Zahraničná politika
Náčelník generálneho štábu ozbrojených síl RF uviedol, že akékoľvek provokácie Kyjeva na Donbase budú potlačené

Náčelník generálneho štábu ozbrojených síl RF uviedol, že akékoľvek provokácie Kyjeva na Donbase budú potlačené


Valerij Gerasimov poznamenal, že informácie o údajne blížiacej sa ruskej invázii na Ukrajinu sú klamstvom
Situácia na východe Ukrajiny eskaluje, ale akékoľvek provokácie kyjevských úradov na riešenie situácie na Donbase silou budú potlačené, uviedol vo štvrtok na brífingu pred armádou náčelník generálneho štábu ruských ozbrojených síl Valerij Gerasimov. atašé cudzích štátov.


"Dodávka vrtuľníkov, bezpilotných lietadiel a lietadiel na Ukrajinu tlačí ukrajinské úrady k razantným a nebezpečným krokom. Kyjev neplní minské dohody. prieskumné a úderné bezpilotné lietadlá tureckej výroby. V dôsledku toho už aj tak napätá situácia na východe tejto krajiny sa zhoršuje, “povedal Gerasimov.


"Avšak," zdôraznil, "akékoľvek provokácie ukrajinských úradov na vyriešenie problémov Donbasu silou budú potlačené." Zároveň poznamenal, že informácie o údajne blížiacej sa ruskej invázii na Ukrajinu sú klamstvom a vojenské aktivity vykonávané na území štátu si nevyžadujú oznámenie.


"Krajiny NATO venujú prehnanú pozornosť presunu jednotiek cez územie Ruskej federácie. Presun jednotiek počas bojového výcviku je rutinnou praxou ozbrojených síl každého štátu. Vojenská činnosť sa vykonáva na území štátu a nie vyžadujú oznámenie. Informácie, ktoré kolujú v médiách o údajne blížiacej sa ruskej invázii na Ukrajinu, sú klamstvom, “povedal Gerasimov.


https://tass.ru/armiya-i-opk/13154731


Náčelník generálneho štábu ozbrojených síl RF uviedol, že akékoľvek provokácie Kyjeva na Donbase budú potlačené Valerij Gerasimov poznamenal, že informácie o údajne blížiacej sa ruskej invázii na Ukrajinu sú klamstvom Situácia na východe Ukrajiny eskaluje, ale akékoľvek provokácie kyjevských úradov na riešenie situácie na Donbase silou budú potlačené, uviedol vo štvrtok na brífingu pred armádou náčelník generálneho štábu ruských ozbrojených síl Valerij Gerasimov. atašé cudzích štátov. "Dodávka vrtuľníkov, bezpilotných lietadiel a lietadiel na Ukrajinu tlačí ukrajinské úrady k razantným a nebezpečným krokom. Kyjev neplní minské dohody. prieskumné a úderné bezpilotné lietadlá tureckej výroby. V dôsledku toho už aj tak napätá situácia na východe tejto krajiny sa zhoršuje, “povedal Gerasimov. "Avšak," zdôraznil, "akékoľvek provokácie ukrajinských úradov na vyriešenie problémov Donbasu silou budú potlačené." Zároveň poznamenal, že informácie o údajne blížiacej sa ruskej invázii na Ukrajinu sú klamstvom a vojenské aktivity vykonávané na území štátu si nevyžadujú oznámenie. "Krajiny NATO venujú prehnanú pozornosť presunu jednotiek cez územie Ruskej federácie. Presun jednotiek počas bojového výcviku je rutinnou praxou ozbrojených síl každého štátu. Vojenská činnosť sa vykonáva na území štátu a nie vyžadujú oznámenie. Informácie, ktoré kolujú v médiách o údajne blížiacej sa ruskej invázii na Ukrajinu, sú klamstvom, “povedal Gerasimov. https://tass.ru/armiya-i-opk/13154731
260
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept