Politika v ČR
Informace z PL: Čeští totalitní nacisté nechali zablokovat alternativní informační zdroje

Informace z PL: Čeští totalitní nacisté nechali zablokovat alternativní informační zdroje


Novinář Filip Rožánek oznámil, že v českém internetovém prostoru se stalo něco, co čekal málokdo. „Sdružení CZ.NIC, národní správce domény .cz, přistoupilo ke zcela mimořádnému kroku – po konzultaci s bezpečnostními složkami státu zablokovalo provoz domén Aeronet, Protiproud, Ceskobezcenzury, Voxpopuliblog, Prvnizpravy, Czechfreepress, Exanpro a Skrytapravda,“ napsal na twitteru.


Zdroj:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Osm-webu-vypnuto-Po-konzultaci-s-bezpecnostnimi-slozkami-694072


P.S. Na pluralitních PL dosud nevídané: u této zprávy je diskuze zablokována. Zřejmě výstrahu dostaly i PL. Čili v Česku je ode dneška zaveden digitální fašismus.


Informace z PL: Čeští totalitní nacisté nechali zablokovat alternativní informační zdroje Novinář Filip Rožánek oznámil, že v českém internetovém prostoru se stalo něco, co čekal málokdo. „Sdružení CZ.NIC, národní správce domény .cz, přistoupilo ke zcela mimořádnému kroku – po konzultaci s bezpečnostními složkami státu zablokovalo provoz domén Aeronet, Protiproud, Ceskobezcenzury, Voxpopuliblog, Prvnizpravy, Czechfreepress, Exanpro a Skrytapravda,“ napsal na twitteru. Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Osm-webu-vypnuto-Po-konzultaci-s-bezpecnostnimi-slozkami-694072 P.S. Na pluralitních PL dosud nevídané: u této zprávy je diskuze zablokována. Zřejmě výstrahu dostaly i PL. Čili v Česku je ode dneška zaveden digitální fašismus.
479
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept