História
Historia ZSSR

Nahodne som natrafil v jednom videu na spravu ze :
Tupe elity zssr vymenil recept na vyrobu pepsi za 17 ponoriek


https://fici.sme.sk/c/20705482/pepsi-na-zopar-dni-vlastnilo-namornu-flotilu-sovietsky-zvaz-vymenil-americky-napoj-za-17-ponoriek.html


Link je sice na tupky ale to nevadi, ide o ten princip, o tu demonstraciu neschopnosti elit ku koncu ZSSR. Ved to boli totalne mimo ludia, asi tak mimo ako dnesny hegels a matelko v parlamente. Ludia co tam nemaju co hladat. Ako je mozne, ze sa tam dostali? Ako je mozne, ze neexistuju nastroje braniace takemuto niecomu. Nahoda? Nemyslim si smile Neuvadzam to tu ako potupu ZSSR ale ako fakt pomocou ktoreho je mozno velmi dobre identifikovat iste procesy riadenia. V tomto pripade uplnu zapredanost elit - elity predali svoj zivot GP.


Nahodne som natrafil v jednom videu na spravu ze : Tupe elity zssr vymenil recept na vyrobu pepsi za 17 ponoriek https://fici.sme.sk/c/20705482/pepsi-na-zopar-dni-vlastnilo-namornu-flotilu-sovietsky-zvaz-vymenil-americky-napoj-za-17-ponoriek.html Link je sice na tupky ale to nevadi, ide o ten princip, o tu demonstraciu neschopnosti elit ku koncu ZSSR. Ved to boli totalne mimo ludia, asi tak mimo ako dnesny hegels a matelko v parlamente. Ludia co tam nemaju co hladat. Ako je mozne, ze sa tam dostali? Ako je mozne, ze neexistuju nastroje braniace takemuto niecomu. Nahoda? Nemyslim si :D Neuvadzam to tu ako potupu ZSSR ale ako fakt pomocou ktoreho je mozno velmi dobre identifikovat iste procesy riadenia. V tomto pripade uplnu zapredanost elit - elity predali svoj zivot GP.
252
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept