Zahraničná politika
Irak - odmitnul nakoupit ruske stihacky a rozhodl se pro francouzske Dassault Rafale, Irak chce koupit ruske tanky a jine
Y

Irácké úřady vybraly francouzské stíhačky Dassault Rafale v hodnotě 240 milionů dolarů a celková výše kontraktu činila 3,36 miliardy dolarů. Údaje o tomto účtu vede vydání "Aerotime Hub". zde
Mne to vychazi na 14 kusu, asi po dohode s Putinem, kdyz prisli o obchod kvuli AUK.


Irácké úřady vybraly francouzské stíhačky Dassault Rafale v hodnotě 240 milionů dolarů a celková výše kontraktu činila 3,36 miliardy dolarů. Údaje o tomto účtu vede vydání "Aerotime Hub". [zde](https://avia.pro/news/irak-otkazalsya-ot-rossiyskih-istrebiteley-v-polzu-francuzskih-rafale) Mne to vychazi na 14 kusu, asi po dohode s Putinem, kdyz prisli o obchod kvuli AUK.
Upravené 17. 2. 2022 o 20:30

preco s Putinom, ked si vybrali Francuzov?

Mohli to domluvit Putin s Macronem. Macron mu někde pomůže a Putin mu dohodí kšeft na stíhačky.


[quote="pid:57775, uid:187"]preco s Putinom, ked si vybrali Francuzov?[/quote] Mohli to domluvit Putin s Macronem. Macron mu někde pomůže a Putin mu dohodí kšeft na stíhačky.

Irak se chysta nakoupit velkou varku ruskych tanku T-90 namisto americkych M1A2 Abrams
Po srovnani obou tanku se Irak rozhodl pro tezke ruske bojove obrnene stroje. Tank T-90 ma vysoke bojove a technicke charakteristiky, jednoduchou obsluhu a opravu.
Irak by chtel nakoupit 50 ks a platit ropou.
Dosud neni jasne, zda na poptavku Rusko pristoupi, vzhledem k odreknuti obchodu se stihackami, ktere mel Irak nakoupit v Rusku, ale nyni je bude nakupovat ve Francii. zde


**Irak se chysta nakoupit velkou varku ruskych tanku T-90 namisto americkych M1A2 Abrams** Po srovnani obou tanku se Irak rozhodl pro tezke ruske bojove obrnene stroje. Tank T-90 ma vysoke bojove a technicke charakteristiky, jednoduchou obsluhu a opravu. Irak by chtel nakoupit 50 ks a platit ropou. Dosud neni jasne, zda na poptavku Rusko pristoupi, vzhledem k odreknuti obchodu se stihackami, ktere mel Irak nakoupit v Rusku, ale nyni je bude nakupovat ve Francii. [zde](https://avia.pro/news/irak-nameren-kupit-krupnuyu-partiyu-rossiyskih-tankov-t-90-vmesto-amerikanskih-m1a2-abrams)

Dosud neni jasne, zda na poptavku Rusko pristoupi, vzhledem k odreknuti obchodu se stihackami, ktere mel Irak nakoupit v Rusku, ale nyni je bude nakupovat ve Francii.

Přistoupí smile Amíkům rádi vyfouknou kšeft a jak už jsem řekl, myslím si, že ty stíhačky Makarónkovi dohodil Putin.


[quote="pid:58139, uid:68"]Dosud neni jasne, zda na poptavku Rusko pristoupi, vzhledem k odreknuti obchodu se stihackami, ktere mel Irak nakoupit v Rusku, ale nyni je bude nakupovat ve Francii.[/quote] Přistoupí :D Amíkům rádi vyfouknou kšeft a jak už jsem řekl, myslím si, že ty stíhačky Makarónkovi dohodil Putin.

myslím si, že ty stíhačky Makarónkovi dohodil Putin.

Presne tak. Irak plati ropou a F. ji potrebuje.


[quote="pid:58156, uid:518"]myslím si, že ty stíhačky Makarónkovi dohodil Putin.[/quote] Presne tak. Irak plati ropou a F. ji potrebuje.
Upravené 17. 2. 2022 o 16:44

Jeste k tomu pridam sice clanek zavreny, ale s krasnym nazvem:
Kdyz rusky medved vyzene francouzskeho cetnika
Je to o Mali. zde
Tak jdou ruzne dohody.


Jeste k tomu pridam sice clanek zavreny, ale s krasnym nazvem: **Kdyz rusky medved vyzene francouzskeho cetnika** Je to o Mali. [zde](https://www.diepresse.com/6100744/wenn-der-russische-baer-den-franzoesischen-gendarmen-vertreibt) Tak jdou ruzne dohody.
1.13k
6
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept