Zahraničná politika
Je čas o Sputniku pohovořit 1 doplněno

Situace, kdy Sputnik (a spol) bránil západním sračkám decimovat Rusko, možná končí.


Však bych se k tomu dostal, kdybyste mě svými útoky na Sputnik totálně neodradili od pokračování.


Před 6 dny: (strana) Yabloko naléhala na Mišustina, aby umožnil dovoz zahraničních vakcín proti COVID-19 do Ruska
https://www.yabloko.ru/Resheniya_Byuro/2021/07/01


A Lukašešenko 11.11.
"Znovu zdůrazňuji: do konce roku utratíme 2 miliardy dolarů z všechny zdroje na pandemii. Byli bychom za 2, miliardy dolarů mohli rekultivovat půdu po dobu pěti let, ale zachránili lidi. Proto je nutné přísně kontrolovat výdaje na osobní ochranné prostředky, včetně léků, "hlava státu požadoval.


"Dvě miliardy dolarů za pandemii doslova za více než dva roky. A od nikoho nevzali ani desetník za léčbu, očkování, testování. Nikdo neplatí peníze. A nedostane je zadarmo. Všichni křičí:" Faizer ! Faizer! "A nikdo se neptal, za kolik nám nabídli skleníčku tohoto Faizera. Od 20 do 30 dolarů jen za jednu injekci! Máme vlastní vakcínu za poloviční cenu. Testování je stejné. Takže není třeba křičet. Doktoři vědí co Máme dobré vakcíny, ne horší než Faizer, “řekl Alexander Lukašenko." https://president.gov.by/ru/events/soveshchanie-s-rukovodstvom-soveta-ministrov-1636621364


[quote="pid:43282, uid:372"]Situace, kdy Sputnik (a spol) bránil západním sračkám decimovat Rusko, možná končí.[/quote] Však bych se k tomu dostal, kdybyste mě svými útoky na Sputnik totálně neodradili od pokračování. Před 6 dny: (strana) Yabloko naléhala na Mišustina, aby umožnil dovoz zahraničních vakcín proti COVID-19 do Ruska https://www.yabloko.ru/Resheniya_Byuro/2021/07/01 A Lukašešenko 11.11. "Znovu zdůrazňuji: do konce roku utratíme 2 miliardy dolarů z všechny zdroje na pandemii. Byli bychom za 2, miliardy dolarů mohli rekultivovat půdu po dobu pěti let, ale zachránili lidi. Proto je nutné přísně kontrolovat výdaje na osobní ochranné prostředky, včetně léků, "hlava státu požadoval. "Dvě miliardy dolarů za pandemii doslova za více než dva roky. A od nikoho nevzali ani desetník za léčbu, očkování, testování. Nikdo neplatí peníze. A nedostane je zadarmo. Všichni křičí:" Faizer ! Faizer! "A nikdo se neptal, za kolik nám nabídli skleníčku tohoto Faizera. Od 20 do 30 dolarů jen za jednu injekci! Máme vlastní vakcínu za poloviční cenu. Testování je stejné. Takže není třeba křičet. Doktoři vědí co Máme dobré vakcíny, ne horší než Faizer, “řekl Alexander Lukašenko." https://president.gov.by/ru/events/soveshchanie-s-rukovodstvom-soveta-ministrov-1636621364
Upravené 16. 11. 2021 o 19:03

Však bych se k tomu dostal, kdybyste mě svými útoky na Sputnik totálně neodradili v pokračování.


Já nechci zabředávat do diskuse, ale kromě snad jednoho uživatele zde nikdo neútočil na Sputnik, nýbrž na fašismus spojený s povinným očkováním.


Nicméně fakt, že já osobně bych si nenechal píchout ani ten Sputnik, není přece útok na něj, jen svobodné rozhodutí.


Zatím ale, jak jsem psal, bránil Rusko před Pfizerem a spol. Neví někdo, jakou podobu bude mít to "testování"?


[quote="pid:43289, uid:158"]Však bych se k tomu dostal, kdybyste mě svými útoky na Sputnik totálně neodradili v pokračování.[/quote] Já nechci zabředávat do diskuse, ale kromě snad jednoho uživatele zde nikdo neútočil na Sputnik, nýbrž na fašismus spojený s povinným očkováním. Nicméně fakt, že já osobně bych si nenechal píchout ani ten Sputnik, není přece útok na něj, jen svobodné rozhodutí. Zatím ale, jak jsem psal, bránil Rusko před Pfizerem a spol. Neví někdo, jakou podobu bude mít to "testování"?

Já nechci zabředávat do diskuse, ale kromě snad jednoho uživatele zde nikdo neútočil na Sputnik, nýbrž na fašismus spojený s povinným očkováním.

Máš pravdu víc těch útoků bylo na mě.


[quote="pid:43293, uid:372"]Já nechci zabředávat do diskuse, ale kromě snad jednoho uživatele zde nikdo neútočil na Sputnik, nýbrž na fašismus spojený s povinným očkováním.[/quote] Máš pravdu víc těch útoků bylo na mě.

Máš pravdu víc těch útoků bylo na mě.


Ani na Tebe...


[quote="pid:43295, uid:158"]Máš pravdu víc těch útoků bylo na mě.[/quote] Ani na Tebe...

jeden znamy z akademie vied ma ale presviedcal, ze prenos s-proteinu z jedneho cloveka na druheho je nemozny, tak teraz ako?

Možný určite je, raz bol myslím že na tejto diskusii link na dokument od Pfizeru, že v rámci štúdií sledoval zdravotný stav plodu po narodení nielen u očkovaných osôb, ale aj u osôb žijúcich v spoločnej domácnosti. Takže ak sledovali zdravotný stav neočkovaných žijúcich v domácnosti s očkovanými, tak museli predpokladať prenos spike proteínu. Ale zrejme je to len v prvých dňoch/týždňoch po očkovaní.


[quote="pid:43234, uid:252"]jeden znamy z akademie vied ma ale presviedcal, ze prenos s-proteinu z jedneho cloveka na druheho je nemozny, tak teraz ako?[/quote] Možný určite je, raz bol myslím že na tejto diskusii link na dokument od Pfizeru, že v rámci štúdií sledoval zdravotný stav plodu po narodení nielen u očkovaných osôb, ale aj u osôb žijúcich v spoločnej domácnosti. Takže ak sledovali zdravotný stav neočkovaných žijúcich v domácnosti s očkovanými, tak museli predpokladať prenos spike proteínu. Ale zrejme je to len v prvých dňoch/týždňoch po očkovaní.

Sputnik V porazil ostatné vakcíny, pred smrťou ťa ochráni najviac. Maďarskí vedci odhalili prekvapivé novinky (ŠTÚDIA) - https://www.startitup.sk/sputnik-v-porazil-ostatne-vakciny-pred-smrtou-ta-ochrani-najviac-madarski-vedci-odhalili-prekvapive-novinky-studia/


Sputnik V, along with Moderna, edged out three other COVID vaccines in terms of preventing death and disease in a recent comparative study done in Hungary, according to Russian Direct Investment Fund CEO Kirill Dmitriev - https://youtu.be/IYgkbAuK15Q


Sputnik V porazil ostatné vakcíny, pred smrťou ťa ochráni najviac. Maďarskí vedci odhalili prekvapivé novinky (ŠTÚDIA) - https://www.startitup.sk/sputnik-v-porazil-ostatne-vakciny-pred-smrtou-ta-ochrani-najviac-madarski-vedci-odhalili-prekvapive-novinky-studia/ Sputnik V, along with Moderna, edged out three other COVID vaccines in terms of preventing death and disease in a recent comparative study done in Hungary, according to Russian Direct Investment Fund CEO Kirill Dmitriev - https://youtu.be/IYgkbAuK15Q
Upravené 27. 11. 2021 o 11:00

Možný určite je, raz bol myslím že na tejto diskusii link na dokument od Pfizeru, že v rámci štúdií sledoval zdravotný stav plodu po narodení nielen u očkovaných osôb, ale aj u osôb žijúcich v spoločnej domácnosti.


Verím že pri pohlavnom styku páru je to možné, alebo keď dieťaťu oblizujú cumlík a pod. Ale len tak vzduchom sa mi moc veriť nechce.


[quote="pid:43313, uid:6"]Možný určite je, raz bol myslím že na tejto diskusii link na dokument od Pfizeru, že v rámci štúdií sledoval zdravotný stav plodu po narodení nielen u očkovaných osôb, ale aj u osôb žijúcich v spoločnej domácnosti.[/quote] Verím že pri pohlavnom styku páru je to možné, alebo keď dieťaťu oblizujú cumlík a pod. Ale len tak vzduchom sa mi moc veriť nechce.

Ale len tak vzduchom sa mi moc veriť nechce.


A co biopole? Obecně pole jsou informačně hustější nosič informace než samotná hmota (rádiové vlny, wi-fi, ...).


Znám "citlivce", kteří dokáží poznat, že daný člověk je očkovaný - např. je jim "protivný" (a to i člen jejich rodiny, který nikdy protivný nebyl)


[quote="pid:45352, uid:217"]Ale len tak vzduchom sa mi moc veriť nechce.[/quote] A co biopole? Obecně pole jsou informačně hustější nosič informace než samotná hmota (rádiové vlny, wi-fi, ...). Znám "citlivce", kteří dokáží poznat, že daný člověk je očkovaný - např. je jim "protivný" (a to i člen jejich rodiny, který nikdy protivný nebyl)

Ale len tak vzduchom sa mi moc veriť nechce.

Vzduchom asi nie. Skôr dotykom. Spike protein je mnohokrát menší ako virus, ľahko ho vylúčiš potom a prenesieš na iného. Ale keďže je to respiračný antigén (zámok pasujúci na pľúcne bunky), tak sa iste bude šíriť aj tými cestami, ako sa šíri bežný respiračný vírus.


Právnik Weiss v júni dával odkaz na nemecký článok, kde riešili legislatívu kvôli takémuto prenosu látok od "očkovaných". Kto vie po nemecky, môže si to skontrolovať.
https://akw.sk/covid-19/nova-legislativa-v-nemecku-beztrestny-prenos-vakcin-z-vakcinovanych-na-nevakcinovanych/


[quote="pid:45352, uid:217"]Ale len tak vzduchom sa mi moc veriť nechce.[/quote] Vzduchom asi nie. Skôr dotykom. Spike protein je mnohokrát menší ako virus, ľahko ho vylúčiš potom a prenesieš na iného. Ale keďže je to respiračný antigén (zámok pasujúci na pľúcne bunky), tak sa iste bude šíriť aj tými cestami, ako sa šíri bežný respiračný vírus. Právnik Weiss v júni dával odkaz na nemecký článok, kde riešili legislatívu kvôli takémuto prenosu látok od "očkovaných". Kto vie po nemecky, môže si to skontrolovať. https://akw.sk/covid-19/nova-legislativa-v-nemecku-beztrestny-prenos-vakcin-z-vakcinovanych-na-nevakcinovanych/

S tým súhlasím. Pri takomto styku ale majú možnosť reagovať bezpečnostné protokoly človeka, pri injekcii alebo pohlavnom styku sú obídené. A keď sa tie imunitné protokoly aktivujú tak to každý cítime inak. Niekomu taký ľudia smrdia, já mám zase zlú predtuchu. Na druhej strane sa snažím objektívne pozorovať tých ľudí, naša babka čo s nami žije je stále rovnaká, očkovaná časť rodiny rovnako milá. Až na jeden pár čo sa nám vyhýba a prehlásil, že z neočkovanými sa nestretáva. Ja by som to prirovnal trocha k alkoholu, ktorý odhaluje zábrany v správaní. Kamarát učiteľ mi popisuje to isté, ako sa mnoho školákov a učiteľov po vakcíne začali cítiť a prejavovať ako nadľudia.


Osobne ak viem, že človek je očkovaný, tak s ním mám čo najmenej kontaktu ako je len možné.


S tým súhlasím. Pri takomto styku ale majú možnosť reagovať bezpečnostné protokoly človeka, pri injekcii alebo pohlavnom styku sú obídené. A keď sa tie imunitné protokoly aktivujú tak to každý cítime inak. Niekomu taký ľudia smrdia, já mám zase zlú predtuchu. Na druhej strane sa snažím objektívne pozorovať tých ľudí, naša babka čo s nami žije je stále rovnaká, očkovaná časť rodiny rovnako milá. Až na jeden pár čo sa nám vyhýba a prehlásil, že z neočkovanými sa nestretáva. Ja by som to prirovnal trocha k alkoholu, ktorý odhaluje zábrany v správaní. Kamarát učiteľ mi popisuje to isté, ako sa mnoho školákov a učiteľov po vakcíne začali cítiť a prejavovať ako nadľudia. Osobne ak viem, že človek je očkovaný, tak s ním mám čo najmenej kontaktu ako je len možné.

Pridám dnešné (ruské) príspevky - krátke videá (28.11.2021) na kanále KSB správy na Telegrame
https://t.me/ksbspravy/11255
https://t.me/ksbspravy/11257
https://t.me/ksbspravy/11262
https://t.me/ksbspravy/11263
https://t.me/ksbspravy/11277
https://t.me/ksbspravy/11279


Doplním iný link na tieto príspevky: Profesor Alexander Reďko o Covid-19
https://peertube.su/w/o6GdcQT2XyfYXXkXEGbLin


Pridám dnešné (ruské) príspevky - krátke videá (28.11.2021) na kanále KSB správy na Telegrame https://t.me/ksbspravy/11255 https://t.me/ksbspravy/11257 https://t.me/ksbspravy/11262 https://t.me/ksbspravy/11263 https://t.me/ksbspravy/11277 https://t.me/ksbspravy/11279 Doplním iný link na tieto príspevky: Profesor Alexander Reďko o Covid-19 https://peertube.su/w/o6GdcQT2XyfYXXkXEGbLin
Upravené 29. 11. 2021 o 08:56

Ja iba doplním, že spike-proteín má takzvanú štruktúru "listu". Táto jeho štruktúra spôsobuje u neho to, že sa po svojej degradácii štruktúry, ku ktorej prirodzene časom dôjde v roztoku vakcíny, alebo vo výrobe roztoku, rozpadá sa na veľmi nebezpečné čiastočky tkzv. prióny o ktorých sa vedia, že spúšťajú celý panoptikum smrteľných nádorových ochorení.
Bohužiaľ.


Ja iba doplním, že spike-proteín má takzvanú štruktúru "listu". Táto jeho štruktúra spôsobuje u neho to, že sa po svojej degradácii štruktúry, ku ktorej prirodzene časom dochádza v roztoku vakcíny, alebo priamo vo výrobe roztoku, rozpadá na veľmi nebezpečné čiastočky tkzv. prióny o ktorých sa vie, že spúšťajú celé panoptikum smrteľných nádorových ochorení. Bohužiaľ.

Máš pravdu víc těch útoků bylo na mě.


Zapájam sa neskôr ale tu je opozičný názor na Sputnik (ale aj ostatné)


https://zen.yandex.ru/video/watch/61a0c07a0b5a3a0db6222210


Neviem dať preklad (moja ruština je slabšia), vedel by dať niekto vieryhodnejší sumár?


Môj sumár:
Doktor Alexander Redko tvrdí, že očkovanie je škodná a to aj tzv Sputník. QR-kód na to naviazaný je stigmatizačný nástroj. Očkovanie podľa neho šíri infekciu ba dokonca aj vďaka samotnej vakcíny (opisuje do detailu). Prvá fáza vývoja Sputnika vraj nebola publikovaná. Zomreli v nej všetky myši (súvislostí moc nedal). Atď. Výstzupy z tretej fázy vraj konštatujú že vakcína nefunguje no napriek tomu sa ňou očkuje.
Ako možno očkovať niečim čo bolo vyvinuté na vírus z pred 2och rokov teraz keď je tu iná forma vírusu? Ak vedeli vyvinúť za "mesiac" pvôvodnú vakcínu nech vyrobia aj na novú verziu.


[quote="pid:43295, uid:158"]Máš pravdu víc těch útoků bylo na mě.[/quote] Zapájam sa neskôr ale tu je opozičný názor na Sputnik (ale aj ostatné) https://zen.yandex.ru/video/watch/61a0c07a0b5a3a0db6222210 Neviem dať preklad (moja ruština je slabšia), vedel by dať niekto vieryhodnejší sumár? Môj sumár: Doktor Alexander Redko tvrdí, že očkovanie je škodná a to aj tzv Sputník. QR-kód na to naviazaný je stigmatizačný nástroj. Očkovanie podľa neho šíri infekciu ba dokonca aj vďaka samotnej vakcíny (opisuje do detailu). Prvá fáza vývoja Sputnika vraj nebola publikovaná. Zomreli v nej všetky myši (súvislostí moc nedal). Atď. Výstzupy z tretej fázy vraj konštatujú že vakcína nefunguje no napriek tomu sa ňou očkuje. Ako možno očkovať niečim čo bolo vyvinuté na vírus z pred 2och rokov teraz keď je tu iná forma vírusu? Ak vedeli vyvinúť za "mesiac" pvôvodnú vakcínu nech vyrobia aj na novú verziu.

Pridám dnešné (ruské) príspevky - krátke videá (28.11.2021) na kanále KSB správy na Telegrame
https://t.me/ksbspravy/11255
https://t.me/ksbspravy/11257
https://t.me/ksbspravy/11262
https://t.me/ksbspravy/11263
https://t.me/ksbspravy/11277
https://t.me/ksbspravy/11279


Nuž, vzhľadom na to, čo sa okolo toho videa deje na sociálnych sieťach a aký je jeho výsledok, musím konštatovať, že aj akademici môžu byť (bez svojho vedomia? alebo vedome?) zneužití na antiruskú propagandu. Ten pán má zrejme vo veľa technických veciach pravdu. Problém je v tom, že nebral do úvahy politický aspekt covid pandémie a vakcíny ako jej súčasti. To video pochádza z akého dátumu mimochodom? To je dosť dôležité. Dnes totiž máme výsledky očkovania k dispozícii a aj nežiadúce účinky vakcíny Sputnik V. A tie hovoria celkom jasne v prospech vakcíny Sputnik V. Ako vedec ma prekvapil, keď sa oháňal argumentom o svojich známych a známych svojich známych. Chcelo by to v tomto ohľade zistiť jeho príslušnosť. V každom prípade nebral do úvahy ten fakt, čo by bolo v Rusku, keby nebolo ruskej vakcíny. A asi nepoviem nič nové, keď poviem, že bolo by v Rusku to, že by tam boli západné vakcíny. Tak si vyberme.


PS: Že to zdieľa Harabin a bude to mať u neho 30 tisíc zdieľaní - https://www.facebook.com/watch/?v=419663859693773 , ma neprekvapuje. Ten politický diletant a kaleidoskopický jacentrista iné nedokáže. Už viackrát zdieľa vymyslené prejavý Putina. Napríklad tento - https://fakty.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9N26UK-1


[quote="pid:45496, uid:111"]Pridám dnešné (ruské) príspevky - krátke videá (28.11.2021) na kanále KSB správy na Telegrame https://t.me/ksbspravy/11255 https://t.me/ksbspravy/11257 https://t.me/ksbspravy/11262 https://t.me/ksbspravy/11263 https://t.me/ksbspravy/11277 https://t.me/ksbspravy/11279[/quote] Nuž, vzhľadom na to, čo sa okolo toho videa deje na sociálnych sieťach a aký je jeho výsledok, musím konštatovať, že aj akademici môžu byť (bez svojho vedomia? alebo vedome?) zneužití na antiruskú propagandu. Ten pán má zrejme vo veľa technických veciach pravdu. Problém je v tom, že nebral do úvahy politický aspekt covid pandémie a vakcíny ako jej súčasti. To video pochádza z akého dátumu mimochodom? To je dosť dôležité. Dnes totiž máme výsledky očkovania k dispozícii a aj nežiadúce účinky vakcíny Sputnik V. A tie hovoria celkom jasne v prospech vakcíny Sputnik V. Ako vedec ma prekvapil, keď sa oháňal argumentom o svojich známych a známych svojich známych. Chcelo by to v tomto ohľade zistiť jeho príslušnosť. V každom prípade nebral do úvahy ten fakt, čo by bolo v Rusku, keby nebolo ruskej vakcíny. A asi nepoviem nič nové, keď poviem, že bolo by v Rusku to, že by tam boli západné vakcíny. Tak si vyberme. PS: Že to zdieľa Harabin a bude to mať u neho 30 tisíc zdieľaní - https://www.facebook.com/watch/?v=419663859693773 , ma neprekvapuje. Ten politický diletant a kaleidoskopický jacentrista iné nedokáže. Už viackrát zdieľa vymyslené prejavý Putina. Napríklad tento - https://fakty.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9N26UK-1
Upravené 29. 11. 2021 o 12:16

svojho casu som chodila na facebooku na skupinu sputnik v, az na jeden pripad vysokeho krvenho tlaku pred aj po ockovani, ostatni vsetci boli velmi spokojni. Brat sa mi dal zaockovat Sputnikom a jedine co mal ako vedlajsi priznak bola unava na 2den po 2.davke, ale je mozne ze to bolo aj tym, ze chodil na slnku dost vela a vtedy boli teploty nad 35 stupnov. Tak uvidime, naozaj dufam, ze tie prognozy o umrti tych co sa ockovali Sputnikom pojdu do zabudnutia


svojho casu som chodila na facebooku na skupinu sputnik v, az na jeden pripad vysokeho krvenho tlaku pred aj po ockovani, ostatni vsetci boli velmi spokojni. Brat sa mi dal zaockovat Sputnikom a jedine co mal ako vedlajsi priznak bola unava na 2den po 2.davke, ale je mozne ze to bolo aj tym, ze chodil na slnku dost vela a vtedy boli teploty nad 35 stupnov. Tak uvidime, naozaj dufam, ze tie prognozy o umrti tych co sa ockovali Sputnikom pojdu do zabudnutia

Problém je v tom, že nebral do úvahy politický aspekt covid pandémie a vakcíny ako jej súčasti.


Keď som zbadal titulok tohto článku, ktorý nižšie uvádzam, hneď ma napadlo, že presne sem to musím dať, pretože výborne vystihuje to, na čo som narážal pri Sputniku a čomu pán akademik vôbec nepochopil. Šéf SOPK Mihók v článku hovorí: Podnikať eticky v neetickom prostredí môže byť samovražda


https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/14659228-sef-sopk-mihok-podnikat-eticky-v-neetickom-prostredi-moze-byt-samovrazda


Takže áno. Ak sa nachádzate (a ešte aj nie z vlastnej vôle) v neetickom, amorálnom prostredí, kde vaši oponenti nedodržiavajú prakticky žiadne pravidlá, musíte v takej chvíli uprednostniť prežitie. Ako mŕtvy už žiadnu morálku potrebovať nebudete...


[quote="pid:45593, uid:738"]Problém je v tom, že nebral do úvahy politický aspekt covid pandémie a vakcíny ako jej súčasti.[/quote] Keď som zbadal titulok tohto článku, ktorý nižšie uvádzam, hneď ma napadlo, že presne sem to musím dať, pretože výborne vystihuje to, na čo som narážal pri Sputniku a čomu pán akademik vôbec nepochopil. Šéf SOPK Mihók v článku hovorí: Podnikať eticky v neetickom prostredí môže byť samovražda https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/14659228-sef-sopk-mihok-podnikat-eticky-v-neetickom-prostredi-moze-byt-samovrazda Takže áno. Ak sa nachádzate (a ešte aj nie z vlastnej vôle) v neetickom, amorálnom prostredí, kde vaši oponenti nedodržiavajú prakticky žiadne pravidlá, musíte v takej chvíli uprednostniť prežitie. Ako mŕtvy už žiadnu morálku potrebovať nebudete...
Upravené 29. 11. 2021 o 22:55

Myslím, že z tohoto videa je celkem zřetelné, na čí straně je pátá kolona. Na straně vakcinátorů, přestože na začátku řvali proti Sputniku, protože upřednostňovali západní svinstva.


https://www.youtube.com/watch?v=nns7G5flDyU


Profesor Reďko, ovšem formát pořadu je příšerný. To časové omezování je jak do nějakého zatraceného soutěžního pořadu a ne pro diskusi odborníků, která by lidem měla zodpovědět na tak palčivé otázky. Ovšem od té slepice se nic jiného čekat nedá. Vyslechla jsem asi půl hodinu, nevím, zda budu mít žaludek to doposlouchat...


Myslím, že z tohoto videa je celkem zřetelné, na čí straně je pátá kolona. Na straně vakcinátorů, přestože na začátku řvali proti Sputniku, protože upřednostňovali západní svinstva. https://www.youtube.com/watch?v=nns7G5flDyU Profesor Reďko, ovšem formát pořadu je příšerný. To časové omezování je jak do nějakého zatraceného soutěžního pořadu a ne pro diskusi odborníků, která by lidem měla zodpovědět na tak palčivé otázky. Ovšem od té slepice se nic jiného čekat nedá. Vyslechla jsem asi půl hodinu, nevím, zda budu mít žaludek to doposlouchat...

Myslím, že z tohoto videa je celkem zřetelné, na čí straně je pátá kolona. Na straně vakcinátorů, přestože na začátku řvali proti Sputniku, protože upřednostňovali západní svinstva.

Velmi pozoruhodné video.
Už z prvních 7-mi minut je jasné, že prof. Александр Редько je vědecká "těžká váha", která to má argumentačně celkem neprůstřelně srovnané.


Takže kapacita a charismatický vědec proti přiteplalému mamánkovi s náušnicí, který vachrlaté argumenty podpírá rychlořečí.


Alexander Panchin - biolog (PhD), popularizátor vědy, novinář, spisovatel, bloger, "bojovník s pseudovědou", neziskovkář
https://www.uhnwidata.com/den-of-rich/alexander-panchin


Александр Редько - vědec
https://ru.linkedin.com/in/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%8C%D0%BA%D0%BE-36383165


Dobré je, že tím videem se člověk může přesvědčit, že ty "pandemické" ne-zákonnosti se v Rusku dějí naprosto stejnou "metodikou" jako např. u nás, jako přes kopírák.


[quote="pid:46053, uid:125"]Myslím, že z tohoto videa je celkem zřetelné, na čí straně je pátá kolona. Na straně vakcinátorů, přestože na začátku řvali proti Sputniku, protože upřednostňovali západní svinstva.[/quote] Velmi pozoruhodné video. Už z prvních 7-mi minut je jasné, že prof. Александр Редько je vědecká "těžká váha", která to má argumentačně celkem neprůstřelně srovnané. Takže kapacita a charismatický vědec proti přiteplalému mamánkovi s náušnicí, který vachrlaté argumenty podpírá rychlořečí. Alexander Panchin - biolog (PhD), popularizátor vědy, novinář, spisovatel, bloger, "bojovník s pseudovědou", neziskovkář https://www.uhnwidata.com/den-of-rich/alexander-panchin Александр Редько - vědec https://ru.linkedin.com/in/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80-%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%8C%D0%BA%D0%BE-36383165 Dobré je, že tím videem se člověk může přesvědčit, že ty "pandemické" ne-zákonnosti se v Rusku dějí naprosto stejnou "metodikou" jako např. u nás, jako přes kopírák.
Upravené 1. 12. 2021 o 20:49

Věřím, že čelíme zlu, které nemá v lidských dějinách obdoby. Nacházíme se na zcela neprobádaném a nesmírně nebezpečném území. Přesto si z historie můžeme vzít ponaučení a varování. Celosvětové zavedení digitálních zdravotních průkazů se nápadně podobá celosvětovému přijetí mezinárodních pasů po 1. světové válce. Váš pas je reliktem 1. světové války. Měl to být dočasný doklad, který měl sloužit ke kontrole přílivu uprchlíků a zabránit vstupu nepřátelských špionů. Nebyl však tak dočasný, že?


Rakouský spisovatel Stefan Zweig se obsáhle rozepsal o tom, co tento nový systém kontroly znamenal pro ty, kdo žili v předválečné Evropě: "Lidé se cítili být objekty, a ne subjekty, nic nebylo jejich právem, ale vše bylo jen milostí úředníků. Byli kodifikováni, evidováni, číslováni, opatřováni razítky... Ponížení, která byla kdysi vymyšlena pouze s ohledem na zločince, byla nyní uvalena na cestující, a to před každou cestou i během ní."


A dodal: "Vždycky jsem si musel vzpomenout na to, co mi před lety řekl jeden Rus v exilu: 'Dříve měl člověk jen tělo a duši. Teď potřebuje i pas, protože bez něj se k němu nikdo nebude chovat jako k člověku.'"


Nyní jsme všichni podezřelí z biologického ohrožení a navíc jsme potenciální zločinci. Jsou v tuto chvíli "neočkované masy" v očích našich globálních vládců vůbec považovány za lidské bytosti? Dokonce i ti, kteří se poslušně nechali očkovat, si nyní musí uvědomit, že jejich svobody jim nebudou vráceny. Takhle to nefunguje. Poslanec Dumy Děljagin se toho dotkl ve svém videopřání Rusům:


"Už s námi mluví stejným způsobem, jakým obvykle mluví se zvířaty. Stát teď s lidmi mluví tak hulvátsky. Takto mluví s obyvatelstvem okupovaných území, které z nějakého důvodu nechápe, že je okupováno."


http://zvedavec.org/komentare/2021/11/8938-rusky-mandat-k-ockovani-verim-ze-celime-zlu-ktere-nema-v-dejinach-lidstva-obdoby.htm


Tolik k infopoli (viz celý článek)...


Věřím, že čelíme zlu, které nemá v lidských dějinách obdoby. Nacházíme se na zcela neprobádaném a nesmírně nebezpečném území. Přesto si z historie můžeme vzít ponaučení a varování. Celosvětové zavedení digitálních zdravotních průkazů se nápadně podobá celosvětovému přijetí mezinárodních pasů po 1. světové válce. Váš pas je reliktem 1. světové války. Měl to být dočasný doklad, který měl sloužit ke kontrole přílivu uprchlíků a zabránit vstupu nepřátelských špionů. Nebyl však tak dočasný, že? Rakouský spisovatel Stefan Zweig se obsáhle rozepsal o tom, co tento nový systém kontroly znamenal pro ty, kdo žili v předválečné Evropě: "Lidé se cítili být objekty, a ne subjekty, nic nebylo jejich právem, ale vše bylo jen milostí úředníků. Byli kodifikováni, evidováni, číslováni, opatřováni razítky... Ponížení, která byla kdysi vymyšlena pouze s ohledem na zločince, byla nyní uvalena na cestující, a to před každou cestou i během ní." A dodal: "Vždycky jsem si musel vzpomenout na to, co mi před lety řekl jeden Rus v exilu: 'Dříve měl člověk jen tělo a duši. Teď potřebuje i pas, protože bez něj se k němu nikdo nebude chovat jako k člověku.'" Nyní jsme všichni podezřelí z biologického ohrožení a navíc jsme potenciální zločinci. Jsou v tuto chvíli "neočkované masy" v očích našich globálních vládců vůbec považovány za lidské bytosti? Dokonce i ti, kteří se poslušně nechali očkovat, si nyní musí uvědomit, že jejich svobody jim nebudou vráceny. Takhle to nefunguje. Poslanec Dumy Děljagin se toho dotkl ve svém videopřání Rusům: "Už s námi mluví stejným způsobem, jakým obvykle mluví se zvířaty. Stát teď s lidmi mluví tak hulvátsky. Takto mluví s obyvatelstvem okupovaných území, které z nějakého důvodu nechápe, že je okupováno." http://zvedavec.org/komentare/2021/11/8938-rusky-mandat-k-ockovani-verim-ze-celime-zlu-ktere-nema-v-dejinach-lidstva-obdoby.htm Tolik k infopoli (viz celý článek)...

Myslím, že z tohoto videa je celkem zřetelné, na čí straně je pátá kolona. Na straně vakcinátorů, přestože na začátku řvali proti Sputniku, protože upřednostňovali západní svinstva.


Možno ste prehliadli, tak ja len pripomeniem, že presne toto sme tu vo vlákne viacerí tvrdili. Presne toto. Ak si dobre spomínam @Boletus to aj nazval bojom nanajských chapcov.

A čo sa týka pána akademika Redka. Je nesporné, že vo svojej oblasti je absolútne erudovaný. Veľmi mi pripomína nášho pána Lakotu zo SAV. A to najmä preto, že hovorí prakticky to isté. To znamená, že pre mňa informácie od pána Redka neboli žiadnym prekvapením, takmer nič nové som sa nedozvedel. A nie je pre mňa žiadnym prekvapením ani to, že to rovnako prebieha aj v Rusku. Divadla sa zúčastňuje celý svet. Rozdiel je len v jedinom, ale veľmi podstatnom. Oni majú svoju vakcínu, za ktorú prevzal zodpovednosť prezident VVP.


Preto vyčítam pánu akademikovi Redkovi to, že vzhľadom ku svojej politickej neobratnosti sa vyjadril spôsobom, kedy technicky povedal všetko správne a pravdivo, ale zároveň sa vyjadril tak, že jeho rozhovor je možné zneužiť na protiruskú propagandu, čo sa aj stalo. Rusofóbom poskytol dokonalú zbraň proti Putinovi a to presne v tomto momente -

Doktor Alexander Redko tvrdí, že očkovanie je škodná a to aj tzv Sputník


Stačí sa veľmi jednoducho zamyslieť a opäť to musím pripomenúť - keby nebol Sputnik, bol by Pfizer a dávam sem výkričník! Nie je možné, aby Sputnik bol dokonalý v tak krátkej dobe pri nedodržaní postupov klinických testov. Lenže znova opakujem, čo povedal šéf SOPK Mihók -

Podnikať eticky v neetickom prostredí môže byť samovražda


Krátky sumár:


  • Redko má prakticky vo všetkom pravdu
  • jeho vyjadrenia sú propagandisticky zneužiteľné
  • keby nebol Sputnik, bol by Pfizer
  • rozdiel je v miere krvavosti

Ono záver je veľmi nelichotivý, ale je to objektívny fakt. Svet nie ideálny a idealistické predstavy o riešeniach problémov sú síce potrebné, ale zároveň sú potrebné realistické riešenia.


[quote="pid:46053, uid:125"]Myslím, že z tohoto videa je celkem zřetelné, na čí straně je pátá kolona. Na straně vakcinátorů, přestože na začátku řvali proti Sputniku, protože upřednostňovali západní svinstva.[/quote] Možno ste prehliadli, tak ja len pripomeniem, že presne toto sme tu vo vlákne viacerí tvrdili. Presne toto. Ak si dobre spomínam @Boletus to aj nazval bojom nanajských chapcov. A čo sa týka pána akademika Redka. Je nesporné, že vo svojej oblasti je absolútne erudovaný. Veľmi mi pripomína nášho pána Lakotu zo SAV. A to najmä preto, že hovorí prakticky to isté. To znamená, že pre mňa informácie od pána Redka neboli žiadnym prekvapením, takmer nič nové som sa nedozvedel. A nie je pre mňa žiadnym prekvapením ani to, že to rovnako prebieha aj v Rusku. Divadla sa zúčastňuje celý svet. Rozdiel je len v jedinom, ale veľmi podstatnom. Oni majú svoju vakcínu, za ktorú prevzal zodpovednosť prezident VVP. Preto vyčítam pánu akademikovi Redkovi to, že vzhľadom ku svojej politickej neobratnosti sa vyjadril spôsobom, kedy technicky povedal všetko správne a pravdivo, ale zároveň sa vyjadril tak, že jeho rozhovor je možné zneužiť na protiruskú propagandu, čo sa aj stalo. Rusofóbom poskytol dokonalú zbraň proti Putinovi a to presne v tomto momente - [quote="pid:45553, uid:213"]Doktor Alexander Redko tvrdí, že očkovanie je škodná a to aj tzv Sputník[/quote] Stačí sa veľmi jednoducho zamyslieť a opäť to musím pripomenúť - keby nebol Sputnik, bol by Pfizer a dávam sem výkričník! Nie je možné, aby Sputnik bol dokonalý v tak krátkej dobe pri nedodržaní postupov klinických testov. Lenže znova opakujem, čo povedal šéf SOPK Mihók - [quote="pid:45760, uid:738"]Podnikať eticky v neetickom prostredí môže byť samovražda[/quote] Krátky sumár: - Redko má prakticky vo všetkom pravdu - jeho vyjadrenia sú propagandisticky zneužiteľné - keby nebol Sputnik, bol by Pfizer - rozdiel je v miere krvavosti Ono záver je veľmi nelichotivý, ale je to objektívny fakt. Svet nie ideálny a idealistické predstavy o riešeniach problémov sú síce potrebné, ale zároveň sú potrebné realistické riešenia.
Upravené 2. 12. 2021 o 12:22

na začátku řvali proti Sputniku

Jen tak myslenka:
uz vas napadlo, kolik vystrileli nahoru sputniku? Jedno kdo. Svoje sami, cizi ve vzajemne spolupraci. A co je v tech vakcicnach tak duleziteho, ze musi dostat kazdy, i kdyby mel byt zpracovan ve vezeni. Co(koho) budou temi satelity ridit (ovladat) .... No, a jsme u popolvarova joystiku.


[quote="pid:46053, uid:125"]na začátku řvali proti Sputniku[/quote] Jen tak myslenka: uz vas napadlo, kolik vystrileli nahoru sputniku? Jedno kdo. Svoje sami, cizi ve vzajemne spolupraci. A co je v tech vakcicnach tak duleziteho, ze musi dostat kazdy, i kdyby mel byt zpracovan ve vezeni. Co(koho) budou temi satelity ridit (ovladat) .... No, a jsme u popolvarova joystiku.
Upravené 2. 12. 2021 o 13:04

Co se mne týče, tak nevidím propagandu v tom bránit své zdraví a svá práva. Myslím, že opatrnosti už bylo dost, teď se vládnoucí elita musí vyrovnat s tím, že některé z ovcí jimi přestanou být. I ovce zahnaná do kouta může být nebezpečná. To je stav prostředí a s tím musí počítat i Putin, to se nedá nic dělat. Mohla bych mu uvěřit, že se postavil za prověřenou vakcínu, nebo že se obyvatelstvu fakticky píchá placebo, ale v kombinaci s těmi fašizačními opatřeními to už přestává být legrace. Přesně to jsem uváděla jako jeho slabiny Valdajského projevu. Přitakávání koronavirové agendě a lež o bolševicích. Tj. plout v proudu s fašisty a odmítnout dát lidem cíl. Můžete zase namítat, že situace z hlediska řízení je taková a maková a můžeme přijít o všechno. A já říkám, že na šesté prioritě je dnes Rusko kryté jako nikdy, Západ mu po krku půjde stejně a Putin mohl energie lidí využít, jestliže by se té vakcinační agendě postavil. Získal by tak obrovskou podporu po celém světě, ovšem ne od elit, "jen" od lidí... Jde-li o biologickou válku, je potřeba to lidem říci, takové nějaké hrátky v tomto ohledu postrádají smysl. Ovšem jestliže kope za ruskou státní elitu, která si jen hlídá vlastní pískoviště a fašizační agenda jí jde na ruku, tak se to v nejbližší době už musí ukázat. Dál to takto táhnout nebude možné, protože to má jen dvě východiska: buď skutečně lidem tím digitálním koncentrákem svážou ruce, nebo budou čelit revoluci. V každém případě to vře nejen u nás, ale i v Rusku...
A co se týče toho Pfizeru, tak nemusel být ani Sputnik, ani Pfizer, stačilo využít zákonné normy a neschválit jejich použití, zaměřit se na léčebné postupy. Celá ta vláda prostě lidem nevnuká důvěru a tohle není penzijní reforma, tohle už ani Putin neustojí.
A opět se vracím k tomu, co už jsem uváděla nejednou, Putin je na svém místě a rozhoduje se podle svých informací, já jsem zase na svém a vedu své informační řízení... Uvidíme, zda se cíle někde protnou, nebo zcela rozejdou. Nic víc a nic míň.


Co se mne týče, tak nevidím propagandu v tom bránit své zdraví a svá práva. Myslím, že opatrnosti už bylo dost, teď se vládnoucí elita musí vyrovnat s tím, že některé z ovcí jimi přestanou být. I ovce zahnaná do kouta může být nebezpečná. To je stav prostředí a s tím musí počítat i Putin, to se nedá nic dělat. Mohla bych mu uvěřit, že se postavil za prověřenou vakcínu, nebo že se obyvatelstvu fakticky píchá placebo, ale v kombinaci s těmi fašizačními opatřeními to už přestává být legrace. Přesně to jsem uváděla jako jeho slabiny Valdajského projevu. Přitakávání koronavirové agendě a lež o bolševicích. Tj. plout v proudu s fašisty a odmítnout dát lidem cíl. Můžete zase namítat, že situace z hlediska řízení je taková a maková a můžeme přijít o všechno. A já říkám, že na šesté prioritě je dnes Rusko kryté jako nikdy, Západ mu po krku půjde stejně a Putin mohl energie lidí využít, jestliže by se té vakcinační agendě postavil. Získal by tak obrovskou podporu po celém světě, ovšem ne od elit, "jen" od lidí... Jde-li o biologickou válku, je potřeba to lidem říci, takové nějaké hrátky v tomto ohledu postrádají smysl. Ovšem jestliže kope za ruskou státní elitu, která si jen hlídá vlastní pískoviště a fašizační agenda jí jde na ruku, tak se to v nejbližší době už musí ukázat. Dál to takto táhnout nebude možné, protože to má jen dvě východiska: buď skutečně lidem tím digitálním koncentrákem svážou ruce, nebo budou čelit revoluci. V každém případě to vře nejen u nás, ale i v Rusku... A co se týče toho Pfizeru, tak nemusel být ani Sputnik, ani Pfizer, stačilo využít zákonné normy a neschválit jejich použití, zaměřit se na léčebné postupy. Celá ta vláda prostě lidem nevnuká důvěru a tohle není penzijní reforma, tohle už ani Putin neustojí. A opět se vracím k tomu, co už jsem uváděla nejednou, Putin je na svém místě a rozhoduje se podle svých informací, já jsem zase na svém a vedu své informační řízení... Uvidíme, zda se cíle někde protnou, nebo zcela rozejdou. Nic víc a nic míň.

keby nebol Sputnik, bol by Pfizer
Keby bol v RF, tak by všetci podpindos žiarili šťastím a šmahom prútika by sa z odporcov Sputnika a vakcinácie celkovej, stali jej najväčšími propagátormi.


[quote="pid:46247, uid:738"]keby nebol Sputnik, bol by Pfizer[/quote]Keby bol v RF, tak by všetci podpindos žiarili šťastím a šmahom prútika by sa z odporcov Sputnika a vakcinácie celkovej, stali jej najväčšími propagátormi.

To mas pravdu. To video jsem nevidel, a navic jsem stravil prijemny den sazenim cesneku.
Mas jednu zpravu: vyvinuli jsme biologickou zbran a mame proti ni protilek. Za drobne ustupky Te nechame prezivat. Zapadni vakciny.
A druha zprava je, vyvunuli jsme protilek proti tomu svinstvu, cim vas chteji zabit. Sputnik.
Tak a máme to tu opäť a s ňou kolektívnu slepotu. Dobrú a zlú vakcínu a medzi tým absolútne nič. Opäť tie isté 2 varianty v inom háve ako pozdrav od GP: skapte(na "Covid" alebo vás vyhubím(vakcínou)...
Nik tu nevidí tretie nonGP riešenie? Voči ľudstvu sú využívané všetky možné manipulačné technológie ďaleko za hranicou Božieho dopustenia(viď vyjadrenia B.Ratnikova medzi riadkami, či z druhej strany L.Buchanan - The Seventh Sense), voči ktorým je ľudstvo v absolútnej nevýhode.


[quote="pid:42871, uid:446"]To mas pravdu. To video jsem nevidel, a navic jsem stravil prijemny den sazenim cesneku. Mas jednu zpravu: vyvinuli jsme biologickou zbran a mame proti ni protilek. Za drobne ustupky Te nechame prezivat. Zapadni vakciny. A druha zprava je, vyvunuli jsme protilek proti tomu svinstvu, cim vas chteji zabit. Sputnik.[/quote]Tak a máme to tu opäť a s ňou kolektívnu slepotu. Dobrú a zlú vakcínu a medzi tým absolútne nič. Opäť tie isté 2 varianty v inom háve ako pozdrav od GP: skapte(na "Covid") alebo vás vyhubím(vakcínou)... Nik tu nevidí tretie nonGP riešenie? Voči ľudstvu sú využívané všetky možné manipulačné technológie ďaleko za hranicou Božieho dopustenia(viď vyjadrenia B.Ratnikova medzi riadkami, či z druhej strany L.Buchanan - The Seventh Sense), voči ktorým je ľudstvo v absolútnej nevýhode.
Upravené 2. 12. 2021 o 13:56

Tak a máme to tu opäť a s ňou kolektívnu slepotu

To je trosku vytrzeny z kontextu. Normalne jsem napsal, jak se to info o vakcinach muze prezentovat.
To neni muj nazor a to Tvoje ocejchovani na slepce je trochu unahleny.
Ja mam intuitivni pocit, ze tahleta hra se hraje i za fyzickyma hranicema nasi Zeme a ze nevime zdaleka vse. Spoustu veci spis tusime intuitivne. Je akorat dulezite se s tim, co vime, chovat jako Clovek. Clovek jakozto jedinec ma potencial ovlivnit hodne.


[quote="pid:46259, uid:77"]Tak a máme to tu opäť a s ňou kolektívnu slepotu[/quote] To je trosku vytrzeny z kontextu. Normalne jsem napsal, jak se to info o vakcinach muze prezentovat. To neni muj nazor a to Tvoje ocejchovani na slepce je trochu unahleny. Ja mam intuitivni pocit, ze tahleta hra se hraje i za fyzickyma hranicema nasi Zeme a ze nevime zdaleka vse. Spoustu veci spis tusime intuitivne. Je akorat dulezite se s tim, co vime, chovat jako Clovek. Clovek jakozto jedinec ma potencial ovlivnit hodne.

To je trosku vytrzeny z kontextu. Normalne jsem napsal, jak se to info o vakcinach muze prezentovat.
To neni muj nazor a to Tvoje ocejchovani na slepce je trochu unahleny.


Mirku, toto nebolo myslené na teba, ale celé toto dlhočizné vlákno pojednáva práve iba o "dobrosti" jednej vakcíny. Proste sa sadlo opäť na lep hlavného manipulátora(GP), ktorý aj nás dostal tam, kam chcel, aby sme sa handrkovali o tom, či je na karte delfín alebo... Dôvera Bohu sa cestou kde stratila? Statisíce rokov človek v akomkoľvek nehostinnom prostredí prežil a vyvíjal sa a zrazu bez šmakulády to nejde? Táto vakcína je len tá povestná posledná kvapka arzeniku na otrávenie ľudstva, celé dekády sa stupňovala depopulácia skrze túto zbraň, masky padli, už sa nediskutuje, koľko ľudí je prípustné zabiť. Rozkaz znel jasne, 500 miliónov musí stačiť!


[quote="pid:46265, uid:93"]To je trosku vytrzeny z kontextu. Normalne jsem napsal, jak se to info o vakcinach muze prezentovat. To neni muj nazor a to Tvoje ocejchovani na slepce je trochu unahleny.[/quote] Mirku, toto nebolo myslené na teba, ale celé toto dlhočizné vlákno pojednáva práve iba o "dobrosti" jednej vakcíny. Proste sa sadlo opäť na lep hlavného manipulátora(GP), ktorý aj nás dostal tam, kam chcel, aby sme sa handrkovali o tom, či je na karte delfín alebo... Dôvera Bohu sa cestou kde stratila? Statisíce rokov človek v akomkoľvek nehostinnom prostredí prežil a vyvíjal sa a zrazu bez šmakulády to nejde? Táto vakcína je len tá povestná posledná kvapka arzeniku na otrávenie ľudstva, celé dekády sa stupňovala depopulácia skrze túto zbraň, masky padli, už sa nediskutuje, koľko ľudí je prípustné zabiť. Rozkaz znel jasne, 500 miliónov musí stačiť!
Upravené 2. 12. 2021 o 14:25

Co se mne týče...


A co když je to doopravdy tak, jak tvrdí Pjakin, že je Putin nucen takto manévrovat? Co když hrozí něco podobného, co se stalo Stalinovi s "jeho" čistkami ve 30. letech?


Není možné, že by Putin obětoval dámu, aby poté v pravý čas mohl dát šach-mat?


[quote="pid:46250, uid:125"]Co se mne týče...[/quote] A co když je to doopravdy tak, jak tvrdí Pjakin, že je Putin nucen takto manévrovat? Co když hrozí něco podobného, co se stalo Stalinovi s "jeho" čistkami ve 30. letech? Není možné, že by Putin obětoval dámu, aby poté v pravý čas mohl dát šach-mat?

intuitivni pocit, ze tahleta hra se hraje i za fyzickyma hranicema nasi Zeme

To by pak korespondovalo s moji myslenkou a filmem Omicron z r. 1963 ... Nekde jsem to tu psala.


[quote="pid:46265, uid:93"]intuitivni pocit, ze tahleta hra se hraje i za fyzickyma hranicema nasi Zeme[/quote] To by pak korespondovalo s moji myslenkou a filmem Omicron z r. 1963 ... Nekde jsem to tu psala.

stát čelí útoku biologickými zbraněmi (tedy ZHN) a vynuceně konat přiměřeně (!!)

V tomto máš pravdu, dokonca to majú vo vojenskej doktríne, že aj biologický útok sa môže rátať ako zámienka na jadrovú odvetu. Ale pokiaľ si dobre pamätám, túto úpravu doktríny tuším robili po vypuknutí covidu.
Na druhú stranu, mohli to spraviť s vakcínami tak ako to spravili, ale zamerať sa práve na ambulantnú liečbu a prevenciu, plus využívanie dostupných liekov, napr. Ivermektín ako v Japonsku, kde to úplne zastavilo pandemiu.
Takto by nemuseli ozvučovať vonkajší biologický útok, nízka účasť vakcinácie by nevadila, a nemali by v krajine žiadny covid.
Tak ako Putin odolával atentátom a majdanom, tak by to bolo aj v ďalších rokoch, pokým by sa táto hrozba celkom neeliminovala.


Stále mi vŕta v hlave, ako to, že v Bielorusku tomu šlo odporovať celkom na drzovku. Kým v Afrike takíto prezidenti padali ako muchy, tak v Bielorusku nie. V Japonsku obišli nariadenia WHO a nadnárodnej agendy potichu a po svojom. Žiadnu pomstu nevidím. Pritom neviem o tom, že by v Japonsku už mali digitálny koncentrák ako v Číne, ktorá reset ani nepotrebuje. Dokonca, ako píše Katalin Tara, tak aj v Mexiku šli podľa celkom iných protokololov, nie globalistických, mali špeciálne vyhradené nemocnice pre covid, a nakazených naozaj liečili, nenechali chorobu zanedbanú. Ivermektín tam bol normálne dostupný u lekárov.


[quote="pid:46256, uid:292"]stát čelí útoku biologickými zbraněmi (tedy ZHN) a vynuceně konat přiměřeně (!!)[/quote] V tomto máš pravdu, dokonca to majú vo vojenskej doktríne, že aj biologický útok sa môže rátať ako zámienka na jadrovú odvetu. Ale pokiaľ si dobre pamätám, túto úpravu doktríny tuším robili po vypuknutí covidu. Na druhú stranu, mohli to spraviť s vakcínami tak ako to spravili, ale zamerať sa práve na ambulantnú liečbu a prevenciu, plus využívanie dostupných liekov, napr. Ivermektín ako v Japonsku, kde to úplne zastavilo pandemiu. Takto by nemuseli ozvučovať vonkajší biologický útok, nízka účasť vakcinácie by nevadila, a nemali by v krajine žiadny covid. Tak ako Putin odolával atentátom a majdanom, tak by to bolo aj v ďalších rokoch, pokým by sa táto hrozba celkom neeliminovala. Stále mi vŕta v hlave, ako to, že v Bielorusku tomu šlo odporovať celkom na drzovku. Kým v Afrike takíto prezidenti padali ako muchy, tak v Bielorusku nie. V Japonsku obišli nariadenia WHO a nadnárodnej agendy potichu a po svojom. Žiadnu pomstu nevidím. Pritom neviem o tom, že by v Japonsku už mali digitálny koncentrák ako v Číne, ktorá reset ani nepotrebuje. Dokonca, ako píše Katalin Tara, tak aj v Mexiku šli podľa celkom iných protokololov, nie globalistických, mali špeciálne vyhradené nemocnice pre covid, a nakazených naozaj liečili, nenechali chorobu zanedbanú. Ivermektín tam bol normálne dostupný u lekárov.

Mirku, toto nebolo myslené na teba
Tak promin. Byl jsem moc vztahovacny.


[quote="pid:46269, uid:77"]Mirku, toto nebolo myslené na teba[/quote] Tak promin. Byl jsem moc vztahovacny.

To mohli, je ale otázka kdo ? - Lékaři na rozhodujících místech ?

Nie, myslel som klasický postup. Ministerstvo zdravotníctva vydá pokyny praktickým lekárom o ambulantnej liečbe. Tam majú prezidentský systém, takže prezident vydá pokyn, Mišustin zariadi.
Ambulantná liečba vírusových ochorení je úplne štandardná liečba: či máš chrípku, kiahne, osýpky, angínu alebo mononukleózu, ideš najprv lekárovi, ktorý ťa fyzicky vyšetrí, popočúva a naordinuje liečbu. To nemá nič s kolabujúcimi nemocnicami spoločné. Práve naopak, tým sa predchádza zahlteniu nemocníc neliečenými pacientami. Toto by mu nemohol nikto vyčítať. Zvládol oveľa ťažšiu paľbu neoprávnenej kritiky na globálnej úrovni a vedel na to správne reagovať a obrátiť to proti iniciátorom.
Okrem toho predsa Putin robil množstvo opatrení. Stavali sa čisto kovidové nemocnice.
Na druhú stranu, nemáme tu všetky interné informácie, takže nevieme, prečo nešli v Rusku týmto smerom, zatiaľčo v Bielorusku áno.


[quote="pid:46307, uid:292"]To mohli, je ale otázka kdo ? - Lékaři na rozhodujících místech ?[/quote] Nie, myslel som klasický postup. Ministerstvo zdravotníctva vydá pokyny praktickým lekárom o ambulantnej liečbe. Tam majú prezidentský systém, takže prezident vydá pokyn, Mišustin zariadi. Ambulantná liečba vírusových ochorení je úplne štandardná liečba: či máš chrípku, kiahne, osýpky, angínu alebo mononukleózu, ideš najprv lekárovi, ktorý ťa fyzicky vyšetrí, popočúva a naordinuje liečbu. To nemá nič s kolabujúcimi nemocnicami spoločné. Práve naopak, tým sa predchádza zahlteniu nemocníc neliečenými pacientami. Toto by mu nemohol nikto vyčítať. Zvládol oveľa ťažšiu paľbu neoprávnenej kritiky na globálnej úrovni a vedel na to správne reagovať a obrátiť to proti iniciátorom. Okrem toho predsa Putin robil množstvo opatrení. Stavali sa čisto kovidové nemocnice. Na druhú stranu, nemáme tu všetky interné informácie, takže nevieme, prečo nešli v Rusku týmto smerom, zatiaľčo v Bielorusku áno.
Upravené 2. 12. 2021 o 23:20

Tak myslím, že v novom Pjakinovi je viacero odpovedí na otázky, ktoré v tomto vlákne boli nastolené aj prostredníctvom @Irena -
https://rutube.ru/video/e159ca838f2f018f5c6e70db5befe458/

Tak myslím, že v novom Pjakinovi je viacero odpovedí na otázky, ktoré v tomto vlákne boli nastolené aj prostredníctvom @Irena - https://rutube.ru/video/e159ca838f2f018f5c6e70db5befe458/
12
7.8k
106
38
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept