Zahraničná politika
Jednání Rusko vs. USA, Rusko vs. NATO

Krysy se odkopávají ... Velký vlastenec , generál plukovník Leonid Ivašov, prý vlastenec, konzervativec, velký odpůrce rozpadu SSSR se ukazuje jako prachsprostý zrádce národa.


Ten nikdy nevypadal, jako vlastenec, vždy vedl protiputinovskou politiku. Ještě na Leva-netě jsem psál, že je to štábní krysa.


Ale konečné odkopání takových kádrů, jako Ivašev, svědčí o tom, že západ je na tom hodně bídně, když už o je pouští do otevřeného boje. Jsem zvědavý, jak se zachová Izborský klub. Tam je také plno krys.


[quote="pid:56537, uid:317"]Krysy se odkopávají ... Velký vlastenec , generál plukovník Leonid Ivašov, prý vlastenec, konzervativec, velký odpůrce rozpadu SSSR se ukazuje jako prachsprostý zrádce národa.[/quote] Ten nikdy nevypadal, jako vlastenec, vždy vedl protiputinovskou politiku. Ještě na Leva-netě jsem psál, že je to štábní krysa. Ale konečné odkopání takových kádrů, jako Ivašev, svědčí o tom, že západ je na tom hodně bídně, když už o je pouští do otevřeného boje. Jsem zvědavý, jak se zachová Izborský klub. Tam je také plno krys.

hovori sa o prichode BlackRock na vychod Ukrajiny....nevyzera to, ze by to slo do stratena


hovori sa o prichode BlackRock na vychod Ukrajiny....nevyzera to, ze by to slo do stratena

...zajímalo by mě jestli to bylo nebo nebylo ve scénáři GP před Kennedyho zvolením.

Každý významný politik (nielen) určite musí byť pod drobnohľadom GP (nielen) a to aj v prípade, že ide podľa ich plánu. Či mali globalisti nachystaný scenár? … mladý, veľmi ambiciózny politik s revolučnými názormi, pritom skúsený (v politike okolo 15 rokov - do r. 1960), charizmatický, nezávislý s veľkou podporou bohatej rodiny. To muselo byť pre GP blikajúce červené svetlo - museli počítať so všetkým. Scenár asi mali – iba dosadili osoby – no to len môj názor.


[quote="pid:56512, uid:473"]...zajímalo by mě jestli to bylo nebo nebylo ve scénáři GP před Kennedyho zvolením.[/quote] Každý významný politik (nielen) určite musí byť pod drobnohľadom GP (nielen) a to aj v prípade, že ide podľa ich plánu. Či mali globalisti nachystaný scenár? … mladý, veľmi ambiciózny politik s revolučnými názormi, pritom skúsený (v politike okolo 15 rokov - do r. 1960), charizmatický, nezávislý s veľkou podporou bohatej rodiny. To muselo byť pre GP blikajúce červené svetlo - museli počítať so všetkým. Scenár asi mali – iba dosadili osoby – no to len môj názor.

zajímalo by mě jestli to bylo nebo nebylo ve scénáři GP před Kennedyho zvolením.


samozřejmě že bylo


[quote="pid:56512, uid:473"]zajímalo by mě jestli to bylo nebo nebylo ve scénáři GP před Kennedyho zvolením.[/quote] samozřejmě že bylo

Válka nikdy nepropukne . Aspoň ne ta jaderná , a nebo v takové formě jakou zažili naši předci .Jde o konečný vliv a souboj mezi různými frakcemi ” Sťínových Vládců” nad planetou.Velmistr Francouzské lóže nedávno prohlásil , že politika , ekonomika atd…slouží pouze k odvádění pozornosti od skutečných záměrů , které se dějí v zákulisí, a jen hrstka o nich něco málo ví.Kdo tedy mezi sebou soupeří ???? Ž a ž ??? Globální prediktor má v Evropě 11 Chrámů , a 1 svou pobočku má i v Moskvě .36 Sionských starších má svoje sídlo ve městě Sion ve Švýcarsku.Rodina Termudi usiluje o naplnění “Janova Proroctví” , stejně jako rodina Pisso .“Černí Mniši ” sídlí zase ve Francii a usilují o teokraticko / technokratickou vládu v čele s Antikristem .
Všichni mezi sebou bojují o větší vliv na globální úrovni , ale všichni nakonec v jednom spolupracují .Všichni chtějí návrat “Starého vládnoucího modelu” , který zde již fungoval před několika tisíci lety , a který považují za ideální vzor vlády nad stády tupých mas.Opravdová válka probíhá v zákulisí , kam oko profánní nedohlédne , a kde je pravda před očima “spáčů ” zahalena nekonečným závojem .Taková je realita .


Válka nikdy nepropukne . Aspoň ne ta jaderná , a nebo v takové formě jakou zažili naši předci .Jde o konečný vliv a souboj mezi různými frakcemi ” Sťínových Vládců” nad planetou.Velmistr Francouzské lóže nedávno prohlásil , že politika , ekonomika atd…slouží pouze k odvádění pozornosti od skutečných záměrů , které se dějí v zákulisí, a jen hrstka o nich něco málo ví.Kdo tedy mezi sebou soupeří ???? Ž a ž ??? Globální prediktor má v Evropě 11 Chrámů , a 1 svou pobočku má i v Moskvě .36 Sionských starších má svoje sídlo ve městě Sion ve Švýcarsku.Rodina Termudi usiluje o naplnění “Janova Proroctví” , stejně jako rodina Pisso .“Černí Mniši ” sídlí zase ve Francii a usilují o teokraticko / technokratickou vládu v čele s Antikristem . Všichni mezi sebou bojují o větší vliv na globální úrovni , ale všichni nakonec v jednom spolupracují .Všichni chtějí návrat “Starého vládnoucího modelu” , který zde již fungoval před několika tisíci lety , a který považují za ideální vzor vlády nad stády tupých mas.Opravdová válka probíhá v zákulisí , kam oko profánní nedohlédne , a kde je pravda před očima “spáčů ” zahalena nekonečným závojem .Taková je realita .
Upravené 8. 2. 2022 o 09:17

Spojené státy otevřeně odstoupily od rozhodnutí Jaltské konference


Americký velvyslanec v Japonsku Rahm Emanuel: "V tento den, 7. února, kdy Japonsko slaví Den Severních teritorií, chci být zcela jasný - Spojené státy podporují Japonsko v otázce Severních teritorií."
To znamená, že Spojené státy otevřeně odstoupily od rozhodnutí konference v Jaltě v roce 1945. Lze předpokládat , že jde o přelomové rozhodnutí s katastrofálními důsledky pro bezpečnost Evropy.

Первоисточник публикации: https://politikus.ru/events/140170-ssha-otkryto-vyshli-iz-resheniy-yaltinskoy-konferencii.html
Politikus.ru


**Spojené státy otevřeně odstoupily od rozhodnutí Jaltské konference** Americký velvyslanec v Japonsku Rahm Emanuel: **"V tento den, 7. února, kdy Japonsko slaví Den Severních teritorií, chci být zcela jasný - Spojené státy podporují Japonsko v otázce Severních teritorií."** To znamená, že Spojené státy otevřeně odstoupily od rozhodnutí konference v Jaltě v roce 1945. **Lze předpokládat , že jde o přelomové rozhodnutí s katastrofálními důsledky pro bezpečnost Evropy. ** Первоисточник публикации: https://politikus.ru/events/140170-ssha-otkryto-vyshli-iz-resheniy-yaltinskoy-konferencii.html Politikus.ru

Teď už není pochyb, že Milan kope za stejný tým jako pan VK


Teď už není pochyb, že Milan kope za stejný tým jako pan VK

Teď už není pochyb, že Milan kope za stejný tým jako pan VK
Uvidíme nakonec, kdo za koho kope, jak to všechno skončí.Probíhá mezinárodní soud a vyšetřování projektu Covid. V tomto vyšetřovacím procesu zmiňuje Čínu a Ameriku jako hlavní organizátory tohoto projektu, proto nyní musí být všichni účastníci olympiády očkováni. ..Váš vzestup Ruska do nebe a různé teorie by mohly velmi rychle padnout až do průplavu. Je to stejné, Rusko, Čína a Amerika, stejná banda idiotů, kteří vyrábějí zbraně k zabíjení lidí, biologické zbraně atd.


[quote="pid:56626, uid:678"]Teď už není pochyb, že Milan kope za stejný tým jako pan VK[/quote]Uvidíme nakonec, kdo za koho kope, jak to všechno skončí.Probíhá mezinárodní soud a vyšetřování projektu Covid. V tomto vyšetřovacím procesu zmiňuje Čínu a Ameriku jako hlavní organizátory tohoto projektu, proto nyní musí být všichni účastníci olympiády očkováni. ..Váš vzestup Ruska do nebe a různé teorie by mohly velmi rychle padnout až do průplavu. Je to stejné, Rusko, Čína a Amerika, stejná banda idiotů, kteří vyrábějí zbraně k zabíjení lidí, biologické zbraně atd.
Upravené 8. 2. 2022 o 10:22

Milan kope za stejný tým jako pan VK

Že by kluci ušatý začínali panikařit?
https://www.youtube.com/watch?v=ToYt5SgGDgI


[quote="pid:56626, uid:678"]Milan kope za stejný tým jako pan VK[/quote] Že by kluci ušatý začínali panikařit? https://www.youtube.com/watch?v=ToYt5SgGDgI
Upravené 8. 2. 2022 o 10:33

Macron jako první na Západě uznal oprávněnost ruských obav v oblasti bezpečnosti


Výsledky jednání nastíněné francouzským prezidentem obsahují obrysy budoucího návrhu dohody v oblasti bezpečnosti, řekl Jean de Gliniasty, vedoucí výzkumného centra pařížského Institutu mezinárodních a strategických vztahů, bývalý francouzský velvyslanec v Rusku.


Francouzský prezident Emmanuel Macron byl prvním ze západních vůdců, který otevřeně uznal legitimitu ruských bezpečnostních obav a prohlásil, že je připraven hledat kompromisy. Tento názor vyjádřil vedoucí výzkumného centra Pařížského institutu mezinárodních a strategických vztahů, bývalý francouzský velvyslanec v Rusku Jean de Gliniasty, komentující vystoupení francouzského vůdce na tiskové konferenci v Moskvě.


"Tato tisková konference a toto setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem byly velmi důležité. Prezident západní mocnosti, v tomto případě Macron, poprvé uznal existenci skutečných obav z řady bezpečnostních otázek z Ruska," de řekl Gliniasti.


Francouzský diplomat poznamenal, že výsledky jednání nastíněné Macronem obsahují obrysy budoucího návrhu dohody v oblasti bezpečnosti. De Gliniasti poznamenal, že před zahájením jednání byla situace „docela napjatá“ a vyjádřil názor, že „předtím žádná tak vážná hrozba neexistovala“.


Francouzský prezident podle něj „vyjádřil velmi hlubokou myšlenku“, že bezpečnost Evropy není možná bez bezpečnosti Ruska. "To je v souladu s koncepcí nedělitelné bezpečnosti, kterou předložilo Rusko. Dlouho nebyla uznávána a používána, ale nyní byla deklarována veřejně," řekl bývalý francouzský velvyslanec v Moskvě.
https://tass.ru/politika/13642945


Čína se staví proti rozšíření NATO


Čínské zastoupení v EU poznamenalo, že alianci považují za zbytečnou pro bezpečnost ve světě


Čínské zastoupení v EU se staví proti rozšiřování NATO a odpovídající úsilí údajně vynaložené na zajištění globální bezpečnosti považuje za zbytečné. Uvádí se to v prohlášení zveřejněném v úterý na webu agentury.


„Rozšíření NATO nepomůže zajistit bezpečnost a stabilitu ve světě,“ zdůrazňuje.


Takové pokusy aliance podle dokumentu „pouze přispívají k vytváření politických bloků a vzniku konfrontace ve vojenské sféře“. "Vyzýváme NATO, aby opustilo myšlení a ideologii studené války, projevilo respekt k suverenitě, bezpečnosti a zájmům jiných zemí, k rozdílům v jejich civilizacích, historii a kulturách," stojí v prohlášení.


„NATO je produktem studené války," říká. „Čínská strana věří, že regionální bezpečnost nemůže být zajištěna násilným rozšiřováním vojenských aliancí." Podle prohlášení by Severoatlantická aliance „by měla vyvinout více úsilí k posílení mezistátní důvěry, skutečně chránit regionální mír a stabilitu“.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13643649


Macron, jako chlapec Ritchildů, kteří mají svoje zájmy v Číně, nám oznamuje, že západ zdaleká není jednotný ve své protiruské politice. Navíc, poslední "kidalovo" Francie ze strany USA v oblasti kšeftů s ponorkami pro Australii neudělalo na francouzské voliče dobrý dojem. Ke všemu ještě v nadcházejících volbách na Macrona tlačí hned několik proruských kandidatů, coz nutí chlapce projevit víc odvahy a iniciativy.


Čína, jako těžkotonažník ho svým prohlášením jistí. Tady čínské noviny Baijiahao dokonce píši, že Francie a Německo obětují přátelství se Spojenými státy, aby vyřešily krizi na Ukrajině

Publikace čínského vydání Baijiahao říká, že Spojené státy mají zájem na udržení napjatých vztahů mezi Ruskou federací a Ukrajinou. Evropa si je dobře vědoma toho, že vojenská konfrontace mezi Moskvou a Kyjevem ohrozí evropskou bezpečnost. Podle expertů Francie a Německo obětují přátelství s Washingtonem, aby krizi vyřešily.
https://riafan.ru/1602698-baijiahao-franciya-i-frg-pozhertvuyut-druzhboi-s-ssha-dlya-uregulirovaniya-krizisa-na-ukraine


O tom, že Německo také hraje svoji politiku svědčí i tato roztržka s Ukrajinou.


CNN: Zelenskyj zrušil schůzku Burbock kvůli nesouhlasu s Nord Stream 2

Oficiálně bylo zrušení schůzky vysvětleno změnami v harmonogramu, poznamenává kanál.


„Prezident Zelenskyj zrušil schůzku s německou ministryní zahraničí Annalenou Burbockovou, protože odmítla říci, že by se Německo vzdalo plynovodu Nord Stream 2, pokud by Rusko napadlo Rusko, a také proto, že Německo odmítlo poskytnout Kyjevu jakoukoli vojenskou pomoc“


Moderator CNN Tapper uvedl, že oficiálně bylo zrušení schůzky vysvětleno změnami v harmonogramu, ale podle jeho zdroje „to [Zelenský] udělal úmyslně“. "Německo ve východní Evropě a Kyjevu je více vnímáno jako spojenec Ruska spíše než jako západní spojenec," citoval moderátora zdroj CNN.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13643373


**Macron jako první na Západě uznal oprávněnost ruských obav v oblasti bezpečnosti** Výsledky jednání nastíněné francouzským prezidentem obsahují obrysy budoucího návrhu dohody v oblasti bezpečnosti, řekl Jean de Gliniasty, vedoucí výzkumného centra pařížského Institutu mezinárodních a strategických vztahů, bývalý francouzský velvyslanec v Rusku. Francouzský prezident Emmanuel Macron byl prvním ze západních vůdců, který otevřeně uznal legitimitu ruských bezpečnostních obav a prohlásil, že je připraven hledat kompromisy. Tento názor vyjádřil vedoucí výzkumného centra Pařížského institutu mezinárodních a strategických vztahů, bývalý francouzský velvyslanec v Rusku Jean de Gliniasty, komentující vystoupení francouzského vůdce na tiskové konferenci v Moskvě. "Tato tisková konference a toto setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem byly velmi důležité. Prezident západní mocnosti, v tomto případě Macron, poprvé uznal existenci skutečných obav z řady bezpečnostních otázek z Ruska," de řekl Gliniasti. Francouzský diplomat poznamenal, že výsledky jednání nastíněné Macronem obsahují obrysy budoucího návrhu dohody v oblasti bezpečnosti. De Gliniasti poznamenal, že před zahájením jednání byla situace „docela napjatá“ a vyjádřil názor, že „předtím žádná tak vážná hrozba neexistovala“. Francouzský prezident podle něj „vyjádřil velmi hlubokou myšlenku“, že bezpečnost Evropy není možná bez bezpečnosti Ruska. "To je v souladu s koncepcí nedělitelné bezpečnosti, kterou předložilo Rusko. Dlouho nebyla uznávána a používána, ale nyní byla deklarována veřejně," řekl bývalý francouzský velvyslanec v Moskvě. https://tass.ru/politika/13642945 **Čína se staví proti rozšíření NATO** Čínské zastoupení v EU poznamenalo, že alianci považují za zbytečnou pro bezpečnost ve světě Čínské zastoupení v EU se staví proti rozšiřování NATO a odpovídající úsilí údajně vynaložené na zajištění globální bezpečnosti považuje za zbytečné. Uvádí se to v prohlášení zveřejněném v úterý na webu agentury. **„Rozšíření NATO nepomůže zajistit bezpečnost a stabilitu ve světě,“ zdůrazňuje.** Takové pokusy aliance podle dokumentu „pouze přispívají k vytváření politických bloků a vzniku konfrontace ve vojenské sféře“. "Vyzýváme NATO, aby opustilo myšlení a ideologii studené války, projevilo respekt k suverenitě, bezpečnosti a zájmům jiných zemí, k rozdílům v jejich civilizacích, historii a kulturách," stojí v prohlášení. „NATO je produktem studené války," říká. „Čínská strana věří, že regionální bezpečnost nemůže být zajištěna násilným rozšiřováním vojenských aliancí." Podle prohlášení by Severoatlantická aliance „by měla vyvinout více úsilí k posílení mezistátní důvěry, skutečně chránit regionální mír a stabilitu“. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13643649 Macron, jako chlapec Ritchildů, kteří mají svoje zájmy v Číně, nám oznamuje, že západ zdaleká není jednotný ve své protiruské politice. Navíc, poslední "kidalovo" Francie ze strany USA v oblasti kšeftů s ponorkami pro Australii neudělalo na francouzské voliče dobrý dojem. Ke všemu ještě v nadcházejících volbách na Macrona tlačí hned několik proruských kandidatů, coz nutí chlapce projevit víc odvahy a iniciativy. Čína, jako těžkotonažník ho svým prohlášením jistí. Tady čínské noviny Baijiahao dokonce píši, že **Francie a Německo obětují přátelství se Spojenými státy, aby vyřešily krizi na Ukrajině ** Publikace čínského vydání Baijiahao říká, že Spojené státy mají zájem na udržení napjatých vztahů mezi Ruskou federací a Ukrajinou. Evropa si je dobře vědoma toho, že vojenská konfrontace mezi Moskvou a Kyjevem ohrozí evropskou bezpečnost. Podle expertů Francie a Německo obětují přátelství s Washingtonem, aby krizi vyřešily. https://riafan.ru/1602698-baijiahao-franciya-i-frg-pozhertvuyut-druzhboi-s-ssha-dlya-uregulirovaniya-krizisa-na-ukraine O tom, že Německo také hraje svoji politiku svědčí i tato roztržka s Ukrajinou. **CNN: Zelenskyj zrušil schůzku Burbock kvůli nesouhlasu s Nord Stream 2 ** Oficiálně bylo zrušení schůzky vysvětleno změnami v harmonogramu, poznamenává kanál. „Prezident Zelenskyj zrušil schůzku s německou ministryní zahraničí Annalenou Burbockovou, protože odmítla říci, že by se Německo vzdalo plynovodu Nord Stream 2, pokud by Rusko napadlo Rusko, a také proto, že Německo odmítlo poskytnout Kyjevu jakoukoli vojenskou pomoc“ Moderator CNN Tapper uvedl, že oficiálně bylo zrušení schůzky vysvětleno změnami v harmonogramu, ale podle jeho zdroje „to [Zelenský] udělal úmyslně“. "Německo ve východní Evropě a Kyjevu je více vnímáno jako spojenec Ruska spíše než jako západní spojenec," citoval moderátora zdroj CNN. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13643373

Kdo se chce podívat na břítké odpovědi Putina na tiskovce s Macronem, doporučuji toto video se Solovjovem. Stačí prvních 20 min.
https://www.youtube.com/watch?v=-oPao-QM0N4


Kdo se chce podívat na břítké odpovědi Putina na tiskovce s Macronem, doporučuji toto video se Solovjovem. Stačí prvních 20 min. https://www.youtube.com/watch?v=-oPao-QM0N4

Kříženec kadeta Bíglera a poručíka Duba ...


https://pbs.twimg.com/media/FLBICTwXEAMUvWN?format=jpg&name=small


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/lipavsky-helma-ministr-zahranici-rusko-ukrajina.A220208_130200_domaci_ihav
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Rambo-Lipavsky-na-Donbasu-dopadl-jinak-nez-chtel-692085


Bože můj, to je zase ostuda ...


Kříženec kadeta Bíglera a poručíka Duba ... https://pbs.twimg.com/media/FLBICTwXEAMUvWN?format=jpg&name=small https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/lipavsky-helma-ministr-zahranici-rusko-ukrajina.A220208_130200_domaci_ihav https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Rambo-Lipavsky-na-Donbasu-dopadl-jinak-nez-chtel-692085 Bože můj, to je zase ostuda ...

@tibku - myslím,že usmrcení JFK bylo po všech stránkách z pohledu vf i nf procesů pro jak státní elitu, tak i globalisty velmi vhodné. Znamenalo obrat v americké politice, která se nebezpečně "zklidňovala" a to bylo ještě podepřeno útokem na dolarovou "tiskárnu". Ano, nemá smysl klan kennedyů glorifikovat, podle mně se započal vymykat kontrole starších kluků, ale ne z důvodů nějakého altruizmu made in USA , ale z podstaty chování každého elitářského klanu. Malá neposlušnost se trestá malým pohlavkem, ta velká velkým, při němž už příště není co pohlavkovat.
Jen jeden indikátor - default USA hned na počátku 70.let a Kissingerův vhoz "geniálního řešení" - petrodolaru. Byl by na to JFK kejvnul ? Globalisté nepotřebovali USA podle šablony trumpizmu, ale USA,plnící svoji předepsanou globální roli směrem k sovětským (ruským) devadesátkám.
Ona ta 2.priorita řízení něco do sebe přeci jen má.

@tibku - myslím,že usmrcení JFK bylo po všech stránkách z pohledu vf i nf procesů pro jak státní elitu, tak i globalisty velmi vhodné. Znamenalo obrat v americké politice, která se nebezpečně "zklidňovala" a to bylo ještě podepřeno útokem na dolarovou "tiskárnu". Ano, nemá smysl klan kennedyů glorifikovat, podle mně se započal vymykat kontrole starších kluků, ale ne z důvodů nějakého altruizmu made in USA , ale z podstaty chování každého elitářského klanu. Malá neposlušnost se trestá malým pohlavkem, ta velká velkým, při němž už příště není co pohlavkovat. Jen jeden indikátor - default USA hned na počátku 70.let a Kissingerův vhoz "geniálního řešení" - petrodolaru. Byl by na to JFK kejvnul ? Globalisté nepotřebovali USA podle šablony trumpizmu, ale USA,plnící svoji předepsanou globální roli směrem k sovětským (ruským) devadesátkám. Ona ta 2.priorita řízení něco do sebe přeci jen má.
Upravené 8. 2. 2022 o 15:09

@TauRus - nasazení Ivašova a "rozumných plukovníků-vlastenců" svědčí o dost vyhrocené situaci uvnitř 5.kolony. Ekonomické "šajby" to svěřují do rukou "siloviků" a to je signál, že kvalitativně další kredibilní šajby prostě došly. Musej tam mít dobrej šrumec , když si házej ten horkej brambor ve zrychleném režimu a ještě občas nějakej trouba zasmečuje... Uvidíme, co na to napíše Globální erektor Milan. Už se na to těším...

@TauRus - nasazení Ivašova a "rozumných plukovníků-vlastenců" svědčí o dost vyhrocené situaci uvnitř 5.kolony. Ekonomické "šajby" to svěřují do rukou "siloviků" a to je signál, že kvalitativně další kredibilní šajby prostě došly. Musej tam mít dobrej šrumec , když si házej ten horkej brambor ve zrychleném režimu a ještě občas nějakej trouba zasmečuje... Uvidíme, co na to napíše Globální erektor Milan. Už se na to těším...

Situace je stále horší: Rusko nepřestává provokovat, ruská vojska stále stojí na ruském území a nemíní ustoupit!
https://www.novarepublika.cz/2022/02/situace-je-stale-horsi-rusko-neprestava-provokovat-ruska-vojska-stale-stoji-na-ruskem-uzemi-a-nemini-ustoupit


"Je to hrozivé: ruská vojska jsou drze na ruském území a zjevně se odtud nechystají odejít. A co víc, Ukrajina a západní státy přinášejí stále další a další předpovědi o zesílení „agresivních akcí“ ze strany Ruska u hranic Ukrajiny."


"Nejnověji si tajné služby všimly příšerné věci: zjistily, že na čínském území se nacházejí čínská vojska – a představte si, také ani trochu nevypadají, že by chtěla odejít!"


**Situace je stále horší: Rusko nepřestává provokovat, ruská vojska stále stojí na ruském území a nemíní ustoupit!** https://www.novarepublika.cz/2022/02/situace-je-stale-horsi-rusko-neprestava-provokovat-ruska-vojska-stale-stoji-na-ruskem-uzemi-a-nemini-ustoupit "Je to hrozivé: ruská vojska jsou drze na ruském území a zjevně se odtud nechystají odejít. A co víc, Ukrajina a západní státy přinášejí stále další a další předpovědi o zesílení „agresivních akcí“ ze strany Ruska u hranic Ukrajiny." "Nejnověji si tajné služby všimly příšerné věci: zjistily, že na čínském území se nacházejí čínská vojska – a představte si, také ani trochu nevypadají, že by chtěla odejít!"

dpovědi Putina na tiskovce s Macronem

Tak to je velmi dobré - i když to budí spíš úžas nad chováním "kolektivního západu". Solovjov tam říká, že Macron se tváří, jakoby ničemu nerozuměl. "Překládají ti to správně?" A poté, co Putin několikrát zdůraznil, že "žádný útok Ukrajiny, žádné NATO, žádný útok na Krym", protože bude zle a "Rusko je jaderná velmoc", se prý šel Macron projít po Rudém náměstí. Sám. Solovjov zavzpomínal na de Gaulle a jeho první návštěvu po vystoupení Francie z NATO: Taky se šel sám projít a velmi dlouho a velmi tiše stál u pomníku Stalina...
A u Zelenského mě velmi překvapila ta změna názorů - s porovnáním jeho předprezidentského období.


[quote="pid:56671, uid:158"]dpovědi Putina na tiskovce s Macronem[/quote] Tak to je velmi dobré - i když to budí spíš úžas nad chováním "kolektivního západu". Solovjov tam říká, že Macron se tváří, jakoby ničemu nerozuměl. "Překládají ti to správně?" A poté, co Putin několikrát zdůraznil, že "žádný útok Ukrajiny, žádné NATO, žádný útok na Krym", protože bude zle a "Rusko je jaderná velmoc", se prý šel Macron projít po Rudém náměstí. Sám. Solovjov zavzpomínal na de Gaulle a jeho první návštěvu po vystoupení Francie z NATO: Taky se šel sám projít a velmi dlouho a velmi tiše stál u pomníku Stalina... A u Zelenského mě velmi překvapila ta změna názorů - s porovnáním jeho předprezidentského období.
Upravené 8. 2. 2022 o 17:57

Pamatujete si, když jsem vám psal o Trojmoří, že Rusko s tím vším souhlasilo o dohodě s Američany. https://aeronet.cz/news/americane-odmitli-interpretacni-dolozku-zuzany-caputove-nahradili-ji-vlastni-dolozkou-potvrzujici-americkou-jurisdikci-nad-sliacem-i-kuchynou-polsko-rozpoutalo-mezi-nemci-naproste-silenstvi/


Pamatujete si, když jsem vám psal o Trojmoří, že Rusko s tím vším souhlasilo o dohodě s Američany. https://aeronet.cz/news/americane-odmitli-interpretacni-dolozku-zuzany-caputove-nahradili-ji-vlastni-dolozkou-potvrzujici-americkou-jurisdikci-nad-sliacem-i-kuchynou-polsko-rozpoutalo-mezi-nemci-naproste-silenstvi/

Konec konců proč by nesouhlasil. Je evidentní, že angloameričané nemají zdroje na řízení evropy a soupeření v pacifiku. Tak to chtějí udělat tak, že to tady předají podpindosům, aby se snažili sami a oni je budou jen kontrolovat. Ale vzhledem k tomu, jak kvalitní kádry jsou na kolaborantské frontě, je jasné, že jde o předem mrtvý projekt. Putin to předpokládá a souhlasí s tím, že si počká až jabko samo spadne, proč by lezl na strom?


Konec konců proč by nesouhlasil. Je evidentní, že angloameričané nemají zdroje na řízení evropy a soupeření v pacifiku. Tak to chtějí udělat tak, že to tady předají podpindosům, aby se snažili sami a oni je budou jen kontrolovat. Ale vzhledem k tomu, jak kvalitní kádry jsou na kolaborantské frontě, je jasné, že jde o předem mrtvý projekt. Putin to předpokládá a souhlasí s tím, že si počká až jabko samo spadne, proč by lezl na strom?

Pamatujete si, když jsem vám psal o Trojmoří, že Rusko s tím vším souhlasilo o dohodě s Američany.


Neviděl jsem v článku ani náznak toho, že by Rusko s něčím takovým souhlasilo.


[quote="pid:56773, uid:747"]Pamatujete si, když jsem vám psal o Trojmoří, že Rusko s tím vším souhlasilo o dohodě s Američany.[/quote] Neviděl jsem v článku ani náznak toho, že by Rusko s něčím takovým souhlasilo.

Borrell prohlásil, že Rusko netouží zmocnit se Ukrajiny


Rusko si podle něj chce sednout k jednacímu stolu o bezpečnosti v Evropě, a proto vyvíjí tlak na Ukrajinu. Borrell nevěří, že svět čeká plnohodnotná válka, ale považuje krizi za nejvážnější od dob studené války.


„Ukrajina není pro Rusko důležitá. Pro Rusko je důležitá bezpečnostní architektura v Evropě. Architektura, která byla zpochybňována. Mají obavy o bezpečnost a chtějí o nich mluvit,“ vysvětlil Borrell. Moskva podle něj vyvíjí tlak na Kyjev, aby byl důvod „sednout si a probrat to, co je pro ni důležité“.


„Neřekl bych, že jsme na pokraji války v plném rozsahu, jako byla druhá světová válka. Nemyslím si, že Rusko napadne Ukrajinu, jako Hitler napadl Sovětský svaz v roce 1941,“ řekl Borrell v reakci na žádost o vyjádření k situaci kolem Ukrajiny. Současnou situaci však označil za „nejkritičtější okamžik od studené války“.
https://www.rbc.ru/politics/08/02/2022/6202ae399a79479d66374e73?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


O bezpečnostní architektuře v Evropě včera začal mluvit Macron, dnes už i Borrell začal zpochybňovat prohlášení Američanů.


**Borrell prohlásil, že Rusko netouží zmocnit se Ukrajiny** Rusko si podle něj chce sednout k jednacímu stolu o bezpečnosti v Evropě, a proto vyvíjí tlak na Ukrajinu. Borrell nevěří, že svět čeká plnohodnotná válka, ale považuje krizi za nejvážnější od dob studené války. „Ukrajina není pro Rusko důležitá. Pro Rusko je důležitá bezpečnostní architektura v Evropě. Architektura, která byla zpochybňována. Mají obavy o bezpečnost a chtějí o nich mluvit,“ vysvětlil Borrell. Moskva podle něj vyvíjí tlak na Kyjev, aby byl důvod „sednout si a probrat to, co je pro ni důležité“. „Neřekl bych, že jsme na pokraji války v plném rozsahu, jako byla druhá světová válka. Nemyslím si, že Rusko napadne Ukrajinu, jako Hitler napadl Sovětský svaz v roce 1941,“ řekl Borrell v reakci na žádost o vyjádření k situaci kolem Ukrajiny. Současnou situaci však označil za „nejkritičtější okamžik od studené války“. https://www.rbc.ru/politics/08/02/2022/6202ae399a79479d66374e73?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop O bezpečnostní architektuře v Evropě včera začal mluvit Macron, dnes už i Borrell začal zpochybňovat prohlášení Američanů.

@Globalisté, o Trojmorí som písal aj ja v reakcii na tvoj príspevok, ak si pamätáš a povedal som, že pravdepodobne dôjde k rozdeleniu Ukrajiny.
Ruskojazyčné časti pôjdu k Rusku (DNR a LNR jednoznačne a pravdepodobne aj mnohé ďalšie oblasti, napr. oblasť Charkova a v podstate všetky pôvodne ruské územia, ktoré boli po 1917 administratívne pričlenené k Ukrajine na jej posilnenie.)
A ak poukazuješ na to, že sa možno takto Rusko s USA dohodli, tak, aj keď to nie je veľmi dobré prirovnanie, bude to podobné ako pakt Ribentrop-Molotov a jednotlivé mocnosti posunú svoje hranice podobne, ako to bolo v prípade Poľska v 1939.
Je možný scenár, že Ukrajina bude vohnaná do akcie proti DNR a LNR a pohnú sa vojská NATO a RF v ústrety a stretnú sa podobne ako v 1945 na Labe. Konflikt na Donbase a akože "reakcie" oboch strán v tzv. lokálnom konflikte budú len zámienkou pre nové usporiadanie. Zelenský pravdepodobne tuší vo co gou, a predstava maličkej Ukrajiny v rámci Trojmoria bez bohatších pôvodne ruských oblastí mu nie je po chuti, o to viac, že tým pádom ako prezident končí.
Rusko skutočne nestojí o dnešnú Ukrajinu so všetkými jej problémami a plnú banderovcov a svidomích. Plné pričlenenie Ukrajiny k Rusku alebo jej začistenie silami LNR a DNR vyvolá krvavé čistky od banderovcov a ich násilný útek na západ. A čo s nimi? Takto sa stiahnu do ukrajinskej Haliče a budú si musieť kultúrnu metropolu Ľvov udržiavať vlastnými silami bez možnosti rabovať navôkol.
Práca šľachtí...
Trojmorie sa osamostatní od bláznivého Bruselu, pôjde vlastnou cestou, a nebude to tzv nárazníková zóna ale pásmo vo vzťahu k NATO, RF, USA neutrálnych krajín.
Forma je dobrá a pri zmene obsahu oproti pôvodnému plánu aj prijateľná pre obe strany - aj pre USA, aj pre RF.
A Macron, aj Nemci to tušia, preto tie cesty do Moskvy...

@Globalisté, o Trojmorí som písal aj ja v reakcii na tvoj príspevok, ak si pamätáš a povedal som, že pravdepodobne dôjde k rozdeleniu Ukrajiny. Ruskojazyčné časti pôjdu k Rusku (DNR a LNR jednoznačne a pravdepodobne aj mnohé ďalšie oblasti, napr. oblasť Charkova a v podstate všetky pôvodne ruské územia, ktoré boli po 1917 administratívne pričlenené k Ukrajine na jej posilnenie.) A ak poukazuješ na to, že sa možno takto Rusko s USA dohodli, tak, aj keď to nie je veľmi dobré prirovnanie, bude to podobné ako pakt Ribentrop-Molotov a jednotlivé mocnosti posunú svoje hranice podobne, ako to bolo v prípade Poľska v 1939. Je možný scenár, že Ukrajina bude vohnaná do akcie proti DNR a LNR a pohnú sa vojská NATO a RF v ústrety a stretnú sa podobne ako v 1945 na Labe. Konflikt na Donbase a akože "reakcie" oboch strán v tzv. lokálnom konflikte budú len zámienkou pre nové usporiadanie. Zelenský pravdepodobne tuší vo co gou, a predstava maličkej Ukrajiny v rámci Trojmoria bez bohatších pôvodne ruských oblastí mu nie je po chuti, o to viac, že tým pádom ako prezident končí. Rusko skutočne nestojí o dnešnú Ukrajinu so všetkými jej problémami a plnú banderovcov a svidomích. Plné pričlenenie Ukrajiny k Rusku alebo jej začistenie silami LNR a DNR vyvolá krvavé čistky od banderovcov a ich násilný útek na západ. A čo s nimi? Takto sa stiahnu do ukrajinskej Haliče a budú si musieť kultúrnu metropolu Ľvov udržiavať vlastnými silami bez možnosti rabovať navôkol. Práca šľachtí... Trojmorie sa osamostatní od bláznivého Bruselu, pôjde vlastnou cestou, a nebude to tzv nárazníková zóna ale pásmo vo vzťahu k NATO, RF, USA neutrálnych krajín. Forma je dobrá a pri zmene obsahu oproti pôvodnému plánu aj prijateľná pre obe strany - aj pre USA, aj pre RF. A Macron, aj Nemci to tušia, preto tie cesty do Moskvy...

Borrell prohlásil, že Rusko netouží zmocnit se Ukrajiny

Maji strach, ze zamrznou. Kdyz ne tento rok, tak pristi. Bez ruskeho plynu se neobejdou. Lod se otaci.


[quote="pid:56782, uid:158"]Borrell prohlásil, že Rusko netouží zmocnit se Ukrajiny[/quote] Maji strach, ze zamrznou. Kdyz ne tento rok, tak pristi. Bez ruskeho plynu se neobejdou. Lod se otaci.

Nemecko, Francúzsko a Poľsko vyzvali Rusko, aby začalo vecný dialóg o bezpečnosti v Európe


Berlín, Paríž a Varšava zdôraznili, že údajne „akákoľvek nová ruská vojenská agresia proti Ukrajine bude mať vážne následky a vysokú cenu“


Berlín, Paríž a Varšava vyzývajú Moskvu, aby začala vecný dialóg o bezpečnostných otázkach v Európe a pomohla zmierniť napätie v situácii okolo Ukrajiny. Uvádza sa to v spoločnom vyhlásení, ktoré v utorok večer zverejnili nemecký kancelár Olaf Scholz, francúzsky a poľský prezident Emmanuel Macron a Andrzej Duda po ich rozhovoroch vo formáte takzvaného Weimarského trojuholníka v Berlíne.


"Hlavy štátov a vlád Weimarského trojuholníka (Nemecko, Francúzsko a Poľsko) zdôraznili svoj záväzok k spoločnému úsiliu o posilnenie európskej a transatlantickej bezpečnostnej architektúry," uvádza sa vo vyhlásení. Poznamenáva, že Berlín, Paríž a Varšava dodržiavajú zásady zakotvené v „rôznych dokumentoch OBSE“. Ako bolo zdôraznené, „tri krajiny budú naďalej úzko koordinovať svoje kroky s partnermi v EÚ a spojencami v NATO s cieľom zabezpečiť mier a stabilitu v euroatlantickom priestore“.


Lídri troch krajín „vyzývajú Rusko, aby pomohlo zmierniť situáciu na ukrajinskej hranici a začalo vecný dialóg o bezpečnostných otázkach na európskom kontinente“. Scholz, Macron a Duda zároveň deklarovali svoju „pripravenosť na konštruktívnu účasť na vecných a na výsledok orientovaných rokovaniach o bezpečnostných otázkach spoločného záujmu“. Zdôraznili, že údajne „akákoľvek nová ruská vojenská agresia proti Ukrajine bude mať vážne následky a vysokú cenu“.


Kancelárka a prezidenti sa jednomyseľne zhodli v názore, že NATO by malo „neustále prehodnocovať svoju stratégiu obrany a odstrašovania s pripravenosťou ju v prípade potreby upraviť vo svetle zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie“, a to aj prostredníctvom iniciatívy Enhanced Forward Presence (angl. „posilnená prítomnosť v popredí“).


Scholz, Macron a Duda vyjadrili znepokojenie nad údajným hromadením ruských jednotiek „v rámci Ukrajiny aj mimo nej“ a deklarovali svoju podporu územnej celistvosti a suverenite Ukrajiny. "Vyzvali na diplomatické úsilie a podporili normandský formát pri implementácii minských dohôd. Členovia Weimarského trojuholníka budú naďalej obhajovať bezpečnosť a stabilitu v regióne a rešpektovanie územnej celistvosti a suverenity Ukrajiny," uvádza sa vo vyhlásení. hovorí.
O formáte


Weimarský trojuholník je tripartitná politická inštitúcia v Nemecku, Francúzsku a Poľsku. Vznikla 28.-29.8.1991. Spočiatku si stanovil za úlohu rozvíjať spoluprácu medzi týmito tromi krajinami a bol koncipovaný ako nástroj zbližovania medzi Poľskom a EÚ a NATO.


V poslednom čase sa v západných krajinách, ale aj v Kyjeve objavujú vyhlásenia o možnej ruskej invázii na ukrajinské územie. Tlačový tajomník prezidenta Ruskej federácie Dmitrij Peskov označil takúto informáciu za prázdnu a neopodstatnenú eskaláciu napätia. Zdôraznil, že Rusko pre nikoho nepredstavuje hrozbu. Peskov zároveň nevylúčil možnosť provokácií na ospravedlnenie takýchto vyhlásení a varoval, že najvážnejšie následky budú mať pokusy o použitie sily na vyriešenie krízy na juhovýchode Ukrajiny.


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13653439


Bidenov poradca diskutoval so Stoltenbergom o pripravenosti USA a NATO pokračovať v dialógu s Ruskom


Strany sa zamerali na pripravenosť chrániť spojencov v aliancii, a to aj posilnením jej východného krídla
Asistent vodcu americkej národnej bezpečnosti Jake Sullivan v utorok telefonicky diskutoval s generálnym tajomníkom NATO Jensom Stoltenbergom o pripravenosti Spojených štátov a Severoatlantickej aliancie pokračovať v dialógu s Ruskom. Podľa výsledkov rozhovoru tlačovej služby Bieleho domu sa strany zamerali aj na svoju pripravenosť chrániť spojencov v aliancii, a to aj posilnením jej východného krídla.


"Diskutovali o ochote Spojených štátov a NATO pokračovať v dialógu s Ruskou federáciou s cieľom nájsť diplomatickú cestu k deeskalácii. Zdôraznili tiež pripravenosť <...> brániť sa pred akoukoľvek hrozbou pre územie NATO." spojencov, vrátane posilnenia východného krídla v reakcii na potenciálnu ruskú agresiu,“ uviedla v písomnom vyhlásení hovorkyňa Rady národnej bezpečnosti Bieleho domu Emily Horneová.


Sullivan a Stoltenberg podľa nej tiež zaznamenali "spoločné obavy z budovania ruskej vojenskej prítomnosti pozdĺž hraníc s Ukrajinou" a deklarovali svoj záväzok k suverenite a územnej celistvosti Ukrajiny.


V poslednom čase sa v západných krajinách, ale aj na Ukrajine objavujú vyhlásenia o možnej ruskej invázii na ukrajinské územie. Tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov označil takúto informáciu za prázdnu a nepodloženú eskaláciu napätia. Peskov zdôraznil, že Rusko pre nikoho nepredstavuje hrozbu a pripomenul, že všetky presuny ruských vojsk sa odohrávajú na jeho vlastnom území. Zároveň nevylúčil možnosť provokácií na ospravedlnenie takýchto vyhlásení a varoval, že najvážnejšie následky budú mať pokusy o násilné riešenie krízy na juhovýchode Ukrajiny.


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13653361


Pomoc Ukrajine a dodržiavanie dohôd z Minska. Aká bola Macronova návšteva Kyjeva


V predvečer prezidenta Francúzska rokoval so svojím ruským náprotivkom Vladimirom Putinom
V utorok prvá návšteva francúzskeho prezidenta po 24 rokoch v Kyjeve nepriniesla jednoznačný prelom ani v bilaterálnych vzťahoch, ani v uvoľnení napätia okolo Ukrajiny, podľa odborníkov je však perspektívna z hľadiska riešenia bezpečnostnej situácie.


Emmanuel Macron odišiel do Kyjeva z Moskvy, kde deň predtým rokoval so svojím ruským náprotivkom Vladimirom Putinom. V dôsledku tohto stretnutia uznal existenciu skutočného znepokojenia zo strany Ruskej federácie vo viacerých otázkach v oblasti bezpečnosti a vyslovil sa za skoré hľadanie kompromisov s cieľom vytvoriť novú paneurópsku bezpečnostnú architektúru. Neskôr, už na konci návštevy Moskvy, uviedol, že za svoj cieľ vidí „zastavenie eskalácie a otvorenie nových príležitostí“ a tento cieľ sa mu podarilo naplniť.


Francúzsky líder na spoločnej tlačovej konferencii s Putinom prisľúbil, že počas diskusií v Kyjeve nastolí otázku minských dohôd, ktoré, ako zdôraznil Macron, musia byť prísne implementované. Po rozhovore s ukrajinským náprotivkom sa Macron chystal na novú telefonickú výmenu názorov s Putinom.


Zhoda názorov


Na tlačovej konferencii po stretnutí s Macronom ukrajinský líder Volodymyr Zelenskyj povedal, že on a francúzsky prezident zdieľajú rovnaké názory na výzvy, ktorým Ukrajina a Európa čelia. "Veľmi si vážime podporu Francúzska v procese mierového urovnania na Donbase. Prezident Francúzska a ja máme spoločné názory na výzvy, ktorým čelí Ukrajina a Európa ako celok," povedal.


Macron poznamenal, že cieľom Paríža je dosiahnuť stabilizáciu situácie okolo Ukrajiny v najbližších týždňoch, deklaroval svoj záväzok voči dohodám z Minska, vyzval na dodržiavanie dohôd, ktoré sú jediným základom pre vyriešenie krízy na Ukrajine, a zdôraznil že Paríž aj Berlín, ako garanti „Minsk -2“ sú pripravené pokračovať vo vystupovaní ako sprostredkovatelia. Naznačil, že ukrajinský prezident mu potvrdil „záväzok rešpektovať prímerie“.


Zároveň v Kyjeve, ako povedal Zelenskij, očakávajú rokovania v „normandskom formáte“ na úrovni lídrov štátov (Nemecko, Rusko, Ukrajina a Francúzsko) a rátajú aj so stretnutím politických poradcov, ktorí môžu konať 10. februára.


Väčšina tlačovej konferencie sa tak či onak dotkla vyhlásení, ktoré odzneli deň predtým na stretnutí Macrona a Putina. Najmä novinári veľmi chceli poznať Zelenského reakciu na slová ruského lídra o dohodách z Minska a potrebe ich realizácie Kyjevom: „Páči sa mi to, nepáči sa mi to, buďte trpezliví, kráska moja.“ Zelenskyj odpovedal, že "Ukrajina je veľmi trpezlivá" a to podľa jeho názoru potvrdzuje aj fakt, že krajina "nereaguje na provokácie".


Na stretnutí sa diskutovalo aj o otázkach bilaterálnej agendy. Zelenskyj uviedol, že Kyjev a Paríž sa dohodli, že Ukrajine dodajú lokomotívy v hodnote 900 miliónov eur a požiarnu techniku ​​v hodnote 300 miliónov eur. Ukrajinský prezident poznamenal, že Kyjev „pokračuje v spolupráci s Airbusom, pokiaľ ide o vytvorenie národného dopravcu“. Okrem toho sa v súčasnosti realizuje spoločný projekt výstavby hliadkových člnov pre pohraničnú službu Ukrajiny. Ukroboronprom podľa Zelenského podpísal s Francúzskom spoločné vyhlásenie o reforme vojensko-priemyselného komplexu Ukrajiny.
Diskusia to posúva na ďalšiu úroveň


Návštevy prezidenta Francúzska v Moskve a Kyjeve vnímali mnohí odborníci v kontexte vyhrotenej politickej situácie ako perspektívne. Andrej Bystrický, predseda správnej rady Nadácie pre rozvoj a podporu medzinárodného diskusného klubu Valdai, sa preto domnieva, že diskusia o ukrajinskom osídlení dosiahla novú úroveň, čo dáva nádej na vybudovanie efektívnejšej európskej bezpečnosti. systému.


Samotný fakt návštevy prezidenta Francúzska v hlavných mestách Ruska a Ukrajiny má podľa odborníka symbolický význam. "Macron sa ukázal ako prvý z veľkých európskych lídrov, ktorý nelenil a priletel do Moskvy a Kyjeva v čase, keď sa všetci navzájom strašia hrozbou nejakého útoku. Už len to, že návštevy vodcu tzv. došlo k takému veľkému európskemu štátu znamená, že nikto nechce vojnu, ale dialóg dáva plachú nádej, že sa nakoniec podarí vybudovať systém efektívnejšej európskej bezpečnosti," poznamenal. "Postoj Ruskej federácie - jasný, konzistentný, nepodliehajúci žiadnym výkyvom – bol prednesený Macronovi, a to prináša nádej na pokrok v ďalších rokovaniach o tejto otázke.“


Podpredseda Rady federácie Konstantin Kosačev uviedol, že stretnutie Macrona so Zelenským by mohlo byť malým krokom vpred pri presviedčaní kyjevských úradov, aby dodržiavali dohody z Minska. Kyjev podľa senátora „nemá vlastnú pozíciu“, preto pre Rusko „je mimoriadne dôležité upevniť postavenie Francúzska, Nemecka, ich spojencov v Európskej únii, <...> USA, aby vyvíjať tlak na Kyjev, aby prinútil Kyjev dodržiavať Minské dohody“. "Potom všetko do seba okamžite zapadne," je si istý Kosačev.


V samotnom Francúzsku boli návštevy tiež hodnotené pozitívne. Najmä minister vnútra Gerald Darmanin uviedol, že návšteva Moskvy "prispela k nadviazaniu dialógu" s ruským prezidentom. "Uskutočnila sa mimoriadne dôležitá udalosť. Prezident republiky vrátil Francúzsko do centra svetových dejín," povedal.


Ukrajinský politológ, vedúci analytického centra tretieho sektora Andrij Zolotarev sa medzitým domnieva, že Macronova návšteva Ukrajiny mala politické ciele, súvisiace predovšetkým s domácou politikou Francúzska. "Je zrejmé, že chce získať vavríny [bývalého francúzskeho prezidenta Nicolasa] Sarkozyho, mierotvorcu, ktorý zastavil vojnu," povedal Zolotarev.


Po návšteve Ukrajiny odišiel Macron do Nemecka, ďalšej krajiny Normandskej štvorky. Tam sa na stretnutí s nemeckým kancelárom Olafom Scholzom a poľským prezidentom Andrzejom Dudom hovorilo aj o výsledkoch jeho rokovaní v Moskve a Kyjeve.


https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13652969


**Nemecko, Franc&uacute;zsko a Poľsko vyzvali Rusko, aby začalo vecn&yacute; dial&oacute;g o bezpečnosti v Eur&oacute;pe** Berl&iacute;n, Par&iacute;ž a Var&scaron;ava zd&ocirc;raznili, že &uacute;dajne &bdquo;ak&aacute;koľvek nov&aacute; rusk&aacute; vojensk&aacute; agresia proti Ukrajine bude mať v&aacute;žne n&aacute;sledky a vysok&uacute; cenu&ldquo; Berl&iacute;n, Par&iacute;ž a Var&scaron;ava vyz&yacute;vaj&uacute; Moskvu, aby začala vecn&yacute; dial&oacute;g o bezpečnostn&yacute;ch ot&aacute;zkach v Eur&oacute;pe a pomohla zmierniť nap&auml;tie v situ&aacute;cii okolo Ukrajiny. Uv&aacute;dza sa to v spoločnom vyhl&aacute;sen&iacute;, ktor&eacute; v utorok večer zverejnili nemeck&yacute; kancel&aacute;r Olaf Scholz, franc&uacute;zsky a poľsk&yacute; prezident Emmanuel Macron a Andrzej Duda po ich rozhovoroch vo form&aacute;te takzvan&eacute;ho Weimarsk&eacute;ho trojuholn&iacute;ka v Berl&iacute;ne. &quot;Hlavy &scaron;t&aacute;tov a vl&aacute;d Weimarsk&eacute;ho trojuholn&iacute;ka (Nemecko, Franc&uacute;zsko a Poľsko) zd&ocirc;raznili svoj z&aacute;v&auml;zok k spoločn&eacute;mu &uacute;siliu o posilnenie eur&oacute;pskej a transatlantickej bezpečnostnej architekt&uacute;ry,&quot; uv&aacute;dza sa vo vyhl&aacute;sen&iacute;. Poznamen&aacute;va, že Berl&iacute;n, Par&iacute;ž a Var&scaron;ava dodržiavaj&uacute; z&aacute;sady zakotven&eacute; v &bdquo;r&ocirc;znych dokumentoch OBSE&ldquo;. Ako bolo zd&ocirc;raznen&eacute;, &bdquo;tri krajiny bud&uacute; naďalej &uacute;zko koordinovať svoje kroky s partnermi v E&Uacute; a spojencami v NATO s cieľom zabezpečiť mier a stabilitu v euroatlantickom priestore&ldquo;. L&iacute;dri troch kraj&iacute;n &bdquo;vyz&yacute;vaj&uacute; Rusko, aby pomohlo zmierniť situ&aacute;ciu na ukrajinskej hranici a začalo vecn&yacute; dial&oacute;g o bezpečnostn&yacute;ch ot&aacute;zkach na eur&oacute;pskom kontinente&ldquo;. Scholz, Macron a Duda z&aacute;roveň deklarovali svoju &bdquo;pripravenosť na kon&scaron;trukt&iacute;vnu &uacute;časť na vecn&yacute;ch a na v&yacute;sledok orientovan&yacute;ch rokovaniach o bezpečnostn&yacute;ch ot&aacute;zkach spoločn&eacute;ho z&aacute;ujmu&ldquo;. Zd&ocirc;raznili, že &uacute;dajne &bdquo;ak&aacute;koľvek nov&aacute; rusk&aacute; vojensk&aacute; agresia proti Ukrajine bude mať v&aacute;žne n&aacute;sledky a vysok&uacute; cenu&ldquo;. Kancel&aacute;rka a prezidenti sa jednomyseľne zhodli v n&aacute;zore, že NATO by malo &bdquo;neust&aacute;le prehodnocovať svoju strat&eacute;giu obrany a odstra&scaron;ovania s pripravenosťou ju v pr&iacute;pade potreby upraviť vo svetle zhor&scaron;uj&uacute;cej sa bezpečnostnej situ&aacute;cie&ldquo;, a to aj prostredn&iacute;ctvom iniciat&iacute;vy Enhanced Forward Presence (angl. &bdquo;posilnen&aacute; pr&iacute;tomnosť v popred&iacute;&ldquo;). Scholz, Macron a Duda vyjadrili znepokojenie nad &uacute;dajn&yacute;m hromaden&iacute;m rusk&yacute;ch jednotiek &bdquo;v r&aacute;mci Ukrajiny aj mimo nej&ldquo; a deklarovali svoju podporu &uacute;zemnej celistvosti a suverenite Ukrajiny. &quot;Vyzvali na diplomatick&eacute; &uacute;silie a podporili normandsk&yacute; form&aacute;t pri implement&aacute;cii minsk&yacute;ch doh&ocirc;d. Členovia Weimarsk&eacute;ho trojuholn&iacute;ka bud&uacute; naďalej obhajovať bezpečnosť a stabilitu v regi&oacute;ne a re&scaron;pektovanie &uacute;zemnej celistvosti a suverenity Ukrajiny,&quot; uv&aacute;dza sa vo vyhl&aacute;sen&iacute;. hovor&iacute;. O form&aacute;te Weimarsk&yacute; trojuholn&iacute;k je tripartitn&aacute; politick&aacute; in&scaron;tit&uacute;cia v Nemecku, Franc&uacute;zsku a Poľsku. Vznikla 28.-29.8.1991. Spočiatku si stanovil za &uacute;lohu rozv&iacute;jať spolupr&aacute;cu medzi t&yacute;mito tromi krajinami a bol koncipovan&yacute; ako n&aacute;stroj zbližovania medzi Poľskom a E&Uacute; a NATO. V poslednom čase sa v z&aacute;padn&yacute;ch krajin&aacute;ch, ale aj v Kyjeve objavuj&uacute; vyhl&aacute;senia o možnej ruskej inv&aacute;zii na ukrajinsk&eacute; &uacute;zemie. Tlačov&yacute; tajomn&iacute;k prezidenta Ruskej feder&aacute;cie Dmitrij Peskov označil tak&uacute;to inform&aacute;ciu za pr&aacute;zdnu a neopodstatnen&uacute; eskal&aacute;ciu nap&auml;tia. Zd&ocirc;raznil, že Rusko pre nikoho nepredstavuje hrozbu. Peskov z&aacute;roveň nevyl&uacute;čil možnosť provok&aacute;ci&iacute; na ospravedlnenie tak&yacute;chto vyhl&aacute;sen&iacute; a varoval, že najv&aacute;žnej&scaron;ie n&aacute;sledky bud&uacute; mať pokusy o použitie sily na vyrie&scaron;enie kr&iacute;zy na juhov&yacute;chode Ukrajiny. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13653439 **Bidenov poradca diskutoval so Stoltenbergom o pripravenosti USA a NATO pokračovať v dial&oacute;gu s Ruskom** Strany sa zamerali na pripravenosť chr&aacute;niť spojencov v aliancii, a to aj posilnen&iacute;m jej v&yacute;chodn&eacute;ho kr&iacute;dla Asistent vodcu americkej n&aacute;rodnej bezpečnosti Jake Sullivan v utorok telefonicky diskutoval s gener&aacute;lnym tajomn&iacute;kom NATO Jensom Stoltenbergom o pripravenosti Spojen&yacute;ch &scaron;t&aacute;tov a Severoatlantickej aliancie pokračovať v dial&oacute;gu s Ruskom. Podľa v&yacute;sledkov rozhovoru tlačovej služby Bieleho domu sa strany zamerali aj na svoju pripravenosť chr&aacute;niť spojencov v aliancii, a to aj posilnen&iacute;m jej v&yacute;chodn&eacute;ho kr&iacute;dla. &quot;Diskutovali o ochote Spojen&yacute;ch &scaron;t&aacute;tov a NATO pokračovať v dial&oacute;gu s Ruskou feder&aacute;ciou s cieľom n&aacute;jsť diplomatick&uacute; cestu k deeskal&aacute;cii. Zd&ocirc;raznili tiež pripravenosť &lt;...&gt; br&aacute;niť sa pred akoukoľvek hrozbou pre &uacute;zemie NATO.&quot; spojencov, vr&aacute;tane posilnenia v&yacute;chodn&eacute;ho kr&iacute;dla v reakcii na potenci&aacute;lnu rusk&uacute; agresiu,&ldquo; uviedla v p&iacute;somnom vyhl&aacute;sen&iacute; hovorkyňa Rady n&aacute;rodnej bezpečnosti Bieleho domu Emily Horneov&aacute;. Sullivan a Stoltenberg podľa nej tiež zaznamenali &quot;spoločn&eacute; obavy z budovania ruskej vojenskej pr&iacute;tomnosti pozdĺž hran&iacute;c s Ukrajinou&quot; a deklarovali svoj z&aacute;v&auml;zok k suverenite a &uacute;zemnej celistvosti Ukrajiny. V poslednom čase sa v z&aacute;padn&yacute;ch krajin&aacute;ch, ale aj na Ukrajine objavuj&uacute; vyhl&aacute;senia o možnej ruskej inv&aacute;zii na ukrajinsk&eacute; &uacute;zemie. Tlačov&yacute; tajomn&iacute;k rusk&eacute;ho prezidenta Dmitrij Peskov označil tak&uacute;to inform&aacute;ciu za pr&aacute;zdnu a nepodložen&uacute; eskal&aacute;ciu nap&auml;tia. Peskov zd&ocirc;raznil, že Rusko pre nikoho nepredstavuje hrozbu a pripomenul, že v&scaron;etky presuny rusk&yacute;ch vojsk sa odohr&aacute;vaj&uacute; na jeho vlastnom &uacute;zem&iacute;. Z&aacute;roveň nevyl&uacute;čil možnosť provok&aacute;ci&iacute; na ospravedlnenie tak&yacute;chto vyhl&aacute;sen&iacute; a varoval, že najv&aacute;žnej&scaron;ie n&aacute;sledky bud&uacute; mať pokusy o n&aacute;siln&eacute; rie&scaron;enie kr&iacute;zy na juhov&yacute;chode Ukrajiny. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13653361 **Pomoc Ukrajine a dodržiavanie doh&ocirc;d z Minska. Ak&aacute; bola Macronova n&aacute;v&scaron;teva Kyjeva** V predvečer prezidenta Franc&uacute;zska rokoval so svoj&iacute;m rusk&yacute;m n&aacute;protivkom Vladimirom Putinom V utorok prv&aacute; n&aacute;v&scaron;teva franc&uacute;zskeho prezidenta po 24 rokoch v Kyjeve nepriniesla jednoznačn&yacute; prelom ani v bilater&aacute;lnych vzťahoch, ani v uvoľnen&iacute; nap&auml;tia okolo Ukrajiny, podľa odborn&iacute;kov je v&scaron;ak perspekt&iacute;vna z hľadiska rie&scaron;enia bezpečnostnej situ&aacute;cie. Emmanuel Macron odi&scaron;iel do Kyjeva z Moskvy, kde deň predt&yacute;m rokoval so svoj&iacute;m rusk&yacute;m n&aacute;protivkom Vladimirom Putinom. V d&ocirc;sledku tohto stretnutia uznal existenciu skutočn&eacute;ho znepokojenia zo strany Ruskej feder&aacute;cie vo viacer&yacute;ch ot&aacute;zkach v oblasti bezpečnosti a vyslovil sa za skor&eacute; hľadanie kompromisov s cieľom vytvoriť nov&uacute; paneur&oacute;psku bezpečnostn&uacute; architekt&uacute;ru. Nesk&ocirc;r, už na konci n&aacute;v&scaron;tevy Moskvy, uviedol, že za svoj cieľ vid&iacute; &bdquo;zastavenie eskal&aacute;cie a otvorenie nov&yacute;ch pr&iacute;ležitost&iacute;&ldquo; a tento cieľ sa mu podarilo naplniť. Franc&uacute;zsky l&iacute;der na spoločnej tlačovej konferencii s Putinom prisľ&uacute;bil, že počas diskusi&iacute; v Kyjeve nastol&iacute; ot&aacute;zku minsk&yacute;ch doh&ocirc;d, ktor&eacute;, ako zd&ocirc;raznil Macron, musia byť pr&iacute;sne implementovan&eacute;. Po rozhovore s ukrajinsk&yacute;m n&aacute;protivkom sa Macron chystal na nov&uacute; telefonick&uacute; v&yacute;menu n&aacute;zorov s Putinom. **Zhoda n&aacute;zorov** Na tlačovej konferencii po stretnut&iacute; s Macronom ukrajinsk&yacute; l&iacute;der Volodymyr Zelenskyj povedal, že on a franc&uacute;zsky prezident zdieľaj&uacute; rovnak&eacute; n&aacute;zory na v&yacute;zvy, ktor&yacute;m Ukrajina a Eur&oacute;pa čelia. &quot;Veľmi si v&aacute;žime podporu Franc&uacute;zska v procese mierov&eacute;ho urovnania na Donbase. Prezident Franc&uacute;zska a ja m&aacute;me spoločn&eacute; n&aacute;zory na v&yacute;zvy, ktor&yacute;m čel&iacute; Ukrajina a Eur&oacute;pa ako celok,&quot; povedal. Macron poznamenal, že cieľom Par&iacute;ža je dosiahnuť stabiliz&aacute;ciu situ&aacute;cie okolo Ukrajiny v najbliž&scaron;&iacute;ch t&yacute;ždňoch, deklaroval svoj z&aacute;v&auml;zok voči dohod&aacute;m z Minska, vyzval na dodržiavanie doh&ocirc;d, ktor&eacute; s&uacute; jedin&yacute;m z&aacute;kladom pre vyrie&scaron;enie kr&iacute;zy na Ukrajine, a zd&ocirc;raznil že Par&iacute;ž aj Berl&iacute;n, ako garanti &bdquo;Minsk -2&ldquo; s&uacute; pripraven&eacute; pokračovať vo vystupovan&iacute; ako sprostredkovatelia. Naznačil, že ukrajinsk&yacute; prezident mu potvrdil &bdquo;z&aacute;v&auml;zok re&scaron;pektovať pr&iacute;merie&ldquo;. Z&aacute;roveň v Kyjeve, ako povedal Zelenskij, očak&aacute;vaj&uacute; rokovania v &bdquo;normandskom form&aacute;te&ldquo; na &uacute;rovni l&iacute;drov &scaron;t&aacute;tov (Nemecko, Rusko, Ukrajina a Franc&uacute;zsko) a r&aacute;taj&uacute; aj so stretnut&iacute;m politick&yacute;ch poradcov, ktor&iacute; m&ocirc;žu konať 10. febru&aacute;ra. V&auml;č&scaron;ina tlačovej konferencie sa tak či onak dotkla vyhl&aacute;sen&iacute;, ktor&eacute; odzneli deň predt&yacute;m na stretnut&iacute; Macrona a Putina. Najm&auml; novin&aacute;ri veľmi chceli poznať Zelensk&eacute;ho reakciu na slov&aacute; rusk&eacute;ho l&iacute;dra o dohod&aacute;ch z Minska a potrebe ich realiz&aacute;cie Kyjevom: &bdquo;P&aacute;či sa mi to, nep&aacute;či sa mi to, buďte trpezliv&iacute;, kr&aacute;ska moja.&ldquo; Zelenskyj odpovedal, že &quot;Ukrajina je veľmi trpezliv&aacute;&quot; a to podľa jeho n&aacute;zoru potvrdzuje aj fakt, že krajina &quot;nereaguje na provok&aacute;cie&quot;. Na stretnut&iacute; sa diskutovalo aj o ot&aacute;zkach bilater&aacute;lnej agendy. Zelenskyj uviedol, že Kyjev a Par&iacute;ž sa dohodli, že Ukrajine dodaj&uacute; lokomot&iacute;vy v hodnote 900 mili&oacute;nov eur a požiarnu techniku ​​v hodnote 300 mili&oacute;nov eur. Ukrajinsk&yacute; prezident poznamenal, že Kyjev &bdquo;pokračuje v spolupr&aacute;ci s Airbusom, pokiaľ ide o vytvorenie n&aacute;rodn&eacute;ho dopravcu&ldquo;. Okrem toho sa v s&uacute;časnosti realizuje spoločn&yacute; projekt v&yacute;stavby hliadkov&yacute;ch člnov pre pohraničn&uacute; službu Ukrajiny. Ukroboronprom podľa Zelensk&eacute;ho podp&iacute;sal s Franc&uacute;zskom spoločn&eacute; vyhl&aacute;senie o reforme vojensko-priemyseln&eacute;ho komplexu Ukrajiny. Diskusia to pos&uacute;va na ďal&scaron;iu &uacute;roveň N&aacute;v&scaron;tevy prezidenta Franc&uacute;zska v Moskve a Kyjeve vn&iacute;mali mnoh&iacute; odborn&iacute;ci v kontexte vyhrotenej politickej situ&aacute;cie ako perspekt&iacute;vne. Andrej Bystrick&yacute;, predseda spr&aacute;vnej rady Nad&aacute;cie pre rozvoj a podporu medzin&aacute;rodn&eacute;ho diskusn&eacute;ho klubu Valdai, sa preto domnieva, že diskusia o ukrajinskom os&iacute;dlen&iacute; dosiahla nov&uacute; &uacute;roveň, čo d&aacute;va n&aacute;dej na vybudovanie efekt&iacute;vnej&scaron;ej eur&oacute;pskej bezpečnosti. syst&eacute;mu. Samotn&yacute; fakt n&aacute;v&scaron;tevy prezidenta Franc&uacute;zska v hlavn&yacute;ch mest&aacute;ch Ruska a Ukrajiny m&aacute; podľa odborn&iacute;ka symbolick&yacute; v&yacute;znam. &quot;Macron sa uk&aacute;zal ako prv&yacute; z veľk&yacute;ch eur&oacute;pskych l&iacute;drov, ktor&yacute; nelenil a priletel do Moskvy a Kyjeva v čase, keď sa v&scaron;etci navz&aacute;jom stra&scaron;ia hrozbou nejak&eacute;ho &uacute;toku. Už len to, že n&aacute;v&scaron;tevy vodcu tzv. do&scaron;lo k tak&eacute;mu veľk&eacute;mu eur&oacute;pskemu &scaron;t&aacute;tu znamen&aacute;, že nikto nechce vojnu, ale dial&oacute;g d&aacute;va plach&uacute; n&aacute;dej, že sa nakoniec podar&iacute; vybudovať syst&eacute;m efekt&iacute;vnej&scaron;ej eur&oacute;pskej bezpečnosti,&quot; poznamenal. &quot;Postoj Ruskej feder&aacute;cie - jasn&yacute;, konzistentn&yacute;, nepodliehaj&uacute;ci žiadnym v&yacute;kyvom &ndash; bol prednesen&yacute; Macronovi, a to prin&aacute;&scaron;a n&aacute;dej na pokrok v ďal&scaron;&iacute;ch rokovaniach o tejto ot&aacute;zke.&ldquo; Podpredseda Rady feder&aacute;cie Konstantin Kosačev uviedol, že stretnutie Macrona so Zelensk&yacute;m by mohlo byť mal&yacute;m krokom vpred pri presviedčan&iacute; kyjevsk&yacute;ch &uacute;radov, aby dodržiavali dohody z Minska. Kyjev podľa sen&aacute;tora &bdquo;nem&aacute; vlastn&uacute; poz&iacute;ciu&ldquo;, preto pre Rusko &bdquo;je mimoriadne d&ocirc;ležit&eacute; upevniť postavenie Franc&uacute;zska, Nemecka, ich spojencov v Eur&oacute;pskej &uacute;nii, &lt;...&gt; USA, aby vyv&iacute;jať tlak na Kyjev, aby prin&uacute;til Kyjev dodržiavať Minsk&eacute; dohody&ldquo;. &quot;Potom v&scaron;etko do seba okamžite zapadne,&quot; je si ist&yacute; Kosačev. V samotnom Franc&uacute;zsku boli n&aacute;v&scaron;tevy tiež hodnoten&eacute; pozit&iacute;vne. Najm&auml; minister vn&uacute;tra Gerald Darmanin uviedol, že n&aacute;v&scaron;teva Moskvy &quot;prispela k nadviazaniu dial&oacute;gu&quot; s rusk&yacute;m prezidentom. &quot;Uskutočnila sa mimoriadne d&ocirc;ležit&aacute; udalosť. Prezident republiky vr&aacute;til Franc&uacute;zsko do centra svetov&yacute;ch dej&iacute;n,&quot; povedal. Ukrajinsk&yacute; politol&oacute;g, ved&uacute;ci analytick&eacute;ho centra tretieho sektora Andrij Zolotarev sa medzit&yacute;m domnieva, že Macronova n&aacute;v&scaron;teva Ukrajiny mala politick&eacute; ciele, s&uacute;visiace predov&scaron;etk&yacute;m s dom&aacute;cou politikou Franc&uacute;zska. &quot;Je zrejm&eacute;, že chce z&iacute;skať vavr&iacute;ny [b&yacute;val&eacute;ho franc&uacute;zskeho prezidenta Nicolasa] Sarkozyho, mierotvorcu, ktor&yacute; zastavil vojnu,&quot; povedal Zolotarev. Po n&aacute;v&scaron;teve Ukrajiny odi&scaron;iel Macron do Nemecka, ďal&scaron;ej krajiny Normandskej &scaron;tvorky. Tam sa na stretnut&iacute; s nemeck&yacute;m kancel&aacute;rom Olafom Scholzom a poľsk&yacute;m prezidentom Andrzejom Dudom hovorilo aj o v&yacute;sledkoch jeho rokovan&iacute; v Moskve a Kyjeve. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13652969
Upravené 9. 2. 2022 o 03:01

Globální erektor Milan


Tak tu máme ďalší tvoj zlatý nuget. smile


[quote=&quot;pid:56703, uid:57&quot;]Glob&aacute;ln&iacute; erektor Milan[/quote] Tak tu m&aacute;me ďal&scaron;&iacute; tvoj zlat&yacute; nuget. :D

Moderátor

Rusko: Německo je okupovaný stát. Protektorát USA


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rusko-Nemecko-je-okupovany-stat-Protektorat-USA-692208
https://twitter.com/RT_com/status/1491182553465819143?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1491182553465819143%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.parlamentnilisty.cz%2Farena%2Fmonitor%2FRusko-Nemecko-je-okupovany-stat-Protektorat-USA-692208


Rusko: Německo je okupovan&yacute; st&aacute;t. Protektor&aacute;t USA https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rusko-Nemecko-je-okupovany-stat-Protektorat-USA-692208 https://twitter.com/RT_com/status/1491182553465819143?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1491182553465819143%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&amp;ref_url=https%3A%2F%2Fwww.parlamentnilisty.cz%2Farena%2Fmonitor%2FRusko-Nemecko-je-okupovany-stat-Protektorat-USA-692208

Německo je okupovaný stát. Protektorát USA
Ufff tak to im dala .... povedala to čo bolo zrejmé každému už od čias kedy padol berlínsky múr. Až teraz sa začnú hýbať veci. Môžem povedať, že tento čas, v ktorom teraz žijeme je veľmi bohatý na učenie sa politike, sociológii, globálnej politike a veľa ďalším veciam. Všetko má človek reálne pred očami, nie len teoreticky v učebnici.


[quote=&quot;pid:56812, uid:317&quot;]Německo je okupovan&yacute; st&aacute;t. Protektor&aacute;t USA[/quote]Ufff tak to im dala .... povedala to čo bolo zrejm&eacute; každ&eacute;mu už od čias kedy padol berl&iacute;nsky m&uacute;r. Až teraz sa začn&uacute; h&yacute;bať veci. M&ocirc;žem povedať, že tento čas, v ktorom teraz žijeme je veľmi bohat&yacute; na učenie sa politike, sociol&oacute;gii, glob&aacute;lnej politike a veľa ďal&scaron;&iacute;m veciam. V&scaron;etko m&aacute; človek re&aacute;lne pred očami, nie len teoreticky v učebnici.

Protektorát USA
Správná slova. Myslím, že je vhodná doba, aby se KanzlerAkt pojmenoval a vysvětlil. Včetně toho, že každý nový spolkový kancléř si musí dojet do Washingtonu pro "jarlyk". Ale možná v podobném postavení je i Japonsko. Paní Maria to dobře vykopla.


[quote=&quot;pid:56812, uid:317&quot;]Protektor&aacute;t USA[/quote]Spr&aacute;vn&aacute; slova. Mysl&iacute;m, že je vhodn&aacute; doba, aby se KanzlerAkt pojmenoval a vysvětlil. Včetně toho, že každ&yacute; nov&yacute; spolkov&yacute; kancl&eacute;ř si mus&iacute; dojet do Washingtonu pro &quot;jarlyk&quot;. Ale možn&aacute; v podobn&eacute;m postaven&iacute; je i Japonsko. Pan&iacute; Maria to dobře vykopla.

Rusko: Německo je okupovaný stát. Protektorát USA

Řekl bych , že to není náhoda , ale informace vzájemné dohody , mezi RF a Německem , která má uspíšit vypráskání USA z Evropy . Teď můžeme sledovat kteří blbci z páté kolony to stále ještě nechápou a mají potřebu páchat klanovou sebevraždu .


[quote=&quot;pid:56812, uid:317&quot;]Rusko: Německo je okupovan&yacute; st&aacute;t. Protektor&aacute;t USA[/quote] Řekl bych , že to nen&iacute; n&aacute;hoda , ale informace vz&aacute;jemn&eacute; dohody , mezi RF a Německem , kter&aacute; m&aacute; usp&iacute;&scaron;it vypr&aacute;sk&aacute;n&iacute; USA z Evropy . Teď můžeme sledovat kteř&iacute; blbci z p&aacute;t&eacute; kolony to st&aacute;le je&scaron;tě nech&aacute;pou a maj&iacute; potřebu p&aacute;chat klanovou sebevraždu .

že to není náhoda , ale informace vzájemné dohody , mezi RF a Německem

Všechno tomu nasvědčuje včetně okolností. myslím tím vyhrožování "malého prdícího Joe", který se - opět se svým padoušským výrazem - vyjádřil ve smyslu, že mohou úplně odrovnat Severní proud ("...my to můžeme udělat, my máme v Německu takový vliv..." ). A k tomu "sankce, sankce, sankce" - jakoby v předchozích letech k něčemu byly. Může to být také o tom, že ona rozumná část Evropy dobře vidí, že účet za naschvály a šílenosti pomatenců bude platit celá Evropa. A mají toho už plné zuby.


[quote=&quot;pid:56821, uid:185&quot;]že to nen&iacute; n&aacute;hoda , ale informace vz&aacute;jemn&eacute; dohody , mezi RF a Německem[/quote] V&scaron;echno tomu nasvědčuje včetně okolnost&iacute;. mysl&iacute;m t&iacute;m vyhrožov&aacute;n&iacute; &quot;mal&eacute;ho prd&iacute;c&iacute;ho Joe&quot;, kter&yacute; se - opět se sv&yacute;m padou&scaron;sk&yacute;m v&yacute;razem - vyj&aacute;dřil ve smyslu, že mohou &uacute;plně odrovnat Severn&iacute; proud (&quot;...my to můžeme udělat, my m&aacute;me v Německu takov&yacute; vliv...&quot; ). A k tomu &quot;sankce, sankce, sankce&quot; - jakoby v předchoz&iacute;ch letech k něčemu byly. Může to b&yacute;t tak&eacute; o tom, že ona rozumn&aacute; č&aacute;st Evropy dobře vid&iacute;, že &uacute;čet za naschv&aacute;ly a &scaron;&iacute;lenosti pomatenců bude platit cel&aacute; Evropa. A maj&iacute; toho už pln&eacute; zuby.

On je tady ještě jeden aspekt věci . Pokud se RF a Německé elity dohodnou , tak v ten okamžik si všichni ostatní příčetní v Evropě řeknou A co my ? Zbyde pro Nás kousek koláče ?


On je tady je&scaron;tě jeden aspekt věci . Pokud se RF a Německ&eacute; elity dohodnou , tak v ten okamžik si v&scaron;ichni ostatn&iacute; př&iacute;četn&iacute; v Evropě řeknou A co my ? Zbyde pro N&aacute;s kousek kol&aacute;če ?

Řekl bych , že to není náhoda , ale informace vzájemné dohody


Také to tak vidím ... To opravdu nebude náhoda. Já to vidím jako spouštěč sledu událostí, na jejímž konci bude odchod USA z Evropy a NATO. Ani bych se nedivil,, že to je výsledek domluvy Ruska a USA.


[quote=&quot;pid:56821, uid:185&quot;]Řekl bych , že to nen&iacute; n&aacute;hoda , ale informace vz&aacute;jemn&eacute; dohody[/quote] Tak&eacute; to tak vid&iacute;m ... To opravdu nebude n&aacute;hoda. J&aacute; to vid&iacute;m jako spou&scaron;těč sledu ud&aacute;lost&iacute;, na jej&iacute;mž konci bude odchod USA z Evropy a NATO. Ani bych se nedivil,, že to je v&yacute;sledek domluvy Ruska a USA.

v ten okamžik si všichni ostatní příčetní v Evropě řeknou A co my ? Zbyde pro Nás kousek koláče ?

Zcela určitě. Zvláště za situace, že "koláče" v Rusku již mnoho let horečně "pojídají" hlavně ti ze zámoří. Ano - přesně ty "koláče", které dříve "pojídala" Evropa a zámořské sankce jí to znemožnily. Vždyť i v tom "špinavém ruském plynu" jde hlavně o to, aby plyn nekupoval přímo nikdo z Evropy, protože ten samý "špinavý plyn" chce nakupovat "zámoří" a velmi draze ho jako "čistý" prodávat Evropě.


[quote=&quot;pid:56827, uid:185&quot;]v ten okamžik si v&scaron;ichni ostatn&iacute; př&iacute;četn&iacute; v Evropě řeknou A co my ? Zbyde pro N&aacute;s kousek kol&aacute;če ?[/quote] Zcela určitě. Zvl&aacute;&scaron;tě za situace, že &quot;kol&aacute;če&quot; v Rusku již mnoho let horečně &quot;poj&iacute;daj&iacute;&quot; hlavně ti ze z&aacute;moř&iacute;. Ano - přesně ty &quot;kol&aacute;če&quot;, kter&eacute; dř&iacute;ve &quot;poj&iacute;dala&quot; Evropa a z&aacute;mořsk&eacute; sankce j&iacute; to znemožnily. Vždyť i v tom &quot;&scaron;pinav&eacute;m rusk&eacute;m plynu&quot; jde hlavně o to, aby plyn nekupoval př&iacute;mo nikdo z Evropy, protože ten sam&yacute; &quot;&scaron;pinav&yacute; plyn&quot; chce nakupovat &quot;z&aacute;moř&iacute;&quot; a velmi draze ho jako &quot;čist&yacute;&quot; prod&aacute;vat Evropě.

neviem, nikde som nevidela, ze by Trojmorie bolo nezavisle a s vysokou pravdepodobnostou by to viedli Poliaci ako najvacsi a najpocetnejsi stat (teda ked si odmyslim Ukrajinu), ale ani ti nemaju velke peniaze, ktore by si to vyzadovalo (hlavne sanaciu UA). Takisto som nikde nevidela, ze by Rusko na toto pristalo (aj ked je pravdepodobne, ze sa ich na to pytat nikto nebude).
O stiahnuti Amikov z Europy sa nikde nehovori a aj keby to slo na hranice 97., tak ostanu v Europe.....inak si to svoje nevynutia a to je pre n ich existencne nutne. Vid Nemecko a NS2


neviem, nikde som nevidela, ze by Trojmorie bolo nezavisle a s vysokou pravdepodobnostou by to viedli Poliaci ako najvacsi a najpocetnejsi stat (teda ked si odmyslim Ukrajinu), ale ani ti nemaju velke peniaze, ktore by si to vyzadovalo (hlavne sanaciu UA). Takisto som nikde nevidela, ze by Rusko na toto pristalo (aj ked je pravdepodobne, ze sa ich na to pytat nikto nebude). O stiahnuti Amikov z Europy sa nikde nehovori a aj keby to slo na hranice 97., tak ostanu v Europe.....inak si to svoje nevynutia a to je pre n ich existencne nutne. Vid Nemecko a NS2
Upravené 9. 2. 2022 o 11:43

O tom, že Německo je okupovaná země, mluví v tomto videu poslanec německého Bundestagu Waldemar Gert od 2:27:15
https://www.youtube.com/watch?v=-oPao-QM0N4


Podstata je v tom, že Německo dosud nemá uzavřenou mírovou dohodu s USA po 2. světové válce. Rusko po sjednocení Německa tuto dohodu podepsalo. Současně Německo požádalo USA o podepsání stejné dohody, ale USA odmítly s tím, že nebudou nic měnit na vzájemných vztazích a Německo to může posuzovat, jako projev jejích důvěry. Všechna média byla zformována a jsou kontrolovaná USA.
Takže právně, Německo má s USA podepsaný pakt o kapitulací v roce 1945 a od té doby nic.


Ono je dobře, že tyto otázky dnes vylézají na povrch.


@ Popolvar - Rusko nebude dělit Ukrajinu. Jednak, ve všech prohlášeních se Rusko staví za suverenní a nedělitelnou Ukrajinu. A za druhé, rozdělení Ukrajiny by problémy v Evropě nevyřešilo, protože by se zachovala banderovská líheň a USA by zůstaly páky na vměšování se do evropské politiky a bezpečnosti. Tj. dnešní problémy by se akorát posunuly do budoucna a Rusku by to nejspíše znemožnilo je vyřešit . Protože by muselo zasahovat do záležitosti několika suverenních států, se kterými tu dohodu o rozdělení Ukrajiny podepsalo.
Nehledě na to, že by tím Rusko postoupilo své historické území spolu se svým národem, který by čekala tvrdá asimilace a výchova v nepřátelství k Rusku.


O tom, že Německo je okupovan&aacute; země, mluv&iacute; v tomto videu poslanec německ&eacute;ho Bundestagu Waldemar Gert od 2:27:15 https://www.youtube.com/watch?v=-oPao-QM0N4 Podstata je v tom, že Německo dosud nem&aacute; uzavřenou m&iacute;rovou dohodu s USA po 2. světov&eacute; v&aacute;lce. Rusko po sjednocen&iacute; Německa tuto dohodu podepsalo. Současně Německo pož&aacute;dalo USA o podeps&aacute;n&iacute; stejn&eacute; dohody, ale USA odm&iacute;tly s t&iacute;m, že nebudou nic měnit na vz&aacute;jemn&yacute;ch vztaz&iacute;ch a Německo to může posuzovat, jako projev jej&iacute;ch důvěry. V&scaron;echna m&eacute;dia byla zformov&aacute;na a jsou kontrolovan&aacute; USA. Takže pr&aacute;vně, Německo m&aacute; s USA podepsan&yacute; pakt o kapitulac&iacute; v roce 1945 a od t&eacute; doby nic. Ono je dobře, že tyto ot&aacute;zky dnes vyl&eacute;zaj&iacute; na povrch. @ Popolvar - Rusko nebude dělit Ukrajinu. Jednak, ve v&scaron;ech prohl&aacute;&scaron;en&iacute;ch se Rusko stav&iacute; za suverenn&iacute; a nedělitelnou Ukrajinu. A za druh&eacute;, rozdělen&iacute; Ukrajiny by probl&eacute;my v Evropě nevyře&scaron;ilo, protože by se zachovala banderovsk&aacute; l&iacute;heň a USA by zůstaly p&aacute;ky na vmě&scaron;ov&aacute;n&iacute; se do evropsk&eacute; politiky a bezpečnosti. Tj. dne&scaron;n&iacute; probl&eacute;my by se akor&aacute;t posunuly do budoucna a Rusku by to nejsp&iacute;&scaron;e znemožnilo je vyře&scaron;it . Protože by muselo zasahovat do z&aacute;ležitosti několika suverenn&iacute;ch st&aacute;tů, se kter&yacute;mi tu dohodu o rozdělen&iacute; Ukrajiny podepsalo. Nehledě na to, že by t&iacute;m Rusko postoupilo sv&eacute; historick&eacute; &uacute;zem&iacute; spolu se sv&yacute;m n&aacute;rodem, kter&yacute; by čekala tvrd&aacute; asimilace a v&yacute;chova v nepř&aacute;telstv&iacute; k Rusku.
Upravené 9. 2. 2022 o 12:53

Doba vynucování - kroucení rukou je pryč . Pokud sígr narazí na někoho , kdo se mu postaví a drží přitom v ruce zbraň , tak sígr zkrotne . Evropa začíná být pro USA druhým Afghánistánem .
https://www.youtube.com/watch?v=RCGfCVLofkY


Doba vynucov&aacute;n&iacute; - kroucen&iacute; rukou je pryč . Pokud s&iacute;gr naraz&iacute; na někoho , kdo se mu postav&iacute; a drž&iacute; přitom v ruce zbraň , tak s&iacute;gr zkrotne . Evropa zač&iacute;n&aacute; b&yacute;t pro USA druh&yacute;m Afgh&aacute;nist&aacute;nem . https://www.youtube.com/watch?v=RCGfCVLofkY

Německo je okupovaná země


Dříve Německo mělo aspoň zdání vazalského statusu. Dnes, jak USA dochází zdroje, Německo upadá do koloniálního stavu s tím, že ze strany USA bude ještě bvíc využíván jejích lidský a průmyslový potenciál.


Německo, jako hospodářsky silnější země bude mít snahu výužit potenciál naších zemí, které tím spadnou do kategorie kolonií 3. světa. Proto, postavení naších občanů by bylo ještě horší, než v Německu a to by lidé měli vědět. To přesvědčení, že se západem nám bude líp, protože západ je bohatší, už nebude platit. Západní kapitalismus neumí prospěrovat jinak, než drancováním svých kolonií. Dříve prosperita západu se zakládala na drancování Ruska, Afriky a dalších zemí třetího světa. Dnes už to končí. Afrika, Ázie atd. se také vymaňují z koloniální závislosti o Rusku ani nemluvím. Takže, USA musí nahradit výpadky zdrojů na úkor Evropy, která nashromáždila určitý potenciál. Jestli toto si lidé neuvědomí, tak je s námi ámen.


[quote=&quot;pid:56841, uid:158&quot;]Německo je okupovan&aacute; země[/quote] Dř&iacute;ve Německo mělo aspoň zd&aacute;n&iacute; vazalsk&eacute;ho statusu. Dnes, jak USA doch&aacute;z&iacute; zdroje, Německo upad&aacute; do koloni&aacute;ln&iacute;ho stavu s t&iacute;m, že ze strany USA bude je&scaron;tě bv&iacute;c využ&iacute;v&aacute;n jej&iacute;ch lidsk&yacute; a průmyslov&yacute; potenci&aacute;l. Německo, jako hospod&aacute;řsky silněj&scaron;&iacute; země bude m&iacute;t snahu v&yacute;užit potenci&aacute;l na&scaron;&iacute;ch zem&iacute;, kter&eacute; t&iacute;m spadnou do kategorie koloni&iacute; 3. světa. Proto, postaven&iacute; na&scaron;&iacute;ch občanů by bylo je&scaron;tě hor&scaron;&iacute;, než v Německu a to by lid&eacute; měli vědět. To přesvědčen&iacute;, že se z&aacute;padem n&aacute;m bude l&iacute;p, protože z&aacute;pad je bohat&scaron;&iacute;, už nebude platit. Z&aacute;padn&iacute; kapitalismus neum&iacute; prospěrovat jinak, než drancov&aacute;n&iacute;m sv&yacute;ch koloni&iacute;. Dř&iacute;ve prosperita z&aacute;padu se zakl&aacute;dala na drancov&aacute;n&iacute; Ruska, Afriky a dal&scaron;&iacute;ch zem&iacute; třet&iacute;ho světa. Dnes už to konč&iacute;. Afrika, &Aacute;zie atd. se tak&eacute; vymaňuj&iacute; z koloni&aacute;ln&iacute; z&aacute;vislosti o Rusku ani nemluv&iacute;m. Takže, USA mus&iacute; nahradit v&yacute;padky zdrojů na &uacute;kor Evropy, kter&aacute; nashrom&aacute;ždila určit&yacute; potenci&aacute;l. Jestli toto si lid&eacute; neuvědom&iacute;, tak je s n&aacute;mi &aacute;men.

USA uvažují rozmístit na Ukrajině protiraketový systém THAAD.


https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/moskva-varuje-aby-kyjev-a-usa-neuvazovaly-o-rozmisteni-thaad-na-ukrajine.baaeff10/


Určité kruhy v USA se snaží vyvolat válku v Evropě za každou cenu. Pokud by k rozmístění tohoto systému došlo, Rusko chtě nechtě by muselo zareagovat a to zřejmě přímo na šesté prioritě.


USA uvažuj&iacute; rozm&iacute;stit na Ukrajině protiraketov&yacute; syst&eacute;m THAAD. https://eurozpravy.cz/zahranicni/evropa/moskva-varuje-aby-kyjev-a-usa-neuvazovaly-o-rozmisteni-thaad-na-ukrajine.baaeff10/ Určit&eacute; kruhy v USA se snaž&iacute; vyvolat v&aacute;lku v Evropě za každou cenu. Pokud by k rozm&iacute;stěn&iacute; tohoto syst&eacute;mu do&scaron;lo, Rusko chtě nechtě by muselo zareagovat a to zřejmě př&iacute;mo na &scaron;est&eacute; prioritě.

Takže, USA musí nahradit výpadky zdrojů na úkor Evropy, která nashromáždila určitý potenciál. Jestli toto si lidé neuvědomí, tak je s námi ámen.

Jednoznačně jsme se stali nástrojem protiruské, ale i protičínské politiky a zároveň dojnou krávou, kterou budou dojit, skrze domácí kolaboranty ve vládě, dokud si to národ nechá líbit.


[quote=&quot;pid:56853, uid:158&quot;]Takže, USA mus&iacute; nahradit v&yacute;padky zdrojů na &uacute;kor Evropy, kter&aacute; nashrom&aacute;ždila určit&yacute; potenci&aacute;l. Jestli toto si lid&eacute; neuvědom&iacute;, tak je s n&aacute;mi &aacute;men.[/quote] Jednoznačně jsme se stali n&aacute;strojem protirusk&eacute;, ale i protič&iacute;nsk&eacute; politiky a z&aacute;roveň dojnou kr&aacute;vou, kterou budou dojit, skrze dom&aacute;c&iacute; kolaboranty ve vl&aacute;dě, dokud si to n&aacute;rod nech&aacute; l&iacute;bit.

dokud si to národ nechá líbit


já se obávám, že toto bude dlouho... :-/


[quote=&quot;pid:56866, uid:177&quot;]dokud si to n&aacute;rod nech&aacute; l&iacute;bit[/quote] j&aacute; se ob&aacute;v&aacute;m, že toto bude dlouho... :-/

Jednoznačně jsme se stali nástrojem protiruské, ale i protičínské politiky a zároveň dojnou krávou, kterou budou dojit, skrze domácí kolaboranty ve vládě, dokud si to národ nechá líbit.


Dneska k největšími kolaborantům, mimo těch známých politiků, patří také média a novináři, kteří svými články tlačí na vládu a na politiky pronárodně zaměřené. Akce koronavirus, Koněv, Vrbětice a Babiš jsou toho příkladem. Nebýt té agresivní a štvavé mediální masáže, nedostaly bychom se do takové závislostí na kolaborantech v politice.


[quote=&quot;pid:56866, uid:177&quot;]Jednoznačně jsme se stali n&aacute;strojem protirusk&eacute;, ale i protič&iacute;nsk&eacute; politiky a z&aacute;roveň dojnou kr&aacute;vou, kterou budou dojit, skrze dom&aacute;c&iacute; kolaboranty ve vl&aacute;dě, dokud si to n&aacute;rod nech&aacute; l&iacute;bit.[/quote] Dneska k největ&scaron;&iacute;mi kolaborantům, mimo těch zn&aacute;m&yacute;ch politiků, patř&iacute; tak&eacute; m&eacute;dia a novin&aacute;ři, kteř&iacute; sv&yacute;mi čl&aacute;nky tlač&iacute; na vl&aacute;du a na politiky pron&aacute;rodně zaměřen&eacute;. Akce koronavirus, Koněv, Vrbětice a Babi&scaron; jsou toho př&iacute;kladem. Neb&yacute;t t&eacute; agresivn&iacute; a &scaron;tvav&eacute; medi&aacute;ln&iacute; mas&aacute;že, nedostaly bychom se do takov&eacute; z&aacute;vislost&iacute; na kolaborantech v politice.

To přesvědčení, že se západem nám bude líp, protože západ je bohatší, už nebude platit.

Ne že nebude platit, ale ono už nejméně 10 let neplatí!
Těsně před r. 89 už "lesk a sláva západu" silně pohasínala. Vzkříšena byla pádem socbloku a následným vydrancováním všech postkomunistických zemí. Tím si "kolektivní západ" prodloužil "život" (tím se myslí získal čas do nevyhnutelného krachu) o cca 15 let. Původně si mysleli, že o cca 30 let, ale ne všechno vyšlo jak by podle nich mělo. V těch jejich původních plánech měli mít "ti oni" svět pod palcem do r. 2012 - proto bylo kolem tohoto data tolik humbuku.
Jenže - ten Putin, to Rusko.... Na Rusko spoléhají jako na svůj "zdroj obživy" a to nejméně na dalších 100 let. Kapitalistický systém a biblická koncepce prostě neumí žít jinak, než na úkor druhých. Z toho důvodu chtějí i celou Evropu dostat do otrockého postavení, kdy Evropa bude živořit, aby anglosasové v pohodě přežívali. Donedávna stačily v otrocké pozici jen slovanské národy - teď už ne. Pamatuješ, co se nám tady tlouklo do hlavy? !Jste líní, neumíte šetřit, neumíte efektivně pracovat - proto se nemáte tak dobře, jako Němci, Angličani, Francouzi...Američani". A proč? Aby si občani "zapli" ve svých hlavách pocit viny a jakési nedostatečnosti, nevychovanosti, nižšího řádu - kde nám označili i "viníka" = komunisty. Aby sklopili hlavu a pracovali, pracovali... a nic nechtěli...
Kdysi dávno, na začátku osmdesátek, pustili naši profesorku němčiny na zájezd do Rakouska a Švýcarska. Přivezla odtud nádherné pohlednice, které jsme s vykulenýma očima i závistí prohlíželi v hodinách němčiny. Byla to fakt krása. Jenže ona nám už tehdy říkala "je to jen pozlátko západu" - a my se tomu smáli. A nevěřili. Dokonce jsme si z toho i do budoucna udělali slogan. Jenže ona velmi brzy nastala doba, kdy jsem musela uznat, že měla pravdu. Stačil jeden nákup jednoho jogurtu v pestrobarevném a blýskavém kelímku, který jsem si domú nesla jako svátost, jako výhru v loterii. Konečně jsem měla to "překrásné západní" - i když velmi drahé. No... a po ochutnání letěl celý ten pestrobarevný kelímek i s obsahem do koše, protože to nebylo k jídlu... smile
No a přesně takovým způsobem nás drancovali a ožebračovali. Naše výrobky přestaly být ke koupi - prý "neschopné konkurence" - a místo toho předražený pestrobarevný hnus.
A na "západě" obrovské zisky, které jim pomohly udržet si navyklý standart ještě desetiletí.
To nemluvím o tvrdé realitě v cenách za bydlení, energie, zdravotnictví, školství... atd.


[quote=&quot;pid:56853, uid:158&quot;]To přesvědčen&iacute;, že se z&aacute;padem n&aacute;m bude l&iacute;p, protože z&aacute;pad je bohat&scaron;&iacute;, už nebude platit.[/quote] **Ne že nebude platit, ale ono už nejm&eacute;ně 10 let neplat&iacute;!** Těsně před r. 89 už &quot;lesk a sl&aacute;va z&aacute;padu&quot; silně pohas&iacute;nala. Vzkř&iacute;&scaron;ena byla p&aacute;dem socbloku a n&aacute;sledn&yacute;m vydrancov&aacute;n&iacute;m v&scaron;ech postkomunistick&yacute;ch zem&iacute;. T&iacute;m si &quot;kolektivn&iacute; z&aacute;pad&quot; prodloužil &quot;život&quot; (t&iacute;m se mysl&iacute; z&iacute;skal čas do nevyhnuteln&eacute;ho krachu) o cca 15 let. Původně si mysleli, že o cca 30 let, ale ne v&scaron;echno vy&scaron;lo jak by podle nich mělo. V těch jejich původn&iacute;ch pl&aacute;nech měli m&iacute;t &quot;ti oni&quot; svět pod palcem do r. 2012 - proto bylo kolem tohoto data tolik humbuku. **Jenže - ten Putin, to Rusko....** Na Rusko spol&eacute;haj&iacute; jako na svůj &quot;zdroj obživy&quot; a to nejm&eacute;ně na dal&scaron;&iacute;ch 100 let. Kapitalistick&yacute; syst&eacute;m a biblick&aacute; koncepce prostě neum&iacute; ž&iacute;t jinak, než na &uacute;kor druh&yacute;ch. Z toho důvodu chtěj&iacute; i celou Evropu dostat do otrock&eacute;ho postaven&iacute;, kdy Evropa bude živořit, aby anglosasov&eacute; v pohodě přež&iacute;vali. Doned&aacute;vna stačily v otrock&eacute; pozici jen slovansk&eacute; n&aacute;rody - teď už ne. Pamatuje&scaron;, co se n&aacute;m tady tlouklo do hlavy? !Jste l&iacute;n&iacute;, neum&iacute;te &scaron;etřit, neum&iacute;te efektivně pracovat - proto se nem&aacute;te tak dobře, jako Němci, Angličani, Francouzi...Američani&quot;. A proč? Aby si občani &quot;zapli&quot; ve sv&yacute;ch hlav&aacute;ch pocit viny a jak&eacute;si nedostatečnosti, nevychovanosti, niž&scaron;&iacute;ho ř&aacute;du - kde n&aacute;m označili i &quot;vin&iacute;ka&quot; = komunisty. Aby sklopili hlavu a pracovali, pracovali... a nic nechtěli... Kdysi d&aacute;vno, na zač&aacute;tku osmdes&aacute;tek, pustili na&scaron;i profesorku němčiny na z&aacute;jezd do Rakouska a &Scaron;v&yacute;carska. Přivezla odtud n&aacute;dhern&eacute; pohlednice, kter&eacute; jsme s vykulen&yacute;ma očima i z&aacute;vist&iacute; prohl&iacute;želi v hodin&aacute;ch němčiny. Byla to fakt kr&aacute;sa. Jenže ona n&aacute;m už tehdy ř&iacute;kala &quot;je to jen pozl&aacute;tko z&aacute;padu&quot; - a my se tomu sm&aacute;li. A nevěřili. Dokonce jsme si z toho i do budoucna udělali slogan. Jenže ona velmi brzy nastala doba, kdy jsem musela uznat, že měla pravdu. Stačil jeden n&aacute;kup jednoho jogurtu v pestrobarevn&eacute;m a bl&yacute;skav&eacute;m kel&iacute;mku, kter&yacute; jsem si dom&uacute; nesla jako sv&aacute;tost, jako v&yacute;hru v loterii. Konečně jsem měla to &quot;překr&aacute;sn&eacute; z&aacute;padn&iacute;&quot; - i když velmi drah&eacute;. No... a po ochutn&aacute;n&iacute; letěl cel&yacute; ten pestrobarevn&yacute; kel&iacute;mek i s obsahem do ko&scaron;e, protože to nebylo k j&iacute;dlu... :( No a přesně takov&yacute;m způsobem n&aacute;s drancovali a ožebračovali. Na&scaron;e v&yacute;robky přestaly b&yacute;t ke koupi - pr&yacute; &quot;neschopn&eacute; konkurence&quot; - a m&iacute;sto toho předražen&yacute; pestrobarevn&yacute; hnus. A na &quot;z&aacute;padě&quot; obrovsk&eacute; zisky, kter&eacute; jim pomohly udržet si navykl&yacute; standart je&scaron;tě desetilet&iacute;. To nemluv&iacute;m o tvrd&eacute; realitě v cen&aacute;ch za bydlen&iacute;, energie, zdravotnictv&iacute;, &scaron;kolstv&iacute;... atd.

já se obávám, že toto bude dlouho... :-/

Možná se z toho mála co nám obyčejným lidem zbude, budeme muset nakonec složit na novou sochu Koněva, abychom jasně vyjádřili vděčnost těm, kdo nám přinesli svobodu a budoucnost v minulosti, a kdo je i dnes nadějí a vzorem našemu národu pro úklid toho současného fašistického svinčíku.


[quote=&quot;pid:56869, uid:473&quot;]j&aacute; se ob&aacute;v&aacute;m, že toto bude dlouho... :-/[/quote] Možn&aacute; se z toho m&aacute;la co n&aacute;m obyčejn&yacute;m lidem zbude, budeme muset nakonec složit na novou sochu Koněva, abychom jasně vyj&aacute;dřili vděčnost těm, kdo n&aacute;m přinesli svobodu a budoucnost v minulosti, a kdo je i dnes naděj&iacute; a vzorem na&scaron;emu n&aacute;rodu pro &uacute;klid toho současn&eacute;ho fa&scaron;istick&eacute;ho svinč&iacute;ku.

neviem, nikde som nevidela, ze by Trojmorie bolo nezavisle

Janko, jen takové krátké vysvětlení.
Projekt Trojmoří je dávným polským snem o moci - "říše od moře k moři". A když se podíváš, kdo ten současný projekt vzkřísil, máš jasno minimálně o tom, že z něj nic dobrého nekouká. Myslím si, že jeho hlavním cílem je zabránit novodobé hedvábné cestě v průniku do "demokratické Evropy". Druhý cíl může být - vzhledem ke státům v projektu sdruženým - držet postkomunistické země "na vodítku" , udržovat je v režimu "přežívání". Zcela určitě by tu jednotlivé země neměly rovné postavení a to jak v rozhodování, tak v přerozdělování zdrojů.
Jde také o jakousi "zábranu" v možném uskutečnění projektu "od Lisabonu po Vladivostok", který několikrát ozvučil Putin. Tento projekt by byl na bázi "rovný s rovným".
Jenže... plány jsou plány a tak by se dal i projekt Trojmoří využít dle spravedlivého blokového uskupení - rovný s rovným. Stačilo by, aby aspoň některé země V4 toto pojetí začaly nejen prosazovat, ale i uskutečňovat. Pro začátek aspoň Maďarsko, Slovensko, Česko - tři nejbližší sousedé. A vzhledem k tomu, že do Maďarska bude proudit plyn, to spojení by nebylo marné ani nemožné a ostatní země by se přidaly...


[quote=&quot;pid:56837, uid:187&quot;]neviem, nikde som nevidela, ze by Trojmorie bolo nezavisle[/quote] Janko, jen takov&eacute; kr&aacute;tk&eacute; vysvětlen&iacute;. Projekt Trojmoř&iacute; je d&aacute;vn&yacute;m polsk&yacute;m snem o moci - &quot;ř&iacute;&scaron;e od moře k moři&quot;. A když se pod&iacute;v&aacute;&scaron;, kdo ten současn&yacute; projekt vzkř&iacute;sil, m&aacute;&scaron; jasno minim&aacute;lně o tom, že z něj nic dobr&eacute;ho nekouk&aacute;. Mysl&iacute;m si, že jeho hlavn&iacute;m c&iacute;lem je zabr&aacute;nit novodob&eacute; hedv&aacute;bn&eacute; cestě v průniku do &quot;demokratick&eacute; Evropy&quot;. Druh&yacute; c&iacute;l může b&yacute;t - vzhledem ke st&aacute;tům v projektu sdružen&yacute;m - držet postkomunistick&eacute; země &quot;na vod&iacute;tku&quot; , udržovat je v režimu &quot;přež&iacute;v&aacute;n&iacute;&quot;. Zcela určitě by tu jednotliv&eacute; země neměly rovn&eacute; postaven&iacute; a to jak v rozhodov&aacute;n&iacute;, tak v přerozdělov&aacute;n&iacute; zdrojů. Jde tak&eacute; o jakousi &quot;z&aacute;branu&quot; v možn&eacute;m uskutečněn&iacute; projektu &quot;od Lisabonu po Vladivostok&quot;, kter&yacute; několikr&aacute;t ozvučil Putin. Tento projekt by byl na b&aacute;zi &quot;rovn&yacute; s rovn&yacute;m&quot;. Jenže... pl&aacute;ny jsou pl&aacute;ny a tak by se dal i projekt Trojmoř&iacute; využ&iacute;t dle spravedliv&eacute;ho blokov&eacute;ho uskupen&iacute; - rovn&yacute; s rovn&yacute;m. Stačilo by, aby aspoň někter&eacute; země V4 toto pojet&iacute; začaly nejen prosazovat, ale i uskutečňovat. Pro zač&aacute;tek aspoň Maďarsko, Slovensko, Česko - tři nejbliž&scaron;&iacute; soused&eacute;. A vzhledem k tomu, že do Maďarska bude proudit plyn, to spojen&iacute; by nebylo marn&eacute; ani nemožn&eacute; a ostatn&iacute; země by se přidaly...
Upravené 9. 2. 2022 o 14:08

Lin: vsak ja s tebou suhlasim, aj je mi jasne, ze je to skor projekt USA. Ja sa skor obavam ze to ludia z hluposti podporia a potom sa budu zasa cudovat, lebo Poliaci chceli porcovat Slovensko aj po jeho vzniku v 93., nastastie vtedy cuvli Madari....takze velkopolske maniere su stale zive a aj Polsku dochadzaju peniaze. Najnovsie totiz to vyzera, ze ich vyhodi z Hodvabnej cesty aj Cina a pokial EU by sa rozpadla alebo transformovala, na Poliakov by neostali peniaze tak ci tak. Na druhej strane, ostali im pomerne neprerusene dodavatelske retazce (na rozdiel od nas), takze v pripade rozpadu, by mali z tohto hladiska asi jednoduchsi dalsi zivot.


Lin: vsak ja s tebou suhlasim, aj je mi jasne, ze je to skor projekt USA. Ja sa skor obavam ze to ludia z hluposti podporia a potom sa budu zasa cudovat, lebo Poliaci chceli porcovat Slovensko aj po jeho vzniku v 93., nastastie vtedy cuvli Madari....takze velkopolske maniere su stale zive a aj Polsku dochadzaju peniaze. Najnovsie totiz to vyzera, ze ich vyhodi z Hodvabnej cesty aj Cina a pokial EU by sa rozpadla alebo transformovala, na Poliakov by neostali peniaze tak ci tak. Na druhej strane, ostali im pomerne neprerusene dodavatelske retazce (na rozdiel od nas), takze v pripade rozpadu, by mali z tohto hladiska asi jednoduchsi dalsi zivot.

@Oracle_911 - no vidíš, od Tebe uznání a erektor NIC. Je to moc rychlé a porada stíhá poradu...

@Oracle_911 - no vid&iacute;&scaron;, od Tebe uzn&aacute;n&iacute; a erektor NIC. Je to moc rychl&eacute; a porada st&iacute;h&aacute; poradu...

Poliaci chceli porcovat Slovensko aj po jeho vzniku v 93., nastastie vtedy cuvli Madari
ak je pravda na tom čo sa hovorilo, že Mečiar išiel za pápežom Jánom Pavlom II a poprosil ho o pomoc pri vzniku samostatnej Slovenskej republiky, tak Maďari a Poliaci mohli len snívať o porciovaní Slovenska.
Trojmorie ako projekt je už pasé. Ruské podmienky sú jasné a v nich žiadne trojmorie nemá miesto. Súhlas Ruska s Trojmorím je priame popretie ich požiadaviek, ktoré žiada od USA a NATO.


[quote=&quot;pid:56888, uid:187&quot;]Poliaci chceli porcovat Slovensko aj po jeho vzniku v 93., nastastie vtedy cuvli Madari[/quote]ak je pravda na tom čo sa hovorilo, že Mečiar i&scaron;iel za p&aacute;pežom J&aacute;nom Pavlom II a poprosil ho o pomoc pri vzniku samostatnej Slovenskej republiky, tak Maďari a Poliaci mohli len sn&iacute;vať o porciovan&iacute; Slovenska. Trojmorie ako projekt je už pas&eacute;. Rusk&eacute; podmienky s&uacute; jasn&eacute; a v nich žiadne trojmorie nem&aacute; miesto. S&uacute;hlas Ruska s Trojmor&iacute;m je priame popretie ich požiadaviek, ktor&eacute; žiada od USA a NATO.

Trojmorie ako projekt


Projekt Trojmoří apod. projekty různých unií ve Střední Evropě, pod patronací USA, se nezamlouvaly, mimo Ruska a SSSR, také Německu. Lze pochybovat, že by v současnosti změnilo názor...


[quote=&quot;pid:56896, uid:528&quot;]Trojmorie ako projekt[/quote] Projekt Trojmoř&iacute; apod. projekty různ&yacute;ch uni&iacute; ve Středn&iacute; Evropě, pod patronac&iacute; USA, se nezamlouvaly, mimo Ruska a SSSR, tak&eacute; Německu. Lze pochybovat, že by v současnosti změnilo n&aacute;zor...
Upravené 9. 2. 2022 o 16:25

@ondrej82 -nevidím to tak jednoznačně. nejde o geografii, ale koncepci uspořádání a a koncepci spolupráce.Trojmoří (mezimoří) je ideální mezičlánek k finálnímu globálnímu uspořádáná´í. Putin určitě uvítá všechny formy řízení, které může během změny okolí převzít do své koncepce Lisabon-Vladivostok.
KSB sleduje 1.prioritu, ostatní od tej 3. směrem dolů.

@ondrej82 -nevid&iacute;m to tak jednoznačně. nejde o geografii, ale koncepci uspoř&aacute;d&aacute;n&iacute; a a koncepci spolupr&aacute;ce.Trojmoř&iacute; (mezimoř&iacute;) je ide&aacute;ln&iacute; mezičl&aacute;nek k fin&aacute;ln&iacute;mu glob&aacute;ln&iacute;mu uspoř&aacute;d&aacute;n&aacute;&acute;&iacute;. Putin určitě uv&iacute;t&aacute; v&scaron;echny formy ř&iacute;zen&iacute;, kter&eacute; může během změny okol&iacute; převz&iacute;t do sv&eacute; koncepce Lisabon-Vladivostok. KSB sleduje 1.prioritu, ostatn&iacute; od tej 3. směrem dolů.

@Boletus, @Lin,vidím, že ste pochopili, o čom rozprávam v súvislosti s Trojmorím.
Áno, finálnym cieľom je spolupráca od Lisabonu po Vladivostok, no je naivné si myslieť, že to bude jedným luskom. To Trojmorie môže byť kľudne vhodným medzičlánkom a medziobdobím.
Áno, Trojmorie s pôvodným obsahom a zámerom sa dalo definovať ako vlhký sen poľskej fašistickej elity. No, ako sa vraví: "čo bolo, to bolo - terazky som majorom..." a skutočný obsah a zámer je už dávno iný, aj keď to mnohé "elity" ani netušia.
A veľmocenské ambície Poľska? Na to treba peniaze, peníze a peňeži!!! A ako to pravdepodobne s nimi v Poľsku dopadne, možno načrtáva aj tento článok, síce z Aeronetu, ktorý sem postol Globalisté https://aeronet.cz/news/americane-odmitli-interpretacni-dolozku-zuzany-caputove-nahradili-ji-vlastni-dolozkou-potvrzujici-americkou-jurisdikci-nad-sliacem-i-kuchynou-polsko-rozpoutalo-mezi-nemci-naproste-silenstvi/ - bezprecedentným znížením daní na tovar a PHM riskuje poľský štátny rozpočet dosť veľký výpadok (neviem či zvýšený nákup od susedov tak enormne zvýši odbyt poľských výrobkov, aby celkový objem vybratých daní vykril zvýšeným množstvom znížené sadzby), možno to fakt robia vo vidine tučného zisku rabovaním východu, no ak si pozorne prečítate ten článok na Aeronete, tak neovokujú vám tieto kroky Poľska a jeho roztržku s Bruselom na popud USA roztržku s Berlínom na popud Londýna tesne pred 1.9.1939?
A ak sme už v minulosti, tak Slovensko pred vypuknutím II. svetovej vojny stratilo juh v prospech Maďarska a sever v prospech Poľska. Nestratili sme ich aj tentokrát po Matovičovom vyhlásení, že DPH nezníži, lebo by ohrozil štátny rozpočet? Týmto ohlásil dve veci: že tento štát je fašistický (ľudia sú pre tento systém ničím) a že sme prišli o sever aj juh Slovenska - kúpyschopnosť obyvateľstva bola presmerovaná do Maďarska a na Slovensko. Slovenská armáda už pochoduje na východ, viď. vládna zmena plánu vojenských cvičení a máme tu už aj "nemeckú" okupáciu - schválenie DCA... Ide to rýchlo...

@Boletus, @Lin,vid&iacute;m, že ste pochopili, o čom rozpr&aacute;vam v s&uacute;vislosti s Trojmor&iacute;m. &Aacute;no, fin&aacute;lnym cieľom je spolupr&aacute;ca od Lisabonu po Vladivostok, no je naivn&eacute; si myslieť, že to bude jedn&yacute;m luskom. To Trojmorie m&ocirc;že byť kľudne vhodn&yacute;m medzičl&aacute;nkom a medziobdob&iacute;m. &Aacute;no, Trojmorie s p&ocirc;vodn&yacute;m obsahom a z&aacute;merom sa dalo definovať ako vlhk&yacute; sen poľskej fa&scaron;istickej elity. No, ako sa vrav&iacute;: &quot;čo bolo, to bolo - terazky som majorom...&quot; a skutočn&yacute; obsah a z&aacute;mer je už d&aacute;vno in&yacute;, aj keď to mnoh&eacute; &quot;elity&quot; ani netu&scaron;ia. A veľmocensk&eacute; amb&iacute;cie Poľska? Na to treba peniaze, pen&iacute;ze a peňeži!!! A ako to pravdepodobne s nimi v Poľsku dopadne, možno načrt&aacute;va aj tento čl&aacute;nok, s&iacute;ce z Aeronetu, ktor&yacute; sem postol Globalist&eacute; https://aeronet.cz/news/americane-odmitli-interpretacni-dolozku-zuzany-caputove-nahradili-ji-vlastni-dolozkou-potvrzujici-americkou-jurisdikci-nad-sliacem-i-kuchynou-polsko-rozpoutalo-mezi-nemci-naproste-silenstvi/ - bezprecedentn&yacute;m zn&iacute;žen&iacute;m dan&iacute; na tovar a PHM riskuje poľsk&yacute; &scaron;t&aacute;tny rozpočet dosť veľk&yacute; v&yacute;padok (neviem či zv&yacute;&scaron;en&yacute; n&aacute;kup od susedov tak enormne zv&yacute;&scaron;i odbyt poľsk&yacute;ch v&yacute;robkov, aby celkov&yacute; objem vybrat&yacute;ch dan&iacute; vykril zv&yacute;&scaron;en&yacute;m množstvom zn&iacute;žen&eacute; sadzby), možno to fakt robia vo vidine tučn&eacute;ho zisku rabovan&iacute;m v&yacute;chodu, no ak si pozorne preč&iacute;tate ten čl&aacute;nok na Aeronete, tak neovokuj&uacute; v&aacute;m tieto kroky Poľska a jeho roztržku s Bruselom na popud USA roztržku s Berl&iacute;nom na popud Lond&yacute;na tesne pred 1.9.1939? A ak sme už v minulosti, tak Slovensko pred vypuknut&iacute;m II. svetovej vojny stratilo juh v prospech Maďarska a sever v prospech Poľska. Nestratili sme ich aj tentokr&aacute;t po Matovičovom vyhl&aacute;sen&iacute;, že DPH nezn&iacute;ži, lebo by ohrozil &scaron;t&aacute;tny rozpočet? T&yacute;mto ohl&aacute;sil dve veci: že tento &scaron;t&aacute;t je fa&scaron;istick&yacute; (ľudia s&uacute; pre tento syst&eacute;m nič&iacute;m) a že sme pri&scaron;li o sever aj juh Slovenska - k&uacute;pyschopnosť obyvateľstva bola presmerovan&aacute; do Maďarska a na Slovensko. Slovensk&aacute; arm&aacute;da už pochoduje na v&yacute;chod, viď. vl&aacute;dna zmena pl&aacute;nu vojensk&yacute;ch cvičen&iacute; a m&aacute;me tu už aj &quot;nemeck&uacute;&quot; okup&aacute;ciu - schv&aacute;lenie DCA... Ide to r&yacute;chlo...

Ruská Duma podpořila Putina a jeho požadavky k USA a NATO a vzkázala parlamentům všech zemí, že stojí za prezidentem.


"Sankční politikou ublížite jenom sami sobě".
https://www.youtube.com/watch?v=N4_S5DKzdXQ


Ta jednota je důležita, obzvlášť na pozadí snah 5 kolony a spících, viz. vyslouželý generál Ivašov a jeho dopis Putinovi.


Rusk&aacute; Duma podpořila Putina a jeho požadavky k USA a NATO a vzk&aacute;zala parlamentům v&scaron;ech zem&iacute;, že stoj&iacute; za prezidentem. &quot;Sankčn&iacute; politikou ubl&iacute;žite jenom sami sobě&quot;. https://www.youtube.com/watch?v=N4_S5DKzdXQ Ta jednota je důležita, obzvl&aacute;&scaron;ť na pozad&iacute; snah 5 kolony a sp&iacute;c&iacute;ch, viz. vysloužel&yacute; gener&aacute;l Iva&scaron;ov a jeho dopis Putinovi.
Upravené 9. 2. 2022 o 23:44

tak by se dal i projekt Trojmoří využít dle spravedlivého blokového uskupení

Trojmoří (mezimoří) je ideální mezičlánek k finálnímu globálnímu uspořádáná´í

To Trojmorie môže byť kľudne vhodným medzičlánkom a medziobdobím.


Jen bych se ráda zeptala, zda tento koncept znamená konec naděje na obnovení společné státnosti našich národů...


[quote=&quot;pid:56876, uid:203&quot;]tak by se dal i projekt Trojmoř&iacute; využ&iacute;t dle spravedliv&eacute;ho blokov&eacute;ho uskupen&iacute;[/quote] [quote=&quot;pid:56901, uid:57&quot;]Trojmoř&iacute; (mezimoř&iacute;) je ide&aacute;ln&iacute; mezičl&aacute;nek k fin&aacute;ln&iacute;mu glob&aacute;ln&iacute;mu uspoř&aacute;d&aacute;n&aacute;&acute;&iacute;[/quote] [quote=&quot;pid:56956, uid:112&quot;]To Trojmorie m&ocirc;že byť kľudne vhodn&yacute;m medzičl&aacute;nkom a medziobdob&iacute;m.[/quote] Jen bych se r&aacute;da zeptala, zda tento koncept znamen&aacute; konec naděje na obnoven&iacute; společn&eacute; st&aacute;tnosti na&scaron;ich n&aacute;rodů...

@Michaela1 - neznamená, pokud půjde o spolupráci v bloku, naopak. Resp. nevidím tam žádnou významnou brzdu. Blok je postaven na vzájemné dohodě za dodržení obecných pravidel bloku.

@Michaela1 - neznamen&aacute;, pokud půjde o spolupr&aacute;ci v bloku, naopak. Resp. nevid&iacute;m tam ž&aacute;dnou v&yacute;znamnou brzdu. Blok je postaven na vz&aacute;jemn&eacute; dohodě za dodržen&iacute; obecn&yacute;ch pravidel bloku.

nevidím tam žádnou významnou brzdu

Brzdy se neobávám, spíš to vidím na nedostatek motivace, půjde-li trend nového uspořádání jinudy. Ale třeba to tak má být a jsem jen zbytečně sentimentální...


[quote=&quot;pid:56972, uid:57&quot;]nevid&iacute;m tam ž&aacute;dnou v&yacute;znamnou brzdu[/quote] Brzdy se neob&aacute;v&aacute;m, sp&iacute;&scaron; to vid&iacute;m na nedostatek motivace, půjde-li trend nov&eacute;ho uspoř&aacute;d&aacute;n&iacute; jinudy. Ale třeba to tak m&aacute; b&yacute;t a jsem jen zbytečně sentiment&aacute;ln&iacute;...
Upravené 9. 2. 2022 o 22:33

neovokujú vám tieto kroky Poľska a jeho roztržku s Bruselom na popud USA roztržku s Berlínom na popud Londýna tesne pred 1.9.1939?


Trefa.

A ak sme už v minulosti, tak Slovensko pred vypuknutím II. svetovej vojny stratilo juh v prospech Maďarska a sever v prospech Poľska. Nestratili sme ich aj tentokrát po Matovičovom vyhlásení, že DPH nezníži, lebo by ohrozil štátny rozpočet? Týmto ohlásil dve veci: že tento štát je fašistický (ľudia sú pre tento systém ničím) a že sme prišli o sever aj juh Slovenska - kúpyschopnosť obyvateľstva bola presmerovaná do Maďarska a na Slovensko. Slovenská armáda už pochoduje na východ, viď. vládna zmena plánu vojenských cvičení a máme tu už aj "nemeckú" okupáciu - schválenie DCA... Ide to rýchlo...


Rýchlo?! Slabý výraz, ide to krkolomne a skončí to katastrofou tak pre elity Poľska, ako aj Maďarska viď výsledok II. svetovej vojny...


[quote=&quot;pid:56956, uid:112&quot;]neovokuj&uacute; v&aacute;m tieto kroky Poľska a jeho roztržku s Bruselom na popud USA roztržku s Berl&iacute;nom na popud Lond&yacute;na tesne pred 1.9.1939?[/quote] Trefa. [quote=&quot;pid:56956, uid:112&quot;]A ak sme už v minulosti, tak Slovensko pred vypuknut&iacute;m II. svetovej vojny stratilo juh v prospech Maďarska a sever v prospech Poľska. Nestratili sme ich aj tentokr&aacute;t po Matovičovom vyhl&aacute;sen&iacute;, že DPH nezn&iacute;ži, lebo by ohrozil &scaron;t&aacute;tny rozpočet? T&yacute;mto ohl&aacute;sil dve veci: že tento &scaron;t&aacute;t je fa&scaron;istick&yacute; (ľudia s&uacute; pre tento syst&eacute;m nič&iacute;m) a že sme pri&scaron;li o sever aj juh Slovenska - k&uacute;pyschopnosť obyvateľstva bola presmerovan&aacute; do Maďarska a na Slovensko. Slovensk&aacute; arm&aacute;da už pochoduje na v&yacute;chod, viď. vl&aacute;dna zmena pl&aacute;nu vojensk&yacute;ch cvičen&iacute; a m&aacute;me tu už aj &quot;nemeck&uacute;&quot; okup&aacute;ciu - schv&aacute;lenie DCA... Ide to r&yacute;chlo...[/quote] R&yacute;chlo?! Slab&yacute; v&yacute;raz, ide to krkolomne a skonč&iacute; to katastrofou tak pre elity Poľska, ako aj Maďarska viď v&yacute;sledok II. svetovej vojny...

Moderátor

Upravené 9. 2. 2022 o 22:40

koncepce Lisabon-Vladivostok.
Je to tvůj sen, nepiš nesmysly, aby se ti nesmáli ti, co to čtou. Ruský svět nikdy nebude od Vladivostoku po Lisabon, na to můžete zapomenout.Takové nesmysly mohou psát ti, kteří na to všechno mají omezený rozhled nebo sní pohádky, které si nikdy nemohou splnit.


[quote=&quot;pid:56901, uid:57&quot;]koncepce Lisabon-Vladivostok.[/quote]Je to tvůj sen, nepi&scaron; nesmysly, aby se ti nesm&aacute;li ti, co to čtou. Rusk&yacute; svět nikdy nebude od Vladivostoku po Lisabon, na to můžete zapomenout.Takov&eacute; nesmysly mohou ps&aacute;t ti, kteř&iacute; na to v&scaron;echno maj&iacute; omezen&yacute; rozhled nebo sn&iacute; poh&aacute;dky, kter&eacute; si nikdy nemohou splnit.

Je to tvůj sen, nepiš nesmysly, aby se ti nesmáli ti, co to čtou


Sebekritika? smile


Vzpomněl jsem si na jistýho Jandu. Když na něj prasklo působení v jistém průmyslu, týden nevystrčil rohy. Ale pak se oklepal a a jako by se nechumelilo. Trochu dejavu


[quote=&quot;pid:56976, uid:747&quot;]Je to tvůj sen, nepi&scaron; nesmysly, aby se ti nesm&aacute;li ti, co to čtou[/quote] Sebekritika? :D Vzpomněl jsem si na jist&yacute;ho Jandu. Když na něj prasklo působen&iacute; v jist&eacute;m průmyslu, t&yacute;den nevystrčil rohy. Ale pak se oklepal a a jako by se nechumelilo. Trochu dejavu

Píšete furt dezinformace, protože o tom všem nemáte správné informace, vaše informace vycházejí z toho, co píší ruská média, je to velký omyl a ty správné informace se nikdy hned tak do novin nedostanou, to si pamatujte. Putin brzy končí, to moc dobře ví a proto některé jeho požadavky na něco, na co Amerika, Evropa, NATO nikdy nepřistoupí. Příběhy Putina a Ruska mají za cíl odvést pozornost ruského lidu, že Putin musel souhlasit s dohodou o projektTrojmoří tyto informace pocházejí ze dvou klíčových zdrojů a lidí, kteří o tom všem mají mnohem více informací než novináři a vy na fóru . Chcete mi věřit nebo ne, ale velmi brzy sami uvidíte, zda je vše, co píšu, pravda nebo ne. Nesni o ruském světě od Vladivostoku po Lisabon, zapomeň na to, kdo o tom sní, můžu říct, že je hloupý nebo o mnoha věcech nemá ani ponětí.


P&iacute;&scaron;ete furt dezinformace, protože o tom v&scaron;em nem&aacute;te spr&aacute;vn&eacute; informace, va&scaron;e informace vych&aacute;zej&iacute; z toho, co p&iacute;&scaron;&iacute; rusk&aacute; m&eacute;dia, je to velk&yacute; omyl a ty spr&aacute;vn&eacute; informace se nikdy hned tak do novin nedostanou, to si pamatujte. Putin brzy konč&iacute;, to moc dobře v&iacute; a proto někter&eacute; jeho požadavky na něco, na co Amerika, Evropa, NATO nikdy nepřistoup&iacute;. Př&iacute;běhy Putina a Ruska maj&iacute; za c&iacute;l odv&eacute;st pozornost rusk&eacute;ho lidu, že Putin musel souhlasit s dohodou o projektTrojmoř&iacute; tyto informace poch&aacute;zej&iacute; ze dvou kl&iacute;čov&yacute;ch zdrojů a lid&iacute;, kteř&iacute; o tom v&scaron;em maj&iacute; mnohem v&iacute;ce informac&iacute; než novin&aacute;ři a vy na f&oacute;ru . Chcete mi věřit nebo ne, ale velmi brzy sami uvid&iacute;te, zda je v&scaron;e, co p&iacute;&scaron;u, pravda nebo ne. Nesni o rusk&eacute;m světě od Vladivostoku po Lisabon, zapomeň na to, kdo o tom sn&iacute;, můžu ř&iacute;ct, že je hloup&yacute; nebo o mnoha věcech nem&aacute; ani ponět&iacute;.

Píšete furt dezinformace, protože o tom všem nemáte správné informace, vaše informace vycházejí z toho, co píší ruská média, je to velký omyl a ty správné informace se nikdy hned tak do novin nedostanou, to si pamatujte.

Ano, ještě že vás tu máme. Jaké jsou tedy ty správné informace a odkud je čerpáte?


[quote=&quot;pid:56978, uid:747&quot;]P&iacute;&scaron;ete furt dezinformace, protože o tom v&scaron;em nem&aacute;te spr&aacute;vn&eacute; informace, va&scaron;e informace vych&aacute;zej&iacute; z toho, co p&iacute;&scaron;&iacute; rusk&aacute; m&eacute;dia, je to velk&yacute; omyl a ty spr&aacute;vn&eacute; informace se nikdy hned tak do novin nedostanou, to si pamatujte.[/quote] Ano, je&scaron;tě že v&aacute;s tu m&aacute;me. Jak&eacute; jsou tedy ty spr&aacute;vn&eacute; informace a odkud je čerp&aacute;te?

Ano, ještě že vás tu máme. Jaké jsou tedy ty správné informace a odkud je čerpáte?
Neřeknu od koho, lidi, kteří nepíšou na fóra, ale pracují v bezpečnostních službách a vysoce postavení politici, které osobně znám od dětství. Nezlobte se, píšete neustále stejný příběh..Rusko toto, Rusko tamto..Ale Rusko nesmí nic dělat, co se Ukrajiny týče, že je vám to navždy jasné. Musí vám být jasné, že Amerika a Západ mají stejné zájmy jako Rusko a není šance, že schválí požadavky Ruska bez ohledu na to, co se stalo, ať je to válka nebo ne. Rusko nemá šanci být vítězem proti 100 spojencům Ameriky, může být pouze poraženo a budou ještě větší problémy, než má Rusko v současnosti. Pokud si Putin myslí, že může vydírat nějakými požadavky, může na to zapomenout, souhlasil s dohodou o Trojmořích a teď může dál štěkat na Měsíc. A v nejbližších dnech se může stát, že Rusko bude mít u svých hranic obrovské problémy, o kterých můžete jen tušit, ale problémy nastanou a to bude pro Rusko velmi velký problém.


[quote=&quot;pid:56980, uid:826&quot;]Ano, je&scaron;tě že v&aacute;s tu m&aacute;me. Jak&eacute; jsou tedy ty spr&aacute;vn&eacute; informace a odkud je čerp&aacute;te?[/quote]Neřeknu od koho, lidi, kteř&iacute; nep&iacute;&scaron;ou na f&oacute;ra, ale pracuj&iacute; v bezpečnostn&iacute;ch služb&aacute;ch a vysoce postaven&iacute; politici, kter&eacute; osobně zn&aacute;m od dětstv&iacute;. Nezlobte se, p&iacute;&scaron;ete neust&aacute;le stejn&yacute; př&iacute;běh..Rusko toto, Rusko tamto..Ale Rusko nesm&iacute; nic dělat, co se Ukrajiny t&yacute;če, že je v&aacute;m to navždy jasn&eacute;. Mus&iacute; v&aacute;m b&yacute;t jasn&eacute;, že Amerika a Z&aacute;pad maj&iacute; stejn&eacute; z&aacute;jmy jako Rusko a nen&iacute; &scaron;ance, že schv&aacute;l&iacute; požadavky Ruska bez ohledu na to, co se stalo, ať je to v&aacute;lka nebo ne. Rusko nem&aacute; &scaron;anci b&yacute;t v&iacute;tězem proti 100 spojencům Ameriky, může b&yacute;t pouze poraženo a budou je&scaron;tě vět&scaron;&iacute; probl&eacute;my, než m&aacute; Rusko v současnosti. Pokud si Putin mysl&iacute;, že může vyd&iacute;rat nějak&yacute;mi požadavky, může na to zapomenout, souhlasil s dohodou o Trojmoř&iacute;ch a teď může d&aacute;l &scaron;těkat na Měs&iacute;c. A v nejbliž&scaron;&iacute;ch dnech se může st&aacute;t, že Rusko bude m&iacute;t u sv&yacute;ch hranic obrovsk&eacute; probl&eacute;my, o kter&yacute;ch můžete jen tu&scaron;it, ale probl&eacute;my nastanou a to bude pro Rusko velmi velk&yacute; probl&eacute;m.

Rusko nemá šanci být vítězem

620441e9ce6ab


[quote=&quot;pid:56982, uid:747&quot;]Rusko nem&aacute; &scaron;anci b&yacute;t v&iacute;tězem[/quote] ![620441e9ce6ab](serve/attachment&amp;path=620441e9ce6ab)

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Rusko nemá šanci být vítězem

Rusko nemá šanci být vítězem
a jakým vítězem by bylo Rusko, zabít miliony lidí kvůli jedné Ukrajině. Začněte myslet realisticky jako normální lidé a ne jako malé děti ve školce. Opravdu si myslíte, že těchto 80 % Ukrajinců, kteří nejsou v tomto složení Donbass, chtějí žít pod Ruskem. Zeptejte se trochu, co si o tom všem myslí obyčejní lidé, Ukrajinci, nikde uz s Rusy, říkají. A vy si myslíte, že Amerika pustí Ukrajinu do Ruska, zapomeňte na to ... je tu také Čína, která má na Ukrajině zájmy společně s Amerikou. Putin tohle všechno ví, a proto se po jeho návratu z Číny nějaké velké chvalozpěvy o tom setkání příliš nepíše.A psal jsem, že v nejbližších dnech budou v Rusku a u ruských hranic velmi velké problémy, Putin bude mít co dělat a přemýšlet, jak z těch problémů ven.


[quote=&quot;pid:56982, uid:747&quot;]Rusko nem&aacute; &scaron;anci b&yacute;t v&iacute;tězem[/quote] [quote=&quot;pid:56982, uid:747&quot;]Rusko nem&aacute; &scaron;anci b&yacute;t v&iacute;tězem[/quote]a jak&yacute;m v&iacute;tězem by bylo Rusko, zab&iacute;t miliony lid&iacute; kvůli jedn&eacute; Ukrajině. Začněte myslet realisticky jako norm&aacute;ln&iacute; lid&eacute; a ne jako mal&eacute; děti ve &scaron;kolce. Opravdu si mysl&iacute;te, že těchto 80 % Ukrajinců, kteř&iacute; nejsou v tomto složen&iacute; Donbass, chtěj&iacute; ž&iacute;t pod Ruskem. Zeptejte se trochu, co si o tom v&scaron;em mysl&iacute; obyčejn&iacute; lid&eacute;, Ukrajinci, nikde uz s Rusy, ř&iacute;kaj&iacute;. A vy si mysl&iacute;te, že Amerika pust&iacute; Ukrajinu do Ruska, zapomeňte na to ... je tu tak&eacute; Č&iacute;na, kter&aacute; m&aacute; na Ukrajině z&aacute;jmy společně s Amerikou. Putin tohle v&scaron;echno v&iacute;, a proto se po jeho n&aacute;vratu z Č&iacute;ny nějak&eacute; velk&eacute; chvalozpěvy o tom setk&aacute;n&iacute; př&iacute;li&scaron; nep&iacute;&scaron;e.A psal jsem, že v nejbliž&scaron;&iacute;ch dnech budou v Rusku a u rusk&yacute;ch hranic velmi velk&eacute; probl&eacute;my, Putin bude m&iacute;t co dělat a přem&yacute;&scaron;let, jak z těch probl&eacute;mů ven.

A psal jsem, že v nejbližších dnech budou v Rusku a u ruských hranic velmi velké problémy, Putin bude mít co dělat a přemýšlet, jak z těch problémů ven.


Aha. Rusko po skončení OH provede cvičení jaderné triády a pindosi na všech základnách kolem Ruska vypálí šalvu vlastním trusem. To bude smradu, obzvlášť, jestli bude bezvětří.


[quote=&quot;pid:56986, uid:747&quot;]A psal jsem, že v nejbliž&scaron;&iacute;ch dnech budou v Rusku a u rusk&yacute;ch hranic velmi velk&eacute; probl&eacute;my, Putin bude m&iacute;t co dělat a přem&yacute;&scaron;let, jak z těch probl&eacute;mů ven.[/quote] Aha. Rusko po skončen&iacute; OH provede cvičen&iacute; jadern&eacute; tri&aacute;dy a pindosi na v&scaron;ech z&aacute;kladn&aacute;ch kolem Ruska vyp&aacute;l&iacute; &scaron;alvu vlastn&iacute;m trusem. To bude smradu, obzvl&aacute;&scaron;ť, jestli bude bezvětř&iacute;.

vysoce postavení politici, které osobně znám od dětství


A to jste se potkávali ve školce, nebo vás maminky vodily rovnou do parlamentu? 🤮


[quote=&quot;pid:56982, uid:747&quot;]vysoce postaven&iacute; politici, kter&eacute; osobně zn&aacute;m od dětstv&iacute;[/quote] A to jste se potk&aacute;vali ve &scaron;kolce, nebo v&aacute;s maminky vodily rovnou do parlamentu?

vysoce postavení politici, které osobně znám od dětství
Tím politikem je Lipavský nebo Pekarová Adamová?


[quote=&quot;pid:56982, uid:747&quot;]vysoce postaven&iacute; politici, kter&eacute; osobně zn&aacute;m od dětstv&iacute;[/quote]T&iacute;m politikem je Lipavsk&yacute; nebo Pekarov&aacute; Adamov&aacute;?

A ak sme už v minulosti, tak Slovensko pred vypuknutím II. svetovej vojny stratilo juh v prospech Maďarska a sever v prospech Poľska. Nestratili sme ich aj tentokrát po Matovičovom vyhlásení, že DPH nezníži, lebo by ohrozil štátny rozpočet? Týmto ohlásil dve veci: že tento štát je fašistický (ľudia sú pre tento systém ničím) a že sme prišli o sever aj juh Slovenska - kúpyschopnosť obyvateľstva bola presmerovaná do Maďarska a na Slovensko. Slovenská armáda už pochoduje na východ, viď. vládna zmena plánu vojenských cvičení a máme tu už aj "nemeckú" okupáciu - schválenie DCA... Ide to rýchlo...

Na místo 6 priority se boj přesunul především na 5-tou (covid) a aktuálně hlavně na 4-tou - ekonomickou. Historie se opakuje i v ČR. Znovu jsme se stali protektorátem, zase máme protektorátní vládu - tentokrát Fialovu. V minulosti byl protektorát zaveden nepokrytě a otevřeně vyzbrojoval Hitlera, v současnosti živíme a financujeme Anglosasy (vlastního nepřítele) v režimu nepřiznané kolonie. Kolonií (zdrojů) jim rychle ubývá a poslední, které jím zůstanou se májí na co těšit... Pozitivní na tom je to, že to určitě probudí i největší spáče.


[quote=&quot;pid:56956, uid:112&quot;]A ak sme už v minulosti, tak Slovensko pred vypuknut&iacute;m II. svetovej vojny stratilo juh v prospech Maďarska a sever v prospech Poľska. Nestratili sme ich aj tentokr&aacute;t po Matovičovom vyhl&aacute;sen&iacute;, že DPH nezn&iacute;ži, lebo by ohrozil &scaron;t&aacute;tny rozpočet? T&yacute;mto ohl&aacute;sil dve veci: že tento &scaron;t&aacute;t je fa&scaron;istick&yacute; (ľudia s&uacute; pre tento syst&eacute;m nič&iacute;m) a že sme pri&scaron;li o sever aj juh Slovenska - k&uacute;pyschopnosť obyvateľstva bola presmerovan&aacute; do Maďarska a na Slovensko. Slovensk&aacute; arm&aacute;da už pochoduje na v&yacute;chod, viď. vl&aacute;dna zmena pl&aacute;nu vojensk&yacute;ch cvičen&iacute; a m&aacute;me tu už aj &quot;nemeck&uacute;&quot; okup&aacute;ciu - schv&aacute;lenie DCA... Ide to r&yacute;chlo...[/quote] Na m&iacute;sto 6 priority se boj přesunul předev&scaron;&iacute;m na 5-tou (covid) a aktu&aacute;lně hlavně na 4-tou - ekonomickou. Historie se opakuje i v ČR. Znovu jsme se stali protektor&aacute;tem, zase m&aacute;me protektor&aacute;tn&iacute; vl&aacute;du - tentokr&aacute;t Fialovu. V minulosti byl protektor&aacute;t zaveden nepokrytě a otevřeně vyzbrojoval Hitlera, v současnosti živ&iacute;me a financujeme Anglosasy (vlastn&iacute;ho nepř&iacute;tele) v režimu nepřiznan&eacute; kolonie. Koloni&iacute; (zdrojů) jim rychle ub&yacute;v&aacute; a posledn&iacute;, kter&eacute; j&iacute;m zůstanou se m&aacute;j&iacute; na co tě&scaron;it... Pozitivn&iacute; na tom je to, že to určitě probud&iacute; i největ&scaron;&iacute; sp&aacute;če.

Pozitivní na tom je to, že to určitě probudí i největší spáče.
Co byl Babais, soudruh, který pracoval podle not Zemana, který je obyčejnou loutkou čínské politiky, lépe tato vláda, někdo, kdo pracoval podle not Číny a Ruska. Kdyby byla Babišova vláda nyní, byla by další omezení, povinné očkování jako soudruzi z Číny a Ruska by rozkazovali.


[quote=&quot;pid:57008, uid:177&quot;]Pozitivn&iacute; na tom je to, že to určitě probud&iacute; i největ&scaron;&iacute; sp&aacute;če.[/quote]Co byl Babais, soudruh, kter&yacute; pracoval podle not Zemana, kter&yacute; je obyčejnou loutkou č&iacute;nsk&eacute; politiky, l&eacute;pe tato vl&aacute;da, někdo, kdo pracoval podle not Č&iacute;ny a Ruska. Kdyby byla Babi&scaron;ova vl&aacute;da nyn&iacute;, byla by dal&scaron;&iacute; omezen&iacute;, povinn&eacute; očkov&aacute;n&iacute; jako soudruzi z Č&iacute;ny a Ruska by rozkazovali.

Znovu jsme se stali protektorátem, zase máme protektorátní vládu - tentokrát Fialovu.
Dosud bylo Česko za vlády Babiše protektorátem Číny a Ruska a ten protektorát řídil soudruh Zeman, který dál funguje podle not Číňanů. Na co čekáš, utíkej žít do Ruska a Číny a ne do EU.


[quote=&quot;pid:57008, uid:177&quot;]Znovu jsme se stali protektor&aacute;tem, zase m&aacute;me protektor&aacute;tn&iacute; vl&aacute;du - tentokr&aacute;t Fialovu.[/quote]Dosud bylo Česko za vl&aacute;dy Babi&scaron;e protektor&aacute;tem Č&iacute;ny a Ruska a ten protektor&aacute;t ř&iacute;dil soudruh Zeman, kter&yacute; d&aacute;l funguje podle not Č&iacute;ňanů. Na co ček&aacute;&scaron;, ut&iacute;kej ž&iacute;t do Ruska a Č&iacute;ny a ne do EU.

Pouze očkovaní obyvatelé Hongkongu budou moci vstoupit do nákupních center, trhů, supermarketů a kostelů v rámci schématu „očkovacího průkazu“, který bude spuštěn 24. února, oznámila v úterý výkonná prezidentka Carrie Lam Cheng Yuet-ngor. Nyní se co nejrychleji připojí k bolševické komunistické bandě do Číny, kde kvete med a mléko .
https://www.logicno.com/politika/hong-kong-necijepljenima-zabranjuje-pristup-hrani-od-24-2-zabranjen-ulaz-u-trgovacke-centre-supermarkete-i-trznice.html


Pouze očkovan&iacute; obyvatel&eacute; Hongkongu budou moci vstoupit do n&aacute;kupn&iacute;ch center, trhů, supermarketů a kostelů v r&aacute;mci sch&eacute;matu &bdquo;očkovac&iacute;ho průkazu&ldquo;, kter&yacute; bude spu&scaron;těn 24. &uacute;nora, ozn&aacute;mila v &uacute;ter&yacute; v&yacute;konn&aacute; prezidentka Carrie Lam Cheng Yuet-ngor. Nyn&iacute; se co nejrychleji připoj&iacute; k bol&scaron;evick&eacute; komunistick&eacute; bandě do Č&iacute;ny, kde kvete med a ml&eacute;ko . https://www.logicno.com/politika/hong-kong-necijepljenima-zabranjuje-pristup-hrani-od-24-2-zabranjen-ulaz-u-trgovacke-centre-supermarkete-i-trznice.html

Berlín a Paříž se marně snaží zastavit Američany a jejich blok následovníků v Trojmoří
Trojmoří je prakticky hotovo a ukotveno, už je potřeba jen odstranit pár “potížistů”, jako jsou Zeman, Orbán a chorvatský prezident.O čem jsem psal je, že Rusko přijalo projekt Trojimoři a teď si Putin hraje na hluchého, jako by to nepodepsal a dohodl se s Američany a Macron chce zakrývat oči těm, kteří věří historce z Moskvy. Je to hotová věc a příchod vojáků na Slovensko a podpis smlouvy mezi Amerikou a Slovenskem ukazuje, že je to hotová věc a ruská propaganda může dál štěkat na Měsíc.A Putinovo vyhrožování nějakými atomovými zbraněmi je příběh pro malé děti a lhaní do očí naivním a hloupým. https://aeronet.cz/news/video-vladimir-putin-poprve-pohrozil-zapadu-pouzitim-ruskych-jadernych-zbrani-pokud-ukrajina-zatahne-clenske-zeme-nato-do-valky-o-krym-a-sileny-starosta-z-prahy-6-na-ceske-televizi-nelenil/


Berl&iacute;n a Pař&iacute;ž se marně snaž&iacute; zastavit Američany a jejich blok n&aacute;sledovn&iacute;ků v Trojmoř&iacute; Trojmoř&iacute; je prakticky hotovo a ukotveno, už je potřeba jen odstranit p&aacute;r &ldquo;pot&iacute;žistů&rdquo;, jako jsou Zeman, Orb&aacute;n a chorvatsk&yacute; prezident.O čem jsem psal je, že Rusko přijalo projekt Trojimoři a teď si Putin hraje na hluch&eacute;ho, jako by to nepodepsal a dohodl se s Američany a Macron chce zakr&yacute;vat oči těm, kteř&iacute; věř&iacute; historce z Moskvy. Je to hotov&aacute; věc a př&iacute;chod voj&aacute;ků na Slovensko a podpis smlouvy mezi Amerikou a Slovenskem ukazuje, že je to hotov&aacute; věc a rusk&aacute; propaganda může d&aacute;l &scaron;těkat na Měs&iacute;c.A Putinovo vyhrožov&aacute;n&iacute; nějak&yacute;mi atomov&yacute;mi zbraněmi je př&iacute;běh pro mal&eacute; děti a lhan&iacute; do oč&iacute; naivn&iacute;m a hloup&yacute;m. https://aeronet.cz/news/video-vladimir-putin-poprve-pohrozil-zapadu-pouzitim-ruskych-jadernych-zbrani-pokud-ukrajina-zatahne-clenske-zeme-nato-do-valky-o-krym-a-sileny-starosta-z-prahy-6-na-ceske-televizi-nelenil/

Vytvoření opěrných bodů podél obvodu Ruska může být nákladné pro USA a NATO
Dnes, 01:21
USA tvoří protiruské opěrné body ve všech směrech. Východním křídlem je Japonsko, jehož vztahy s Ruskou federací se Washington snaží zkomplikovat tématem Kurilských ostrovů. Za bezpečnou zemi nelze považovat Tádžikistán sousedící s Afghánistánem, ani Turkmenistán a Uzbekistán, potenciálně zranitelné vůči vnitřním islámským radikálům, ani nestabilní Kyrgyzstán. Nepříjemné překvapení přinesl i Kazachstán, který byl považován za nejstabilnější a nejprosperující zemi v regionu.


Первоисточник публикации: https://politikus.ru/video/140188-sozdanie-placdarmov-po-perimetru-rossii-mozhet-dorogo-oboytis-ssha-i-nato.html
Politikus.ru


**Vytvořen&iacute; opěrn&yacute;ch bodů pod&eacute;l obvodu Ruska může b&yacute;t n&aacute;kladn&eacute; pro USA a NATO** Dnes, 01:21 USA tvoř&iacute; protirusk&eacute; opěrn&eacute; body ve v&scaron;ech směrech. V&yacute;chodn&iacute;m kř&iacute;dlem je Japonsko, jehož vztahy s Ruskou federac&iacute; se Washington snaž&iacute; zkomplikovat t&eacute;matem Kurilsk&yacute;ch ostrovů. Za bezpečnou zemi nelze považovat T&aacute;džikist&aacute;n soused&iacute;c&iacute; s Afgh&aacute;nist&aacute;nem, ani Turkmenist&aacute;n a Uzbekist&aacute;n, potenci&aacute;lně zraniteln&eacute; vůči vnitřn&iacute;m isl&aacute;msk&yacute;m radik&aacute;lům, ani nestabiln&iacute; Kyrgyzst&aacute;n. Nepř&iacute;jemn&eacute; překvapen&iacute; přinesl i Kazachst&aacute;n, kter&yacute; byl považov&aacute;n za nejstabilněj&scaron;&iacute; a nejprosperuj&iacute;c&iacute; zemi v regionu. Первоисточник публикации: https://politikus.ru/video/140188-sozdanie-placdarmov-po-perimetru-rossii-mozhet-dorogo-oboytis-ssha-i-nato.html Politikus.ru

Trojmoří (mezimoří) je ideální mezičlánek k finálnímu globálnímu uspořádání.


Podivná to "shoda" tvých názorů s názory Globalistů


Trojmoří je prakticky hotovo a ukotveno, už je potřeba jen odstranit pár “potížistů”,


Máte vy dva na mysli stejné Trojmoří nebo zcela jiné projekty?!


[quote=&quot;pid:56901, uid:57&quot;]Trojmoř&iacute; (mezimoř&iacute;) je ide&aacute;ln&iacute; mezičl&aacute;nek k fin&aacute;ln&iacute;mu glob&aacute;ln&iacute;mu uspoř&aacute;d&aacute;n&iacute;.[/quote] Podivn&aacute; to &quot;shoda&quot; tv&yacute;ch n&aacute;zorů s n&aacute;zory Globalistů [quote=&quot;pid:57018, uid:747&quot;]Trojmoř&iacute; je prakticky hotovo a ukotveno, už je potřeba jen odstranit p&aacute;r &ldquo;pot&iacute;žistů&rdquo;,[/quote] **M&aacute;te vy dva na mysli stejn&eacute; Trojmoř&iacute; nebo zcela jin&eacute; projekty?!**
Upravené 10. 2. 2022 o 15:45

už je potřeba jen odstranit pár “potížistů”, jako jsou Zeman, Orbán a chorvatský prezident.

Všichni tři jsou jen figury nadnárodního řízení v koncepci GP, žádní spasitelé národa, ale nepochybně daleko lépe informačně zabezpečeni, než vaše Rádio Jerevan.


[quote=&quot;pid:57018, uid:747&quot;]už je potřeba jen odstranit p&aacute;r &ldquo;pot&iacute;žistů&rdquo;, jako jsou Zeman, Orb&aacute;n a chorvatsk&yacute; prezident.[/quote] V&scaron;ichni tři jsou jen figury nadn&aacute;rodn&iacute;ho ř&iacute;zen&iacute; v koncepci GP, ž&aacute;dn&iacute; spasitel&eacute; n&aacute;roda, ale nepochybně daleko l&eacute;pe informačně zabezpečeni, než va&scaron;e R&aacute;dio Jerevan.
Upravené 10. 2. 2022 o 10:20
123.52k
794
82
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept