Zahraničná politika
Urýchlene nasadenie ruských systémov protivzdušnej obrany .

Ruské systémy protivzdušnej obrany Buk-M3 a ultraradar dlhého dosahu boli urýchlene nasadené k ukrajinským hraniciam.
Kvôli hrozbe útoku Rusko promptne rozmiestnilo svoje najnovšie protilietadlové raketové systémy Buk-M3 a radar ultra-dlhého dosahu zo systému protivzdušnej obrany S-400 až na hranicu s Ukrajinou.


Rozmiestnenie týchto zbraní na hraniciach s Ukrajinou naznačuje mimoriadne vysoký stupeň nebezpečenstva, najmä ak vezmeme do úvahy, že hovoríme minimálne o celej divízii.


Na videách zverejnených na webe pred niekoľkými dňami je vidieť proces presunu protilietadlových raketových systémov Buk-M3. Je pozoruhodné, že tieto systémy sú považované za jedny z najlepších v boji proti bezpilotným lietadlám a taktickým raketovým zbraniam nepriateľa. To naznačuje, že Rusko plánuje bojovať proti útočným bezpilotným lietadlám.
Okrem toho boli v Belgorodskej oblasti videné, okrem bojových vrtulníkov, vraj aj ruské radary 91N6, schopné odhaliť akékoľvek vzdušné ciele na vzdialenosť až 600 kilometrov. To umožňuje kontrolovať vzdušný priestor na väčšine územia Ukrajiny a v prípade potreby je možné s týmto radarom integrovať komplexy Buk-M3.


https://sk.news-front.info/2022/02/14/ruske-systemy-protivzdusnej-obrany-buk-m3-boli-urychlene-nasadene-k-ukrajinskym-hraniciam/


Ruské systémy protivzdušnej obrany Buk-M3 a ultraradar dlhého dosahu boli urýchlene nasadené k ukrajinským hraniciam. Kvôli hrozbe útoku Rusko promptne rozmiestnilo svoje najnovšie protilietadlové raketové systémy Buk-M3 a radar ultra-dlhého dosahu zo systému protivzdušnej obrany S-400 až na hranicu s Ukrajinou. Rozmiestnenie týchto zbraní na hraniciach s Ukrajinou naznačuje mimoriadne vysoký stupeň nebezpečenstva, najmä ak vezmeme do úvahy, že hovoríme minimálne o celej divízii. Na videách zverejnených na webe pred niekoľkými dňami je vidieť proces presunu protilietadlových raketových systémov Buk-M3. Je pozoruhodné, že tieto systémy sú považované za jedny z najlepších v boji proti bezpilotným lietadlám a taktickým raketovým zbraniam nepriateľa. To naznačuje, že Rusko plánuje bojovať proti útočným bezpilotným lietadlám. Okrem toho boli v Belgorodskej oblasti videné, okrem bojových vrtulníkov, vraj aj ruské radary 91N6, schopné odhaliť akékoľvek vzdušné ciele na vzdialenosť až 600 kilometrov. To umožňuje kontrolovať vzdušný priestor na väčšine územia Ukrajiny a v prípade potreby je možné s týmto radarom integrovať komplexy Buk-M3. https://sk.news-front.info/2022/02/14/ruske-systemy-protivzdusnej-obrany-buk-m3-boli-urychlene-nasadene-k-ukrajinskym-hraniciam/
321
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept