Zahraničná politika
Vakcinačný apartheid vo svete - kroky vpred alebo ústup_2. časť

Prázdný příspěvek - zlobí zobrazování


Prázdný příspěvek - zlobí zobrazování

Všem pro radost:

To rozhodnutí je z ledna 2021, jak se v textu píše. Copak si s tím vlády lámou hlavu? Řídí se tím někdo?


[quote="pid:50432, uid:290"]Všem pro radost:[/quote] To rozhodnutí je z ledna 2021, jak se v textu píše. Copak si s tím vlády lámou hlavu? Řídí se tím někdo?

Digitální očkovací pasy: Kdo stojí za vytvořením a kam vede jejich implementace
https://www.infovojna.sk/article/video-digitalni-ockovaci-pasy-kdo-stoji-za-vytvorenim-a-kam-vede-jejich-implementace


**Digitální očkovací pasy: Kdo stojí za vytvořením a kam vede jejich implementace** https://www.infovojna.sk/article/video-digitalni-ockovaci-pasy-kdo-stoji-za-vytvorenim-a-kam-vede-jejich-implementace
Upravené 3. 1. 2022 o 21:13

Dr. Meryl Nassová: Jak vlády a zdravotnické instituce utajují nepříznivé účinky po očkování?
https://otevrisvoumysl.cz/dr-meryl-nassova-jak-vlady-a-zdravotnicke-instituce-utajuji-nepriznive-ucinky-po-ockovani/


**Dr. Meryl Nassová: Jak vlády a zdravotnické instituce utajují nepříznivé účinky po očkování?** https://otevrisvoumysl.cz/dr-meryl-nassova-jak-vlady-a-zdravotnicke-instituce-utajuji-nepriznive-ucinky-po-ockovani/

nevim, kam tuto zpravu dat... nejradsi bych to dala do kategorie vtipu, jenze ono to je k smichu jen castecne


https://echo24.cz/a/SYeQh/jejich-vakcina-zachranila-miliony-zivotu-europoslanec-chce-dat-biontech-na-bankovky


Německý europoslanec Moritz Körner přišel s návrhem, aby Evropská centrální banka při blížících se změnách podoby eurobankovek na jedné z nich vyobrazila zakladatele firmy BioNTech Ugura Sahina a Özlem Türeciovou. Společnost BioNTech se ve spolupráci s Pfizerem podílela na vývoji dosud nejvyužívanější vakcíny proti koronaviru. Podle Körnera zachránila Sahin a Türeciová skrze svou firmu miliony lidských životů.


https://www.dw.com/en/mep-suggests-biontech-founders-appear-on-euro-notes/a-60309762?fbclid=IwAR0IPF0T3Sb22xq5rvlBDRxosk7q-TFTRy8IZWkLCfTzjgvk4hQXiIbA_H0


nevim, kam tuto zpravu dat... nejradsi bych to dala do kategorie vtipu, jenze ono to je k smichu jen castecne https://echo24.cz/a/SYeQh/jejich-vakcina-zachranila-miliony-zivotu-europoslanec-chce-dat-biontech-na-bankovky Německý europoslanec Moritz Körner přišel s návrhem, aby Evropská centrální banka při blížících se změnách podoby eurobankovek na jedné z nich vyobrazila zakladatele firmy BioNTech Ugura Sahina a Özlem Türeciovou. Společnost BioNTech se ve spolupráci s Pfizerem podílela na vývoji dosud nejvyužívanější vakcíny proti koronaviru. Podle Körnera zachránila Sahin a Türeciová skrze svou firmu miliony lidských životů. https://www.dw.com/en/mep-suggests-biontech-founders-appear-on-euro-notes/a-60309762?fbclid=IwAR0IPF0T3Sb22xq5rvlBDRxosk7q-TFTRy8IZWkLCfTzjgvk4hQXiIbA_H0

Německý europoslanec Moritz Körner přišel s návrhem, aby Evropská centrální banka při blížících se změnách podoby eurobankovek na jedné z nich vyobrazila zakladatele firmy BioNTech Ugura Sahina a Özlem Türeciovou.


Hlupáčik chce silou mocou ukázať, do ktorého tábora sa radí a dúfa, že si ho pánko všimne. Vakcihujer ako vyšitý. Nevšimol si, že sa kurz pomaly obracia. Je to zaujímavé, ale ak by došlo k realizácii, len by to vo svetle nových skutočností urýchlilo pád Európskej únie. Samozrejmosťou je, že Ugur Sahin nie je beloch.


[quote="pid:51325, uid:347"]Německý europoslanec Moritz Körner přišel s návrhem, aby Evropská centrální banka při blížících se změnách podoby eurobankovek na jedné z nich vyobrazila zakladatele firmy BioNTech Ugura Sahina a Özlem Türeciovou.[/quote] Hlupáčik chce silou mocou ukázať, do ktorého tábora sa radí a dúfa, že si ho pánko všimne. Vakcihujer ako vyšitý. Nevšimol si, že sa kurz pomaly obracia. Je to zaujímavé, ale ak by došlo k realizácii, len by to vo svetle nových skutočností urýchlilo pád Európskej únie. Samozrejmosťou je, že Ugur Sahin nie je beloch.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 1. 2022 o 13:03

Jak vlády a zdravotnické instituce utajují


Dansk studie:
Po krátkom čase majú očkovaní vyššie riziko infekcie omikrónom ako neočkovaní
Av red. PSt -6. januar 2022
https://steigan.no/


Certifikát Corona môže byť zavedený (v Norsku) od budúceho týždňa,
no argumenty preň sú každým dňom horšie.


Ak sa ukáže, že vakcína znižuje riziko, aj s omikrónovým variantom,
môže byť relevantné
zaviesť "Koronasertifikat" https://www.helsenorge.no/en/covid-19-certificate/


NRK to potvrdil štátny tajomník Karl Kristian Bekeng ( Ap -
https://cs.wikipedia.org/wiki/Strana_pr%C3%A1ce_(Norsko)
na ministerstve zdravotníctva a opatrovateľských služieb.


Dánska štúdia však ukazuje,
že ochrana vakcínou proti omikrónu padá ako kameň
a očkovaní – nie neočkovaní –
sú po krátkom čase primárne infikovaní
(pozri graf)


Premiér Jonas Gahr Støre však o tom nebude chciet nič počuť.
On je odborníkom na vírusy 😩


Je pravda, že nie je taký extrémny ako jeho priateľ Emmanuel Macron,
ktorý povedal, že chce neočkovaných extrémne potrápiť.
Ale ....



[quote="pid:50930, uid:111"]Jak vlády a zdravotnické instituce utajují[/quote] Dansk studie: Po krátkom čase majú očkovaní vyššie riziko infekcie omikrónom ako neočkovaní Av red. PSt -6. januar 2022 https://steigan.no/ https://steigan.no/wp-content/uploads/2022/01/vaksine-frykt-omikron-696x390.jpg Certifikát Corona môže byť zavedený (v Norsku) od budúceho týždňa, no argumenty preň sú každým dňom horšie. Ak sa ukáže, že vakcína znižuje riziko, aj s omikrónovým variantom, môže byť relevantné zaviesť "Koronasertifikat" https://www.helsenorge.no/en/covid-19-certificate/ NRK to potvrdil štátny tajomník Karl Kristian Bekeng ( Ap - https://cs.wikipedia.org/wiki/Strana_pr%C3%A1ce_(Norsko) na ministerstve zdravotníctva a opatrovateľských služieb. Dánska štúdia však ukazuje, že ochrana vakcínou proti omikrónu padá ako kameň a očkovaní – nie neočkovaní – sú po krátkom čase primárne infikovaní (pozri graf) https://steigan.no/wp-content/uploads/2022/01/image-14.png Premiér Jonas Gahr Støre však o tom nebude chciet nič počuť. On je odborníkom na vírusy

aby Evropská centrální banka při blížících se změnách podoby eurobankovek na jedné z nich vyobrazila zakladatele firmy BioNTech Ugura Sahina a Özlem Türeciovou

Mali sme niečo podobné. Stokorunáčky s Gottwaldom.


[quote="pid:51325, uid:347"]aby Evropská centrální banka při blížících se změnách podoby eurobankovek na jedné z nich vyobrazila zakladatele firmy BioNTech Ugura Sahina a Özlem Türeciovou[/quote] Mali sme niečo podobné. Stokorunáčky s Gottwaldom.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 6. 1. 2022 o 12:18

Mali sme niečo podobné. Stokorunáčky s Gottwaldom.


Porovnávaš Klementa Gottwalda, bez ktorého by nebol možný nástup socializmu u nás s nejakým novým Josefom Mengelem? To ako vážne?


Československý seriál Klement Gottwald (1986):


  1. diel: https://youtu.be/UBIuIr0m_84
  2. diel: https://youtu.be/qv5fbQnkrJw
  3. diel: https://youtu.be/1QgA2_YGabA
  4. diel: https://youtu.be/X9T7-HSslGU
  5. diel: https://youtu.be/TUxeaH061qY

[quote="pid:51367, uid:84"]Mali sme niečo podobné. Stokorunáčky s Gottwaldom.[/quote] Porovnávaš Klementa Gottwalda, bez ktorého by nebol možný nástup socializmu u nás s nejakým novým Josefom Mengelem? To ako vážne? Československý seriál **Klement Gottwald** (1986): 1. diel: https://youtu.be/UBIuIr0m_84 2. diel: https://youtu.be/qv5fbQnkrJw 3. diel: https://youtu.be/1QgA2_YGabA 4. diel: https://youtu.be/X9T7-HSslGU 5. diel: https://youtu.be/TUxeaH061qY
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 1. 2022 o 12:34

Stokorunáčky s Gottwaldom
Gottwald byl stoupencem Stalina. Zemřel těsně po návratu z pohřbu Stalina. Nebyl zlikvidován jen Stalin, ale i jeho stoupenci v ostatních socialistických státech. Jedním z nich byl i Gottwald.


[quote="pid:51367, uid:84"]Stokorunáčky s Gottwaldom[/quote]Gottwald byl stoupencem Stalina. Zemřel těsně po návratu z pohřbu Stalina. Nebyl zlikvidován jen Stalin, ale i jeho stoupenci v ostatních socialistických státech. Jedním z nich byl i Gottwald.
Upravené 6. 1. 2022 o 12:31


https://en.wikipedia.org/wiki/Ekstra_Bladet


https://ekstrabladet.dk/eceimg/image/ekstrabladet/8513860/p730/
Ekstra Bladets redaktionslokale. Foto: Emil Agerskov


Dánska tlač ( Ekstra Bladet DK ) si uvedomuje, že «Vi fejlede» sme zlyhali
https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/vi-fejlede/9072013


Ekstra Bladet DK (7. jan.) píše:
i NÆSTEN to år ...
takmer dva roky sme my - tlač a obyvateľstvo -
hypnoticky zaujatí každodenným korona rituálom, úradov.


POZERALI sme na oscilácie číselného kyvadla, keď išlo o infikovaných,
hospitalizovaných a zomierajúcich korónou ...
Pohyb kyvadla riadeneho odborníkmi, politikmi a autoritami,
ktorí nás neustále varovali pred korónovým monštrom
spiacim pod našimi posteľami.
Monštrum,
ktoré čaká, kým zaspíme, aby mohlo udrieť v šere a tme noci.


DET KONSTANTE mentale
Neustala duševná bdelosť nás všetkých nesmierne vyčerpala.
Preto musíme aj my – tlač – bilancovať svoje úsilie. Åno, zlyhali sme.


NEVENOVALI SME dostatocne pozornost...
a ukázalo sa,
že oficiálne čísla hospitalizácií sú o 27 percent vyššie ako skutočné čísla
( a t d - a t p ) SloboL ))


Za správne, presné a čestné informovanie obyvateľstva sú, samozrejme,
v prvom rade zodpovedné urady.
Údaje o tom, koľkí sú chorí a zomreli na korónu,
mali byť z pochopiteľných dôvodov zverejnené už dávno.
Ale to vieme až teraz,
a máme aj jasnejší obraz o príšere pod posteľou.


««Dansk presse innser at de har sviktet: – Vi fejlede!»»
autor
Pål Steigan -publi 9. januára 2022
https://steigan.no/


Norske medier verre enn de danske
Nórske médiá horšie ako dánske
O tom,
že aj médiá v Nórsku voči svojim divákom a čitateľom katastrofálne zlyhali,
nemôže byť pochýb.
Médiá sa spravaju ako mikrofonstativer
(Hlásne trúby - po našom)
nielen pre neschopných a nečestných politikov,
ale aj pre jedno z najzločineckejších odvetví na svete,
svetové farmaceutické giganty, ktoré už mali na svedomí státisíce životov.


Úloha médií počas tejto krízy bude navždy veľkou škvrnou
na žurnalistike ako predmete
v Nórsku.
Pål Steigan
(translate google)



https://www.hvadkosterdet.dk/wp-content/uploads/2017/10/eb-avis-min-300x300.png https://en.wikipedia.org/wiki/Ekstra_Bladet https://ekstrabladet.dk/eceimg/image/ekstrabladet/8513860/p730/ Ekstra Bladets redaktionslokale. Foto: Emil Agerskov Dánska tlač ( Ekstra Bladet DK ) si uvedomuje, že «Vi fejlede» sme zlyhali https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/vi-fejlede/9072013 Ekstra Bladet DK (7. jan.) píše: i NÆSTEN to år ... takmer dva roky sme my - tlač a obyvateľstvo - hypnoticky zaujatí každodenným korona rituálom, úradov. POZERALI sme na oscilácie číselného kyvadla, keď išlo o infikovaných, hospitalizovaných a zomierajúcich korónou ... Pohyb kyvadla riadeneho odborníkmi, politikmi a autoritami, ktorí nás neustále varovali pred korónovým monštrom spiacim pod našimi posteľami. Monštrum, ktoré čaká, kým zaspíme, aby mohlo udrieť v šere a tme noci. DET KONSTANTE mentale Neustala duševná bdelosť nás všetkých nesmierne vyčerpala. Preto musíme aj my – tlač – bilancovať svoje úsilie. Åno, zlyhali sme. NEVENOVALI SME dostatocne pozornost... a ukázalo sa, že oficiálne čísla hospitalizácií sú o 27 percent vyššie ako skutočné čísla ( a t d - a t p ) SloboL )) Za správne, presné a čestné informovanie obyvateľstva sú, samozrejme, v prvom rade zodpovedné urady. Údaje o tom, koľkí sú chorí a zomreli na korónu, mali byť z pochopiteľných dôvodov zverejnené už dávno. Ale to vieme až teraz, a máme aj jasnejší obraz o príšere pod posteľou. ««Dansk presse innser at de har sviktet: – Vi fejlede!»» autor Pål Steigan -publi 9. januára 2022 https://steigan.no/ Norske medier verre enn de danske Nórske médiá horšie ako dánske O tom, že aj médiá v Nórsku voči svojim divákom a čitateľom katastrofálne zlyhali, nemôže byť pochýb. Médiá sa spravaju ako mikrofonstativer (Hlásne trúby - po našom) nielen pre neschopných a nečestných politikov, ale aj pre jedno z najzločineckejších odvetví na svete, svetové farmaceutické giganty, ktoré už mali na svedomí státisíce životov. Úloha médií počas tejto krízy bude navždy veľkou škvrnou na žurnalistike ako predmete v Nórsku. Pål Steigan (translate google) https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/11/smittepropaganda-696x566.png

teenageri a mlada generace je tezce pod vlivem youtuberu.
kdyz jsem pro vas hledala link na vcerejsi brnenskou demo, tak mi toto vyskocilo. ze zajimavosti jsem to otevrela.
nechci slecne krivdit, ale po te 2-lete masirce uz na nahody neverim a tihle youtuberi delaji na zakazku, propaguji ruzne produkty a tohle jednoduse je mireno na mlade lidi, aby si to nechali pichnout.


https://www.youtube.com/watch?v=SIkNBMHv_Vw


teenageri a mlada generace je tezce pod vlivem youtuberu. kdyz jsem pro vas hledala link na vcerejsi brnenskou demo, tak mi toto vyskocilo. ze zajimavosti jsem to otevrela. nechci slecne krivdit, ale po te 2-lete masirce uz na nahody neverim a tihle youtuberi delaji na zakazku, propaguji ruzne produkty a tohle jednoduse je mireno na mlade lidi, aby si to nechali pichnout. https://www.youtube.com/watch?v=SIkNBMHv_Vw

Porovnávaš Klementa Gottwalda


Nešlo o osobu Gottwalda, ale o to, ako tie nové stokorunáčky boli po prevrate zasa rýchlo nahradené starými.

Gottwald byl stoupencem Stalina. Zemřel těsně po návratu z pohřbu Stalina. Nebyl zlikvidován jen Stalin, ale i jeho stoupenci v ostatních socialistických státech. Jedním z nich byl i Gottwald.

Netvrdím, že nie. Chcel som len upozorniť na to, ako novému režimu zavadzal.


[quote="pid:51368, uid:623"]Porovnávaš Klementa Gottwalda[/quote] Nešlo o osobu Gottwalda, ale o to, ako tie nové stokorunáčky boli po prevrate zasa rýchlo nahradené starými. [quote="pid:51369, uid:312"]Gottwald byl stoupencem Stalina. Zemřel těsně po návratu z pohřbu Stalina. Nebyl zlikvidován jen Stalin, ale i jeho stoupenci v ostatních socialistických státech. Jedním z nich byl i Gottwald.[/quote] Netvrdím, že nie. Chcel som len upozorniť na to, ako novému režimu zavadzal.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 9. 1. 2022 o 13:44

España - la covid como la gripe común



https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedro_S%C3%A1nchez


Španielsko zmení stratégiu, bude liečiť covid v súlade s chrípkou
steigan no PSt -12. januára 2022


Španielska vláda pripravuje zásadnú zmenu stratégie pandémie koróny.
V dôsledku toho bude v budúcnosti vírus Covid 19 klasifikovaný ako bežná chrípka, pretože úmrtnosť sa v posledných mesiacoch výrazne znížila.
Početné štúdie medzičasom tiež naznačujú,
že omikrónový variant je relatívne neškodným variantom vírusu.
Napríklad v Nemecku výrazne klesá počet hospitalizácií a používanie respirátorov,
hoci počet prípadov prudko stúpa.


Španielsky premiér Pedro Sánchez
v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Cadena SER potvrdil to,
čo sa predtým objavilo v správe denníka El Païs,
https://elpais.com/sociedad/2022-01-10/espana-ultima-un-plan-para-crear-un-sistema-de-vigilancia-para-la-covid-como-una-gripe-comun.html
teda že
jeho vláda teraz zmení svoju koronavírusovú stratégiu.


Zmena stratégie preto zahŕňa prehodnotenie zberu údajov a ich posúdenie a vyhodnotenie.
Metóda, ktorá sa na to v budúcnosti použije,
by mala byť podobná tej, ktorá sa dnes používa pri chrípke.


  • Máme predpoklady otvárať diskusiu postupne a preventívne na technickej a európskej úrovni hodnotiť vývoj tohto ochoreniainými parametrami ako doteraz,

    povedal Sánchez v rozhovore pre Cadena SER.


„Je to diskusia, ktorú sa už snažíme otvárať na európskej úrovni.
Minister zdravotníctva hovoril s rôznymi európskymi ministrami zdravotníctva,
dodal Sánchez
Úmrtnosť klesla z 13 percent v prvej vlne na 1 percento.
Premiér predpovedal, že súčasná vlna vyvrcholí v polovici januára.


Španielsko plánuje liečiť covid ako endemické ochorenie a nie ako pandémiu.
Podľa nového systému dohľadu,
ktorý už vyvinuli španielske zdravotnícke úrady,
nie je potrebné registrovať každú novú infekciu
a ľudia s príznakmi budu dostávať liečbu.


Španielska ministerka zdravotníctva Carolina Darias
už o tom diskutovala so svojimi európskymi partnermi,
https://abcnews.go.com/International/wireStory/spanish-pm-calls-debate-treating-covid-19-endemic-82175665
povedal Sánchez bez ďalších podrobností.


ABC News píše,
https://abcnews.go.com/International/wireStory/spanish-pm-calls-debate-treating-covid-19-endemic-82175665
že
počet ľudí infikovaných omikrónovým variantom v USA
a v Spojenom kráľovstve prekročil vrchol
a je na ceste dole


         😂

cuesta abajo - cesta dole
https://www.youtube.com/watch?v=IQFcpuYi8L4


España - la covid como la gripe común https://steigan.no/wp-content/uploads/2022/01/pedro-sanchez-cadena-ser-696x356.png https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedro_S%C3%A1nchez Španielsko zmení stratégiu, bude liečiť covid v súlade s chrípkou steigan no PSt -12. januára 2022 Španielska vláda pripravuje zásadnú zmenu stratégie pandémie koróny. V dôsledku toho bude v budúcnosti vírus Covid 19 klasifikovaný ako bežná chrípka, pretože úmrtnosť sa v posledných mesiacoch výrazne znížila. Početné štúdie medzičasom tiež naznačujú, že omikrónový variant je relatívne neškodným variantom vírusu. Napríklad v Nemecku výrazne klesá počet hospitalizácií a používanie respirátorov, hoci počet prípadov prudko stúpa. Španielsky premiér Pedro Sánchez v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Cadena SER potvrdil to, čo sa predtým objavilo v správe denníka El Païs, https://elpais.com/sociedad/2022-01-10/espana-ultima-un-plan-para-crear-un-sistema-de-vigilancia-para-la-covid-como-una-gripe-comun.html teda že jeho vláda teraz zmení svoju koronavírusovú stratégiu. Zmena stratégie preto zahŕňa prehodnotenie zberu údajov a ich posúdenie a vyhodnotenie. Metóda, ktorá sa na to v budúcnosti použije, by mala byť podobná tej, ktorá sa dnes používa pri chrípke. - Máme predpoklady otvárať diskusiu postupne a preventívne na technickej a európskej úrovni hodnotiť vývoj tohto ochorenia inými parametrami ako doteraz, povedal Sánchez v rozhovore pre Cadena SER. „Je to diskusia, ktorú sa už snažíme otvárať na európskej úrovni. Minister zdravotníctva hovoril s rôznymi európskymi ministrami zdravotníctva, dodal Sánchez Úmrtnosť klesla z 13 percent v prvej vlne na 1 percento. Premiér predpovedal, že súčasná vlna vyvrcholí v polovici januára. Španielsko plánuje liečiť covid ako endemické ochorenie a nie ako pandémiu. Podľa nového systému dohľadu, ktorý už vyvinuli španielske zdravotnícke úrady, nie je potrebné registrovať každú novú infekciu a ľudia s príznakmi budu dostávať liečbu. Španielska ministerka zdravotníctva Carolina Darias už o tom diskutovala so svojimi európskymi partnermi, https://abcnews.go.com/International/wireStory/spanish-pm-calls-debate-treating-covid-19-endemic-82175665 povedal Sánchez bez ďalších podrobností. ABC News píše, https://abcnews.go.com/International/wireStory/spanish-pm-calls-debate-treating-covid-19-endemic-82175665 že počet ľudí infikovaných omikrónovým variantom v USA a v Spojenom kráľovstve prekročil vrchol a je na ceste dole

Španielska vláda pripravuje zásadnú zmenu stratégie pandémie koróny.
V dôsledku toho bude v budúcnosti vírus Covid 19 klasifikovaný ako bežná chrípka, pretože úmrtnosť sa v posledných mesiacoch výrazne znížila.


Vypadá, že se i tady začíná měnit informační pole.
Dnes na seznamu byl zveřejněn zajímavý komentář:


Komentář: Konec pohádky o povinném očkování


ve kterém autor přichází k logickým závěrům:


"Stát není žádné vyšší dobro ani esence spravedlnosti. Stát je servisní organizace, jejíž provoz si platíme a jejíž pravomoci by měly být omezeny tak, aby náš život usnadňovaly, ne komplikovaly. Aby nás „nechala žít“ a pokud možno pro to zajistila všem rovné podmínky.


Povinné očkování mi do toho nezapadá, rozhodně ne uprostřed omikronové vlny na počátku roku 2022. Lidem argumentujícím „vyšším dobrem“, bych chtěl připomenout malý detail. Který některým z těch, kteří se ohánějí tolerancí a společenskou odpovědností, možná nedochází."
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-komentar-konec-pohadky-o-povinnem-ockovani-185473


[quote="pid:52275, uid:474"]Španielska vláda pripravuje zásadnú zmenu stratégie pandémie koróny. V dôsledku toho bude v budúcnosti vírus Covid 19 klasifikovaný ako bežná chrípka, pretože úmrtnosť sa v posledných mesiacoch výrazne znížila.[/quote] Vypadá, že se i tady začíná měnit informační pole. Dnes na seznamu byl zveřejněn zajímavý komentář: **Komentář: Konec pohádky o povinném očkování** ve kterém autor přichází k logickým závěrům: "Stát není žádné vyšší dobro ani esence spravedlnosti. Stát je servisní organizace, jejíž provoz si platíme a jejíž pravomoci by měly být omezeny tak, aby náš život usnadňovaly, ne komplikovaly. Aby nás „nechala žít“ a pokud možno pro to zajistila všem rovné podmínky. Povinné očkování mi do toho nezapadá, rozhodně ne uprostřed omikronové vlny na počátku roku 2022. Lidem argumentujícím „vyšším dobrem“, bych chtěl připomenout malý detail. Který některým z těch, kteří se ohánějí tolerancí a společenskou odpovědností, možná nedochází." https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-komentar-konec-pohadky-o-povinnem-ockovani-185473

chtěl připomenout malý detail. Který některým z těch, kteří se ohánějí tolerancí a společenskou odpovědností, možná nedochází."

Jenom doplním myšlenku, v článku vyjádřenou:


  • že opakem povinného očkování není "nepovinné", ale zakázané.

Článek je na Seznam dost dobrý a souhlasím s ním. Jen mi v tom výčtu "rizikových jednání" chybí alkoholismus a toxikomanie. S oblibou se vypichuje kouření či "špatný životní styl" - ale málokdy (nebo vůbec) se zmiňuje alkoholismus a toxikomanie. Výkřiky typu "ať si neočkovaní hradí léčbu sami" se tímto dostávají do jiného světla. Navíc neočkovaný povětšinou "do poslední chvíle" odváděl do společné kasy povinné dávky - což se o alkoholicích a toxikomanech říct nedá.

A přilepím sem něco ze života:

  • Před pár dny jsem zjistila, že na tradiční (profesní) školení, které absolvuji už cca 20 let zpátky, se nyní už nedostanu. Lektorka chce "tečku" a "online" školení odmítá.
  • Má kamarádka se velice podivila, když jí švagrová odmítla pustit na "tradiční" novoroční návštěvu. Prý - až budeš očkovaná.
  • Při posledním setkání stála sousedka ode mne tak na tři metry - a couvala, když jsem se chtěla přiblížit. "Na plno" jsem se zeptala, jestli se "něco děje" - a ona to svedla na své drobné nachlazení. Ale je to tím, že se ode mne dozvěděla, že očkovaná nejsem. A tak se bojí. Sice se mnou mluví, ale haleká na mě ze vzdálenosti cca 50 metrů a dovnitř k nám už nezajde.

[quote="pid:52293, uid:158"]chtěl připomenout malý detail. Který některým z těch, kteří se ohánějí tolerancí a společenskou odpovědností, možná nedochází."[/quote] Jenom doplním myšlenku, v článku vyjádřenou: - že opakem povinného očkování není "nepovinné", ale zakázané. Článek je na Seznam dost dobrý a souhlasím s ním. **Jen mi v tom výčtu "rizikových jednání" chybí alkoholismus a toxikomanie.** S oblibou se vypichuje kouření či "špatný životní styl" - ale málokdy (nebo vůbec) se zmiňuje alkoholismus a toxikomanie. Výkřiky typu "ať si neočkovaní hradí léčbu sami" se tímto dostávají do jiného světla. Navíc neočkovaný povětšinou "do poslední chvíle" odváděl do společné kasy povinné dávky - což se o alkoholicích a toxikomanech říct nedá. A přilepím sem něco ze života: - Před pár dny jsem zjistila, že na tradiční (profesní) školení, které absolvuji už cca 20 let zpátky, se nyní už nedostanu. Lektorka chce "tečku" a "online" školení odmítá. - Má kamarádka se velice podivila, když jí švagrová odmítla pustit na "tradiční" novoroční návštěvu. Prý - až budeš očkovaná. - Při posledním setkání stála sousedka ode mne tak na tři metry - a couvala, když jsem se chtěla přiblížit. "Na plno" jsem se zeptala, jestli se "něco děje" - a ona to svedla na své drobné nachlazení. Ale je to tím, že se ode mne dozvěděla, že očkovaná nejsem. A tak se bojí. Sice se mnou mluví, ale haleká na mě ze vzdálenosti cca 50 metrů a dovnitř k nám už nezajde.

https://www.anti-spiegel.ru/2022/gekaufte-komiker-wofuer-eckard-von-hirschhausen-14-mio-dollar-von-bill-gates-bekommen-hat/


Kúpili komikov: Za čo Eckard von Hirschhausen dostal 1,4 milióna dolárov od Billa Gatesa.


Jednou z najzaujímavejších stránok na internete je stránka Committed grants od Nadácie Billa a Melindy Gatesových. Stránka odviedla skvelú prácu pre môjho anonymného informátora pána X a mňa pri práci na mojej novej knihe „ Inside Corona “, pretože tam môžete vidieť všetky programy financovania, ktoré Gatesova nadácia financuje viac ako 20 rokov. Stránku sme analyzovali pomocou špeciálneho softvéru, pretože „ručne“ nemôžete získať prehľad o takmer 31 000 platbách a súvisiacich programoch, ktoré Gates od roku 2000 uskutočnil.
Nadáciu Zdravá Zem Healthy People Foundation založil Eckard von Hirschhausen v marci 2020, práve v čase, keď bol COVID-19 vyhlásený za globálne nebezpečenstvo a bolo oznámené prvé uzamknutie. Hirschhausen je známy ako najvýrečnejší bubeník pre politiku Corona spomedzi nemeckých komikov. A keďže z pandémie má najväčší prospech Bill Gates, takéto malé poďakovanie ani neprekvapuje.


Skutočnosť, že Gates je najväčším príjemcom pandémie, nie je konšpiračná teória alebo zlomyseľný predpoklad, to môžete vidieť na inej, veľmi zaujímavej stránke: Na investičnej stránke Gates Foundation , pretože tam môžete z prvej ruky zistiť, že Gates Foundation je strategickým investorom vo všetkých spoločnostiach, ktoré v súčasnosti zarábajú na pandémii miliardy. Najznámejšími príkladmi sú Pfizer a BionTech, ale v Inside Corona som uviedol mnoho ďalších príkladov, pretože Gates zarába peniaze na všetkých aspektoch pandémie – vakcíny, lieky, testovacie systémy, výrobné zariadenia pre výrobcov vakcín atď. ďalej .


https://www.anti-spiegel.ru/2022/gekaufte-komiker-wofuer-eckard-von-hirschhausen-14-mio-dollar-von-bill-gates-bekommen-hat/ Kúpili komikov: Za čo Eckard von Hirschhausen dostal 1,4 milióna dolárov od Billa Gatesa. Jednou z najzaujímavejších stránok na internete je stránka Committed grants od Nadácie Billa a Melindy Gatesových. Stránka odviedla skvelú prácu pre môjho anonymného informátora pána X a mňa pri práci na mojej novej knihe „ Inside Corona “, pretože tam môžete vidieť všetky programy financovania, ktoré Gatesova nadácia financuje viac ako 20 rokov. Stránku sme analyzovali pomocou špeciálneho softvéru, pretože „ručne“ nemôžete získať prehľad o takmer 31 000 platbách a súvisiacich programoch, ktoré Gates od roku 2000 uskutočnil. Nadáciu Zdravá Zem Healthy People Foundation založil Eckard von Hirschhausen v marci 2020, práve v čase, keď bol COVID-19 vyhlásený za globálne nebezpečenstvo a bolo oznámené prvé uzamknutie. Hirschhausen je známy ako najvýrečnejší bubeník pre politiku Corona spomedzi nemeckých komikov. A keďže z pandémie má najväčší prospech Bill Gates, takéto malé poďakovanie ani neprekvapuje. Skutočnosť, že Gates je najväčším príjemcom pandémie, nie je konšpiračná teória alebo zlomyseľný predpoklad, to môžete vidieť na inej, veľmi zaujímavej stránke: Na investičnej stránke Gates Foundation , pretože tam môžete z prvej ruky zistiť, že Gates Foundation je strategickým investorom vo všetkých spoločnostiach, ktoré v súčasnosti zarábajú na pandémii miliardy. Najznámejšími príkladmi sú Pfizer a BionTech, ale v Inside Corona som uviedol mnoho ďalších príkladov, pretože Gates zarába peniaze na všetkých aspektoch pandémie – vakcíny, lieky, testovacie systémy, výrobné zariadenia pre výrobcov vakcín atď. ďalej .

Před pár dny jsem zjistila, že na tradiční (profesní) školení, které absolvuji už cca 20 let zpátky, se nyní už nedostanu. Lektorka chce "tečku" a "online" školení odmítá.
lektorka kraca proti dobe, urcite mas aj online verziu k dispozicii a vyuzijes ju. Len ona bude mat o cloveka/platbu menej.


Má kamarádka se velice podivila, když jí švagrová odmítla pustit na "tradiční" novoroční návštěvu. Prý - až budeš očkovaná.

tu by som radil prevziat iniciativu a zorganizovat navstevu, pre ockovanych vstup len ak presiel aspon mesiac od ockovania, pre ich aj tvoje dobro. My vieme o sheddingu a oni by mali vediet o tom, ze po vakcine maju extremne znizenu imunitu. A hrozi im COVID, teda urcite smrt. Malo by to platit o kazdom stretnuti, je to predsa pre ich dobro, musime ich chranit.


Při posledním setkání stála sousedka ode mne tak na tři metry - a couvala, když jsem se chtěla přiblížit. "Na plno" jsem se zeptala, jestli se "něco děje" - a ona to svedla na své drobné nachlazení. Ale je to tím, že se ode mne dozvěděla, že očkovaná nejsem. A tak se bojí. Sice se mnou mluví, ale haleká na mě ze vzdálenosti cca 50 metrů a dovnitř k nám už nezajde.
Bohuzial nemam takych susedov, ti moji pre zmenu zbieraju vsetky varianty. Ale ak by som mal, tak by som sa k takej susede priblizil omnoho viac a blizsie, predsalen je lepsie ak clovek dobre pocuje. smile


[quote="pid:52294, uid:203"]Před pár dny jsem zjistila, že na tradiční (profesní) školení, které absolvuji už cca 20 let zpátky, se nyní už nedostanu. Lektorka chce "tečku" a "online" školení odmítá.[/quote]lektorka kraca proti dobe, urcite mas aj online verziu k dispozicii a vyuzijes ju. Len ona bude mat o cloveka/platbu menej. [quote="pid:52294, uid:203"]Má kamarádka se velice podivila, když jí švagrová odmítla pustit na "tradiční" novoroční návštěvu. Prý - až budeš očkovaná.[/quote] tu by som radil prevziat iniciativu a zorganizovat navstevu, pre ockovanych vstup len ak presiel aspon mesiac od ockovania, pre ich aj tvoje dobro. My vieme o sheddingu a oni by mali vediet o tom, ze po vakcine maju extremne znizenu imunitu. A hrozi im COVID, teda urcite smrt. Malo by to platit o kazdom stretnuti, je to predsa pre ich dobro, musime ich chranit. [quote="pid:52294, uid:203"]Při posledním setkání stála sousedka ode mne tak na tři metry - a couvala, když jsem se chtěla přiblížit. "Na plno" jsem se zeptala, jestli se "něco děje" - a ona to svedla na své drobné nachlazení. Ale je to tím, že se ode mne dozvěděla, že očkovaná nejsem. A tak se bojí. Sice se mnou mluví, ale haleká na mě ze vzdálenosti cca 50 metrů a dovnitř k nám už nezajde.[/quote]Bohuzial nemam takych susedov, ti moji pre zmenu zbieraju vsetky varianty. Ale ak by som mal, tak by som sa k takej susede priblizil omnoho viac a blizsie, predsalen je lepsie ak clovek dobre pocuje. ;)

Moderator

Upravené 13. 1. 2022 o 09:36

Informace Ministerstva zdravotnictví k uznávání onemocnění Covid-19 za nemoc z povolání.
https://koronavirus.mzcr.cz/informace-ministerstva-zdravotnictvi-k-uznavani-onemocneni-covid-19-za-nemoc-z-povolani/
Covid nemocí z povolání? Uznáno už 5300 žádostí
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/covid-nemoci-z-povolani-uznano-uz-5300-zadosti-40383677


Informace Ministerstva zdravotnictví k uznávání onemocnění Covid-19 za nemoc z povolání. https://koronavirus.mzcr.cz/informace-ministerstva-zdravotnictvi-k-uznavani-onemocneni-covid-19-za-nemoc-z-povolani/ **Covid nemocí z povolání? Uznáno už 5300 žádostí** https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/covid-nemoci-z-povolani-uznano-uz-5300-zadosti-40383677

Při posledním setkání stála sousedka ode mne tak na tři metry - a couvala, když jsem se chtěla přiblížit. "Na plno" jsem se zeptala, jestli se "něco děje" - a ona to svedla na své drobné nachlazení. Ale je to tím, že se ode mne dozvěděla, že očkovaná nejsem. A tak se bojí. Sice se mnou mluví, ale haleká na mě ze vzdálenosti cca 50 metrů a dovnitř k nám už nezajde.


mam zname, manzelsky par, jsou jiz v penzi. znam je dlouho a kazdy rok jsme se v lete potkali. jeste v lednu 2020 mi pani psala, ze je v listopadu 2019 absolovovala pieks na chripku a stezovala si mi, ze je ji uz treti mesic porad spatne, ze to jeste nikdy nezazila. zacal covid a v tom roce 2020 jsem se ani neodvazila se jich zeptat, jestli se chteji videt, protoze jsem videla paniku u mnohem mladsich rocniku. letos v lete jsem jim napsala, ale vymluvili se. kdyz jsem jim psala na podzim, tak psali, ze "jeste pockame, az se to prezene". v ramci osvety mezi seniory, jsem tedy sedla k pc a poslala jsem jim linky na materialy, aby se podivali na jine zdroje, nez to, co jim tlaci MSM. snaha se minula ucinkem.
mam taky dobre kamarady v nemecku. kamaradka si vzala rakusana. ziji v nemecku. kdyz mi psali v lete, hlasili mi, ze uz maji 2. davku. kdyz mi psali k vanocum, tak uz psali, ze maji 3. davku. kazdy rok me zvali k nim. ted, kdyz vi, ze ja nejsem "genove upravena", tak zmenili chovani a uz nepocitam, ze by me pozvali. nevadi mi to.
asi vsichni prochazime "detoxem" lidi, s kterymi se stykame. u nekterych lidi si uvedomuju, ze se nezmenili, jen jim spadly masky.


[quote="pid:52294, uid:203"]Při posledním setkání stála sousedka ode mne tak na tři metry - a couvala, když jsem se chtěla přiblížit. "Na plno" jsem se zeptala, jestli se "něco děje" - a ona to svedla na své drobné nachlazení. Ale je to tím, že se ode mne dozvěděla, že očkovaná nejsem. A tak se bojí. Sice se mnou mluví, ale haleká na mě ze vzdálenosti cca 50 metrů a dovnitř k nám už nezajde.[/quote] mam zname, manzelsky par, jsou jiz v penzi. znam je dlouho a kazdy rok jsme se v lete potkali. jeste v lednu 2020 mi pani psala, ze je v listopadu 2019 absolovovala pieks na chripku a stezovala si mi, ze je ji uz treti mesic porad spatne, ze to jeste nikdy nezazila. zacal covid a v tom roce 2020 jsem se ani neodvazila se jich zeptat, jestli se chteji videt, protoze jsem videla paniku u mnohem mladsich rocniku. letos v lete jsem jim napsala, ale vymluvili se. kdyz jsem jim psala na podzim, tak psali, ze "jeste pockame, az se to prezene". v ramci osvety mezi seniory, jsem tedy sedla k pc a poslala jsem jim linky na materialy, aby se podivali na jine zdroje, nez to, co jim tlaci MSM. snaha se minula ucinkem. mam taky dobre kamarady v nemecku. kamaradka si vzala rakusana. ziji v nemecku. kdyz mi psali v lete, hlasili mi, ze uz maji 2. davku. kdyz mi psali k vanocum, tak uz psali, ze maji 3. davku. kazdy rok me zvali k nim. ted, kdyz vi, ze ja nejsem "genove upravena", tak zmenili chovani a uz nepocitam, ze by me pozvali. nevadi mi to. asi vsichni prochazime "detoxem" lidi, s kterymi se stykame. u nekterych lidi si uvedomuju, ze se nezmenili, jen jim spadly masky.

Covid nemoc z povolání ?
Jedním z takových je např. sociopat Kubek , který už dávno překročil nutný termín vyšetření na psychiatrii .


Covid nemoc z povolání ? Jedním z takových je např. sociopat Kubek , který už dávno překročil nutný termín vyšetření na psychiatrii .

Stát je servisní organizace

To je liberální havlistický, kosmopolitní názor, který vystihuje podstatu planetárního boje o podobu globalizace. Fursov by takový pohled označil za ultra-globalistický. Začíná to tím, že stát má být jen jakousi servisní organizací a končí to tím, že stát jako takový by měl zmizet z povrchu planety a jeho agendu by měly převzít ultra globální soukromé organizace, kterých by mělo na planetě být asi tak 10 až 15. O tom je přesně Great reset. Naproti tomu Putin realizuje spíše tzv. státní kapitalismus, kde stát jako nejvyšší jednotka organizace společnosti na daném teritoriu určuje pravidla hry, které vycházejí z národních zájmů, tedy ze zájmů daného národa. A všechny organizace at jsou sebevětší by měly ta pravidla dodržovat. A to se nelíbí různým těm Pfrizerům, Facebookům, Googlum, Mikrochvostům apod. Oni by si chtěli dělat co se jim zamane všude po planetě bez ohledu na státní a národní zájmy dané země.


[quote="pid:52293, uid:158"]Stát je servisní organizace[/quote] To je liberální havlistický, kosmopolitní názor, který vystihuje podstatu planetárního boje o podobu globalizace. Fursov by takový pohled označil za ultra-globalistický. Začíná to tím, že stát má být jen jakousi servisní organizací a končí to tím, že stát jako takový by měl zmizet z povrchu planety a jeho agendu by měly převzít ultra globální soukromé organizace, kterých by mělo na planetě být asi tak 10 až 15. O tom je přesně Great reset. Naproti tomu Putin realizuje spíše tzv. státní kapitalismus, kde stát jako nejvyšší jednotka organizace společnosti na daném teritoriu určuje pravidla hry, které vycházejí z národních zájmů, tedy ze zájmů daného národa. A všechny organizace at jsou sebevětší by měly ta pravidla dodržovat. A to se nelíbí různým těm Pfrizerům, Facebookům, Googlum, Mikrochvostům apod. Oni by si chtěli dělat co se jim zamane všude po planetě bez ohledu na státní a národní zájmy dané země.

Jarek

¤


Schweizer Bundespräsident:
« WHO nám řekla, abychom každého, kdo zemře s covidem,
počítali jako smrt koronavirem »



Wie zählt man Corona Patienten? Schweizer Bundespräsident Cassis ..


VIDEO
https://steigan.no/2022/01/presidenten-i-sveits-who-har-gitt-oss-beskjed-om-a-telle-alle-som-dor-med-covid-som-koronadodsfall/


Ignazio Cassis,
který je současným švýcarským prezidentem,
se v pátek 7. ledna 2022 zúčastnil přímého přenosu
na švýcarském televizním kanálu Arena.


Na otázku, jak se počítají oběti korony,
nejprve použil běžný rétorický trik, aby získal čas a chtěl opakovat otázku
poté potvrdí,
že každý zesnulý s pozitivním koronálním testem je považován za úmrtí
na Covid 19
a že to je něco, co si přála WHO.
To,
zda jsou čísla správná nebo špatná, není tak důležité,
důležité je to,
že se počítá stejným způsobem na celém světě,
řekl Cassis.


Tato „pandemie“ nás poučila o pravdivosti slov Marka Twaina,
citát:
Jsou tři typy lží. Lež, hnusná lež a statistika.


               ---------- ¤¤¤¤¤ ----------

Zürich CH


Švýcarská policie:
«Nebudeme prosazovat pravidla korony,
pokud porušují lidská práva »
«s’opposent à l’avis général de la population»


https://www.20min.ch/fr/story/des-policiers-sopposent-a-certaines-mesures-de-prevention-anti-covid-896184805156?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1628254975


od red. PSt -11. august 2021


¤ Schweizer Bundespräsident: « WHO nám řekla, abychom každého, kdo zemře s covidem, počítali jako smrt koronavirem » https://steigan.no/wp-content/uploads/2022/01/cassis-696x368.png Wie zählt man Corona Patienten? Schweizer Bundespräsident Cassis .. VIDEO https://steigan.no/2022/01/presidenten-i-sveits-who-har-gitt-oss-beskjed-om-a-telle-alle-som-dor-med-covid-som-koronadodsfall/ Ignazio Cassis, který je současným švýcarským prezidentem, se v pátek 7. ledna 2022 zúčastnil přímého přenosu na švýcarském televizním kanálu Arena. Na otázku, jak se počítají oběti korony, nejprve použil běžný rétorický trik, aby získal čas a chtěl opakovat otázku poté potvrdí, že každý zesnulý s pozitivním koronálním testem je považován za úmrtí na Covid 19 a že to je něco, co si přála WHO. To, zda jsou čísla správná nebo špatná, není tak důležité, důležité je to, že se počítá stejným způsobem na celém světě, řekl Cassis. Tato „pandemie“ nás poučila o pravdivosti slov Marka Twaina, citát: Jsou tři typy lží. Lež, hnusná lež a statistika. ---------- ¤¤¤¤¤ ---------- Zürich CH https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/08/sveitsisk-politi-696x432.jpg Švýcarská policie: «Nebudeme prosazovat pravidla korony, pokud porušují lidská práva » «s’opposent à l’avis général de la population» https://www.20min.ch/fr/story/des-policiers-sopposent-a-certaines-mesures-de-prevention-anti-covid-896184805156?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1628254975 od red. PSt -11. august 2021

Prymula: Čeká nás dvoutýdenní prudký růst. A proč má výhrady k opakovanému očkování?


Podle Prymuly také není možné přeočkovávat proti koronaviru stále dokola, protože se tělo už si s vakcínami neporadí a nebude proti nákaze chráněno.
Podle Prymuly se chová omikron přesně tak, jak ukazují modely v řadě zemí.
Omikron změnil strategie vlád
Jednotlivé vlády jsou navíc podle Prymuly v boji s pandemií koronaviru už mírnější a netrvají na tak přísných pravidlech a omezeních.
Covid na ústupu
Bývalý ministr věří, že by se variantou omikron mohla celosvětová epizoda s koronavirem alespoň na čas zastavit. Stát by se tak podle Prymuly mohlo zhruba do dvou měsíců.
Tělo může přestat na časté očkování reagovat
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/701369/prymula-ceka-nas-dvoutydenni-prudky-rust-a-proc-ma-vyhrady-k-opakovanemu-ockovani.html


Prymula: Čeká nás dvoutýdenní prudký růst. A proč má výhrady k opakovanému očkování? ------------------------------------------------------------------------------------ Podle Prymuly také není možné přeočkovávat proti koronaviru stále dokola, protože se tělo už si s vakcínami neporadí a nebude proti nákaze chráněno. Podle Prymuly se chová omikron přesně tak, jak ukazují modely v řadě zemí. **Omikron změnil strategie vlád** Jednotlivé vlády jsou navíc podle Prymuly v boji s pandemií koronaviru už mírnější a netrvají na tak přísných pravidlech a omezeních. **Covid na ústupu** Bývalý ministr věří, že by se variantou omikron mohla celosvětová epizoda s koronavirem **alespoň na čas zastavit. Stát by se tak podle Prymuly mohlo zhruba do dvou měsíců.** Tělo může přestat na časté očkování reagovat https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/701369/prymula-ceka-nas-dvoutydenni-prudky-rust-a-proc-ma-vyhrady-k-opakovanemu-ockovani.html

https://www.hlavnespravy.sk/koalicny-poslanec-marian-viskupic-apeluje-na-zmenu-podmienok-a-opatreni-pri-variante-omikron-jednoznacnych-a-zarucene-platnych-a-jedine-pravdivych-vyrokov-uz-bolo-dost
Jedna lastovička leto nerobí, ale priletia ďalšie. Skorej je zaujímavé, že je to hlas z vládneho tábora. By som neveril, že aj tam sa nájde hoc aj jeden chápajúci.


https://www.hlavnespravy.sk/koalicny-poslanec-marian-viskupic-apeluje-na-zmenu-podmienok-a-opatreni-pri-variante-omikron-jednoznacnych-a-zarucene-platnych-a-jedine-pravdivych-vyrokov-uz-bolo-dost Jedna lastovička leto nerobí, ale priletia ďalšie. Skorej je zaujímavé, že je to hlas z vládneho tábora. By som neveril, že aj tam sa nájde hoc aj jeden chápajúci.

Stamilionům vakcín vyprší v březnu trvanlivost. Až půl miliardy jich může skončit v koši
https://www.e15.cz/zahranicni/stamilionum-vakcin-vyprsi-v-breznu-trvanlivost-az-pul-miliardy-jich-muze-skoncit-v-kosi-1386922


**Stamilionům vakcín vyprší v březnu trvanlivost. Až půl miliardy jich může skončit v koši** https://www.e15.cz/zahranicni/stamilionum-vakcin-vyprsi-v-breznu-trvanlivost-az-pul-miliardy-jich-muze-skoncit-v-kosi-1386922


Vláda minie 5 miliárd na masové testovanie
– peniaze vyhodene von oknom (red. PSt)


Vláda predložila balík 9,5 miliardy NOK
na boj proti údajnej koronárnej chorobe srdca.
Tento balík zahŕňa 5 miliárd na získanie testov.
Všetko nasvedčuje tomu, že ide o vyhadzovanie peňazí von oknom.


https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/G3nBjJ/stoere-og-kjerkol-vil-bruke-fem-milliarder-paa-corona-tester


Traja lekári analyzovali účinok hromadného testovania a dospeli k záveru,
že to nemá zmysel.
Doktorka a profesorka Mette Kalager, doktor a docent Magnus Løberg
a doktor a profesor Michael Bretthauer v Bergens Tidende píšu:
Zastavte masové testovanie
– dajte študentom namiesto toho jedlo!
https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/XqpxXn/dropp-massetestingen-gi-elevene-mat-i-stedet



Regjeringa vil bruke 5 milliarder på massetesting –penger ut av vinduet


Údaje od troch lekárov ukazujú,
že priemerný pacient s covidom v nemocnici stojí 100 000 NOK.
Koľko pacientov s covidom sa mohlo liečiť za päť miliárd,
ktoré vláda minie na testy?
Päť miliárd delené 100 000 je 50 000.
...!!!... 15. januára bolo v nórskych nemocniciach v súvislosti s
ochorením COVID-19 hospitalizovaných 228 pacientov.


Čo i len jedna tych z piatich miliárd
by vyriešila všetky mysliteľné kapacitné problémy v nemocniciach,
aj keby počet pacientov bol oveľa vyšší ako dnes.


Jediné, čo hromadným testovaním dosiahnete, je zvýšenie počtu „prípadov“.
A to je účel !
Nie je to o ľuďoch, ktorí sú chorí,
ale o ľuďoch, ktorí mali pozitívny test, pri ktorom sú prinajmenšom
značné neistoty.
Toto číslo sa potom opäť použije na udržanie chodu
celého cirkusu štátnej kontroly infekcií, s uzamknutím,
respirator -príkazmi, uzavretím kultúrneho a nočného života
a 24-hodinové "døgnåpne kanaler for koronaregimets Knoll og Tott,
Guldvog og Nakstad"
... celodenne oblbovanie*
Na to sa majú minúť miliardy.


Ak naozaj chcete minúť peniaze, prečo ich neminúť na nemocnice?
Alebo prečo neminúť peniaze na včasnú liečbu, aby ľudia neskončili v nemocnici?


Veď je zdokumentované, že existujú dobré a bezpečné spôsoby liečby covidu,
ktoré bránia ľuďom vážne ochorieť. Sú aj lacné.


Av red. PSt -17. januar 2022
preklad Google, *upravil SloboL


                ---------- ¤¤¤¤¤ ----------


Skottland:
Dobbeltvaksinerte mer utsatt enn uvaksinerte ( red. PSt -17. januar 2022)
Škótsko: Dvojnásobne očkovaní sú zraniteľnejši ako nezaočkovaní



Dvojnásobne očkovaní Škóti sú teraz s väčšou pravdepodobnosťou
hospitalizovaní s Covidom ako neočkovaní,
zatiaľ čo počet starších ľudí, ktorí ochorejú v dôsledku poklesu
imunity, stúpa.
Uvádza sa to v tlačovej správe
škótskych novín The Herald
https://www.heraldscotland.com/news/19843315.covid-scotland-case-rates-lowest-unvaccinated-double-jabbed-elderly-drive-rise-hospital-admissions/


Článok je založený na údajoch z Public Health Scotland (PHS)
a je v rozpore s neustálymi správami, že infekcie, hospitalizácie a úmrtnosť
sú najvyššie medzi neočkovanými.


https://publichealthscotland.scot/publications/covid-19-statistical-report/covid-19-statistical-report-12-january-2022/


Helen McArdle z Anti-Empire
sa k tomu m.i. vyjadrila:
.... samozrejme, vymyslia si milión výhovoriek



https://u7.uidownload.com/vector/75/789/vector-flag-of-norway-in-ink-spatter-ai-eps.jpg Vláda minie 5 miliárd na masové testovanie – peniaze vyhodene von oknom (red. PSt) Vláda predložila balík 9,5 miliardy NOK na boj proti údajnej koronárnej chorobe srdca. Tento balík zahŕňa 5 miliárd na získanie testov. Všetko nasvedčuje tomu, že ide o vyhadzovanie peňazí von oknom. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/G3nBjJ/stoere-og-kjerkol-vil-bruke-fem-milliarder-paa-corona-tester Traja lekári analyzovali účinok hromadného testovania a dospeli k záveru, že to nemá zmysel. Doktorka a profesorka Mette Kalager, doktor a docent Magnus Løberg a doktor a profesor Michael Bretthauer v Bergens Tidende píšu: Zastavte masové testovanie – dajte študentom namiesto toho jedlo! https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/XqpxXn/dropp-massetestingen-gi-elevene-mat-i-stedet https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/11/testklinikken-696x390.jpg Regjeringa vil bruke 5 milliarder på massetesting –penger ut av vinduet Údaje od troch lekárov ukazujú, že priemerný pacient s covidom v nemocnici stojí 100 000 NOK. Koľko pacientov s covidom sa mohlo liečiť za päť miliárd, ktoré vláda minie na testy? Päť miliárd delené 100 000 je 50 000. ...!!!... 15. januára bolo v nórskych nemocniciach v súvislosti s ochorením COVID-19 hospitalizovaných 228 pacientov. Čo i len jedna tych z piatich miliárd by vyriešila všetky mysliteľné kapacitné problémy v nemocniciach, aj keby počet pacientov bol oveľa vyšší ako dnes. Jediné, čo hromadným testovaním dosiahnete, je zvýšenie počtu „prípadov“. A to je účel ! Nie je to o ľuďoch, ktorí sú chorí, ale o ľuďoch, ktorí mali pozitívny test, pri ktorom sú prinajmenšom značné neistoty. Toto číslo sa potom opäť použije na udržanie chodu celého cirkusu štátnej kontroly infekcií, s uzamknutím, respirator -príkazmi, uzavretím kultúrneho a nočného života a 24-hodinové "døgnåpne kanaler for koronaregimets Knoll og Tott, Guldvog og Nakstad" ... celodenne oblbovanie* Na to sa majú minúť miliardy. Ak naozaj chcete minúť peniaze, prečo ich neminúť na nemocnice? Alebo prečo neminúť peniaze na včasnú liečbu, aby ľudia neskončili v nemocnici? Veď je zdokumentované, že existujú dobré a bezpečné spôsoby liečby covidu, ktoré bránia ľuďom vážne ochorieť. Sú aj lacné. Av red. PSt -17. januar 2022 preklad Google, *upravil SloboL ---------- ¤¤¤¤¤ ---------- https://p4.wallpaperbetter.com/wallpaper/152/769/247/flags-flag-of-scotland-wallpaper-preview.jpg Skottland: Dobbeltvaksinerte mer utsatt enn uvaksinerte ( red. PSt -17. januar 2022) Škótsko: Dvojnásobne očkovaní sú zraniteľnejši ako nezaočkovaní https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/09/bill-gates-who-696x392.png Dvojnásobne očkovaní Škóti sú teraz s väčšou pravdepodobnosťou hospitalizovaní s Covidom ako neočkovaní, zatiaľ čo počet starších ľudí, ktorí ochorejú v dôsledku poklesu imunity, stúpa. Uvádza sa to v tlačovej správe škótskych novín The Herald https://www.heraldscotland.com/news/19843315.covid-scotland-case-rates-lowest-unvaccinated-double-jabbed-elderly-drive-rise-hospital-admissions/ Článok je založený na údajoch z Public Health Scotland (PHS) a je v rozpore s neustálymi správami, že infekcie, hospitalizácie a úmrtnosť sú najvyššie medzi neočkovanými. https://publichealthscotland.scot/publications/covid-19-statistical-report/covid-19-statistical-report-12-january-2022/ Helen McArdle z Anti-Empire sa k tomu m.i. vyjadrila: .... samozrejme, vymyslia si milión výhovoriek https://antiempire.b-cdn.net/wp-content/uploads/2022/01/FJJAVseXMAAnuKr.jpg
Upravené 17. 1. 2022 o 22:26

Hlavně po ničem nepátrejte!
"Odborná" veřejnost vidí řešení pandemie covid-19 ve vakcinaci. Použití vakcíny bylo schváleno v nouzovém režimu na základě studie publikované zde https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2034577. Později následovala studie provedená na dětech a očkování bylo rozšířeno i na ně. Vzhledem k plošnému použití vakcín v celosvětovém měřítku bychom předpokládali maximálně pečlivé provedení studie, ale jaká byla realita ukazuje analýza lékařů z Canadiann Covid Care Alliance. Hledali jsme pečlivě důkazy, které by vyvrátily vyjádření kanadských lékařů, ale na žádné jsme nepřišli, proto jsem se rozhodli text zveřejnit, jelikož se jedná o nesmírně závažné skutečnosti, které mohou mít dalekosáhlé důsledky, na které musí vlády všech států okamžitě reagovat. Nebo nechť Pfizer předloží důkazy, že uvedené skutečnosti nejsou pravdivé.
Následující text a přiložená prezentace (český překlad) odhalují zamlčované skutečnosti a závažná pochybení ve studii firmy Pfizer, kterých se dopustily schvalovací orgány. Ve světle těchto faktů se zavedení plošné vakcinace celosvětové populace opírá o velmi vratké základy. V budoucnu se může ukázat rozsah i dosah tohoto selhání medicíny a politiků, ale i všech odpovědných.
https://smis-lab.cz/2022/01/16/studie-firmy-pfizer-myty-a-fakta-o-studii-ktera-spustila-celosvetove-ockovani/


Hlavně po ničem nepátrejte! "Odborná" veřejnost vidí řešení pandemie covid-19 ve vakcinaci. Použití vakcíny bylo schváleno v nouzovém režimu na základě studie publikované zde https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2034577. Později následovala studie provedená na dětech a očkování bylo rozšířeno i na ně. Vzhledem k plošnému použití vakcín v celosvětovém měřítku bychom předpokládali maximálně pečlivé provedení studie, ale jaká byla realita ukazuje analýza lékařů z Canadiann Covid Care Alliance. Hledali jsme pečlivě důkazy, které by vyvrátily vyjádření kanadských lékařů, ale na žádné jsme nepřišli, proto jsem se rozhodli text zveřejnit, jelikož se jedná o nesmírně závažné skutečnosti, které mohou mít dalekosáhlé důsledky, na které musí vlády všech států okamžitě reagovat. Nebo nechť Pfizer předloží důkazy, že uvedené skutečnosti nejsou pravdivé. Následující text a přiložená prezentace (český překlad) odhalují zamlčované skutečnosti a závažná pochybení ve studii firmy Pfizer, kterých se dopustily schvalovací orgány. Ve světle těchto faktů se zavedení plošné vakcinace celosvětové populace opírá o velmi vratké základy. V budoucnu se může ukázat rozsah i dosah tohoto selhání medicíny a politiků, ale i všech odpovědných. https://smis-lab.cz/2022/01/16/studie-firmy-pfizer-myty-a-fakta-o-studii-ktera-spustila-celosvetove-ockovani/

budoucnu se může ukázat rozsah i dosah tohoto selhání medicíny a politiků, ale i všech odpovědných.
Bože môj, zo všetkých strán im je to už viac ako jasne naznačované, ale stále uťahujú šróby (napr. Francúsko, Taliansko, Rakúsko, Slovensko). Páníček riadne zatiahol obojok- A možno ani nemusel, psychopati sa predsa vyžívajú v ľudskom utrpení a teraz keď môžu rozdávať utrpenie s požehnaním WHO a iných močiarnych agentúr, to je slasť. Na druhej strane im to zrejme zahmlieva videnie, strácajú kontrolu, lebo veď sú v pozícii, že môžu. Tak si to vychutnávajú. Strácajú zmysel pre realitu a nepozerajúc naľavo, napravo, nepočujúc z ľava z prava si idú svoje, cítiac sa chránení páničkom. A kohože to páníček spláchne po použítí? Ani nestihnú zakňučať,to nie my to oni.


[quote="pid:53094, uid:547"]budoucnu se může ukázat rozsah i dosah tohoto selhání medicíny a politiků, ale i všech odpovědných.[/quote]Bože môj, zo všetkých strán im je to už viac ako jasne naznačované, ale stále uťahujú šróby (napr. Francúsko, Taliansko, Rakúsko, Slovensko). Páníček riadne zatiahol obojok- A možno ani nemusel, psychopati sa predsa vyžívajú v ľudskom utrpení a teraz keď môžu rozdávať utrpenie s požehnaním WHO a iných močiarnych agentúr, to je slasť. Na druhej strane im to zrejme zahmlieva videnie, strácajú kontrolu, lebo veď sú v pozícii, že môžu. Tak si to vychutnávajú. Strácajú zmysel pre realitu a nepozerajúc naľavo, napravo, nepočujúc z ľava z prava si idú svoje, cítiac sa chránení páničkom. A kohože to páníček spláchne po použítí? Ani nestihnú zakňučať,to nie my to oni.

Ale takhle to přece páníček chce. Aby lidé ztratili trpělivost a šli si to s tou chátrou vyřídit. Jde o to, rozvrátit státy, uvrhnout je do chaosu a občanské války. Poté bude nabídnuto řešení. Proto to postupné uvolňování informací o covid fašismu a z druhé strany utahování šroubů. Doufají, že se jim podaří vyprovokovat nekontrolované násilí. Jenže se jim krátí čas.


Ale takhle to přece páníček chce. Aby lidé ztratili trpělivost a šli si to s tou chátrou vyřídit. Jde o to, rozvrátit státy, uvrhnout je do chaosu a občanské války. Poté bude nabídnuto řešení. Proto to postupné uvolňování informací o covid fašismu a z druhé strany utahování šroubů. Doufají, že se jim podaří vyprovokovat nekontrolované násilí. Jenže se jim krátí čas.

Najskôr zaviedli testovanie pre všetkých. Potom režim očkovaný-testovaný-prekonaný (OTP). Dnes máme režim očkovaný-prekonaný (OP). Kvízová otázka: čo plánujú zaviesť potom?


Najskôr zaviedli testovanie pre všetkých. Potom režim očkovaný-testovaný-prekonaný (OTP). Dnes máme režim očkovaný-prekonaný (OP). Kvízová otázka: čo plánujú zaviesť potom?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 18. 1. 2022 o 10:55

Kvízová otázka: čo plánujú zaviesť potom?

Režim Super OP (Odstránený Pochovaný)


[quote="pid:53123, uid:623"]Kvízová otázka: čo plánujú zaviesť potom?[/quote] Režim Super OP (Odstránený Pochovaný)

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

tak uz mas OP+....dvakrat ockovany a s pozitivnym testom alebo 3x ockovany.....takze bude OP++?:-)


tak uz mas OP+....dvakrat ockovany a s pozitivnym testom alebo 3x ockovany.....takze bude OP++?:-)
Upravené 18. 1. 2022 o 15:26

Je nás 17 000 lekárov, boli sme vyhodení, cenzurované, vymazaní, ale stojíme pevne za vami...
Aspoň nejaké pozitívne správy zo spotenych ...
https://www.facebook.com/1806504465/posts/10216464172395962/?d=n


Je nás 17 000 lekárov, boli sme vyhodení, cenzurované, vymazaní, ale stojíme pevne za vami... Aspoň nejaké pozitívne správy zo spotenych ... https://www.facebook.com/1806504465/posts/10216464172395962/?d=n

Video:
Vedkyňa Peková: Najväčšia svetová sabotáž už zrejme končí
Rozhovor dvoch „cenzurovaných“: MUDr. Igora Bukovského a MUDr. Soni Pekovej o situácii ohľadom covidu:
https://magazin1.sk/vedkyna-pekova-najvacsia-svetova-sabotaz-uz-zrejme-konci/


Video: Vedkyňa Peková: Najväčšia svetová sabotáž už zrejme končí Rozhovor dvoch „cenzurovaných“: MUDr. Igora Bukovského a MUDr. Soni Pekovej o situácii ohľadom covidu: https://magazin1.sk/vedkyna-pekova-najvacsia-svetova-sabotaz-uz-zrejme-konci/

Otec lékař byl pro vakcinaci, matka lékařka proti. Soud: Dceru (9) proti covidu hned naočkujte
Necháte své dítě ve věku 5 až 11 let dobrovolně naočkovat proti covidu? Rozvedení manželé Vaňkovi se neshodli. Otec lékař byl pro vakcinaci dcery, matka lékařka byla proti. Soudkyně Alena Rundová tento týden vydala možná první podobné rozhodnutí: Soud nahrazuje souhlas matky, očkovat proti covidu lze dceru ihned, bez ohledu na odvolání.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/703349/otec-lekar-byl-pro-vakcinaci-matka-lekarka-proti-soud-dceru-9-proti-covidu-hned-naockujte.html


**Otec lékař byl pro vakcinaci, matka lékařka proti. Soud: Dceru (9) proti covidu hned naočkujte** Necháte své dítě ve věku 5 až 11 let dobrovolně naočkovat proti covidu? Rozvedení manželé Vaňkovi se neshodli. Otec lékař byl pro vakcinaci dcery, matka lékařka byla proti. Soudkyně Alena Rundová tento týden vydala možná první podobné rozhodnutí: Soud nahrazuje souhlas matky, očkovat proti covidu lze dceru ihned, bez ohledu na odvolání. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/703349/otec-lekar-byl-pro-vakcinaci-matka-lekarka-proti-soud-dceru-9-proti-covidu-hned-naockujte.html

Mengele byl zrůda, která dělala pokusy na cizích dětech. Tak co je potom tenhle debil? A soud mu to posvětí. Když to před dvěma roky začínalo, tak jsem sice měl hodně neblahé tušení, ale tohle by mě ve snu nenapadlo. A to ještě není konec.


Mengele byl zrůda, která dělala pokusy na cizích dětech. Tak co je potom tenhle debil? A soud mu to posvětí. Když to před dvěma roky začínalo, tak jsem sice měl hodně neblahé tušení, ale tohle by mě ve snu nenapadlo. A to ještě není konec.

Federální soudce zamítl návrh FDA a společnosti Pfizer na odložení soudem nařízeného zveřejnění téměř 400 000 stran dokumentů týkajících se schválení vakcíny COVID společnosti Pfizer.
https://gab.com/KanekoaTheGreat/posts/107758519258341333
https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-fda-lose-bid-delay-release-covid-vaccine-safety-data/


Federální soudce zamítl návrh FDA a společnosti Pfizer na odložení soudem nařízeného zveřejnění téměř 400 000 stran dokumentů týkajících se schválení vakcíny COVID společnosti Pfizer. https://gab.com/KanekoaTheGreat/posts/107758519258341333 https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-fda-lose-bid-delay-release-covid-vaccine-safety-data/

https://cc.cz/bill-gates-vydava-novou-knihu-po-zkusenostech-z-nadace-poradi-jak-predejit-dalsi-pandemii/


Bill Gates vydává novou knihu. Po zkušenostech z nadace poradí, jak předejít další pandemii


V roce 2015 předpověděl, že covid bude realitou. Pak na jeho poražení věnoval víc než dvě miliardy dolarů. Bill Gates teď nicméně tvrdí, že znovu už podobnou věc lidstvo zažít nemusí a ve své nové knize chce dát kompletní návrh na to, jak další pandemii zabránit. Nová publikace jednoho z nejbohatších lidí světa vyjde letos v květnu.


Knížka se bude jmenovat How to Prevent the Next Pandemic a začne kapitolami o tom, co jsme se naučili v posledních dvou letech o pandemiích. Spolu s tím odpoví například na otázky, proč jsme neměli vakcíny rychle a proč je těžké jich vyrobit miliardy najednou. Nebo proč vlastně stále nemáme účinný lék na covid.


„Není snadné cítit se optimisticky, když jsme prožili takové utrpení. Ale pokaždé, když čtu o nejnovějším počtu mrtvých nebo slyším o někom, kdo přišel o práci, nebo projíždím kolem zavřené školy, nemohu si pomoci a říkám si: Toto už nemusíme zažít,“ píše Gates na svém blogu. V knize proto nastíní plán a de facto návod na to, aby se podobná pandemie nemusela opakovat.


Prvním bodem plánu je neustále vylepšovat zdravotní systémy, a to jak v rozvojových, tak rozvinutých zemích. Druhým je pak vybudovat dostatečné množství kapacit po celém světě, aby lidstvo další patogen dokázalo rychle zachytit a pochopit, co je zač. Třetím bodem je pak inovace ve třech kategoriích – diagnostice, lécích a vakcínách.


Snadno napsané ve stručnosti na papíře, ale o to komplikovanější v realitě. Už během této pandemie ostatně fungovaly zdravotní systémy intenzivněji než kdy předtím a vakcíny vznikaly ve zcela rekordních časech. Bill Gates však nemá jen velké výroky, ale reálnou praxi v oboru, kterou do knihy také jistě promítne.


Od doby, co přestal být aktivním členem společnosti Microsoft, kterou spoluzaložil, se totiž věnuje filantropii, z velké části právě v oblasti světového zdraví – a jeho nadace je, co se finančních prostředků týče, druhou největší na světě.


Více než 750 milionů dolarů z přidělených finančních prostředků putovalo na zpomalení přenosu a podporu reakcí v subsaharské Africe a jižní Asii a taktéž na tamní vývoj vakcín, nových testů a redukci sociálních a ekonomických dopadů. Stejná částka putovala i na inovace v soukromém sektoru pro produkci do nízkopříjmových zemí.


Gates loni vydal podobně laděnou knihu How to Prevent a Climate Disaster. V ní popisuje komplexní návod na to, jak předejít ještě zásadnějším změnám klimatu, respektive navyšování množství oxidu uhličitého v atmosféře. Kniha vyšla i v češtině ve vydavatelství Jan Melvil Publishing.


V článku je video ke knize:
https://www.youtube.com/watch?v=YsBfzNeUNQ0&t=11s


Už se nemůžu dočkat toho jeho "bestselleru"smile


https://cc.cz/bill-gates-vydava-novou-knihu-po-zkusenostech-z-nadace-poradi-jak-predejit-dalsi-pandemii/ **Bill Gates vydává novou knihu. Po zkušenostech z nadace poradí, jak předejít další pandemii** V roce 2015 předpověděl, že covid bude realitou. Pak na jeho poražení věnoval víc než dvě miliardy dolarů. Bill Gates teď nicméně tvrdí, že znovu už podobnou věc lidstvo zažít nemusí a ve své nové knize chce dát kompletní návrh na to, jak další pandemii zabránit. Nová publikace jednoho z nejbohatších lidí světa vyjde letos v květnu. Knížka se bude jmenovat How to Prevent the Next Pandemic a začne kapitolami o tom, co jsme se naučili v posledních dvou letech o pandemiích. Spolu s tím odpoví například na otázky, proč jsme neměli vakcíny rychle a proč je těžké jich vyrobit miliardy najednou. Nebo proč vlastně stále nemáme účinný lék na covid. „Není snadné cítit se optimisticky, když jsme prožili takové utrpení. Ale pokaždé, když čtu o nejnovějším počtu mrtvých nebo slyším o někom, kdo přišel o práci, nebo projíždím kolem zavřené školy, nemohu si pomoci a říkám si: Toto už nemusíme zažít,“ píše Gates na svém blogu. V knize proto nastíní plán a de facto návod na to, aby se podobná pandemie nemusela opakovat. Prvním bodem plánu je neustále vylepšovat zdravotní systémy, a to jak v rozvojových, tak rozvinutých zemích. Druhým je pak vybudovat dostatečné množství kapacit po celém světě, aby lidstvo další patogen dokázalo rychle zachytit a pochopit, co je zač. Třetím bodem je pak inovace ve třech kategoriích – diagnostice, lécích a vakcínách. Snadno napsané ve stručnosti na papíře, ale o to komplikovanější v realitě. Už během této pandemie ostatně fungovaly zdravotní systémy intenzivněji než kdy předtím a vakcíny vznikaly ve zcela rekordních časech. Bill Gates však nemá jen velké výroky, ale reálnou praxi v oboru, kterou do knihy také jistě promítne. Od doby, co přestal být aktivním členem společnosti Microsoft, kterou spoluzaložil, se totiž věnuje filantropii, z velké části právě v oblasti světového zdraví – a jeho nadace je, co se finančních prostředků týče, druhou největší na světě. Více než 750 milionů dolarů z přidělených finančních prostředků putovalo na zpomalení přenosu a podporu reakcí v subsaharské Africe a jižní Asii a taktéž na tamní vývoj vakcín, nových testů a redukci sociálních a ekonomických dopadů. Stejná částka putovala i na inovace v soukromém sektoru pro produkci do nízkopříjmových zemí. Gates loni vydal podobně laděnou knihu How to Prevent a Climate Disaster. V ní popisuje komplexní návod na to, jak předejít ještě zásadnějším změnám klimatu, respektive navyšování množství oxidu uhličitého v atmosféře. Kniha vyšla i v češtině ve vydavatelství Jan Melvil Publishing. V článku je video ke knize: https://www.youtube.com/watch?v=YsBfzNeUNQ0&t=11s Už se nemůžu dočkat toho jeho "bestselleru"|(
Upravené 14. 2. 2022 o 10:46

Bill Gates vydává novou knihu. Po zkušenostech z nadace poradí, jak předejít další pandemii
Asi je to jednoduché. Stačí neprodyšně zabetonovat otvory jeskyní, odkud ty viry vylétavají. Jenom přebírám myšlenku dr.Pekové ...


[quote="pid:57707, uid:473"]Bill Gates vydává novou knihu. Po zkušenostech z nadace poradí, jak předejít další pandemii[/quote]Asi je to jednoduché. Stačí neprodyšně zabetonovat otvory jeskyní, odkud ty viry vylétavají. Jenom přebírám myšlenku dr.Pekové ...

neprodyšně zabetonovat otvory jeskyní,
A predtým ju vypáliť aj s netopiermi v bielych plášťoch


[quote="pid:57708, uid:260"]neprodyšně zabetonovat otvory jeskyní,[/quote]A predtým ju vypáliť aj s netopiermi v bielych plášťoch

Hlavně by bylo třeba vydat knihu "Jak zabránit Gatesovi, aby nespustil další pandemii" a jak nepřipustit, aby lidé jako Bill Gates působili ve farmaceutickém průmyslu.


Hlavně by bylo třeba vydat knihu "Jak zabránit Gatesovi, aby nespustil další pandemii" a jak nepřipustit, aby lidé jako Bill Gates působili ve farmaceutickém průmyslu.
39.5k
270
49
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept