Egregoriálno-matričné riadenie
Incident s ukrajinskou vlajkou v slovenskom parlamente

Incident s ukrajinskou vlajkou v slovenskom parlamente [Moje video]


V deň schvaľovania okupačnej dohody so Spojenými štátmi americkými došlo v slovenskom parlamente k incidentu, kedy poslankyňa Cigániková a poslanec Žiak za SaS vytiahli ukrajinskú vlajku na pôjde nášho parlamentu.


Súčasná vládna koalícia každým dňom ukazuje, že naďalej dokáže prerážať nové a nové politické dno.


Bolo by to na zaplakanie, keby títo neschopní vlastizradcovia neboli natoľko hlúpi, že ukrajinskú vlajku vytiahli hore nohami, čím symbolicky ukázali koniec Ukrajiny. Poslanec Žiak bol za to dvakrát odmenený spŕškou vody od našich vlastencov. Obliata bola aj Ukrajinská vlajka. Keď sa poslanci SaS snažili vlajku obrátiť hore hlavou, bola strhnutá ďalšími našimi vlastencami, čo môže symbolizovať, že to bude práve Slovensko, ktoré neumožní riešiť cudzie ciele na ukrajinskom území našimi rukami a že snahy tejto zapredanej vlastizradnej fašistickej vlády budú mať presne opačný efekt.


Zároveň títo hlupáci z SaS jasne ukázali, že nejde o bezpečnosť Slovenska, ale o situáciu na Ukrajine, ktorú sa Američania snažia riešiť skrz našich zapredancov, pretože ukrajinskú vlajku vytiahli práve v deň schvaľovania okupačnej dohody s SŠA.




Založil som novú tému, pretože udalosť považujem za kľúčovú.


**[Incident s ukrajinskou vlajkou v slovenskom parlamente](https://www.mojevideo.sk/video/36891/chliev_rozmerov_obludnych.html)** [Moje video] V deň schvaľovania okupačnej dohody so Spojenými štátmi americkými došlo v slovenskom parlamente k incidentu, kedy poslankyňa Cigániková a poslanec Žiak za SaS vytiahli ukrajinskú vlajku na pôjde nášho parlamentu. Súčasná vládna koalícia každým dňom ukazuje, že naďalej dokáže prerážať nové a nové politické dno. Bolo by to na zaplakanie, keby títo neschopní vlastizradcovia neboli natoľko hlúpi, že ukrajinskú vlajku vytiahli hore nohami, čím symbolicky ukázali koniec Ukrajiny. Poslanec Žiak bol za to dvakrát odmenený spŕškou vody od našich vlastencov. Obliata bola aj Ukrajinská vlajka. Keď sa poslanci SaS snažili vlajku obrátiť hore hlavou, bola strhnutá ďalšími našimi vlastencami, čo môže symbolizovať, že to bude práve Slovensko, ktoré neumožní riešiť cudzie ciele na ukrajinskom území našimi rukami a že snahy tejto zapredanej vlastizradnej fašistickej vlády budú mať presne opačný efekt. Zároveň títo hlupáci z SaS jasne ukázali, že nejde o bezpečnosť Slovenska, ale o situáciu na Ukrajine, ktorú sa Američania snažia riešiť skrz našich zapredancov, pretože ukrajinskú vlajku vytiahli práve v deň schvaľovania okupačnej dohody s SŠA. --- Založil som novú tému, pretože udalosť považujem za kľúčovú.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 2. 2022 o 19:23

vyvesili vlajku, ale naopak:
Bordel v NR SR, Cigániková a Žiak (obaja SaS) prišli k pultu s ukrajinskou vlajkou, avšak mali ju naopak, tak z nej urobili mestskú vlajku Kežmarku
https://veci-verejne.sk/bordel-v-nr-sr-ciganikova-a-ziak-obaja-sas-prisli-k-pultu-s-ukrajinskou-vlajkou-avsak-mali-ju-naopak-tak-z-nej-urobili-mestsku-vlajku-kezmarku/


vyvesili vlajku, ale naopak: Bordel v NR SR, Cigániková a Žiak (obaja SaS) prišli k pultu s ukrajinskou vlajkou, avšak mali ju naopak, tak z nej urobili mestskú vlajku Kežmarku https://veci-verejne.sk/bordel-v-nr-sr-ciganikova-a-ziak-obaja-sas-prisli-k-pultu-s-ukrajinskou-vlajkou-avsak-mali-ju-naopak-tak-z-nej-urobili-mestsku-vlajku-kezmarku/

18:31 Veľvyslanectvо Ukrajiny v SR odsúdilo nesprávne zaobchádzanie s vlajkou Ukrajiny od poslancov Mareka Kotlebu a Andreja Medveckého.


„Ivan Korčok dnes v Kyjeve potvrdil pevnú a neochvejnú pozíciu Slovenska pri podpore Ukrajiny! Máme podporu aj v NR SR! Odsudzujeme a žiadame o ospravedlnenie!“ spomína veľvyslanectvo na sociálnej sieti.


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/616171-zilinka-chce-o-zmluve-s-usa-hovorit-v-parlamente/
https://www.facebook.com/watch/?v=917038435679104&t=20


18:31 Veľvyslanectvо Ukrajiny v SR odsúdilo nesprávne zaobchádzanie s vlajkou Ukrajiny od poslancov Mareka Kotlebu a Andreja Medveckého. „Ivan Korčok dnes v Kyjeve potvrdil pevnú a neochvejnú pozíciu Slovenska pri podpore Ukrajiny! Máme podporu aj v NR SR! Odsudzujeme a žiadame o ospravedlnenie!“ spomína veľvyslanectvo na sociálnej sieti. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/616171-zilinka-chce-o-zmluve-s-usa-hovorit-v-parlamente/ https://www.facebook.com/watch/?v=917038435679104&t=20

Moderator

Upravené 8. 2. 2022 o 19:25

Slovenská štátnosť to ustojí, pretože naša vlajka zostala vytiahnutá.


Vlastenci sa budú musieť postaviť za národné záujmy a obsadiť informačný priestor symbolizovaný rečníckym pultom v parlamente.


Slovenská štátnosť to ustojí, pretože naša vlajka zostala vytiahnutá. Vlastenci sa budú musieť postaviť za národné záujmy a obsadiť informačný priestor symbolizovaný rečníckym pultom v parlamente.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

https://www.rt.com/russia/548725-ukraine-flag-slovakia-parliament/


V komentaroch sa hned prejavili trolovia z "aktualit".
Kazdopadne by sa mal poslanec za to poliatie cudzej vlajky verejne ospravedlnit, radsej mal vodu pouzit na hlavu tej prostitutky ked sa nevie ovladat. Nie sme s ukrajinou nepriatelia a taketo medzinarodne skandaly su neprijatelne. Schvalne pisem s malym u, lebo je to len docasna forma bez statnosti ale to nebude trvat vecne a vytvarat zlo medzi narodmi je cesta do pekla - bezny clovek sa neorientuje v symbolike vlajok a preto berie statnu vlajku za vlastnu, jej znicenie berie osobne. Ja by som nedokazal kracat s tou slobodomurarskou trikolorou, ktoru dnes mame a ktorou sa tak rad inspiruje napr. Taraba alebo Republika.


https://www.rt.com/russia/548725-ukraine-flag-slovakia-parliament/ V komentaroch sa hned prejavili trolovia z "aktualit". Kazdopadne by sa mal poslanec za to poliatie cudzej vlajky verejne ospravedlnit, radsej mal vodu pouzit na hlavu tej prostitutky ked sa nevie ovladat. Nie sme s ukrajinou nepriatelia a taketo medzinarodne skandaly su neprijatelne. Schvalne pisem s malym u, lebo je to len docasna forma bez statnosti ale to nebude trvat vecne a vytvarat zlo medzi narodmi je cesta do pekla - bezny clovek sa neorientuje v symbolike vlajok a preto berie statnu vlajku za vlastnu, jej znicenie berie osobne. Ja by som nedokazal kracat s tou slobodomurarskou trikolorou, ktoru dnes mame a ktorou sa tak rad inspiruje napr. Taraba alebo Republika.

Slovenská štátnosť to ustojí, pretože naša vlajka zostala vytiahnutá.


Isteže ustojí. Viď matričné víťazstvo Vlhovej a dve vypadnutia Schiffrinovej. Ale samozrejme víťazstvo bude ťažko vydreté a nepôjde hneď na prvý pokus.


Čo napovedá symbolika čísla 8? Je to miesto, z ktorého sa nakoniec Petra dostala na špicu. Profesionalitu, vieru v samého seba, slobodu.


[quote="pid:56768, uid:623"]Slovenská štátnosť to ustojí, pretože naša vlajka zostala vytiahnutá.[/quote] Isteže ustojí. Viď matričné víťazstvo Vlhovej a dve vypadnutia Schiffrinovej. Ale samozrejme víťazstvo bude ťažko vydreté a nepôjde hneď na prvý pokus. Čo napovedá symbolika čísla 8? Je to miesto, z ktorého sa nakoniec Petra dostala na špicu. Profesionalitu, vieru v samého seba, slobodu.

Moderátor

1.26k
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept