Zahraničná politika
V Rusku už blonďavé podpindosáčky vyliezajú zo svojích nor.

Rusko (RF) sa vo svojom zápase o úplnú suverenitu
blíži do finále ...


Začalo odkopávanie podpindosov.
Zástupkyňa Štátnej dumy Ruskej federácie Oksana Pushkina sa vyjadrila k projektu ruského ministerstva kultúry „Základy štátnej politiky na zachovanie a posilnenie tradičných ruských duchovných a morálnych hodnôt“ a označila ho za absolútne zbytočný v r. modernej reality.


Pushkina si je istá, že sotva existujú ľudia, ktorí sú proti hodnotám ako život, dôstojnosť, ľudské práva a slobody. Uviedla, že dokument je úplne presýtený propagandou, ktorá označuje Spojené štáty a spojencov, nadnárodné korporácie a tak ďalej ako zdroje hrozieb.


„Pamätám si svoje sovietske detstvo, kde slogan „Nepriatelia sú všade naokolo a musíme sa proti nim spojiť“ bol pilierom ZSSR. Ale to nie je nič iné ako podnecovanie nenávisti a agresie!“ povedala poslankyňa.


Za skutočné tradičné hodnoty považuje politička pokoj v dome a vzájomné porozumenie medzi ľuďmi. Podľa Puškina by všetky štátne teórie mali vychádzať z toho, že bez ohľadu na rasu a pohlavie existuje človek. Informuje o tom Public News Service .


Ruské ministerstvo kultúry už skôr rozhodlo o pozastavení diskusie o návrhu Základov štátnej politiky na zachovanie a posilňovanie tradičných duchovných a morálnych hodnôt z dôvodu kritiky počas jeho diskusie.


cit: https://riafan.ru/1607452-oksana-pushkina-raskritikovala-proekt-minkultury-o-tradicionnyh-cennostyah


**Rusko (RF) sa vo svojom zápase o úplnú suverenitu blíži do finále ...** Začalo odkopávanie podpindosov. Zástupkyňa Štátnej dumy Ruskej federácie Oksana Pushkina sa vyjadrila k projektu ruského ministerstva kultúry_ „Základy štátnej politiky na zachovanie a posilnenie tradičných ruských duchovných a morálnych hodnôt“_ a označila ho za absolútne zbytočný v r. modernej reality. Pushkina si je istá, že sotva existujú ľudia, ktorí sú proti hodnotám ako život, dôstojnosť, ľudské práva a slobody. Uviedla, že dokument je úplne presýtený propagandou, ktorá označuje Spojené štáty a spojencov, nadnárodné korporácie a tak ďalej ako zdroje hrozieb. „Pamätám si svoje sovietske detstvo, kde slogan „Nepriatelia sú všade naokolo a musíme sa proti nim spojiť“ bol pilierom ZSSR. Ale to nie je nič iné ako podnecovanie nenávisti a agresie!“ povedala poslankyňa. Za skutočné tradičné hodnoty považuje politička pokoj v dome a vzájomné porozumenie medzi ľuďmi. Podľa Puškina by všetky štátne teórie mali vychádzať z toho, že bez ohľadu na rasu a pohlavie existuje človek. Informuje o tom Public News Service . Ruské ministerstvo kultúry už skôr rozhodlo o pozastavení diskusie o návrhu Základov štátnej politiky na zachovanie a posilňovanie tradičných duchovných a morálnych hodnôt z dôvodu kritiky počas jeho diskusie. cit: https://riafan.ru/1607452-oksana-pushkina-raskritikovala-proekt-minkultury-o-tradicionnyh-cennostyah

Ministerstvo kultúry Ruska pozastavilo posudzovanie projektu o tradičných hodnotách.


Ministerstvo kultúry Ruska sa rozhodlo prerušiť prerokovanie návrhu Základov štátnej politiky na zachovanie a posilnenie tradičných duchovných a morálnych hodnôt. Projekt, ktorý vyvinul Ruský výskumný ústav kultúrneho a prírodného dedičstva pomenovaný po D.S. Lichačevovi, vyvolal určitú kritiku. Ako je uvedené v stanovisku ministerstva kultúry , odborníci vyvinú nové prístupy k príprave a prerokovaniu dokumentu.


Ministerstvo kultúry Ruska pozastavilo posudzovanie projektu o tradičných hodnotách. Ministerstvo kultúry Ruska sa rozhodlo prerušiť prerokovanie návrhu **Základov štátnej politiky na zachovanie a posilnenie tradičných duchovných a morálnych hodnôt**. Projekt, ktorý vyvinul Ruský výskumný ústav kultúrneho a prírodného dedičstva pomenovaný po D.S. Lichačevovi, vyvolal určitú kritiku. Ako je uvedené v stanovisku ministerstva kultúry , odborníci vyvinú nové prístupy k príprave a prerokovaniu dokumentu.
Upravené 14. 2. 2022 o 19:07
523
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept