Zahraničná politika
Macron v Chorvatsku

Pro připomenutí, prezident Emmanuel Macron přijel ve středu večer na první oficiální návštěvu francouzské hlavy státu do Chorvatska. Úředník Záhřebu očekává jeho podporu schengenskému prostoru a eurozóně a podpis smlouvy o nákupu francouzských stíhaček.
Macron zahájil svou návštěvu pracovní večeří s premiérem Andrejem Plenkovićem v užším formátu, na programu byla globální a regionální témata. "Nákup letadel je pro nás 'změnou hry'. Celá armáda bude mít letadla jako nikdo jiný od jihu Německa až po Řecko. Můžeme být vývozci bezpečnosti a odradit všechny hrozby," řekl Plenković.
"Všechny naše národy jsou unavené, ustarané. Máme covid, dlouho covid, který má dopad na duševní zdraví. Francie pomáhá našim sousedům, kteří jsou postiženi více než my. Ochránili jsme naše podniky, očkovací kampaň je evropská kampaň .
Musíme být s těmi, kteří trpí nejvíce. Snažíme se společnost neoslabovat. Do uzamčení znovu nepůjdeme, ale rozhodli jsme se pro potvrzení o covidu. Musíme být nároční, protože jsme občané svobodného národa. Vyžaduje se od nás očkování a preventivní opatření. Nemůžeme nyní používat stejné metody, jako když neexistovala žádná vakcína. Musíme urychlit očkování posilovacími dávkami, "řekl Macron." Včera jsme na Radě obrany rozhodli o některých krocích, "řekl Macron. „Dohoda ukazuje, že chceme jednat společně. Toto je suverénní volba pro Chorvatsko a má historický význam," řekl Macron k nákupu letadla. „Zaručuje naši společnou bezpečnost a díky za tuto volbu," dodal Macron."Akvizice letounu Rafael je novou fází vztahu. Pořizujeme nejmodernější letouny. Takto chráníme naše území, naši zemi a naše moře," řekl Plenković. "Děkuji ti, drahý Emmanueli, že jsi s námi,“ řekl.
Co k tomu všemu říci: Zatím co za poslední 4 roky Chorvatsko opustilo přes 1 milion mladých lidí, většina lidí přežívá, mnozí se hrabou v popelnicích, pan Plenkovič a vláda kupují zbytečná letadla za 1 miliardu eur.


Pro připomenutí, prezident Emmanuel Macron přijel ve středu večer na první oficiální návštěvu francouzské hlavy státu do Chorvatska. Úředník Záhřebu očekává jeho podporu schengenskému prostoru a eurozóně a podpis smlouvy o nákupu francouzských stíhaček. Macron zahájil svou návštěvu pracovní večeří s premiérem Andrejem Plenkovićem v užším formátu, na programu byla globální a regionální témata. "Nákup letadel je pro nás 'změnou hry'. Celá armáda bude mít letadla jako nikdo jiný od jihu Německa až po Řecko. Můžeme být vývozci bezpečnosti a odradit všechny hrozby," řekl Plenković. "Všechny naše národy jsou unavené, ustarané. Máme covid, dlouho covid, který má dopad na duševní zdraví. Francie pomáhá našim sousedům, kteří jsou postiženi více než my. Ochránili jsme naše podniky, očkovací kampaň je evropská kampaň . Musíme být s těmi, kteří trpí nejvíce. Snažíme se společnost neoslabovat. Do uzamčení znovu nepůjdeme, ale rozhodli jsme se pro potvrzení o covidu. Musíme být nároční, protože jsme občané svobodného národa. Vyžaduje se od nás očkování a preventivní opatření. Nemůžeme nyní používat stejné metody, jako když neexistovala žádná vakcína. Musíme urychlit očkování posilovacími dávkami, "řekl Macron." Včera jsme na Radě obrany rozhodli o některých krocích, "řekl Macron. „Dohoda ukazuje, že chceme jednat společně. Toto je suverénní volba pro Chorvatsko a má historický význam," řekl Macron k nákupu letadla. „Zaručuje naši společnou bezpečnost a díky za tuto volbu," dodal Macron."Akvizice letounu Rafael je novou fází vztahu. Pořizujeme nejmodernější letouny. Takto chráníme naše území, naši zemi a naše moře," řekl Plenković. "Děkuji ti, drahý Emmanueli, že jsi s námi,“ řekl. Co k tomu všemu říci: Zatím co za poslední 4 roky Chorvatsko opustilo přes 1 milion mladých lidí, většina lidí přežívá, mnozí se hrabou v popelnicích, pan Plenkovič a vláda kupují zbytečná letadla za 1 miliardu eur.
193
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept