Zdravie a záhrada
Covid-19 časť 3

Já ale mluvím o jiné katastrofě. A to, že v krizových měsících, kdy byly "přeplněné" nemocnice, bylo těch lůžek obsazených mnohem méně

Bacha na to. Podařilo se mi dohledat původní zrdoj toho grafu a tam dává úplně jiný smysl, než původní graf vytržený z kontextu. Jedná se o akutní péči, pro kterou zbyla kapacita po pacientech s kovidem.
Mysleme si o kovidu co chceme, ale ohýbání vytržených dat z kontextu k tomu, čemu chci věřit, nepovažuji za nejlepší "argumentaci". V obecné rovině, nemyslím to nijak osobně.


https://www.mzcr.cz/tiskove-centrum-mz/cechum-se-behem-pandemie-zhorsil-zdravotni-stav-odkladali-navstevu-lekare/
konkrétně
https://www.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/10/Epidemie-COVID-19-v-datech-dopad-na-zdravotni-peci-a-prevenci.pdf


[quote="pid:44751, uid:223"]Já ale mluvím o jiné katastrofě. A to, že v krizových měsících, kdy byly "přeplněné" nemocnice, bylo těch lůžek obsazených mnohem méně[/quote] Bacha na to. Podařilo se mi dohledat původní zrdoj toho grafu a tam dává úplně jiný smysl, než původní graf vytržený z kontextu. Jedná se o akutní péči, pro kterou zbyla kapacita po pacientech s kovidem. Mysleme si o kovidu co chceme, ale ohýbání vytržených dat z kontextu k tomu, čemu chci věřit, nepovažuji za nejlepší "argumentaci". V obecné rovině, nemyslím to nijak osobně. https://www.mzcr.cz/tiskove-centrum-mz/cechum-se-behem-pandemie-zhorsil-zdravotni-stav-odkladali-navstevu-lekare/ konkrétně https://www.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/10/Epidemie-COVID-19-v-datech-dopad-na-zdravotni-peci-a-prevenci.pdf

Mám jeden hloupý dotaz: Mám dojem, že všichni očkovaní museli podepsat papír, že souhlasí s očkováním experimentální vakcínou. Jak by mě někdo donutil v případě povinného očkování tento papír podepsat?


Mám jeden hloupý dotaz: Mám dojem, že všichni očkovaní museli podepsat papír, že souhlasí s očkováním experimentální vakcínou. Jak by mě někdo donutil v případě povinného očkování tento papír podepsat?

Naďabil som na cca mesiac starú správu, ale šokovala ma statočne. Na Taiwane zomrelo viac ľudí po očkovaní, ako na COVID-19. Vlastne, to by až také prekvapivé nebolo. Ale na 23-miliónovom Taiwane zomrelo 845 ľudí na koronavírus? Kdepak asi soudruzi ze Slovenska udělali chybu?
Zdroj správy (anglicky): https://www.ntd.com/more-die-after-vaccination-than-from-covid-19-in-taiwan_688004.html
Oficiálne štatistiky: https://news.google.com/covid19/map?hl=sk&mid=%2Fm%2F06f32&gl=SK&ceid=SK%3Ask


Naďabil som na cca mesiac starú správu, ale šokovala ma statočne. Na Taiwane zomrelo viac ľudí po očkovaní, ako na COVID-19. Vlastne, to by až také prekvapivé nebolo. Ale na 23-miliónovom Taiwane zomrelo 845 ľudí na koronavírus? Kdepak asi soudruzi ze Slovenska udělali chybu? Zdroj správy (anglicky): [https://www.ntd.com/more-die-after-vaccination-than-from-covid-19-in-taiwan_688004.html](https://www.ntd.com/more-die-after-vaccination-than-from-covid-19-in-taiwan_688004.html) Oficiálne štatistiky: https://news.google.com/covid19/map?hl=sk&mid=%2Fm%2F06f32&gl=SK&ceid=SK%3Ask

ak by mě někdo donutil v případě povinného očkování tento papír podepsat?

Prečo podpisovať? Podľa rakúskeho vzoru by si mal dostať na výber - ihla, pokuta, basa.


[quote="pid:44798, uid:430"]ak by mě někdo donutil v případě povinného očkování tento papír podepsat?[/quote] Prečo podpisovať? Podľa rakúskeho vzoru by si mal dostať na výber - ihla, pokuta, basa.

Jak by mě někdo donutil v případě povinného očkování tento papír podepsat?

Prvá vec je strašenie povinnosťou. Ak splní účel, nebude treba ďalší krok.
Druhá vec je, že súčasne s nariadením povinného očkovania rokuje Brusel o vytvorení fondu pre odškodnenie po vakcínach. Nárok nebudú mať ľudia, čo podpísali dobrovoľnosť zúčastniť sa na experimente.
Takto sa nasmeruje hnev na anonymný Brusel, aby si ľudia vymáhali odškodnenie tam. Otázka je, koľko ľudí to naozaj dokáže.


[quote="pid:44798, uid:430"]Jak by mě někdo donutil v případě povinného očkování tento papír podepsat?[/quote] Prvá vec je strašenie povinnosťou. Ak splní účel, nebude treba ďalší krok. Druhá vec je, že súčasne s nariadením povinného očkovania rokuje Brusel o vytvorení fondu pre odškodnenie po vakcínach. Nárok nebudú mať ľudia, čo podpísali dobrovoľnosť zúčastniť sa na experimente. Takto sa nasmeruje hnev na anonymný Brusel, aby si ľudia vymáhali odškodnenie tam. Otázka je, koľko ľudí to naozaj dokáže.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Prečo podpisovať?....a co povieš na tento nazor z netu..


....Pred prevratom sme mali podobný poloautomatický stroj na očkovanie a dokonca som ho obsluhoval ako vyškolený špecialista.
Je pravda, že po očkovaní tymto automatom boli na tele každého, kto bol očkovaný, stále viditeľné stopy, ale na druhej strane - jeho vakcíny boli 100% úspešné v tom, že boli schopné vyliečiť každého pacienta.
Stavím sa, že ich liečbu ocenia najrôznejší chorí Schwabovia, Sorosovia, Fauciovia, Rothschildovia, Rockefellersovci, Gatesovci, vrátane ich rodín, a ďalší mentálni mrzáci ,ktori im slúžia, ktorí po jedinej injekcii konečne nájdu pokoj.
Neviem, ako sa budú volať očkovacie stroje , ale vtedy sa to volalo
samopal - SA. vz.58 a mali vakcíny, ktoré sa nemuseli ochladzovať a mali neuveriteľne dlhú životnosť, predtým, ako sa použili .
Verím tomu, že onedlho budem povolaný, aby som znova ovládal tento poloautomatický stroj, aby som vyliečil všetkých mentálnych mrzákov, ktorých vidíme každý deň v televízii ,počujeme v rozhlase a čítame ich vygrcy v novinach -, kde týto zmrdi vedú dezinformačnú kampaň proti obyčajným ľuďom 24 hodín denne,za 30 strieborných Judašskych, a sú si toho plne vedomí, aké svinstvá robia, takže pred ľudovým súdom ,keď budú vravieť, že nevedeli o svinstvách ktore propagovali,ich argument neobstojí.
A verte mi, budem veľmi rád, že ich zaočkujem ... a nebudem sám!


Prečo podpisovať?....a co povieš na tento nazor z netu.. ....Pred prevratom sme mali podobný poloautomatický stroj na očkovanie a dokonca som ho obsluhoval ako vyškolený špecialista. Je pravda, že po očkovaní tymto automatom boli na tele každého, kto bol očkovaný, stále viditeľné stopy, ale na druhej strane - jeho vakcíny boli 100% úspešné v tom, že boli schopné vyliečiť každého pacienta. Stavím sa, že ich liečbu ocenia najrôznejší chorí Schwabovia, Sorosovia, Fauciovia, Rothschildovia, Rockefellersovci, Gatesovci, vrátane ich rodín, a ďalší mentálni mrzáci ,ktori im slúžia, ktorí po jedinej injekcii konečne nájdu pokoj. Neviem, ako sa budú volať očkovacie stroje , ale vtedy sa to volalo samopal - SA. vz.58 a mali vakcíny, ktoré sa nemuseli ochladzovať a mali neuveriteľne dlhú životnosť, predtým, ako sa použili . Verím tomu, že onedlho budem povolaný, aby som znova ovládal tento poloautomatický stroj, aby som vyliečil všetkých mentálnych mrzákov, ktorých vidíme každý deň v televízii ,počujeme v rozhlase a čítame ich vygrcy v novinach -, kde týto zmrdi vedú dezinformačnú kampaň proti obyčajným ľuďom 24 hodín denne,za 30 strieborných Judašskych, a sú si toho plne vedomí, aké svinstvá robia, takže pred ľudovým súdom ,keď budú vravieť, že nevedeli o svinstvách ktore propagovali,ich argument neobstojí. A verte mi, budem veľmi rád, že ich zaočkujem ... a nebudem sám!

Mám dojem, že všichni očkovaní museli podepsat papír, že souhlasí s očkováním experimentální vakcínou.

Nic o experimentální vakcíně tam není. Nebo alespoň ne v těch souhlasech, co lze stáhnout na internetu např. https://www.fnplzen.cz/sites/default/files/dokumenty/frm/INS_0652.pdf. Ono tam v zásadě není za mě nic moc, co by mělo vzbuzovat nějaké obavy. Zkus si přečíst třeba příbalový leták k práškům na bolest, tohle se proti tomu může jevit jako limonáda. Těch souhlasů o očkování jsem si kdysi stáhl a přečetl více a je to všechno podobné. Kdysi jsme tady řešili odmítnutí plnění u životní pojistky, právě kvůli tomu souhlasu ohledně “experimentální vakcíny”. Tam by vyjímka asi byla, ale očkovaní právě nic takového vůbec nepodepisují, vakcíny mají podmíněné schválení (a podle mě i kdyby se pojišťovny o něco takového ve velkém pokoušely a bylo to v souladu s podmínkami, tak by dostaly velmi rychle přes prsty z vyšších míst).


A tady souhlasím i s tímto :

Mysleme si o kovidu co chceme, ale ohýbání vytržených dat z kontextu k tomu, čemu chci věřit, nepovažuji za nejlepší "argumentaci". V obecné rovině, nemyslím to nijak osobně.

Tím, že očkovaní podepisují souhlas ohledně “experimentální vakcíny” se dost často argumentuje v diskuzích na alternativě a bohužel to pak může posloužit k její diskreditaci. Perly jako “Covid neexistuje” vůbec radši nekomentuji.


[quote="pid:44798, uid:430"]Mám dojem, že všichni očkovaní museli podepsat papír, že souhlasí s očkováním experimentální vakcínou.[/quote] Nic o experimentální vakcíně tam není. Nebo alespoň ne v těch souhlasech, co lze stáhnout na internetu např. https://www.fnplzen.cz/sites/default/files/dokumenty/frm/INS_0652.pdf. Ono tam v zásadě není za mě nic moc, co by mělo vzbuzovat nějaké obavy. Zkus si přečíst třeba příbalový leták k práškům na bolest, tohle se proti tomu může jevit jako limonáda. Těch souhlasů o očkování jsem si kdysi stáhl a přečetl více a je to všechno podobné. Kdysi jsme tady řešili odmítnutí plnění u životní pojistky, právě kvůli tomu souhlasu ohledně “experimentální vakcíny”. Tam by vyjímka asi byla, ale očkovaní právě nic takového vůbec nepodepisují, vakcíny mají podmíněné schválení (a podle mě i kdyby se pojišťovny o něco takového ve velkém pokoušely a bylo to v souladu s podmínkami, tak by dostaly velmi rychle přes prsty z vyšších míst). A tady souhlasím i s tímto : [quote="pid:44775, uid:659"]Mysleme si o kovidu co chceme, ale ohýbání vytržených dat z kontextu k tomu, čemu chci věřit, nepovažuji za nejlepší "argumentaci". V obecné rovině, nemyslím to nijak osobně.[/quote] Tím, že očkovaní podepisují souhlas ohledně “experimentální vakcíny” se dost často argumentuje v diskuzích na alternativě a bohužel to pak může posloužit k její diskreditaci. Perly jako “Covid neexistuje” vůbec radši nekomentuji.

Je síce dosť dobre možné pokiaľ ide o ten informovaný súhlas. Napr. tam nie je príbalový leták a takisto je nutné si vypýtať číslo registrácie, z ktorej by bolo patrne známe, že je dočasne povolená. Ergo môže sa s ňou očkovať.


To je z toho info súhlasu:
Prohlašuji, že jsem byl(a) srozumitelně informován(a) o veškerých shora uvedených skutečnostech a měl(a) jsem
možnost klást doplňující otázky. Na základě poskytnutých informací a po vlastním zvážení souhlasím s aplikací
očkovací látky.


Ja Ti garantujem, že 95% to ani nečíta. Na info súhlas si dávajú všetci veľký pozor vrátane povinného očkovania u detí. Bez toho nejde vakcínu aplikovať. Nie že vakcínu, žiaden zákrok. Stalo sa dobrým zvykom neviem, či všetkých lekárov (moc k nim nechodím), ale u pediatra, detských špecialistov vždy podpisujem papier, že som poučená bola.


Je síce dosť dobre možné pokiaľ ide o ten informovaný súhlas. Napr. tam nie je príbalový leták a takisto je nutné si vypýtať číslo registrácie, z ktorej by bolo patrne známe, že je dočasne povolená. Ergo môže sa s ňou očkovať. To je z toho info súhlasu: Prohlašuji, že jsem byl(a) srozumitelně informován(a) o veškerých shora uvedených skutečnostech a měl(a) jsem možnost klást doplňující otázky. Na základě poskytnutých informací a po vlastním zvážení souhlasím s aplikací očkovací látky. Ja Ti garantujem, že 95% to ani nečíta. Na info súhlas si dávajú všetci veľký pozor vrátane povinného očkovania u detí. Bez toho nejde vakcínu aplikovať. Nie že vakcínu, žiaden zákrok. Stalo sa dobrým zvykom neviem, či všetkých lekárov (moc k nim nechodím), ale u pediatra, detských špecialistov vždy podpisujem papier, že som poučená bola.

Aby sa nezabudlo, ako sa dajú dvihnúť čísla:
https://www.badatel.net/odhalia-mega-podvod-florida-nariadila-zverejnovat-parametre-pcr-testov/


Hlavný americký hygienik Anthony Fauci tvrdí, že testy, ktoré majú viac ako 35 cyklov amplifikácie, už nemajú výpovednú hodnotu. Ich výsledky totiž bývajú falošne pozitívne.


A možný dôvod tlačenia na očkovanie:
https://zaslobodu.sk/eu-financna-pomoc-bude-zavisiet-od-zaockovanosti-statu/


EÚ po novom podmieňuje čerpanie balíka grantov a pôžičiek na obnovu zaočkovanosťou štátov. Od zaočkovanosti bude závisieť, kto dostane peniaze z „pandemického balíka“ 672,5 bilióna EUR.


V článku sa spomína, že treba sa upriamiť na strednú Európu, kde patrí ja Slovensko, nakoľko zaostávame v očkovanosti. Píšu tam, že od zaočkovanosti bude závisieť aj stabilita a budúca spolupráca EÚ.


V článku sa spomínajú pozitívne štáty, ktoré mali finančné problémy, ale vďaka ich politikám sa podarí čerpať z týchto fondov. Narážajú na zaočkovanosť, práve Taliansko, Portugalsko, Grécko a Španielsko patria medzi štáty, kde je vysoká zaočkovanosť, ktorú umožnilo zavádzanie totalitných praktík a masívneho vydierania populácie.


Už v máji, kedy vznikol článok, tak predpokladali na základe prieskumov, že v EÚ vo väčšine štátov bude na konci septembra 2021 zaočkovanosť 75%.
V texte sa spomína, že na čerpanie pomoci sa vyžaduje „návrat do normálu“ a to bude pri zaočkovanosti nad 75%.


Aby sa nezabudlo, ako sa dajú dvihnúť čísla: https://www.badatel.net/odhalia-mega-podvod-florida-nariadila-zverejnovat-parametre-pcr-testov/ Hlavný americký hygienik Anthony Fauci tvrdí, že testy, ktoré majú **viac ako** **35 cyklov** amplifikácie, už nemajú výpovednú hodnotu. Ich výsledky totiž bývajú falošne pozitívne. A možný dôvod tlačenia na očkovanie: https://zaslobodu.sk/eu-financna-pomoc-bude-zavisiet-od-zaockovanosti-statu/ EÚ po novom podmieňuje čerpanie balíka grantov a pôžičiek na obnovu zaočkovanosťou štátov. Od zaočkovanosti bude závisieť, kto dostane peniaze z „pandemického balíka“ 672,5 bilióna EUR. V článku sa spomína, že treba sa upriamiť na strednú Európu, kde patrí ja Slovensko, nakoľko zaostávame v očkovanosti. Píšu tam, že od zaočkovanosti bude závisieť aj stabilita a budúca spolupráca EÚ. V článku sa spomínajú pozitívne štáty, ktoré mali finančné problémy, ale vďaka ich politikám sa podarí čerpať z týchto fondov. Narážajú na zaočkovanosť, práve Taliansko, Portugalsko, Grécko a Španielsko patria medzi štáty, kde je vysoká zaočkovanosť, ktorú umožnilo zavádzanie totalitných praktík a masívneho vydierania populácie. Už v máji, kedy vznikol článok, tak predpokladali na základe prieskumov, že v EÚ vo väčšine štátov bude na konci septembra 2021 zaočkovanosť 75%. V texte sa spomína, že na čerpanie pomoci sa vyžaduje „návrat do normálu“ a to bude pri zaočkovanosti nad 75%.

EÚ po novom podmieňuje čerpanie balíka grantov a pôžičiek na obnovu zaočkovanosťou štátov. Od zaočkovanosti bude závisieť, kto dostane peniaze z „pandemického balíka“ 672,5 bilióna EUR.

Ty by vysvětlovalo chování čerpačů "dotací" z řad jelit.


[quote="pid:44837, uid:94"]EÚ po novom podmieňuje čerpanie balíka grantov a pôžičiek na obnovu zaočkovanosťou štátov. Od zaočkovanosti bude závisieť, kto dostane peniaze z „pandemického balíka“ 672,5 bilióna EUR.[/quote] Ty by vysvětlovalo chování čerpačů "dotací" z řad jelit.

Novinky oslovily ty "správné" právníky ohledně trestů za nenaočkování.


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pravnici-se-ptaji-kdyz-povinne-ockovani-jak-trestat-odmitace-40378958#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=BuzqsJHXShL-202111241236&dop_id=40378958&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Novinky oslovily ty "správné" právníky ohledně trestů za nenaočkování. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pravnici-se-ptaji-kdyz-povinne-ockovani-jak-trestat-odmitace-40378958#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=BuzqsJHXShL-202111241236&dop_id=40378958&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Statistik:
Díky za doplnění a vysvětlení.


Statistik: Díky za doplnění a vysvětlení.

Druhá vec je, že súčasne s nariadením povinného očkovania rokuje Brusel o vytvorení fondu pre odškodnenie po vakcínach. Nárok nebudú mať ľudia, čo podpísali dobrovoľnosť zúčastniť sa na experimente.

Nevím jak v SR, ale v ČR tuto záležitost upravuje zákon č. 569/2020 Sb.
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2020-569


§ 2
Náhrada újmy způsobené očkované osobě léčivým přípravkem obsahujícím očkovací látku pro očkování proti onemocnění COVID-19


Stát nahradí osobě, která se nechala očkovat léčivým přípravkem podle § 1 odst. 1, újmu způsobenou očkováním léčivým přípravkem podle § 1 odst. 1, došlo-li následkem tohoto očkování k zvlášť závažnému ublížení na zdraví očkovaného, vytrpění bolesti, ztrátě na výdělku nebo ztížení společenského uplatnění. Pro posouzení této újmy a rozsah náhrady se použije zákon č. 116/2020 Sb., o náhradě újmy způsobené povinným očkováním, obdobně.


Tedy újmy po očkování kovid vakcínou se řeší stejně, jako u jakéhokoliv jiného povinného očkování. Náklady nese stát, výrobce jen shrábne zisk - taková kapitalistická klasika (privatizace zisku, zestátnění ztrát).


Ja Ti garantujem, že 95% to ani nečíta.

Je to tak, žádný z očkovaných, kterých jsem se ptal, mi nebyl schopný říct, co vlastně podepsal. To je potom těžké.
Proto
Napr. tam nie je príbalový leták a takisto je nutné si vypýtať číslo registrácie, z ktorej by bolo patrne známe, že je dočasne povolená.

je jim nějaká registrace naprosto ukradená. Kdo chce, najde si registraci v příbalovém letáku (nikoho takového neznám, ale to neznamená, že nikdo takový neexistuje smile ).


Prečo podpisovať? Podľa rakúskeho vzoru by si mal dostať na výber - ihla, pokuta, basa.

Tolik míst v base nemají. Spíše bych to viděl na koncentráky vzor 21. Ostatně, z dob nedávno minulých jsou bohaté zkušenosti...
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nemecko-ma-prvni-detencni-zarizeni-pro-odmitace-karanteny-40349589


[quote="pid:44804, uid:84"]Druhá vec je, že súčasne s nariadením povinného očkovania rokuje Brusel o vytvorení fondu pre odškodnenie po vakcínach. Nárok nebudú mať ľudia, čo podpísali dobrovoľnosť zúčastniť sa na experimente.[/quote] Nevím jak v SR, ale v ČR tuto záležitost upravuje zákon č. 569/2020 Sb. https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2020-569 § 2 Náhrada újmy způsobené očkované osobě léčivým přípravkem obsahujícím očkovací látku pro očkování proti onemocnění COVID-19 _Stát nahradí osobě, která se nechala očkovat léčivým přípravkem podle § 1 odst. 1, újmu způsobenou očkováním léčivým přípravkem podle § 1 odst. 1, došlo-li následkem tohoto očkování k zvlášť závažnému ublížení na zdraví očkovaného, vytrpění bolesti, ztrátě na výdělku nebo ztížení společenského uplatnění. Pro posouzení této újmy a rozsah náhrady se použije zákon č. 116/2020 Sb., o náhradě újmy způsobené povinným očkováním, obdobně._ Tedy újmy po očkování kovid vakcínou se řeší stejně, jako u jakéhokoliv jiného povinného očkování. Náklady nese stát, výrobce jen shrábne zisk - taková kapitalistická klasika (privatizace zisku, zestátnění ztrát). [quote="pid:44830, uid:273"]Ja Ti garantujem, že 95% to ani nečíta.[/quote] Je to tak, žádný z očkovaných, kterých jsem se ptal, mi nebyl schopný říct, co vlastně podepsal. To je potom těžké. Proto [quote="pid:44830, uid:273"]Napr. tam nie je príbalový leták a takisto je nutné si vypýtať číslo registrácie, z ktorej by bolo patrne známe, že je dočasne povolená.[/quote] je jim nějaká registrace naprosto ukradená. Kdo chce, najde si registraci v příbalovém letáku (nikoho takového neznám, ale to neznamená, že nikdo takový neexistuje :) ). [quote="pid:44802, uid:178"]Prečo podpisovať? Podľa rakúskeho vzoru by si mal dostať na výber - ihla, pokuta, basa.[/quote] Tolik míst v base nemají. Spíše bych to viděl na koncentráky vzor 21. Ostatně, z dob nedávno minulých jsou bohaté zkušenosti... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nemecko-ma-prvni-detencni-zarizeni-pro-odmitace-karanteny-40349589

Prisla mi takáto vtipná smska619e91850e146


teda vtipná, toto už je aké zavádzajúce. Toto vypisuje štátny organ, že jedine riešenie je ockovanie. Pytam sa naco je to jedine riešenie?! Toto je už prejav maximálneho zúfalstva.


Prisla mi takáto vtipná smska![619e91850e146](serve/attachment&path=619e91850e146) teda vtipná, toto už je aké zavádzajúce. Toto vypisuje štátny organ, že jedine riešenie je ockovanie. Pytam sa naco je to jedine riešenie?! Toto je už prejav maximálneho zúfalstva.
Upravené 24. 11. 2021 o 20:28

Pytam sa naco je to jedine riešenie?!

Hm.No predsa aby vláda dostala dotácie z EU za covid.To len potom budú hody,cinkať euráče na ich vlastných účtoch.Však to tu bolo spomínané že majú už pripravené biliony...


[quote="pid:44893, uid:273"]Pytam sa naco je to jedine riešenie?![/quote] Hm.No predsa aby vláda dostala dotácie z EU za covid.To len potom budú hody,cinkať euráče na ich vlastných účtoch.Však to tu bolo spomínané že majú už pripravené biliony...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

No predsa aby vláda dostala dotácie z EU za covid


áno, nám je ti tu jasne, že o zdravie tu nejde. Ale ináč včerajšie vystúpenie fiony pobúrilo viacerych. No dúfam že sa objavia nejake merania o dôveryhodnosti, nas**la už aj časť svojich voličov. Gratulujem, sponzori radi nebudú.


tlacovky Smeru včera a dnes sú vynikajúce. Už po včerajšku mi svitala nádej, že už aj ti novinári začínajú precitat. Ale dnešok ma zase uviedol do reálu. Asi ackove kapacity boli v Ruzonive asistovať Fione, dnes sa mohli venovať zase Ficovi.


toto som chcela pridať už dávnejšie:
619ea2fa64330
619ea2fa6bdbd


[quote="pid:44902, uid:109"]No predsa aby vláda dostala dotácie z EU za covid[/quote] áno, nám je ti tu jasne, že o zdravie tu nejde. Ale ináč včerajšie vystúpenie fiony pobúrilo viacerych. No dúfam že sa objavia nejake merania o dôveryhodnosti, nas**la už aj časť svojich voličov. Gratulujem, sponzori radi nebudú. tlacovky Smeru včera a dnes sú vynikajúce. Už po včerajšku mi svitala nádej, že už aj ti novinári začínajú precitat. Ale dnešok ma zase uviedol do reálu. Asi ackove kapacity boli v Ruzonive asistovať Fione, dnes sa mohli venovať zase Ficovi. toto som chcela pridať už dávnejšie: ![619ea2fa64330](serve/attachment&path=619ea2fa64330) ![619ea2fa6bdbd](serve/attachment&path=619ea2fa6bdbd)
Upravené 24. 11. 2021 o 21:39

Jen bych opravil slovenskou SMS. Nikoli jediné, ale konečné řešení.


Jen bych opravil slovenskou SMS. Nikoli jediné, ale konečné řešení.

Pavel Kačer

Fuj , to je hnus , ty dvě čůzi . Jedna vypadá jak průvodkyně z domu hrůzy , ta druhá jako nána z pivovaru .


Fuj , to je hnus , ty dvě čůzi . Jedna vypadá jak průvodkyně z domu hrůzy , ta druhá jako nána z pivovaru .

podle mě i kdyby se pojišťovny o něco takového ve velkém pokoušely a bylo to v souladu s podmínkami, tak by dostaly velmi rychle přes prsty z vyšších míst).

Nie tak celkom. Čo myslíš, prečo bol v Taliansku znížený vlaňajší počet úmrtí na covid o 97%? Hlavne kvôli poisťovniam.
Toto vypisuje štátny organ, že jedine riešenie je ockovanie

Klamlivá reklama. Naviac od orgánu, ktorý by sa reklamou vôbec nemal zaoberať.


[quote="pid:44829, uid:71"]podle mě i kdyby se pojišťovny o něco takového ve velkém pokoušely a bylo to v souladu s podmínkami, tak by dostaly velmi rychle přes prsty z vyšších míst).[/quote] Nie tak celkom. Čo myslíš, prečo bol v Taliansku znížený vlaňajší počet úmrtí na covid o 97%? Hlavne kvôli poisťovniam. [quote="pid:44893, uid:273"]Toto vypisuje štátny organ, že jedine riešenie je ockovanie[/quote] Klamlivá reklama. Naviac od orgánu, ktorý by sa reklamou vôbec nemal zaoberať.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 25. 11. 2021 o 00:27

Pytam sa naco je to jedine riešenie


Konečné řešení.


Jen bych opravil slovenskou SMS. Nikoli jediné, ale konečné řešení.

Koukám, že nejsem jediný, koho napadla stejná asociace.


[quote="pid:44893, uid:273"]Pytam sa naco je to jedine riešenie[/quote] Konečné řešení. [quote="pid:44909, uid:795"]Jen bych opravil slovenskou SMS. Nikoli jediné, ale konečné řešení.[/quote] Koukám, že nejsem jediný, koho napadla stejná asociace.
Upravené 25. 11. 2021 o 00:21


Nie,
nie je potrebne s nimi bojovat.
😉 Len je treba presvedcit tych s vidlami,
ze im hentí s pochodnami,
chcu vziat ich vidli


foto
« OSLO protest mot/proti korona passu 20/11/21» steigan.no


"radca radí, poučuje kråla" 😉
InfoRovnováha 85, 2021-11-16 Hurá Apartheid !
Miroslav Kantner 21:10


https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/11/demo-oslo-20-nov-2021-696x391.png Nie, nie je potrebne s nimi bojovat.

Neočkovaní v Česku se chtějí nakazit. Policie: Je to za hranou zákona


Někteří neočkovaní vyhledávají metody, jak se vyhnout vakcinaci proti koronaviru a nebýt omezeni v souvislosti se zpřísněním epidemických nařízení. Cíleně proto vyhledávají nákazu covidem, část z nich je za to ochotna i zaplatit. Policie nabídky monitoruje, takové jednání totiž je za hranou zákona. Podle epidemiologů navíc velmi riskantní.
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/neockovani-v-cesku-se-chteji-nakazit-policie-je-to-za-hranou-zakona-40379057


Neočkovaní v Česku se chtějí nakazit. Policie: Je to za hranou zákona Někteří neočkovaní vyhledávají metody, jak se vyhnout vakcinaci proti koronaviru a nebýt omezeni v souvislosti se zpřísněním epidemických nařízení. Cíleně proto vyhledávají nákazu covidem, část z nich je za to ochotna i zaplatit. Policie nabídky monitoruje, takové jednání totiž je za hranou zákona. Podle epidemiologů navíc velmi riskantní. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/neockovani-v-cesku-se-chteji-nakazit-policie-je-to-za-hranou-zakona-40379057

Zdravím,


rád bych se s vámi podělil o mé postřehy v době covidové. Omlouvám se, že nepřináším nějaké nové informace. Tohle částečně je moje ventilace nad událostmi, částečně můj osobní vhled do dění. Vzhledem ke vzrůstajícímu tlaku ze strany očkovaných, jejich neustále zvyšující se šikana a neochota cokoliv poslouchat, mně už celý tenhle cirkus leze krkem.


Nebudu se nyní zabývat existencí covidu. Něco tu zjevně je. O vakcínách teď taky mluvit nebudu. Rovněž předpokládám, že zde všichni chápeme, že covid je součástí nějakého procesu, společně s ostatními souběžně dějícími se událostmi.


O čem chci mluvit, je totiž selhání vlády, správců jednotlivých krajů a České lékařské komory.


Chlapci(míněno k výše jmenovaným)… Vy jste odpovědní za vyšší organizaci práce ve svých oborech. Jste studovaní, sečtělí, kultivovaní… Ale hlavně jste úplně k prdu.


Co mělo následovat, když propuklo covidové šílenství?


Jednak jste snad mohli udělat jednu takovou věc… Vydat doporučení ohledně posílení naší imunity, že ano? Promiňte, ale spousta lidí si musela sama zjišťovat, co udělat, co si sehnat a co brát ke zvýšení účinnosti imunity. Snad jen svědomití lékaři toto dělali. Vy jste ovšem nic pro to neudělali. Taková doporučení by měla být stále k dispozici a jaksi je nikde nevidím.


Druhak, příprava přednemocniční péče. Chcete mi jako říct, že je v pořádku, když lékař po telefonu, přes dveře nebo i jinak, pacienta mnohdy nevidí, a řekne mu, ať si doma poleží s paralenem a když už nemůže dýchat, tak si má sám obstarat odvoz? Co to jako je? Jak teda organizujete lékaře? Dva roky tu žijeme s nemocí a vy se chováte stejně jako kdyby to byla nová nemoc.


Během epidemie moru si lékaři nasadili ten nemožně vypadající varkoč se zobákem přes obličej. Ale šli mezi lidi a šli je léčit. Vy se bojíte nákazy? Tak si nasaďte skafandr a jděte léčit lidi.


Proč lékaři nekontrolují častěji své pacienty? Proč lékaři ještě nepřišli s léky, byť třeba jen podpůrnými, i takové které nejsou přímo na covid, ale třeba pomáhají člověku nemoc ustát bez nutnosti odvozu do nemocnice? Proč za dva roky jste nebyli schopni s ničím přijít? Co tam jako děláte? Možná by bylo záhodno, aby spousta obvodních lékařů přestala pracovat jen 4 hodiny denně a začali pracovat 8 hodin. Jste služebníci lidu, né kariéristi, kteří si mohou užívat dostatek volného času!


Vládo, hejtmané a jejich pohůnci, Česká lékařská komoro. Ptám se vás, co tam jako děláte? Kvůli vaší ubohé organizaci práce jsou přeplněné nemocnice, a pak ječíte, že potřebujete lockdown a voláte po povinném očkování. Svádíte svou neschopnost řídit na národ a čekáte, že on tu daň zaplatí tím, že se nechá naočkovat nedůvěryhodnou vakcínou, která bude mít testy ukončené v roce 2023 a jejíž autoři byli několikrát obvinění za své někdejší produkty.


Mimochodem, tlačíte na vakcínu, okolo které neustále vychází různé studie a další běží. O čem to svědčí? Že ta vakcína není hotová ani v nejmenším. Ani jedna z nich.


Jako třešnička na dortu je pak to, že nejdříve vy, všichni chlapci, co tam sedíte dosud, jste tvrdili, že po vakcíně bude konec, finito. Ale prd, kulové s přehazovačkou. Záchrana se nekoná. Postupně jste zvládli svou tečku proměnit ve velice dlouhou, táhlou čárku, která ještě dosud neskončila.


Obviňujete neočkované a rozdmýcháváte nenávist všude kolem. Jaksi jistě víte, že dobré naladění člověka pomáhá imunitnímu systému překonat nemoci. Jak asi mohou mít lidé dobré naladění, když na hážete vinu, necháte je válčit s očkovanými a psychicky je týráte?


A média vám přitakávají, chodí si na JIP, fotí si pacienty jako na dovolené, kteří leží na ventilaci a nemohou jim ani dát své svolení k tomu, aby si je tam fotili. A pak vyfotí lékaře frajera, co se tam promenáduje bez roušky, a když si toho lidé všimnou, tak jim mažete příspěvky.


Přes alternativní weby se lidé zezdola snaží protlačit a doslova křičí, že ty vaše vakcíny mají mnohdy fatální následky. A musí jít touto cestou, protože vy je nechcete slyšet. Co víc, máte ty své podpůrné weby “Manipulátoři”, seznamy proruských dezinformačních webů, do svých televizních pořadů si vybíráte debily alá šou od Krampola, na jejichž základně vytváříte o neočkovaných obraz hňupů stojící v cestě pokroku. Znevažujete ostatní lidi. Odmítáte celospolečenskou diskuzi.


U nás na dědině existuje taková otázka: “Jsi blbý nebo navedený?” Mohu se rovněž ptát, jestli jste opravdu tak nekompetentní, nebo to děláte záměrně? S přihlédnutím na dění v okolních státech to asi bude záměr. Možná, že to není ani váš záměr a vy jste skutečně jen nezpůsobilí. Důsledky si z toho musí vyvodit každý sám.


Ale co se vlastně divím, když elita je prodejná. Mám toho všeho už opravdu plné zuby. Nicméně vám gratuluji. Není lepšího příkladu fašismu než ten, který právě předvádíte, vládo, správci krajů, Česká lékařská komoro.


Zdravím, rád bych se s vámi podělil o mé postřehy v době covidové. Omlouvám se, že nepřináším nějaké nové informace. Tohle částečně je moje ventilace nad událostmi, částečně můj osobní vhled do dění. Vzhledem ke vzrůstajícímu tlaku ze strany očkovaných, jejich neustále zvyšující se šikana a neochota cokoliv poslouchat, mně už celý tenhle cirkus leze krkem. Nebudu se nyní zabývat existencí covidu. Něco tu zjevně je. O vakcínách teď taky mluvit nebudu. Rovněž předpokládám, že zde všichni chápeme, že covid je součástí nějakého procesu, společně s ostatními souběžně dějícími se událostmi. O čem chci mluvit, je totiž selhání vlády, správců jednotlivých krajů a České lékařské komory. Chlapci(míněno k výše jmenovaným)… Vy jste odpovědní za vyšší organizaci práce ve svých oborech. Jste studovaní, sečtělí, kultivovaní… Ale hlavně jste úplně k prdu. Co mělo následovat, když propuklo covidové šílenství? Jednak jste snad mohli udělat jednu takovou věc… Vydat doporučení ohledně posílení naší imunity, že ano? Promiňte, ale spousta lidí si musela sama zjišťovat, co udělat, co si sehnat a co brát ke zvýšení účinnosti imunity. Snad jen svědomití lékaři toto dělali. Vy jste ovšem nic pro to neudělali. Taková doporučení by měla být stále k dispozici a jaksi je nikde nevidím. Druhak, příprava přednemocniční péče. Chcete mi jako říct, že je v pořádku, když lékař po telefonu, přes dveře nebo i jinak, pacienta mnohdy nevidí, a řekne mu, ať si doma poleží s paralenem a když už nemůže dýchat, tak si má sám obstarat odvoz? Co to jako je? Jak teda organizujete lékaře? Dva roky tu žijeme s nemocí a vy se chováte stejně jako kdyby to byla nová nemoc. Během epidemie moru si lékaři nasadili ten nemožně vypadající varkoč se zobákem přes obličej. Ale šli mezi lidi a šli je léčit. Vy se bojíte nákazy? Tak si nasaďte skafandr a jděte léčit lidi. Proč lékaři nekontrolují častěji své pacienty? Proč lékaři ještě nepřišli s léky, byť třeba jen podpůrnými, i takové které nejsou přímo na covid, ale třeba pomáhají člověku nemoc ustát bez nutnosti odvozu do nemocnice? Proč za dva roky jste nebyli schopni s ničím přijít? Co tam jako děláte? Možná by bylo záhodno, aby spousta obvodních lékařů přestala pracovat jen 4 hodiny denně a začali pracovat 8 hodin. Jste služebníci lidu, né kariéristi, kteří si mohou užívat dostatek volného času! Vládo, hejtmané a jejich pohůnci, Česká lékařská komoro. Ptám se vás, co tam jako děláte? Kvůli vaší ubohé organizaci práce jsou přeplněné nemocnice, a pak ječíte, že potřebujete lockdown a voláte po povinném očkování. Svádíte svou neschopnost řídit na národ a čekáte, že on tu daň zaplatí tím, že se nechá naočkovat nedůvěryhodnou vakcínou, která bude mít testy ukončené v roce 2023 a jejíž autoři byli několikrát obvinění za své někdejší produkty. Mimochodem, tlačíte na vakcínu, okolo které neustále vychází různé studie a další běží. O čem to svědčí? Že ta vakcína není hotová ani v nejmenším. Ani jedna z nich. Jako třešnička na dortu je pak to, že nejdříve vy, všichni chlapci, co tam sedíte dosud, jste tvrdili, že po vakcíně bude konec, finito. Ale prd, kulové s přehazovačkou. Záchrana se nekoná. Postupně jste zvládli svou tečku proměnit ve velice dlouhou, táhlou čárku, která ještě dosud neskončila. Obviňujete neočkované a rozdmýcháváte nenávist všude kolem. Jaksi jistě víte, že dobré naladění člověka pomáhá imunitnímu systému překonat nemoci. Jak asi mohou mít lidé dobré naladění, když na hážete vinu, necháte je válčit s očkovanými a psychicky je týráte? A média vám přitakávají, chodí si na JIP, fotí si pacienty jako na dovolené, kteří leží na ventilaci a nemohou jim ani dát své svolení k tomu, aby si je tam fotili. A pak vyfotí lékaře frajera, co se tam promenáduje bez roušky, a když si toho lidé všimnou, tak jim mažete příspěvky. Přes alternativní weby se lidé zezdola snaží protlačit a doslova křičí, že ty vaše vakcíny mají mnohdy fatální následky. A musí jít touto cestou, protože vy je nechcete slyšet. Co víc, máte ty své podpůrné weby “Manipulátoři”, seznamy proruských dezinformačních webů, do svých televizních pořadů si vybíráte debily alá šou od Krampola, na jejichž základně vytváříte o neočkovaných obraz hňupů stojící v cestě pokroku. Znevažujete ostatní lidi. Odmítáte celospolečenskou diskuzi. U nás na dědině existuje taková otázka: “Jsi blbý nebo navedený?” Mohu se rovněž ptát, jestli jste opravdu tak nekompetentní, nebo to děláte záměrně? S přihlédnutím na dění v okolních státech to asi bude záměr. Možná, že to není ani váš záměr a vy jste skutečně jen nezpůsobilí. Důsledky si z toho musí vyvodit každý sám. Ale co se vlastně divím, když elita je prodejná. Mám toho všeho už opravdu plné zuby. Nicméně vám gratuluji. Není lepšího příkladu fašismu než ten, který právě předvádíte, vládo, správci krajů, Česká lékařská komoro.

Ted si každý opíchaný člověk může položit otázku . Opravdu to stálo za to , nechat si napíchat tuto chemicko-genetickou šmakuládu ? Je to ta tečka ?
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vlada-pritvrdi-restaurace-se-zavrou-po-22-hodine-a-asi-uz-zitra-40379120


Ted si každý opíchaný člověk může položit otázku . Opravdu to stálo za to , nechat si napíchat tuto chemicko-genetickou šmakuládu ? Je to ta tečka ? https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vlada-pritvrdi-restaurace-se-zavrou-po-22-hodine-a-asi-uz-zitra-40379120

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/rusove-posilaji-tvrde-vzkazy-putinovi-ohledne-zavadeni-qr-kodu/
Všimněte si , jak jsou v tomto videu hned anglické titulky . Podoba s anglicky psaným textem na všech transparentech při organizované demonstraci , je čistě náhodná . Asi nějaký ruský šváb .


https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/rusove-posilaji-tvrde-vzkazy-putinovi-ohledne-zavadeni-qr-kodu/ Všimněte si , jak jsou v tomto videu hned anglické titulky . Podoba s anglicky psaným textem na všech transparentech při organizované demonstraci , je čistě náhodná . Asi nějaký ruský šváb .

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-varianta-botswana-mutace-covid.A211125_102905_zahranicni_kha
Tak jestli tohle pravda, tak věřím tomu, že to někdo rozprašuje. A jestli ano, tak je pachatele na místě zastřelit. Co dělají tajné služby ? Najít zdroj a zlikvidovat. Laboratoře zlikvidovat termobarickou bombou. Už mě to začíná srát.


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-varianta-botswana-mutace-covid.A211125_102905_zahranicni_kha Tak jestli tohle pravda, tak věřím tomu, že to někdo rozprašuje. A jestli ano, tak je pachatele na místě zastřelit. Co dělají tajné služby ? Najít zdroj a zlikvidovat. Laboratoře zlikvidovat termobarickou bombou. Už mě to začíná srát.

Jarek

Tak jestli tohle pravda, tak věřím tomu, že to někdo rozprašuje.


Klid, to je jen další pokus, reálně vůbec nic nehrozí. Kolik "smrtelných" "mutací" už vymysleli?


[quote="pid:44991, uid:471"]Tak jestli tohle pravda, tak věřím tomu, že to někdo rozprašuje.[/quote] Klid, to je jen další pokus, reálně vůbec nic nehrozí. Kolik "smrtelných" "mutací" už vymysleli?

Co dělají tajné služby ?

No právě že tajné služby to rozprašují.


[quote="pid:44991, uid:471"]Co dělají tajné služby ?[/quote] No právě že tajné služby to rozprašují.

Ted si každý opíchaný člověk může položit otázku . Opravdu to stálo za to , nechat si napíchat tuto chemicko-genetickou šmakuládu ? Je to ta tečka ?


rikam si, ze ti majitele restauraci, kavaren atd., kteri podporovali a podporuji rozdelovani spolecnosti, tak mohli tusit, ze loutky ve vlade budou pritvrzovat ... ze jim stalo tech par tydnu, hrat hru loutek.... ja osobne, si budu pamatovat kazdy takovy podnik a mam ho na blacklistu


[quote="pid:44965, uid:185"]Ted si každý opíchaný člověk může položit otázku . Opravdu to stálo za to , nechat si napíchat tuto chemicko-genetickou šmakuládu ? Je to ta tečka ?[/quote] rikam si, ze ti majitele restauraci, kavaren atd., kteri podporovali a podporuji rozdelovani spolecnosti, tak mohli tusit, ze loutky ve vlade budou pritvrzovat ... ze jim stalo tech par tydnu, hrat hru loutek.... ja osobne, si budu pamatovat kazdy takovy podnik a mam ho na blacklistu

Fuj , to je hnus , ty dvě čůzi . Jedna vypadá jak
průvodkyně z domu hrůzy , ta druhá jako nána z pivovaru .


to zelene stvoreni je cim dal tim osklivejsi a vice objemnejsi... ono je to tak, ze to zlo uvnitr se propisuje i do tvare


[quote="pid:44919, uid:185"]Fuj , to je hnus , ty dvě čůzi . Jedna vypadá jak průvodkyně z domu hrůzy , ta druhá jako nána z pivovaru .[/quote] to zelene stvoreni je cim dal tim osklivejsi a vice objemnejsi... ono je to tak, ze to zlo uvnitr se propisuje i do tvare
Upravené 25. 11. 2021 o 20:42

takovych pribehu je na sitich uz hodne ....


61a082fe74e39


k tomu bych napsala pribeh z australie, ktery mi byl vypraven. senior, asi 75 let, mel vazne zdravotni potize, zvracel krev. sel k lekari, kde mu udelali vysetreni, ale sdelili mu, ze nic se nedeje, ze je vse v poradku. potize neustupovaly, tak sel na gastroenterologii, kde ovsem mu termin na vysetreni nedali, jen opet konzultace. behem par tydnu pan zemrel. vdova nasla pote rozbor krve z prvotniho vysetreni. vsechny hodnoty byly spatne. byla tam ovsem poznamka: non vaccinated. ta vdova zacala trochu patrat a zjistila z lekarskeho zdroje, ze v australii neni zajem lecit lidi nad 70 let. to ovsem neni nic noveho a neni to jen australske specifikum.


takovych pribehu je na sitich uz hodne .... ![61a082fe74e39](serve/attachment&path=61a082fe74e39) k tomu bych napsala pribeh z australie, ktery mi byl vypraven. senior, asi 75 let, mel vazne zdravotni potize, zvracel krev. sel k lekari, kde mu udelali vysetreni, ale sdelili mu, ze nic se nedeje, ze je vse v poradku. potize neustupovaly, tak sel na gastroenterologii, kde ovsem mu termin na vysetreni nedali, jen opet konzultace. behem par tydnu pan zemrel. vdova nasla pote rozbor krve z prvotniho vysetreni. vsechny hodnoty byly spatne. byla tam ovsem poznamka: non vaccinated. ta vdova zacala trochu patrat a zjistila z lekarskeho zdroje, ze v australii neni zajem lecit lidi nad 70 let. to ovsem neni nic noveho a neni to jen australske specifikum.

mame nove pravidla na vstup do kancelarii:


61a091d642b10
v skratke, deaktivovali nam vstupne karty, na obnovenie je potrebny vakcinazi. Pre ostatnych su docasne karty -> bud clovek pride s PCR testom a ma 7 dni volny vstup alebo ho otestuju na mieste a ma 7 dnovy vstup alebo sa testovat odmietne a musi byt oddeleny od ostatnych zamestnancov a nahlaseny na hygienu. Zaujalo ma, ze nas pustia aj bez testu.


mame nove pravidla na vstup do kancelarii: ![61a091d642b10](serve/attachment&path=61a091d642b10) v skratke, deaktivovali nam vstupne karty, na obnovenie je potrebny vakcinazi. Pre ostatnych su docasne karty -> bud clovek pride s PCR testom a ma 7 dni volny vstup alebo ho otestuju na mieste a ma 7 dnovy vstup alebo sa testovat odmietne a musi byt oddeleny od ostatnych zamestnancov a nahlaseny na hygienu. Zaujalo ma, ze nas pustia aj bez testu.

Moderator

mame nove pravidla na vstup do kancelarii:


Kancelar, v te firme jsem pracovala, cekala jsem to od nich, ze se "ohnou".
pracuji ted ve skandinavskem korporatu, jsem zvedava na jejich pristup, zda se budou take ohybat nebo budou respektovat to, co maji u nich doma.


[quote="pid:45113, uid:10"]mame nove pravidla na vstup do kancelarii: [/quote] Kancelar, v te firme jsem pracovala, cekala jsem to od nich, ze se "ohnou". pracuji ted ve skandinavskem korporatu, jsem zvedava na jejich pristup, zda se budou take ohybat nebo budou respektovat to, co maji u nich doma.

Miroslav Etzler skončil s covidovou atakou a zápalem plic v nemocnici: Nebyl jsem očkovaný, byla to chyba, napsal


Je třeba zanagažovat další herce, aby divadlo bylo stále vyprodané.


Dále:
"Vojtěch chystá další opatření kvůli nebezpečné jihoafrické mutaci" - co na to říct? Nějak mi už docházejí slova, je to taková biblická apokalypsa. Čekám že za týden bude mutace už i z Velikonočních ostrovů nebo rovnou ze severního pólu. Že nám jí sem doveze Satan pardon Santa Claus.


Miroslav Etzler skončil s covidovou atakou a zápalem plic v nemocnici: Nebyl jsem očkovaný, byla to chyba, napsal Je třeba zanagažovat další herce, aby divadlo bylo stále vyprodané. Dále: "Vojtěch chystá další opatření kvůli nebezpečné jihoafrické mutaci" - co na to říct? Nějak mi už docházejí slova, je to taková biblická apokalypsa. Čekám že za týden bude mutace už i z Velikonočních ostrovů nebo rovnou ze severního pólu. Že nám jí sem doveze Satan pardon Santa Claus.

Na porovnanie: deti sa majú samotestovať vždy v pondelok a štvrtok. Kvôli GDPR nemám ako rodič povinnosť uviesť výsledok testu. Uvediem len či sme absolvovali.
Teraz sa má dospelý testovať iba raz týždenne a zamestnávateľ chce vidieť výsledok?


Kto nájde 10 rozdielov... Možu fúkať práškový cukor.


Na porovnanie: deti sa majú samotestovať vždy v pondelok a štvrtok. Kvôli GDPR nemám ako rodič povinnosť uviesť výsledok testu. Uvediem len či sme absolvovali. Teraz sa má dospelý testovať iba raz týždenne a zamestnávateľ chce vidieť výsledok? Kto nájde 10 rozdielov... Možu fúkať práškový cukor.

Moderátor

Miroslav Etzler


A není to ten, co hrál v reklamě na Tečku, co běžela na jaře v TV? Takže vlastně nejdřív propraguje vakcinaci, že bude Tečka za koronavirem. A on ani není naočkovaný? Hmmmmmmmmmmmmmmmmm. Fajn.


[quote="pid:45117, uid:149"]Miroslav Etzler[/quote] A není to ten, co hrál v reklamě na Tečku, co běžela na jaře v TV? Takže vlastně nejdřív propraguje vakcinaci, že bude Tečka za koronavirem. A on ani není naočkovaný? Hmmmmmmmmmmmmmmmmm. Fajn.

@kulich aby nedoslo k nedorozumeniu, pracujem v CR, ako to je na SK netusim so vstupom do kancelarii

@constanze Tieto? ake su pravidla u vas? U nas vicemene kopiruju vladne nariadenia, ale nebadam ziaden zvyseny natlak na vakcinazi, jedna vec su opatrenia, druha ich vymahanie, ked som bol naposledy v office, tak respirator nemal ani vratnik (ale to bol koniec septembra). Zena pracuje v CGI, tam od nich na drzovku opytali aj to, aby sa priznali ak ochoreju na covid...

@kulich aby nedoslo k nedorozumeniu, pracujem v CR, ako to je na SK netusim so vstupom do kancelarii @constanze Tieto? ake su pravidla u vas? U nas vicemene kopiruju vladne nariadenia, ale nebadam ziaden zvyseny natlak na vakcinazi, jedna vec su opatrenia, druha ich vymahanie, ked som bol naposledy v office, tak respirator nemal ani vratnik (ale to bol koniec septembra). Zena pracuje v CGI, tam od nich na drzovku opytali aj to, aby sa priznali ak ochoreju na covid...

Moderator

Teraz sa má dospelý testovať iba raz týždenne a zamestnávateľ chce vidieť výsledok?


U nás v práci taktiež tieto manévre. Na úseku THP sme dvaja s kolegom neopichaní, tak sa musíme testovať. Keď som sa pýtala šéfa(právnik), že ak sa nakazím od opichaného-netestovaného, či si ma vezme na zodpovednosť, tak mi odpovedal, že toto nerieši, lebo zákon! mu ukladá povinnosť testovať len nás. smile Nikoho z opichaných nevyzýval na preukázanie sa potvrdením, čiže je to na dobré slovo. Až ľutujem, že som nebola ticho, žili by v tom, že som (aspoň by som mala pokoj na nejakú dobu)
A čo je ešte absurdnejšie, ako testovaný ZC do práce môžem, ale do iných neesenciálnych obchodov nie.


[quote="pid:45119, uid:127"]Teraz sa má dospelý testovať iba raz týždenne a zamestnávateľ chce vidieť výsledok?[/quote] U nás v práci taktiež tieto manévre. Na úseku THP sme dvaja s kolegom neopichaní, tak sa musíme testovať. Keď som sa pýtala šéfa(právnik), že ak sa nakazím od opichaného-netestovaného, či si ma vezme na zodpovednosť, tak mi odpovedal, že toto nerieši, lebo zákon! mu ukladá povinnosť testovať len nás. |( Nikoho z opichaných nevyzýval na preukázanie sa potvrdením, čiže je to na dobré slovo. Až ľutujem, že som nebola ticho, žili by v tom, že som (aspoň by som mala pokoj na nejakú dobu) A čo je ešte absurdnejšie, ako testovaný ZC do práce môžem, ale do iných neesenciálnych obchodov nie.
Upravené 26. 11. 2021 o 09:57

Miroslav Etzler skončil s covidovou atakou a zápalem plic v nemocnici: Nebyl jsem očkovaný, byla to chyba, napsal
Jeho brácha Tomáš Etzler byl ten, kdo prohlásil, že neočkovaní neumírají dost rychle.
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/109861/moralni-majaky-etzler-a-hrebejk-neockovani-neumiraji-dost-rychle-zemanuv-stav-se-bohuzel-zlepsil.html


[quote="pid:45117, uid:149"]Miroslav Etzler skončil s covidovou atakou a zápalem plic v nemocnici: Nebyl jsem očkovaný, byla to chyba, napsal[/quote]Jeho brácha Tomáš Etzler byl ten, kdo prohlásil, že neočkovaní neumírají dost rychle. https://www.reflex.cz/clanek/komentare/109861/moralni-majaky-etzler-a-hrebejk-neockovani-neumiraji-dost-rychle-zemanuv-stav-se-bohuzel-zlepsil.html

@constanze Tieto? ake su pravidla u vas? U nas vicemene kopiruju vladne nariadenia, ale nebadam ziaden zvyseny natlak na vakcinazi, jedna vec su opatrenia, druha ich vymahanie, ked som bol naposledy v office, tak respirator nemal ani vratnik (ale to bol koniec septembra). Zena pracuje v CGI, tam od nich na drzovku opytali aj to, aby sa priznali ak ochoreju na covid...

ano, TE. jsem porad na HO. do office ted nechodim, protoze tam bez testu nejde jit. zatim nedoslo k tomu, ze by deaktivovali badge. otazkou je, co bude dal. vsechno se tak rychle meni:-( ohledne vakcinace zatim nic. nemluvi se o tom. ted tedy se planovala vanocni akce nekde v hospode. vime, jaka je podminka vstupu, takze aniz by se nekdo ptal, bylo jasne vse, videt, kdo se hlasi a kdo se nehlasi.


[quote="pid:45121, uid:10"]@constanze Tieto? ake su pravidla u vas? U nas vicemene kopiruju vladne nariadenia, ale nebadam ziaden zvyseny natlak na vakcinazi, jedna vec su opatrenia, druha ich vymahanie, ked som bol naposledy v office, tak respirator nemal ani vratnik (ale to bol koniec septembra). Zena pracuje v CGI, tam od nich na drzovku opytali aj to, aby sa priznali ak ochoreju na covid...[/quote] ano, TE. jsem porad na HO. do office ted nechodim, protoze tam bez testu nejde jit. zatim nedoslo k tomu, ze by deaktivovali badge. otazkou je, co bude dal. vsechno se tak rychle meni:-( ohledne vakcinace zatim nic. nemluvi se o tom. ted tedy se planovala vanocni akce nekde v hospode. vime, jaka je podminka vstupu, takze aniz by se nekdo ptal, bylo jasne vse, videt, kdo se hlasi a kdo se nehlasi.

Trošku som sa pustil do operátora, že mi posiela SMS od ministerstva propagandy, ako napriklad tá posledná s textom "OCKOVANIE JE JEDINE RIESENIE".
Odpoveď od operátora


SMS spravy posielaju vsetci operaotri v mene a na pisomnu ziadost Uradu verejneho zdravotnictva podla § 42 ods. 4 a 5 zakona c. 351/2011 Z. z. o elektronickych komunikaciach. Pri zasielani SMS postupujeme plne v sulade s platnou legislativou.

Vase cislo sme teda neposkytli, ale na ziadost Uradu a v zmylse uvedeneho zakona sme tuto SMS posielali z nasho systemu vsetkym nasim zakaznikom.

Asi dostali od viacerých ľudí kefu, keďže už mali hneď aj pripravený paragraf. Tak im treba, nech vedia, že ľudia nežerú seno.


Trošku som sa pustil do operátora, že mi posiela SMS od ministerstva propagandy, ako napriklad tá posledná s textom "OCKOVANIE JE JEDINE RIESENIE". Odpoveď od operátora ##### SMS spravy posielaju vsetci operaotri v mene a na pisomnu ziadost Uradu verejneho zdravotnictva podla § 42 ods. 4 a 5 zakona c. 351/2011 Z. z. o elektronickych komunikaciach. Pri zasielani SMS postupujeme plne v sulade s platnou legislativou. ##### Vase cislo sme teda neposkytli, ale na ziadost Uradu a v zmylse uvedeneho zakona sme tuto SMS posielali z nasho systemu vsetkym nasim zakaznikom. Asi dostali od viacerých ľudí kefu, keďže už mali hneď aj pripravený paragraf. Tak im treba, nech vedia, že ľudia nežerú seno.
Upravené 26. 11. 2021 o 12:02

U nás v korporátu (Hranice) testují všechny bez výjimky, takže aspoň v tomto je to spravedlivé. Očko zatím nevyžadují. Ale dovolili si poslat email zaměstnancům s tím, že se globální vedení usneslo a zakázalo konání vánočních večírků a jiných akcí a pozor, dokonce i ty, na které se sejdete s kolegy mimo práci! Tak tomu jsem se jen zasmál a email letěl do koše. :-) Neuvěřitelné, na jaké bohy si hrají.


U nás v korporátu (Hranice) testují všechny bez výjimky, takže aspoň v tomto je to spravedlivé. Očko zatím nevyžadují. Ale dovolili si poslat email zaměstnancům s tím, že se globální vedení usneslo a zakázalo konání vánočních večírků a jiných akcí a pozor, dokonce i ty, na které se sejdete s kolegy mimo práci! Tak tomu jsem se jen zasmál a email letěl do koše. :-) Neuvěřitelné, na jaké bohy si hrají.

Mám jeden dotaz. Snad se hodí do tohoto vlákna. Je teda možné, že už to tady někde je...
Když jdu do obchodu a nemám roušku/respirátor a prodavačka mě nechce obsloužit, porušuje tím něco, nebo prostě respirátor mít musím a nejede přes to vlak? Existuje případně někde nějaký postup od právníků, kterým bych se mohl ohánět? Já si tak nějak myslím, že asi jsem v právu, jen ale nevím, co bych měl dělat v případě, že by to došlo tak daleko, že by to prijela řešit policie. Určitě kdybych věděl, že mi nic nehrozí a že tu tupou prodavačku utřu, bych to někdy nechal zajít klidně takhle daleko. Dnes mi vyhrožovala jedna prodavačka pokutou 10000. Jako já vím, že v TV slyší různé blbosti, ale stejně jsem se jí musel vytlemit.
Návodů od právníků, jak se zachovat v případě, že mi někdo neposkytne službu když nejsem očkovaný, už jsem pár viděl. Ale nevím jak je to s rouškama.


Mám jeden dotaz. Snad se hodí do tohoto vlákna. Je teda možné, že už to tady někde je... Když jdu do obchodu a nemám roušku/respirátor a prodavačka mě nechce obsloužit, porušuje tím něco, nebo prostě respirátor mít musím a nejede přes to vlak? Existuje případně někde nějaký postup od právníků, kterým bych se mohl ohánět? Já si tak nějak myslím, že asi jsem v právu, jen ale nevím, co bych měl dělat v případě, že by to došlo tak daleko, že by to prijela řešit policie. Určitě kdybych věděl, že mi nic nehrozí a že tu tupou prodavačku utřu, bych to někdy nechal zajít klidně takhle daleko. Dnes mi vyhrožovala jedna prodavačka pokutou 10000. Jako já vím, že v TV slyší různé blbosti, ale stejně jsem se jí musel vytlemit. Návodů od právníků, jak se zachovat v případě, že mi někdo neposkytne službu když nejsem očkovaný, už jsem pár viděl. Ale nevím jak je to s rouškama.

Asi dostali od viacerých ľudí kefu, keďže už mali hneď aj pripravený paragraf. Tak im treba, nech vedia, že ľudia nežerú seno.

Podobná skúsenosť. Volal som na zákaznícku linku. Číslo môžu mať údajne zo zdieľaných databáz. Operátor vedel reagovať a ako jediné riešenie ponúkol zablokovať konkrétne číslo, z ktorého prišla SMS.


[quote="pid:45158, uid:106"]Asi dostali od viacerých ľudí kefu, keďže už mali hneď aj pripravený paragraf. Tak im treba, nech vedia, že ľudia nežerú seno.[/quote] Podobná skúsenosť. Volal som na zákaznícku linku. Číslo môžu mať údajne zo zdieľaných databáz. Operátor vedel reagovať a ako jediné riešenie ponúkol zablokovať konkrétne číslo, z ktorého prišla SMS.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 26. 11. 2021 o 14:19

Návodů od právníků, jak se zachovat v případě, že mi někdo neposkytne službu když nejsem očkovaný, už jsem pár viděl. Ale nevím jak je to s rouškama.


Neplytval by som energiu na rúška a zameral sa na väčšie hrozby. Kým nie si predavač/ka, tú chvíľu v obchode to vydržíš.


[quote="pid:45185, uid:639"]Návodů od právníků, jak se zachovat v případě, že mi někdo neposkytne službu když nejsem očkovaný, už jsem pár viděl. Ale nevím jak je to s rouškama.[/quote] Neplytval by som energiu na rúška a zameral sa na väčšie hrozby. Kým nie si predavač/ka, tú chvíľu v obchode to vydržíš.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

takze nas ted do jara budou strasit s mutaci NU?
az zacnou utikat krysy ze strakovky do svych bunkru a umelecke lokalni "elity", potom si reknu, ze se asi neco deje.


https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/632545/koronavirus-online-dalsi-rekordni-narust-v-cr-vlada-resi-omezeni-kvuli-nove-mutaci.html


https://www.theguardian.com/world/2021/nov/25/what-do-we-know-about-the-new-worst-ever-covid-variant


EDIT:
ze vsech stran uz strasi s novou mutaci. udajne tato mutaci obchazi imunitu. kdyz tak sleduju reakce na socialnich sitich, kdyz to nejaky mainstreamovy platek vyhodi, psenka redaktorum nekvete.


takze nas ted do jara budou strasit s mutaci NU? az zacnou utikat krysy ze strakovky do svych bunkru a umelecke lokalni "elity", potom si reknu, ze se asi neco deje. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/632545/koronavirus-online-dalsi-rekordni-narust-v-cr-vlada-resi-omezeni-kvuli-nove-mutaci.html https://www.theguardian.com/world/2021/nov/25/what-do-we-know-about-the-new-worst-ever-covid-variant EDIT: ze vsech stran uz strasi s novou mutaci. udajne tato mutaci obchazi imunitu. kdyz tak sleduju reakce na socialnich sitich, kdyz to nejaky mainstreamovy platek vyhodi, psenka redaktorum nekvete.
Upravené 26. 11. 2021 o 22:11

Už testují ovce na další restrikce:
Nejsi naočkovaný proti covidu, tak si zaplatíš: První země přestane odpůrcům hradit náklady na zdravotní péči


Pro mnohé lidi je odmítání vakcín pokrytectvím. Tito lidé odmítnou preventivní lékařskou péči, následně onemocní a spoléhají na lékaře a jejich možnosti, že je zachrání.


V reakci na toto chování zmíněné skupiny lidí zavádí Singapur poměrně razantní opatření právě vůči odmítačům očkování. Pokud odmítnou očkování proti covidu, budou si muset zaplatit následnou lékařskou péči. Singapurská nemocnice vydala v pondělí prohlášení, že nebude zdarma poskytovat zdravotní péči lidem, kteří dobrovolně odmítli vakcinaci. Odvolává se přitom na extrémní zátěž, kterou tito lidé působí systému zdravotnictví.


Neočkuješ se, tak si zaplatíš!
https://vedazive.cz/clovek/prohlaseni-singapurske-nemocnice-ockovani/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=F6P8g41F78V-202111261502&dop_id=14358394


V závěru článku se cudně ptají čténářů, jaký na to mají názor a samozřejmě, jsou tam tací, kteří to považují za správnou věc.
Buď jsou nasazení nebo po výplachu mozku. Ale už se vytváří vhodné informační pole pro další teror.


Už testují ovce na další restrikce: Nejsi naočkovaný proti covidu, tak si zaplatíš: První země přestane odpůrcům hradit náklady na zdravotní péči Pro mnohé lidi je odmítání vakcín pokrytectvím. Tito lidé odmítnou preventivní lékařskou péči, následně onemocní a spoléhají na lékaře a jejich možnosti, že je zachrání. V reakci na toto chování zmíněné skupiny lidí zavádí Singapur poměrně razantní opatření právě vůči odmítačům očkování. Pokud odmítnou očkování proti covidu, budou si muset zaplatit následnou lékařskou péči. Singapurská nemocnice vydala v pondělí prohlášení, že nebude zdarma poskytovat zdravotní péči lidem, kteří dobrovolně odmítli vakcinaci. Odvolává se přitom na extrémní zátěž, kterou tito lidé působí systému zdravotnictví. Neočkuješ se, tak si zaplatíš! https://vedazive.cz/clovek/prohlaseni-singapurske-nemocnice-ockovani/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=F6P8g41F78V-202111261502&dop_id=14358394 V závěru článku se cudně ptají čténářů, jaký na to mají názor a samozřejmě, jsou tam tací, kteří to považují za správnou věc. Buď jsou nasazení nebo po výplachu mozku. Ale už se vytváří vhodné informační pole pro další teror.

Nejsi naočkovaný proti covidu, tak si zaplatíš: První země přestane odpůrcům hradit náklady na zdravotní péči


Keď si 50% ľudí bude musieť platiť za zdravotné ošetrenie, tých istých 50% ľudí si prestane platiť zdravotné poistenie. Spôsobí to nedostatok peňazí v zdravotníctve a doplatia na to aj génovo zmanipulovaní. Takže by sa mali veľmi dobre zamyslieť, či takéto obludnosti budú podporovať.


Keď sa vytvorí precedens, kto zagarantuje, že si za zdravotnú starostlivosť nebudú musieť platiť aj ďalší, napríklad tí, ktorí fajčia a pijú alkohol, nezdravo sa stravujú, nešportujú... Kde to skončí? Alebo si nakoniec zdravotnú starostlivosť budú môcť dovoliť iba bohatí po vzore Spojených štátov amerických, kde obyčajné ošetrenie zlomeniny môže stáť aj 10 tisíc dolárov? Znovu podnet na zamyslenie pre tých, ktorí rýchlejšie konajú ako rozmýšľajú.


[quote="pid:45220, uid:158"]Nejsi naočkovaný proti covidu, tak si zaplatíš: První země přestane odpůrcům hradit náklady na zdravotní péči[/quote] Keď si 50% ľudí bude musieť platiť za zdravotné ošetrenie, tých istých 50% ľudí si prestane platiť zdravotné poistenie. Spôsobí to nedostatok peňazí v zdravotníctve a doplatia na to aj génovo zmanipulovaní. Takže by sa mali veľmi dobre zamyslieť, či takéto obludnosti budú podporovať. Keď sa vytvorí precedens, kto zagarantuje, že si za zdravotnú starostlivosť nebudú musieť platiť aj ďalší, napríklad tí, ktorí fajčia a pijú alkohol, nezdravo sa stravujú, nešportujú... Kde to skončí? Alebo si nakoniec zdravotnú starostlivosť budú môcť dovoliť iba bohatí po vzore Spojených štátov amerických, kde obyčajné ošetrenie zlomeniny môže stáť aj 10 tisíc dolárov? Znovu podnet na zamyslenie pre tých, ktorí rýchlejšie konajú ako rozmýšľajú.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 26. 11. 2021 o 17:07

Kde to skončí?

Klasika. Zdravotní fašizmus. Snahou je vytvořit společnost, která bude kombinací společnosti kastovní, feudální a otrokářské. Dnes neočkovaní, zítra kuřáci a běžní konzumenti alkoholu, pozítří jedlíci masa, popozítří ti co mají rádi sladké. Nekonečné pole možností. Budou určovat co máme jíst, pít, kolik km za týden naběhat, kde a jak bydlet apod. Vše kontrolováno přes digitální koncentrák. Totální evidence a online kontrola pohybu v prostoru skrze telefon, ve kterém je nahrána Tečka, která se podle mě přemění na digitální očkovací průkaz. A to není vše. V mobilu do budoucna bude nahrána digitální občanka, případně cestovní pas. A protože doklad totožnosti podle zákona máme mít při sobě, tak kontrola pohybu jedince bude zajištěna. Nebude potřeba vstřikovat nějaké čipy skrze vakcínu například. Současně mobil bude tak mít možnost fungovat jako náramek v případě domácího vězení. V Rusku už to zkouší. Jedinec v karanténě musí několikrát za den sám sebe vyfotit doma z důvodu dodržování karantény. A běda když to neudělá, tak je mastná pokuta. Parádička co ? A začalo to tak dobře zákazem kouření v hospodách například, že ? To jsou ty dobré úmysly, které vždy po nějaké době parkují v pekle, protože je osedlá nějaká svině. Stejně se tak stalo se socializmem. Jak z toho ven ?


[quote="pid:45223, uid:623"]Kde to skončí?[/quote] Klasika. Zdravotní fašizmus. Snahou je vytvořit společnost, která bude kombinací společnosti kastovní, feudální a otrokářské. Dnes neočkovaní, zítra kuřáci a běžní konzumenti alkoholu, pozítří jedlíci masa, popozítří ti co mají rádi sladké. Nekonečné pole možností. Budou určovat co máme jíst, pít, kolik km za týden naběhat, kde a jak bydlet apod. Vše kontrolováno přes digitální koncentrák. Totální evidence a online kontrola pohybu v prostoru skrze telefon, ve kterém je nahrána Tečka, která se podle mě přemění na digitální očkovací průkaz. A to není vše. V mobilu do budoucna bude nahrána digitální občanka, případně cestovní pas. A protože doklad totožnosti podle zákona máme mít při sobě, tak kontrola pohybu jedince bude zajištěna. Nebude potřeba vstřikovat nějaké čipy skrze vakcínu například. Současně mobil bude tak mít možnost fungovat jako náramek v případě domácího vězení. V Rusku už to zkouší. Jedinec v karanténě musí několikrát za den sám sebe vyfotit doma z důvodu dodržování karantény. A běda když to neudělá, tak je mastná pokuta. Parádička co ? A začalo to tak dobře zákazem kouření v hospodách například, že ? To jsou ty dobré úmysly, které vždy po nějaké době parkují v pekle, protože je osedlá nějaká svině. Stejně se tak stalo se socializmem. Jak z toho ven ?

Jarek

Singapur je jednou z nejvíce proočkovaných zemí na světě.
K 19. říjnu obdrželo alespoň jednu dávku vakcíny 85 procent dospělé populace, plně naočkováno je 84 procent.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/singapur-koronavirus-nemocnice-pandemie-vakciny-zemreli.A211021_112202_zahranicni_jhr
Čím míň neočkovaných, tím drsnější tlak na ně.


Singapur je jednou z nejvíce proočkovaných zemí na světě. K 19. říjnu obdrželo alespoň jednu dávku vakcíny 85 procent dospělé populace, plně naočkováno je 84 procent. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/singapur-koronavirus-nemocnice-pandemie-vakciny-zemreli.A211021_112202_zahranicni_jhr Čím míň neočkovaných, tím drsnější tlak na ně.

Čím míň neočkovaných, tím drsnější tlak na ně.

Presne!!! To je kľúčový parameter. Treba vydržať a nenechať sa zlomiť.


[quote="pid:45231, uid:223"]Čím míň neočkovaných, tím drsnější tlak na ně.[/quote] Presne!!! To je kľúčový parameter. Treba vydržať a nenechať sa zlomiť.

Uf, zatimco vymyslim zpusoby, jak "zachranit" co nejvice lidi, kteri se jeste drzi, zjistil jsem, ze mezitim se tri mi znami nechali ockovat. Maji po prvni davce, abych byl presny. Tri lide, o kterych jsem byl presvedceny, ze se nikdy nedaji. Dnes jsem mel moznost se dvema z nich mluvit a oduvodneni ani nemeli. Oni pocitaji s lockdownem, vedi, ze covid pass ma casove omezenou platnost, do hospody nechodi... ti lide se proste zlomili a podridili se. Ja ani nemel silu jim rozmlouvat dalsi davku, bylo mi spis do breku. Clovek se opravdu snazi, ale nakonec je v tom stejne kazdy sam.


Zaroven si myslim, ze jsem objevil jadro problemu - lide nemaji zadnou vizi nebo predstavu budoucnosti. Oni proste nevi, jsou v tom kaleidoskopu uplne ztraceni. Jak jim pomoci?


Uf, zatimco vymyslim zpusoby, jak "zachranit" co nejvice lidi, kteri se jeste drzi, zjistil jsem, ze mezitim se tri mi znami nechali ockovat. Maji po prvni davce, abych byl presny. Tri lide, o kterych jsem byl presvedceny, ze se nikdy nedaji. Dnes jsem mel moznost se dvema z nich mluvit a oduvodneni ani nemeli. Oni pocitaji s lockdownem, vedi, ze covid pass ma casove omezenou platnost, do hospody nechodi... ti lide se proste zlomili a podridili se. Ja ani nemel silu jim rozmlouvat dalsi davku, bylo mi spis do breku. Clovek se opravdu snazi, ale nakonec je v tom stejne kazdy sam. Zaroven si myslim, ze jsem objevil jadro problemu - lide nemaji zadnou vizi nebo predstavu budoucnosti. Oni proste nevi, jsou v tom kaleidoskopu uplne ztraceni. Jak jim pomoci?

Jak jim pomoci?

Jednoduše. Nestrašit je, že všichni zemřou nebo že teď už jsou vlastně všichni mrtví. Je to stejné jako Rusofil s těmi šaržemi. Dobrá máte první kolo vakcinace a na další kola se vyserte. Něco mi říká, že dvě dávky jsou málo na masovou sterilizaci či hromadná úmrtí. Proto chtějí další dávky každých devět měsíců výměnou za možnost cestování apod. Jednak mizí mizerný ochranný účinek, ale určitě mizí i škodlivý účinek. Kdyby vakcíny měly tak vražedné účinky, tak se udělá jedno kolo a půjde se od toho. Lidský organizmus dokáže vydržet vysokou zátěž, viz. celoživotní kuřáci například.


[quote="pid:45237, uid:678"]Jak jim pomoci?[/quote] Jednoduše. Nestrašit je, že všichni zemřou nebo že teď už jsou vlastně všichni mrtví. Je to stejné jako Rusofil s těmi šaržemi. Dobrá máte první kolo vakcinace a na další kola se vyserte. Něco mi říká, že dvě dávky jsou málo na masovou sterilizaci či hromadná úmrtí. Proto chtějí další dávky každých devět měsíců výměnou za možnost cestování apod. Jednak mizí mizerný ochranný účinek, ale určitě mizí i škodlivý účinek. Kdyby vakcíny měly tak vražedné účinky, tak se udělá jedno kolo a půjde se od toho. Lidský organizmus dokáže vydržet vysokou zátěž, viz. celoživotní kuřáci například.

Jarek

@Jarek

I kdyby moje otazka nebyla recnicka, tva odpoved je mimo, protoze miji podstatu - prioritu, v niz lezi odpoved.


@Jarek I kdyby moje otazka nebyla recnicka, tva odpoved je mimo, protoze miji podstatu - prioritu, v niz lezi odpoved.

ti lide se proste zlomili a podridili se

Chybu může udělat každý. Jen blbec jí bude opakovat. Oni už to podruhé neudělají. A takových bude přibývat s každou další dávkou. A o to jde.


[quote="pid:45237, uid:678"]ti lide se proste zlomili a podridili se[/quote] Chybu může udělat každý. Jen blbec jí bude opakovat. Oni už to podruhé neudělají. A takových bude přibývat s každou další dávkou. A o to jde.

Jarek

Tak v Německu se těmi antivaxery nebudou párat, jak píše německá RT :


"Pokuty, zavírat, už neléčit - takto mají být neočkovaní lidé zbaveni svých práv". Vymyslely to chytré hlavy v organizaci Kassenärztliche Vereinigung Berlin (KVB).


Poznámka: a je to, než by řekl auschwitz ...


Tak v Německu se těmi antivaxery nebudou párat, jak píše [německá RT](https://de.rt.com/meinung/127568-bussgelder-wegsperren-nicht-mehr-behandeln-wie-ungeimpfte-entrechtet-werden-sollen/) : "Pokuty, zavírat, už neléčit - takto mají být neočkovaní lidé zbaveni svých práv". Vymyslely to chytré hlavy v organizaci Kassenärztliche Vereinigung Berlin (KVB). Poznámka: a je to, než by řekl auschwitz ...

omikron .


The Nomad Soul (známy ako Omikron: The Nomad Soul v Severnej Amerike) je dobrodružná hra vyvinutá spoločnosťou Quantic Dream a vydaná spoločnosťou Eidos Interactive . Bola vydaná pre Microsoft Windows v roku 1999 a Dreamcast v roku 2000. Hráč sa môže zapojiť do neozbrojeného a ozbrojeného boja, preskúmať trojrozmerné prostredie mesta Omikron a rozprávať sa s postavami, ktoré nie sú hráčmi, aby napredoval v príbehu. Nasleduje po vyšetrovaní prípadu sériových vrážd , ktoré odhaľuje nadprirodzenú pravdu o starovekej histórii mesta.
Na začiatku hry je hráč požiadaný omikronskym policajtom menom Kay'l 669, aby opustil svoju dimenziu a vstúpil do Omikronu vo svojom tele. Potom hráč pokračuje vo vyšetrovaní sériových vrážd, na ktorých Kay'l a jeho partner pôvodne pracovali. Hráč začína vyšetrovanie v sektore Anekbah, kde odhaľuje informácie, ktoré naznačujú, že sériový vrah, ktorého hľadajú, nie je človek, ale v skutočnosti démon . Členovia zjavného ilegálneho, protivládnehopohybu kontaktovať hráča a potvrdiť jeho podozrenie. Vyšetrovanie sa prehlbuje a odhaľuje ďalšie informácie; jeden z hlavných policajných veliteľov Omikronu, veliteľ Gandhar, je démon, ktorý predstiera, že je človek a láka ľudské duše do Omikronu z iných dimenzií prostredníctvom The Nomad Soul . Kay'l 669 požiadať hráča, aby mu pomohol, sa ukázal ako pasca: ak postava v hre zomrie, skutočný človek hrajúci videohru stratí navždy svoju dušu. Napriek mnohým pokusom o atentát na život protagonistu inými démonmi pracujúcimi v zákulisí, hráč zničí Gandhara pomocou nadprirodzených zbraní. [3] [7]


Po tomto krátkom víťazstve sa ukázalo, že protivládne hnutie sa volá „Prebudení“, ktorí hráča pozývajú, aby sa k nim pripojil. Pracujú v tandeme so starovekým náboženským rádom vedeným Bozom, mystickou bytosťou, ktorá existuje v čisto elektronickej forme na počítačových sieťach.z Omikronu. Prebudení označujú hlavného hrdinu ako „dušu nomádov“, pretože majú schopnosť meniť telá podľa vlastného uváženia. Nomad Soul sa potom dozvie, že to, čo sa deje v Omikrone, je len predĺžením starej bitky medzi ľudstvom a démonmi, na čele ktorých stojí mocný Astaroth. Astaroth, ktorý bol dávno vyhnaný do hlbín Omikronu, pomaly regeneruje silu, zatiaľ čo využíva démonov na zbieranie duší a na vydávanie sa za vysokých členov vlády. Nomad Soul využíva starodávnu magickú technológiu na zničenie Astarotha. Vracajú sa do svojej vlastnej dimenzie a bránia tomu, aby ich dušu zajali démoni. [3] [7]


https://en.wikipedia.org/wiki/The_Nomad_Soul


[quote="pid:45249, uid:284"]omikron .[/quote] The Nomad Soul (známy ako Omikron: The Nomad Soul v Severnej Amerike) je dobrodružná hra vyvinutá spoločnosťou Quantic Dream a vydaná spoločnosťou Eidos Interactive . Bola vydaná pre Microsoft Windows v roku 1999 a Dreamcast v roku 2000. Hráč sa môže zapojiť do neozbrojeného a ozbrojeného boja, preskúmať trojrozmerné prostredie mesta Omikron a rozprávať sa s postavami, ktoré nie sú hráčmi, aby napredoval v príbehu. Nasleduje po vyšetrovaní prípadu sériových vrážd , ktoré odhaľuje nadprirodzenú pravdu o starovekej histórii mesta. Na začiatku hry je hráč požiadaný omikronskym policajtom menom Kay'l 669, aby opustil svoju dimenziu a vstúpil do Omikronu vo svojom tele. Potom hráč pokračuje vo vyšetrovaní sériových vrážd, na ktorých Kay'l a jeho partner pôvodne pracovali. Hráč začína vyšetrovanie v sektore Anekbah, kde odhaľuje informácie, ktoré naznačujú, že sériový vrah, ktorého hľadajú, nie je človek, ale v skutočnosti démon . Členovia zjavného ilegálneho, protivládnehopohybu kontaktovať hráča a potvrdiť jeho podozrenie. Vyšetrovanie sa prehlbuje a odhaľuje ďalšie informácie; jeden z hlavných policajných veliteľov Omikronu, veliteľ Gandhar, je démon, ktorý predstiera, že je človek a láka ľudské duše do Omikronu z iných dimenzií prostredníctvom The Nomad Soul . Kay'l 669 požiadať hráča, aby mu pomohol, sa ukázal ako pasca: ak postava v hre zomrie, skutočný človek hrajúci videohru stratí navždy svoju dušu. Napriek mnohým pokusom o atentát na život protagonistu inými démonmi pracujúcimi v zákulisí, hráč zničí Gandhara pomocou nadprirodzených zbraní. [3] [7] Po tomto krátkom víťazstve sa ukázalo, že protivládne hnutie sa volá „Prebudení“, ktorí hráča pozývajú, aby sa k nim pripojil. Pracujú v tandeme so starovekým náboženským rádom vedeným Bozom, mystickou bytosťou, ktorá existuje v čisto elektronickej forme na počítačových sieťach.z Omikronu. Prebudení označujú hlavného hrdinu ako „dušu nomádov“, pretože majú schopnosť meniť telá podľa vlastného uváženia. Nomad Soul sa potom dozvie, že to, čo sa deje v Omikrone, je len predĺžením starej bitky medzi ľudstvom a démonmi, na čele ktorých stojí mocný Astaroth. Astaroth, ktorý bol dávno vyhnaný do hlbín Omikronu, pomaly regeneruje silu, zatiaľ čo využíva démonov na zbieranie duší a na vydávanie sa za vysokých členov vlády. Nomad Soul využíva starodávnu magickú technológiu na zničenie Astarotha. Vracajú sa do svojej vlastnej dimenzie a bránia tomu, aby ich dušu zajali démoni. [3] [7] https://en.wikipedia.org/wiki/The_Nomad_Soul

Omikron (zastarano omikrón; veľké Ο, malé ο) je pätnáste písmeno gréckej abecedy. V systéme gréckych čísel má hodnotu 70. V matematike nemá časté využitie, keďže je skoro nerozoznateľné od latinských písmen O, o a ľahko zameniteľné s číslicou 0. Názov písmena doslova znamená malé o, v protiklade s názvom písmena omega. Písmeno je odvodené z fénického písmena ajin Phoenician ayin.svg. V starogréčtine omikron reprezentovalo zvuk [o], v kontraste so zvukom omega [ɔː] a ou [o:]. V novogréčtine omikron prezentuje zvuk [ɔ]. Písmená, ktoré boli odvodené od omikron sú latinské O a cyrilské O.


V Unicode je veľké písmeno U+039F a malé U+03BF.


https://sk.wikipedia.org/wiki/Omikron


_Omikron (zastarano omikrón; veľké Ο, malé ο)_ je pätnáste písmeno gréckej abecedy. V systéme gréckych čísel má hodnotu 70. V matematike nemá časté využitie, keďže je skoro nerozoznateľné od latinských písmen O, o a ľahko zameniteľné s číslicou 0. Názov písmena doslova znamená malé o, v protiklade s názvom písmena omega. Písmeno je odvodené z fénického písmena ajin Phoenician ayin.svg. V starogréčtine omikron reprezentovalo zvuk [o], v kontraste so zvukom omega [ɔː] a ou [o:]. V novogréčtine omikron prezentuje zvuk [ɔ]. Písmená, ktoré boli odvodené od omikron sú latinské O a cyrilské O. V Unicode je veľké písmeno U+039F a malé U+03BF. https://sk.wikipedia.org/wiki/Omikron

Všichni čtyři cestovatelé, kterým byl v Botswaně diagnostikován nový kmen koronaviru (již pojmenovaný „omikron“), byli plně očkováni, uvedla pracovní skupina prezidenta Botswany pro COVID-19 v tiskové zprávě z 25.


Kromě prohlášení, že všichni čtyři přenašeči nového kmene jsou plně očkováni, tisková zpráva vyvrací některé „tiskové zprávy“, že by některý z přenašečů tohoto kmene byl infikován virem HIV. Pracovní skupina prezidenta Botswany říká, že žádný z těchto čtyř lidí není HIV pozitivní.


Tisková zpráva také uvedla, že ačkoli nový kmen obsahuje neobvykle vysoký počet mutací, není známo, jak to ovlivní závažnost onemocnění nebo nakažlivost viru – to jsou otázky, které je třeba prostudovat.
https://rossaprimavera.ru/news/98436028


Tady by měl být originál prohlášení. Kdo má dobré oči, může to prostudovat.
https://t.me/MIrvMomente/8602


Všichni čtyři cestovatelé, kterým byl v Botswaně diagnostikován nový kmen koronaviru (již pojmenovaný „omikron“), byli plně očkováni, uvedla pracovní skupina prezidenta Botswany pro COVID-19 v tiskové zprávě z 25. Kromě prohlášení, že všichni čtyři přenašeči nového kmene jsou plně očkováni, tisková zpráva vyvrací některé „tiskové zprávy“, že by některý z přenašečů tohoto kmene byl infikován virem HIV. Pracovní skupina prezidenta Botswany říká, že žádný z těchto čtyř lidí není HIV pozitivní. Tisková zpráva také uvedla, že ačkoli nový kmen obsahuje neobvykle vysoký počet mutací, není známo, jak to ovlivní závažnost onemocnění nebo nakažlivost viru – to jsou otázky, které je třeba prostudovat. https://rossaprimavera.ru/news/98436028 Tady by měl být originál prohlášení. Kdo má dobré oči, může to prostudovat. https://t.me/MIrvMomente/8602

ačkoli nový kmen obsahuje neobvykle vysoký počet mutací

No čo, aj o Vianociach niektoré labáky idú na plné obrátky, veď je teraz všade Black Friday, tak prečo by aj oni niečo svetu neponúkli?
Show must go on!


[quote="pid:45280, uid:158"]ačkoli nový kmen obsahuje neobvykle vysoký počet mutací[/quote] No čo, aj o Vianociach niektoré labáky idú na plné obrátky, veď je teraz všade Black Friday, tak prečo by aj oni niečo svetu neponúkli? Show must go on!
Upravené 26. 11. 2021 o 23:22

Prečo (nórske) masmédiá šíria propagandu strachu?


... keď viac ako kedykoľvek predtým potrebujeme citlivo-triezvo-nezaujatú tlač,
ktorá zdieľa všestranné znalosti,
ktorá nešíri strach ...
a ktorá dáva ľuďom na ulici príležitosť robiť racionálne rozhodnutia
založené na vyvážených a pravdivých informáciách.


Nekonečná žurnalistika strachu
v Japonsku sa vedci domnievajú, že delta variant koronavírusu sa vyhubil.
V krátkom čase miera nakazenia v krajine klesla na nulu.
Tieto relevantné správy sú prezentované
v Dagbladet 25. novembra s titulkom «Teória delty: - Boli sme šokovaní»



                           «Delta-teori: – Vi ble sjokkert»
veľkými písmenami

Dagbladet malým písmom dodal,
že japonskí vedci sa domnievajú, že delta variant COVID-19 sa mohol
„sám vyhubiť“.
Toto je čistá manipulácia zo strany Dagbladetu.
Titulok podporuje obraz strachu, v ktorom žijeme,
zatiaľ čo skutočné správy prinášajú nádej.


a dalsie priklady v clanku
-samozrejme linky na zdroje.
mimo ine
V roku 2020 bolo v Nórsku zaregistrovaných 40 534 úmrtí.
To zodpovedá vekovo štandardizovanej miere úmrtnosti 840 na 100 000 obyvateľov
oproti 859 v roku 2019.
--FHI Dødsårsaksregisteret--
Údaje o úmrtiach (FHI) súvisiacich s COVID-19 v registri príčin smrti
v roku 2020
"Priemerný vek všetkých úmrtí súvisiacich s COVID-19
bol 78,4 u mužov a 84,4 u žien,
s celkovým počtom 81,5 roka pre obe pohlavia"


FHI har god oversikt over registrerte dødstall i 2020. (Av skribent)
FHI má dobrý prehľad o registrovaných úmrtiach v roku 2020.


Publisert
25/11/2021 Bindersinitiativet


26. nov.  steigan.no    Hvorfor driver massemediene fryktpropaganda?

............................................................................................................
Camilla Stoltenberg
direktør Folkehelseinstituttet (FHI) od r. 2012
https://no.wikipedia.org/wiki/Camilla_Stoltenberg
Søsken (súrodenec) Jens Stoltenberg


https://www.fhi.no/om/organisasjon/direktorstab/camilla-stoltenberg/


                😍😍 

Jens Stoltenberg a jeho sestra Camilla (foto)
na navsteve srbskeho hlavneho mesta, kde žili v r.1961-1964.
Otec Thorvald bol vtedy mladý diplomat na nórskom veľvyslanectve v Belehrade.


publisert: 09.10. 2018
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/m69OVv/jens-stoltenberg-om-barneskoletiden-jeg-kunne-ikke-lese-eller-skrive


Jens Stoltenberg (nar. 1959 Oslo)
sa v Belehradskej univerzite stretol s nórskymi študentmi. (foto)
Okrem iného musel vysvetliť,
prečo sa Nórsko podieľalo na bombardovaní Belehradu alianciou NATO v roku 1999.


m.i. v clanku
Jens ako dieťa -po návrate rodiny (z YU do N) mal málo priateľov,
koktal,
ale bol dobrý v kreslení a hraní divadla.


Prečo (nórske) masmédiá šíria propagandu strachu? ... keď viac ako kedykoľvek predtým potrebujeme citlivo-triezvo-nezaujatú tlač, ktorá zdieľa všestranné znalosti, ktorá nešíri strach ... a ktorá dáva ľuďom na ulici príležitosť robiť racionálne rozhodnutia založené na vyvážených a pravdivých informáciách. Nekonečná žurnalistika strachu v Japonsku sa vedci domnievajú, že delta variant koronavírusu sa vyhubil. V krátkom čase miera nakazenia v krajine klesla na nulu. Tieto relevantné správy sú prezentované v Dagbladet 25. novembra s titulkom «Teória delty: - Boli sme šokovaní» https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/11/smittepropaganda-696x566.png «Delta-teori: – Vi ble sjokkert» veľkými písmenami Dagbladet malým písmom dodal, že japonskí vedci sa domnievajú, že delta variant COVID-19 sa mohol „sám vyhubiť“. Toto je čistá manipulácia zo strany Dagbladetu. Titulok podporuje obraz strachu, v ktorom žijeme, zatiaľ čo skutočné správy prinášajú nádej. a dalsie priklady v clanku -samozrejme linky na zdroje. mimo ine V roku 2020 bolo v Nórsku zaregistrovaných 40 534 úmrtí. To zodpovedá vekovo štandardizovanej miere úmrtnosti 840 na 100 000 obyvateľov oproti 859 v roku 2019. --FHI Dødsårsaksregisteret-- Údaje o úmrtiach (FHI) súvisiacich s COVID-19 v registri príčin smrti v roku 2020 "Priemerný vek všetkých úmrtí súvisiacich s COVID-19 bol 78,4 u mužov a 84,4 u žien, s celkovým počtom 81,5 roka pre obe pohlavia" FHI har god oversikt over registrerte dødstall i 2020. (Av skribent) FHI má dobrý prehľad o registrovaných úmrtiach v roku 2020. Publisert 25/11/2021 Bindersinitiativet 26. nov. steigan.no Hvorfor driver massemediene fryktpropaganda? ............................................................................................................ Camilla Stoltenberg direktør Folkehelseinstituttet (FHI) od r. 2012 https://no.wikipedia.org/wiki/Camilla_Stoltenberg Søsken (súrodenec) Jens Stoltenberg https://www.fhi.no/om/organisasjon/direktorstab/camilla-stoltenberg/

Mám jeden dotaz. Snad se hodí do tohoto vlákna. Je teda možné, že už to tady někde je...
Když jdu do obchodu a nemám roušku/respirátor a prodavačka mě nechce obsloužit, porušuje tím něco, nebo prostě respirátor mít musím a nejede přes to vlak? Existuje případně někde nějaký postup od právníků, kterým bych se mohl ohánět? Já si tak nějak myslím, že asi jsem v právu, jen ale nevím, co bych měl dělat v případě, že by to došlo tak daleko, že by to prijela řešit policie. Určitě kdybych věděl, že mi nic nehrozí a že tu tupou prodavačku utřu, bych to někdy nechal zajít klidně takhle daleko. Dnes mi vyhrožovala jedna prodavačka pokutou 10000. Jako já vím, že v TV slyší různé blbosti, ale stejně jsem se jí musel vytlemit.
Návodů od právníků, jak se zachovat v případě, že mi někdo neposkytne službu když nejsem očkovaný, už jsem pár viděl. Ale nevím jak je to s rouškama.

Návod zde: https://rouskudolu.cz/


Doporučuji vytisknout a nosit u sebe.


Výborné je také napsat na infolinku prodejny, kde nakupujete, dotaz, zda po vás můžou v prodejně vyžadovat nasazení hadru. Jejich odpověď si vytisknout a nosit s sebou.


Návod jak jednat s policií zde: https://www.zdraveforum.cz/texty/manual_policie.pdf


[quote="pid:45185, uid:639"]Mám jeden dotaz. Snad se hodí do tohoto vlákna. Je teda možné, že už to tady někde je... Když jdu do obchodu a nemám roušku/respirátor a prodavačka mě nechce obsloužit, porušuje tím něco, nebo prostě respirátor mít musím a nejede přes to vlak? Existuje případně někde nějaký postup od právníků, kterým bych se mohl ohánět? Já si tak nějak myslím, že asi jsem v právu, jen ale nevím, co bych měl dělat v případě, že by to došlo tak daleko, že by to prijela řešit policie. Určitě kdybych věděl, že mi nic nehrozí a že tu tupou prodavačku utřu, bych to někdy nechal zajít klidně takhle daleko. Dnes mi vyhrožovala jedna prodavačka pokutou 10000. Jako já vím, že v TV slyší různé blbosti, ale stejně jsem se jí musel vytlemit. Návodů od právníků, jak se zachovat v případě, že mi někdo neposkytne službu když nejsem očkovaný, už jsem pár viděl. Ale nevím jak je to s rouškama.[/quote] Návod zde: https://rouskudolu.cz/ Doporučuji vytisknout a nosit u sebe. Výborné je také napsat na infolinku prodejny, kde nakupujete, dotaz, zda po vás můžou v prodejně vyžadovat nasazení hadru. Jejich odpověď si vytisknout a nosit s sebou. Návod jak jednat s policií zde: https://www.zdraveforum.cz/texty/manual_policie.pdf

Uf, zatimco vymyslim zpusoby, jak "zachranit" co nejvice lidi, kteri se jeste drzi, zjistil jsem, ze mezitim se tri mi znami nechali ockovat. Maji po prvni davce, abych byl presny. Tri lide, o kterych jsem byl presvedceny, ze se nikdy nedaji. Dnes jsem mel moznost se dvema z nich mluvit a oduvodneni ani nemeli. Oni pocitaji s lockdownem, vedi, ze covid pass ma casove omezenou platnost, do hospody nechodi... ti lide se proste zlomili a podridili se. Ja ani nemel silu jim rozmlouvat dalsi davku, bylo mi spis do breku. Clovek se opravdu snazi, ale nakonec je v tom stejne kazdy sam.


Zaroven si myslim, ze jsem objevil jadro problemu - lide nemaji zadnou vizi nebo predstavu budoucnosti. Oni proste nevi, jsou v tom kaleidoskopu uplne ztraceni. Jak jim pomoci?


Ještě než se začalo s očkováním, vysvětlil jsem vše o covid podvodu známé. Vysvětlil jsem ji základy jako priority řízení, 5 druhů sociální moci, k čemu slouží vakcinace, ukázal pár videí apod. Nedávno jsem ji potkal. Aktuálně dělá v očkovacím centru a pere to svinstvo do lidí...


Nebo jsem se bavil s jedním známým, který byl zásadně proti covid očkování. Dnes má za sebou již 2 dávky. Prý si o tom hodně zjistil... Dobrá zpráva je, že mi nedávno přiznal, že toho začíná litovat.


A zcela souhlasím. Lidé jednak nemají znalosti o tom, jak systém reálně funguje, řada z nich nechce uvěřit tomu, že by to bylo řízené a za druhé lidé nevidí světlo na konci tunelu a ztrácí naději. Proto je důležité spojovat se se stejně smýšlejícími, podporovat se a těm, kteří ještě neprohlédli, ukazovat cestu a dávat naději.


[quote="pid:45237, uid:678"]Uf, zatimco vymyslim zpusoby, jak "zachranit" co nejvice lidi, kteri se jeste drzi, zjistil jsem, ze mezitim se tri mi znami nechali ockovat. Maji po prvni davce, abych byl presny. Tri lide, o kterych jsem byl presvedceny, ze se nikdy nedaji. Dnes jsem mel moznost se dvema z nich mluvit a oduvodneni ani nemeli. Oni pocitaji s lockdownem, vedi, ze covid pass ma casove omezenou platnost, do hospody nechodi... ti lide se proste zlomili a podridili se. Ja ani nemel silu jim rozmlouvat dalsi davku, bylo mi spis do breku. Clovek se opravdu snazi, ale nakonec je v tom stejne kazdy sam. Zaroven si myslim, ze jsem objevil jadro problemu - lide nemaji zadnou vizi nebo predstavu budoucnosti. Oni proste nevi, jsou v tom kaleidoskopu uplne ztraceni. Jak jim pomoci?[/quote] Ještě než se začalo s očkováním, vysvětlil jsem vše o covid podvodu známé. Vysvětlil jsem ji základy jako priority řízení, 5 druhů sociální moci, k čemu slouží vakcinace, ukázal pár videí apod. Nedávno jsem ji potkal. Aktuálně dělá v očkovacím centru a pere to svinstvo do lidí... Nebo jsem se bavil s jedním známým, který byl zásadně proti covid očkování. Dnes má za sebou již 2 dávky. Prý si o tom hodně zjistil... Dobrá zpráva je, že mi nedávno přiznal, že toho začíná litovat. A zcela souhlasím. Lidé jednak nemají znalosti o tom, jak systém reálně funguje, řada z nich nechce uvěřit tomu, že by to bylo řízené a za druhé lidé nevidí světlo na konci tunelu a ztrácí naději. Proto je důležité spojovat se se stejně smýšlejícími, podporovat se a těm, kteří ještě neprohlédli, ukazovat cestu a dávat naději.

Mám jeden dotaz. Snad se hodí do tohoto vlákna. Je teda možné, že už to tady někde je...


Jsou tady jiná vlákna s dobrými radami (právná obrana....., petícia proti ....).
Jinak posílám pár dobrých odkazů:
1) rozhovory s právničkou Hamplovou
https://www.youtube.com/watch?v=JZuvwtkWw4M


2) http://zdraveforum.cz/zdrave-forum-navody.html
3) https://www.prolibertate.cz/co-delame/prakticke-navody-doporuceni-a-vzory/
Stačí hledat a informace si už člověka najdou smile


Jinak do obchodu chodím také bez náhubku, tak jsem rád, že je nás více. Je potřeba se začít nějak otrkávat. Lidé se musí naučit nebýt ustrašení a nebýt podřízení mocipánům. O svobodu je potřeba bojovat. I nepatrné vítězství dokáže povzbudit a potěšit.


[quote="pid:45185, uid:639"]Mám jeden dotaz. Snad se hodí do tohoto vlákna. Je teda možné, že už to tady někde je...[/quote] Jsou tady jiná vlákna s dobrými radami (právná obrana....., petícia proti ....). Jinak posílám pár dobrých odkazů: 1) rozhovory s právničkou Hamplovou https://www.youtube.com/watch?v=JZuvwtkWw4M 2) http://zdraveforum.cz/zdrave-forum-navody.html 3) https://www.prolibertate.cz/co-delame/prakticke-navody-doporuceni-a-vzory/ Stačí hledat a informace si už člověka najdou :) Jinak do obchodu chodím také bez náhubku, tak jsem rád, že je nás více. Je potřeba se začít nějak otrkávat. Lidé se musí naučit nebýt ustrašení a nebýt podřízení mocipánům. O svobodu je potřeba bojovat. I nepatrné vítězství dokáže povzbudit a potěšit.

Není to sice k C, ale jde to ruku v ruce:
Športovcom chcú zaviesť mikročipy proti dopingu. Tí sa búria, že nie sú zvieratá
https://sport.noviny.sk/ostatne-sporty/269711-sportovcom-chcu-zaviest-mikrocipy-proti-dopingu-ti-sa-buria-sa-ze-nie-su-zvierata
S týmto návrhom vystúpil výkonný šéf Svetovej asociácie olympionikov Mike Miller. A to na antidopingovom fóre v Londýne. Aktuálne sa debatuje o tom, či s mikročipmi môžu športovci manipulovať. Tí vidia problém niekde inde. "Určite sme proti, lebo už by sme nemali žiadnu slobodu. Budem si pripadať ako v nejakom tábore, keďže budú vedieť o každom mojom kroku," povedal Juraj Tarr, reprezentant v kanoistike. "Ja som zásadne proti tomu. Príde mi to už s prepáčením za výraz - zaštepené ako kravy," povedala reprezentantka v streľbe Zuzana Rehák-Štefečeková.


Není to sice k C, ale jde to ruku v ruce: **Športovcom chcú zaviesť mikročipy proti dopingu. Tí sa búria, že nie sú zvieratá** https://sport.noviny.sk/ostatne-sporty/269711-sportovcom-chcu-zaviest-mikrocipy-proti-dopingu-ti-sa-buria-sa-ze-nie-su-zvierata S týmto návrhom vystúpil výkonný šéf Svetovej asociácie olympionikov Mike Miller. A to na antidopingovom fóre v Londýne. Aktuálne sa debatuje o tom, či s mikročipmi môžu športovci manipulovať. Tí vidia problém niekde inde. "Určite sme proti, lebo už by sme nemali žiadnu slobodu. Budem si pripadať ako v nejakom tábore, keďže budú vedieť o každom mojom kroku," povedal Juraj Tarr, reprezentant v kanoistike. "Ja som zásadne proti tomu. Príde mi to už s prepáčením za výraz - zaštepené ako kravy," povedala reprezentantka v streľbe Zuzana Rehák-Štefečeková.

Lidé se musí naučit nebýt ustrašení a nebýt podřízení mocipánům. O svobodu je potřeba bojovat.


Přesně tak.


Ogar Valach: já bych to těch deset minut i vydržel, ale jde mi o princip a o to, že se musíme nějak postavit těm nesmyslům. Čím víc bude odporu, tím dřív se jin to rozpadne. A pokud mě bude nějaká vystrašená ovce kritizovat kvůli roušce, chci být připravenej.


Partyzán a val díky.


[quote="pid:45292, uid:573"]Lidé se musí naučit nebýt ustrašení a nebýt podřízení mocipánům. O svobodu je potřeba bojovat.[/quote] Přesně tak. Ogar Valach: já bych to těch deset minut i vydržel, ale jde mi o princip a o to, že se musíme nějak postavit těm nesmyslům. Čím víc bude odporu, tím dřív se jin to rozpadne. A pokud mě bude nějaká vystrašená ovce kritizovat kvůli roušce, chci být připravenej. Partyzán a val díky.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-varianta-omikron-postihuje-i-mlade-varuji-jihoafricti-lekari-181952#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=fgS1uIOQZdg-202111271031&dop_id=181952&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest182_boxik_sport_bez_dopo_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
To jsou ale svině. Nedaří se napíchat děti a mladistvé, tak si vymyslí omikron, který je prý napadá. To je tak průhledné. Tomu snad může věřit jenom debil.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-varianta-omikron-postihuje-i-mlade-varuji-jihoafricti-lekari-181952#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=fgS1uIOQZdg-202111271031&dop_id=181952&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest182_boxik_sport_bez_dopo_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz To jsou ale svině. Nedaří se napíchat děti a mladistvé, tak si vymyslí omikron, který je prý napadá. To je tak průhledné. Tomu snad může věřit jenom debil.

Jarek

Ministerstvo zdravotnictví Josefa Mengeleho pořád tlačí na pilu:
"Vakcinace brání těžkému průběhu nemoci, a proto bude nezbytně nutné povinné očkování nejvíc ohrožených skupin, a povinná zřejmě bude i třetí dávka, řekl v rozhovoru pro Právo ministr zdravotnictví v demisi Adam Vojtěch (za ANO)." Píšou o tom novinky .


Poznámka: Už mne ten gumový aspeňák s..e. Zasekl se jak ohraná gramodeska. Co mu podsunout jinou myšlenku. Třeba aby ministerstvo začalo ve velkém rozdávat lidem tablety jodidu draselného. Pro sichr. Když Rusové začnou sestřelovat útočící letadla NATO s jadernou výzbrojí, tak sem tam přece může něco bouchnout. Časy jsou zlé Kamile...


Ministerstvo zdravotnictví Josefa Mengeleho pořád tlačí na pilu: "Vakcinace brání těžkému průběhu nemoci, a proto bude nezbytně nutné povinné očkování nejvíc ohrožených skupin, a povinná zřejmě bude i třetí dávka, řekl v rozhovoru pro Právo ministr zdravotnictví v demisi Adam Vojtěch (za ANO)." Píšou o tom [novinky](https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vojtech-jina-moznost-pro-rizikove-skupiny-nez-povinne-ockovani-neni-40379351) . Poznámka: Už mne ten gumový aspeňák s..e. Zasekl se jak ohraná gramodeska. Co mu podsunout jinou myšlenku. Třeba aby ministerstvo začalo ve velkém rozdávat lidem tablety jodidu draselného. Pro sichr. Když Rusové začnou sestřelovat útočící letadla NATO s jadernou výzbrojí, tak sem tam přece může něco bouchnout. Časy jsou zlé Kamile...

povinná zřejmě bude i třetí dávka

Já mu dám třetí dávku hajzlovi. Leda tak z kalašnikova. Boj se zlem teprve začíná. Je třeba získat masy na stranu dobra, tedy agitovat, agitovat, agitovat. V praxi: máš jednu dávku ? Vykašli se na druhou, máš dvě dávky ? V žádném případě třetí. Zastavovat vakcinační mašinerii jak to jen jde. Čím méně genetické sračky v žilách, tím lépe. Nepochybuji o tom, že lidský organizmus, a to i s Boží pomocí si s tím nakonec dovede poradit. Hlavně ne pravidelně každých 6 až 9 měsíců. Tudy teď musí vést další linie boje. Pro vítězství se musí získat většina. A hle, další předpověď mi vyšla, tedy omikron je už u nás. Jakmile jsem slyšel o jakési mutaci kdesi v Africe, hned mě napadlo že to bude za chvilku i u nás. Tlačí je čas.
Více zde: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-cesko-ma-prvni-potvrzeny-pripad-nakazy-mutaci-omikron-181957#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=4zOUSPfhlXu-202111271119&dop_id=181957&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest182_boxik_sport_bez_dopo_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


[quote="pid:45315, uid:260"]povinná zřejmě bude i třetí dávka[/quote] Já mu dám třetí dávku hajzlovi. Leda tak z kalašnikova. Boj se zlem teprve začíná. Je třeba získat masy na stranu dobra, tedy agitovat, agitovat, agitovat. V praxi: máš jednu dávku ? Vykašli se na druhou, máš dvě dávky ? V žádném případě třetí. Zastavovat vakcinační mašinerii jak to jen jde. Čím méně genetické sračky v žilách, tím lépe. Nepochybuji o tom, že lidský organizmus, a to i s Boží pomocí si s tím nakonec dovede poradit. Hlavně ne pravidelně každých 6 až 9 měsíců. Tudy teď musí vést další linie boje. Pro vítězství se musí získat většina. A hle, další předpověď mi vyšla, tedy omikron je už u nás. Jakmile jsem slyšel o jakési mutaci kdesi v Africe, hned mě napadlo že to bude za chvilku i u nás. Tlačí je čas. Více zde: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-cesko-ma-prvni-potvrzeny-pripad-nakazy-mutaci-omikron-181957#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=4zOUSPfhlXu-202111271119&dop_id=181957&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest182_boxik_sport_bez_dopo_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Jarek

Já mu dám třetí dávku hajzlovi. Leda tak z kalašnikova. Boj se zlem teprve začíná. Je třeba získat masy na stranu dobra, tedy agitovat, agitovat, agitovat. V praxi: máš jednu dávku ? Vykašli se na druhou, máš dvě dávky ? V žádném případě třetí.


To nebude tak jednoduché. Už přešli do útoku. Rozjíždí kampaň, že antivaxéři jsou fašisté:
Vylez, doktore, pohoupeme tě na lucerně
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-blog-vylez-doktore-pohoupeme-te-na-lucerne-181948#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.web.nexttoart&dop_req_id=3yiipJ10qGb-202111271123&dop_id=181948


[quote="pid:45316, uid:471"]Já mu dám třetí dávku hajzlovi. Leda tak z kalašnikova. Boj se zlem teprve začíná. Je třeba získat masy na stranu dobra, tedy agitovat, agitovat, agitovat. V praxi: máš jednu dávku ? Vykašli se na druhou, máš dvě dávky ? V žádném případě třetí.[/quote] To nebude tak jednoduché. Už přešli do útoku. Rozjíždí kampaň, že antivaxéři jsou fašisté: Vylez, doktore, pohoupeme tě na lucerně https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-blog-vylez-doktore-pohoupeme-te-na-lucerne-181948#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.web.nexttoart&dop_req_id=3yiipJ10qGb-202111271123&dop_id=181948

To nebude tak jednoduché. Už přešli do útoku. Rozjíždí kampaň, že antivaxéři jsou fašisté:
Vylez, doktore, pohoupeme tě na lucerně

Ano, to je jasné. Právě proto. Musí se brzdit nápor. Válka je rozjetá. Ted spíše na přesvědčování jednoduchá hesla, například Už žádná další dávka !, Čím dávek, tím víc sterility apod. Nejsem odporník na tuto oblast. Jsem naprosto přesvědčen o tom, že když lidi budou od dalších dávek odskakovat, tak negativní vliv na genom člověka nebude velký, možná minimální. Oni to vědí, proto chtějí prosadit pravidelnou vakcinaci. Jednou vlnou lidstvo nezlomí. Proto skutečný boj je teprve na začátku. Jinak s tím provazem ... možná je to ode mě, protože při poslední návštěvě u lékařky jsem jí řekl, že jednou bude viset na kandelábru za to co dělá. To byla reakce ... Ale z důvodu objektivity musím dodat, že oni se taky bojí a neví co to udělá v delší perspektivě. Ted krátkodobě to v zásadě nikomu nic nedělá. Doslova mě lékařka řekla, že pomocí autosugesce a modlitbou, protože je hluboce věřící si snaží vsugerovat, že to vše dobře dopadne. Je na ně vyvíjen obrovský tlak, větší jak na nás.


[quote="pid:45323, uid:158"]To nebude tak jednoduché. Už přešli do útoku. Rozjíždí kampaň, že antivaxéři jsou fašisté: Vylez, doktore, pohoupeme tě na lucerně[/quote] Ano, to je jasné. Právě proto. Musí se brzdit nápor. Válka je rozjetá. Ted spíše na přesvědčování jednoduchá hesla, například Už žádná další dávka !, Čím dávek, tím víc sterility apod. Nejsem odporník na tuto oblast. Jsem naprosto přesvědčen o tom, že když lidi budou od dalších dávek odskakovat, tak negativní vliv na genom člověka nebude velký, možná minimální. Oni to vědí, proto chtějí prosadit pravidelnou vakcinaci. Jednou vlnou lidstvo nezlomí. Proto skutečný boj je teprve na začátku. Jinak s tím provazem ... možná je to ode mě, protože při poslední návštěvě u lékařky jsem jí řekl, že jednou bude viset na kandelábru za to co dělá. To byla reakce ... Ale z důvodu objektivity musím dodat, že oni se taky bojí a neví co to udělá v delší perspektivě. Ted krátkodobě to v zásadě nikomu nic nedělá. Doslova mě lékařka řekla, že pomocí autosugesce a modlitbou, protože je hluboce věřící si snaží vsugerovat, že to vše dobře dopadne. Je na ně vyvíjen obrovský tlak, větší jak na nás.

Jarek

Ministerstvo zdravotnictví Josefa Mengeleho pořád tlačí na pilu:
Položil jsem ministrovi Adamovi na parlamentních listech dotaz:


"Dobrý den,
uvažuje ministerstvo zdravotnictví s distribucí tablet jodidu draselného do domácností? Ptám se proto, že s velkou obavou sleduji válečné hry v blízkosti ruských hranic. Z prohlášení ruského prezidenta je zřejmé, že jeho země nedopustí válku na svém území. Vlivem třeba i hloupých okolností může dojít k sestřelu letadel nesoucích jadernou výzbroj, a ta může při pádu explodovat. Klidně se může jednat o ráži 10-20x větší, než byla použita v roce 1945 v Hirošimě. Kdysi mne ve škole učili, že zasytit štítnou žlázu jódem je základní podmínkou pro přežití v silném ionizujícím záření. Děkuji za odpověď"


Už to na PL schvalují 4 hodiny ...


[quote="pid:45315, uid:260"]Ministerstvo zdravotnictví Josefa Mengeleho pořád tlačí na pilu:[/quote]Položil jsem ministrovi Adamovi na parlamentních listech dotaz: "Dobrý den, uvažuje ministerstvo zdravotnictví s distribucí tablet jodidu draselného do domácností? Ptám se proto, že s velkou obavou sleduji válečné hry v blízkosti ruských hranic. Z prohlášení ruského prezidenta je zřejmé, že jeho země nedopustí válku na svém území. Vlivem třeba i hloupých okolností může dojít k sestřelu letadel nesoucích jadernou výzbroj, a ta může při pádu explodovat. Klidně se může jednat o ráži 10-20x větší, než byla použita v roce 1945 v Hirošimě. Kdysi mne ve škole učili, že zasytit štítnou žlázu jódem je základní podmínkou pro přežití v silném ionizujícím záření. Děkuji za odpověď" Už to na PL schvalují 4 hodiny ...
12345678 ... 11
101.36k
801
103
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept