Politika v ČR
Miloš Zeman má covid - musí zpět do nemocnice

Prezident Miloš Zeman musí být opětovně převezen do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. Napsal to server CNN Prima news s tím, že Zeman se údajně nakazil koronavirem.


Podle Frekvence 1 měl Zeman pozitivní test na koronavirus, příznaky onemocnění ale nemá.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-miri-zpet-do-uvn-40379203


Prezident Miloš Zeman musí být opětovně převezen do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. Napsal to server CNN Prima news s tím, že Zeman se údajně nakazil koronavirem. Podle Frekvence 1 měl Zeman pozitivní test na koronavirus, příznaky onemocnění ale nemá. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-miri-zpet-do-uvn-40379203
Upravené 25. 11. 2021 o 19:15

Podle Frekvence 1 měl Zeman pozitivní test na koronavirus, příznaky onemocnění ale nemá.
Po 3 dávce dostal covid, ok ok. Vždyť to přece nemůže očkovaný dostat a od koho to dostal, když kolem něj lítají ve skafandru jako kosmonauti a nebo očkovaný personál. Houby covid, zítra měl jmenovat nového premiéra. Který by nejspíše shodil nouzový stav. Zeman hraje s Babišem špinavou hru a český lid na to doplácí ..parada..


[quote="pid:45039, uid:307"]Podle Frekvence 1 měl Zeman pozitivní test na koronavirus, příznaky onemocnění ale nemá.[/quote]Po 3 dávce dostal covid, ok ok. Vždyť to přece nemůže očkovaný dostat a od koho to dostal, když kolem něj lítají ve skafandru jako kosmonauti a nebo očkovaný personál. Houby covid, zítra měl jmenovat nového premiéra. Který by nejspíše shodil nouzový stav. Zeman hraje s Babišem špinavou hru a český lid na to doplácí ..parada..

Že by manévrování? Jak psal Erik Best: .....Ve středu sice prohlásil, že první, co po propuštění z nemocnice udělá, bude jmenování Fialy premiérem, ale nebylo by až tak překvapivé, kdyby si to po takových výhrůžkách rozmyslel. Zeman by neměl co ztratit, kdyby dal Fialovi ultimátum: do pátku mi dodej kompletní seznam přijatelných ministrů, jinak nebudeš jmenován premiérem. Jakmile však Fialu jmenuje, poměr sil se změní a navrch budou mít ti, kdo chtějí Zemana z funkce vyhnat.
https://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2021-11-22


Že by manévrování? Jak psal Erik Best: .....Ve středu sice prohlásil, že první, co po propuštění z nemocnice udělá, bude jmenování Fialy premiérem, ale nebylo by až tak překvapivé, kdyby si to po takových výhrůžkách rozmyslel. Zeman by neměl co ztratit, kdyby dal Fialovi ultimátum: do pátku mi dodej kompletní seznam přijatelných ministrů, jinak nebudeš jmenován premiérem. Jakmile však Fialu jmenuje, poměr sil se změní a navrch budou mít ti, kdo chtějí Zemana z funkce vyhnat. https://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2021-11-22

zítra měl jmenovat nového premiéra. Který by nejspíše shodil nouzový stav


nouzový stav může shodit Sněmovna hned zítra (nestane se tak). K tomu nemusí být Fiala premiérem.


[quote="pid:45042, uid:747"]zítra měl jmenovat nového premiéra. Který by nejspíše shodil nouzový stav[/quote] nouzový stav může shodit Sněmovna hned zítra (nestane se tak). K tomu nemusí být Fiala premiérem.

Zajímavé je i to, že dnes Babiš vyhlásil povinnost očkování proti kovidu a za chvíli letí kyberprostorem zpráva o onemocnění před objektivy televizních kamer proti kovidu očkovaného prezidenta kovidem. Mě to připadá jako totalní fraška zesměšňující samotný úmysl povinnosti být očkován ...


Zajímavé je i to, že dnes Babiš vyhlásil povinnost očkování proti kovidu a za chvíli letí kyberprostorem zpráva o onemocnění před objektivy televizních kamer proti kovidu očkovaného prezidenta kovidem. Mě to připadá jako totalní fraška zesměšňující samotný úmysl povinnosti být očkován ...

ě to připadá jako totalní fraška zesměšňující samotný úmysl povinnosti být očkován ...


Takových už bylo. A svědkové covidovi mají vysvětlení (ke svému šoku jsem to vyslechl 100x, v podstatě citují titulky ze seznam zpráv), že díky vakcíně neonemocněli hůře, nebo že nezemřeli, nebo že....


Už čekám jen na video ze smrtelný postele, kdy někdo třesoucím se hlasem bude děkovat pfizeru, že mu dal dvě extra hodiny života, aby se mohl rozloučit s nejbližšími, což by bez vakcíny nešlo.


Jakákoli, opakuji jakákoli absurdita je dnes úplně běžná a vydává se za normál. Takže fakt, že údajně opíchanej Zeman má údajně Covid, je zcela irelevantní.


[quote="pid:45050, uid:317"]ě to připadá jako totalní fraška zesměšňující samotný úmysl povinnosti být očkován ...[/quote] Takových už bylo. A svědkové covidovi mají vysvětlení (ke svému šoku jsem to vyslechl 100x, v podstatě citují titulky ze seznam zpráv), že díky vakcíně neonemocněli hůře, nebo že nezemřeli, nebo že.... Už čekám jen na video ze smrtelný postele, kdy někdo třesoucím se hlasem bude děkovat pfizeru, že mu dal dvě extra hodiny života, aby se mohl rozloučit s nejbližšími, což by bez vakcíny nešlo. Jakákoli, opakuji jakákoli absurdita je dnes úplně běžná a vydává se za normál. Takže fakt, že údajně opíchanej Zeman má údajně Covid, je zcela irelevantní.

Jak jsem se dozvěděl na FB, vakcína alespoň umožní cestu do nebe, protože neočkovaní tam nemají vstup povolen.


Jak jsem se dozvěděl na FB, vakcína alespoň umožní cestu do nebe, protože neočkovaní tam nemají vstup povolen.

Pavel Kačer

Zeman je zpět v nemocnici. Má covid, nakazil se od někoho z Lán


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-zeman-miri-zpatky-do-vojenske-nemocnice-udajne-se-nakazil-covidem-181785


poslední aktualizace zpráv o stavu prezidenta:


(Aktualizace: prezidenta Zemana v Lánech nakazil třikrát Pfizerem očkovaný Babiš) smile


Zeman je zpět v nemocnici. Má covid, nakazil se od někoho z Lán https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-zeman-miri-zpatky-do-vojenske-nemocnice-udajne-se-nakazil-covidem-181785 poslední aktualizace zpráv o stavu prezidenta: (Aktualizace: prezidenta Zemana v Lánech nakazil třikrát Pfizerem očkovaný Babiš) :)

(Aktualizace: prezidenta Zemana v Lánech nakazil třikrát Pfizerem očkovaný Babiš)

Tak to som sa naozaj schuti zasmial :-)


[quote="pid:45067, uid:317"] (Aktualizace: prezidenta Zemana v Lánech nakazil třikrát Pfizerem očkovaný Babiš) [/quote] Tak to som sa naozaj schuti zasmial :-)

Ak by však vysvitlo,že "elita" je očkovaná šaržou č.1(podľa slovinskej sestry placebom- ak to nie je kačica), tak je to totálna fraška.


Ak by však vysvitlo,že "elita" je očkovaná šaržou č.1(podľa slovinskej sestry placebom- ak to nie je kačica), tak je to totálna fraška.

Mě to připadá jako totalní fraška zesměšňující samotný úmysl povinnosti být očkován ...
Uvidíte, co se stane ... všichni budou muset vystát frontu pod kontrolou armády až do Vánoc na očkování. Babiš to dělá schválně českým lidem, protože prohrál volby a nejde to do rukou Babišovy a Zemanovy mafie, která si během restrikce covidu kupovala různé věci a museli bych sdělit účet nové vládě, kde jsou ty obrovské peníze na nákup respirátorů, roušek, testování atd.


[quote="pid:45050, uid:317"]Mě to připadá jako totalní fraška zesměšňující samotný úmysl povinnosti být očkován ...[/quote]Uvidíte, co se stane ... všichni budou muset vystát frontu pod kontrolou armády až do Vánoc na očkování. Babiš to dělá schválně českým lidem, protože prohrál volby a nejde to do rukou Babišovy a Zemanovy mafie, která si během restrikce covidu kupovala různé věci a museli bych sdělit účet nové vládě, kde jsou ty obrovské peníze na nákup respirátorů, roušek, testování atd.
Upravené 25. 11. 2021 o 22:31

nakazil se od někoho z Lán


Jako vtip "skvělé", když inkubační doba Covidu 19 je 2-3dny...


[quote="pid:45067, uid:317"]nakazil se od někoho z Lán[/quote] Jako vtip "skvělé", když inkubační doba Covidu 19 je 2-3dny...

Jako vtip "skvělé", když inkubační doba Covidu 19 je 2-3dny...
bude to pro vás vsechny velmi zajimave az do Vánoc, pokracujte ve tleskani Babisovi a Zemanovi a co ja vim, budete ćurat krev.. zapamatujte si dnes toto datum ...a když se vám některé věci dostanou ze zadku do hlavy, je příliš pozdě ..před čtyřmi lety po druhých volbách mi jeden velmi chytrý člověk v Praze řekl, celá země bude Babišova a Zemanova, všichni ostatní budou obyčejní figurky nebo poslušní otroci..Česko bude Babišův stát..to lidé chtěli , dostali to a teď mohou štěkat na měsíc. vše je připraveno na pomoc armády přinutit lidi k očkování. Zeman proto prodlužuje jmenování Fialy novým premiérem, aby toho všeho Babiš dosáhl .


[quote="pid:45085, uid:270"]Jako vtip "skvělé", když inkubační doba Covidu 19 je 2-3dny...[/quote]bude to pro vás vsechny velmi zajimave az do Vánoc, pokracujte ve tleskani Babisovi a Zemanovi a co ja vim, budete ćurat krev.. zapamatujte si dnes toto datum ...a když se vám některé věci dostanou ze zadku do hlavy, je příliš pozdě ..před čtyřmi lety po druhých volbách mi jeden velmi chytrý člověk v Praze řekl, celá země bude Babišova a Zemanova, všichni ostatní budou obyčejní figurky nebo poslušní otroci..Česko bude Babišův stát..to lidé chtěli , dostali to a teď mohou štěkat na měsíc. vše je připraveno na pomoc armády přinutit lidi k očkování. Zeman proto prodlužuje jmenování Fialy novým premiérem, aby toho všeho Babiš dosáhl .

Zeman chce jmenovat premiérem Fialu v neděli v 11 hodin. K slavnostnímu aktu by mělo dojít na zámku v Lánech
Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/jmenovani-noveho-premiera-petr-fiala-prezident-zeman-uvn-covic.A211126_104533_ln_domov_kov


Zeman chce jmenovat premiérem Fialu v neděli v 11 hodin. K slavnostnímu aktu by mělo dojít na zámku v Lánech Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/jmenovani-noveho-premiera-petr-fiala-prezident-zeman-uvn-covic.A211126_104533_ln_domov_kov

K slavnostnímu aktu by mělo dojít na zámku v Lánech


Pozoruhodné, pro prezidenta republiky a jeho okolí žádná covidkaranténa neplatí !?


[quote="pid:45142, uid:307"]K slavnostnímu aktu by mělo dojít na zámku v Lánech[/quote] ** Pozoruhodné, pro prezidenta republiky a jeho okolí žádná covidkaranténa neplatí !?**
Upravené 26. 11. 2021 o 12:24

Na tu samou neděli je svolána demonstrace v práglu , stínové ČLK .


Na tu samou neděli je svolána demonstrace v práglu , stínové ČLK .

Zeman chce jmenovat premiérem Fialu v neděli v 11 hodin

Z clanku:
O několik hodin později se ale Zeman musel vrátit do Ústřední vojenské nemocnice, kterou přitom ve čtvrtek dopoledne opustil, a prezidentovi spolupracovníci zrušili veškerý jeho pracovní program.


[quote="pid:45142, uid:307"]Zeman chce jmenovat premiérem Fialu v neděli v 11 hodin[/quote] Z clanku: O několik hodin později se ale Zeman musel vrátit do Ústřední vojenské nemocnice, kterou přitom ve čtvrtek dopoledne opustil, a **prezidentovi spolupracovníci zrušili veškerý jeho pracovní program**.

ako vtip "skvělé", když inkubační doba Covidu 19 je 2-3dny...
Tipuji, že svědkům kovidovým v zastoupení UZISu, MOSESe, Hořejšího a Kubka asi rupne cévka


[quote="pid:45085, uid:270"]ako vtip "skvělé", když inkubační doba Covidu 19 je 2-3dny...[/quote]Tipuji, že svědkům kovidovým v zastoupení UZISu, MOSESe, Hořejšího a Kubka asi rupne cévka

Svrčinová nedělní jmenování Fialy v Lánech Zemanovi zatrhla
Pro nakažené i bez příznaků platí pravidla izolace. Výjimky neexistují. Radiožurnálu to v pátek řekla hlavní hygienička Pavla Svrčinová, která zároveň odmítla informace, že by s ní zástupci Hradu dohadovali podmínky jmenování Petra Fialy premiérem.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/svrcinova-nedelni-jmenovani-fialy-v-lanech-zemanovi-zatrhla-40379290


**Svrčinová nedělní jmenování Fialy v Lánech Zemanovi zatrhla** Pro nakažené i bez příznaků platí pravidla izolace. Výjimky neexistují. Radiožurnálu to v pátek řekla hlavní hygienička Pavla Svrčinová, která zároveň odmítla informace, že by s ní zástupci Hradu dohadovali podmínky jmenování Petra Fialy premiérem. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/svrcinova-nedelni-jmenovani-fialy-v-lanech-zemanovi-zatrhla-40379290

bude to pro vás vsechny velmi zajimave az do Vánoc, pokracujte ve tleskani Babisovi a Zemanovi a co ja vim, budete ćurat krev.. zapamatujte si dnes toto datum .


ted mam pocit, jako kdyby se sem dostala trochu skodna...


[quote="pid:45092, uid:747"]bude to pro vás vsechny velmi zajimave az do Vánoc, pokracujte ve tleskani Babisovi a Zemanovi a co ja vim, budete ćurat krev.. zapamatujte si dnes toto datum .[/quote] ted mam pocit, jako kdyby se sem dostala trochu skodna...

Tak kdopak tady potřebuje stav , kdy pětislepenec nemůže převzít kormidlo ? A zároven Jidáš Babiš , který má krev a mrtvé na rukou , může dále beztrestně likvidovat ČR. Pětislepenec si pařátky ušpinit nesmí , s tím se počítá do světlé budoucnosti .
Svrčinová sama o sobě je námezdná nula , přijatá do stavu pro svoji nemravnost . Ta nic nerozhoduje
. Taky dostane odpovídající odměnu , pro služebnou opici , tahající horké kaštany .


Tak kdopak tady potřebuje stav , kdy pětislepenec nemůže převzít kormidlo ? A zároven Jidáš Babiš , který má krev a mrtvé na rukou , může dále beztrestně likvidovat ČR. Pětislepenec si pařátky ušpinit nesmí , s tím se počítá do světlé budoucnosti . Svrčinová sama o sobě je námezdná nula , přijatá do stavu pro svoji nemravnost . Ta nic nerozhoduje . Taky dostane odpovídající odměnu , pro služebnou opici , tahající horké kaštany .

Pochybila Ústřední vojenská nemocnice při propuštění prezidenta Zemana do domácí péče, anebo je to všechno úplně jinak?
https://www.exanpro.cz/udalosti-a-jevy-ve-svete/725-pochybila-ustredni-vojenska-nemocnice-pri-propusteni-prezidenta-zemana-do-domaci-pece-anebo-je-to-vsechno-uplne-jinak


"Prezident republiky Miloš Zeman byl 25. listopadu 2021 asi v 10.00 hod. propuštěn z Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN). Po svém propuštění byl prezident Zeman převezen na zámek v Lánech, kde mu měla být poskytována domácí ošetřovatelská péče. Pro tuto péči byla najata společnost Senior Home Group. Překvapivé však bylo, že zhruba v 19.30 hod. tentýž den byl Zeman opětovně hospitalizován v ÚVN. Jako důvod byl uveden pozitivní výsledek testu na koronavirus SARS-CoV-2. Prezident byl testován poskytovatelem domácí péče na lánském zámku v odpoledních hodinách. Jenomže tady nastává celá řada nejasností a pochybení."


Nikdo ani nezmínil možnost, že pan prezident také mohl být infikován Covidem 19 v ÚVN.


**Pochybila Ústřední vojenská nemocnice při propuštění prezidenta Zemana do domácí péče, anebo je to všechno úplně jinak?** https://www.exanpro.cz/udalosti-a-jevy-ve-svete/725-pochybila-ustredni-vojenska-nemocnice-pri-propusteni-prezidenta-zemana-do-domaci-pece-anebo-je-to-vsechno-uplne-jinak "Prezident republiky Miloš Zeman byl 25. listopadu 2021 asi v 10.00 hod. propuštěn z Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN). Po svém propuštění byl prezident Zeman převezen na zámek v Lánech, kde mu měla být poskytována domácí ošetřovatelská péče. Pro tuto péči byla najata společnost Senior Home Group. Překvapivé však bylo, že zhruba v 19.30 hod. tentýž den byl Zeman opětovně hospitalizován v ÚVN. Jako důvod byl uveden pozitivní výsledek testu na koronavirus SARS-CoV-2. Prezident byl testován poskytovatelem domácí péče na lánském zámku v odpoledních hodinách. Jenomže tady nastává celá řada nejasností a pochybení." **Nikdo ani nezmínil možnost, že pan prezident také mohl být infikován Covidem 19 v ÚVN.**

ted mam pocit, jako kdyby se sem dostala trochu skodna...
toho ignoruj smile


[quote="pid:45212, uid:347"]ted mam pocit, jako kdyby se sem dostala trochu skodna...[/quote] toho ignoruj :)

Prezident republiky Miloš Zeman

To Exanpro jsem delsi dobu sledoval, ale podle mne nedelaji dobrou sluzbu. Jednak jsou tak trochu Anti-Zeman a 100% Anti-Babis. Mne to prijde prilis laciny. Informace jsou tam obcas dobry, ale casto nemaji uplny kontext (trochu vytrzeny z kontextu).


Pak pred volbama doporucovali tohleto:
Pokud voliči nedokáží nebo nechtějí volit podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a pouze řeší, kdo je „menším zlem“ nebo kdo má šanci dostat se do Sněmovny, případně podlehnou falešnému a povrchnímu charismatu vedoucího politika, anebo se dokonce voleb ani nezúčastní, pak mohou jen těžko od zvolených poslanců očekávat nebo chtít, aby oni podle svého nejlepšího vědomí a svědomí jednali.


Tzn, ze podporovali rozbiti pronarodniho bloku tim, aby lidi volili mensi strany. A pouze ty byly v pronarodnim bloku.


Odkaz na jejich clanke tesne pred volbama je tady:
https://www.exanpro.cz/udalosti-a-jevy-ve-svete/715-volby-do-poslanecke-snemovny-aneb-volby-o-tom-kdo-na-urovni-ceske-vlady-bude-tim-vrchnim-ceskym-vykonavatelem-cizich-zajmu-v-neprospech-ceske-republiky


[quote="pid:45216, uid:270"]Prezident republiky Miloš Zeman[/quote] To Exanpro jsem delsi dobu sledoval, ale podle mne nedelaji dobrou sluzbu. Jednak jsou tak trochu Anti-Zeman a 100% Anti-Babis. Mne to prijde prilis laciny. Informace jsou tam obcas dobry, ale casto nemaji uplny kontext (trochu vytrzeny z kontextu). Pak pred volbama doporucovali tohleto: Pokud voliči nedokáží nebo nechtějí volit podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a pouze řeší, kdo je „menším zlem“ nebo kdo má šanci dostat se do Sněmovny, případně podlehnou falešnému a povrchnímu charismatu vedoucího politika, anebo se dokonce voleb ani nezúčastní, pak mohou jen těžko od zvolených poslanců očekávat nebo chtít, aby oni podle svého nejlepšího vědomí a svědomí jednali. Tzn, ze podporovali rozbiti pronarodniho bloku tim, aby lidi volili mensi strany. A pouze ty byly v pronarodnim bloku. Odkaz na jejich clanke tesne pred volbama je tady: https://www.exanpro.cz/udalosti-a-jevy-ve-svete/715-volby-do-poslanecke-snemovny-aneb-volby-o-tom-kdo-na-urovni-ceske-vlady-bude-tim-vrchnim-ceskym-vykonavatelem-cizich-zajmu-v-neprospech-ceske-republiky

Exanpro jsem delsi dobu sledoval


I výstupy z agentury Exanpro je nutno brát jen jako jeden z informačních kanálů na naší mediální scéně, ze všemi klady i zápory. Nic víc, ani míň...


[quote="pid:45225, uid:93"]Exanpro jsem delsi dobu sledoval[/quote] I výstupy z agentury Exanpro je nutno brát jen jako jeden z informačních kanálů na naší mediální scéně, ze všemi klady i zápory. Nic víc, ani míň...

Přepište Ústavu, hygienička je víc než prezident. Právníci jsou v šoku, co se dnes odehrálo


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prepiste-Ustavu-hygienicka-je-vic-nez-prezident-Pravnici-jsou-v-soku-co-se-dnes-odehralo-684767


Už při posledním příspěvku jsem zde psal o frašce. A ta je po tomto vstupu vrchní superhygieničky evidentní. Jen si nejsem úplně jistý, co je cílem celé této komedie. Co je jisté, že Svrčinová je ten užitečný idiot a pěšec v něčí vyšší hře a záměrech ...


Přepište Ústavu, hygienička je víc než prezident. Právníci jsou v šoku, co se dnes odehrálo https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prepiste-Ustavu-hygienicka-je-vic-nez-prezident-Pravnici-jsou-v-soku-co-se-dnes-odehralo-684767 Už při posledním příspěvku jsem zde psal o frašce. A ta je po tomto vstupu vrchní superhygieničky evidentní. Jen si nejsem úplně jistý, co je cílem celé této komedie. Co je jisté, že Svrčinová je ten užitečný idiot a pěšec v něčí vyšší hře a záměrech ...

Svrčinová sama o sobě je námezdná nula , přijatá do stavu pro svoji nemravnost . Ta nic nerozhoduje
. Taky dostane odpovídající odměnu , pro služebnou opici , tahající horké kaštany .
A co je todle.. EMA schválila Pfizeru vakcínu pro děti od 5 let na základě experimentálních dat ze Slovenska, přesně jak v září varoval Aeronet! Očkování dětí ve všech zemích EU začne okamžitě, vakcinace dětí na Slovensku pomohla Pfizeru utvořit limitní klinickou studii na dětech, podle které EMA posuzovala žádost Pfizeru! A pouhý den po Slovensku zavádí i Česko předvánoční lockdown!https://aeronet.cz/news/a-je-to-tady-ema-schvalila-pfizeru-vakcinu-pro-deti-od-5-let-na-zaklade-experimentalnich-dat-ze-slovenska-presne-jak-v-zari-varoval-aeronet-ockovani-deti-ve-vsech-zemich-eu-zacne-okamzite. Babiš v televizi otevřeně řekl, že děti by se měly očkovat a že Česko nakoupilo 300 000 dávek vakcíny. Evidentně STBák s Moshem vymysleli plán jak chazarskýho STBáka a jeho gang zločinců udržet ještě dlouho u moci a votrávit všechny. Pod záminkou vybájený katastrofický situace a nouzovýho stavu Moshe vodmítne jmenovat novej vládní gang protože budou lhát že nemůžou ztrácet čas než by se novej gang zorientoval ve funkcích. Vyšperkovali to Mosheho kovidem díky kterýmu nemůže jmenovat novýho premiéra.
Doufám, že Moshe konečně chcípne když zradil a fanaticky podporuje votrávení národa. A to jsem ho bohužel volil.
STBák na něj musí něco vědět, to už není možný, že mu takhle jde na ruku.
Snad parlament nouzovej stav zruší. STBák už tomu v parlamentu po volbách nemůže zabránit. Všechno bude lepší než chazarskej STBák, ten už se nepokrytě nejspíš na pokyn svejch zahraničních pasáků pokouší votrávit úplně všechny.


[quote="pid:45214, uid:185"]Svrčinová sama o sobě je námezdná nula , přijatá do stavu pro svoji nemravnost . Ta nic nerozhoduje . Taky dostane odpovídající odměnu , pro služebnou opici , tahající horké kaštany .[/quote]A co je todle.. EMA schválila Pfizeru vakcínu pro děti od 5 let na základě experimentálních dat ze Slovenska, přesně jak v září varoval Aeronet! Očkování dětí ve všech zemích EU začne okamžitě, vakcinace dětí na Slovensku pomohla Pfizeru utvořit limitní klinickou studii na dětech, podle které EMA posuzovala žádost Pfizeru! A pouhý den po Slovensku zavádí i Česko předvánoční lockdown!https://aeronet.cz/news/a-je-to-tady-ema-schvalila-pfizeru-vakcinu-pro-deti-od-5-let-na-zaklade-experimentalnich-dat-ze-slovenska-presne-jak-v-zari-varoval-aeronet-ockovani-deti-ve-vsech-zemich-eu-zacne-okamzite. Babiš v televizi otevřeně řekl, že děti by se měly očkovat a že Česko nakoupilo 300 000 dávek vakcíny. Evidentně STBák s Moshem vymysleli plán jak chazarskýho STBáka a jeho gang zločinců udržet ještě dlouho u moci a votrávit všechny. Pod záminkou vybájený katastrofický situace a nouzovýho stavu Moshe vodmítne jmenovat novej vládní gang protože budou lhát že nemůžou ztrácet čas než by se novej gang zorientoval ve funkcích. Vyšperkovali to Mosheho kovidem díky kterýmu nemůže jmenovat novýho premiéra. Doufám, že Moshe konečně chcípne když zradil a fanaticky podporuje votrávení národa. A to jsem ho bohužel volil. STBák na něj musí něco vědět, to už není možný, že mu takhle jde na ruku. Snad parlament nouzovej stav zruší. STBák už tomu v parlamentu po volbách nemůže zabránit. Všechno bude lepší než chazarskej STBák, ten už se nepokrytě nejspíš na pokyn svejch zahraničních pasáků pokouší votrávit úplně všechny.

Slovenska, přesně jak v září varoval Aeronet!


A koho este okrem Aeronetu odporucate citat?


[quote="pid:45246, uid:747"]Slovenska, přesně jak v září varoval Aeronet![/quote] A koho este okrem Aeronetu odporucate citat?

kdyz jsme u toho zemana a moznych manevrech. rano mi posilala kamaradka ze srbska tento clanek:
https://radiosabac.com/ceska-izabrala-slobodu-nova-vlada-ukida-ausvajs-nikad-necemo-prisiljavati-narod-na-vakcinu/


google prekladac:
Nová česká vláda nechce zavést povinné očkování proti covidu, řekl nový premiér Petr Fijala.


"Tuto vlnu kovid-19 již nemůžeme zastavit. Každý se musí zaměřit na to, aby nemocnice nápor pacientů s covidem vydržely. Je důležité, abychom se na nové vlny lépe připravili, abychom jim už nikdy nedovolili dosáhnout tak hrozivých čísel,“ uvedl Petr Fijala.


Nová vláda také zruší autoritativní opatření, podle kterého mohou do stravovacích zařízení vstupovat pouze očkovaní lidé a ti, kteří Kovidem prošli.


„Testování je dobrá cesta, výsledek by měl platit 72 hodin. PCR je lístek, který informuje, že tato osoba není rizikem pro své okolí, když má negativní test.


Povinné očkování není cesta, povinné očkování jen společnost ještě více rozděluje,“ uvedl nový ministr zdravotnictví Vlastimil Válek.


Dodal, že nová vláda taková opatření povolí pouze v případě, že na nich budou některé domovy pro staré či podobné ústavy samy trvat, ale stát taková nařízení nevydá.


kdyz jsme u toho zemana a moznych manevrech. rano mi posilala kamaradka ze srbska tento clanek: https://radiosabac.com/ceska-izabrala-slobodu-nova-vlada-ukida-ausvajs-nikad-necemo-prisiljavati-narod-na-vakcinu/ google prekladac: Nová česká vláda nechce zavést povinné očkování proti covidu, řekl nový premiér Petr Fijala. "Tuto vlnu kovid-19 již nemůžeme zastavit. Každý se musí zaměřit na to, aby nemocnice nápor pacientů s covidem vydržely. Je důležité, abychom se na nové vlny lépe připravili, abychom jim už nikdy nedovolili dosáhnout tak hrozivých čísel,“ uvedl Petr Fijala. Nová vláda také zruší autoritativní opatření, podle kterého mohou do stravovacích zařízení vstupovat pouze očkovaní lidé a ti, kteří Kovidem prošli. „Testování je dobrá cesta, výsledek by měl platit 72 hodin. PCR je lístek, který informuje, že tato osoba není rizikem pro své okolí, když má negativní test. Povinné očkování není cesta, povinné očkování jen společnost ještě více rozděluje,“ uvedl nový ministr zdravotnictví Vlastimil Válek. Dodal, že nová vláda taková opatření povolí pouze v případě, že na nich budou některé domovy pro staré či podobné ústavy samy trvat, ale stát taková nařízení nevydá.

Tak to sakra otočili o 180 stupňů...tomu bych nevěřila že je to možné.


Tak to sakra otočili o 180 stupňů...tomu bych nevěřila že je to možné.

Tak to sakra otočili o 180 stupňů...tomu bych nevěřila že je to možné


nesleduju mainstream, tak nemam prehled, jestli neco takoveho fiala opravdu rekl.. nebo jestli je to jen nejaka verze pro zahranici. me to nejak nesedi.


[quote="pid:45271, uid:88"]Tak to sakra otočili o 180 stupňů...tomu bych nevěřila že je to možné[/quote] nesleduju mainstream, tak nemam prehled, jestli neco takoveho fiala opravdu rekl.. nebo jestli je to jen nejaka verze pro zahranici. me to nejak nesedi.

po tomto vstupu vrchní superhygieničky
Zasedá Bezpečnostní rada státu. Najednou se rozlítnou dveře zasedací místnosti, a vlítne tam komando inspektorů z hygieny v čele se superhygieničkou: "Všichni jste zatčeni, a bude na čas umístěni do převýchovného hygienického tábora". Je to fikce - není to fikce?


[quote="pid:45243, uid:317"]po tomto vstupu vrchní superhygieničky[/quote]Zasedá Bezpečnostní rada státu. Najednou se rozlítnou dveře zasedací místnosti, a vlítne tam komando inspektorů z hygieny v čele se superhygieničkou: "Všichni jste zatčeni, a bude na čas umístěni do převýchovného hygienického tábora". Je to fikce - není to fikce?

Bobošikova porovnáva postoj medií k Havlovi a Zemanovi a ich pobytu v nemocnici
ústavní puč

https://www.youtube.com/watch?v=Y-i4vj4vwXg


**Bobošikova porovnáva postoj medií k Havlovi a Zemanovi a ich pobytu v nemocnici ústavní puč** https://www.youtube.com/watch?v=Y-i4vj4vwXg

Kalous je vzteky bez sebe ... To mě vždycky potěší ...


https://cz.sputniknews.com/20211201/kalouskovi-ruply-nervy-po-schuzce-blazka-se-zemanem-to-je-komedie-fialovu-vladu-nebudu-brat-vazne-16704571.html


Prezident Zeman si "svůj Kovid" zřejmě velmi užívá ...


Kalous je vzteky bez sebe ... To mě vždycky potěší ... https://ksbforum.eu/sites/default/assets/img/smileys/bigsmile.gif https://cz.sputniknews.com/20211201/kalouskovi-ruply-nervy-po-schuzce-blazka-se-zemanem-to-je-komedie-fialovu-vladu-nebudu-brat-vazne-16704571.html Prezident Zeman si "svůj Kovid" zřejmě velmi užívá ...

Pan prezident covid určitě nemá. Ta plastová stěna a rouška je vyjádřením jeho postoje k současné politické reprezentaci a vzkaz veřejnosti. Kdysi se říkalo "neopřel bych si něj ani kolo", což názorně vyjadřuje vztah Zeman vs Fiala.


Pan prezident covid určitě nemá. Ta plastová stěna a rouška je vyjádřením jeho postoje k současné politické reprezentaci a vzkaz veřejnosti. Kdysi se říkalo "neopřel bych si něj ani kolo", což názorně vyjadřuje vztah Zeman vs Fiala.

Exprezident Václav Klaus při výletu v Krkonoších uklouzl a zlomil si kotník


Po ošetření ve Fakultní nemocnici Bulovka bude osmdesátiletý
exprezident nějakou dobu chodit o berlích.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4188/milo%C5%A1-zeman-m%C3%A1-covid-mus%C3%AD-zp%C4%9Bt-do-nemocnice/post-46171#post-46171


Exprezident Václav Klaus při výletu v Krkonoších uklouzl a zlomil si kotník --------------------------------------------------------------------------- Po ošetření ve Fakultní nemocnici Bulovka bude osmdesátiletý exprezident nějakou dobu chodit o berlích. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4188/milo%C5%A1-zeman-m%C3%A1-covid-mus%C3%AD-zp%C4%9Bt-do-nemocnice/post-46171#post-46171
3.46k
35
18
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept