Zahraničná politika
Zprávy z fronty

Pro rychlejší hledání sem vkládejte informace o průběhu Operace Z.
Zprávy z fronty.


**Pro rychlejší hledání sem vkládejte informace o průběhu Operace Z**. Zprávy z fronty.
Upravené 11. 3. 2022 o 12:35

Jako první tu mám objektivní a souhrnný dokument o "akci Z". Je to cca 8 min, RJ:
https://www.youtube.com/watch?v=LqpVbQMcssE


Druhá zpráva:
Američtí diplomaté z velvyslanectví v Kyjevě se evakuovali sami a "zapomněli" na veškerý svůj ukrajinský personál. Jako v Afghánistánu... Tito Ukrajinci píší zoufalé zprávy gosděpu, aby je někdo zachránil, protože oni se obávají Rusů. A žádná odpověď jim nepřichází...


Třetí zpráva: Obyvatel Donbasu, který 8 let chránil svou rodinu a spoluobčany, píše:
"Tehdy, před sedmi lety, bylo veselo i hrozně. Nevěděli jsme, co bude - naše budoucnost byla neznámá. Dneska je všechno jinak. Není ani veselo, ani smutno - jen naše budoucnost už není velká neznámá. Všechno je jasné. Obyvatelé Donbasu jen přihlížejí agónii Ukrajiny a čekají na konec války."


V Kyjevě je situace velmi nepřehledná. Jednak samotné ukrajinské skupiny nepoznají jedna druhou a tak už se stalo, že "nacgvardija" zastřelila vojáka ukrajinského vojska, protože ho měla za diverzanta. Dále - po rozdání zbraní komukoliv, včetně trestanců - se v ukrosíti objevilo pár videí s tématem "bijte nacisty".


Jako první tu mám objektivní a souhrnný dokument o "akci Z". Je to cca 8 min, RJ: https://www.youtube.com/watch?v=LqpVbQMcssE Druhá zpráva: Američtí diplomaté z velvyslanectví v Kyjevě se evakuovali sami a "zapomněli" na veškerý svůj ukrajinský personál. Jako v Afghánistánu... Tito Ukrajinci píší zoufalé zprávy gosděpu, aby je někdo zachránil, protože oni se obávají Rusů. A žádná odpověď jim nepřichází... Třetí zpráva: Obyvatel Donbasu, který 8 let chránil svou rodinu a spoluobčany, píše: "Tehdy, před sedmi lety, bylo veselo i hrozně. Nevěděli jsme, co bude - naše budoucnost byla neznámá. Dneska je všechno jinak. Není ani veselo, ani smutno - jen naše budoucnost už není velká neznámá. Všechno je jasné. Obyvatelé Donbasu jen přihlížejí agónii Ukrajiny a čekají na konec války." V Kyjevě je situace velmi nepřehledná. Jednak samotné ukrajinské skupiny nepoznají jedna druhou a tak už se stalo, že "nacgvardija" zastřelila vojáka ukrajinského vojska, protože ho měla za diverzanta. Dále - po rozdání zbraní komukoliv, včetně trestanců - se v ukrosíti objevilo pár videí s tématem "bijte nacisty".
Upravené 26. 2. 2022 o 22:02

Ukrajinska fronta svodka k 23:00

Jurij Podoljaka - Situace na frontach, den treti

Linky uvedené u těchto videí jsou nefunkční.


[quote="pid:60241, uid:68"]Ukrajinska fronta svodka k 23:00[/quote] [quote="pid:60244, uid:68"]Jurij Podoljaka - Situace na frontach, den treti[/quote] Linky uvedené u těchto videí jsou nefunkční.
Upravené 26. 2. 2022 o 22:59

Zkus tohle:

Na základě odkazů na zdejších vláknech jsem si oblíbil 2 Rusky mluvící Ukrajince.


Zkus tohle: [quote="pid:60217, uid:240"]Na základě odkazů na zdejších vláknech jsem si oblíbil 2 Rusky mluvící Ukrajince.[/quote]

Operace Z.

Akce Zet.
Vtipné.
(nebo Z jako Zelenský?)


[quote="pid:60240, uid:203"]Operace Z.[/quote] Akce Zet. Vtipné. (nebo Z jako Zelenský?)

Akce Zet.


Mám další výkladový tip.


Z = začištění


[quote="pid:60267, uid:240"]Akce Zet.[/quote] Mám další výkladový tip. Z = začištění

nebo Z jako Zelenský?

dnes som nad tym premyslal a dosiel k rovnakemu zaveru. Plus Cecenci maju V ako Volodimir


[quote="pid:60267, uid:240"]nebo Z jako Zelenský?[/quote] dnes som nad tym premyslal a dosiel k rovnakemu zaveru. Plus Cecenci maju V ako Volodimir

Moderator

Upravené 27. 2. 2022 o 00:10

Akce Zet.
Vtipné.
(nebo Z jako Zelenský?)

Nebo "Z" jako защитник.
621abfb31e564


[quote="pid:60267, uid:240"]Akce Zet. Vtipné. (nebo Z jako Zelenský?)[/quote] Nebo "Z" jako защитник. ![621abfb31e564](serve/attachment&path=621abfb31e564)

Linky uvedené u těchto videí jsou nefunkční.

Mne funguji. Klikam na sipku uprostred obrazku a ne na link.


[quote="pid:60257, uid:412"]Linky uvedené u těchto videí jsou nefunkční.[/quote] Mne funguji. Klikam na sipku uprostred obrazku a ne na link.

Tady máte souhrnný přehled ze včerejšího dne, co jsem se dívala, tak je tam vše, co se objevovalo i na sítích, ale je to jen v ruštině. Někde by se tam měl dát zapnout automatický překlad do češtiny


https://www.youtube.com/watch?v=JggNEPMJqyk


A jinak moc doporučuji, abyste všude šířili tohle, je to nabyté fakty, obzvláště pro naše spoluobčany, kteří celých osm let spali a teď se náhle probudili a jsou plni rozhořčení!


https://cz24.news/ukraina-propast-mezi-vychodem-a-zapadem-systematicke-drancovani-ukrajiny-a-agrese-sil-nato-video-cz-86-min/


Pomocí mnoha důkazů prozkoumáme mýtus o tzv. imperialistických ambicích a rozpínavosti ruské federace, což se nám snaží naši analytici a experti stále sugerovat. To, co Rusové provádějí nyní na Ukrajině, Američané prováděli celou dobu své existence. Ano, obě varianty jsou špatné. Ale proč jsme najednou tak ohromení u Ruska, a zůstáváme chladní u USA? Poslechněte si dosud nejpodrobnější dokument o krvavé pravdě Ukrajiny. Tuny materiálů, článků, statistik, vojenských analýz, výroků/prohlášení, typů zbraní a vojenské techniky, stohy informací a dat, ze kterých tento dokument vznikl.


Jak to bylo na Ukrajině za předchozích 8 let? Jak probíhaly přípravy základen NATO v zemi? Proč západ ani slůvkem nekritizoval nacifikaci Banderových stoupenců, ani perzekuci ruskojazyčné části obyvatel? Ruský zásah je vyústěním osmileté gradace a eskalace Ukrajiny. Na východě země vznikaly základny NATO, a řadu let tu operovaly americké výzvědné služby. Máme důkazy. Dokumentujeme výroky o sklonu k Nacismu politiků v Kyjevě. Masivní těžbu lesů v Bukovině ukrajinských Karpat. Zálusk na těžbu břidlicového plynu tzv. frakování. Ohromnou propagandu bývalé vlády Petra Porošenka. Plošné zákazy a blokování ruských webů. Kapitolu školství (příprava zákazu maďarských, rumunských a hl. ruských menšinových škol). Ekonomickou část (pokles produkce, kontrast Ukrajiny a EU, ztráta území, exportu do východních zemí atp. Detailní spolupráci české vlády s kyjevskou vládou (Stropnický, Poltorak, vojenský opravárenský podnik v Šenově na Novojičínsku, Tatra Kopřivnice) a rovněž zde pokrýváme i rozsáhlé americké základny po světě, přičemž se orientujeme nejen na hlavní základny v Asii, Austrálii, ale hlavně v Evropě, Slovensku a ČR (Náměšť nad Oslavou, Čáslav – letecké základny NATO, a příprava voj. prostoru Brdy viz rozšířená obec Jince.


Kapitoly:
0:00:00 Úvod: O válce se nediskutuje


0:03:44 Nejzkorumpovanější země na světě?


0:07:34 Agrese kyjevských politiků: Zničme Rusko!


0:09:27 Masový exodus z Ukrajiny


0:10:51 Energetická krize: Necháme Ukrajinu zmrznout?


0:13:42 Plundrování lesů západními korporacemi


0:15:43 Obchod: Ukrajina ztratila východ i západ


0:18:28 Ukrajinská propaganda na plné obrátky


0:21:52 Majdanisté prchají z potápějící se lodi


0:24:19 Likvidace práv ruskojazyčných obyvatel


0:30:39 Snižování životní úrovně Ukrajiny


0:32:36 Zbraně a munice: Spolupráce české vlády s Ukrajinou


0:40:40 Zbrojaři a Europoslanec Alexandr Vondra


0:42:38 Ukrajinští gastarbajtři v Česku


0:44:14 Bývalá Porošenkova administrativa


0:46:30 Zvyšuje Rusko napětí?


0:48:08 Vzestup ukrajinských nacistů Pravého sektoru


0:51:15 Vraždy nezávislých novinářů na Ukrajině


0:54:43 Americké základny na Ukrajině


0:57:40 Německé angažmá: Příprava neziskových kádrů


0:59:33 Strategie: Za pár let zaútočíme na DLR a LLR


1:00:14 Situace v Doněcku


1:03:18 NATO: Fakta o agresi na východě Evropy


1:07:05 Americké základny po světě


1:13:08 Americké základny na Slovensku


1:15:09 Američané v ČR


1:17:53 Právníci EU: Krym měl právo na samostatnost!


1:21:48 Ukrajina ztratila suverenitu: Rozhodují velmoci


1:23:11 Globální atomový věk: Spirála mocenského zbrojení


Tady máte souhrnný přehled ze včerejšího dne, co jsem se dívala, tak je tam vše, co se objevovalo i na sítích, ale je to jen v ruštině. Někde by se tam měl dát zapnout automatický překlad do češtiny https://www.youtube.com/watch?v=JggNEPMJqyk A jinak moc doporučuji, abyste všude šířili tohle, je to nabyté fakty, obzvláště pro naše spoluobčany, kteří celých osm let spali a teď se náhle probudili a jsou plni rozhořčení! https://cz24.news/ukraina-propast-mezi-vychodem-a-zapadem-systematicke-drancovani-ukrajiny-a-agrese-sil-nato-video-cz-86-min/ Pomocí mnoha důkazů prozkoumáme mýtus o tzv. imperialistických ambicích a rozpínavosti ruské federace, což se nám snaží naši analytici a experti stále sugerovat. To, co Rusové provádějí nyní na Ukrajině, Američané prováděli celou dobu své existence. Ano, obě varianty jsou špatné. Ale proč jsme najednou tak ohromení u Ruska, a zůstáváme chladní u USA? Poslechněte si dosud nejpodrobnější dokument o krvavé pravdě Ukrajiny. Tuny materiálů, článků, statistik, vojenských analýz, výroků/prohlášení, typů zbraní a vojenské techniky, stohy informací a dat, ze kterých tento dokument vznikl. Jak to bylo na Ukrajině za předchozích 8 let? Jak probíhaly přípravy základen NATO v zemi? Proč západ ani slůvkem nekritizoval nacifikaci Banderových stoupenců, ani perzekuci ruskojazyčné části obyvatel? Ruský zásah je vyústěním osmileté gradace a eskalace Ukrajiny. Na východě země vznikaly základny NATO, a řadu let tu operovaly americké výzvědné služby. Máme důkazy. Dokumentujeme výroky o sklonu k Nacismu politiků v Kyjevě. Masivní těžbu lesů v Bukovině ukrajinských Karpat. Zálusk na těžbu břidlicového plynu tzv. frakování. Ohromnou propagandu bývalé vlády Petra Porošenka. Plošné zákazy a blokování ruských webů. Kapitolu školství (příprava zákazu maďarských, rumunských a hl. ruských menšinových škol). Ekonomickou část (pokles produkce, kontrast Ukrajiny a EU, ztráta území, exportu do východních zemí atp. Detailní spolupráci české vlády s kyjevskou vládou (Stropnický, Poltorak, vojenský opravárenský podnik v Šenově na Novojičínsku, Tatra Kopřivnice) a rovněž zde pokrýváme i rozsáhlé americké základny po světě, přičemž se orientujeme nejen na hlavní základny v Asii, Austrálii, ale hlavně v Evropě, Slovensku a ČR (Náměšť nad Oslavou, Čáslav – letecké základny NATO, a příprava voj. prostoru Brdy viz rozšířená obec Jince. Kapitoly: 0:00:00 Úvod: O válce se nediskutuje 0:03:44 Nejzkorumpovanější země na světě? 0:07:34 Agrese kyjevských politiků: Zničme Rusko! 0:09:27 Masový exodus z Ukrajiny 0:10:51 Energetická krize: Necháme Ukrajinu zmrznout? 0:13:42 Plundrování lesů západními korporacemi 0:15:43 Obchod: Ukrajina ztratila východ i západ 0:18:28 Ukrajinská propaganda na plné obrátky 0:21:52 Majdanisté prchají z potápějící se lodi 0:24:19 Likvidace práv ruskojazyčných obyvatel 0:30:39 Snižování životní úrovně Ukrajiny 0:32:36 Zbraně a munice: Spolupráce české vlády s Ukrajinou 0:40:40 Zbrojaři a Europoslanec Alexandr Vondra 0:42:38 Ukrajinští gastarbajtři v Česku 0:44:14 Bývalá Porošenkova administrativa 0:46:30 Zvyšuje Rusko napětí? 0:48:08 Vzestup ukrajinských nacistů Pravého sektoru 0:51:15 Vraždy nezávislých novinářů na Ukrajině 0:54:43 Americké základny na Ukrajině 0:57:40 Německé angažmá: Příprava neziskových kádrů 0:59:33 Strategie: Za pár let zaútočíme na DLR a LLR 1:00:14 Situace v Doněcku 1:03:18 NATO: Fakta o agresi na východě Evropy 1:07:05 Americké základny po světě 1:13:08 Americké základny na Slovensku 1:15:09 Američané v ČR 1:17:53 Právníci EU: Krym měl právo na samostatnost! 1:21:48 Ukrajina ztratila suverenitu: Rozhodují velmoci 1:23:11 Globální atomový věk: Spirála mocenského zbrojení

A co se týče Podoljaka, tak všechny jeho videa najdete zde na kanále


https://www.youtube.com/channel/UCSQSxUJb4zH1SEpzNerSLLg


Dává tam stále průběžně aktuální informace.


Jeho telegram kanál, kdyby ho blokli https://t.me/yurasumy


nebo náhradní YouTube


https://www.youtube.com/channel/UC8eFO-rbvf_yUQy8u-XFFkg


A co se týče Podoljaka, tak všechny jeho videa najdete zde na kanále https://www.youtube.com/channel/UCSQSxUJb4zH1SEpzNerSLLg Dává tam stále průběžně aktuální informace. Jeho telegram kanál, kdyby ho blokli https://t.me/yurasumy nebo náhradní YouTube https://www.youtube.com/channel/UC8eFO-rbvf_yUQy8u-XFFkg

Dnes začnu zprávami z našich mééédií. Spíš titulky, obsahem se celkem nemá cenu zaobírat.
Obecně nám přibývá zpráv o ukrajinských vítězstvích a ruských porážkách, jak jim to ti "hrdinové" ukrajinští nandali.
Což je pro mě ukazatel, který jasně vypovídá....smile Ostatně - dějiny o tom vědí své. I na jaře r. 45 hlásala německá média to samé.


Hoří zásobníky ropy i plynovod!
Jediné, co Rusové zasáhli, byly vojenské zásobníky PHM a to na vojenské základně. A těch PHM tam zas tolik nebylo. Při útoku šlo hlavně o zničení tureckých dronů - ty skoro prázdné zásobníky byly spíš jako bonus.
Tato zpráva spíš dopředu připravuje čtenáře, že celkem brzy nebudou mít co lít do nádrží. A nebude to kvůli Rusům.
Napadá mě, z které hlavy pomazané vyšel onen "skvělý nápad" zásobovat ukry našimi PHM.
https://www.youtube.com/watch?v=XDJEPjvbbs4


Rusové nasadili pojízdná krematoria. Mají zamést stopy po zabitých civilistech.
Kde a kdy já jsem už tohle četla? Aha - v Sýrii, tam taky navezli spoustu, spoustu krematorií a pálili v nich děti, starce, ženy...


Protože ještě funguje tento zdroj, mám tu obsáhlejší reportáž (cca 40 minut, RJ) o včerejším dění.
https://www.youtube.com/watch?v=LThDODv4GpI


Hned na počátku (cca 2 minuta) jsou zprávy z Kyjeva, o kterém se také u nás píše jako o "pod ruskou palbou". Nic z toho. Je tam snímek auta, vydávaného za "ruskou agresi", ale nacgvardija se zase "spletla" a rozstřílela civilní auto.
Zelenský už jednat nechce a nabádá občany, aby házeli molotovy po "ruské technice a agresorech".
14:40 Kličko radí, jak rozpoznat ruské diverzanty, které je potřeba střílet. Ruský diverzant mluví rusky a má na sobě civilní oděv.
Pak následuje upozornění na sérii fejků (od cca 16 min.):
Video s ukrajinským mužem, který se loučí se svou dcerkou, obletělo i "západní" svět. S popiskou, jak ukrajinský otec odchází na frontu - bojovat s Rusy. Ovšem...
Na videu je sice ukrajinský muž, odcházející do bojů - ale je to ochránce Donbasu, který vyprovází ženu a dceru k autobusu do Ruska, protože on sám jde do bojů s banderovci.
Toto video prezentovala v OSN jistá "žena" - podobná tomu pánovi, co třepal ampulkou s bílým práškem - jako důkaz "ruské agrese a utrpení Ukrajiny".
Nebenzja v OSN ukazuje snímky a reportáže BBC, kde většina jich pochází odjinud (třeba ze Sýrie) nebo dokonce z moskevské vojenské přehlídky.
Snímky a videa z nedávno těžce zasažené Gorlovky jsou vydávána za ruskou agresi - přitom bombardování a zásahy (z gadů a točkami U) provedli banderovci. zabité učitelky, zraněné děti, rozbité domy v oblasti DNR (protože tato oblast stále nese těžké údery) - o tom všem se na "západě" informuje pouze jako o "ruské agresi!
cca 25 min mluví o bojích v DNR, kde se postupně daří osvobozovat oblasti a hlavně - zbavovat je smrtonosných palných zbraní.
cca 30 minuta - ukrajinští pohraničníci ze Zmijího ostrova všichni odmítli bojovat s Ruskem, vzdali se a jsou úplně v pořádku..
A pár perliček:
Biden na Zelenského prosby "vvésti NATO" odpověděl, že se bude za UA modlit.
Anglický ministr války Wallace vyprávěl kadetům o hrdinství jejich předků na Krymu - v bitvě u Balaklavy, A Angličani jsou tak chrabří, že to můžou kdykoliv zopakovat. Kdykoliv.
No... nikdo netvrdí, že angličani neumějí být stateční, ale... u té Balaklavy byli zničeni za 40 minut...
V reportáži výše máme dvě tváře protagonistů trapasu staršího data. Trapasu, na kterém ale nic směšného není.
Reportérka, která relaci uvádí, dělala v r. 2018 reportáž v OSN. A druhý aktér, ukroposlanec, pózující s automatem v 5:30 min, si na ni vzal gumové rukavice a k tomu samému nabádal i ostatní. Prý - jste vrazi a s vámi se může člověk setkávat jen v protichemickém obleku.


Dnes začnu zprávami z našich mééédií. Spíš titulky, obsahem se celkem nemá cenu zaobírat. **Obecně nám přibývá zpráv o ukrajinských vítězstvích a ruských porážkách, jak jim to ti "hrdinové" ukrajinští nandali.** Což je pro mě ukazatel, který jasně vypovídá....:) Ostatně - dějiny o tom vědí své. I na jaře r. 45 hlásala německá média to samé. **Hoří zásobníky ropy i plynovod!** Jediné, co Rusové zasáhli, byly **vojenské zásobníky PHM** a to na vojenské základně. A těch PHM tam zas tolik nebylo. Při útoku šlo hlavně o zničení tureckých dronů - ty skoro prázdné zásobníky byly spíš jako bonus. Tato zpráva spíš dopředu připravuje čtenáře, že celkem brzy nebudou mít co lít do nádrží. A nebude to kvůli Rusům. Napadá mě, z které hlavy pomazané vyšel onen "skvělý nápad" zásobovat ukry našimi PHM. https://www.youtube.com/watch?v=XDJEPjvbbs4 **Rusové nasadili pojízdná krematoria. Mají zamést stopy po zabitých civilistech.** Kde a kdy já jsem už tohle četla? Aha - v Sýrii, tam taky navezli spoustu, spoustu krematorií a pálili v nich děti, starce, ženy... Protože ještě funguje tento zdroj, mám tu obsáhlejší reportáž (cca 40 minut, RJ) o včerejším dění. https://www.youtube.com/watch?v=LThDODv4GpI Hned na počátku (cca 2 minuta) jsou zprávy z Kyjeva, o kterém se také u nás píše jako o "pod ruskou palbou". Nic z toho. Je tam snímek auta, vydávaného za "ruskou agresi", ale nacgvardija se zase "spletla" a rozstřílela civilní auto. Zelenský už jednat nechce a nabádá občany, aby házeli molotovy po "ruské technice a agresorech". 14:40 Kličko radí, jak rozpoznat ruské diverzanty, které je potřeba střílet.** Ruský diverzant mluví rusky a má na sobě civilní oděv.** Pak následuje upozornění na sérii fejků (od cca 16 min.): **Video s ukrajinským mužem,** který se loučí se svou dcerkou, obletělo i "západní" svět. S popiskou, jak ukrajinský otec odchází na frontu - bojovat s Rusy. Ovšem... Na videu je sice ukrajinský muž, odcházející do bojů - ale je to ochránce Donbasu, který vyprovází ženu a dceru k autobusu do Ruska, protože on sám jde do bojů s banderovci. Toto video prezentovala v OSN jistá "žena" - podobná tomu pánovi, co třepal ampulkou s bílým práškem - jako důkaz "ruské agrese a utrpení Ukrajiny". Nebenzja v OSN ukazuje snímky a reportáže BBC, kde většina jich pochází odjinud (třeba ze Sýrie) nebo **dokonce z moskevské vojenské přehlídky.** Snímky a **videa z nedávno těžce zasažené Gorlovky jsou vydávána za ruskou agresi** - přitom bombardování a zásahy (z gadů a točkami U) provedli banderovci. zabité učitelky, zraněné děti, rozbité domy v oblasti DNR (protože tato oblast stále nese těžké údery) - o tom všem se na "západě" informuje pouze jako o "ruské agresi! cca 25 min mluví o bojích v DNR, kde se postupně daří osvobozovat oblasti a hlavně - zbavovat je smrtonosných palných zbraní. cca 30 minuta - **ukrajinští pohraničníci ze Zmijího ostrova** všichni odmítli bojovat s Ruskem, vzdali se a jsou úplně v pořádku.. A pár perliček: Biden na Zelenského prosby "vvésti NATO" odpověděl, že se bude za UA modlit. Anglický ministr války Wallace vyprávěl kadetům o hrdinství jejich předků na Krymu - v bitvě u Balaklavy, A Angličani jsou tak chrabří, že to můžou kdykoliv zopakovat. Kdykoliv. No... nikdo netvrdí, že angličani neumějí být stateční, ale... u té Balaklavy byli zničeni za 40 minut... V reportáži výše máme dvě tváře protagonistů trapasu staršího data. Trapasu, na kterém ale nic směšného není. Reportérka, která relaci uvádí, dělala v r. 2018 reportáž v OSN. A druhý aktér, ukroposlanec, pózující s automatem v 5:30 min, si na ni vzal gumové rukavice a k tomu samému nabádal i ostatní. Prý - jste vrazi a s vámi se může člověk setkávat jen v protichemickém obleku.

Ruské jednotky vstúpili do Charkova. Zelenskyj ako miesto rokovaní navrhuje aj Bratislavu
09:25 Ukrajina odmietla Bielorusko ako miesto rozhovorov s Ruskom
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj uviedol, že Kyjev je na mierové rozhovory s Ruskom pripravený, nie však v Bielorusku, ktoré umožnilo ruským jednotkám vstúpiť na Ukrajinu cez svoje územie.
Zelenskyj vo videopríhovore spomenul ako alternatívne miesta rozhovorov konkrétne Varšavu, Bratislavu, Istanbul, Budapešť a Baku, informuje AP. Možné sú podľa neho aj iné lokality.
https://dennikstandard.sk/174728/ruske-jednotky-vstupili-do-charkova-druheho-najvacsieho-ukrajinskeho-mesta/


**Ruské jednotky vstúpili do Charkova. Zelenskyj ako miesto rokovaní navrhuje aj Bratislavu** 09:25 Ukrajina odmietla Bielorusko ako miesto rozhovorov s Ruskom Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj uviedol, že Kyjev je na mierové rozhovory s Ruskom pripravený, nie však v Bielorusku, ktoré umožnilo ruským jednotkám vstúpiť na Ukrajinu cez svoje územie. Zelenskyj vo videopríhovore spomenul ako alternatívne miesta rozhovorov konkrétne Varšavu, Bratislavu, Istanbul, Budapešť a Baku, informuje AP. Možné sú podľa neho aj iné lokality. https://dennikstandard.sk/174728/ruske-jednotky-vstupili-do-charkova-druheho-najvacsieho-ukrajinskeho-mesta/
Upravené 27. 2. 2022 o 14:47

Ukrajina odmietla


krvavý klaun dostal ultimatum odpovedat do 15 hod moskovskeho casu. Ak odmietne ,potom to v Kyjeve začne....


[quote="pid:60339, uid:679"]Ukrajina odmietla[/quote] krvavý klaun dostal ultimatum odpovedat do 15 hod moskovskeho casu. Ak odmietne ,potom to v Kyjeve začne....

krvavý klaun
Klaun doufá, že přijde pomoc ze západu a zbraně. Protivník Kadyrova, který žije v Londýně, svolává do boje Čečence žijící na západě.


[quote="pid:60341, uid:443"]krvavý klaun[/quote]Klaun doufá, že přijde pomoc ze západu a zbraně. Protivník Kadyrova, který žije v Londýně, svolává do boje Čečence žijící na západě.

Mám další výkladový tip.

To byly z mé strany spíše pokusy o vtip než vážný výklad toho “invazního” znaku “z”.
Už jen proto, že “z” je písmeno z latinky.
Na některých vozidlech bylo navíc hodně zploštělé, takže připomínalo spíše vodorovný blesk (bez šipky).
Navíc je ve čtverci.


[quote="pid:60268, uid:439"]Mám další výkladový tip.[/quote] To byly z mé strany spíše pokusy o vtip než vážný výklad toho “invazního” znaku “z”. Už jen proto, že “z” je písmeno z latinky. Na některých vozidlech bylo navíc hodně zploštělé, takže připomínalo spíše vodorovný blesk (bez šipky). Navíc je ve čtverci.

Z území Česka vyjel první vlak se zbraněmi pro Ukrajinu, další pomoc dnes projedná vláda - píše o tom Sputnik . Podle šéfky resortu obrany Jany Černochové náklad zahrnuje 30 000 pistolí, 7 000 útočných pušek, 3 000 kulometů, několik desítek odstřelovacích pušek a asi milion nábojů do nich. Náklad již překročil česko-polskou hranici a míří k cíli.


Poznámka: něco mi říká, že bych nechtěl být mašinfírou zmíněného vlaku s humanitární pomocí.


Z území Česka vyjel první vlak se zbraněmi pro Ukrajinu, další pomoc dnes projedná vláda - píše o tom [Sputnik](https://cz.sputniknews.com/20220227/z-uzemi-ceska-vyjel-prvni-vlak-se-zbranemi-pro-ukrajinu-dalsi-pomoc-dnes-projedna-vlada-17829038.html) . Podle šéfky resortu obrany Jany Černochové náklad zahrnuje 30 000 pistolí, 7 000 útočných pušek, 3 000 kulometů, několik desítek odstřelovacích pušek a asi milion nábojů do nich. Náklad již překročil česko-polskou hranici a míří k cíli. Poznámka: něco mi říká, že bych nechtěl být mašinfírou zmíněného vlaku s humanitární pomocí.

¨Totéž se dělo za Sobotky , coby výpomoc "ozbrojené opozici" v Sýrii . I tehdy byla velká snaha odzbrojit Nás a to ve chvíli , kdy jsou hranice nestrážené , armáda je sborem písní a tanců a Evropa je přecpána islámskou rozbuškou .


¨Totéž se dělo za Sobotky , coby výpomoc "ozbrojené opozici" v Sýrii . I tehdy byla velká snaha odzbrojit Nás a to ve chvíli , kdy jsou hranice nestrážené , armáda je sborem písní a tanců a Evropa je přecpána islámskou rozbuškou .

Bežní občania aj Ukrajinci musia pochopiť, že tento boj nie je boj proti Ukrajincom, ale proti niekomu úplne inému, pomstychtivému a agresívnemu klamárovi, ktorý sa na to pripravoval veľmi dlho aby zničil historické Rusko. Kým tie štruktúry kdekoľvek na svete budú existovať, mier nebude.


Bežní občania aj Ukrajinci musia pochopiť, že tento boj nie je boj proti Ukrajincom, ale proti niekomu úplne inému, pomstychtivému a agresívnemu klamárovi, ktorý sa na to pripravoval veľmi dlho aby zničil historické Rusko. Kým tie štruktúry kdekoľvek na svete budú existovať, mier nebude.
Upravené 27. 2. 2022 o 13:58

Z území Česka vyjel první vlak se zbraněmi pro Ukrajinu, další pomoc dnes projedná vláda - píše o tom Sputnik . Podle šéfky resortu obrany Jany Černochové náklad zahrnuje 30 000 pistolí, 7 000 útočných pušek, 3 000 kulometů, několik desítek odstřelovacích pušek a asi milion nábojů do nich. Náklad již překročil česko-polskou hranici a míří k cíli.
Ještě dobře, že naše ministryně dává do éteru tyto informace. Rusové je určitě již zachytili a pěkně ten vlak přivítají.


[quote="pid:60381, uid:260"]Z území Česka vyjel první vlak se zbraněmi pro Ukrajinu, další pomoc dnes projedná vláda - píše o tom Sputnik . Podle šéfky resortu obrany Jany Černochové náklad zahrnuje 30 000 pistolí, 7 000 útočných pušek, 3 000 kulometů, několik desítek odstřelovacích pušek a asi milion nábojů do nich. Náklad již překročil česko-polskou hranici a míří k cíli.[/quote]Ještě dobře, že naše ministryně dává do éteru tyto informace. Rusové je určitě již zachytili a pěkně ten vlak přivítají.

To byly z mé strany spíše pokusy o vtip než vážný výklad toho “invazního” znaku “z”.
Už jen proto, že “z” je písmeno z latinky.
Na některých vozidlech bylo navíc hodně zploštělé, takže připomínalo spíše vodorovný blesk (bez šipky).
Navíc je ve čtverci.
Tyto značky jsou tam i proto, aby se vozidla ve videích nedala zaměnit za něco jiného. Tedy, někdo vystaví nějaké video, že jde o zničené vozidlo Rusů, a přitom se jedná o něco jiného.
To neznamená, že značky nemají i jiný taktický význam.
Jako například tento fejk.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/invazi-u-kachovky-narusili-romove-ukradli-rusum-tank-40388546


[quote="pid:60375, uid:240"]To byly z mé strany spíše pokusy o vtip než vážný výklad toho “invazního” znaku “z”. Už jen proto, že “z” je písmeno z latinky. Na některých vozidlech bylo navíc hodně zploštělé, takže připomínalo spíše vodorovný blesk (bez šipky). Navíc je ve čtverci.[/quote]Tyto značky jsou tam i proto, aby se vozidla ve videích nedala zaměnit za něco jiného. Tedy, někdo vystaví nějaké video, že jde o zničené vozidlo Rusů, a přitom se jedná o něco jiného. To neznamená, že značky nemají i jiný taktický význam. Jako například tento fejk. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/invazi-u-kachovky-narusili-romove-ukradli-rusum-tank-40388546
Upravené 27. 2. 2022 o 14:08

Ukrajinska delegacia ide na jednanie do Homelu...


to je len prvy kročik....


Ukrajinska delegacia ide na jednanie do Homelu... to je len prvy kročik....

http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&sid=d07888d5c033a5aabbb1f794c515ac0d&start=9500#p240969
asi si to rozmysleli po výzvě Kadyrova
R. Kadyrov :!:
Toto je čtvrtý den naší speciální operace na Ukrajině. Ale nechápu, proč si Banderovce stále hýčkáme? Od prvního dne je přece zřejmé, že nacionalisté nemají v úmyslu rozumět jinému jazyku než síle.


Charkov a Kyjev nebudou vyčištěny od banderovců pouze s "Tigry", "Uraly" a nákladními vozy UAZ. Jsou tam po zuby ozbrojeni novými zbraněmi, municí a nejnovější generací těžké techniky, zatímco my s nimi stále jednáme v naději na obezřetnost ukrajinských úřadů a vedení ozbrojených sil.


Pokud sami "majdanisté" nemají soucit a neberou ohled na vlastní lidi, proč bychom měli nasazovat naše lidi? Je čas přijmout konkrétní rozhodnutí a zahájit rozsáhlou operaci ve všech směrech a na všech územích Ukrajiny. Já osobně jsem nejednou vyvíjel taktiku a strategii proti teroristům a účastnil jsem se bojů. Podle mého názoru je zvolená taktika na Ukrajině příliš pomalá. Trvá to dlouho a podle mého názoru to není účinné.


Měli bychom už osvobozovat města a osady od banderovců, azovců a dalších nacistů. Plná koordinace armády, kompetentní nasazení sil a rozhodný útok. To je vše! Nic jiného není potřeba.


Už osm let zabíjejí vlastní lidi, aby se udrželi u moci. Rusko se postavilo za svůj utlačovaný lid a v důsledku toho na nás byly uvaleny nejrůznější sankce. Evropa, Západ udělal vše myslitelné i nemyslitelné, aby Rusku ublížil. Proč bychom tedy měli přestat? Musíme dokončit, co jsme začali, a jít vpřed bez ohlížení se zpět. Ať už bude cokoli. Ve válce se zabíjí a ničí. Bez toho to bohužel nejde. Ale pokud s námi ukrajinský lid a ozbrojené síly nechtějí vést dialog, nechtějí vyjednávat a nehodlají podniknout kroky proti nacistům a šajtánům, pak musíme dokončit, co jsme začali, a to rychle.


Nechceme žádné oběti. Každý život našich lidí je pro nás důležitější než cokoli jiného. A protože už dvakrát odmítli vyjednávat, nezbývá než změnit taktiku. To pro ně bude přesvědčivější.


Žádám vedení země, vrchního velitele ruských ozbrojených sil Vladimira Putina, aby dal všem speciálním jednotkám příslušný rozkaz, aby mohly skoncovat s nacisty a samozřejmě s teroristy, kteří zabíjeli naše ženy, starce a děti v Čečenské republice.


http://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&sid=d07888d5c033a5aabbb1f794c515ac0d&start=9500#p240969 asi si to rozmysleli po výzvě Kadyrova R. Kadyrov :!: Toto je čtvrtý den naší speciální operace na Ukrajině. Ale nechápu, proč si Banderovce stále hýčkáme? Od prvního dne je přece zřejmé, že nacionalisté nemají v úmyslu rozumět jinému jazyku než síle. Charkov a Kyjev nebudou vyčištěny od banderovců pouze s "Tigry", "Uraly" a nákladními vozy UAZ. Jsou tam po zuby ozbrojeni novými zbraněmi, municí a nejnovější generací těžké techniky, zatímco my s nimi stále jednáme v naději na obezřetnost ukrajinských úřadů a vedení ozbrojených sil. Pokud sami "majdanisté" nemají soucit a neberou ohled na vlastní lidi, proč bychom měli nasazovat naše lidi? Je čas přijmout konkrétní rozhodnutí a zahájit rozsáhlou operaci ve všech směrech a na všech územích Ukrajiny. Já osobně jsem nejednou vyvíjel taktiku a strategii proti teroristům a účastnil jsem se bojů. Podle mého názoru je zvolená taktika na Ukrajině příliš pomalá. Trvá to dlouho a podle mého názoru to není účinné. Měli bychom už osvobozovat města a osady od banderovců, azovců a dalších nacistů. Plná koordinace armády, kompetentní nasazení sil a rozhodný útok. To je vše! Nic jiného není potřeba. Už osm let zabíjejí vlastní lidi, aby se udrželi u moci. Rusko se postavilo za svůj utlačovaný lid a v důsledku toho na nás byly uvaleny nejrůznější sankce. Evropa, Západ udělal vše myslitelné i nemyslitelné, aby Rusku ublížil. Proč bychom tedy měli přestat? Musíme dokončit, co jsme začali, a jít vpřed bez ohlížení se zpět. Ať už bude cokoli. Ve válce se zabíjí a ničí. Bez toho to bohužel nejde. Ale pokud s námi ukrajinský lid a ozbrojené síly nechtějí vést dialog, nechtějí vyjednávat a nehodlají podniknout kroky proti nacistům a šajtánům, pak musíme dokončit, co jsme začali, a to rychle. Nechceme žádné oběti. Každý život našich lidí je pro nás důležitější než cokoli jiného. A protože už dvakrát odmítli vyjednávat, nezbývá než změnit taktiku. To pro ně bude přesvědčivější. Žádám vedení země, vrchního velitele ruských ozbrojených sil Vladimira Putina, aby dal všem speciálním jednotkám příslušný rozkaz, aby mohly skoncovat s nacisty a samozřejmě s teroristy, kteří zabíjeli naše ženy, starce a děti v Čečenské republice.

Nechci předjímat, ale v Gomelu se asi vývoj zlomí. Západ se ještě více od junty odtáhne a bude sázet na BigBordel a co nejvíce spálenou zemi. A Zelenský dostane asi první a poslední nabídku, která bude nejlepší ze špatných, ale bude to nabídka.Nebral bych v potaz oficiální prohlášení, ta mohou být součástí kapitulační dohody. Ale je možné, že tam budou už první dokumenty o biologických laboratořích a případné spoluúčasti junty- a na to asi Zelí kejvne. Pokud se bio-laboratoře objeví jako hlavní výsledek "spec-operace" v RB OSN, bude to Colin Powell a jeho proslulá sklenička s vodou jako důkaz přítomnosti CHZ u Saddáma. jenomže tady to bude naruby. A dost možná, že si k prohlídce laborek pozvou mezinárodní komisi s veškerou parádou. A Zelí-je to přeci herec, to by mohl sehrát jako skeč "překvapení z poznání"


Nechci předjímat, ale v Gomelu se asi vývoj zlomí. Západ se ještě více od junty odtáhne a bude sázet na BigBordel a co nejvíce spálenou zemi. A Zelenský dostane asi první a poslední nabídku, která bude nejlepší ze špatných, ale bude to nabídka.Nebral bych v potaz oficiální prohlášení, ta mohou být součástí kapitulační dohody. Ale je možné, že tam budou už první dokumenty o biologických laboratořích a případné spoluúčasti junty- a na to asi Zelí kejvne. Pokud se bio-laboratoře objeví jako hlavní výsledek "spec-operace" v RB OSN, bude to Colin Powell a jeho proslulá sklenička s vodou jako důkaz přítomnosti CHZ u Saddáma. jenomže tady to bude naruby. A dost možná, že si k prohlídce laborek pozvou mezinárodní komisi s veškerou parádou. A Zelí-je to přeci herec, to by mohl sehrát jako skeč "překvapení z poznání"

Potvrzuji, že se ukrajinská delegace skutečně do Gomelu chystá. Na několika serverech už to visí. Medinský, který vede ruskou delegaci prohlásil, že každá hodina váhání (ze strany UA) může znamenat zbytečně zmařené životy.
Jestli přijede také "Zelí", to jsem nevyčetla. Ale zpráva z UA o účasti přišla na poslední chvíli, kdy ruská strana již byla odvolána zpět domů. Nakonec situaci "žehlil" baťka a prosil Putina, ať ještě zůstanou.


Potvrzuji, že se ukrajinská delegace skutečně do Gomelu chystá. Na několika serverech už to visí. Medinský, který vede ruskou delegaci prohlásil, že každá hodina váhání (ze strany UA) může znamenat zbytečně zmařené životy. Jestli přijede také "Zelí", to jsem nevyčetla. Ale zpráva z UA o účasti přišla na poslední chvíli, kdy ruská strana již byla odvolána zpět domů. Nakonec situaci "žehlil" baťka a prosil Putina, ať ještě zůstanou.
Upravené 27. 2. 2022 o 14:16

A jinak moc doporučuji, abyste všude šířili tohle, je to nabyté fakty, obzvláště pro naše spoluobčany, kteří celých osm let spali a teď se náhle probudili a jsou plni rozhořčení!

Počítám, že teď, po 8-mi letech, je na to už pozdě.
A zároveň moc brzo: operace ještě probíhá, pacienti jsou ještě v narkóze a nemohou slyšet argumenty, vládnou emoce “68”.
(Poznámka: dokument je z dílny studia Tapin-radio SVSC, což je studio, které vysílá “šéfredaktora” aeronetu, pana VK)


[quote="pid:60308, uid:125"]A jinak moc doporučuji, abyste všude šířili tohle, je to nabyté fakty, obzvláště pro naše spoluobčany, kteří celých osm let spali a teď se náhle probudili a jsou plni rozhořčení![/quote] Počítám, že teď, po 8-mi letech, je na to už pozdě. A zároveň moc brzo: operace ještě probíhá, pacienti jsou ještě v narkóze a nemohou slyšet argumenty, vládnou emoce “68”. (Poznámka: dokument je z dílny studia Tapin-radio SVSC, což je studio, které vysílá “šéfredaktora” aeronetu, pana VK)
Upravené 27. 2. 2022 o 15:34

Počítám, že teď, po 8-mi letech, je na to už pozdě.
A zároveň moc brzo: operace ještě probíhá, pacienti jsou ještě v narkóze a nemohou slyšet argumenty, vládnou emoce “68”.
(Poznámka: dokument je z dílny studia Tapin-radio SVSC, což je studio, které vysílá “šéfredaktora” aeronetu, pana VK)


Nevím proč, já už těmito argumenty jednoho udolala. Právě teď lidé informace hledají... Napřed mi řekl, co jsem mu to poslala za sračky a potom už couval, že vlastně on se v tom tak moc nevyzná...


A jen tak mimochodem, začalo to tím, že mi poslal tady toho debílka, vydržela jsem celé dvě minuty...
https://www.youtube.com/watch?v=3qp39VPfjbA


[quote="pid:60459, uid:240"]Počítám, že teď, po 8-mi letech, je na to už pozdě. A zároveň moc brzo: operace ještě probíhá, pacienti jsou ještě v narkóze a nemohou slyšet argumenty, vládnou emoce “68”. (Poznámka: dokument je z dílny studia Tapin-radio SVSC, což je studio, které vysílá “šéfredaktora” aeronetu, pana VK)[/quote] Nevím proč, já už těmito argumenty jednoho udolala. Právě teď lidé informace hledají... Napřed mi řekl, co jsem mu to poslala za sračky a potom už couval, že vlastně on se v tom tak moc nevyzná... A jen tak mimochodem, začalo to tím, že mi poslal tady toho debílka, vydržela jsem celé dvě minuty... https://www.youtube.com/watch?v=3qp39VPfjbA

A jen tak mimochodem, začalo to tím, že mi poslal tady toho debílka, vydržela jsem celé dvě minuty...
Já nedal ani ty dvě minuty.


[quote="pid:60476, uid:125"]A jen tak mimochodem, začalo to tím, že mi poslal tady toho debílka, vydržela jsem celé dvě minuty...[/quote]Já nedal ani ty dvě minuty.

Dva pracovníci CIA byli včera zabiti, při obsazování Kyjevského letiště speciálními jednotkami Ruska.


Dva pracovníci CIA byli včera zabiti, při obsazování Kyjevského letiště speciálními jednotkami Ruska.

Včera 10 od VB, dnes 2 od CIA, zítra třeba polská rozvědka a taky čekám, že se v tom seznamu objeví někdo od BIS ...


Včera 10 od VB, dnes 2 od CIA, zítra třeba polská rozvědka a taky čekám, že se v tom seznamu objeví někdo od BIS ...

Jarek

Poslední zprávy. Na východě u DNR a LNR se Ukrajinští vojáci ocitli v megakotli, kde jich je kolem 120 tisíc.


Poslední zprávy. Na východě u DNR a LNR se Ukrajinští vojáci ocitli v megakotli, kde jich je kolem 120 tisíc.

Že by trochu větší Děbalcevo ? Snad jsem se nespletl.


Že by trochu větší Děbalcevo ? Snad jsem se nespletl.

Jarek


27.02.2022 - 18:06
Setkání delegací Ruska a Ukrajiny se bez předběžných podmínek uskuteční nikol v běloruském Gomelu, ale na ukrajinsko-běloruských hranicích u řeky Pripjať. Takové prohlášení se objevilo na stránce administrativy Vladimíra Zelenského.
„Dohodli jsme se, že ukrajinská delegace se bez předběžných podmínek setká s Rusy na ukrajinsko-běloruské hranici v oblasti řeky Pripjať,“
Běloruský televizní kanál BelTA tuto informaci potvrdil a upřesnil, že „během průletu delegací a samotných jednání nebudou probíhat žádné lety letadel a vrtulníků ani odpaly raket“.
Na základě toho již ukrajinské ministerstvo zahraničí oznámilo vítězství.
„Skutečnost, že Ruská federace je připravena jednat bez jakýchkoliv předpokladů, ultimát a požadavků, je již vítězstvím,“ řekl ministr zahraničí Dmitrij Kuleba.



> 27.02.2022 - 18:06 Setkání delegací Ruska a Ukrajiny se bez předběžných podmínek uskuteční nikol v běloruském Gomelu, ale na ukrajinsko-běloruských hranicích u řeky Pripjať. Takové prohlášení se objevilo na stránce administrativy Vladimíra Zelenského. „Dohodli jsme se, že ukrajinská delegace se bez předběžných podmínek setká s Rusy na ukrajinsko-běloruské hranici v oblasti řeky Pripjať,“ Běloruský televizní kanál BelTA tuto informaci potvrdil a upřesnil, že „během průletu delegací a samotných jednání nebudou probíhat žádné lety letadel a vrtulníků ani odpaly raket“. Na základě toho již ukrajinské ministerstvo zahraničí oznámilo vítězství. „Skutečnost, že Ruská federace je připravena jednat bez jakýchkoliv předpokladů, ultimát a požadavků, je již vítězstvím,“ řekl ministr zahraničí Dmitrij Kuleba.

Majitel aplikace Tefegram P.Durov varuje uživatele před vírou všemu, co se na aplikaci objeví. V současnosti je Telegram přímo zahlcený vším možným a není v silách poskytovatele všechno prověřovat.
Kvůli četným fejkům a stížnostem Durov uvažoval o omezení aplikace pro Rusko i Ukrajinu. Jelikož ho ale mnoho uživatelů prosilo, aby to nedělal, že nemají jiný zdroj informací, zatím omezení odloží. Prosí ale všechny uživatele, aby slepě nevěřili všemu, co tam uvidí a přečtou.


Majitel aplikace Tefegram P.Durov varuje uživatele před vírou všemu, co se na aplikaci objeví. V současnosti je Telegram přímo zahlcený vším možným a není v silách poskytovatele všechno prověřovat. Kvůli četným fejkům a stížnostem Durov uvažoval o omezení aplikace pro Rusko i Ukrajinu. Jelikož ho ale mnoho uživatelů prosilo, aby to nedělal, že nemají jiný zdroj informací, zatím omezení odloží. Prosí ale všechny uživatele, aby slepě nevěřili všemu, co tam uvidí a přečtou.

Ve všech městech, kde vydali zbraně začala anarchie a lidé utvářejí domobranu, na obranu před kriminálními živly. Policie přestala pracovat.


Ve všech městech, kde vydali zbraně začala anarchie a lidé utvářejí domobranu, na obranu před kriminálními živly. Policie přestala pracovat.
Upravené 27. 2. 2022 o 18:12

Ve všech městech, kde vydali zbraně začala anarchie

Čekal snad někdo něco jiného ?


[quote="pid:60504, uid:312"]Ve všech městech, kde vydali zbraně začala anarchie[/quote] Čekal snad někdo něco jiného ?

Jarek

Ukrajinští vojáci ocitli v megakotli


prvý kotol bude v Mariupoli - už by mala byť pod kontrolou diaľnica Vonovacha-Mariupol, ten druhý,fakt obrovský, čo do počtu, by sa mohol utvoriť cca medzi Záporožím a Kramatorskom: https://www.youtube.com/watch?v=nBI4iWk6Hnk


[quote="pid:60491, uid:312"]Ukrajinští vojáci ocitli v megakotli[/quote] prvý kotol bude v Mariupoli - už by mala byť pod kontrolou diaľnica Vonovacha-Mariupol, ten druhý,fakt obrovský, čo do počtu, by sa mohol utvoriť cca medzi Záporožím a Kramatorskom: https://www.youtube.com/watch?v=nBI4iWk6Hnk

na obranu před kriminálními živly. Policie přestala pracovat.

Však tam propustili všechny těžké vězně. A jak to onehdá dopadlo u nás, když "pravda a láska" udělala totéž?


A něco pozitivního. Možná první zmoudřelá hlava ukrajinského poslance. Je od Mariupole a jmenuje se Vadim Novinský.
"To, co nyní probíhá, je skutečnou tragédií nejen pro ukrajinský národ, nejen pro ruský národ, ale také pro celý pravoslavný svět. Ďáblovi se konečně podařilo donutit lidi, spojené jednou vírou, jednou kulturou i jednou historií, aby jeden v druhém viděli nepřítele."
Snažím se mu věřit - možná i on věřil ZeLenskému, že ukončí teror na Donbase. Tak, jako mnoho jiných.


Bohužel, dnešní den jsou ztráty i na ruské straně. Ještě strašnější je, že je banderovci před smrtí mučili. Na síti už jsou i taková videa, otevřela jsem z hlouposti jedno (netušila jsem, co uvidím) - ale hned ho zase zavřela. Na banderovské praktiky fakt nemám žaludek...
Podstatné je, že o tom vědí i Rusové a už jim vzkázali, že si je všechny najdou.


No a s hrůzou jsem zjistila, že na Václaváku probíhá nějaká manifestace na podporu UA. Zrovna jsem si to pustila, když plačtivým hlasem mluvila jakási ukrajinka a děkovala "za každou korunu". Pomyslela jsem si, jak by se všichni ti naivové tvářili, kdybych jim někde na pozadí - na hodně velkou obrazovku - pustila to video od Charkova - jak banderovci (nejspíš z Azova) mučí toho zajatého Rusa...


[quote="pid:60504, uid:312"]na obranu před kriminálními živly. Policie přestala pracovat.[/quote] Však tam propustili všechny těžké vězně. A jak to onehdá dopadlo u nás, když "pravda a láska" udělala totéž? A něco pozitivního. Možná první zmoudřelá hlava ukrajinského poslance. Je od Mariupole a jmenuje se Vadim Novinský. "To, co nyní probíhá, je skutečnou tragédií nejen pro ukrajinský národ, nejen pro ruský národ, ale také pro celý pravoslavný svět. Ďáblovi se konečně podařilo donutit lidi, spojené jednou vírou, jednou kulturou i jednou historií, aby jeden v druhém viděli nepřítele." Snažím se mu věřit - možná i on věřil ZeLenskému, že ukončí teror na Donbase. Tak, jako mnoho jiných. Bohužel, dnešní den jsou ztráty i na ruské straně. Ještě strašnější je, že je banderovci před smrtí mučili. Na síti už jsou i taková videa, otevřela jsem z hlouposti jedno (netušila jsem, co uvidím) - ale hned ho zase zavřela. Na banderovské praktiky fakt nemám žaludek... Podstatné je, že o tom vědí i Rusové a už jim vzkázali, že si je všechny najdou. No a s hrůzou jsem zjistila, že na Václaváku probíhá nějaká manifestace na podporu UA. Zrovna jsem si to pustila, když plačtivým hlasem mluvila jakási ukrajinka a děkovala "za každou korunu". Pomyslela jsem si, jak by se všichni ti naivové tvářili, kdybych jim někde na pozadí - na hodně velkou obrazovku - pustila to video od Charkova - jak banderovci (nejspíš z Azova) mučí toho zajatého Rusa...

Pomyslela jsem si, jak by se všichni ti naivové tvářili, kdybych jim někde na pozadí - na hodně velkou obrazovku - pustila to video od Charkova - jak banderovci (nejspíš z Azova) mučí toho zajatého Rusa...

Ty bezmozky by sami sebe rychle přesvědčily, že si to Rus zaslouží.


Co, málo Ukrajinců vědělo o tom, co se dělo v Oděse, v Mariupoli, na Doněcku a v Lugansku? Vždyť toho byl plný internet.
Všichni to věděli. Ale jedni to podporovali, druzí řekli, že se jích netyká a pak to začali schvalovat, a třetí se báli (jenom ty neodsuzuji).


[quote="pid:60519, uid:203"]Pomyslela jsem si, jak by se všichni ti naivové tvářili, kdybych jim někde na pozadí - na hodně velkou obrazovku - pustila to video od Charkova - jak banderovci (nejspíš z Azova) mučí toho zajatého Rusa...[/quote] Ty bezmozky by sami sebe rychle přesvědčily, že si to Rus zaslouží. Co, málo Ukrajinců vědělo o tom, co se dělo v Oděse, v Mariupoli, na Doněcku a v Lugansku? Vždyť toho byl plný internet. Všichni to věděli. Ale jedni to podporovali, druzí řekli, že se jích netyká a pak to začali schvalovat, a třetí se báli (jenom ty neodsuzuji).

mučí toho zajatého Rusa...

Oni jim to v kotli spočítají.


[quote="pid:60519, uid:203"]mučí toho zajatého Rusa...[/quote] Oni jim to v kotli spočítají.

Podstatné je, že o tom vědí i Rusové a už jim vzkázali, že si je všechny najdou
Lin, právě vystoupil generál Konašenkov, který těm zvěrům vzkázal, že fixují jejich tváře, hlasy, IP adresy, koordináty telefonů a další identifikační materiály. Všechny je chytí a spravedlivě s nimi naloží. Já myslím, že Kadyrov rád pomůže.


[quote="pid:60519, uid:203"]Podstatné je, že o tom vědí i Rusové a už jim vzkázali, že si je všechny najdou[/quote]Lin, právě vystoupil generál Konašenkov, který těm zvěrům vzkázal, že fixují jejich tváře, hlasy, IP adresy, koordináty telefonů a další identifikační materiály. Všechny je chytí a spravedlivě s nimi naloží. Já myslím, že Kadyrov rád pomůže.
Upravené 27. 2. 2022 o 19:36

Tento kanál dnes prešiel na Telegram z Facebooku...bolo tam veľa ľudí čo ich sledovalo, začali ich blokovať...podrobne rozoberajú vojenské situácie...skúste pozrieť, teda ak máte niekto záujem...
https://t.me/Miro_Del
PS: Facebooku odzvonilo navždy...


Tento kanál dnes prešiel na Telegram z Facebooku...bolo tam veľa ľudí čo ich sledovalo, začali ich blokovať...podrobne rozoberajú vojenské situácie...skúste pozrieť, teda ak máte niekto záujem... https://t.me/Miro_Del PS: Facebooku odzvonilo navždy...
Upravené 27. 2. 2022 o 20:27

Dám jeden jeho post:
Prichádzajú správy z mnohých miest Ukrajiny, kde rozdali tak isto zbrane kto prišiel. Privediem iba jeden príklad, pretože všade, kde blbci rozdali zbrane je taký istý (najhoršie je, že naše média aj tieto boje Ukrajincov medzi sebou za oslobodzovaciu a hlavne víťaznú vojnu... Zbrane vzali hopniky, špana (zbrod), mládež, zločinci, a jeden takýto "osviežený" miestny nacionálne orientovaný občan so zbraňou a dostal strach, pretože po mestách sa motajú, nikomu nepodriaďujúce sa bandy ozbrojených hocikoho. Môj zdroj z mesta Sumy potvrdil, že v jeho rajóne sa už občania začali zgrupírovať do skupín, ktoré strážia svoj rajón, Presne tak, ako to už je dávnejšie v AMerike. Ukrajinci si konečne užívajú veci, ktoré na Západe sa stávajú normou. T9to velkí chlapi, isteže ozbrojení sa skupinkujú nie proti Rusom, ale na sebeobranu proti všetkým. Hlavne proti moroderom, ktorí obchádzajú byty, skúmajúc kde nikto nie je. Konkrétne v meste SUmy prestalapracovať milícia, v takejto divočine je nemožné pracovať. V mestách sa neregistrujú priestupky a začína anarchia. Americký scénar sa začal realizovať. VIdeli ste video z Kyjeva, dvaja v maskáčoch zastavili auto, vytiahli šoféra, začali ho mlátiť a on začal utekať, tak ho tam aj pristrelili, bez toho aby riešili kto to je, aby preverili dokumenty. Isteže, potom ho vyhlásili za špióna... diversant. A toto si predtavde sa deje po celej Ukrajine. , všade kde rozdali tie zbrane. Toto náhoda byť nemôže. AKo som sa dozvedel, slovenská liberasňa zbiera peniaze na to, aby kúpiť ďaľšie zbrane, neverím, že to vyšlo z ich hlave, veď oni všetko robia podľa inštrukcii z ambasády za plotom...
https://t.me/Miro_Del/69


Dám jeden jeho post: Prichádzajú správy z mnohých miest Ukrajiny, kde rozdali tak isto zbrane kto prišiel. Privediem iba jeden príklad, pretože všade, kde blbci rozdali zbrane je taký istý (najhoršie je, že naše média aj tieto boje Ukrajincov medzi sebou za oslobodzovaciu a hlavne víťaznú vojnu... Zbrane vzali hopniky, špana (zbrod), mládež, zločinci, a jeden takýto "osviežený" miestny nacionálne orientovaný občan so zbraňou a dostal strach, pretože po mestách sa motajú, nikomu nepodriaďujúce sa bandy ozbrojených hocikoho. Môj zdroj z mesta Sumy potvrdil, že v jeho rajóne sa už občania začali zgrupírovať do skupín, ktoré strážia svoj rajón, Presne tak, ako to už je dávnejšie v AMerike. Ukrajinci si konečne užívajú veci, ktoré na Západe sa stávajú normou. T9to velkí chlapi, isteže ozbrojení sa skupinkujú nie proti Rusom, ale na sebeobranu proti všetkým. Hlavne proti moroderom, ktorí obchádzajú byty, skúmajúc kde nikto nie je. Konkrétne v meste SUmy prestalapracovať milícia, v takejto divočine je nemožné pracovať. V mestách sa neregistrujú priestupky a začína anarchia. Americký scénar sa začal realizovať. VIdeli ste video z Kyjeva, dvaja v maskáčoch zastavili auto, vytiahli šoféra, začali ho mlátiť a on začal utekať, tak ho tam aj pristrelili, bez toho aby riešili kto to je, aby preverili dokumenty. Isteže, potom ho vyhlásili za špióna... diversant. A toto si predtavde sa deje po celej Ukrajine. , všade kde rozdali tie zbrane. Toto náhoda byť nemôže. AKo som sa dozvedel, slovenská liberasňa zbiera peniaze na to, aby kúpiť ďaľšie zbrane, neverím, že to vyšlo z ich hlave, veď oni všetko robia podľa inštrukcii z ambasády za plotom... https://t.me/Miro_Del/69

Další špinavost. Ve velkých městech přestali vydávat mrtvá těla k pohřbení, které plánují po patřičné úpravě rozházet po ulicích a tvrdit, že jsou to oběti Rusů.


Další špinavost. Ve velkých městech přestali vydávat mrtvá těla k pohřbení, které plánují po patřičné úpravě rozházet po ulicích a tvrdit, že jsou to oběti Rusů.

Dodíval jsem se na posledního Pjakina, který byl pořízen den před začátkem bojů. Pochopil jsem, že Pjakin je přesvědčen o nutnosti zachování Minských protokolů jako globálního nástroje a o nepřijatelnosti jít do bojů s ukrajinou. Ptám se, jak je možné, že se tak "spletl" ? Bylo to nedostatkem informací ? Pjakin vždy mluví o tom, že vychází z otevřených zdrojů, což je omezení ... Jak jsem řekl už dříve, mluvil jsem s ukrajincem, který mi potvrdil, že Rusko úderem na ukrajinskou armádu ukrajince předběhlo o jeden den. Neznám původ této informace a zda je pravdívá, ale připádá mi, že je to velmi pravděpodobné. Pjakin dále řekl, že žádost o uznání LNR a DLR vznikla na americké ambasádě. Proč na tuto hru Putin přistoupil ? Neměl jinou možnost a možnost manévru ? Sledoval tím vlastní cíle ? Dále, jak je možné, že Západ je schopný zablokovat ruské devizové rezervy ? Rusko je má deponované na Západě ? A ta zmínka o Číně, že by sežrala Rusko a jeho zdroje, kdyby zakolísalo ? A teď ty zmínky možném nastartování hyperinflace a jaderná pohotovost ? Žě by s takovou věcí ve scénářích nebylo počítáno ? Tomu moc nevěřím ... Ale přiznám se, že naprosto tápu a momentálně ničemu nerozumím ...


A teď toto:


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-soku-Putin-ma-dva-tydny-Z-Ruska-prosakuji-vazne-zvesti-694246


Je to sice prolhaná CNN a další ... Ale něco na tom bude a ukrajinci i Západ na to sází ... Podle mě jak bude plynout čas a narůstat lidské ztráty, podpora Putina i této akce bude klesat.


Dodíval jsem se na posledního Pjakina, který byl pořízen den před začátkem bojů. Pochopil jsem, že Pjakin je přesvědčen o nutnosti zachování Minských protokolů jako globálního nástroje a o nepřijatelnosti jít do bojů s ukrajinou. Ptám se, jak je možné, že se tak "spletl" ? Bylo to nedostatkem informací ? Pjakin vždy mluví o tom, že vychází z otevřených zdrojů, což je omezení ... Jak jsem řekl už dříve, mluvil jsem s ukrajincem, který mi potvrdil, že Rusko úderem na ukrajinskou armádu ukrajince předběhlo o jeden den. Neznám původ této informace a zda je pravdívá, ale připádá mi, že je to velmi pravděpodobné. Pjakin dále řekl, že žádost o uznání LNR a DLR vznikla na americké ambasádě. Proč na tuto hru Putin přistoupil ? Neměl jinou možnost a možnost manévru ? Sledoval tím vlastní cíle ? Dále, jak je možné, že Západ je schopný zablokovat ruské devizové rezervy ? Rusko je má deponované na Západě ? A ta zmínka o Číně, že by sežrala Rusko a jeho zdroje, kdyby zakolísalo ? A teď ty zmínky možném nastartování hyperinflace a jaderná pohotovost ? Žě by s takovou věcí ve scénářích nebylo počítáno ? Tomu moc nevěřím ... Ale přiznám se, že naprosto tápu a momentálně ničemu nerozumím ... A teď toto: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-soku-Putin-ma-dva-tydny-Z-Ruska-prosakuji-vazne-zvesti-694246 Je to sice prolhaná CNN a další ... Ale něco na tom bude a ukrajinci i Západ na to sází ... Podle mě jak bude plynout čas a narůstat lidské ztráty, podpora Putina i této akce bude klesat.

Rusko je má deponované na Západě ? A ta zmínka o Číně, že by sežrala Rusko a jeho zdroje, kdyby zakolísalo ? A teď ty zmínky možném nastartování hyperinflace
S tím bych si hlavu nelámal. Stačí Rusku říct, že plyn a ropu bude prodávat jen z Rubli a je po hyperinflaci.


[quote="pid:60574, uid:317"]Rusko je má deponované na Západě ? A ta zmínka o Číně, že by sežrala Rusko a jeho zdroje, kdyby zakolísalo ? A teď ty zmínky možném nastartování hyperinflace[/quote]S tím bych si hlavu nelámal. Stačí Rusku říct, že plyn a ropu bude prodávat jen z Rubli a je po hyperinflaci.

S tím bych si hlavu nelámal.
Borell dnes vyplakaval, ze nemoze zablokovat cely objem penazi, lebo Rusko sa pripravilo a diverzifikovalo zdroje.


[quote="pid:60579, uid:312"]S tím bych si hlavu nelámal.[/quote]Borell dnes vyplakaval, ze nemoze zablokovat cely objem penazi, lebo Rusko sa pripravilo a diverzifikovalo zdroje.

Čekal snad někdo něco jiného ?

Bratříček smile Ten čeká hrdinský boj na měsíce a roky s podporou Ducha Kyjeva smile


jak by se všichni ti naivové tvářili, kdybych jim někde na pozadí - na hodně velkou obrazovku - pustila to video od Charkova - jak banderovci (nejspíš z Azova) mučí toho zajatého Rusa...

Upřímně se obávám, že by tomu fandili a skandovali "Jen mu dejte ** !"...
Sleduji ty zprávy a debaty a je mi špatně. Ne z těch mrtvol, to je hold kus masa
(už to není člověk, když to je na 3 místech...), ale ti lidi a jejich "myšlení" a mínění.


Neměl jinou možnost a možnost manévru ?

V podstatě ne, už byli beztak připraveni ho svrhnout. Myslím si, že čekali, že bude trvat na Minských dohodách
a nebude chtít jít do boje. Pak bude masakr a dají mu to za vinu. A vyvolají demonstrace po celé Rusi proti němu aby ho svrhli.


[quote="pid:60505, uid:471"]Čekal snad někdo něco jiného ?[/quote] Bratříček :D Ten čeká hrdinský boj na měsíce a roky s podporou Ducha Kyjeva :D [quote="pid:60519, uid:203"]jak by se všichni ti naivové tvářili, kdybych jim někde na pozadí - na hodně velkou obrazovku - pustila to video od Charkova - jak banderovci (nejspíš z Azova) mučí toho zajatého Rusa...[/quote] Upřímně se obávám, že by tomu fandili a skandovali "Jen mu dejte **** !"... Sleduji ty zprávy a debaty a je mi špatně. Ne z těch mrtvol, to je hold kus masa (už to není člověk, když to je na 3 místech...), ale ti lidi a jejich "myšlení" a mínění. [quote="pid:60574, uid:317"]Neměl jinou možnost a možnost manévru ?[/quote] V podstatě ne, už byli beztak připraveni ho svrhnout. Myslím si, že čekali, že bude trvat na Minských dohodách a nebude chtít jít do boje. Pak bude masakr a dají mu to za vinu. A vyvolají demonstrace po celé Rusi proti němu aby ho svrhli.

Proč na tuto hru Putin přistoupil ?


keby aj zautocili prvi ukrajinci a Rusi sa branili, aj tak by "cely zapadny svet" obvinoval Rusov, akurat by vsade znelo, ze Rusi ich vyprovokovali a ze chudaci ukrajinci sa museli branit, akurat ten prvy utok by bol pravdepodobne vedeny biologickymi alebo atomovymi zbranami, alebo aj aj. Ked je bitka nevyhnutna, zautoc ako prvy. Sak staci sa pozriet, ako dnes obvinuju Rusov, ze rozputali druhu svatovu vojnu a chudak hitler sa len branil


Bolo to planovane a je to podporene oboma kridlami globalneho prediktora. Je to vidiet aj v tom, ze biden, babka GP oznamil sankcie voci USA, ehm, pardon, voci Rusku. Oznamil obmadzenie dovozu technologii do Ruska (zle pre USA dobre Rusko), sankcie na Ruske banky (odstrihnutie usa od Ruskych penazi), nemoznost obchodovat na londynskej burze (zle pre zapad dobre pre Rusko), nemoznost obchodovat v dolaroch a librach (no proste nadhera), nebudu si moct v Rusku poziciavat dolare (stale lepsie), ukoncenie spoluprace v oblasti vesmirnych technologii (moje oblubene), ale este neostrihnu od swiftu (toto je skoda, ale uz sa rysuje nastastie aj to). Ked si toto das 1 + 1 tak kazdemu dojde, ze cela akcia bola naplanovana a je presne podla planu namierena proti zapadu a na zvysenie suverenity Ruska.


este som zchytil, ze francuzi zajali Rusku obchodnu lod. sice netusim zatial o co ide, ale trochu mi to pripomina casy Petra 1., ked ho nutili pouzivat trikoloru, inak budu napadane jeho obchodne lode. nuz, ze by chceli opat naznacit Rusom, ze sa im nepaci zvysovanie ich suverenity a zrejme uz tusia, ze sa blizi aj Cervena zastava.


jadrova pohotovost je odkaz pre nato a jeho nedockave potkany, ktore sa uz uz chcu zapojit, tancuju na hraniciach s bieloruskom. ak zautocia, budu tam mat hriby, to uz bolo niekolkokrat oznamene, preto sa od hranic rychlo stiahli ked Rusi prisunuli Topol-M.


klud, vsetko ide ako ma, netreba robit paniku, netreba mat strach, prehrali


ps: Pjakin sa nesplietol


[quote="pid:60574, uid:317"]Proč na tuto hru Putin přistoupil ?[/quote] keby aj zautocili prvi ukrajinci a Rusi sa branili, aj tak by "cely zapadny svet" obvinoval Rusov, akurat by vsade znelo, ze Rusi ich vyprovokovali a ze chudaci ukrajinci sa museli branit, akurat ten prvy utok by bol pravdepodobne vedeny biologickymi alebo atomovymi zbranami, alebo aj aj. Ked je bitka nevyhnutna, zautoc ako prvy. Sak staci sa pozriet, ako dnes obvinuju Rusov, ze rozputali druhu svatovu vojnu a chudak hitler sa len branil Bolo to planovane a je to podporene oboma kridlami globalneho prediktora. Je to vidiet aj v tom, ze biden, babka GP oznamil sankcie voci USA, ehm, pardon, voci Rusku. Oznamil obmadzenie dovozu technologii do Ruska (zle pre USA dobre Rusko), sankcie na Ruske banky (odstrihnutie usa od Ruskych penazi), nemoznost obchodovat na londynskej burze (zle pre zapad dobre pre Rusko), nemoznost obchodovat v dolaroch a librach (no proste nadhera), nebudu si moct v Rusku poziciavat dolare (stale lepsie), ukoncenie spoluprace v oblasti vesmirnych technologii (moje oblubene), ale este neostrihnu od swiftu (toto je skoda, ale uz sa rysuje nastastie aj to). Ked si toto das 1 + 1 tak kazdemu dojde, ze cela akcia bola naplanovana a je presne podla planu namierena proti zapadu a na zvysenie suverenity Ruska. este som zchytil, ze francuzi zajali Rusku obchodnu lod. sice netusim zatial o co ide, ale trochu mi to pripomina casy Petra 1., ked ho nutili pouzivat trikoloru, inak budu napadane jeho obchodne lode. nuz, ze by chceli opat naznacit Rusom, ze sa im nepaci zvysovanie ich suverenity a zrejme uz tusia, ze sa blizi aj Cervena zastava. jadrova pohotovost je odkaz pre nato a jeho nedockave potkany, ktore sa uz uz chcu zapojit, tancuju na hraniciach s bieloruskom. ak zautocia, budu tam mat hriby, to uz bolo niekolkokrat oznamene, preto sa od hranic rychlo stiahli ked Rusi prisunuli Topol-M. klud, vsetko ide ako ma, netreba robit paniku, netreba mat strach, prehrali ps: Pjakin sa nesplietol

s podporou Ducha Kyjeva


smile smile smile smile smile smile


V podstatě ne, už byli beztak připraveni ho svrhnout.


oni su uz pripraveni cele roky a stale nic, keby mohli, davno by to spravili. ich moznosti v tomto ohlade su kazdym dnom mensie a mensie. keby mali take zdrojove moznosti, ze ho mozu zvrhnut, nemohol by zautocit na ukrajinu


[quote="pid:60595, uid:518"]s podporou Ducha Kyjeva[/quote] :D :D :D :D :D :D [quote="pid:60595, uid:518"]V podstatě ne, už byli beztak připraveni ho svrhnout.[/quote] oni su uz pripraveni cele roky a stale nic, keby mohli, davno by to spravili. ich moznosti v tomto ohlade su kazdym dnom mensie a mensie. keby mali take zdrojove moznosti, ze ho mozu zvrhnut, nemohol by zautocit na ukrajinu

Ked je bitka nevyhnutna, zautoc ako prvy.

Tvorca systému má iný pohľad, ako užívateľ.
Rezonuje vo mne veta, každých sto rokov,.
Prezentuje to Pjakin. Poliaci, Švédi, Francúzi, Nemci....vo vzťahu k Rusku.
Presne to isté tvrdila sprievodkyňa Prahou. Vypálili ju každých sto rokov!
Dlhodobé plány sú reálne viac, než si myslíme.


[quote="pid:60605, uid:242"]Ked je bitka nevyhnutna, zautoc ako prvy.[/quote] Tvorca systému má iný pohľad, ako užívateľ. Rezonuje vo mne veta, každých sto rokov,. Prezentuje to Pjakin. Poliaci, Švédi, Francúzi, Nemci....vo vzťahu k Rusku. Presne to isté tvrdila sprievodkyňa Prahou. Vypálili ju každých sto rokov! Dlhodobé plány sú reálne viac, než si myslíme.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

oni su uz pripraveni cele roky

Ale teď by patriasti mohli řvát, že byl slabý a nechal umřít hromadu Rusů, když jim mohl pomoci...


[quote="pid:60607, uid:242"]oni su uz pripraveni cele roky[/quote] Ale teď by patriasti mohli řvát, že byl slabý a nechal umřít hromadu Rusů, když jim mohl pomoci...

Pochopil jsem, že Pjakin je přesvědčen o nutnosti zachování Minských protokolů jako globálního nástroje a o nepřijatelnosti jít do bojů s ukrajinou. Ptám se, jak je možné, že se tak "spletl" ?

Vida, já to takto nepochopila, jako, že se "spletl". Spíš tak, že apeluje na nutnost nevzdávat se minských dohod coby nástroje globální politiky. Je to nástroj řešení problémů občanské války kdekoliv na planetě Zemi. Také jsem vyrozuměla, že Putin prostě neměl/nemá na výběr a i když si dobře uvědomoval, že je to špatný krok a čeho se tím vzdává i co jím následně spustí, byl k němu zkrátka dotlačen. Nemohl dělat nic jiného. Viz Pjakin: "Co ukázalo to hlasování ve Státní dumě? To hlasování ve Státní dumě ukázalo, že Putinův manévr na zvýšení kvality poslaneckého sboru ve smyslu jeho vlastenectví mu nevyšel. Stejně jako předtím, když Státní duma dala Putinovi ultimátum s ohledem na penzijní reformu, stejně jako mocenské „elity“ nyní pracují na koronaviru, tak stejně tak mu teď dali ultimátum: „Buď ten náš stát zaprodáš, nebo my za ty naše autíčka Bentley a Rolls-Royce ten stát rozneseme na kopytech. Protože nám je ta Raška k ničemu. My potřebujeme sloužit páníčkovi a ten na nás a naše Bentley a Rolls-Royce uvalil sankce.“ Vědí, kde je zasáhnout. Cožpak je u nás překonána ta politika zrazování státu, která se projevila na Bolotném náměstí? Organizátor Bolotného náměstí, Medvěděv je stále ještě na vrcholu."


[quote="pid:60574, uid:317"]Pochopil jsem, že Pjakin je přesvědčen o nutnosti zachování Minských protokolů jako globálního nástroje a o nepřijatelnosti jít do bojů s ukrajinou. Ptám se, jak je možné, že se tak "spletl" ?[/quote] Vida, já to takto nepochopila, jako, že se "spletl". Spíš tak, že apeluje na nutnost nevzdávat se minských dohod coby nástroje globální politiky. Je to nástroj řešení problémů občanské války kdekoliv na planetě Zemi. Také jsem vyrozuměla, že Putin prostě neměl/nemá na výběr a i když si dobře uvědomoval, že je to špatný krok a čeho se tím vzdává i co jím následně spustí, byl k němu zkrátka dotlačen. Nemohl dělat nic jiného. Viz Pjakin: "Co ukázalo to hlasování ve Státní dumě? To hlasování ve Státní dumě ukázalo, že Putinův manévr na zvýšení kvality poslaneckého sboru ve smyslu jeho vlastenectví mu nevyšel. Stejně jako předtím, když Státní duma dala Putinovi ultimátum s ohledem na penzijní reformu, stejně jako mocenské „elity“ nyní pracují na koronaviru, tak stejně tak mu teď dali ultimátum: „Buď ten náš stát zaprodáš, nebo my za ty naše autíčka Bentley a Rolls-Royce ten stát rozneseme na kopytech. Protože nám je ta Raška k ničemu. My potřebujeme sloužit páníčkovi a ten na nás a naše Bentley a Rolls-Royce uvalil sankce.“ Vědí, kde je zasáhnout. Cožpak je u nás překonána ta politika zrazování státu, která se projevila na Bolotném náměstí? Organizátor Bolotného náměstí, Medvěděv je stále ještě na vrcholu."
Upravené 28. 2. 2022 o 07:18

Vida, já to takto nepochopila, jako, že se "spletl"


Už hned na začátku videa oznámil|naznačil, že bude válka. Jeho predikce sedí, že po zrušení Minských dohod bude válka. Pro Rusko situaci označil za win-win, protože když dohody poruší, tak Kyjev do tří neděl obsadí pozemní síly LNR a DNR s vojenskou pomocí Ruska. Vše se děje jak předpověděl.


Pokud si někdo myslí, že Minsk porušilo Rusko, tak se mýlí. Porušil ho západ a to, že přes vlastizrádce to prosadili ve vládě na tom nic nemění to je jenom lživá tvář západu. Úplné porušení Minských dohod ze strany západu proběhlo již dříve, při rozhodnutí je porušit a svalit chystané provokace na Rusko. To rozvázalo Putinovi ruce k akci, protože tajné služby o sobě vědí a vědí co se chystá. Jsou to šachy ne poker.


Poznámka:
Dosud kolektivní západ nečelil skutečnému protivníku, bojoval spíše s objektem než se subjektem, (subjekt který nemá žádné manévrovací možnosti se je podoben objektu - vše vynucené). To se týká i GP, když nebyla alternativní koncepce, všechny snahy odpůrců byli předem odsouzeny k nezdaru. Západ je v situaci (jeho elity), kdy nic nechápe, nechápe co se děje, protivník na nás útočí, to nemůže, musí se jenom bránit a čekat až prohraje, to je od Ruska tak nečestné smile


[quote="pid:60632, uid:547"]Vida, já to takto nepochopila, jako, že se "spletl"[/quote] Už hned na začátku videa oznámil|naznačil, že bude válka. Jeho predikce sedí, že po zrušení Minských dohod bude válka. Pro Rusko situaci označil za win-win, protože když dohody poruší, tak Kyjev do tří neděl obsadí pozemní síly LNR a DNR s vojenskou pomocí Ruska. Vše se děje jak předpověděl. Pokud si někdo myslí, že Minsk porušilo Rusko, tak se mýlí. Porušil ho západ a to, že přes vlastizrádce to prosadili ve vládě na tom nic nemění to je jenom lživá tvář západu. Úplné porušení Minských dohod ze strany západu proběhlo již dříve, při rozhodnutí je porušit a svalit chystané provokace na Rusko. To rozvázalo Putinovi ruce k akci, protože tajné služby o sobě vědí a vědí co se chystá. Jsou to šachy ne poker. Poznámka: Dosud kolektivní západ nečelil skutečnému protivníku, bojoval spíše s objektem než se subjektem, (subjekt který nemá žádné manévrovací možnosti se je podoben objektu - vše vynucené). To se týká i GP, když nebyla alternativní koncepce, všechny snahy odpůrců byli předem odsouzeny k nezdaru. Západ je v situaci (jeho elity), kdy nic nechápe, nechápe co se děje, protivník na nás útočí, to nemůže, musí se jenom bránit a čekat až prohraje, to je od Ruska tak nečestné :)

Vyborny Michail Onufrienko -
Ukrajinska fronta 28.2.2022 - rano
https://www.youtu.be/Bl9B1Y2hWgg


Morska kulisa v pozadi je Mis Fiolent .....


Vyborny Michail Onufrienko - **Ukrajinska fronta 28.2.2022 - rano** https://www.youtu.be/Bl9B1Y2hWgg Morska kulisa v pozadi je Mis Fiolent .....

Обращение к ЖИТЕЛЯМ Киева! Новое заявление Минобороны России!


https://www.youtube.com/watch?v=dMTfgSnYTec&t=21s


Ожидание переговоров, ядерная угроза и потери Киева. Главные события от 28.02.22 - Россия 24 ​


https://www.youtube.com/watch?v=bb16lCCTkAk


Обращение к ЖИТЕЛЯМ Киева! Новое заявление Минобороны России! https://www.youtube.com/watch?v=dMTfgSnYTec&t=21s Ожидание переговоров, ядерная угроза и потери Киева. Главные события от 28.02.22 - Россия 24 ​ https://www.youtube.com/watch?v=bb16lCCTkAk
Upravené 28. 2. 2022 o 09:59

Vida, já to takto nepochopila, jako, že se "spletl". Spíš tak, že apeluje na nutnost nevzdávat se minských dohod coby nástroje globální politiky.

Přesně tak, uznání samostatnosti DNR a LNR neznamená zřeknutí se Minských dohod, ani jejich porušení. Putin jako vždycky využil hrubé síly protivníka (hlasování Dumy pro přiznání samostatnosti) k tomu, že ji nasměroval k původci. Ta jejich rossionská podpindosí "elita" jsou ještě větší blbi, než ten náš současný výkvět. Protože jen blb může každým krokem stoupnout na další hrábě a vytrvale držet směr.


[quote="pid:60632, uid:547"]Vida, já to takto nepochopila, jako, že se "spletl". Spíš tak, že apeluje na nutnost nevzdávat se minských dohod coby nástroje globální politiky.[/quote] Přesně tak, uznání samostatnosti DNR a LNR neznamená zřeknutí se Minských dohod, ani jejich porušení. Putin jako vždycky využil hrubé síly protivníka (hlasování Dumy pro přiznání samostatnosti) k tomu, že ji nasměroval k původci. Ta jejich rossionská podpindosí "elita" jsou ještě větší blbi, než ten náš současný výkvět. Protože jen blb může každým krokem stoupnout na další hrábě a vytrvale držet směr.
Upravené 28. 2. 2022 o 10:30

Jeho predikce sedí, že po zrušení Minských dohod bude válka.

Ano, já souhlasím. Jak řekl Pjakin: „Oni ty Minské dohody neplní a od Ruska požadují, aby je plnilo.“ ... "Když mluvíme o tom, že vzdá-li se jich Ukrajina, tak to bude v pořádku, a potom budou Minské dohody navěky naším klackem, kterým vyplatíme každého, kdo bude chtít uvrhnout svět do války. Bude to nástroj pro uplatňování globální politiky, přičemž navěky, jednoduše navěky. A proto nepřátelé Ruska potřebují, aby to bylo Rusko, kdo se vzdá Minských dohod. Protože jestliže se Rusko vzdá Minských dohod, tak první, co se stane, že z něj okamžitě bude agresor. Rusko nechce mír, Rusko chce válku. Okamžitě to povede k tomuto postoji. Oni přece všem vštípili, že to oni nutí Rusko, aby plnilo Minské dohody!"


[quote="pid:60646, uid:426"]Jeho predikce sedí, že po zrušení Minských dohod bude válka.[/quote] Ano, já souhlasím. Jak řekl Pjakin: „Oni ty Minské dohody neplní a od Ruska požadují, aby je plnilo.“ ... "Když mluvíme o tom, že vzdá-li se jich Ukrajina, tak to bude v pořádku, a potom budou Minské dohody navěky naším klackem, kterým vyplatíme každého, kdo bude chtít uvrhnout svět do války. Bude to nástroj pro uplatňování globální politiky, přičemž navěky, jednoduše navěky. A proto nepřátelé Ruska potřebují, aby to bylo Rusko, kdo se vzdá Minských dohod. Protože jestliže se Rusko vzdá Minských dohod, tak první, co se stane, že z něj okamžitě bude agresor. Rusko nechce mír, Rusko chce válku. Okamžitě to povede k tomuto postoji. Oni přece všem vštípili, že to oni nutí Rusko, aby plnilo Minské dohody!"

Dnešní ráno 28.2 na přechodu Vyšné Nemecké. Přechod Slovensko Ukrajina . Odjiždime
Kde su Ukrajinci?!
https://www.youtube.com/watch?v=4r1Fs8M1O80&t=87s


Dnešní ráno 28.2 na přechodu Vyšné Nemecké. Přechod Slovensko Ukrajina . Odjiždime Kde su Ukrajinci?! https://www.youtube.com/watch?v=4r1Fs8M1O80&t=87s

Jednotky ozbrojených síl RF ovládli Berdyansk a Energodar
Oficiálny predstaviteľ Ministerstva obrany Ruskej federácie Igor Konašenkov uviedol, že jednotky LNR získali kontrolu nad osadami Chvorostjanka, Suchanovka, Artem.
Jednotky ruských ozbrojených síl zúčastňujúce sa na špeciálnej vojenskej operácii na Ukrajine ovládli mestá Berďansk a Energodar, uviedol v pondelok na brífingu hovorca ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov.
"Ozbrojené sily Ruskej federácie prevzali kontrolu nad mestami Berďansk a Energodar," povedal Konašenkov.


"Vojacie LNR s palebnou podporou ruských ozbrojených síl uskutočnili úspešné útočné operácie a získali kontrolu nad osadami Chvorostjanka, Suchanovka, Artem. Jednotky ozbrojených síl DĽR, ktoré pokračovali v ofenzíve, postupovali ďalej ďalších 19 kilometrov. Nový Aidar bol prevzatý pod kontrolu a Volnovakha bola úplne zablokovaná,“ - povedal.
Ludia majú zostat doma.Po meste chodia zlodeji a diverzanti.


Ruský prezident Vladimir Putin ohlásil 24. februára špeciálnu vojenskú operáciu na Ukrajine v reakcii na výzvu vedúcich predstaviteľov republík Donbasu o pomoc. Z
dôraznil, že plány Moskvy nepočítajú s okupáciou ukrajinských území, cieľom je demilitarizácia a denacifikácia krajiny. Ako sa uvádza na ruskom ministerstve obrany, ruská armáda neútočí na mestá, ale deaktivuje iba vojenskú infraštruktúru,
takže nič neohrozuje civilné obyvateľstvo.
https://tass.ru/armiya-i-opk/13892759


**Jednotky ozbrojených síl RF ovládli Berdyansk a Energodar** Oficiálny predstaviteľ Ministerstva obrany Ruskej federácie Igor Konašenkov uviedol, že jednotky LNR získali kontrolu nad osadami Chvorostjanka, Suchanovka, Artem. Jednotky ruských ozbrojených síl zúčastňujúce sa na špeciálnej vojenskej operácii na Ukrajine ovládli mestá Berďansk a Energodar, uviedol v pondelok na brífingu hovorca ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov. "Ozbrojené sily Ruskej federácie prevzali kontrolu nad mestami Berďansk a Energodar," povedal Konašenkov. "Vojacie LNR s palebnou podporou ruských ozbrojených síl uskutočnili úspešné útočné operácie a získali kontrolu nad osadami Chvorostjanka, Suchanovka, Artem. Jednotky ozbrojených síl DĽR, ktoré pokračovali v ofenzíve, postupovali ďalej ďalších 19 kilometrov. Nový Aidar bol prevzatý pod kontrolu a Volnovakha bola úplne zablokovaná,“ - povedal. Ludia majú zostat doma.Po meste chodia zlodeji a diverzanti. Ruský prezident Vladimir Putin ohlásil 24. februára špeciálnu vojenskú operáciu na Ukrajine v reakcii na výzvu vedúcich predstaviteľov republík Donbasu o pomoc. Z dôraznil, že plány Moskvy nepočítajú s okupáciou ukrajinských území, cieľom je demilitarizácia a denacifikácia krajiny. Ako sa uvádza na ruskom ministerstve obrany, ruská armáda neútočí na mestá, ale deaktivuje iba vojenskú infraštruktúru, takže nič neohrozuje civilné obyvateľstvo. https://tass.ru/armiya-i-opk/13892759

Boje v Charkove,
lietadlá ruských vzdušných síl ničia objekty ozbrojených síl Ukrajiny (VIDEO)
https://rusvesna.su/news/1646042096


**Boje v Charkove,** lietadlá ruských vzdušných síl ničia objekty ozbrojených síl Ukrajiny (VIDEO) https://rusvesna.su/news/1646042096

Zdravím chcem sa spýtať tých čo sa viac vyznáte vo vojenských otázkach ako hodnotíte doterajšie úspechy Rusov ?
Všade sa dá dočítať že postup sa zadrháva, ale ja si vravím že to musí byť ako boxovať jednou rukou , kedže bojujú u seba doma (Rusi v Malorusku) , proti svojim ľuďom , nechcú ničiť mestá a tým pádom nemôžu naplno využiť svoj potenciál.
Alebo sa mýlim ?
Ď.


Zdravím chcem sa spýtať tých čo sa viac vyznáte vo vojenských otázkach ako hodnotíte doterajšie úspechy Rusov ? Všade sa dá dočítať že postup sa zadrháva, ale ja si vravím že to musí byť ako boxovať jednou rukou , kedže bojujú u seba doma (Rusi v Malorusku) , proti svojim ľuďom , nechcú ničiť mestá a tým pádom nemôžu naplno využiť svoj potenciál. Alebo sa mýlim ? Ď.

Ruská armáda a ukrajinská policie společně zajišťují pořádek ve městě u Charkova (VIDEO)
https://rusvesna.su/news/1645989304


Ruská armáda a ukrajinská policie společně zajišťují pořádek ve městě u Charkova (VIDEO) https://rusvesna.su/news/1645989304

Informační válka je DRUHÁ FRONTA a naší hlavní zbraní je zde PRAVDA
Tato fronta není dnes o nic méně důležitá než aktualní fronta.
Nebo spíše se stává mnohem důležitějším než skutečná fronta.
Protože hlavní síla kyjevského režimu není vepředu, ale vzadu.
Nebo spíše ve schopnosti svých sponzorů oklamat mozky lidí.
https://www.youtube.com/watch?v=byrUVbq2hvs


**Informační válka je DRUHÁ FRONTA a naší hlavní zbraní je zde PRAVDA** Tato fronta není dnes o nic méně důležitá než aktualní fronta. Nebo spíše se stává mnohem důležitějším než skutečná fronta. Protože hlavní síla kyjevského režimu není vepředu, ale vzadu. Nebo spíše ve schopnosti svých sponzorů oklamat mozky lidí. https://www.youtube.com/watch?v=byrUVbq2hvs

Všade sa dá dočítať že postup sa zadrháva, ale ja si vravím že to musí byť ako boxovať jednou rukou , kedže bojujú u seba doma (Rusi v Malorusku) , proti svojim ľuďom , nechcú ničiť mestá a tým pádom nemôžu naplno využiť svoj potenciál.
Já to vidím, jako přiměřený postup. Není to dobyvační a totální válka, kde jede váleční stroj tak, že se zabíjí a ničí vše kolem.
Rusové se snaží vybírat "rozinky" z koláče a to jde pomaleji. Podmínkou je minimální oběti na civilním obyvatelstvu. Takže za mě jde vše OK.


[quote="pid:60707, uid:324"]Všade sa dá dočítať že postup sa zadrháva, ale ja si vravím že to musí byť ako boxovať jednou rukou , kedže bojujú u seba doma (Rusi v Malorusku) , proti svojim ľuďom , nechcú ničiť mestá a tým pádom nemôžu naplno využiť svoj potenciál.[/quote]Já to vidím, jako přiměřený postup. Není to dobyvační a totální válka, kde jede váleční stroj tak, že se zabíjí a ničí vše kolem. Rusové se snaží vybírat "rozinky" z koláče a to jde pomaleji. Podmínkou je minimální oběti na civilním obyvatelstvu. Takže za mě jde vše OK.

Zdravím chcem sa spýtať tých čo sa viac vyznáte vo vojenských otázkach ako hodnotíte doterajšie úspechy Rusov ?
Všade sa dá dočítať že postup sa zadrháva, ale ja si vravím že to musí byť ako boxovať jednou rukou , kedže bojujú u seba doma (Rusi v Malorusku) , proti svojim ľuďom , nechcú ničiť mestá a tým pádom nemôžu naplno využiť svoj potenciál.
Alebo sa mýlim ?
Ď.


Odpovím komentářem z internetu, protože jste oslovoval ty, co mají vojenské zkušenosti: Rád bych připomněl jednu velmi důležitou věc v celé té právě probíhající ruské vojenské operaci na Ukrajině. V akci, která je politicky naprosto nezbytná pro zachování silové a mocenské rovnováhy na euroasijském kontinentu – a konec konců v celém světě. Ono totiž … Vzhledem k rozloze RF a Ukrajiny, vojensky obsadit tak obrovské území a zároveň maximálně ušetřit životy domácího nebojujícího civilního obyvatelstva, to je velmi obtížný úkol, který nyní musí ruští vojáci plnit. A nejde jen o neutralizaci nyní Rusku nepřátelských ukrajinských námořních a leteckých základen, velitelských stanovišť a palebných postavení raketových ukrajinských vojsk.


Jde zejména o zabránění záškodnických akcí ukorofašistům a nacistickým banderovcům na velkých ukrajinských vodních přehradách, plynovodech, ropovodech a vodojemech a na uhelných a především – jaderných elektrárnách, jejichž eventuální havárie by pro civilní obyvatelstvo měly fatální následky.


A přitom, o jaké překonávání vzdáleností při pohybu ruských vojsk se nyní tam na Ukrajině jedná, jen připomenu, že kdysi v šedesátých letech, když jediná naše celkem malá čs. raketová brigáda jela konat pravidelné roční ostré střelby na ruský polygon Kapustin Jar do stepí za Volhou, tak jen ten železniční přesun našeho vojska do oblasti tamnější raketové střelnice a zpět tehdy zabral desítky dní a nám vojákům to vojnu prodloužilo o celé dva měsíce navíc. Takže, jen asi tolik pro představu těm, kteří na vojně nikdy nebyli, co to znamená, vést vojenské tažení na takovém území, jako je pouze (a jen!) evropská část území Ruské federace s Ukrajinou na jejím jihu. To totiž není jen nějaké místní městské válčení proti pár policajtům na kyjevském Majdanu, to je věc svým rozsahem pro dnešního civila vojensky a logisticky téměř nepředstavitelná.


Věc je tedy jasná: Nejen na Donbassu, ale na celé Ukrajině je třeba už konečně nastolit klid a udělat tam pořádek. Žádná velmoc přece nedovolí, aby na jejím „zadním dvorku“ byli beztrestně vražděni její vlastní občané a byla tam trvale připravována stále větší a větší válka.


[quote="pid:60707, uid:324"]Zdravím chcem sa spýtať tých čo sa viac vyznáte vo vojenských otázkach ako hodnotíte doterajšie úspechy Rusov ? Všade sa dá dočítať že postup sa zadrháva, ale ja si vravím že to musí byť ako boxovať jednou rukou , kedže bojujú u seba doma (Rusi v Malorusku) , proti svojim ľuďom , nechcú ničiť mestá a tým pádom nemôžu naplno využiť svoj potenciál. Alebo sa mýlim ? Ď.[/quote] Odpovím komentářem z internetu, protože jste oslovoval ty, co mají vojenské zkušenosti: Rád bych připomněl jednu velmi důležitou věc v celé té právě probíhající ruské vojenské operaci na Ukrajině. V akci, která je politicky naprosto nezbytná pro zachování silové a mocenské rovnováhy na euroasijském kontinentu – a konec konců v celém světě. Ono totiž … Vzhledem k rozloze RF a Ukrajiny, vojensky obsadit tak obrovské území a zároveň maximálně ušetřit životy domácího nebojujícího civilního obyvatelstva, to je velmi obtížný úkol, který nyní musí ruští vojáci plnit. A nejde jen o neutralizaci nyní Rusku nepřátelských ukrajinských námořních a leteckých základen, velitelských stanovišť a palebných postavení raketových ukrajinských vojsk. Jde zejména o zabránění záškodnických akcí ukorofašistům a nacistickým banderovcům na velkých ukrajinských vodních přehradách, plynovodech, ropovodech a vodojemech a na uhelných a především – jaderných elektrárnách, jejichž eventuální havárie by pro civilní obyvatelstvo měly fatální následky. A přitom, o jaké překonávání vzdáleností při pohybu ruských vojsk se nyní tam na Ukrajině jedná, jen připomenu, že kdysi v šedesátých letech, když jediná naše celkem malá čs. raketová brigáda jela konat pravidelné roční ostré střelby na ruský polygon Kapustin Jar do stepí za Volhou, tak jen ten železniční přesun našeho vojska do oblasti tamnější raketové střelnice a zpět tehdy zabral desítky dní a nám vojákům to vojnu prodloužilo o celé dva měsíce navíc. Takže, jen asi tolik pro představu těm, kteří na vojně nikdy nebyli, co to znamená, vést vojenské tažení na takovém území, jako je pouze (a jen!) evropská část území Ruské federace s Ukrajinou na jejím jihu. To totiž není jen nějaké místní městské válčení proti pár policajtům na kyjevském Majdanu, to je věc svým rozsahem pro dnešního civila vojensky a logisticky téměř nepředstavitelná. Věc je tedy jasná: Nejen na Donbassu, ale na celé Ukrajině je třeba už konečně nastolit klid a udělat tam pořádek. Žádná velmoc přece nedovolí, aby na jejím „zadním dvorku“ byli beztrestně vražděni její vlastní občané a byla tam trvale připravována stále větší a větší válka.

Alebo sa mýlim ?

Nemýlíš, na území ČSSR z tohoto důvodu (že Rudá armáda nechtěla zbytečné ztráty na životech civilních obyvatel a zbytečné ničení infrastruktury) padlo během 2. sv. války okolo 150 000 vojáků. Kdyby postupovali stejně jako "spojenci", tak tu po válce zůstala měsíční krajina.
[


[quote="pid:60707, uid:324"]Alebo sa mýlim ?[/quote] Nemýlíš, na území ČSSR z tohoto důvodu (že Rudá armáda nechtěla zbytečné ztráty na životech civilních obyvatel a zbytečné ničení infrastruktury) padlo během 2. sv. války okolo 150 000 vojáků. Kdyby postupovali stejně jako "spojenci", tak tu po válce zůstala měsíční krajina. [
Upravené 28. 2. 2022 o 11:54

Kdyby postupovali stejně jako "spojenci", tak tu po válce zůstala měsíční krajina.

Připojuji se.
Jak Rusofil, tak Irena i ty jste popsali Martinovi nejen důvod, proč se postup může zdát pomalý - ale všichni jste mu také popsali zásadní rozdíl mezi bojem ruské armády a americké armády.
Mohli bychom říci i NATO, protože kobercové nálety jsou téměř vždy v režii anglosasů (těžké letecké souboje většinou milostivě přenechávají letcům jiných národů).
Ano - někdo ti může argumentovat "chráníme životy vojáků". Jistě, je to pravda. Ale co životy civilistů? A budou mít pak vůbec po odchodu vojsk kde žít? Nebudou muset zemi opustit?
Martine, můžeš se sám přesvědčit, jak vypadají místa po útocích NATO - a jak vypadají místa po útocích Rusů na Donbase.


[quote="pid:60715, uid:826"]Kdyby postupovali stejně jako "spojenci", tak tu po válce zůstala měsíční krajina.[/quote] Připojuji se. Jak Rusofil, tak Irena i ty jste popsali Martinovi nejen důvod, proč se postup může zdát pomalý - ale všichni j**ste mu také popsali zásadní rozdíl mezi bojem ruské armády a americké armády.** Mohli bychom říci i NATO, protože kobercové nálety jsou téměř vždy v režii anglosasů (těžké letecké souboje většinou milostivě přenechávají letcům jiných národů). Ano - někdo ti může argumentovat "chráníme životy vojáků". Jistě, je to pravda. Ale co životy civilistů? A budou mít pak vůbec po odchodu vojsk kde žít? Nebudou muset zemi opustit? Martine, můžeš se sám přesvědčit, jak vypadají místa po útocích NATO - a jak vypadají místa po útocích Rusů na Donbase.

co sa tyka postupu, tak minule to jeden zapadny vojensky analytik povedal, ale uz nemam zdroj, ze nacisti dobyly Ukrajinu za 1,5 mesiaca, pricom ako je zname vsetko bombardovali a zapalovali, zabijali vsetkych, vratane zien a deti......iracka posledna americka vojna trvala tiez 1 mesiac a 10 dni, pricom PVO a letectvo ostalo na zemi, kedze Francuzi im ich vypli a Amici mali volnu oblohu len pre seba.
Otazka skor pre mna je, co bude potom.....kto bude zacistovat nacistov po skonceni a Rusi to budu musiet platit, vratane aspon zakladnej infrastruktury, ktoru teraz tam nicia (a je jedno, ci Ukrajinci alebo Rusi)


co sa tyka postupu, tak minule to jeden zapadny vojensky analytik povedal, ale uz nemam zdroj, ze nacisti dobyly Ukrajinu za 1,5 mesiaca, pricom ako je zname vsetko bombardovali a zapalovali, zabijali vsetkych, vratane zien a deti......iracka posledna americka vojna trvala tiez 1 mesiac a 10 dni, pricom PVO a letectvo ostalo na zemi, kedze Francuzi im ich vypli a Amici mali volnu oblohu len pre seba. Otazka skor pre mna je, co bude potom.....kto bude zacistovat nacistov po skonceni a Rusi to budu musiet platit, vratane aspon zakladnej infrastruktury, ktoru teraz tam nicia (a je jedno, ci Ukrajinci alebo Rusi)
1234 ... 5
53.77k
320
68
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept