Zahraničná politika
Roszdravnadzor nařídil informovat o antivaxerech Vyšetřovací výbor

Předlož důkazy.


na zaciatok doporucujem si precitat tuto knihu


https://www.scribd.com/document/345868555/Vaccine-Illusion-GMI


autorka ma doktorat z imunologie


myslim, ze po jej precitani budes mat uplne iny pohlad na „klasicke vakciny“


[quote="pid:41315, uid:471"]Předlož důkazy.[/quote] na zaciatok doporucujem si precitat tuto knihu https://www.scribd.com/document/345868555/Vaccine-Illusion-GMI autorka ma doktorat z imunologie myslim, ze po jej precitani budes mat uplne iny pohlad na „klasicke vakciny“
Upravené 5. 11. 2021 o 22:22

Už minulý rok som na vode aj tu písal, že Sputnik je len o tom, aby Rusko malo svoj "joystick" nad biorobotmi vo svojej zóne vplyvu. Skoro ste ma ukrižovali, a teraz len dochádza na moje slová. Bioroboti-zombie boli, sú a budú ovládaní - v USA, Nemecku, Rusku, Zimbabwe, Číne...


Čtu tuhle diskuzi a nevycházím z údivu. Popolvare, můžeš svoje slova nějak prokázat?
Já nevím, ale mám za to, že si pletete dva procesy, které vypadají podobně, ale přesto jsou různé.


Takže, vezmu po pořádku. Vakcína Sputnik byla vyrobená, jako první na základě osvědčené technologie ještě z dob socialismu a nabídnutá hned celému světu. Jelikož západ nemohl připustit, aby se ruský vliv rozšířil a Rusko bylo vnímano, jako záchrance světa před pandemií, okamžitě začal organizovat protiakcí.
Na jednu stranu podpořil vznik zpochybňovačů vakcíny z řád lékařů, třeba Aliance lékařů (v čele kterého je osobní oftalmolog Navalného Vasiljeva) a aktivistů (nejvíce známá je herečka Šukšina ze slavné famílie, která je něco podobného, jako Sobčak, stejně provokativní, stejně proliberální) . Na druhou stranu, západ přes svoji agenturu v Rusku začal prosazovat povinné očkování. Tj. na jednu stranu hodně křiku a pochybnosti o Sputniku, na stranu druhou, stejná klika z řád podpindoních politiků, prosazující restrikce a povinné očkování. To jest takový boj nanajských chlapců, vytvářejících ve společnosti pnutí a nespokojenost, jehož cílem je státní převrat.


U nás na západě ten proces je o něčem jiném, i když vypadá podobně. Proti vakcínám ze západu, které byly vyvinutý na jiném principu a vykazovaly hodně vedlejších účinků, se postavili nezávislé (na západních penězích) odborníci. Pnutí ve společnosti vzniklo také, ale z jiného důvodu, než v Rusku. Soňa Péková a jiné ( u nás) nejsou totéž, co Marie Šukšina nebo Vasiljeva (v Rusku).


A jestli jednou Pjakin řekl, že se lidém nediví, že nechtějí si dát vakcínu proti Covidu, protože k vakcínám mají obecně nedůvěru (dětské vakcíny ze západu nebo vakcína proti rakovině děložního krčku atd., plus informace o západních vakcínách proti Covidu ), ještě to neznamená, že tím potvrdil, že je špatný Sputnik.


Ty výpovědi lékařů v Jevrejské AO nejspíše budou reakci na tlak na povinné očkování, může být vyvolána i nedůvěrou ke Sputniku na základě hysterií, kterou rozpoutali západní agentury, sídlící v Rusku. Důvodem může být všeobecně informační šum ohledně vakcín proti Covidu, při kterém všechny vakcíny jsou házený do stejného pytle. Každopádně zde je třeba "разбираться и разбираться", než vycházet s nějakými definitivními závěry, které možná u nás pomohou někomu v rozhodnutí neočkovat se proti Covidu, ale zároveň nás zavedou do patové situace, co se řízení tyče.


Co si tak mohu z celého vlákna vzít, jako ponaučení? V Rusku jsou stejní zločinci, jako na západě i v nejvyšších státních funkcích? Putin je také zločinec? No to snad ne...


[quote="pid:41145, uid:112"]Už minulý rok som na vode aj tu písal, že Sputnik je len o tom, aby Rusko malo svoj "joystick" nad biorobotmi vo svojej zóne vplyvu. Skoro ste ma ukrižovali, a teraz len dochádza na moje slová. Bioroboti-zombie boli, sú a budú ovládaní - v USA, Nemecku, Rusku, Zimbabwe, Číne...[/quote] Čtu tuhle diskuzi a nevycházím z údivu. Popolvare, můžeš svoje slova nějak prokázat? Já nevím, ale mám za to, že si pletete dva procesy, které vypadají podobně, ale přesto jsou různé. Takže, vezmu po pořádku. Vakcína Sputnik byla vyrobená, jako první na základě osvědčené technologie ještě z dob socialismu a nabídnutá hned celému světu. Jelikož západ nemohl připustit, aby se ruský vliv rozšířil a Rusko bylo vnímano, jako záchrance světa před pandemií, okamžitě začal organizovat protiakcí. Na jednu stranu podpořil vznik zpochybňovačů vakcíny z řád lékařů, třeba Aliance lékařů (v čele kterého je osobní oftalmolog Navalného Vasiljeva) a aktivistů (nejvíce známá je herečka Šukšina ze slavné famílie, která je něco podobného, jako Sobčak, stejně provokativní, stejně proliberální) . Na druhou stranu, západ přes svoji agenturu v Rusku začal prosazovat povinné očkování. Tj. na jednu stranu hodně křiku a pochybnosti o Sputniku, na stranu druhou, stejná klika z řád podpindoních politiků, prosazující restrikce a povinné očkování. To jest takový boj nanajských chlapců, vytvářejících ve společnosti pnutí a nespokojenost, jehož cílem je státní převrat. U nás na západě ten proces je o něčem jiném, i když vypadá podobně. Proti vakcínám ze západu, které byly vyvinutý na jiném principu a vykazovaly hodně vedlejších účinků, se postavili nezávislé (na západních penězích) odborníci. Pnutí ve společnosti vzniklo také, ale z jiného důvodu, než v Rusku. Soňa Péková a jiné ( u nás) nejsou totéž, co Marie Šukšina nebo Vasiljeva (v Rusku). A jestli jednou Pjakin řekl, že se lidém nediví, že nechtějí si dát vakcínu proti Covidu, protože k vakcínám mají obecně nedůvěru (dětské vakcíny ze západu nebo vakcína proti rakovině děložního krčku atd., plus informace o západních vakcínách proti Covidu ), ještě to neznamená, že tím potvrdil, že je špatný Sputnik. Ty výpovědi lékařů v Jevrejské AO nejspíše budou reakci na tlak na povinné očkování, může být vyvolána i nedůvěrou ke Sputniku na základě hysterií, kterou rozpoutali západní agentury, sídlící v Rusku. Důvodem může být všeobecně informační šum ohledně vakcín proti Covidu, při kterém všechny vakcíny jsou házený do stejného pytle. Každopádně zde je třeba "разбираться и разбираться", než vycházet s nějakými definitivními závěry, které možná u nás pomohou někomu v rozhodnutí neočkovat se proti Covidu, ale zároveň nás zavedou do patové situace, co se řízení tyče. Co si tak mohu z celého vlákna vzít, jako ponaučení? V Rusku jsou stejní zločinci, jako na západě i v nejvyšších státních funkcích? Putin je také zločinec? No to snad ne...

Lukašenko "čistí žalúdky" ministrom kvôli kovidovým opatreniam:
https://www.mojevideo.sk/video/35f78/lukasenko_cisti_zaludky_ministrom_kvoli_kovidovym_opatreniam.html
"Lukašenko "čistí žalúdky" ministrom kvôli fašizoidným kovidovým opatreniam znásobujúce prebiehajúcu epidémiu akútneho respiračného ochorenia. Medzitým MMF ponuku z minulého roka na "pôžičku" Bielorusku už nedáva, pretože medzitým tejto organizácii vyschli zdroje."


Alexander Lukašenko sa nenechal podplatiť a odmietol hrať epidemické divadlo. Následne mu chcel západ zorganizovať v štáte puč a dokonca ho zabiť. Zachraňovalo ho Vladimír Putin. Ten Putin, ktorý neodmietol hrať epidemické divadlo a ani sa výrazne nestavia proti v Rusku sa objavujúcim fašistickým tendenciám, napríklad s povinným očkovaním. Síce sa niekoľkokrát vyjadril, že je za dobrovoľnosť očkovania, ale nijako výrazne. Poďme veriť, že nemôže inak.


Lenže si nezakrývajme oči a pozorne sledujme vývoj.


  1. V Rusku sa hrá epidemické divadlo.
  2. V Rusku sa očkuje, síce nie mRNA génovou manipuláciou, ale hrotový proteín sa vytvára. Nemyslím si, že vektorová vakcína Sputnik V je výhra. Podľa mňa sa zneužíva dobré meno družice Sputnik.
  3. V Rusku sa popri epidémii vo veľkom zavádzajú 5G siete, ako všade na svete a dokonca vo vesmíre. Putin nevie, aké nebezpečenstvo predstavujú?
  4. V Rusku sú snahy o pritvrdzovanie opatrení a zvyšujúce sa tlaky na očkovanie.
  5. Putin kritizuje "boľševikov", bez ktorých by Rusko už neexistovalo.

Čo nám Rusko tají? Je naozaj Putin na našej strane? Myslím si, že je. Ale pochybovať a kontrolovať treba každého, aj toho, ktorý sa už veľakrát v minulosti osvedčil.


Lukašenko môže ale Putin nemôže? Zaujímavé...




Komentár som prehodil sem, lebo tu lepšie pasuje. Dúfam, že to nevadí.


**Lukašenko "čistí žalúdky" ministrom kvôli kovidovým opatreniam:** https://www.mojevideo.sk/video/35f78/lukasenko_cisti_zaludky_ministrom_kvoli_kovidovym_opatreniam.html _"Lukašenko "čistí žalúdky" ministrom kvôli fašizoidným kovidovým opatreniam znásobujúce prebiehajúcu epidémiu akútneho respiračného ochorenia. Medzitým MMF ponuku z minulého roka na "pôžičku" Bielorusku už nedáva, pretože medzitým tejto organizácii vyschli zdroje."_ Alexander Lukašenko sa nenechal podplatiť a odmietol hrať epidemické divadlo. Následne mu chcel západ zorganizovať v štáte puč a dokonca ho zabiť. Zachraňovalo ho Vladimír Putin. Ten Putin, ktorý neodmietol hrať epidemické divadlo a ani sa výrazne nestavia proti v Rusku sa objavujúcim fašistickým tendenciám, napríklad s povinným očkovaním. Síce sa niekoľkokrát vyjadril, že je za dobrovoľnosť očkovania, ale nijako výrazne. P**oďme veriť, že nemôže inak.** Lenže si nezakrývajme oči a pozorne sledujme vývoj. 1. V Rusku sa hrá epidemické divadlo. 2. V Rusku sa očkuje, síce nie mRNA génovou manipuláciou, ale hrotový proteín sa vytvára. Nemyslím si, že vektorová vakcína Sputnik V je výhra. Podľa mňa sa zneužíva dobré meno družice Sputnik. 3. V Rusku sa popri epidémii vo veľkom zavádzajú 5G siete, ako všade na svete a dokonca vo vesmíre. Putin nevie, aké nebezpečenstvo predstavujú? 4. V Rusku sú snahy o pritvrdzovanie opatrení a zvyšujúce sa tlaky na očkovanie. 5. Putin kritizuje "boľševikov", bez ktorých by Rusko už neexistovalo. Čo nám Rusko tají? Je naozaj Putin na našej strane? Myslím si, že je. Ale pochybovať a kontrolovať treba každého, aj toho, ktorý sa už veľakrát v minulosti osvedčil. **Lukašenko môže ale Putin nemôže? Zaujímavé...** --- Komentár som prehodil sem, lebo tu lepšie pasuje. Dúfam, že to nevadí.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 5. 11. 2021 o 22:29

Čo nám Rusko tají? Je naozaj Putin na našej strane? Myslím si, že je. Ale pochybovať a kontrolovať treba každého, aj toho, ktorý sa už veľakrát v minulosti osvedčil.


Lukašenko môže ale Putin nemôže? Zaujímavé...


A tady je, prosím, výsledek celého tohoto vlákna.
Jsme ještě vůbec na konceptuálním fóru ?


[quote="pid:41327, uid:623"]Čo nám Rusko tají? Je naozaj Putin na našej strane? Myslím si, že je. Ale pochybovať a kontrolovať treba každého, aj toho, ktorý sa už veľakrát v minulosti osvedčil. Lukašenko môže ale Putin nemôže? Zaujímavé...[/quote] A tady je, prosím, výsledek celého tohoto vlákna. Jsme ještě vůbec na konceptuálním fóru ?

Dnes má víc rozumu bača od ovcí, než VŠ vzdělaný stoupenec Pirátů

Neplet do toho prosím kozu Pekari a nějaké Piráty. To je přechodná záležitost. Jistě se školstvím je to nahnuté, ale konkrétně v bývalém soc. bloku ještě není vše ztraceno. No a k tomu bačovi, tak až budeš mít nějaký ten nádor v těle, výhřez na ploténce či artrozu v kyčli, tak zajdi za bačou na salaš a on ti to jistě spraví. Pěkně po bačovsku. Když tedy toho ví víc, než nějaký ten VŠ. Ale hlavně aby ten bača s tebou nenaložil, tak jak to dělá s ovečkama, když se jim něco podobného stane. Většinou pak používá vykrvovací nůž ... Na druhou stranu bys měl rychle za sebou ... Tak a pro dnešek už končím. Mám rozečtené tři skvělé knihy, a to Jak se kalila ocel, Nás vychoval Stalin a Deset dní, které otřásli světem. Doporučuji. Tam najdeš duchovní sílu a inspiraci. A můžeš se u toho klidně pomodlit a pohovořit s Bohem. To není nic proti ničemu.


[quote="pid:41318, uid:312"]Dnes má víc rozumu bača od ovcí, než VŠ vzdělaný stoupenec Pirátů[/quote] Neplet do toho prosím kozu Pekari a nějaké Piráty. To je přechodná záležitost. Jistě se školstvím je to nahnuté, ale konkrétně v bývalém soc. bloku ještě není vše ztraceno. No a k tomu bačovi, tak až budeš mít nějaký ten nádor v těle, výhřez na ploténce či artrozu v kyčli, tak zajdi za bačou na salaš a on ti to jistě spraví. Pěkně po bačovsku. Když tedy toho ví víc, než nějaký ten VŠ. Ale hlavně aby ten bača s tebou nenaložil, tak jak to dělá s ovečkama, když se jim něco podobného stane. Většinou pak používá vykrvovací nůž ... Na druhou stranu bys měl rychle za sebou ... Tak a pro dnešek už končím. Mám rozečtené tři skvělé knihy, a to Jak se kalila ocel, Nás vychoval Stalin a Deset dní, které otřásli světem. Doporučuji. Tam najdeš duchovní sílu a inspiraci. A můžeš se u toho klidně pomodlit a pohovořit s Bohem. To není nic proti ničemu.

Jarek

@TauRus ja som porozumel tomu, čo píše @popolvar tak, že on popisuje vektory cieľov vakcíny Sputnik. A v tom sa zhodujete resp zhodujeme. To je jedna stránka veci. A potom je tu druhá stránka veci a síce technická - kvalita vakcíny. A k tomu sa Popolvár nevyjadroval, aspoň ja to tam nevidím. Ale predpokladám, že aj tam sa zhodnete resp zhodneme, pretože sú to objektívne fakty.

@TauRus ja som porozumel tomu, čo píše @popolvar tak, že on popisuje vektory cieľov vakcíny Sputnik. A v tom sa zhodujete resp zhodujeme. To je jedna stránka veci. A potom je tu druhá stránka veci a síce technická - kvalita vakcíny. A k tomu sa Popolvár nevyjadroval, aspoň ja to tam nevidím. Ale predpokladám, že aj tam sa zhodnete resp zhodneme, pretože sú to objektívne fakty.

@TauRus Myslíš, že miestni podpindosníci majú až taký vplyv, že zaočkovanosť v Rusku na kovid je okolo 35 percent? (o 10 percent menej ako na Slovensku) Veď dobre vedia, že všetko to sú domáce ruské vakcíny.

@TauRus Myslíš, že miestni podpindosníci majú až taký vplyv, že zaočkovanosť v Rusku na kovid je okolo 35 percent? (o 10 percent menej ako na Slovensku) Veď dobre vedia, že všetko to sú domáce ruské vakcíny.

@Jrgš Nemusíš hneď tasiť meč, nikto na teba neútočí...

@Jrgš Nemusíš hneď tasiť meč, nikto na teba neútočí...

Aby som to teda v skratke zhrnul. @popolvar hovorí o tom, že účelom všetkých vakcín či už ruských alebo západných je označkovať si svojich biorobotov a vykolíkovať si svoju zónu vplyvu. To je jedna stránka veci. A druhá stránka veci, o ktorej nehovoril, je kvalita očkovacích látok, kde ruské sú jednoznačne bezpečnejšie a efektívnejšie ako západné.

Ja myslím, že na tomto sa môžeme zhodnúť.


Aby som to teda v skratke zhrnul. @popolvar hovorí o tom, že účelom všetkých vakcín či už ruských alebo západných je označkovať si svojich biorobotov a vykolíkovať si svoju zónu vplyvu. To je jedna stránka veci. A druhá stránka veci, o ktorej nehovoril, je kvalita očkovacích látok, kde ruské sú jednoznačne bezpečnejšie a efektívnejšie ako západné. Ja myslím, že na tomto sa môžeme zhodnúť.

Nemusíš hneď tasiť meč, nikto na teba neútočí


Ďalšia fabulácia smile ja netasím meč, len reagujem


[quote="pid:41334, uid:6"]Nemusíš hneď tasiť meč, nikto na teba neútočí[/quote] Ďalšia fabulácia :) ja netasím meč, len reagujem

Ja som popolvára pochopil tak, že hovorí o vakcíne ako zbrani na ovládanie psychiky.


Ja som popolvára pochopil tak, že hovorí o vakcíne ako zbrani na ovládanie psychiky.

Ja som popolvára pochopil tak, že hovorí o vakcíne ako zbrani na ovládanie psychiky


To je v poriadku, tak je to myslené. Ale stále to nemá nič spoločné s technickou kvalitou očkovacej látky


[quote="pid:41337, uid:6"]Ja som popolvára pochopil tak, že hovorí o vakcíne ako zbrani na ovládanie psychiky[/quote] To je v poriadku, tak je to myslené. Ale stále to nemá nič spoločné s technickou kvalitou očkovacej látky

@Jrgš OK. Uzavrime to. Nerád vediem takýto konfrontačný spôsob dialógu, vznikajú z toho zbytočné tapety a odvádza to pozornosť od jadra problému.

@Jrgš OK. Uzavrime to. Nerád vediem takýto konfrontačný spôsob dialógu, vznikajú z toho zbytočné tapety a odvádza to pozornosť od jadra problému.

No a k tomu bačovi

Bača byl příklad člověka se selským rozumem, který nepotřebuje studovat VŠ a přece rozumí, jak se řídí svět. Naproti tomu, 90% dnešních VŠ, nemá ani tolik selského rozumu, jako ten bača. S medicínou to nemělo nic společného, ale s řízením složitých supersystémů.
Sám mám VŠ technického směru, takže mě o vzdělání nemusíš přesvědčovat.
Podívej se na dnešní doktory, kteří protlačují povinnou vakcinaci. Jsou to vesměs medicínské kapacity. Ale ani štipka selského rozumu. Tak na co jim to vzdělání je? Věří v posvátnost vědy tak, že si ani neuvědomují, že jsou zasaženi provozní slepotou.


[quote="pid:41329, uid:471"]No a k tomu bačovi[/quote] Bača byl příklad člověka se selským rozumem, který nepotřebuje studovat VŠ a přece rozumí, jak se řídí svět. Naproti tomu, 90% dnešních VŠ, nemá ani tolik selského rozumu, jako ten bača. S medicínou to nemělo nic společného, ale s řízením složitých supersystémů. Sám mám VŠ technického směru, takže mě o vzdělání nemusíš přesvědčovat. Podívej se na dnešní doktory, kteří protlačují povinnou vakcinaci. Jsou to vesměs medicínské kapacity. Ale ani štipka selského rozumu. Tak na co jim to vzdělání je? Věří v posvátnost vědy tak, že si ani neuvědomují, že jsou zasaženi provozní slepotou.

@TauRus Myslíš, že miestni podpindosníci majú až taký vplyv, že zaočkovanosť v Rusku na kovid je okolo 35 percent? (o 10 percent menej ako na Slovensku) Veď dobre vedia, že všetko to sú domáce ruské vakcíny.

Na tuto věc je třeba koukat komplexně. Někdo může být oblivněn podpindosníky z obou stran (odmítačů a prosazovatelů), někdo už imunitu má, někdo je nerozhodný, někdo věří ve svou vlastní imunitu. Ale každopádně, mohu potvrdit, že kampaň ze strany podpindosů byla velmi agresivní.


[quote="pid:41333, uid:6"]@TauRus Myslíš, že miestni podpindosníci majú až taký vplyv, že zaočkovanosť v Rusku na kovid je okolo 35 percent? (o 10 percent menej ako na Slovensku) Veď dobre vedia, že všetko to sú domáce ruské vakcíny.[/quote] Na tuto věc je třeba koukat komplexně. Někdo může být oblivněn podpindosníky z obou stran (odmítačů a prosazovatelů), někdo už imunitu má, někdo je nerozhodný, někdo věří ve svou vlastní imunitu. Ale každopádně, mohu potvrdit, že kampaň ze strany podpindosů byla velmi agresivní.

Aby som to teda v skratke zhrnul. @popolvar hovorí o tom, že účelom všetkých vakcín či už ruských alebo západných je označkovať si svojich biorobotov a vykolíkovať si svoju zónu vplyvu.

A to, že Covid je biologická zbráň a může za tím být snaha chránit svoje obyvatelstvo, už nepřichazí v úvahu? Myslím tím obyvatelstvo v Rusku.


[quote="pid:41335, uid:738"]Aby som to teda v skratke zhrnul. @popolvar hovorí o tom, že účelom všetkých vakcín či už ruských alebo západných je označkovať si svojich biorobotov a vykolíkovať si svoju zónu vplyvu.[/quote] A to, že Covid je biologická zbráň a může za tím být snaha chránit svoje obyvatelstvo, už nepřichazí v úvahu? Myslím tím obyvatelstvo v Rusku.

A to, že Covid je biologická zbráň a může za tím být snaha chránit svoje obyvatelstvo, už nepřichazí v úvahu?


Samozrejme, že prichádza. Nič z toho ostatného to nevylučuje. A dobrý postreh


Pekne to skladáme. Ako mozaiku smile


[quote="pid:41342, uid:158"]A to, že Covid je biologická zbráň a může za tím být snaha chránit svoje obyvatelstvo, už nepřichazí v úvahu?[/quote] Samozrejme, že prichádza. Nič z toho ostatného to nevylučuje. A dobrý postreh Pekne to skladáme. Ako mozaiku :)
Upravené 5. 11. 2021 o 23:12

@Jarek Ešte jedna vec. Veľa autorít sa odvoláva na to, že verí vede a že treba dôverovať vede. To je samozrejme v poriadku. Ale jedna vec je veda, a druhá vec je mravnosť tých, čo robia vedu a najmä tých, čo zamestnávajú vedcov a robia biznis. A to všetko vo svete, kde peniaze znamenajú viac ako človek.

Stačí si pozrieť, za čo všetko boli zažalované farmaceutické spoločnosti a za čo všetko museli platiť mastné pokuty. To je najlepšia ukážka mravnosti týchto spoločností (a zo spisov sa dá dozvedieť aj o jednotlivých liekoch a ich neg. účinkoch, o ktorých vedeli, a napriek tomu nechali zomierať ľudí, až kým ich nezažalovali). A potom, že človek im má dôverovať a zveriť im svoj život. Ak by aspoň vedci mali väčšiu mravnosť, ako svoje ambície, tak by dnes neexistovalo toľko technológii škodiacich biosfére aj ľudstvu, ale od začiatku by sa myslelo na bezpečnosť a nie v prvom rade na zisk a rentabilitu. A bez týchto kritérií by vedci a inžinieri biznisu nič neposkytli, za žiadne peniaze.


A to som ešte vôbec nezatiahol do úvahy možné globálne ciele takýchto veľkých spoločností. Respektíve ciele globalistov, ktoré obrovské korporácie plnia. Globalisti sa tým čoraz menej taja. Taký Klaus Schwab, šéf svetového ekonomického fóra, sa vyjadruje dosť otvorene, ba dokonca píše aj knihy o Veľkom resete. Opatrnosť je vždy na mieste. Fauna vďačí opatrnosti za svoje prežitie, čo sa nedá povedať o vtákovi Raphus cucullatus (v češtine má veľmi trefný názov), ktorý pre svoju nadmernú dôverčivosť celkom vyhynul.


@Jarek Ešte jedna vec. Veľa autorít sa odvoláva na to, že verí vede a že treba dôverovať vede. To je samozrejme v poriadku. Ale jedna vec je veda, a druhá vec je mravnosť tých, čo robia vedu a najmä tých, čo zamestnávajú vedcov a robia biznis. A to všetko vo svete, kde peniaze znamenajú viac ako človek. Stačí si pozrieť, za čo všetko boli zažalované farmaceutické spoločnosti a za čo všetko museli platiť mastné pokuty. To je najlepšia ukážka mravnosti týchto spoločností _(a zo spisov sa dá dozvedieť aj o jednotlivých liekoch a ich neg. účinkoch, o ktorých vedeli, a napriek tomu nechali zomierať ľudí, až kým ich nezažalovali)_. A potom, že človek im má dôverovať a zveriť im svoj život. Ak by aspoň vedci mali väčšiu mravnosť, ako svoje ambície, tak by dnes neexistovalo toľko technológii škodiacich biosfére aj ľudstvu, ale od začiatku by sa myslelo na bezpečnosť a nie v prvom rade na zisk a rentabilitu. A bez týchto kritérií by vedci a inžinieri biznisu nič neposkytli, za žiadne peniaze. A to som ešte vôbec nezatiahol do úvahy možné globálne ciele takýchto veľkých spoločností. Respektíve ciele globalistov, ktoré obrovské korporácie plnia. Globalisti sa tým čoraz menej taja. Taký Klaus Schwab, šéf svetového ekonomického fóra, sa vyjadruje dosť otvorene, ba dokonca píše aj knihy o Veľkom resete. Opatrnosť je vždy na mieste. Fauna vďačí opatrnosti za svoje prežitie, čo sa nedá povedať o vtákovi Raphus cucullatus (v češtine má veľmi trefný názov), ktorý pre svoju nadmernú dôverčivosť celkom vyhynul.
Upravené 5. 11. 2021 o 23:25

Jrgš píšeš o technické kvalitě očkovací látky . Bereš v úvahu i to , že tyto látky se někde vyrábějí , dále musí projít distribucí a teprve potom je možné aplikovat ? Nemyslíš že během tohoto procesu podpindos mají možnost zasáhnout jak do kvality výroby , tak do distribuce napodobenin .
Jak veliký by to byl problém , pro někoho kdo je motivován bourat .


Jrgš píšeš o technické kvalitě očkovací látky . Bereš v úvahu i to , že tyto látky se někde vyrábějí , dále musí projít distribucí a teprve potom je možné aplikovat ? Nemyslíš že během tohoto procesu podpindos mají možnost zasáhnout jak do kvality výroby , tak do distribuce napodobenin . Jak veliký by to byl problém , pro někoho kdo je motivován bourat .

K tomu co zde TauRus napsal dodám jen že , právě RF jako jediná země aktivně zasahovala v Itálii , kde byla využita právě vojenská lékařská kapacita . Právě na tomto mohl vzniknout Sputnik , protože armáda získala vzorky přímo z terénu . I to zřejmě bylo veliké překvapení pro západ .


K tomu co zde TauRus napsal dodám jen že , právě RF jako jediná země aktivně zasahovala v Itálii , kde byla využita právě vojenská lékařská kapacita . Právě na tomto mohl vzniknout Sputnik , protože armáda získala vzorky přímo z terénu . I to zřejmě bylo veliké překvapení pro západ .

Pro Jarka , proč se rozčiluješ . Nikdo ti přece nebrání v užití jakékoliv lekařské vymoženosti . Ale tak jako ty máš svoji svobodu rozhodování , tak tutéž svobodu dopřej i jiným .


Pro Jarka , proč se rozčiluješ . Nikdo ti přece nebrání v užití jakékoliv lekařské vymoženosti . Ale tak jako ty máš svoji svobodu rozhodování , tak tutéž svobodu dopřej i jiným .

@Putinovec s tým súhlasím, že takéto nebezpečenstvo tu je, ale ja hovorím o kvalite pôvodnej látky. A čo sa týka sabotáže, tak tých hlásených nežiadúcich účinkov naozaj nie je toľko a nie vážnych, takže sa prikláňam k tomu, že sabotáži sa podarilo vyhnúť.

@Putinovec s tým súhlasím, že takéto nebezpečenstvo tu je, ale ja hovorím o kvalite pôvodnej látky. A čo sa týka sabotáže, tak tých hlásených nežiadúcich účinkov naozaj nie je toľko a nie vážnych, takže sa prikláňam k tomu, že sabotáži sa podarilo vyhnúť.

Bereš v úvahu i to , že tyto látky se někde vyrábějí , dále musí projít distribucí a teprve potom je možné aplikovat ? Nemyslíš že během tohoto procesu podpindos mají možnost zasáhnout jak do kvality výroby , tak do distribuce napodobenin .


Otázka sice nebyla na mě, ale přidám ještě jeden postřeh.
Při první vlně coronaviru, jsme se většinou shodli na tom, že v různých částech světa smrtnost byla také různá. Mohlo to být způsobeno tím, že bylo použito více mutací koronaviru nekde soft, někde hard. Třeba, na západě byla nejvíce postížená Itálie, kdežto v Rusku první vlna koronaviru, co se úmrtnosti tyče, byla slabší, než druhá, což nemusí, ale může znamenat, že ve druhé vlně se projevila jiná mutace.
Hledal jsem, ale nenašel statistiku úmrtí očkovaných a neočkovaných v Rusku. Bere se to podle proočkovanosti regionů, což je dost zkreslující údaj, vzhledem k tomu, že obecně, je proočkovanost v Rusku velmi nízká.


[quote="pid:41345, uid:185"]Bereš v úvahu i to , že tyto látky se někde vyrábějí , dále musí projít distribucí a teprve potom je možné aplikovat ? Nemyslíš že během tohoto procesu podpindos mají možnost zasáhnout jak do kvality výroby , tak do distribuce napodobenin .[/quote] Otázka sice nebyla na mě, ale přidám ještě jeden postřeh. Při první vlně coronaviru, jsme se většinou shodli na tom, že v různých částech světa smrtnost byla také různá. Mohlo to být způsobeno tím, že bylo použito více mutací koronaviru nekde soft, někde hard. Třeba, na západě byla nejvíce postížená Itálie, kdežto v Rusku první vlna koronaviru, co se úmrtnosti tyče, byla slabší, než druhá, což nemusí, ale může znamenat, že ve druhé vlně se projevila jiná mutace. Hledal jsem, ale nenašel statistiku úmrtí očkovaných a neočkovaných v Rusku. Bere se to podle proočkovanosti regionů, což je dost zkreslující údaj, vzhledem k tomu, že obecně, je proočkovanost v Rusku velmi nízká.

Hledal jsem, ale nenašel statistiku úmrtí očkovaných a neočkovaných v Rusku.


Ak ide o zistenie úmrtí alebo nežiadúcich účinkov s súvislosti s vakcínou Sputnik V, niečo sa dá nájsť tu - https://sputnikvaccine.com/about-vaccine/results/


A tu - Two preliminary studies, one from Argentina and one from San Marino, found mostly mild adverse events and no vaccine-associated deaths - https://en.wikipedia.org/wiki/Sputnik_V_COVID-19_vaccine#Scientific_assessment


A vo všeobecnosti sa dá vychádzať aj z toho, že ak by boli úmrtia na ruské vakcíny, Západ by tomu urobil obrovskú propagandu. Ale nič také sa nedeje. Aj keď pokusy už boli, pričom sa potvrdilo, že nasledovný článok bola lož - https://euobserver.com/world/151483


Rusi o pripravovanej akcii vedeli - https://tass.com/politics/1265511


[quote="pid:41349, uid:158"]Hledal jsem, ale nenašel statistiku úmrtí očkovaných a neočkovaných v Rusku.[/quote] Ak ide o zistenie úmrtí alebo nežiadúcich účinkov s súvislosti s vakcínou Sputnik V, niečo sa dá nájsť tu - https://sputnikvaccine.com/about-vaccine/results/ A tu - Two preliminary studies, one from Argentina and one from San Marino, found mostly mild adverse events and no vaccine-associated deaths - https://en.wikipedia.org/wiki/Sputnik_V_COVID-19_vaccine#Scientific_assessment A vo všeobecnosti sa dá vychádzať aj z toho, že ak by boli úmrtia na ruské vakcíny, Západ by tomu urobil obrovskú propagandu. Ale nič také sa nedeje. Aj keď pokusy už boli, pričom sa potvrdilo, že nasledovný článok bola lož - https://euobserver.com/world/151483 Rusi o pripravovanej akcii vedeli - https://tass.com/politics/1265511
Upravené 6. 11. 2021 o 00:18

Nejsou oni pribuzni?

Proč hledáš příbuznost?
Nestačí Ti, že jsou to oba jewrejové?


[quote="pid:41119, uid:68"]Nejsou oni pribuzni?[/quote] Proč hledáš příbuznost? Nestačí Ti, že jsou to oba jewrejové?

Veľa autorít sa odvoláva na to, že verí vede a že treba dôverovať vede. To je samozrejme v poriadku.


Nie, nieje to v poriadku. Vede sa z principu nema co verit, nieje to nabozenstvo. Veda je nieco ako matematika, tvrdenie - dokaz. Tam nieje miesto na vieru, ale na fakty. Bohuzial od zaciatku roka 2020 sa tvrda, hlupa, statna propaganda zahalila do plastika vedy a odvtedy v nu treba verit. A vidime aka je ta propaganda efektivna, presvedcila aj svojich samotnych zamestnancov.


"Verim v modernu medicinu" zahlasil moj byvaly kolega, ktoremu sa po ockovani predispozicia na rakovinu zmenila na metastazy.


Tato viera vo vedu ci medicinu zabija. Zabija svojich veriacich. A k tomuto zaveru netreba precitat ani jednu hrubu knihu, len mat oci otvorene a usi nastrazene.


Preco oficialna propaganda, teda "veda" hlasi, ze s antivaxermi sa nema zmysel bavit? Vsetko co ohrozuje oficialnu propvedu je hereza. Tak doveruju tym svojim "faktom". Zijeme v dobe masovej kognitivnej disonancie, kam nas to zavedie, necham sa prekvapit, ale uz teraz to riadne pachne.


[quote="pid:41344, uid:6"]Veľa autorít sa odvoláva na to, že verí vede a že treba dôverovať vede. To je samozrejme v poriadku.[/quote] Nie, nieje to v poriadku. Vede sa z principu nema co verit, nieje to nabozenstvo. Veda je nieco ako matematika, tvrdenie - dokaz. Tam nieje miesto na vieru, ale na fakty. Bohuzial od zaciatku roka 2020 sa tvrda, hlupa, statna propaganda zahalila do plastika vedy a odvtedy v nu treba verit. A vidime aka je ta propaganda efektivna, presvedcila aj svojich samotnych zamestnancov. "Verim v modernu medicinu" zahlasil moj byvaly kolega, ktoremu sa po ockovani predispozicia na rakovinu zmenila na metastazy. Tato viera vo vedu ci medicinu zabija. Zabija svojich veriacich. A k tomuto zaveru netreba precitat ani jednu hrubu knihu, len mat oci otvorene a usi nastrazene. Preco oficialna propaganda, teda "veda" hlasi, ze s antivaxermi sa nema zmysel bavit? Vsetko co ohrozuje oficialnu propvedu je hereza. Tak doveruju tym svojim "faktom". Zijeme v dobe masovej kognitivnej disonancie, kam nas to zavedie, necham sa prekvapit, ale uz teraz to riadne pachne.

Moderator

Pokud to zde někdo uvedl, tak se omlouvám, že se opakuji.
Co jsou vakcíny? - Nástroj. Možná je to s nimi, jako třeba se sekerou. Můžete s ní naštípat dříví, ale můžete s ní také zabít.
Možná je důležité (možná ne), za jakým účelem byla vakcína vytvořena a vyrobena. Jaká do ní byla od "tvůrců" vložena informace – zda pomáhat, nebo škodit. Jaká společnost (společenství, instituce) vakcíny vytváří? Řekl bych, že i samotné vakcíny odrážejí obraz společnosti.


Pokud to zde někdo uvedl, tak se omlouvám, že se opakuji. Co jsou vakcíny? - Nástroj. Možná je to s nimi, jako třeba se sekerou. Můžete s ní naštípat dříví, ale můžete s ní také zabít. Možná je důležité (možná ne), za jakým účelem byla vakcína vytvořena a vyrobena. Jaká do ní byla od "tvůrců" vložena informace – zda pomáhat, nebo škodit. Jaká společnost (společenství, instituce) vakcíny vytváří? Řekl bych, že i samotné vakcíny odrážejí obraz společnosti.

Tady jsem našel důvod odmítnutí očkování ze strany lékařů filialek pohotovosti Obluče a Paškovo.
Důvod je vynucování očkování. Vysvětlili, že všichni mají vedlejší pracovní poměr v kovidovém špitálu a už mají přirozenou imunitu.
https://news.rambler.ru/community/47520137/?utm_content=news_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink


Tady jsem našel důvod odmítnutí očkování ze strany lékařů filialek pohotovosti Obluče a Paškovo. Důvod je vynucování očkování. Vysvětlili, že všichni mají vedlejší pracovní poměr v kovidovém špitálu a už mají přirozenou imunitu. https://news.rambler.ru/community/47520137/?utm_content=news_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink

Taurus - podpindosi dosahujú výborné výsledky. svojím POVINNÝM očkovaním sú schopný rozvrátiť schopnosť záchranky plniť svoju funkciu. a ostatné tupé ovce im v tom bezmyšlienkovým vykonávaním rozkazu napomáhajú. nauč hlupáka modliť sa ... zároveň odvrátili pozornosť od západných experimentálnych svinstiev vs sputnik - už nejde reč o kvalite ponúkaných látok, ale o "hajzloch antivaxeroch" ktorý môžu za všetko zlé. rovnako sa prestal preberať "záhadný" americký výskum vo wu chane, teraz je už KAŽDÉMU jasné, že za pandémiu môžu ANTIVAXERI!


Taurus - podpindosi dosahujú výborné výsledky. svojím POVINNÝM očkovaním sú schopný rozvrátiť schopnosť záchranky plniť svoju funkciu. a ostatné tupé ovce im v tom bezmyšlienkovým vykonávaním rozkazu napomáhajú. nauč hlupáka modliť sa ... zároveň odvrátili pozornosť od západných experimentálnych svinstiev vs sputnik - už nejde reč o kvalite ponúkaných látok, ale o "hajzloch antivaxeroch" ktorý môžu za všetko zlé. rovnako sa prestal preberať "záhadný" americký výskum vo wu chane, teraz je už KAŽDÉMU jasné, že za pandémiu môžu ANTIVAXERI!
Upravené 6. 11. 2021 o 11:15

V tomto vláknu se objevuje: koronavirus, lokdauny, očkování, digitální koncentrák, Putin to, Putin tamto, Putin řekl/neřekl, měl/neměl...


Jinde zase: globální přestavba světa, plandemie, jsme ve (3.) světové válce na 5. prioritě zobecněných prostředků řízení (protože 6. prioritu už nelze použít, je zamčená Ruskem) (5. priorita = zbraně genocidy viz http://leva-net.webnode.cz/products/a6-priorit-riadenia-alebo-6-hierarchicky-usporiadanych-kategorii-riadenia/)


Co bylo ve 2. světové válce? Jen namátkou.
Střely, střepiny, bombardování, koncentrační tábory, hladovění a v důsledku toho - mimo jiné - zranění lidé, mrtví lidé.
Někteří lidé byli během války několikrát zraněni a válku přežili. Jiní padli v prvním boji. Jiní přežili celou válku bez zranění. Byli i zrádci, byli i hrdinové.


Zkusme si to propojit:
střepiny, střely ~ očkování
bombardování ~ lokdauny
německé koncentráky (lokalizované nejen v Německu) ~ digitální koncentrák
hladovění ~ přesekání logistických řetězců (Suez/Ever Given, AdBlue, nedostatek čipů, hořčíku, ...), energetická krize (ceny plynu, elektřiny, zavírání jaderných a konvenčních elektráren, ...), ...
V důsledku toho budou zranění, mrtví, hladovějící. Někteří válku nepřežijí, většina přežije. Budou zrádci i hrdinové.


A teď závěr:
2.sv. válka - Stalin: mohl zabránit zraňování a zabíjení lidí střepinami a střelami, zabránit bombardování, nepřipustit koncentráky a hladovění? Nemohl. Nejdřív musel vyhrát 2. sv. válku, aby to přestalo. Padlých bylo mnoho...
3.sv. válka - Putin: může zabránit zraňování a zabíjení lidí očkováním, zabránit lokdaunům, nepřipustit digitální koncentrák a energetické hladovění? Podle této analogie nemůže. Nejdřív musí vyhrát 3. sv. válku, aby to přestalo. Padlí už jsou, ještě i budou...


V tomto vláknu se objevuje: koronavirus, lokdauny, očkování, digitální koncentrák, Putin to, Putin tamto, Putin řekl/neřekl, měl/neměl... Jinde zase: globální přestavba světa, plandemie, jsme ve (3.) světové válce na 5. prioritě zobecněných prostředků řízení (protože 6. prioritu už nelze použít, je zamčená Ruskem) (5. priorita = zbraně genocidy viz http://leva-net.webnode.cz/products/a6-priorit-riadenia-alebo-6-hierarchicky-usporiadanych-kategorii-riadenia/) Co bylo ve 2. světové válce? Jen namátkou. Střely, střepiny, bombardování, koncentrační tábory, hladovění a v důsledku toho - mimo jiné - zranění lidé, mrtví lidé. Někteří lidé byli během války několikrát zraněni a válku přežili. Jiní padli v prvním boji. Jiní přežili celou válku bez zranění. Byli i zrádci, byli i hrdinové. Zkusme si to propojit: střepiny, střely ~ očkování bombardování ~ lokdauny německé koncentráky (lokalizované nejen v Německu) ~ digitální koncentrák hladovění ~ přesekání logistických řetězců (Suez/Ever Given, AdBlue, nedostatek čipů, hořčíku, ...), energetická krize (ceny plynu, elektřiny, zavírání jaderných a konvenčních elektráren, ...), ... V důsledku toho budou zranění, mrtví, hladovějící. Někteří válku nepřežijí, většina přežije. Budou zrádci i hrdinové. A teď závěr: 2.sv. válka - Stalin: mohl zabránit zraňování a zabíjení lidí střepinami a střelami, zabránit bombardování, nepřipustit koncentráky a hladovění? Nemohl. Nejdřív musel vyhrát 2. sv. válku, aby to přestalo. Padlých bylo mnoho... 3.sv. válka - Putin: může zabránit zraňování a zabíjení lidí očkováním, zabránit lokdaunům, nepřipustit digitální koncentrák a energetické hladovění? Podle této analogie nemůže. Nejdřív musí vyhrát 3. sv. válku, aby to přestalo. Padlí už jsou, ještě i budou...

Tady jsem našel důvod odmítnutí očkování ze strany lékařů filialek pohotovosti Obluče a Paškovo.
Důvod je vynucování očkování. Vysvětlili, že všichni mají vedlejší pracovní poměr v kovidovém špitálu a už mají přirozenou imunitu.
https://news.rambler.ru/community/47520137/?utm_content=news_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink


Takže už je zlomili...
https://lenta.ru/news/2021/11/06/privit/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Není možné Taurusi zavírat oči před tím, co se děje i v Rusku, jen proto, že se to děje v Rusku. Agendy jsou globální. A co se týče toho zdravotnictví, tak Putin by měl vědět, co je to za molocha a co je v něm v dnešním davo-"elitarismu" / kapitalismu na prvním místě. Už když kdysi nabádal členy vlády, aby se nechali očkovat proti chřipce, mi to proto přišlo zvláštní. Je jisté, že i v Rusku jakékoliv alternativní způsoby léčby jsou potlačovány, viz Neumyvakin, který o tom mluvil x.krát. Zavírat oči před tím nepomůže. A protože právě v Rusku působilo/působí hodně lidí jako Neumyvakin, mají tam zřejmě lidé také více informací o tom, jak to ve zdravotnictví obecně, globálně chodí, to k té proočkovanosti.


A to znamená, že nedokážou-li v Rusku tuto globální, zločinnou agendu potlačit, odvíjí se od toho i další procesy řízení... Obzvlášť, když je to základem globálního, velice prudkého a silného manévru...


A proto je proti tomu třeba bojovat i ze zdola. Nikdo to za nás neudělá. Ty zdravotníky tam zlomili jak? Oni doufali, že když půjdou do stávky hromadně, že něco dokážou a očividně to nevyšlo.


Poukázala jsem hned na to, co se mi v jeho valdajském projevu nelíbilo a to fakticky přitakávání globální koronavirové agendě a protibolševické řeči založené na otevřené lži.


To prostě signalizuje další směřování řízení, které se mně nelíbí. A dále už bych se zase jen opakovala...


[quote="pid:41401, uid:158"]Tady jsem našel důvod odmítnutí očkování ze strany lékařů filialek pohotovosti Obluče a Paškovo. Důvod je vynucování očkování. Vysvětlili, že všichni mají vedlejší pracovní poměr v kovidovém špitálu a už mají přirozenou imunitu. https://news.rambler.ru/community/47520137/?utm_content=news_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink[/quote] Takže už je zlomili... https://lenta.ru/news/2021/11/06/privit/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Není možné Taurusi zavírat oči před tím, co se děje i v Rusku, jen proto, že se to děje v Rusku. Agendy jsou globální. A co se týče toho zdravotnictví, tak Putin by měl vědět, co je to za molocha a co je v něm v dnešním davo-"elitarismu" / kapitalismu na prvním místě. Už když kdysi nabádal členy vlády, aby se nechali očkovat proti chřipce, mi to proto přišlo zvláštní. Je jisté, že i v Rusku jakékoliv alternativní způsoby léčby jsou potlačovány, viz Neumyvakin, který o tom mluvil x.krát. Zavírat oči před tím nepomůže. A protože právě v Rusku působilo/působí hodně lidí jako Neumyvakin, mají tam zřejmě lidé také více informací o tom, jak to ve zdravotnictví obecně, globálně chodí, to k té proočkovanosti. A to znamená, že nedokážou-li v Rusku tuto globální, zločinnou agendu potlačit, odvíjí se od toho i další procesy řízení... Obzvlášť, když je to základem globálního, velice prudkého a silného manévru... A proto je proti tomu třeba bojovat i ze zdola. Nikdo to za nás neudělá. Ty zdravotníky tam zlomili jak? Oni doufali, že když půjdou do stávky hromadně, že něco dokážou a očividně to nevyšlo. Poukázala jsem hned na to, co se mi v jeho valdajském projevu nelíbilo a to fakticky přitakávání globální koronavirové agendě a protibolševické řeči založené na otevřené lži. To prostě signalizuje další směřování řízení, které se mně nelíbí. A dále už bych se zase jen opakovala...

A proto je proti tomu třeba bojovat i ze zdola.


Putin globalne stabilizuje situaciu a znizuje mieru krvavosti globalne. Svojim krokmi pre lepsiu buducnost sveta vytvara podmienky, kedy sa zlo stava jasnejsim a chaotickejsim, cize umoznuje ludom lepsie uvidiet a rozhodnut sa, ako budu konat.


Svet sa rapidne meni. Putin nezodpoveda za zachranu vsetkych. Ano je potrebne chranit slabsich, prebudzat ostatnych, ale ako sa hovori: Komu niet rady, tomu niet pomoci. (Miera)


V Rusku to tiezne nebude ruzove, ale nie kvoli Putinovi, ale kvoli nechapaniu mnozstva ludi. Ako u nas, fronty na "banany" sa nezmensuju...


[quote="pid:41414, uid:125"]A proto je proti tomu třeba bojovat i ze zdola.[/quote] Putin globalne stabilizuje situaciu a znizuje mieru krvavosti globalne. Svojim krokmi pre lepsiu buducnost sveta vytvara podmienky, kedy sa zlo stava jasnejsim a chaotickejsim, cize umoznuje ludom lepsie uvidiet a rozhodnut sa, ako budu konat. Svet sa rapidne meni. Putin nezodpoveda za zachranu vsetkych. Ano je potrebne chranit slabsich, prebudzat ostatnych, ale ako sa hovori: Komu niet rady, tomu niet pomoci. (Miera) V Rusku to tiezne nebude ruzove, ale nie kvoli Putinovi, ale kvoli nechapaniu mnozstva ludi. Ako u nas, fronty na "banany" sa nezmensuju...

Takže už je zlomili...


Nikdo je nelámal. Byl s ními proveden pohovor a zodpovězeny otázky, tykající se očkování. Byla jím nabídnuta možnost testování na protilátky a případné kontraindikace.
https://eaomedia.ru/news/1188309/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Tady ještě dávám vyjádření Oniščenka k případu, který odsuzuje tvrdé vynucování očkování nadřízených orgánů.
https://www.kp.ru/daily/28353.5/4499534/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Není možné Taurusi zavírat oči před tím, co se děje i v Rusku, jen proto, že se to děje v Rusku.


V žádném případě nezavírám oči před tím, co se děje v Rusku. Snažím se o to, aby pohled nebyl černobílý.


[quote="pid:41414, uid:125"]Takže už je zlomili...[/quote] Nikdo je nelámal. Byl s ními proveden pohovor a zodpovězeny otázky, tykající se očkování. Byla jím nabídnuta možnost testování na protilátky a případné kontraindikace. https://eaomedia.ru/news/1188309/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Tady ještě dávám vyjádření Oniščenka k případu, který odsuzuje tvrdé vynucování očkování nadřízených orgánů. https://www.kp.ru/daily/28353.5/4499534/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop [quote="pid:41414, uid:125"]Není možné Taurusi zavírat oči před tím, co se děje i v Rusku, jen proto, že se to děje v Rusku.[/quote] V žádném případě nezavírám oči před tím, co se děje v Rusku. Snažím se o to, aby pohled nebyl černobílý.

V žádném případě nezavírám oči před tím, co se děje v Rusku. Snažím se o to, aby pohled nebyl černobílý.


A ještě. Ono je možné říct, že kvůli tomu, že Putin něco řekl o bolševicích (i když jsme to vysvětlili, jak to bylo miněno), situace v Rusku se zhoršila, podpindosníci přitvrdili.


Nu nemyslím si, že pokud by neřekl nic o bolševicích všichni podpindosnici by sklapli a sekali dobrotu.


V té samé souvislosti, jak by jsi vysvětlovala, že v Pentagonu prohlásili o konci Pax Americana a rozdělení světa na tři póly - Rusko, Čínu a USA. A taktéž podepsání dohody s Lukašenkem o vytvoření únií přímo v Den národní jednoty?


Počtař to napsal dobře:

3.sv. válka - Putin: může zabránit zraňování a zabíjení lidí očkováním, zabránit lokdaunům, nepřipustit digitální koncentrák a energetické hladovění? Podle této analogie nemůže. Nejdřív musí vyhrát 3. sv. válku, aby to přestalo. Padlí už jsou, ještě i budou...


[quote="pid:41426, uid:158"]V žádném případě nezavírám oči před tím, co se děje v Rusku. Snažím se o to, aby pohled nebyl černobílý.[/quote] A ještě. Ono je možné říct, že kvůli tomu, že Putin něco řekl o bolševicích (i když jsme to vysvětlili, jak to bylo miněno), situace v Rusku se zhoršila, podpindosníci přitvrdili. Nu nemyslím si, že pokud by neřekl nic o bolševicích všichni podpindosnici by sklapli a sekali dobrotu. V té samé souvislosti, jak by jsi vysvětlovala, že v Pentagonu prohlásili o konci Pax Americana a rozdělení světa na tři póly - Rusko, Čínu a USA. A taktéž podepsání dohody s Lukašenkem o vytvoření únií přímo v Den národní jednoty? Počtař to napsal dobře: [quote="pid:41412, uid:240"]3.sv. válka - Putin: může zabránit zraňování a zabíjení lidí očkováním, zabránit lokdaunům, nepřipustit digitální koncentrák a energetické hladovění? Podle této analogie nemůže. Nejdřív musí vyhrát 3. sv. válku, aby to přestalo. Padlí už jsou, ještě i budou...[/quote]

quote="pid:41427, uid:158",[/quote]


Nu, já tedy žádné vysvětlení co a jak bylo míněno, které by k tomu opravňovalo neviděla.


A k tomu lámání, hlavně jsem neviděla, že by jim někdo nabídl, aby zůstali v práci, jestliže se očkovat nenechají. Úlitbou bylo, že jim může být lékařsky potvrzena kontraindikace proti očkování, což je fakticky situace, kdy se vlk nažral a koza zůstala celá.


A k tomu Počtáři, ovšem zase se budu opakovat. Já nejsem na místě Putina, a mohu si dovolit podporovat či bránit procesům podle svého uvážení. A dělat paralelu mezi bombardováním a lockdowny, to mám chápat tak, že Putin nechává bombardovat vlastní občany, aby vyhrál...
Trochu podivná strategie, ne? Bojuje proti koncentrákům zřizováním vlastního? To je čistě k té paralele od Počtáře. Možná by to vyšlo, bereme-li to tak, že je příliš slabý, aby tomu dokázal zabránit, ale v tom případě jsem zase u svého opakování, že tedy potřebuje pomoc a tudíž nemůžeme přitakávat něčemu, k čemu on je nucen, jen proto že to dělá Putin.


[quote="pid:41427, uid:158"](i když jsme to vysvětlili, jak to bylo miněno),[/quote] Nu, já tedy žádné vysvětlení co a jak bylo míněno, které by k tomu opravňovalo neviděla. A k tomu lámání, hlavně jsem neviděla, že by jim někdo nabídl, aby zůstali v práci, jestliže se očkovat nenechají. Úlitbou bylo, že jim může být lékařsky potvrzena kontraindikace proti očkování, což je fakticky situace, kdy se vlk nažral a koza zůstala celá. A k tomu Počtáři, ovšem zase se budu opakovat. Já nejsem na místě Putina, a mohu si dovolit podporovat či bránit procesům podle svého uvážení. A dělat paralelu mezi bombardováním a lockdowny, to mám chápat tak, že Putin nechává bombardovat vlastní občany, aby vyhrál... Trochu podivná strategie, ne? Bojuje proti koncentrákům zřizováním vlastního? To je čistě k té paralele od Počtáře. Možná by to vyšlo, bereme-li to tak, že je příliš slabý, aby tomu dokázal zabránit, ale v tom případě jsem zase u svého opakování, že tedy potřebuje pomoc a tudíž nemůžeme přitakávat něčemu, k čemu on je nucen, jen proto že to dělá Putin.

A dělat paralelu mezi bombardováním a lockdowny, to mám chápat tak, že Putin nechává bombardovat vlastní občany, aby vyhrál...

Smyslem této časti paralely bylo to, že bombardování od nepřítele nikdy nejde úplně zabránit. I když máš vlastní protiletadlovou obranu, vlastní stíhací letectvo a protiletecké kryty.
Ne že Putin nechává či dokonce sám “bombarduje” vlastní. A už vůbec ne proto “aby vyhrál”. (Nikdo přece neřekne, že v 2.sv. válce SSSR “nechával” bombardovat své vlastní obyvatelstvo od Němců.)
Kromě toho, můj příspěvek
V tomto vláknu se objevuje: koronavirus, lokdauny, očkování, digitální koncentrák, Putin to, Putin tamto, Putin řekl/neřekl, měl/neměl...

nebyl namířen na nikoho konkrétního. Snažil jsem se pouze na příměru vysvětlit chování VVP.
A příměr je příměr, na každém lze nalézt nedokonalosti.
Taky nejde o přitakávání VVP, ale o vysvětlení, proč se takové (zdánlivé) nelogičnosti dějí.
A VVPj zde
https://pjakin.webnode.cz/l/25-10-2021-otazka-odpoved/
v podstatě potvrzuje ta vysvětlení, která se tady na fóru - ještě před tímto pořadem - začala objevovat na téma “Putin-Valdaj-bolševici”.


[quote="pid:41450, uid:125"]A dělat paralelu mezi bombardováním a lockdowny, to mám chápat tak, že Putin nechává bombardovat vlastní občany, aby vyhrál...[/quote] Smyslem této časti paralely bylo to, že bombardování od nepřítele nikdy nejde úplně zabránit. I když máš vlastní protiletadlovou obranu, vlastní stíhací letectvo a protiletecké kryty. Ne že Putin nechává či dokonce sám “bombarduje” vlastní. A už vůbec ne proto “aby vyhrál”. (Nikdo přece neřekne, že v 2.sv. válce SSSR “nechával” bombardovat své vlastní obyvatelstvo od Němců.) Kromě toho, můj příspěvek [quote="pid:41412, uid:240"]V tomto vláknu se objevuje: koronavirus, lokdauny, očkování, digitální koncentrák, Putin to, Putin tamto, Putin řekl/neřekl, měl/neměl...[/quote] nebyl namířen na nikoho konkrétního. Snažil jsem se pouze na příměru vysvětlit chování VVP. A příměr je příměr, na každém lze nalézt nedokonalosti. Taky nejde o přitakávání VVP, ale o vysvětlení, proč se takové (zdánlivé) nelogičnosti dějí. A VVPj zde https://pjakin.webnode.cz/l/25-10-2021-otazka-odpoved/ v podstatě potvrzuje ta vysvětlení, která se tady na fóru - ještě před tímto pořadem - začala objevovat na téma “Putin-Valdaj-bolševici”.
Upravené 6. 11. 2021 o 16:51

jsem zase u svého opakování, že tedy potřebuje pomoc a tudíž nemůžeme přitakávat něčemu, k čemu on je nucen, jen proto že to dělá Putin.


Jestli není na čase, aby si o tu pomoc řekl. Nebo někdo za něj. Podpindos sílí, mají pod palcem tisk, úřednictvo, soudy, policii, jsou v armádě... a různé nuly začínají s Ruskem jednat jako s onucí, aniž by se (alspoň jak jsem to pochopil z posledního Pjakina) někdo opovážil pípnout.


Putin mistrně manévroval a dokázal zvyšovat suverenitu. Ale ten manévrovací prostor se snižuje, tlak zrádců zvyšuje a nelze jim ustupovat do nekonečna.
Putin řekne, že důchodová reforma určitě ne. A voilá, je tady. Putin řekne, jsem proti povinnému očkování. A voilá. Lavrov si klepe na čelo, že na Západě by zaváděli covid pasy. A...


Takže z nich tolikrát udělají před lidmi šašky, působí to dojmem, že v Rusku vládne spíše Peskov a nechává Putina překračovat jednu červenou čáru za druhou.


Putin má plné ruce práce se zahraniční politikou a doma ho jen vysilují neustálým, plíživým majdanem.


Velmi smuté je, že Pjakinova videa mají cca 100 tisíc přehrání. Chtělo by to tak 10-15 milionů, v ruských reáliích.


Jakým způsobem by si Putin mohl říct o pomoc? Rozlišují v Rusku, co se reálně děje? Chápou, že mu zrádci mydlí schody na každém kroku?


[quote="pid:41450, uid:125"]jsem zase u svého opakování, že tedy potřebuje pomoc a tudíž nemůžeme přitakávat něčemu, k čemu on je nucen, jen proto že to dělá Putin.[/quote] Jestli není na čase, aby si o tu pomoc řekl. Nebo někdo za něj. Podpindos sílí, mají pod palcem tisk, úřednictvo, soudy, policii, jsou v armádě... a různé nuly začínají s Ruskem jednat jako s onucí, aniž by se (alspoň jak jsem to pochopil z posledního Pjakina) někdo opovážil pípnout. Putin mistrně manévroval a dokázal zvyšovat suverenitu. Ale ten manévrovací prostor se snižuje, tlak zrádců zvyšuje a nelze jim ustupovat do nekonečna. Putin řekne, že důchodová reforma určitě ne. A voilá, je tady. Putin řekne, jsem proti povinnému očkování. A voilá. Lavrov si klepe na čelo, že na Západě by zaváděli covid pasy. A... Takže z nich tolikrát udělají před lidmi šašky, působí to dojmem, že v Rusku vládne spíše Peskov a nechává Putina překračovat jednu červenou čáru za druhou. Putin má plné ruce práce se zahraniční politikou a doma ho jen vysilují neustálým, plíživým majdanem. Velmi smuté je, že Pjakinova videa mají cca 100 tisíc přehrání. Chtělo by to tak 10-15 milionů, v ruských reáliích. Jakým způsobem by si Putin mohl říct o pomoc? Rozlišují v Rusku, co se reálně děje? Chápou, že mu zrádci mydlí schody na každém kroku?

A k tomu lámání, hlavně jsem neviděla, že by jim někdo nabídl, aby zůstali v práci, jestliže se očkovat nenechají


Nu a co si myslíš, že by se stálo z hlediska řízení, kdyby to udělali?


[quote="pid:41450, uid:125"]A k tomu lámání, hlavně jsem neviděla, že by jim někdo nabídl, aby zůstali v práci, jestliže se očkovat nenechají[/quote] Nu a co si myslíš, že by se stálo z hlediska řízení, kdyby to udělali?

Já mám pocit, že možná čekají na to, až se to sesype v USA. Jestli ten podvod praskne, tak tam.


Snad to pak KONEČNĚ rozváže ruce i Putinovi. Jistou nadějí tudíž je, že on ví, a ví, že má počkat. Nicméně, moc dlouho to už trvat nesmí.


Já mám pocit, že možná čekají na to, až se to sesype v USA. Jestli ten podvod praskne, tak tam. Snad to pak KONEČNĚ rozváže ruce i Putinovi. Jistou nadějí tudíž je, že on ví, a ví, že má počkat. Nicméně, moc dlouho to už trvat nesmí.

A tady je, prosím, výsledek celého tohoto vlákna.
Jsme ještě vůbec na konceptuálním fóru ?


Čo z toho, čo som napísal, nie je pravda? Kľudne si Rusko a Vladimíra Putina idealizuj, keď chceš. Mne niektoré veci začínajú smrdieť, vrátane pretláčania Sergeja Šojgu do vedenia a nemienim ich ignorovať. Konceptuáli u nás dosiahli veľký prd a v Rusku sa dopracovali k neschopnosti reagovať na globálnu epidemickú hru. Jediná Irena je schopná vidieť aj druhú stránku veci. Ostatní len donekonečna diskutujú a výsledok žiadny.


[quote="pid:41328, uid:158"]A tady je, prosím, výsledek celého tohoto vlákna. Jsme ještě vůbec na konceptuálním fóru ?[/quote] Čo z toho, čo som [napísal](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3969/roszdravnadzor-na%C5%99-iacute-dil-informovat-o-antivaxerech-vy-scaron-et%C5%99ovac-iacute-v-yacute-bor/2#post-41327), nie je pravda? Kľudne si Rusko a Vladimíra Putina idealizuj, keď chceš. Mne niektoré veci začínajú smrdieť, vrátane pretláčania Sergeja Šojgu do vedenia a nemienim ich ignorovať. Konceptuáli u nás dosiahli veľký prd a v Rusku sa dopracovali k neschopnosti reagovať na globálnu epidemickú hru. Jediná Irena je schopná vidieť aj druhú stránku veci. Ostatní len donekonečna diskutujú a výsledok žiadny.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 11. 2021 o 19:20

Čo z toho, čo som napísal, nie je pravda?


To, že všechny procesy, které v Rusku probíhají, připisuješ na vrub Putinovi a vyvozuješ z toho závěr, že vše se dějě s jeho souhlasem. Anebo se domníváš, že Putin pouhým úředním rozhodnutím může určité procesy zastavit. Nerozlišuješ mezi účastníky procesů ani mezi procesy samotnými.


[quote="pid:41493, uid:623"]Čo z toho, čo som napísal, nie je pravda?[/quote] To, že všechny procesy, které v Rusku probíhají, připisuješ na vrub Putinovi a vyvozuješ z toho závěr, že vše se dějě s jeho souhlasem. Anebo se domníváš, že Putin pouhým úředním rozhodnutím může určité procesy zastavit. Nerozlišuješ mezi účastníky procesů ani mezi procesy samotnými.

Nie, nieje to v poriadku.

Príde mi to tak, že si si prečítal len prvé dve vety z môjho článku a ďalej si už nečítal. Pretože píšeme o tom istom, len inými slovami.


[quote="pid:41375, uid:10"]Nie, nieje to v poriadku.[/quote] Príde mi to tak, že si si prečítal len prvé dve vety z môjho článku a ďalej si už nečítal. Pretože píšeme o tom istom, len inými slovami.

Proč hledáš příbuznost?

... protoze souhlasim s popolvarovym joystickem. smile


[quote="pid:41356, uid:240"]Proč hledáš příbuznost?[/quote] ... protoze souhlasim s popolvarovym joystickem. ;)
Upravené 7. 11. 2021 o 09:54

K tomuto vláknu by se hodila jedná citace, kterou jsem kdysi přečetl a uschoval.


V roce 1867 poskytl velký německý státník Otto Bismarck rozhovor petrohradským novinám. Byly to noviny vydávané v Petrohradě v němčině.


V tomto rozhovoru Bismarck řekl, že politika je učením možného. Poté byla tato fráze mírně opravena a vstoupila do politického povědomí ve známé verzi „politika je umění možného“. Tak to cituje Thomas Mann a mnoho dalších. A vše je správně, politik je skutečně člověk, který vidí realitu v celé její nemilosrdné nahotě, něco v ní tuší, ale něco předpovídá, využívá pouze zdroje této reality, odmítá všechny chiméry, pohybuje se pouze směrem k realizovatelným cílům, pokud je to nutné - zmobilizuje všechny své zdroje, útočí a dosahuje vítězství.


Nemůže-li jednat tímto způsobem, uzavírá vhodné kompromisy spolu s někým, v něčem se podvolí - a přesto dosáhne vítězství.


A nakonec, když vidí, že je nemožné dosáhnout vítězství, ustoupí a čeká. Tohle je politik.


Všechno ostatní patří k nějaké jiné profesi. Proto je politika skutečně uměním možného.


K tomuto vláknu by se hodila jedná citace, kterou jsem kdysi přečetl a uschoval. V roce 1867 poskytl velký německý státník Otto Bismarck rozhovor petrohradským novinám. Byly to noviny vydávané v Petrohradě v němčině. V tomto rozhovoru Bismarck řekl, že politika je učením možného. Poté byla tato fráze mírně opravena a vstoupila do politického povědomí ve známé verzi „politika je umění možného“. Tak to cituje Thomas Mann a mnoho dalších. A vše je správně, politik je skutečně člověk, který vidí realitu v celé její nemilosrdné nahotě, něco v ní tuší, ale něco předpovídá, využívá pouze zdroje této reality, odmítá všechny chiméry, pohybuje se pouze směrem k realizovatelným cílům, pokud je to nutné - zmobilizuje všechny své zdroje, útočí a dosahuje vítězství. Nemůže-li jednat tímto způsobem, uzavírá vhodné kompromisy spolu s někým, v něčem se podvolí - a přesto dosáhne vítězství. A nakonec, když vidí, že je nemožné dosáhnout vítězství, ustoupí a čeká. Tohle je politik. Všechno ostatní patří k nějaké jiné profesi. Proto je politika skutečně uměním možného.

Nemůže-li jednat tímto způsobem, uzavírá vhodné kompromisy spolu s někým, v něčem se podvolí - a přesto dosáhne vítězství.


A nakonec, když vidí, že je nemožné dosáhnout vítězství, ustoupí a čeká. Tohle je politik.


Všechno ostatní patří k nějaké jiné profesi. Proto je politika skutečně uměním možného.


Pozrime sa na zlyhanie Vladimíra Putina, keď opakovane kritizoval boľševikov. To akože musel upozorniť na túto časť dejín? Nemusel. A keď už upozornil, nemohol povedať napríklad "zradcovia vo vedení štátu", alebo "nepriatelia, ktorí sa dostali do vysokých funkcií", alebo ešte nejako inak? Musel použiť výraz "boľševici"? Nemusel. Môžeš si nad tým zatvárať oči a slepo mu dôverovať. Lenže politikom sa nedôveruje. Politici sa kontrolujú. A je jedno, že sa stokrát predtým osvedčili.


[quote="pid:41530, uid:158"]Nemůže-li jednat tímto způsobem, uzavírá vhodné kompromisy spolu s někým, v něčem se podvolí - a přesto dosáhne vítězství. A nakonec, když vidí, že je nemožné dosáhnout vítězství, ustoupí a čeká. Tohle je politik. Všechno ostatní patří k nějaké jiné profesi. Proto je politika skutečně uměním možného.[/quote] Pozrime sa na zlyhanie Vladimíra Putina, keď opakovane kritizoval boľševikov. To akože musel upozorniť na túto časť dejín? Nemusel. A keď už upozornil, nemohol povedať napríklad "zradcovia vo vedení štátu", alebo "nepriatelia, ktorí sa dostali do vysokých funkcií", alebo ešte nejako inak? Musel použiť výraz "boľševici"? Nemusel. Môžeš si nad tým zatvárať oči a slepo mu dôverovať. Lenže politikom sa nedôveruje. Politici sa kontrolujú. A je jedno, že sa stokrát predtým osvedčili.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 11. 2021 o 21:34

Pozrime sa na zlyhanie Vladimíra Putina, keď opakovane kritizoval boľševikov. To akože musel upozorniť na túto časť dejín?


Můj názor na toto téma se můžeš dozvědět ve vedlejším vláknu.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3851/projev-prezidenta-rf-vladimira-putina-na-zased%C3%A1n%C3%AD-diskuzn%C3%ADho-klubu-valdaj
Napsal jsem tam toho dost, nemám, co bych ještě dodal.


[quote="pid:41531, uid:623"]Pozrime sa na zlyhanie Vladimíra Putina, keď opakovane kritizoval boľševikov. To akože musel upozorniť na túto časť dejín?[/quote] Můj názor na toto téma se můžeš dozvědět ve vedlejším vláknu. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3851/projev-prezidenta-rf-vladimira-putina-na-zased%C3%A1n%C3%AD-diskuzn%C3%ADho-klubu-valdaj Napsal jsem tam toho dost, nemám, co bych ještě dodal.

Putin nevie, aké nebezpečenstvo predstavujú?


Vie to veľmi dobre. 5G siete sa v Rusku nestavajú technologicky v plnom rozsahu. Žiaľ, trvalo by mi dlho, kým som predmetný článok znova vyhrabal... smile
Ruská armáda pre 5G zablokovala určité pásma... tuším 30GHz a vyššie... údajne kvôli interferencii s nejakými svojimi technológiami...


[quote="pid:41327, uid:623"]Putin nevie, aké nebezpečenstvo predstavujú?[/quote] Vie to veľmi dobre. 5G siete sa v Rusku nestavajú technologicky v plnom rozsahu. Žiaľ, trvalo by mi dlho, kým som predmetný článok znova vyhrabal... :( Ruská armáda pre 5G zablokovala určité pásma... tuším 30GHz a vyššie... údajne kvôli interferencii s nejakými svojimi technológiami...

Covid-19 není zvlášť nebezpečnou infekcí a tento termín byl úmyslně zaveden v rozporu se zákonem do Usnesení vlády Ruské Federace z 31. 1. 2020 č. 66 „O vnesení změn do seznamu nemocí, které představují nebezpečí pro okolí“, kdy v Rusku byli jen 2 „bezpříznakoví“ nositelé této nemoci. Cílem bylo zavést další omezení našich práv a připravit obyvatelstvo na infodemii.


Vyjadřujeme své pobouření nad množstvím (třinácti!) metodických doporučení Ministerstva zdravotnictví RF k léčbě pacientů s covid-19, vypracovaných bez široké a adekvátní analýzy výsledků předchozích doporučení i bez jakýchkoliv směrnic k jejich preventivnímu zaměření. Veškerá imunoprevence je směřována k neodůvodněným nadějím na vyrobení zázračné vakcíny, která narušuje všechny principy epidemiologie, podle nichž je preventivní vakcinace v průběhu rozvinuté epidemiologické exploze kontraindikační, protože vyvolá ADE syndrom. Fakt, že šlo o chybný přístup ministerstva zdravotnictví a „Rospotrebnadzoru“ (úřad na ochranu zdraví spotřebitelů) potvrzuje ztrojnásobení počtu nemocí a zdvojnásobení úmrtnosti ve druhé polovině roku 2021.


Jsme přesvědčeni a prohlašujeme, že právě přirozená imunita, a ne získaná vakcinací, je nejlepší a nejspolehlivější ochranou před akutními respiračními virovými infekcemi, včetně těch způsobených koronaviry. Tvrzení opaku je nejhloupější antivědecká hereze nepodepřená žádnými důkazovými výzkumy.


Strašení obyvatelstva pomocí videohororů a manipulace se statistikami na státních televizních kanálech má zjevně nezdravý a kriminální podtext. Má za cíl za každou cenu nahnat lidi do „vakcinačních“ center.
Rozkazovačné vládní výzvy jsou provázeny vyděračstvím v podobě krácení dávek, sociálních podpor i odnětím dalších práv. Obyvatelé jsou otevřeně podpláceni všemožnými „loteriemi“, rozdáváním dárků, a dokonce peněžními prémiemi zaměstnavatelům za každého vakcinovaného zaměstnance.


Úmyslná záměna pojmů, vědeckých přístupů, nahrazení vládních a vědeckých rad neprofesionálními štáby, záměrné vytváření chaosu a konfliktních situací, nucení k používání roušek, rukavic, QR kódů, covid pasů a chytrých telefonů jsou součástí mezinárodní zločinnosti. To vše vyžaduje co nejdůkladnější vyšetřování a následné trestní stíhání všech osob, které přestoupily zákon.


Zajímavý je celý článek!


Mimo jiné třeba toto:
Nekontrolované užívání glukokortikosteroidů již v ambulancích a následně v nemocnicích vede k neodůvodněnému potlačení imunity, což umožňuje infekci proniknout do organismu a vyvolat pneumonii, otravu organismu a smrt. To je nyní příčinou smrti tisíců lidí.


https://outsidermedia.cz/vedecka-konference-v-petrohradu-proti-covidove-afere/


Covid-19 není zvlášť nebezpečnou infekcí a tento termín byl úmyslně zaveden v rozporu se zákonem do Usnesení vlády Ruské Federace z 31. 1. 2020 č. 66 „O vnesení změn do seznamu nemocí, které představují nebezpečí pro okolí“, kdy v Rusku byli jen 2 „bezpříznakoví“ nositelé této nemoci. Cílem bylo zavést další omezení našich práv a připravit obyvatelstvo na infodemii. Vyjadřujeme své pobouření nad množstvím (třinácti!) metodických doporučení Ministerstva zdravotnictví RF k léčbě pacientů s covid-19, vypracovaných bez široké a adekvátní analýzy výsledků předchozích doporučení i bez jakýchkoliv směrnic k jejich preventivnímu zaměření. Veškerá imunoprevence je směřována k neodůvodněným nadějím na vyrobení zázračné vakcíny, která narušuje všechny principy epidemiologie, podle nichž je preventivní vakcinace v průběhu rozvinuté epidemiologické exploze kontraindikační, protože vyvolá ADE syndrom. Fakt, že šlo o chybný přístup ministerstva zdravotnictví a „Rospotrebnadzoru“ (úřad na ochranu zdraví spotřebitelů) potvrzuje ztrojnásobení počtu nemocí a zdvojnásobení úmrtnosti ve druhé polovině roku 2021. Jsme přesvědčeni a prohlašujeme, že právě přirozená imunita, a ne získaná vakcinací, je nejlepší a nejspolehlivější ochranou před akutními respiračními virovými infekcemi, včetně těch způsobených koronaviry. Tvrzení opaku je nejhloupější antivědecká hereze nepodepřená žádnými důkazovými výzkumy. Strašení obyvatelstva pomocí videohororů a manipulace se statistikami na státních televizních kanálech má zjevně nezdravý a kriminální podtext. Má za cíl za každou cenu nahnat lidi do „vakcinačních“ center. Rozkazovačné vládní výzvy jsou provázeny vyděračstvím v podobě krácení dávek, sociálních podpor i odnětím dalších práv. Obyvatelé jsou otevřeně podpláceni všemožnými „loteriemi“, rozdáváním dárků, a dokonce peněžními prémiemi zaměstnavatelům za každého vakcinovaného zaměstnance. Úmyslná záměna pojmů, vědeckých přístupů, nahrazení vládních a vědeckých rad neprofesionálními štáby, záměrné vytváření chaosu a konfliktních situací, nucení k používání roušek, rukavic, QR kódů, covid pasů a chytrých telefonů jsou součástí mezinárodní zločinnosti. To vše vyžaduje co nejdůkladnější vyšetřování a následné trestní stíhání všech osob, které přestoupily zákon. Zajímavý je celý článek! Mimo jiné třeba toto: Nekontrolované užívání glukokortikosteroidů již v ambulancích a následně v nemocnicích vede k neodůvodněnému potlačení imunity, což umožňuje infekci proniknout do organismu a vyvolat pneumonii, otravu organismu a smrt. To je nyní příčinou smrti tisíců lidí. https://outsidermedia.cz/vedecka-konference-v-petrohradu-proti-covidove-afere/

Já rád nohy v teple. Tak jsem rovnou udělal klik na ten odkaz úplně dole. Zde strojový překlad.
Ale nejvíc bude záznam z konference. Má 3,5 hod. Přeji příjemnou zábavu...smile samé známé tváře


To je to co mě na ruských vžycky bavilo.....ta snaha o maximální objektivitu
https://www.youtube.com/watch?v=Vx-GJaflRwk


Usnesení konference na téma: "LÉKAŘSKÉ, ORGANIZAČNÍ A POLITICKÉ SPECIALITY VAKCINOFYLAXE COVID-19 V RUSKU"


20.–21. října 2021
Petrohrad, Engels Avenue, 154 písmeno A


Konsolidovaný, ale oprávněný ODPOR proti nemorálnímu a transhumanistickému porušování práv a svobod obyvatel Země úzkou skupinou globalistů, cynicky využívajících jimi vyvinutého mechanismu biologického a informačního terorismu, MUSÍ ve své ušlechtilé činnosti spoléhat na solidní vědecký základ, jasná argumentace a názory autoritativních odborníků. Jen to nám umožní vyvrátit přitažená obvinění proti nám z masových dezinformací a dostupnou formou osvětlit obyvatelstvu států, které prošly hybridním zásahem, a pomůže zmobilizovat a nasměrovat energii společnosti do kreativního kanálu.


ÚČASTNÍCI KONFERENCE PŘICHÁZEJÍ K ZÁVĚRŮM:


  1. března 2020 generální ředitel Světové zdravotnické organizace Tedros Ghebreyesus jménem Světové zdravotnické organizace vyhlásil pandemii, aniž by k tomu měl oprávnění. Zavedení termínu „pandemie“ do oběhu z právního hlediska není regulováno a neznamená přijetí dalších zvláštních opatření reakce.

Nebyly překročeny epidemické prahy a nebyla vyhlášena žádná epidemie.
Opatření proti zvýšené infekční nemocnosti a úmrtnosti na ni byla a jsou:
vědecky nepodložené; převážně chybné, v rozporu s mezinárodní a vnitrostátní legislativou zemí; porušování práv a svobod občanů a ohrožování jejich životů a zdraví. Ve skutečnosti všechno, co se děje pod záminkou pandemie a epidemie


COVID-19 – existuje klam a podvod na planetárním měřítku. Tyto akce podle našeho názoru vyžadují podrobné prošetření Mezinárodním trestním soudem ve prospěch budoucích generací.


Hromadné testování PCR k detekci infikovaného SARS-CoV-2 je prováděno nespolehlivými testovacími systémy a je nevhodným způsobem identifikace infekčních pacientů s COVID-19, protože toto onemocnění je způsobeno virem RNA s krátkým řetězcem, zatímco polymerázová řetězová reakce metoda byla vyvinuta pro peptidové sekvence s dlouhým řetězcem ...


Neustále se zvyšující denní PCR testování, neopodstatněně vysoké finanční pobídky nemocnicím za identifikaci a léčbu pacientů s COVID-19 spolu s manipulací se statistikami vytvářejí falešný obraz o výskytu a vedou k nesprávným lékařským a administrativním rozhodnutím a mají za následek projevy korupční povahy.


Nekontrolované užívání glukokortikosteroidů již v ambulancích a následně v nemocnicích vede k neodůvodněnému potlačení imunity, což umožňuje proniknout do těla nozokomiální infekci způsobující zápal plic, sepsi a smrt. To je nyní příčinou smrti tisíců lidí.


PROHLAŠUJEME, ŽE:


Testování a „očkování“ dětí proti koronaviru je účastníky konference (a drtivou částí naší společnosti) považováno za zásah do toho nejposvátnějšího, co máme – za útok na život a zdraví dětí.


Ani jedna vakcína proti COVID-19 neprošla požadovanými fázemi klinických studií k prokázání účinnosti a bezpečnosti jejího použití, což znamená, že nelze hovořit o „preventivním očkování populace“, neboť se jedná o podvod, lež a padělek. .


Nárůst nadúmrtnosti mezi dospělou populací v roce 2021 podle našeho názoru přímo souvisí s agresivním a masivním „očkováním proti COVID-19“.


Jsme přesvědčeni, že skupina jednotlivců provádí koordinované destruktivní globální aktivity prostřednictvím předchozího spiknutí v rozporu se základními ústavními a mezinárodními právy občanů. Neomezený počet lidí je nucen zúčastnit se vědecky nepodloženého experimentu na svém životě a zdraví bez plného dobrovolného informovaného souhlasu, v rozporu s medicínskými principy, včetně epidemiologie, imunoprofylaxe a sledování výsledků těchto experimentálních studií. Zároveň jsou široce praktikovány různé lékařské zákroky bez stanovení zpětné vazby, životní pojištění a zdravotní pojištění účastníků testu. Není prováděno hodnocení komplikací a kontraindikací, nejsou vytvářeny dispenzární observační skupiny.


COVID-19 není nijak zvlášť nebezpečná nákaza, ale termín záměrně zavedený v rozporu se zákonem do nařízení vlády Ruské federace ze dne 31. ledna 2020 N 66


„O změně seznamu nemocí, které představují nebezpečí pro ostatní“, kdy v Rusku byli pouze 2 „asymptomatičtí“ přenašeči této nemoci, abychom ještě více omezili naše práva a připravili obyvatelstvo na infodemii.


Vyjadřujeme své rozhořčení nad množstvím (třinácti!) metodických doporučení Ministerstva zdravotnictví Ruské federace k léčbě pacientů s COVID-19, vypracovaných bez široké a adekvátní analýzy výsledků předchozích doporučení a bez jakéhokoli náznaku jejich preventivní zaměření, redukující veškerou imunizaci na nepřiměřené naděje na vytvoření zázračné vakcíny, která porušuje všechny principy epidemiologie, podle kterých je profylaxe vakcínou při rozmístěném epidemickém ohnisku kontraindikována, aby se předešlo zesílení závislému na protilátkách (ADE). Omyl přístupu Ministerstva zdravotnictví a Rospotrebnadzor potvrzuje ztrojnásobení počtu nemocí a zdvojnásobení úmrtnosti ve II. polovině roku 2021.


Jsme přesvědčeni a prohlašujeme, že nejlepší a nejspolehlivější ochranou proti akutním respiračním virovým infekcím, včetně těch způsobených koronaviry, je přirozená imunita, nikoli získaná vakcinací. Opakem je směšná protivědecká hereze, nepodložená žádným výzkumem podloženým důkazy.


Zastrašování obyvatelstva pomocí videohororů a manipulace se statistikami na státních televizních kanálech má zjevně nezdravý a kriminální podtext a má za cíl nahnat lidi všemi prostředky do „očkovacích“ center.


Naléhavé správní výzvy jsou doprovázeny vydíráním v podobě krácení dávek, sociálních dávek a příslibem dalších znevýhodnění, ale i přímým uplácením občanů pomocí všemožných „loterií“, rozdělováním dárků a dokonce peněžních prémií zaměstnavatelům za každého „ očkovaného“ zaměstnance.


Náhrada koncepcí, vědeckých přístupů, nahrazení vládních a vědeckých rad neprofesionálními štáby, záměrné vytváření chaosu a konfliktních situací, donucení k používání roušek, rukavic, QR kódů, COVID pasů a chytrých telefonů jsou podstatou části mezinárodní trestné činnosti to vyžaduje co nejdůkladnější vyšetřování a podle jeho výsledků i trestní stíhání všech osob, které porušily zákon.


JSME KATEGORIÁLNĚ PROTI:


používání pojmů „epidemie“ a „pandemie“ úředníky a médii, nahrazování pojmů a manipulace s pojmy jako „asymptomatický pacient“, „hrozba nemocí“, „hrozba dalšího šíření infekce“, „matné sklo“ symptom“, „virus“, „PCR test“, „očkování“ – každý z nich byl do roku 2020 používán jinak než nyní, nebo neměl vůbec žádný zvláštní význam;


zveřejňování normativních právních aktů omezujících naše práva z důvodu „hrozby nemocí“, nahrazujících (dříve) existující vědecké a právní přístupy;


používání masivního a neodůvodněného testování lidí s nevyzkoušenými testovacími systémy pro diagnostiku COVID-19;


pokračování hromadného smrtícího „očkování“ proti COVID-19;


zařazení „preventivního očkování proti COVID-19“ do Národního kalendáře preventivních očkování;


včasná certifikace „vakcín proti COVID-19“ kvůli údajně úspěšně dokončeným klinickým studiím;


segregace lidí podle statusu „vakcíny“ a zavedení QR kódů (tzv. COVID-pasy);


neodůvodněný přechod školáků a studentů na dálkové studium;


nezákonným „uzamykáním“ a „sebeizolaci“, jakož i proti používání sankcí za nedodržování nezákonných a vědecky nepodložených opatření.


POŽADUJEME:


Návrat k vědeckým přístupům v oblasti epidemiologie, virologie a imunizace;
Návrat k implementaci ústavních a mezinárodních práv občanů, která jsou omezena v důsledku hypotetického, a nikoli skutečného ohrožení zdraví, tedy při absenci epidemie, která je trestná;
Diagnostikujte COVID-19 nikoli na základě výsledků PCR testování, ale na základě klinického obrazu pacientů.
S ohledem na značný počet postvakcinačních úmrtí a závažných postvakcinačních komplikací zastavte smrtelný experiment, dokud nebudou všechny takové případy plně vyšetřeny a nebudou stanoveny příčiny jejich výskytu. Vytvořit databázi evidence a statistické evidence postvakcinačních komplikací a úmrtí v důsledku očkování jakýmikoli imunobiologickými přípravky a svěřit její správu veřejné organizaci nezávislé na vládě a farmaceutických společnostech.
Zastavit diskusi ve Státní dumě Ruské federace o návrhu zákona o zavedení „preventivního očkování proti COVID-19“ v Národním kalendáři preventivních očkování (v článku 9 federálního zákona „o imunizaci infekčních nemocí“ z 09. /17/1998 N 157-FZ) až do ukončení široké diskuse k této problematice se zapojením nezávislých vědců a lékařů.
Neprovádějte včasnou certifikaci všech experimentálních léků (tzv. vakcín COVID-19), dokud nebudou zveřejněny výsledky klinických studií, jejich podrobné ověření a následné komplexní veřejné projednání.
Převeďte funkce epidemiologické služby z Rospotrebnadzor na Ministerstvo zdravotnictví Ruské federace.
Odvolat vládu Ruské federace pro její neschopnost zvládnout paniku a odborně organizovat práci systému zdravotní péče. To již vedlo k nadměrné úmrtnosti na „nejednotné“ nemoci, odhadované na statisíce našich spoluobčanů.
Zahájit trestní řízení proti těm, kteří jsou vinni rozdmýcháváním paniky, nahrazováním pojmů, používáním dezinformací a úmyslně chybnými rozhodnutími, která způsobila nadměrný nárůst dodatečné úmrtnosti populace.


ÚČASTNÍCI KONFERENCE ROZHODLI:


Obrátit se na Radu bezpečnosti Ruské federace, Federální bezpečnostní službu Ruské federace, Vyšetřovací výbor Ruské federace, Generální prokuraturu Ruské federace, Ministerstvo zahraničních věcí Ruské federace se žádostí o zahájení mezinárodní vyšetřování globální covidafra na stránkách Rady bezpečnosti OSN s cílem identifikovat jeho organizátory a příjemce, přivést pachatele k trestní odpovědnosti za zločiny proti lidskosti.


Obraťte se na prezidenta a vládu Ruské federace s požadavkem na zrušení všech nezákonných regulačních právních aktů Rospotrebnadzor Ruské federace a guvernérů, které omezují osobní nezcizitelná a další ústavní práva ruských občanů (povinné očkování, QR kódy, testování, vlastní - izolace atd.).


Já rád nohy v teple. Tak jsem rovnou udělal [klik](https://trueinform.ru/modules.php?name=Laid&sid=68499) na ten odkaz úplně dole. Zde strojový překlad. Ale nejvíc bude záznam z konference. Má 3,5 hod. Přeji příjemnou zábavu...:) samé známé tváře To je to co mě na ruských vžycky bavilo.....ta snaha o maximální objektivitu https://www.youtube.com/watch?v=Vx-GJaflRwk Usnesení konference na téma: "LÉKAŘSKÉ, ORGANIZAČNÍ A POLITICKÉ SPECIALITY VAKCINOFYLAXE COVID-19 V RUSKU" 20.–21. října 2021 Petrohrad, Engels Avenue, 154 písmeno A Konsolidovaný, ale oprávněný ODPOR proti nemorálnímu a transhumanistickému porušování práv a svobod obyvatel Země úzkou skupinou globalistů, cynicky využívajících jimi vyvinutého mechanismu biologického a informačního terorismu, MUSÍ ve své ušlechtilé činnosti spoléhat na solidní vědecký základ, jasná argumentace a názory autoritativních odborníků. Jen to nám umožní vyvrátit přitažená obvinění proti nám z masových dezinformací a dostupnou formou osvětlit obyvatelstvu států, které prošly hybridním zásahem, a pomůže zmobilizovat a nasměrovat energii společnosti do kreativního kanálu. ÚČASTNÍCI KONFERENCE PŘICHÁZEJÍ K ZÁVĚRŮM: 11. března 2020 generální ředitel Světové zdravotnické organizace Tedros Ghebreyesus jménem Světové zdravotnické organizace vyhlásil pandemii, aniž by k tomu měl oprávnění. Zavedení termínu „pandemie“ do oběhu z právního hlediska není regulováno a neznamená přijetí dalších zvláštních opatření reakce. Nebyly překročeny epidemické prahy a nebyla vyhlášena žádná epidemie. Opatření proti zvýšené infekční nemocnosti a úmrtnosti na ni byla a jsou: vědecky nepodložené; převážně chybné, v rozporu s mezinárodní a vnitrostátní legislativou zemí; porušování práv a svobod občanů a ohrožování jejich životů a zdraví. Ve skutečnosti všechno, co se děje pod záminkou pandemie a epidemie COVID-19 – existuje klam a podvod na planetárním měřítku. Tyto akce podle našeho názoru vyžadují podrobné prošetření Mezinárodním trestním soudem ve prospěch budoucích generací. Hromadné testování PCR k detekci infikovaného SARS-CoV-2 je prováděno nespolehlivými testovacími systémy a je nevhodným způsobem identifikace infekčních pacientů s COVID-19, protože toto onemocnění je způsobeno virem RNA s krátkým řetězcem, zatímco polymerázová řetězová reakce metoda byla vyvinuta pro peptidové sekvence s dlouhým řetězcem ... Neustále se zvyšující denní PCR testování, neopodstatněně vysoké finanční pobídky nemocnicím za identifikaci a léčbu pacientů s COVID-19 spolu s manipulací se statistikami vytvářejí falešný obraz o výskytu a vedou k nesprávným lékařským a administrativním rozhodnutím a mají za následek projevy korupční povahy. Nekontrolované užívání glukokortikosteroidů již v ambulancích a následně v nemocnicích vede k neodůvodněnému potlačení imunity, což umožňuje proniknout do těla nozokomiální infekci způsobující zápal plic, sepsi a smrt. To je nyní příčinou smrti tisíců lidí. PROHLAŠUJEME, ŽE: Testování a „očkování“ dětí proti koronaviru je účastníky konference (a drtivou částí naší společnosti) považováno za zásah do toho nejposvátnějšího, co máme – za útok na život a zdraví dětí. Ani jedna vakcína proti COVID-19 neprošla požadovanými fázemi klinických studií k prokázání účinnosti a bezpečnosti jejího použití, což znamená, že nelze hovořit o „preventivním očkování populace“, neboť se jedná o podvod, lež a padělek. . Nárůst nadúmrtnosti mezi dospělou populací v roce 2021 podle našeho názoru přímo souvisí s agresivním a masivním „očkováním proti COVID-19“. Jsme přesvědčeni, že skupina jednotlivců provádí koordinované destruktivní globální aktivity prostřednictvím předchozího spiknutí v rozporu se základními ústavními a mezinárodními právy občanů. Neomezený počet lidí je nucen zúčastnit se vědecky nepodloženého experimentu na svém životě a zdraví bez plného dobrovolného informovaného souhlasu, v rozporu s medicínskými principy, včetně epidemiologie, imunoprofylaxe a sledování výsledků těchto experimentálních studií. Zároveň jsou široce praktikovány různé lékařské zákroky bez stanovení zpětné vazby, životní pojištění a zdravotní pojištění účastníků testu. Není prováděno hodnocení komplikací a kontraindikací, nejsou vytvářeny dispenzární observační skupiny. COVID-19 není nijak zvlášť nebezpečná nákaza, ale termín záměrně zavedený v rozporu se zákonem do nařízení vlády Ruské federace ze dne 31. ledna 2020 N 66 „O změně seznamu nemocí, které představují nebezpečí pro ostatní“, kdy v Rusku byli pouze 2 „asymptomatičtí“ přenašeči této nemoci, abychom ještě více omezili naše práva a připravili obyvatelstvo na infodemii. Vyjadřujeme své rozhořčení nad množstvím (třinácti!) metodických doporučení Ministerstva zdravotnictví Ruské federace k léčbě pacientů s COVID-19, vypracovaných bez široké a adekvátní analýzy výsledků předchozích doporučení a bez jakéhokoli náznaku jejich preventivní zaměření, redukující veškerou imunizaci na nepřiměřené naděje na vytvoření zázračné vakcíny, která porušuje všechny principy epidemiologie, podle kterých je profylaxe vakcínou při rozmístěném epidemickém ohnisku kontraindikována, aby se předešlo zesílení závislému na protilátkách (ADE). Omyl přístupu Ministerstva zdravotnictví a Rospotrebnadzor potvrzuje ztrojnásobení počtu nemocí a zdvojnásobení úmrtnosti ve II. polovině roku 2021. Jsme přesvědčeni a prohlašujeme, že nejlepší a nejspolehlivější ochranou proti akutním respiračním virovým infekcím, včetně těch způsobených koronaviry, je přirozená imunita, nikoli získaná vakcinací. Opakem je směšná protivědecká hereze, nepodložená žádným výzkumem podloženým důkazy. Zastrašování obyvatelstva pomocí videohororů a manipulace se statistikami na státních televizních kanálech má zjevně nezdravý a kriminální podtext a má za cíl nahnat lidi všemi prostředky do „očkovacích“ center. Naléhavé správní výzvy jsou doprovázeny vydíráním v podobě krácení dávek, sociálních dávek a příslibem dalších znevýhodnění, ale i přímým uplácením občanů pomocí všemožných „loterií“, rozdělováním dárků a dokonce peněžních prémií zaměstnavatelům za každého „ očkovaného“ zaměstnance. Náhrada koncepcí, vědeckých přístupů, nahrazení vládních a vědeckých rad neprofesionálními štáby, záměrné vytváření chaosu a konfliktních situací, donucení k používání roušek, rukavic, QR kódů, COVID pasů a chytrých telefonů jsou podstatou části mezinárodní trestné činnosti to vyžaduje co nejdůkladnější vyšetřování a podle jeho výsledků i trestní stíhání všech osob, které porušily zákon. JSME KATEGORIÁLNĚ PROTI: používání pojmů „epidemie“ a „pandemie“ úředníky a médii, nahrazování pojmů a manipulace s pojmy jako „asymptomatický pacient“, „hrozba nemocí“, „hrozba dalšího šíření infekce“, „matné sklo“ symptom“, „virus“, „PCR test“, „očkování“ – každý z nich byl do roku 2020 používán jinak než nyní, nebo neměl vůbec žádný zvláštní význam; zveřejňování normativních právních aktů omezujících naše práva z důvodu „hrozby nemocí“, nahrazujících (dříve) existující vědecké a právní přístupy; používání masivního a neodůvodněného testování lidí s nevyzkoušenými testovacími systémy pro diagnostiku COVID-19; pokračování hromadného smrtícího „očkování“ proti COVID-19; zařazení „preventivního očkování proti COVID-19“ do Národního kalendáře preventivních očkování; včasná certifikace „vakcín proti COVID-19“ kvůli údajně úspěšně dokončeným klinickým studiím; segregace lidí podle statusu „vakcíny“ a zavedení QR kódů (tzv. COVID-pasy); neodůvodněný přechod školáků a studentů na dálkové studium; nezákonným „uzamykáním“ a „sebeizolaci“, jakož i proti používání sankcí za nedodržování nezákonných a vědecky nepodložených opatření. POŽADUJEME: Návrat k vědeckým přístupům v oblasti epidemiologie, virologie a imunizace; Návrat k implementaci ústavních a mezinárodních práv občanů, která jsou omezena v důsledku hypotetického, a nikoli skutečného ohrožení zdraví, tedy při absenci epidemie, která je trestná; Diagnostikujte COVID-19 nikoli na základě výsledků PCR testování, ale na základě klinického obrazu pacientů. S ohledem na značný počet postvakcinačních úmrtí a závažných postvakcinačních komplikací zastavte smrtelný experiment, dokud nebudou všechny takové případy plně vyšetřeny a nebudou stanoveny příčiny jejich výskytu. Vytvořit databázi evidence a statistické evidence postvakcinačních komplikací a úmrtí v důsledku očkování jakýmikoli imunobiologickými přípravky a svěřit její správu veřejné organizaci nezávislé na vládě a farmaceutických společnostech. Zastavit diskusi ve Státní dumě Ruské federace o návrhu zákona o zavedení „preventivního očkování proti COVID-19“ v Národním kalendáři preventivních očkování (v článku 9 federálního zákona „o imunizaci infekčních nemocí“ z 09. /17/1998 N 157-FZ) až do ukončení široké diskuse k této problematice se zapojením nezávislých vědců a lékařů. Neprovádějte včasnou certifikaci všech experimentálních léků (tzv. vakcín COVID-19), dokud nebudou zveřejněny výsledky klinických studií, jejich podrobné ověření a následné komplexní veřejné projednání. Převeďte funkce epidemiologické služby z Rospotrebnadzor na Ministerstvo zdravotnictví Ruské federace. Odvolat vládu Ruské federace pro její neschopnost zvládnout paniku a odborně organizovat práci systému zdravotní péče. To již vedlo k nadměrné úmrtnosti na „nejednotné“ nemoci, odhadované na statisíce našich spoluobčanů. Zahájit trestní řízení proti těm, kteří jsou vinni rozdmýcháváním paniky, nahrazováním pojmů, používáním dezinformací a úmyslně chybnými rozhodnutími, která způsobila nadměrný nárůst dodatečné úmrtnosti populace. ÚČASTNÍCI KONFERENCE ROZHODLI: Obrátit se na Radu bezpečnosti Ruské federace, Federální bezpečnostní službu Ruské federace, Vyšetřovací výbor Ruské federace, Generální prokuraturu Ruské federace, Ministerstvo zahraničních věcí Ruské federace se žádostí o zahájení mezinárodní vyšetřování globální covidafra na stránkách Rady bezpečnosti OSN s cílem identifikovat jeho organizátory a příjemce, přivést pachatele k trestní odpovědnosti za zločiny proti lidskosti. Obraťte se na prezidenta a vládu Ruské federace s požadavkem na zrušení všech nezákonných regulačních právních aktů Rospotrebnadzor Ruské federace a guvernérů, které omezují osobní nezcizitelná a další ústavní práva ruských občanů (povinné očkování, QR kódy, testování, vlastní - izolace atd.).

Vedi.Vini......

Upravené 8. 11. 2021 o 10:50

Velkým plusem vlákna je obsažný a věcný dialog mezi @Irenou a @Taurusem . Je škoda, že ho tak dětinsky narušuje nejmenovaný diskusní adolescent , který už dávno potratil souvislosti rozhovoru obou výše jmenovaných.
Je vidět, jaký ( a podle mně úmyslný) dopad má valdajský projev. Tady se sice vede debata o ruském vakcinačním "teroru" , ale vše na pozadí Putinova vystoupení a šrapnelů do projevů zasazených.
Taurusův pohled je mi velmi blízký.Nepovažuji ani v této navenek velmi iritující situaci jeho řízení za defenzivní a nepromyšlené. Naopak - využil objektivní podmínky k plnění subjektivních a hlavně dlouhodobých cílů. I za cenu určitého rámusu a u mnoha i pocitu přešlapů. Jde o to, zda si myslím, že sleduji okresní přebor anebo olympiádu.

Velkým plusem vlákna je obsažný a věcný dialog mezi @Irenou a @Taurusem . Je škoda, že ho tak dětinsky narušuje nejmenovaný diskusní adolescent , který už dávno potratil souvislosti rozhovoru obou výše jmenovaných. Je vidět, jaký ( a podle mně úmyslný) dopad má valdajský projev. Tady se sice vede debata o ruském vakcinačním "teroru" , ale vše na pozadí Putinova vystoupení a šrapnelů do projevů zasazených. Taurusův pohled je mi velmi blízký.Nepovažuji ani v této navenek velmi iritující situaci jeho řízení za defenzivní a nepromyšlené. Naopak - využil objektivní podmínky k plnění subjektivních a hlavně dlouhodobých cílů. I za cenu určitého rámusu a u mnoha i pocitu přešlapů. Jde o to, zda si myslím, že sleduji okresní přebor anebo olympiádu.

Ono v podstatě dochází k tomu , že lidé jsou motivování ke své vlastní obraně .
Nedávno proběhla informace , kdy vrchní "vůdce" Moskvy nařídil operaci opíchání všech . Výsledkem byla vzpoura obyvatel Moskvy a bojkot fašistických opatření . Navíc k prezidentu RF došlo na statisíce stížností na jednání "vůdce" moskevské covid mafie , který mimo jiné jen představuje marionetku .
A teprve tehdy , když se semknutí lidé začali hlasitě hlásit o svá práva , Putin zasáhl .
Zde se vytváří stejný průběh , ale v rozsahu celé RF , který snadno přejde v rozsah celé planety .


Ono v podstatě dochází k tomu , že lidé jsou motivování ke své vlastní obraně . Nedávno proběhla informace , kdy vrchní "vůdce" Moskvy nařídil operaci opíchání všech . Výsledkem byla vzpoura obyvatel Moskvy a bojkot fašistických opatření . Navíc k prezidentu RF došlo na statisíce stížností na jednání "vůdce" moskevské covid mafie , který mimo jiné jen představuje marionetku . A teprve tehdy , když se semknutí lidé začali hlasitě hlásit o svá práva , Putin zasáhl . Zde se vytváří stejný průběh , ale v rozsahu celé RF , který snadno přejde v rozsah celé planety .

@ irena


Minule jsem zde napsal, že je to boj "nanajských chlapců"


"Na jednu stranu podpořil vznik zpochybňovačů vakcíny z řád lékařů, třeba Aliance lékařů (v čele kterého je osobní oftalmolog Navalného Vasiljeva) a aktivistů (nejvíce známá je herečka Šukšina ze slavné famílie, která je něco podobného, jako Sobčak, stejně provokativní, stejně proliberální) . Na druhou stranu, západ přes svoji agenturu v Rusku začal prosazovat povinné očkování. Tj. na jednu stranu hodně křiku a pochybnosti o Sputniku, na stranu druhou, stejná klika z řád podpindoních politiků, prosazující restrikce a povinné očkování. To jest takový boj nanajských chlapců, vytvářejících ve společnosti pnutí a nespokojenost, jehož cílem je státní převrat."


Ty vybereš prohlášení vědců, které obsluhuje herečka Máša Šukšina ze skandální familie Šukšinových, pro ilustraci:
https://www.youtube.com/watch?v=t1Pzpl8EAoo


a zveřejníš, jako důkaz svých slov. Zde je Šukšina spolu s doktorem Vorobjevem, který figuruje, jako první, kdo podepsal rezoluci, kterou jsi otiskla:
https://yandex.ru/video/preview/?text=%D0%A8%D1%83%D0%BA%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D0%B8+%D0%92%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%8C%D0%B5%D0%B2&path=wizard&parent-reqid=1636372225597030-2815030144022290845-man1-2723-146-man-l7-balancer-8080-BAL-6486&wiz_type=vital&filmId=1293666327349606427&url=http%3A%2F%2Ffrontend.vh.yandex.ru%2Fplayer%2FvYCDQNkMGLWQ


Doktor Vorobjev, který si udělal živnost na online kovidovém poradenství:


Více zde: https://yushchuk.livejournal.com/1685917.html


Tam, jestli se podívat na to, kdo všechno podepsal prohlášení, tak zjistíš, že nikdo z nich není na slovo vzatý odborník přes vakcíny. A ani to není podstatné. Podstatné je, co prohlašuje Máša Šukšina na Den národní jednoty v souvislosti s posledními prohlášeními Roszdravnadzoru.


https://img.pravda.ru/image/article/3/1/4/410314.jpeg?ts=1636333345


Jinými slovy vyzývá k povstání.


Obrázek o tom, čí budou ministr zdravotníctví Muraško a jeho člověk hlava Roszdravnadzoru A. Samojlova můžeme vytvořit z jednoduchého faktu - prezident Putin prohlašuje, že vakcinace musí být na základě dobrovolnosti, ministr zdravostníctví protlačije povinnou vakcinaci.


A Máša Šukšina a iže s ní, dělají vakcinací a Sputniku negativní reklamu a vyzývá k povstání. Dost známá technologie, nemyslíš?


A je jedno, že částečně mají pravdu, cíle jejích činnosti nejsou ochrana zdraví populace, ale vytvoření revoluční situace ve státě a převzetí řízení.


P.S. V poslední době, v souvislosti s kovidovými trockisty začala negativní kampaň proti vakcíně Sputnik. Není problém si domyslet, kdo z toho má prospěch. Vektorová vakcína Sputnik je vytvořená na stejném principu, jako ruská vakcína protiv Eboly, která pomohla vymytit tuto nemoc. Přitom ještě relativně nedávno nás strašili, že tato nemoc zasáhne i Evropu.


Pro zajímavost, co si vědci mysleli o původci Eboly:
"Na základě dostupných údajů se epidemiologové domnívají, že přirozenými přenašeči viru Ebola jsou netopýři – kaloně, kteří se sami nestávají obětí nemoci. Podle kandidáta biologických věd, vedoucího laboratoře imunologie a virologie Pasteurova výzkumného ústavu epidemiologie a mikrobiologie Alexandra Semjonova, byli hlavním zdrojem šíření eboly v roce 2014 netopýři sežraní v africké divočině kvůli extrémní chudobě. a zvláštnosti mentality místních obyvatel."
https://tass.ru/ebola/chto-takoe-ebola/1561652


Podobnost s původcem Covid čistě náhodna, že?


@ irena Minule jsem zde napsal, že je to boj "nanajských chlapců" "Na jednu stranu podpořil vznik zpochybňovačů vakcíny z řád lékařů, třeba Aliance lékařů (v čele kterého je osobní oftalmolog Navalného Vasiljeva) a aktivistů (nejvíce známá je herečka Šukšina ze slavné famílie, která je něco podobného, jako Sobčak, stejně provokativní, stejně proliberální) . Na druhou stranu, západ přes svoji agenturu v Rusku začal prosazovat povinné očkování. Tj. na jednu stranu hodně křiku a pochybnosti o Sputniku, na stranu druhou, stejná klika z řád podpindoních politiků, prosazující restrikce a povinné očkování. To jest takový boj nanajských chlapců, vytvářejících ve společnosti pnutí a nespokojenost, jehož cílem je státní převrat." Ty vybereš prohlášení vědců, které obsluhuje herečka Máša Šukšina ze skandální familie Šukšinových, pro ilustraci: https://www.youtube.com/watch?v=t1Pzpl8EAoo a zveřejníš, jako důkaz svých slov. Zde je Šukšina spolu s doktorem Vorobjevem, který figuruje, jako první, kdo podepsal rezoluci, kterou jsi otiskla: https://yandex.ru/video/preview/?text=%D0%A8%D1%83%D0%BA%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D0%B8+%D0%92%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%8C%D0%B5%D0%B2&path=wizard&parent-reqid=1636372225597030-2815030144022290845-man1-2723-146-man-l7-balancer-8080-BAL-6486&wiz_type=vital&filmId=1293666327349606427&url=http%3A%2F%2Ffrontend.vh.yandex.ru%2Fplayer%2FvYCDQNkMGLWQ Doktor Vorobjev, který si udělal živnost na online kovidovém poradenství: https://ic.pics.livejournal.com/yushchuk/7212286/2176404/2176404_original.png Více zde: https://yushchuk.livejournal.com/1685917.html Tam, jestli se podívat na to, kdo všechno podepsal prohlášení, tak zjistíš, že nikdo z nich není na slovo vzatý odborník přes vakcíny. A ani to není podstatné. Podstatné je, co prohlašuje Máša Šukšina na Den národní jednoty v souvislosti s posledními prohlášeními Roszdravnadzoru. https://img.pravda.ru/image/article/3/1/4/410314.jpeg?ts=1636333345 Jinými slovy vyzývá k povstání. Obrázek o tom, čí budou ministr zdravotníctví Muraško a jeho člověk hlava Roszdravnadzoru A. Samojlova můžeme vytvořit z jednoduchého faktu - prezident Putin prohlašuje, že vakcinace musí být na základě dobrovolnosti, ministr zdravostníctví protlačije povinnou vakcinaci. A Máša Šukšina a iže s ní, dělají vakcinací a Sputniku negativní reklamu a vyzývá k povstání. Dost známá technologie, nemyslíš? A je jedno, že částečně mají pravdu, cíle jejích činnosti nejsou ochrana zdraví populace, ale vytvoření revoluční situace ve státě a převzetí řízení. P.S. V poslední době, v souvislosti s kovidovými trockisty začala negativní kampaň proti vakcíně Sputnik. Není problém si domyslet, kdo z toho má prospěch. Vektorová vakcína Sputnik je vytvořená na stejném principu, jako ruská vakcína protiv Eboly, která pomohla vymytit tuto nemoc. Přitom ještě relativně nedávno nás strašili, že tato nemoc zasáhne i Evropu. Pro zajímavost, co si vědci mysleli o původci Eboly: "Na základě dostupných údajů se epidemiologové domnívají, že přirozenými přenašeči viru Ebola jsou netopýři – kaloně, kteří se sami nestávají obětí nemoci. Podle kandidáta biologických věd, vedoucího laboratoře imunologie a virologie Pasteurova výzkumného ústavu epidemiologie a mikrobiologie Alexandra Semjonova, byli hlavním zdrojem šíření eboly v roce 2014 netopýři sežraní v africké divočině kvůli extrémní chudobě. a zvláštnosti mentality místních obyvatel." https://tass.ru/ebola/chto-takoe-ebola/1561652 Podobnost s původcem Covid čistě náhodna, že?
Upravené 8. 11. 2021 o 16:20

Vie to veľmi dobre. 5G siete sa v Rusku nestavajú technologicky v plnom rozsahu. Žiaľ, trvalo by mi dlho, kým som predmetný článok znova vyhrabal... smile
Ruská armáda pre 5G zablokovala určité pásma... tuším 30GHz a vyššie... údajne kvôli interferencii s nejakými svojimi technológiami...


Škoda, pretože by ma to zaujímalo. Nestretol som sa so žiadnymi informáciami tohto druhu.


Velkým plusem vlákna je obsažný a věcný dialog mezi @Irenou a @Taurusem . Je škoda, že ho tak dětinsky narušuje nejmenovaný diskusní adolescent , který už dávno potratil souvislosti rozhovoru obou výše jmenovaných.

Hlavne že tvoj komentár bol "k veci". Aj senilní majú právo sa vyjadriť a ja im to neupieram.


[quote="pid:41540, uid:178"]Vie to veľmi dobre. 5G siete sa v Rusku nestavajú technologicky v plnom rozsahu. Žiaľ, trvalo by mi dlho, kým som predmetný článok znova vyhrabal... smile Ruská armáda pre 5G zablokovala určité pásma... tuším 30GHz a vyššie... údajne kvôli interferencii s nejakými svojimi technológiami...[/quote] Škoda, pretože by ma to zaujímalo. Nestretol som sa so žiadnymi informáciami tohto druhu. [quote="pid:41775, uid:57"]Velkým plusem vlákna je obsažný a věcný dialog mezi @Irenou a @Taurusem . Je škoda, že ho tak dětinsky narušuje nejmenovaný diskusní adolescent , který už dávno potratil souvislosti rozhovoru obou výše jmenovaných.[/quote] Hlavne že tvoj komentár bol "k veci". Aj senilní majú právo sa vyjadriť a ja im to neupieram.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 11. 2021 o 16:44

Zajímavé. V mém komentáři nepadlo ani jméno a ani slovo o senilitě. A ejhle-ozve se Ogar s obranou starců.


Zajímavé. V mém komentáři nepadlo ani jméno a ani slovo o senilitě. A ejhle-ozve se Ogar s obranou starců.

Zajímavé. V mém komentáři nepadlo ani jméno a ani slovo o senilitě. A ejhle-ozve se Ogar s obranou starců.


Cítil som potrebu sa zastať všetkých senilných, ktorí svojimi nesúvisiacimi a bezobsažnými komentármi zahlcujú diskusiu. Je zaujímavé, že si sa ozval. Nikoho som nemenoval. Je zaujímavé, že si na túto časť môjho komentára reagoval.


[quote="pid:41862, uid:57"]Zajímavé. V mém komentáři nepadlo ani jméno a ani slovo o senilitě. A ejhle-ozve se Ogar s obranou starců.[/quote] Cítil som potrebu sa zastať všetkých senilných, ktorí svojimi nesúvisiacimi a bezobsažnými komentármi zahlcujú diskusiu. Je zaujímavé, že si sa ozval. Nikoho som nemenoval. Je zaujímavé, že si na túto časť môjho komentára reagoval.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 8. 11. 2021 o 17:17

Prestante uz krmit toho trolla. To jeste nikdo nechapete, ze vase reakce je presne to, o co mu jde a jenom mu nabihate na hnojomet? Myslim si, ze by uz mel zasahnout admin


Prestante uz krmit toho trolla. To jeste nikdo nechapete, ze vase reakce je presne to, o co mu jde a jenom mu nabihate na hnojomet? Myslim si, ze by uz mel zasahnout admin

Prestante uz krmit toho trolla. To jeste nikdo nechapete, ze vase reakce je presne to, o co mu jde a jenom mu nabihate na hnojomet? Myslim si, ze by uz mel zasahnout admin


Áno, Boletus by si mal vstúpiť do svedomia.


[quote="pid:41865, uid:678"]Prestante uz krmit toho trolla. To jeste nikdo nechapete, ze vase reakce je presne to, o co mu jde a jenom mu nabihate na hnojomet? Myslim si, ze by uz mel zasahnout admin[/quote] Áno, Boletus by si mal vstúpiť do svedomia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

"Na jednu stranu podpořil vznik zpochybňovačů vakcíny z řád lékařů, třeba Aliance lékařů (v čele kterého je osobní oftalmolog Navalného Vasiljeva) a aktivistů (nejvíce známá je herečka Šukšina ze slavné famílie, která je něco podobného, jako Sobčak, stejně provokativní, stejně proliberální) . Na druhou stranu, západ přes svoji agenturu v Rusku začal prosazovat povinné očkování. Tj. na jednu stranu hodně křiku a pochybnosti o Sputniku, na stranu druhou, stejná klika z řád podpindoních politiků, prosazující restrikce a povinné očkování. To jest takový boj nanajských chlapců, vytvářejících ve společnosti pnutí a nespokojenost, jehož cílem je státní převrat."


S týmto absolútny súhlas


[quote="pid:41849, uid:158"]"Na jednu stranu podpořil vznik zpochybňovačů vakcíny z řád lékařů, třeba Aliance lékařů (v čele kterého je osobní oftalmolog Navalného Vasiljeva) a aktivistů (nejvíce známá je herečka Šukšina ze slavné famílie, která je něco podobného, jako Sobčak, stejně provokativní, stejně proliberální) . Na druhou stranu, západ přes svoji agenturu v Rusku začal prosazovat povinné očkování. Tj. na jednu stranu hodně křiku a pochybnosti o Sputniku, na stranu druhou, stejná klika z řád podpindoních politiků, prosazující restrikce a povinné očkování. To jest takový boj nanajských chlapců, vytvářejících ve společnosti pnutí a nespokojenost, jehož cílem je státní převrat."[/quote] S týmto absolútny súhlas

A ejhle-ozve se Ogar s obranou starců

Myslim si , ze neo by mel banovat. Ogar nic pozitivniho nevnasi, jen same rozmisky a melneni tematu. Proste neprisel s dobrym umyslem. Kdyby to bylo nekde ve spolecnosti, tak si odsednu. Jeste jednou, proste neprisel s dobrym a konstruktivnim umyslem. Destrukce z nej odkapava.


[quote="pid:41862, uid:57"]A ejhle-ozve se Ogar s obranou starců[/quote] Myslim si , ze neo by mel banovat. Ogar nic pozitivniho nevnasi, jen same rozmisky a melneni tematu. Proste neprisel s dobrym umyslem. Kdyby to bylo nekde ve spolecnosti, tak si odsednu. Jeste jednou, proste neprisel s dobrym a konstruktivnim umyslem. Destrukce z nej odkapava.

Ogar

Navic asi nepracuje, protoze frekvence jeho prispevku je neuveritelna. Mozna nejaky “duchodce”...


[quote="pid:41962, uid:93"]Ogar[/quote] Navic asi nepracuje, protoze frekvence jeho prispevku je neuveritelna. Mozna nejaky “duchodce”...

@Ogar Valach: Tak som trocha pospomínal... aspoň som si osviežil spomienky a opravil údaje v pamäti... Začať môžeš trebárs tu: https://stop5g.cz/rusko-ma-zaporny-postoj-k-5g/ . Pod článkom je pár odkazov ďalej...

@Ogar Valach: Tak som trocha pospomínal... aspoň som si osviežil spomienky a opravil údaje v pamäti... Začať môžeš trebárs tu: [https://stop5g.cz/rusko-ma-zaporny-postoj-k-5g/](https://stop5g.cz/rusko-ma-zaporny-postoj-k-5g/) . Pod článkom je pár odkazov ďalej...

Myslim si , ze neo by mel banovat. Ogar nic pozitivniho nevnasi, jen same rozmisky a melneni tematu. Proste neprisel s dobrym umyslem. Kdyby to bylo nekde ve spolecnosti, tak si odsednu.

Myslím, že Neo by neměl banovat, není jednoduché rozhodnout koho vyloučit. Pokud máme pracovat koncepčně, něco řídit, musí být člověk vybavený KSB schopný čelit, lépe řečeno integrovat útočníka do koncepce. Ogar je velmi aktivní prudič, ale nemyslím, že někoho kdo je tak blízko názorově(proti velké skupině tam venku) nedokáže tohle prostředí nakonec zlomit. Zákon času mu bude stále míň dávat prostor pro sprostosti a možná dospěje nebo odejde. Dobrý cvičební (mladej)kádr.
Ogare kritiku klidně ano(lepší by bylo kdybys zkusil spolupracovat pro celek), ale ty osobní útoky výše už nikdy neopakuj, stydím se za tebe


[quote="pid:41962, uid:93"]Myslim si , ze neo by mel banovat. Ogar nic pozitivniho nevnasi, jen same rozmisky a melneni tematu. Proste neprisel s dobrym umyslem. Kdyby to bylo nekde ve spolecnosti, tak si odsednu.[/quote] Myslím, že Neo by neměl banovat, není jednoduché rozhodnout koho vyloučit. Pokud máme pracovat koncepčně, něco řídit, musí být člověk vybavený KSB schopný čelit, lépe řečeno integrovat útočníka do koncepce. Ogar je velmi aktivní prudič, ale nemyslím, že někoho kdo je tak blízko názorově(proti velké skupině tam venku) nedokáže tohle prostředí nakonec zlomit. Zákon času mu bude stále míň dávat prostor pro sprostosti a možná dospěje nebo odejde. Dobrý cvičební (mladej)kádr. Ogare kritiku klidně ano(lepší by bylo kdybys zkusil spolupracovat pro celek), ale ty osobní útoky výše už nikdy neopakuj, stydím se za tebe

„aktivně šířící vědomou lež o škodlivosti očkování“

Z toho by se dalo soudit, že ...ten kdo prostě jen odmítá a nemluví o tom... toho se celá akce vlastně vůbec netýká.


Dokument podepsala šéfka Roszravnadzoru Alla Samojlova.


Do které stáje patří tato osůbka?


Dnes ráno jsem získal informaci, že v RF je tvrdý lockdown. Bylo mi to divné, protože přilétá jedno letadlo za druhým a všechny plné turistů z RF. Pár telefonů a hle, ono je to trochu jinak. Lookdown údajně pouze Moskva, ale cestovat za turistikou lze bez problémů. Nařízení gubernátora Moskvy o kterém je známo, že je na straně globalizace.
Jak je to ve skutečnosti vědí asi jen Moskvané. Nevím.


[quote="pid:41007, uid:125"]„aktivně šířící vědomou lež o škodlivosti očkování“[/quote] Z toho by se dalo soudit, že ...ten kdo prostě jen odmítá a nemluví o tom... toho se celá akce vlastně vůbec netýká. [quote="pid:41007, uid:125"]Dokument podepsala šéfka Roszravnadzoru Alla Samojlova.[/quote] Do které stáje patří tato osůbka? Dnes ráno jsem získal informaci, že v RF je tvrdý lockdown. Bylo mi to divné, protože přilétá jedno letadlo za druhým a všechny plné turistů z RF. Pár telefonů a hle, ono je to trochu jinak. Lookdown údajně pouze Moskva, ale cestovat za turistikou lze bez problémů. Nařízení gubernátora Moskvy o kterém je známo, že je na straně globalizace. Jak je to ve skutečnosti vědí asi jen Moskvané. Nevím.

TauRus


Zlobíš se na mne zbytečně, to, že se toho téma v Rusku zmocnila skupina podpindosníků jen svědčí o tom, že je něco špatně. Můžeš snášet důkazů kolik chceš, stejně je jasné, že se jedná o globální agendu určenou k nečistým cílům a v Rusku zatím vláda jede ve stejné linii. Vidí to lidé tady, vidí to lidé tam, takže když Putin někde zcela vážně vykládá, že by se ve světě měli dohodnout na jednotné podobě koronavirových pasů, tak co si ti lidé mají myslet? Nepodceňuje tak trochu tu situaci? Tu zbraň těm podpindosníkům dal do ruky on sám, jestliže se nepostaral o diskusi skutečných odborníků. Pořád mluvíš o vakcínách a co léčba? Ta prostě neexistuje? Já uznávám osobitosti Ruska, kde je možné, že tam jako biologickou zbraň použijí nějaký silnější sarjrajt. Ale to nemění nic na tom, že je tam lámou na očkování, jako na jedinou možnou spásu. Nemluvě o "zdraví prospěšných" náhubcích...


Včera jsem se konečně podívala na ten film Kin-dza-dza! Příznačné je, že se tam vzbouřili až v okamžiku, kdy jim ještě kromě zvonečků na nos chtěli nasadit i náhubky. Nadávkou je tam slovo kju, nepřípomíná to takhle náhodou kjúár kód?


Podpindosníci se zmocnili agendy, kterou mají vést lidé, aby Putinovi pomohli tu diskusi rozpoutat. Takže co teď? Necháme to být? A dovolíme jim mezitím utahovat šrouby?


Říkáš, že Putin tvrdí, že by mělo být očkování nepovinné, ale vůbec mu nevadí, když ho někde povinně zavádí pro určité skupiny obyvatel, pro které to mimochodem znamená přijít o zaměstnání, jestliže se nepodvolí. Mluvil o tom i na Valdaji, že gubernátoři tu pravomoc mají. A jak víme, tohle je ten prstíček do dveří, určitými skupinami to začne a celoplošně povinným očkováním skončí.


A co to má znamenat s tím Kiseljovem, jak Pjakin mluvil o tom sestříhaném záznamu z nemocnice, kde měli ležet naočkovaní? V té reportáži se mluvilo o tom, že nemocní jsou samozřejmě neočkovaní a potom "náhodou" unikl plný záznam, kde ti lidé říkají, že jsou očkovaní? Není tohle zatracená diverze? Proč tam Kiseljov ještě sedí?


Říkáš, že tak schválně destabilizují Rusko a já s tebou souhlasím. Není tedy nutné na to poukazovat?


TauRus Zlobíš se na mne zbytečně, to, že se toho téma v Rusku zmocnila skupina podpindosníků jen svědčí o tom, že je něco špatně. Můžeš snášet důkazů kolik chceš, stejně je jasné, že se jedná o globální agendu určenou k nečistým cílům a v Rusku zatím vláda jede ve stejné linii. Vidí to lidé tady, vidí to lidé tam, takže když Putin někde zcela vážně vykládá, že by se ve světě měli dohodnout na jednotné podobě koronavirových pasů, tak co si ti lidé mají myslet? Nepodceňuje tak trochu tu situaci? Tu zbraň těm podpindosníkům dal do ruky on sám, jestliže se nepostaral o diskusi skutečných odborníků. Pořád mluvíš o vakcínách a co léčba? Ta prostě neexistuje? Já uznávám osobitosti Ruska, kde je možné, že tam jako biologickou zbraň použijí nějaký silnější sarjrajt. Ale to nemění nic na tom, že je tam lámou na očkování, jako na jedinou možnou spásu. Nemluvě o "zdraví prospěšných" náhubcích... Včera jsem se konečně podívala na ten film Kin-dza-dza! Příznačné je, že se tam vzbouřili až v okamžiku, kdy jim ještě kromě zvonečků na nos chtěli nasadit i náhubky. Nadávkou je tam slovo kju, nepřípomíná to takhle náhodou kjúár kód? Podpindosníci se zmocnili agendy, kterou mají vést lidé, aby Putinovi pomohli tu diskusi rozpoutat. Takže co teď? Necháme to být? A dovolíme jim mezitím utahovat šrouby? Říkáš, že Putin tvrdí, že by mělo být očkování nepovinné, ale vůbec mu nevadí, když ho někde povinně zavádí pro určité skupiny obyvatel, pro které to mimochodem znamená přijít o zaměstnání, jestliže se nepodvolí. Mluvil o tom i na Valdaji, že gubernátoři tu pravomoc mají. A jak víme, tohle je ten prstíček do dveří, určitými skupinami to začne a celoplošně povinným očkováním skončí. A co to má znamenat s tím Kiseljovem, jak Pjakin mluvil o tom sestříhaném záznamu z nemocnice, kde měli ležet naočkovaní? V té reportáži se mluvilo o tom, že nemocní jsou samozřejmě neočkovaní a potom "náhodou" unikl plný záznam, kde ti lidé říkají, že jsou očkovaní? Není tohle zatracená diverze? Proč tam Kiseljov ještě sedí? Říkáš, že tak schválně destabilizují Rusko a já s tebou souhlasím. Není tedy nutné na to poukazovat?

Pokud máme pracovat koncepčně, něco řídit, musí být člověk vybavený KSB schopný čelit, lépe řečeno integrovat útočníka do koncepce.

Toto je trochu dosť naivné... Chápem, že treba najprv skúšať dobrým slovom, ale nie s každým sa to dá... V KSB máš také vyjadrenia, že pokiaľ išlo o trockistov, tak mnoho ľudí doplatilo svojim životom na to, keď sa pokúšali priviesť trockistov k rozumu. A je to pochopiteľné.
Na každom fóre sa občas vyskytnú takzvaní "potížisté". A v ich prípade nepomôže nič iné, len ban, pretože v opačnom prípade časom úplne rozložia diskusiu. Mnohé fóra skončili práve preto, lebo tolerovali "potížistov".
Na vodeksb malo fórum vysokú kultúrnu úroveň práve preto, že rozkladné živly (ktorých bolo pomerne málo) dostávali ban, skoro vždy len dočasný, a periodicky sa vracali späť a nepoučiteľne robili ten istý troling znovu a znovu.
Koňa môžeš priviesť k vode, ale nemôžeš ho prinútiť napiť sa, a nie si povinný tolerovať, aby vnášal svoju nevychovanosť a svoje móresy v tvojej diskusnej skupine, rozbíjal napájadlo.


To čo navrhuješ, je ako inlúzia v školstve. Kým s deťmi s poruchami čítania (disgrafia, dislexia) sa to ešte dá, no v prípade detí s poruchami správania, hyperaktivitou a pod. sa to absolútne nedá, a dopláca na to vyučovací proces.


[quote="pid:41966, uid:641"]Pokud máme pracovat koncepčně, něco řídit, musí být člověk vybavený KSB schopný čelit, lépe řečeno **integrovat útočníka do koncepce**.[/quote] Toto je trochu dosť naivné... Chápem, že treba najprv skúšať dobrým slovom, ale nie s každým sa to dá... V KSB máš také vyjadrenia, že pokiaľ išlo o trockistov, tak mnoho ľudí doplatilo svojim životom na to, keď sa pokúšali priviesť trockistov k rozumu. A je to pochopiteľné. Na každom fóre sa občas vyskytnú takzvaní "potížisté". A v ich prípade nepomôže nič iné, len ban, pretože v opačnom prípade časom úplne rozložia diskusiu. Mnohé fóra skončili práve preto, lebo tolerovali "potížistov". Na vodeksb malo fórum vysokú kultúrnu úroveň práve preto, že rozkladné živly (ktorých bolo pomerne málo) dostávali ban, skoro vždy len dočasný, a periodicky sa vracali späť a nepoučiteľne robili ten istý troling znovu a znovu. Koňa môžeš priviesť k vode, ale nemôžeš ho prinútiť napiť sa, a nie si povinný tolerovať, aby vnášal svoju nevychovanosť a svoje móresy v tvojej diskusnej skupine, rozbíjal napájadlo. To čo navrhuješ, je ako inlúzia v školstve. Kým s deťmi s poruchami čítania (disgrafia, dislexia) sa to ešte dá, no v prípade detí s poruchami správania, hyperaktivitou a pod. sa to absolútne nedá, a dopláca na to vyučovací proces.

Na vodeksb malo fórum vysokú kultúrnu úroveň práve preto, že rozkladné živly (ktorých bolo pomerne málo) dostávali ban, skoro vždy len dočasný, a periodicky sa vracali späť a nepoučiteľne robili ten istý troling znovu a znovu.
Koňa môžeš priviesť k vode, ale nemôžeš ho prinútiť napiť sa, a nie si povinný tolerovať, aby vnášal svoju nevychovanosť a svoje móresy v tvojej diskusnej skupine, rozbíjal napájadlo.

A jak to skončilo, myslím vodu? Pokud by @Oracle_911 a @Neo nepřišel s novou vyšší úrovní, jak dopadne toto fórum časem, až se začne banovat, necháš se vyprovokovat nebo to budeš ignorovat? Nevyhraješ, v čase se to vrátí.. a tady se to změní na uzavřený klub. KSB se má šířit.
Pokud dokážeš koncepci vysvětlit, přiblížit, pomalejším a ztraceným, dáš dar, sami budou chytat ryby, přestanou být parazitem.

Otázka by měla znít, jak přiblížit KSB? Podotázka, proč z vězení nevycházejí napravení lidé, je chyba v systému nebo lidech? Dostávají dost informací, aby při dalším vstupu do matrice odhadli míru? Dělá systém dost a dělala by nová spravedlivá společnost víc?


Bez vody: @Hox možná načas ztratil rozlišení, naposledy psal, že mu některé příspěvky vadily, vedly diskuzi podle jiné linie než chtěl on, tím nakonec(svou pravdou) zabanoval sebe a vzal sebou i ostatní.
Bez něj by nebylo ani toto fórum, jeho práce je nedocenitelná a jsem rád, že skládání mozaiky nevzdal.
Pokud se nedokážeme domluvit ani mezi sebou, jak chceme po ostatních, aby se KSB šířila a pomohla celku nelézt do stejných trubiček(Nestor).
Cíl je spojení, tady je rozdíl mezi starou a novou vodou, jiný úhel pohledu.
Asi děláme něco špatně, hledám poučení, ty určitě taky, pokud se nám v čase vrací lidé, které KSB nedokáže přesvědčit, že je mezioborovou pomůckou k nalezení společné cesty ze sraček.
Chybu řízení můžeme napravit jedině společně.

[quote="pid:42023, uid:6"]Na vodeksb malo fórum vysokú kultúrnu úroveň práve preto, že rozkladné živly (ktorých bolo pomerne málo) dostávali ban, skoro vždy len dočasný, a periodicky sa vracali späť a nepoučiteľne robili ten istý troling znovu a znovu. Koňa môžeš priviesť k vode, ale nemôžeš ho prinútiť napiť sa, a nie si povinný tolerovať, aby vnášal svoju nevychovanosť a svoje móresy v tvojej diskusnej skupine, rozbíjal napájadlo.[/quote] A jak to skončilo, myslím vodu? Pokud by @Oracle_911 a @Neo nepřišel s novou vyšší úrovní, jak dopadne toto fórum časem, až se začne banovat, necháš se vyprovokovat nebo to budeš ignorovat? Nevyhraješ, v čase se to vrátí.. a tady se to změní na uzavřený klub. KSB se má šířit. Pokud dokážeš koncepci vysvětlit, přiblížit, pomalejším a ztraceným, dáš dar, sami budou chytat ryby, přestanou být parazitem. Otázka by měla znít, jak přiblížit KSB? Podotázka, proč z vězení nevycházejí napravení lidé, je chyba v systému nebo lidech? Dostávají dost informací, aby při dalším vstupu do matrice odhadli míru? Dělá systém dost a dělala by nová spravedlivá společnost víc? Bez vody: @Hox možná načas ztratil rozlišení, naposledy psal, že mu některé příspěvky vadily, vedly diskuzi podle jiné linie než chtěl on, tím nakonec(svou pravdou) zabanoval sebe a vzal sebou i ostatní. Bez něj by nebylo ani toto fórum, jeho práce je nedocenitelná a jsem rád, že skládání mozaiky nevzdal. Pokud se nedokážeme domluvit ani mezi sebou, jak chceme po ostatních, aby se KSB šířila a pomohla celku nelézt do stejných trubiček(Nestor). Cíl je spojení, tady je rozdíl mezi starou a novou vodou, jiný úhel pohledu. Asi děláme něco špatně, hledám poučení, ty určitě taky, pokud se nám v čase vrací lidé, které KSB nedokáže přesvědčit, že je mezioborovou pomůckou k nalezení společné cesty ze sraček. Chybu řízení můžeme napravit jedině společně.
Upravené 9. 11. 2021 o 14:46

To je podobné jako myšlenka , že SSSR měl vítat Německé armády chlebem a solí . Pod rozlišovací schopnost patří i to , zda někdo trvale nechápe , nebo koná jako nepřítel , protože je to nepřítel .
Je to ta samá taktika odevzdanosti se , jako nechat otevřené hranice a doufat že přijdou jen ti dobří .
Takový sebelikvidační způsob je možný jen u filozofů , kteří tím že jim společné úsilí obyvatel země vytápí budovu a chrání je i ostatní před tlakem prostředí , mohou teoretizovat o nekonečné lásce k ostatním .


To je podobné jako myšlenka , že SSSR měl vítat Německé armády chlebem a solí . Pod rozlišovací schopnost patří i to , zda někdo trvale nechápe , nebo koná jako nepřítel , protože je to nepřítel . Je to ta samá taktika odevzdanosti se , jako nechat otevřené hranice a doufat že přijdou jen ti dobří . Takový sebelikvidační způsob je možný jen u filozofů , kteří tím že jim společné úsilí obyvatel země vytápí budovu a chrání je i ostatní před tlakem prostředí , mohou teoretizovat o nekonečné lásce k ostatním .
Upravené 9. 11. 2021 o 15:30

Zlobíš se na mne zbytečně


Ireno, nezlobím se na nikoho. Jedeme normální diskuzí a snažíme se přijít věcem na kloub. Snažím se pochopit situaci v Rusku, jednání Putina a ostatní věci kolem vakcinace.
Včera jsem se podíval na kousek Pjakina, kde on mluvil o této skupině a tvrdil, že jsou to normální lidé a útočí na ně jenom vlasovci. Jenže já vím, že až tak normální nejsou, respektive ti, kteří je vedou. Protože u normálních předpokládám určitou mravnost a tam jí nevidím. Vidím to, že tzvn. antivaxery se snaží někdo přes tyto skupiny marginalizovat, aby tí, kdo bude na ně odkazovat, považovali za obecné blázny. Snaží se odvést lidí od podstaty, osedlat proces a současně roztříštit společnost.


Faktů, o které bych se mohl opřít, je kupodivu neskutečně málo. Myslím tím nezpochybnitelných faktů, ne takových strašilek, kterými se hemží alternativa a které jsem sám nedávno vyvrácel. Na způsob, jak se vyjádřil Veličko: "a zuby té útočící krysy byly napuštěny ciankáliem".
Především, chybí pravdivá statistika úmrtnosti na covid nevakcinovaných a vakcinovaných. Protože vakcinace je oprávněná jen tehdy, když statistika prokazatelně mluví ve prospěch vakcinace. A naopak.


Včera byla zveřejněna tato zpráva:
Rusové mohou od pondělí obdržet nové potvrzení o očkování proti koronaviru nebo prodělané nemoci, dokument je k dispozici ve dvou jazycích – ruštině a angličtině, a také v elektronické a papírové podobě. Odpovídající nařízení Ministerstva zdravotnictví je zveřejněno na oficiálním internetovém portálu právních informací.
Toto nařízení vstupuje v platnost 8. listopadu , 2021“, uvádí dokument.
https://tass.ru/obschestvo/12858123?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Uspěchem už je, že prodělaná nemoc se přirovnává k vakcinací.


Ten fakt, že dokument bude ve dvou jazycích, nejspíše mluví o tom, že mezi některými státy došlo k dohodě o vzájemném uznání takových dokumentů. Zde vidím snahu nějakým způsobem rozhýbat obchody. A v tomto smyslu i mohu chápat jednání Putina, snaží se výhnout izolací Ruska.


Další věci, která ve mně vyvolává kognitivní disonanci - Šojgu referoval Putinovi, že (asi) 95% armády bylo vakcinováno Sputnikem. Jestli mají pravdu antivaxeři, většina z těchto lidí by měla v brzké době zemřít. Prozatím, podle tvrzení Šojgu, v armádě je nemocnost minimilizována a úmrtnost je 45 krát nižší, než ve státě. Šojgu to vysvětluje totální vakcinací.
https://ria.ru/20211107/vaktsinatsiya-1757948473.html


Možná armádní statistiku Putin bere, jako prokazatelnou ve prospěch vakcinace? A než se rozhodli ve prospěch vakcinace armády, tak snad museli snad mít nějaké zásadní argumenty pro? Protože pokud by tomu tak nebylo, tak by to znamenalo, že vědomě hazardovali nejen s životy lidí, ale i s prioritou, kterou oba pracně budovali a která zajišťuje státu nejen určitou míru suverenity, ale i životy jích samotných.


Jakou oni dva hrají hru v té kálné vodě s koronavirusem? Umíme na to odpovědět?


[quote="pid:41980, uid:125"]Zlobíš se na mne zbytečně[/quote] Ireno, nezlobím se na nikoho. Jedeme normální diskuzí a snažíme se přijít věcem na kloub. Snažím se pochopit situaci v Rusku, jednání Putina a ostatní věci kolem vakcinace. Včera jsem se podíval na kousek Pjakina, kde on mluvil o této skupině a tvrdil, že jsou to normální lidé a útočí na ně jenom vlasovci. Jenže já vím, že až tak normální nejsou, respektive ti, kteří je vedou. Protože u normálních předpokládám určitou mravnost a tam jí nevidím. Vidím to, že tzvn. antivaxery se snaží někdo přes tyto skupiny marginalizovat, aby tí, kdo bude na ně odkazovat, považovali za obecné blázny. Snaží se odvést lidí od podstaty, osedlat proces a současně roztříštit společnost. Faktů, o které bych se mohl opřít, je kupodivu neskutečně málo. Myslím tím nezpochybnitelných faktů, ne takových strašilek, kterými se hemží alternativa a které jsem sám nedávno vyvrácel. Na způsob, jak se vyjádřil Veličko: "a zuby té útočící krysy byly napuštěny ciankáliem". Především, chybí pravdivá statistika úmrtnosti na covid nevakcinovaných a vakcinovaných. Protože vakcinace je oprávněná jen tehdy, když statistika prokazatelně mluví ve prospěch vakcinace. A naopak. Včera byla zveřejněna tato zpráva: Rusové mohou od pondělí obdržet nové potvrzení o očkování proti koronaviru **nebo prodělané nemoci**, dokument je k dispozici ve dvou jazycích – ruštině a angličtině, a také v elektronické a papírové podobě. Odpovídající nařízení Ministerstva zdravotnictví je zveřejněno na oficiálním internetovém portálu právních informací. Toto nařízení vstupuje v platnost 8. listopadu , 2021“, uvádí dokument. https://tass.ru/obschestvo/12858123?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop **Uspěchem už je, že prodělaná nemoc se přirovnává k vakcinací.** Ten fakt, že dokument bude ve dvou jazycích, nejspíše mluví o tom, že mezi některými státy došlo k dohodě o vzájemném uznání takových dokumentů. Zde vidím snahu nějakým způsobem rozhýbat obchody. A v tomto smyslu i mohu chápat jednání Putina, snaží se výhnout izolací Ruska. Další věci, která ve mně vyvolává kognitivní disonanci - Šojgu referoval Putinovi, že (asi) 95% armády bylo vakcinováno Sputnikem. Jestli mají pravdu antivaxeři, většina z těchto lidí by měla v brzké době zemřít. Prozatím, podle tvrzení Šojgu, v armádě je nemocnost minimilizována a úmrtnost je 45 krát nižší, než ve státě. Šojgu to vysvětluje totální vakcinací. https://ria.ru/20211107/vaktsinatsiya-1757948473.html Možná armádní statistiku Putin bere, jako prokazatelnou ve prospěch vakcinace? A než se rozhodli ve prospěch vakcinace armády, tak snad museli snad mít nějaké zásadní argumenty pro? Protože pokud by tomu tak nebylo, tak by to znamenalo, že vědomě hazardovali nejen s životy lidí, ale i s prioritou, kterou oba pracně budovali a která zajišťuje státu nejen určitou míru suverenity, ale i životy jích samotných. Jakou oni dva hrají hru v té kálné vodě s koronavirusem? Umíme na to odpovědět?
Upravené 9. 11. 2021 o 16:54

Putin někde zcela vážně vykládá, že by se ve světě měli dohodnout na jednotné podobě koronavirových pasů, tak co si ti lidé mají myslet?


Ak to človeku nedáva zmysel, možno si stačí položiť jednoduchú otázku: Budú covid pasy v ostatnom svete? Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že budú. A teraz si predstavme, ako by fungovala cezhraničná spolupráca Ruska bez zavedenia takých pasov. Veď by prestala existovať. Okrem toho, už som tu načrtol, že digitalizácia je ako globalizácia proces objektívny. Vie si niekto predstaviť, že bude lietať do práce a späť na nejakom drone, ale z nejakého dôvodu bude mať stále papierové doklady? Jednoducho všetko smeruje k tomu, že všetko bude dostupné v digitálnej podobe a na jednom mieste. Je to naozaj veľmi zvláštna predstava z pohľadu človeka, ktorý zažil aj starý, odchádzajúci svet, ale tak to jednoducho je. Jediná možnosť je postaviť sa do čela procesu a pokúsiť sa ho riadiť. V opačnom prípade ho bude riadiť niekto iný a vtedy to naozaj prestane byť sranda.


[quote="pid:41980, uid:125"]Putin někde zcela vážně vykládá, že by se ve světě měli dohodnout na jednotné podobě koronavirových pasů, tak co si ti lidé mají myslet?[/quote] Ak to človeku nedáva zmysel, možno si stačí položiť jednoduchú otázku: Budú covid pasy v ostatnom svete? Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že budú. A teraz si predstavme, ako by fungovala cezhraničná spolupráca Ruska bez zavedenia takých pasov. Veď by prestala existovať. Okrem toho, už som tu načrtol, že digitalizácia je ako globalizácia proces objektívny. Vie si niekto predstaviť, že bude lietať do práce a späť na nejakom drone, ale z nejakého dôvodu bude mať stále papierové doklady? Jednoducho všetko smeruje k tomu, že všetko bude dostupné v digitálnej podobe a na jednom mieste. Je to naozaj veľmi zvláštna predstava z pohľadu človeka, ktorý zažil aj starý, odchádzajúci svet, ale tak to jednoducho je. Jediná možnosť je postaviť sa do čela procesu a pokúsiť sa ho riadiť. V opačnom prípade ho bude riadiť niekto iný a vtedy to naozaj prestane byť sranda.

V Petrohradu zavedli povinnou vakcinaci na COVID-19 pro obyvatele starší 60ti let a obyvatele s chronickými onemocněními. Vyplývá to s ustanovení zveřejněného na webu městského Rospotrebnadzoru, které podepala hlavní hygienička Petrohradu Natalija Bašketova.


První dávku by tyto skupiny obyvatelstva měly dostat do 15. prosince a druhou do 15. ledna 2022.


https://lenta.ru/news/2021/11/09/bgdjhb/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


V Petrohradu zavedli povinnou vakcinaci na COVID-19 pro obyvatele starší 60ti let a obyvatele s chronickými onemocněními. Vyplývá to s ustanovení zveřejněného na webu městského Rospotrebnadzoru, které podepala hlavní hygienička Petrohradu Natalija Bašketova. První dávku by tyto skupiny obyvatelstva měly dostat do 15. prosince a druhou do 15. ledna 2022. https://lenta.ru/news/2021/11/09/bgdjhb/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Irena vysvetľuje a vysvetľuje a slepci nevidia a nevidia. Možno nechcú vidieť, lebo by mohla padnúť gloriola Vladimíra Putina a ich predstava o tom, že má kormidlo pevne v rukách a loď pláva správnym smerom. Lenže ak ich predstavy nekorešpondujú s realitou, mali by to chcieť vedieť.


Irena vysvetľuje a vysvetľuje a slepci nevidia a nevidia. Možno nechcú vidieť, lebo by mohla padnúť gloriola Vladimíra Putina a ich predstava o tom, že má kormidlo pevne v rukách a loď pláva správnym smerom. Lenže ak ich predstavy nekorešpondujú s realitou, mali by to chcieť vedieť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 11. 2021 o 17:33

"Verim v modernu medicinu" zahlasil moj byvaly kolega, ktoremu sa po ockovani predispozicia na rakovinu zmenila na metastazy.


Tato viera vo vedu ci medicinu zabija.


Souhlas.
Z rodiny také znám příklad víry v doktory, kteří léčili, léčili, až zdárně doléčili k předčasné smrti...
To ještě pár let před Covidem, ale výsledky "léčení" k většímu a většímu chřadnutí jsem pozoroval dlouhodobě.
Jenomže co dělat, když víra v doktory je tak silná a slepá?


Není možné Taurusi zavírat oči před tím, co se děje i v Rusku, jen proto, že se to děje v Rusku. Agendy jsou globální. A

Souhlasím.
I v Rusku je obrovská míra korupce. Větší, než si zde připouštíme a před tím nelze prostě jen zavírat oči.
To, že na Západě je to v mnohém ještě horší neznamená, že v Rusku korupce není.


Je jisté, že i v Rusku jakékoliv alternativní způsoby léčby jsou potlačovány, viz Neumyvakin, který o tom mluvil x.krát.

Zajímalo by mě, co by Neumyvakin řekl, kdyby se toho dožil.
Možná, že ho odstranili s předstihem?


Na každom fóre sa občas vyskytnú takzvaní "potížisté". A v ich prípade nepomôže nič iné, len ban

Velice mírně řečeno.


Pokud dokážeš koncepci vysvětlit, přiblížit, pomalejším a ztraceným, dáš dar, sami budou chytat ryby, přestanou být parazitem.

Co chceš vysvětlovat trollovi, který tu je s jasným cílem - aby rozjebával diskusi (Díky za mínus, Ogare!), aby rozděloval lidi a vyvolával tendence velice podobné těm v nacistickém Německu?
Neznáš pohádku "Obušku, z pytle ven!"?


[quote="pid:41375, uid:10"]"Verim v modernu medicinu" zahlasil moj byvaly kolega, ktoremu sa po ockovani predispozicia na rakovinu zmenila na metastazy. Tato viera vo vedu ci medicinu zabija.[/quote] Souhlas. Z rodiny také znám příklad víry v doktory, kteří léčili, léčili, až zdárně doléčili k předčasné smrti... To ještě pár let před Covidem, ale výsledky "léčení" k většímu a většímu chřadnutí jsem pozoroval dlouhodobě. Jenomže co dělat, když víra v doktory je tak silná a slepá? [quote="pid:41414, uid:125"]Není možné Taurusi zavírat oči před tím, co se děje i v Rusku, jen proto, že se to děje v Rusku. Agendy jsou globální. A[/quote] Souhlasím. I v Rusku je obrovská míra korupce. Větší, než si zde připouštíme a před tím nelze prostě jen zavírat oči. To, že na Západě je to v mnohém ještě horší neznamená, že v Rusku korupce není. [quote="pid:41414, uid:125"]Je jisté, že i v Rusku jakékoliv alternativní způsoby léčby jsou potlačovány, viz Neumyvakin, který o tom mluvil x.krát.[/quote] Zajímalo by mě, co by Neumyvakin řekl, kdyby se toho dožil. Možná, že ho odstranili s předstihem? [quote="pid:42023, uid:6"]Na každom fóre sa občas vyskytnú takzvaní "potížisté". A v ich prípade nepomôže nič iné, len ban[/quote] Velice mírně řečeno. [quote="pid:42034, uid:641"]Pokud dokážeš koncepci vysvětlit, přiblížit, pomalejším a ztraceným, dáš dar, sami budou chytat ryby, přestanou být parazitem.[/quote] Co chceš vysvětlovat trollovi, který tu je s jasným cílem - aby rozjebával diskusi _(Díky za mínus, Ogare!)_, aby rozděloval lidi a vyvolával tendence velice podobné těm v nacistickém Německu? Neznáš pohádku "Obušku, z pytle ven!"?
Upravené 9. 11. 2021 o 17:47

To je podobné jako myšlenka , že SSSR měl vítat Německé armády chlebem a solí . Pod rozlišovací schopnost patří i to , zda někdo trvale nechápe , nebo koná jako nepřítel , protože je to nepřítel .
Je to ta samá taktika odevzdanosti se , jako nechat otevřené hranice a doufat že přijdou jen ti dobří .
Takový sebelikvidační způsob je možný jen u filozofů

A čím tedy jsme? Zbraně nemáme, spojit se nedovedeme, vlastně ani nevíme co chceme. Někdo se chce vrátit do středověku, jiný do socialismu, já třeba už nechci do žádný "trubičky", ale ven.
Když čtu, jak si nadávají Rusofil x Putinovec, protože se neshodnou na základní myšlence, oba jste popisovali to samé, jinými slovy, končilo to nepochopením, ale i tak to bylo pro mě přínosem. Měli by jsme hledat cestu společně, ne bojovat, tandem je tu občas dobře vidět.
Putin se snaží o spojení se "zlým" západem, snaží se integrovat hrozbu do ruské koncepce, koho je to strašák nebo loutka? Bere nám bolševiky, nechá lidi napospas covid panice, u nás energie letí nahoru, tak daleko to dotáhl a teď se vybarvil, nebo nás spíš nutí k jinému úhlu pohledu?
Stručně a krátce, lidi záchrana nepřijde ze shora, ale od vás, z vnitřního nastavení psychiky, každý jedinec musí odvolat svá přání jestli má přejít řízení pod HNR, svobodná volba, ale ne každý zvolí odpuštění(odvolá svá přání).
O dobroserství bych mluvil taky nemít všechny informace a klidně na ty hrábě skoč, ale já vím od lidí, kteří to zažili, že válka být neměla, bylo to naše selhání, několik generací trvající trauma.
To popírání HNR je opravdu někdy na tomto webu matoucí, někteří za tím nehledají vyšší kvalitu vědomí a řízení ze zdroje, ale jen vysvětlení schématu fungování světa.


[quote="pid:42039, uid:185"]To je podobné jako myšlenka , že SSSR měl vítat Německé armády chlebem a solí . Pod rozlišovací schopnost patří i to , zda někdo trvale nechápe , nebo koná jako nepřítel , protože je to nepřítel . Je to ta samá taktika odevzdanosti se , jako nechat otevřené hranice a doufat že přijdou jen ti dobří . Takový sebelikvidační způsob je možný jen u filozofů[/quote] A čím tedy jsme? Zbraně nemáme, spojit se nedovedeme, vlastně ani nevíme co chceme. Někdo se chce vrátit do středověku, jiný do socialismu, já třeba už nechci do žádný "trubičky", ale ven. Když čtu, jak si nadávají Rusofil x Putinovec, protože se neshodnou na základní myšlence, oba jste popisovali to samé, jinými slovy, končilo to nepochopením, ale i tak to bylo pro mě přínosem. Měli by jsme hledat cestu společně, ne bojovat, tandem je tu občas dobře vidět. Putin se snaží o spojení se "zlým" západem, snaží se integrovat hrozbu do ruské koncepce, koho je to strašák nebo loutka? Bere nám bolševiky, nechá lidi napospas covid panice, u nás energie letí nahoru, tak daleko to dotáhl a teď se vybarvil, nebo nás spíš nutí k jinému úhlu pohledu? Stručně a krátce, lidi záchrana nepřijde ze shora, ale od vás, z vnitřního nastavení psychiky, každý jedinec musí odvolat svá přání jestli má přejít řízení pod HNR, svobodná volba, ale ne každý zvolí odpuštění(odvolá svá přání). O dobroserství bych mluvil taky nemít všechny informace a klidně na ty hrábě skoč, ale já vím od lidí, kteří to zažili, že válka být neměla, bylo to naše selhání, několik generací trvající trauma. To popírání HNR je opravdu někdy na tomto webu matoucí, někteří za tím nehledají vyšší kvalitu vědomí a řízení ze zdroje, ale jen vysvětlení schématu fungování světa.

Co chceš vysvětlovat trollovi, který tu je s jasným cílem - aby rozjebával diskusi (Díky za mínus, Ogare!), aby rozděloval lidi a vyvolával tendence velice podobné těm v nacistickém Německu?
Neznáš pohádku "Obušku, z pytle ven!"?

Možná jsem jedinej komu připadá uchopení koncepce jednoduchým jazykem dostupným všem jako dobrý nápad. Jsme tvořivý národ: Hašek dal světu Švejka, Smetana Vltavu a krteček ještě dneska učí Čínu jak se vyrábí kalhotky. Proč nepředstavit lidem koncepci, aby mohli chránit své zájmy, zájmy rodiny a ...


Nejspíš patříš k těm co sednou a daj 60+ hrubých knih k obědu a ještě napíšou obsažný komentář, ale většina "opic" spustí křik, že tam vidí bubáka, ty jim to nevymluvíš, ale necháš je křičet, je jedno, že si zavřeš okno(dáš ban), vrátí se to zpátky. Není lepší to změnit? Jak, je až druhá otázka.


[quote="pid:42052, uid:181"]Co chceš vysvětlovat trollovi, který tu je s jasným cílem - aby rozjebával diskusi (Díky za mínus, Ogare!), aby rozděloval lidi a vyvolával tendence velice podobné těm v nacistickém Německu? Neznáš pohádku "Obušku, z pytle ven!"?[/quote] Možná jsem jedinej komu připadá uchopení koncepce jednoduchým jazykem dostupným všem jako dobrý nápad. Jsme tvořivý národ: Hašek dal světu Švejka, Smetana Vltavu a krteček ještě dneska učí Čínu jak se vyrábí kalhotky. Proč nepředstavit lidem koncepci, aby mohli chránit své zájmy, zájmy rodiny a ... Nejspíš patříš k těm co sednou a daj 60+ hrubých knih k obědu a ještě napíšou obsažný komentář, ale většina "opic" spustí křik, že tam vidí bubáka, ty jim to nevymluvíš, ale necháš je křičet, je jedno, že si zavřeš okno(dáš ban), vrátí se to zpátky. Není lepší to změnit? Jak, je až druhá otázka.

Já ti představu neberu , máš na ni své právo . Do chvíle , než tě sežere tygr , který je jinak hodný .


Já ti představu neberu , máš na ni své právo . Do chvíle , než tě sežere tygr , který je jinak hodný .
123
7.57k
160
34
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept