Zahraničná politika
Мой ДОРОГОЙ друг! Совместное заявление Путина и Си Цзиньпиня!

Мой ДОРОГОЙ друг! Совместное заявление Путина и Си Цзиньпиня, 15. 12. 2021
https://www.youtube.com/watch?v=7Dp7COl7Q4s


Věřím, že našemu prezidentu dovolí zdraví, aby se v únoru 2022 také mohl zúčastnit zahájení olympijských her v Pekingu a setkal se s uvedenými státníky.


**Мой ДОРОГОЙ друг! Совместное заявление Путина и Си Цзиньпиня, 15. 12. 2021** https://www.youtube.com/watch?v=7Dp7COl7Q4s Věřím, že našemu prezidentu dovolí zdraví, aby se v únoru 2022 také mohl zúčastnit zahájení olympijských her v Pekingu a setkal se s uvedenými státníky.

Putin a Xi oslovili Washington se zbraní v ruce**


Первоисточник публикации: https://politikus.ru/events/139457-putin-i-si-vzyali-vashington-na-mushku.html
Politikus.ru


"Historická jednání mezi ruským vůdcem Vladimirem Putinem a čínským prezidentem Si Ťin-pchingem vyvolala na mezinárodní scéně značný rozruch. Telekonference se pro Washington fakticky stala černou skvrnou."


"Peking a Moskva mají společné zájmy – poslat americké diktátory na jejich místo a ukázat, že model unipolárního světa nepodporují země třetího světa a rozvíjející se mocnosti."


"V budoucnu se vztahy mezi Čínou a Ruskem se Spojenými státy jen zhorší. Washington není zvyklý ustupovat a v boji proti Moskvě a Pekingu začne využívat patolízaly z Evropy."


Bez energií z Ruska a výrobků z Číny, to se nám bude těžko "bojovat"...


**Putin a Xi oslovili Washington se zbraní v ruce****** Первоисточник публикации: https://politikus.ru/events/139457-putin-i-si-vzyali-vashington-na-mushku.html Politikus.ru "Historická jednání mezi ruským vůdcem Vladimirem Putinem a čínským prezidentem Si Ťin-pchingem vyvolala na mezinárodní scéně značný rozruch. Telekonference se pro Washington fakticky stala černou skvrnou." "Peking a Moskva mají společné zájmy – poslat americké diktátory na jejich místo a ukázat, že model unipolárního světa nepodporují země třetího světa a rozvíjející se mocnosti." "V budoucnu se vztahy mezi Čínou a Ruskem se Spojenými státy jen zhorší. Washington není zvyklý ustupovat a v boji proti Moskvě a Pekingu začne využívat patolízaly z Evropy." **Bez energií z Ruska a výrobků z Číny, to se nám bude těžko "bojovat"...**
Upravené 17. 12. 2021 o 13:47
277
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept