KSB a DVTR
Živá voda 1 - Umění

Dnes se lidé snadno dostávají k různým návodům a přecházejí k praxi bez splnění nezbytných předpokladů, a dokonce i s jinými, než legitimními cíli.
No právě, tam je pes zakopán. Lidi, kteří si zachovali selský rozum a přímé napojení na Boha, něco takového ani nenapadne. Do osídel těchto praktik se dostávají převážně lidé, kteří čtou až hltají podobnou literaturu o které jsme výše trochu mluvili.
Podle mě, je studování této literatury přímým potlačováním intuice, jelikož tito lidé přejímají šablony myšlení uvedené v těchto knihách. Zároveň si tito lidé myslí, že jsou vzdělanější a mají patent na rozum. Pak se na lidi, kteří víc používají intuici dívají jako na nevzdělance a argumentují názory tzv. odborníků.
V plné nahotě se to ukázalo dnes v covidové době, kdy mnozí již úplně ztratili zdravý úsudek. Většinou jsou to VŠ vzdělaní lidé u kterých bys předpokládalo, že mají dost informací, aby se mohli správně rozhodnout. Ale oni se neptají svojí intuice, oni se ptají odborníků, kterým věří víc, než sobě a Bohu.
Jak nádherný musel být život před těmi "velikány" Jungem, Freudem a spol. Ti vymysleli narcise, oidipy a další pomatence a jejich následovníci teď vymýšlí gendere LGBTQ +72 dalších. Svět se převrací v blázinec.


[quote="pid:51424, uid:810"]Dnes se lidé snadno dostávají k různým návodům a přecházejí k praxi bez splnění nezbytných předpokladů, a dokonce i s jinými, než legitimními cíli.[/quote]No právě, tam je pes zakopán. Lidi, kteří si zachovali selský rozum a přímé napojení na Boha, něco takového ani nenapadne. Do osídel těchto praktik se dostávají převážně lidé, kteří čtou až hltají podobnou literaturu o které jsme výše trochu mluvili. Podle mě, je studování této literatury přímým potlačováním intuice, jelikož tito lidé přejímají šablony myšlení uvedené v těchto knihách. Zároveň si tito lidé myslí, že jsou vzdělanější a mají patent na rozum. Pak se na lidi, kteří víc používají intuici dívají jako na nevzdělance a argumentují názory tzv. odborníků. V plné nahotě se to ukázalo dnes v covidové době, kdy mnozí již úplně ztratili zdravý úsudek. Většinou jsou to VŠ vzdělaní lidé u kterých bys předpokládalo, že mají dost informací, aby se mohli správně rozhodnout. Ale oni se neptají svojí intuice, oni se ptají odborníků, kterým věří víc, než sobě a Bohu. Jak nádherný musel být život před těmi "velikány" Jungem, Freudem a spol. Ti vymysleli narcise, oidipy a další pomatence a jejich následovníci teď vymýšlí gendere LGBTQ +72 dalších. Svět se převrací v blázinec.

Rusofile a to myslíš vážně....IMDB jako ukazatel něčeho co nazýváš kvalita filmové tvorby?
Nejdřív jsem chtěl jen trochu pomoct. Ono něco udělat jako dostatečně všeobecně pochopitelný vyžaduje ořezání toho tlustýho okolo, třeba takovou tou "Obamovou břitvou". Unifikace společnosti...to je to, kde možná selžete.....
Můj čas je tady téměř u konce. Co se po ten zbytek vzájemně ignorovat. Ušetřme si zbytečných jedovatin....to není návrh.


Rusofile a to myslíš vážně....IMDB jako ukazatel něčeho co nazýváš kvalita filmové tvorby? Nejdřív jsem chtěl jen trochu pomoct. Ono něco udělat jako dostatečně všeobecně pochopitelný vyžaduje ořezání toho tlustýho okolo, třeba takovou tou "Obamovou břitvou". Unifikace společnosti...to je to, kde možná selžete..... Můj čas je tady téměř u konce. Co se po ten zbytek vzájemně ignorovat. Ušetřme si zbytečných jedovatin....to není návrh.

Vedi.Vini......

Rusofil: to, ze sa pred Jungom nevedelo o temnej casti duse (povedzme az na mniske rady), neznamena, ze nebola.....ani ze nefungovalo jej posobenie na volu cloveka....prave naopak. Kedze to neexistovalo vo vedomi, bolo to este silnejsie. Teraz ma clovek sancu si svojich demonov uvedomit, predtym to akurat tak vytesnil. To, ze niekto si mysli, ze VS dava patent na vysporiadanie sa s touto strankou cloveka hovori skor o jeho pyche a podcenovani zla. Taki na to casto sami doplatia v svojom zivote a nechapu cim to cele je. A ti, ktori nechcu ist tou cestou, by sa im nemali vysmievat, lebo kazdy ma svojho certa na jednom pleci a anjela na druhom. Mozno mas stastie na okolnosti zrodu a osudu a mohol si sa vyhnut ich chybam.....a ak veris na reinkarnaciu, tak mozno si v minulych zivotoch uz obdobnou skuskou presiel


Rusofil: to, ze sa pred Jungom nevedelo o temnej casti duse (povedzme az na mniske rady), neznamena, ze nebola.....ani ze nefungovalo jej posobenie na volu cloveka....prave naopak. Kedze to neexistovalo vo vedomi, bolo to este silnejsie. Teraz ma clovek sancu si svojich demonov uvedomit, predtym to akurat tak vytesnil. To, ze niekto si mysli, ze VS dava patent na vysporiadanie sa s touto strankou cloveka hovori skor o jeho pyche a podcenovani zla. Taki na to casto sami doplatia v svojom zivote a nechapu cim to cele je. A ti, ktori nechcu ist tou cestou, by sa im nemali vysmievat, lebo kazdy ma svojho certa na jednom pleci a anjela na druhom. Mozno mas stastie na okolnosti zrodu a osudu a mohol si sa vyhnut ich chybam.....a ak veris na reinkarnaciu, tak mozno si v minulych zivotoch uz obdobnou skuskou presiel

temnej casti duse
Nechápu toto slovní spojení. Co je tím myšleno?
Pokud mluvíš o tom, že to všechno bylo a ti spisovatelé a pavědci to jen ozvučili, na to mám takovou odpověď.
Vyřčená slova jsou kódy, které formují naše podvědomí. Pokud to slovo není vysloveno a není k němu definován obraz, do podvědomí se to nedostane.
Jakmile se ale vytvoří nový pojem a přiřadí k němu obraz, automaticky to zasáhne naše podvědomí a začne kódování i naší genetické podstaty.
Lidé, kteří toto nečtou a nedívají se na filmy, které toto v nás kódují, ti se tímto "nenakazí" a zůstanou čistí. Proto je nejvíce takto postižených lidí mezi vyšší společnosti a elitou.
Čím víc se bude toto promítat a adorovat knihy těchto vyšinutých existencí, tím víc lidí bude tímto bahnem zasaženo.
Podívej se na Archala, Jung řekl, že milosrdenství tady na Zemi neexistuje, a Archal to převzal jako hotovou věc. Kdyby to u Junga nečetl, kdo ví, jestli by měl stejný názor.


Podle mého názoru byli lidé zpočátku všichni Čeloveky. Ukazováním jim tyto obrazy, začal úpadek člověčenství.


Pohádka Tři zlaté vlasy děda vševěda: "Cítím tady Člověčinu"


[quote="pid:51447, uid:187"]temnej casti duse[/quote]Nechápu toto slovní spojení. Co je tím myšleno? Pokud mluvíš o tom, že to všechno bylo a ti spisovatelé a pavědci to jen ozvučili, na to mám takovou odpověď. Vyřčená slova jsou kódy, které formují naše podvědomí. Pokud to slovo není vysloveno a není k němu definován obraz, do podvědomí se to nedostane. Jakmile se ale vytvoří nový pojem a přiřadí k němu obraz, automaticky to zasáhne naše podvědomí a začne kódování i naší genetické podstaty. Lidé, kteří toto nečtou a nedívají se na filmy, které toto v nás kódují, ti se tímto "nenakazí" a zůstanou čistí. Proto je nejvíce takto postižených lidí mezi vyšší společnosti a elitou. Čím víc se bude toto promítat a adorovat knihy těchto vyšinutých existencí, tím víc lidí bude tímto bahnem zasaženo. Podívej se na Archala, Jung řekl, že milosrdenství tady na Zemi neexistuje, a Archal to převzal jako hotovou věc. Kdyby to u Junga nečetl, kdo ví, jestli by měl stejný názor. Podle mého názoru byli lidé zpočátku všichni Čeloveky. Ukazováním jim tyto obrazy, začal úpadek člověčenství. Pohádka Tři zlaté vlasy děda vševěda: "Cítím tady Člověčinu"
Upravené 6. 1. 2022 o 19:46

@Rusofil
Do písmene souhlasím. Úplně spontánně mi vytanul v posledních dnech tolik diskutovaný film "Nedívej se nahoru" (K zemi hleď). Chtěl jsem ho vzhledem k délce zkouknout nadvakrát, ale nakonec jsem se celé dvě a půl hodiny nehnul od televize ani pro brambůrky. Vůbec to nepasuje do stylu dosavadních amerických filmů. Podobal se spíš nějakému dobrému českému filmu, natočenému před listopadem.
Ze současné televizní a filmové tvorby vstávají hrůzou vlasy (aspoň ty zbytky).

@Rusofil Do písmene souhlasím. Úplně spontánně mi vytanul v posledních dnech tolik diskutovaný film "Nedívej se nahoru" (K zemi hleď). Chtěl jsem ho vzhledem k délce zkouknout nadvakrát, ale nakonec jsem se celé dvě a půl hodiny nehnul od televize ani pro brambůrky. Vůbec to nepasuje do stylu dosavadních amerických filmů. Podobal se spíš nějakému dobrému českému filmu, natočenému před listopadem. Ze současné televizní a filmové tvorby vstávají hrůzou vlasy (aspoň ty zbytky).

Ať to tady za sebe uzavřu a věnuji "Sin Le Noble", Občanům z Calais....et cetera, třeba jako omluvu....smile
Každý výsledek tvůrčí práce optikou estetiky je složen z formy a obsahu a je úplně fuk jestli jde o klikovku zaoceánského parníku, nebo japonský Wabi-sabi


Jurij Valentinovič Knorozov
ikona intelektuálního pijanství SSSR, pokořitel čmáranic Mayů
61d7a2a988aae


A Dangerous Method....vyprávěcí forma David Cronenberg.....točím bečka(turecký telenovely) a magořiny. To je jeho forma, tak jí vidím.
Obsah.... od dob co přestaly nástupem postmoderny v umění vládnout slohy, oligarchie krve, Merovejci, nejstarší algoritmy matrixu, došlo k přerušení posledních vazeb forma-obsah. Polopatě je dnes libovolnou formou možné libovolné sdělení...(každý z vás může být Neo, ale já zase každým z vás... Mr.Smith). To je fakt. Kdo to nevidí, doporučuji servis bio-senzoriky. Je to v čase zpomalený výbuch časované sociální bomby, ne nepodobné té z roku 1917....a oslí můstek
Ruská a sovětská avantgarda, díky té soc-bombě co vybuchla trochu jinak než se očekávalo, vystřelila na špici peletonu. Když ruská avantgarda např. El Lisickij navštívila kolegy z výtvarné školy Bauhaus , tak výmarským soudruhům padly čelitě, od Waltera Gropia, až po Ludwiga..... Mies van der Rohe....přemýšlejte...smile a tak z nařízení strany a vlády v roce 1932 byly vydány oficiální směrnice pro literaturu, výtvarné umění a hudbu, známé jako Sorela-socialistický realismus...unifikace.


A zavřu to obrazem...konečně!!! z filmu A Dangerous Method...zaoceánský parník míjí Sochu svobody Freud:
...myslíte že tuší....... že přijíždíme a vezeme jim ten náš mor?
61d79540501e8


Dobrou noc a Rest in peace...smile


Ať to tady za sebe uzavřu a věnuji "Sin Le Noble", Občanům z Calais....et cetera, třeba jako omluvu....:) Každý výsledek tvůrčí práce optikou estetiky je složen z formy a obsahu a je úplně fuk jestli jde o klikovku zaoceánského parníku, nebo japonský [Wabi-sabi](https://cs.wikipedia.org/wiki/Wabi-sabi) Jurij Valentinovič Knorozov ikona intelektuálního pijanství SSSR, pokořitel čmáranic Mayů ![61d7a2a988aae](serve/attachment&path=61d7a2a988aae) A Dangerous Method....vyprávěcí forma David Cronenberg.....točím bečka(turecký telenovely) a magořiny. To je jeho forma, tak jí vidím. Obsah.... od dob co přestaly nástupem postmoderny v umění vládnout slohy, oligarchie krve, Merovejci, nejstarší algoritmy matrixu, došlo k přerušení posledních vazeb forma-obsah. Polopatě je dnes libovolnou formou možné libovolné sdělení...(každý z vás může být Neo, ale já zase každým z vás... Mr.Smith). To je fakt. Kdo to nevidí, doporučuji servis bio-senzoriky. Je to v čase zpomalený výbuch časované sociální bomby, ne nepodobné té z roku 1917....a oslí můstek Ruská a sovětská avantgarda, díky té soc-bombě co vybuchla trochu jinak než se očekávalo, vystřelila na špici peletonu. Když ruská avantgarda např. [El Lisickij](https://cs.wikipedia.org/wiki/El_Lisickij) navštívila kolegy z výtvarné školy [Bauhaus](https://cs.wikipedia.org/wiki/Bauhaus_(výtvarná_škola) , tak výmarským soudruhům padly čelitě, od Waltera Gropia, až po Ludwiga..... Mies van der Rohe....přemýšlejte...:) a tak z nařízení strany a vlády v roce 1932 byly vydány oficiální směrnice pro literaturu, výtvarné umění a hudbu, známé jako Sorela-socialistický realismus...unifikace. A zavřu to obrazem...konečně!!! z filmu A Dangerous Method...zaoceánský parník míjí Sochu svobody Freud: ...myslíte že tuší....... že přijíždíme a vezeme jim ten náš mor? ![61d79540501e8](serve/attachment&path=61d79540501e8) Dobrou noc a Rest in peace...smile

Vedi.Vini......

Upravené 7. 1. 2022 o 04:03

A až se do růžova vyducaní probudíte (mě se nezadařilo) tak něco edukativního..."smile
https://www.youtube.com/watch?v=J8MVlhG1tJ8


A až se do růžova vyducaní probudíte (mě se nezadařilo) tak něco edukativního...") https://www.youtube.com/watch?v=J8MVlhG1tJ8

Vedi.Vini......

Archale, díky. S Vaším dovolením tady zanechám střelnou motlitbičku mikmackého děvčátka:


  • Ó vy, kdo tvoříte zemi, vodu a ohýnky, které tam nahoře září, udělejte něco jiného, ​​chcete-li, aby se děti znovu smály a jedly svou sagamitu!

Archale, díky. S Vaším dovolením tady zanechám střelnou motlitbičku mikmackého děvčátka: - Ó vy, kdo tvoříte zemi, vodu a ohýnky, které tam nahoře září, udělejte něco jiného, ​​chcete-li, aby se děti znovu smály a jedly svou sagamitu!
Upravené 7. 1. 2022 o 08:40

@Archal
Že ty jsi chyběl na včerejší poradě a nemáš čerstvé instrukce?
Tak to sem dám znovu, ať to nemusíš hledat
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4628/mystika-encyklopedie-kob
KSB je vynikající antivirový program, takže se tu snažíte marně. Verbalovi recenze na csfd mám rád a směju se jim, až si můžu hubu roztrhnout, ale tohle tady je jak srp zaseknutej ve flanďácký prdeli.
A to je chlapci ta (! ne ten) Míra. Tak hezky studujte a nezlobte, ať to těch makovic nacpete.

@Archal Že ty jsi chyběl na včerejší poradě a nemáš čerstvé instrukce? Tak to sem dám znovu, ať to nemusíš hledat https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4628/mystika-encyklopedie-kob KSB je vynikající antivirový program, takže se tu snažíte marně. Verbalovi recenze na csfd mám rád a směju se jim, až si můžu hubu roztrhnout, ale tohle tady je jak srp zaseknutej ve flanďácký prdeli. A to je chlapci ta (! ne ten) Míra. Tak hezky studujte a nezlobte, ať to těch makovic nacpete.
Upravené 7. 1. 2022 o 08:53

Lipová...ej padá padá rosenka

pokus pokračuje

https://www.youtube.com/watch?v=vITLX-Tp4dE
Pravidla jsou od toho, aby se porušila. Tak tuto statistickou chybu věnuji vílo-oblačné ovčí babičce, myšce neposedné. Je to Růže pro Algernon, kde pokaždé vyhraje laboratorní myš v závodě o to, kdo dřív najde cestu bludištěm.


Lipová...ej padá padá rosenka [quote="pid:50938, uid:641"]pokus pokračuje[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=vITLX-Tp4dE Pravidla jsou od toho, aby se porušila. Tak tuto statistickou chybu věnuji vílo-oblačné ovčí babičce, myšce neposedné. Je to Růže pro Algernon, kde pokaždé vyhraje laboratorní myš v závodě o to, kdo dřív najde cestu bludištěm.

Vedi.Vini......

P.P.S. Esli budete mít příležitost dejte nějaký kytky tam co má Algernon hrob na dvorku...


P.P.S. Esli budete mít příležitost dejte nějaký kytky tam co má Algernon hrob na dvorku...

Polopatě je dnes libovolnou formou možné libovolné sdělení...(každý z vás může být Neo, ale já zase každým z vás... Mr.Smith). To je fakt. Kdo to nevidí, doporučuji servis bio-senzoriky.
Taky polopatě, ty biohodinky se ti zpožďují: Neo je jediněčný a může jím být skutečně kdokoliv, je výjimečný svou touhou poznáváním Istiny, může se mýlit a dělat chyby, protože se nejdřív učí a tím roste, ale agent je jen program, dříve spící člověk, prodáním se už není skutečný, proto zná jen šablonu své matrice a všichni vypadají stejně a snaží se do své matrice stahovat ostatní, myslet si tedy, že Smith je nějaká výhra k obdivu, je jen agentův sen. Změn si Nick, jdi na jiný web, mluv Slovensky, hraj naivního, stejně budeš vidět a nezáleží na mě, tohle si hlídají větší bráchové:
Hlupáku, najdu tě!
https://www.youtube.com/watch?v=0oqU0NModSQ
4 843 144 zhlédnutí22. 10. 2007


Na obrázku, který vkládáš je s kočičkou Jurij Valentinovič Knorozov, sice neznám,
ale na wiki je, že se narodil na Ukrajině a odešel do Ruska, kde získal ocenění: Medaile za vítězství nad Německem ve Velké vlastenecké válce 1941–1945, medaile Za vynikající práci, tak jestli kalil asi měl důvod, ono vidět ve válce znásilněné děti přibité na vratech a podobná zvěrstva v člověku zanechává stopu, RUPRTE.
Ty dvojsmysly se sochou svobody(v tom kýčovitým filmu, oslavujícím fašismus, sadismus, perverzi) už rozebírat nebudu, abych neblinkal, výše jsem dal odkaz, klíče, kdo má zájem může si zjistit o co jde.


Tolik zájmu, aby si lidi nedělali vlastní úsudek na vědní obor psychologii a umění nutí k otázce: co vás k tomu vede, že nechcete, aby to normální člověk znal, kdyby jste dali něco hezkého, ok, ale takhle to smrdí tou hnědou, fašismem, pálení knih a obrazů za nacistů lidi nepozvedlo, ani teď se to nepovede průhlednou cenzurou.


Jinak, kočky mám rád hodně.
Kočka je super kámoš, lehne si na tebe a spustí vrnění, jedna z věcí, která mě pokaždé dobře naladí a nikdy mě to neomrzí

Předení se musí naučit
To, co zní tak jednoduše, je ve skutečnosti spojeno s velkým anatomickým úsilím. A i když si pouze několik hodin stará koťátka vrníc hledají cestu k mateřskému mléku, nějakou chvíli potrvá, než budou znít jako máma a táta kocour. Úsilí maličkých stvoření však má smysl, protože předení je velmi užitečné pro psychiku i pro svalovou a kostní strukturu. Na rozdíl od mňoukání, které kočky používají pouze při komunikaci s námi lidmi, používají předení nezávisle na lidech. Osamělý rys tak přede stejně jako domácí kočka.
https://www.zoohit.cz/magazin/kocky/proc-kocky-predou


[quote="pid:51497, uid:190"]Polopatě je dnes libovolnou formou možné libovolné sdělení...(každý z vás může být Neo, ale já zase každým z vás... Mr.Smith). To je fakt. Kdo to nevidí, doporučuji servis bio-senzoriky.[/quote]Taky polopatě, ty biohodinky se ti zpožďují: Neo je jediněčný a může jím být skutečně kdokoliv, je výjimečný svou touhou poznáváním Istiny, může se mýlit a dělat chyby, protože se nejdřív učí a tím roste, ale agent je jen program, dříve spící člověk, prodáním se už není skutečný, proto zná jen šablonu své matrice a všichni vypadají stejně a snaží se do své matrice stahovat ostatní, myslet si tedy, že Smith je nějaká výhra k obdivu, je jen agentův sen. Změn si Nick, jdi na jiný web, mluv Slovensky, hraj naivního, stejně budeš vidět a nezáleží na mě, tohle si hlídají větší bráchové: Hlupáku, najdu tě! https://www.youtube.com/watch?v=0oqU0NModSQ 4 843 144 zhlédnutí22. 10. 2007 Na obrázku, který vkládáš je s kočičkou Jurij Valentinovič Knorozov, sice neznám, ale na wiki je, že se narodil na Ukrajině a odešel do Ruska, kde získal ocenění: Medaile za vítězství nad Německem ve Velké vlastenecké válce 1941–1945, medaile Za vynikající práci, tak jestli kalil asi měl důvod, ono vidět ve válce znásilněné děti přibité na vratech a podobná zvěrstva v člověku zanechává stopu, RUPRTE. Ty dvojsmysly se sochou svobody(v tom kýčovitým filmu, oslavujícím fašismus, sadismus, perverzi) už rozebírat nebudu, abych neblinkal, výše jsem dal odkaz, klíče, kdo má zájem může si zjistit o co jde. Tolik zájmu, aby si lidi nedělali vlastní úsudek na vědní obor psychologii a umění nutí k otázce: co vás k tomu vede, že nechcete, aby to normální člověk znal, kdyby jste dali něco hezkého, ok, ale takhle to smrdí tou hnědou, fašismem, pálení knih a obrazů za nacistů lidi nepozvedlo, ani teď se to nepovede průhlednou cenzurou. Jinak, kočky mám rád hodně. Kočka je super kámoš, lehne si na tebe a spustí vrnění, jedna z věcí, která mě pokaždé dobře naladí a nikdy mě to neomrzí https://www.zoohit.cz/magazin/wp-content/uploads/2020/03/Ko%C4%8Dka-vrn%C3%AD.jpeg Předení se musí naučit To, co zní tak jednoduše, je ve skutečnosti spojeno s velkým anatomickým úsilím. A i když si pouze několik hodin stará koťátka vrníc hledají cestu k mateřskému mléku, nějakou chvíli potrvá, než budou znít jako máma a táta kocour. Úsilí maličkých stvoření však má smysl, protože předení je velmi užitečné pro psychiku i pro svalovou a kostní strukturu. Na rozdíl od mňoukání, které kočky používají pouze při komunikaci s námi lidmi, používají předení nezávisle na lidech. Osamělý rys tak přede stejně jako domácí kočka. https://www.zoohit.cz/magazin/kocky/proc-kocky-predou

Jurij Valentinovič Knorozov
Je to člověk, který rozluštil písmo Mayů. V Jižní Americe je jedním z nejuznávanějších lidí, a má tam postaven i pamětník. V Moskvě je jeho památce věnován jeden bar, s jeho jménem.
Je to můj jeden z nejoblíbenějších ruských vědců. Vyčerpávající jeho životopis a popis jeho objevů najdete tady:
https://www.youtube.com/watch?v=F4MRWuTebRE&ab_channel=%D0%A0%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F


Jeho ikonická fotka


[quote="pid:51563, uid:641"]Jurij Valentinovič Knorozov[/quote]Je to člověk, který rozluštil písmo Mayů. V Jižní Americe je jedním z nejuznávanějších lidí, a má tam postaven i pamětník. V Moskvě je jeho památce věnován jeden bar, s jeho jménem. Je to můj jeden z nejoblíbenějších ruských vědců. Vyčerpávající jeho životopis a popis jeho objevů najdete tady: https://www.youtube.com/watch?v=F4MRWuTebRE&ab_channel=%D0%A0%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F Jeho ikonická fotka https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/95/Yuri_Knorozov.jpg
Upravené 7. 1. 2022 o 17:53

aby si lidi nedělali vlastní úsudek na vědní obor psychologii a umění nutí k otázce:
Psychologie je pavěda. I bez psychologů naši předkové věděli vše o našem těle o fungování mozku, o lidské duši. Tyto informace se běžně vyskytují v našem jazyce, ale záměrným zásahům do jazyka a měněním obrazů, které tato slova znamenala, se dospělo k tomu, že člověk, který tyto obrazy již nemá, používá jako berličku, nebo dokonce berlu bláboly psychologů.
Co se týče umění. Nejsem až takový blb, jak se na první pohled zdá. Sin tady nedávno popsal, z jakého prostředí pochází, popíšu jej také. Všichni moji předkové pocházejí na východ od Slovenských hranic. Byli to vesměs učitelé nebo hudebníci. Můj táta vystudoval obor sochařství medailérství. Celý život se tomu věnoval. Kromě toho samozřejmě za svůj dlouhý a plodný život něco namaloval.
Já se vydal jinou cestou a sice cestou přírodních věd, ale i tak, život v prostředí umění na mě zanechal nějaké stopy. Jsem obklopen uměním, nejen mého táty, ale i četných jeho uměleckých známých. Nevím kolik svazků knih má moje knihovna, ale na délku má nějakých 12 metrů a do výšky nějakých 2,5 metru. Nenajdete tam ale ani jednu knihu vašich vyšinutých oblíbenců.
Co tím chci říct, aby člověk tvořil, byl umělcem, nepotřebuje se zabývat takovými pavědami, jak nám to tady někteří kolegové nabízí. Můj táta nikdy netrpěl psychickými problémy, které jsou tady vnímány snad jako podmínkou tvoření. Táta celý život žije se svojí ženou mojí mámou již 62 let, bez nějakých excesů. Nudný život umělce, že?
Tak tady nevykládejte svá moudra a nedělejte tady z ostatních blbce s pocitem, že jenom vy víte, co je tvoření. Jsou i nenápadní tvůrci, kteří ke své tvorbě žádné psychické vyšinutí nepotřebují.


[quote="pid:51563, uid:641"]aby si lidi nedělali vlastní úsudek na vědní obor psychologii a umění nutí k otázce:[/quote]Psychologie je pavěda. I bez psychologů naši předkové věděli vše o našem těle o fungování mozku, o lidské duši. Tyto informace se běžně vyskytují v našem jazyce, ale záměrným zásahům do jazyka a měněním obrazů, které tato slova znamenala, se dospělo k tomu, že člověk, který tyto obrazy již nemá, používá jako berličku, nebo dokonce berlu bláboly psychologů. Co se týče umění. Nejsem až takový blb, jak se na první pohled zdá. Sin tady nedávno popsal, z jakého prostředí pochází, popíšu jej také. Všichni moji předkové pocházejí na východ od Slovenských hranic. Byli to vesměs učitelé nebo hudebníci. Můj táta vystudoval obor sochařství medailérství. Celý život se tomu věnoval. Kromě toho samozřejmě za svůj dlouhý a plodný život něco namaloval. Já se vydal jinou cestou a sice cestou přírodních věd, ale i tak, život v prostředí umění na mě zanechal nějaké stopy. Jsem obklopen uměním, nejen mého táty, ale i četných jeho uměleckých známých. Nevím kolik svazků knih má moje knihovna, ale na délku má nějakých 12 metrů a do výšky nějakých 2,5 metru. Nenajdete tam ale ani jednu knihu vašich vyšinutých oblíbenců. Co tím chci říct, aby člověk tvořil, byl umělcem, nepotřebuje se zabývat takovými pavědami, jak nám to tady někteří kolegové nabízí. Můj táta nikdy netrpěl psychickými problémy, které jsou tady vnímány snad jako podmínkou tvoření. Táta celý život žije se svojí ženou mojí mámou již 62 let, bez nějakých excesů. Nudný život umělce, že? Tak tady nevykládejte svá moudra a nedělejte tady z ostatních blbce s pocitem, že jenom vy víte, co je tvoření. Jsou i nenápadní tvůrci, kteří ke své tvorbě žádné psychické vyšinutí nepotřebují.
Upravené 10. 1. 2022 o 12:40

Psychologie je pavěda.

Ty jsi demagog nebo to děláš záměrně, tyhle 3 slova by mohla stačit,
ale stejně jsem to dočetl a zamyslel se, jako jsem skoukl tu tureckou sračku co jsi doporučoval, je to manipulace a závislost na druhém, parazitismus.
Ještě, že nemáš na starosti řízení čehokoliv, psychologie se používá pro přípravu pedagogů, aby dokázali rozpoznávat a pracovat s různými poruchami, vidí, že dítě je třeba trestané, něco mu schází, vidí lépe než pařez, který mu řekne, vzchop se. Posttraumatický stres ti může v životě blokovat spoustu věcí, žít plně, samostatně, je to o poznání, ty se mi tady úplně křižuješ, jakoby to bylo z pekla, je to směšný co předvádíš, I kdyby tvoje knihovna měla 100 metrů a na výšku 30 nic to neznamená, když nemáš srovnání, ty se pasuješ na autoritu co je pro druhé dobré. Jak se má vyrovnat děcko se ztrátou rodičů po autonehodě, práškama, čas to zahojí, otázky a trauma přebolí, neměl by se o to zajímat člověk, který má vystudovaný vědní obor znající tyto stavy?


[quote="pid:51582, uid:312"]Psychologie je pavěda.[/quote] Ty jsi demagog nebo to děláš záměrně, tyhle 3 slova by mohla stačit, ale stejně jsem to dočetl a zamyslel se, jako jsem skoukl tu tureckou sračku co jsi doporučoval, je to manipulace a závislost na druhém, parazitismus. Ještě, že nemáš na starosti řízení čehokoliv, psychologie se používá pro přípravu pedagogů, aby dokázali rozpoznávat a pracovat s různými poruchami, vidí, že dítě je třeba trestané, něco mu schází, vidí lépe než pařez, který mu řekne, vzchop se. Posttraumatický stres ti může v životě blokovat spoustu věcí, žít plně, samostatně, je to o poznání, ty se mi tady úplně křižuješ, jakoby to bylo z pekla, je to směšný co předvádíš, I kdyby tvoje knihovna měla 100 metrů a na výšku 30 nic to neznamená, když nemáš srovnání, ty se pasuješ na autoritu co je pro druhé dobré. Jak se má vyrovnat děcko se ztrátou rodičů po autonehodě, práškama, čas to zahojí, otázky a trauma přebolí, neměl by se o to zajímat člověk, který má vystudovaný vědní obor znající tyto stavy?
Upravené 7. 1. 2022 o 18:24

aby dokázali rozpoznávat a pracovat s různými poruchami, vidí, že dítě třeba trestané, něco mu schází lépe než pařez, který mu řekne, vzchop se.
Víš jsou lidé s ohromnou empatií a intuicí a toto, co tady popisuješ zvládnou také. Je to jako u cikánů, vezmou do rukou housle a hrají. Já se podívám na člověka a vidím.
Asi jsi nečetl moji soukromou zprávu, kterou jsem ti poslal.


[quote="pid:51585, uid:641"]aby dokázali rozpoznávat a pracovat s různými poruchami, vidí, že dítě třeba trestané, něco mu schází lépe než pařez, který mu řekne, vzchop se.[/quote]Víš jsou lidé s ohromnou empatií a intuicí a toto, co tady popisuješ zvládnou také. Je to jako u cikánů, vezmou do rukou housle a hrají. Já se podívám na člověka a vidím. Asi jsi nečetl moji soukromou zprávu, kterou jsem ti poslal.
Upravené 10. 1. 2022 o 12:34

Víš jsou lidé s ohromnou empatií a intuicí

Joo to jsem dneska četl na jiným webu, takový nenápadný popostrčení kde hledat pomoc. Chtělo se mi zvracet, ale cigáro to srovnalo.


Tady je ta tvoje soukromá zpráva, abys viděl, že čtu všechno, ty kolečko Počtáře alias JOE alias agent
Rusofil napsal:
Máš pro to. co tvrdíš o Počtáři nějaké důkazy? Není to jen nesympatije? Prostě někteří lidé si nesednou. Tak, jako ty nesedíš jiným.
Baví se tady s tebou tak pět lidí a ještě ti k nim chybí kapka velkorysosti. Ostatní se ani nesnaží k tobě přiblížit z obavy, že budou poplivání. Připomínáš mi ježka s pořádnými bodlinami, který ale touží po porozumění a lásce.
Myslím, že jsem vystihl tvůj stav, když jsem se tě ptal, jestli si šťastný.


Víš, dát si nick Rusofil vždy neznamená, mít rád ruskou kulturu, že jo?


[quote="pid:51588, uid:312"]Víš jsou lidé s ohromnou empatií a intuicí[/quote] Joo to jsem dneska četl na jiným webu, takový nenápadný popostrčení kde hledat pomoc. Chtělo se mi zvracet, ale cigáro to srovnalo. Tady je ta tvoje soukromá zpráva, abys viděl, že čtu všechno, ty kolečko Počtáře alias JOE alias agent Rusofil napsal: Máš pro to. co tvrdíš o Počtáři nějaké důkazy? Není to jen nesympatije? Prostě někteří lidé si nesednou. Tak, jako ty nesedíš jiným. Baví se tady s tebou tak pět lidí a ještě ti k nim chybí kapka velkorysosti. Ostatní se ani nesnaží k tobě přiblížit z obavy, že budou poplivání. Připomínáš mi ježka s pořádnými bodlinami, který ale touží po porozumění a lásce. Myslím, že jsem vystihl tvůj stav, když jsem se tě ptal, jestli si šťastný. Víš, dát si nick Rusofil vždy neznamená, mít rád ruskou kulturu, že jo?
Upravené 7. 1. 2022 o 18:48

Tady je ta tvoje soukromá zpráva,
Dobrá, už není soukromá. Můžeš tedy vyložit nějaké důkazy toho, co tvrdíš o Počtáři?


[quote="pid:51590, uid:641"]Tady je ta tvoje soukromá zpráva,[/quote]Dobrá, už není soukromá. Můžeš tedy vyložit nějaké důkazy toho, co tvrdíš o Počtáři?

Můžeš tedy vyložit nějaké důkazy toho, co tvrdíš o Počtáři?

Jasně, stačí zarolovat zpět nahoru, kdo má oči a srdce vidí, píšu ve vlákně, tak se dá dobře analyzovat podle KSB, nadhled bez emocí, pohled zpět, současnost, srovnání, zkouška.


Po ovoci poznáte je.


[quote="pid:51591, uid:312"]Můžeš tedy vyložit nějaké důkazy toho, co tvrdíš o Počtáři?[/quote] Jasně, stačí zarolovat zpět nahoru, kdo má oči a srdce vidí, píšu ve vlákně, tak se dá dobře analyzovat podle KSB, nadhled bez emocí, pohled zpět, současnost, srovnání, zkouška. Po ovoci poznáte je.
Upravené 7. 1. 2022 o 18:54

Jasně, stačí zarolovat zpět nahoru, kdo má oči a srdce vidí, píšu ve vlákně, tak se dá dobře analyzovat podle KSB, nadhled bez emocí, pohled zpět, současnost, srovnání, zkouška.
Myslím, že ti absolutně chybí důvěra k lidem. Chtělo by to zamyslet se nad tím, proč se ti v životě dějí věci, které si tady popisoval. Říká se tomu jazyk životních okolností. Zřejmě nejdeš správným směrem.
Nechtěl jsem to psát veřejně, ale nedal si mi jinou možnost.


S Počtářem si mě nepřesvědčil. Vím, že je ti to jedno.


[quote="pid:51593, uid:641"]Jasně, stačí zarolovat zpět nahoru, kdo má oči a srdce vidí, píšu ve vlákně, tak se dá dobře analyzovat podle KSB, nadhled bez emocí, pohled zpět, současnost, srovnání, zkouška.[/quote]Myslím, že ti absolutně chybí důvěra k lidem. Chtělo by to zamyslet se nad tím, proč se ti v životě dějí věci, které si tady popisoval. Říká se tomu jazyk životních okolností. Zřejmě nejdeš správným směrem. Nechtěl jsem to psát veřejně, ale nedal si mi jinou možnost. S Počtářem si mě nepřesvědčil. Vím, že je ti to jedno.

myslíš, že ta výuka pedagogů nějak zlepšila atmosféru ve školách?


Je to vždy o lidech, takhle laciný argument neobstojí, chceš stav dnešního školství svádět na psychologii? To snad ne.


[quote="pid:51588, uid:312"]myslíš, že ta výuka pedagogů nějak zlepšila atmosféru ve školách?[/quote] Je to vždy o lidech, takhle laciný argument neobstojí, chceš stav dnešního školství svádět na psychologii? To snad ne.

Chtělo by to zamyslet se nad tím, proč se ti v životě dějí věci, které si tady popisoval. Říká se tomu jazyk životních okolností


JŽO mi nevzalo dceru ani majetek, to byly fašistický zrůdy, který za to dostaly zaplaceno, tomu se říká mafie, dceru už mi to nevrátí, ale nestal jsem se zrádcem národa, tak mi snad někdy odpustí.


[quote="pid:51596, uid:312"]Chtělo by to zamyslet se nad tím, proč se ti v životě dějí věci, které si tady popisoval. Říká se tomu jazyk životních okolností[/quote] JŽO mi nevzalo dceru ani majetek, to byly fašistický zrůdy, který za to dostaly zaplaceno, tomu se říká mafie, dceru už mi to nevrátí, ale nestal jsem se zrádcem národa, tak mi snad někdy odpustí.

JŽO mi nevzalo dceru ani majetek, to byly fašistický zrůdy, který za to dostaly zaplaceno, tomu se říká mafie, dceru už mi to nevrátí, ale nestal jsem se zrádcem národa, tak mi snad někdy odpustí
Soucítím s tebou, byl bych rád, abys našel někoho, kdo by ti mohl pomoct. Víc už nebudu psát, toto nepatří na veřejné fórum.


[quote="pid:51599, uid:641"]JŽO mi nevzalo dceru ani majetek, to byly fašistický zrůdy, který za to dostaly zaplaceno, tomu se říká mafie, dceru už mi to nevrátí, ale nestal jsem se zrádcem národa, tak mi snad někdy odpustí[/quote]Soucítím s tebou, byl bych rád, abys našel někoho, kdo by ti mohl pomoct. Víc už nebudu psát, toto nepatří na veřejné fórum.

abys našel někoho, kdo by ti mohl pomoct


Takový skrytý vyhrožování si strč někam, vzali mi všecho, tak nepotřebuju pomáhat ani tvoje různé převleky komentovat.


[quote="pid:51600, uid:312"]abys našel někoho, kdo by ti mohl pomoct[/quote] Takový skrytý vyhrožování si strč někam, vzali mi všecho, tak nepotřebuju pomáhat ani tvoje různé převleky komentovat.

Je to vždy o lidech, takhle laciný argument neobstojí, chceš stav dnešního školství svádět na psychologii? To snad ne.
Právě proto jsem to napsal. Navzdory přípravy pedagogů z psychologie, to na tom školství není vidět.
Když jsem dělal mistra, měl jsem žáky takové i makové. Jednou mi přišla inspekce na hodinu, kde jsme vyráběli nějaký typ výrobku. Dopadla dobře, hlavně jedno konstatování mě potěšilo, že jsem zadání modifikoval pro každého žáka zvlášť, podle jeho zručnosti a schopností. Chtěl jsem, aby všichni měli radost z výsledku.
Takže jak vidíš, na formální přípravě z psychologie to nestojí.


[quote="pid:51598, uid:641"]Je to vždy o lidech, takhle laciný argument neobstojí, chceš stav dnešního školství svádět na psychologii? To snad ne.[/quote]Právě proto jsem to napsal. Navzdory přípravy pedagogů z psychologie, to na tom školství není vidět. Když jsem dělal mistra, měl jsem žáky takové i makové. Jednou mi přišla inspekce na hodinu, kde jsme vyráběli nějaký typ výrobku. Dopadla dobře, hlavně jedno konstatování mě potěšilo, že jsem zadání modifikoval pro každého žáka zvlášť, podle jeho zručnosti a schopností. Chtěl jsem, aby všichni měli radost z výsledku. Takže jak vidíš, na formální přípravě z psychologie to nestojí.

Takový skrytý vyhrožování si strč někam, vzali mi všecho, tak nepotřebuju pomáhat ani tvoje různé převleky komentovat.
Já se snad picnu. Už tě nebudu otravovat. Nechám tě ve tvé ulitě.


[quote="pid:51603, uid:641"]Takový skrytý vyhrožování si strč někam, vzali mi všecho, tak nepotřebuju pomáhat ani tvoje různé převleky komentovat.[/quote]Já se snad picnu. Už tě nebudu otravovat. Nechám tě ve tvé ulitě.

tak mi snad někdy odpustí


Indiánská moudrost:


„Než někoho odsoudíš, obuj si jeho boty.
Projdi jeho cestu. Projdi jeho minulost, bolest i radost.
Projdi roky, kterými prošel on.
Klopýtni o každý kámen, na kterém zakopl a upadl.
Za každým klopýtnutím vstaň a jdi dál, tak jako to udělal on.
Nesuď nikoho, dokud ses neprošel v jeho botách...“


Soudit někoho může jen pitomec, a názor pitomce je bezvýznamný.


https://www.youtube.com/watch?v=plLcX2m_4gM


Můj osobní názor je, že nejlepší je začít "Mrtvou vodou". Držím palce.


[quote="pid:51599, uid:641"]tak mi snad někdy odpustí[/quote] Indiánská moudrost: „Než někoho odsoudíš, obuj si jeho boty. Projdi jeho cestu. Projdi jeho minulost, bolest i radost. Projdi roky, kterými prošel on. Klopýtni o každý kámen, na kterém zakopl a upadl. Za každým klopýtnutím vstaň a jdi dál, tak jako to udělal on. Nesuď nikoho, dokud ses neprošel v jeho botách...“ Soudit někoho může jen pitomec, a názor pitomce je bezvýznamný. https://www.youtube.com/watch?v=plLcX2m_4gM Můj osobní názor je, že nejlepší je začít "Mrtvou vodou". Držím palce.

Rusofil: dovolim si nesuhlasit....oidipovsky komplex existoval davno pred Freudom ci Jungom. Takisto narcizmus ci ine patologicke stavy.
Mas pravdu, ze pre mnohych ludi mozu vypovedane slova znamenat programovanie (typu depresia), ale je pravda aj ta, ze pomenovanie rozlisuje a dava moznost identifikovat pricinu, nasledok, sposob vysporiadania sa (trebars aj s tou depresiou).
Typicky povedzme aj presne to, co sa dialo tisice rokov (typicky manipulacia historie ci propaganda neludskej koncepcie) alebo aj farebne revolucie teraz. Teda tieto farebne revolucie sa diali poslednych 100 rokov opakovane a malokto si to spojil a aj ked si to spojil, nevedel tomu celit. Teraz Kazachstan ci Bielorusko ukazuju aj toto. Kym sa to nepomenovalo, nezverejnilo, tak to bol len puc ci pokus i puc, tak ako v Juznej a Latinskej Amerike ci Afrike....ziadna zmena, ziadny posun.
Temna stranka duse je ta cast duse, ktoru mame vsetci v sebe, niektori ju potlacia a nevyjadia, ako sa im to projektuje navonok , ini ju ani nevidia a nechcu vidiet a dalsi sa snazia si ju minimalne uvedomovat ako svoje slepe miesto, s ktorym mozu pracovat ich oponenti (povedzme typicky ego a chvalenie, niekto to ziada, niekto ani nechape, ze je nim vlaceny a niekto si uvedomuje, ze ked mu iny skrabka na ego, tak ho vlastne chce podviest ci zmanipulovat).


Rusofil: dovolim si nesuhlasit....oidipovsky komplex existoval davno pred Freudom ci Jungom. Takisto narcizmus ci ine patologicke stavy. Mas pravdu, ze pre mnohych ludi mozu vypovedane slova znamenat programovanie (typu depresia), ale je pravda aj ta, ze pomenovanie rozlisuje a dava moznost identifikovat pricinu, nasledok, sposob vysporiadania sa (trebars aj s tou depresiou). Typicky povedzme aj presne to, co sa dialo tisice rokov (typicky manipulacia historie ci propaganda neludskej koncepcie) alebo aj farebne revolucie teraz. Teda tieto farebne revolucie sa diali poslednych 100 rokov opakovane a malokto si to spojil a aj ked si to spojil, nevedel tomu celit. Teraz Kazachstan ci Bielorusko ukazuju aj toto. Kym sa to nepomenovalo, nezverejnilo, tak to bol len puc ci pokus i puc, tak ako v Juznej a Latinskej Amerike ci Afrike....ziadna zmena, ziadny posun. Temna stranka duse je ta cast duse, ktoru mame vsetci v sebe, niektori ju potlacia a nevyjadia, ako sa im to projektuje navonok , ini ju ani nevidia a nechcu vidiet a dalsi sa snazia si ju minimalne uvedomovat ako svoje slepe miesto, s ktorym mozu pracovat ich oponenti (povedzme typicky ego a chvalenie, niekto to ziada, niekto ani nechape, ze je nim vlaceny a niekto si uvedomuje, ze ked mu iny skrabka na ego, tak ho vlastne chce podviest ci zmanipulovat).

Temna stranka duse je ta cast duse, ktoru mame vsetci v sebe, niektori ju potlacia a nevyjadia, ako sa im to projektuje navonok , ini ju ani nevidia a nechcu vidiet a dalsi sa snazia si ju minimalne uvedomovat ako svoje slepe miesto, s ktorym mozu pracovat ich oponenti

To vše se léčí empatií a láskou. Úplně jednoduchý příklad Ivánek v Mrazíkovi s gigantickým egem.
Nebo jak to bylo se zločincem a zabijákem v ČBL. Bylo to velice těžké, ale láska uzdravila. Přitom to nebyla nějaká unylá laskavost a odpouštění všeho, ale pochopení, empatie, důslednost a láska.
Lidé se rodí šťastnými, nedostatek lásky je dělá nešťastnými.
Co se týče mého odporu k metodám, které jsou nyní preferovány, je to to, že vše je produkováno z jednoho hnízda a tím jsou Oxford a Cambridge v Londýně. Tito lidé, autoři těchto teorií tam byli aktivně podporování a placeni. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Nenabyl jsem dojmu, že by lidstvo od té doby, co tady kolují ty knihy se stalo lepší, laskavější, lidštější. Naopak, přibývá cynizmu, zloby, agrese atd. Co je cílem? Není to to, aby byli všichni lidé posazeni na psychofarmaka?
Vždyť dnes se někteří lidé ani nevyspí bez barbiturátů.
Naše univerzity ročně vypouštějí stovky psychologů a psychiatrů, ale nemám dojem, že by se psychické zdraví obyvatel zlepšovalo, spíš naopak. Zdá se, že tyto metody nefungují.
GP používá pořád jednu a tutéž metodu imitačně provokační činnost. Nejdříve vyrobí problém, a pak nám předhodí návrh řešení toho problému.
Vytvořil nám tady nesnesitelný život a na jeho snášení nám poskytl psychology, psychiatry a farmaka.

Místo toho, aby lidé sami zjišťovali na UŽJ, kde udělali chybu, a směr svého života korigovali, hledají odpovědi v pochybných knihách.
Nikdo neví, kdo a čím řídil jejich autory a s jakým cílem byly tyto knihy napsány. Člověk v nesnázích by se neměl ptát žádných psychiatrických guru, ale otázky klást Bohu. Bůh odpoví každému, kdo se ho zeptá.
V KSB je popsána i metoda, jak toho docílit. Podstatné je, že vás u toho nikdo neřídí a ptáte se sami svým jazykem. Bůh odpoví každému.
Kdo ví, k čemu nás dovede nějaký psycholog, nebo psychiatr.


Tady je to hezky popsáno. Sami máme řídit své životy a ne aby je řídil někdo jiný, tím jiným může být klidně i pan Jung, prostřednictvím svých knih.


  1. Управлять должны научиться ВЫ САМИ по полной функции управления (ПФУ), от самостоятельного распознавания факторов давления среды и далее по ПФУ. Если распознаёте факторы давления среды для себя НЕ ВЫ САМИ, а кто-то другой, или если свой вектор цели уточняете не Вы, а кто-то другой, или если остальные этапы ПФУ выполняете не Вы, а кто-то другой, то управляете НЕ Вы, а этот кто-то другой. В этом смысле очень важно понимать, что управление не может быть коллективным. Управляете всегда Вы сами, но делаете это учитывая среду, учитывая управление других людей.

[quote="pid:51693, uid:187"]Temna stranka duse je ta cast duse, ktoru mame vsetci v sebe, niektori ju potlacia a nevyjadia, ako sa im to projektuje navonok , ini ju ani nevidia a nechcu vidiet a dalsi sa snazia si ju minimalne uvedomovat ako svoje slepe miesto, s ktorym mozu pracovat ich oponenti[/quote] To vše se léčí empatií a láskou. Úplně jednoduchý příklad Ivánek v Mrazíkovi s gigantickým egem. Nebo jak to bylo se zločincem a zabijákem v ČBL. Bylo to velice těžké, ale láska uzdravila. Přitom to nebyla nějaká unylá laskavost a odpouštění všeho, ale pochopení, empatie, důslednost a láska. Lidé se rodí šťastnými, nedostatek lásky je dělá nešťastnými. Co se týče mého odporu k metodám, které jsou nyní preferovány, je to to, že vše je produkováno z jednoho hnízda a tím jsou Oxford a Cambridge v Londýně. Tito lidé, autoři těchto teorií tam byli aktivně podporování a placeni. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Nenabyl jsem dojmu, že by lidstvo od té doby, co tady kolují ty knihy se stalo lepší, laskavější, lidštější. Naopak, přibývá cynizmu, zloby, agrese atd. Co je cílem? Není to to, aby byli všichni lidé posazeni na psychofarmaka? Vždyť dnes se někteří lidé ani nevyspí bez barbiturátů. Naše univerzity ročně vypouštějí stovky psychologů a psychiatrů, ale nemám dojem, že by se psychické zdraví obyvatel zlepšovalo, spíš naopak. Zdá se, že tyto metody nefungují. **GP používá pořád jednu a tutéž metodu imitačně provokační činnost. Nejdříve vyrobí problém, a pak nám předhodí návrh řešení toho problému. Vytvořil nám tady nesnesitelný život a na jeho snášení nám poskytl psychology, psychiatry a farmaka.** Místo toho, aby lidé sami zjišťovali na UŽJ, kde udělali chybu, a směr svého života korigovali, hledají odpovědi v pochybných knihách. Nikdo neví, kdo a čím řídil jejich autory a s jakým cílem byly tyto knihy napsány. Člověk v nesnázích by se neměl ptát žádných psychiatrických guru, ale otázky klást Bohu. Bůh odpoví každému, kdo se ho zeptá. V KSB je popsána i metoda, jak toho docílit. Podstatné je, že vás u toho nikdo neřídí a ptáte se sami svým jazykem. Bůh odpoví každému. Kdo ví, k čemu nás dovede nějaký psycholog, nebo psychiatr. Tady je to hezky popsáno. Sami máme řídit své životy a ne aby je řídil někdo jiný, tím jiným může být klidně i pan Jung, prostřednictvím svých knih. 1. Управлять должны научиться ВЫ САМИ по полной функции управления (ПФУ), от самостоятельного распознавания факторов давления среды и далее по ПФУ. Если распознаёте факторы давления среды для себя НЕ ВЫ САМИ, а кто-то другой, или если свой вектор цели уточняете не Вы, а кто-то другой, или если остальные этапы ПФУ выполняете не Вы, а кто-то другой, то управляете НЕ Вы, а этот кто-то другой. В этом смысле очень важно понимать, что управление не может быть коллективным. Управляете всегда Вы сами, но делаете это учитывая среду, учитывая управление других людей.
Upravené 8. 1. 2022 o 15:48

ty kolečko Počtáře alias JOE alias agent Rusofil napsal:

Toto už pôsobí tragikomicky.


PS: Počtára som mal rád. Neviem, čo sa s ním stalo. Škoda, že tu nie je. Počtár a Joe majú diametrálne odlišné osobnosti a spôsob vyjadrovania. To by musela byť nejaká schíza, ak by malo ísť o jednu osobu.
Rusofila poznám a sledujem už niekoľko rokov, ešte z vodyksb, kde používal nick Honza (sám povedal, že si zmenil nick, lebo tento ho viac vystihuje).
Niektorí sa poznáme z diskusie ešte dlhšie (Bohumil). A sú ľudia, s ktorými spolupracujem už viac ako 8 rokov na veciach okolo KSB. Ešte z čias, keď diskusia bežala výhradne na levanete. Ale robilo sa mnoho užitočných vecí aj mimo diskusiu.
To už nehovorím o tom, že mnohí z fórumu sa občas aj osobne stretávajú (nielen na Pražskej KSB konferencii ale aj súkromne), alebo aspoň na diaľku cez videochat.


[quote="pid:51590, uid:641"]ty kolečko Počtáře alias JOE alias agent Rusofil napsal:[/quote] Toto už pôsobí tragikomicky. PS: Počtára som mal rád. Neviem, čo sa s ním stalo. Škoda, že tu nie je. Počtár a Joe majú diametrálne odlišné osobnosti a spôsob vyjadrovania. To by musela byť nejaká schíza, ak by malo ísť o jednu osobu. Rusofila poznám a sledujem už niekoľko rokov, ešte z vodyksb, kde používal nick Honza (sám povedal, že si zmenil nick, lebo tento ho viac vystihuje). Niektorí sa poznáme z diskusie ešte dlhšie (Bohumil). A sú ľudia, s ktorými spolupracujem už viac ako 8 rokov na veciach okolo KSB. Ešte z čias, keď diskusia bežala výhradne na levanete. Ale robilo sa mnoho užitočných vecí aj mimo diskusiu. To už nehovorím o tom, že mnohí z fórumu sa občas aj osobne stretávajú (nielen na Pražskej KSB konferencii ale aj súkromne), alebo aspoň na diaľku cez videochat.
Upravené 8. 1. 2022 o 20:22

Nechci již na tomto vláknu pokračovat, ale kolega Sin se tady jasně vyjádřil, že nesnáší práskače, fízly a podobné existence.
To mu ale nezabránilo, aby se zachoval podobně, jako oni. V dobré víře jsem mu napsal soukromou zprávu, která měla být jenom pro něj, pro jeho oči a on ji obratem zveřejnil. Jsem zvědav, jak by se za tento podraz pojmenoval. Protože to podrazem je.


Nechci již na tomto vláknu pokračovat, ale kolega Sin se tady jasně vyjádřil, že nesnáší práskače, fízly a podobné existence. To mu ale nezabránilo, aby se zachoval podobně, jako oni. V dobré víře jsem mu napsal soukromou zprávu, která měla být jenom pro něj, pro jeho oči a on ji obratem zveřejnil. Jsem zvědav, jak by se za tento podraz pojmenoval. Protože to podrazem je.
Upravené 9. 1. 2022 o 10:30

O počtářovi jsem se dozvěděl až ze zběsilých útoků @Sin Le Noble. Poté jsem na Počtářovi příspěvky přicházel v různých vláknech. Domnívám se, že @Sin Le Noble a @Archal jsou plody jednoho stromu, ať už se jedná o osobu či skupinu. Na fóru se pohybuji aktivně zhruba měsíc a něco. Výše dva zmínění mě hned zaujali, protože jejich příspěvky, byť maskované do ezoterických žvástů, nesou jasné znaky ideologické diverze. Nová vlákna zakládám, a Bůh je mi svědkem, jen a jen za účelem zviditelnění KOB a ruského jazyka, bez jehož ovládnutí se KOB nedá v celé šíři pochopit. Ať už byl(i) výše zmínění přinuceni k činnosti z jakéholiv důvodu, doufám že to zvládnou a včas pochopí, odkud svítí Slunce.
Také se domnívám, že pouhým pečlivým monitorováním tohoto fóra lze poskládat většinu (ne-li všechno) pro mysticko-vlastenecké blekotání typu Hovory s VK a publikace na Aeronetu.
Dva prsty na Mrtvou vodu a přísahám, že je to pravda (alespoň ta moje).

O počtářovi jsem se dozvěděl až ze zběsilých útoků @Sin Le Noble. Poté jsem na Počtářovi příspěvky přicházel v různých vláknech. Domnívám se, že @Sin Le Noble a @Archal jsou plody jednoho stromu, ať už se jedná o osobu či skupinu. Na fóru se pohybuji aktivně zhruba měsíc a něco. Výše dva zmínění mě hned zaujali, protože jejich příspěvky, byť maskované do ezoterických žvástů, nesou jasné znaky ideologické diverze. Nová vlákna zakládám, a Bůh je mi svědkem, jen a jen za účelem zviditelnění KOB a ruského jazyka, bez jehož ovládnutí se KOB nedá v celé šíři pochopit. Ať už byl(i) výše zmínění přinuceni k činnosti z jakéholiv důvodu, doufám že to zvládnou a včas pochopí, odkud svítí Slunce. Také se domnívám, že pouhým pečlivým monitorováním tohoto fóra lze poskládat většinu (ne-li všechno) pro mysticko-vlastenecké blekotání typu Hovory s VK a publikace na Aeronetu. Dva prsty na Mrtvou vodu a přísahám, že je to pravda (alespoň ta moje).
Upravené 9. 1. 2022 o 13:19

Uf.
Že to bude až taková síla, tak s tím jsem teda nepočítal.
;-)


Uf. Že to bude až taková síla, tak s tím jsem teda nepočítal. ;-)

@Počtář - včera jsem si úplně náhodou vzpoměl, že sem často přispíval nick Počtář a pak někdy najednou zmizel. Jsem rád, že si zase něco napsal.

@Počtář - včera jsem si úplně náhodou vzpoměl, že sem často přispíval nick Počtář a pak někdy najednou zmizel. Jsem rád, že si zase něco napsal.

Uf.

Vitaj späť.


[quote="pid:59141, uid:240"]Uf.[/quote] Vitaj späť.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

12
3.53k
110
15
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept