Zahraničná politika
Moderátorka v přímém přenosu mluvila o smrti papeže, pak se zmateně dívala do papírů

Moderátorka britské televize ITV v přímém přenosu omylem hovořila o smrti papeže Františka. Že to není pravda, si moderátorka ihned uvědomila a omluvila se. Mezitím se ale zmateně dívala do papíru před sebou.


Reportáž, která se týkala papežova vánočního poselství, zakončila moderátorka slovy: „Jeho (papežova) smrt byla oznámena...”, což ji zřejmě samotnou zaskočilo, a tak se ihned zasekla a omluvila se. Jakmile se znovu dostala do záběru, bylo zřejmé, že zmateně zírá do papírů před sebou.


„Blouzním, nebo ITV právě ohlásila papežovu smrt?” ptal se okamžitě jeden z diváků na sociálních sítích. Omylu si všimli i další. „ITV málem ohlásila, že je papež mrtvý. Vypadá to, že došlo k obrovské chybě ve scénáři,” napsal další.
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/moderatorka-v-primem-prenosu-mluvila-o-smrti-papeze-pak-se-zmatene-divala-do-papiru-40382207


https://twitter.com/melodycellody/status/1474797977013305347

Moderátorka britské televize ITV v přímém přenosu omylem hovořila o smrti papeže Františka. Že to není pravda, si moderátorka ihned uvědomila a omluvila se. Mezitím se ale zmateně dívala do papíru před sebou. Reportáž, která se týkala papežova vánočního poselství, zakončila moderátorka slovy: „Jeho (papežova) smrt byla oznámena...”, což ji zřejmě samotnou zaskočilo, a tak se ihned zasekla a omluvila se. Jakmile se znovu dostala do záběru, bylo zřejmé, že zmateně zírá do papírů před sebou. „Blouzním, nebo ITV právě ohlásila papežovu smrt?” ptal se okamžitě jeden z diváků na sociálních sítích. Omylu si všimli i další. „ITV málem ohlásila, že je papež mrtvý. Vypadá to, že došlo k obrovské chybě ve scénáři,” napsal další. https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/moderatorka-v-primem-prenosu-mluvila-o-smrti-papeze-pak-se-zmatene-divala-do-papiru-40382207 https://twitter.com/melodycellody/status/1474797977013305347
Upravené 27. 12. 2021 o 07:20

Moderátorka britské televize ITV v přímém přenosu omylem hovořila


cesta v case a priestore do 11.9.2001


čítačka alias ""moderatorka" 15 minut pred padom WTC7 ,čita z papiera ,že budova spadla ,neuvedomujuc si že predbehla udalosť..61c97ca565e27


[quote="pid:49863, uid:181"]Moderátorka britské televize ITV v přímém přenosu omylem hovořila[/quote] cesta v case a priestore do 11.9.2001 čítačka alias ""moderatorka" 15 minut pred padom WTC7 ,čita z papiera ,že budova spadla ,neuvedomujuc si že predbehla udalosť..![61c97ca565e27](serve/attachment&path=61c97ca565e27)

Čo je pre jedného chyba riadenia, môže byť pre druhého cieľ. Niekto ozvučuje stiahnutie dvojníka zo scény, pretože originál tu už pravdepodobne nie je.


Čo je pre jedného chyba riadenia, môže byť pre druhého cieľ. Niekto ozvučuje stiahnutie dvojníka zo scény, pretože originál tu už pravdepodobne nie je.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 12. 2021 o 14:04
878
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept