KSB a DVTR
Michail Veličko - Stratégia regionálnej civilizácie

nové video s Veličkom na kanále Konceptuál


https://www.youtube.com/watch?v=f2mRC0CDkts


Popis videa:
02:07 Na webovej stránke Alexandra Dugina v článku „Manifest veľkého prebudenia“ sa rozvíja myšlienka, že Rusko môže efektívne existovať iba vo forme impéria. Posledným masívnym projektom bol ZSSR. Aký je váš pohľad na toto vyhlásenie? Ako je možné technicky realizovať projekt ZSSR 2.0?
08:20 Elita nemá záujem obnoviť podobu ZSSR. Prečo je v spoločnosti túžba realizovať tento projekt?
23:35 Existujú v histórii našej krajiny precedensy, keď skupina mysliteľov, nositeľov obrazov budúcnosti, dokázala zapáliť inertnú väčšinu?
26:01 Kapitalizmus ako systém dožíva svoj život - to sa domnieva množstvo odborníkov.
Mnohých však jeho výsledky fascinujú. Kedy príde okamih sýtosti? Kedy ich spoločnosť presýtená kapitalistickými myšlienkami prestane akceptovať?
30:41 Je nástup ľudí k moci - nositeľov obrazov budúcnosti - v rozpore s plánmi GP?
32:07 Vytvorilo sa v Rusku kritické množstvo nosičov obrazov budúcnosti?


nové video s Veličkom na kanále Konceptuál https://www.youtube.com/watch?v=f2mRC0CDkts Popis videa: 02:07 Na webovej stránke Alexandra Dugina v článku „Manifest veľkého prebudenia“ sa rozvíja myšlienka, že Rusko môže efektívne existovať iba vo forme impéria. Posledným masívnym projektom bol ZSSR. Aký je váš pohľad na toto vyhlásenie? Ako je možné technicky realizovať projekt ZSSR 2.0? 08:20 Elita nemá záujem obnoviť podobu ZSSR. Prečo je v spoločnosti túžba realizovať tento projekt? 23:35 Existujú v histórii našej krajiny precedensy, keď skupina mysliteľov, nositeľov obrazov budúcnosti, dokázala zapáliť inertnú väčšinu? 26:01 Kapitalizmus ako systém dožíva svoj život - to sa domnieva množstvo odborníkov. Mnohých však jeho výsledky fascinujú. Kedy príde okamih sýtosti? Kedy ich spoločnosť presýtená kapitalistickými myšlienkami prestane akceptovať? 30:41 Je nástup ľudí k moci - nositeľov obrazov budúcnosti - v rozpore s plánmi GP? 32:07 Vytvorilo sa v Rusku kritické množstvo nosičov obrazov budúcnosti?

Veličko zase bez chyby.....volný překlad smile


  • ti kdo žijí v tik-toku žijí pod vládou těch, co čumí na telku. Ti co čumí na telku žijí pod vládou těch, co čtou knihy. Ti co čtou knihy žijí pod vládou těch, co je píší a ti co je píší se buď inspirují cizími ideály, anebo se samostatně snaží o adekvátní osmyslení probíhajících události.

Samostatnost nevzniká její deklarací, že konceptuálové.....smile s tím je spojená i reforma vzdělání. Pokud nebude, pojem jako "Ruská regionální civilizace" přežije tak akorát v legendách sibiřských šamanů


Veličko zase bez chyby.....volný překlad :) - ti kdo žijí v tik-toku žijí pod vládou těch, co čumí na telku. Ti co čumí na telku žijí pod vládou těch, co čtou knihy. Ti co čtou knihy žijí pod vládou těch, co je píší a ti co je píší se buď inspirují cizími ideály, anebo se samostatně snaží o adekvátní osmyslení probíhajících události. Samostatnost nevzniká její deklarací, že konceptuálové.....:) s tím je spojená i reforma vzdělání. Pokud nebude, pojem jako "Ruská regionální civilizace" přežije tak akorát v legendách sibiřských šamanů

Vedi.Vini......

od vládou těch

Přidal jednu úroveň navíc k už existující šabloně ve stylu "divák TV - čtenář knih - spisovatel knih - nositel myšlenek".
Zajímavé...


[quote="pid:33401, uid:190"]od vládou těch[/quote] Přidal jednu úroveň navíc k už existující šabloně ve stylu "divák TV - čtenář knih - spisovatel knih - nositel myšlenek". Zajímavé...

Přidal jednu úroveň navíc
Šikula....viď?? Už delší dobu je nám totiž přístupná další úroveň Dantova pekla...... smile ti kdo žijí v tik-toku. To ruský debatní TV show je na této digi-periferii někde přítomno.....doporučuji jako seznamovací manuál pro "surfaře"


[quote="pid:33435, uid:240"]Přidal jednu úroveň navíc[/quote] Šikula....viď?? Už delší dobu je nám totiž přístupná další úroveň Dantova pekla...... :) ti kdo žijí v tik-toku. To ruský debatní TV show je na této digi-periferii někde přítomno.....doporučuji jako seznamovací manuál pro "surfaře"

Vedi.Vini......

584
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept