Zdravie a záhrada
Covid-19 časť 3

Cesta v čase a priestore do minulosti..

Zajímavé noviny, celý vytisk “onoho” vydání zde
https://www.docdroid.net/aoZfG1E/the-sovereign-independent-june-2011-4th-edition-pdf


Tady je “fakt čeking” od Reuters, že to není pravda
https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-newspaper-idUSKBN27X2VR
a přitom je v tom samém článku link na video, kde to Gejts říká
https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero#t-834090
(délka 27:33, lze zapnout České i Slovenské titulky)
(dávám to sem hlavně proto, že jsem ten citát už 1 000 000x četl, ale ještě ani jednou neslyšel; pravda je, že to bylo takové freudovské přeřeknutí...:-)


[quote="pid:44266, uid:443"]Cesta v čase a priestore do minulosti..[/quote] Zajímavé noviny, celý vytisk “onoho” vydání zde https://www.docdroid.net/aoZfG1E/the-sovereign-independent-june-2011-4th-edition-pdf Tady je “fakt čeking” od Reuters, že to není pravda https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-newspaper-idUSKBN27X2VR a přitom je v tom samém článku link na video, kde to Gejts říká https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero#t-834090 (délka 27:33, lze zapnout České i Slovenské titulky) (dávám to sem hlavně proto, že jsem ten citát už 1 000 000x četl, ale ještě ani jednou neslyšel; pravda je, že to bylo takové freudovské přeřeknutí...:-)

Genocidní akce covid nejede podle harmonogramu . Zrůdy prostřednictvím zdegenerovaného maskota Gatese vydávají varování .
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/gates-varoval-pred-bioteroristickym-utokem-nyni-u-vyrobce-vakcin-nalezeno-15-lahvicek-s-napisem-nestovice/


Ventilátor s neštovicemi spuštěn i na našem mainstreamu.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/svet-proti-nestovicim-proockovali-soveti-pod-vedenim-americana-znicili-vse-180890


[quote="pid:44234, uid:185"]Genocidní akce covid nejede podle harmonogramu . Zrůdy prostřednictvím zdegenerovaného maskota Gatese vydávají varování . https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/gates-varoval-pred-bioteroristickym-utokem-nyni-u-vyrobce-vakcin-nalezeno-15-lahvicek-s-napisem-nestovice/[/quote] Ventilátor s neštovicemi spuštěn i na našem mainstreamu. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/svet-proti-nestovicim-proockovali-soveti-pod-vedenim-americana-znicili-vse-180890

Učenci vysvětlují záhadné zmizení varianty Delta v Japonsku, píše RT .


V polovině srpna zaznamenalo Japonsko vrchol nakažených Covid-19 a zaznamenalo více než 23 000 nových případů denně. Nyní je tato metrika jen kolem 170, přičemž úmrtí připisovaná této nemoci zůstávají tento měsíc většinou v jednociferných číslech. Pokles byl mnohými přisuzován vysoké proočkovanosti, veřejnému přijetí roušek a dalším faktorům, ale někteří vědci tvrdí, že pokles byl jedinečně významný ve srovnání s jinými národy s podobnými podmínkami.


Poznámka: Japonci mají průšvih, hýčkaného Kovida od léta likvidující Ivermektinem. Tím samozřejmě nabourávají plánované statistiky. Ten zatrolený dr.Omura ...


Učenci vysvětlují záhadné zmizení varianty Delta v Japonsku, píše [RT](https://www.rt.com/news/540895-japan-delta-covid-extinction/) . V polovině srpna zaznamenalo Japonsko vrchol nakažených Covid-19 a zaznamenalo více než 23 000 nových případů denně. Nyní je tato metrika jen kolem 170, přičemž úmrtí připisovaná této nemoci zůstávají tento měsíc většinou v jednociferných číslech. Pokles byl mnohými přisuzován vysoké proočkovanosti, veřejnému přijetí roušek a dalším faktorům, ale někteří vědci tvrdí, že pokles byl jedinečně významný ve srovnání s jinými národy s podobnými podmínkami. Poznámka: Japonci mají průšvih, hýčkaného Kovida od léta likvidující Ivermektinem. Tím samozřejmě nabourávají plánované statistiky. Ten zatrolený dr.Omura ...

dnes v praze setkani zdravotnickeho personalu. vsem doporucuji si to pustit. prisla doktorka pekova, byly tam mj. dve zdravotni sestry z covidoveho odd., ktere se podelily o svoje zazitky:
https://www.facebook.com/manifestacezasvobodu/videos/271862621621450


poznatky z domu: napieksovani seniori maji covid. zatim zdravi seniori se opet boji a jsou vydeseni. jedna sousedka mi tak rikala, ze ji sestrenice porad vola, ze uz je cas na treti pieks. sousedka rika, ze nechce, ze se uz treti boji, kvuli zdravotnim obtizim po druhe. mluvila se mnou, mela ffp2 a stala asi 3 metry ode mne. znovu jsem na ni apelovala, aby nesledovala zpravy. bohuzel ne vsichni seniori jsou zdatni na internetu, aby si hledali jine informace a mainstreamu se podarilo vetsinu seniori opravdu totalne zblbnout. tohle je neodpustitelne.


dnes v praze setkani zdravotnickeho personalu. vsem doporucuji si to pustit. prisla doktorka pekova, byly tam mj. dve zdravotni sestry z covidoveho odd., ktere se podelily o svoje zazitky: https://www.facebook.com/manifestacezasvobodu/videos/271862621621450 poznatky z domu: napieksovani seniori maji covid. zatim zdravi seniori se opet boji a jsou vydeseni. jedna sousedka mi tak rikala, ze ji sestrenice porad vola, ze uz je cas na treti pieks. sousedka rika, ze nechce, ze se uz treti boji, kvuli zdravotnim obtizim po druhe. mluvila se mnou, mela ffp2 a stala asi 3 metry ode mne. znovu jsem na ni apelovala, aby nesledovala zpravy. bohuzel ne vsichni seniori jsou zdatni na internetu, aby si hledali jine informace a mainstreamu se podarilo vetsinu seniori opravdu totalne zblbnout. tohle je neodpustitelne.

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/nova-protilatka-zcela-blokuje-mnozeni-koronaviru-40378010
Tomu říkám úspěch . Nejprve zakážou ivermectin a následně objeví protilátku . Komedie z panoptika .


https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/nova-protilatka-zcela-blokuje-mnozeni-koronaviru-40378010 Tomu říkám úspěch . Nejprve zakážou ivermectin a následně objeví protilátku . Komedie z panoptika .

Když už všem dochází dech, tak pomůžou církevní představitelé.
Text v uvedeném odkazu se v neděli četl lidem na konci mše:
https://www.ado.cz/2021/11/18/predseda-cbk-jan-graubner-nechte-se-z-ohledu-na-ostatni-ockovat/


Já se tak hodně moc těším, až jednoho krásného dne ten fašismus skončí.


Když už všem dochází dech, tak pomůžou církevní představitelé. Text v uvedeném odkazu se v neděli četl lidem na konci mše: https://www.ado.cz/2021/11/18/predseda-cbk-jan-graubner-nechte-se-z-ohledu-na-ostatni-ockovat/ Já se tak hodně moc těším, až jednoho krásného dne ten fašismus skončí.

ext v uvedeném odkazu se v neděli četl lidem na konci mše:
https://www.ado.cz/2021/11/18/predseda-cbk-jan-graubner-nechte-se-z-ohledu-na-ostatni-ockovat/


Nejdem to ani čítať, úplne stačí ten nadpis... Asi to prehnal s omšovým vínom,....


[quote="pid:44383, uid:573"]ext v uvedeném odkazu se v neděli četl lidem na konci mše: https://www.ado.cz/2021/11/18/predseda-cbk-jan-graubner-nechte-se-z-ohledu-na-ostatni-ockovat/[/quote] Nejdem to ani čítať, úplne stačí ten nadpis... Asi to prehnal s omšovým vínom,....

Nic nepřehnal , církev je tak jako "věda" děvkou ideologie .


Nic nepřehnal , církev je tak jako "věda" děvkou ideologie .

Zajímavý nadpis na novinkách:


Vakcína Janssen po čase téměř nebrání infekci. To ale neznamená, že nefunguje


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vakcina-janssen-po-case-temer-nebrani-infekci-to-ale-neznamena-ze-nefunguje-180936


Letmo jsem prolétla diskusi. Hodně lidí se sice dobře zasmálo, ale čekala jsem, že se někdo zeptá, jakou má tedy vakcína funkci (na kterou funguje dobře), když covid je evidentně (podle nadpisu) jen takovým přívažkem.


Zajímavý nadpis na novinkách: **Vakcína Janssen po čase téměř nebrání infekci. To ale neznamená, že nefunguje** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vakcina-janssen-po-case-temer-nebrani-infekci-to-ale-neznamena-ze-nefunguje-180936 Letmo jsem prolétla diskusi. Hodně lidí se sice dobře zasmálo, ale čekala jsem, že se někdo zeptá, jakou má tedy vakcína funkci (na kterou funguje dobře), když covid je evidentně (podle nadpisu) jen takovým přívažkem.

církev je tak jako "věda" děvkou ideologie .


Nuž každý zhynie zbraňou ako bojuje....


https://blog.hlavnespravy.sk/28608/do-polroka-od-covid-ockovania-dvaja-slovenski-biskupi-ochoreli-na-rakovinu-svedska-studia-vysvetluje-ze-to-nemusi-byt-nahoda/


Náhoda? Asi sotva, súvisí to s tou švédskou štúdiou, ktorú riešil Dušek s p. Calábkom, to pre laikov.


A po tomto dokážu spávať kľudne?! Myslím tí cirkevní hodnostári vystupujúcich za očko. To omšové víno by bola poľahčujúca okolnosť, takto vedome zavádza.


[quote="pid:44391, uid:185"]církev je tak jako "věda" děvkou ideologie .[/quote] Nuž každý zhynie zbraňou ako bojuje.... https://blog.hlavnespravy.sk/28608/do-polroka-od-covid-ockovania-dvaja-slovenski-biskupi-ochoreli-na-rakovinu-svedska-studia-vysvetluje-ze-to-nemusi-byt-nahoda/ Náhoda? Asi sotva, súvisí to s tou švédskou štúdiou, ktorú riešil Dušek s p. Calábkom, to pre laikov. A po tomto dokážu spávať kľudne?! Myslím tí cirkevní hodnostári vystupujúcich za očko. To omšové víno by bola poľahčujúca okolnosť, takto vedome zavádza.

Kubek:Já bych podpořil vyhlášení nouzového stavu, aby lidem konečně došlo, že situace je opravdu vážná, ale zásadně nesouhlasím s tím, aby rukovali do nemocnic medici jenom proto, aby jiní lidé mohli chodit vyřvávat na hokej, chodili do hospody a demonstrovat někde na náměstích.
Že by šlo trochu i o to?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Do-hospody-Vyrvavat-na-hokej-Kubek-drsne-k-nouzovemu-stavu-684255
On se asi bojí


**Kubek:** „**Já bych podpořil vyhlášení nouzového stavu**, aby lidem konečně došlo, že situace je opravdu vážná, ale zásadně nesouhlasím s tím, aby rukovali do nemocnic medici jenom proto, aby jiní lidé mohli chodit vyřvávat na hokej, chodili do hospody a **demonstrovat někde na náměstích**. Že by šlo trochu i o to? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Do-hospody-Vyrvavat-na-hokej-Kubek-drsne-k-nouzovemu-stavu-684255 On se asi bojí
Upravené 22. 11. 2021 o 12:42

Putinovec:
Ten článek od Hnízdila má moment zveřejnění
22.11.2021 4:44


Putinovec: Ten článek od Hnízdila má moment zveřejnění 22.11.2021 4:44
Upravené 22. 11. 2021 o 12:31

Už jste si všimli, jak se poslední dny čím dál častěji ozvučuje termín povinné očkování (i když momentálně zatím jako něco zcela nemožného)?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/schillerova-musime-zneprijemnit-zivot-neockovanym-lockdown-neni-na-miste-181123
Dávám fašistům týden, max. 2


Už jste si všimli, jak se poslední dny čím dál častěji ozvučuje termín povinné očkování (i když momentálně zatím jako něco zcela nemožného)? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/schillerova-musime-zneprijemnit-zivot-neockovanym-lockdown-neni-na-miste-181123 Dávám fašistům týden, max. 2

Slovenský cyklista Peter Sagan se svým bratrem letos v dubnu porušili zákaz vycházení platný tou dobou v Monaku. Slavný sportovec při kontrole napadl policistu a soud mu nyní uložil pokutu ve výši 5100 eur (téměř 130 tisíc korun). Francouzská média v pondělí uvedla, že při kontrole měl Sagan napadnout policistu, protože se obával, že ho chtějí očkovat proti jeho vůli.


https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/cyklista-sagan-dostal-pokutu-za-napadeni-policisty-bal-se-ze-ho-chteji-ockovat-40378760#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=rAFSoZJ7hF0-202111221636&dop_id=40378760&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Slovenský cyklista Peter Sagan se svým bratrem letos v dubnu porušili zákaz vycházení platný tou dobou v Monaku. Slavný sportovec při kontrole napadl policistu a soud mu nyní uložil pokutu ve výši 5100 eur (téměř 130 tisíc korun). **Francouzská média v pondělí uvedla, že při kontrole měl Sagan napadnout policistu, protože se obával, že ho chtějí očkovat proti jeho vůli.** https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/cyklista-sagan-dostal-pokutu-za-napadeni-policisty-bal-se-ze-ho-chteji-ockovat-40378760#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=rAFSoZJ7hF0-202111221636&dop_id=40378760&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Už jste si všimli, jak se poslední dny čím dál častěji ozvučuje termín povinné očkování (i když momentálně zatím jako něco zcela nemožného)?

Ano.
Overtonovo okno - fáze "diskuse".


[quote="pid:44444, uid:573"]Už jste si všimli, jak se poslední dny čím dál častěji ozvučuje termín povinné očkování (i když momentálně zatím jako něco zcela nemožného)?[/quote] Ano. Overtonovo okno - fáze "diskuse".

https://www.gmx.net/magazine/politik/angela-merkel-hochdramatische-corona-situation-massnahmen-36367266


Merkel: lide si neuvedomuji vaznost situace a pozaduje, aby pote, co vyprsi pandemicka pohotovost v celonarodnim meritku 25.11., aby jednotlive spolkove zeme si nastavily opatreni jiz 24.11.. rozdil je, aby uz nebyla opatreni, ktera by se dotykala cele zeme. rika dale, piesk je dulezity a spravny, ale pieks ted nepomuze, zastavit vyvoj situace, jen dlouhodobe.
"co ted plati, neni dostacujici." to plati take pro 2G s omezenim pro nepieksnute a varuje: "jsme v situaci, ktera prekracuje vsechno, co jsme dosud meli".


dodatek:
dnes jsem nahodne potkala jednu zdravotni sestru, ktera byla v jedne ambulaci kam chodim. rekla mi, ze ted "ockuje". hned se ptala:"chcete naockovat?" rekla jsem, ze nechci. "proc nechcete? jaky mate duvod?" hned mi zacala rikat, ze ona uz napichala kde koho, lidi po transplataci organu, po amputacich, mlade, stare. pry nikdy nikomu nic nebylo a ona sama ma uz 3 davky. hned mi rekla, ze budou brzy takove omezeni, ze at si to jeste rozmyslim, ze co to bude za zivot.
znate tu scenu ze schindlerova seznamu, kde esesak amon (ralph fiennes) jen tak pro zabavu rano vstal a strilel si vezne? kdyz posloucham nektere lidi, kteri opravdu te propagande podlehli, rikam si, ze uz nemaji daleko k tomu, aby si na toho amona hrali.


https://www.gmx.net/magazine/politik/angela-merkel-hochdramatische-corona-situation-massnahmen-36367266 Merkel: lide si neuvedomuji vaznost situace a pozaduje, aby pote, co vyprsi pandemicka pohotovost v celonarodnim meritku 25.11., aby jednotlive spolkove zeme si nastavily opatreni jiz 24.11.. rozdil je, aby uz nebyla opatreni, ktera by se dotykala cele zeme. rika dale, piesk je dulezity a spravny, ale pieks ted nepomuze, zastavit vyvoj situace, jen dlouhodobe. "co ted plati, neni dostacujici." to plati take pro 2G s omezenim pro nepieksnute a varuje: "jsme v situaci, ktera prekracuje vsechno, co jsme dosud meli". dodatek: dnes jsem nahodne potkala jednu zdravotni sestru, ktera byla v jedne ambulaci kam chodim. rekla mi, ze ted "ockuje". hned se ptala:"chcete naockovat?" rekla jsem, ze nechci. "proc nechcete? jaky mate duvod?" hned mi zacala rikat, ze ona uz napichala kde koho, lidi po transplataci organu, po amputacich, mlade, stare. pry nikdy nikomu nic nebylo a ona sama ma uz 3 davky. hned mi rekla, ze budou brzy takove omezeni, ze at si to jeste rozmyslim, ze co to bude za zivot. znate tu scenu ze schindlerova seznamu, kde esesak amon (ralph fiennes) jen tak pro zabavu rano vstal a strilel si vezne? kdyz posloucham nektere lidi, kteri opravdu te propagande podlehli, rikam si, ze uz nemaji daleko k tomu, aby si na toho amona hrali.

Overtonovo okno - fáze "diskuse".


ministersky predseda badenska-wüttemberska se vyslovil pro povinny pieks
619bdcb007392


[quote="pid:44469, uid:240"]Overtonovo okno - fáze "diskuse".[/quote] ministersky predseda badenska-wüttemberska se vyslovil pro povinny pieks ![619bdcb007392](serve/attachment&path=619bdcb007392)

ministersky predseda badenska-wüttemberska se vyslovil pro povinny pieks


„Nastal čas podívat se pravdě do očí – potřebujeme povinné očkování!“ Tak hovoří Martin Pavelka, epidemiolog a člen expertního týmu vlády Slovenska.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Povinne-ockovani-natvrdo-rika-poradce-vlady-ze-Slovenska-Prestante-filozofovat-o-svobode-tomu-viru-je-to-jedno-684309


Zejména dnes se to vyrojilo neuvěřitelným způsobem, ještě ráno "nepravděpodobné", večer "žádoucí".


[quote="pid:44480, uid:347"]ministersky predseda badenska-wüttemberska se vyslovil pro povinny pieks[/quote] „Nastal čas podívat se pravdě do očí – potřebujeme povinné očkování!“ Tak hovoří Martin Pavelka, epidemiolog a člen expertního týmu vlády Slovenska. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Povinne-ockovani-natvrdo-rika-poradce-vlady-ze-Slovenska-Prestante-filozofovat-o-svobode-tomu-viru-je-to-jedno-684309 Zejména dnes se to vyrojilo neuvěřitelným způsobem, ještě ráno "nepravděpodobné", večer "žádoucí".
Upravené 22. 11. 2021 o 19:12

Kubek: „Já bych podpořil vyhlášení nouzového stavu, aby lidem konečně došlo, že situace je opravdu vážná, ale zásadně nesouhlasím s tím, aby rukovali do nemocnic medici jenom proto, aby jiní lidé mohli chodit vyřvávat na hokej, chodili do hospody a demonstrovat někde na náměstích.
Že by šlo trochu i o to?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Do-hospody-Vyrvavat-na-hokej-Kubek-drsne-k-nouzovemu-stavu-684255
On se asi bojí


Kubek: Něco se omezit musí. V Česku se nedodržuje vůbec nic


Prezident České lékařské komory (ČLK) Milan Kubek je přesvědčen, že většina lidí přijme, pokud se platnost tzv. covid pasu po dvou dávkách vakcíny zkrátí na šest měsíců. K tomuto kroku vyzvala ČLK v pondělí vládu. Kubek míní, že lidé v Česku protiepidemická opatření moc nedodržují, většina ale podle něj nechce zahlcení nemocnic či úmrtí nakažených.


„Ukázalo se, že imunita získaná proděláním nemoci nebo očkováním klesá rychleji, než jsme si přáli. Takže současná třetí dávka očkování je doplnění očkovacího schématu,“ řekl Kubek Novinkám.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kubek-neco-se-omezit-musi-v-cesku-se-nedodrzuje-vubec-nic-40378715

Taky Kubek:


Zdravotníci se brání očkování proti H1N1, nechtějí být pokusnými králíky
6. 10. 2009, 7:55
per, Právo


Očkování proti prasečí chřipce, které má začít v listopadu, dostalo vážnou trhlinu: někteří lékaři a zdravotní sestry, se odmítají dát očkovat. „Nechtějí být pokusnými králíky,“ řekl Právu v pondělí Milan Kubek, prezident České lékařské komory.


„Firma, která má vakcínu dodat, si smluvně zajistila, že neponese žádnou odpovědnost za nežádoucí účinky vakcíny. To je naprosto nepochopitelné. Divím se, že stát mohl takovou smlouvu podepsat,“ řekl Kubek.


Podle jeho slov „kdyby si firma byla naprosto jista, že vakcína je bezpečná, tak proč by si něco takového smluvně zajišťovala“, uvedl Kubek.


Od začátku listopadu má přitom být očkováno půl miliónu vybraných občanů, z toho 250 000 chronicky nemocných pacientů, hlavně s dýchacími potížemi a nemocemi srdce a cév, 160 000 zdravotníků a 90 000 pracovníků infrastruktury, především v energetice, vodním hospodářství, dopravě, spojích, policii atd.


„Riziko vakcíny nevyvažuje její přednost, protože průběh onemocnění prasečí chřipkou je mírný,“ řekl Kubek s tím, že očkování je dobrovolné a tak každý zdravotník se musí sám rozhodnout, zda se očkovat dá, nebo ne.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zdravotnici-se-brani-ockovani-proti-h1n1-nechteji-byt-pokusnymi-kraliky-40238435


[quote="pid:44414, uid:223"]Kubek: „Já bych podpořil vyhlášení nouzového stavu, aby lidem konečně došlo, že situace je opravdu vážná, ale zásadně nesouhlasím s tím, aby rukovali do nemocnic medici jenom proto, aby jiní lidé mohli chodit vyřvávat na hokej, chodili do hospody a demonstrovat někde na náměstích. Že by šlo trochu i o to? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Do-hospody-Vyrvavat-na-hokej-Kubek-drsne-k-nouzovemu-stavu-684255 On se asi bojí[/quote] Kubek: Něco se omezit musí. V Česku se nedodržuje vůbec nic Prezident České lékařské komory (ČLK) Milan Kubek je přesvědčen, že většina lidí přijme, pokud se platnost tzv. covid pasu po dvou dávkách vakcíny zkrátí na šest měsíců. K tomuto kroku vyzvala ČLK v pondělí vládu. Kubek míní, že lidé v Česku protiepidemická opatření moc nedodržují, většina ale podle něj nechce zahlcení nemocnic či úmrtí nakažených. „Ukázalo se, že imunita získaná proděláním nemoci nebo očkováním klesá rychleji, než jsme si přáli. Takže současná třetí dávka očkování je doplnění očkovacího schématu,“ řekl Kubek Novinkám. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kubek-neco-se-omezit-musi-v-cesku-se-nedodrzuje-vubec-nic-40378715 ** Taky Kubek:** Zdravotníci se brání očkování proti H1N1, nechtějí být pokusnými králíky _6. 10. 2009, 7:55 per, Právo_ Očkování proti prasečí chřipce, které má začít v listopadu, dostalo vážnou trhlinu: někteří lékaři a zdravotní sestry, se odmítají dát očkovat. „Nechtějí být pokusnými králíky,“ řekl Právu v pondělí Milan Kubek, prezident České lékařské komory. „Firma, která má vakcínu dodat, si smluvně zajistila, že neponese žádnou odpovědnost za nežádoucí účinky vakcíny. To je naprosto nepochopitelné. Divím se, že stát mohl takovou smlouvu podepsat,“ řekl Kubek. Podle jeho slov „kdyby si firma byla naprosto jista, že vakcína je bezpečná, tak proč by si něco takového smluvně zajišťovala“, uvedl Kubek. Od začátku listopadu má přitom být očkováno půl miliónu vybraných občanů, z toho 250 000 chronicky nemocných pacientů, hlavně s dýchacími potížemi a nemocemi srdce a cév, 160 000 zdravotníků a 90 000 pracovníků infrastruktury, především v energetice, vodním hospodářství, dopravě, spojích, policii atd. **„Riziko vakcíny nevyvažuje její přednost, protože průběh onemocnění prasečí chřipkou je mírný,“ řekl Kubek s tím, že očkování je dobrovolné a tak každý zdravotník se musí sám rozhodnout, zda se očkovat dá, nebo ne.** https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zdravotnici-se-brani-ockovani-proti-h1n1-nechteji-byt-pokusnymi-kraliky-40238435
Upravené 22. 11. 2021 o 22:27

Tak už se další dějství rozjíždí a bude mít grády...


Na testy by mohli i očkovaní, kteří mají pozitivního v domácnosti


Ministerstvo zdravotnictví zváží úpravy karantény pro očkované proti covidu-19. Zřejmě budou muset na test, pokud mají pozitivně testovaného v domácnosti. Řekl to ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Na situaci, kdy podle platných pravidel pro rozhodování hygienických stanic rodiče pozitivního dítěte nejdou na test a mohou dál chodit do práce, upozorňovali někteří odborníci i lidé na sociálních sítích.


Podle některých odborníků se tím dál šíří nákaza, protože nakažliví mohou být i očkovaní lidé. Sociolog Daniel Prokop, který se věnuje výzkumu chování lidí v době pandemie, napsal, že by se také měli testovat. "Testy prochází velká část neočkovaných rizikových, když měli symptomy, kontakt s nakaženým. Ale jen dva z 11 očkovaných rizikových," napsal. Podle něj by se měly přehodnotit testy a karanténa alespoň v případě, že žijí s nakaženým v jedné domácnosti nebo jsou očkovaní již delší dobu.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/na-testy-by-mohli-i-ockovani-kteri-maji-pozitivniho-v-domacnosti-40378781


Tak už se další dějství rozjíždí a bude mít grády... **Na testy by mohli i očkovaní, kteří mají pozitivního v domácnosti** Ministerstvo zdravotnictví zváží úpravy karantény pro očkované proti covidu-19. Zřejmě budou muset na test, pokud mají pozitivně testovaného v domácnosti. Řekl to ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Na situaci, kdy podle platných pravidel pro rozhodování hygienických stanic rodiče pozitivního dítěte nejdou na test a mohou dál chodit do práce, upozorňovali někteří odborníci i lidé na sociálních sítích. Podle některých odborníků se tím dál šíří nákaza, protože nakažliví mohou být i očkovaní lidé. Sociolog Daniel Prokop, který se věnuje výzkumu chování lidí v době pandemie, napsal, že by se také měli testovat. "Testy prochází velká část neočkovaných rizikových, když měli symptomy, kontakt s nakaženým. Ale jen dva z 11 očkovaných rizikových," napsal. Podle něj by se měly přehodnotit testy a karanténa alespoň v případě, že žijí s nakaženým v jedné domácnosti nebo jsou očkovaní již delší dobu. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/na-testy-by-mohli-i-ockovani-kteri-maji-pozitivniho-v-domacnosti-40378781
Upravené 23. 11. 2021 o 00:35

Ta COVID komedie začíná pomalu končit.


https://cnn.iprima.cz/japonsko-resi-proc-skokove-ubylo-nakazenych-virus-tak-mutoval-az-si-sam-ublizil-51611


,,Podle vědců je nejpravděpodobnější, že koronavirus v zemi během ničivé vlny tak mutoval, až začal hubit sám sebe."


**Ta COVID komedie začíná pomalu končit.** https://cnn.iprima.cz/japonsko-resi-proc-skokove-ubylo-nakazenych-virus-tak-mutoval-az-si-sam-ublizil-51611 ,,Podle vědců je nejpravděpodobnější, že koronavirus v zemi během ničivé vlny tak mutoval, až začal hubit sám sebe."

Tak hovoří Martin Pavelka, epidemiolog a člen expertního týmu vlády Slovenska.


Už by tohto panáčika (chvela som napisat niečo iné), mohli prestať nazývať epidemiologom. On vôbec nemá medicínske vzdelanie, natozto nejake skúsenosti s epidémiami.


[quote="pid:44483, uid:372"]Tak hovoří Martin Pavelka, epidemiolog a člen expertního týmu vlády Slovenska.[/quote] Už by tohto panáčika (chvela som napisat niečo iné), mohli prestať nazývať epidemiologom. On vôbec nemá medicínske vzdelanie, natozto nejake skúsenosti s epidémiami.

Nechci tu psát nějaké nesmysly, ale chci nám Všem popřát mnoho sil a pevné nervy. Chtěl bych říci všem co zažívají v práci či jinde výsměch, že je antivaxer apod. Nejste v tom sami, je nás hodně, více než si myslíte, jen někteří mají strach říci, že jsou proti tomu. Většina jsou hypoteční otroci banksterů a mají strach o to, že přijdou o to své, nechápou že svět se mění a oni budou muset také chtě, nechtě.


Po celém světě jsou protesty, ale jediné co pomůže je odpojit se od matrixu. Nekupovat v super hyper, nemít spotřebu krom nejnutnějšího, ale to lidi nechápou, mají pocit, že systém položí výkřiky na náměstích, ale tak to nefunguje.


Nechci tu psát nějaké nesmysly, ale chci nám Všem popřát mnoho sil a pevné nervy. Chtěl bych říci všem co zažívají v práci či jinde výsměch, že je antivaxer apod. Nejste v tom sami, je nás hodně, více než si myslíte, jen někteří mají strach říci, že jsou proti tomu. Většina jsou hypoteční otroci banksterů a mají strach o to, že přijdou o to své, nechápou že svět se mění a oni budou muset také chtě, nechtě. Po celém světě jsou protesty, ale jediné co pomůže je odpojit se od matrixu. Nekupovat v super hyper, nemít spotřebu krom nejnutnějšího, ale to lidi nechápou, mají pocit, že systém položí výkřiky na náměstích, ale tak to nefunguje.

Chtěl bych říci všem co zažívají v práci či jinde výsměch, že je antivaxer apod.


Pokud na to přijde řeč, tak se tady v Praze hrdě hlásím ke stanovisku "jsem odmítač, těch vašich experimentálních sraček".
No a pak ta debata jede - no a já to točím proti nim "to je nějaká konspirační teorie, tamto je taky konspirační teorie" - ,,Ale psali to v tisku, tak jaká konspirační teorie?" - ,,Je to konspirační teorie, tisk je konspirační teorie, už chápete tady jaký to je, když je argumentem konspirační teorie?" - ,,No to je pravda, něco na tom je, to je pravda..."


Vždycky, když na nás někdo míří zbraní, tak ji otočme proti němu.


[quote="pid:44535, uid:149"]Chtěl bych říci všem co zažívají v práci či jinde výsměch, že je antivaxer apod.[/quote] Pokud na to přijde řeč, tak se tady v Praze hrdě hlásím ke stanovisku "jsem odmítač, těch vašich experimentálních sraček". No a pak ta debata jede - no a já to točím proti nim "to je nějaká konspirační teorie, tamto je taky konspirační teorie" - ,,Ale psali to v tisku, tak jaká konspirační teorie?" - ,,Je to konspirační teorie, tisk je konspirační teorie, už chápete tady jaký to je, když je argumentem konspirační teorie?" - ,,No to je pravda, něco na tom je, to je pravda..." Vždycky, když na nás někdo míří zbraní, tak ji otočme proti němu.

https://www.youtube.com/watch?v=mrwLEGxh-os


fauci rika, ze definice "kompletne pieksnuty" se muze zmenit, protoze stale se ucime vice a vice o ochrane proti viru a tim padem se muze menit metodika.
doktorka Nicole Saphier, lekarsky konzultant stanice Fox News rika, ze konverzace by se mela zamerit vice na imunitu, vice nez na to, zda je nekdo piesknuty nebo neni.
nekteri guverneri rikaji, ze dokud nema clovek 3. davku, nema status kompletne pieksnuteho, lide jsou zmateni, skepticti.
redaktor se ptal, proc na floride, kde neni vaccine mandate si umi s covidem tak poradit ( i kdyz to MSM nerika) a v jinych statech, kde povinnost je, je to opacne (vermont, minnesota, colorado) saphierova rika, ze je to sezonniho charakteru, ze to nezalezi na tom, jestli je povinnost nebo neni. rika, ze i presto hospitalizace i umrti klesaji, protoze uz existuje vysoka mira kolektivni imunity. lide by se meli posunout a jednoduse vedet, ze je treba, aby lide vedeli, ze pieksnuti i nepieksnuti, mohou dostat covid a take ho prenaset.


neni to uz obrat k lepsimu?


https://www.youtube.com/watch?v=mrwLEGxh-os fauci rika, ze definice "kompletne pieksnuty" se muze zmenit, protoze stale se ucime vice a vice o ochrane proti viru a tim padem se muze menit metodika. doktorka Nicole Saphier, lekarsky konzultant stanice Fox News rika, ze konverzace by se mela zamerit vice na imunitu, vice nez na to, zda je nekdo piesknuty nebo neni. nekteri guverneri rikaji, ze dokud nema clovek 3. davku, nema status kompletne pieksnuteho, lide jsou zmateni, skepticti. redaktor se ptal, proc na floride, kde neni vaccine mandate si umi s covidem tak poradit ( i kdyz to MSM nerika) a v jinych statech, kde povinnost je, je to opacne (vermont, minnesota, colorado) saphierova rika, ze je to sezonniho charakteru, ze to nezalezi na tom, jestli je povinnost nebo neni. rika, ze i presto hospitalizace i umrti klesaji, protoze uz existuje vysoka mira kolektivni imunity. lide by se meli posunout a jednoduse vedet, ze je treba, aby lide vedeli, ze pieksnuti i nepieksnuti, mohou dostat covid a take ho prenaset. neni to uz obrat k lepsimu?

Overtonovo okno - fáze "diskuse".

Snaží se prestituti, snaží...
Oni snad podlé té overtonovské terminologie volí i názvy článků.


“Povinné očkování proti covidu v Česku už není tabu. Mluví se o něm na nejvyšších místech”
23.11.2021
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/povinne-ockovani-proti-covidu-v-cesku-uz-neni-tabu-debata-se-rozjizdi-181233


Dodatečně přidávám z diskuse pod článkem:
“Smejdi prolhaní. Mily Seznam CZ včera jsem koukal na Snidani s Novou a tvrdili, ze v nemocnici brněnské,nestíhají, nemají personal. Tak jsem volal na personální oddělení, pracuji 20 let ve zdravotnictví a ptal jsem se na práci, na výpomoc, když je to taková katastrofa Tam o ničem neví. V TV delaji z lidi opravdu jen blázny. Mám zvukový záznam nahrávky. A Vojtěch chce nouzovy stav. Jste všichni podvodníci. Nemocnice Ostrava, personální chtělo po mě abych vše poslal na mail, ze se ozvou. Ze tam zatím mají personálu dost, pomáhají studenti. Olomouc je na tom stejně jako Ostrava. Tak kde je ta katastrofa... Vlado, ptám se proč nouzovy stav. Lzete, manipulujete že. Na vše zvukovy záznam”


[quote="pid:44469, uid:240"]Overtonovo okno - fáze "diskuse".[/quote] Snaží se prestituti, snaží... Oni snad podlé té overtonovské terminologie volí i názvy článků. “Povinné očkování proti covidu v Česku už není **tabu**. Mluví se o něm na nejvyšších místech” 23.11.2021 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/povinne-ockovani-proti-covidu-v-cesku-uz-neni-tabu-debata-se-rozjizdi-181233 Dodatečně přidávám z diskuse pod článkem: “Smejdi prolhaní. Mily Seznam CZ včera jsem koukal na Snidani s Novou a **tvrdili, ze v nemocnici brněnské,nestíhají, nemají personal**. Tak **jsem volal na personální oddělení**, pracuji 20 let ve zdravotnictví **a ptal jsem se na práci, na výpomoc, když je to taková katastrofa Tam o ničem neví.** V TV delaji z lidi opravdu jen blázny. Mám zvukový záznam nahrávky. A Vojtěch chce nouzovy stav. Jste všichni podvodníci. Nemocnice Ostrava, personální chtělo po mě abych vše poslal na mail, ze se ozvou. Ze tam zatím mají personálu dost, pomáhají studenti. Olomouc je na tom stejně jako Ostrava. Tak kde je ta katastrofa... Vlado, ptám se proč nouzovy stav. Lzete, manipulujete že. Na vše zvukovy záznam”
Upravené 23. 11. 2021 o 09:34

Snaží se prestituti, snaží...


seznam a novinky, to je asi nejodpornejsi zumpa, co znam. nemuzu je ani nazvat novinari, protoze to nema s novinarinou nic spolecneho.
aby byl pieks povinny, budou muset zmenit zakony:-(


kamaradka ze srbska postovala clanek
https://www.liberal.hr/maske-obavezne-maske-slovenija-sud-409
Nejvyšší soud Slovinska zrušil dnešní rozhodnutí vlády Republiky Slovinsko o povinném nošení ochranných masek na uzavřených veřejných prostranstvích, protože neexistuje žádný právní základ pro potrestání porušovatelů, informovala slovinská média.


[quote="pid:44547, uid:240"]Snaží se prestituti, snaží...[/quote] seznam a novinky, to je asi nejodpornejsi zumpa, co znam. nemuzu je ani nazvat novinari, protoze to nema s novinarinou nic spolecneho. aby byl pieks povinny, budou muset zmenit zakony:-( kamaradka ze srbska postovala clanek https://www.liberal.hr/maske-obavezne-maske-slovenija-sud-409 Nejvyšší soud Slovinska zrušil dnešní rozhodnutí vlády Republiky Slovinsko o povinném nošení ochranných masek na uzavřených veřejných prostranstvích, protože neexistuje žádný právní základ pro potrestání porušovatelů, informovala slovinská média.

Vládní rada pro zdravotní rizika podle premiéra Andreje Babiše (ANO) podpořila zavedení povinného očkování proti covidu-19 pro lidi nad 60 let věku. Babiš to řekl na úterní tiskové konferenci.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-rada-doporucila-povinne-ockovani-senioru-40378819#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=8LZf4VLkBPx-202111231010&dop_id=40378819&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Babiš doplnil, že ministerstvo zdravotnictví nejpozději během úterý rozhodne také o povinném očkování pro některé profese.


Povinné očkování by se vedle seniorů mohlo týkat zdravotníků či pracovníků integrovaného záchranného systému a osob pracujících v sociálních službách.


Datum povinného očkování by bylo od února příštího roku. Již od prosince by se měl zkrátit interval pro podání posilujících dávek na pět měsíců. Nyní je lhůta půlroční.


Vládní rada pro zdravotní rizika podle premiéra Andreje Babiše (ANO) podpořila zavedení povinného očkování proti covidu-19 pro lidi nad 60 let věku. Babiš to řekl na úterní tiskové konferenci. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-rada-doporucila-povinne-ockovani-senioru-40378819#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=8LZf4VLkBPx-202111231010&dop_id=40378819&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Babiš doplnil, že ministerstvo zdravotnictví nejpozději během úterý rozhodne také o povinném očkování pro některé profese. Povinné očkování by se vedle seniorů mohlo týkat zdravotníků či pracovníků integrovaného záchranného systému a osob pracujících v sociálních službách. Datum povinného očkování by bylo **od února příštího roku**. Již od prosince by se měl zkrátit interval pro podání posilujících **dávek** na pět měsíců. Nyní je lhůta půlroční.

Oni snad podlé té overtonovské terminologie volí i názvy článků.
“Povinné očkování proti covidu v Česku už není tabu. Mluví se o něm na nejvyšších místech”

Kurňa, ten overton je tentokrát fakt nějaký moc rychlý...


"Vláda zvažuje povinné očkování pro seniory a vybrané profese"
23.11.2021
"Vládní rada pro zdravotní rizika podle premiéra Andreje Babiše (ANO) podpořila zavedení povinného očkování proti covidu-19 pro lidi nad 60 let věku. Babiš to řekl na úterní tiskové konferenci.'
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-rada-doporucila-povinne-ockovani-senioru-40378819


[quote="pid:44547, uid:240"]Oni snad podlé té overtonovské terminologie volí i názvy článků. “Povinné očkování proti covidu v Česku už není tabu. Mluví se o něm na nejvyšších místech”[/quote] Kurňa, ten overton je tentokrát fakt nějaký moc rychlý... "Vláda zvažuje povinné očkování pro seniory a vybrané profese" 23.11.2021 "Vládní rada pro zdravotní rizika podle premiéra Andreje Babiše (ANO) podpořila zavedení povinného očkování proti covidu-19 pro lidi nad 60 let věku. Babiš to řekl na úterní tiskové konferenci.' https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-rada-doporucila-povinne-ockovani-senioru-40378819

Únor je pro zrůdné loutky vykonávající fašistickou agendu magickým datumem . Jistě je to jen náhoda a ne předepsaná vynucená podmínka nadnárodního řízení .


Únor je pro zrůdné loutky vykonávající fašistickou agendu magickým datumem . Jistě je to jen náhoda a ne předepsaná vynucená podmínka nadnárodního řízení .

Overtonovo okno - fáze "diskuse".


A co tohle okénko?


Způsobuje vakcína proti covidu neplodnost? Jen nepodložené obavy, tvrdí izraelská studie
https://cnn.iprima.cz/zpusobuje-vakcina-neplodnost-izraelske-studie-prinesla-jasne-vysledky-51637

https://cnn.iprima.cz/japonsko-resi-proc-skokove-ubylo-nakazenych-virus-tak-mutoval-az-si-sam-ublizil-51611


,,Podle vědců je nejpravděpodobnější, že koronavirus v zemi během ničivé vlny tak mutoval, až začal hubit sám sebe."


Je pravda, že v Japonsku podávají ivermectin?


[quote="pid:44469, uid:240"]Overtonovo okno - fáze "diskuse".[/quote] A co tohle okénko? Způsobuje vakcína proti covidu neplodnost? Jen nepodložené obavy, tvrdí izraelská studie https://cnn.iprima.cz/zpusobuje-vakcina-neplodnost-izraelske-studie-prinesla-jasne-vysledky-51637 [quote="pid:44528, uid:633"]https://cnn.iprima.cz/japonsko-resi-proc-skokove-ubylo-nakazenych-virus-tak-mutoval-az-si-sam-ublizil-51611 ,,Podle vědců je nejpravděpodobnější, že koronavirus v zemi během ničivé vlny tak mutoval, až začal hubit sám sebe."[/quote] Je pravda, že v Japonsku podávají ivermectin?

"Vládní rada pro zdravotní rizika podle premiéra Andreje Babiše (ANO) podpořila zavedení povinného očkování proti covidu-19 pro lidi nad 60 let věku. Babiš to řekl na úterní tiskové konferenci.'


Důchodová reforma.


Věřím, že tohle těm šmejdům neprojde.
Bude to ale jako se šmejdy, co prodávali hrnce - silný nátlak.


[quote="pid:44568, uid:240"]"Vládní rada pro zdravotní rizika podle premiéra Andreje Babiše (ANO) podpořila zavedení povinného očkování proti covidu-19 pro lidi nad 60 let věku. Babiš to řekl na úterní tiskové konferenci.'[/quote] Důchodová reforma. Věřím, že tohle těm šmejdům neprojde. Bude to ale jako se šmejdy, co prodávali hrnce - silný nátlak.
Upravené 23. 11. 2021 o 11:31

A co tohle okénko?

Safra, to jako že je tady souboj dvou overtonů?


[quote="pid:44573, uid:181"]A co tohle okénko?[/quote] Safra, to jako že je tady souboj dvou overtonů?

Věřím, že tohle těm šmejdům neprojde.


Už jen má nenaočkovaná máma, která se nehodlá očkovat za žádných okolností, dostane jen při myšlence povinnosti záchvat.


Pokud by to došlo až tak daleko, jak by to vymáhali? Sebrali by jí důchod? Likvidační pokuta? Vězení, třeba i domácí?


Se švejkováním je možná konec.


[quote="pid:44574, uid:181"]Věřím, že tohle těm šmejdům neprojde.[/quote] Už jen má nenaočkovaná máma, která se nehodlá očkovat za žádných okolností, dostane jen při myšlence povinnosti záchvat. Pokud by to došlo až tak daleko, jak by to vymáhali? Sebrali by jí důchod? Likvidační pokuta? Vězení, třeba i domácí? Se švejkováním je možná konec.
Upravené 23. 11. 2021 o 11:38

Se švejkováním je možná konec.


A zase ta porazenecka mentalita. Nestahuj kalhoty, kdyz je breh jeste daleko. Neexistuje pravni opodstatnenost jakychkoli postihu za nedodrzeni "povinneho" ockovani. Na tom se bude lamat chleba.


Veskera postizitelnost stoji a pada na strachu a z neho vyplivajici dosadavni tolerance k nezakonnosti vseho, co ti sasci vymysli.


[quote="pid:44579, uid:372"]Se švejkováním je možná konec.[/quote] A zase ta porazenecka mentalita. Nestahuj kalhoty, kdyz je breh jeste daleko. Neexistuje pravni opodstatnenost jakychkoli postihu za nedodrzeni "povinneho" ockovani. Na tom se bude lamat chleba. Veskera postizitelnost stoji a pada na strachu a z neho vyplivajici dosadavni tolerance k nezakonnosti vseho, co ti sasci vymysli.

Nestahuj kalhoty, kdyz je breh jeste daleko.


To je sice pravda, ale já to myslel jinak. Pokud by k tomu skutečně došlo (a vyloučit to již nelze), tak například někdo, kdo by se pokusil mámu naočkovat násilím, by odtud neodešel živej.


Doufej v nejlepší, připrav se na nejhorší. Jaká je se současnou garniturou pravděpodobnost, že dokáže protlačit i legislativní změny? Kolik poslanců odolá?


Někdo zde někde napsal, že Londýn zřejmě toto území opouští, nedobrovolně, a hodlá za sebou zanechat co největší bordel. Ono to na to vypadá.


Jistou naději však vidím v tomto:


Již od prosince by se měl zkrátit interval pro podání posilujících dávek na pět měsíců.


To by mohlo otevřít spoustu očí, protože lidi, kterým řekli, že udělali tečku se najednou budou píchat každých (zatím) 5 měsíců. Už mluví v plurálu, o dávkách. Sice neurčitě, aby to bylo možné interpretovat různě, ale okno bylo otevřeno. A interval se bude zkracovat.


P.S. úplně jsem zapomněl na Válka a jeho 4. dávku smile


[quote="pid:44582, uid:678"]Nestahuj kalhoty, kdyz je breh jeste daleko.[/quote] To je sice pravda, ale já to myslel jinak. Pokud by k tomu skutečně došlo (a vyloučit to již nelze), tak například někdo, kdo by se pokusil mámu naočkovat násilím, by odtud neodešel živej. Doufej v nejlepší, připrav se na nejhorší. Jaká je se současnou garniturou pravděpodobnost, že dokáže protlačit i legislativní změny? Kolik poslanců odolá? Někdo zde někde napsal, že Londýn zřejmě toto území opouští, nedobrovolně, a hodlá za sebou zanechat co největší bordel. Ono to na to vypadá. Jistou naději však vidím v tomto: [quote="pid:44567, uid:372"]Již od prosince by se měl zkrátit interval pro podání posilujících dávek na pět měsíců.[/quote] To by mohlo otevřít spoustu očí, protože lidi, kterým řekli, že udělali tečku se najednou budou píchat každých (zatím) 5 měsíců. Už mluví v plurálu, o dávkách. Sice neurčitě, aby to bylo možné interpretovat různě, ale okno bylo otevřeno. A interval se bude zkracovat. P.S. úplně jsem zapomněl na Válka a jeho 4. dávku :D
Upravené 23. 11. 2021 o 12:06

A zase ta porazenecka mentalita.


K tomu jen jednu poznámku. Nezaměňovat výsledek bitvy s jejím průběhem. Ten průběh je brutální již nyní (kdo by si před dvěma lety pomyslel...) a čím blíže jejich porážka, tím více budou běsnit.


To je prostý fakt. Klíč je nepodlehnout, a v moměntě, kdy by bezprostředně hrozilo nedobrovolné opíchání, tak i pomocí násilí na tom, kdož by držel v ruce jehlu.


[quote="pid:44582, uid:678"]A zase ta porazenecka mentalita.[/quote] K tomu jen jednu poznámku. Nezaměňovat **výsledek** bitvy s jejím **průběhem**. Ten průběh je brutální již nyní (kdo by si před dvěma lety pomyslel...) a čím blíže **jejich** porážka, tím více budou běsnit. To je prostý fakt. Klíč je nepodlehnout, a v moměntě, kdy by bezprostředně hrozilo nedobrovolné opíchání, tak i pomocí násilí na tom, kdož by držel v ruce jehlu.
Upravené 23. 11. 2021 o 12:49

tak i pomocí násilí na tom, kdož by držel v ruce jehlu


S vědomím, že se jim něco takového může stát, bude rapidně klesat motivace násilné očkování vůbec zkoušet.


[quote="pid:44608, uid:372"]tak i pomocí násilí na tom, kdož by držel v ruce jehlu[/quote] S vědomím, že se jim něco takového může stát, bude rapidně klesat motivace násilné očkování vůbec zkoušet.

Určite naši zavedú to isté, nech zabudnú, nikto mojich rodičov proti ich vôli nebude pichať, budú súdy a my môžeme ísť rovno na európsky súd. Zmrdi! Určite to budú právnici riešiť min. U nás Harabin , Drgonec


Určite naši zavedú to isté, nech zabudnú, nikto mojich rodičov proti ich vôli nebude pichať, budú súdy a my môžeme ísť rovno na európsky súd. Zmrdi! Určite to budú právnici riešiť min. U nás Harabin , Drgonec

nezabudajte ze Jahnsen vakcina ma fungovat oficialne uz len cca 2 mesiace a bola to jedna z tych, co sa pichali len raz.....ked v januari zistia, ze obdobne posobi aj Pfizer (podla izraelskych zdrojov by to malo byt 4 mesiace, ale ktovie), tak sa to bude este tazsie obhajovat


nezabudajte ze Jahnsen vakcina ma fungovat oficialne uz len cca 2 mesiace a bola to jedna z tych, co sa pichali len raz.....ked v januari zistia, ze obdobne posobi aj Pfizer (podla izraelskych zdrojov by to malo byt 4 mesiace, ale ktovie), tak sa to bude este tazsie obhajovat

Doufej v nejlepší, připrav se na nejhorší. Jaká je se současnou garniturou pravděpodobnost, že dokáže protlačit i legislativní změny? Kolik poslanců odolá?


Někdo zde někde napsal, že Londýn zřejmě toto území opouští, nedobrovolně, a hodlá za sebou zanechat co největší bordel. Ono to na to vypadá.


S timto uz souhlasim a sam se podle toho "zarizuji". Muze nastat prechodne obdobi, ktere bude velice narocne, co se tyka zajisteni zakladnich potreb.


[quote="pid:44588, uid:372"]Doufej v nejlepší, připrav se na nejhorší. Jaká je se současnou garniturou pravděpodobnost, že dokáže protlačit i legislativní změny? Kolik poslanců odolá? Někdo zde někde napsal, že Londýn zřejmě toto území opouští, nedobrovolně, a hodlá za sebou zanechat co největší bordel. Ono to na to vypadá.[/quote] S timto uz souhlasim a sam se podle toho "zarizuji". Muze nastat prechodne obdobi, ktere bude velice narocne, co se tyka zajisteni zakladnich potreb.

Je pravda, že v Japonsku podávají ivermectin?

Nejsem si jist jak je to s tím ivermektinem. Mainstream to popírá jako hoax.
https://napravoumiru.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9RC292-1
Statistika vývoje covidu je podivná. Nejdříve raketový vzestup a pak raketový ústup ??? (Graf z covid dat)
Článek který zmiňuje Hael ve svém příspěvku vysvětluje pokles dost podivnou teorií o tom že vyrus požral sám sebe (aspoň tak sem to pochopil)
Japonsko rozhodně stojí za pozornost, protože takovýto vývoj je hodně nestandardní. Chtělo by to informace z první ruky od někoho místního.
Pokud se na tom nic nenajde, tak nám budou Japonsko dávat jako vzor rouškování a očkování :-(


[quote="pid:44573, uid:181"]Je pravda, že v Japonsku podávají ivermectin?[/quote] Nejsem si jist jak je to s tím ivermektinem. Mainstream to popírá jako hoax. https://napravoumiru.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9RC292-1 Statistika vývoje covidu je podivná. Nejdříve raketový vzestup a pak raketový ústup ??? [(Graf z covid dat)](https://www.google.com/search?q=japan+covid+graf&rlz=1C1GCEA_enCZ894CZ894&sxsrf=AOaemvIMATWNXNYG0WF2ERtCSpWt27RHkQ%3A1637674791225&ei=J--cYZeeDcv6kwW51oTYDA&ved=0ahUKEwjXzcCBzq70AhVL_aQKHTkrAcsQ4dUDCA4&uact=5&oq=japan+covid+graf&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyCAghEBYQHRAeOgcIABBHELADOgcILhCwAxBDOgcIABCwAxBDOgQIIxAnOgQIABBDOgQILhBDOg4ILhCABBCxAxDHARCjAjoICAAQgAQQsQM6BwguELEDEEM6CAgAELEDEIMBOgUILhCABDoFCAAQgAQ6CwgAEIAEELEDEIMBOgsILhCABBDHARDRAzoICAAQgAQQyQM6BQgAEMsBOgYIABAWEB5KBAhBGABQmSdY9lRgtVZoAXACeACAAYYBiAG3DJIBAzkuN5gBAKABAcgBCsABAQ&sclient=gws-wiz) [Článek](https://www.rt.com/news/540895-japan-delta-covid-extinction/) který zmiňuje Hael ve svém [příspěvku](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3950/covid-19-%C4%8Das%C5%A5-3/4#post-44312) vysvětluje pokles dost podivnou teorií o tom že vyrus požral sám sebe (aspoň tak sem to pochopil) Japonsko rozhodně stojí za pozornost, protože takovýto vývoj je hodně nestandardní. Chtělo by to informace z první ruky od někoho místního. Pokud se na tom nic nenajde, tak nám budou Japonsko dávat jako vzor rouškování a očkování :-(

Problém je v tom, že Parlament nemusí nic schvalovat. Stačí doplnit očkování proti Covidu do vyhlášky o soupisu povinných vakcín. Tak jednoduché to je.
Postih za odmítnutí očkování je v současné době 10 000 Kč.
https://www.pediatriepropraxi.cz/pdfs/ped/2003/05/03.pdf


Problém je v tom, že Parlament nemusí nic schvalovat. Stačí doplnit očkování proti Covidu do vyhlášky o soupisu povinných vakcín. Tak jednoduché to je. Postih za odmítnutí očkování je v současné době 10 000 Kč. https://www.pediatriepropraxi.cz/pdfs/ped/2003/05/03.pdf
Upravené 23. 11. 2021 o 15:11

Mainstream to popírá jako hoax.


V tej spleti lží je ťažko odlíšiť, čo hoax je. Blaha dal status, že jeho žena mala covid a nasadila si ivermektín, a jej stav sa zlepšil. Mesík, Štec, doc. Torok hovoria o komplet protokole, ktorého ivermectin sám o sebe nie je to pravé. Mesík dal takýto prehľad, foto:


619cf62940980


[quote="pid:44646, uid:767"]Mainstream to popírá jako hoax.[/quote] V tej spleti lží je ťažko odlíšiť, čo hoax je. Blaha dal status, že jeho žena mala covid a nasadila si ivermektín, a jej stav sa zlepšil. Mesík, Štec, doc. Torok hovoria o komplet protokole, ktorého ivermectin sám o sebe nie je to pravé. Mesík dal takýto prehľad, foto: ![619cf62940980](serve/attachment&path=619cf62940980)

Tak to je úplná smršť dneska smile Dopoledne nad 60, odpoledne už všichni


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-vasakova-nad-60-let-profese-zdravotnici-ucitele-skoly-hasici-policie.A211123_125715_domaci_remy


"Bude se postupovat dál po věkových skupinách tak, aby byla proočkována celá dospělá populace. V Českém rozhlase podotkla, že to půjde ve vlnách kvůli kapacitám."


Tak to je úplná smršť dneska :D Dopoledne nad 60, odpoledne už všichni https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-vasakova-nad-60-let-profese-zdravotnici-ucitele-skoly-hasici-policie.A211123_125715_domaci_remy "Bude se postupovat dál po věkových skupinách tak, aby byla proočkována celá dospělá populace. V Českém rozhlase podotkla, že to půjde ve vlnách kvůli kapacitám."

Problém je v tom, že Parlament nemusí nic schvalovat.


Práve to je omyl. V zákone musí byť dôvod - napr. kolektívna imunita. A tá sa pri covide vybudovať nedá. Takže do zákona nemôžu dať čo sa im zachce, natož len tak prihodiť. Môžu, ale v súlade s právom to nebude.


[quote="pid:44648, uid:312"]Problém je v tom, že Parlament nemusí nic schvalovat.[/quote] Práve to je omyl. V zákone musí byť dôvod - napr. kolektívna imunita. A tá sa pri covide vybudovať nedá. Takže do zákona nemôžu dať čo sa im zachce, natož len tak prihodiť. Môžu, ale v súlade s právom to nebude.

Moderátor

Stačí doplnit očkování proti Covidu do vyhlášky o soupisu povinných vakcín. Tak jednoduché to je.


Je to sice k nevíře, ale opravdu s tím počítají.


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-koronavirus-vlada-neni-nutna-zmena-zakona.A211123_140551_domaci_kop


"K povinnému očkování některých osob se nebude muset měnit zákon. „Stačí k tomu ministerská vyhláška,“ odvětila šéfka klubu ANO, ministryně financí Alena Schillerová na otázku iDNES.cz, jaký právní rámec chce vláda využít pro povinné očkování některých profesí a lidí nad 60 let, které doporučila vládní rada pro zdravotní rizika."


Na druhou stranu, střílejí se tím do nohy.


[quote="pid:44648, uid:312"]Stačí doplnit očkování proti Covidu do vyhlášky o soupisu povinných vakcín. Tak jednoduché to je.[/quote] Je to sice k nevíře, ale opravdu s tím počítají. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-koronavirus-vlada-neni-nutna-zmena-zakona.A211123_140551_domaci_kop "K povinnému očkování některých osob se nebude muset měnit zákon. „Stačí k tomu ministerská vyhláška,“ odvětila šéfka klubu ANO, ministryně financí Alena Schillerová na otázku iDNES.cz, jaký právní rámec chce vláda využít pro povinné očkování některých profesí a lidí nad 60 let, které doporučila vládní rada pro zdravotní rizika." Na druhou stranu, střílejí se tím do nohy.
Upravené 23. 11. 2021 o 15:19

Jiří , jsou to pořád stejné zrůdy , které se střídají tak , jako dvanáct jidášů na orloji .
Zajímavější je tato informace .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Profesor-Covid-z-laborky-Treti-davka-ne-Mladi-v-klidu-Co-se-nedavno-nesmelo-rict-684407
Když pominu o čem mluví , tak důležitá je ta informace , dva roky se o tom nesmělo publikovat . A ted už může ? Kdo se o to postaral a s jakým cílem , když je to šířené i přes kavárenský plátek , s logickým podezřením , že v jiných zemích je tomu tak stejně . Někdo vypouští cíleně informace , které jdou přímo a adresně k osnovatelům agendy covid . A to ve chvíli , kdy podpindos na rozkaz vrchnosti troubí unisono do útoku .
Jak asi taková situace může skončit .


Jiří , jsou to pořád stejné zrůdy , které se střídají tak , jako dvanáct jidášů na orloji . Zajímavější je tato informace . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Profesor-Covid-z-laborky-Treti-davka-ne-Mladi-v-klidu-Co-se-nedavno-nesmelo-rict-684407 Když pominu o čem mluví , tak důležitá je ta informace , dva roky se o tom nesmělo publikovat . A ted už může ? Kdo se o to postaral a s jakým cílem , když je to šířené i přes kavárenský plátek , s logickým podezřením , že v jiných zemích je tomu tak stejně . Někdo vypouští cíleně informace , které jdou přímo a adresně k osnovatelům agendy covid . A to ve chvíli , kdy podpindos na rozkaz vrchnosti troubí unisono do útoku . Jak asi taková situace může skončit .

Ministerstvo zdravotnictví vyvrací hoaxy, které se stávají skutečností.
https://koronavirus.mzcr.cz/dezinformace-o-covid-19/
Dezinformace
Není nutné očkovat celou populaci. Naočkovat by stačilo jen rizikové skupiny, u kterých hrozí závažnější průběh onemocnění covid-19.


Vysvětlení
U onemocnění, která jsou mezilidsky přenosná, což covid-19 jednoznačně je, je nutné ochránit většinu populace. Naočkováním vybraných osob bychom sice ochránili jednotlivce, ale virus by se v populaci dále šířil. Abychom získali kolektivní imunitu, je třeba proočkovat 65 – 70 % populace. Očkováním navíc chráníme nejen sebe, ale i ty, kdo tak kvůli svému zdravotnímu stavu učinit nemohou. Vakcinace je nejefektivnější způsob, jak dlouhodobě zastavit šíření epidemie u nás i ve světě.


Dezinformace
Každá z vakcín bude mít jinou účinnost, a proto by měl mít každý právo vybrat si, kterou vakcínou bude naočkován.


Vysvětlení
Přestože se hodně diskutuje o účinnosti jednotlivých vakcín, u všech registrovaných léčivých přípravků je zaručena jejich bezpečnost, účinnost a jakost.


První registrovaná vakcína od společnosti BioNTech/Pfizer vyžaduje zvláštní podmínky skladování (-70 °C) a tedy nelze ji distribuovat do ordinací praktických lékařů. V žádném případě však kvůli tomu není dotčeno právo každého být informován o té které vakcíně a rozhodnout se. Očkování je dobrovolné.


Všechny registrované léčivé přípravky mají také stanovené indikace a kontraindikace. Každý by se tak měl řídit i doporučením svého lékaře, který zná jeho celkový zdravotní stav.


Očkování jako nový totalitní nástroj


Dezinformace
Očkování proti covid-19 bude povinné pro všechny občany ČR pod hrozbou tvrdých trestů. Těm, kteří se očkovat nenechají, budou odebírány základní lidská práva a svobody. Neočkovaní budou občany „druhé kategorie“.


Vysvětlení
Očkování proti covid-19 je dobrovolné a hrazené z veřejného zdravotního pojištění. I při cestách do exotických oblastí se lidé nechávají očkovat na některé nemoci, které by jim v lepším případě mohly pouze znepříjemnit pobyt v dané destinaci, v tom horším by si z takové cesty přivezli následky na celý život. Hlavní výhodou jakéhokoliv očkování je tak prevence nemoci samotné, v některých případech můžeme mluvit i o záchraně života.


Navrhoval bych udělat si prts stránek, než to smažou.


Ministerstvo zdravotnictví vyvrací hoaxy, které se stávají skutečností. https://koronavirus.mzcr.cz/dezinformace-o-covid-19/ **Dezinformace** Není nutné očkovat celou populaci. Naočkovat by stačilo jen rizikové skupiny, u kterých hrozí závažnější průběh onemocnění covid-19. **Vysvětlení** U onemocnění, která jsou mezilidsky přenosná, což covid-19 jednoznačně je, je nutné ochránit většinu populace. Naočkováním vybraných osob bychom sice ochránili jednotlivce, ale virus by se v populaci dále šířil. Abychom získali kolektivní imunitu, je** třeba proočkovat 65 – 70 % populace.** Očkováním navíc chráníme nejen sebe, ale i ty, kdo tak kvůli svému zdravotnímu stavu učinit nemohou. Vakcinace je nejefektivnější způsob, jak dlouhodobě zastavit šíření epidemie u nás i ve světě. **Dezinformace** Každá z vakcín bude mít jinou účinnost, a proto by měl mít každý právo vybrat si, kterou vakcínou bude naočkován. **Vysvětlení** Přestože se hodně diskutuje o účinnosti jednotlivých vakcín, u všech registrovaných léčivých přípravků je zaručena jejich bezpečnost, účinnost a jakost. První registrovaná vakcína od společnosti BioNTech/Pfizer vyžaduje zvláštní podmínky skladování (-70 °C) a tedy nelze ji distribuovat do ordinací praktických lékařů. V žádném případě však kvůli tomu není dotčeno právo každého být informován o té které vakcíně a rozhodnout se. **Očkování je dobrovolné.** Všechny registrované léčivé přípravky mají také stanovené indikace a kontraindikace. Každý by se tak měl řídit i doporučením svého lékaře, který zná jeho celkový zdravotní stav. **Očkování jako nový totalitní nástroj** **Dezinformace** Očkování proti covid-19 bude povinné pro všechny občany ČR pod hrozbou tvrdých trestů. Těm, kteří se očkovat nenechají, budou odebírány základní lidská práva a svobody. Neočkovaní budou občany „druhé kategorie“. **Vysvětlení** **Očkování proti covid-19 je dobrovolné** a hrazené z veřejného zdravotního pojištění. I při cestách do exotických oblastí se lidé nechávají očkovat na některé nemoci, které by jim v lepším případě mohly pouze znepříjemnit pobyt v dané destinaci, v tom horším by si z takové cesty přivezli následky na celý život. Hlavní výhodou jakéhokoliv očkování je tak prevence nemoci samotné, v některých případech můžeme mluvit i o záchraně života. Navrhoval bych udělat si prts stránek, než to smažou.
Upravené 23. 11. 2021 o 16:26

V tej spleti lží je ťažko odlíšiť, čo hoax je.
Nespochybňuji ivermectin, tomuto léku já osobně věřím, ale nejde mi do hlavy jak to, že to v Japonsku tak kleslo a jestli za tím skutečně je nebo není Ivermectin. Proto bych rád našel nějaké vyjádření rodilého Japonce.


[quote="pid:44650, uid:273"]V tej spleti lží je ťažko odlíšiť, čo hoax je.[/quote] Nespochybňuji ivermectin, tomuto léku já osobně věřím, ale nejde mi do hlavy jak to, že to v Japonsku tak kleslo a jestli za tím skutečně je nebo není Ivermectin. Proto bych rád našel nějaké vyjádření rodilého Japonce.

Policejní šéf Jan Švejdar v úterý varoval před zaváděním povinného očkování pro vybrané profese. Upozornil na to, že by policie mohla přijít o 10 tisíc lidí, kteří očkování dosud odmítají.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/policejni-sef-se-boji-povinneho-ockovani-odejde-nam-10-tisic-lidi-40378877


Policejní šéf Jan Švejdar v úterý varoval před zaváděním povinného očkování pro vybrané profese. Upozornil na to, že by policie mohla přijít o 10 tisíc lidí, kteří očkování dosud odmítají. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/policejni-sef-se-boji-povinneho-ockovani-odejde-nam-10-tisic-lidi-40378877

"Bude se postupovat dál po věkových skupinách tak, aby byla proočkována celá dospělá populace. V Českém rozhlase podotkla, že to půjde ve vlnách kvůli kapacitám."

Z diskuse pod článkem:
"Tak to aby si to tetka srovnala okolo protilátek, když s nimi zákon o ochraně veřejného zdraví u pravidelných a zvláštních očkování normálně počítá, viz §46, odstavec 2:
Před provedením pravidelného a zvláštního očkování je fyzická osoba povinna podrobit se v případech upravených prováděcím právním předpisem vyšetření stavu imunity (odolnosti). Pravidelné a zvláštní očkování se neprovede při zjištění imunity vůči infekci nebo zjištění zdravotního stavu, který brání podání očkovací látky (kontraindikace). O těchto skutečnostech poskytovatel zdravotních služeb uvedený v § 47a vystaví fyzické osobě potvrzení a důvod upuštění od očkování zapíše do zdravotnické dokumentace."


Ještě jeden kousek:
"Jinak pro paní náměstkyni:
Očkování jako nový totalitní nástroj
Dezinformace
Očkování proti covid-19 bude povinné pro všechny občany ČR pod hrozbou tvrdých trestů. Těm, kteří se očkovat nenechají, budou odebírány základní lidská práva a svobody. Neočkovaní budou občany „druhé kategorie“.
Vysvětlení
Očkování proti covid-19 je dobrovolné a hrazené z veřejného zdravotního pojištění. I při cestách do exotických oblastí se lidé nechávají očkovat na některé nemoci, které by jim v lepším případě mohly pouze znepříjemnit pobyt v dané destinaci, v tom horším by si z takové cesty přivezli následky na celý život. Hlavní výhodou jakéhokoliv očkování je tak prevence nemoci samotné, v některých případech můžeme mluvit i o záchraně života.
Kdyby nevěděla, odkud čerpám: https://koronavirus.mzcr.cz/dezinformace-o-covid-19/"


[quote="pid:44652, uid:372"]"Bude se postupovat dál po věkových skupinách tak, aby byla proočkována celá dospělá populace. V Českém rozhlase podotkla, že to půjde ve vlnách kvůli kapacitám."[/quote] Z diskuse pod článkem: "Tak to aby si to tetka srovnala okolo protilátek, když s nimi zákon o ochraně veřejného zdraví u pravidelných a zvláštních očkování normálně počítá, viz §46, odstavec 2: Před provedením pravidelného a zvláštního očkování je fyzická osoba povinna podrobit se v případech upravených prováděcím právním předpisem vyšetření stavu imunity (odolnosti). **Pravidelné a zvláštní očkování se neprovede při zjištění imunity vůči infekci nebo zjištění zdravotního stavu, který brání podání očkovací látky (kontraindikace).** O těchto skutečnostech poskytovatel zdravotních služeb uvedený v § 47a vystaví fyzické osobě potvrzení a důvod upuštění od očkování zapíše do zdravotnické dokumentace." Ještě jeden kousek: "Jinak pro paní náměstkyni: Očkování jako nový totalitní nástroj **Dezinformace** Očkování proti covid-19 bude povinné pro všechny občany ČR pod hrozbou tvrdých trestů. Těm, kteří se očkovat nenechají, budou odebírány základní lidská práva a svobody. Neočkovaní budou občany „druhé kategorie“. **Vysvětlení** Očkování proti covid-19 je dobrovolné a hrazené z veřejného zdravotního pojištění. I při cestách do exotických oblastí se lidé nechávají očkovat na některé nemoci, které by jim v lepším případě mohly pouze znepříjemnit pobyt v dané destinaci, v tom horším by si z takové cesty přivezli následky na celý život. Hlavní výhodou jakéhokoliv očkování je tak prevence nemoci samotné, v některých případech můžeme mluvit i o záchraně života. **Kdyby nevěděla, odkud čerpám:** https://koronavirus.mzcr.cz/dezinformace-o-covid-19/"
Upravené 23. 11. 2021 o 16:38

K povinnému očkování některých osob se nebude muset měnit zákon. „Stačí k tomu ministerská vyhláška,“ odvětila šéfka klubu ANO,

Mno, to by bylo to menší zlo, pokud by to měla nařizovat jenom vyhláška - snadněji se porušuje a hůře trestá.


[quote="pid:44654, uid:372"]K povinnému očkování některých osob se nebude muset měnit zákon. „Stačí k tomu ministerská vyhláška,“ odvětila šéfka klubu ANO,[/quote] Mno, to by bylo to menší zlo, pokud by to měla nařizovat jenom vyhláška - snadněji se porušuje a hůře trestá.
Upravené 23. 11. 2021 o 16:42

Mesík dal takýto prehľad, foto:
I ten přehled říká ve prospěch ivermectinu.
Účinnost 66%, při 65 studiích. Všechny ostatní nad ním, mají provedenou 1 maximálně 8 studií. To také o něčem vypovídá.


[quote="pid:44650, uid:273"]Mesík dal takýto prehľad, foto:[/quote]I ten přehled říká ve prospěch ivermectinu. Účinnost 66%, při 65 studiích. Všechny ostatní nad ním, mají provedenou 1 maximálně 8 studií. To také o něčem vypovídá.
Upravené 23. 11. 2021 o 17:02

Zajímavější je tato informace .

Ano.
Informace je o to cennější, že vyšla v "Respektu".
A mám-li citovat klasika: "Ano, slyšíte dobře, v R e s p e k t u."


[quote="pid:44657, uid:185"]Zajímavější je tato informace .[/quote] Ano. Informace je o to cennější, že vyšla v "Respektu". A mám-li citovat klasika: "Ano, slyšíte dobře, v R e s p e k t u."

A to ve chvíli , kdy podpindos na rozkaz vrchnosti troubí unisono do útoku .


Ano, vzniká protitlak.

Jak asi taková situace může skončit .


Blbě pro ně, ale platí, že


čím blíže jejich porážka, tím více budou běsnit.


[quote="pid:44657, uid:185"]A to ve chvíli , kdy podpindos na rozkaz vrchnosti troubí unisono do útoku .[/quote] Ano, vzniká protitlak. [quote="pid:44657, uid:185"]Jak asi taková situace může skončit .[/quote] Blbě pro ně, ale platí, že [quote="pid:44608, uid:372"]čím blíže jejich porážka, tím více budou běsnit.[/quote]

Mno, to by bylo to menší zlo, pokud by to měla nařizovat jenom vyhláška - snadněji se porušuje a hůře trestá.


Však jsem psal, střílí se do vlastní nohy. Na nějakou vyhlášku se jim můžeme vysrat.


[quote="pid:44676, uid:240"]Mno, to by bylo to menší zlo, pokud by to měla nařizovat jenom vyhláška - snadněji se porušuje a hůře trestá.[/quote] Však jsem psal, střílí se do vlastní nohy. Na nějakou vyhlášku se jim můžeme vysrat.

Policejní šéf Jan Švejdar v úterý varoval před zaváděním povinného očkování pro vybrané profese. Upozornil na to, že by policie mohla přijít o 10 tisíc lidí, kteří očkování dosud odmítají.


staci se podivat do usa, jak se zmenila bezpecnost na ulicich, kdyz odchazi policiste. jenze oni maji aspon floridu a desantise, ktery je rekrutuje.
ted je na policistech, aby konecne zvedli zadek a zacali se branit.


[quote="pid:44673, uid:101"]Policejní šéf Jan Švejdar v úterý varoval před zaváděním povinného očkování pro vybrané profese. Upozornil na to, že by policie mohla přijít o 10 tisíc lidí, kteří očkování dosud odmítají.[/quote] staci se podivat do usa, jak se zmenila bezpecnost na ulicich, kdyz odchazi policiste. jenze oni maji aspon floridu a desantise, ktery je rekrutuje. ted je na policistech, aby konecne zvedli zadek a zacali se branit.

Dám to ještě sem, v petici by se to asi ztratilo:
Sleduji chvíli Pro Libertate - web i facebook.
Podle mě účinně bojují proti covidmafii. Podávají trestní oznámení - teď nedávno na Vojtěcha a Svrčinovou,
je tam řada návodů, jak se bránit - roušky, obchody, restaurace
https://www.prolibertate.cz/co-delame/prakticke-navody-doporuceni-a-vzory


Dnes oznámili, ze založili odborovou organizaci:
https://odbory.prolibertate.cz/?fbclid=IwAR1Wq7Boj_gby8WqVgrkQv2OmW25qe2RteuuA-47jk25wGv3B-VpswGKQS0
Ukázalo se, že obrana demokracie prostřednictvím individuálních žalob sama o sobě nefunguje. Pokud se chcete zapojit do nové formy boje proti diskriminaci, porušování práva na soukromí a na ochranu osobních údajů, pokud se chcete aktivně zapojit do naší práce – STAŇTE SE ČLENY ODBOROVÉ ORGANIZACE PRO LIBERTATE.
Dnešního dne oficiálně zahajujeme činnost i prostřednictvím Odborové organizace Pro Libertate. Reagujeme tak na tisíce dotazů zaměstnanců, kteří se ptají, jaká práva mají v době koronavirové krize a jak se jich domoci. Jsme přesvědčeni, že není možné bránit se dál jen individuálně.
Využijeme všech práv, která nám dává zákoník práce i další právní předpisy, abychom společně chránili oprávněné zájmy a práva zaměstnanců, zastupovali je v jednání se zaměstnavateli i vůči orgánům veřejné moci. Budeme jednat se zaměstnavateli, kteří mají zájem o vytvoření přátelského prostředí uvnitř jejich organizace. A budeme nekompromisně bránit práva a oprávněné zájmy našich členů vůči všem, kdo je porušují.
Našimi hlavními cíli jsou:


ochrana a zlepšování pracovních podmínek našich členů i další zaměstnanců
ochrana před diskriminací na pracovišti
ochrana osobních údajů a soukromí zaměstnanců
vytvoření bezpečného pracovního prostředí pro všechny zaměstnance s respektem k principům demokratického právního státu
ochrana dalších práv zaměstnanců


Co si o tom myslíte?


Dám to ještě sem, v petici by se to asi ztratilo: Sleduji chvíli **Pro Libertate** - web i facebook. Podle mě účinně bojují proti covidmafii. Podávají **trestní oznámení** - teď nedávno na Vojtěcha a Svrčinovou, je tam **řada návodů, jak se bránit - roušky, obchody, restaurace** https://www.prolibertate.cz/co-delame/prakticke-navody-doporuceni-a-vzory **Dnes oznámili, ze založili odborovou organizaci:** https://odbory.prolibertate.cz/?fbclid=IwAR1Wq7Boj_gby8WqVgrkQv2OmW25qe2RteuuA-47jk25wGv3B-VpswGKQS0 Ukázalo se, že obrana demokracie prostřednictvím individuálních žalob sama o sobě nefunguje. Pokud se chcete zapojit do nové formy boje proti diskriminaci, porušování práva na soukromí a na ochranu osobních údajů, pokud se chcete aktivně zapojit do naší práce – STAŇTE SE ČLENY ODBOROVÉ ORGANIZACE PRO LIBERTATE. Dnešního dne oficiálně zahajujeme činnost i prostřednictvím Odborové organizace Pro Libertate. Reagujeme tak na tisíce dotazů zaměstnanců, kteří se ptají, jaká práva mají v době koronavirové krize a jak se jich domoci. Jsme přesvědčeni, že není možné bránit se dál jen individuálně. Využijeme všech práv, která nám dává zákoník práce i další právní předpisy, abychom společně chránili oprávněné zájmy a práva zaměstnanců, zastupovali je v jednání se zaměstnavateli i vůči orgánům veřejné moci. Budeme jednat se zaměstnavateli, kteří mají zájem o vytvoření přátelského prostředí uvnitř jejich organizace. A budeme nekompromisně bránit práva a oprávněné zájmy našich členů vůči všem, kdo je porušují. Našimi hlavními cíli jsou: ochrana a zlepšování pracovních podmínek našich členů i další zaměstnanců ochrana před diskriminací na pracovišti ochrana osobních údajů a soukromí zaměstnanců vytvoření bezpečného pracovního prostředí pro všechny zaměstnance s respektem k principům demokratického právního státu ochrana dalších práv zaměstnanců **Co si o tom myslíte?**

dnes jsem byla u zname lekarky. zdravotni sestra u ni mi vypravela, ze je 2x pieksnuta, ze uz maji noty, ze bude potreba i 4. davka, ale ona nejde uz ani na 3., protoze to stejne je k nicemu a nefunguje to. snazila jsem se s tou znamou lekarkou bavit na tema pieksu, ale ti doktori, jako kdyby byli vsichni domluveni, co budou rikat. rekla mi, ze vedlejsi ucinky nejsou prokazane, ze ji se nic nestalo, absolutne zadne potize, ze i jeji znami lekari se dali, pry nikomu nic neni. ze se ti doktori nestydi tak lhat...
potom jsem skocila do jednoho obchodu, kde vim, ze majitelka je normalni, ze je to volna zona. lidi to vi, takze tam chodi bez rousek. majitellka mi rekla, ze tam mela nekolik kontrol, ale vzdali to a uz tam prestali chodit. vypravela mi ruzne pribehy lidi, co se nechali napieksovat a jake to melo dopady. dost me sokoval pribeh pana, ridice kamionu, ktery udajne ma kazde dva tydny potize se zrakem, ze nemuze ridit. presto se nebrani boosteru.
EDIT:
kamaradka z australie mi dnes psala, ze ta australska vakcina covax (davala jsem sem uz jednou video s lekarem, ktery ji vyvinul), tak udajne tato vakcina se pouziva v arabskych zemich. v australii ovsem neni povolena. zarazilo me to, ze v arabskych zemich to je mozne....
rok stare video:
https://www.youtube.com/watch?v=Uzvqw2dsmjs


dnes jsem byla u zname lekarky. zdravotni sestra u ni mi vypravela, ze je 2x pieksnuta, ze uz maji noty, ze bude potreba i 4. davka, ale ona nejde uz ani na 3., protoze to stejne je k nicemu a nefunguje to. snazila jsem se s tou znamou lekarkou bavit na tema pieksu, ale ti doktori, jako kdyby byli vsichni domluveni, co budou rikat. rekla mi, ze vedlejsi ucinky nejsou prokazane, ze ji se nic nestalo, absolutne zadne potize, ze i jeji znami lekari se dali, pry nikomu nic neni. ze se ti doktori nestydi tak lhat... potom jsem skocila do jednoho obchodu, kde vim, ze majitelka je normalni, ze je to volna zona. lidi to vi, takze tam chodi bez rousek. majitellka mi rekla, ze tam mela nekolik kontrol, ale vzdali to a uz tam prestali chodit. vypravela mi ruzne pribehy lidi, co se nechali napieksovat a jake to melo dopady. dost me sokoval pribeh pana, ridice kamionu, ktery udajne ma kazde dva tydny potize se zrakem, ze nemuze ridit. presto se nebrani boosteru. EDIT: kamaradka z australie mi dnes psala, ze ta australska vakcina covax (davala jsem sem uz jednou video s lekarem, ktery ji vyvinul), tak udajne tato vakcina se pouziva v arabskych zemich. v australii ovsem neni povolena. zarazilo me to, ze v arabskych zemich to je mozne.... rok stare video: https://www.youtube.com/watch?v=Uzvqw2dsmjs
Upravené 23. 11. 2021 o 18:13

ze bude potreba i 4. davka, ale ona nejde uz ani na 3., protoze to stejne je k nicemu a nefunguje to

To souhlasí a ne jenom 4. dávka. Mám čerstvé informace z jedné nejmenované nemocnice z kovidaria jak oni říkají. Takže JIP už je plná a otvírá se další patro jsou připraveny další prostory. Počítá se s tím, že se vše zaplní. V nemocnici mírně převažují neočkovaní nad očkovanými. Konkrétní čísla mě nebyla sdělena, ale rozdíl v počtu je prý malý. Dále rozdíl mezi očkovaným a neočkovaným je v tom, že neočkovaný končí na tzv. umělé plicní ventilaci, kdežto očkovaný pouze na kyslíku a samozřejmě v podílu zemřelých, ale opět ten rozdíl není dramatický. Takže podle mě je vakcína podvod, protože nechrání před nákazou a přenosem, nechrání před hospitalizací a těžkým průběhem a nechrání před smrtí v důsledku infekce. Ale před očkováním nám tvrdili opak. Když však někomu toto povídám, tak odpovědí je, že vakcína je účinná a funguje a zdůvodňuje to tak, že umírá méně očkovaných. No co dodat ...


[quote="pid:44702, uid:347"]ze bude potreba i 4. davka, ale ona nejde uz ani na 3., protoze to stejne je k nicemu a nefunguje to[/quote] To souhlasí a ne jenom 4. dávka. Mám čerstvé informace z jedné nejmenované nemocnice z kovidaria jak oni říkají. Takže JIP už je plná a otvírá se další patro jsou připraveny další prostory. Počítá se s tím, že se vše zaplní. V nemocnici mírně převažují neočkovaní nad očkovanými. Konkrétní čísla mě nebyla sdělena, ale rozdíl v počtu je prý malý. Dále rozdíl mezi očkovaným a neočkovaným je v tom, že neočkovaný končí na tzv. umělé plicní ventilaci, kdežto očkovaný pouze na kyslíku a samozřejmě v podílu zemřelých, ale opět ten rozdíl není dramatický. Takže podle mě je vakcína podvod, protože nechrání před nákazou a přenosem, nechrání před hospitalizací a těžkým průběhem a nechrání před smrtí v důsledku infekce. Ale před očkováním nám tvrdili opak. Když však někomu toto povídám, tak odpovědí je, že vakcína je účinná a funguje a zdůvodňuje to tak, že umírá méně očkovaných. No co dodat ...

Jarek

Ale, ale - zajímavý graf - ÚZIS - Počet hospitalizací na lůžku akutní péče leden 2016- květen 2021
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=925574961725570&set=p.925574961725570&type=3
V krizových měsících - zahlcených nemocnic 2020 a 2021, tam bylo méně pacientů, než v letech předcházejících. S tím už by se dalo operovat.


Ale, ale - zajímavý graf - **ÚZIS - Počet hospitalizací na lůžku akutní péče leden 2016- květen 2021** https://www.facebook.com/photo.php?fbid=925574961725570&set=p.925574961725570&type=3 V krizových měsících - zahlcených nemocnic 2020 a 2021, tam bylo méně pacientů, než v letech předcházejících. S tím už by se dalo operovat.

V krizových měsících - zahlcených nemocnic 2020 a 2021, tam bylo méně pacientů, než v letech předcházejících. S tím už by se dalo operovat.

Celá ta krize zdravotnictví je směšná, dobře si pamatuji, jak docházelo k omezování zdravotní péče a snižování počtu lůžek pro JIP a ARO, mnoho let před nějakým covide, takže ať se chytnou za nos ti, co x let soustavně demontovali zdravotnictví v ČR, Julínci a Hégrové a jiná chátra. Pro lidé odcházeli z nemocnic? Protože se nemohli smířit s tím jak se zdravotnictví soustavně tulenovalo, a oni dělali za pěkně děkuji! Dělají z nás akorát debily, s tím jak jsou plné jipky, ano jsou plné jelikož jste snižovali stavy x let soustavně!


[quote="pid:44712, uid:223"]V krizových měsících - zahlcených nemocnic 2020 a 2021, tam bylo méně pacientů, než v letech předcházejících. S tím už by se dalo operovat.[/quote] Celá ta krize zdravotnictví je směšná, dobře si pamatuji, jak docházelo k omezování zdravotní péče a snižování počtu lůžek pro JIP a ARO, mnoho let před nějakým covide, takže ať se chytnou za nos ti, co x let soustavně demontovali zdravotnictví v ČR, Julínci a Hégrové a jiná chátra. Pro lidé odcházeli z nemocnic? Protože se nemohli smířit s tím jak se zdravotnictví soustavně tulenovalo, a oni dělali za pěkně děkuji! Dělají z nás akorát debily, s tím jak jsou plné jipky, ano jsou plné jelikož jste snižovali stavy x let soustavně!

Tristan:
Podívejte se na ten graf - tam nejde o snižování počtu lůžek v letech před Coronavirem, tam jde o propad zejména leden až květen 2021


Tristan: Podívejte se na ten graf - tam nejde o snižování počtu lůžek v letech před Coronavirem, tam jde o propad zejména leden až květen 2021
Upravené 23. 11. 2021 o 19:23

jenze oni maji aspon floridu a desantise, ktery je rekrutuje.


Okamurův projev je taky dobrý:


Projev na 2. schůzi Poslanecké sněmovny 23. listopadu 2021 k návrhu Diskuze o nepřijatelných opatřeních, souvisejících s covidovou situací, která jsou neúčinná a hrubě porušují práva občanů
https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Tomio-Okamura-13074/clanek/Mnoha-opatreni-bezduvodne-diskriminuji-cast-obcanu-117413


Bohužel není premiérem.


[quote="pid:44700, uid:347"]jenze oni maji aspon floridu a desantise, ktery je rekrutuje.[/quote] Okamurův projev je taky dobrý: Projev na 2. schůzi Poslanecké sněmovny 23. listopadu 2021 k návrhu Diskuze o nepřijatelných opatřeních, souvisejících s covidovou situací, která jsou neúčinná a hrubě porušují práva občanů https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Tomio-Okamura-13074/clanek/Mnoha-opatreni-bezduvodne-diskriminuji-cast-obcanu-117413 Bohužel není premiérem.

leden až květen 2021
Ano, ale já hovořím o tom, že na tuto "katastrofu" bylo založeno již mnoho let dříve a nikoho to nezajímalo, přece něco jako pandemie, nemůže nastat,že... Nám lůžka a kapacity netřeba. Jen stojí peníze... Kolikrát jsem to slyšel. A bez ohledu na to, zda skutečná pandemie je nebo není, zdravotnictví bylo vždy destruováno, protože to je doktrina GP, nekvalitní zdravotní péče a hlavně nedostupná.


[quote="pid:44723, uid:223"]leden až květen 2021[/quote]Ano, ale já hovořím o tom, že na tuto "katastrofu" bylo založeno již mnoho let dříve a nikoho to nezajímalo, přece něco jako pandemie, nemůže nastat,že... Nám lůžka a kapacity netřeba. Jen stojí peníze... Kolikrát jsem to slyšel. A bez ohledu na to, zda skutečná pandemie je nebo není, zdravotnictví bylo vždy destruováno, protože to je doktrina GP, nekvalitní zdravotní péče a hlavně nedostupná.

Ano, ale já hovořím o tom, že na tuto "katastrofu" bylo založeno již mnoho let dříve a nikoho to nezajímalo, přece něco jako pandemie, nemůže nastat,že...


stejne je to ovsem i v nemecku. to tam ctu porad a upozornovala na to i sahra wagenknecht. museli se synchronizovat uz davno, aby to bylo vsude stejne.


[quote="pid:44733, uid:149"]Ano, ale já hovořím o tom, že na tuto "katastrofu" bylo založeno již mnoho let dříve a nikoho to nezajímalo, přece něco jako pandemie, nemůže nastat,že...[/quote] stejne je to ovsem i v nemecku. to tam ctu porad a upozornovala na to i sahra wagenknecht. museli se synchronizovat uz davno, aby to bylo vsude stejne.

Tristan:
Asi se nedomluvíme - s Vaším tvrzením naprosto souhlasím. Já ale mluvím o jiné katastrofě. A to, že v krizových měsících, kdy byly "přeplněné" nemocnice, bylo těch lůžek obsazených mnohem méně. Takže:
leden 2020 - 160 000
duben 2020 - 90 000!
červen 2020 - 160 000
leden 2021 přibližně 115 000!
únor 2021 přibližně 115 000! atd
Ta nejnižší čísla počtu obsazených lůžek odpovídají těm "přeplněným nemocnicím"


Tristan: Asi se nedomluvíme - s Vaším tvrzením naprosto souhlasím. Já ale mluvím o jiné katastrofě. A to, že v krizových měsících, kdy byly "přeplněné" nemocnice, bylo těch lůžek obsazených mnohem méně. Takže: leden 2020 - 160 000 duben 2020 - 90 000! červen 2020 - 160 000 leden 2021 přibližně 115 000! únor 2021 přibližně 115 000! atd Ta nejnižší čísla počtu obsazených lůžek odpovídají těm "přeplněným nemocnicím"

Bílé přilby v akci . Možná bude i útok nebezpečnou chemickou látkou , například vzduchem . Ona už to zombí z NOVY náležitě plačtivě přednese .


Bílé přilby v akci . Možná bude i útok nebezpečnou chemickou látkou , například vzduchem . Ona už to zombí z NOVY náležitě plačtivě přednese .
1234567 ... 11
101.36k
801
103
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept