Jazyk životných okolností
Rebel bez duvodu

Rebel je, jak ten termín myslím, duchovní fenomén. Jedná zcela samostatně. Jeho názor je, že pokud chceme změnit společnost, musíme změnit jednotlivce. Společnost sama o sobě neexistuje; je to jen slovo, jako slovo "dav" - když ho budete hledat, nikde ho nenajdete. Kdekoli někoho potkáte, potkáte jednotlivce. „Společnost“ je jen podstatné jméno – jen koncept, nikoli realita – bez obsahu.
Žádná revoluce dosud nedokázala změnit lidské bytosti; ale zdá se, že si této skutečnosti neuvědomujeme. Stále přemýšlíme o revoluci, o změně společnosti, o změně vlády, byrokracie, zákonů, politických systémů. Feudalismus, kapitalismus, komunismus, socialismus, fašismus – to všechno byly svým způsobem revoluční systémy. Všichni selhali, a to úplně, protože Rebel zůstal stejný.
Rebel představuje samotné jádro náboženství, přináší do světa změnu vědomí. Není větší dar, který můžete světu dát, než osobní proměna.
Je to něco, co žádná společnost nedovoluje, protože pravé Já je nebezpečné. Nebezpečné pro církev, pro stát, pro masy, pro tradici... protože když si člověk uvědomí své pravé Já, stává se individualitou. Už nepatří do psychologie mas, nelze ho vykořisťovat, nelze ho vést jako dobytek, nelze mu přikazovat ani rozkazovat. Takový člověk bude žít své světlo, bude žít ze svého jádra. Jeho život bude mít neuvěřitelnou krásu a toho se společnost bojí.
Staňte se Rebelem a sledujte nádhernou změnu, která se kolem vás okamžitě děje.




moderator: upravene kapitalky v nadpise

Rebel je, jak ten termín myslím, duchovní fenomén. Jedná zcela samostatně. Jeho názor je, že pokud chceme změnit společnost, musíme změnit jednotlivce. Společnost sama o sobě neexistuje; je to jen slovo, jako slovo "dav" - když ho budete hledat, nikde ho nenajdete. Kdekoli někoho potkáte, potkáte jednotlivce. „Společnost“ je jen podstatné jméno – jen koncept, nikoli realita – bez obsahu. Žádná revoluce dosud nedokázala změnit lidské bytosti; ale zdá se, že si této skutečnosti neuvědomujeme. Stále přemýšlíme o revoluci, o změně společnosti, o změně vlády, byrokracie, zákonů, politických systémů. Feudalismus, kapitalismus, komunismus, socialismus, fašismus – to všechno byly svým způsobem revoluční systémy. Všichni selhali, a to úplně, protože Rebel zůstal stejný. Rebel představuje samotné jádro náboženství, přináší do světa změnu vědomí. Není větší dar, který můžete světu dát, než osobní proměna. Je to něco, co žádná společnost nedovoluje, protože pravé Já je nebezpečné. Nebezpečné pro církev, pro stát, pro masy, pro tradici... protože když si člověk uvědomí své pravé Já, stává se individualitou. Už nepatří do psychologie mas, nelze ho vykořisťovat, nelze ho vést jako dobytek, nelze mu přikazovat ani rozkazovat. Takový člověk bude žít své světlo, bude žít ze svého jádra. Jeho život bude mít neuvěřitelnou krásu a toho se společnost bojí. Staňte se Rebelem a sledujte nádhernou změnu, která se kolem vás okamžitě děje. ___ ###### moderator: upravene kapitalky v nadpise
Upravené 16. 11. 2021 o 10:10

Pekny clanek,
Stale slysim svoji zenu... porad nadavas ...v cesku ji nadaval na komunisty a tady v Canade zase na liberaly a nikdy nejsi spokojeny....
No co dodat....?
a nikdy nebudu,.....
i kdyz jsem uspesnym clovickem....stale holt vidim, ze by se to mohlo delat jinak a lepe.
Je zajimave, ze lide kteri casto selhali v manzelstvi jako partneri,
selhali take v podnikani...
no a tak se dali na politiku ...
a my jim dali svoje hlasy aby rozhodovali o nasich osudech...
opravdu verime, ze kdyz selhali na nizsich urovnich , ze ted ve vyssich budou lepsi?? come on../starat se o verejne penize??? no co je snazsi?
Kdyz to prodrbem tak zvysime dane, nasypeme si na hlavu popel a jede se dal.
Jak se to rika ??? kazdy narod si zaslouzi takoveho vudce....
a jeste neco, ano budme vsichni rozumnymi rebelanty !!!!

Staňte se Rebelem a sledujte nádhernou změnu, která se kolem vás okamžitě děje.


Pekny clanek, Stale slysim svoji zenu... porad nadavas ...v cesku ji nadaval na komunisty a tady v Canade zase na liberaly a nikdy nejsi spokojeny.... No co dodat....? a nikdy nebudu,..... i kdyz jsem uspesnym clovickem....stale holt vidim, ze by se to mohlo delat jinak a lepe. Je zajimave, ze lide kteri casto selhali v manzelstvi jako partneri, selhali take v podnikani... no a tak se dali na politiku ... a my jim dali svoje hlasy aby rozhodovali o nasich osudech... opravdu verime, ze kdyz selhali na nizsich urovnich , ze ted ve vyssich budou lepsi?? come on../starat se o verejne penize??? no co je snazsi? Kdyz to prodrbem tak zvysime dane, nasypeme si na hlavu popel a jede se dal. Jak se to rika ??? kazdy narod si zaslouzi takoveho vudce.... a jeste neco, ano budme vsichni rozumnymi rebelanty !!!![quote="pid:43153, uid:747"]Staňte se Rebelem a sledujte nádhernou změnu, která se kolem vás okamžitě děje.[/quote]

Přečtěte si ještě jednou , co se pod tímto obalem skrývá . A potom si vzpomente na děti lásky , samozřejmě volné a ničím neomezené , například mravností , podpořené marjánkou .
A následně nebude od věci uvědomit si , že manipulátor vkládá do svého poselství miny , aby černou mohl vydávat za bílou .


Přečtěte si ještě jednou , co se pod tímto obalem skrývá . A potom si vzpomente na děti lásky , samozřejmě volné a ničím neomezené , například mravností , podpořené marjánkou . A následně nebude od věci uvědomit si , že manipulátor vkládá do svého poselství miny , aby černou mohl vydávat za bílou .

Pojmový guláš. Dobrý trolling. Dosť mi to pripomína Makového.


Pojmový guláš. Dobrý trolling. Dosť mi to pripomína Makového.

Pojmový guláš. Dobrý trolling. Dosť mi to pripomína Makového.

Možná tam moderátor ty kapitálky v nadpise tématu nakonec mohl nechat.
Bylo by to takové stylovější...
;-)


[quote="pid:43159, uid:217"]Pojmový guláš. Dobrý trolling. Dosť mi to pripomína Makového.[/quote] Možná tam moderátor ty kapitálky v nadpise tématu nakonec mohl nechat. Bylo by to takové stylovější... ;-)

To od moderátora nebolo najšťastnejšie riešenie vložiť tú poznámku do jeho profilu. Teraz sa to objavuje v každom jeho príspevku a budí to dojem, ako keby nick "globalisté" podsúval nevinnou vetou, že je na tomto fóre moderátor...
Či sa za tým nickom skrýva Milan M., to neviem, ale oboch fascinuje problematika GP a v poslednej dobe túto tému riešia.


To od moderátora nebolo najšťastnejšie riešenie vložiť tú poznámku do jeho profilu. Teraz sa to objavuje v každom jeho príspevku a budí to dojem, ako keby nick "globalisté" podsúval nevinnou vetou, že je na tomto fóre moderátor... Či sa za tým nickom skrýva Milan M., to neviem, ale oboch fascinuje problematika GP a v poslednej dobe túto tému riešia.

To od moderátora nebolo najšťastnejšie riešenie vložiť tú poznámku do jeho profilu. Teraz sa to objavuje v každom jeho príspevku a budí to dojem, ako keby nick "globalisté" podsúval nevinnou vetou, že je na tomto fóre moderátor...
nechcem davat zbytocne prispevok a dvihat temu vyssie na fore, preto to davam pod ciaru. vela moznosti na formatovanie tu nieje, tak vyuzivam co je. Ale verim, ze gro ludi pochopilo o co ide.


[quote="pid:43306, uid:6"]To od moderátora nebolo najšťastnejšie riešenie vložiť tú poznámku do jeho profilu. Teraz sa to objavuje v každom jeho príspevku a budí to dojem, ako keby nick "globalisté" podsúval nevinnou vetou, že je na tomto fóre moderátor...[/quote]nechcem davat zbytocne prispevok a dvihat temu vyssie na fore, preto to davam pod ciaru. vela moznosti na formatovanie tu nieje, tak vyuzivam co je. Ale verim, ze gro ludi pochopilo o co ide.

Moderator

Veď si edituj jeho príspevok a vlož to pod jeho text, ak sa to dá. Nemusíš zakladať nový, svoj príspevok. Použi ten jeho.


Veď si edituj jeho príspevok a vlož to pod jeho text, ak sa to dá. Nemusíš zakladať nový, svoj príspevok. Použi ten jeho.

Veď si edituj jeho príspevok a vlož to pod jeho text, ak sa to dá. Nemusíš zakladať nový, svoj príspevok. Použi ten jeho.
a toto je co? smile


61941e2247a04


[quote="pid:43315, uid:6"]Veď si edituj jeho príspevok a vlož to pod jeho text, ak sa to dá. Nemusíš zakladať nový, svoj príspevok. Použi ten jeho.[/quote]a toto je co? :) ![61941e2247a04](serve/attachment&path=61941e2247a04)

Moderator

a toto je co?

(ale v první chvíli jsem se taky lekl, že "globalisté" je (jsou :-) nový moderátor)


[quote="pid:43317, uid:10"]a toto je co?[/quote] (ale v první chvíli jsem se taky lekl, že "globalisté" je (jsou :-) nový moderátor)

a toto je co?

A nie je to pod čiarou náhodou "podpis", ktorý sa nachádza v profile? (Rovnako, ako ty tam máš, že si moderátor. Niekto iný si tam dáva citácie). Ten podpis sa potom zobrazuje v každom novom príspevku na fóre automaticky.

619527c23d8b7


[quote="pid:43317, uid:10"]a toto je co?[/quote] A nie je to pod čiarou náhodou "podpis", ktorý sa nachádza v profile? (Rovnako, ako ty tam máš, že si moderátor. Niekto iný si tam dáva citácie). **Ten podpis sa potom zobrazuje v každom novom príspevku na fóre automaticky. ** ![619527c23d8b7](serve/attachment&path=619527c23d8b7)
1.14k
10
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept