Egregoriálno-matričné riadenie
Správa z 11.01.2022: Od Košíc do Maďarska sa rútil neriadený nákladný vlak s 22 vagónmi

Od Košíc sa do Maďarska rútil neriadený nákladný vlak. Pohol sa sám a železnice nevedia prečo


Súprava nákladného vlaku sa v pondelok (10. 1.) večer samovoľne uvoľnila na železničnej stanici Košice-Barca a prešla až na maďarské územie. Potvrdila to v stredu Železničná spoločnosť (ZSSK) Cargo Slovakia s tým, že nedošlo k ujme na zdraví zamestnancov a ani k poškodeniu majetku. Príčiny udalosti vyšetrujú.


Súprava nákladného vlaku s rušňom, ktorá sa uvoľnila v pondelok večer na železničnej stanici Košice-Barca, prešla na maďarské územie a zastavila sa zhruba po 25 kilometroch medzi stanicami Hidasnémeti a Zsujta. Informoval o tom v utorok maďarský dopravný server iho.hu.


https://kosice.korzar.sme.sk/c/22818837/od-kosic-sa-do-madarska-rutil-neriadeny-nakladny-vlak.html


https://dennikstandard.sk/156613/pohol-sa-sam-a-zeleznice-nevedia-preco-neriadeny-nakladny-vlak-sa-sam-dostal-z-kosic-az-do-madarska/


Od Košíc sa do Maďarska rútil neriadený nákladný vlak. Pohol sa sám a železnice nevedia prečo Súprava nákladného vlaku sa v pondelok (10. 1.) večer samovoľne uvoľnila na železničnej stanici Košice-Barca a prešla až na maďarské územie. Potvrdila to v stredu Železničná spoločnosť (ZSSK) Cargo Slovakia s tým, že nedošlo k ujme na zdraví zamestnancov a ani k poškodeniu majetku. Príčiny udalosti vyšetrujú. Súprava nákladného vlaku s rušňom, ktorá sa uvoľnila v pondelok večer na železničnej stanici Košice-Barca, prešla na maďarské územie a zastavila sa zhruba po 25 kilometroch medzi stanicami Hidasnémeti a Zsujta. Informoval o tom v utorok maďarský dopravný server iho.hu. https://kosice.korzar.sme.sk/c/22818837/od-kosic-sa-do-madarska-rutil-neriadeny-nakladny-vlak.html https://dennikstandard.sk/156613/pohol-sa-sam-a-zeleznice-nevedia-preco-neriadeny-nakladny-vlak-sa-sam-dostal-z-kosic-az-do-madarska/
Upravené 12. 1. 2022 o 12:54

neskoro @Jrgš smile

Povodna tema


neskoro @Jrgš :) [Povodna tema](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4681/vlak-z-ko%C5%A1%C3%ADc-bez-ru%C5%A1%C5%88ovodi%C4%8Da-sa-zastavil-a%C5%BE-v-ma%C4%8Farsku/)

Moderator

300
1
2
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept