Zahraničná politika
Povinné přerozdělování migrantů

To bude poslední polínko , pro občanskou válku proti zrůdám .


To bude poslední polínko , pro občanskou válku proti zrůdám .

Harašenie zbraňami má presne toto prekryť. Vie niekto poslať e-mail Róbertovi Ficovi aby to ozvučil?


Harašenie zbraňami má presne toto prekryť. Vie niekto poslať e-mail Róbertovi Ficovi aby to ozvučil?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Tlaky s epidémiou poľavujú, tlaky s harašením zbraní pritvrdzujú a v pozadí sa pečie niečo nekalé. Asi to nebude jediná nekalá vec, preto buďme v strehu a sledujme cvrkot a pripravujme reakcie na možný vývoj.


Tlaky s epidémiou poľavujú, tlaky s harašením zbraní pritvrdzujú a v pozadí sa pečie niečo nekalé. Asi to nebude jediná nekalá vec, preto buďme v strehu a sledujme cvrkot a pripravujme reakcie na možný vývoj.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 2. 2022 o 11:58

Vie niekto poslať e-mail Róbertovi Ficovi aby to ozvučil?

robert.fico@nrsk.sk
https://www.nrsr.sk/web/Publikacia/mobile/index.html
Verejne dostupné údaje o poslancoch. Môžeš napísať všetkým.


[quote="pid:58724, uid:623"]Vie niekto poslať e-mail Róbertovi Ficovi aby to ozvučil?[/quote] robert.fico@nrsk.sk https://www.nrsr.sk/web/Publikacia/mobile/index.html Verejne dostupné údaje o poslancoch. Môžeš napísať všetkým.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

16.2.22 ráno oznámil Brusel, že bylo dosaženo shody všech zemí EU a novém způsobu přerozdělování imigrantů a uprchlíků pomocí mechanismu tzv. „povinné solidarity“!
Podle komisařky Ylvy Johanssonové bylo dosaženo plné podpory zavedení povinné solidarity při přerozdělování uprchlíků ode všech členských zemí Unie! Podle francouzského ministra vnitra Darmanina tato povinná solidarita při přerozdělování uprchlíků nebude dobrovolná. Bude zaveden mechanismus velké solidarity v otázkách distribuce imigrantů. („Will be a lot of financial support!“) A bude se platit velká finanční podpora, těmi kdo nebudou chtít fyzicky převzít imigranty na své území! Tato nová tzv. solidární distribuce uprchlíků, tedy nahrazuje odmítnuté povinné kvóty.


Bylo oznámeno, že definitivní schválení dohody bude slavnostně podepsáno 3.březně 2022 v Bruselu. Za Česko má podepsat Rakušan (STAN) a za Slovensko Mikulec (Olano)! Dohoda má vstoupit v platnost v létě 2022!


Principy povinné solidarity prosazení Německem, Francií, Španělskem a Itálií, znamenají povinnost převzít virtuální uprchlíky. Ti budou po tři roky žít na území státu, který je Česku a nebo Slovensku tzv. nadělí, a Česko a Slovensko budou mít dvě povinnosti - platit náklady na živobytí a zaopatření uprchlíka, a zajistit deportaci uprchlíka do země původu. Jakmile se deportace nezdaří, bude uprchlík natrvalo nadělen Česku a Nebo Slovensku!


Jak řekl Darmanin - stát, který bude povinně solidární, bude platit velké peníze. Podle francouzského prezidentského kandidáta Erica Zemmoura má jeden imigrant nárok na 431 EUR a sociální bydlení. Francouzské sociální bydlení je drahé. Lze tedy předpokládat, že náklady na jednoho uprchlíka budou Česko i Slovensko stát 42 000 KČ + náklady úředníků, kteří se o něj budou starat, a snažit se ho vyhostit! Přerozdělovaných uprchlíků mají být desetitisíce ročně!


16.2.22 ráno oznámil Brusel, že bylo dosaženo shody všech zemí EU a novém způsobu přerozdělování imigrantů a uprchlíků pomocí mechanismu tzv. „povinné solidarity“! Podle komisařky Ylvy Johanssonové bylo dosaženo plné podpory zavedení povinné solidarity při přerozdělování uprchlíků ode všech členských zemí Unie! Podle francouzského ministra vnitra Darmanina tato povinná solidarita při přerozdělování uprchlíků nebude dobrovolná. Bude zaveden mechanismus velké solidarity v otázkách distribuce imigrantů. („Will be a lot of financial support!“) A bude se platit velká finanční podpora, těmi kdo nebudou chtít fyzicky převzít imigranty na své území! Tato nová tzv. solidární distribuce uprchlíků, tedy nahrazuje odmítnuté povinné kvóty. Bylo oznámeno, že definitivní schválení dohody bude slavnostně podepsáno 3.březně 2022 v Bruselu. Za Česko má podepsat Rakušan (STAN) a za Slovensko Mikulec (Olano)! Dohoda má vstoupit v platnost v létě 2022! Principy povinné solidarity prosazení Německem, Francií, Španělskem a Itálií, znamenají povinnost převzít virtuální uprchlíky. Ti budou po tři roky žít na území státu, který je Česku a nebo Slovensku tzv. nadělí, a Česko a Slovensko budou mít dvě povinnosti - platit náklady na živobytí a zaopatření uprchlíka, a zajistit deportaci uprchlíka do země původu. Jakmile se deportace nezdaří, bude uprchlík natrvalo nadělen Česku a Nebo Slovensku! Jak řekl Darmanin - stát, který bude povinně solidární, bude platit velké peníze. Podle francouzského prezidentského kandidáta Erica Zemmoura má jeden imigrant nárok na 431 EUR a sociální bydlení. Francouzské sociální bydlení je drahé. Lze tedy předpokládat, že náklady na jednoho uprchlíka budou Česko i Slovensko stát 42 000 KČ + náklady úředníků, kteří se o něj budou starat, a snažit se ho vyhostit! Přerozdělovaných uprchlíků mají být desetitisíce ročně!

dosaženo shody všech zemí EU

A co Polsko a Maďarsko ? Ti to odkývali v zápalu choré mysli nebo je ignorují ?


[quote="pid:58808, uid:776"]dosaženo shody všech zemí EU[/quote] A co Polsko a Maďarsko ? Ti to odkývali v zápalu choré mysli nebo je ignorují ?

Nevěřím, že Maďarsko a Polsko jsou pro. Podle mě je to psychologický tlak, stejně jako v případě očkování.


Nevěřím, že Maďarsko a Polsko jsou pro. Podle mě je to psychologický tlak, stejně jako v případě očkování.

Jarek

Myslím, že Polsko a Maďarsko jim do toho stále hází vidle.
Pro otázky migrace bude povinná tzv. zásada „solidarity“, což znamená, že bude na členských státech, aby se rozhodly, zda přijmou více uprchlíků, nebo finančně podpoří státy, které jsou ochotné je pustit dovnitř. Náš fialový hnus má v tomto jasno.


Myslím, že Polsko a Maďarsko jim do toho stále hází vidle. Pro otázky migrace bude povinná tzv. zásada „solidarity“, což znamená, že bude na členských státech, aby se rozhodly, zda přijmou více uprchlíků, nebo finančně podpoří státy, které jsou ochotné je pustit dovnitř. Náš fialový hnus má v tomto jasno.

Podle francouzského prezidentského kandidáta Erica Zemmoura má jeden imigrant nárok na 431 EUR a sociální bydlení.

To je skoro ako má náš dôchodca. Len treba ešte preložiť do eura to sociálni bydlení.


[quote="pid:58808, uid:776"]Podle francouzského prezidentského kandidáta Erica Zemmoura má jeden imigrant nárok na 431 EUR a sociální bydlení.[/quote] To je skoro ako má náš dôchodca. Len treba ešte preložiť do eura to sociálni bydlení.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Náš fialový hnus má v tomto jasno

Tak nechtěl bych být v kůži pětikolkového dobytka. Všichni vidíme, jaká je situace ohledně bydlení v ČR. To nemá cenu rozvádět. Jestliže se ten dobytek rozhodne pro přijetí řekněme několika desítek tisíc tzv. migrantů, tak kde pro ně najdou odpovídající bydlení ? Pod mostem na mrazu nebudou. Na hotelích to taky nebude připadat v úvahu v delším čase. Na ubytovnách také. Pak vyvstane přímo nerudovský problém, kam s nimi ? V Praze je přibližně 50 tis. prázdných bytů, kde nikdo trvale nebydlí. Budou je chtít ubytovat tam ? Budou si chtít většinou bohatí majitelé zaneřádit byt někým, kdo ve své domovině chodí místo na záchod srát do kouta místnosti například ? Budou si tam ubytovávat někoho, o kom neví vůbec nic a neví jestli ty byty jim nezdevastují ? A jak to bude se zdravotním ošetřením? Bude jim plně hrazeno z VZP jako nám ? A jestli ano, tak proč ? Takových otázek se dá položit mnoho. Tohle dopadne špatně.


[quote="pid:58825, uid:776"]Náš fialový hnus má v tomto jasno[/quote] Tak nechtěl bych být v kůži pětikolkového dobytka. Všichni vidíme, jaká je situace ohledně bydlení v ČR. To nemá cenu rozvádět. Jestliže se ten dobytek rozhodne pro přijetí řekněme několika desítek tisíc tzv. migrantů, tak kde pro ně najdou odpovídající bydlení ? Pod mostem na mrazu nebudou. Na hotelích to taky nebude připadat v úvahu v delším čase. Na ubytovnách také. Pak vyvstane přímo nerudovský problém, kam s nimi ? V Praze je přibližně 50 tis. prázdných bytů, kde nikdo trvale nebydlí. Budou je chtít ubytovat tam ? Budou si chtít většinou bohatí majitelé zaneřádit byt někým, kdo ve své domovině chodí místo na záchod srát do kouta místnosti například ? Budou si tam ubytovávat někoho, o kom neví vůbec nic a neví jestli ty byty jim nezdevastují ? A jak to bude se zdravotním ošetřením? Bude jim plně hrazeno z VZP jako nám ? A jestli ano, tak proč ? Takových otázek se dá položit mnoho. Tohle dopadne špatně.

Jarek

Tohle dopadne špatně.
A presne o to ide aby to dopadlo ešte horšie ako si to naplánovali aj u nás


[quote="pid:58842, uid:471"]Tohle dopadne špatně.[/quote]A presne o to ide aby to dopadlo ešte horšie ako si to naplánovali aj u nás

Takových otázek se dá položit mnoho. Tohle dopadne špatně.


nas ministr vnitra rakusan, ten takovou dohodu podepise a jeste se u toho ukloni, ze mohl poslouzit bruselu. ovsem jestli to dopadne spatne, to jsem si nejsem jista. kdyz se divam kolem sebe a vnimam reakce lidi, mam pocit, ze cesi maji radi sve pohodli a maji ten prah bolestivosti nastaveny jinak, nez jine narody. dokud maji plnou lednicku, maji pocit, ze to porad je v poradku.


[quote="pid:58842, uid:471"]Takových otázek se dá položit mnoho. Tohle dopadne špatně.[/quote] nas ministr vnitra rakusan, ten takovou dohodu podepise a jeste se u toho ukloni, ze mohl poslouzit bruselu. ovsem jestli to dopadne spatne, to jsem si nejsem jista. kdyz se divam kolem sebe a vnimam reakce lidi, mam pocit, ze cesi maji radi sve pohodli a maji ten prah bolestivosti nastaveny jinak, nez jine narody. dokud maji plnou lednicku, maji pocit, ze to porad je v poradku.

da sa skor cakat, ze CR a SR budu platit za migrantov povedzme Francuzsku, Nemecku a Taliansku. A budu platit pekne zapadne ceny, ziadne lokalne. Na druhej strane Zapad nebude musiet riesit, ze k nim budu zasa utekat migranti, ako povedzme z Estonska ci Litvy, kde neostal ani jeden. Takze sa to podla mna zapocita s platbami eurofondov a zapad nebude musiet platit peniaze na vyrovnavanie, na ktore boli tieto krajiny nalakane a ktore im vyrovnavaju platobnu bilanciu so Zapadom, kedze odliv kapitalu cez dividendy a vytahovane zisky bude pokracovat. A to znamena bud pokles mien na vyrovnanie tohto odlivu (ale kedze casto je u nas domaca produkcia obmedzena, bude to znamenat zvysenie urokovych sadzieb a cien bez nejakeho zlepsenia) alebo podstatne zhorsenie zivotnej urovne alebo aj aj


da sa skor cakat, ze CR a SR budu platit za migrantov povedzme Francuzsku, Nemecku a Taliansku. A budu platit pekne zapadne ceny, ziadne lokalne. Na druhej strane Zapad nebude musiet riesit, ze k nim budu zasa utekat migranti, ako povedzme z Estonska ci Litvy, kde neostal ani jeden. Takze sa to podla mna zapocita s platbami eurofondov a zapad nebude musiet platit peniaze na vyrovnavanie, na ktore boli tieto krajiny nalakane a ktore im vyrovnavaju platobnu bilanciu so Zapadom, kedze odliv kapitalu cez dividendy a vytahovane zisky bude pokracovat. A to znamena bud pokles mien na vyrovnanie tohto odlivu (ale kedze casto je u nas domaca produkcia obmedzena, bude to znamenat zvysenie urokovych sadzieb a cien bez nejakeho zlepsenia) alebo podstatne zhorsenie zivotnej urovne alebo aj aj

da sa skor cakat, ze CR a SR budu platit za migrantov povedzme Francuzsku, Nemecku a Taliansku


Pravděpodobně toto je ta dohodnutá varianta. A protože imigranti je u nás narozdíl od Západu politicky velmi žhavé a kujné téma, které v kterém je názorově zajedno většina národa a pokud se toto téma zviditelní jako prachsprosté výpalné z vydírání, tak je možno na vládu fialového hnusu vyvinout patřičný tlak. A oni budou muset ustoupit. Stejně jako budou muset ustoupit v otázkách cen plynu a elektřiny až se vystupňuje hněv národa ...


[quote="pid:59055, uid:187"]da sa skor cakat, ze CR a SR budu platit za migrantov povedzme Francuzsku, Nemecku a Taliansku[/quote] Pravděpodobně toto je ta dohodnutá varianta. A protože imigranti je u nás narozdíl od Západu politicky velmi žhavé a kujné téma, které v kterém je názorově zajedno většina národa a pokud se toto téma zviditelní jako prachsprosté výpalné z vydírání, tak je možno na vládu fialového hnusu vyvinout patřičný tlak. A oni budou muset ustoupit. Stejně jako budou muset ustoupit v otázkách cen plynu a elektřiny až se vystupňuje hněv národa ...

A oni budou muset ustoupit. Stejně jako budou muset ustoupit v otázkách cen plynu a elektřiny až se vystupňuje hněv národa ...

Nemyslím si, že ustoupí...
Mám takovou teorii. GP chce zaříznou Liberální Kapitalismus a i obecně Liberalismus a Kapitalismus (hlavně tedy to spojení).
Ale nejde to jen tak (hlavně když se o to pokouší už století a nic), takže to musí donutit udělat lidi.
A jak na to ? Prosté, donutí je k tomu tlakem těch stupidních elit, na které naopak tlačí, že musí tlačit na lidi.
Elity jako K. Schwab a jeho "sebranka" z Davosu (řekl bych, že Aspen je filiálka) si myslí, že si vítězně jde pro trůn a "medaile".
Přitom jdou na popravu a popravčí budou obyčejní lidé. Vedou to celé k soc. výbuchu, povstání a masové eliminaci "elit".


Tím si také vysvětluji Zemanovu podporu celého procesu. On nepřidává do kotle aby jim pomohl, on tam přikládá,
aby bouch kotel. Kdyby jim chtěl pomoci s tím očkováním, tak mám pocit, že muž jeho intelektu by to netlačil tak silou a tupě.


[quote="pid:59061, uid:317"]A oni budou muset ustoupit. Stejně jako budou muset ustoupit v otázkách cen plynu a elektřiny až se vystupňuje hněv národa ...[/quote] Nemyslím si, že ustoupí... Mám takovou teorii. GP chce zaříznou Liberální Kapitalismus a i obecně Liberalismus a Kapitalismus (hlavně tedy to spojení). Ale nejde to jen tak (hlavně když se o to pokouší už století a nic), takže to musí donutit udělat lidi. A jak na to ? Prosté, donutí je k tomu tlakem těch stupidních elit, na které naopak tlačí, že musí tlačit na lidi. Elity jako K. Schwab a jeho "sebranka" z Davosu (řekl bych, že Aspen je filiálka) si myslí, že si vítězně jde pro trůn a "medaile". Přitom jdou na popravu a popravčí budou obyčejní lidé. Vedou to celé k soc. výbuchu, povstání a masové eliminaci "elit". Tím si také vysvětluji Zemanovu podporu celého procesu. On nepřidává do kotle aby jim pomohl, on tam přikládá, aby bouch kotel. Kdyby jim chtěl pomoci s tím očkováním, tak mám pocit, že muž jeho intelektu by to netlačil tak silou a tupě.

Nemyslím si, že ustoupí... (...) Vedou to celé k soc. výbuchu, povstání a masové eliminaci "elit".


Tiež to tak vidím. Neustúpia a cieľom sú občiasnke vojny v Európe. Čo môžeme očakávať u nás? Ak im dovolíme ich sem naťahať, bude isté, že ich Američania pozuby vyzbroja proti nám. Už teraz má byť na našom území tisíc Afgáncov a niekoľko tisíc dôstojníkov zahraničných služieb, ktorí intenzívne študujú slovenčinu. Načo tu sú? Proti komu?


Ľubomír Galko s SaS sa dopustil konania hraničiaceho s vlastizradou, keď predal stotisíc samopalov z našich zásob za smiešnych dvanásť euro za kus, aby sme sa nemali čím brániť či už proti okupačným vojskám, alebo proti hordám kobyliek. Môžeme očakávať snahy, ktoré budú chcieť poľovníkom odobrať zbrane, pretože tí sú medzi civilistami jediní hromadne ozbrojení.


aby bouch kotel. Kdyby jim chtěl pomoci s tím očkováním, tak mám pocit, že muž jeho intelektu by to netlačil tak silou a tupě.


Uniklo ti, že Miloš Zeman je trikrát zaočkovaný, takže s jeho intelektom to ide dolu vodou. V takom prípade dochádza k psychologickým zmenám a kritické myslenie vynecháva. Je jedno či pred alebo po vakcinácii. Vidieť za tým "geniálny" plán prinajmenšom nie je geniálne, ak to nie je úplne hlúpe. Podobne je to s ostatnými vecami.


[quote="pid:59123, uid:518"]Nemyslím si, že ustoupí... (...) Vedou to celé k soc. výbuchu, povstání a masové eliminaci "elit".[/quote] Tiež to tak vidím. Neustúpia a cieľom sú občiasnke vojny v Európe. Čo môžeme očakávať u nás? Ak im dovolíme ich sem naťahať, bude isté, že ich Američania pozuby vyzbroja proti nám. Už teraz má byť na našom území tisíc Afgáncov a niekoľko tisíc dôstojníkov zahraničných služieb, ktorí intenzívne študujú slovenčinu. Načo tu sú? Proti komu? Ľubomír Galko s SaS sa dopustil konania hraničiaceho s vlastizradou, keď predal stotisíc samopalov z našich zásob za smiešnych dvanásť euro za kus, aby sme sa nemali čím brániť či už proti okupačným vojskám, alebo proti hordám kobyliek. Môžeme očakávať snahy, ktoré budú chcieť poľovníkom odobrať zbrane, pretože tí sú medzi civilistami jediní hromadne ozbrojení. [quote="pid:59123, uid:518"]aby bouch kotel. Kdyby jim chtěl pomoci s tím očkováním, tak mám pocit, že muž jeho intelektu by to netlačil tak silou a tupě.[/quote] Uniklo ti, že Miloš Zeman je trikrát zaočkovaný, takže s jeho intelektom to ide dolu vodou. V takom prípade dochádza k psychologickým zmenám a kritické myslenie vynecháva. Je jedno či pred alebo po vakcinácii. Vidieť za tým "geniálny" plán prinajmenšom nie je geniálne, ak to nie je úplne hlúpe. Podobne je to s ostatnými vecami.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 23. 2. 2022 o 11:21

Mám takovou teorii. GP chce zaříznou Liberální Kapitalismus a i obecně Liberalismus a Kapitalismus (hlavně tedy to spojení).


Globálnemu prediktorovi/parazitovi/primitívovi nejde len o likvidáciu liberalizmu a kapitalizmu. Z dlhodobého pohľadu mu ide hlavne o likvidáciu bielych ľudí. A to buď fyzickou likvidáciou, alebo krížením s prišelcami (čo de facto znamená fyzickú likvidáciu). Pre GP sme priveľmi inteligentní, milujeme slobodu, máme dar tvorivosti a my, Slovania, navyše máme silný zmysel pre spravodlivosť a vysoký mravný štandard. To všetko je pre GP neprijateľné a bráni mu to v zavedení svetovlády. Zistite si, čo je to Kalergiho plán.


[quote="pid:59123, uid:518"]Mám takovou teorii. GP chce zaříznou Liberální Kapitalismus a i obecně Liberalismus a Kapitalismus (hlavně tedy to spojení).[/quote] Globálnemu prediktorovi/parazitovi/primitívovi nejde len o likvidáciu liberalizmu a kapitalizmu. Z dlhodobého pohľadu mu ide hlavne o likvidáciu bielych ľudí. A to buď fyzickou likvidáciou, alebo krížením s prišelcami (čo de facto znamená fyzickú likvidáciu). **Pre GP sme priveľmi inteligentní, milujeme slobodu, máme dar tvorivosti a my, Slovania, navyše máme silný zmysel pre spravodlivosť a vysoký mravný štandard.** To všetko je pre GP neprijateľné a bráni mu to v zavedení svetovlády. Zistite si, čo je to Kalergiho plán.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 23. 2. 2022 o 11:10

Bývalý minister obrany za SNS Peter Gajdoš sa dopustil konania hraničiaceho s vlastizradou, keď predal stotisíc samopalov


nebol to Gajdoš, ale GALKO...parchant z kauflandu


[quote="pid:59186, uid:623"]Bývalý minister obrany za SNS Peter Gajdoš sa dopustil konania hraničiaceho s vlastizradou, keď predal stotisíc samopalov[/quote] nebol to Gajdoš, ale GALKO...parchant z kauflandu

nebol to Gajdoš, ale GALKO...parchant z kauflandu


Máš pravdu, ďakujem za opravu. Lovil som z pamäti a pomýlilo ma to "G". Bol to Ľubomír Galko z SaS a nebolo to za sedem dolárov, ale za dvanásť euro kus. Petrovi Gajdošovi z SNS sa ospravedlňujem a chybu v komentári opravím.


Galko predával utočné pušky za 12 EUR/kus, Naď ide kupovať za cca 4000 EUR/kus [Iné noviny]


[quote="pid:59188, uid:443"]nebol to Gajdoš, ale GALKO...parchant z kauflandu[/quote] Máš pravdu, ďakujem za opravu. Lovil som z pamäti a pomýlilo ma to "G". Bol to Ľubomír Galko z SaS a nebolo to za sedem dolárov, ale za dvanásť euro kus. Petrovi Gajdošovi z SNS sa ospravedlňujem a chybu v komentári opravím. **[Galko predával utočné pušky za 12 EUR/kus, Naď ide kupovať za cca 4000 EUR/kus](https://www.inenoviny.sk/ss/)** [Iné noviny]
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 23. 2. 2022 o 11:23

Miloš Zeman je trikrát zaočkovaný

Pokud smile


že ich Američania pozuby vyzbroja proti nám. Už teraz má byť na našom území tisíc Afgáncov

To si nemyslím. Tady nejde o to aby elity vyhrály, ale prohrály. Tedy to spíš vidím (a tam to i Fiala směřuje) na ekonomický kolaps.
Příští rok (nebo už letos) budou energie za takové peníze, že buď zbankrotuje tak 1/3 lidí a "pojede se na Prahu" nebo je stát bude sanovat,
ale to pak sám zkrachuje a hned po něm i ti lidi smile . A zase se "pojede se na Prahu".


Tak či tak GP nechce spálit prostor "Trojmoří", ale chce aby "elity [Typu Liberál]" visely a sám dav to udělal a Liberalismus odmítl a zavrhl.
Aby se třeba za 10-20 let nevrátili... (zjednodušeně řečeno)


Navíc tlačit sem imigranty a dělat tu bordel s nimi a kdesi, cosi ... ta trvá dekády, na to není čas. Na Západ je začali vozit už v 70. nejpozději 90. letech (Švédi). A v roce 2000 bylo vše ještě docela v klidu. V roce 2010 to byly spíš ojedinělé akce (nejspíše s dopomocí tajných služeb) a reálný problém v masovém měřítku začal někde po 2010.
GP potřebuje ten proces mít +- hotový v roce 2030 ne 2050. To už by taky RF mohlo ovládat půlku světa, kdyby na ně nebyl tlak z venčí.


Zistite si, čo je to Kalergiho plán.

Ten znám, ale to je 1. velmi dlouhodobé a 2. již známé a selhávající.


[quote="pid:59186, uid:623"]Miloš Zeman je trikrát zaočkovaný[/quote] Pokud :D [quote="pid:59186, uid:623"]že ich Američania pozuby vyzbroja proti nám. Už teraz má byť na našom území tisíc Afgáncov[/quote] To si nemyslím. Tady nejde o to aby elity vyhrály, ale prohrály. Tedy to spíš vidím (a tam to i Fiala směřuje) na ekonomický kolaps. Příští rok (nebo už letos) budou energie za takové peníze, že buď zbankrotuje tak 1/3 lidí a "pojede se na Prahu" nebo je stát bude sanovat, ale to pak sám zkrachuje a hned po něm i ti lidi :D . A zase se "pojede se na Prahu". Tak či tak GP nechce spálit prostor "Trojmoří", ale chce aby "elity [Typu Liberál]" visely a sám dav to udělal a Liberalismus odmítl a zavrhl. Aby se třeba za 10-20 let nevrátili... (zjednodušeně řečeno) Navíc tlačit sem imigranty a dělat tu bordel s nimi a kdesi, cosi ... ta trvá dekády, na to není čas. Na Západ je začali vozit už v 70. nejpozději 90. letech (Švédi). A v roce 2000 bylo vše ještě docela v klidu. V roce 2010 to byly spíš ojedinělé akce (nejspíše s dopomocí tajných služeb) a reálný problém v masovém měřítku začal někde po 2010. GP potřebuje ten proces mít +- hotový v roce 2030 ne 2050. To už by taky RF mohlo ovládat půlku světa, kdyby na ně nebyl tlak z venčí. [quote="pid:59187, uid:623"]Zistite si, čo je to Kalergiho plán.[/quote] Ten znám, ale to je 1. velmi dlouhodobé a 2. již známé a selhávající.

mam kolegyne, ktore su 3x ockovane a s ich mozgovou kapacitou to nic neurobilo.....mozno mali stastie a dostali placebo, tazko povedat. A ci Zeman nebol ockovany podobnou sarzou, to je tiez dost tazko povedat. V kazdom pripade nikto z politikov, ktori chceli pokracovat v nej, si nemohol dovolit otvorene povedat, ze ockovanie je skodlive a nema sa vykonavat.....a ani sa im necudujem, lebo casto u tych, co medialne takto vystupili, bol covid (ako sa k nim dostal, je ruha vec, takisto aj fakt, ze z tych aktivnych politikov, co nevystupovali proti prip. priamo podporovali ziadny covid nikoho nezabil, to je pre mna zaujimave, pritom su to casto ludia uz so zlou kondiciou, casto urcitou nadvahou a vysokym tlakom). Ani Zeman, ani Putin. Obavam sa, ze v tomto smere to ostava na rozume kazdeho jednotlivca


mam kolegyne, ktore su 3x ockovane a s ich mozgovou kapacitou to nic neurobilo.....mozno mali stastie a dostali placebo, tazko povedat. A ci Zeman nebol ockovany podobnou sarzou, to je tiez dost tazko povedat. V kazdom pripade nikto z politikov, ktori chceli pokracovat v nej, si nemohol dovolit otvorene povedat, ze ockovanie je skodlive a nema sa vykonavat.....a ani sa im necudujem, lebo casto u tych, co medialne takto vystupili, bol covid (ako sa k nim dostal, je ruha vec, takisto aj fakt, ze z tych aktivnych politikov, co nevystupovali proti prip. priamo podporovali ziadny covid nikoho nezabil, to je pre mna zaujimave, pritom su to casto ludia uz so zlou kondiciou, casto urcitou nadvahou a vysokym tlakom). Ani Zeman, ani Putin. Obavam sa, ze v tomto smere to ostava na rozume kazdeho jednotlivca
Upravené 23. 2. 2022 o 17:24

Pokud smile


Ak nie je génovo zmanipulovaný a vystupuje že je génovo zmanipulovaný, tak je to hajzeľ. Podľa mňa hajzeľ nie je, akurát nedokázal správne vyhodnotiť situáciu.


mam kolegyne, ktore su 3x ockovane a s ich mozgovou kapacitou to nic neurobilo.....


Pravdepodobne to nebolo slávne ešte pred génovou manipuláciou. Inak by dokázali správne vyhodnotiť situáciu. S intelektom Miloša Zemana to ide dolu vodou, pretože som počítal, že génovú manipuláciu jednoznačne odmietne. Je tiež možné, že som ho predtým precenil.


[quote="pid:59237, uid:518"]Pokud smile[/quote] Ak nie je génovo zmanipulovaný a vystupuje že je génovo zmanipulovaný, tak je to hajzeľ. Podľa mňa hajzeľ nie je, akurát nedokázal správne vyhodnotiť situáciu. [quote="pid:59278, uid:187"]mam kolegyne, ktore su 3x ockovane a s ich mozgovou kapacitou to nic neurobilo.....[/quote] Pravdepodobne to nebolo slávne ešte pred génovou manipuláciou. Inak by dokázali správne vyhodnotiť situáciu. S intelektom Miloša Zemana to ide dolu vodou, pretože som počítal, že génovú manipuláciu jednoznačne odmietne. Je tiež možné, že som ho predtým precenil.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 23. 2. 2022 o 19:40

mam kolegyne, ktore su 3x ockovane a s ich mozgovou kapacitou to nic neurobilo


no jestli už jsou 3x naočkované, tak z toho jednoznačně vyplývá, že žádnou mozkovou kapacitu neměly už před očkováním a tudíž nebylo nic s čím by očkování mohlo něco udělat smile


[quote="pid:59278, uid:187"]mam kolegyne, ktore su 3x ockovane a s ich mozgovou kapacitou to nic neurobilo[/quote] no jestli už jsou 3x naočkované, tak z toho jednoznačně vyplývá, že žádnou mozkovou kapacitu neměly už před očkováním a tudíž nebylo nic s čím by očkování mohlo něco udělat :D
2.49k
24
13
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept