Zahraničná politika
Konec plandemie v Rakousku a s ní i její vlády ?

Z kopírováno z KSB skupiny na VK:


Ústavní soud Rakouska (CCA) se chystá dát závěrečnou ránu pandemii, ale pravděpodobně i rakouské vládě.
Ústavní soud zaslal dne 26. ledna 2022 ministru zdravotnictví Rakouska spis s otázkami,
V moři je to teď oficiálně o tom, co "konspirátoři" už dva roky každý den řežou. Měl by být Ústavní soud Rakouska průměrností vědy, funkční analfabet, šokující?
Do 18. února 2022 musí rakouský ministr zdravotnictví vysvětlit následující:


  1. Smrt na koronu nebo koronu? CCA chce vědět, v kolika případech úmrtí byla korona příčinou úmrtí a v kolika případech měl zemřelý jinou příčinu úmrtí, ale nepodstatný pozitivní test.
  2. CCA chce vědět, jaké dokumenty a studie jsou založeny na povinnosti nošení roušky. Jaké studie vedou k účinnosti jeho opotřebení.
  3. CCA vypočítala riziko úmrtí na koronu na 0,15%(!!!!! ). Proto se CCA ptá, jaké je absolutní a relativní snížení rizika úmrtí prostřednictvím w@kkinare. CCA chce přesné informace ohledně absolutního snížení rizika po jedné, dvou nebo třech dávkách.
  4. CCA chce přesně vědět, do jaké míry w@kkinul snižuje riziko infekce, přenosu a nemoci (oficiálně se chystá ukončit obyčejnou lež „pandemic new@kkinatilor“)
  5. CCA chce vědět, jak vysoké je riziko hospitalizace po w@kkinare a po průchodu nemocí.
  6. CCA chce podrobně znát vedlejší účinky a úmrtí způsobená w@kkin.
  7. CCA chce podrobnosti o rostoucí úmrtnosti v Rakousku. V roce 2021 bylo mnohem méně úmrtí na koronu, nicméně úmrtnost v Rakousku se každý týden zvýšila.

Z kopírováno z KSB skupiny na VK: Ústavní soud Rakouska (CCA) se chystá dát závěrečnou ránu pandemii, ale pravděpodobně i rakouské vládě. Ústavní soud zaslal dne 26. ledna 2022 ministru zdravotnictví Rakouska spis s otázkami, V moři je to teď oficiálně o tom, co "konspirátoři" už dva roky každý den řežou. Měl by být Ústavní soud Rakouska průměrností vědy, funkční analfabet, šokující? Do 18. února 2022 musí rakouský ministr zdravotnictví vysvětlit následující: 1. Smrt na koronu nebo koronu? CCA chce vědět, v kolika případech úmrtí byla korona příčinou úmrtí a v kolika případech měl zemřelý jinou příčinu úmrtí, ale nepodstatný pozitivní test. 2. CCA chce vědět, jaké dokumenty a studie jsou založeny na povinnosti nošení roušky. Jaké studie vedou k účinnosti jeho opotřebení. 3. CCA vypočítala riziko úmrtí na koronu na 0,15%(!!!!! ). Proto se CCA ptá, jaké je absolutní a relativní snížení rizika úmrtí prostřednictvím w@kkinare. CCA chce přesné informace ohledně absolutního snížení rizika po jedné, dvou nebo třech dávkách. 4. CCA chce přesně vědět, do jaké míry w@kkinul snižuje riziko infekce, přenosu a nemoci (oficiálně se chystá ukončit obyčejnou lež „pandemic new@kkinatilor“) 5. CCA chce vědět, jak vysoké je riziko hospitalizace po w@kkinare a po průchodu nemocí. 6. CCA chce podrobně znát vedlejší účinky a úmrtí způsobená w@kkin. 7. CCA chce podrobnosti o rostoucí úmrtnosti v Rakousku. V roce 2021 bylo mnohem méně úmrtí na koronu, nicméně úmrtnost v Rakousku se každý týden zvýšila.
424
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept