Egregoriálno-matričné riadenie
U areálu Pentagonu zachytili slepici, která se chtěla dostat dovnitř

http://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/u-are%c3%a1lu-pentagonu-zachytili-slepici-kter%c3%a1-se-cht%c4%9bla-dostat-dovnit%c5%99/ar-AATo8WN?ocid=ientp


Zprávy uvádějí, že byl kur přistižen při slídění v bezpečnostní zóně a hledal cestu, jak se dostat do areálu Pentagonu.


Na místo byli povoláni zaměstnanci arlingtonské ligy na ochranu zvířat s pokynem, aby si slepici odnesli a umístili ji do kurníku.


"Jde o to, zda se pouze ztratila, když chtěla přejít ulici, anebo to byla špionka na misi a chtěla ukrást státní tajemství. Zatím nevíme, zobák drží zavřený," napsal armádní časopis, který se většinou zabývá seriózní vojenskou tematikou.


Uživatelé sociálních sítí, kteří případ sledovali, navrhli, aby slepice dostala jméno Ethel Rosenbergová po slavné Američance popravené roku 1953 za špionáž ve prospěch bývalého Sovětského svazu.


http://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/u-are%c3%a1lu-pentagonu-zachytili-slepici-kter%c3%a1-se-cht%c4%9bla-dostat-dovnit%c5%99/ar-AATo8WN?ocid=ientp Zprávy uvádějí, že byl kur přistižen při slídění v bezpečnostní zóně a hledal cestu, jak se dostat do areálu Pentagonu. Na místo byli povoláni zaměstnanci arlingtonské ligy na ochranu zvířat s pokynem, aby si slepici odnesli a umístili ji do kurníku. "Jde o to, zda se pouze ztratila, když chtěla přejít ulici, anebo to byla špionka na misi a chtěla ukrást státní tajemství. Zatím nevíme, zobák drží zavřený," napsal armádní časopis, který se většinou zabývá seriózní vojenskou tematikou. Uživatelé sociálních sítí, kteří případ sledovali, navrhli, aby slepice dostala jméno Ethel Rosenbergová po slavné Američance popravené roku 1953 za špionáž ve prospěch bývalého Sovětského svazu.

To má kliku, že neslídila v Chánově. V tom případě by asi media ani událost nezachytila. Takhle má šanci, při americké mentalitě, dostat se do státního znaku místo orla.


To má kliku, že neslídila v Chánově. V tom případě by asi media ani událost nezachytila. Takhle má šanci, při americké mentalitě, dostat se do státního znaku místo orla.

https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/bily-dum-nebude-oznacovat-mozny-rusky-vpad-na-ukrajinu-za-bezprostredne-hrozici-40385949#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=47PbE9QT7Wh-202202030538&dop_id=40385949&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


V článku je fotka US slepice. Tahle Psaki na rozdíl od Ethel Rosenbergové už ani neví čí je vlastně agentka a co je a není státní tajemství.


„Použila jsem to jednou, myslím, že ostatní to taky použili jednou,” řekla Psakiová o obratu „bezprostředně hrozící” invaze. „A pak jsme ho přestali používat, protože jsme, myslím, naznačili něco, co jsme naznačit nechtěli, tedy to, že víme, že prezident Putin se už rozhodl (pro invazi),” řekla Psakiová na středečním brífinku v Bílém domě. „A my stále nevíme, jestli se rozhodl,” dodala.


https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/bily-dum-nebude-oznacovat-mozny-rusky-vpad-na-ukrajinu-za-bezprostredne-hrozici-40385949#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=47PbE9QT7Wh-202202030538&dop_id=40385949&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz V článku je fotka US slepice. Tahle Psaki na rozdíl od Ethel Rosenbergové už ani neví čí je vlastně agentka a co je a není státní tajemství. „Použila jsem to jednou, myslím, že ostatní to taky použili jednou,” řekla Psakiová o obratu „bezprostředně hrozící” invaze. „A pak jsme ho přestali používat, protože jsme, myslím, naznačili něco, co jsme naznačit nechtěli, tedy to, že víme, že prezident Putin se už rozhodl (pro invazi),” řekla Psakiová na středečním brífinku v Bílém domě. „A my stále nevíme, jestli se rozhodl,” dodala.

Napadá mě, že to může mít souvislost s tímto příspěvkem:


@ondrej82: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4656/jedn-aacute-n-iacute-rusko-vs-usa-rusko-vs-nato/8

Chazin odhalil tajemství dvojí reakce USA na ruské ultimátum https://www.pokec24.cz/politika/chazin-odhalil-tajemstvi-dvoji-reakce-usa-na-ruske-ultimatum/
Zaujímavý článok, ktorý vysvetľuje "nelogickú" americkú požiadavku na utajenie svojej odpovede a ruskú reakciu na us odpoveď.


Psaki se při tom výše uvedeném komentáři Ukrajiny asi dost zapotila. Teď aby to pochopili i jelita z evropských zemí.


Napadá mě, že to může mít souvislost s tímto příspěvkem: @ondrej82: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4656/jedn-aacute-n-iacute-rusko-vs-usa-rusko-vs-nato/8 Chazin odhalil tajemství dvojí reakce USA na ruské ultimátum https://www.pokec24.cz/politika/chazin-odhalil-tajemstvi-dvoji-reakce-usa-na-ruske-ultimatum/ Zaujímavý článok, ktorý vysvetľuje "nelogickú" americkú požiadavku na utajenie svojej odpovede a ruskú reakciu na us odpoveď. Psaki se při tom výše uvedeném komentáři Ukrajiny asi dost zapotila. Teď aby to pochopili i jelita z evropských zemí.

Psaki nazvala Ukrajinu kurníkem, myslím, že ve smyslu, proč by se mělo Rusko bát takového kurníku, tak si spíš myslím, že někdo chtěl naznačit, kde se vlastně ten kurník nachází :-)


Psaki nazvala Ukrajinu kurníkem, myslím, že ve smyslu, proč by se mělo Rusko bát takového kurníku, tak si spíš myslím, že někdo chtěl naznačit, kde se vlastně ten kurník nachází :-)
760
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept