Politika v ČR
Novoroční projev Petra Fialy

"Na jedné straně je zde Rusko, které se snaží Evropu vydírat, a dokonce dává najevo, že je připraveno i na ozbrojený konflikt,..."
Zdroj: https://globe24.cz/domov/dokument-novorocni-projev-premiera-petra-fialy.b412d509#utm_content=freshnews&utm_term=petr%20fiala%20projev&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz


Hodně silná slova pane premiére. Otázkou ale je, zda skutečně víte, o čem mluvíte ? Není tomu spíše naopak ?!


"**Na jedné straně je zde Rusko, které se snaží Evropu vydírat**, a dokonce dává najevo, že je připraveno i na ozbrojený konflikt,..." Zdroj: https://globe24.cz/domov/dokument-novorocni-projev-premiera-petra-fialy.b412d509#utm_content=freshnews&utm_term=petr%20fiala%20projev&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz **Hodně silná slova pane premiére. Otázkou ale je, zda skutečně víte, o čem mluvíte ? Není tomu spíše naopak ?!**
Upravené 2. 1. 2022 o 08:38

Hodně silná slova pane premiére. Otázkou ale je, zda skutečně víte, o čem mluvíte ? Není tomu spíše naopak ?!


na ten projev jsem nemela silu se podivat. stacilo par vet, abych prepnula. fiala neni leader.
kdyz je zeme v problemech, potrebuje silneho vudce. myslim, ze obzvlaste nas narod potrebuje mit silneho vudce. je to neco jako ve vztazich. jak si muze silna zena vazit slabeho muze, u ktereho nema tu potrebnou jistotu, ze ji ochrani... kdyz ma sama pocit, ze ona ma vetsi koule, nez ten chlap.


[quote="pid:50681, uid:270"]Hodně silná slova pane premiére. Otázkou ale je, zda skutečně víte, o čem mluvíte ? Není tomu spíše naopak ?![/quote] na ten projev jsem nemela silu se podivat. stacilo par vet, abych prepnula. fiala neni leader. kdyz je zeme v problemech, potrebuje silneho vudce. myslim, ze obzvlaste nas narod potrebuje mit silneho vudce. je to neco jako ve vztazich. jak si muze silna zena vazit slabeho muze, u ktereho nema tu potrebnou jistotu, ze ji ochrani... kdyz ma sama pocit, ze ona ma vetsi koule, nez ten chlap.

na ten projev jsem nemela silu se podivat. stacilo par vet,


Než se dívat na něčí projev je lepší si ho v klidu přečíst. Ten Fialův, co věta, "to perla"...
Tragédií je, že se jedná o premiéra naší současné vlády !


[quote="pid:50708, uid:347"]na ten projev jsem nemela silu se podivat. stacilo par vet,[/quote] Než se dívat na něčí projev je lepší si ho v klidu přečíst. Ten Fialův, co věta, "to perla"... Tragédií je, že se jedná o premiéra naší současné vlády !
485
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept