KSB a DVTR
Jak prožít poslední dny před zhroucením Světového řádu aneb Zákon času od Nestora

Překlad videa od Ireny
Jak prožít poslední dny před zhroucením Světového řádu aneb Zákon času od Nestora
https://rutube.ru/video/a337be28035ec122bff7bae5c7494716/


Překlad videa od Ireny Jak prožít poslední dny před zhroucením Světového řádu aneb Zákon času od Nestora https://rutube.ru/video/a337be28035ec122bff7bae5c7494716/

Nestor to umí pěkně a koncentrovaně podat. Díky za překlad Ireno.


Nestor to umí pěkně a koncentrovaně podat. Díky za překlad Ireno.

Nestor má a jistě to není náhoda , dar vysvětlit i ty nejsložitější procesy které kolem Nás probíhají , jednoduchým , srozumitelným , snadno zapamatovatelným jazykem ulice .
Ireno , pokud by to bylo možné , rád bych si toto video a případně i další videa Nestora stáhnul . Pro propagaci ostatním je to materiál hotový k předání .
Doslova bych řekl , že způsob jakým Nestor informace podává , z něho vytváří doplnění Velička , kde Veličko je opravdový fundovaný odborník , který dokáže plně vysvětlit každou mu položenou otázku , ale bohužel , říká to většinově publiku , které neumí zachytit jeho nosnou myšlenu . Vítr zafouká do větví , listí zaševelí a zase je ticho . A to je problém , protože každý list by měl po zachycení informace začít vibrovat a předávat tak vlny - informace dál .


Nestor má a jistě to není náhoda , dar vysvětlit i ty nejsložitější procesy které kolem Nás probíhají , jednoduchým , srozumitelným , snadno zapamatovatelným jazykem ulice . Ireno , pokud by to bylo možné , rád bych si toto video a případně i další videa Nestora stáhnul . Pro propagaci ostatním je to materiál hotový k předání . Doslova bych řekl , že způsob jakým Nestor informace podává , z něho vytváří doplnění Velička , kde Veličko je opravdový fundovaný odborník , který dokáže plně vysvětlit každou mu položenou otázku , ale bohužel , říká to většinově publiku , které neumí zachytit jeho nosnou myšlenu . Vítr zafouká do větví , listí zaševelí a zase je ticho . A to je problém , protože každý list by měl po zachycení informace začít vibrovat a předávat tak vlny - informace dál .

Výborné video. Nestor vždy vie nájsť nové slová a akoby nový subjektívny pohľad na staré známe veci. Príjemné osvieženie pre starých svišťov a prijateľný spôsob pre nových mladých študentov KSB. Video som si musel spomaliť, aby som stíhal ten nadzvukový tok slov.


Výborné video. Nestor vždy vie nájsť nové slová a akoby nový subjektívny pohľad na staré známe veci. Príjemné osvieženie pre starých svišťov a prijateľný spôsob pre nových mladých študentov KSB. Video som si musel spomaliť, aby som stíhal ten nadzvukový tok slov.

Nu mame se tedy na co “tesit”.


Nu mame se tedy na co “tesit”.
Upravené 1. 10. 2021 o 12:57

Nu mame se tedy na co “tesit”.


Já bych spíše řekl, že ONI se mají na co "těšit".


[quote="pid:35473, uid:266"]Nu mame se tedy na co “tesit”.[/quote] Já bych spíše řekl, že ONI se mají na co "těšit".

Takze ta depopulace je pomoci vakcin?


Na krvavé vojenské řešení už nejsou zdroje.


[quote="pid:35489, uid:266"]Takze ta depopulace je pomoci vakcin?[/quote] Na krvavé vojenské řešení už nejsou zdroje.

Ireno , pokud by to bylo možné , rád bych si toto video a případně i další videa Nestora stáhnul . Pro propagaci ostatním je to materiál hotový k předání .


https://kob-forum.eu/2021/09/30/jak-prozit-posledni-dny-pred-zhroucenim-svetoveho-radu-aneb-zakon-casu-od-nestora/comment-page-1/#comment-3914


Zatím nedávám titulky k dispozici, protože to video je třeba vidět!
Jsou k tomu názorné animace vytvářející v mysli potřebný obraz.
Takže ulehčovat si to čtením nemá podle mne smysl.


[quote="pid:35468, uid:185"]Ireno , pokud by to bylo možné , rád bych si toto video a případně i další videa Nestora stáhnul . Pro propagaci ostatním je to materiál hotový k předání .[/quote] https://kob-forum.eu/2021/09/30/jak-prozit-posledni-dny-pred-zhroucenim-svetoveho-radu-aneb-zakon-casu-od-nestora/comment-page-1/#comment-3914 Zatím nedávám titulky k dispozici, protože to video je třeba vidět! Jsou k tomu názorné animace vytvářející v mysli potřebný obraz. Takže ulehčovat si to čtením nemá podle mne smysl.

No teda.... zírám a velmi a moc děkuju jak za odkaz, tak za překlad. takhle přímo a zpříma - velmi vítám a jsem za to velmi vděčná. Protože... sama jsem ve sdělování zpráv tohoto typu zbabělec...
Světlana Dragan už víc jak rok mluví o tomtéž - i když jinak. Máme před sebou další těžký půlrok, ovšem prosinec má být tím nejtěžším. Jakoby se nyní završovaly všechny procesy a "chleba" se konečně rozlomil. Jistá úleva - i když ne ještě konec útrapám - přijde po novém astrologickém roce,. tj. v dubnu.


No teda.... zírám a velmi a moc děkuju jak za odkaz, tak za překlad. takhle přímo a zpříma - velmi vítám a jsem za to velmi vděčná. Protože... sama jsem ve sdělování zpráv tohoto typu zbabělec... Světlana Dragan už víc jak rok mluví o tomtéž - i když jinak. Máme před sebou další těžký půlrok, ovšem prosinec má být tím nejtěžším. Jakoby se nyní završovaly všechny procesy a "chleba" se konečně rozlomil. Jistá úleva - i když ne ještě konec útrapám - přijde po novém astrologickém roce,. tj. v dubnu.

Bylo tam shrnuto vše co jsme již věděli. Asi jsem divný, ale nedočkal jsem se odpovědi, jak přežít ty poslední dny.


Bylo tam shrnuto vše co jsme již věděli. Asi jsem divný, ale nedočkal jsem se odpovědi, jak přežít ty poslední dny.
Upravené 1. 10. 2021 o 19:47

jak přežít ty poslední dny.


Stručně, nenechat se zlomit.


[quote="pid:35534, uid:312"]jak přežít ty poslední dny.[/quote] Stručně, nenechat se zlomit.

Snad to zajima i ostatni ctenare... jak to prosim zpomalujes...???
Predem dekuji.

Video som si musel spomaliť, aby som stíhal ten nadzvukový tok slov.


Snad to zajima i ostatni ctenare... jak to prosim zpomalujes...??? Predem dekuji.[quote="pid:35471, uid:6"]Video som si musel spomaliť, aby som stíhal ten nadzvukový tok slov.[/quote]

Tak konec sveta jeste nebude, pouze nez bude lepsi, tak bude jeste horsi.
Porad mame pred sebou tech 1000 let Boziho kralovstvi.


Tak konec sveta jeste nebude, pouze nez bude lepsi, tak bude jeste horsi. Porad mame pred sebou tech 1000 let Boziho kralovstvi.

Delnas, settings na spodu videa, speed. Ukazuje 1x, tak po tom buchni a ukaze aj ine moznosti.


Delnas, settings na spodu videa, speed. Ukazuje 1x, tak po tom buchni a ukaze aj ine moznosti.

Porad mame pred sebou tech 1000 let Boziho kralovstvi.


Jenom? smile


[quote="pid:35546, uid:266"]Porad mame pred sebou tech 1000 let Boziho kralovstvi.[/quote] Jenom? :S

Nestor lidem říká , Halooo , budova už hoří , začněte pracovat na své záchraně .
Spousta lidí si odmítá připustit , k jak veliké změně dochází a jak moc tato změna ovlivní životy Nás všech .
Takže pracuje na úplném začátku , kdy postrkává lidi k uvědomění si toho , co jim tlačí na psychiku .


Nestor lidem říká , Halooo , budova už hoří , začněte pracovat na své záchraně . Spousta lidí si odmítá připustit , k jak veliké změně dochází a jak moc tato změna ovlivní životy Nás všech . Takže pracuje na úplném začátku , kdy postrkává lidi k uvědomění si toho , co jim tlačí na psychiku .

Jedna vec ma zaujala.
Čo sa stalo 2014? Nespomínam si na nič.


A ďakujem Irenke za preklady.


Jedna vec ma zaujala. Čo sa stalo 2014? Nespomínam si na nič. A ďakujem Irenke za preklady.
Upravené 2. 10. 2021 o 09:47

Nespomínam si na nič.

Ukrajina, Krym.


[quote="pid:35580, uid:202"]Nespomínam si na nič.[/quote] Ukrajina, Krym.
Upravené 2. 10. 2021 o 09:51

Sestřelené civilní letadlo nad Ukrajinou , plánovaný počátek třetí sv. války .


Sestřelené civilní letadlo nad Ukrajinou , plánovaný počátek třetí sv. války .

No nechci být moc patetický. Ale tohle video Nestora klidně srovnám s videem VVPj " O struktuře globálních elit" . Přišlo ve správnou chvíli a je mimořádně povedené. irena při překladu fakt "zaválela" , protože zvládla i Nestorovy hraniční výrazy (on v dřívějších takový nebýval). Ale zostření je namístě, velmi razanci videa pomohlo. Bravo Ireno, lahůdka.
Šířím ho, kde se dá. Je to svým způsobem Manifest 2021.


No nechci být moc patetický. Ale tohle video Nestora klidně srovnám s videem VVPj " O struktuře globálních elit" . Přišlo ve správnou chvíli a je mimořádně povedené. irena při překladu fakt "zaválela" , protože zvládla i Nestorovy hraniční výrazy (on v dřívějších takový nebýval). Ale zostření je namístě, velmi razanci videa pomohlo. Bravo Ireno, lahůdka. Šířím ho, kde se dá. Je to svým způsobem Manifest 2021.
Upravené 2. 10. 2021 o 11:27

Dobré video. Ja ten návod ako prežiť tieto kritické chvíle beriem, že sa nedať očkovať, vydržať a pripravovať sa na totálny kolaps systému ako ho poznáme...mimo to veci pôjdu samospádom.


V 2014stom sa ale nič svetoborné s dolárom nestalo pokiaľ viem, ani nijaký špeciálny celosvetový proces nezačal (on si to trošku privlastňuje na vlastnú krajinu/optiku), dolár končí od 1971, vtedy len zahájili jeho koniec týmto finančným systémom, ktorý je len poslednou veľkou rabovačkou než svetlo zhasne (keď už padnúť tak s veľkým rachotom a nabaliť si vrecká)


Dobré video. Ja ten návod ako prežiť tieto kritické chvíle beriem, že sa nedať očkovať, vydržať a pripravovať sa na totálny kolaps systému ako ho poznáme...mimo to veci pôjdu samospádom. V 2014stom sa ale nič svetoborné s dolárom nestalo pokiaľ viem, ani nijaký špeciálny celosvetový proces nezačal (on si to trošku privlastňuje na vlastnú krajinu/optiku), dolár končí od 1971, vtedy len zahájili jeho koniec týmto finančným systémom, ktorý je len poslednou veľkou rabovačkou než svetlo zhasne (keď už padnúť tak s veľkým rachotom a nabaliť si vrecká)

Sestřelené civilní letadlo nad Ukrajinou , plánovaný počátek třetí sv. války

Trošku to rozvinu.
Nefalšované zděšení "západu" po Putinově reakci (tj. odmítnutí podvolit se příkazům). Putin se zbláznil! Tohle tenkrát létalo "médii" a šířila se spekulace o jeho "pochybném duševním zdraví".


A pro Dušana: S dolarem se stalo - ne že ne. Pravda, že "dolarová ruleta" se propadá a hroutí celkem pravidelně a že vždy je potřeba nějaká ta "injekce" na prodloužení jejího života. Poslední velkou dostala po pádu socbloku = vytunelováním jeho bohatství. Dodnes z tohoto prostoru vedou "hadičky" do jejích tepen. Tou hlavní vzpruhou na několik, dlouhých desetiletí mělo být Rusko a jeho zdroje. Ti "oni" s tím počítali. Události na UA měly být jednou z posledních akcí, které by to umožnily. Ale ouha - vše se vyvrbilo jinak. Takže od toho r. 2014 už dolarový systém věděl, že sosat ruské zdroje nebude od plánované doby a že se o ně bude muset porvat. Takže nastoupily sankce a všechna ta nemožná obviňování a ponižování Ruska. Ale nepomohlo to - naopak - Rusko ještě posílilo. No a už nějakou dobu je jasné, že "životabudič" nebude a dolarová ruleta jde nezadržitelně do kytek...


[quote="pid:35599, uid:185"]Sestřelené civilní letadlo nad Ukrajinou , plánovaný počátek třetí sv. války[/quote] Trošku to rozvinu. Nefalšované zděšení "západu" po Putinově reakci (tj. odmítnutí podvolit se příkazům). **Putin se zbláznil!** Tohle tenkrát létalo "médii" a šířila se spekulace o jeho "pochybném duševním zdraví". A pro Dušana: S dolarem se stalo - ne že ne. Pravda, že "dolarová ruleta" se propadá a hroutí celkem pravidelně a že vždy je potřeba nějaká ta "injekce" na prodloužení jejího života. Poslední velkou dostala po pádu socbloku = vytunelováním jeho bohatství. Dodnes z tohoto prostoru vedou "hadičky" do jejích tepen. Tou hlavní vzpruhou na několik, dlouhých desetiletí mělo být Rusko a jeho zdroje. Ti "oni" s tím počítali. Události na UA měly být jednou z posledních akcí, které by to umožnily. Ale ouha - vše se vyvrbilo jinak. Takže od toho r. 2014 už dolarový systém věděl, že sosat ruské zdroje nebude od plánované doby a že se o ně bude muset porvat. Takže nastoupily sankce a všechna ta nemožná obviňování a ponižování Ruska. Ale nepomohlo to - naopak - Rusko ještě posílilo. No a už nějakou dobu je jasné, že "životabudič" nebude a dolarová ruleta jde nezadržitelně do kytek...

nedočkal jsem se odpovědi, jak přežít ty poslední dny.

Cituji Nestora (23:34): To znamená, že společnost sama sebe žene do hrobu a teď už je jen otázkou času, kdy v něm skončí, aniž by proti tomu něco dělala. A co je potřeba? Neztrácet čas a hledat východ z budovy, která se každým okamžikem může zhroutit, zachránit se. A až se potom zhroutí, posadit se na písek a zamyslet se: „Jak budeme žít dál? A hlavně pro co? A jak budeme budovat budoucnost, aby se pod tíhou technosféry zase nezhroutila?“


[quote="pid:35534, uid:312"]nedočkal jsem se odpovědi, jak přežít ty poslední dny.[/quote] Cituji Nestora (23:34): To znamená, že společnost sama sebe žene do hrobu a teď už je jen otázkou času, kdy v něm skončí, aniž by proti tomu něco dělala. A co je potřeba? Neztrácet čas a hledat východ z budovy, která se každým okamžikem může zhroutit, zachránit se. A až se potom zhroutí, posadit se na písek a zamyslet se: „Jak budeme žít dál? A hlavně pro co? A jak budeme budovat budoucnost, aby se pod tíhou technosféry zase nezhroutila?“

Môj príspevok som myslel (prepáčte za nepresnosť) v zmysle že sa niečo stalo na 4. priorite riadenia.


Odozva na akciu/útok z nadnárodného riadenia, bolo vrátenie Krimu do ruského sveta. Áno má to čo dočinenia aj s ekonomickými zdrojmi.


Chápem.


Môj príspevok som myslel (prepáčte za nepresnosť) v zmysle že sa niečo stalo na 4. priorite riadenia. Odozva na akciu/útok z nadnárodného riadenia, bolo vrátenie Krimu do ruského sveta. Áno má to čo dočinenia aj s ekonomickými zdrojmi. Chápem.

Čo sa stalo 2014? Nespomínam si na nič.

Ukrajina, Krym.

Nikoliv. Podle videa - viz čas 06:45 - započalo v roce 2014 “hroucení dolarového systému”.
Následně ve videu zazní, že plandemie koronaviru jest berla, která to má brzdit.


[quote="pid:35580, uid:202"]Čo sa stalo 2014? Nespomínam si na nič.[/quote] [quote="pid:35581, uid:312"]Ukrajina, Krym.[/quote] Nikoliv. Podle videa - viz čas 06:45 - započalo v roce 2014 “hroucení dolarového systému”. Následně ve videu zazní, že plandemie koronaviru jest berla, která to má brzdit.

@delnas
na videu klikneš na to ozubené koliesko a klikneš na položku "skorost"

615899f6c27bc


rozbalí sa ti menu, a čísla menšie ako 1 znamenajú spomalenie. Ja som to sledoval na 0,75x


61589a34538bd


@delnas na videu klikneš na to ozubené koliesko a klikneš na položku "skorost" ![615899f6c27bc](serve/attachment&path=615899f6c27bc) rozbalí sa ti menu, a čísla menšie ako 1 znamenajú spomalenie. Ja som to sledoval na 0,75x ![61589a34538bd](serve/attachment&path=61589a34538bd)

Nikoliv. Podle videa - viz čas 06:45 - započalo v roce 2014 “hroucení dolarového systému”.

Ale musel zaznít startovní výstřel, a tím bylo sestřelené letadlo na Ukrajinou. Nebo se to stalo jen tak?


[quote="pid:35629, uid:240"]Nikoliv. Podle videa - viz čas 06:45 - započalo v roce 2014 “hroucení dolarového systému”.[/quote] Ale musel zaznít startovní výstřel, a tím bylo sestřelené letadlo na Ukrajinou. Nebo **se** to stalo jen tak?

_Ten náš erb, jak to bylo v tom příběhu ze života s carem Mikulášem II.?


„Co je dvojhlavý orel?“ „Zrůda, Vaše Veličenstvo“, odpověděl mu námořník.


Dvojhlavý orel hledící do dvou stran znamená konceptuální nevymezenost, je to rozdvojení._


A u neho na začiatku aj na konci videa orol iba s jednou hlavou...


_Ten náš erb, jak to bylo v tom příběhu ze života s carem Mikulášem II.? „Co je dvojhlavý orel?“ „Zrůda, Vaše Veličenstvo“, odpověděl mu námořník. Dvojhlavý orel hledící do dvou stran znamená konceptuální nevymezenost, je to rozdvojení._ A u neho na začiatku aj na konci videa orol iba s jednou hlavou...

_Ten náš erb, jak to bylo v tom příběhu ze života s carem Mikulášem II.?

Nebylo to s Petrem I.? Já jen, že jsem to viděl v životopisném filmu u něm.


[quote="pid:35654, uid:335"]_Ten náš erb, jak to bylo v tom příběhu ze života s carem Mikulášem II.?[/quote] Nebylo to s Petrem I.? Já jen, že jsem to viděl v životopisném filmu u něm.

Pochopíte z kontextu. Bůh je v každém z nás. Není někde "tam" a mimo čas. Je s námi a v nás:


6159256bd3dbe


Pamatujete na Kanye Westa - velkého podporovatele Trumpa, který si podporu Trumpa vyžíral a vyžírá dodnes? Souvisí to s tímto tématem.


Nedávno natočil klip (cca 3 týdny zpět). Dám sem video a pod ním překlad. Opakuje se tam pár vět jako mantra. Překlad a základní věty v čase od 0:49 -


https://www.youtube.com/watch?v=Np2IqqJ5otg&ab_channel=KanyeWest


,,Drahý Bože, dej to do pořádku, jen ty to můžeš dát do pořádku.
Drahý Bože, dej to do pořádku, nic jiného není správné.
Drahý Bože, dej to do pořádku, nic jiného není správné.


Nic jiného nikdy není správné
Zachraň mě, jo, ať je to v pořádku.
Sklonit hlavy, protože je to v pořádku, v pořádku, mm
Dvacet čtyři hodin, dvacet čtyři svíček


Vím, že jsi naživu a Bůh to nedokončil
Ďábel je lež a teď skončil
Ďábel je lež a teď skončil...
Ďábel je lež a teď skončil
Ruce vzhůru k nebi


Bůh není hotov, budeme v pořádku.
Zvedneme ruce k nebi, ano, Pane, máváme jimi vysoko."


A teď můj stručný komentář:


Jistě, Ďábel skončil a Bůh není hotov, ale budeme v pořádku.
Taky vám to zapadá do sebe, jako když Nestor hovořil o vyšší síle? O Bohu?
Jsou to dva roky od smrti Karla Gotta, ale Karel Gott se dostal k vyšším řídícím strukturám (stejně jako tadyten Kanye West), když vystupoval v USA a mluvil o nich. Konceptuálně znalí mě pochopí co jsem tím chtěl říct, nemám čas vypisovat dlouhosáhlé elaboráty, ale většina z vás pochopí ty puzzle. Tím jsem si jist. smile


Pochopíte z kontextu. Bůh je v každém z nás. Není někde "tam" a mimo čas. Je s námi a v nás: ![6159256bd3dbe](serve/attachment&path=6159256bd3dbe) Pamatujete na Kanye Westa - velkého podporovatele Trumpa, který si podporu Trumpa vyžíral a vyžírá dodnes? Souvisí to s tímto tématem. Nedávno natočil klip (cca 3 týdny zpět). Dám sem video a pod ním překlad. Opakuje se tam pár vět jako mantra. Překlad a základní věty v čase od 0:49 - https://www.youtube.com/watch?v=Np2IqqJ5otg&ab_channel=KanyeWest ,,Drahý Bože, dej to do pořádku, jen ty to můžeš dát do pořádku. Drahý Bože, dej to do pořádku, nic jiného není správné. Drahý Bože, dej to do pořádku, nic jiného není správné. Nic jiného nikdy není správné Zachraň mě, jo, ať je to v pořádku. Sklonit hlavy, protože je to v pořádku, v pořádku, mm Dvacet čtyři hodin, dvacet čtyři svíček Vím, že jsi naživu a Bůh to nedokončil Ďábel je lež a teď skončil Ďábel je lež a teď skončil... Ďábel je lež a teď skončil Ruce vzhůru k nebi Bůh není hotov, budeme v pořádku. Zvedneme ruce k nebi, ano, Pane, máváme jimi vysoko." **A teď můj stručný komentář:** Jistě, Ďábel skončil a Bůh není hotov, ale budeme v pořádku. Taky vám to zapadá do sebe, jako když Nestor hovořil o vyšší síle? O Bohu? Jsou to dva roky od smrti Karla Gotta, ale Karel Gott se dostal k vyšším řídícím strukturám (stejně jako tadyten Kanye West), když vystupoval v USA a mluvil o nich. Konceptuálně znalí mě pochopí co jsem tím chtěl říct, nemám čas vypisovat dlouhosáhlé elaboráty, ale většina z vás pochopí ty puzzle. Tím jsem si jist. ;)
Upravené 3. 10. 2021 o 06:49

@Tikal - ano, někdy je pro skutečné pochopení jevů dobré tyto nepitvat,protože pro tu část publika, která ještě nerozšířila "svůj okruh pojmů" se tyto jevy zatím neprotnou s jejich okruhem. A ty, co už to odmakali - nakopne. Souhlas. ještě doplním ke Karlovi GOTTOVI i příjmení Kanye WEST.
Svět v těchto měsících bych přirovnal k ženě - budoucí matce v 8-9.měsící těhotenství. Ona i blízcí vědí, že porod bude bolet, ale ona i blízcí se těší na to novonarozené dítko.

@Tikal - ano, někdy je pro skutečné pochopení jevů dobré tyto nepitvat,protože pro tu část publika, která ještě nerozšířila "svůj okruh pojmů" se tyto jevy zatím neprotnou s jejich okruhem. A ty, co už to odmakali - nakopne. Souhlas. ještě doplním ke Karlovi GOTTOVI i příjmení Kanye WEST. Svět v těchto měsících bych přirovnal k ženě - budoucí matce v 8-9.měsící těhotenství. Ona i blízcí vědí, že porod bude bolet, ale ona i blízcí se těší na to novonarozené dítko.

nepacilo sa mi to video, neostal vo mne dobry pocit z neho. ano, bolo tam vela zaujimavych informacii pre tych co s KSB este neprisli do styku ... ale, nebolo tam ani raz spomenute kto to vsetko ma na svedomi, len vseobecne nic nehovoriaci (pre novacikov) nejaky globalny prediktor, vobec nebolo spomenute, ze to vsetko zlo ma na svedomi zapadna civilizacia na cele s usa a anglickom a ze odtial aj prameni sila globalneho prediktora a ze su to jeho hlavne nastroje zla. na druhu stranu, nestor velice jasne a dorazne spomenul, ako nam nepomoze Putin zastavit procesy "uraganu", ktore v skutocnosti nema preco zastavovat pretoze ich vyuziva v prospech nas vsetkych, ze Ruska armada je plna ozratych vojakov, a ze Rusko je slabe a nic nezmoze. nebyt Putina, Ruska a jeho neporazitelnej armady, tak nestor toto videjko ani nenatoci. nebyt Putina, Ruska a jeho nezlomnej armady, nestor by sa k tymto informaciam nikdy nedostal a toto videjko nikdy nezvniklo (vzhladom na jeho vek nepredpokladam, ze patri do povodneho timu KSB ani nic podobne ci vzdialene). nebyt Putina, Rusko by nezacalo ziskavat suverenitu a nezacalo ako jedine robit ozdravne procesy na planete Zem, ktore nas ak ich podporime mozu doviest k uspesnemu preformatovaniu sveta k dobru. nebyt Ruskej armady vysiel by plan zapadnej civilizacie a jeho obrazky o synchronizacii procesov by mu boli na nic. to, ze o tom moze hovorit zaplatili mnohi Ruski vojaci svojou vlastnou krvou. ako si to dovoluje o nich takto hovorit, oni umieraju kazdy den aby on mohol tocit videjka. Putin zasvatil zivot sluzbe Rusku aby sa on mohol dostat k informaciam, o ktorych by inak nikdy ani len netusil. nebyt Ruskej armady davno by sa zapadne hyeny zniesli a trhali Rusko na kusy a nemal by na koho kydat


cele video mi pride ako kopka klamstva podavanej v druhej kope pravdivych informacii aby sa tie klamstva stratili a vnimali sa len podprahovo. nejaky nahodny divak moze nadobudnut pocit, ze mame nejakeho imaginarneho nepriatela, ktoremu nepridelim ziadny obraz a potom tu mame nemohucneho Putina, slabe Rusko a ozrateho Ruskeho vojaka, ktori nam mozu dodat novu koncepciu ale aj nemusia (pritom nam ju uz davno dodavaju, takze v tomto klame a jeho video ako aj na konci spomenie, ze by inak nevzniklo jasnym dokazom)


pre mna ostava len jedna otazka, je nestor hlupak, alebo nepriatel


v kazdom pripade, VELMI PEKNE DAKUJEM a skladam HLBOKU UCTU pani Irenke za kazdy jeden preklad kazdeho jedneho videa, nebyt jej, k videam pana Pjakina sa nikdy nedostanem a nikdy by som sa nedostal ani ku kniham VP


nepacilo sa mi to video, neostal vo mne dobry pocit z neho. ano, bolo tam vela zaujimavych informacii pre tych co s KSB este neprisli do styku ... ale, nebolo tam ani raz spomenute kto to vsetko ma na svedomi, len vseobecne nic nehovoriaci (pre novacikov) nejaky globalny prediktor, vobec nebolo spomenute, ze to vsetko zlo ma na svedomi zapadna civilizacia na cele s usa a anglickom a ze odtial aj prameni sila globalneho prediktora a ze su to jeho hlavne nastroje zla. na druhu stranu, nestor velice jasne a dorazne spomenul, ako nam nepomoze Putin zastavit procesy "uraganu", ktore v skutocnosti nema preco zastavovat pretoze ich vyuziva v prospech nas vsetkych, ze Ruska armada je plna ozratych vojakov, a ze Rusko je slabe a nic nezmoze. nebyt Putina, Ruska a jeho neporazitelnej armady, tak nestor toto videjko ani nenatoci. nebyt Putina, Ruska a jeho nezlomnej armady, nestor by sa k tymto informaciam nikdy nedostal a toto videjko nikdy nezvniklo (vzhladom na jeho vek nepredpokladam, ze patri do povodneho timu KSB ani nic podobne ci vzdialene). nebyt Putina, Rusko by nezacalo ziskavat suverenitu a nezacalo ako jedine robit ozdravne procesy na planete Zem, ktore nas ak ich podporime mozu doviest k uspesnemu preformatovaniu sveta k dobru. nebyt Ruskej armady vysiel by plan zapadnej civilizacie a jeho obrazky o synchronizacii procesov by mu boli na nic. to, ze o tom moze hovorit zaplatili mnohi Ruski vojaci svojou vlastnou krvou. ako si to dovoluje o nich takto hovorit, oni umieraju kazdy den aby on mohol tocit videjka. Putin zasvatil zivot sluzbe Rusku aby sa on mohol dostat k informaciam, o ktorych by inak nikdy ani len netusil. nebyt Ruskej armady davno by sa zapadne hyeny zniesli a trhali Rusko na kusy a nemal by na koho kydat cele video mi pride ako kopka klamstva podavanej v druhej kope pravdivych informacii aby sa tie klamstva stratili a vnimali sa len podprahovo. nejaky nahodny divak moze nadobudnut pocit, ze mame nejakeho imaginarneho nepriatela, ktoremu nepridelim ziadny obraz a potom tu mame nemohucneho Putina, slabe Rusko a ozrateho Ruskeho vojaka, ktori nam mozu dodat novu koncepciu ale aj nemusia (pritom nam ju uz davno dodavaju, takze v tomto klame a jeho video ako aj na konci spomenie, ze by inak nevzniklo jasnym dokazom) pre mna ostava len jedna otazka, je nestor hlupak, alebo nepriatel v kazdom pripade, VELMI PEKNE DAKUJEM a skladam HLBOKU UCTU pani Irenke za kazdy jeden preklad kazdeho jedneho videa, nebyt jej, k videam pana Pjakina sa nikdy nedostanem a nikdy by som sa nedostal ani ku kniham VP
Upravené 3. 10. 2021 o 10:49

ze to vsetko zlo ma na svedomi zapadna civilizacia

Opravdu může západní civilizace třeba i za to, že nějakých asi 70% dospělé populace v ČR si nechalo dobrovolně do ramene vstříknout sajrajt, který se nazývá vakcína?


[quote="pid:35680, uid:242"]ze to vsetko zlo ma na svedomi zapadna civilizacia[/quote] Opravdu může západní civilizace třeba i za to, že nějakých asi 70% dospělé populace v ČR si nechalo dobrovolně do ramene vstříknout sajrajt, který se nazývá vakcína?

Odpověd bude v tom , že Nestor těchto videí prezentuje více . Je to skládačka .


Odpověd bude v tom , že Nestor těchto videí prezentuje více . Je to skládačka .

@Andrei - očekáváš od Koncepce něco úplně jiného, než může poskytnout. A očekáváš od jejích protagonistů a uživatelů rovněž něco, co nemohou a ani nechtějí dát. Představa o vině a oběti je v případě vnímání celého civilizačního dějinného procesu zástupný problém. To je jedna z metod řízení-zavést jeho vektor už od začátku (rozpoznání faktoru tlaku prostředí) do slepé uličky. Nezapomeň, že kroky 1. až 3. Plné funkce řízení realizuje v dlouhodobém dějinném procesu "ten,který zatím chápe lépe než Ty" a ten Ti přisuzuje i krok č.3 -koncepci řízení "ve slepé ulici".
Tam jsi neškodný. A to je to hledání viníka a oběti,. namísto analýzy procesu a na základě jeho vyhodnocení i Tvorbu vlastní koncepce řízení v řečišti Záměru a ne ve slepé ulici.
Vinen-západní civilizace a oběť - Já - to je přesně ta slepá ulice. Pochopení procesu tvorby a udržování DE koncepce - to je ten pohyb v řečišti Záměru. A Koncepce nám jen podává veslo anobo záchranné kolo. MY ho musíme uchopit a pracovat. A v tomto směru pracuje Nestor (nejen v tomto videu) BRILANTNĚ.

@Andrei - očekáváš od Koncepce něco úplně jiného, než může poskytnout. A očekáváš od jejích protagonistů a uživatelů rovněž něco, co nemohou a ani nechtějí dát. Představa o vině a oběti je v případě vnímání celého civilizačního dějinného procesu zástupný problém. To je jedna z metod řízení-zavést jeho vektor už od začátku (rozpoznání faktoru tlaku prostředí) do slepé uličky. Nezapomeň, že kroky 1. až 3. Plné funkce řízení realizuje v dlouhodobém dějinném procesu "ten,který zatím chápe lépe než Ty" a ten Ti přisuzuje i krok č.3 -koncepci řízení "ve slepé ulici". Tam jsi neškodný. A to je to hledání viníka a oběti,. namísto analýzy procesu a na základě jeho vyhodnocení i Tvorbu vlastní koncepce řízení v řečišti Záměru a ne ve slepé ulici. Vinen-západní civilizace a oběť - Já - to je přesně ta slepá ulice. Pochopení procesu tvorby a udržování DE koncepce - to je ten pohyb v řečišti Záměru. A Koncepce nám jen podává veslo anobo záchranné kolo. MY ho musíme uchopit a pracovat. A v tomto směru pracuje Nestor (nejen v tomto videu) BRILANTNĚ.
Upravené 3. 10. 2021 o 11:48

Víte, Andreji, nesmíte ke každému přistupovat hned jako ke guru, který musí být neomylný a ve všem dokonalý. Ano, kdo stojí ve znalostech Koncepce víš, ten asi uvidí i Nestorovy nedostatky. Na můj vkus je až příliš sprostý, což v překladech takříkajíc poněkud uhlazuji :-) Ale také nemůžete nevidět přínos jeho práce. Dokáže materiál podat tak, jak to zaujme především mladou generaci i ke zvířeckosti více inklinující část populace. A nevíte, co bude tím zvonečkem, který jim zazvoní, že se konečně trochu zamyslí.


https://fct-altai.ru/qa/question/view-40562


Tady máte konverzaci na FKT Altaj na téma Nestor, konkrétně o videu o GP (brzy bude překlad). Tam je to také tak půl na půl - úplné odsouzení "matadorů" nebo nepochopení ze strany těch, kteří se právě díky němu ke Koncepci dostali.


Už jsem to uváděla v případě odsuzování samotného Pjakina. Každý z nich má svůj přístup, jak se pokouší něco sdělit lidem. A lidé mají své vlastní filtry, přes které něco pronikne a něco ne (a to v různou dobu). V každém případě je lepší něco dělat, než nedělat nic. Někomu se zdálo, že už je nudné Pjakina překládat, že nemá více co říci. A já se ptám, vám třeba nemá, ale vy nechcete rozšiřovat okruh lidí, co začnou více přemýšlet? To, že vy jste s tím začali, přece neznamená, že to stačí. A co vy sami děláte pro to, aby se okruh lidí rozšiřoval? Útočíte na ty, kteří se o to snaží, jak nejlépe dovedou? Dejte lidem možnost, aby si sami našli cestičky a vypracovali se... K tomu ale potřebují občas hodit pomocné lano.


Nestor dokáže v jednoduché formě podat i složité věci, to je velký přínos. A ta jeho emocionalita může právě pomoci někomu překonat bariéry, zapůsobit útočněji na mozkové závity a udělat hlubší otisk...


Víte, Andreji, nesmíte ke každému přistupovat hned jako ke guru, který musí být neomylný a ve všem dokonalý. Ano, kdo stojí ve znalostech Koncepce víš, ten asi uvidí i Nestorovy nedostatky. Na můj vkus je až příliš sprostý, což v překladech takříkajíc poněkud uhlazuji :-) Ale také nemůžete nevidět přínos jeho práce. Dokáže materiál podat tak, jak to zaujme především mladou generaci i ke zvířeckosti více inklinující část populace. A nevíte, co bude tím zvonečkem, který jim zazvoní, že se konečně trochu zamyslí. https://fct-altai.ru/qa/question/view-40562 Tady máte konverzaci na FKT Altaj na téma Nestor, konkrétně o videu o GP (brzy bude překlad). Tam je to také tak půl na půl - úplné odsouzení "matadorů" nebo nepochopení ze strany těch, kteří se právě díky němu ke Koncepci dostali. Už jsem to uváděla v případě odsuzování samotného Pjakina. Každý z nich má svůj přístup, jak se pokouší něco sdělit lidem. A lidé mají své vlastní filtry, přes které něco pronikne a něco ne (a to v různou dobu). V každém případě je lepší něco dělat, než nedělat nic. Někomu se zdálo, že už je nudné Pjakina překládat, že nemá více co říci. A já se ptám, vám třeba nemá, ale vy nechcete rozšiřovat okruh lidí, co začnou více přemýšlet? To, že vy jste s tím začali, přece neznamená, že to stačí. A co vy sami děláte pro to, aby se okruh lidí rozšiřoval? Útočíte na ty, kteří se o to snaží, jak nejlépe dovedou? Dejte lidem možnost, aby si sami našli cestičky a vypracovali se... K tomu ale potřebují občas hodit pomocné lano. Nestor dokáže v jednoduché formě podat i složité věci, to je velký přínos. A ta jeho emocionalita může právě pomoci někomu překonat bariéry, zapůsobit útočněji na mozkové závity a udělat hlubší otisk...

Nestor těchto videí prezentuje více


o to horsie


Je to skládačka


vzhladom na strukturu informacii toto video nie je urcene pre znalcov KSB, tych to nema ako ovplyvnit. je uplne jasne urcene pre neznalcov KSB a neznalcov procesov riadenia, ktori netusia o "skladacke", jednoducho zbadaju nahodne video a dostanu sa im informacie, z ktorych si spravia nespravne, neuplne zavery, co je podla mna aj cielom tohoto videa


tak trochu dokazom su aj komentare v tejto diskusii, kde sa ludia pytaju, ako teda prezit tie posledne dni pred zrutenim svetoveho poriadku, ze im toto video nedalo na to odpoved aj ked to ma v nazve. na toto autor nedal odpoved a dokonca od tej spravnej odpovede ludi odklana. pretoze kazdy musi v miere svojich moznosti podporovat tie procesy, ktore vedu k spravnej zmene na planete Zem a blokovat tie procesy, ktore vedu k udrzaniu stareho systemu/poriadku na planete Zem. dolezite je podporovat Gosudara Putina a Rusko, (ktore vyuzivaju prave nim spominany "uragan" pre pozitivne zmeny vo svete ako jediny a su nasou jedinou zachranou), od coho tento pan dokonca odhovara. samozrejme, dolezite je aj podporovat pronarodne procesy vo svojej krajine, nech je to ktorakolvek krajina, co samozrejme, auto nijako tiez nespomenul, ale hlavne, ze sa zdlhavo a farbisto vybavoval o horiacich asfaltoch, akoby chcel zasiat strach do ludi. strach je zaciatok konca.


[quote="pid:35690, uid:185"]Nestor těchto videí prezentuje více[/quote] o to horsie [quote="pid:35690, uid:185"]Je to skládačka[/quote] vzhladom na strukturu informacii toto video nie je urcene pre znalcov KSB, tych to nema ako ovplyvnit. je uplne jasne urcene pre neznalcov KSB a neznalcov procesov riadenia, ktori netusia o "skladacke", jednoducho zbadaju nahodne video a dostanu sa im informacie, z ktorych si spravia nespravne, neuplne zavery, co je podla mna aj cielom tohoto videa tak trochu dokazom su aj komentare v tejto diskusii, kde sa ludia pytaju, ako teda prezit tie posledne dni pred zrutenim svetoveho poriadku, ze im toto video nedalo na to odpoved aj ked to ma v nazve. na toto autor nedal odpoved a dokonca od tej spravnej odpovede ludi odklana. pretoze kazdy musi v miere svojich moznosti podporovat tie procesy, ktore vedu k spravnej zmene na planete Zem a blokovat tie procesy, ktore vedu k udrzaniu stareho systemu/poriadku na planete Zem. dolezite je podporovat Gosudara Putina a Rusko, (ktore vyuzivaju prave nim spominany "uragan" pre pozitivne zmeny vo svete ako jediny a su nasou jedinou zachranou), od coho tento pan dokonca odhovara. samozrejme, dolezite je aj podporovat pronarodne procesy vo svojej krajine, nech je to ktorakolvek krajina, co samozrejme, auto nijako tiez nespomenul, ale hlavne, ze sa zdlhavo a farbisto vybavoval o horiacich asfaltoch, akoby chcel zasiat strach do ludi. strach je zaciatok konca.

A co vy sami děláte pro to, aby se okruh lidí rozšiřoval? Útočíte na ty, kteří se o to snaží, jak nejlépe dovedou? Dejte lidem možnost, aby si sami našli cestičky a vypracovali se... K tomu ale potřebují občas hodit pomocné lano.


Ospravedlňujem sa, že trocha odbočím, ale toto mi pripomína spor medzi deťmi a rodičmi.
Deti v puberte zvyknú vyčítať rodičom: "ste takí a onakí, toto ste robili zle, skazili ste mi život...". V skutočnosti, v drvivej väčšine prípadov tí rodičia robili, čo len v rámci svojich možností vedeli... Žiadny rodič nie je dokonalý, a raz sa o tom presvedčí každý pubertiak na vlastnej koži, až dospeje a bude mať vlastné deti... Oslobodzujúce je, keď si to uvedomí (že jeho rodič robil, čo vedel, a čoho bol schopný), odpustí a vezme zodpovednosť za svoj život do svojich rúk.


Je lepšie rodiť deti, aj keď nie som úplne dokonalý rodič, než aby som nerodil deti vôbec. (analógia na aktivizmus v oblasti KSB)


[quote="pid:35697, uid:125"]A co vy sami děláte pro to, aby se okruh lidí rozšiřoval? Útočíte na ty, kteří se o to snaží, jak nejlépe dovedou? Dejte lidem možnost, aby si sami našli cestičky a vypracovali se... K tomu ale potřebují občas hodit pomocné lano.[/quote] Ospravedlňujem sa, že trocha odbočím, ale toto mi pripomína spor medzi deťmi a rodičmi. Deti v puberte zvyknú vyčítať rodičom: "ste takí a onakí, toto ste robili zle, skazili ste mi život...". V skutočnosti, v drvivej väčšine prípadov tí rodičia robili, čo len v rámci svojich možností vedeli... Žiadny rodič nie je dokonalý, a raz sa o tom presvedčí každý pubertiak na vlastnej koži, až dospeje a bude mať vlastné deti... Oslobodzujúce je, keď si to uvedomí _(že jeho rodič robil, čo vedel, a čoho bol schopný)_, odpustí a vezme zodpovednosť za svoj život do svojich rúk. Je lepšie rodiť deti, aj keď nie som úplne dokonalý rodič, než aby som nerodil deti vôbec. (analógia na aktivizmus v oblasti KSB)

Útočíte na ty, kteří se o to snaží, jak nejlépe dovedou? Dejte lidem možnost, aby si sami našli cestičky a vypracovali se... K tomu ale potřebují občas hodit pomocné lano.


utocim na tych, co utocia na Putina, Rusko a Rusku armadu, teda na tych, vdaka ktorym este zijeme a vdaka ktorym mame sancu prezit, zit, zmenit nasu civilizaciu k dobremu a zbavit sa parazitov. na druhu stranu, mate pravdu, ze ak niekto robi chyby nemusia byt zamerne a treba ich na to upozornit. chcel som upozornit na chyby v jeho vyjadrovani vo videu. mal som to spravit zmierlivejsie, emocie, ucim sa, este mam dlhu cestu


dakujem za odpoved a tesim sa na dalsie preklady ... a prosim, tych co hovoria, ze uz netreba prekladat Pana Pjakina nepocuvajte, to len niekomu vadi, ze sa jeho znalosti dostavaju k verejnosti ...


[quote="pid:35697, uid:125"]Útočíte na ty, kteří se o to snaží, jak nejlépe dovedou? Dejte lidem možnost, aby si sami našli cestičky a vypracovali se... K tomu ale potřebují občas hodit pomocné lano.[/quote] utocim na tych, co utocia na Putina, Rusko a Rusku armadu, teda na tych, vdaka ktorym este zijeme a vdaka ktorym mame sancu prezit, zit, zmenit nasu civilizaciu k dobremu a zbavit sa parazitov. na druhu stranu, mate pravdu, ze ak niekto robi chyby nemusia byt zamerne a treba ich na to upozornit. chcel som upozornit na chyby v jeho vyjadrovani vo videu. mal som to spravit zmierlivejsie, emocie, ucim sa, este mam dlhu cestu dakujem za odpoved a tesim sa na dalsie preklady ... a prosim, tych co hovoria, ze uz netreba prekladat Pana Pjakina nepocuvajte, to len niekomu vadi, ze sa jeho znalosti dostavaju k verejnosti ...

ktori netusia o "skladacke", jednoducho zbadaju nahodne video a dostanu sa im informacie, z ktorych si spravia nespravne, neuplne zavery, co je podla mna aj cielom tohoto videa


Ano? Kde nic není, ani čert nebere. A co řeknete na ty, kteří díky tomu začali studovat Koncepci? V té konverzaci z FKT máte jejich konkrétní příklady. Co povíte na to, že to video velmi snadno získává popularitu, tj. má čím lidi oslovit?


Vy byste chtěl, aby si učinili úplné závěry z několikaminutového videa? Tak takové nahrajte, ráda se podívám. Ale on kdo nic nedělá, nic nezkazí, že?


[quote="pid:35702, uid:242"]ktori netusia o "skladacke", jednoducho zbadaju nahodne video a dostanu sa im informacie, z ktorych si spravia nespravne, neuplne zavery, co je podla mna aj cielom tohoto videa[/quote] Ano? Kde nic není, ani čert nebere. A co řeknete na ty, kteří díky tomu začali studovat Koncepci? V té konverzaci z FKT máte jejich konkrétní příklady. Co povíte na to, že to video velmi snadno získává popularitu, tj. má čím lidi oslovit? Vy byste chtěl, aby si učinili úplné závěry z několikaminutového videa? Tak takové nahrajte, ráda se podívám. Ale on kdo nic nedělá, nic nezkazí, že?

utocim na tych, co utocia na Putina, Rusko a Rusku armadu, teda na tych, vdaka ktorym este zijeme a vdaka ktorym mame sancu prezit, zit, zmenit nasu civilizaciu k dobremu a zbavit sa parazitov. na druhu stranu, mate pravdu, ze ak niekto robi chyby nemusia byt zamerne a treba ich na to upozornit. chcel som upozornit na chyby v jeho vyjadrovani vo videu. mal som to spravit zmierlivejsie, emocie, ucim sa, este mam dlhu cestu


dakujem za odpoved a tesim sa na dalsie preklady ... a prosim, tych co hovoria, ze uz netreba prekladat Pana Pjakina nepocuvajte, to len niekomu vadi, ze sa jeho znalosti dostavaju k verejnosti ...


Tuším kam toto směřuje. Mohl byste toto téma už opustit? Už jsme měli několik nekonečných diskuzí. Kdo chce vidí a chápe, kdo hledá chyby, tak najde a kdo neposlouchá a nevidí nic neuslyší a nenajde.


[quote="pid:35706, uid:242"]utocim na tych, co utocia na Putina, Rusko a Rusku armadu, teda na tych, vdaka ktorym este zijeme a vdaka ktorym mame sancu prezit, zit, zmenit nasu civilizaciu k dobremu a zbavit sa parazitov. na druhu stranu, mate pravdu, ze ak niekto robi chyby nemusia byt zamerne a treba ich na to upozornit. chcel som upozornit na chyby v jeho vyjadrovani vo videu. mal som to spravit zmierlivejsie, emocie, ucim sa, este mam dlhu cestu dakujem za odpoved a tesim sa na dalsie preklady ... a prosim, tych co hovoria, ze uz netreba prekladat Pana Pjakina nepocuvajte, to len niekomu vadi, ze sa jeho znalosti dostavaju k verejnosti ...[/quote] Tuším kam toto směřuje. Mohl byste toto téma už opustit? Už jsme měli několik nekonečných diskuzí. Kdo chce vidí a chápe, kdo hledá chyby, tak najde a kdo neposlouchá a nevidí nic neuslyší a nenajde.

Jak jsem výklad videa pochopil po druhém shlédnutí: Zákon času od Boha je neúprosný a GP už není schopný řízení kvůli vysoké frekvenci změn v technokratické společnosti. To je ten rozpad pyramidy a útěk krys z ní. Jestli to chápu dobře, pokud se chceme zachránit, musíme opustit tento technokratický způsob života a nenechat se oblbovat médii s mluvícími hlavami, které nám podstrkují právě ty formy sebezničení, které mají GP sloužit k oddálení jeho pádu (depopulace, omezení průmyslu a ekonomik, hlavně těch západních). Otázek k jeho výkladu mám více, sepsal jsem si je, ale teď na tabletu by se mi moc pohodlně nepsalo.


Jak jsem výklad videa pochopil po druhém shlédnutí: Zákon času od Boha je neúprosný a GP už není schopný řízení kvůli vysoké frekvenci změn v technokratické společnosti. To je ten rozpad pyramidy a útěk krys z ní. Jestli to chápu dobře, pokud se chceme zachránit, musíme opustit tento technokratický způsob života a nenechat se oblbovat médii s mluvícími hlavami, které nám podstrkují právě ty formy sebezničení, které mají GP sloužit k oddálení jeho pádu (depopulace, omezení průmyslu a ekonomik, hlavně těch západních). Otázek k jeho výkladu mám více, sepsal jsem si je, ale teď na tabletu by se mi moc pohodlně nepsalo.
Upravené 3. 10. 2021 o 12:26

Ano? Kde nic není, ani čert nebere. A co řeknete na ty, kteří díky tomu začali studovat Koncepci? V té konverzaci z FKT máte jejich konkrétní příklady. Co povíte na to, že to video velmi snadno získává popularitu, tj. má čím lidi oslovit?


ak sa mylim, tak som len rad


Ale on kdo nic nedělá, nic nezkazí, že?


som rad, ze aj Vy priznavate, ze to video ma chyby (ak to chapem spravne, nechcem tahat za slovicka)


zrejme poznate jeho videa a celkovu tvorbu a ak tvrdite, ze ma pozitivny dopad na ludi tak som len rad a verim Vam a v tom pripade mu drzim palce a dufam, ze ho niekto upozorni na jeho chyby a ze to spravi lepsie ako som to spravil ja, nech jeho videa naberaju na kvalite. ja som ziadne videa nespravil, ak niekedy v buducnosti spravim tak ich sem okamzite dam a budem rad za akukolvek kritiku a aj od tych, ktore ziadne videa sami nespravili


v kazdom pripade som upozornil na nezrovnalosti v jeho videu, ktore tam su, chybou bola forma, alebo mozno to, ze som na to vobec upozornil, alebo najskor utocny ton. beriem to ako osobnu lekciu a dakujem pekne za vsetky reakcie a ospravedlnujem sa ak som niekomu dvihol tlak


[quote="pid:35708, uid:125"]Ano? Kde nic není, ani čert nebere. A co řeknete na ty, kteří díky tomu začali studovat Koncepci? V té konverzaci z FKT máte jejich konkrétní příklady. Co povíte na to, že to video velmi snadno získává popularitu, tj. má čím lidi oslovit?[/quote] ak sa mylim, tak som len rad [quote="pid:35708, uid:125"]Ale on kdo nic nedělá, nic nezkazí, že?[/quote] som rad, ze aj Vy priznavate, ze to video ma chyby (ak to chapem spravne, nechcem tahat za slovicka) zrejme poznate jeho videa a celkovu tvorbu a ak tvrdite, ze ma pozitivny dopad na ludi tak som len rad a verim Vam a v tom pripade mu drzim palce a dufam, ze ho niekto upozorni na jeho chyby a ze to spravi lepsie ako som to spravil ja, nech jeho videa naberaju na kvalite. ja som ziadne videa nespravil, ak niekedy v buducnosti spravim tak ich sem okamzite dam a budem rad za akukolvek kritiku a aj od tych, ktore ziadne videa sami nespravili v kazdom pripade som upozornil na nezrovnalosti v jeho videu, ktore tam su, chybou bola forma, alebo mozno to, ze som na to vobec upozornil, alebo najskor utocny ton. beriem to ako osobnu lekciu a dakujem pekne za vsetky reakcie a ospravedlnujem sa ak som niekomu dvihol tlak

Jsem rád že píšete - pretoze kazdy musi v miere svojich moznosti podporovat tie procesy, ktore vedu k spravnej zmene na planete Zem a blokovat tie procesy, ktore vedu k udrzaniu stareho systemu/poriadku na planete Zem
Kdy asi tak hodláte začít ?


Jsem rád že píšete - pretoze kazdy musi v miere svojich moznosti podporovat tie procesy, ktore vedu k spravnej zmene na planete Zem a blokovat tie procesy, ktore vedu k udrzaniu stareho systemu/poriadku na planete Zem Kdy asi tak hodláte začít ?

@Andrei - myslím,žes to nezvládl. Zkus na to jít z jiného konce, tady hraješ s vyšší ligou, než jsi asi předpokládal. Každý další koment Tě už spolehlivě vede ven a ne dovnitř.

@Andrei - myslím,žes to nezvládl. Zkus na to jít z jiného konce, tady hraješ s vyšší ligou, než jsi asi předpokládal. Každý další koment Tě už spolehlivě vede ven a ne dovnitř.

Podle videa - viz čas 06:45 - započalo v roce 2014 “hroucení dolarového systému”.

Nezacalo v roce 2008 ....2012?
2014 mela padem letadla zacit 3. svetova.
Tak to mam ve sve derave hlave ....


[quote="pid:35629, uid:240"]Podle videa - viz čas 06:45 - započalo v roce 2014 “hroucení dolarového systému”.[/quote] Nezacalo v roce 2008 ....2012? 2014 mela padem letadla zacit 3. svetova. Tak to mam ve sve derave hlave ....

2014 mela padem letadla zacit 3. svetova.


A zachránit tak dolar. To se nepovedlo, tudíž...


[quote="pid:35771, uid:68"]2014 mela padem letadla zacit 3. svetova.[/quote] A zachránit tak dolar. To se nepovedlo, tudíž...

Kdy asi tak hodláte začít ?


ak tym myslite zacat ignorovat utoky na Putina, Rusko a ich armadu, pripadne na bolsevizmus, tak to sa nedockate
(ak tym myslite, ze budem rad aj za videa, ktore maju chyby ale pomahaju procesom, tak to uz zalezi pripad od pripadu, konkretne k tomuto som sa vyjadril vyssie ... "zrejme poznate jeho videa a celkovu tvorbu a ak tvrdite, ze ma pozitivny dopad na ludi tak som len rad a verim Vam a v tom pripade mu drzim palce" )


tady hraješ s vyšší ligou, než jsi asi předpokládal. Každý další koment Tě už spolehlivě vede ven a ne dovnitř


svoje som povedal, diskusia prebehla, uznal som, ze forma mohla byt ina, myslim aj, ze som to normalne uzavrel nech to tu nejde v bludnom kruhu ... ale ano, hram tu s vyssou ligou to bez pochyby dakujem za upozornenie ...


[quote="pid:35760, uid:185"]Kdy asi tak hodláte začít ?[/quote] ak tym myslite zacat ignorovat utoky na Putina, Rusko a ich armadu, pripadne na bolsevizmus, tak to sa nedockate (ak tym myslite, ze budem rad aj za videa, ktore maju chyby ale pomahaju procesom, tak to uz zalezi pripad od pripadu, konkretne k tomuto som sa vyjadril vyssie ... "zrejme poznate jeho videa a celkovu tvorbu a ak tvrdite, ze ma pozitivny dopad na ludi tak som len rad a verim Vam a v tom pripade mu drzim palce" ) [quote="pid:35765, uid:57"]tady hraješ s vyšší ligou, než jsi asi předpokládal. Každý další koment Tě už spolehlivě vede ven a ne dovnitř[/quote] svoje som povedal, diskusia prebehla, uznal som, ze forma mohla byt ina, myslim aj, ze som to normalne uzavrel nech to tu nejde v bludnom kruhu ... ale ano, hram tu s vyssou ligou to bez pochyby dakujem za upozornenie ...

Podle videa - viz čas 06:45 - započalo v roce 2014 “hroucení dolarového systému”.


Nezacalo v roce 2008 ....2012?


A zachránit tak dolar. To se nepovedlo, tudíž...


Jedno nevylucuje druhe:
http://leva-net.webnode.cz/products/iran-syrie-2012-pad-eura-a-dolaru/


[quote="pid:35629, uid:240"]Podle videa - viz čas 06:45 - započalo v roce 2014 “hroucení dolarového systému”.[/quote] [quote="pid:35771, uid:68"]Nezacalo v roce 2008 ....2012?[/quote] [quote="pid:35774, uid:372"]A zachránit tak dolar. To se nepovedlo, tudíž...[/quote] Jedno nevylucuje druhe: http://leva-net.webnode.cz/products/iran-syrie-2012-pad-eura-a-dolaru/

Můžeme to říci i tak , že scénář obsahoval několik procesů , kde koncovým vítězstvím měla být likvidace RF , Evropy a tím uvolnění prostoru pro okupaci velmi rozlehlého území .
Alespon z pohledu idiotů , kteří jsou za mořem a nic jim tam nehrozí .


Můžeme to říci i tak , že scénář obsahoval několik procesů , kde koncovým vítězstvím měla být likvidace RF , Evropy a tím uvolnění prostoru pro okupaci velmi rozlehlého území . Alespon z pohledu idiotů , kteří jsou za mořem a nic jim tam nehrozí .

nejaky nahodny divak moze nadobudnut pocit, ze mame nejakeho imaginarneho nepriatela, ktoremu nepridelim ziadny obraz a potom tu mame nemohucneho Putina, slabe Rusko a ozrateho Ruskeho vojaka


Ten obraz jsi tam měl několikrát (oko navrchu pyramidy), nebo tam měl Nestor dát do obrázku rodinnou linii Saxe-Coburg and Gotha a Alžbětu II., která má pokrevní linii se starověkými faraony? A ti, kteří je před sebou sunou celou novodobou historii posledních 2500 - 3000 let?
V mafii capo di tutti capi je taky neviditelný, pokud nepřekročí určitou mez a to je jen mafie. Ne GLOBÁLNÍ MAFIE, tam si velice svou neviditelnost hlídají.
Ale pokud po někom chceš, aby našel GP, tak jeď za Alžbětou II. a Rothschildem, nebo papežem a chytni je všechny pod krkem, ať ti řeknou, kde a kdo je jejich boss.


Jinak: Kdo vůbec stvořil pravidla fotbalu? Protože na tom jeho hřišti se to všechno odehrává, ptá se dneska někdo na to? A hraje tam třeba Putin proti komukoli, ale kdo psal pravidla?


[quote="pid:35680, uid:242"]nejaky nahodny divak moze nadobudnut pocit, ze mame nejakeho imaginarneho nepriatela, ktoremu nepridelim ziadny obraz a potom tu mame nemohucneho Putina, slabe Rusko a ozrateho Ruskeho vojaka[/quote] Ten obraz jsi tam měl několikrát (oko navrchu pyramidy), nebo tam měl Nestor dát do obrázku rodinnou linii Saxe-Coburg and Gotha a Alžbětu II., která má pokrevní linii se starověkými faraony? A ti, kteří je před sebou sunou celou novodobou historii posledních 2500 - 3000 let? V mafii **capo di tutti capi** je taky neviditelný, pokud nepřekročí určitou mez a to je jen mafie. Ne GLOBÁLNÍ MAFIE, tam si velice svou neviditelnost hlídají. Ale pokud po někom chceš, aby našel GP, tak jeď za Alžbětou II. a Rothschildem, nebo papežem a chytni je všechny pod krkem, ať ti řeknou, kde a kdo je jejich boss. Jinak: Kdo vůbec stvořil pravidla fotbalu? Protože na tom jeho hřišti se to všechno odehrává, ptá se dneska někdo na to? A hraje tam třeba Putin proti komukoli, ale kdo psal pravidla?
Upravené 4. 10. 2021 o 00:14

Kdo vůbec stvořil pravidla fotbalu? Protože na tom jeho hřišti se to všechno odehrává, ptá se dneska někdo na to?


Chazin - Lidé, kteří píší Matrix, mají jasno
34: 03 osviceni lide pisi matrix


Tikale, vim, ze vis ......smile
Dala jsem to sem, protoze to zapada do te tve otazky.
https://www.youtube.com/watch?v=FLW44LG43O8


[quote="pid:35798, uid:633"]Kdo vůbec stvořil pravidla fotbalu? Protože na tom jeho hřišti se to všechno odehrává, ptá se dneska někdo na to?[/quote] **Chazin - Lidé, kteří píší Matrix, mají jasno** 34: 03 osviceni lide pisi matrix Tikale, vim, ze vis ......:) Dala jsem to sem, protoze to zapada do te tve otazky. https://www.youtube.com/watch?v=FLW44LG43O8
Upravené 4. 10. 2021 o 10:00
6.27k
55
25
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept