Mimo kategórií
Bloknuté weby

kremlin.ru je zablokovany, kde sa da dostat k informaciam z Kremla?


kremlin.ru je zablokovany, kde sa da dostat k informaciam z Kremla?

neskúšal som to, takže neviem nakoľko je to pravdivé.


ano je to pravdive, ale moze sa stat, ze sa aj tak stranka nenacita, pretoze na niektore stranky prebiehaju DDoS utoky


[quote="pid:60641, uid:112"]neskúšal som to, takže neviem nakoľko je to pravdivé.[/quote] ano je to pravdive, ale moze sa stat, ze sa aj tak stranka nenacita, pretoze na niektore stranky prebiehaju DDoS utoky

kremlin.ru je zablokovany


daj si podla toho navodu, co pridal @popolvar do hosts suboru tento riadok

95.173.136.72 www.kremlin.ru


a pojde ti to, ale je tam spomaleny traffic, takze DDoS utok na ich stranku prebieha


[quote="pid:60653, uid:252"]kremlin.ru je zablokovany[/quote] daj si podla toho navodu, co pridal @popolvar do hosts suboru tento riadok 95.173.136.72 www.kremlin.ru a pojde ti to, ale je tam spomaleny traffic, takze DDoS utok na ich stranku prebieha

OZ Biosféra nefunguje:
https://www.biosferaklub.info/



SK
Z dôvodu ochrany hostingov pred opakujúcimi útokmi sme boli nútení pre vybrané krajiny obmedziť prístup do administratívneho rozhrania webových stránok. Pokiaľ potrebujete s administráciou pracovať zo zahraničia, prosím prihláste sa do Webadminu, prejdite do správy domény a v sekcii "CMS - redakčné systémy" kliknite na “Vypnúť geoip filter”.



OZ Biosféra nefunguje: https://www.biosferaklub.info/ > **SK** Z dôvodu ochrany hostingov pred opakujúcimi útokmi sme boli nútení pre vybrané krajiny obmedziť prístup do administratívneho rozhrania webových stránok. Pokiaľ potrebujete s administráciou pracovať zo zahraničia, prosím prihláste sa do Webadminu, prejdite do správy domény a v sekcii "CMS - redakčné systémy" kliknite na “Vypnúť geoip filter”.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 28. 2. 2022 o 12:31

Outsider Media hacknutý kdovíkým, ukrajinci, některou z našich tajných služeb ...


http://www.outsidermedia.cz/


Outsider Media hacknutý kdovíkým, ukrajinci, některou z našich tajných služeb ... http://www.outsidermedia.cz/

Outsider Media hacknutý kdovíkým


Pri návšteve posiela POST request na google.com s odtlačkom web klienta a rôzne ďalšie veci, tipujem, že ten kto hekol web, zbiera dáta o návštevníkoch cez google analytics. Odporúčam nenavštevovať, kým nepríde oznam, že stránka je obnovená majiteľom.


[quote="pid:60814, uid:317"]Outsider Media hacknutý kdovíkým[/quote] Pri návšteve posiela POST request na google.com s odtlačkom web klienta a rôzne ďalšie veci, tipujem, že ten kto hekol web, zbiera dáta o návštevníkoch cez google analytics. Odporúčam nenavštevovať, kým nepríde oznam, že stránka je obnovená majiteľom.

Ruské televizní kanály na YT bloknuté.
píšou - Tento kanál není ve vaší zemi dostupný.
Neví někdo, jestli ty kanály fungují na jiné platformě? Internetové televize mi zatím jdou.


Ruské televizní kanály na YT bloknuté. píšou - Tento kanál není ve vaší zemi dostupný. Neví někdo, jestli ty kanály fungují na jiné platformě? Internetové televize mi zatím jdou.

Z internetu zmizela Lenta. Ping na jméno sajtu nedává odpověď. Nevím, kde Lenta hostuje, ale velké množství ruských serverů z domény *.ru hostuje v Západní Evropě, konkrétně v Holandsku.


Z internetu zmizela Lenta. Ping na jméno sajtu nedává odpověď. Nevím, kde Lenta hostuje, ale velké množství ruských serverů z domény *.ru hostuje v Západní Evropě, konkrétně v Holandsku.

Ruské tv zatiaľ tu fungujú.
Tv Zvezda


Ruské tv zatiaľ tu fungujú. [Tv Zvezda](http://rus24.tv/zvezda.html "Tv Zvezda")

Vypli DNS záznam hlavnespravy.sk , urobili to rovnako ako v ČR.


Vypli DNS záznam hlavnespravy.sk , urobili to rovnako ako v ČR.

Vypli DNS záznam hlavnespravy.sk , urobili to rovnako ako v ČR.


Už ste to skúšali rozchodiť? Ráno dali na TG takéto:


ážení čitatelia, NBÚ dnes pravdepodobne vydá príkazy na naše vypnutie. Nevieme ako dlho bude táto procedúra trvať ale je možné, že o niekoľko hodín sa už neodstanete na našu stránku. V budúcich dňoch nás prosím hľadajte na doménach hlavnespravy.live a hlavnespravy.info


Rozchodili ste to? Mne to nejde. Treba ich dať do wordpadu ako IP?


[quote="pid:61266, uid:48"]Vypli DNS záznam hlavnespravy.sk , urobili to rovnako ako v ČR.[/quote] Už ste to skúšali rozchodiť? Ráno dali na TG takéto: ážení čitatelia, NBÚ dnes pravdepodobne vydá príkazy na naše vypnutie. Nevieme ako dlho bude táto procedúra trvať ale je možné, že o niekoľko hodín sa už neodstanete na našu stránku. V budúcich dňoch nás prosím hľadajte na doménach hlavnespravy.live a hlavnespravy.info Rozchodili ste to? Mne to nejde. Treba ich dať do wordpadu ako IP?

Nejde im to, IP adresu neviem. Na druhej strane je dobre, že ľudia budú nútení hľadať iné zdroje informácií bez vatikánskeho balastu ako sú HS.


Nejde im to, IP adresu neviem. Na druhej strane je dobre, že ľudia budú nútení hľadať iné zdroje informácií bez vatikánskeho balastu ako sú HS.

HS sa na telegrame vyjadrili k blokovaniu webu:


Vážení čitatelia. Ako už iste viete, včera NBÚ zablokoval naše stránky www.hlavnespravy.sk Nie je možné sa na nich viac dostať. Doteraz nemáme žiadne oficiálne ani neoficiálne stanovisko zodpovedného úradu. Dnes sme oslovili NBÚ zo žiadosťou, aby nám ozrejmi dôvod svojho zásahu. Do tejto chvíle sme nedostali žiadnu odpoveď. Pretože nemáme žiadne rozhodnutie, nevieme sa ani nijako, proti tomuto poľutovaniahodnému kroku súčasnej vlády, brániť.
Bez ohľadu na to, aká zámienka sa pre takéto obmedzenie slobody slova použije, či už je to vojna v susednom štáte alebo akákoľvek iná, je to nakoniec vždy iba cenzúra a prejav fašizmu.
O ďalšom vývoji situácie vás budeme informovať.


HS sa na telegrame vyjadrili k blokovaniu webu: Vážení čitatelia. Ako už iste viete, včera NBÚ zablokoval naše stránky www.hlavnespravy.sk Nie je možné sa na nich viac dostať. Doteraz nemáme žiadne oficiálne ani neoficiálne stanovisko zodpovedného úradu. Dnes sme oslovili NBÚ zo žiadosťou, aby nám ozrejmi dôvod svojho zásahu. Do tejto chvíle sme nedostali žiadnu odpoveď. Pretože nemáme žiadne rozhodnutie, nevieme sa ani nijako, proti tomuto poľutovaniahodnému kroku súčasnej vlády, brániť. Bez ohľadu na to, aká zámienka sa pre takéto obmedzenie slobody slova použije, či už je to vojna v susednom štáte alebo akákoľvek iná, je to nakoniec vždy iba cenzúra a prejav fašizmu. O ďalšom vývoji situácie vás budeme informovať.

Nezúfajme....na Telegrame sa ľudia pripájajú k HS....myslím, že budú mať omnoho viac sledovateľov ako doposiaľ .....ak to sledujete...Telegram zažíva nevídanú sledovanosť...denne sa do rôznych skupín pripája ohromné množstvo ľudí....mainstream sa môže strčiť kde chce....to, že majú mizernú sledovanosť je ich zrkadlo...
Ľudia si cestu k informáciám nájdu.....napr. utorková IV s Adrianom, kde bol hosť pán Taraba, malo najväčšiu sledovanosť od začiatku ich pôsobenia....ak ich všetkých vypnú...stretnú sa s ľudmi na TG...


Nezúfajme....na Telegrame sa ľudia pripájajú k HS....myslím, že budú mať omnoho viac sledovateľov ako doposiaľ .....ak to sledujete...Telegram zažíva nevídanú sledovanosť...denne sa do rôznych skupín pripája ohromné množstvo ľudí....mainstream sa môže strčiť kde chce....to, že majú mizernú sledovanosť je ich zrkadlo... Ľudia si cestu k informáciám nájdu.....napr. utorková IV s Adrianom, kde bol hosť pán Taraba, malo najväčšiu sledovanosť od začiatku ich pôsobenia....ak ich všetkých vypnú...stretnú sa s ľudmi na TG...
Upravené 3. 3. 2022 o 19:26

Z bloknutých webů jsou v znovu v provozu tyto:


Aeronet.news
Protiproud.info


Ale bohužel končí Kosa:


http://vlkovobloguje.wordpress.com/


S Vlkem jsem v mnohých věcech nesouhlasil, ale v mnoha věcech to byl neocenitelný zdroj informací.


Z bloknutých webů jsou v znovu v provozu tyto: Aeronet.news Protiproud.info Ale bohužel končí Kosa: http://vlkovobloguje.wordpress.com/ S Vlkem jsem v mnohých věcech nesouhlasil, ale v mnoha věcech to byl neocenitelný zdroj informací.

Ale bohužel končí Kosa:


Nenašiel mieru. Sedieť toľko pred PC nie je v poriadku.


[quote="pid:62085, uid:317"]Ale bohužel končí Kosa:[/quote] Nenašiel mieru. Sedieť toľko pred PC nie je v poriadku.

Moderátor

divne ze ani zvedavec, hlavnespravy ani novarepublika nepresli na domeny info alebo news. Ja mam firemny notebook a teda blokovany telegram


divne ze ani zvedavec, hlavnespravy ani novarepublika nepresli na domeny info alebo news. Ja mam firemny notebook a teda blokovany telegram
Upravené 11. 3. 2022 o 12:32

https://www.facebook.com/MUdrIDavid/posts/1585660258541146


MUDr. Ivan David:
Rakúsku cenzúru sme prekonali technickými prostriedkami!
Máme "nového republikána. online"
Po protiústavnom zablokovaní 8 webových stránok pomocou domény block cz" združením NIC nelegálne zablokovanie ďalších cca 20 domén Rakušanovi cez spojenie "poskytovateľov". Pretože toto pojednávanie nemohlo byť založené na žiadnom súdnom rozhodnutí, keďže nemá oporu v zákone, požiadali sme súd o "predbežné opatrenia" - odblokovanie webu. Argumentovali sme, že blokovanie nebolo ani opodstatnené, ani oznámené. Toto však zatiaľ k gólu neviedlo. Pravdepodobne na základe toho sme dostali oznámenie od spoločnosti "Zoznam" na "na základe uznesenia vlády". Ale načo je spoločnosť List zaväzujúca protiústavné rozhodnutie vlády? Premiér Fiala priznal, že je to "na hrane". Asi má okraj za jedlom. Na prekonanie nezákonnej blokády sa však našlo technické riešenie, aby ste sa do Novej republiky mohli pripojiť nielen zo zahraničia alebo cez VPN. Presunuli sme sa ďalej na ". ONLINE". Takže...


https://novarepublika.online/


https://www.facebook.com/MUdrIDavid/posts/1585660258541146 MUDr. Ivan David: Rakúsku cenzúru sme prekonali technickými prostriedkami! Máme "nového republikána. online" Po protiústavnom zablokovaní 8 webových stránok pomocou domény block cz" združením NIC nelegálne zablokovanie ďalších cca 20 domén Rakušanovi cez spojenie "poskytovateľov". Pretože toto pojednávanie nemohlo byť založené na žiadnom súdnom rozhodnutí, keďže nemá oporu v zákone, požiadali sme súd o "predbežné opatrenia" - odblokovanie webu. Argumentovali sme, že blokovanie nebolo ani opodstatnené, ani oznámené. Toto však zatiaľ k gólu neviedlo. Pravdepodobne na základe toho sme dostali oznámenie od spoločnosti "Zoznam" na "na základe uznesenia vlády". Ale načo je spoločnosť List zaväzujúca protiústavné rozhodnutie vlády? Premiér Fiala priznal, že je to "na hrane". Asi má okraj za jedlom. Na prekonanie nezákonnej blokády sa však našlo technické riešenie, aby ste sa do Novej republiky mohli pripojiť nielen zo zahraničia alebo cez VPN. Presunuli sme sa ďalej na ". ONLINE". Takže... https://novarepublika.online/

Káťa děkuji..a všem co pomáhají za informace


Káťa děkuji..a všem co pomáhají za informace

Kolaborantská vláda chce uzákonit cenzuru.


Vypneme dezinformační weby, chystáme k tomu zákon, plánuje ministr


Ministr spravedlnosti Pavel Blažek v rozhovoru pro Seznam Zprávy uvedl, že vznikne zákon, který umožní vypnutí lživých serverů. Připravuje se i postup proti „Putinově bandě“, která získává veřejné zakázky.


Nedílnou součástí ruské války na Ukrajině je šíření dezinformací a vylhaných poplašných zpráv. Stát v současnosti nemá nástroje, jak proti zdrojům nepravdivých informací zakročit. To by se brzy mělo změnit.


Ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) v rozhovoru pro Seznam Zprávy uvedl, že vláda chystá zákon, na jehož základě bude možné vypnout dezinformační weby.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-vypneme-dezinformacni-weby-chystame-k-tomu-zakon-planuje-ministr-194370


**Kolaborantská vláda chce uzákonit cenzuru.** **Vypneme dezinformační weby, chystáme k tomu zákon, plánuje ministr** Ministr spravedlnosti Pavel Blažek v rozhovoru pro Seznam Zprávy uvedl, že vznikne zákon, který umožní vypnutí lživých serverů. Připravuje se i postup proti „Putinově bandě“, která získává veřejné zakázky. Nedílnou součástí ruské války na Ukrajině je šíření dezinformací a vylhaných poplašných zpráv. Stát v současnosti nemá nástroje, jak proti zdrojům nepravdivých informací zakročit. To by se brzy mělo změnit. Ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) v rozhovoru pro Seznam Zprávy uvedl, že vláda chystá zákon, na jehož základě bude možné vypnout dezinformační weby. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-vypneme-dezinformacni-weby-chystame-k-tomu-zakon-planuje-ministr-194370

Nedílnou součástí ruské války na Ukrajině je šíření dezinformací a vylhaných poplašných zpráv. Stát v současnosti nemá nástroje, jak proti zdrojům nepravdivých informací zakročit. To by se brzy mělo změnit.


Jediná pravda dokáže prebiť tisíc lží. Proti tomu sa naozaj ťažko bojuje a nie sú na to prostriedky. Jednoduchšie je pravdu umlčať. Lenže tak ako si voda dokáže nájsť svoju cestičku všade, dokáže si ju nájsť aj pravda. Pravdu nie je možné zastaviť. Pravdu nie je možné zničiť. Plné prejavenie pravdy je možné len oddialiť. "Poznajte pravdu a pravda vás oslobodí."


[quote="pid:64332, uid:158"]Nedílnou součástí ruské války na Ukrajině je šíření dezinformací a vylhaných poplašných zpráv. Stát v současnosti nemá nástroje, jak proti zdrojům nepravdivých informací zakročit. To by se brzy mělo změnit.[/quote] Jediná pravda dokáže prebiť tisíc lží. Proti tomu sa naozaj ťažko bojuje a nie sú na to prostriedky. Jednoduchšie je pravdu umlčať. Lenže tak ako si voda dokáže nájsť svoju cestičku všade, dokáže si ju nájsť aj pravda. Pravdu nie je možné zastaviť. Pravdu nie je možné zničiť. Plné prejavenie pravdy je možné len oddialiť. _"Poznajte pravdu a pravda vás oslobodí."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 11:05

No a máme tu nový level:


62389600b91d7


Tak IV mi už ani na bz nejde. Na ich TG zatiaľ nič nie je.


No a máme tu nový level: ![62389600b91d7](serve/attachment&path=62389600b91d7) Tak IV mi už ani na bz nejde. Na ich TG zatiaľ nič nie je.

To je ten istý NBÚ (Národný bezpečnostný úrad), ktorý mal heslo "nbusr123"? To sú odborníci. Tí tomu rozumejú. Tí určite vedia, čo je pre nás hrozbou a ako nás od nej uchrániť.


To je ten istý NBÚ (Národný bezpečnostný úrad), ktorý mal heslo "nbusr123"? To sú odborníci. Tí tomu rozumejú. Tí určite vedia, čo je pre nás hrozbou a ako nás od nej uchrániť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 3. 2022 o 16:24

Tu sa ešte dá... našla som na TG odkaz


Tieto tri linky na livestream vysielanie IV sú ešte stále funkčné.


1) http://stream3.infovojna.bz:8000/live64
2) http://stream3.infovojna.bz:8000/live32
3) http://myonlineradio.sk/infovojna


Tu sa ešte dá... našla som na TG odkaz Tieto tri linky na livestream vysielanie IV sú ešte stále funkčné. 1) http://stream3.infovojna.bz:8000/live64 2) http://stream3.infovojna.bz:8000/live32 3) http://myonlineradio.sk/infovojna

https://www.facebook.com/lassakova.sk/videos/510976427098491/


Judita Lašššáková k Infovojne.
K otázkam k vysielaniu Infovojny: Infovojna: Nie, nevypli nás! Za výpadkami sú útoky na web, žiaden tajomný regulátor!


Novareoublikaonline je už zablokovana


Je možné, že aj tam sú útoky. Mne dlhšie načítava aj RT alebo Tass, a je tam upozornenie na DDoS.


https://www.facebook.com/lassakova.sk/videos/510976427098491/ Judita Lašššáková k Infovojne. K otázkam k vysielaniu Infovojny: Infovojna: Nie, nevypli nás! Za výpadkami sú útoky na web, žiaden tajomný regulátor! [quote="pid:64527, uid:88"]Novareoublikaonline je už zablokovana[/quote] Je možné, že aj tam sú útoky. Mne dlhšie načítava aj RT alebo Tass, a je tam upozornenie na DDoS.

No a máme tu nový level:


na toto sa odvolavaju (vynatok z toho paragrafu):


Škodlivým obsahom sa rozumie programový prostriedok alebo údaj, ktorý zapríčiňuje alebo môže zapríčiniť kybernetický bezpečnostný incident. Škodlivou aktivitou sa rozumie akákoľvek činnosť, ktorá zapríčiňuje alebo môže zapríčiniť kybernetický bezpečnostný incident, podvodnú činnosť, odcudzenie osobných údajov alebo citlivých údajov, závažné dezinformácie a iné formy hybridných hrozieb.


ani jeden z tych webov, ak ide, nemoze zapricinit kyberneticky bezpecnostny incident


ako sa hovori topiaci sa slamky chyta


[quote="pid:64446, uid:273"]No a máme tu nový level:[/quote] na toto sa odvolavaju (vynatok z toho paragrafu): Škodlivým obsahom sa rozumie programový prostriedok alebo údaj, ktorý zapríčiňuje alebo môže zapríčiniť kybernetický bezpečnostný incident. Škodlivou aktivitou sa rozumie akákoľvek činnosť, ktorá zapríčiňuje alebo môže zapríčiniť kybernetický bezpečnostný incident, podvodnú činnosť, odcudzenie osobných údajov alebo citlivých údajov, závažné dezinformácie a iné formy hybridných hrozieb. ani jeden z tych webov, ak ide, nemoze zapricinit kyberneticky bezpecnostny incident ako sa hovori topiaci sa slamky chyta

a este toto je zaujimave:


Podľa čl. 1 ods. 1 Ústavy SR sa Slovensko neviaže na žiadnu ideológiu. Z právneho hľadiska tak proruská, ani proamerická alebo promoslimská propaganda nie je protispoločenská, a už vôbec nie trestná činnosť.


a este toto je zaujimave: Podľa čl. 1 ods. 1 Ústavy SR sa Slovensko neviaže na žiadnu ideológiu. Z právneho hľadiska tak proruská, ani proamerická alebo promoslimská propaganda nie je protispoločenská, a už vôbec nie trestná činnosť.

Aj mne ide tá stránka, a počúvam to cez TG. Noro stále vraví o VPN, viete prosím niekto sem hodiť návod? Ďakujem krásne.


Aj mne ide tá stránka, a počúvam to cez TG. Noro stále vraví o VPN, viete prosím niekto sem hodiť návod? Ďakujem krásne.

promoslimská propaganda nie je protispoločenská


Nedopatrením sa ti tam priplietlo slovíčko "nie". Podľa zákona možno nie je, ale podľa zdravého rozumu jednoznažne je.


[quote="pid:64572, uid:1"]promoslimská propaganda nie je protispoločenská[/quote] Nedopatrením sa ti tam priplietlo slovíčko "nie". Podľa zákona možno nie je, ale podľa zdravého rozumu jednoznažne je.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 3. 2022 o 09:36

Dobre rano
Web infovojna.bz je docasne dostupny cez VPN alebo zo zahranicia. Pred 9:00 spustime obrazovy stream tu a v poobednajsich hodinach si mozete pozriet relaciu bud na rumble.com alebo na odysee.com. Staci na tych strankach vyhladat Dopoludnie na Infovojne s Adrianom, pripadne datum.
Stranka infovojna.tv je docasne vypnuta.
Takto budeme fungovat minimalne tyzden. Normalnu prevadzku riesime. Dajte prosim vediet ostatnym.
Dakujem.
Norbert
https://t.me/InfoVojnaOfficial/496


Dobre rano Web infovojna.bz je docasne dostupny cez VPN alebo zo zahranicia. Pred 9:00 spustime obrazovy stream tu a v poobednajsich hodinach si mozete pozriet relaciu bud na rumble.com alebo na odysee.com. Staci na tych strankach vyhladat Dopoludnie na Infovojne s Adrianom, pripadne datum. Stranka infovojna.tv je docasne vypnuta. Takto budeme fungovat minimalne tyzden. Normalnu prevadzku riesime. Dajte prosim vediet ostatnym. Dakujem. Norbert https://t.me/InfoVojnaOfficial/496
Upravené 22. 3. 2022 o 13:16

vcera mi IV, šla dnes si zrejme NBU dal namahu. Nejde. Nainstalovala som si Operu, nejde mi to ani tam. Počúvam ich cez TG. Ale prečítala by som si aj články. Niekto odskúšaný postup, prosím? Ďakujem krásne


vcera mi IV, šla dnes si zrejme NBU dal namahu. Nejde. Nainstalovala som si Operu, nejde mi to ani tam. Počúvam ich cez TG. Ale prečítala by som si aj články. Niekto odskúšaný postup, prosím? Ďakujem krásne

No vacsina tu radila Quilgenovi, kt o to nestal. Tak som si musela poradiť sama. Nech sa paci:
https://www.hidemyass.com/en-eu/proxy


623b8358830ff


Ide:-) zatiaľ. Čo sa clovek na staré kolena nenaučí:-)


No vacsina tu radila Quilgenovi, kt o to nestal. Tak som si musela poradiť sama. Nech sa paci: https://www.hidemyass.com/en-eu/proxy ![623b8358830ff](serve/attachment&path=623b8358830ff) Ide:-) zatiaľ. Čo sa clovek na staré kolena nenaučí:-)

Stahnite si vpn od kaspersky. Je to síce platená neobmedzená verzia, ale za to veľmi účinná.
VPN od opery nič moc a dosť spomaluje počítač.


https://www.kaspersky.cz/vpn-secure-connection


Stahnite si vpn od kaspersky. Je to síce platená neobmedzená verzia, ale za to veľmi účinná. VPN od opery nič moc a dosť spomaluje počítač. https://www.kaspersky.cz/vpn-secure-connection

Stahnite si vpn od kaspersky. Je to síce platená neobmedzená verzia, ale za to veľmi účinná.
VPN od opery nič moc a dosť spomaluje počítač.


Cez Operu mi to nešlo. To som myslela na mobil, ten link čo som dala.
Idem si to hneď stiahnuť, ja som antivir Kaspersky, a kukam, že to je len 26 eur ročne, to vpn. ďakujem krásne


Edit - už to mám a fičí to:-) no odkedy máme špeciálnu operáciu, tak moja computer literacy (neviem vhodný equivalent) sa zvýšila o 100%.


[quote="pid:64969, uid:124"]Stahnite si vpn od kaspersky. Je to síce platená neobmedzená verzia, ale za to veľmi účinná. VPN od opery nič moc a dosť spomaluje počítač.[/quote] Cez Operu mi to nešlo. To som myslela na mobil, ten link čo som dala. Idem si to hneď stiahnuť, ja som antivir Kaspersky, a kukam, že to je len 26 eur ročne, to vpn. ďakujem krásne Edit - už to mám a fičí to:-) no odkedy máme špeciálnu operáciu, tak moja computer literacy (neviem vhodný equivalent) sa zvýšila o 100%.
Upravené 23. 3. 2022 o 22:44

Cez Operu mi to nešlo. To som myslela na mobil
ja mám v mobile "operu mini" a cez tú mi infovojna.bz - stránka aj živé vysielanie išlo (včera aj dnes)


V PC sa dá v opere zapnúť VPN
623b9eef6d3c1


alebo sa dajú do opery stiahnuť rôzne rozšírenia s proxy, napr. browsec ale free/ zdarma adries je tam málo
623b9f0df161c


Tak som si musela poradiť sama.

ale o to si to potom človek viac váži, keď na niečo príde sám smile


[quote="pid:64974, uid:273"]Cez Operu mi to nešlo. To som myslela na mobil[/quote]ja mám v mobile "operu mini" a cez tú mi infovojna.bz - stránka aj živé vysielanie išlo (včera aj dnes) V PC sa dá v opere zapnúť VPN ![623b9eef6d3c1](serve/attachment&path=623b9eef6d3c1) alebo sa dajú do opery stiahnuť rôzne rozšírenia s proxy, napr. browsec ale free/ zdarma adries je tam málo ![623b9f0df161c](serve/attachment&path=623b9f0df161c) [quote="pid:64965, uid:273"]Tak som si musela poradiť sama.[/quote] ale o to si to potom človek viac váži, keď na niečo príde sám :)

návod, ako ich otvoriť: https://www.nejvic-info.cz/navod-jak-otevrit-weby-ktere-cz-nic-zablokoval-boj-za-svobodu-slova/
neskúšal som to, takže neviem nakoľko je to pravdivé.


Pridám ešte jeden nástroj, ktorým sa dá najsť IP adresa konkrétnej stránky:
https://www.site24x7.com/find-ip-address-of-web-site.html


Pre infovojnu mi stačilo do hosts doplniť riadok:
92.205.4.17 www.infovojna.bz


Vysielanie tam nebeží, to treba hľadať na Telegrame, ako bolo spomenuté niekde vyššie.


[quote="pid:60641, uid:112"]návod, ako ich otvoriť: https://www.nejvic-info.cz/navod-jak-otevrit-weby-ktere-cz-nic-zablokoval-boj-za-svobodu-slova/ neskúšal som to, takže neviem nakoľko je to pravdivé.[/quote] Pridám ešte jeden nástroj, ktorým sa dá najsť IP adresa konkrétnej stránky: https://www.site24x7.com/find-ip-address-of-web-site.html Pre infovojnu mi stačilo do hosts doplniť riadok: 92.205.4.17 www.infovojna.bz Vysielanie tam nebeží, to treba hľadať na Telegrame, ako bolo spomenuté niekde vyššie.

Na AKW.sk na Telegrame bola zverejnená informácia, že Zvedavec je dostupný na http://zvedavec.news.


(Ak by to tu už niekde bolo uverejnené, dajte mi prosím vedieť a ja toto zmažem.)


Na AKW.sk na Telegrame bola zverejnená informácia, že Zvedavec je dostupný na http://zvedavec.news. (Ak by to tu už niekde bolo uverejnené, dajte mi prosím vedieť a ja toto zmažem.)
Upravené 26. 3. 2022 o 09:28

Ak by to tu už niekde bolo uverejnené,
dajte mi prosím vedieť a ja toto zmažem.)


nič nemaž,taketo info je treba širiť ,kde sa len da...


[quote="pid:65241, uid:753"]Ak by to tu už niekde bolo uverejnené, dajte mi prosím vedieť a ja toto zmažem.)[/quote] nič nemaž,taketo info je treba širiť ,kde sa len da...

RT.com je dostupna cez prehliadac TOR. TOR ma v sebe zabudovany aj prehliadac Brave.
Potom si uz len v nom staci cez skratku Alt+Shift+N otvorit TOR prehliadac a dostanete sa na RT.com


6249298e51d8b


RT.com je dostupna cez prehliadac TOR. TOR ma v sebe zabudovany aj prehliadac [Brave](brave.com). Potom si uz len v nom staci cez skratku Alt+Shift+N otvorit TOR prehliadac a dostanete sa na RT.com ![6249298e51d8b](serve/attachment&path=6249298e51d8b)

Moderator

Videonávod na instalaci Telegramu do PC je na https://www.infovojna.bz/


Je tam na úvod.stránce napravo viz Tipy a rady, dále je tam i pdf postupu instalace do mobilu.
Návod je krok po kroku a funguje, stačí ho dodržet, osobně vyzkoušeno.


Videonávod na instalaci Telegramu do PC je na https://www.infovojna.bz/ Je tam na úvod.stránce napravo viz Tipy a rady, dále je tam i pdf postupu instalace do mobilu. Návod je krok po kroku a funguje, stačí ho dodržet, osobně vyzkoušeno.

Návod je krok po kroku a funguje, stačí ho dodržet, osobně vyzkoušeno.
Doplním že som sa stým trápil hodne dlho ale sms na mobil mi nie a nie prísť. Prišla mi až keď som mal na mobile nainštalovaný a spustený TG,potom nahodil čiselny kód do PC a už ide aj na PC. Prečo to tak bolo netušim ale tak som ho rozbehal na PC ja. Teda najprv spojazdnit na mobile a potom dať súhlas na prezeranie v PC


[quote="pid:66206, uid:647"]Návod je krok po kroku a funguje, stačí ho dodržet, osobně vyzkoušeno.[/quote]Doplním že som sa stým trápil hodne dlho ale sms na mobil mi nie a nie prísť. Prišla mi až keď som mal na mobile nainštalovaný a spustený TG,potom nahodil čiselny kód do PC a už ide aj na PC. Prečo to tak bolo netušim ale tak som ho rozbehal na PC ja. Teda najprv spojazdnit na mobile a potom dať súhlas na prezeranie v PC

Teda najprv spojazdnit na mobile a potom dať súhlas na prezeranie v PC
Takže pro majitele hloupých telefonů neproveditelné.


[quote="pid:66257, uid:85"]Teda najprv spojazdnit na mobile a potom dať súhlas na prezeranie v PC[/quote]Takže pro majitele hloupých telefonů neproveditelné.

Takže pro majitele hloupých telefonů neproveditelné.

No asi tak.A až mi doslúži tento môj/taký akurátny do ruky/,ktorý mi už slúži požehnaných/tento rok v aug./ 16r,tak si zase len kúpim taký hlúpy.Nepotrebujem na volanie a občas poslanie neakej sms miny pc v ruke.Na prístup k internetu mám pc.A že sa takto nedostanem na TG?Tú smolu oželiem.Veď čerstvé správy z TG si prečítam tu od vássmile .


[quote="pid:66316, uid:312"]Takže pro majitele hloupých telefonů neproveditelné.[/quote] No asi tak.A až mi doslúži tento môj/taký akurátny do ruky/,ktorý mi už slúži požehnaných/tento rok v aug./ 16r,tak si zase len kúpim taký hlúpy.Nepotrebujem na volanie a občas poslanie neakej sms miny pc v ruke.Na prístup k internetu mám pc.A že sa takto nedostanem na TG?Tú smolu oželiem.Veď čerstvé správy z TG si prečítam tu od vás;) .

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Takže pro majitele hloupých telefonů neproveditelné.

To nie sú hlúpe telefóny, to sú normálne telefóny.
Ja som túto dilemu vyriešil pár rokov nazad inak: tlačítkový telefón som si nechal a obstaral som si debilfón, pretože som potreboval byť pripojený na internet aj na cestách. Dostal som novú simku, nové číslo, ktoré s nikým nezdielam. S týmto debilfónom sa pripájam len na internet, je to v podstate mobilný modem a obstojný foťák do ruky. Síce mám teraz dva prístroje, ale telefón mám v podstate len jeden a vydrží nabitý aj týždeň a viac.
Akurát, že tie nové tlačítkové telefóny stoja za vlečku močky. Horšia batéria, horšie tlačítka a softvér, telo s lacného a tenkého plastu - ako keby korporáty naschvál zhoršovali kvalitu a oslavovali technický úpadok.


[quote="pid:66316, uid:312"]Takže pro majitele hloupých telefonů neproveditelné.[/quote] To nie sú hlúpe telefóny, to sú normálne telefóny. Ja som túto dilemu vyriešil pár rokov nazad inak: tlačítkový telefón som si nechal a obstaral som si debilfón, pretože som potreboval byť pripojený na internet aj na cestách. Dostal som novú simku, nové číslo, ktoré s nikým nezdielam. S týmto debilfónom sa pripájam len na internet, je to v podstate mobilný modem a obstojný foťák do ruky. Síce mám teraz dva prístroje, ale telefón mám v podstate len jeden a vydrží nabitý aj týždeň a viac. Akurát, že tie nové tlačítkové telefóny stoja za vlečku močky. Horšia batéria, horšie tlačítka a softvér, telo s lacného a tenkého plastu - ako keby korporáty naschvál zhoršovali kvalitu a oslavovali technický úpadok.

a obstaral som si debilfón, pretože som potreboval byť pripojený na internet aj na cestách.
Já ho měl také, jako služební z práce, ale nakonec jsem ho vrátil. Strašně mě iritovalo, že jsem ho musel pořád nabíjet a když jsem ho náhodou potřeboval byl většinou vybitý. Pro internet mi vadí jeho malá obrazovka. No a když slyším slovo aplikace, normálně mě to rozčílí. S prominutím, každý, kdo má do zadku díru, vymyslí nějakou aplikaci a pak ji tvrdě vyžaduje. Bez ní člověk jako by nebyl. Prostě mě ta věc vůbec neoslovila.


[quote="pid:66440, uid:48"]a obstaral som si debilfón, pretože som potreboval byť pripojený na internet aj na cestách.[/quote]Já ho měl také, jako služební z práce, ale nakonec jsem ho vrátil. Strašně mě iritovalo, že jsem ho musel pořád nabíjet a když jsem ho náhodou potřeboval byl většinou vybitý. Pro internet mi vadí jeho malá obrazovka. No a když slyším slovo aplikace, normálně mě to rozčílí. S prominutím, každý, kdo má do zadku díru, vymyslí nějakou aplikaci a pak ji tvrdě vyžaduje. Bez ní člověk jako by nebyl. Prostě mě ta věc vůbec neoslovila.
Upravené 4. 4. 2022 o 18:15

Akurát, že tie nové tlačítkové telefóny stoja za vlečku močky.

Verím vám.Ako všetky výrobky v dnešnej dobesmile .Syn kúpil manželke pod stromček myčku.Vydržala presne do záruky a kedže oprava by stála takmer cenu novej,radšej kúpili novú.
Za tento môj tlf.som aj nesmierne vďačná/šťastná že tak dlho perfektne funguje,len som už musela vymeniť baterku,ale to je najmenej,len nech slúži čo najdlhšiesmile ...


[quote="pid:66440, uid:48"]Akurát, že tie nové tlačítkové telefóny stoja za vlečku močky.[/quote] Verím vám.Ako všetky výrobky v dnešnej dobe;) .Syn kúpil manželke pod stromček myčku.Vydržala presne do záruky a kedže oprava by stála takmer cenu novej,radšej kúpili novú. Za tento môj tlf.som aj nesmierne vďačná/šťastná že tak dlho perfektne funguje,len som už musela vymeniť baterku,ale to je najmenej,len nech slúži čo najdlhšie:) ...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Stranka Torden.sk a ksbpress.cz sú nefunkčné. Je to dlhodobé? Všimol si to niekto?




kancelar: presunute do spravnej temy

Stranka Torden.sk a ksbpress.cz sú nefunkčné. Je to dlhodobé? Všimol si to niekto? ___ ###### kancelar: presunute do spravnej temy
Upravené 19. 4. 2022 o 08:29

Stranka Torden.sk

Neviem , ako na Slovensku, ale u operátora zo zahraničia mi to píše takto.


SK
Z dôvodu ochrany hostingov pred opakujúcimi útokmi sme boli nútení pre vybrané krajiny obmedziť prístup do administratívneho rozhrania webových stránok. Pokiaľ potrebujete s administráciou pracovať zo zahraničia, prosím prihláste sa do Webadminu, prejdite do správy domény a v sekcii "CMS - redakčné systémy" kliknite na “Vypnúť geoip filter”.


[quote="pid:68423, uid:248"]Stranka Torden.sk[/quote] Neviem , ako na Slovensku, ale u operátora zo zahraničia mi to píše takto. SK Z dôvodu ochrany hostingov pred opakujúcimi útokmi sme boli nútení pre vybrané krajiny obmedziť prístup do administratívneho rozhrania webových stránok. Pokiaľ potrebujete s administráciou pracovať zo zahraničia, prosím prihláste sa do Webadminu, prejdite do správy domény a v sekcii "CMS - redakčné systémy" kliknite na “Vypnúť geoip filter”.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Tak isto to mi to zobrazuje. Ja som len rozmyslal ci to je umysel ich zablokovat alebo to je len technicka chyba ktora trva par hodin. Ale zjavne to vyzera ze utok 5.kolony prebieha aj u nas na vsetkych frontoch.


Tak isto to mi to zobrazuje. Ja som len rozmyslal ci to je umysel ich zablokovat alebo to je len technicka chyba ktora trva par hodin. Ale zjavne to vyzera ze utok 5.kolony prebieha aj u nas na vsetkych frontoch.

Stranka Torden.sk a ksbpress.cz sú nefunkčné. Je to dlhodobé? Všimol si to niekto?


Výpadek se často opakuje, vždy na několik hodin.


[quote="pid:68423, uid:248"]Stranka Torden.sk a ksbpress.cz sú nefunkčné. Je to dlhodobé? Všimol si to niekto?[/quote] Výpadek se často opakuje, vždy na několik hodin.

Torden.sk

info od nich
"Aktuálne odporúčame túto a aj ďalšie knihy objednávať telefonicky 0948959919 alebo emailom obchod@torden.sk, keďže náš web momentálne nie je plne dostupný. Akonáhle bude chyba odstránená, budeme vás okamžite informovať.
Ďakujeme!"


[quote="pid:68423, uid:248"]Torden.sk[/quote] info od nich **"Aktuálne odporúčame túto a aj ďalšie knihy objednávať telefonicky 0948959919 alebo emailom obchod@torden.sk, keďže náš web momentálne nie je plne dostupný. Akonáhle bude chyba odstránená, budeme vás okamžite informovať. Ďakujeme!"**

Už řadu dní není démonkradicky přístupná E-republika . Další oběť pravdy .


Už řadu dní není démonkradicky přístupná E-republika . Další oběť pravdy .
8.04k
60
31
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept