Zdravie a záhrada
Vedlajsie ucinky vakcin, cast 3

Ta odpoved nemocnice je ale povzbudzujuca!


to ano, ale ako to komentovala súdružka pod tým, je mi z toho na vracanie. Presne ako Mesík píše, masaker sa roztáča, tak nakúpiť vitamíny a všetko, čo je v imasku....


[quote="pid:42599, uid:10"]Ta odpoved nemocnice je ale povzbudzujuca![/quote] to ano, ale ako to komentovala súdružka pod tým, je mi z toho na vracanie. Presne ako Mesík píše, masaker sa roztáča, tak nakúpiť vitamíny a všetko, čo je v imasku....

Nejsem si jistý, zda to sem už někdo nedal:

Velmi dobré linky.
Počítám, že případná duplicita v tomto případě nehraje roli.
:-)


[quote="pid:42666, uid:317"]Nejsem si jistý, zda to sem už někdo nedal:[/quote] Velmi dobré linky. Počítám, že případná duplicita v tomto případě nehraje roli. :-)

Inými slovami, „inokulovaný“ (ako nazýva kohokoľvek, kto je očkovaný Experimental Use Authorization Eugenics Depopulation Lethal Injection Bioweapon = Povolenie na experimentálne použitie – Eugenika – Depopulácia – Smrtiaca injekcia – Biologická zbraň) s 20% zhoršením oxidu grafénu v krvi, okrem akýchkoľvek iných vstupných kritérií, bude žiť 8 rokov.


Tak a teraz si trochu, ale len fakt trochu zakonšpirujem. Najlepšia predikcia budúcnosti je taká, ktorú sám riadim(myslím budúcnosť). A čože sa nám predikuje na najbližšie roky? No masívny nárast kozmického žiarenia vplyvom enormnej aktivity Slnka. A čože nám to pološialenec Musk buduje na obežnej dráhe? Sieť celoplanetárnych žiaričov, ktoré je možne aktivovať v jednom čase. Teda elektromagnetické žiarenie, ktoré ľudí s grafénom lúsknutím Thanosovho prsta jednoducho "vypne". Koniec konšpirácie. Šialení sú na to dosť, to preukazujú ostatne každý deň. Čím viac zoxidovaných ľudí denne, tým lepšie.


[quote="pid:31486, uid:49"]Inými slovami, „inokulovaný“ (ako nazýva kohokoľvek, kto je očkovaný Experimental Use Authorization Eugenics Depopulation Lethal Injection Bioweapon = Povolenie na experimentálne použitie – Eugenika – Depopulácia – Smrtiaca injekcia – Biologická zbraň) s 20% zhoršením oxidu grafénu v krvi, okrem akýchkoľvek iných vstupných kritérií, bude žiť 8 rokov.[/quote] Tak a teraz si trochu, ale len fakt trochu zakonšpirujem. Najlepšia predikcia budúcnosti je taká, ktorú sám riadim(myslím budúcnosť). A čože sa nám predikuje na najbližšie roky? No masívny nárast kozmického žiarenia vplyvom enormnej aktivity Slnka. A čože nám to pološialenec Musk buduje na obežnej dráhe? Sieť celoplanetárnych žiaričov, ktoré je možne aktivovať v jednom čase. Teda elektromagnetické žiarenie, ktoré ľudí s grafénom lúsknutím Thanosovho prsta jednoducho "vypne". Koniec konšpirácie. Šialení sú na to dosť, to preukazujú ostatne každý deň. Čím viac zoxidovaných ľudí denne, tým lepšie.
Upravené 13. 11. 2021 o 18:14

Dnes už mohu napsat dopady, které jsem pozoroval u kolegů v zaměstnání. Už jsou všichni mimo mě píchnutí.


  1. si stěžoval cca 1-2 týdny na nespavost
  2. bývá každé jaro silně nachlazený, ale letos tak moc, že se dusil a skončil na několik dní v nemocnici
  3. měl 2-3 dny po injekci vysoké horečky
  4. za mnou došel minulé pondělí a oznámil mi, že má 5G vysílačku. Odpoledne se ale začal bolestivě chytat za rameno, v úterý už kašlal jak tuberák a ve středu odpoledne zalehl s horečkami. Čt a Pá nedošel. Asi ta jeho 5G vysílačka funguje.

Jsou to ale dopady krádce po vpichu. Na závěr z hlediska dlouhodobých dopadů je ještě brzy.


Dnes už mohu napsat dopady, které jsem pozoroval u kolegů v zaměstnání. Už jsou všichni mimo mě píchnutí. 1. si stěžoval cca 1-2 týdny na nespavost 2. bývá každé jaro silně nachlazený, ale letos tak moc, že se dusil a skončil na několik dní v nemocnici 3. měl 2-3 dny po injekci vysoké horečky 4. za mnou došel minulé pondělí a oznámil mi, že má 5G vysílačku. Odpoledne se ale začal bolestivě chytat za rameno, v úterý už kašlal jak tuberák a ve středu odpoledne zalehl s horečkami. Čt a Pá nedošel. Asi ta jeho 5G vysílačka funguje. Jsou to ale dopady krádce po vpichu. Na závěr z hlediska dlouhodobých dopadů je ještě brzy.

Složení vakcíny


Žádá se o povolení modifikované formulace vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcíny. Každá dávka tohoto přípravku obsahuje 10 μg nukleosidem modifikované messengerové RNA (mRNA) kódující virový glykoprotein hrotu (S) viru SARS-CoV-2, která je obsažena v lipidových částicích a dodává se jako zmrazená suspenze v lahvičkách s více dávkami. Vakcína COVID-19 společnosti Pfizer-BioNTech byla vyvinuta s cílem zajistit vakcínu s lepším profilem stability a pro použití u dětí ve věku 5-11 let se používá trometaminový (Tris) pufr namísto fosfátového pufrovaného fyziologického roztoku (PBS), který se používal v předchozím přípravku, a vylučuje se chlorid sodný a chlorid draselný.


Ve vakcíně dětí od 5 let je použit Tromethamin. Žádost o udělení povolení k mimořádnému použití injekce Covid-19 společnosti Pfizer dětem ve věku 5 až 11 let potvrzuje, že společnost Pfizer upravila složení své injekce pro děti. Nově obsahuje složku, která snižuje kyselost krve a používá se ke stabilizaci osob, které prodělaly srdeční infarkt. Takže máme dobrou otázku na SÚKL, který bude jednat o povolení k očkování dětí Pfizerem a v nejhorším i Modernou:


Proč společnost Pfizer změnila složení své vakcíny Covid-19 pro děti tak, že obsahuje složku, která stabilizuje lidi trpící infarktem?


https://outsidermedia.cz/zasadni-otazky-kolem-slozeni-vakciny-pfizer-pro-deti/


Složení vakcíny Žádá se o povolení modifikované formulace vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcíny. Každá dávka tohoto přípravku obsahuje 10 μg nukleosidem modifikované messengerové RNA (mRNA) kódující virový glykoprotein hrotu (S) viru SARS-CoV-2, která je obsažena v lipidových částicích a dodává se jako zmrazená suspenze v lahvičkách s více dávkami. Vakcína COVID-19 společnosti Pfizer-BioNTech byla vyvinuta s cílem zajistit vakcínu s lepším profilem stability a pro použití u dětí ve věku 5-11 let se používá trometaminový (Tris) pufr namísto fosfátového pufrovaného fyziologického roztoku (PBS), který se používal v předchozím přípravku, a vylučuje se chlorid sodný a chlorid draselný. Ve vakcíně dětí od 5 let je použit Tromethamin. Žádost o udělení povolení k mimořádnému použití injekce Covid-19 společnosti Pfizer dětem ve věku 5 až 11 let potvrzuje, že společnost Pfizer upravila složení své injekce pro děti. Nově obsahuje složku, která snižuje kyselost krve a používá se ke stabilizaci osob, které prodělaly srdeční infarkt. Takže máme dobrou otázku na SÚKL, který bude jednat o povolení k očkování dětí Pfizerem a v nejhorším i Modernou: Proč společnost Pfizer změnila složení své vakcíny Covid-19 pro děti tak, že obsahuje složku, která stabilizuje lidi trpící infarktem? https://outsidermedia.cz/zasadni-otazky-kolem-slozeni-vakciny-pfizer-pro-deti/

Ve vakcíně dětí od 5 let je použit Tromethamin

No jo, ale to nám není nic platné. Stejně dříve či později dostaneme vakcínu. Už ohlásili, že očkovat se bude pět let. Neunikneme.


[quote="pid:43022, uid:125"]Ve vakcíně dětí od 5 let je použit Tromethamin[/quote] No jo, ale to nám není nic platné. Stejně dříve či později dostaneme vakcínu. Už ohlásili, že očkovat se bude pět let. Neunikneme.

Jarek

No jo, ale to nám není nic platné. Stejně dříve či později dostaneme vakcínu. Už ohlásili, že očkovat se bude pět let. Neunikneme.

Pak není nač čekat . Šupky na most a šup dolů .


[quote="pid:43053, uid:471"]No jo, ale to nám není nic platné. Stejně dříve či později dostaneme vakcínu. Už ohlásili, že očkovat se bude pět let. Neunikneme.[/quote] Pak není nač čekat . Šupky na most a šup dolů .

Pak není nač čekatsmile . Šupky na most a šup dolů .
smile smile


[quote="pid:43056, uid:185"]Pak není nač čekat:D . Šupky na most a šup dolů .[/quote]:D :D

Pak není nač čekat . Šupky na most a šup dolů

To zrovna ne, ale jestliže mají v úmyslu očkovat pět let, tak bude těžké se tomu vyhnout. V práci je teď několik neočkovaných kolegů pozitivních, takže podle toho jaký to bude mít průběh lze při špatném průběhu očekávat tlak ze strany vedení podniku na tečku. A pak přestane veškerá sranda.


[quote="pid:43056, uid:185"]Pak není nač čekat . Šupky na most a šup dolů[/quote] To zrovna ne, ale jestliže mají v úmyslu očkovat pět let, tak bude těžké se tomu vyhnout. V práci je teď několik neočkovaných kolegů pozitivních, takže podle toho jaký to bude mít průběh lze při špatném průběhu očekávat tlak ze strany vedení podniku na tečku. A pak přestane veškerá sranda.

Jarek

Nová analýza systému hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS) odhalila stovky závažných nežádoucích účinků, o kterých nám CDC a FDA nikdy neřekli
https://www.infovojna.sk/article/nova-analyza-systemu-hlaseni-nezadoucich-ucink-vakcin-vaers-odhalila-stovky-zavaznych-nezadoucich-ucink-o-kterych-nam-cdc-a-fda-nikdy-nerekli


**Nová analýza systému hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS) odhalila stovky závažných nežádoucích účinků, o kterých nám CDC a FDA nikdy neřekli** https://www.infovojna.sk/article/nova-analyza-systemu-hlaseni-nezadoucich-ucink-vakcin-vaers-odhalila-stovky-zavaznych-nezadoucich-ucink-o-kterych-nam-cdc-a-fda-nikdy-nerekli

jednozlozkova vakcina J&J funguje uz len cca 2 mesiace

A kdoví jestli. Oni si z lidí normálně dělají srandu a spousta blbů jim to žere i s navijákem. Co je to za vakcínu, která má účinnost ani ne dva měsíce ? To není vakcína, to je podvod.


[quote="pid:43084, uid:187"]jednozlozkova vakcina J&J funguje uz len cca 2 mesiace[/quote] A kdoví jestli. Oni si z lidí normálně dělají srandu a spousta blbů jim to žere i s navijákem. Co je to za vakcínu, která má účinnost ani ne dva měsíce ? To není vakcína, to je podvod.

Jarek

Co je to za vakcínu, která má účinnost ani ne dva měsíce
Narkoman bere grogy jak často?


[quote="pid:43090, uid:471"]Co je to za vakcínu, která má účinnost ani ne dva měsíce[/quote]Narkoman bere grogy jak často?

Třetí dávku vakcíny proti covidu dávat už po 5 měsících, navrhuje vládě MeSES

A není to málo Antone Pavloviči ? A proč ne každý měsíc ?


[quote="pid:43098, uid:111"]Třetí dávku vakcíny proti covidu dávat už po 5 měsících, navrhuje vládě MeSES[/quote] A není to málo Antone Pavloviči ? A proč ne každý měsíc ?

Jarek

Narkoman bere grogy jak často?

Třeba každý den.


[quote="pid:43092, uid:312"]Narkoman bere grogy jak často?[/quote] Třeba každý den.

Jarek

VakciNazi si nevybera Ďalší hráč Bratislava Capitals si našiel klub v slovenskej extralige


Po nedávnych úmrtiach útočníka Borisa Sádeckého a viceprezidenta Dušana Pašeka sa vedenie klubu Bratislava Capitals rozhodlo ukončiť pôsobenie v IHL pre sezónu 2021/2022. Už osem hráčov z tímu si našlo nové pôsobisko.


VakciNazi si nevybera [Ďalší hráč Bratislava Capitals si našiel klub v slovenskej extralige](https://sport.aktuality.sk/c/kkgx98g/dalsi-hrac-bratislava-capitals-si-nasiel-klub-v-slovenskej-extralige/) Po nedávnych úmrtiach útočníka Borisa Sádeckého a viceprezidenta Dušana Pašeka sa **vedenie klubu Bratislava Capitals rozhodlo** **ukončiť pôsobenie v IHL pre sezónu 2021/2022. Už osem hráčov z tímu si našlo nové pôsobisko.**

Moderator

Kanadský kardiolog Dr. Sohrab Lutchmedial se jako nadšený zastánce covid očkování otevřeně vysmíval a ponižoval ty, kteří se nechtějí očkovat, na což po své 3. dávce covid očkování do dvou týdnů zemřel.
https://www.infovojna.sk/article/lekar-ktery-rikal-ze-nebude-plakat-nad-smrti-neockovanych-lidi-zemrel-2-tydny-po-covid-ockovani


Kanadský kardiolog Dr. Sohrab Lutchmedial se jako nadšený zastánce covid očkování otevřeně vysmíval a ponižoval ty, kteří se nechtějí očkovat, na což po své 3. dávce covid očkování do dvou týdnů zemřel. https://www.infovojna.sk/article/lekar-ktery-rikal-ze-nebude-plakat-nad-smrti-neockovanych-lidi-zemrel-2-tydny-po-covid-ockovani

Imunológ: Aj očkovaní sa dostávajú do ťažkých stavov. Súbeh vakcína a infekcia nesmie nastať. Takže dávať teraz vakcíny, pretože ľudia panikária z ďalšej vlny, veľmi múdre nie je
https://www.hlavnespravy.sk/imunolog-aj-ockovani-sa-dostavaju-do-tazkych-stavov-plosne-pouzitie-vakcin-po-infekcii-kde-vieme-ze-velka-cast-populacie-sa-s-nou-uz-stretla-nie-je-spravne/2754772


**Imunológ: Aj očkovaní sa dostávajú do ťažkých stavov. Súbeh vakcína a infekcia nesmie nastať. Takže dávať teraz vakcíny, pretože ľudia panikária z ďalšej vlny, veľmi múdre nie je** https://www.hlavnespravy.sk/imunolog-aj-ockovani-sa-dostavaju-do-tazkych-stavov-plosne-pouzitie-vakcin-po-infekcii-kde-vieme-ze-velka-cast-populacie-sa-s-nou-uz-stretla-nie-je-spravne/2754772

Co myslíte, co má ta osoba v hlavě? Seno?
Říká : Po druhé dávce jsem umíral".
Tak si zašel i na tu třetí, to aby ho dorazila???


https://www.kafe.cz/celebrity/jiri-krampol-nemocnice-aktualne.html


Co myslíte, co má ta osoba v hlavě? Seno? Říká : Po druhé dávce jsem umíral". Tak si zašel i na tu třetí, to aby ho dorazila??? https://www.kafe.cz/celebrity/jiri-krampol-nemocnice-aktualne.html

Co myslíte, co má ta osoba v hlavě? Seno?
Říká : Po druhé dávce jsem umíral".
Tak si zašel i na tu třetí, to aby ho dorazila???


"Hned ráno mě pustili. Zaplať pánbůh, nic vážného to není, jsem v pořádku. Buď jsem zdravý, nebo špatně vyšetřený," okomentoval svůj zdravotní stav s humorem sobě vlastním


vazne tomu nerozumim. to si ti lidi opravdu mysli, ze kdyz se jim udela pak dobre, ze je to za nimi...(?). to hodne lidi tak argumentuje, ze jim bylo chvili spatne, pak to preslo a vse je v poradku.


[quote="pid:43284, uid:312"]Co myslíte, co má ta osoba v hlavě? Seno? Říká : Po druhé dávce jsem umíral". Tak si zašel i na tu třetí, to aby ho dorazila???[/quote] "Hned ráno mě pustili. Zaplať pánbůh, nic vážného to není, jsem v pořádku. Buď jsem zdravý, nebo špatně vyšetřený," okomentoval svůj zdravotní stav s humorem sobě vlastním vazne tomu nerozumim. to si ti lidi opravdu mysli, ze kdyz se jim udela pak dobre, ze je to za nimi...(?). to hodne lidi tak argumentuje, ze jim bylo chvili spatne, pak to preslo a vse je v poradku.

v nedeli byl u xavera na streamu profesor beran.
kdysi jsem xavera sledovala, ted uz jen, kdyz je tam zajimavy host. xaver ovsem pojal tuto navstevu jako dotazy hlavne na svuj zdravotni stav, na to, jak se testuje a jak je rad, kdyz je negativni, jak jde na 3 davku.
udivuje me, ze nekdo, kdo ma silnou obezitu, kouri tak 40 denne, ji nezdrave, tak si mysli, ze ho ten pieks zachrani... a taky ho tak propaguje.


https://www.youtube.com/watch?v=CyEGW4ZbOhQ


to stejne reziser adamec, ktery prirovnava c-pieks k proverenym vakcinam.
https://www.youtube.com/watch?v=j8tunqt4G8A


ps: vsimla jsem si, ze tady nikdo jeste neresil tema obvineni doktora cimickeho...


v nedeli byl u xavera na streamu profesor beran. kdysi jsem xavera sledovala, ted uz jen, kdyz je tam zajimavy host. xaver ovsem pojal tuto navstevu jako dotazy hlavne na svuj zdravotni stav, na to, jak se testuje a jak je rad, kdyz je negativni, jak jde na 3 davku. udivuje me, ze nekdo, kdo ma silnou obezitu, kouri tak 40 denne, ji nezdrave, tak si mysli, ze ho ten pieks zachrani... a taky ho tak propaguje. https://www.youtube.com/watch?v=CyEGW4ZbOhQ to stejne reziser adamec, ktery prirovnava c-pieks k proverenym vakcinam. https://www.youtube.com/watch?v=j8tunqt4G8A ps: vsimla jsem si, ze tady nikdo jeste neresil tema obvineni doktora cimickeho...

Moderátor legendárního Videostopu Jan Rosák si zoufá: Manželka má covid i přes třetí dávku!
Moderátor legendárního Videostopu Jan Rosák




moderator: link upraveny, odkazoval len na blesk.cz, uz funguje.

**Moderátor legendárního Videostopu Jan Rosák si zoufá: Manželka má covid i přes třetí dávku!** [Moderátor legendárního Videostopu Jan Rosák](https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/695867/moderator-legendarniho-videostopu-jan-rosak-si-zoufa-manzelka-ma-covid-i-pres-treti-davku.html) ___ ###### moderator: link upraveny, odkazoval len na blesk.cz, uz funguje.
Upravené 17. 11. 2021 o 08:38

Tak snad pomůže čtvrtá nebo pátá dávka . To se dá stihnout i v jeden den , např. na nádraží . A je dvojnásobná šance na výhru tenisek .


Tak snad pomůže čtvrtá nebo pátá dávka . To se dá stihnout i v jeden den , např. na nádraží . A je dvojnásobná šance na výhru tenisek .

Dnes smutný telefonát, kamoš - jeho partnerka potratila v 3. mesiaci, obaja očkovaní. Môže to mať súvis, nemusí.....


Dnes smutný telefonát, kamoš - jeho partnerka potratila v 3. mesiaci, obaja očkovaní. Môže to mať súvis, nemusí.....

Moderátor legendárního Videostopu Jan Rosák si zoufá: Manželka má covid i přes třetí dávku!

No proč ne. Dnes se argumentuje u nás, ale i v Rusku tím, že očkovaný bude mít lehký průběh a neskončí v nemocnici a celé to přežije v pohodě. Bude třeba se zaměřit na informace o počtu plně očkovaných v nemocnicích.


[quote="pid:43327, uid:68"]Moderátor legendárního Videostopu Jan Rosák si zoufá: Manželka má covid i přes třetí dávku![/quote] No proč ne. Dnes se argumentuje u nás, ale i v Rusku tím, že očkovaný bude mít lehký průběh a neskončí v nemocnici a celé to přežije v pohodě. Bude třeba se zaměřit na informace o počtu plně očkovaných v nemocnicích.

Jarek

link upraveny, odkazoval len na blesk.cz, uz funguje

Moderatore, nefunguje mi to, jak jsi rikal. Slo to jen prvni dva dny. Kde delam chybu?


[quote="pid:43327, uid:68"]link upraveny, odkazoval len na blesk.cz, uz funguje[/quote] Moderatore, nefunguje mi to, jak jsi rikal. Slo to jen prvni dva dny. Kde delam chybu?
Upravené 17. 11. 2021 o 12:30

@Lavazza

Moja kamoška bola tiež tehotná a prišla o bábo cca v 9 tt, prestalo sa vyvíjať. /Ona má kadejaké diagnózy, takže niečo také nie je nepravdepodobné./
Keď sme sa trochu viac bavili na túto tému, spýtala som sa jej, či sa dala zaočkovať, keď ešte nevedela o tehotenstve. Že nie, ale predtým, čo podľa časového harmonogramu očkovania v SR mi vychádza, že tesne predtým /pracuje v školstve - či teraz ešte pracuje, neviem/. To mi hovorila koncom júna.
Jej dcérka bola od konca júna pomaly vkuse chorá, najprv sople, koncom augusta angína, zápal pľúc, v septembri meningitída, momentálne ju už vďaka tomu vôbec nemôže dať do škôlky, hoci chcela.
Malá /2,5 r./ sa narodila predčasne, je neočkovateľná a okolo nej sú všetci očkovaní /rodičia, starí rodičia/.
Pripustila, že jediné pozitívum očkovania je to, že môže ísť za sestrou do Viedne. Pretože keď boli v nemocnici, aj tak od nej chceli test, hoci je očkovaná. "Načo som sa teda dala očkovať?" Priznala sa mi, že jeden z chronických problémov sa jej zhoršil. Viac mi povie osobne, ale otázne je, či sa to podarí, lebo stretko odkladáme hlavne kvôli zdravotným problémom jej malej.


Ďalšie dve kamošky majú po očkovaní pomaly vkuse nejaké zdravotné problémy hlavne u detí. To je na A4.
S nimi sa na tému očko nebavím, jedine že samy začnú.


@Lavazza Moja kamoška bola tiež tehotná a prišla o bábo cca v 9 tt, prestalo sa vyvíjať. /Ona má kadejaké diagnózy, takže niečo také nie je nepravdepodobné./ Keď sme sa trochu viac bavili na túto tému, spýtala som sa jej, či sa dala zaočkovať, keď ešte nevedela o tehotenstve. Že nie, ale predtým, čo podľa časového harmonogramu očkovania v SR mi vychádza, že tesne predtým /pracuje v školstve - či teraz ešte pracuje, neviem/. To mi hovorila koncom júna. Jej dcérka bola od konca júna pomaly vkuse chorá, najprv sople, koncom augusta angína, zápal pľúc, v septembri meningitída, momentálne ju už vďaka tomu vôbec nemôže dať do škôlky, hoci chcela. Malá /2,5 r./ sa narodila predčasne, je neočkovateľná a okolo nej sú všetci očkovaní /rodičia, starí rodičia/. Pripustila, že jediné pozitívum očkovania je to, že môže ísť za sestrou do Viedne. Pretože keď boli v nemocnici, aj tak od nej chceli test, hoci je očkovaná. "Načo som sa teda dala očkovať?" Priznala sa mi, že jeden z chronických problémov sa jej zhoršil. Viac mi povie osobne, ale otázne je, či sa to podarí, lebo stretko odkladáme hlavne kvôli zdravotným problémom jej malej. Ďalšie dve kamošky majú po očkovaní pomaly vkuse nejaké zdravotné problémy hlavne u detí. To je na A4. S nimi sa na tému očko nebavím, jedine že samy začnú.
Upravené 17. 11. 2021 o 16:35

Chudáci ty děti. Moje známá se nechala očko a její dcera mnoho dní pořád bolesti hlavy a břicha...teď ta známá v nemocnici nedávno. Co to musí být za svinstvo v těch lidech, když je lidem tak zle..to musí být hnus. Jsem šťastná že jsme doma, že nechodíme do.práce,.mě by to zničilo. Bylo by mi pořád špatně.


Chudáci ty děti. Moje známá se nechala očko a její dcera mnoho dní pořád bolesti hlavy a břicha...teď ta známá v nemocnici nedávno. Co to musí být za svinstvo v těch lidech, když je lidem tak zle..to musí být hnus. Jsem šťastná že jsme doma, že nechodíme do.práce,.mě by to zničilo. Bylo by mi pořád špatně.

Moderatore, nefunguje mi to, jak jsi rikal. Slo to jen prvni dva dny. Kde delam chybu?


refresnut stranku ;-)


[quote="pid:43383, uid:68"]Moderatore, nefunguje mi to, jak jsi rikal. Slo to jen prvni dva dny. Kde delam chybu?[/quote] refresnut stranku ;-)

@Yori problem bol v tom ze si link vlozila takto:

[Moderátor legendárního Videostopu Jan Rosák] (https://www.blesk.cz/) tzn ze odkazoval len na hlavnu stranku blesku. Musi tam ist cely link


Ako vlozit link ako odkaz


@Yori problem bol v tom ze si link vlozila takto: [Moderátor legendárního Videostopu Jan Rosák] (https://www.blesk.cz/) tzn ze odkazoval len na hlavnu stranku blesku. Musi tam ist cely link [Ako vlozit link ako odkaz](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3982/ako-vlozit-link-ako-odkaz)

Moderator

problem bol v tom ze si link vlozila takto

Aha, tak to priste zase zkusim. Dekuji.


[quote="pid:43417, uid:10"]problem bol v tom ze si link vlozila takto[/quote] Aha, tak to priste zase zkusim. Dekuji.

Údaje zo 185 krajín a štúdia uverejnená v časopise European Journal of Epidemiology ukazujú, že najvyššia incidencia a úmrtnosť na COVID-19 je v krajinách, kde je očkovanie najrozšírenejšie, píše epochtimes.de.
https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/16/studia-najvacsia-umrtnost-na-covid-je-v-krajinach-s-najvyssou-mierou-ockovania


**Údaje zo 185 krajín a štúdia uverejnená v časopise European Journal of Epidemiology ukazujú, že najvyššia incidencia a úmrtnosť na COVID-19 je v krajinách, kde je očkovanie najrozšírenejšie,** píše epochtimes.de. https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/16/studia-najvacsia-umrtnost-na-covid-je-v-krajinach-s-najvyssou-mierou-ockovania

TV SLOVAN: NEOČKOVANÉ DETI SÚ V PRÍTOMNOSTI OČKOVANÝCH OSÔB VO VEĽKOM NEBEZPEČENSTVE! MUDR. JANCOVÁ A MUDR. JANCO PRINÁŠAJÚ MIMORIADNE ZÁVAŽNÉ VEDECKÉ ZISTENIA. ALARM A BUDÍČEK PRE VŠETKÝCH RODIČOV! – TOP INFO!!! (VIDEO SK, 30min)
https://cz24.news/tv-slovan-neockovane-deti-su-v-pritomnosti-ockovanych-osob-vo-velkom-nebezpecenstve-mudr-jancova-a-mudr-janco-prinasaju-mimoriadne-zavazne-vedecke-zistenia-alarm-a-budicek-pre-vsetkych-rodicov/


TV SLOVAN: **NEOČKOVANÉ DETI SÚ V PRÍTOMNOSTI OČKOVANÝCH OSÔB VO VEĽKOM NEBEZPEČENSTVE! MUDR. JANCOVÁ A MUDR. JANCO PRINÁŠAJÚ MIMORIADNE ZÁVAŽNÉ VEDECKÉ ZISTENIA.** ALARM A BUDÍČEK PRE VŠETKÝCH RODIČOV! – TOP INFO!!! (VIDEO SK, 30min) https://cz24.news/tv-slovan-neockovane-deti-su-v-pritomnosti-ockovanych-osob-vo-velkom-nebezpecenstve-mudr-jancova-a-mudr-janco-prinasaju-mimoriadne-zavazne-vedecke-zistenia-alarm-a-budicek-pre-vsetkych-rodicov/

@Jana z Arku
Keď som sa dozvedela, že aj tretia z tých spomínaných sa dala zaočkovať, ovládol ma taký smútok, tak srdcervúco som sa rozplakala, ako už dávno nie, kvôli tým deťom. Dúfala som, že aspoň ona odolá /požičiavala som jej pravidelne Zem a vek, vkladala som do toho nádej/. Teraz som rada, že celá moja rodina odolala, z mužovej strany je to horšie, ale nie úplne beznádejné.
Z celej školy, kde pracujem, sme zostali 2 neočko, ja som momentálne na materskej. Aktuálne mali v karanténe polovicu školy.
Jedna z tých spomínaných má momentálne syna v karanténe, škôlka je zatvorená - učiteľky sú pozitívne.

@Jana z Arku Keď som sa dozvedela, že aj tretia z tých spomínaných sa dala zaočkovať, ovládol ma taký smútok, tak srdcervúco som sa rozplakala, ako už dávno nie, kvôli tým deťom. Dúfala som, že aspoň ona odolá /požičiavala som jej pravidelne Zem a vek, vkladala som do toho nádej/. Teraz som rada, že celá moja rodina odolala, z mužovej strany je to horšie, ale nie úplne beznádejné. Z celej školy, kde pracujem, sme zostali 2 neočko, ja som momentálne na materskej. Aktuálne mali v karanténe polovicu školy. Jedna z tých spomínaných má momentálne syna v karanténe, škôlka je zatvorená - učiteľky sú pozitívne.
Upravené 17. 11. 2021 o 19:28

Zora..já jsem se také rozplakala když mi to syn řekl . My s manželem držíme a nedáme se, ani moje vnučka a druhá dcera. Mě děsí to setkávání s óčko..ke to nebezpečné a to je na tom to nejhorší,.že očko vlastní děti můžou ublížit matce..to je tak neskutečné že nevím jak to pojmenovat . Čekám co bude dál...a bojím se budoucnosti
Přežít svoje děti bych.rozhodně nechtěla .


Zora..já jsem se také rozplakala když mi to syn řekl . My s manželem držíme a nedáme se, ani moje vnučka a druhá dcera. Mě děsí to setkávání s óčko..ke to nebezpečné a to je na tom to nejhorší,.že očko vlastní děti můžou ublížit matce..to je tak neskutečné že nevím jak to pojmenovat . Čekám co bude dál...a bojím se budoucnosti Přežít svoje děti bych.rozhodně nechtěla .

@Zora, @Jana z Arku - dievčence ostala som z toho rozhovoru v šoku. Ja a moja mama, ktorá s nami býva sme neočko. Ale učitelia, veľa rodičov detí... no neviem.

Strach je najhoršia emócia.... Treba urobiť, čo je v naších rukách. Zisťujem, či homeodetox by mohol účinkovať, dám potom info. Držme sa! Doba je ťažká, ale naši predkovia, prežili horšie.


@Zora, @Jana z Arku - dievčence ostala som z toho rozhovoru v šoku. Ja a moja mama, ktorá s nami býva sme neočko. Ale učitelia, veľa rodičov detí... no neviem. Strach je najhoršia emócia.... Treba urobiť, čo je v naších rukách. Zisťujem, či homeodetox by mohol účinkovať, dám potom info. Držme sa! Doba je ťažká, ale naši predkovia, prežili horšie.

Přežít svoje děti bych.rozhodně nechtěla
Jano a ... a všichni
Je nutno vydržet co nejdéle a spravit si zdravotní kondici.
Čeká nás všechny neočkované velký úkol.


Brzo očko začnou padat jako muchy a bude nutno se o ně postarat co to půjde. To však nebude dlouho trvat.


Mnohem horší je, že po nich zůstane velké množství nezaopatřených dětí, o které bude nutné se postarat co to půjde. Zřejmě přeživší se budou muset začít sdružovat a zakládat větší komunity než jsou jen rodiny (vícegenerační), které budou tvořit společnou rodinu pro všechny ty přeživší osamělé děti.


Třetí úkol pak bude zajistit jejich výchovu i výuku v nových podmínkách. A ty potřebné vědomosti jsou nyní právě jen u nás "starých dosluhujících", a ty je potřebné předat. Honem začněme vzpomínat na ruční práce a podobně.
Vybavených bytů bude sice dostatek, ale bude nutné zajistit i provoz, tedy opravy a ...


[quote="pid:43481, uid:88"]Přežít svoje děti bych.rozhodně nechtěla[/quote]Jano a ... **a všichni** Je nutno vydržet co nejdéle a spravit si zdravotní kondici. Čeká nás všechny neočkované **velký úkol**. Brzo očko začnou padat jako muchy a bude nutno se o ně postarat co to půjde. To však nebude dlouho trvat. Mnohem horší je, že po nich zůstane velké množství nezaopatřených dětí, o které bude nutné se postarat co to půjde. Zřejmě přeživší se budou muset začít sdružovat a zakládat větší komunity než jsou jen rodiny (vícegenerační), které budou tvořit společnou rodinu pro všechny ty přeživší osamělé děti. Třetí úkol pak bude zajistit jejich výchovu i výuku v nových podmínkách. A ty potřebné vědomosti jsou nyní právě jen u nás "starých dosluhujících", a ty je potřebné předat. Honem začněme vzpomínat na ruční práce a podobně. Vybavených bytů bude sice dostatek, ale bude nutné zajistit i provoz, tedy opravy a ...

Já jsem připravena...poslední dítě které jsem vychovala letos udělalo maturitu. Pomůžu ráda. Mám zkušenosti, celkem jsem vychovala čtyři děti. Jen nemůžu myslet na to jak moje dvě děti jsou óčko...jsem smutná a mám obavy z budoucnosti. Jejich. Sama za sebe se nebojím...jsem dost silná. Vydržela jsem hodně těžké věci. Bojím se o druhé, ne o sebe.


Já jsem připravena...poslední dítě které jsem vychovala letos udělalo maturitu. Pomůžu ráda. Mám zkušenosti, celkem jsem vychovala čtyři děti. Jen nemůžu myslet na to jak moje dvě děti jsou óčko...jsem smutná a mám obavy z budoucnosti. Jejich. Sama za sebe se nebojím...jsem dost silná. Vydržela jsem hodně těžké věci. Bojím se o druhé, ne o sebe.

@Jana z Arku - no já ti rozumím, mě je z toho také smutno.
Právě proto jsem počátkem léta, začal dávat dohromady argumentací (brácha se švagrovou měli slabou chvilku a začali "přemýšlet" o blbostech).
Sepsal jsem a zveřejnil dlouhý traktát http://badatel-mysteria.cz/archiv/21/a210614-duse-a-ockovani.html a poslední část ještě není zcela hotova. To je pro ty, kteří "uvažují", aby věděli proč ne. Ti "hotoví" - tady zatím nemám radu.
Ale protože jako duše jsme ve škole zvané život a jsme všichni po oněch tisíciletích opět před maturitou, vidím to jako jednu z nejobtížnějších "maturitních" otázek, kde výsledek prospěl-neprospěl má již každý ve své odpovědi.

@Jana z Arku - no já ti rozumím, mě je z toho také smutno. Právě proto jsem počátkem léta, začal dávat dohromady argumentací (brácha se švagrovou měli slabou chvilku a začali "přemýšlet" o blbostech). Sepsal jsem a zveřejnil dlouhý traktát http://badatel-mysteria.cz/archiv/21/a210614-duse-a-ockovani.html a poslední část ještě není zcela hotova. To je pro ty, kteří "uvažují", aby věděli proč ne. Ti "hotoví" - tady zatím nemám radu. _Ale protože jako duše jsme ve škole zvané život a jsme všichni po oněch tisíciletích opět před maturitou, vidím to jako jednu z nejobtížnějších "maturitních" otázek, kde výsledek prospěl-neprospěl má již každý ve své odpovědi._

Badateli, četla jsem to, je to dobře napsané. O vedlejších účincích také dobře píše Ramana na vebu Čarokrasná duše


Badateli, četla jsem to, je to dobře napsané. O vedlejších účincích také dobře píše Ramana na vebu Čarokrasná duše

vcera jsem jela do breclavi. u tesca je testovaci bunka. dlouha fronta lidi v ffp2. vedle je mj. cukrarna. takze si asi vystali frontu, aby mohli milostive jit na zakusek.
sesla jsem se s kamaradkou. rikala mi,ze jeji sestra se nechala napieksovat. mela velkou alergickou reakci, ze cela otekla. odvezli ji do nemocnice. opakovalo se to jeste jednou a bude ted brat dozivotne nejake leky (nevim jake).
jina kamaradka pracuje ve skolstvi. loni prodelala covid. trpi na prudusky, takze i pred covidem mela kazdy rok tezsi chripky. nechala se napieksovat. pry opravdu jen kvuli zdravi. tvrdila mi, ze zadne problemy nepocitovala. ani nevi, ze nejake vedlejsi ucinky jsou mozne. chtely jsme zajit na kavu... ptala jsem se ve 2 kavarnach, jestli chteji vojtechuv glejt. chteli. tak jsme odesly. mlada servirka se na me divala jako na blbce, ze se vubec dovoluji na to zeptat. kavarny prazdne, jen par mladych. budu si vsechny tyhle "segregacni" podniky pamatovat. vzdycky se mi vybavi scena z filmu pianista, kdyz chtel hlavni predstavitel s pritelkyni jit do restaurace a na dverich byla cedule.


vcera jsem jela do breclavi. u tesca je testovaci bunka. dlouha fronta lidi v ffp2. vedle je mj. cukrarna. takze si asi vystali frontu, aby mohli milostive jit na zakusek. sesla jsem se s kamaradkou. rikala mi,ze jeji sestra se nechala napieksovat. mela velkou alergickou reakci, ze cela otekla. odvezli ji do nemocnice. opakovalo se to jeste jednou a bude ted brat dozivotne nejake leky (nevim jake). jina kamaradka pracuje ve skolstvi. loni prodelala covid. trpi na prudusky, takze i pred covidem mela kazdy rok tezsi chripky. nechala se napieksovat. pry opravdu jen kvuli zdravi. tvrdila mi, ze zadne problemy nepocitovala. ani nevi, ze nejake vedlejsi ucinky jsou mozne. chtely jsme zajit na kavu... ptala jsem se ve 2 kavarnach, jestli chteji vojtechuv glejt. chteli. tak jsme odesly. mlada servirka se na me divala jako na blbce, ze se vubec dovoluji na to zeptat. kavarny prazdne, jen par mladych. budu si vsechny tyhle "segregacni" podniky pamatovat. vzdycky se mi vybavi scena z filmu pianista, kdyz chtel hlavni predstavitel s pritelkyni jit do restaurace a na dverich byla cedule.

Ja poznám tri ženy,kt. muž sa dal zaočkovať za ich chrbtom, lebo kolegovia šli..... Tie majú o nich strach, čo bude, lebo vedia čo je to za vakcína.


O jednom z rodiny čo som už písala, že prekonal slabý infarkt a má zle krvné výsledky, tak skončil v KE na VÚSCH, dnes má operáciu chlopne. Dlhodobá marodka, do práce ako šofér sa už nevráti....


Ja poznám tri ženy,kt. muž sa dal zaočkovať za ich chrbtom, lebo kolegovia šli..... Tie majú o nich strach, čo bude, lebo vedia čo je to za vakcína. O jednom z rodiny čo som už písala, že prekonal slabý infarkt a má zle krvné výsledky, tak skončil v KE na VÚSCH, dnes má operáciu chlopne. Dlhodobá marodka, do práce ako šofér sa už nevráti....

Komedianti jsou jen spotřební materiál . Dříve je šlechta používala ve dvou provedeních . Jako zábavu a zároven programování davu , kdy se ufukuje napětí a v případě potřeby i jako obět , pro ufouknutí napětí a ukázku toho jak skončí ten , kdo se znelíbí vrchnosti .
To se nezměnilo . Jsou to primitivní blbci , myslící si , že něco znamenají .


Komedianti jsou jen spotřební materiál . Dříve je šlechta používala ve dvou provedeních . Jako zábavu a zároven programování davu , kdy se ufukuje napětí a v případě potřeby i jako obět , pro ufouknutí napětí a ukázku toho jak skončí ten , kdo se znelíbí vrchnosti . To se nezměnilo . Jsou to primitivní blbci , myslící si , že něco znamenají .

Na margo toho , že sa každý týždeň znižuje imunita o 5%
Tí čo sa dali "očkovať" na začiatku by dnes už boli mŕtvi.
Ľuďom čo poznám ja nič nie je. Vyzerá to tak , že ani len zhoršenú kvalitu zdravia nemajú zatiaľ.


Na margo toho , že sa každý týždeň znižuje imunita o 5% Tí čo sa dali "očkovať" na začiatku by dnes už boli mŕtvi. Ľuďom čo poznám ja nič nie je. Vyzerá to tak , že ani len zhoršenú kvalitu zdravia nemajú zatiaľ.
Upravené 18. 11. 2021 o 14:12

No ako kto, väčšina je ok, ale kolega 35r. do dvoch mesiacov po druhej dávke tetania (brnenie trás v hlave a končatinách, vraj zo stresu) ďalšia kolegyňa 50+ ma stále bolesti hlavy a pride mi taka nesustredena, mužov kolega rozvinutá rakovina do mesiaca po druhej dávke Ale tvrdí že to nie je z vakciny ( bol na ňu liečený v minulosti) teraz boli traja ockovani z jeho firmy vyše 2 týždňov chori s antibiotikami nie však kovid. Sestra môjho otca zomrela do dvoch mesiacov po druhej dávke na agresívnu rakovinu (operovali ju pred 8 rokmi nádor v hlave každý rok v novembri chodila na kontrolu, v júli sme ju Pochovali, nikto to nespája s rako inou . Ale tak fakt je ze väčšina je ok a majú niektorí už booster


No ako kto, väčšina je ok, ale kolega 35r. do dvoch mesiacov po druhej dávke tetania (brnenie trás v hlave a končatinách, vraj zo stresu) ďalšia kolegyňa 50+ ma stále bolesti hlavy a pride mi taka nesustredena, mužov kolega rozvinutá rakovina do mesiaca po druhej dávke Ale tvrdí že to nie je z vakciny ( bol na ňu liečený v minulosti) teraz boli traja ockovani z jeho firmy vyše 2 týždňov chori s antibiotikami nie však kovid. Sestra môjho otca zomrela do dvoch mesiacov po druhej dávke na agresívnu rakovinu (operovali ju pred 8 rokmi nádor v hlave každý rok v novembri chodila na kontrolu, v júli sme ju Pochovali, nikto to nespája s rako inou . Ale tak fakt je ze väčšina je ok a majú niektorí už booster

Vyzerá to tak , že ani len zhoršenú kvalitu zdravia nemajú zatiaľ.

Treba selektovať informácie. Každý človek je iný. Niekto fajčí, pije, nedodržuje hygienu, žerie ,,prasačiny" a dožije sa 90-ky. Ďalší nepije, nefajčí, stravuje sa zdravo a zomrie v 40-ke. Ďalej je tu pozitívne myslenie, mentálna hygiena, ochrana zhora....
AIDS je presne o tom, čo si napísal. Choroba samotná nezabíja, ale zničí imunitu. niekto zomrel pár mesiacov po diagnostike a niekto žije dlhé roky.
Napríklad taký Charlie Sheen.


[quote="pid:43600, uid:324"]Vyzerá to tak , že ani len zhoršenú kvalitu zdravia nemajú zatiaľ.[/quote] Treba selektovať informácie. Každý človek je iný. Niekto fajčí, pije, nedodržuje hygienu, žerie ,,prasačiny" a dožije sa 90-ky. Ďalší nepije, nefajčí, stravuje sa zdravo a zomrie v 40-ke. Ďalej je tu pozitívne myslenie, mentálna hygiena, ochrana zhora.... AIDS je presne o tom, čo si napísal. Choroba samotná nezabíja, ale zničí imunitu. niekto zomrel pár mesiacov po diagnostike a niekto žije dlhé roky. Napríklad taký Charlie Sheen.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

K tým umelcom: Nedávno sa neter bola testovať v Pezinku v MOMke (pred pohotovosťou) a vraj tam výter z nosa robil Paľo Drapák, a bol to vraj naozaj on, lebo ešte aj na ľavej ruke mal vytetované "I love Janette" (to je meno jeho ženy). Tak to som nepochopil. Dnes robí lekárske úkony kde-kto.


K tým umelcom: Nedávno sa neter bola testovať v Pezinku v MOMke (pred pohotovosťou) a vraj tam výter z nosa robil Paľo Drapák, a bol to vraj naozaj on, lebo ešte aj na ľavej ruke mal vytetované "I love Janette" (to je meno jeho ženy). Tak to som nepochopil. Dnes robí lekárske úkony kde-kto.

Celkom verím, bývali kúsok od nás a asi ich moc hudba nezivi, ale inak príjemný, vždy slušne zdravil, ale do nosa by som si od jeho nenechala sparat -smile a možno vyštudoval zdravku, bohvie


Celkom verím, bývali kúsok od nás a asi ich moc hudba nezivi, ale inak príjemný, vždy slušne zdravil, ale do nosa by som si od jeho nenechala sparat -:) a možno vyštudoval zdravku, bohvie

ékařka z praxe popisuje vedlejší účinky vakcín na nedělní demonstraci před MZ
https://www.facebook.com/martin.petras.336/videos/193660952851052/

Velice zajímavý rozhovor a rozhodně k věci .
Vidím na konci tunelu spoustu popravčích špalků .


[quote="pid:43734, uid:223"]ékařka z praxe popisuje vedlejší účinky vakcín na nedělní demonstraci před MZ https://www.facebook.com/martin.petras.336/videos/193660952851052/[/quote] Velice zajímavý rozhovor a rozhodně k věci . Vidím na konci tunelu spoustu popravčích špalků .

élkařka z praxe popisuje

Je to na "fejs" a ten já nemám.


[quote="pid:43734, uid:223"]élkařka z praxe popisuje[/quote] Je to na "fejs" a ten já nemám.
Upravené 19. 11. 2021 o 08:19

Vidím na konci tunelu spoustu popravčích špalků .


A proto musíme každý pracovat se svým nejbližším proočkovaným okolím, aby na těch špalcích neskončily naše hlavy. Masmediální lži se sice sypou, ale pokud davu bouchnou saze, půjde po nejsnadnějším cíli.


[quote="pid:43755, uid:185"]Vidím na konci tunelu spoustu popravčích špalků .[/quote] A proto musíme každý pracovat se svým nejbližším proočkovaným okolím, aby na těch špalcích neskončily naše hlavy. Masmediální lži se sice sypou, ale pokud davu bouchnou saze, půjde po nejsnadnějším cíli.

Je to na "fejs" a ten já nemám.

Já taky ne, ale video mi jede.
Ne vždy, když je link na FB, je link nefunkční pro lidi bez FB.


[quote="pid:43756, uid:203"]Je to na "fejs" a ten já nemám.[/quote] Já taky ne, ale video mi jede. Ne vždy, když je link na FB, je link nefunkční pro lidi bez FB.

Masmediální lži se sice sypou, ale pokud davu bouchnou saze, půjde po nejsnadnějším cíli.


Pokud se předčasně provalí, že očkování byl podvod (bude mít viditelné zdravotní dopady), ztratí masmédia důvěru = velký průšvih pro řídící subjekt. Nám nezbývá než čekat a podvedené posilovat a podporovat, snažit se je získat na svou stranu, nikoliv jim vyhrožovat, jak jsem byl také několikrát svědkem (např. do 3 let všichni zemřete apod. hlášky). Jednak to není pravda a za druhé si je stavíme proti sobě = přesný opak toho co potřebujeme. A navíc je to nedůstojné člověka.


[quote="pid:43757, uid:678"]Masmediální lži se sice sypou, ale pokud davu bouchnou saze, půjde po nejsnadnějším cíli.[/quote] Pokud se předčasně provalí, že očkování byl podvod (bude mít viditelné zdravotní dopady), ztratí masmédia důvěru = velký průšvih pro řídící subjekt. Nám nezbývá než čekat a podvedené posilovat a podporovat, snažit se je získat na svou stranu, nikoliv jim vyhrožovat, jak jsem byl také několikrát svědkem (např. do 3 let všichni zemřete apod. hlášky). Jednak to není pravda a za druhé si je stavíme proti sobě = přesný opak toho co potřebujeme. A navíc je to nedůstojné člověka.

Nám nezbývá než čekat a podvedené posilovat a podporovat, snažit se je získat na svou stranu

Plne súhlasím, veď každý z nás má v rodine oba tábory.
Veľmi rýchlo sa preberajú informácie po celej EU, ale iba tie, ktoré majú zastrašiť a prinútiť k očkovaniu. Prečo sa nikde neobjavia správy typu trh práce v Taliansku? Zimná sezóna nebola. V lete teda neprišla polovica sezónnych robotníkov z východnej Európy. Personál chýbal úplne všade.
Myslím, že Rakúsko je na tom podobne. A bude ešte horšie. Tento kovid je len nástroj riadenia a skutočné ciele ešte nevidíme. Všetko sa môže zmeniť v priebehu pár dní, ale akým smerom?


[quote="pid:43803, uid:177"]Nám nezbývá než čekat a podvedené posilovat a podporovat, snažit se je získat na svou stranu[/quote] Plne súhlasím, veď každý z nás má v rodine oba tábory. Veľmi rýchlo sa preberajú informácie po celej EU, ale iba tie, ktoré majú zastrašiť a prinútiť k očkovaniu. Prečo sa nikde neobjavia správy typu trh práce v Taliansku? Zimná sezóna nebola. V lete teda neprišla polovica sezónnych robotníkov z východnej Európy. Personál chýbal úplne všade. Myslím, že Rakúsko je na tom podobne. A bude ešte horšie. Tento kovid je len nástroj riadenia a skutočné ciele ešte nevidíme. Všetko sa môže zmeniť v priebehu pár dní, ale akým smerom?

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Nebojte sa zrazenín: Internista radí tabletku po očkovaní, máte ju doma


Známym ich všeobecní lekári odporúčali niekoľko dní pred a niekoľko dní po očkovaní užívať lieky na riedenie krvi. Lebo tie trombózy vznikajú, tak.... pre istotu.


[quote="pid:43930, uid:10"]Nebojte sa zrazenín: Internista radí tabletku po očkovaní, máte ju doma[/quote] Známym ich všeobecní lekári odporúčali niekoľko dní pred a niekoľko dní po očkovaní užívať lieky na riedenie krvi. Lebo tie trombózy vznikajú, tak.... pre istotu.

Len pre silné žalúdky: Vnútro vakcinovanej osoby. Grafén a zrazeniny
https://brandnewtube.com/watch/gRYlaPaMMcsaLxd


To sú len pľúca, ako asi vyzerajú ostatné dutiny?


Len pre silné žalúdky: Vnútro vakcinovanej osoby. Grafén a zrazeniny https://brandnewtube.com/watch/gRYlaPaMMcsaLxd To sú len pľúca, ako asi vyzerajú ostatné dutiny?

Moderátor

Len pre silné žalúdky: Vnútro vakcinovanej osoby. Grafén a zrazeniny

Kto nema silny zaludok, nech to video ani neotvara.


Pripomina mi to Julie zo serialu Expanse
https://www.youtube.com/watch?v=OB8zyUqm0n0


[quote="pid:43951, uid:7"]Len pre silné žalúdky: Vnútro vakcinovanej osoby. Grafén a zrazeniny[/quote] Kto nema silny zaludok, nech to video ani neotvara. Pripomina mi to Julie zo serialu Expanse https://www.youtube.com/watch?v=OB8zyUqm0n0

Moderator

https://www.facebook.com/100060211150136/videos/159097639733749/
Jirka Kudrfalz


  1. září ·Přišla žádost že Slovenska o zveřejnění. Video je tam blokováno a mazáno. Kdo vás opravdu očkuje???🇨🇿🇸🇰🇨🇿🇸🇰

Bratři Slováci jsme s Vámi!


https://www.facebook.com/100060211150136/videos/159097639733749/ Jirka Kudrfalz 23. září · Přišla žádost že Slovenska o zveřejnění. Video je tam blokováno a mazáno. Kdo vás opravdu očkuje???

Len pre silné žalúdky: Vnútro vakcinovanej osoby. Grafén a zrazeniny
https://brandnewtube.com/watch/gRYlaPaMMcsaLxd


Nepočul som o tom že by sa anorganický grafen vedel replikovať. Mne to pripadá ako nejaká pleseň.


[quote="pid:43951, uid:7"]Len pre silné žalúdky: Vnútro vakcinovanej osoby. Grafén a zrazeniny https://brandnewtube.com/watch/gRYlaPaMMcsaLxd[/quote] Nepočul som o tom že by sa anorganický grafen vedel replikovať. Mne to pripadá ako nejaká pleseň.

Kto nema silny zaludok, nech to video ani neotvara.


Aj mne naskakovala husia koža, a to som rok pitval do formalínu naložené ľudské mŕtvoly (na lekárskej fakulte).


Pripomina mi to Julie zo serialu Expanse


Odkiaľ asi zobrali tvorcovia seriálu inšpiráciu pri znázornení.


[quote="pid:43956, uid:10"]Kto nema silny zaludok, nech to video ani neotvara.[/quote] Aj mne naskakovala husia koža, a to som rok pitval do formalínu naložené ľudské mŕtvoly (na lekárskej fakulte). [quote="pid:43956, uid:10"]Pripomina mi to Julie zo serialu Expanse[/quote] Odkiaľ asi zobrali tvorcovia seriálu inšpiráciu pri znázornení.

Moderátor

Nepočul som o tom že by sa anorganický grafen vedel replikovať. Mne to pripadá ako nejaká pleseň.


Sú to nanovlákna aj z oxidu grafénu, aspoň to tvrdí video.


[quote="pid:43972, uid:217"]Nepočul som o tom že by sa anorganický grafen vedel replikovať. Mne to pripadá ako nejaká pleseň.[/quote] Sú to nanovlákna aj z oxidu grafénu, aspoň to tvrdí video.

Moderátor

ŠÚKL eviduje hlásených 9027 podozrení na nežiaduce účinky vakcín.
Z celkového počtu hlásení vyhodnotili 1125 z nich ako závažné.
Pri vakcíne od konzorcia Pfizer/BioNTech išlo o 624 závažných hlásení, z toho tri úmrtia.
Pri vakcíne od spoločnosti Moderna išlo o 125 závažných účinkov, z toho jedno úmrtie.
Pri vakcíne od spoločnosti AstraZeneca hlásili 325 závažných účinkov, z toho tri úmrtia.
Nežiaduce účinky nahlásili aj pri vakcíne od spoločnosti Johnson & Johnson, z toho 40 závažných. Išlo o stratu vedomia, kolaps, halucinácie a hyperpyrexiu.
Pri neregistrovanej vakcíne Sputnik V zaznamenali štyri závažné hlásenia. Ide o pretrvávajúce zvýšenie tlaku krvi, flebotrombózu a pľúcnu embóliu.


Do štvrtka (18. 11.) evidoval ústav spolu sedem úmrtí v kauzálnej súvislosti s očkovaním, z toho pri štyroch prípadoch bol súvis stanovený ako možný (po vakcínach od konzorcia Pfizer/BioNTech, od spoločnosti Moderna a od spoločnosti AstraZeneca) a v troch ako pravdepodobný (po vakcíne od spoločnosti AstraZeneca). Pri iných uzavretých prípadoch vrátane niektorých medializovaných bol súvis vylúčený.


https://www.teraz.sk/slovensko/sukl-eviduje-hlasenych-9027-podozren/591896-clanok.html


ŠÚKL eviduje hlásených 9027 podozrení na nežiaduce účinky vakcín. Z celkového počtu hlásení vyhodnotili 1125 z nich ako závažné. Pri vakcíne od konzorcia Pfizer/BioNTech išlo o 624 závažných hlásení, z toho tri úmrtia. Pri vakcíne od spoločnosti Moderna išlo o 125 závažných účinkov, z toho jedno úmrtie. Pri vakcíne od spoločnosti AstraZeneca hlásili 325 závažných účinkov, z toho tri úmrtia. Nežiaduce účinky nahlásili aj pri vakcíne od spoločnosti Johnson & Johnson, z toho 40 závažných. Išlo o stratu vedomia, kolaps, halucinácie a hyperpyrexiu. Pri neregistrovanej vakcíne Sputnik V zaznamenali štyri závažné hlásenia. Ide o pretrvávajúce zvýšenie tlaku krvi, flebotrombózu a pľúcnu embóliu. Do štvrtka (18. 11.) evidoval ústav spolu _**sedem úmrtí v kauzálnej súvislosti s očkovaním**_, z toho pri štyroch prípadoch bol súvis stanovený ako možný (po vakcínach od konzorcia Pfizer/BioNTech, od spoločnosti Moderna a od spoločnosti AstraZeneca) a v troch ako pravdepodobný (po vakcíne od spoločnosti AstraZeneca). _**Pri iných uzavretých prípadoch vrátane niektorých medializovaných bol súvis vylúčený**._ https://www.teraz.sk/slovensko/sukl-eviduje-hlasenych-9027-podozren/591896-clanok.html
Upravené 21. 11. 2021 o 10:47

Pred mesiacom som bol pracovne u svojho stáleho a pravidelného zákazníka ktorý si má obľúbil a párkrát v roku pre neho pracujem. Je to vojenský dôchodca , čerstvý veterán z vojny z Iraku , zdravý , silný , vyše dvojmetrový obor cez sto kíl , ešte nedosiahol ani 60- siatku, vitálny typ. Ako vojak musí mať dôkladnú zdravotnú prehliadku . Včera som sa dozvedel že dostal infarkt ktorý neprežil . Na moju otázku či dostal včielku mi bolo odpovedáme kladne . Dostal ju pred týždňom.


Pred mesiacom som bol pracovne u svojho stáleho a pravidelného zákazníka ktorý si má obľúbil a párkrát v roku pre neho pracujem. Je to vojenský dôchodca , čerstvý veterán z vojny z Iraku , zdravý , silný , vyše dvojmetrový obor cez sto kíl , ešte nedosiahol ani 60- siatku, vitálny typ. Ako vojak musí mať dôkladnú zdravotnú prehliadku . Včera som sa dozvedel že dostal infarkt ktorý neprežil . Na moju otázku či dostal včielku mi bolo odpovedáme kladne . Dostal ju pred týždňom.

Mám dobrého známeho s veľmi dobrým odborným zázemím v genetike. Keď píšem veľmi tak aj myslím veľmi. Podľa toho, čo mi vysvetľoval, tak vo vakcíne je účinná látka v nejakej mriežke a tam je pes zakopaný. Ak tá mriežka drží pokope, tak vakcína zostane v mieste vpichu a účinkuje ako sa predpokladá. V prípade, že sa rozpadne, vzniknú trombózy a iné komplikácie, pretože obsah sa roztečie tam kam nemá. Je to veľmi laické vysvetlenie, ale dotyčný si to veľmi dobre naštudoval a vyslovene ma varoval pred Pfizerom aj Modernou. Popisovaný poblém vraj nemajú Sputnik ani Astra-Zeneca.


Holt, nová a neotestovaná technológia a my pokusné králiky.


Mám dobrého známeho s veľmi dobrým odborným zázemím v genetike. Keď píšem veľmi tak aj myslím veľmi. Podľa toho, čo mi vysvetľoval, tak vo vakcíne je účinná látka v nejakej mriežke a tam je pes zakopaný. Ak tá mriežka drží pokope, tak vakcína zostane v mieste vpichu a účinkuje ako sa predpokladá. V prípade, že sa rozpadne, vzniknú trombózy a iné komplikácie, pretože obsah sa roztečie tam kam nemá. Je to veľmi laické vysvetlenie, ale dotyčný si to veľmi dobre naštudoval a vyslovene ma varoval pred Pfizerom aj Modernou. Popisovaný poblém vraj nemajú Sputnik ani Astra-Zeneca. Holt, nová a neotestovaná technológia a my pokusné králiky.

Moderátor

Holt, nová a neotestovaná technológia a my pokusné králiky.

cakam kedy vypustia na Netflix dokumenty o tejto vrazednej fraske.


619f3a9db2ab2


[quote="pid:44484, uid:127"]Holt, nová a neotestovaná technológia a my pokusné králiky.[/quote] cakam kedy vypustia na Netflix dokumenty o tejto vrazednej fraske. ![619f3a9db2ab2](serve/attachment&path=619f3a9db2ab2)

Moderator

Doteraz z každého, kto sa ozval urobili médiá hlavného prúdu hoaxera. Ale toto video je tak odborné a silné, že z tohto hoax urobiť môže len totálny ignorant. Nemeckí patológovia prezentujú svoje zistenia na očkovaných a zistenia sú to alarmujúce.
https://rumble.com/votjqn-konference-patologu-a-lekaru-reutlingen-1.html?fbclid=IwAR0zssrfOwfx4O5QWVAI2fskkjjdQRvSujAzffVYkyAzxuCwMKsLwE5XfA4


Doteraz z každého, kto sa ozval urobili médiá hlavného prúdu hoaxera. Ale toto video je tak odborné a silné, že z tohto hoax urobiť môže len totálny ignorant. Nemeckí patológovia prezentujú svoje zistenia na očkovaných a zistenia sú to alarmujúce. https://rumble.com/votjqn-konference-patologu-a-lekaru-reutlingen-1.html?fbclid=IwAR0zssrfOwfx4O5QWVAI2fskkjjdQRvSujAzffVYkyAzxuCwMKsLwE5XfA4

Doteraz z každého, kto sa ozval urobili médiá hlavného prúdu hoaxera. Ale toto video je tak odborné a silné, že z tohto hoax urobiť môže len totálny ignorant. Nemeckí patológovia prezentujú svoje zistenia na očkovaných a zistenia sú to alarmujúce.


Je to aj tu, keby sa to náhodou stratilo:
https://www.mojevideo.sk/video/360bc/lupou_do_teba_ked_sa_tym_naockujes.html


Okrem toho, včera hoax, dnes pravda, je už na dennom poriadku. Sociálny čas sa zrýchľuje.


[quote="pid:44956, uid:175"]Doteraz z každého, kto sa ozval urobili médiá hlavného prúdu hoaxera. Ale toto video je tak odborné a silné, že z tohto hoax urobiť môže len totálny ignorant. Nemeckí patológovia prezentujú svoje zistenia na očkovaných a zistenia sú to alarmujúce.[/quote] Je to aj tu, keby sa to náhodou stratilo: https://www.mojevideo.sk/video/360bc/lupou_do_teba_ked_sa_tym_naockujes.html Okrem toho, včera hoax, dnes pravda, je už na dennom poriadku. Sociálny čas sa zrýchľuje.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 11. 2021 o 12:00
123456 ... 7
72.81k
476
79
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept