Politika v ČR
Otevřený dopis Putinovi

Posílám odkaz na text dopisu Putinovi, vyjadřující nesouhlas s politikou a jednání naší vlády a s možností podpisu.
https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/pro-deset-spravedlivych-hospodin-usetri-mesto


Posílám odkaz na text dopisu Putinovi, vyjadřující nesouhlas s politikou a jednání naší vlády a s možností podpisu. https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/pro-deset-spravedlivych-hospodin-usetri-mesto

Vidlák , pokud si dobře pamatuji , tak to je ten vakcinační-píchací fanatik , který tak vášnivě obhajoval opich svého vlastního dítěte .
Tahle vláda-sebranka , funguje jen jako poslední hrobník , který zakopává sám sebe . Pokud vezmeme v úvahu , že každý v rámci svého chápání pracuje sám na sebe a v nechápání na toho , kdo chápe více , tak jak moc je pravděpodobné , že současné vládní? umírání je záměrné vedení ke kolapsu státu , se záměrem předání kormidla po úspěšném vyprovokování davů do rukou sekáče . Jinak řečeno přechod do fašistického státu , viz. zkušenost z Velké francouzské revoluce , která pohřbila celé Francouzské impérium , na bodácích císařských pěšáků .
Jen připomenu , jak tehdy došlo k vylidnění Francouzských měst a vesnic . Ten systém vedení vítězné války v rukou Napoleona vypadal tak , že např. patnáctitisícová armáda byla seskupena do kolony o osmdesáti řadách , kde zadní řady svojí živelnou silou tlačí přední na jatka . To byl systém , který porážel Evropské armády za cenu obrovských ztrát na životech vojáků .Vítězná válka až do posledního vojáka , to je to , co se připravuje a co je potřeba řešit ne s Putinem , ale především každý doma . Takže připravit koncepci , při které v každé zemi bude ostavena a následně potrestána páta kolona a následně bude probíhat rekonstrukce státu a s tím i zahraničních vztahů .


Vidlák , pokud si dobře pamatuji , tak to je ten vakcinační-píchací fanatik , který tak vášnivě obhajoval opich svého vlastního dítěte . Tahle vláda-sebranka , funguje jen jako poslední hrobník , který zakopává sám sebe . Pokud vezmeme v úvahu , že každý v rámci svého chápání pracuje sám na sebe a v nechápání na toho , kdo chápe více , tak jak moc je pravděpodobné , že současné vládní? umírání je záměrné vedení ke kolapsu státu , se záměrem předání kormidla po úspěšném vyprovokování davů do rukou sekáče . Jinak řečeno přechod do fašistického státu , viz. zkušenost z Velké francouzské revoluce , která pohřbila celé Francouzské impérium , na bodácích císařských pěšáků . Jen připomenu , jak tehdy došlo k vylidnění Francouzských měst a vesnic . Ten systém vedení vítězné války v rukou Napoleona vypadal tak , že např. patnáctitisícová armáda byla seskupena do kolony o osmdesáti řadách , kde zadní řady svojí živelnou silou tlačí přední na jatka . To byl systém , který porážel Evropské armády za cenu obrovských ztrát na životech vojáků .Vítězná válka až do posledního vojáka , to je to , co se připravuje a co je potřeba řešit ne s Putinem , ale především každý doma . Takže připravit koncepci , při které v každé zemi bude ostavena a následně potrestána páta kolona a následně bude probíhat rekonstrukce státu a s tím i zahraničních vztahů .

Takže připravit koncepci , při které v každé zemi bude ostavena a následně potrestána páta kolona a následně bude probíhat rekonstrukce státu a s tím i zahraničních vztahů .

Já bych si dovolil to maličko upřesnit. Byť měl předlistopadový režim do dokonalosti hodně daleko, byl mnohem sociálně spravedlivější, než polistopadové "Palermo". Stát neměl žádný státní dluh, naopak byly pohledávky. Státní hospodářství, byť s více či méně zastaralou infrastrukturou, fungovalo jako (i když to místy skřípalo) sladěný celek, vytvářející přebytky a schopný v krajním případě fungovat autonomně.
Za třicet let se KONKRÉTNÍM KLANOVĚ KORPORATIVNÍM - SKUPINÁM prostřednictvím loutek v koloniální správě podařilo výše zmíněný hospodářský komplex rozkrást, zničit, rozvrátit. Výsledkem je kolonie plná zahraničních montoven, nesystematické zemědělství závislé na dotacích a hlavně - obrovský mravní úpadek, způsobený implementováním sebevražedné západní kultury (počínaje zdevastovaným školstvím).
Jako jediný politický subjekt, který se na výše uvedeném nepodílel, vnímám pouze SPD, která od samého počátku své existence zcela otevřeně a konzistentně prosazuje SYSTÉMOVOU ZMĚNU směrem k osobní zodpovědnosti. Dle mého názoru, všechny ostatní politické subjekty v ČR, které všechny do jedné (KSČ nevyjímaje) byly a jsou periferiemi různých klanově-korporativních skupin, nesou spolu s těmito klanově-korporativními skupinami přímou odpovědnost za výše popsaný neutěšený stav.


Deklarací těchto skutečností by se mělo začít. A samozřejmě začít objasňovat.


[quote="pid:54999, uid:185"]Takže připravit koncepci , při které v každé zemi bude ostavena a následně potrestána páta kolona a následně bude probíhat rekonstrukce státu a s tím i zahraničních vztahů .[/quote] Já bych si dovolil to maličko upřesnit. Byť měl předlistopadový režim do dokonalosti hodně daleko, byl mnohem sociálně spravedlivější, než polistopadové "Palermo". Stát neměl žádný státní dluh, naopak byly pohledávky. Státní hospodářství, byť s více či méně zastaralou infrastrukturou, fungovalo jako (i když to místy skřípalo) sladěný celek, vytvářející přebytky a schopný v krajním případě fungovat autonomně. Za třicet let se KONKRÉTNÍM KLANOVĚ KORPORATIVNÍM - SKUPINÁM prostřednictvím loutek v koloniální správě podařilo výše zmíněný hospodářský komplex rozkrást, zničit, rozvrátit. Výsledkem je kolonie plná zahraničních montoven, nesystematické zemědělství závislé na dotacích a hlavně - obrovský mravní úpadek, způsobený implementováním sebevražedné západní kultury (počínaje zdevastovaným školstvím). Jako jediný politický subjekt, který se na výše uvedeném nepodílel, vnímám pouze SPD, která od samého počátku své existence zcela otevřeně a konzistentně prosazuje SYSTÉMOVOU ZMĚNU směrem k osobní zodpovědnosti. Dle mého názoru, všechny ostatní politické subjekty v ČR, které všechny do jedné (KSČ nevyjímaje) byly a jsou periferiemi různých klanově-korporativních skupin, nesou spolu s těmito klanově-korporativními skupinami přímou odpovědnost za výše popsaný neutěšený stav. Deklarací těchto skutečností by se mělo začít. A samozřejmě začít objasňovat.
577
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept