Politika v SR
Začalo čistenie?

Fico dostal na dovolenke v Dominikánskej republike prisľub miestodržiteľskej pozície a preto po návrate začal nielen zostra kritizovať ale aj zostra konať, už bez strachu že by jemu alebo Kaliňákovi o piatej ráno NAKA zaklopala na dvere. Pohotový Taraba vtedy svojím návrhom v parlamente zabezpečil aby táto vláda mala dostatok času dokonať svoje dielo. Možnože tým dielom bola dohoda DCA ktorá tak rýchlo ako ju podpindos vláda prijala môže byť Ficovou novou vládou zrušená, a američanmi uvoľnené základne sa stanú spolu s ostatnými na východnom krídle NATO základom obrany trojmoria. Odovzdanie techniky v zrýchlenom režime si už US Army nacvičila v Afganistane.
Určite nie náhodou nám Fico krátko po podpise zmluvy s USA pripomína prípad agenta lipštiena (ktorý sám inicioval), ktorý po návrate Žilinku z Moskvy Slovenská prokuratúra opäť vytiahla na stôl.


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/615866-fico-opat-otvara-lipsicovi-previerku/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box


Sformoval sa nám tu tandem Fico - Žilinka ktorí si navzájom kryjú chrbát.


https://youtu.be/CiuP7rp757M


Fico medzitým znovu vedie prieskumy preferencií, začína sa mu dariť spájať opozíciu a jeho nominanti postupne vychádzajú z väzby. Keď sa neskôr rozhovoria tak možno už aj veriaci zo "sekty matovičovej" precitnú, a to čo sa teraz
Začína Lipšicom môže vyustiť až do pádu vlády a prezidentky.
Otázka znie či to naša projektovo konštrukčná štátnosť, po tom čo ju 2 roky devastovala vláda národnej katastrofy, ustojí.


Osobne si myslím že sme svedkami začiatku konca projektu samostatné Slovensko, ktorý bude nahradený "nejakým" útvarom v strednej Európe, podľa toho či, a ako dokáže presadiť Rusko svoje globálne záujmy. Ja osobne držím Putinovi palce aby uhral čo najlepší kompromis s Globálnym prediktorom, čo sa javí ako možné v kontexte vzťahov Rusko - Čína.


Budem rád keď moje úvahy doplníte prípadne skorigujete.
Roman


Fico dostal na dovolenke v Dominikánskej republike prisľub miestodržiteľskej pozície a preto po návrate začal nielen zostra kritizovať ale aj zostra konať, už bez strachu že by jemu alebo Kaliňákovi o piatej ráno NAKA zaklopala na dvere. Pohotový Taraba vtedy svojím návrhom v parlamente zabezpečil aby táto vláda mala dostatok času dokonať svoje dielo. Možnože tým dielom bola dohoda DCA ktorá tak rýchlo ako ju podpindos vláda prijala môže byť Ficovou novou vládou zrušená, a američanmi uvoľnené základne sa stanú spolu s ostatnými na východnom krídle NATO základom obrany trojmoria. Odovzdanie techniky v zrýchlenom režime si už US Army nacvičila v Afganistane. Určite nie náhodou nám Fico krátko po podpise zmluvy s USA pripomína prípad agenta lipštiena (ktorý sám inicioval), ktorý po návrate Žilinku z Moskvy Slovenská prokuratúra opäť vytiahla na stôl. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/615866-fico-opat-otvara-lipsicovi-previerku/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box Sformoval sa nám tu tandem Fico - Žilinka ktorí si navzájom kryjú chrbát. https://youtu.be/CiuP7rp757M Fico medzitým znovu vedie prieskumy preferencií, začína sa mu dariť spájať opozíciu a jeho nominanti postupne vychádzajú z väzby. Keď sa neskôr rozhovoria tak možno už aj veriaci zo "sekty matovičovej" precitnú, a to čo sa teraz Začína Lipšicom môže vyustiť až do pádu vlády a prezidentky. Otázka znie či to naša projektovo konštrukčná štátnosť, po tom čo ju 2 roky devastovala vláda národnej katastrofy, ustojí. Osobne si myslím že sme svedkami začiatku konca projektu samostatné Slovensko, ktorý bude nahradený "nejakým" útvarom v strednej Európe, podľa toho či, a ako dokáže presadiť Rusko svoje globálne záujmy. Ja osobne držím Putinovi palce aby uhral čo najlepší kompromis s Globálnym prediktorom, čo sa javí ako možné v kontexte vzťahov Rusko - Čína. Budem rád keď moje úvahy doplníte prípadne skorigujete. Roman

Fico dostal na dovolenke v Dominikánskej republike prisľub miestodržiteľskej pozície a preto po návrate začal


Skôr by som povedal, že dostal garancie a bianko šek v záujme toho, aby toto strategicky dôležité územie nebuchlo a nezmietlo so sebou aj zbytok Európy (Ukrajina už horí, ak sa zahorí aj na Slovensku, tak to zapáli nielen Karpatskú a Českú kotlinu, ale aj zbytok Európy), lebo GP vie, že Čína sa nevydarila tak, ako plánovali a zbytok sveta na pokraji katastrofy...


[quote="pid:56269, uid:619"]Fico dostal na dovolenke v Dominikánskej republike prisľub miestodržiteľskej pozície a preto po návrate začal[/quote] Skôr by som povedal, že dostal garancie a bianko šek v záujme toho, aby toto strategicky dôležité územie nebuchlo a nezmietlo so sebou aj zbytok Európy (Ukrajina už horí, ak sa zahorí aj na Slovensku, tak to zapáli nielen Karpatskú a Českú kotlinu, ale aj zbytok Európy), lebo GP vie, že Čína sa nevydarila tak, ako plánovali a zbytok sveta na pokraji katastrofy...

Moderátor

Putinovi palce aby uhral čo najlepší kompromis s Globálnym prediktorom


moj osobny nazor je, ze GP taha stale za kratsi koniec a on je ten, ktory moze dufat v nejake kompromisy. Blizi sa doba, ked GP nebude mat co ponuknut a tak predtym bude musiet ponuknut vsetko co ma, inak vsetkym tym rodinam, ktore Pjakin nie nahodou spomenul zaklope na dvere nejaky novicok. Podla mna, bud ich nechaju dozit, alebo ich vyhladia, podla toho, ako budu napomocni v cisteni bordelu.


inak suhlasim s uvahou


[quote="pid:56269, uid:619"]Putinovi palce aby uhral čo najlepší kompromis s Globálnym prediktorom[/quote] moj osobny nazor je, ze GP taha stale za kratsi koniec a on je ten, ktory moze dufat v nejake kompromisy. Blizi sa doba, ked GP nebude mat co ponuknut a tak predtym bude musiet ponuknut vsetko co ma, inak vsetkym tym rodinam, ktore Pjakin nie nahodou spomenul zaklope na dvere nejaky novicok. Podla mna, bud ich nechaju dozit, alebo ich vyhladia, podla toho, ako budu napomocni v cisteni bordelu. inak suhlasim s uvahou

Začalo čistenie? - A koho kým? Aj keď z uvedených textov mi vychádza, že opozícia bude čistiť koalíciu, no prijatie DCA a prítomnosť amerických základní na Slovensku znamená presný opak. Svedčí o tom aj vývoj vo všetkých krajinách s americkými základňami. DCA legitimizuje USA chrániť svoje základne, a za tým účelom prevádzať spravodajskú i politickú činnosť na Slovensku. Tu už sa nejedná o vonkajší zásah do vnútorných vecí.


DCA situáciu na Slovensku výrazne skomplikovala!!!


@Roman: „Možnože tým dielom bola dohoda DCA ktorá tak rýchlo ako ju podpindos vláda prijala môže byť Ficovou novou vládou zrušená, a američanmi uvoľnené základne sa stanú spolu s ostatnými na východnom krídle NATO základom obrany trojmoria“.

  • Trojmorie je americký projekt - prečo by potom Fico rušil DCA - aby američanmi uvolnené základne bránili americký projekt? To neznie logicky.

@Roman: „Ja osobne držím Putinovi palce aby uhral čo najlepší kompromis s Globálnym prediktorom, čo sa javí ako možné v kontexte vzťahov Rusko - Čína“.

  • Putin povedal: „Načo nám je taký svet, v ktorom nebude Rusko“. Teda zo strany Putina sa nejedná o kompromis. Putin v spojení s Čínou vytvára reálnu alternatívu k deštrukčnému Pax Americana. Idú proti cieľu globalistov na ustanovenie centrálnej vlády nad svetom.

@Roman: „Osobne si myslím že sme svedkami začiatku konca projektu samostatné - - Slovensko, ktorý bude nahradený "nejakým" útvarom v strednej Európe...“

  • Parafrázujem Putina: Načo nám bude nejaký útvar v strednej Európe, keď v ňom nebude Slovensko.

Začalo čistenie? - A koho kým? Aj keď z uvedených textov mi vychádza, že opozícia bude čistiť koalíciu, no prijatie DCA a prítomnosť amerických základní na Slovensku znamená presný opak. Svedčí o tom aj vývoj vo všetkých krajinách s americkými základňami. DCA legitimizuje USA chrániť svoje základne, a za tým účelom prevádzať spravodajskú i politickú činnosť na Slovensku. Tu už sa nejedná o vonkajší zásah do vnútorných vecí. DCA situáciu na Slovensku výrazne skomplikovala!!! @Roman: „Možnože tým dielom bola dohoda DCA ktorá tak rýchlo ako ju podpindos vláda prijala môže byť Ficovou novou vládou zrušená, a američanmi uvoľnené základne sa stanú spolu s ostatnými na východnom krídle NATO základom obrany trojmoria“. - Trojmorie je americký projekt - prečo by potom Fico rušil DCA - aby američanmi uvolnené základne bránili americký projekt? To neznie logicky. @Roman: „Ja osobne držím Putinovi palce aby uhral čo najlepší kompromis s Globálnym prediktorom, čo sa javí ako možné v kontexte vzťahov Rusko - Čína“. - Putin povedal: „Načo nám je taký svet, v ktorom nebude Rusko“. Teda zo strany Putina sa nejedná o kompromis. Putin v spojení s Čínou vytvára reálnu alternatívu k deštrukčnému Pax Americana. Idú proti cieľu globalistov na ustanovenie centrálnej vlády nad svetom. @Roman: „Osobne si myslím že sme svedkami začiatku konca projektu samostatné - - Slovensko, ktorý bude nahradený "nejakým" útvarom v strednej Európe...“ - Parafrázujem Putina: Načo nám bude nejaký útvar v strednej Európe, keď v ňom nebude Slovensko.

DCA situáciu na Slovensku výrazne skomplikovala!!!


Fyzické čistenie beží zatiaľ len po vakcinácii. Štruktúry elity ani náhodou. Ked si pozriete len budovu pentagonu, Eu parlamentu (pyramída s okom) veľkosť, celú riadiacu štruktúru elity, tak každý musí pochopiť, že sú v tom obrovské peniaze a ciele sú 300 rokov definované. Stará ríša, akokoľvek ju nazveme čo tu v utajenej minulosti bola nedovolila parazitom fungovať, inak by sa tak netešili a nesnažili likvidovať Rusov ako nástupcov starej ríše. Tešia sa 300 rokov, že si spravia svet podľa seba. Kto si myslí, že sa vzdajú je viac ako naivný. Nasľubujú všetko aby dosiahli svoje ciele a rozmýšľajú nad korupciou a vraždami súperov. Žiadne čestné jednanie. Podliaci. Jednou z ciest realizácie ich plánov je aj Trojmorie. Kto si myslí, že americká odnož elity je iná ako európska je taktiez naivný. Je to jeden strom s jednou centrálou.
Proti dca sa dá bojovať a aj keď tu budú. Ruské vojská vovedené v ČSR 1968 boli myšlienkovo riadene podla mňa z toho istého centra, malo to ten rukopis, čo tu mnohí písali, diskreditáciu víťazstva vo VVV - 2. Sv. Vojne. Rabíni zavelia, veriaci vykonajú, ako vojsko, nepolemizujú.
Jeden z ich piliertov moci sú médiá
Zamyslite sa nad tým, ako odpísať médiá kompletne. Skúška správnosti je pravda, ktorej sa médiá budú konfrontovať. Preto som už pár rokov dozadu pisal, že tí čo chcu zostať v politike budú musieť mať tlačovo analytické oddelenia na zhromažďovanie a analýzu. Stačí tlač a internet a tlačovky.
Aj keď tu vojská budú a ľudia nebudú veriť médiám a budú žiť podľa svedomia budú bezmocní. Vraždiť ignorantov nebudú mať za čo. A stále sa časť národa môže obrátiť medzinárodné inštitúcie...
Slováci/sloveni sa musia vrátiť ku svornosti a výrazne obmedziť súťaživosť.
O čom už dlho nepochybujem je, že toto nie je o súkromnom podnikaní a kapitále a DESe, ale o SVETOVLÁDE. V Božom svete vytvoriť diktatúru pre zotročené a oklamané duše a zabrániť im vo vývoji na človeka. Človeka čo vládne dobrom aj zlom, bez potreby zotročovať a ponižovať druhých, lebo sa duša vyvinie na človeka. DES sa dá morálkou a zákonmi korigovať a s plánovaním skĺbiť do spoločnosti s produkciou minimálnych strát v súlade s prírodou a v prispech vývoja duší. Len tá elita nemôže byť svetovládna. Môžu to byť pracovití, šikovní ľudia, nazvime ich ako chceme ale bez svetovládnych ambícií a rešpektujúcimi zákony.


[quote="pid:56360, uid:330"]DCA situáciu na Slovensku výrazne skomplikovala!!![/quote] Fyzické čistenie beží zatiaľ len po vakcinácii. Štruktúry elity ani náhodou. Ked si pozriete len budovu pentagonu, Eu parlamentu (pyramída s okom) veľkosť, celú riadiacu štruktúru elity, tak každý musí pochopiť, že sú v tom obrovské peniaze a ciele sú 300 rokov definované. Stará ríša, akokoľvek ju nazveme čo tu v utajenej minulosti bola nedovolila parazitom fungovať, inak by sa tak netešili a nesnažili likvidovať Rusov ako nástupcov starej ríše. Tešia sa 300 rokov, že si spravia svet podľa seba. Kto si myslí, že sa vzdajú je viac ako naivný. Nasľubujú všetko aby dosiahli svoje ciele a rozmýšľajú nad korupciou a vraždami súperov. Žiadne čestné jednanie. Podliaci. Jednou z ciest realizácie ich plánov je aj Trojmorie. Kto si myslí, že americká odnož elity je iná ako európska je taktiez naivný. Je to jeden strom s jednou centrálou. Proti dca sa dá bojovať a aj keď tu budú. Ruské vojská vovedené v ČSR 1968 boli myšlienkovo riadene podla mňa z toho istého centra, malo to ten rukopis, čo tu mnohí písali, diskreditáciu víťazstva vo VVV - 2. Sv. Vojne. Rabíni zavelia, veriaci vykonajú, ako vojsko, nepolemizujú. Jeden z ich piliertov moci sú médiá Zamyslite sa nad tým, ako odpísať médiá kompletne. Skúška správnosti je pravda, ktorej sa médiá budú konfrontovať. Preto som už pár rokov dozadu pisal, že tí čo chcu zostať v politike budú musieť mať tlačovo analytické oddelenia na zhromažďovanie a analýzu. Stačí tlač a internet a tlačovky. Aj keď tu vojská budú a ľudia nebudú veriť médiám a budú žiť podľa svedomia budú bezmocní. Vraždiť ignorantov nebudú mať za čo. A stále sa časť národa môže obrátiť medzinárodné inštitúcie... Slováci/sloveni sa musia vrátiť ku svornosti a výrazne obmedziť súťaživosť. O čom už dlho nepochybujem je, že toto nie je o súkromnom podnikaní a kapitále a DESe, ale o SVETOVLÁDE. V Božom svete vytvoriť diktatúru pre zotročené a oklamané duše a zabrániť im vo vývoji na človeka. Človeka čo vládne dobrom aj zlom, bez potreby zotročovať a ponižovať druhých, lebo sa duša vyvinie na človeka. DES sa dá morálkou a zákonmi korigovať a s plánovaním skĺbiť do spoločnosti s produkciou minimálnych strát v súlade s prírodou a v prispech vývoja duší. Len tá elita nemôže byť svetovládna. Môžu to byť pracovití, šikovní ľudia, nazvime ich ako chceme ale bez svetovládnych ambícií a rešpektujúcimi zákony.
Upravené 6. 2. 2022 o 13:43

Proti dca sa dá bojovať a aj keď tu budú. Ruské vojská vovedené v ČSR 1968 boli myšlienkovo riadene podla mňa z toho istého centra...

Toto nie je v rozpore s mojím tvrdením, že „DCA situáciu na Slovensku výrazne skomplikovala!!!“. Znovu pripomínam 4. štádia prebiehajúcej podvratnej činnosti (demoralizácia, destabilizácia, kríza, normalizácia), ktorých obsah sa na Slovensku realizuje v plnej miere (demoralizácia a destabilizácia „nemá chybu“; po zavŕšení krízy nasleduje normalizácia). Tak, ako prítomnosť vojsk Varšavskej zmluvy (nie Ruské vojská!) v ČSSR (nie ČSR!) riešila proces „normalizácie“ spoločnosti „v prospech“ socialistického bloku, tak prítomnosť amerických vojsk na Slovensku bude (po definitívnom schválení DCA) „normalizovať“ slovenskú spoločnosť v prospech USA močiara.


Aby nedošlo k nedorozumeniu, Romanovu tému „Začalo čistenie?“ beriem v uvedených súvislostiach všeobecne politicky, nie úzko fyzicky (akýkoľvek fyzický dopad je dôsledkom). Ďalej si myslím, že vetné spojenia typu „Kto si myslí ... je viac ako naivný“ sú na tomto fóre irelevantné.


[quote="pid:56374, uid:196"]Proti dca sa dá bojovať a aj keď tu budú. Ruské vojská vovedené v ČSR 1968 boli myšlienkovo riadene podla mňa z toho istého centra...[/quote] Toto nie je v rozpore s mojím tvrdením, že „DCA situáciu na Slovensku výrazne skomplikovala!!!“. Znovu pripomínam 4. štádia prebiehajúcej podvratnej činnosti (demoralizácia, destabilizácia, kríza, normalizácia), ktorých obsah sa na Slovensku realizuje v plnej miere (demoralizácia a destabilizácia „nemá chybu“; po zavŕšení krízy nasleduje normalizácia). Tak, ako prítomnosť vojsk Varšavskej zmluvy (nie Ruské vojská!) v ČSSR (nie ČSR!) riešila proces „normalizácie“ spoločnosti „v prospech“ socialistického bloku, tak prítomnosť amerických vojsk na Slovensku bude (po definitívnom schválení DCA) „normalizovať“ slovenskú spoločnosť v prospech USA močiara. Aby nedošlo k nedorozumeniu, Romanovu tému „Začalo čistenie?“ beriem v uvedených súvislostiach všeobecne politicky, nie úzko fyzicky (akýkoľvek fyzický dopad je dôsledkom). Ďalej si myslím, že vetné spojenia typu „Kto si myslí ... je viac ako naivný“ sú na tomto fóre irelevantné.

Začalo čistenie? - A koho kým?

Tých ktorých do funkcií dosadili a cez americkú ambasádu inštruujú americké štátne elity (Korčok, Naď, Čaputová, Lipšic, Kiska a im podobní) tými ktorých štruktúre alebo bezštruktúrne riadi globálny prediktor. U nás to je hlavne Generálna Prokuratúra cez ktorú prediktor operuje bezštruktúrne, ale aj politici ako Fico a podľa toho čo za posledných 9 mesiacov sledujem tak aj Taraba (za ktorých činmi je vidieť štruktúrne riadenie GP)
Trojmorie je americký projekt

Trojmorie je projekt globálneho prediktora realizovaný rukami amerických štátnych elít.
aby američanmi uvolnené základne bránili americký projekt? To neznie logicky.

DCA je projekt štátnych elít ktoré sa takto snažia rozpútať vojnu na Ukrajine a odtiaľ ju rozšíriť aj do Ruska aj do Európy pretože jedine vojna (zisky vojensko-priemysloveho komplexu usa), alebo ruské nerastné zdroje zabezpečia ďalšiu existenciu systému Pax americana, a možnosť prostredníctvom dolára parazitovať na celom svete.


Globálny prediktor tento projekt umožnuje preto, aby túto vojenskú infraštruktúru neskôr mohol použiť na vybudovanie základu obrany trojmoria.
Hovoríme tu o všetkých krajinách na východnom krídle NATO, ktoré prostredníctvom bilaterálnych obranných zmlúv s USA zriadili americké základne. Tieto už 2 roky USA v zvýšenej miere zásobujú zbraňami.


Treba si uvedomiť že tá zmluva sa podpisuje v dobe, kedy rusi ultimatívne tlačia na to aby sa USA a NATO
vrátili do hraníc z roku 1997.


Čiže potom čo sa USA a NATO pod nátlakom ruska stiahnu (podobne ako z Vietnamu, Kórei alebo Afganistanu) do krajín, kde boli pred rokom 1997 zostanú tu po nich len plné sklady zbraní a vybudovaná infraštruktúra základní.
Stredná a východná Európa zrazu pochopí že sa ocitla v úplne inej sfére vplyvu ako je tá americká. Následne sformuje nejakú platformu (V4 + alebo niečo podobné) ako medzistupeň k trojmoriu ( resp. Rakúsko-Uhorsku 2.0 a pod.).
Takto zoskupená a dobre vyzbrojená východná Európa pod kuratelou globálneho prediktora bude slúžiť ako klin brzdiaci rusko, ktorý neumožní jednu Európu od Lisabonu po Vladivostok.
Ale zároveň to splní aj ruské bezpečnostné požiadavky pretože NATO ani USA už nebudú smrdieť na ruskej hranici.


Samozrejme to je ešte otvorený scenár a v mnohom bude závisieť od Ruska, a od toho či sa štátnym elitám podarí rozpútať rozsiahlejšiu vojnu na Ukrajine. Pre nás ideálny by bol scenár keby rusko podporilo obnovu ČSR 2.0 alebo nejaký štátny útvar na osnove veľkej Moravy. Ale stále si myslím že Slovensko ako samostatný štát neprežije ani tú najjemnejšiu formu prerozdelenia sfér vplyvu v novovzniknutom multipolárnom svete. Síce z toho vonkoncom niesom nadšený, ale vzhľadom na realitu dneška, počet obyvateľov Slovenska, štruktúru a orientáciu ekonomiky a fakt že sme projektovo skonštruovaný štát mi nič iné nevychádza.


[quote="pid:56360, uid:330"]Začalo čistenie? - A koho kým?[/quote] Tých ktorých do funkcií dosadili a cez americkú ambasádu inštruujú americké štátne elity (Korčok, Naď, Čaputová, Lipšic, Kiska a im podobní) tými ktorých štruktúre alebo bezštruktúrne riadi globálny prediktor. U nás to je hlavne **G**enerálna **P**rokuratúra cez ktorú prediktor operuje bezštruktúrne, ale aj politici ako Fico a podľa toho čo za posledných 9 mesiacov sledujem tak aj Taraba (za ktorých činmi je vidieť štruktúrne riadenie GP) [quote="pid:56360, uid:330"]Trojmorie je americký projekt[/quote] Trojmorie je projekt globálneho prediktora realizovaný rukami amerických štátnych elít. [quote="pid:56360, uid:330"]aby američanmi uvolnené základne bránili americký projekt? To neznie logicky.[/quote] DCA je projekt štátnych elít ktoré sa takto snažia rozpútať vojnu na Ukrajine a odtiaľ ju rozšíriť aj do Ruska aj do Európy pretože jedine vojna (zisky vojensko-priemysloveho komplexu usa), alebo ruské nerastné zdroje zabezpečia ďalšiu existenciu systému Pax americana, a možnosť prostredníctvom dolára parazitovať na celom svete. Globálny prediktor tento projekt umožnuje preto, aby túto vojenskú infraštruktúru neskôr mohol použiť na vybudovanie základu obrany trojmoria. Hovoríme tu o všetkých krajinách na východnom krídle NATO, ktoré prostredníctvom bilaterálnych obranných zmlúv s USA zriadili americké základne. Tieto už 2 roky USA v zvýšenej miere zásobujú zbraňami. Treba si uvedomiť že tá zmluva sa podpisuje v dobe, kedy rusi ultimatívne tlačia na to aby sa USA a NATO vrátili do hraníc z roku 1997. Čiže potom čo sa USA a NATO pod nátlakom ruska stiahnu (podobne ako z Vietnamu, Kórei alebo Afganistanu) do krajín, kde boli pred rokom 1997 zostanú tu po nich len plné sklady zbraní a vybudovaná infraštruktúra základní. Stredná a východná Európa zrazu pochopí že sa ocitla v úplne inej sfére vplyvu ako je tá americká. Následne sformuje nejakú platformu (V4 + alebo niečo podobné) ako medzistupeň k trojmoriu ( resp. Rakúsko-Uhorsku 2.0 a pod.). Takto zoskupená a dobre vyzbrojená východná Európa pod kuratelou globálneho prediktora bude slúžiť ako klin brzdiaci rusko, ktorý neumožní jednu Európu od Lisabonu po Vladivostok. Ale zároveň to splní aj ruské bezpečnostné požiadavky pretože NATO ani USA už nebudú smrdieť na ruskej hranici. Samozrejme to je ešte otvorený scenár a v mnohom bude závisieť od Ruska, a od toho či sa štátnym elitám podarí rozpútať rozsiahlejšiu vojnu na Ukrajine. Pre nás ideálny by bol scenár keby rusko podporilo obnovu ČSR 2.0 alebo nejaký štátny útvar na osnove veľkej Moravy. Ale stále si myslím že Slovensko ako samostatný štát neprežije ani tú najjemnejšiu formu prerozdelenia sfér vplyvu v novovzniknutom multipolárnom svete. Síce z toho vonkoncom niesom nadšený, ale vzhľadom na realitu dneška, počet obyvateľov Slovenska, štruktúru a orientáciu ekonomiky a fakt že sme projektovo skonštruovaný štát mi nič iné nevychádza.

Ďalej si myslím, že vetné spojenia typu „Kto si myslí ... je viac ako naivný“ sú na tomto fóre irelevantné.


To nebolo myslené pejoratívne, ale ako upozornenie, aby človek neočakával dobromyselne viacej ako je realita, že ak nevieme ten proces riadiť, tak konfrontácia nie je prípustná, kvôli odkrytiu kariet a následným stratám.


[quote="pid:56388, uid:330"]Ďalej si myslím, že vetné spojenia typu „Kto si myslí ... je viac ako naivný“ sú na tomto fóre irelevantné.[/quote] To nebolo myslené pejoratívne, ale ako upozornenie, aby človek neočakával dobromyselne viacej ako je realita, že ak nevieme ten proces riadiť, tak konfrontácia nie je prípustná, kvôli odkrytiu kariet a následným stratám.

Tých ktorých do funkcií dosadili a cez americkú ambasádu inštruujú americké štátne elity (Korčok, Naď, Čaputová, Lipšic, Kiska a im podobní) tými ktorých štruktúre alebo bezštruktúrne riadi globálny prediktor. U nás to je hlavne Generálna Prokuratúra cez ktorú prediktor operuje bezštruktúrne, ale aj politici ako Fico a podľa toho čo za posledných 9 mesiacov sledujem tak aj Taraba (za ktorých činmi je vidieť štruktúrne riadenie GP)

K tomu mám zásadnú poznámku: politici (nielen), ktorí disponujú strojom psychiky človeka, nepotrebujú byť štruktúrne a dokonca ani bezštruktúrne riadení, a sami sa stávajú subjektom riadenia.


Ale stále si myslím že Slovensko ako samostatný štát neprežije ani tú najjemnejšiu formu prerozdelenia sfér vplyvu v novovzniknutom multipolárnom svete. Síce z toho vonkoncom niesom nadšený, ale vzhľadom na realitu dneška, počet obyvateľov Slovenska, štruktúru a orientáciu ekonomiky a fakt že sme projektovo skonštruovaný štát mi nič iné nevychádza.

Myslieť si to môžeš... iba pripomeniem: „záchrana topiaceho sa je v jeho vlastných rukách“. Nemaľuj čierne scenáre.


PS: Pozri na kamioňákov v Kanade.


[quote="pid:56390, uid:619"]Tých ktorých do funkcií dosadili a cez americkú ambasádu inštruujú americké štátne elity (Korčok, Naď, Čaputová, Lipšic, Kiska a im podobní) tými ktorých štruktúre alebo bezštruktúrne riadi globálny prediktor. U nás to je hlavne Generálna Prokuratúra cez ktorú prediktor operuje bezštruktúrne, ale aj politici ako Fico a podľa toho čo za posledných 9 mesiacov sledujem tak aj Taraba (za ktorých činmi je vidieť štruktúrne riadenie GP)[/quote] K tomu mám zásadnú poznámku: politici (nielen), ktorí disponujú strojom psychiky človeka, nepotrebujú byť štruktúrne a dokonca ani bezštruktúrne riadení, a sami sa stávajú subjektom riadenia. [quote="pid:56390, uid:619"]Ale stále si myslím že Slovensko ako samostatný štát neprežije ani tú najjemnejšiu formu prerozdelenia sfér vplyvu v novovzniknutom multipolárnom svete. Síce z toho vonkoncom niesom nadšený, ale vzhľadom na realitu dneška, počet obyvateľov Slovenska, štruktúru a orientáciu ekonomiky a fakt že sme projektovo skonštruovaný štát mi nič iné nevychádza.[/quote] Myslieť si to môžeš... iba pripomeniem: „záchrana topiaceho sa je v jeho vlastných rukách“. Nemaľuj čierne scenáre. PS: Pozri na kamioňákov v Kanade.
Upravené 6. 2. 2022 o 18:02

novovzniknutom multipolárnom svete


viac menej suhlasim s tym co si napisal, akurat, ze ziadny multipolarny svet uz nebude, ani unipolarny, ani nic podobne, s tym je koniec. svet bude Rusky, uz sa siri uplne nova koncepcia sveta, narody budu zachovane a aj my, aj vdaka tomu, ze tu mame konceptualne zdatneho lidra.


Začalo čistenie? - A koho kým? Aj keď z uvedených textov mi vychádza, že opozícia bude čistiť koalíciu, no prijatie DCA a prítomnosť amerických základní na Slovensku znamená presný opak.


nerob si hlavu z tej zmluvy, dobre ze ju podporili a dufal som, ze ju podpori aj bojovnicka so zlom (aj ked nepochyboval som ze to podpori). lepsie nemohli spravit, teda horsie pre seba. uz im nic ine neostava, len sluzit a dufat, ze ich panickovi sa podari "prevratit stol", ale to im nevide a mali by si uz zacat vyberat, ktoreho podvozku sa budu chytat (dufam, ze vacsina ujde a bude zit po zbytok zivota v strachu a vo vyhnanstve). dali opozicii mocnu zbran. to, ze tu buda transgender armada ta nemusi vyrusovat, ked pride cas, nestihnu ani nalozit techniku, vsetka ich technika ostane v europe, budu mat ine problemy a nejake zastarale hrdzave vybavenie bude ich posledny problem. tieto ich zakladne na slovensku im nijako nepomozu a nas nijako neohrozuju, akurat si na seba zradcovia usili velmi dlhy a silny bic. riadenie je proces informacny, sirenie informacii je riadenie, opozicii uz staci len sirit informacie.


[quote="pid:56390, uid:619"]novovzniknutom multipolárnom svete[/quote] viac menej suhlasim s tym co si napisal, akurat, ze ziadny multipolarny svet uz nebude, ani unipolarny, ani nic podobne, s tym je koniec. svet bude Rusky, uz sa siri uplne nova koncepcia sveta, narody budu zachovane a aj my, aj vdaka tomu, ze tu mame konceptualne zdatneho lidra. [quote="pid:56360, uid:330"]Začalo čistenie? - A koho kým? Aj keď z uvedených textov mi vychádza, že opozícia bude čistiť koalíciu, no prijatie DCA a prítomnosť amerických základní na Slovensku znamená presný opak.[/quote] nerob si hlavu z tej zmluvy, dobre ze ju podporili a dufal som, ze ju podpori aj bojovnicka so zlom (aj ked nepochyboval som ze to podpori). lepsie nemohli spravit, teda horsie pre seba. uz im nic ine neostava, len sluzit a dufat, ze ich panickovi sa podari "prevratit stol", ale to im nevide a mali by si uz zacat vyberat, ktoreho podvozku sa budu chytat (dufam, ze vacsina ujde a bude zit po zbytok zivota v strachu a vo vyhnanstve). dali opozicii mocnu zbran. to, ze tu buda transgender armada ta nemusi vyrusovat, ked pride cas, nestihnu ani nalozit techniku, vsetka ich technika ostane v europe, budu mat ine problemy a nejake zastarale hrdzave vybavenie bude ich posledny problem. tieto ich zakladne na slovensku im nijako nepomozu a nas nijako neohrozuju, akurat si na seba zradcovia usili velmi dlhy a silny bic. riadenie je proces informacny, sirenie informacii je riadenie, opozicii uz staci len sirit informacie.
Upravené 6. 2. 2022 o 18:15

Super video. SMER - Fico základny bezezbytku využívá proti vlastizrádcům. Základny US army na Slovensku zafungují na veřejné mínění stejně jako přesun vojsk Varšavské smlouvy v roce 68. U nás situace méně přehledná, zatím ještě všem občanům nedochází, že současná vláda bojuje proti jejich zájmům (covid, energie, zemědělství - potraviny...), ale např. v případě protlačení pandemického zákona se Okamura (SPD) a Babiš (ten trochu míň přesvědčivě) snažili o totéž. K úklidu to směřuje v obou republikách, my jsme zatím trochu pozadu.


Super video. SMER - Fico základny bezezbytku využívá proti vlastizrádcům. Základny US army na Slovensku zafungují na veřejné mínění stejně jako přesun vojsk Varšavské smlouvy v roce 68. U nás situace méně přehledná, zatím ještě všem občanům nedochází, že současná vláda bojuje proti jejich zájmům (covid, energie, zemědělství - potraviny...), ale např. v případě protlačení pandemického zákona se Okamura (SPD) a Babiš (ten trochu míň přesvědčivě) snažili o totéž. K úklidu to směřuje v obou republikách, my jsme zatím trochu pozadu.

my jsme zatím trochu pozadu


Tak my jsme byli i s tím nástupem otevřeného fašismu pozadu, takže ty procesy mají přirozeně zpoždění. A vzhledem k tomu, že český MSM o dění na Slovensku mlčí a mlčel, tak si tím prostě budeme muset projít jako Slováci ve smyslu masové prozření o nástupu fašismu, protože já opět mohu potvrdit ze svého pracovního kolektivu, kde je cca 100 zaměstnanců (z toho pouze 9, slovy: devět, neočkovaných), že oni tomu MSM prostě věří (nevím, do jaké míry je to hloupost a do jaké míry strach z toho vypadat jako hlupák, že jsem tomu věřil).


[quote="pid:56811, uid:177"]my jsme zatím trochu pozadu[/quote] Tak my jsme byli i s tím nástupem otevřeného fašismu pozadu, takže ty procesy mají přirozeně zpoždění. A vzhledem k tomu, že český MSM o dění na Slovensku mlčí a mlčel, tak si tím prostě budeme muset projít jako Slováci ve smyslu masové prozření o nástupu fašismu, protože já opět mohu potvrdit ze svého pracovního kolektivu, kde je cca 100 zaměstnanců (z toho pouze 9, slovy: devět, neočkovaných), že oni tomu MSM prostě věří (nevím, do jaké míry je to hloupost a do jaké míry strach z toho vypadat jako hlupák, že jsem tomu věřil).
Upravené 9. 2. 2022 o 09:00

Priatelia dávam do pozornosti kanál na telegrame kde každý nájde pokope aj s fotkou a adresou všetkých lokajov a sluhov protinárodne zameraných záujmov.


https://t.me/vlastizradcoviaslovenska


Fico dokonca vyhlásil, že ich tváre vyvesí na billboardy po celej republike. Ak k tomu príde, bude to veľká rana pre proamericky orientované politické štruktúry. A nepriamo aj pre novinárov ktorí im kryjú chrbát deformovaním informačného poľa.


V každom prípade treba takéto aktivity podporiť a rovnakým spôsobom vytiahnuť na svetlo aj mimovládkarov, presstitútov a juristútov.


Ja už pracujem na novinároch a postupne prejdem aj ostatných. Verím že sa tu nájdu viacerí čo pridajú ruku k dielu a minimálne šírením informácií podporia tento proces.


Priatelia dávam do pozornosti kanál na telegrame kde každý nájde pokope aj s fotkou a adresou všetkých lokajov a sluhov protinárodne zameraných záujmov. https://t.me/vlastizradcoviaslovenska Fico dokonca vyhlásil, že ich tváre vyvesí na billboardy po celej republike. Ak k tomu príde, bude to veľká rana pre proamericky orientované politické štruktúry. A nepriamo aj pre novinárov ktorí im kryjú chrbát deformovaním informačného poľa. V každom prípade treba takéto aktivity podporiť a rovnakým spôsobom vytiahnuť na svetlo aj mimovládkarov, presstitútov a juristútov. Ja už pracujem na novinároch a postupne prejdem aj ostatných. Verím že sa tu nájdu viacerí čo pridajú ruku k dielu a minimálne šírením informácií podporia tento proces.

Fico dokonca vyhlásil, že ich tváre vyvesí na billboardy po celej republike.


Zatiaľ na stránke Smeru.


Toto je zoznam vlastizradcov!




Sťahujte a archivujte!


[quote="pid:57030, uid:619"]Fico dokonca vyhlásil, že ich tváre vyvesí na billboardy po celej republike.[/quote] Zatiaľ na stránke Smeru. **[Toto je zoznam vlastizradcov!](https://strana-smer.sk/aktuality/clanky/post/toto-je-zoznam-vlastizradcov)** https://strana-smer.sk/storage/app/media/uploaded-files/273697539_488774385953181_8620444161009497388_n.jpeg ** Sťahujte a archivujte!**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Ďalší diel seriálu "čistenie lokajíčkov" z produkcie Žilinka-Fico.
Zvlášť sa oplatí vypočuť si Kaliho, ktorý štavnato (nemám na mysli slovník a lá Merčiak, aj keď pobavilo) skomentoval prepisy nahrávok ktoré zverejnila prokuratúra v prípade čurilovci.


https://youtu.be/rNk-Txg40_E


Je to trocha dlhšie a k vedierku s popcornom odporúčam aj druhé na zvratky (pre slabšie žalúdky).


Ďalší diel seriálu "čistenie lokajíčkov" z produkcie Žilinka-Fico. Zvlášť sa oplatí vypočuť si Kaliho, ktorý štavnato (nemám na mysli slovník a lá Merčiak, aj keď pobavilo) skomentoval prepisy nahrávok ktoré zverejnila prokuratúra v prípade čurilovci. https://youtu.be/rNk-Txg40_E Je to trocha dlhšie a k vedierku s popcornom odporúčam aj druhé na zvratky (pre slabšie žalúdky).

e to trocha dlhšie a k vedierku s popcornom odporúčam aj druhé na zvratky (pre slabšie žalúdky).


Je to na vracanie, takže s jedlom pozor. Myslím výkony Hamrana, Mikulca, citlovo vnímajúcej Zuzi,


Kali bol super, očákavam, že budúci týždeň IV.


[quote="pid:57298, uid:619"]e to trocha dlhšie a k vedierku s popcornom odporúčam aj druhé na zvratky (pre slabšie žalúdky).[/quote] Je to na vracanie, takže s jedlom pozor. Myslím výkony Hamrana, Mikulca, citlovo vnímajúcej Zuzi, Kali bol super, očákavam, že budúci týždeň IV.

Majster sveta v kulturistike Štefan Havlik sa v otvorenom liste vzdáva vojenského vyznamenania. Adresuje ho priamo prezidentke Čaputovej.


"Zuzana Čaputová. Áno dobre čítaš, ani nie milá, ani nie vážená a ani nie prezidentka.
Rodičia ma učili k slušnosti a úcte. Vykám každému koho si vážim a zaslúži si to. Ty však pre mňa nie si ničím. Jediný dôvod, že strácam svoj čas a píšem list práve tebe je, že oficiálne, aj keď podvodným spôsobom zastávaš funkciu prezidenta Slovenskej republiky.
Moja rodná zem, ktorá mi je nadovšetko blízka, ktorú som roky reprezentoval a ktorej hymna hrala vo svete aj vďaka mojím športovým výsledkom sa mi pred očami mení na skládku. Na skládku, ktorá smrdí, je škaredá a skoro všetkým vadí. Však to dobre poznáš, že?
Je mi ťažko, keď sa pozerám na to ako moje deti žijú v realite, kde sa jedinci ako ty správajú ku všetkým ostatným arogantne, pyšne a povýšenecky. Kde sloboda a spravodlivosť sú už len slová minulosti. Kde sú ľudia hladní, nešťastní a boja sa. Spolu s vládou si vytvorila priestor plný strachu. Miesto toho, aby si sa naozaj starala o život obyvateľov, ktorých funkcia prezidenta má chrániť, fotíš sa jak modelka na koberci v bodreli a bojuješ za práva narušených jedincov. Tvoje citlivé vnímania si strč. Ignoruješ názory ľudí a robíš si z nich dobrý deň.
Celý môj profesijný život sa venujem športovej a trénerskej činnosti. Snažím sa byť ľudom vzorom a pomáham im k lepšiemu životu. Obetoval som tomu všetko. Za 25 rokov som pomohol mnohým nájsť správnu cestu za svojim lepším ja. Raz som sa stretol s vtipnou myšlienkou „Z prasaťa dostihového koňa nikdy neurobíš, ale môžeš z neho spraviť strašne rýchlu sviňu!“ Roky som sa na tom s priateľmi zabával, ale až dnes som pochopil jej skutočný zmysel. Rýchlosť, ktorou si podpísala zmluvu o amerických základniach sa približuje rýchlosti svetla a ja sa už nesmejem. Jediné čo mi dáva nádej je historická skutočnosť, že nič netrvá večne. Aj americkí vojaci raz odídu a hlavne aj ty nebudeš sedieť v prezidentskom paláci navždy. K tejto zmluve sa viac rozpisovať nechcem, generálny prokurátor to vysvetlil jasne. Za deravý groš si nám s vládou zapredala suverenitu a spravila z občanov Slovenska obyčajných otrokov.
Prečo strácam čas a toto píšem? Týmto sa vzdávam vojenského vyznamenania –pamätná medaila ministra III. stupňa. Nie je to nič veľkolepé, iné mi nedali, ale vtedy som sa tomu veľmi tešil. Bola to formálna vďaka za moje úsilie zviditeľniť rodnú zem vo svete. Teraz to vraciam ako moje formálne vyjadrenie k reprezentácii vládnych predstaviteľov smerom ku nám občanom. Viem, veľa to nezmení okrem toho, že si očistím svoju dušu, no mne to na teraz stačí. Od reality plnej obmedzení som sa odpojil hneď na začiatku tejto hybridnej vojny. Nerešpektujem nezmyselné a právne nulitné vyhlášky, dýcham čerstvý vzduch, nevlastním rúško, netestujem sa ako pokusný potkan a neškrtám permanentku na samovraždu v podobe „vakcína je sloboda“! Domček z karát sa už rúca a nebude to dlho trvať. Vyhlasujem týmto môj osobný nesúhlas a odpor voči všetkému čo momentálne predstavuje vláda, vládne strany a prezident.


Slovensko moje, otčina moja, krásna si ako raj


Na tvojich holiach, nádhery trónia, v údolí šumí háj


Na tvojich poliach si spievali, otcovia naši pracovali


Slovensko moje, otčina moja, krásna si ako raj


Štefan Havlík


Slovenský reprezentant v kulturistike


Zuzana Čaputová


Eduard Heger


Boris Kollár"


https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/11/dalsi-slovensky-reprezent-tvrdo-tentokrat-do-caputovej


Majster sveta v kulturistike Štefan Havlik sa v otvorenom liste vzdáva vojenského vyznamenania. Adresuje ho priamo prezidentke Čaputovej. "Zuzana Čaputová. Áno dobre čítaš, ani nie milá, ani nie vážená a ani nie prezidentka. Rodičia ma učili k slušnosti a úcte. Vykám každému koho si vážim a zaslúži si to. Ty však pre mňa nie si ničím. Jediný dôvod, že strácam svoj čas a píšem list práve tebe je, že oficiálne, aj keď podvodným spôsobom zastávaš funkciu prezidenta Slovenskej republiky. Moja rodná zem, ktorá mi je nadovšetko blízka, ktorú som roky reprezentoval a ktorej hymna hrala vo svete aj vďaka mojím športovým výsledkom sa mi pred očami mení na skládku. Na skládku, ktorá smrdí, je škaredá a skoro všetkým vadí. Však to dobre poznáš, že? Je mi ťažko, keď sa pozerám na to ako moje deti žijú v realite, kde sa jedinci ako ty správajú ku všetkým ostatným arogantne, pyšne a povýšenecky. Kde sloboda a spravodlivosť sú už len slová minulosti. Kde sú ľudia hladní, nešťastní a boja sa. Spolu s vládou si vytvorila priestor plný strachu. Miesto toho, aby si sa naozaj starala o život obyvateľov, ktorých funkcia prezidenta má chrániť, fotíš sa jak modelka na koberci v bodreli a bojuješ za práva narušených jedincov. Tvoje citlivé vnímania si strč. Ignoruješ názory ľudí a robíš si z nich dobrý deň. Celý môj profesijný život sa venujem športovej a trénerskej činnosti. Snažím sa byť ľudom vzorom a pomáham im k lepšiemu životu. Obetoval som tomu všetko. Za 25 rokov som pomohol mnohým nájsť správnu cestu za svojim lepším ja. Raz som sa stretol s vtipnou myšlienkou „Z prasaťa dostihového koňa nikdy neurobíš, ale môžeš z neho spraviť strašne rýchlu sviňu!“ Roky som sa na tom s priateľmi zabával, ale až dnes som pochopil jej skutočný zmysel. Rýchlosť, ktorou si podpísala zmluvu o amerických základniach sa približuje rýchlosti svetla a ja sa už nesmejem. Jediné čo mi dáva nádej je historická skutočnosť, že nič netrvá večne. Aj americkí vojaci raz odídu a hlavne aj ty nebudeš sedieť v prezidentskom paláci navždy. K tejto zmluve sa viac rozpisovať nechcem, generálny prokurátor to vysvetlil jasne. Za deravý groš si nám s vládou zapredala suverenitu a spravila z občanov Slovenska obyčajných otrokov. Prečo strácam čas a toto píšem? Týmto sa vzdávam vojenského vyznamenania –pamätná medaila ministra III. stupňa. Nie je to nič veľkolepé, iné mi nedali, ale vtedy som sa tomu veľmi tešil. Bola to formálna vďaka za moje úsilie zviditeľniť rodnú zem vo svete. Teraz to vraciam ako moje formálne vyjadrenie k reprezentácii vládnych predstaviteľov smerom ku nám občanom. Viem, veľa to nezmení okrem toho, že si očistím svoju dušu, no mne to na teraz stačí. Od reality plnej obmedzení som sa odpojil hneď na začiatku tejto hybridnej vojny. Nerešpektujem nezmyselné a právne nulitné vyhlášky, dýcham čerstvý vzduch, nevlastním rúško, netestujem sa ako pokusný potkan a neškrtám permanentku na samovraždu v podobe „vakcína je sloboda“! Domček z karát sa už rúca a nebude to dlho trvať. Vyhlasujem týmto môj osobný nesúhlas a odpor voči všetkému čo momentálne predstavuje vláda, vládne strany a prezident. Slovensko moje, otčina moja, krásna si ako raj Na tvojich holiach, nádhery trónia, v údolí šumí háj Na tvojich poliach si spievali, otcovia naši pracovali Slovensko moje, otčina moja, krásna si ako raj Štefan Havlík Slovenský reprezentant v kulturistike Zuzana Čaputová Eduard Heger Boris Kollár" https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/11/dalsi-slovensky-reprezent-tvrdo-tentokrat-do-caputovej

Globálny prediktor tento projekt umožnuje preto, aby túto vojenskú infraštruktúru neskôr mohol použiť na vybudovanie základu obrany trojmoria.
Hovoríme tu o všetkých krajinách na východnom krídle NATO, ktoré prostredníctvom bilaterálnych obranných zmlúv s USA zriadili americké základne. Tieto už 2 roky USA v zvýšenej miere zásobujú zbraňami.

Toto je velmi zajímavý názor, a také bych řekl opravdu chytrá myšlenka. Vybudování vojenské infrastruktury, včetně zbraní a techniky, pro nový region rukama PAX AMERICANA přisluhovačů v uvedených národních státech ..... tak to mě fakt rozesmálo (v dobrém slova smyslu), protože jste možná uhodil hřebíček na hlavičku. Uvidíme .... Fakt zajímavá dedukce


[quote="pid:56390, uid:619"]Globálny prediktor tento projekt umožnuje preto, aby túto vojenskú infraštruktúru neskôr mohol použiť na vybudovanie základu obrany trojmoria. Hovoríme tu o všetkých krajinách na východnom krídle NATO, ktoré prostredníctvom bilaterálnych obranných zmlúv s USA zriadili americké základne. Tieto už 2 roky USA v zvýšenej miere zásobujú zbraňami.[/quote] Toto je velmi zajímavý názor, a také bych řekl opravdu chytrá myšlenka. Vybudování vojenské infrastruktury, včetně zbraní a techniky, pro nový region rukama PAX AMERICANA přisluhovačů v uvedených národních státech ..... tak to mě fakt rozesmálo (v dobrém slova smyslu), protože jste možná uhodil hřebíček na hlavičku. Uvidíme .... Fakt zajímavá dedukce

Vybudování vojenské infrastruktury, včetně zbraní a techniky, pro nový region rukama PAX AMERICANA

Adolf tiež pozbieral zbrane a techniku z celej Európy a vybral sa na Moskvu.
Problém bol v kompaktibilite. Zbraňové systémy potrebujú zaškolenie, náhradné diely, muníciu......, čo predstavuje aj budúci kšeft.
Skôr si myslím, že na Ukrajinu a nielen tam, vozia odpad, aby sa ho zbavili.
Likvidácia by niečo stála. Presun je lacnejší a možnosť nejakej úhrady v budúcnosti je lákavá. No a ak by bola v USA hrôza bez konca, bude lepšie umiestniť techniku do Európy.


[quote="pid:57364, uid:894"]Vybudování vojenské infrastruktury, včetně zbraní a techniky, pro nový region rukama PAX AMERICANA[/quote] Adolf tiež pozbieral zbrane a techniku z celej Európy a vybral sa na Moskvu. Problém bol v kompaktibilite. Zbraňové systémy potrebujú zaškolenie, náhradné diely, muníciu......, čo predstavuje aj budúci kšeft. Skôr si myslím, že na Ukrajinu a nielen tam, vozia odpad, aby sa ho zbavili. Likvidácia by niečo stála. Presun je lacnejší a možnosť nejakej úhrady v budúcnosti je lákavá. No a ak by bola v USA hrôza bez konca, bude lepšie umiestniť techniku do Európy.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Vybudování vojenské infrastruktury, včetně zbraní a techniky, pro nový region rukama PAX AMERICANA

Takto v Afganistane vyzbrojili taliban "modernými zbraňami", aby ten potom podľa potreby robil problémy Iránu, prípadne sa na nich dajú zhodiť "false flagy" proti Izraelu. Skrátka destabilizovať región v záujme vyššieho riadenia.


[quote="pid:57364, uid:894"]Vybudování vojenské infrastruktury, včetně zbraní a techniky, pro nový region rukama PAX AMERICANA[/quote] Takto v Afganistane vyzbrojili taliban "modernými zbraňami", aby ten potom podľa potreby robil problémy Iránu, prípadne sa na nich dajú zhodiť "false flagy" proti Izraelu. Skrátka destabilizovať región v záujme vyššieho riadenia.
4.61k
20
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept