincov.


[quote="pid:66488, uid:347"]sem tam se podivam na reakce u fialy nebo rakusana.[/quote] ### Rozdeľ a panuj. Týmto spôsobom sa postupne presúva pozornosť a hnev obyvateľstva. Z politikov na jednoduchých Ukrajincov.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Týmto spôsobom sa postupne presúva pozornosť a hnev obyvateľstva. Z politikov na jednoduchých Ukrajincov.


z reakci lidi prave na profilech tech dvou bych rekla, ze lidi chapou a uvedomuji si, ze tohle vsechno tahle vlada dela zamerne. pokud by ti "obycejni ukrajinci" prijimali pomoc s pokorou, pokud by to byli opravdu lide, kteri potrebuji pomoc, nemyslim si, ze by cesi tak reagovali. jenze v absolutni vetsine pripadu, ktere v mem okoli slysim, jsou to negativni zazitky.


[quote="pid:66494, uid:84"]Týmto spôsobom sa postupne presúva pozornosť a hnev obyvateľstva. Z politikov na jednoduchých Ukrajincov.[/quote] z reakci lidi prave na profilech tech dvou bych rekla, ze lidi chapou a uvedomuji si, ze tohle vsechno tahle vlada dela zamerne. pokud by ti "obycejni ukrajinci" prijimali pomoc s pokorou, pokud by to byli opravdu lide, kteri potrebuji pomoc, nemyslim si, ze by cesi tak reagovali. jenze v absolutni vetsine pripadu, ktere v mem okoli slysim, jsou to negativni zazitky.

Myslím že se toho dožijeme v určité formě.

Nevím kolik ti je, ale já neplánuji v následujících pár letech umřít smile


Chci říct, že v rámci zákona času je jasné, že ty procesy už nebudou trvat desetiletí jako v minulém století...


[quote="pid:65835, uid:88"]Myslím že se toho dožijeme v určité formě.[/quote] Nevím kolik ti je, ale já neplánuji v následujících pár letech umřít :D Chci říct, že v rámci zákona času je jasné, že ty procesy už nebudou trvat desetiletí jako v minulém století...

Syn mojí sestry, který bydlí v Praze přijal na popud svoji ženy ( zaměstnankyne ČT) dva Ukr.

Kdo chce kam, .... Jak syn s volbou partnerky


Tak i dotyčná nána s rozhodnutím hrát si na charitu.
Bude to dobrá a dosti bolestivá lekce pro ně. Až teď RF rozbije UA na Donbase, tak najednou opadne ta iluze, že se Rusové stáhnou a vrátí se ti lidi domů. No a najednou z toho bude dlouhodobý problém.


[quote="pid:65957, uid:88"]Syn mojí sestry, který bydlí v Praze přijal na popud svoji ženy ( zaměstnankyne ČT) dva Ukr.[/quote] Kdo chce kam, .... Jak syn s volbou partnerky Tak i dotyčná nána s rozhodnutím hrát si na charitu. Bude to dobrá a dosti bolestivá lekce pro ně. Až teď RF rozbije UA na Donbase, tak najednou opadne ta iluze, že se Rusové stáhnou a vrátí se ti lidi domů. No a najednou z toho bude dlouhodobý problém.

Kata.. hlavně aby to tak bylo. Aby se vrátili domů. Podle toho co vidím v Plzni se jim tady moc líbí. A pražským u syna mojí sestry se líbí taky. Jen by mě zajímalo, jestli je budou moci vystěhovat a kdy. Jestli to není navždy.


Stačí se podívat na názory a chování a je jasné kdo se chce vrátit domů a kdo chce zůstat...
Samozřejmě je to ta horší varianta. Nakonec vystěhují Ukrajinci ty české "dobrodince". To bude panečku životní lekce. smile


[quote="pid:66047, uid:88"]Kata.. hlavně aby to tak bylo. Aby se vrátili domů. Podle toho co vidím v Plzni se jim tady moc líbí. A pražským u syna mojí sestry se líbí taky. Jen by mě zajímalo, jestli je budou moci vystěhovat a kdy. Jestli to není navždy.[/quote] Stačí se podívat na názory a chování a je jasné kdo se chce vrátit domů a kdo chce zůstat... Samozřejmě je to ta horší varianta. Nakonec vystěhují Ukrajinci ty české "dobrodince". To bude panečku životní lekce. :)

Nakonec vystěhují Ukrajinci ty české "dobrodince"

Přesně tak. Na to jsou totiž paragrafy, které platí i na Čechy. Řekněme, že si někdo k sobě do bytu či domu někoho nastěhuje, například přítelkyni či přítele. Nemusí to být zrovna Ukrajinec. Jestliže dotyčná osoba bude v domácnosti bydlet řekněme rok, tak už po této době má nárok na odškodnění v případě, že majitel domácnosti tuto osobu bude chtít vypakovat z různých důvodů. Mám na mysli odškodnění finanční, ale i majetkové. Za jistých okolností dotyčná osoba má nárok na majetkové vyrovnání a může požadovat podíl na bytu či domu. A vůbec ti dva nemusí být manželé. Stačí jen společná domácnost. Zní to jako kravina, ale je to tak. Mám známého právníka, který se tím celý život zabýval. Toto znají lidé, kteří touto životní situací prošli. Naprostá většina Čechů toto vůbec nezná. Zcela určitě se vyskytnou případy, že Češi kteří si doma ubytovali Ukrajince budou mít velký problém je vypakovat. Budou je muset odškodnit či o část majetku přijdou. Některé paragrafy a pak jejich výklad, to je něco neuvěřitelného.


[quote="pid:66631, uid:518"]Nakonec vystěhují Ukrajinci ty české "dobrodince"[/quote] Přesně tak. Na to jsou totiž paragrafy, které platí i na Čechy. Řekněme, že si někdo k sobě do bytu či domu někoho nastěhuje, například přítelkyni či přítele. Nemusí to být zrovna Ukrajinec. Jestliže dotyčná osoba bude v domácnosti bydlet řekněme rok, tak už po této době má nárok na odškodnění v případě, že majitel domácnosti tuto osobu bude chtít vypakovat z různých důvodů. Mám na mysli odškodnění finanční, ale i majetkové. Za jistých okolností dotyčná osoba má nárok na majetkové vyrovnání a může požadovat podíl na bytu či domu. A vůbec ti dva nemusí být manželé. Stačí jen společná domácnost. Zní to jako kravina, ale je to tak. Mám známého právníka, který se tím celý život zabýval. Toto znají lidé, kteří touto životní situací prošli. Naprostá většina Čechů toto vůbec nezná. Zcela určitě se vyskytnou případy, že Češi kteří si doma ubytovali Ukrajince budou mít velký problém je vypakovat. Budou je muset odškodnit či o část majetku přijdou. Některé paragrafy a pak jejich výklad, to je něco neuvěřitelného.

Jarek

Polsko. Ukrajinští svidomí utečenci vyhání z hotelu utečenku - židovku za nesprávné názory. (žodovce je sympatičtější ruský svět)
https://t.me/kedmi/9858


Polsko. Ukrajinští svidomí utečenci vyhání z hotelu utečenku - židovku za nesprávné názory. (žodovce je sympatičtější ruský svět) https://t.me/kedmi/9858

624d752ce8fe7
624d75387fa29


![624d752ce8fe7](serve/attachment&path=624d752ce8fe7) ![624d75387fa29](serve/attachment&path=624d75387fa29)

A už jsou ukrajinci i poláci položeni na pánvičku . Teď už jen stačí zapálit informační hořák .
https://www.holocaust.cz/dejiny/holocaust/historicky-kontext/antisemitismus-po-roce-1945/pogromy-v-povalecnem-polsku/
https://cs.wikipedia.org/wiki/Voly%C5%88sk%C3%BD_masakr
Druhá priorita je potvora , ta umí připomínat .


A už jsou ukrajinci i poláci položeni na pánvičku . Teď už jen stačí zapálit informační hořák . https://www.holocaust.cz/dejiny/holocaust/historicky-kontext/antisemitismus-po-roce-1945/pogromy-v-povalecnem-polsku/ https://cs.wikipedia.org/wiki/Voly%C5%88sk%C3%BD_masakr Druhá priorita je potvora , ta umí připomínat .
Upravené 6. 4. 2022 o 13:21
50.59k
383
54
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept