Politika v ČR
Úspěšná kampaň SPD, říká ombudsman o stížnostech proti povinnému očkování

„Včera jsme dostali tisíc žádostí o to, aby byla vyhláška o povinném očkování zrušena,“ zdůvodňuje Seznam Zprávám ombudsman Stanislav Křeček, proč se obrátil na ministra zdravotnictví, aby mu vysvětlil, co s vyhláškou bude.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-je-to-uspesna-kampan-spd-rika-ombudsman-o-stiznostech-proti-povinnemu-ockovani-184999#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=7QUqM7h1lsZ-202201061918&dop_id=184999&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest181_voice_search_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Před 2 dny se Okamura obrátil na veřejnost s tímto prohlášením:


Zbraň proti povinnému očkování, jaká tu ještě nebyla. Tomio Okamura se právě obrátil na veřejnost
„Vytvořme tlak veřejnosti,“ předseda hnutí SPD Tomio Okamura se na svém facebookovém profilu obrací na občany s výzvou k ústavní stížnosti proti povinnému očkování na covid. „Svitla naděje, zahlťme nyní úřad ombudsmana!“ nabádá. Sám se s ombudsmanem Stanislavem Křečkem smluvil, že pokud se shromáždí dostatečný počet stížností od občanů, pak by podání stížnosti v této věci zvážil.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zbran-proti-povinnemu-ockovani-jaka-tu-jeste-nebyla-Tomio-Okamura-se-prave-obratil-na-verejnost-688490?utm_campaign=abtest183_vzhled_vyh_pole_na_tel_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


V článku je i odkaz na vzor dopisu, který si můžete vytisknout a zaslat ombucmanovi.
Jelikož Křeček tvrdí, že jen dnes došlo 1000 dopisů (a pokud to takhle půjde dál, obratí se na Ístavní soud), vypadá, že taktika Okamury zabírá.


„Včera jsme dostali tisíc žádostí o to, aby byla vyhláška o povinném očkování zrušena,“ zdůvodňuje Seznam Zprávám ombudsman Stanislav Křeček, proč se obrátil na ministra zdravotnictví, aby mu vysvětlil, co s vyhláškou bude. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-je-to-uspesna-kampan-spd-rika-ombudsman-o-stiznostech-proti-povinnemu-ockovani-184999#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=7QUqM7h1lsZ-202201061918&dop_id=184999&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest181_voice_search_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Před 2 dny se Okamura obrátil na veřejnost s tímto prohlášením: Zbraň proti povinnému očkování, jaká tu ještě nebyla. Tomio Okamura se právě obrátil na veřejnost „Vytvořme tlak veřejnosti,“ předseda hnutí SPD Tomio Okamura se na svém facebookovém profilu obrací na občany s výzvou k ústavní stížnosti proti povinnému očkování na covid. „Svitla naděje, zahlťme nyní úřad ombudsmana!“ nabádá. Sám se s ombudsmanem Stanislavem Křečkem smluvil, že pokud se shromáždí dostatečný počet stížností od občanů, pak by podání stížnosti v této věci zvážil. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zbran-proti-povinnemu-ockovani-jaka-tu-jeste-nebyla-Tomio-Okamura-se-prave-obratil-na-verejnost-688490?utm_campaign=abtest183_vzhled_vyh_pole_na_tel_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz V článku je i odkaz na vzor dopisu, který si můžete vytisknout a zaslat ombucmanovi. Jelikož Křeček tvrdí, že jen dnes došlo 1000 dopisů (a pokud to takhle půjde dál, obratí se na Ístavní soud), vypadá, že taktika Okamury zabírá.

Ve sbírce zákonů vyšla upravená vyhláška o povinném očkování, je bez covidu
Všichni lidé, pro něž povinnost zaváděla, měli být očkováni do konce února.
Z profesních skupin to měli být například všichni zaměstnanci zdravotnických zařízení, pracovních pobytových zařízení sociálních služeb, vojáci, policisté, celníci nebo hasiči. Povinnost by se vztahovala také
například na studenty zdravotnických škol nebo armádní aktivní zálohy.


  • U hasičů a policistů je to podle odhadů asi 75 procent, u lékařů 80 procent,
  • u zdravotních sester 83 procent a u vojáků 85 procent.

V ČR se zatím lidé povinně očkují proti 11 nemocem, většina vakcín se podává
v dětském věku. Jsou to například látky proti spalničkám, zarděnkám, tetanu nebo záškrtu, které se díky očkování v ČR prakticky nešíří.
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/ve-sbirce-zakonu-vysla-upravena-vyhlaska-o-povinnem-ockovani-je-bez-covidu/2154209


**Ve sbírce zákonů vyšla upravená vyhláška o povinném očkování, je bez covidu** Všichni lidé, pro něž povinnost zaváděla, měli být očkováni do konce února. Z profesních skupin to měli být například všichni zaměstnanci zdravotnických zařízení, pracovních pobytových zařízení sociálních služeb, vojáci, policisté, celníci nebo hasiči. Povinnost by se vztahovala také například na studenty zdravotnických škol nebo armádní aktivní zálohy. - U hasičů a policistů je to podle odhadů asi 75 procent, u lékařů 80 procent, - u zdravotních sester 83 procent a u vojáků 85 procent. V ČR se zatím lidé povinně očkují proti 11 nemocem, většina vakcín se podává v dětském věku. Jsou to například látky proti spalničkám, zarděnkám, tetanu nebo záškrtu, které se díky očkování v ČR prakticky nešíří. https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/ve-sbirce-zakonu-vysla-upravena-vyhlaska-o-povinnem-ockovani-je-bez-covidu/2154209

Ve sbírce zákonů vyšla upravená vyhláška o povinném očkování, je bez covidu

Takže z toho vytvořili obecný bič na cokoliv nebo je to naopak tak, že ten covid prostě stáhli ?


[quote="pid:55610, uid:78"]Ve sbírce zákonů vyšla upravená vyhláška o povinném očkování, je bez covidu[/quote] Takže z toho vytvořili obecný bič na cokoliv nebo je to naopak tak, že ten covid prostě stáhli ?
710
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept