Zdravie a záhrada
Prevencia a liečba ochorení nielen na vírus

Prevencia a liečba ochorení nielen na vírus. Všetko na jednom mieste, aby sme to v prípade potreby ľahšie našli.


Žiadam o vecné komentáre a vedenie diskusie v iných témach.


Prevencia a liečba ochorení nielen na vírus. Všetko na jednom mieste, aby sme to v prípade potreby ľahšie našli. Žiadam o vecné komentáre a vedenie diskusie v iných témach.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 26. 12. 2021 o 18:21

FLCCC protokoly - originál a preklady (angličtina, slovenčina...):


Niektorí uverejňujete staré verzie FLCCC protokolov ( videl som verziu 9, momentálne je aktuálna verzia 18 ). Pozor na to!


Priame odkazy na slovenské preklady FLCCC protokolov:



Vždy pre istotu skontrolujte hlavnú stránku pre prípad, že by vznikli nové protokoly, ktoré neboli vytvorené v čase písania tohto komentára.


**[FLCCC protokoly - originál a preklady (angličtina, slovenčina...)](https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/translations/):** Niektorí uverejňujete staré verzie FLCCC protokolov ( videl som verziu 9, momentálne je aktuálna verzia 18 ). Pozor na to! Priame odkazy na slovenské preklady FLCCC protokolov: - [I-MASK+ | Prevencia & protokol skorej ambulantnej liečby COVID-19](https://flccc.net/flccc_alliance-i-maskplus-protocol-slovensky-slovak/) - [MATH+ | Protokol nemocničnej liečby ochorenia COVID-19](https://flccc.net/flccc-alliance-mathplus-protocol-slovensky-slovak/) - [I-RECOVER | Protokol manažmentu syndrómu pretrvávajúcich symptómov ochorenia COVID-19](https://flccc.net/flccc_alliance-i-recover-post-covid19-protocol-slovensky-slovak/) Vždy pre istotu skontrolujte [hlavnú stránku](https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/translations/) pre prípad, že by vznikli nové protokoly, ktoré neboli vytvorené v čase písania tohto komentára.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 26. 11. 2021 o 16:46

Všeobecné pravidlá prevencie a posilnenia imunity:


  1. Užívanie doplnkov výživy (vitamíny, minerály...)
  2. Vyhýbanie sa káve, alkoholu a cigaretám
    • káva prekysľuje organizmus a prekyslený organizmus nemôže byť zdravý
    • káva okamžite dodá energiu, ale na dlh, ktorý bude treba splatiť aj s úrokmi
    • dlhodobé pitie kávy spôsobuje neustály nedostatok energie a chuť na ďalšiu kávu (nedostatok energie oslabuje imunitu)
    • alkohol vyčerpáva organizmus a pri regenerácii spotrebováva potrebné vitamíny a minerály
    • cigarety znečisťujú a oslabujú pľúca
  3. Dostatok spánku
    • spánok pred polnocou sa nedá ničím nahradiť a výrazne vplýva na fungovanie imunitného systému, ideálne si líhať medzi 21:00 a 23:00 (v lete aj v zime)
  4. Dostatok odpočinku a vyhýbanie sa stresu
    • aj cez deň, telo si samo povie, čo a kedy potrebuje, treba ho počúvať
  5. Pohyb na čerstvom vzduchu
    • aspoň pol hodinu až hodinu denne (prechádzky, cvičenie...)
    • netreba to preháňať, inak to má opačný efekt a namiesto posilnenia to imunitu oslabuje (opäť treba počúvať telo)
  6. Pravidelné vetranie
    • organizmus potrebuje byť okysličený
    • ak sa dovnútra dostali bacily a vírusy, treba ich dostať von
  7. Otužovanie
    • napríklad studená sprcha po horúcej
    • začať treba pomaly a opatrne, inak môže človek naopak ochorieť
    • pri oslabenej imunite sa otužovaniu radšej vyhnúť úplne a vrátiť sa k nemu až po jej posilnení
  8. Stretávanie sa a komunikácia s blízkymi ľuďmi
    • najlepšie priamo, alebo ak to nie je možné, aspoň cez telefón alebo internet
    • človek vraj potrebuje desať objatí denne
  9. Informačný pôst
    • vo veľkom množstve informácií sa môže človek utopiť
    • veľké množstvo negatívnych informácií nepriaznivo vplýva na psychiku a môže viesť ku skleslosti a depresiám
  10. Pozitívny prístup k životu, viera v svetlú budúcnosť a dôvera Stvoriteľovi
    • hlavne dôvera Stvoriteľovi dokáže zbaviť obáv a strachu
  11. Vzdelávanie sa a duchovná práca na sebe
    • študovať všetko, čo nám môže pomôcť prežiť (návody, investovanie, KSB, Védy...)
    • oboznámenie sa s fyzickými a duchovnými zákonitosťami
    • práca so svojim vnútrom (stíšenie sa, nájdenie vnútornej rovnováhy)
    • vyjasňovanie si svojich postojov k najpálčivejších otázkam a výzvam dnešných dní
    • pripravovanie sa na to najhoršie, dúfanie v to najlepšie
    • čistota úmyslov a zbavovanie sa negatívu
  12. Identifikácia a odstránenie príčin straty energie
    • napríklad prerušenie toxických vzťahov, odpustenie sebe a druhým, zbavenie sa závislostí na veciach a ľuďoch, opustenie prostredia vyvolávajúceho stres...



Doplnenie a šírenie vítané.


**Všeobecné pravidlá prevencie a posilnenia imunity:** 1. **Užívanie doplnkov výživy (vitamíny, minerály...)** - vitamín C, vitamín D, zinok, selén... - [FLCCC protokoly - originál a preklady (angličtina, slovenčina...)](https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/translations/) 2. **Vyhýbanie sa káve, alkoholu a cigaretám** - káva prekysľuje organizmus a prekyslený organizmus nemôže byť zdravý - káva okamžite dodá energiu, ale na dlh, ktorý bude treba splatiť aj s úrokmi - dlhodobé pitie kávy spôsobuje neustály nedostatok energie a chuť na ďalšiu kávu (nedostatok energie oslabuje imunitu) - alkohol vyčerpáva organizmus a pri regenerácii spotrebováva potrebné vitamíny a minerály - cigarety znečisťujú a oslabujú pľúca 3. **Dostatok spánku** - spánok pred polnocou sa nedá ničím nahradiť a výrazne vplýva na fungovanie imunitného systému, ideálne si líhať medzi 21:00 a 23:00 (v lete aj v zime) 4. **Dostatok odpočinku a vyhýbanie sa stresu** - aj cez deň, telo si samo povie, čo a kedy potrebuje, treba ho počúvať 5. **Pohyb na čerstvom vzduchu** - aspoň pol hodinu až hodinu denne (prechádzky, cvičenie...) - netreba to preháňať, inak to má opačný efekt a namiesto posilnenia to imunitu oslabuje (opäť treba počúvať telo) 6. **Pravidelné vetranie** - organizmus potrebuje byť okysličený - ak sa dovnútra dostali bacily a vírusy, treba ich dostať von 7. **Otužovanie** - napríklad studená sprcha po horúcej - začať treba pomaly a opatrne, inak môže človek naopak ochorieť - pri oslabenej imunite sa otužovaniu radšej vyhnúť úplne a vrátiť sa k nemu až po jej posilnení 8. **Stretávanie sa a komunikácia s blízkymi ľuďmi** - najlepšie priamo, alebo ak to nie je možné, aspoň cez telefón alebo internet - človek vraj potrebuje desať objatí denne 9. **Informačný pôst** - vo veľkom množstve informácií sa môže človek utopiť - veľké množstvo negatívnych informácií nepriaznivo vplýva na psychiku a môže viesť ku skleslosti a depresiám 10. **Pozitívny prístup k životu, viera v svetlú budúcnosť a dôvera Stvoriteľovi** - hlavne dôvera Stvoriteľovi dokáže zbaviť obáv a strachu 11. **Vzdelávanie sa a duchovná práca na sebe** - študovať všetko, čo nám môže pomôcť prežiť (návody, investovanie, KSB, Védy...) - oboznámenie sa s fyzickými a duchovnými zákonitosťami - práca so svojim vnútrom (stíšenie sa, nájdenie vnútornej rovnováhy) - vyjasňovanie si svojich postojov k najpálčivejších otázkam a výzvam dnešných dní - pripravovanie sa na to najhoršie, dúfanie v to najlepšie - čistota úmyslov a zbavovanie sa negatívu 12. **Identifikácia a odstránenie príčin straty energie** - napríklad prerušenie toxických vzťahov, odpustenie sebe a druhým, zbavenie sa závislostí na veciach a ľuďoch, opustenie prostredia vyvolávajúceho stres... --- Doplnenie a šírenie vítané.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 16:39

Detstvo bez choroby (OZ Biosféra):
"Skúsenosti rodiny Nikitinových sú jedinečné a zaujímavé v mnohých smeroch. Rodičom siedmich detí sa podarilo vychovať pohyblivé, inteligentné, iniciatívne, samostatné deti, zvyknuté si pomáhať a podporovať sa."


**[Detstvo bez choroby (OZ Biosféra)](https://www.biosferaklub.info/detstvo-bez-choroby/):** _"Skúsenosti rodiny Nikitinových sú jedinečné a zaujímavé v mnohých smeroch. Rodičom siedmich detí sa podarilo vychovať pohyblivé, inteligentné, iniciatívne, samostatné deti, zvyknuté si pomáhať a podporovať sa."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 26. 11. 2021 o 16:04

Hlavne sa nebojme covidu, čo sa má stať, to sa stane.


Ja som ho prežila, ani neviem ako /príznaky - svrbenie hrdla a bolesť medzi lopatkami/, na prelome februára a marca 2021. Nejak som nemala čas sa ním zaoberať. A protilátky som mala ešte v auguste.
Deťom /vtedy 2r. a dvojčatá 3 mesiace/ nebolo takmer nič /rýchlo som nasadila vitamín C, D už brali predtým/, manžel príznaky ako pri zápale priedušiek a podľa toho liečba.


Zaujímavý článok o liečbe:
https://www.40plus.sk/dolezity-klucovy-moment-pri-lieceni-z-covid-19-udrzat-si-psychiku-pod-kontrolou-stoj-co-stoj/?fbclid=IwAR3OXVGNsWf-OsS-kpnaTsqEKAG4fgI-BTjlDsn5Q5FfELUKgYcGEqUDXGc


A pridávam ešte dôležitú radu:
https://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/clanok/570699-kyselina-acetylsalicylova-znizuje-riziko-komplikacii-pri-ochoreni-covid-19/


Jediné, čoho som sa bála ja, boli práve zrazeniny. A preto treba mať doma aspoň https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/anopyrin-100-mg-773742.html .


"Čo to je za pliagu, ktorá spôsobuje zrazeniny?" To vo mne rezonuje odvtedy, ako som si prečítala článok v Pravde, týždeň pred odchodom do pôrodnice. Keďže po prvom cisárskom reze som riešila cca 2 mesiace riziko trombózy, mám pred nimi rešpekt.


Hlavne sa nebojme covidu, čo sa má stať, to sa stane. Ja som ho prežila, ani neviem ako /príznaky - svrbenie hrdla a bolesť medzi lopatkami/, na prelome februára a marca 2021. Nejak som nemala čas sa ním zaoberať. A protilátky som mala ešte v auguste. Deťom /vtedy 2r. a dvojčatá 3 mesiace/ nebolo takmer nič /rýchlo som nasadila vitamín C, D už brali predtým/, manžel príznaky ako pri zápale priedušiek a podľa toho liečba. Zaujímavý článok o liečbe: https://www.40plus.sk/dolezity-klucovy-moment-pri-lieceni-z-covid-19-udrzat-si-psychiku-pod-kontrolou-stoj-co-stoj/?fbclid=IwAR3OXVGNsWf-OsS-kpnaTsqEKAG4fgI-BTjlDsn5Q5FfELUKgYcGEqUDXGc A pridávam ešte dôležitú radu: https://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/clanok/570699-kyselina-acetylsalicylova-znizuje-riziko-komplikacii-pri-ochoreni-covid-19/ Jediné, čoho som sa bála ja, boli práve zrazeniny. A preto treba mať doma aspoň https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/anopyrin-100-mg-773742.html . "Čo to je za pliagu, ktorá spôsobuje zrazeniny?" To vo mne rezonuje odvtedy, ako som si prečítala článok v Pravde, týždeň pred odchodom do pôrodnice. Keďže po prvom cisárskom reze som riešila cca 2 mesiace riziko trombózy, mám pred nimi rešpekt.

ja by som to tak nepodcenovala. Jednym z problemov, do ktorych covid usti je zapal pluc a to rozhodne nie je choroba, ktoru si bezny clovek vylieci doma sam. No a samozrejme trombozy, ako si uviedla mozu byt silnejsie, takze tam by anopyrin nemusel stacit. Ale bez debaty, keby chceli riesit problem covidu, tak by lekari liecili a nenechavali pacientov doma s paralenom. Ti, ktori sa na to nepripravili cez leto a nezbierali si informacie povedzme o Marikovom protokole, mozu byt potom neprijemne prekvapeni.....ci uz su ockovani alebo nie.


ja by som to tak nepodcenovala. Jednym z problemov, do ktorych covid usti je zapal pluc a to rozhodne nie je choroba, ktoru si bezny clovek vylieci doma sam. No a samozrejme trombozy, ako si uviedla mozu byt silnejsie, takze tam by anopyrin nemusel stacit. Ale bez debaty, keby chceli riesit problem covidu, tak by lekari liecili a nenechavali pacientov doma s paralenom. Ti, ktori sa na to nepripravili cez leto a nezbierali si informacie povedzme o Marikovom protokole, mozu byt potom neprijemne prekvapeni.....ci uz su ockovani alebo nie.
Upravené 3. 12. 2021 o 14:15

Jednym z problemov, do ktorych covid usti je zapal pluc a to rozhodne nie je choroba,
Souhlas, umřela na to Popelka, Miro Žbirka a teď se zánětem leží v nemocnici Krampol, který se pochválil, že má již tři tečky.


[quote="pid:46458, uid:187"]Jednym z problemov, do ktorych covid usti je zapal pluc a to rozhodne nie je choroba,[/quote]Souhlas, umřela na to Popelka, Miro Žbirka a teď se zánětem leží v nemocnici Krampol, který se pochválil, že má již tři tečky.

Ja som ho prežila, ani neviem ako /príznaky - svrbenie hrdla a bolesť medzi lopatkami/, na prel


Ináč toto som mala teraz ja, neviem či to bol covid alebo nie, urobila som si dva antigen testy, aj deťom a dnes som bola na pcr, negatívny. Trvalo to cca 5 dni, do formulára som uviedla, že preventívne.


Mala som 2 dni zvýšenú teplotu, nestratila som ani chuť, ani čuch, možno to bola chrípka. Ale ja od septembra denne beriem 5000 IU Dcka, K-vitamin, quercertin a C-vit. Pridala som zinok, olej z Nigela sativa (sa 7 dní, som zhruba vypila 100 ml fľaštičku) a homeopatika. Som už fit... Ccko som podstatne zvýšila, muselo to byť niečo serioznejšie, lebo jeden deň až 5 g v odpstupoch ale hnačka nebola (to je znak, že ste dávkovanie prehnali).


Takže za mňa tá Nigella je super (čierna rasca) - info tu
https://www.youtube.com/watch?v=5L1ZXVMw0vk&t=252s

, ja som ju použila prvýkrát.


Je súčasťou aj FLCCC protokolu.


[quote="pid:46449, uid:679"]Ja som ho prežila, ani neviem ako /príznaky - svrbenie hrdla a bolesť medzi lopatkami/, na prel[/quote] Ináč toto som mala teraz ja, neviem či to bol covid alebo nie, urobila som si dva antigen testy, aj deťom a dnes som bola na pcr, negatívny. Trvalo to cca 5 dni, do formulára som uviedla, že preventívne. Mala som 2 dni zvýšenú teplotu, nestratila som ani chuť, ani čuch, možno to bola chrípka. Ale ja od septembra denne beriem 5000 IU Dcka, K-vitamin, quercertin a C-vit. Pridala som zinok, olej z Nigela sativa (sa 7 dní, som zhruba vypila 100 ml fľaštičku) a homeopatika. Som už fit... Ccko som podstatne zvýšila, muselo to byť niečo serioznejšie, lebo jeden deň až 5 g v odpstupoch ale hnačka nebola (to je znak, že ste dávkovanie prehnali). Takže za mňa tá Nigella je super (čierna rasca) - info tu https://www.youtube.com/watch?v=5L1ZXVMw0vk&t=252s, ja som ju použila prvýkrát. Je súčasťou aj FLCCC protokolu.

Selen
Stopovy prvek Selen je zivotne dulezity pro telo (esencialne) a soucast ruznych enzymu a proteinu. Podili se na mnoha reakcich tela, mimo jine reguluje hormony stitne zlazy, zrovna tak se podili na ochrannem systemu proti volnym radikalum. Snizuje zanetlivost. Podporuje vyznamne imunitni system, chrani bunky.
Ma pozitivni antiviralni ucinky.
Redukuje riziko rakovinnoveho onemocneni i autoimunniho onemocneni.
Selen je take stavebni kamen spermii a je dulezity pro plodnost muze. Podporuje i plodnost zeny.
Prispiva k udrzovani zdravych vlasu a nehtu.
Zabranuje srdecnim onemocnenim.
zde


**Selen** Stopovy prvek Selen je zivotne dulezity pro telo (esencialne) a soucast ruznych enzymu a proteinu. Podili se na mnoha reakcich tela, mimo jine reguluje hormony stitne zlazy, zrovna tak se podili na ochrannem systemu proti volnym radikalum. Snizuje zanetlivost. Podporuje vyznamne imunitni system, chrani bunky. Ma pozitivni antiviralni ucinky. Redukuje riziko rakovinnoveho onemocneni i autoimunniho onemocneni. Selen je take stavebni kamen spermii a je dulezity pro plodnost muze. Podporuje i plodnost zeny. Prispiva k udrzovani zdravych vlasu a nehtu. Zabranuje srdecnim onemocnenim. [zde](https://www.vitaminexpress.org/de/selen)

V paraorechoch je toľko selénu, že by sa nemali jesť viac ako 2-3 za deň. Nehovoriac o tom, že sú chutnejšie a lacnejšie ako preparáty.


V paraorechoch je toľko selénu, že by sa nemali jesť viac ako 2-3 za deň. Nehovoriac o tom, že sú chutnejšie a lacnejšie ako preparáty.

Přátelé, dovolte mi sdělit vlastní zkušenost.
Před víc než rokem mi diagnostikovali rakovinu prostaty s metastázami ve skeletu (kostech). PSA 151. Močil jsem do pytlíku, protože nádor uzavřel močový měchýř. V tomto případě už se neoperuje, nedává chemoterapie ani ozařování. Dostal jsem hormonální léčbu, injekce a drahé prášky. Specialista mi řekl, že mě už nedokáže vyléčit, jen léčit (tedy trochu prodloužit život). Na uvolnění moč. cest jsem si zaplatil na soukr. urol. klinice zákrok Rezum (roztrhání tkání parou a vodou - nová americká metoda, na níž se podíleli i čeští vědci). Do dvou měsíců jsem byl opět bez katetru.
Samozřejmě jsem se nechtěl stát jen hračkou zdravotnického systému a čekat na smrt. Vyzkoušel jsem, a jistě ne bez pozitivního efektu, několik alternativních metod. Např. léčení podle MUDr. Budwig (lněný olej, lněné semeno a tvaroh), houby dle čínské medicíny, spreje od MUDr. Jonáše apod.
Ale podle mého soudu rozhodující byl zdravotní program podle prof. Něumyvakina. Má na uloz.to dvě úžasné knihy, kde je vše podrobně popsáno. DOPORUČUJI! Podstata všech nemocí spočívá v látkové výměně, resp. v poruchách metabolizmu. Něumyvakin léčí pomocí peroxidu vodíku a sody bicarbony. Je tam toho víc - pitný režim, fyzická námaha apod.
Brzy tomu bude rok, co to praktikuji. Vrátilo se mi (subjektivně vnímáno) zdraví. PSA (prostatický specifický antigen) klesl a drží se na hodnotě blízko nuly, lék Zytiga (měsíční balení 30 tisíc Kč hradí pojišťovna) jsem přestal užívat už před několika měsíci, i když je předepsán doživotně.
Takže, abych to shrnul, člověk nemůže vyléčit rakovinu a jinou vážnou nemoc, pokud pokračuje v životním stylu, který nemoc způsobil. Vzal jsem si k srdci rady "kosmického lékaře" Něumyvakina a jsem si jist, že stejně dobře jako mě poslouží každému dalšímu, kdo jeho učení vezme vážně.


Přátelé, dovolte mi sdělit vlastní zkušenost. Před víc než rokem mi diagnostikovali rakovinu prostaty s metastázami ve skeletu (kostech). PSA 151. Močil jsem do pytlíku, protože nádor uzavřel močový měchýř. V tomto případě už se neoperuje, nedává chemoterapie ani ozařování. Dostal jsem hormonální léčbu, injekce a drahé prášky. Specialista mi řekl, že mě už nedokáže vyléčit, jen léčit (tedy trochu prodloužit život). Na uvolnění moč. cest jsem si zaplatil na soukr. urol. klinice zákrok Rezum (roztrhání tkání parou a vodou - nová americká metoda, na níž se podíleli i čeští vědci). Do dvou měsíců jsem byl opět bez katetru. Samozřejmě jsem se nechtěl stát jen hračkou zdravotnického systému a čekat na smrt. Vyzkoušel jsem, a jistě ne bez pozitivního efektu, několik alternativních metod. Např. léčení podle MUDr. Budwig (lněný olej, lněné semeno a tvaroh), houby dle čínské medicíny, spreje od MUDr. Jonáše apod. Ale podle mého soudu rozhodující byl zdravotní program podle prof. Něumyvakina. Má na uloz.to dvě úžasné knihy, kde je vše podrobně popsáno. DOPORUČUJI! Podstata všech nemocí spočívá v látkové výměně, resp. v poruchách metabolizmu. Něumyvakin léčí pomocí peroxidu vodíku a sody bicarbony. Je tam toho víc - pitný režim, fyzická námaha apod. Brzy tomu bude rok, co to praktikuji. Vrátilo se mi (subjektivně vnímáno) zdraví. PSA (prostatický specifický antigen) klesl a drží se na hodnotě blízko nuly, lék Zytiga (měsíční balení 30 tisíc Kč hradí pojišťovna) jsem přestal užívat už před několika měsíci, i když je předepsán doživotně. Takže, abych to shrnul, člověk nemůže vyléčit rakovinu a jinou vážnou nemoc, pokud pokračuje v životním stylu, který nemoc způsobil. Vzal jsem si k srdci rady "kosmického lékaře" Něumyvakina a jsem si jist, že stejně dobře jako mě poslouží každému dalšímu, kdo jeho učení vezme vážně.

Pavel Kačer

Ako odstrániť z tela vakcínu

Nedať sa očkovať.


[quote="pid:48867, uid:793"]Ako odstrániť z tela vakcínu[/quote] Nedať sa očkovať.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

jožkovi
Jak odstranit z těla vakcínu....Tak jsem si do teď myslel, že jsem to vymyslel já (Jak odstranit z těla vakcínu)
měl jsem nachystanou vakuovou banku i skalpel ale myslel jsem, že bude stačit jedno naříznutí jako při kousnutí hada. Ale na nějakou dobu mám vyřešeno chytl jsem covidový zánět plic právě se doléčuji karanténu nemám. Všechny testy negativní i 2testy před CT v nemocnici. Teprve později jsem plicnímu lékaři řekl, že od května minulého roku používám v električce, autobuse a v obchodech koloidní stříbro s kapkou Tea Tree Oleje. (stříkám do nosu a pusy) Ale poslední dobou jsem to značně flinkal. Roušku jsem nemněl nikdy za ušima visí mi zaháknutá drátky na brýlích dýcha se fajn a vlk je nažraný. Mám 68 let.61be49a9b0d4e


jožkovi Jak odstranit z těla vakcínu ....Tak jsem si do teď myslel, že jsem to vymyslel já (Jak odstranit z těla vakcínu) měl jsem nachystanou vakuovou baňku i skalpel ale myslel jsem, že bude stačit jedno naříznutí jako při kousnutí hada. Ale na nějaký čas mám vyřešeno chytl jsem covidový zápal plic právě se doléčuji![61be49a9b0d4e](serve/attachment&path=61be49a9b0d4e) karanténu nemám. Všechny testy negativní i 2testy před CT v nemocnici. Teprve později jsem plicnímu lékaři pověděl, že od května loňského roku používám v tramvaji, autobuse a v obchodech koloidní stříbro s kapkou Tea Tree Oleje.(stříkám do nosu a pusy) Ale poslední dobou jsem to značně flinkal. Roušku jsem nemněl nikdy za ušima visí mi zaháknutá drátky na brýlích dýchá se fajn a vlk je nažraný. Mám 68 let.

Takže za mňa tá Nigella je super (čierna rasca) - info tu

Kútik zdravia v COOP JEDNOTE.


[quote="pid:46695, uid:273"]Takže za mňa tá Nigella je super (čierna rasca) - info tu[/quote] Kútik zdravia v COOP JEDNOTE.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.


Je tam toho víc - pitný režim...



Zdravím,pred mojou otázkou ti chcem najprv zablahoželať k zlepšenému zdravotnému stavu.


Prečítal som si už dávnejšie tie knihy od Neumyvakina a po tvojom príspevku som sa k nim vrátil a rád by som vyskúšal pripravovať-užívať doma s rodinou štruktúrovanú vodu podľa jeho návodu.Mám na mysli vodu štruktúrovanú kremíkom.Moja otázka je či používat prírodný mineral Kremeň-oxid kremičitý,jeho najčistejšiu formu kryštáľ poprípade ametyst,ruženín,citrit,kalcit alebo synteticky kremík o rýdzosti 99,99.Máš s takto štruktúrovanou vodou skúsenosti?Poprípade niekto z fóra?Ďakujem.


> Je tam toho víc - pitný režim... Zdravím,pred mojou otázkou ti chcem najprv zablahoželať k zlepšenému zdravotnému stavu. Prečítal som si už dávnejšie tie knihy od Neumyvakina a po tvojom príspevku som sa k nim vrátil a rád by som vyskúšal pripravovať-užívať doma s rodinou štruktúrovanú vodu podľa jeho návodu.Mám na mysli vodu štruktúrovanú kremíkom.Moja otázka je či používat prírodný mineral Kremeň-oxid kremičitý,jeho najčistejšiu formu kryštáľ poprípade ametyst,ruženín,citrit,kalcit alebo synteticky kremík o rýdzosti 99,99.Máš s takto štruktúrovanou vodou skúsenosti?Poprípade niekto z fóra?Ďakujem.
Upravené 19. 12. 2021 o 10:54

Ondřeji, bohužel s tím nemám žádnou zkušenost.
Něumyvakin doporučuje pít čistou vodu, pokud možno bez chloru. A ne po jídle, kdy ředí trávicí kyseliny. Ještě vyšší úroveň je pití zmražené a rozmražené vody. Postup je tam uvedený, ale v principu první tvořící se led a poslední zbytek se vyhodí. Voda má pak jinou strukturu.
Já věřím jeho metodě užívání H2O2, a to tak, že po počátečním kapání do vody nyní 1x až 2x denně do sklenice s vodou stříknu peroxid a piju. Tím se dostane do krve kyslík, zvýší se saturace O2 v krvi. Před spaním používám i dýchání do mikrotenového pytlíku /viz poměr kyslíku a oxidu uhličitého ve vzduchu/. A na odkyselení organizmu jedlou sodu. Poslední dobou si dělám "bombu", kdy ráno nalačno vymačkám půlku citronu a přisypu něco sody. Doliji vlažnou vodu. Ono to krásně zabublá.
Nevzpomínám si, že by se blíže N. věnoval křemíku. V každém případě mi zvolená metoda přijde dostatečně účinná.
Přeji hodně štěstí a zdraví!


Ondřeji, bohužel s tím nemám žádnou zkušenost. Něumyvakin doporučuje pít čistou vodu, pokud možno bez chloru. A ne po jídle, kdy ředí trávicí kyseliny. Ještě vyšší úroveň je pití zmražené a rozmražené vody. Postup je tam uvedený, ale v principu první tvořící se led a poslední zbytek se vyhodí. Voda má pak jinou strukturu. Já věřím jeho metodě užívání H2O2, a to tak, že po počátečním kapání do vody nyní 1x až 2x denně do sklenice s vodou stříknu peroxid a piju. Tím se dostane do krve kyslík, zvýší se saturace O2 v krvi. Před spaním používám i dýchání do mikrotenového pytlíku /viz poměr kyslíku a oxidu uhličitého ve vzduchu/. A na odkyselení organizmu jedlou sodu. Poslední dobou si dělám "bombu", kdy ráno nalačno vymačkám půlku citronu a přisypu něco sody. Doliji vlažnou vodu. Ono to krásně zabublá. Nevzpomínám si, že by se blíže N. věnoval křemíku. V každém případě mi zvolená metoda přijde dostatečně účinná. Přeji hodně štěstí a zdraví!

Pavel Kačer

"ezotericke" mudrosti hovoria, ze krystal a ruzenin mozno "pit" dlhodobo, ametyst a ine mineraly ak vobec tak len kratko. treba ich ale pravidelne nabijat na slnku. sungit nabijat netreba, ale pri drti treba raz za mesiac kamene vysusit aby obnovil svoje vlastnosti. Neumyvakin hovori este o strukturovanej vode vyrobenej z vodovodu - napustit do hrnca vodu, nechat odstat 8-12 hodin, na spodku zostanu necistoty cize sa zleje len vrchna cast a "spinavu" vodu mozno pouzit na kvety. "cistu vodu" zohriat na cca 80 az 85 stupnov - nemoze zovriet! a rychlo ju ochladit. takato voda by mala byt strukturovana. alebo ak mate pri bydlisku pramen tak ten je prirodne strukturovany. v ajurvede zas doporucuju pit vodu z medeneho hrnceka, alebo s medenym predmetom vo vode, u slovanov to bolo striebro. zlato by malo byt tiez v poriadku. koloidne zlato vraj aktivizuje organy ale to nemam overene.


"ezotericke" mudrosti hovoria, ze krystal a ruzenin mozno "pit" dlhodobo, ametyst a ine mineraly ak vobec tak len kratko. treba ich ale pravidelne nabijat na slnku. sungit nabijat netreba, ale pri drti treba raz za mesiac kamene vysusit aby obnovil svoje vlastnosti. Neumyvakin hovori este o strukturovanej vode vyrobenej z vodovodu - napustit do hrnca vodu, nechat odstat 8-12 hodin, na spodku zostanu necistoty cize sa zleje len vrchna cast a "spinavu" vodu mozno pouzit na kvety. "cistu vodu" zohriat na cca 80 az 85 stupnov - nemoze zovriet! a rychlo ju ochladit. takato voda by mala byt strukturovana. alebo ak mate pri bydlisku pramen tak ten je prirodne strukturovany. v ajurvede zas doporucuju pit vodu z medeneho hrnceka, alebo s medenym predmetom vo vode, u slovanov to bolo striebro. zlato by malo byt tiez v poriadku. koloidne zlato vraj aktivizuje organy ale to nemam overene.

ahojte kolegovia z leva netu rad Vas opat citam (vidim?/
ja som prekonal covid a uz pocas choroby aj po som mal neruseny spanok v noci som sa zobudil a do rana som bol hore pomohol mi avis. Ked sa spanok stabilizoval vynechal som to a nie je ziaden problem ziaden navyk nic. Prirodny produkt.


ahojte kolegovia z leva netu rad Vas opat citam (vidim?/ ja som prekonal covid a uz pocas choroby aj po som mal neruseny spanok v noci som sa zobudil a do rana som bol hore pomohol mi avis. Ked sa spanok stabilizoval vynechal som to a nie je ziaden problem ziaden navyk nic. Prirodny produkt.

koloidne zlato vraj aktivizuje organy ale to nemam overene.


To je zaujímavé, Calábek na začiatku covidu hovoril ako vhodnom prostriedku o koloidnom zlate. Bola to tá debata s Duškom marce 2020, ktorá bola predmetom mohutnej cenzúry.


[quote="pid:49050, uid:252"]koloidne zlato vraj aktivizuje organy ale to nemam overene.[/quote] To je zaujímavé, Calábek na začiatku covidu hovoril ako vhodnom prostriedku o koloidnom zlate. Bola to tá debata s Duškom marce 2020, ktorá bola predmetom mohutnej cenzúry.

https://www.youtube.com/watch?v=J_fVVXL7_Po


Od 39:00 kopec konkrétnych doporučení na vitamíny a potom aj na koloidné zlato, striebro a platinu až po studenú sprchu.


https://www.youtube.com/watch?v=J_fVVXL7_Po Od 39:00 kopec konkrétnych doporučení na vitamíny a potom aj na koloidné zlato, striebro a platinu až po studenú sprchu.

Ondřej zveřejnil(O vodě)
I na čištění vody na čaj a kávu používám Generátor ozonu mám jich 4Ks i maličký v ledničce čistím tým ale hlavně maso. viz ( https://1url.cz/IKSDe ) ..Ruských a polských videí je více. (a manželce co furt nosí roušky je také na-sucho desinfikuji).


Ondřej zveřejnil(O vodě) I na čištění vody na čaj a kávu používám Generátor ozonu mám jich 4Ks i maličký v ledničce čistím tím ale hlavně maso. viz (https://1url.cz/IKSDe) ..Ruských a polských videi je více. (a manželce co furt nosí roušky je také na-sucho desinfikuji).

Svetová rada pre zdravie predstavuje detoxikáciu spike proteínov [Tadesco]:
"Po infekcii alebo injekcii môžu v tele cirkulovať spike proteíny a poškodzovať bunky, tkanivá a orgány. Svetová rada pre zdravie vydala príručku o detoxikácii spike proteínov (hrotové proteíny), ktorá obsahuje jednoduché kroky, ktoré môžete podniknúť na potenciálne zníženie účinkov toxických hrotových proteínov vo vašom tele."


Poznámka: Tadesco Tomáša Marného občas uverejní rozumné veci, ale vo všeobecnosti je to veľmi nedôveryhodný zdroj, ktorý často uverejňuje senzácie nezakladajúce sa na skutočnosti. Na článok upozornila Berenika.


**[Svetová rada pre zdravie predstavuje detoxikáciu spike proteínov](https://tadesco.org/svetova-rada-pre-zdravie-predstavuje-detoxikaciu-spike-proteinov/)** [Tadesco]: _"Po infekcii alebo injekcii môžu v tele cirkulovať spike proteíny a poškodzovať bunky, tkanivá a orgány. Svetová rada pre zdravie vydala príručku o detoxikácii spike proteínov (hrotové proteíny), ktorá obsahuje jednoduché kroky, ktoré môžete podniknúť na potenciálne zníženie účinkov toxických hrotových proteínov vo vašom tele."_ Poznámka: Tadesco Tomáša Marného občas uverejní rozumné veci, ale vo všeobecnosti je to veľmi nedôveryhodný zdroj, ktorý často uverejňuje senzácie nezakladajúce sa na skutočnosti. Na článok upozornila Berenika.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 1. 2022 o 12:04

Uverejnil LFS:


BOROVICOVÝ ČAJ: protilátka prenosu Spike bielkovín zo zaočkovaných ľudí na neočkovaných s názvom Suramin. DETOX od Spike proteínu pre ľudí.


Existuje aj protilátka pre súčasnú nákazu spike proteínom, ktorá sa nazýva Suramin. Nachádza sa v mnohých lesoch po celom svete, v borovicových ihličiach. Suramin má inhibičné účinky proti zložkám koagulačnej kaskády a proti neprimeranej replikácii a modifikácii RNA a DNA. Nadmerná zrážanlivosť spôsobuje krvné zrazeniny, mini-zrazeniny, mŕtvicu a neobvykle silné menštruačné cykly.
Čaj z ihličia borovice, smreka, smrekovca, cédru a jedle môže byť nakoniec najjednoduchším spôsobom, ako získať početné výhody vždyzelených stromov, spolu s prírodnou ochranou pred nezdravými replikáciami Spike proteínov.


Taxifolin - dihydroquercetin zo smrekovca.


[Uverejnil LFS](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4649/borovicov%C3%BD-%C4%8Daj-protil%C3%A1tka-prenosu-spike-bielkov%C3%ADn-zo-zao%C4%8Dkovan%C3%BDch-%C4%BEud%C3%AD-na-neo%C4%8Dkovan%C3%BDch/post-51795#post-51795): BOROVICOVÝ ČAJ: protilátka prenosu Spike bielkovín zo zaočkovaných ľudí na neočkovaných s názvom Suramin. DETOX od Spike proteínu pre ľudí. Existuje aj protilátka pre súčasnú nákazu spike proteínom, ktorá sa nazýva Suramin. Nachádza sa v mnohých lesoch po celom svete, v borovicových ihličiach. Suramin má inhibičné účinky proti zložkám koagulačnej kaskády a proti neprimeranej replikácii a modifikácii RNA a DNA. Nadmerná zrážanlivosť spôsobuje krvné zrazeniny, mini-zrazeniny, mŕtvicu a neobvykle silné menštruačné cykly. Čaj z ihličia borovice, smreka, smrekovca, cédru a jedle môže byť nakoniec najjednoduchším spôsobom, ako získať početné výhody vždyzelených stromov, spolu s prírodnou ochranou pred nezdravými replikáciami Spike proteínov. Taxifolin - dihydroquercetin zo smrekovca.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
4k
23
15
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept