Zahraniční analytici
Igor Panarin 12.11.2021 - Nove vitezstvi Trumpa
Y

Nove vitezstvi Trumpa
Vcera, ve ctvrtek, se stala dulezita udalost - soud uznal zalobu pravnickeho tymu Trumpa.
O cem to je?
V rijnu podal Trump zalobu, aby se neposkytovaly dokumenty specialnimu vyboru Snemovny reprezentantu Kongresu USA, kde se vysetruji udalosti ze 6.1.2021. Jedna se o velke mnozstvi dokumentu, ktere se nachazi v narodnim archivu. Pred tim tuto zalobu soud 2x odmitnul. Nyni, 12.10.21 soud zalobu uznal. Mluvi se tam o velkem mnozstvi svazku ruznych dokumentu atd. To je velke pravni vitezstvi Trumpa.
Uz je to druhe vitezstvi, protoze minuly tyden byl zatcen FBI Davcenko, rusky emigrant, ktery je v tesnem spojeni s globalisty, MI6 a je autorem desinformacniho spisu jeste z r. 2016. Byl sice propusten na kauci 100 tisic USD, ale soud se bude konat uz v dubnu 2022. Je obvinovan z falesnych svedectvi a klamani statnich struktur USA. Vysetrovani prokuratora Dorma? pokracuje.
Toto druhe vitezstvi je cenne tim, ze uz 2x soud rozhodl jinak.
Lze opatrne hovorit o tom, ze se vnitropoliticka situace v USA zacina menit, co se tyka D. Trumpa.
https://www.youtube.com/watch?v=a5UV3SqCAm8


**Nove vitezstvi Trumpa** Vcera, ve ctvrtek, se stala dulezita udalost - soud uznal zalobu pravnickeho tymu Trumpa. O cem to je? V rijnu podal Trump zalobu, aby se neposkytovaly dokumenty specialnimu vyboru Snemovny reprezentantu Kongresu USA, kde se vysetruji udalosti ze 6.1.2021. Jedna se o velke mnozstvi dokumentu, ktere se nachazi v narodnim archivu. Pred tim tuto zalobu soud 2x odmitnul. Nyni, 12.10.21 soud zalobu uznal. Mluvi se tam o velkem mnozstvi svazku ruznych dokumentu atd. To je velke pravni vitezstvi Trumpa. Uz je to druhe vitezstvi, protoze minuly tyden byl zatcen FBI Davcenko, rusky emigrant, ktery je v tesnem spojeni s globalisty, MI6 a je autorem desinformacniho spisu jeste z r. 2016. Byl sice propusten na kauci 100 tisic USD, ale soud se bude konat uz v dubnu 2022. Je obvinovan z falesnych svedectvi a klamani statnich struktur USA. Vysetrovani prokuratora Dorma? pokracuje. Toto druhe vitezstvi je cenne tim, ze uz 2x soud rozhodl jinak. Lze opatrne hovorit o tom, ze se vnitropoliticka situace v USA zacina menit, co se tyka D. Trumpa. https://www.youtube.com/watch?v=a5UV3SqCAm8
418
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept