Politika v ČR
Generál Pavel jako kandidát na prezidenta ČR

Dobře, přispěju sem. smile
Na PL je další článek o "generálu Čaputovi". Dost to sedí. Zvláště za podmínek, kdy se dozvídáme, že všichni ti jeho sponzoři stáli také za zády dnešní "fialové" vlády. Tedy těch podivných slepenců, kde rozum zůstává stát a důvodem "slepení" rozhodně není vůle zlepšit život lidí v naší zemi.
A ano, může to být počátek jeho postupného "slivu", aby prezidentkou mohla být ta Čaputové podobná paní, jejíž jméno si nepamatuju. I to odpovídá....


Dobře, přispěju sem. :) Na PL je další článek o "generálu Čaputovi". Dost to sedí. Zvláště za podmínek, kdy se dozvídáme, že všichni ti jeho sponzoři stáli také za zády dnešní "fialové" vlády. Tedy těch podivných slepenců, kde rozum zůstává stát a důvodem "slepení" rozhodně není vůle zlepšit život lidí v naší zemi. A ano, může to být počátek jeho postupného "slivu", aby prezidentkou mohla být ta Čaputové podobná paní, jejíž jméno si nepamatuju. I to odpovídá....

by prezidentkou mohla být ta Čaputové podobná paní, jejíž jméno si nepamatuju. I to odpovídá

Myslím, že právě kvůli tomu kandidaturu ohlásila Vitásková. Když bude chtít někdo protlačovat ženu, jako že ten záměr asi byl/je, tak tady bude také Vitásková.


[quote="pid:55309, uid:203"]by prezidentkou mohla být ta Čaputové podobná paní, jejíž jméno si nepamatuju. I to odpovídá[/quote] Myslím, že právě kvůli tomu kandidaturu ohlásila Vitásková. Když bude chtít někdo protlačovat ženu, jako že ten záměr asi byl/je, tak tady bude také Vitásková.

Uvědomte si , že pokud někdo hlasitě křičí , zaútočíme tímhle směrem , tak se můžete spolehnout na to , že útok půjde jakýmkoliv jiným směrem .
Vzpomeňte si na nedávnou předvolební akci , kdy byl pirátský odpad použitý jako ledoborec , pro sesychající se možnosti pražské kavárny . Piráti vyhrají volby , piráti budou vládnout , piráti budou lidem zvyšovat daň z nemovitostí . Vzpomínáte si ?
Nenechte se znovu tahat za nos , skutečný kandidát teprve vyleze . Tohle je pouze divadlo pro blbečky a pro toho blbečka , který věří tomu , že bude prezident .


Uvědomte si , že pokud někdo hlasitě křičí , zaútočíme tímhle směrem , tak se můžete spolehnout na to , že útok půjde jakýmkoliv jiným směrem . Vzpomeňte si na nedávnou předvolební akci , kdy byl pirátský odpad použitý jako ledoborec , pro sesychající se možnosti pražské kavárny . Piráti vyhrají volby , piráti budou vládnout , piráti budou lidem zvyšovat daň z nemovitostí . Vzpomínáte si ? Nenechte se znovu tahat za nos , skutečný kandidát teprve vyleze . Tohle je pouze divadlo pro blbečky a pro toho blbečka , který věří tomu , že bude prezident .

divadlo pro blbečky

Na tom je založena sama podstata davo-elitárního systému. Otázka zní: Jak zbourat Divadlo?


[quote="pid:55322, uid:185"]divadlo pro blbečky[/quote] Na tom je založena sama podstata davo-elitárního systému. Otázka zní: Jak zbourat Divadlo?

Ta kandidatura Janečka začíná nabírat obrysy. Podle mě má pomoct právě Pavlovi, kterého sponzoruje obchodní partner Janečka Winkler. Stopa peněz.


Ta kandidatura Janečka začíná nabírat obrysy. Podle mě má pomoct právě Pavlovi, kterého sponzoruje obchodní partner Janečka Winkler. Stopa peněz.

Stopa peněz.

Je to opravdu jedno velké Divadlo, které bude fungovat potud, pokud se lidé nechají houpat iluzemi. Peníze jsou jen dobový prostředek - idol, v pozadí je moc, pozice v džungli davo-elitárního systému. Bylo to tak i před listopadem, kdy úloha peněz sice byla daleko blíže jejich pravé podstatě - prostředku, usnadňujícímu směnu zboží, nicméně za líbivými frázemi o rovnosti se schovávala konktrétní mocenská uskupení (klany), zneužívající poctivosti skutečných komunistů.
V dlouhodobém horizontu je potřeba dostat KOB do širokého povědomí. V horizontu krátkodobém to má v rukou SPD, jako jediná vlastenecká strana, která má potenciál posunu ve vektoru dlouhodobého horizontu.


[quote="pid:55339, uid:372"]Stopa peněz.[/quote] Je to opravdu jedno velké Divadlo, které bude fungovat potud, pokud se lidé nechají houpat iluzemi. Peníze jsou jen dobový prostředek - idol, v pozadí je moc, pozice v džungli davo-elitárního systému. Bylo to tak i před listopadem, kdy úloha peněz sice byla daleko blíže jejich pravé podstatě - prostředku, usnadňujícímu směnu zboží, nicméně za líbivými frázemi o rovnosti se schovávala konktrétní mocenská uskupení (klany), zneužívající poctivosti skutečných komunistů. V dlouhodobém horizontu je potřeba dostat KOB do širokého povědomí. V horizontu krátkodobém to má v rukou SPD, jako jediná vlastenecká strana, která má potenciál posunu ve vektoru dlouhodobého horizontu.
497
7
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept