Otázky a odpovede
kdo vi jak se to vyvine
?

Zacatkem octobra ….sef tajnych sluzeb CIA priletel do Moskvy jednat se sefem FSB Patrusevem…..


22 sept, se US ...chief of staff Mark Milley setkal v Helsinkach s RU ..Valeri Gerasimovem..kde si 6 hodin povidali co a jak…


Muze tam byt mnoho scenaru…takze muzem hadat ale… ja to vidim asi takto...


USA prohraly v Syrii a brzy vypadnou…soucasne take opusti Irak ….
Dalsi bude odchod Turecka ze severozapadni casti Syrie…/ z ropnych poli…/
otazka je ….co udelat s tisici kurdskych bojovniku/ kteri bojovali za zajmy US ..ale jiz jsou nezadouci….to se v soucasnosti resi...
Rusko a Syrie vytvori allianci/administraci…. na rizeni Libanonu….nebot francouzi jsou odrezavani….a nebudou pripusteni….
Golanske vysiny …Izrael bude prinucen vratit Syrii….. a Iran by se mel stahnout a prenechat vedeni Hezbolahu……za to bude prijat do CONCERT OF NATION…..


Mezitim se spoji Rusko s Beloruskem a zacne proces s Ukrajinou… ktera by mela byt rozdelena…
zapadni chudobna cast s Banderovci bude pridelena Polsku. …kteri s ni budou mit problemy na dalsich 100 let…..
stredni cast Kyjeva bude zemi bez prumyslu../ cili zemedelskou zemi ktera bude pestovat okurky a rajcata/….oh... jaka degradace …kdyz za SSSR vyrabeli vyspele technologicke vyrobky….a bude mit status podobny Finsku… nebo Rakouska...cili neutralni zeme…
Tak, tak ….krajane ….kdo chce kam pomozme mu tam… rozhoduje ten kdo ma silnejsi klacek ..rikal W. Churchil….
a Vychodni Ukrajina = prumyslova cast Donbasu od Charkova dolu dostane status urcite nezavislosti a bude spolupracovat s Ruskem/ neco ve stylu Beloruska…..
Rovnovaha bude obnovena….
Je mozne, ze USA se rozpadne stejne jako Anglie a budeme se dohadovat kdo kterou kolonii dostane…..
Pro nas kteri ziji na zapade je to trochu smutne…ale jak psal ve svych romanech E.M.Remarque…smrti zivot nekonci….


Zacatkem octobra ….sef tajnych sluzeb CIA priletel do Moskvy jednat se sefem FSB Patrusevem….. 22 sept, se US ...chief of staff Mark Milley setkal v Helsinkach s RU ..Valeri Gerasimovem..kde si 6 hodin povidali co a jak… Muze tam byt mnoho scenaru…takze muzem hadat ale… ja to vidim asi takto... USA prohraly v Syrii a brzy vypadnou…soucasne take opusti Irak …. Dalsi bude odchod Turecka ze severozapadni casti Syrie…/ z ropnych poli…/ otazka je ….co udelat s tisici kurdskych bojovniku/ kteri bojovali za zajmy US ..ale jiz jsou nezadouci….to se v soucasnosti resi... Rusko a Syrie vytvori allianci/administraci…. na rizeni Libanonu….nebot francouzi jsou odrezavani….a nebudou pripusteni…. Golanske vysiny …Izrael bude prinucen vratit Syrii….. a Iran by se mel stahnout a prenechat vedeni Hezbolahu……za to bude prijat do CONCERT OF NATION….. Mezitim se spoji Rusko s Beloruskem a zacne proces s Ukrajinou… ktera by mela byt rozdelena… zapadni chudobna cast s Banderovci bude pridelena Polsku. …kteri s ni budou mit problemy na dalsich 100 let….. stredni cast Kyjeva bude zemi bez prumyslu../ cili zemedelskou zemi ktera bude pestovat okurky a rajcata/….oh... jaka degradace …kdyz za SSSR vyrabeli vyspele technologicke vyrobky….a bude mit status podobny Finsku… nebo Rakouska...cili neutralni zeme… Tak, tak ….krajane ….kdo chce kam pomozme mu tam… rozhoduje ten kdo ma silnejsi klacek ..rikal W. Churchil…. a Vychodni Ukrajina = prumyslova cast Donbasu od Charkova dolu dostane status urcite nezavislosti a bude spolupracovat s Ruskem/ neco ve stylu Beloruska….. Rovnovaha bude obnovena…. Je mozne, ze USA se rozpadne stejne jako Anglie a budeme se dohadovat kdo kterou kolonii dostane….. Pro nas kteri ziji na zapade je to trochu smutne…ale jak psal ve svych romanech E.M.Remarque…smrti zivot nekonci….

zacne proces s Ukrajinou… ktera by mela byt rozdelena…

Ne, Ukrajina nebude rozdělená. Po stažení USA z evropy, moc nad územím Ukrajiny převezmou DNR a LNR, protože jsou jedinnými právnimi nástupci bývalé Ukrajiny (před fašistickým převratem). Západní Ukrajina bude debanderizována, proběhne tam čistka banderovců a bude zlikvidovaná banderovská líheň. Teprve pak začne proces sjednocení s Ruskem (V. V. Pjakin).


[quote="pid:41967, uid:346"]zacne proces s Ukrajinou… ktera by mela byt rozdelena…[/quote] Ne, Ukrajina nebude rozdělená. Po stažení USA z evropy, moc nad územím Ukrajiny převezmou DNR a LNR, protože jsou jedinnými právnimi nástupci bývalé Ukrajiny (před fašistickým převratem). Západní Ukrajina bude debanderizována, proběhne tam čistka banderovců a bude zlikvidovaná banderovská líheň. Teprve pak začne proces sjednocení s Ruskem (V. V. Pjakin).
589
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept