Zahraničná politika
Soros si vzal na mušku Čínu, přeje si změnu režimu
Y

Americký miliardář a zakladatel organizace Fond otevřené společnosti George Soros během přednášky pro Stanfordskou univerzitu vyzval mezinárodní společenství, aby dovedlo Čínu ke změně politického režimu. Miliardář o tom informoval na svém účtu na Twitteru.
Soros také prohlásil, že čínský vůdce Si Ťin-pching by měl opustit svůj post.
„To odstraní největší hrozbu, se kterou se dnes potkávají otevřená společenství, a musí udělat všechno pro to, aby stimulovala Čínu hýbat se dál v požadovaném směru,“ uvedl Soros........ zde


Americký miliardář a zakladatel organizace Fond otevřené společnosti George Soros během přednášky pro Stanfordskou univerzitu vyzval mezinárodní společenství, aby dovedlo Čínu ke změně politického režimu. Miliardář o tom informoval na svém účtu na Twitteru. Soros také prohlásil, že čínský vůdce Si Ťin-pching by měl opustit svůj post. „To odstraní největší hrozbu, se kterou se dnes potkávají otevřená společenství, a musí udělat všechno pro to, aby stimulovala Čínu hýbat se dál v požadovaném směru,“ uvedl Soros........ [zde](https://cz.sputniknews.com/20220201/soros-si-vzal-na-musku-cinu-preje-si-zmenu-rezimu-17430223.html)

Soros během přednášky vyzval mezinárodní společenství, aby dovedlo Čínu ke změně politického režimu.
žeby politická čistka v Číne bola dokončená?


[quote="pid:55594, uid:68"]Soros během přednášky vyzval mezinárodní společenství, aby dovedlo Čínu ke změně politického režimu.[/quote]žeby politická čistka v Číne bola dokončená?

No kdyz ten" scvrkly stryc "ma takovy zajem na odstraneni SI-Tin -pina .....tak to ....z vonku to tak vyzera....

žeby politická čistka v Číne bola dokončená?


No kdyz ten" scvrkly stryc "ma takovy zajem na odstraneni SI-Tin -pina .....tak to ....z vonku to tak vyzera....[quote="pid:55607, uid:528"]žeby politická čistka v Číne bola dokončená?[/quote]

George Soros během přednášky pro Stanfordskou univerzitu vyzval mezinárodní společenství
Chtít může, dnes už nemá takovou moc jako v 90tkách.


[quote="pid:55594, uid:68"]George Soros během přednášky pro Stanfordskou univerzitu vyzval mezinárodní společenství[/quote]Chtít může, dnes už nemá takovou moc jako v 90tkách.

Soroš je jenom používaný nádeník . Vzhledem k jeho oblíbenosti po celém světě , je tento košer parazit používán , na upevnění postavení čínského vedení .


Soroš je jenom používaný nádeník . Vzhledem k jeho oblíbenosti po celém světě , je tento košer parazit používán , na upevnění postavení čínského vedení .

Zde je video i s překladem, moc nadšeně u toho nevypadá
https://quintus-sertorius.webnode.cz/l/globaliste-ztrati-kontrolu-nad-cinou-stejne-jako-ztratili-po-bolsevicke-revoluci-a-smrti-lenina-kontrolu-nad-sovetskym-svazem/


Zde je video i s překladem, moc nadšeně u toho nevypadá https://quintus-sertorius.webnode.cz/l/globaliste-ztrati-kontrolu-nad-cinou-stejne-jako-ztratili-po-bolsevicke-revoluci-a-smrti-lenina-kontrolu-nad-sovetskym-svazem/
Upravené 2. 2. 2022 o 10:59

Dědulku vytáhli na světlo, aby cosi sděloval. Ale - on to nějak popletl . smile Poslouchám přeložený pamflet a jsem zmatená. Zhruba od druhé minuty mluví o dvou zcela odlišných systémech vládnutí:


  1. Otevřená společnost, kde je úkolem státu chránit svobodu jednotlivce.
  2. Uzavřená společnost, kde je naopak úkolem jednotlivce sloužit státu a zájmům jedné strany.Nevím sice přesně, co myslí tím "zájmem jedné strany", neposlouchala jsem celý jeho projev, bylo to nad mé síly. Ale snad mohu doplnit jako "sloužit zájmům vládnoucí strany" - a to už chápu. Dědulka dál sděluje, že on kope za č. 1, protože to je "ten demokratický svět" Za č. 2 pokládá Čínu a východ vůbec - včetně Ruska, samozřejmě. Ale... tady si právě myslím, že se velmi spletl a navíc to popletl. Minimálně dva roky (vím, je to víc, ale ať to není osobní, pocitové), minimálně po celou dobu covid-teroru, tu máme právě to č. 2 - a stále o sobě tvrdíme, jak jsme demokratičtí. Takže buď dědula lže - nebo skutečně kope za č. 1, ale tím pádem kope za Čínu a celý "východ". :)

Dědulku vytáhli na světlo, aby cosi sděloval. Ale - on to nějak popletl . :) Poslouchám přeložený pamflet a jsem zmatená. Zhruba od druhé minuty mluví o dvou zcela odlišných systémech vládnutí: 1. Otevřená společnost, kde je úkolem státu chránit svobodu jednotlivce. 2. Uzavřená společnost, kde je naopak úkolem jednotlivce sloužit státu a zájmům jedné strany. Nevím sice přesně, co myslí tím "zájmem jedné strany", neposlouchala jsem celý jeho projev, bylo to nad mé síly. Ale snad mohu doplnit jako** "sloužit zájmům vládnoucí strany"** - a to už chápu. Dědulka dál sděluje, že on kope za č. 1, protože to je "ten demokratický svět" Za č. 2 pokládá Čínu a východ vůbec - včetně Ruska, samozřejmě. Ale... tady si právě myslím, že se velmi spletl a navíc to popletl. Minimálně dva roky (vím, je to víc, ale ať to není osobní, pocitové), minimálně po celou dobu covid-teroru, tu máme právě to č. 2 - a stále o sobě tvrdíme, jak jsme demokratičtí. Takže buď dědula lže - nebo skutečně kope za č. 1, ale tím pádem kope za Čínu a celý "východ". :)

navíc to popletl

Kdepak popletl, má to geniálně promyšlené. V autoritářském systému je jedinec připraven o svobodu autoritativním rozhodnutím jediné vládnoucí strany, zatímco ve svobodné otevřené společnosti je téhož dosaženo svobodným rozhodnutím svobodně dosazených, pardon zvolených, demokratických institucí smile


[quote="pid:55722, uid:203"]navíc to popletl[/quote] Kdepak popletl, má to geniálně promyšlené. V autoritářském systému je jedinec připraven o svobodu autoritativním rozhodnutím jediné vládnoucí strany, zatímco ve svobodné otevřené společnosti je téhož dosaženo svobodným rozhodnutím svobodně dosazených, pardon zvolených, demokratických institucí :)

Myslím, že je len nespokojný s tým, že SI si upevnil pozície a komsomol ťaha momentálne za kratší koniec. Je akoby hlasnou trúbou súčasných neokonov.


Myslím, že je len nespokojný s tým, že SI si upevnil pozície a komsomol ťaha momentálne za kratší koniec. Je akoby hlasnou trúbou súčasných neokonov.

hlasnou trúbou súčasných neokonov

K tomu dnes poměrně výrazný názor institutu RUSSTRAT:


"Na druhou stranu nelze říci, že by Sorosův výrok neměl smysl. Jeho slova jsou zjevně jasným signálem pro mezinárodní finanční struktury a pro ty představitele čínského byznysu, kteří se považují za součást globální podnikatelské elity. Nemělo by se zapomínat, že poměrně nedávno na předních čínských univerzitách, kde se školí ekonomové a podnikatelé, existoval skutečný kult Sorose jako 'finančního génia'.


Sorosova slova, že by otevřené společnosti měly Čínu povzbuzovat, aby se 'pohnula požadovaným směrem', což implikuje změnu lídra země, jsou ve skutečnosti 'černou značkou', kterou do Číny vyslala globalistická elita."


https://russtrat.ru/poziciya-eleny-paninoy/3-fevralya-2022-1025-8572


[quote="pid:55948, uid:6"]hlasnou trúbou súčasných neokonov[/quote] K tomu dnes poměrně výrazný názor institutu RUSSTRAT: "Na druhou stranu nelze říci, že by Sorosův výrok neměl smysl. Jeho slova jsou zjevně jasným signálem pro mezinárodní finanční struktury a pro ty představitele čínského byznysu, kteří se považují za součást globální podnikatelské elity. Nemělo by se zapomínat, že poměrně nedávno na předních čínských univerzitách, kde se školí ekonomové a podnikatelé, existoval skutečný kult Sorose jako 'finančního génia'. Sorosova slova, že by otevřené společnosti měly Čínu povzbuzovat, aby se 'pohnula požadovaným směrem', což implikuje změnu lídra země, jsou ve skutečnosti 'černou značkou', kterou do Číny vyslala globalistická elita." https://russtrat.ru/poziciya-eleny-paninoy/3-fevralya-2022-1025-8572
1.37k
9
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept