Zdravie a záhrada
Covid-19 časť 3

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-komentar-pomahat-a-chranit-bez-ockovani-nejde-182827
Komentář: Pomáhat a chránit bez očkování nejde
šéfkomentátor Jan Lipold:


"Zrovna policie představuje významnou profesní skupinu, kde je očkovací povinnost, kromě příslušných zdravotních výjimek, očividná. Očkování autorizovanou vakcínou tu není svobodným rozhodnutím každého jednotlivce, ale veřejným zájmem. Tak jako očkování proti žloutence, které mají policisté také povinné."


Zapamatujme si tu zrůdu fašistickou.


Dobrý policajt má právo na vlastní svědomí, Je to člověk a bere ohledy na spoluobčany. Slouží lidem a celé společnosti.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-komentar-pomahat-a-chranit-bez-ockovani-nejde-182827 **Komentář: Pomáhat a chránit bez očkování nejde** šéfkomentátor Jan Lipold: "Zrovna policie představuje významnou profesní skupinu, kde je očkovací povinnost, kromě příslušných zdravotních výjimek, očividná. Očkování autorizovanou vakcínou tu není svobodným rozhodnutím každého jednotlivce, ale veřejným zájmem. Tak jako očkování proti žloutence, které mají policisté také povinné." Zapamatujme si tu zrůdu fašistickou. Dobrý policajt má právo na vlastní svědomí, Je to člověk a bere ohledy na spoluobčany. Slouží lidem a celé společnosti.

Komentář: Pomáhat a chránit bez očkování nejde
šéfkomentátor Jan Lipold:
toto si treba precitat: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Perte-to-do-nich-nesmime-to-vylejt-Exposlanec-byl-u-jednani-Bouchne-to-varuje-685901


[quote="pid:47198, uid:177"]Komentář: Pomáhat a chránit bez očkování nejde šéfkomentátor Jan Lipold:[/quote]toto si treba precitat: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Perte-to-do-nich-nesmime-to-vylejt-Exposlanec-byl-u-jednani-Bouchne-to-varuje-685901

Moderator

cca. od 11 minuty zacina rozhovor mezi doktorem havrdou (mluvcim paralelni lekarske komory) a fanatikem kubkem.
doktor havrda mluvil klidne, strucne, slusne. pozorovala jsem kubka, jak uhybal ocima, tekal ocima. to delaji lhari.
nerozumim tomu, ze lekari dopusti, aby je TOHLE (kubek) zastupovalo.


https://www.youtube.com/watch?v=zXyT9ccFPJE


cca. od 11 minuty zacina rozhovor mezi doktorem havrdou (mluvcim paralelni lekarske komory) a fanatikem kubkem. doktor havrda mluvil klidne, strucne, slusne. pozorovala jsem kubka, jak uhybal ocima, tekal ocima. to delaji lhari. nerozumim tomu, ze lekari dopusti, aby je TOHLE (kubek) zastupovalo. https://www.youtube.com/watch?v=zXyT9ccFPJE

Až se bude hledat předobraz pro vytvoření obrazu Jidáše , tak můžeme nahlas zvolat : Nikoho nehledejte , máme Kubka !
Pohled na tuto kreaturu , jak se kroutí před neúprosnou pravdou , je pro běžného člověka odporný a pro psychiatra zlatým dolem , coby názorná ukázka pro studující lékaře .


Až se bude hledat předobraz pro vytvoření obrazu Jidáše , tak můžeme nahlas zvolat : Nikoho nehledejte , máme Kubka ! Pohled na tuto kreaturu , jak se kroutí před neúprosnou pravdou , je pro běžného člověka odporný a pro psychiatra zlatým dolem , coby názorná ukázka pro studující lékaře .

cca. od 11 minuty zacina rozhovor mezi doktorem havrdou (mluvcim paralelni lekarske komory) a fanatikem kubkem.

Toto video je vhodné shlédnout celé (a promiňte, že odbočím od tématu tohoto vlákna). Protože v čase do 11. minuty hovoří bývalý ústavní soudce Balík.
Hovoří na téma kompetenční žaloby a výkladu Ústavy, jako že Zeman je bez šance a Ústava hovoří jasně, atd atp.
Jenomže Cyrilek Svobodůj, kterej čistě náhodně příslušné pasáže Ústavy napsal, říká trochu něco jiného. Detaily v článku níže.


“A co pak? Fiala v pasti. Cyril Svoboda končí naději na přeprání Zemana”
09.12.2021
“Tahá v kauze Lipavský za delší konec prezident Zeman, nebo nastupující premiér Fiala? „Představte si, že se mýlím a kompetenční žaloba má smysl. Jak Ústavní soud rozhodne? Vydá nález, že prezident je povinen jmenovat Lipavského a představme si, že to Zeman neudělá. Pak nastává třetí krok, což je hrubé porušení ústavy, tedy žaloba na prezidenta. K tomu je ale potřeba třípětinová většina Senátu a třípětinová většina Sněmovny a tu neseženete. Podle mě to Zeman ví a ví, že prodlužováním procedury se jen oddaluje kompromis,“ sdělil ParlamentnímListům.cz Cyril Svoboda (KDU-ČSL), bývalý ministr zahraničí a nynější pedagog Vysoké školy CEVRO Institut.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/A-co-pak-Fiala-v-pasti-Cyril-Svoboda-konci-nadeji-na-preprani-Zemana-686041


"A znáš, Radku, to německé přísloví? Zeit gewonnen, alles gewonnen."


[quote="pid:47433, uid:347"]cca. od 11 minuty zacina rozhovor mezi doktorem havrdou (mluvcim paralelni lekarske komory) a fanatikem kubkem.[/quote] Toto video je vhodné shlédnout celé (a promiňte, že odbočím od tématu tohoto vlákna). Protože v čase **do** 11. minuty **hovoří bývalý ústavní soudce Balík**. Hovoří na téma kompetenční žaloby a výkladu Ústavy, jako že Zeman je bez šance a Ústava hovoří jasně, atd atp. Jenomže Cyrilek Svobodůj, kterej čistě náhodně příslušné pasáže Ústavy **napsal**, říká trochu něco jiného. Detaily v článku níže. “A co pak? Fiala v pasti. Cyril Svoboda končí naději na přeprání Zemana” 09.12.2021 “Tahá v kauze Lipavský za delší konec prezident Zeman, nebo nastupující premiér Fiala? „Představte si, že se mýlím a kompetenční žaloba má smysl. Jak Ústavní soud rozhodne? Vydá nález, že prezident je povinen jmenovat Lipavského a představme si, že to Zeman neudělá. Pak nastává třetí krok, což je hrubé porušení ústavy, tedy žaloba na prezidenta. K tomu je ale potřeba třípětinová většina Senátu a třípětinová většina Sněmovny a tu neseženete. Podle mě to Zeman ví a ví, že prodlužováním procedury se jen oddaluje kompromis,“ sdělil ParlamentnímListům.cz Cyril Svoboda (KDU-ČSL), bývalý ministr zahraničí a nynější pedagog Vysoké školy CEVRO Institut.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/A-co-pak-Fiala-v-pasti-Cyril-Svoboda-konci-nadeji-na-preprani-Zemana-686041 "A znáš, Radku, to německé přísloví? Zeit gewonnen, alles gewonnen."

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zasnezeny-Babis-ohlasil-novinku-Pro-treti-davku-po-peti-mesicich-uz-od-padesati-686094
Z vyřčených Babišových prolhaných blafů .


Následně apeloval na očkování mimo jiné i těhotných žen. „Maminky se musejí očkovat,“ podotkl Babiš. „Musíme stále bojovat s nepravdami, které jsou v tom mediálním prostoru, a bohužel se objeví občas i v televizi, lidé, kteří tomu nerozumějí a potom znejisťují naše lidi,“ uzavřel Babiš.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zasnezeny-Babis-ohlasil-novinku-Pro-treti-davku-po-peti-mesicich-uz-od-padesati-686094 Z vyřčených Babišových prolhaných blafů . Následně apeloval na očkování mimo jiné i těhotných žen. „Maminky se musejí očkovat,“ podotkl Babiš. „Musíme stále bojovat s nepravdami, které jsou v tom mediálním prostoru, a bohužel se objeví občas i v televizi, lidé, kteří tomu nerozumějí a potom znejisťují naše lidi,“ uzavřel Babiš.


Toto určite nie je náhoda. Už aj tu Langli to isté


https://www.hlavnespravy.sk/lengvarsky-interval-medzi-podanim-2-a-3-davky-vakciny-by-sa-mohol-skratit/2784882


Tie tehotné ženy ako z toho mi je na grc, asi týždeň dozadu som tu dávali link na článok aj s fotkami. Včera, čo som počúvala Kamalu, tak ona tam dávala výňatky tých protokolov na základe, ktorých FDA uvoľnila vakcínu, a to je des. Dám screenshoot potom do linku.


[quote="pid:47502, uid:185"]https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zasnezeny-Babis-ohlasil-novinku-Pro-treti-davku-po-peti-mesicich-uz-od-padesati-686094 Z vyřčených Babišových prolhaných blafů .[/quote] Toto určite nie je náhoda. Už aj tu Langli to isté https://www.hlavnespravy.sk/lengvarsky-interval-medzi-podanim-2-a-3-davky-vakciny-by-sa-mohol-skratit/2784882 Tie tehotné ženy ako z toho mi je na grc, asi týždeň dozadu som tu dávali link na článok aj s fotkami. Včera, čo som počúvala Kamalu, tak ona tam dávala výňatky tých protokolov na základe, ktorých FDA uvoľnila vakcínu, a to je des. Dám screenshoot potom do linku.

Pohled na tuto kreaturu , jak se kroutí před neúprosnou pravdou , je pro běžného člověka odporný a pro psychiatra zlatým dolem , coby názorná ukázka pro studující lékaře .


Mimochodem ten Kubek i jako lekar je docela kontroverzni osoba. Na znamylekar je hodnocen od svych pacientu : https://www.znamylekar.cz/milan-kubek/internista/praha
Zaujala mne tahle reference, ktera je z roku 2009:
"Pana doktora znám již z jeho působení v nemocnici ve Vysočanech. A musím potvrdit, že se jedná o člověka, který jde po penězích a pod pláštěm ČSSD šplhá nahoru"


[quote="pid:47448, uid:185"]Pohled na tuto kreaturu , jak se kroutí před neúprosnou pravdou , je pro běžného člověka odporný a pro psychiatra zlatým dolem , coby názorná ukázka pro studující lékaře .[/quote] Mimochodem ten Kubek i jako lekar je docela kontroverzni osoba. Na znamylekar je hodnocen od svych pacientu : https://www.znamylekar.cz/milan-kubek/internista/praha Zaujala mne tahle reference, ktera je z roku 2009: "_Pana doktora znám již z jeho působení v nemocnici ve Vysočanech. A musím potvrdit, že se jedná o člověka, který jde po penězích a pod pláštěm ČSSD šplhá nahoru_"
Upravené 9. 12. 2021 o 21:51

Mimochodem ten Kubek i jako lekar je docela kontroverzni osoba.

Počítám, že Kubek už dávno není lékař, ale komorový bafuňář.
Zlodějský Rathe, vrať se, ty jsi nás chtěl “jenom” okrádat. Ale ta swině, co přišla po tobě, ta nás chce okrást a zabít.
Seznam předsedů ČLK zde
https://cs.wikipedia.org/wiki/Česká_lékařská_komora


Počkat počkat, tak to mě napadlo až teď. Co když Ratha odrovnali, aby mohli dosadit do čela ČLK povolnějšího vakcinátora? (kradou všichni, ale bručet musel jít zrovna Rath) (a tím, že ho dusil i Zeman, bych se vůbec nenechal mást)
A teď bacha, jak jsou na tom jeho “hlavní” spoluviníci?
Petr Kott a Kateřina Pancová, nyní provdána Kottová. Asi kradli, ale možná pak udělali “dýýl” s krabicovým vínem. Navrženo měli 9-10 let. Kott dostal 7 let a 8 měsíců, po cca 22 měsících (necelé 2 roky) venku na podmínku. Pancová dostala 6, venku na podmínku po 3 letech. Rath: skoro 2 roky vazba, pak 7 let (které bručí dodnes), 10 milionů pokuta a zákaz činnosti. A pokud tomu dobře rozumím, tak mu běží ještě jeden soud.
Odkroutil si 3 a půl roku, požádal o podmínečné propuštění a ejhle, nejde to.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Kott
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/682927/rathova-partacka-je-venku-z-basy-kottova-si-odsedela-za-korupci-tri-roky-z-sesti.html
https://cs.wikipedia.org/wiki/David_Rath
a čerstvý článek
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/soud-souhlasi-s-propustenim-ratha-z-vezeni-40377453


Kubek je tam zabarikádovaný od roku 2006, tím se stává nejdéle sloužícím předsedou.
A kde je vlastně “Lékařský odborový klub – Svaz českých lékařů”? Ten jako by nebyl.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Lékařský_odborový_klub_–_Svaz_českých_lékařů


[quote="pid:47522, uid:818"]Mimochodem ten Kubek i jako lekar je docela kontroverzni osoba.[/quote] Počítám, že Kubek už dávno není lékař, ale komorový bafuňář. Zlodějský Rathe, vrať se, ty jsi nás chtěl “jenom” okrádat. Ale ta swině, co přišla po tobě, ta nás chce okrást a zabít. Seznam předsedů ČLK zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Česká_lékařská_komora Počkat počkat, tak to mě napadlo až teď. Co když Ratha odrovnali, aby mohli dosadit do čela ČLK povolnějšího vakcinátora? (kradou všichni, ale bručet musel jít zrovna Rath) (a tím, že ho dusil i Zeman, bych se vůbec nenechal mást) A teď bacha, jak jsou na tom jeho “hlavní” spoluviníci? Petr Kott a Kateřina Pancová, nyní provdána Kottová. Asi kradli, ale možná pak udělali “dýýl” s krabicovým vínem. Navrženo měli 9-10 let. Kott dostal 7 let a 8 měsíců, po cca 22 měsících (necelé 2 roky) venku na podmínku. Pancová dostala 6, venku na podmínku po 3 letech. Rath: skoro 2 roky vazba, pak 7 let (které bručí dodnes), 10 milionů pokuta a zákaz činnosti. A pokud tomu dobře rozumím, tak mu běží ještě jeden soud. Odkroutil si 3 a půl roku, požádal o podmínečné propuštění a ejhle, nejde to. https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Kott https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/682927/rathova-partacka-je-venku-z-basy-kottova-si-odsedela-za-korupci-tri-roky-z-sesti.html https://cs.wikipedia.org/wiki/David_Rath a čerstvý článek https://www.novinky.cz/krimi/clanek/soud-souhlasi-s-propustenim-ratha-z-vezeni-40377453 Kubek je tam zabarikádovaný od roku 2006, tím se stává nejdéle sloužícím předsedou. A kde je vlastně “Lékařský odborový klub – Svaz českých lékařů”? Ten jako by nebyl. https://cs.wikipedia.org/wiki/Lékařský_odborový_klub_–_Svaz_českých_lékařů

Ta diskuze na novinkach o te ctvrte davce je taky dost dobra. Zda se, ze to ockovane lidi pekne nasralo.


Obcas mne to pri vkladani komentare napise:
CSRF token not yet generated
Tusi nekdo proc?


Ta diskuze na novinkach o te ctvrte davce je taky dost dobra. Zda se, ze to ockovane lidi pekne nasralo. Obcas mne to pri vkladani komentare napise: CSRF token not yet generated Tusi nekdo proc?
Upravené 10. 12. 2021 o 12:55

Občas pozerám zostrihy NHL na TV cez youtube aplikáciu a môžem skonštatovať, že toľko reklám na imunitu a vitamín D som na youtube nevidel odkedy youtube pozerám. Zrejme už zavelili na zmenu kurzu. Takto ako oni začali sa žiadne transformácie nerobia. Ak chcú zlikvidovať kapitalizmus tak na to treba inak. Táto imitačno provokačná činnosť s názvom kovid akurát tak nasiera ľudí a núti čoraz viac jednotlivcov otvoriť oči, čo samozrejme nie je po vôli ani GP ani tým druhým satanistom. Zrejme si všimli, že prešli za čiaru a pokračovnaie v kovid šialenstve bude mať za následok ich krach v prospech civilizácie ľudí na plnéte.


Občas pozerám zostrihy NHL na TV cez youtube aplikáciu a môžem skonštatovať, že toľko reklám na imunitu a vitamín D som na youtube nevidel odkedy youtube pozerám. Zrejme už zavelili na zmenu kurzu. Takto ako oni začali sa žiadne transformácie nerobia. Ak chcú zlikvidovať kapitalizmus tak na to treba inak. Táto imitačno provokačná činnosť s názvom kovid akurát tak nasiera ľudí a núti čoraz viac jednotlivcov otvoriť oči, čo samozrejme nie je po vôli ani GP ani tým druhým satanistom. Zrejme si všimli, že prešli za čiaru a pokračovnaie v kovid šialenstve bude mať za následok ich krach v prospech civilizácie ľudí na plnéte.

CSRF token not yet generated

Pri odosielaní komentára server kontroluje tzv. CSRF reťazec znakov, aby mohol overiť identitu užívateľa. Ak z nejakého dôvodu sa tento reťazec na server nedostane (buď jeho platnosť vypršala na strane prehliadača alebo kvôli chybe niekde v javascripte sa neodošle správne), tak uložiť komentár nie je možné. Riešenie je obnoviť/aktualizovať/refrešnúť web stránku v prehliadači a komentár odoslať až potom.


[quote="pid:47587, uid:93"]CSRF token not yet generated[/quote] Pri odosielaní komentára server kontroluje tzv. CSRF reťazec znakov, aby mohol overiť identitu užívateľa. Ak z nejakého dôvodu sa tento reťazec na server nedostane (buď jeho platnosť vypršala na strane prehliadača alebo kvôli chybe niekde v javascripte sa neodošle správne), tak uložiť komentár nie je možné. Riešenie je obnoviť/aktualizovať/refrešnúť web stránku v prehliadači a komentár odoslať až potom.

Tie tehotné ženy ako z toho mi je na grc, asi týždeň dozadu som tu dávali link na článok aj s fotkami. Včera, čo som počúvala Kamalu, tak ona tam dávala výňatky tých protokolov na základe, ktorých FDA uvoľnila vakcínu, a to je des. Dám screenshoot potom do linku.


jeden muj znamy, ktery te propagande veri, ten si plati nekolik tisic mesicne penzijko. rikavala jsem mu, ze si myslim, ze je to zbytecne, ze kdyby nas neznicil stres a tim spojene choroby, tak neverim, ze v tech penzijnich fondech neco bude. ted si rikam, ze ten znamy je urcite i potreti pieksnuty.ted krome tech dvou duvodu, si myslim, ze to, ze se necha mozna kazdy kvartal pieksovat, tim ta cesta k penzi je vice nerealna. divim se skutecne, ze nekteri porad nechapou.
vcera v lekarne, stala prede mnou pani, ktera lekarnici vypravela pysne, jak jde na treti davku. pak v bille platila nejaka seniorka, kupovala si antibakterialni mydlo a rikala takove silene pokladni pred penzi, ktera tam rve na kazdeho kdo nema nahubek proti prachu (sama ho ma na brade), ze to s tim mydlem se citi bezpecne. dnes v bille zase nejaka pani hulakala, kdyz videla montery bez nahubku. ptala jsem se, proc ji to vadi. pry je to narizeno. sousedka tady mi zase vykladala, ze pujde klidne i na 4. a i na 5. ptala jsem se ji, jestli ji nevadi, ze jde na vakcinu, ktera neucinkuje prakticky ani na puvodni vir, natoz to na nejake dalsi. pry to je jedno. co na to ma clovek rict...
jinak jsem videla i rozhovor, kde je cernocka a slamova. pry deti zvladnou vsechno, na nich se tato doba nepodepise...
https://cnn.iprima.cz/cernocka-deti-zvladnou-vse-valku-i-covid-nekterym-znicil-budouci-karieru-reagovala-advokatka-52784


[quote="pid:47505, uid:273"]Tie tehotné ženy ako z toho mi je na grc, asi týždeň dozadu som tu dávali link na článok aj s fotkami. Včera, čo som počúvala Kamalu, tak ona tam dávala výňatky tých protokolov na základe, ktorých FDA uvoľnila vakcínu, a to je des. Dám screenshoot potom do linku.[/quote] jeden muj znamy, ktery te propagande veri, ten si plati nekolik tisic mesicne penzijko. rikavala jsem mu, ze si myslim, ze je to zbytecne, ze kdyby nas neznicil stres a tim spojene choroby, tak neverim, ze v tech penzijnich fondech neco bude. ted si rikam, ze ten znamy je urcite i potreti pieksnuty.ted krome tech dvou duvodu, si myslim, ze to, ze se necha mozna kazdy kvartal pieksovat, tim ta cesta k penzi je vice nerealna. divim se skutecne, ze nekteri porad nechapou. vcera v lekarne, stala prede mnou pani, ktera lekarnici vypravela pysne, jak jde na treti davku. pak v bille platila nejaka seniorka, kupovala si antibakterialni mydlo a rikala takove silene pokladni pred penzi, ktera tam rve na kazdeho kdo nema nahubek proti prachu (sama ho ma na brade), ze to s tim mydlem se citi bezpecne. dnes v bille zase nejaka pani hulakala, kdyz videla montery bez nahubku. ptala jsem se, proc ji to vadi. pry je to narizeno. sousedka tady mi zase vykladala, ze pujde klidne i na 4. a i na 5. ptala jsem se ji, jestli ji nevadi, ze jde na vakcinu, ktera neucinkuje prakticky ani na puvodni vir, natoz to na nejake dalsi. pry to je jedno. co na to ma clovek rict... jinak jsem videla i rozhovor, kde je cernocka a slamova. pry deti zvladnou vsechno, na nich se tato doba nepodepise... https://cnn.iprima.cz/cernocka-deti-zvladnou-vse-valku-i-covid-nekterym-znicil-budouci-karieru-reagovala-advokatka-52784

neverim, ze v tech penzijnich fondech neco bude

Spořit si například na důchod u soukromého penzijního fondu je hloupost. Není tam vůbec žádná záruka toho, že fond úmyslně či neúmyslně zbankrotuje. Je to obchodní společnost jako jakákoliv jiná. V minulosti už bylo mnoho případů, že takové fondy zbankrotovali a čerstvým důchodcům zbyly oči pro pláč.


[quote="pid:47616, uid:347"]neverim, ze v tech penzijnich fondech neco bude[/quote] Spořit si například na důchod u soukromého penzijního fondu je hloupost. Není tam vůbec žádná záruka toho, že fond úmyslně či neúmyslně zbankrotuje. Je to obchodní společnost jako jakákoliv jiná. V minulosti už bylo mnoho případů, že takové fondy zbankrotovali a čerstvým důchodcům zbyly oči pro pláč.

Jarek

pujde klidne i na 4. a i na 5. ptala jsem se ji, jestli ji nevadi, ze jde na vakcinu, ktera neucinkuje prakticky ani na puvodni vir, natoz to na nejake dalsi. pry to je jedno

Takových lidí bude menšina. S každou další dávkou bude růst odpor populace. Už teď asi třetina nechce jít na třetí dávku. Na další to bude min. polovina.


[quote="pid:47616, uid:347"]pujde klidne i na 4. a i na 5. ptala jsem se ji, jestli ji nevadi, ze jde na vakcinu, ktera neucinkuje prakticky ani na puvodni vir, natoz to na nejake dalsi. pry to je jedno[/quote] Takových lidí bude menšina. S každou další dávkou bude růst odpor populace. Už teď asi třetina nechce jít na třetí dávku. Na další to bude min. polovina.

Jarek

CSRF token not yet generated

Řeším to tak , že si otevřu nové okno v prohlížeči a tam už to funguje normálně .


[quote="pid:47587, uid:93"]CSRF token not yet generated[/quote] Řeším to tak , že si otevřu nové okno v prohlížeči a tam už to funguje normálně .

Obcas mne to pri vkladani komentare napise:
CSRF token not yet generated
Tusi nekdo proc?


Řeším to tak , že si otevřu nové okno v prohlížeči a tam už to funguje normálně .


Já to řeším tak, že pro jistotu vyberu vše v příspěvku (ctrl+a), pak zkopíruji (ctrl+c), znovu načtu vlákno, dám zahodit příspěvek a pak znovu vložím celý obsah příspěvku jednoduše s ctrl+v.
Samozřejmě, nesmíte mezitím zkopírovat nic jiného, jinak je příspěvek v pytli! :-)


[quote="pid:47587, uid:93"]Obcas mne to pri vkladani komentare napise: CSRF token not yet generated Tusi nekdo proc?[/quote] [quote="pid:47620, uid:185"]Řeším to tak , že si otevřu nové okno v prohlížeči a tam už to funguje normálně .[/quote] Já to řeším tak, že pro jistotu vyberu vše v příspěvku (ctrl+a), pak zkopíruji (ctrl+c), znovu načtu vlákno, dám zahodit příspěvek a pak znovu vložím celý obsah příspěvku jednoduše s ctrl+v. Samozřejmě, nesmíte mezitím zkopírovat nic jiného, jinak je příspěvek v pytli! :-)

Já jsem se dívala na ten pořád s Černockou a Slámovou.a nemohla jsem uvěřit vlastním očím a žasla nad blbostí p.Černocké..hloupá nána nána nána..nic neví, není odborník, vlastní názor nemá..nejvíc mluvila o tom jak děti vše vydrží a zvládnou. Žádné zastání.. že b chtěla bránit svoje vnouče, asi šestiletou holčičku...milá paní advokátka Slámová mluvila jako když ji vymyli mozek. Zřejmě jsou obě už očko a MK ultra pracuje, stejně jako spike proteiny. Hloupost a žádný pevný svůj názor . Děs a hrůza. Jak si všichni přizvukivali jak je všechno dobré a o nic nejde. Klasické vymyté mozky.


Já jsem se dívala na ten pořád s Černockou a Slámovou.a nemohla jsem uvěřit vlastním očím a žasla nad blbostí p.Černocké..hloupá nána nána nána..nic neví, není odborník, vlastní názor nemá..nejvíc mluvila o tom jak děti vše vydrží a zvládnou. Žádné zastání.. že b chtěla bránit svoje vnouče, asi šestiletou holčičku...milá paní advokátka Slámová mluvila jako když ji vymyli mozek. Zřejmě jsou obě už očko a MK ultra pracuje, stejně jako spike proteiny. Hloupost a žádný pevný svůj názor . Děs a hrůza. Jak si všichni přizvukivali jak je všechno dobré a o nic nejde. Klasické vymyté mozky.

Já jsem se dívala na ten pořád s Černockou a Slámovou.a nemohla jsem uvěřit vlastním očím a žasla nad blbostí p.Černocké.


Jano, nekteri seniori jako kdyby opravdu uz meli v hlave zamlzeno a mysleli jen na sebe, ne na sve vnuky. ptala jsem se kolikrat senioru, kdyz tak porad neustupne si stali na svem, at se zavre ekonomika, at se vsichni povinne napieksuji, jak jsou lidi sobci, ptala jsem se jich, jestli nejsou sobci oni sami. cernocka sice se snazila brzdit, ale zase se jen potvrdilo, ze ti komedianti jsou fakt jen komedianti.
mimochodem: na zlatem slavikovi, kdyz se nase lokalni hvezdy fotily bez nahubku a pred kamerou si je nasadili. psala jsem tehdy na FB profil lucii bile, proc je pokrytec, co nam to predvadi. hodne lidi jim tam psalo v tomto duchu. sicka zanakova si me zablokovala. vzdycky jsem si rikala, jestli ona tu dobrosrdecnost hraje nebo je skutecne tak hodna. kdyz jsem pak videla, jak reagovala na mlade talenty, jak byla jesitne reagovala na nekoho, kdo by mohl byt lepsi nez ona a ted tim, jak blokuje lidi za jiny nazor, tak uz vim, kam zanakova patri.


[quote="pid:47625, uid:88"]Já jsem se dívala na ten pořád s Černockou a Slámovou.a nemohla jsem uvěřit vlastním očím a žasla nad blbostí p.Černocké.[/quote] Jano, nekteri seniori jako kdyby opravdu uz meli v hlave zamlzeno a mysleli jen na sebe, ne na sve vnuky. ptala jsem se kolikrat senioru, kdyz tak porad neustupne si stali na svem, at se zavre ekonomika, at se vsichni povinne napieksuji, jak jsou lidi sobci, ptala jsem se jich, jestli nejsou sobci oni sami. cernocka sice se snazila brzdit, ale zase se jen potvrdilo, ze ti komedianti jsou fakt jen komedianti. mimochodem: na zlatem slavikovi, kdyz se nase lokalni hvezdy fotily bez nahubku a pred kamerou si je nasadili. psala jsem tehdy na FB profil lucii bile, proc je pokrytec, co nam to predvadi. hodne lidi jim tam psalo v tomto duchu. sicka zanakova si me zablokovala. vzdycky jsem si rikala, jestli ona tu dobrosrdecnost hraje nebo je skutecne tak hodna. kdyz jsem pak videla, jak reagovala na mlade talenty, jak byla jesitne reagovala na nekoho, kdo by mohl byt lepsi nez ona a ted tim, jak blokuje lidi za jiny nazor, tak uz vim, kam zanakova patri.

tak u kolegyne som bola na navsteve, maju 12- rocnu dceru.....nemaly pocet deti je na psychiatriu a to uplne vazne.....musia brat antidepresiva a to silne, takze ak niekto rozprava, ze deti vsetko prekonaju, tak mozno, ale s akymi nasledkami (chybaju im kamarati a socialne kontakty, vsade len covid)....a to uz neberiem do uvahy rodiny, kde su zavreti v malych bytoch na home oficoch, otec stratil robotu, lebo je to zavrete, nemaju peniaze a rodicia stekaju na seba a deti nemaju kam ujst:-(


tak u kolegyne som bola na navsteve, maju 12- rocnu dceru.....nemaly pocet deti je na psychiatriu a to uplne vazne.....musia brat antidepresiva a to silne, takze ak niekto rozprava, ze deti vsetko prekonaju, tak mozno, ale s akymi nasledkami (chybaju im kamarati a socialne kontakty, vsade len covid)....a to uz neberiem do uvahy rodiny, kde su zavreti v malych bytoch na home oficoch, otec stratil robotu, lebo je to zavrete, nemaju peniaze a rodicia stekaju na seba a deti nemaju kam ujst:-(

My jsme také senioři...a sleduji velmi poctivě vše okolo politiky a kovidu. Očko nikdy nepodstoupíme, raději dům převedu.na vnučku a vyberu peníze a budu bezdomovec. Je pravda že my s manželem a jedna mladá rodina okolo 35 až 40 let nejsme očkováni v celé ulici. Podle mých poznatků je většina očko lidí ovládaných zvenku. Swkori všichni se těší na další dávku a všichni nás nesnáší že nejsme očko. I se nás bojí ( nejnovější zjištění)... bylo mi řečeno nejsi očko,, jdi ode mne dál a tajy že se nakonec všichni rádi necháme očko. To určitě teda 😀


My jsme také senioři...a sleduji velmi poctivě vše okolo politiky a kovidu. Očko nikdy nepodstoupíme, raději dům převedu.na vnučku a vyberu peníze a budu bezdomovec. Je pravda že my s manželem a jedna mladá rodina okolo 35 až 40 let nejsme očkováni v celé ulici. Podle mých poznatků je většina očko lidí ovládaných zvenku. Swkori všichni se těší na další dávku a všichni nás nesnáší že nejsme očko. I se nás bojí ( nejnovější zjištění)... bylo mi řečeno nejsi očko,, jdi ode mne dál a tajy že se nakonec všichni rádi necháme očko. To určitě teda

wkori všichni se těší na další dávku a všichni nás nesnáší že nejsme očko. I se nás bojí ( nejnovější zjištění)... bylo mi řečeno nejsi očko,, jdi ode mne dál a tajy že se nakonec všichni rádi necháme očko. To určitě teda


Jano, tady v dome je take jedna pani, seniorka. ta je tady jedina normalni. uz loni rikala, ze co prijde, to prijde, pieksovat se nenecha, ze cvici jogu, dodrzuje zivotospravu. tak to ma byt. ti zapieksovani seniori, ti tady porad resi, kdo je nebo neni. minule tak jedna pani volala na me, ze jestli uz jsem. jsem ji rekla, ze to je snad moje soukroma vec a laskave, at neresi moje veci verejne. lidi v mem okoli, kteri byli na 2 teckach, vetsina z nich na 3. jit uz odmitla. musime vydrzet. porad si udrzuju v sobe nadeji, ze toto vsechno se zlomi. mam stejny nazor jako vy. neustoupim. radeji dobrovolne odejdu z toho sveta.


[quote="pid:47640, uid:88"]wkori všichni se těší na další dávku a všichni nás nesnáší že nejsme očko. I se nás bojí ( nejnovější zjištění)... bylo mi řečeno nejsi očko,, jdi ode mne dál a tajy že se nakonec všichni rádi necháme očko. To určitě teda[/quote] Jano, tady v dome je take jedna pani, seniorka. ta je tady jedina normalni. uz loni rikala, ze co prijde, to prijde, pieksovat se nenecha, ze cvici jogu, dodrzuje zivotospravu. tak to ma byt. ti zapieksovani seniori, ti tady porad resi, kdo je nebo neni. minule tak jedna pani volala na me, ze jestli uz jsem. jsem ji rekla, ze to je snad moje soukroma vec a laskave, at neresi moje veci verejne. lidi v mem okoli, kteri byli na 2 teckach, vetsina z nich na 3. jit uz odmitla. musime vydrzet. porad si udrzuju v sobe nadeji, ze toto vsechno se zlomi. mam stejny nazor jako vy. neustoupim. radeji dobrovolne odejdu z toho sveta.

Třetí dávka posiluje imunitu, takže po čtvrté jste chráněni. Jakmile 80 % populace dostane pátou dávku, lze omezení zmírnit, protože šestá dávka zastaví šíření viru. Jsem v klidu a věřím, že sedmá dávka naše problémy vyřeší a osmé dávky se nemáme důvod bát. Klinická fáze deváté dávky potvrzuje, že protilátky zůstávají stabilní i po desáté dávce. Jedenáctá dávka zaručuje, že nenastanou žádné nové mutace, takže není důvod kritizovat myšlenku dvanácté dávky.


Třetí dávka posiluje imunitu, takže po čtvrté jste chráněni. Jakmile 80 % populace dostane pátou dávku, lze omezení zmírnit, protože šestá dávka zastaví šíření viru. Jsem v klidu a věřím, že sedmá dávka naše problémy vyřeší a osmé dávky se nemáme důvod bát. Klinická fáze deváté dávky potvrzuje, že protilátky zůstávají stabilní i po desáté dávce. Jedenáctá dávka zaručuje, že nenastanou žádné nové mutace, takže není důvod kritizovat myšlenku dvanácté dávky.

radeji dobrovolne odejdu z toho sveta.
Jen to ne. Je potřeba si říkat, nic nemusím, musím jen zemřít. Nejdříve začnou dávat neočko pokuty, pak ale vezmou majetky všem. Takže ještě jednou, MUSÍME jen zemřít. Poslechni si konec posledního O-O Pjakina. Tam mluví o tom, že pokud je tlak prostředí obrovský až nesnesitelný měli bychom manévrovat. Tak manévruj, v mezích možností.


[quote="pid:47645, uid:347"]radeji dobrovolne odejdu z toho sveta.[/quote]Jen to ne. Je potřeba si říkat, nic nemusím, musím jen zemřít. Nejdříve začnou dávat neočko pokuty, pak ale vezmou majetky všem. Takže ještě jednou, MUSÍME jen zemřít. Poslechni si konec posledního O-O Pjakina. Tam mluví o tom, že pokud je tlak prostředí obrovský až nesnesitelný měli bychom manévrovat. Tak manévruj, v mezích možností.

neustoupim. radeji dobrovolne odejdu z toho sveta.

Takéto čierne myšlienky nepripúšťať!
Pozitívne myslenie, polovica zdravia.


[quote="pid:47645, uid:347"]neustoupim. radeji dobrovolne odejdu z toho sveta.[/quote] Takéto čierne myšlienky nepripúšťať! Pozitívne myslenie, polovica zdravia.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Já to řeším tak, že pro jistotu vyberu vše v příspěvku (ctrl+a), pak zkopíruji (ctrl+c), znovu načtu vlákno, dám zahodit příspěvek a pak znovu vložím celý obsah příspěvku jednoduše s ctrl+v.
Stačí se šipkou vrátit na předchozí prohlíženou stránku. Koncept příspěvku se automaticky zachová. Pak se vrátit a potvrdit koncept příspěvku.


[quote="pid:47621, uid:181"]Já to řeším tak, že pro jistotu vyberu vše v příspěvku (ctrl+a), pak zkopíruji (ctrl+c), znovu načtu vlákno, dám zahodit příspěvek a pak znovu vložím celý obsah příspěvku jednoduše s ctrl+v.[/quote]Stačí se šipkou vrátit na předchozí prohlíženou stránku. Koncept příspěvku se automaticky zachová. Pak se vrátit a potvrdit koncept příspěvku.

Včera u kiosku na náměstí v Doksech. Paní cca 50 let snědé pleti vyprávěla prodavačce, jaké měla problémy po 1. a 2. dávce. Povídám, už se nenechte očkovat. Odpoví: Třetí nikdy! Holka přišla z učňáku, že prý očkovat. Řekla jsem nikdy, to raději distanční výuku.


Včera u kiosku na náměstí v Doksech. Paní cca 50 let snědé pleti vyprávěla prodavačce, jaké měla problémy po 1. a 2. dávce. Povídám, už se nenechte očkovat. Odpoví: Třetí nikdy! Holka přišla z učňáku, že prý očkovat. Řekla jsem nikdy, to raději distanční výuku.

Pavel Kačer

https://echo24.cz/a/SqHwG/ockujte-posilujici-davky-uz-po-trech-mesicich-vyzyva-sef-biontechu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Posilující dávky, neboli další tečky už po třech měsících. Zajímavé jak se intervaly neustále zkracují. Takže nejdříve po tečce platil tzv. certifikát až do roku 2025, pak 12 měsíců, pak 9 měsíců, pak 6 měsíců, pak 5 měsíců a teď dokonce 3 měsíce. Myslím, že se dožijeme toho, že tečka bude muset být každý měsíc. Tohle dopadne zle.


https://echo24.cz/a/SqHwG/ockujte-posilujici-davky-uz-po-trech-mesicich-vyzyva-sef-biontechu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Posilující dávky, neboli další tečky už po třech měsících. Zajímavé jak se intervaly neustále zkracují. Takže nejdříve po tečce platil tzv. certifikát až do roku 2025, pak 12 měsíců, pak 9 měsíců, pak 6 měsíců, pak 5 měsíců a teď dokonce 3 měsíce. Myslím, že se dožijeme toho, že tečka bude muset být každý měsíc. Tohle dopadne zle.

Jarek

2 pohľady:


Veriaci v Michalovciach na nedeľňajšej omši neverili vlastným ušiam. Predstavený Katedrálneho chrámu sv. Cyrila a Metoda v Michalovciach Ján Šafin na záver Liturgie sv. Jána Zlatoústeho začal prirovnávať vakcináciu k transhumanizmu ako protipólu k zmyslu a cieľu ľudského života.
Na záver svojej reči veriacim povedal aj to, že v novom variante covidu omikron sa nachádza ľudský gén.


https://www.cas.sk/clanok/2618621/knaz-z-michaloviec-popiera-zistenia-vedcov-na-omsi-kazal-ze-v-omikrone-je-ludsky-gen/


Bez očkovania hrozí smrť


Etela Janeková, internistka


  • Očkovanie je rozhodne spôsob, ako uchrániť pacientov, a hlavne pacientov s chronickými ochoreniami, pred zlým priebehom covidu alebo aj pred fatálnymi následkami a smrťou. Práve pacienti s chronickými chorobami by mali byť očkovaní. Z vlastnej skúsenosti viem, že pacienti, ktorí nie sú očkovaní, majú horší alebo silnejší priebeh ochorenia ako zaočkovaní. Samozrejme, môže sa stať, že aj zaočkovaný pacient môže mať ťažký priebeh. V takomto prípade je to tiež len vďaka očkovaniu, nakoľko bez neho by mohlo prísť k hospitalizácii alebo aj prípadnej smrti.

https://www.cas.sk/clanok/2618637/nazlerova-uz-tri-tyzdne-bojuje-s-tazkym-priebehom-covidu-pred-najhorsim-ma-zachranila-vakcina/2/


/to je tá dr., ktorá tak úspešne liečila chorých ivermektínom a objavuje sa v tv - ale ako som už v lete písala, na dverách má "sme očkovaní" a ponúka terapiu pfizerom/


2 pohľady: Veriaci v Michalovciach na nedeľňajšej omši neverili vlastným ušiam. Predstavený Katedrálneho chrámu sv. Cyrila a Metoda v Michalovciach Ján Šafin na záver Liturgie sv. Jána Zlatoústeho začal prirovnávať vakcináciu k transhumanizmu ako protipólu k zmyslu a cieľu ľudského života. Na záver svojej reči veriacim povedal aj to, že v novom variante covidu omikron sa nachádza ľudský gén. https://www.cas.sk/clanok/2618621/knaz-z-michaloviec-popiera-zistenia-vedcov-na-omsi-kazal-ze-v-omikrone-je-ludsky-gen/ Bez očkovania hrozí smrť Etela Janeková, internistka - Očkovanie je rozhodne spôsob, ako uchrániť pacientov, a hlavne pacientov s chronickými ochoreniami, pred zlým priebehom covidu alebo aj pred fatálnymi následkami a smrťou. Práve pacienti s chronickými chorobami by mali byť očkovaní. Z vlastnej skúsenosti viem, že pacienti, ktorí nie sú očkovaní, majú horší alebo silnejší priebeh ochorenia ako zaočkovaní. Samozrejme, môže sa stať, že aj zaočkovaný pacient môže mať ťažký priebeh. V takomto prípade je to tiež len vďaka očkovaniu, nakoľko bez neho by mohlo prísť k hospitalizácii alebo aj prípadnej smrti. https://www.cas.sk/clanok/2618637/nazlerova-uz-tri-tyzdne-bojuje-s-tazkym-priebehom-covidu-pred-najhorsim-ma-zachranila-vakcina/2/ /to je tá dr., ktorá tak úspešne liečila chorých ivermektínom a objavuje sa v tv - ale ako som už v lete písala, na dverách má "sme očkovaní" a ponúka terapiu pfizerom/

nemohla jsem uvěřit vlastním očím a žasla nad blbostí p.Černocké..hloupá nána nána nána..nic neví, není odborník, vlastní názor nemá..nejvíc mluvila o tom jak děti vše vydrží a zvládnou. Žádné zastání.. že b chtěla bránit svoje vnouče, asi šestiletou holčičku..
Toto není postoj skálopevného přesvědčení o své pravdě, ale postoj člověka, který již tuší katastrofu, ale pořád se zdráhá ji přijmout a tak se utěšuje blábolením o tom, že děti zvládnou všechno. Vlastně tím potvrdila, že když zvládnou všechno, tak i genocidu.
Ještě bych tady přidal jedno video, a to s Xaverem, který v něm doslova prosí protějšek, aby mu potvrdil, že hoaxy, které se staly skutečností, neexistují. Má pořádně nahnáno, je krotký jak beránek.
https://www.youtube.com/watch?v=F7iVlZuu3TA&ab_channel=XTV


[quote="pid:47625, uid:88"]nemohla jsem uvěřit vlastním očím a žasla nad blbostí p.Černocké..hloupá nána nána nána..nic neví, není odborník, vlastní názor nemá..nejvíc mluvila o tom jak děti vše vydrží a zvládnou. Žádné zastání.. že b chtěla bránit svoje vnouče, asi šestiletou holčičku..[/quote]Toto není postoj skálopevného přesvědčení o své pravdě, ale postoj člověka, který již tuší katastrofu, ale pořád se zdráhá ji přijmout a tak se utěšuje blábolením o tom, že děti zvládnou všechno. Vlastně tím potvrdila, že když zvládnou všechno, tak i genocidu. Ještě bych tady přidal jedno video, a to s Xaverem, který v něm doslova prosí protějšek, aby mu potvrdil, že hoaxy, které se staly skutečností, neexistují. Má pořádně nahnáno, je krotký jak beránek. https://www.youtube.com/watch?v=F7iVlZuu3TA&ab_channel=XTV
Upravené 10. 12. 2021 o 19:48

Ještě bych tady přidal jedno video, a to s Xaverem
natacat relaciu a byt zaroven nachcipany je vcelku odvazne.


[quote="pid:47679, uid:312"]Ještě bych tady přidal jedno video, a to s Xaverem[/quote]natacat relaciu a byt zaroven nachcipany je vcelku odvazne.

Moderator

Rusofile možná máš pravdu. Ale já když si nejsem jistá něčím ( čímkoliv), tak hledám a hledám mnoho hodin informace a citem a intuicí se snažím to filtrovat. S čím vnitřně souhlasím as čím ne. Vydržím i dny u týdny. Každý může informace hledat i na alternativních serverech. Takže jestliže je nejistá a bojí se, měla by hledat pravdu a ci s tím a jak se bránit. Už je jasné že jde i životy. Tolik mrtvých u mladých i starých lidí Varovné zvonění uvnitř těla a temné tušení zla a hlavně neustálé lhaní vlády to jasné že lžou..ci se týká hnusných čínských náhubku i zavírání lidí doma ...vždyť je ti do nebe volající blbost.


Rusofile možná máš pravdu. Ale já když si nejsem jistá něčím ( čímkoliv), tak hledám a hledám mnoho hodin informace a citem a intuicí se snažím to filtrovat. S čím vnitřně souhlasím as čím ne. Vydržím i dny u týdny. Každý může informace hledat i na alternativních serverech. Takže jestliže je nejistá a bojí se, měla by hledat pravdu a ci s tím a jak se bránit. Už je jasné že jde i životy. Tolik mrtvých u mladých i starých lidí Varovné zvonění uvnitř těla a temné tušení zla a hlavně neustálé lhaní vlády to jasné že lžou..ci se týká hnusných čínských náhubku i zavírání lidí doma ...vždyť je ti do nebe volající blbost.

Včera, čo som počúvala Kamalu, tak ona tam dávala výňatky tých protokolov na základe, ktorých FDA uvoľnila vakcínu, a to je des. Dám screenshoot potom do linku.


Tak nech sa páči, tu to máme:


61b3a75bbb4c2


takže vymodrená veta, ak sa tu nájde lepší angličtinár smelo ma opravte vrátane interpretácie:


"na základe sumáru vedeckých pokladov, ktoré máme k dispozícii, je opodstatnené veriť (!!!), že Pfizer Biontech vakcína MOŽE byť efektívna v prevencii COVID-19 u osôb 16 rokov a viac (toto bolo to prvé uvoľnenie vakcíny)"


Trošku iný naratív ako nám je podsúvané od začiatku, že vakcína je špica bomba.


Tak manévruj, v mezích možností.


K Janke - Jani prosím len sa ukľudni. Ak ti pomôže dnes IV, Dr. Drgonec, emeritný ustavný právnik a senior, ono zas u nás tie úpravy nie sú veľmi odlišné, pretože sme v EU, dokonca u Vás súdy fungujú.


https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-10122021/?m=1


Ono totiž čo - lekár Ťa musí predvolať na sms s amôžeš vykašlať. Vyduješ tam s papierom a s právnikom alebo niekto, kto to vie zahrať. Informovaný súhlas nepodpíšeš. Odmietneš vakcínu, lebo vedlajšie účinky. Toto musia postúpiť súdy, alebo hygiene. Nebudeš jediná, pokiaľ viem máte vyhlášku, správne konanie, môžeš sa odvolať. Kopec tanečkov, naťahuješ čas. Ten naratív sa už teraz rozpadáva, treba to ustáť. Držim Ti palce, my Ťa tu na fóre určite podporíme. Ináč kukni si aj tú Pekovú, čo cituje z tých paierov FDA.


Ja som ináč normálne rozmýšľaľa, že napíšem ustavným činiteľom otvorený list o tomto, že či po tomto ešte majú tú odvahu pretláčať nejaké povinné očkovanie, už nebudú neznalí. Musíme sa spojiť.


Ináč doporučujem ešte sledovať toto:


https://resetheus.org/wp-content/uploads/2021/04/Ockovaci-latky-zadost-106.pdf


Presne tuto je tá veta vysvetlená ešte dôkladnejšie.


[quote="pid:47505, uid:273"]Včera, čo som počúvala Kamalu, tak ona tam dávala výňatky tých protokolov na základe, ktorých FDA uvoľnila vakcínu, a to je des. Dám screenshoot potom do linku.[/quote] Tak nech sa páči, tu to máme: ![61b3a75bbb4c2](serve/attachment&path=61b3a75bbb4c2) takže vymodrená veta, ak sa tu nájde lepší angličtinár smelo ma opravte vrátane interpretácie: "na základe sumáru vedeckých pokladov, ktoré máme k dispozícii, je opodstatnené veriť (!!!), že Pfizer Biontech vakcína MOŽE byť efektívna v prevencii COVID-19 u osôb 16 rokov a viac (toto bolo to prvé uvoľnenie vakcíny)" Trošku iný naratív ako nám je podsúvané od začiatku, že vakcína je špica bomba. [quote="pid:47652, uid:312"]Tak manévruj, v mezích možností.[/quote] K Janke - Jani prosím len sa ukľudni. Ak ti pomôže dnes IV, Dr. Drgonec, emeritný ustavný právnik a senior, ono zas u nás tie úpravy nie sú veľmi odlišné, pretože sme v EU, dokonca u Vás súdy fungujú. https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-10122021/?m=1 Ono totiž čo - lekár Ťa musí predvolať na sms s amôžeš vykašlať. Vyduješ tam s papierom a s právnikom alebo niekto, kto to vie zahrať. Informovaný súhlas nepodpíšeš. Odmietneš vakcínu, lebo vedlajšie účinky. Toto musia postúpiť súdy, alebo hygiene. Nebudeš jediná, pokiaľ viem máte vyhlášku, správne konanie, môžeš sa odvolať. Kopec tanečkov, naťahuješ čas. Ten naratív sa už teraz rozpadáva, treba to ustáť. Držim Ti palce, my Ťa tu na fóre určite podporíme. Ináč kukni si aj tú Pekovú, čo cituje z tých paierov FDA. Ja som ináč normálne rozmýšľaľa, že napíšem ustavným činiteľom otvorený list o tomto, že či po tomto ešte majú tú odvahu pretláčať nejaké povinné očkovanie, už nebudú neznalí. Musíme sa spojiť. Ináč doporučujem ešte sledovať toto: https://resetheus.org/wp-content/uploads/2021/04/Ockovaci-latky-zadost-106.pdf Presne tuto je tá veta vysvetlená ešte dôkladnejšie.

Tak manévruj, v mezích možností.

Určité možnosti, jak manévrovat při povinném očkování (zde vysvětleno na očkování proti tetanu), popisuje MUDr. Eleková v čase 1:07:55.
https://www.youtube.com/watch?v=1Qp1BivfapU
Základ je nenechat se odbýt, protože §31 odst.1 písm. b. zákona č. 372/2011 Sb. Pacient rozhoduje, kdy je dostatečně informován. Pacient rozhoduje, zda je či není pod nátlakem.


[quote="pid:47652, uid:312"]Tak manévruj, v mezích možností.[/quote] Určité možnosti, jak manévrovat při povinném očkování (zde vysvětleno na očkování proti tetanu), popisuje MUDr. Eleková v čase 1:07:55. https://www.youtube.com/watch?v=1Qp1BivfapU Základ je nenechat se odbýt, protože §31 odst.1 písm. b. zákona č. 372/2011 Sb. Pacient rozhoduje, kdy je dostatečně informován. Pacient rozhoduje, zda je či není pod nátlakem.

https://www.kosiceonline.sk/lesk-a-bieda-covidovej-telemediciny-alebo-mame-pravo-byt-ambulantne-vysetreny


Viem... o Janekovej, že otočila a už je za očkovanie. Veď aj Krčméry inak rozprával na začiatku, kým si ho nepodchytili. No týmto článkom môže otvoriť oči ľuďom, je dobre napísaný.


Zhodou okolností som sa včera rozprávala o tomto so sestričkou, kt. pracuje v nemocnici. Že ako si vyrábajú pacientov, lebo nikoho neliečia, len kúpte si Paralen a keď bude zle, tak volajte 112.
Tak mi dala za pravdu, lebo tiež sa im to stalo. A už sa jej otvárajú oči, lebo po 3 dávke bola pozitívna, čo nečakala. A keď jej prišla sms, tak sa jej až triasli ruky. Veď má 3 dávku, tak ako je to možné. A čakala, že deti budú choré a pozitívne a deti nič.
Začala sledovať stránku Otevri si oči...


https://www.kosiceonline.sk/lesk-a-bieda-covidovej-telemediciny-alebo-mame-pravo-byt-ambulantne-vysetreny Viem... o Janekovej, že otočila a už je za očkovanie. Veď aj Krčméry inak rozprával na začiatku, kým si ho nepodchytili. No týmto článkom môže otvoriť oči ľuďom, je dobre napísaný. Zhodou okolností som sa včera rozprávala o tomto so sestričkou, kt. pracuje v nemocnici. Že ako si vyrábajú pacientov, lebo nikoho neliečia, len kúpte si Paralen a keď bude zle, tak volajte 112. Tak mi dala za pravdu, lebo tiež sa im to stalo. A už sa jej otvárajú oči, lebo po 3 dávke bola pozitívna, čo nečakala. A keď jej prišla sms, tak sa jej až triasli ruky. Veď má 3 dávku, tak ako je to možné. A čakala, že deti budú choré a pozitívne a deti nič. Začala sledovať stránku Otevri si oči...

A už sa jej otvárajú oči, lebo po 3 dávke bola pozitívna, čo nečakala. A keď jej prišla sms, tak sa jej až triasli ruky. Veď má 3 dávku, tak ako je to možné.


no tie PCR testy sú všelijaké, čítala som dnes taký KOB fore, že:


talský vědec Stefano Scoglio:„Evropská komise zveřejnila 16. dubna 2020 dokument, který zde cituji, který uvádí, že k 16. dubnu kolovalo v Evropě 78 různých typů PCR testů a 110 různých typů sérologických testů (hledání protilátek v krvi). Žádný z nich není ověřený ani schválený.


https://kob-forum.eu/2021/12/05/proc-neni-virus-sars-cov-2-izolovany/


Po slovensky povedané, niekto vyrobí niečo a prehlási to za PCR test je to ok, nie je to schvalované ani kalibrované, nič. Takže bez príznakov by som si z toho ťažkú hlaveu nerobila. Ale to je presne to programovanie - smrteľná nemoc.


[quote="pid:47766, uid:94"]A už sa jej otvárajú oči, lebo po 3 dávke bola pozitívna, čo nečakala. A keď jej prišla sms, tak sa jej až triasli ruky. Veď má 3 dávku, tak ako je to možné.[/quote] no tie PCR testy sú všelijaké, čítala som dnes taký KOB fore, že: talský vědec Stefano Scoglio:„Evropská komise zveřejnila 16. dubna 2020 dokument, který zde cituji, který uvádí, že k 16. dubnu kolovalo v Evropě 78 různých typů PCR testů a 110 různých typů sérologických testů (hledání protilátek v krvi). Žádný z nich není ověřený ani schválený. https://kob-forum.eu/2021/12/05/proc-neni-virus-sars-cov-2-izolovany/ Po slovensky povedané, niekto vyrobí niečo a prehlási to za PCR test je to ok, nie je to schvalované ani kalibrované, nič. Takže bez príznakov by som si z toho ťažkú hlaveu nerobila. Ale to je presne to programovanie - smrteľná nemoc.

no tie PCR testy sú všelijaké


viem, že sa im nedá veriť a zachytia hocičo. Pointa, na kt. som poukazovala je, že ona si myslela, že nemôže byť pozitívna, keď má 3. dávku.....


Teda keď sa očkovaní cítia byť chránení, a zrazu šok .... to je ako facka na prebudenie.


[quote="pid:47801, uid:273"]no tie PCR testy sú všelijaké[/quote] viem, že sa im nedá veriť a zachytia hocičo. Pointa, na kt. som poukazovala je, že ona si myslela, že nemôže byť pozitívna, keď má 3. dávku..... Teda keď sa očkovaní cítia byť chránení, a zrazu šok .... to je ako facka na prebudenie.

Prečo môže byť za vznikom Omicron nekontrolovaný HIV
Analýza: Odborníci tvrdia, že oslabený imunitný systém môže viesť k vzniku nových variantov Covid – takže prevencia HIV by mohla byť kľúčom k zastaveniu koronavírusu


https://www.theguardian.com/world/2021/dec/11/why-uncontrolled-hiv-may-be-behind-the-emergence-of-omicron


Takže to skúšajú inak..... keďže vieme, že očko. môžu mať po čase HIV po strate imunity, tak sa musíme zamerať na prevenciu.... a kovid pojde papa...?


Prečo môže byť za vznikom Omicron nekontrolovaný HIV Analýza: Odborníci tvrdia, že oslabený imunitný systém môže viesť k vzniku nových variantov Covid – takže prevencia HIV by mohla byť kľúčom k zastaveniu koronavírusu https://www.theguardian.com/world/2021/dec/11/why-uncontrolled-hiv-may-be-behind-the-emergence-of-omicron Takže to skúšajú inak..... keďže vieme, že očko. môžu mať po čase HIV po strate imunity, tak sa musíme zamerať na prevenciu.... a kovid pojde papa...?

Riešenie je obnoviť/aktualizovať/refrešnúť web stránku v prehliadači a komentár odoslať až potom.
To mi nepomohlo. Odhlásil som sa a prihlásil a potom mi to umožnilo.


[quote="pid:47612, uid:48"]Riešenie je obnoviť/aktualizovať/refrešnúť web stránku v prehliadači a komentár odoslať až potom.[/quote]To mi nepomohlo. Odhlásil som sa a prihlásil a potom mi to umožnilo.

Zhodou okolností som sa včera rozprávala o tomto so sestričkou, kt. pracuje v nemocnici. Že ako si vyrábajú pacientov, lebo nikoho neliečia, len kúpte si Paralen a keď bude zle, tak volajte 112


Mozem povedat svoj zazitok z ambulancie v KE. Vcera sme sa s manzelkou zastavili u nasej obvodnej lekarky po prekonani Covidu na vysetrenie.


Hned po pozitivnom vysledku testu sme jej volali a do hodiny nam poslala recepty. To bolo pred 2 tyzdnami.


Vcera nam zobrala krv na rozbor vratane d-dimeru, urobila ekg a dala vymenny listok na rtg pluc. Nemala ziadne blbe poznamky preco nie sme zaockovani.


Potom sa s nou rozpravala manzelka a doktorka jej potvrdila, ze kazdy kto zavola, dostane lieky podla priznakov. Postazovala sa, ze ludia su nedisciplinovani, neskoro sa hlasia ked je to uz akutne, nevyberaju si predpisane lieky a ma taktiezviacero ockovanych leziacich v JISkach. Povedala, ze VELMI dolezita je prevencia, zdravy zivotny styl a skora liecba. Co my s manzelkou aj dodrzujeme...


Nevedela pochopit preco je z toho Covidu take halo, na vysvetlenie uz nebol cas :-) Ale som rad, ze su aj takyto lekari, ktori su ochotni pomoct kedykolvek bez ohladu ockovacieho statusu. Ordinuje aj v sobotu a sestricka z nej bola na prasky... :-D


[quote="pid:47766, uid:94"]Zhodou okolností som sa včera rozprávala o tomto so sestričkou, kt. pracuje v nemocnici. Že ako si vyrábajú pacientov, lebo nikoho neliečia, len kúpte si Paralen a keď bude zle, tak volajte 112[/quote] Mozem povedat svoj zazitok z ambulancie v KE. Vcera sme sa s manzelkou zastavili u nasej obvodnej lekarky po prekonani Covidu na vysetrenie. Hned po pozitivnom vysledku testu sme jej volali a do hodiny nam poslala recepty. To bolo pred 2 tyzdnami. Vcera nam zobrala krv na rozbor vratane d-dimeru, urobila ekg a dala vymenny listok na rtg pluc. Nemala ziadne blbe poznamky preco nie sme zaockovani. Potom sa s nou rozpravala manzelka a doktorka jej potvrdila, ze kazdy kto zavola, dostane lieky podla priznakov. Postazovala sa, ze ludia su nedisciplinovani, neskoro sa hlasia ked je to uz akutne, nevyberaju si predpisane lieky a ma taktiezviacero ockovanych leziacich v JISkach. Povedala, ze VELMI dolezita je prevencia, zdravy zivotny styl a skora liecba. Co my s manzelkou aj dodrzujeme... Nevedela pochopit preco je z toho Covidu take halo, na vysvetlenie uz nebol cas :-) Ale som rad, ze su aj takyto lekari, ktori su ochotni pomoct kedykolvek bez ohladu ockovacieho statusu. Ordinuje aj v sobotu a sestricka z nej bola na prasky... :-D

Ale som rad, ze su aj takyto lekari, ktori su ochotni pomoct kedykolvek bez ohladu ockovacieho statusu.


Aj ja som rada za takých lekárov. Aj my máme takého, ale svokra napr. má dr. čo ordinuje len cez telefón-záznamník. Takže jej stav sme konzultovali u nášho lekára, lebo ten jej nebol ochotný nič predpísať, že on ide podľa štúdií. A kontrola tiež cez telefón, z kovidových pacientov nikoho osobne nepozrie.
V našej nemocnici je riaditeľ Petko, a ten neuznáva ani papier o prekonaní. A čo mi povedala tá sestrička, ani pozitívnu tehotnú nechceli vyšetriť na gynekológii, vraj aby si nezasr...li oddelenie, tak to povedali jej. A iná dr. sa vyjadrila, že ona nie je od toho, aby ju vyšetrila.
Ako sa lieči v nemocnici... stačí si pozrieť komentáre na reg. stránkach na fb po skúseností ľudí.. Moja mama ani na operáciu kolena tam nechce ísť, lebo sa bojí, že sa vráti nohami napred. Na zaplakanie....


[quote="pid:47825, uid:13"]Ale som rad, ze su aj takyto lekari, ktori su ochotni pomoct kedykolvek bez ohladu ockovacieho statusu.[/quote] Aj ja som rada za takých lekárov. Aj my máme takého, ale svokra napr. má dr. čo ordinuje len cez telefón-záznamník. Takže jej stav sme konzultovali u nášho lekára, lebo ten jej nebol ochotný nič predpísať, že on ide podľa štúdií. A kontrola tiež cez telefón, z kovidových pacientov nikoho osobne nepozrie. V našej nemocnici je riaditeľ Petko, a ten neuznáva ani papier o prekonaní. A čo mi povedala tá sestrička, ani pozitívnu tehotnú nechceli vyšetriť na gynekológii, vraj aby si nezasr...li oddelenie, tak to povedali jej. A iná dr. sa vyjadrila, že ona nie je od toho, aby ju vyšetrila. Ako sa lieči v nemocnici... stačí si pozrieť komentáre na reg. stránkach na fb po skúseností ľudí.. Moja mama ani na operáciu kolena tam nechce ísť, lebo sa bojí, že sa vráti nohami napred. Na zaplakanie....

Vcera sme sa s manzelkou zastavili u nasej obvodnej lekarky po prekonani Covidu na vysetrenie.

Ahoj,
a nie je to už neskoro, ísť na fyzické vyšetrenie až po prekonaní Kovidu? Veď keď človek chytí iné nákazlivé ochorenie, tak ide najprv k obvodákovi, ten ho prezrie a predpíše mu lieky podľa nálezu. Ako môže vedieť správne určiť lieky len po telefóne? Alebo je ochotná prijať pacienta aj pri prvých príznakoch Kovidu?


[quote="pid:47825, uid:13"]Vcera sme sa s manzelkou zastavili u nasej obvodnej lekarky po prekonani Covidu na vysetrenie.[/quote] Ahoj, a nie je to už neskoro, ísť na fyzické vyšetrenie až po prekonaní Kovidu? Veď keď človek chytí iné nákazlivé ochorenie, tak ide najprv k obvodákovi, ten ho prezrie a predpíše mu lieky podľa nálezu. Ako môže vedieť správne určiť lieky len po telefóne? Alebo je ochotná prijať pacienta aj pri prvých príznakoch Kovidu?

Ako môže vedieť správne určiť lieky len po telefóne? Alebo je ochotná prijať pacienta aj pri prvých príznakoch Kovidu?


Zalezi od stavu pacienta. My sme s nou napr v priebehu liecenia telefonicky konzultovali progres liecby aj celkovy stav. Ak by doslo k zhorseniu stavu, povedala, ze objednava na jednodnovu covid-ambulanciu vo fakultnej nemocnici.


Mne sa zda, ze obvodni lekari uz maju urcitu rutinu v lieceni a predpisovani liekov na covid. Kamarat z Galanty dostal viacmenej tie iste lieky ako my. Aj priebeh mal rovnaky.


[quote="pid:47844, uid:6"]Ako môže vedieť správne určiť lieky len po telefóne? Alebo je ochotná prijať pacienta aj pri prvých príznakoch Kovidu?[/quote] Zalezi od stavu pacienta. My sme s nou napr v priebehu liecenia telefonicky konzultovali progres liecby aj celkovy stav. Ak by doslo k zhorseniu stavu, povedala, ze objednava na jednodnovu covid-ambulanciu vo fakultnej nemocnici. Mne sa zda, ze obvodni lekari uz maju urcitu rutinu v lieceni a predpisovani liekov na covid. Kamarat z Galanty dostal viacmenej tie iste lieky ako my. Aj priebeh mal rovnaky.

---ale svokra napr. má dr. čo ordinuje len cez telefón-záznamník....


---V mnohých prípadoch sa lekári začínajú podobať dozorcom v koncetračných táboroch.


Ani na chvíľu vam nedojde, že jednáte s lekárom, ale máte pocit, že s dozorcom.


Keď prídete do ordinácie lekára, vyhodí vás a začne na vás kričať, aby ste zavolali telefonicky a nešli k nemu osobne, lebo by ste ho infikovali.


Zakaždým, keď vám to lekár povie, vpáľte mu do tváre, prečo sa bojí svojich pacientov, veď je očkovaný ako lekár, najmenej 2 dávkami, nie?


Je to len dôkaz, že lekári neveria očkovacím látkam, ale vedia, že vakcíny šíria chorobu a očkovacie látky ju šíria hrotovymi proteínmi. A lekár sa obáva, že ho pacient infikuje týmito proteínmi . Preto tá hystéria medzi lekármi, keď k nim prídete osobne.


---ale svokra napr. má dr. čo ordinuje len cez telefón-záznamník.... ---V mnohých prípadoch sa lekári začínajú podobať dozorcom v koncetračných táboroch. Ani na chvíľu vam nedojde, že jednáte s lekárom, ale máte pocit, že s dozorcom. Keď prídete do ordinácie lekára, vyhodí vás a začne na vás kričať, aby ste zavolali telefonicky a nešli k nemu osobne, lebo by ste ho infikovali. Zakaždým, keď vám to lekár povie, vpáľte mu do tváre, prečo sa bojí svojich pacientov, veď je očkovaný ako lekár, najmenej 2 dávkami, nie? Je to len dôkaz, že lekári neveria očkovacím látkam, ale vedia, že vakcíny šíria chorobu a očkovacie látky ju šíria hrotovymi proteínmi. A lekár sa obáva, že ho pacient infikuje týmito proteínmi . Preto tá hystéria medzi lekármi, keď k nim prídete osobne.

Nedá sa paušalizovať. Poznám veľa doktorov, ktorí to majú ako poslanie a zaslúžia si úctu, vďaku a uznanie za ich prácu, a poznám aj veľa takých, ktorí to majú len ako predmet podnikania a zaslúžia si opovrhnutie.


Nedá sa paušalizovať. Poznám veľa doktorov, ktorí to majú ako poslanie a zaslúžia si úctu, vďaku a uznanie za ich prácu, a poznám aj veľa takých, ktorí to majú len ako predmet podnikania a zaslúžia si opovrhnutie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 12. 12. 2021 o 10:30

Je to len dôkaz, že lekári neveria očkovacím látkam, ale vedia,


Keby len lekári - veď nedávno tu bolo video tej slávnej Hricovej. Očkovaní sa boja neočkovaných, aj keď zdravých, hoci samotní očkovaní pripúšťajú, že sa teda môžu nakaziť (asi zrejme len od neočkovaných, však áno?) - logický naratív sa zosypáva.


https://www.infovojna.sk/article/video-producentka-hrycova-oznacila-nezaockovanych-seniorov-za-sebcov-a-obvinila-ich-zo-zodpovednosti-za-vladne-opatrenia-hegera-matovica-kollara-a-sulika-vyzvala-nabrat-odvahu-a-zavelit-slovakom-ockovaciu-povinnost


Video som nepozerala, mňa zaujali tie screenshoty z fb. citát: "kto hovorí o zdravýh ľuďoch. My sa bavíme o neočkovaných (!!!!) Neočkovaný nie je zdravý - myslím, že celkom právoplatná otázka. Toto už je horšie ako sekta. Dr. Drgonec zaviedol kategóriu popri dezolátoch, antivaxeroch, vaxerov ešte kategóriu psychovaxeri, ktorí b naočkovali každého bez ohľadu na jeho stav.


[quote="pid:47880, uid:443"]Je to len dôkaz, že lekári neveria očkovacím látkam, ale vedia,[/quote] Keby len lekári - veď nedávno tu bolo video tej slávnej Hricovej. Očkovaní sa boja neočkovaných, aj keď zdravých, hoci samotní očkovaní pripúšťajú, že sa teda môžu nakaziť (asi zrejme len od neočkovaných, však áno?) - logický naratív sa zosypáva. https://www.infovojna.sk/article/video-producentka-hrycova-oznacila-nezaockovanych-seniorov-za-sebcov-a-obvinila-ich-zo-zodpovednosti-za-vladne-opatrenia-hegera-matovica-kollara-a-sulika-vyzvala-nabrat-odvahu-a-zavelit-slovakom-ockovaciu-povinnost Video som nepozerala, mňa zaujali tie screenshoty z fb. citát: "kto hovorí o zdravýh ľuďoch. My sa bavíme o neočkovaných (!!!!) Neočkovaný nie je zdravý - myslím, že celkom právoplatná otázka. Toto už je horšie ako sekta. Dr. Drgonec zaviedol kategóriu popri dezolátoch, antivaxeroch, vaxerov ešte kategóriu psychovaxeri, ktorí b naočkovali každého bez ohľadu na jeho stav.

--veď nedávno tu bolo video...


nesledujem komediantov ako táto Hr..ova a jej podobní


--chodim s otvorenymi očami ,sledujem svet okolo seba,nečumim nonstop do mobilu...


--v práci--kolega 2x opichaný- od pondelka doma-ma covida,taktiez manzelka a dve deti


--dalsi kolega tiež 2x opichaný ,cez prestavku mi vraví ""se..m na tretiu davku, vsetko je podvod !!sestra bola po tretiu a dva dni po davke ochorela covidom ona ,manzel + 3 deti


--dalsi kolega ... pred mesiacom som bol na pohrebe 28 rocnej pribuznej,zomrela dva týzdne po opichani pfizerom....


--veď nedávno tu bolo video... nesledujem komediantov ako táto Hr..ova a jej podobní --chodim s otvorenymi očami ,sledujem svet okolo seba,nečumim nonstop do mobilu... --v práci--kolega 2x opichaný- od pondelka doma-ma covida,taktiez manzelka a dve deti --dalsi kolega tiež 2x opichaný ,cez prestavku mi vraví ""se..m na tretiu davku, vsetko je podvod !!sestra bola po tretiu a dva dni po davke ochorela covidom ona ,manzel + 3 deti --dalsi kolega ... pred mesiacom som bol na pohrebe 28 rocnej pribuznej,zomrela dva týzdne po opichani pfizerom....

--dalsi kolega ... pred mesiacom som bol na pohrebe 28 rocnej pribuznej,zomrela dva týzdne po opichani pfizerom....


Ale to nebolo z génovej manipulácie. Ona by zomrela aj tak. Možno o 50/70 rokov, ale zomrela by. Takto nejako nám to prezentujú.


[quote="pid:47891, uid:443"]--dalsi kolega ... pred mesiacom som bol na pohrebe 28 rocnej pribuznej,zomrela dva týzdne po opichani pfizerom....[/quote] Ale to nebolo z génovej manipulácie. Ona by zomrela aj tak. Možno o 50/70 rokov, ale zomrela by. Takto nejako nám to prezentujú.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

-Ale to nebolo z génovej...


--nevyhnem sa cynicko-sarkastickemu pohľadu na svet


....""Najnebezpečnejšie nie sú všelijake choroby ,ale ŽIVOT sám o sebe ,lebo v 100 % pripadov na tejto planéte končí smrťou ."""


-Ale to nebolo z génovej... --nevyhnem sa cynicko-sarkastickemu pohľadu na svet ....""Najnebezpečnejšie nie sú všelijake choroby ,ale ŽIVOT sám o sebe ,lebo v 100 % pripadov na tejto planéte končí smrťou ."""

-Ale to nebolo z génovej...


Pfizer. Takže to bola génová manipulácia.


[quote="pid:47914, uid:443"]-Ale to nebolo z génovej...[/quote] Pfizer. Takže to bola génová manipulácia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Plošné povinné očkování zrušíme, lockdown nebude ani s omikronem, říká příští ministr zdravotnictví
https://www.stream.cz/prostor-x/plosne-povinne-ockovani-zrusime-lockdown-nebude-ani-s-omikronem-rika-pristi-ministr-zdravotnictvi-64263662


Plošné povinné očkování zrušíme, lockdown nebude ani s omikronem, říká příští ministr zdravotnictví https://www.stream.cz/prostor-x/plosne-povinne-ockovani-zrusime-lockdown-nebude-ani-s-omikronem-rika-pristi-ministr-zdravotnictvi-64263662
Upravené 14. 12. 2021 o 12:20

Plošné povinné očkování zrušíme


Zruší ho pouze pro 60+, pokud vůbec, to je důležité mít na paměti. Budoucí vláda pracuje v tandemu s tou současnou, nedávno jsem tu o tom psal.


[quote="pid:48035, uid:158"]Plošné povinné očkování zrušíme[/quote] Zruší ho pouze pro 60+, pokud vůbec, to je důležité mít na paměti. Budoucí vláda pracuje v tandemu s tou současnou, nedávno jsem tu o tom psal.
Upravené 13. 12. 2021 o 08:58

Plošné povinné očkování zrušíme, lockdown nebude ani s omikronem, říká příští ministr zdravotnictví


Ak tým smradom ešte niekto verí, je mi ho ľúto. Dnes niečo vyhlásia, zajtra to už nie je pravda. Treba sledovať dlhodobé procesy a poznať konečnú agendu zločincov v pozadí. Vlády sú len vykonávatelia.


[quote="pid:48035, uid:158"]Plošné povinné očkování zrušíme, lockdown nebude ani s omikronem, říká příští ministr zdravotnictví[/quote] Ak tým smradom ešte niekto verí, je mi ho ľúto. Dnes niečo vyhlásia, zajtra to už nie je pravda. Treba sledovať dlhodobé procesy a poznať konečnú agendu zločincov v pozadí. Vlády sú len vykonávatelia.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 13. 12. 2021 o 12:32

Italie chce prodlouzit vyjimecny stav do 31.3.2022
Italská vláda chce prodloužit nouzový stav související s koronavirem i po 31. prosinci. Rada ministrů schválí odpovídající nařízení dnes odpoledne, informovala italská média.
Podle zpráv bude nouzový stav prodloužen do 31. března 2022. Několik nařízení pro opatření k omezení pandemie vychází z nouzového stavu.
Na tomto základě může stát lépe koordinovat nouzové síly a obcházet byrokratické překážky. Například, vládni komisař, odpovědný za očkovací program, Francesco Paolo Figliuolo, může zůstat v urade a CTS vědeckého výboru, který radí vládě pri řešení pandemie, může pokračovat v práci.
Vláda poprvé vyhlásila nouzový stav na konci ledna 2020 poté, co byl v Itálii ohlášen první případ koronaviru. Od té doby byl několikrát prodloužena.
Pravicová opoziční strana Fdl nouzový stav dlouhodobě kritizuje. Z jejich pohledu je parlament oslaben množstvím moci vlády. K prodloužení je skeptická i pravicová Lega, která se podílí na vládě a požaduje jeho zrušení. zde


**Italie chce prodlouzit vyjimecny stav do 31.3.2022** Italská vláda chce prodloužit nouzový stav související s koronavirem i po 31. prosinci. Rada ministrů schválí odpovídající nařízení dnes odpoledne, informovala italská média. Podle zpráv bude nouzový stav prodloužen do 31. března 2022. Několik nařízení pro opatření k omezení pandemie vychází z nouzového stavu. Na tomto základě může stát lépe koordinovat nouzové síly a obcházet byrokratické překážky. Například, vládni komisař, odpovědný za očkovací program, Francesco Paolo Figliuolo, může zůstat v urade a CTS vědeckého výboru, který radí vládě pri řešení pandemie, může pokračovat v práci. Vláda poprvé vyhlásila nouzový stav na konci ledna 2020 poté, co byl v Itálii ohlášen první případ koronaviru. Od té doby byl několikrát prodloužena. Pravicová opoziční strana Fdl nouzový stav dlouhodobě kritizuje. Z jejich pohledu je parlament oslaben množstvím moci vlády. K prodloužení je skeptická i pravicová Lega, která se podílí na vládě a požaduje jeho zrušení. [zde](https://orf.at/#/stories/3240108/)

Zruší ho pouze pro 60+, pokud vůbec, to je důležité mít na paměti. Budoucí vláda pracuje v tandemu s tou současnou, nedávno jsem tu o tom psal.


Bohužel, musím souhlasit. Dokud s nimi budeme tuhle hloupou hrát, nikdy nepřestanou a nepřipustí návrat k normálu. Otrocky poslušný, ovladatelný dav je sen každého fašisty.


[quote="pid:48037, uid:678"]Zruší ho pouze pro 60+, pokud vůbec, to je důležité mít na paměti. Budoucí vláda pracuje v tandemu s tou současnou, nedávno jsem tu o tom psal.[/quote] Bohužel, musím souhlasit. Dokud s nimi budeme tuhle hloupou hrát, nikdy nepřestanou a nepřipustí návrat k normálu. Otrocky poslušný, ovladatelný dav je sen každého fašisty.

Je viníkem omikron


myslia ten omikron, pre ktorý doposiaľ vedú na svojich stránkach slovom nula mŕtvych?


[quote="pid:48332, uid:185"]Je viníkem omikron[/quote] myslia ten omikron, pre ktorý doposiaľ vedú na svojich stránkach slovom nula mŕtvych?
Upravené 15. 12. 2021 o 00:32

myslia ten omikron, pre ktorý doposiaľ vedú na svojich stránkach slovom nula mŕtvych?

Zřejmě mají pocit , že všichni žereme slámu .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Treti-davku-musite-I-kdyz-nevime-nic-Doktor-Hel-k-omikronu-686633
Nemusím mít vysokou školu , deset pater a výš , abych pochopil , kdo tuto bezcharakterní stvůru platí .


[quote="pid:48333, uid:77"]myslia ten omikron, pre ktorý doposiaľ vedú na svojich stránkach slovom nula mŕtvych?[/quote] Zřejmě mají pocit , že všichni žereme slámu . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Treti-davku-musite-I-kdyz-nevime-nic-Doktor-Hel-k-omikronu-686633 Nemusím mít vysokou školu , deset pater a výš , abych pochopil , kdo tuto bezcharakterní stvůru platí .

Začalo očkování dětí 5-11 let. Někteří rodiče je na jehlu vezou i z Tábora. Ale hlavně, ti doktoři, kteří jim to píchnou, patří před tribunál.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-za-odmenu-do-mekace-zacalo-ockovani-nejmladsich-vcetne-budouciho-prezidenta-183496


Začalo očkování dětí 5-11 let. Někteří rodiče je na jehlu vezou i z Tábora. Ale hlavně, ti doktoři, kteří jim to píchnou, patří před tribunál. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-za-odmenu-do-mekace-zacalo-ockovani-nejmladsich-vcetne-budouciho-prezidenta-183496
Upravené 16. 12. 2021 o 10:29

Nový rozhovor s doktorkou Pekovou


https://www.svedomi-naroda.cz/2021/12/15/rozhovor-s-mudr-sonou-pekovou-ph-d-mikrobiolozkou-a-molekularni-genetickou/


edit: ráno som video pozerala na jutubku, o chvílu bolo zmazané


Nový rozhovor s doktorkou Pekovou https://www.svedomi-naroda.cz/2021/12/15/rozhovor-s-mudr-sonou-pekovou-ph-d-mikrobiolozkou-a-molekularni-genetickou/ edit: ráno som video pozerala na jutubku, o chvílu bolo zmazané

JankA

Upravené 16. 12. 2021 o 11:16

Zaštepený kolega sa priznal (nepovedal, že to nemám nikomu povedať), že jeho zaštepená dcéra (sestrička) troma máškrtami od Fajzeru - má už druhý krát Covid s ťažkým priebehom.
Teda má ho už tretí krát, ale ako zaštepená už druhý krát. Predtým ho mala raz a priebeh bol v pohode. Po troch maškrtách to bolo ťažké …
On sám je po dvoch dávkach, ale po tomto už odmieta ísť na tretiu.
A teraz čerešňa; keď to nahlasovala na RÚVZetku (alebo už neviem presne kde), tak jej volali a zdôrazňovali, že to nemá nikomu povedať- teda chváliť sa tým….


Že to povedala otcovi a on v robote, to už neni náš problém.


Zaštepený kolega sa priznal (nepovedal, že to nemám nikomu povedať), že jeho zaštepená dcéra (sestrička) troma máškrtami od Fajzeru - má už druhý krát Covid s ťažkým priebehom. Teda má ho už tretí krát, ale ako zaštepená už druhý krát. Predtým ho mala raz a priebeh bol v pohode. Po troch maškrtách to bolo ťažké … On sám je po dvoch dávkach, ale po tomto už odmieta ísť na tretiu. A teraz čerešňa; keď to nahlasovala na RÚVZetku (alebo už neviem presne kde), tak jej volali a zdôrazňovali, že to nemá nikomu povedať- teda chváliť sa tým…. Že to povedala otcovi a on v robote, to už neni náš problém.

Čo poznám vo svojom okolí lekárske rodiny, nie sú zaštepené. A neradia to ani svojmu okoliu.


Čo poznám vo svojom okolí lekárske rodiny, nie sú zaštepené. A neradia to ani svojmu okoliu.

Moderátor

Ja som tu asi v októbri písala o susede po 2 mnamkach mala zápal priedusiek aj s manželom, museli predcasne ukončiť pobyt v kúpeľoch a 4 týždne boli úplne zničení z toho 3 týždne mali antibiotik Tak teraz tipujem boli na boostri, obaja kovid, ale ona v tak zlom stave že jej museli nasadiť mononukl.liecbu, už sa po 3 týždňoch cíti lepšie ale nevládze prejsť a udychat ani pár schodov do chalupy a to je ona motorová myš, ale nemám potvrdene že mala booster, len je v takom veku, že predpokladám ze utekala pon, keďže predchádzajúce dve dávky si chvalila


Ja som tu asi v októbri písala o susede po 2 mnamkach mala zápal priedusiek aj s manželom, museli predcasne ukončiť pobyt v kúpeľoch a 4 týždne boli úplne zničení z toho 3 týždne mali antibiotik Tak teraz tipujem boli na boostri, obaja kovid, ale ona v tak zlom stave že jej museli nasadiť mononukl.liecbu, už sa po 3 týždňoch cíti lepšie ale nevládze prejsť a udychat ani pár schodov do chalupy a to je ona motorová myš, ale nemám potvrdene že mala booster, len je v takom veku, že predpokladám ze utekala pon, keďže predchádzajúce dve dávky si chvalila

Na sítích v posledních dnech kolují montáže odpůrců povinného očkování, kde horují pro vakcíny.
Prý je to v pořádku, protože pozitivní desinformace je prý přínosem.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tak-co-pani-Richterova-Utok-na-Landu-a-dalsi-konci-necekane-686753


Na sítích v posledních dnech kolují montáže odpůrců povinného očkování, kde horují pro vakcíny. Prý je to v pořádku, protože **pozitivní** desinformace je prý přínosem. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tak-co-pani-Richterova-Utok-na-Landu-a-dalsi-konci-necekane-686753
Upravené 16. 12. 2021 o 13:16

Tak máme tu pokračovanie s Dr. Pijakom - dnes som počúvala IV, bol tam Jano Baránek.

Opisuje tam, že mu neodobrali osobnú anamnézu, nerobia mu denne fyziologicky vyšetrenia (teplota, atď). Nikto ho neodvážil, nevedia mu robiť bilanciu tekutín. Hrozné.... A to je lekár, chápete. Ako sa potom správajú k laikom, starým ľuďom.


Doktor Pijak na svojom fb zverejňuje postupy ako ho "liečili"
61bec7ab7a02a
61bec7c16a8a5
61bec7d5d5024


Prvá časť


[quote="pid:47075, uid:273"]Tak máme tu pokračovanie s Dr. Pijakom - dnes som počúvala IV, bol tam Jano Baránek.[/quote] [quote="pid:47075, uid:273"]Opisuje tam, že mu neodobrali osobnú anamnézu, nerobia mu denne fyziologicky vyšetrenia (teplota, atď). Nikto ho neodvážil, nevedia mu robiť bilanciu tekutín. Hrozné.... A to je lekár, chápete. Ako sa potom správajú k laikom, starým ľuďom.[/quote] **Doktor Pijak na svojom fb zverejňuje postupy ako ho "liečili"** ![61bec7ab7a02a](serve/attachment&path=61bec7ab7a02a) ![61bec7c16a8a5](serve/attachment&path=61bec7c16a8a5) ![61bec7d5d5024](serve/attachment&path=61bec7d5d5024) [Prvá časť](https://www.facebook.com/MichalPijakMDPersonalizedPaleoNutrition/posts/342158047911621)

JankA

Upravené 19. 12. 2021 o 06:53

video pani doktorky - pediatričky, v ktorom zhrnula tzv. covid pandémiu, od liečby "viróz" aká bola doteraz až po očkovanie detí (je to cca 9 min. video na FB ale malo by ísť aj bez prihlásenia)
https://www.facebook.com/watch?v=233082765627408


video **pani doktorky - pediatričky**, v ktorom zhrnula tzv. covid pandémiu, od liečby "viróz" aká bola doteraz až po očkovanie detí (je to cca 9 min. video na FB ale malo by ísť aj bez prihlásenia) https://www.facebook.com/watch?v=233082765627408

video pani doktorky - pediatričky, v ktorom zhrnula tzv. covid pandémiu, od


úplne super je to video, ide to aj bez prihlásenia. No konečne a presne takíto ľudia by mali viesť debatu o očkovaní a nie banda odporníkov z diplomami zo sv. Alžbety, ktorí majú konflikt záujmov ako hrom. Som zvedavá čo by nato povedala Fiona.


[quote="pid:49074, uid:469"]video pani doktorky - pediatričky, v ktorom zhrnula tzv. covid pandémiu, od[/quote] úplne super je to video, ide to aj bez prihlásenia. No konečne a presne takíto ľudia by mali viesť debatu o očkovaní a nie banda odporníkov z diplomami zo sv. Alžbety, ktorí majú konflikt záujmov ako hrom. Som zvedavá čo by nato povedala Fiona.

pratele, kolega posloucha podcasty "vinohradska 12", ceskeho rozhlasu. dala jsem tomu na jare sanci, asi 2 podcasty, ale nedalo se to poslouchat. ted mi vyskocil jeden podcast, jak covid rozdeluje spolecnost. samozrejme jednostranna zalezitost, o tom, jak lide, co nejsou pieksovani, podlehaji hoaxum a lzim. napsala jsem tam mail :


kolega sleduje Vas podcast a pred casem mi ho doporucil. Pokusila jsem se nejake Vase streamy sledovat, ale vydrzela jsem asi jen 2 streamy, protoze nemam rada neobjektivni porady.
Nyni jsem Vam chtela dat sanci a poslechla jsem si Vas podcast o tom, jak covid rozdeluje spolecnost.
Vy mluvite o rozdelovani spolecnosti a pritom timto Vasim podcastem prilivate jen olej do ohne svoji odpornou neobjektivitou.
Vsechny tri Vase pribehy jsou jednostranne. Mohla bych Vam napsat pribehy z meho okoli, kdy ockovani lide vyhrozuji nasilim tem, co se ockovat nenechaji, matku, ktera sve dceri preje smrt, protoze neockovana dcera je zlo spolecnosti a mela by byt potrestana, urazky, dehonestace atd. Vy mluvite o hoaxech, ale o kterych? Vsechny hoaxy se staly realitou.
Verejnopravni medium ma povinnost, informovat pravdive, ale bohuzel prave verejnopravni media v dnesni dobe jsou jeste vetsi zumpou nez bulvar. Nastesti Vam veri stale mene a mene lidi.


https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/podcast-vinohradska-12-koronavirus-covid-19-ockovani-tri-pribehy_2112170600_miz


ps: byla jsem v sobotu na demonstraci v brne, co poradali otevreme cesko. mj. tam vystoupili i studenti masarykovy univerzity. mluvili skvele. potom jsme sli vsichni pres mesto. byl tam takovy par senioru, kteri na svobodaku si pochod nataceli a pani chytila pana za ruku a rekla "pojd, jdeme taky" a pridali se. nekteri, co stali okolo, tak se smali, co jsme to za blazny, jini kroutili hlavou (meli nasazeny ffp2) a nadavali, ze budou zase stoupat cisla...nekdo rekne, ze je to k nicemu... neni. me to dalo silu, videt, ze lidi je porad vic, ze jsou tam rodice s malymi detmi, starsi lide i seniori, ze jsou tam mladi lidi, kteri neveri mainstreamu. media pak hlasily, ze tam bylo par lidi, neni to pravda....


pratele, kolega posloucha podcasty "vinohradska 12", ceskeho rozhlasu. dala jsem tomu na jare sanci, asi 2 podcasty, ale nedalo se to poslouchat. ted mi vyskocil jeden podcast, jak covid rozdeluje spolecnost. samozrejme jednostranna zalezitost, o tom, jak lide, co nejsou pieksovani, podlehaji hoaxum a lzim. napsala jsem tam mail : kolega sleduje Vas podcast a pred casem mi ho doporucil. Pokusila jsem se nejake Vase streamy sledovat, ale vydrzela jsem asi jen 2 streamy, protoze nemam rada neobjektivni porady. Nyni jsem Vam chtela dat sanci a poslechla jsem si Vas podcast o tom, jak covid rozdeluje spolecnost. Vy mluvite o rozdelovani spolecnosti a pritom timto Vasim podcastem prilivate jen olej do ohne svoji odpornou neobjektivitou. Vsechny tri Vase pribehy jsou jednostranne. Mohla bych Vam napsat pribehy z meho okoli, kdy ockovani lide vyhrozuji nasilim tem, co se ockovat nenechaji, matku, ktera sve dceri preje smrt, protoze neockovana dcera je zlo spolecnosti a mela by byt potrestana, urazky, dehonestace atd. Vy mluvite o hoaxech, ale o kterych? Vsechny hoaxy se staly realitou. Verejnopravni medium ma povinnost, informovat pravdive, ale bohuzel prave verejnopravni media v dnesni dobe jsou jeste vetsi zumpou nez bulvar. Nastesti Vam veri stale mene a mene lidi. https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/podcast-vinohradska-12-koronavirus-covid-19-ockovani-tri-pribehy_2112170600_miz ps: byla jsem v sobotu na demonstraci v brne, co poradali otevreme cesko. mj. tam vystoupili i studenti masarykovy univerzity. mluvili skvele. potom jsme sli vsichni pres mesto. byl tam takovy par senioru, kteri na svobodaku si pochod nataceli a pani chytila pana za ruku a rekla "pojd, jdeme taky" a pridali se. nekteri, co stali okolo, tak se smali, co jsme to za blazny, jini kroutili hlavou (meli nasazeny ffp2) a nadavali, ze budou zase stoupat cisla...nekdo rekne, ze je to k nicemu... neni. me to dalo silu, videt, ze lidi je porad vic, ze jsou tam rodice s malymi detmi, starsi lide i seniori, ze jsou tam mladi lidi, kteri neveri mainstreamu. media pak hlasily, ze tam bylo par lidi, neni to pravda....

Jsem pro, aby si neočkovaní hradili péči. Budu hledat cestu, říká Výborný
Podle něj by se k lidem, kteří se dobrovolně nenechají očkovat, ačkoliv mohou, dalo přistupovat jinak: „Takový člověk může skončit na jednotce intenzivní péče, kde by mohl ležet třeba i onkologický pacient, který nutně tu léčbu potřebuje. Tak ano, já bych klidně byl pro to, aby si péči, kterou musí dostat, klidně hradil: Rozhodl ses svobodně, ale musíš počítat s tím, že poneseš následky,“ řekl Výborný.


Podle lidoveckého poslance by takový přístup pravděpodobně neprošel testem ústavnosti. Dodal ale, že bude apelovat na vedení ministerstva zdravotnictví i Legislativní radu vlády, aby se tato cesta prověřila. „Jestli tam není nějaká cesta, kde by jasně ta spoluúčast byla. Mně to přijde naprosto logické a správné,“ vysvětlil.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-jsem-pro-aby-si-neockovani-hradili-peci-budu-hledat-cestu-rika-vyborny-183901


**Jsem pro, aby si neočkovaní hradili péči. Budu hledat cestu, říká Výborný** Podle něj by se k lidem, kteří se dobrovolně nenechají očkovat, ačkoliv mohou, dalo přistupovat jinak: „Takový člověk může skončit na jednotce intenzivní péče, kde by mohl ležet třeba i onkologický pacient, který nutně tu léčbu potřebuje. Tak ano, já bych klidně byl pro to, aby si péči, kterou musí dostat, klidně hradil: Rozhodl ses svobodně, ale musíš počítat s tím, že poneseš následky,“ řekl Výborný. Podle lidoveckého poslance by takový přístup pravděpodobně neprošel testem ústavnosti. Dodal ale, že bude apelovat na vedení ministerstva zdravotnictví i Legislativní radu vlády, aby se tato cesta prověřila. „Jestli tam není nějaká cesta, kde by jasně ta spoluúčast byla. Mně to přijde naprosto logické a správné,“ vysvětlil. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-jsem-pro-aby-si-neockovani-hradili-peci-budu-hledat-cestu-rika-vyborny-183901

Říká: Rozhodl ses svobodně, ale musíš počítat s tím, že poneseš následky


Já to chápu tak, že pan Výborný veřejně prohlašuje, že se rozhodl svobodně, dobrovolně a vzdává se hrazené léčby případných následků. Tj. bude si ji hradit z vlastních prostředků.


Je na sebe tvrdý, já osobně bych to po nikom nepožadoval, ale pan Výborný se veřejně vyjadřuje k potřebě očkování a je zároveň místopředsedou Výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu, takže má informaci o neznámých dlouhodobých účincích opakované vakcinace experimentálními látkami a má rozumové schopnosti tuto skutečnost pochopit.


Říká: Rozhodl ses svobodně, ale musíš počítat s tím, že poneseš následky Já to chápu tak, že pan Výborný veřejně prohlašuje, že se rozhodl svobodně, dobrovolně a vzdává se hrazené léčby případných následků. Tj. bude si ji hradit z vlastních prostředků. Je na sebe tvrdý, já osobně bych to po nikom nepožadoval, ale pan Výborný se veřejně vyjadřuje k potřebě očkování a je zároveň místopředsedou Výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu, takže má informaci o neznámých dlouhodobých účincích opakované vakcinace experimentálními látkami a má rozumové schopnosti tuto skutečnost pochopit.

Těmto křiklounům , chápajících se životní šance , vyškrábat se ke korýtku přes mrtvoly ostatních , ještě bude velice ouzko . Pomalu se zatahuje na škodnou a do sítě padají další kousky . Dá se to přirovnat ke vstupu do strany , po roce 1988 .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zametaji-stopy-Ockovani-Hnizdil-ma-nove-zle-podezreni-687166
Ty informace o úmrtích na jedpich nepadají z nebe jen tak , jsou záměrně po troškách uvolnovány . Chytřejší zbystří a vystoupí včas z rozjetého vozidla , blbec se cpe do dveří .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Reuters-Smrt-po-Pfizeru-na-Novem-Zelandu-Prokazana-687167


Těmto křiklounům , chápajících se životní šance , vyškrábat se ke korýtku přes mrtvoly ostatních , ještě bude velice ouzko . Pomalu se zatahuje na škodnou a do sítě padají další kousky . Dá se to přirovnat ke vstupu do strany , po roce 1988 . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zametaji-stopy-Ockovani-Hnizdil-ma-nove-zle-podezreni-687166 Ty informace o úmrtích na jedpich nepadají z nebe jen tak , jsou záměrně po troškách uvolnovány . Chytřejší zbystří a vystoupí včas z rozjetého vozidla , blbec se cpe do dveří . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Reuters-Smrt-po-Pfizeru-na-Novem-Zelandu-Prokazana-687167
101.36k
801
103
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept