Politika v ČR
Alena Vitásková oznámila kandidaturu na prezidentku

„Po mnohaletém zvažování jsem se rozhodla kandidovat na prezidentku ČR. Jdu do volebního boje, abych zvítězila a byla oporou lidem. Po stanovení termínu a podmínek prezidentské volby vydám prohlášení a představím svůj tým,“ oznámila Alena Vitásková v pondělí.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prvni-dama-v-prezidentskem-souboji-Kandidaturu-oznamila-Alena-Vitaskova-690603


„Po mnohaletém zvažování jsem se rozhodla kandidovat na prezidentku ČR. Jdu do volebního boje, abych zvítězila a byla oporou lidem. Po stanovení termínu a podmínek prezidentské volby vydám prohlášení a představím svůj tým,“ oznámila Alena Vitásková v pondělí. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prvni-dama-v-prezidentskem-souboji-Kandidaturu-oznamila-Alena-Vitaskova-690603

Můj tip se začíná zhmotňovat. Jen jestli nevykopla příliš brzy....


Můj tip se začíná zhmotňovat. Jen jestli nevykopla příliš brzy....

Velmi dobře. Energetické téma bude velmi silně stmelovat spodních 10 milionů ...


Velmi dobře. Energetické téma bude velmi silně stmelovat spodních 10 milionů ...

Moc brzy... Ale jestli budou problémy s nord stream 2 a energie tedy poletí ještě více, mohla by při použití jasných argumentů dobře zabodovat... Pořád lepší, než zrzavy psychopat, nebo žumpa Fischer & comp.


Moc brzy... Ale jestli budou problémy s nord stream 2 a energie tedy poletí ještě více, mohla by při použití jasných argumentů dobře zabodovat... Pořád lepší, než zrzavy psychopat, nebo žumpa Fischer & comp.

plácnutí do vody
Vitásková si jde pro pěkná 2% jako prezidentku si ji představit nedovedu a vůbec nechápu proč kandiduje zrovna tam kde z hlediska svého oboru nemůže vůbec nic ovlivnit.


plácnutí do vody Vitásková si jde pro pěkná 2% jako prezidentku si ji představit nedovedu a vůbec nechápu proč kandiduje zrovna tam kde z hlediska svého oboru nemůže vůbec nic ovlivnit.

Moc brzy...


Současná energetická krize, spojená s krizí hospodářskou a politickou, prokázala že už je nejvyšší čas, aby kandidáti na prezidenta šli se svou kůží na trh a přednesli své návrhy na její řešení.


[quote="pid:54193, uid:168"]Moc brzy...[/quote] Současná energetická krize, spojená s krizí hospodářskou a politickou, prokázala že už je nejvyšší čas, aby kandidáti na prezidenta šli se svou kůží na trh a přednesli své návrhy na její řešení.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Alena_Vit%C3%A1skov%C3%A1


Musíme mít na paměti, že stále žijeme v jedné z forem davo-elitárního systému. Nikdo nemůže spadnout z nebe jako spasitel a vše zázrakem změnit. Každý za sebou nechává životní stopu, která se dá, i přes případnou snahu o zametení, přečíst.
Každý, kdo v davo-elitárním státě udělá kariéru ve veřejné (státní) správě, tam byl instalován konkrétním klanem, nebo proplul všemi nástrahami meziklanových minových polí. Pokud šlápne, kvůli momentálnímu informačnímu deficitu,na minu, kariéra končí.
Alena Vitásková (dle mého názoru), je koněm mimopražských (patrně brněnských - potažmo moravských) klanů. Dle mého názoru však zatím, v rámci účastníků konkurzu, absolutně nejpřijatelnější volba pro začátek systémové změny. Tak jako je na úrovni hnutí a stran bezkonkurenčně SPD.


https://cs.wikipedia.org/wiki/Alena_Vit%C3%A1skov%C3%A1 Musíme mít na paměti, že stále žijeme v jedné z forem davo-elitárního systému. Nikdo nemůže spadnout z nebe jako spasitel a vše zázrakem změnit. Každý za sebou nechává životní stopu, která se dá, i přes případnou snahu o zametení, přečíst. Každý, kdo v davo-elitárním státě udělá kariéru ve veřejné (státní) správě, tam byl instalován konkrétním klanem, nebo proplul všemi nástrahami meziklanových minových polí. Pokud šlápne, kvůli momentálnímu informačnímu deficitu,na minu, kariéra končí. Alena Vitásková (dle mého názoru), je koněm mimopražských (patrně brněnských - potažmo moravských) klanů. Dle mého názoru však zatím, v rámci účastníků konkurzu, absolutně nejpřijatelnější volba pro začátek systémové změny. Tak jako je na úrovni hnutí a stran bezkonkurenčně SPD.
Upravené 25. 1. 2022 o 11:15

Podnět ing. Aleny Vitáskové k vyšetření výroku Markéty Pekarové-Adamové


https://www.institut-av.eu/wp-content/uploads/2022/01/VSZ-Pod%C3%A1n%C3%AD-M.P.Adamov%C3%A1-vs-v%C3%BDroky-nen%C3%A1visti-na-internetu.pdf


**Podnět ing. Aleny Vitáskové k vyšetření výroku Markéty Pekarové-Adamové** https://www.institut-av.eu/wp-content/uploads/2022/01/VSZ-Pod%C3%A1n%C3%AD-M.P.Adamov%C3%A1-vs-v%C3%BDroky-nen%C3%A1visti-na-internetu.pdf

https://www.institut-av.eu/wp-content/uploads/2022/01/VSZ-Pod%C3%A1n%C3%AD-M.P.Adamov%C3%A1-vs-v%C3%BDroky-nen%C3%A1visti-na-internetu.pdf

asi chybný odkaz - koncovka pdf


[quote="pid:54415, uid:270"]https://www.institut-av.eu/wp-content/uploads/2022/01/VSZ-Pod%C3%A1n%C3%AD-M.P.Adamov%C3%A1-vs-v%C3%BDroky-nen%C3%A1visti-na-internetu.pdf[/quote] asi chybný odkaz - koncovka pdf

asi chybný odkaz


Poklepem na odkaz https://www.institut-av.eu/wp-content/uploads/2022/01/VSZ-Pod%C3%A1n%C3%AD-M.P.Adamov%C3%A1-vs-v%C3%BDroky-nen%C3%A1visti-na-internetu.pdf ,i s .pdf, se mi podnět otevře...


[quote="pid:54417, uid:325"]asi chybný odkaz[/quote] Poklepem na odkaz https://www.institut-av.eu/wp-content/uploads/2022/01/VSZ-Pod%C3%A1n%C3%AD-M.P.Adamov%C3%A1-vs-v%C3%BDroky-nen%C3%A1visti-na-internetu.pdf ,i s .pdf, se mi podnět otevře...
Upravené 26. 1. 2022 o 12:45

Šanci by mohla mít jedině v případě, že by ji otevřeně podpořil Miloš Zeman. Jinak je prakticky vyloučené, že by mohla bez mediální podpory uspět. Samozřejmě bylo by možné z ní relevantní kandidátku vyrobit pomocí cinknutých průzkumů a mediální podpory, ale v takovém případě je otázka v čí prospěch by se to dělo.


Šanci by mohla mít jedině v případě, že by ji otevřeně podpořil Miloš Zeman. Jinak je prakticky vyloučené, že by mohla bez mediální podpory uspět. Samozřejmě bylo by možné z ní relevantní kandidátku vyrobit pomocí cinknutých průzkumů a mediální podpory, ale v takovém případě je otázka v čí prospěch by se to dělo.

i s .pdf, se mi podnět otevře...

děkuji, ale to mi právě nejde..omlouvám se, nechci s tímto otravovat, takže budu pracovat na svých technických parametrech :-)


[quote="pid:54421, uid:270"]i s .pdf, se mi podnět otevře...[/quote] děkuji, ale to mi právě nejde..omlouvám se, nechci s tímto otravovat, takže budu pracovat na svých technických parametrech :-)

Pokud by byla jištěna stejnými silami, tak by měla šance. Plus samonabízející se téma... Nikoho lepšího zatím nevidím.


Česko na prvním místě“ – to je heslo, s nímž Alena Vitásková startuje svou prezidentskou kampaň. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz zmiňuje svůj cit pro národní zájmy, které hájila i během svého angažmá v ERÚ. „Kdyby naši politici měli alespoň špetku národního zájmu, prioritu Česko, tak nemáme nyní nejvyšší ceny energií ze všech zemí EU,“ podotýká zkušená manažerka. Ruský plyn si totiž kupujeme z Německa za násobky jeho ceny..."


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Rusky-plyn-si-kupujeme-z-Nemecka-za-nasobky-ceny-Vitaskova-uderila-na-politiky-691845


"Je to modifikované heslo prezidenta Trumpa, kterým probouzel národní cítění. Jsem přesvědčena, že dobré věci se mají přebírat a po světě rozšiřovat. Pokud to bylo pro prezidenta Trumpa heslo, tak pro mě je to celoživotní krédo. Osobně se domnívám, že ani pro něj to nebylo prázdné heslo, ale jeho životní postoj. Těžko se vám přebírá nebo hlásá to, co sám necítíte, čemu sám nevěříte. A národní cítění opravdu nemá každý. Pan prezident Trump ho má."


"Naopak špatné věci by se měly utlumovat. Jako například „apetit“ k válčení a k porobování národů. Je daleko složitější válečné konflikty zastavit a řešit mírovou cestou, než zahodit diplomacii při jejich vznikání a začít harašit zbraněmi."


"Kdyby naši politici měli alespoň špetku národního zájmu, prioritu Česko, tak bychom nyní neměli nejvyšší ceny energií ze všech zemí EU. Nekupovali bychom ruský plyn za násobky ceny z Německa a měli bychom dlouhodobé kontrakty na levný plyn s Gazpromem, jako například Německo, Itálie, Francie, Maďarsko a další. Neprodávali bychom naši levnou elektrickou energii na burzu do Lipska a uspokojili bychom nejdříve naše spotřebitele touto levnou energií – a pak teprve prodáme přebytky. Jako například Francie. Nevrháme národ do bídy, neharašíme zbraněmi a nevrháme naše děti do válečného konfliktu."


„Česko na prvním místě“ musí být v mysli každého – jen tak můžeme mít prosperující stát, ve kterém lidé žijí spokojeně a jsou hrdí na svoji vlast a většina z nich i na své politiky.


Pokud by byla jištěna stejnými silami, tak by měla šance. Plus samonabízející se téma... Nikoho lepšího zatím nevidím. „**Česko na prvním místě“** – to je heslo, s nímž Alena Vitásková startuje svou prezidentskou kampaň. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz zmiňuje svůj cit pro národní zájmy, které hájila i během svého angažmá v ERÚ. **„Kdyby naši politici měli alespoň špetku národního zájmu, prioritu Česko, tak nemáme nyní nejvyšší ceny energií ze všech zemí EU,“** podotýká zkušená manažerka. Ruský plyn si totiž kupujeme z Německa za násobky jeho ceny..." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Rusky-plyn-si-kupujeme-z-Nemecka-za-nasobky-ceny-Vitaskova-uderila-na-politiky-691845 "**Je to modifikované heslo prezidenta Trumpa**, kterým probouzel národní cítění. Jsem přesvědčena, že **dobré věci se mají přebírat a po světě rozšiřovat.** Pokud to bylo pro prezidenta Trumpa heslo, tak pro mě je to celoživotní krédo. Osobně se domnívám, že ani pro něj to nebylo prázdné heslo, ale jeho životní postoj. Těžko se vám přebírá nebo hlásá to, co sám necítíte, čemu sám nevěříte. A národní cítění opravdu nemá každý. Pan prezident Trump ho má." "**Naopak špatné věci by se měly utlumovat. Jako například „apetit“ k válčení a k porobování národů.** Je daleko složitější válečné konflikty zastavit a řešit mírovou cestou, než zahodit diplomacii při jejich vznikání a začít harašit zbraněmi." "Kdyby naši politici měli alespoň špetku národního zájmu, prioritu Česko, tak bychom nyní neměli nejvyšší ceny energií ze všech zemí EU. Nekupovali bychom ruský plyn za násobky ceny z Německa a měli bychom dlouhodobé kontrakty na levný plyn s Gazpromem, jako například Německo, Itálie, Francie, Maďarsko a další. Neprodávali bychom naši levnou elektrickou energii na burzu do Lipska a uspokojili bychom nejdříve naše spotřebitele touto levnou energií – a pak teprve prodáme přebytky. Jako například Francie. **Nevrháme národ do bídy, neharašíme zbraněmi a nevrháme naše děti do válečného konfliktu."** „Česko na prvním místě“ musí být v mysli každého – jen tak můžeme mít prosperující stát, ve kterém lidé žijí spokojeně a jsou hrdí na svoji vlast a většina z nich i na své politiky.
Upravené 5. 2. 2022 o 17:28

https://www.novinky.cz/volby/prezidenta/clanek/zeman-vidim-ctyri-tezke-vahy-na-hrad-40386275#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=8cHDnVWOYSR-202202061907&dop_id=40386275&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Zeman ji nakonec možná fakt podpoří. Když se totiž podívám na ty zbylé jmenované, tak Vitásková je jasný favorit.


https://www.novinky.cz/volby/prezidenta/clanek/zeman-vidim-ctyri-tezke-vahy-na-hrad-40386275#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=8cHDnVWOYSR-202202061907&dop_id=40386275&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Zeman ji nakonec možná fakt podpoří. Když se totiž podívám na ty zbylé jmenované, tak Vitásková je jasný favorit.

Jestli vůbec bude Zemana za rok brát někdo vážně


Jestli vůbec bude Zemana za rok brát někdo vážně

Lidé jsou nepoučitelní... V anketě to vyhrává na plné čáře Babiš... Já jsem také za p. Vitáskovou nebo p. Skálu, s tím by se také nešláplo vedle.


Lidé jsou nepoučitelní... V anketě to vyhrává na plné čáře Babiš... Já jsem také za p. Vitáskovou nebo p. Skálu, s tím by se také nešláplo vedle.

Zeman ji nakonec možná fakt podpoří. Když se totiž podívám na ty zbylé jmenované, tak Vitásková je jasný favorit.


Podpora alebo bozk smrti?


Lidé jsou nepoučitelní... V anketě to vyhrává na plné čáře Babiš...


Čuduješ sa, práve im teraz dochádza, že kto sa dostal k moci?! A budete ešte plakať za Babišom a žiadať okamžitú demisiu vlády a nové voľby (viem o čom hovorím)...


[quote="pid:56433, uid:518"]Zeman ji nakonec možná fakt podpoří. Když se totiž podívám na ty zbylé jmenované, tak Vitásková je jasný favorit.[/quote] Podpora alebo bozk smrti? [quote="pid:56461, uid:19"]Lidé jsou nepoučitelní... V anketě to vyhrává na plné čáře Babiš...[/quote] Čuduješ sa, práve im teraz dochádza, že kto sa dostal k moci?! A budete ešte plakať za Babišom a žiadať okamžitú demisiu vlády a nové voľby (viem o čom hovorím)...

Moderátor

A budete ešte plakať za Babišom

Já osobně bych měl obrovskou radost, kdyby jste si ho vzali zpátky. A nebyl bych zdaleka sám.
Jako kdyby nám nestačili místní pohádkáři.


[quote="pid:56578, uid:7"]A budete ešte plakať za Babišom[/quote] Já osobně bych měl obrovskou radost, kdyby jste si ho vzali zpátky. A nebyl bych zdaleka sám. Jako kdyby nám nestačili místní pohádkáři.
Upravené 7. 2. 2022 o 22:55

Čuduješ sa, práve im teraz dochádza, že kto sa dostal k moci?! A budete ešte plakať za Babišom a žiadať okamžitú demisiu vlády a nové voľby (viem o čom hovorím)...


Tak co si budeme povídat... My, místní diskutující jsme věděli, co přijde... Ale Babiš je taky zmetek zákeřná a jeho bych zpět též nechtěl. Bylo docela zřetelné, že populisticky mluvil jinak než konal. V tom byl a je nebezpečný, možná víc, než tato nová čvarga.


[quote="pid:56578, uid:7"]Čuduješ sa, práve im teraz dochádza, že kto sa dostal k moci?! A budete ešte plakať za Babišom a žiadať okamžitú demisiu vlády a nové voľby (viem o čom hovorím)...[/quote] Tak co si budeme povídat... My, místní diskutující jsme věděli, co přijde... Ale Babiš je taky zmetek zákeřná a jeho bych zpět též nechtěl. Bylo docela zřetelné, že populisticky mluvil jinak než konal. V tom byl a je nebezpečný, možná víc, než tato nová čvarga.

populisticky mluvil jinak než konal.

To je sice pravda, ale rozhodně nechtěl rozložit naše zemědělství a další oblasti, jako to dělá tahle vláda.
V průmyslu, ve stavebnictví byly vidět investice, s touhle vládou pochybuji, že to tak bude.


[quote="pid:56621, uid:19"]populisticky mluvil jinak než konal.[/quote] To je sice pravda, ale rozhodně nechtěl rozložit naše zemědělství a další oblasti, jako to dělá tahle vláda. V průmyslu, ve stavebnictví byly vidět investice, s touhle vládou pochybuji, že to tak bude.

Ale Babiš je taky zmetek zákeřná a jeho bych zpět též nechtěl. Bylo docela zřetelné, že populisticky mluvil jinak než konal. V tom byl a je nebezpečný, možná víc, než tato nová čvarga.

Babiš je zástupcem podnikatelského klanu (vzpomeňte si co dělal a kam patřila jeho rodina před revolucí a bude vám celkem jasno), který má základnu, zájmy a vazby především na našem území a částečně v zemích bývalého východního bloku. Proto v určitých věcech celkem dobře hájil zájmy domácí populace (hájil zároveň sám sebe, svůj klan). Rozhodně nebylo v jeho zájmem ekonomické zbídačení domácí populace a na to navazující dokončení vyvlastnění zbytku reálných zdrojů (např. ve zmíněném zemědělství a potravinářství) do rukou zahraničního nadnárodního kapitálu. Jeho klan korporátu překáží. To by měl každý pochopit. Lavíroval a manévroval v rámci možností - tlaku vnějšího řízení, ale také míry chápání domácího obyvatelstva. Sami vidíte spoustu lidí, kteří nejsou schopni prokouknou operaci Covid. Myslíte, že tito jedinci chápou, že si musí dobré chování politiků zasloužit (vynutit) svojí vlastní aktivitou a převzetí vlastního dílu zodpovědnosti?
Jeho velkou výhodou bylo a zatím snad sále je, že má alespoň nějaké vlastní zdroje (jeho klan), které ho mohou v kampani podpořit (zafinancovat).


[quote="pid:56621, uid:19"]Ale Babiš je taky zmetek zákeřná a jeho bych zpět též nechtěl. Bylo docela zřetelné, že populisticky mluvil jinak než konal. V tom byl a je nebezpečný, možná víc, než tato nová čvarga.[/quote] Babiš je zástupcem podnikatelského klanu (vzpomeňte si co dělal a kam patřila jeho rodina před revolucí a bude vám celkem jasno), který má základnu, zájmy a vazby především na našem území a částečně v zemích bývalého východního bloku. Proto v určitých věcech celkem dobře hájil zájmy domácí populace (hájil zároveň sám sebe, svůj klan). Rozhodně nebylo v jeho zájmem ekonomické zbídačení domácí populace a na to navazující dokončení vyvlastnění zbytku reálných zdrojů (např. ve zmíněném zemědělství a potravinářství) do rukou zahraničního nadnárodního kapitálu. Jeho klan korporátu překáží. To by měl každý pochopit. Lavíroval a manévroval v rámci možností - tlaku vnějšího řízení, ale také míry chápání domácího obyvatelstva. Sami vidíte spoustu lidí, kteří nejsou schopni prokouknou operaci Covid. Myslíte, že tito jedinci chápou, že si musí dobré chování politiků zasloužit (vynutit) svojí vlastní aktivitou a převzetí vlastního dílu zodpovědnosti? Jeho velkou výhodou bylo a zatím snad sále je, že má alespoň nějaké vlastní zdroje (jeho klan), které ho mohou v kampani podpořit (zafinancovat).

má alespoň nějaké vlastní zdroje (jeho klan), které ho mohou v kampani podpořit (zafinancovat).

Nicméně v rámci meziklanového soupeření to snadné mít nebude:
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hlasovani-o-vydani-babise-asi-za-tyden-40386443


[quote="pid:56632, uid:177"]má alespoň nějaké vlastní zdroje (jeho klan), které ho mohou v kampani podpořit (zafinancovat).[/quote] Nicméně v rámci meziklanového soupeření to snadné mít nebude: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hlasovani-o-vydani-babise-asi-za-tyden-40386443

Nicméně v rámci meziklanového soupeření to snadné mít nebude:

Tady nejde zdaleka jen o meziklanové soupeření, sem už zasahuje vnější řízení rukama domácích vládních kolaborantů. Dělají to i proto (dílčí cíl), aby nedošlo k zformování národních klanů, které by podpořili pronárodní kandidáty ve volbách. Jejich vzájemnou dohodou a kooperací by se značně zvýšila šance na úspěch. Proti národní síly se v minulých volbách dobraly úspěchu nejen podvody a manipulacemi, ale i tím, že se dokázali sjednotit i za cenu částečných ústupků mezi sebou.
Babiš není dokonalý, ale je součástí toho co máme a zatím potřebujeme k obhajobě národních zájmů. A má i potenciál pro přirozený rozvoj ČSR vztahů a vztahů ve V4.


[quote="pid:56635, uid:826"]Nicméně v rámci meziklanového soupeření to snadné mít nebude:[/quote] Tady nejde zdaleka jen o meziklanové soupeření, sem už zasahuje vnější řízení rukama domácích vládních kolaborantů. Dělají to i proto (dílčí cíl), aby nedošlo k zformování národních klanů, které by podpořili pronárodní kandidáty ve volbách. Jejich vzájemnou dohodou a kooperací by se značně zvýšila šance na úspěch. Proti národní síly se v minulých volbách dobraly úspěchu nejen podvody a manipulacemi, ale i tím, že se dokázali sjednotit i za cenu částečných ústupků mezi sebou. Babiš není dokonalý, ale je součástí toho co máme a zatím potřebujeme k obhajobě národních zájmů. A má i potenciál pro přirozený rozvoj ČSR vztahů a vztahů ve V4.

tak Babis je ako nas Fico, ziaden anjel ale predsa len clovek skuseny a v politike ostrielany......variantou pre vas momentalne su obdobni kandidati (okrem sucasnej vlady), ktorych mate na prezidenta. Okrem Vitaskovej, vidite tam niekoho kto moze aj uspiet, aspon ciastocne pozna politiku (a teda chape svoje moznosti) a pritom aspon ciastocne haji vase zaujmy? Skalu nepocitam, ten podla mna by bol v pripade co i len teoretickeho postupu do 2.kola, v mediach horsi ako Putin a Babis dokopy (bohuzial)


tak Babis je ako nas Fico, ziaden anjel ale predsa len clovek skuseny a v politike ostrielany......variantou pre vas momentalne su obdobni kandidati (okrem sucasnej vlady), ktorych mate na prezidenta. Okrem Vitaskovej, vidite tam niekoho kto moze aj uspiet, aspon ciastocne pozna politiku (a teda chape svoje moznosti) a pritom aspon ciastocne haji vase zaujmy? Skalu nepocitam, ten podla mna by bol v pripade co i len teoretickeho postupu do 2.kola, v mediach horsi ako Putin a Babis dokopy (bohuzial)

Tady nejde zdaleka jen o meziklanové soupeření, sem už zasahuje vnější řízení rukama domácích vládních kolaborantů.

Obávám se, že po likvidaci husitského hnutí, nemůže u českých "národních" klanů, s vyjímkou špatně koordinovaného vzepětí, ukončeného Bílou horou, o vlastenectví a hájení zájmů prostého lidu ani řeči.
V celé naší koloniální historii tyto klanově-korporativní skupiny proplouvaly jak gumoví hadi, zcela bezpáteřně a samozřejmě měníce mimikry tak, jak to bylo momentálně výhodné. Ať už toto maskování mělo podobu rohožky Habsburků, zapálených vlastenců nově vzniklého samostatného státu, protektorátních úředníků (včetně těch, co v klidu přečkali v emigraci) nebo nomenklaturních kádrů (relativní, do té doby nevídaná lidskost režimu nebyla jejich zásluha, bylo do díky implementované nové koncepci řízení společnosti, kterou však jejich "páníček" sám "zařízl" ).
Takže dneska tu máme paletu zoufalců, kteří, každý dle míry svého chápání, tuší "konec starých časů" a jen hledají způsoby, jak z toho, jako vždy, vytřískat co nejlepší pozici.
Putin a jeho vlastenecká klika za podpory zdola dokázal ve své zemi nastartovat, dle mého názoru, nevratné procesy směrem k nové koncepci (VP). A my se musíme snažit, aby výše uvedená fakta byla lidmi pochopena a bylo se možno k této koncepci připojit. Čím dříve, tím lépe.
Takže já za sebe, vzhledem k výše uvedenému, jako nejlepšího kandidáta z "dostupných" vidím Josefa Skálu a paní Vitáskovou (v tomto pořadí).


[quote="pid:56641, uid:177"]Tady nejde zdaleka jen o meziklanové soupeření, sem už zasahuje vnější řízení rukama domácích vládních kolaborantů.[/quote] Obávám se, že po likvidaci husitského hnutí, nemůže u českých "národních" klanů, s vyjímkou špatně koordinovaného vzepětí, ukončeného Bílou horou, o vlastenectví a hájení zájmů prostého lidu ani řeči. V celé naší koloniální historii tyto klanově-korporativní skupiny proplouvaly jak gumoví hadi, zcela bezpáteřně a samozřejmě měníce mimikry tak, jak to bylo momentálně výhodné. Ať už toto maskování mělo podobu rohožky Habsburků, zapálených vlastenců nově vzniklého samostatného státu, protektorátních úředníků (včetně těch, co v klidu přečkali v emigraci) nebo nomenklaturních kádrů (relativní, do té doby nevídaná lidskost režimu nebyla jejich zásluha, bylo do díky implementované nové koncepci řízení společnosti, kterou však jejich "páníček" sám "zařízl" ). Takže dneska tu máme paletu zoufalců, kteří, každý dle míry svého chápání, tuší "konec starých časů" a jen hledají způsoby, jak z toho, jako vždy, vytřískat co nejlepší pozici. Putin a jeho vlastenecká klika za podpory zdola dokázal ve své zemi nastartovat, dle mého názoru, nevratné procesy směrem k nové koncepci (VP). A my se musíme snažit, aby výše uvedená fakta byla lidmi pochopena a bylo se možno k této koncepci připojit. Čím dříve, tím lépe. Takže já za sebe, vzhledem k výše uvedenému, jako nejlepšího kandidáta z "dostupných" vidím Josefa Skálu a paní Vitáskovou (v tomto pořadí).
Upravené 8. 2. 2022 o 12:11

ale prezidentem pokud se nestane něco mimořádného (Babiš v teplákách) bude AB v horším případě Nerudová
prostě stádo nebude volit někoho koho skoro nezná to platí pro vitáskovou i skálu
na druhou stranu je lepší mít AB na hradě než ve strakovce a neúspěšní kandidáti můžou přinést hlasy třeba SPD nebo KSČM do sněmovny
uvidíme


ale prezidentem pokud se nestane něco mimořádného (Babiš v teplákách) bude AB v horším případě Nerudová prostě stádo nebude volit někoho koho skoro nezná to platí pro vitáskovou i skálu na druhou stranu je lepší mít AB na hradě než ve strakovce a neúspěšní kandidáti můžou přinést hlasy třeba SPD nebo KSČM do sněmovny uvidíme

Takže já za sebe, vzhledem k výše uvedenému, jako nejlepšího kandidáta z "dostupných" vidím Josefa Skálu a paní Vitáskovou (v tomto pořadí).

Pozor na to, abychom se nehašteřili, kdo je lepší kandidát a ve výsledku neuspěl ani jeden z přijatelných. Podle počtu nasazených liberálně mluvících hlav je možné, že v prvním kole bude cílem takové rozdrobení hlasů, aby si mohli z kouzelnického klobouku pro druhé kolo vytáhnout už jenom svoje kandidáty.


[quote="pid:56652, uid:826"]Takže já za sebe, vzhledem k výše uvedenému, jako nejlepšího kandidáta z "dostupných" vidím Josefa Skálu a paní Vitáskovou (v tomto pořadí).[/quote] Pozor na to, abychom se nehašteřili, kdo je lepší kandidát a ve výsledku neuspěl ani jeden z přijatelných. Podle počtu nasazených liberálně mluvících hlav je možné, že v prvním kole bude cílem takové rozdrobení hlasů, aby si mohli z kouzelnického klobouku pro druhé kolo vytáhnout už jenom svoje kandidáty.

Pozor na to, abychom se nehašteřili, kdo je lepší kandidát a ve výsledku neuspěl ani jeden z přijatelných.

Já mám pocit, že globálnímu zákulisí vyhovuje, aby tady byl slovenský scénář, aby vyhrál liberální kandidát, abychom byli co nejvíc oslabeni.
Maďarsko je posilováno, my oslabováni.


[quote="pid:56666, uid:177"]Pozor na to, abychom se nehašteřili, kdo je lepší kandidát a ve výsledku neuspěl ani jeden z přijatelných.[/quote] Já mám pocit, že globálnímu zákulisí vyhovuje, aby tady byl slovenský scénář, aby vyhrál liberální kandidát, abychom byli co nejvíc oslabeni. Maďarsko je posilováno, my oslabováni.

Já osobně bych měl obrovskou radost, kdyby jste si ho vzali zpátky. A nebyl bych zdaleka sám.
Jako kdyby nám nestačili místní pohádkáři.


Máte niekoho lepšieho na stabilizáciu ČR? Ja nikoho lepšieho spomedzi aktívnych politikov nevidím. Toto je jeden z dôvodov prečo podporujem Fica. Ide totiž o to, že Nemci, Francúzi, Briti/Angličania, Američania prežijú krach riadenia svojho štátu, ale my nie. Lenže my musíme prerobiť pri tom aj riadenie štátu to je akoby sme rekonštruovali auto za pochodu. Dodávam, že moja podpora Ficovi neznamená, že nebudem vyvíjať nátlak na to, aby sa zmenila štruktúra riadenia štátu na Slovensku.


[quote="pid:56598, uid:826"]Já osobně bych měl obrovskou radost, kdyby jste si ho vzali zpátky. A nebyl bych zdaleka sám. Jako kdyby nám nestačili místní pohádkáři.[/quote] Máte niekoho lepšieho na stabilizáciu ČR? Ja nikoho lepšieho spomedzi aktívnych politikov nevidím. Toto je jeden z dôvodov prečo podporujem Fica. Ide totiž o to, že Nemci, Francúzi, Briti/Angličania, Američania prežijú krach riadenia svojho štátu, ale my nie. Lenže my musíme prerobiť pri tom aj riadenie štátu to je akoby sme rekonštruovali auto za pochodu. Dodávam, že moja podpora Ficovi neznamená, že nebudem vyvíjať nátlak na to, aby sa zmenila štruktúra riadenia štátu na Slovensku.

Moderátor

Máte niekoho lepšieho na stabilizáciu ČR?


Stabilizace je možná pouze po systémové změně. Potenciál k jejímu provedení má pouze SPD. Až se lidem v brzké době velmi rychle otevřou oči, tak předčasné nebo příští řádné volby bude patrně SPD vítěz. Na Hradě je potřeba člověk, u kterého se vektor cílů maximálně shoduje s programem SPD. A to rozhodně Babiš není. Ideální z kandidátů by byl Josef Skála nebo paní Vitásková. Babiš je, dle mého názoru, obyčejný "přespolní" zloděj, který místním zlodějům vlezl do zelí. Proto ta řevnivost mezi nimi.
Jedná se o obyčejný konkurenční boj klanově-korp. skupin o co nejvíc struků ze státního vemene, který se Babišovi mediální kouzelníci snaží přetavit na boj o rozkvět státu. Spousta lidí na to zatím skáče, ale procitnutí se nezadržitelně blíží.


[quote="pid:56822, uid:7"]Máte niekoho lepšieho na stabilizáciu ČR?[/quote] Stabilizace je možná pouze po systémové změně. Potenciál k jejímu provedení má pouze SPD. Až se lidem v brzké době velmi rychle otevřou oči, tak předčasné nebo příští řádné volby bude patrně SPD vítěz. Na Hradě je potřeba člověk, u kterého se vektor cílů maximálně shoduje s programem SPD. A to rozhodně Babiš není. Ideální z kandidátů by byl Josef Skála nebo paní Vitásková. Babiš je, dle mého názoru, obyčejný "přespolní" zloděj, který místním zlodějům vlezl do zelí. Proto ta řevnivost mezi nimi. Jedná se o obyčejný konkurenční boj klanově-korp. skupin o co nejvíc struků ze státního vemene, který se Babišovi mediální kouzelníci snaží přetavit na boj o rozkvět státu. Spousta lidí na to zatím skáče, ale procitnutí se nezadržitelně blíží.
Upravené 10. 2. 2022 o 01:28

Máte niekoho lepšieho na stabilizáciu ČR?
Myslíš tím Babiše? Který před volbama slíbil, že nikdy nepodpoří povinné očkování, aby pak narychlo toto schválil 2 dny před koncem jeho vlády? To měla být jako odměna jeho voličům? Nejsem jeho volič, ale toto mě namíchlo natolik, že pokud bude mít šanci stát se prezidentem, volit ho nebudu.


[quote="pid:56822, uid:7"]Máte niekoho lepšieho na stabilizáciu ČR?[/quote]Myslíš tím Babiše? Který před volbama slíbil, že nikdy nepodpoří povinné očkování, aby pak narychlo toto schválil 2 dny před koncem jeho vlády? To měla být jako odměna jeho voličům? Nejsem jeho volič, ale toto mě namíchlo natolik, že pokud bude mít šanci stát se prezidentem, volit ho nebudu.

bude patrně SPD vítěz


nezáleží jen na SPD
například pokud Babiš nebude na hradě ale v čele ANO volby vyhraje ANO a SPD zůstane na svých 10%
proto je lepší mít babiše na hradě než ve strakovce můj názor


[quote="pid:56997, uid:826"]bude patrně SPD vítěz[/quote] nezáleží jen na SPD například pokud Babiš nebude na hradě ale v čele ANO volby vyhraje ANO a SPD zůstane na svých 10% proto je lepší mít babiše na hradě než ve strakovce můj názor

například pokud Babiš nebude na hradě ale v čele ANO volby vyhraje ANO a SPD zůstane na svých 10%

Myslím, že čelní představitelé vlasteneckých stran nejsou žádní hlupáci a určitě dokáží zbraň protivníka účinně obrátit proti němu. Co jim brání ve vytvoření široké koalice a s tím spjatého včasného formování informačního pole? Pak si myslím, že Babiš utře nudli.


[quote="pid:57026, uid:402"]například pokud Babiš nebude na hradě ale v čele ANO volby vyhraje ANO a SPD zůstane na svých 10%[/quote] Myslím, že čelní představitelé vlasteneckých stran nejsou žádní hlupáci a určitě dokáží zbraň protivníka účinně obrátit proti němu. Co jim brání ve vytvoření široké koalice a s tím spjatého včasného formování informačního pole? Pak si myslím, že Babiš utře nudli.

Co jim brání ve vytvoření široké koalice a s tím spjatého včasného formování informačního pole?


Klanově korporativní zájmy. Řekl bych, že my nemáme aktuálně žádnou vlasteneckou stranu, ale pouze místní klanově korporativní skupiny, které prostě tuhle kotlinu aktuálně potřebují...


edit: musí se tedy shodnout, za jakých podmínek to "vytvoření široké koalice" může vzniknout


[quote="pid:57035, uid:826"]Co jim brání ve vytvoření široké koalice a s tím spjatého včasného formování informačního pole?[/quote] Klanově korporativní zájmy. Řekl bych, že my nemáme aktuálně žádnou vlasteneckou stranu, ale pouze místní klanově korporativní skupiny, které prostě tuhle kotlinu aktuálně potřebují... edit: musí se tedy shodnout, za jakých podmínek to "vytvoření široké koalice" může vzniknout
Upravené 10. 2. 2022 o 10:34

Řekl bych, že my nemáme aktuálně žádnou vlasteneckou stranu, ale pouze místní klanově korporativní skupiny, které prostě tuhle kotlinu aktuálně potřebují...

Tak to bylo od nepaměti. Parazit potřebuje svého hostitele. Ale hostitel nepotřebuje svého parazita. Plné pochopení tohoto faktu prostým lidem je základním kamenem systémové změny. S tím spjaté procesy provádí pouze SPD. A právě podle míry snahy připojit se (spolupracovat) se pozná kdo je kdo.


[quote="pid:57036, uid:473"]Řekl bych, že my nemáme aktuálně žádnou vlasteneckou stranu, ale pouze místní klanově korporativní skupiny, které prostě tuhle kotlinu aktuálně potřebují...[/quote] Tak to bylo od nepaměti. Parazit potřebuje svého hostitele. Ale hostitel nepotřebuje svého parazita. Plné pochopení tohoto faktu prostým lidem je základním kamenem systémové změny. S tím spjaté procesy provádí pouze SPD. A právě podle míry snahy připojit se (spolupracovat) se pozná kdo je kdo.

čelní představitelé vlasteneckých stran


to jsou kteří? okamura a konečná? taková kolice moc široká nebude


[quote="pid:57035, uid:826"]čelní představitelé vlasteneckých stran[/quote] to jsou kteří? okamura a konečná? taková kolice moc široká nebude

to jsou kteří?

Myslím, že o sobě vědí. Jádro problému spočívá v (tak, jako u každého jedince) v alespoň minimálně nezbytném POSUNU OSOBNOSTI od GP směrem k VP.


[quote="pid:57050, uid:402"]to jsou kteří?[/quote] Myslím, že o sobě vědí. Jádro problému spočívá v (tak, jako u každého jedince) v alespoň minimálně nezbytném POSUNU OSOBNOSTI od GP směrem k VP.

osobnosti koho? voličů kteří o existenci VP nemají ani ponětí?
když nemají reálný politický vliv k čemu jim je že o sobě vědí?
nehledě na to že je podezření že SPD je řízená opozice viz obstrukce tak dlouho aby PZ byl schválen přesně v 22222222 bez obstrukcí by se to nepovedlo


osobnosti koho? voličů kteří o existenci VP nemají ani ponětí? když nemají reálný politický vliv k čemu jim je že o sobě vědí? nehledě na to že je podezření že SPD je řízená opozice viz obstrukce tak dlouho aby PZ byl schválen přesně v 22222222 bez obstrukcí by se to nepovedlo

osobnosti koho? voličů kteří o existenci VP nemají ani ponětí?

Domnívám se, že z textu je zcela zřejmé, že mám na mysli vůdčí osobnosti vlasteneckých stran, u kterých je přinejmenším vědomost o existenci KOB vysoce pravděpodobná.


že SPD je řízená opozice

Bohužel disponuji pouze veřejně dostupnými zdroji, a z těch se mi skládá obrázek, že i kdyby byla SPD manévrována do pozice řízené opozice, pořád je to neoddiskutovatelně zdaleka nejlepší politický subjekt pro odstartování systémové změny.


[quote="pid:57054, uid:402"]osobnosti koho? voličů kteří o existenci VP nemají ani ponětí?[/quote] Domnívám se, že z textu je zcela zřejmé, že mám na mysli vůdčí osobnosti vlasteneckých stran, u kterých je přinejmenším vědomost o existenci KOB vysoce pravděpodobná. [quote="pid:57054, uid:402"]že SPD je řízená opozice[/quote] Bohužel disponuji pouze veřejně dostupnými zdroji, a z těch se mi skládá obrázek, že i kdyby byla SPD manévrována do pozice řízené opozice, pořád je to neoddiskutovatelně zdaleka nejlepší politický subjekt pro odstartování systémové změny.

Stabilizace je možná pouze po systémové změně.


Nesúhlasím. Ide totiž o to, že ste sa ocitli na potápajúcej sa štátnosti (asi tak, ako my) a kým postavíte nový, tak potrebujete niekoho, kto dokáže zalátať tie najväčšie a upchať tie menšie diery. Na to obdobie stačí.


Myslíš tím Babiše? Který před volbama slíbil, že nikdy nepodpoří povinné očkování, aby pak narychlo toto schválil 2 dny před koncem jeho vlády? To měla být jako odměna jeho voličům? Nejsem jeho volič, ale toto mě namíchlo natolik, že pokud bude mít šanci stát se prezidentem, volit ho nebudu.


Áno toho, nikde som netvrdil, že je najlepší vo všeobecnosti (ten sedí v prezidentskom paláci, jednou nohou je v politickom dôchodku a volá sa Zeman), ale len to, že je najlepší na danú úlohu.


[quote="pid:56997, uid:826"]Stabilizace je možná pouze po systémové změně.[/quote] Nesúhlasím. Ide totiž o to, že ste sa ocitli na potápajúcej sa štátnosti (asi tak, ako my) a kým postavíte nový, tak potrebujete niekoho, kto dokáže zalátať tie najväčšie a upchať tie menšie diery. Na to obdobie stačí. [quote="pid:57006, uid:312"]Myslíš tím Babiše? Který před volbama slíbil, že nikdy nepodpoří povinné očkování, aby pak narychlo toto schválil 2 dny před koncem jeho vlády? To měla být jako odměna jeho voličům? Nejsem jeho volič, ale toto mě namíchlo natolik, že pokud bude mít šanci stát se prezidentem, volit ho nebudu.[/quote] Áno toho, nikde som netvrdil, že je najlepší vo všeobecnosti (ten sedí v prezidentskom paláci, jednou nohou je v politickom dôchodku a volá sa Zeman), ale len to, že je najlepší na danú úlohu.

Moderátor

Ide totiž o to, že ste sa ocitli na potápajúcej sa štátnosti (asi tak, ako my)

S tímto souhlasím, o státnosti se nedá hovořit ani v jedné z našich zemí. Čechy jen tak tak splňují minimální hranici počtu obyvatel (10 milionů) pro funkčnost státu, Slovensko zdaleka ne. V tom je Babiš asi prozíravější, než ostatní slovenští oligarchové, proto svůj veksl situoval sem (do Čech). Nějaké ucpávání děr z jeho strany je sci-fi. Bude mezi prvními, který Titanik opustí, teď ještě vyčkává, přece jen se mu nechce pustit se cecku. Jenže nálož ve strojovně už dávno řachla a Titanik (ledovec byla báchorka pro pojišťovnu) se láme. A veškeré ucpávání a látání je zbytečné.


[quote="pid:57111, uid:7"]Ide totiž o to, že ste sa ocitli na potápajúcej sa štátnosti (asi tak, ako my)[/quote] S tímto souhlasím, o státnosti se nedá hovořit ani v jedné z našich zemí. Čechy jen tak tak splňují minimální hranici počtu obyvatel (10 milionů) pro funkčnost státu, Slovensko zdaleka ne. V tom je Babiš asi prozíravější, než ostatní slovenští oligarchové, proto svůj veksl situoval sem (do Čech). Nějaké ucpávání děr z jeho strany je sci-fi. Bude mezi prvními, který Titanik opustí, teď ještě vyčkává, přece jen se mu nechce pustit se cecku. Jenže nálož ve strojovně už dávno řachla a Titanik (ledovec byla báchorka pro pojišťovnu) se láme. A veškeré ucpávání a látání je zbytečné.
Upravené 10. 2. 2022 o 17:51

Joe JumperUp: ale vacsinu majetku ma u vas....keby to povazoval za skutocny Titanik a slo mu len o peniaze, tak to vsetko predal Zapadu a vykaslal sa na vsetko


Joe JumperUp: ale vacsinu majetku ma u vas....keby to povazoval za skutocny Titanik a slo mu len o peniaze, tak to vsetko predal Zapadu a vykaslal sa na vsetko
Upravené 10. 2. 2022 o 19:03

konečná

Konečná je 5. kolona stejně jako Filip. Stačí se podívat na její aktivitu v EuroParlamentu


[quote="pid:57050, uid:402"]konečná[/quote] Konečná je 5. kolona stejně jako Filip. Stačí se podívat na její aktivitu v EuroParlamentu

Čechy jen tak tak splňují minimální hranici počtu obyvatel

Zase bych nebyl tak dogmaticky s tema 10 milionama od Pjakina. On to nemyslel urcite jako limitni hodnotu, ale jako statistickou hodnotu. Urcite muze fungovat dobre stat i s 5 milionama dobre organizovanych a schopnych lidi. Jinak bysme uz jako narod davno zanikli. A porad tu jsme. Neco nesedi. Rozumim, ze mas postoj anti-babis. Muzu rict za sebe, ze po volbach se tu mnozina prispevovatelu s anti babis a anti zeman minimalne ztrojnasobila. To je statistika. Vim kdo tu byl anti BZ pred volbama a kdo po volbach. Statistika je neuprosna.


[quote="pid:57121, uid:826"]Čechy jen tak tak splňují minimální hranici počtu obyvatel[/quote] Zase bych nebyl tak dogmaticky s tema 10 milionama od Pjakina. On to nemyslel urcite jako limitni hodnotu, ale jako statistickou hodnotu. Urcite muze fungovat dobre stat i s 5 milionama dobre organizovanych a schopnych lidi. Jinak bysme uz jako narod davno zanikli. A porad tu jsme. Neco nesedi. Rozumim, ze mas postoj anti-babis. Muzu rict za sebe, ze po volbach se tu mnozina prispevovatelu s anti babis a anti zeman minimalne ztrojnasobila. To je statistika. Vim kdo tu byl anti BZ pred volbama a kdo po volbach. Statistika je neuprosna.

anti babis a anti zeman

Takhle osobně to neprožívám. Jsou to představitelé konkrétních zájmů kokrétních klanově-korp. skupin. Tak jako všichni představitelé tzv. "elit" v každé davo-elitární společnosti. Tudíž jsou, dle mého názoru, všichni parazité. Kromě těch, co se PROKAZATELNĚ snaží o změnu systému směrem k větší sociální spravedlnosti. A to Babiš ani Zeman nejsou. I když zdaleka nejsou ti z nejhorších.


[quote="pid:57391, uid:93"]anti babis a anti zeman[/quote] Takhle osobně to neprožívám. Jsou to představitelé konkrétních zájmů kokrétních klanově-korp. skupin. Tak jako všichni představitelé tzv. "elit" v každé davo-elitární společnosti. Tudíž jsou, dle mého názoru, všichni parazité. Kromě těch, co se PROKAZATELNĚ snaží o změnu systému směrem k větší sociální spravedlnosti. A to Babiš ani Zeman nejsou. I když zdaleka nejsou ti z nejhorších.

PROKAZATELNĚ snaží o změnu systému směrem k větší sociální spravedlnosti.
. Ja jsem zminoval statistiku prispevovatelu anti Babis a anti Zeman. Tvoje odpoved je na jine tema. Dobre.
Ja ty dva neglorifikuju. To vubec ne. Ale za sebe je povazuju za jedny z lepsich ci nejlepsich variant za soucasnych podminek a ne za to, ze nejsou nejhorsi. Tady je zrejme nazorovy spor, a muzu se mylit. Nezavisle na podpore pandemickeho zakona naseho prezidenta je treba si uvedomit, ze je to vrchni velitel nasich vojsk, takze ja tam velka garance, ze se teoretickeho valecneho kofliktu nebudeme ucastnit. Protizakone jednani nasi vlady o podpore utocne valky Ukrajiny znamena take v brzke budoucnosti jeii pad. Mozna prezident vi, ze uz zadny pandemicky zakon nebude, protoze bude vsechno jinak a brzo. Nektere jeho kroky jsou kontroverzni, ale musi manevrovat. Ani Babis ani Zeman nedisponuje dnes takovou moci, aby mohl jit proti zajmum nadstatni mafie. Podivej se, kolik musel udelat Putin ustupku aby dostal Rusko do silne pozce, ve ktere je dneska.
Ja za sebe jsem vdecny, ze Babis a Zeman brzdili poslednich 8 let v tandemu, co to slo, aby aspon trochu stabilizovali vyvoj v ty nasi cesky kotline. Pokud se pletu, tak to priznam, ale ted to neni jasny. Takova otazka, je pro Tebe prijatelnejsi jako predseda vlady Fiala nebo Babis? Ja vim, ze by ted na tomhle foru vsichni chteli SPD, ale cesky lidi volili podle debilniho schematu levice/pravice a narodni strany rostristili zaplaceny nebo ambiciozni smejdi jako je Volny a Slachta.
Koho pustila mafie k prezidentskym volbam? Zemana a Drahose. Koho bys volil? Mel jsi vubec nejaky vyber? Mafii je potreba vypraskat bicem navzdycky. Nepodarilo se nam ji vypraskat, tak asi nema cenu si stezovat na dusledky jeji nadvlady. Je to nase chyba. Putin by sam od sebe nevystoupal, kdyby za nim nebyla podpora lidi. A my tu kritizujeme politiky, jako by neexistoval globalni parazit a jeho poskokove - "elity".


[quote="pid:57401, uid:826"]PROKAZATELNĚ snaží o změnu systému směrem k větší sociální spravedlnosti.[/quote]. Ja jsem zminoval statistiku prispevovatelu anti Babis a anti Zeman. Tvoje odpoved je na jine tema. Dobre. Ja ty dva neglorifikuju. To vubec ne. Ale za sebe je povazuju za jedny z lepsich ci nejlepsich variant za soucasnych podminek a ne za to, ze nejsou nejhorsi. Tady je zrejme nazorovy spor, a muzu se mylit. Nezavisle na podpore pandemickeho zakona naseho prezidenta je treba si uvedomit, ze je to vrchni velitel nasich vojsk, takze ja tam velka garance, ze se teoretickeho valecneho kofliktu nebudeme ucastnit. Protizakone jednani nasi vlady o podpore utocne valky Ukrajiny znamena take v brzke budoucnosti jeii pad. Mozna prezident vi, ze uz zadny pandemicky zakon nebude, protoze bude vsechno jinak a brzo. Nektere jeho kroky jsou kontroverzni, ale musi manevrovat. Ani Babis ani Zeman nedisponuje dnes takovou moci, aby mohl jit proti zajmum nadstatni mafie. Podivej se, kolik musel udelat Putin ustupku aby dostal Rusko do silne pozce, ve ktere je dneska. Ja za sebe jsem vdecny, ze Babis a Zeman brzdili poslednich 8 let v tandemu, co to slo, aby aspon trochu stabilizovali vyvoj v ty nasi cesky kotline. Pokud se pletu, tak to priznam, ale ted to neni jasny. Takova otazka, je pro Tebe prijatelnejsi jako predseda vlady Fiala nebo Babis? Ja vim, ze by ted na tomhle foru vsichni chteli SPD, ale cesky lidi volili podle debilniho schematu levice/pravice a narodni strany rostristili zaplaceny nebo ambiciozni smejdi jako je Volny a Slachta. Koho pustila mafie k prezidentskym volbam? Zemana a Drahose. Koho bys volil? Mel jsi vubec nejaky vyber? Mafii je potreba vypraskat bicem navzdycky. Nepodarilo se nam ji vypraskat, tak asi nema cenu si stezovat na dusledky jeji nadvlady. Je to nase chyba. Putin by sam od sebe nevystoupal, kdyby za nim nebyla podpora lidi. A my tu kritizujeme politiky, jako by neexistoval globalni parazit a jeho poskokove - "elity".

Koho pustila mafie k prezidentskym volbam? Zemana a Drahose. Koho bys volil?

Pokusím se zůstat v rámci tématu (kandidáti na prezidenta) a být co nejstručnější. V minulých volbách jsem samozřejmě volil Zemana jako (asi jako většina voličů) "jednookého mezi slepými králem". Zkrátka na tu bídu absolutně nejlepší volba.
V nadcházejích volbách bych ze stejného důvodu možná volil Babiše, kdyby nekandidoval Josef Skála a paní Vításková. Netvrdím, že mám pravdu a ani nikomu nic nevnucuji, jen žasnu, jak si lidi nabíhají po tisící na ty stejné, vždy jen trochu přeleštěné vidle a potom se hrozně diví, co se to děje. Zrovna jako teď, krátce po volbách. A to už dvakrát každý mohl dát hlas ve volbách SPD.
Před chvílí jsem četl vlákno o propagaci KSB. Domnívám se, že teď nastala (a ještě nějaký čas bude nazrávat) doba, kdy i ti "nejhlušší" si rádi (pod tlakem JŽO) poslechnou něco o KSB. A domnívám se, že v našich podmínkách (Čechy aSlovensko) je asi nejúčinější každého zájemce směrovat na Levanet a pomoc spíše pojmout jako upřesňování nejasností.


[quote="pid:57405, uid:446"]Koho pustila mafie k prezidentskym volbam? Zemana a Drahose. Koho bys volil?[/quote] Pokusím se zůstat v rámci tématu (kandidáti na prezidenta) a být co nejstručnější. V minulých volbách jsem samozřejmě volil Zemana jako (asi jako většina voličů) "jednookého mezi slepými králem". Zkrátka na tu bídu absolutně nejlepší volba. V nadcházejích volbách bych ze stejného důvodu možná volil Babiše, kdyby nekandidoval Josef Skála a paní Vításková. Netvrdím, že mám pravdu a ani nikomu nic nevnucuji, jen žasnu, jak si lidi nabíhají po tisící na ty stejné, vždy jen trochu přeleštěné vidle a potom se hrozně diví, co se to děje. Zrovna jako teď, krátce po volbách. A to už dvakrát každý mohl dát hlas ve volbách SPD. Před chvílí jsem četl vlákno o propagaci KSB. Domnívám se, že teď nastala (a ještě nějaký čas bude nazrávat) doba, kdy i ti "nejhlušší" si rádi (pod tlakem JŽO) poslechnou něco o KSB. A domnívám se, že v našich podmínkách (Čechy aSlovensko) je asi nejúčinější každého zájemce směrovat na Levanet a pomoc spíše pojmout jako upřesňování nejasností.

Šanci by mohla mít jedině v případě, že by ji otevřeně podpořil Miloš Zeman. Jinak je prakticky vyloučené, že by mohla bez mediální podpory uspět.

Myslím, že je to náhradnice za Babiše. Dnešní úmyslná vláda amatérů je ještě horší než se predikovalo, a tak hrozí, že skončí dříve než byl původní plán. Babiš se bude muset vrátit na pozici premiéra, a tak se místo něho musí předpřipravit vhodný kandidát, což Vitásková bezesporu je. Jak to tady říkáte? Plná funkce řízení, ne? Projekt Trojmoří má maximální prioritu pro náš region.


[quote="pid:54426, uid:510"]Šanci by mohla mít jedině v případě, že by ji otevřeně podpořil Miloš Zeman. Jinak je prakticky vyloučené, že by mohla bez mediální podpory uspět.[/quote] Myslím, že je to náhradnice za Babiše. Dnešní úmyslná vláda amatérů je ještě horší než se predikovalo, a tak hrozí, že skončí dříve než byl původní plán. Babiš se bude muset vrátit na pozici premiéra, a tak se místo něho musí předpřipravit vhodný kandidát, což Vitásková bezesporu je. Jak to tady říkáte? Plná funkce řízení, ne? Projekt Trojmoří má maximální prioritu pro náš region.

Babiš se bude muset vrátit na pozici premiéra, a tak se místo něho musí předpřipravit vhodný kandidát, což Vitásková bezesporu je.

Tím jsi chtěl vyjádřit, že Babiš "pase" Vitáskovou? Že Vitásková je s Babišem na stejné lodi?


Projekt Trojmoří má maximální prioritu pro náš region.

Proč si to myslíš?


[quote="pid:57601, uid:894"]Babiš se bude muset vrátit na pozici premiéra, a tak se místo něho musí předpřipravit vhodný kandidát, což Vitásková bezesporu je.[/quote] Tím jsi chtěl vyjádřit, že Babiš "pase" Vitáskovou? Že Vitásková je s Babišem na stejné lodi? [quote="pid:57601, uid:894"]Projekt Trojmoří má maximální prioritu pro náš region.[/quote] Proč si to myslíš?
3.33k
48
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept