Egregoriálno-matričné riadenie
Slovensko má první olympijské zlato! Vlhová ovládla slalom
Y

Slovenská lyžařka Petra Vlhová ve druhém kole olympijského slalomu smazala ztrátu na soupeřky a vybojovala pro Slovensko první medaili na Zimního olympijských hrách. A hned zlatou.
Vlhové se první kolo příliš nevydařilo, zajela až osmý nejlepší čas se ztrátou 72 setin na první místo. První kolo nedokončila například americká superstar Mikaela Shiffrinová.
Ve druhém kole však Vlhové ukázala své umění a skočila až na nejvyšší stupínek a získala zlatou olympijskou medaili.
Pro Slovensko jde o první cenný kov v Pekingu.
Na druhém místě skončila Rakušanka Liensbergerová a třetí Švýcarka Holdenerová.
zde
Slovensko klickuje mezi Scyllou a Charybdou na zlatou medaili.


Slovenská lyžařka Petra Vlhová ve druhém kole olympijského slalomu smazala ztrátu na soupeřky a vybojovala pro Slovensko první medaili na Zimního olympijských hrách. A hned zlatou. Vlhové se první kolo příliš nevydařilo, zajela až osmý nejlepší čas se ztrátou 72 setin na první místo. První kolo nedokončila například americká superstar Mikaela Shiffrinová. Ve druhém kole však Vlhové ukázala své umění a skočila až na nejvyšší stupínek a získala zlatou olympijskou medaili. **Pro Slovensko jde o první cenný kov v Pekingu.** Na druhém místě skončila Rakušanka Liensbergerová a třetí Švýcarka Holdenerová. [zde](https://cz.sputniknews.com/20220209/slovensko-ma-prvni-olympijske-zlato-vlhova-ovladla-slalom-17540830.html) Slovensko klickuje mezi Scyllou a Charybdou na zlatou medaili.

A akurát 9.2.22, čo dokonale prekrylo schválenie “obrannej” dohody v mediálnom priestore. Prispatí fanúšikovia majú svoje hry a aj ten chlieb.
Tá vlhová aj keď vyhráva, pracuje proti Slovenskému národu.


A akurát 9.2.22, čo dokonale prekrylo schválenie “obrannej” dohody v mediálnom priestore. Prispatí fanúšikovia majú svoje hry a aj ten chlieb. Tá vlhová aj keď vyhráva, pracuje proti Slovenskému národu.

čo dokonale prekrylo schválenie “obrannej” dohody v mediálnom priestore


Na to prekrytie dohody pouzili este 2 famy, Merciak s jeho hresenim a vojna raperov, Rytmus vs Separ


[quote="pid:57000, uid:210"]čo dokonale prekrylo schválenie “obrannej” dohody v mediálnom priestore[/quote] Na to prekrytie dohody pouzili este 2 famy, Merciak s jeho hresenim a vojna raperov, Rytmus vs Separ
Upravené 10. 2. 2022 o 16:38
452
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept